Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Beoordeling van Fletcher Hotel het Veluwse Bos

Fletcher Hotel het Veluwse Bos  

Fletcher Hotel het Veluwse Bos - Vooraanzicht

Hotel - Beekbergen

Aan de rand van het Veluwse bos ligt Fletcher Hotel Het Veluwse Bos. Het hotel heeft een goede bereikbaarheid en ligt op loopafstand van het centrum van Beekbergen. Voor natuurliefhebbers is dit een waar paradijs. In de omgeving van het hotel kun je prachtige wandelingen maken, of ga op verkenning uit op de fiets. De groene bossen en de prachtige heidevelden zijn zelfs ter paard te bewonderen.... meer info
vanaf 37 50 p.p.

Unieke deals ontvangen

48 beoordelingen 7.3

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

2 dagen Veluwe

1 nacht v.a. € 37,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Dit cijfer is een gemiddelde van onze eigen verzamelde beoordelingen en die van andere partijen.

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door Anoniem, op 9 april 2019 (Stelletje)

Restaurant was erg goed, en ziet er mooi en verzorgd uit.

Erg kleine, en gedateerde kamers, veel te klein sanitair.

5,4

Beoordeling door Anoniem, op 5 april 2019 (Stelletje)

De vriendelijke ontvangst. De mooie schone kamer.

Tip! Wij hebben een boswandeling gemaakt, rondom de watervallen van Loenen. We kwamen terecht bij de theeschenkerij. Hartstikke leuke plek, met de dieren en de vriendelijke mensen. Aanrader.

8,8

Beoordeling door J de Ruyter uit Assendelft, op 28 maart 2019 (Groep)

Helemaal prima centraal gelegen in een vriendelijk dorpje, fijn restaurant, met leuk personeel!

Tip! De Veluwe blijft fijn, Thermen Bussloo heerlijk! En park Berg en Bos de moeite waard!

8,6

Beoordeling door SONJA Sleiderink uit Rossum, op 21 maart 2019 (Gezin)

Dat het voor een leuke prijs was. Het restaurant was super goed. Heerlijk diner gehad.

Dat er niets te doen was. Kamers klein met stof en barsten in de wasbak Vd badkamer. Een gedateerd hotel dat duidelijk een opfrisbeurt nodig heeft. De prijs die je er origineel voor moet betalen is het het niet waard. Ik kom hier niet meer terug.

Tip! Thermen Bussloo een aanrader. Welk prijzig met het eten en drinken. Omgeving van het hotel ook mooi genoeg te bezichtigen te fiets met de auto of lopend.

3,8

Beoordeling door G.J. Fonhof uit Emmen, op 14 maart 2019 (Stelletje)

Omgeving, Nat.Park Hoge Veluwe.

Kamer klein en sterk verouderd.

Tip! Nat. Park bezocht. Prima.

7

Beoordeling door Anoniem, op 9 maart 2019 (Stelletje)

Omgeving.

Kleine kamers en ontbijt niet zo bijzonder.

Tip! Wellness Bussloo.

6,6

Beoordeling door Anoniem, op 3 maart 2019 (Gezin)

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 15 februari 2019 (Stelletje)

Lekker dicht bij thermen Bussloo; lekker diner en dichtbij parkeermogelijkheid.

Dat je meteen een upgrade krijgt aangeboden van 10€ per nacht als je een kamer wilt waar je ook op het toilet kunt zitten. Het ontbijt van het buffet werd de tweede ochtend al om 9.50 opgeruimd met de nodige herrie, terwijl je tot 10 u de mogelijkheid hebt om te ontbijten.

Tip! Er is een pannenkoekenhuis vlakbij aan de Arnhemseweg waar je leuk kunt zitten, lekker kunt eten en heel vriendelijke bediening is. Mooie omgeving om te wandelen dichtbij zonder dat je meteen naar het park de Hoge Veluwe hoeft te gaan.

5,8

Beoordeling door Anoniem, op 15 februari 2019 (Groep)

Lekker even weg en niets moeten.

Miste een waterkoker met koffie en thee op de kamer.

Tip! Heerlijk gewinkeld in Apeldoorn en Beekbergen en de laatste dag naar de sauna, heerlijk.

7

Beoordeling door Anoniem, op 13 februari 2019 (Gezin)

8

Beoordeling door GSJ Kappelhof uit Lambertschaag, op 7 februari 2019 (Gezin)

Prima.

Een stukje stof en een lepel bleven vele uren liggen op de gang boven.

Tip! Apeldoorn en Nationaal Park De Hoge Veluwe zijn onze favoriet.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 6 februari 2019 (Stelletje)

De omgeving.

Wij hadden een gehorige kamer.

6,8

Beoordeling door J van Voornveld uit Heemstede, op 4 februari 2019 (Stelletje)

Mooie buurt.

De eerste kamer die we kregen aangewezen was zo klein dat we onze koffer niet eens kwijt konden. De tweede kamer was iets ruimer, maar de douchecel annex toilet was bijzonder klein en benauwd. Het kleine wastafeltje was erg ongelukkig aangebracht. Het zat in de deuropening en verder was het erg gehorig.

6

Beoordeling door BJM Droog uit Wervershoof, op 2 februari 2019 (Stelletje)

Dicht bij sauna.

Tip! Dicht bij het centrum en dicht bij Apeldoorn.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 2 februari 2019 (Stelletje)

Tip! Dichtbij Thermen Bussloo.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 2 februari 2019 (Groep)

De uitjes naar Sauna, Apeldoorn. Het eten in het hotel was prima!

Kamer was wel klein, maar alles was er. Wij sliepen gelukkig niet aan de kant van de drukke weg.

Tip! Omgeving is prachtig. We hebben genoten van uitje naar de sauna op korte afstand, van Apeldoorn en op de thuisreis van het beeld en geluid museum.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 31 januari 2019 (Gezin)

Sauna, bos.

7

Beoordeling door J Bakker uit Kamperland, op 30 januari 2019 (Gezin)

Goede prijs/kwaliteitsverhouding en een prima ontbijt.

De sfeer en gelegenheid om 's avonds nog even een drankje te drinken, het nodigde niet echt uit vonden wij.

Tip! Thermen Bussloo lekker dichtbij

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 29 januari 2019 (Stelletje)

De ligging en het vriendelijke personeel.

De badkamer was heel erg klein en de bedden waren vreselijk slecht.

Tip! Zowel Thermen Bussloo als het centrum van Apeldoorn zijn heel dichtbij.

8

Beoordeling door J.R. Pekel uit Havelte, op 25 januari 2019 (Gezin)

Mooie omgeving en een fijne grote kamer.

Tip! Fietsen op de Hoge Veluwe. Wel jammer dat je zo veel entree moet betalen tegenwoordig! Laatste keer dat ik er was, kon je nog gratis naar binnen.

8

Beoordeling door Anoniem, op 24 januari 2019 (Gezin)

Leuke combi met Thermen Bussloo.

Badkamer(cel) was niet ideaal erg krap, kamer ook erg gehorig.

Tip! Thermen Bussloo, open lucht museum. Steden Apeldoorn en Arnhem. Bezoek park hoge Veluwe.

7,8

Beoordeling door RIENK van Oostrum uit Montfoort, op 4 januari 2019 (Stelletje)

Gezellig, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

Bij de eerste kamer was gelijk een pootje onder het bed vandaan en er zat een flinke kier tussen de twee bedden.

Tip! Het hotel ligt aan een drukke doorgaande weg, maar de omgeving is mooi. We hebben goede E-bikes bij het hotel gehuurd, om lekker te fietsen in de omgeving.

7,2

Beoordeling door JGPA van Ginneken uit SPRUNDEL, op 3 januari 2019 (Stelletje)

Goed gegeten.

Rioollucht op de kamer en veel te kleine badkamer.

7

Beoordeling door Anoniem, op 1 januari 2019 (Stelletje)

Vriendelijk personeel, schoon en gezellig hotel.

Geen aparte ruimte of iets meer afzondering van het restaurant om te loungen of waar kinderen een speelgoedje hebben.

Tip! Leuke combinatie met thermen Bussloo.

7,3

Beoordeling door D.J. Schmitz uit Haarlem, op 28 december 2018 (Groep)

Het ontbijt was goed.

De kamer was klein,kleine tv, kleine wasbak in de badkamer. Het diner was ronduit slecht.sla zonder garnering op je bord een vette schnitzel en een bakje friet. Geen waarde voor het geld.

Tip! De therme ware heerlijk in Bussloo.

6,3

Beoordeling door D.E. Van Krimpen uit Eindhoven, op 26 december 2018 (Gezin)

De kado-kaart Bussloo sauna.

7,4

Beoordeling door ANITA Van Eck uit Den-Haag, op 25 december 2018 (Gezin)

8,7

Beoordeling door A.M. van Velzen uit PURMEREND, op 24 december 2018 (Groep)

Het gezelschap en het ontbijt.

De badkamer is echt ontzettend klein. De poten onder het bed stonden scheef en moesten we zelf herstellen.

6,4

Beoordeling door L van der Mark uit Waalwijk, op 22 december 2018 (Gezin)

Mis alleen een zwembad.

Tip! Heel mooie omgeving.

6,2

Beoordeling door Anoniem, op 21 december 2018 (Gezin)

6,7

Beoordeling door Anoniem, op 20 december 2018 (Stelletje)

De omgeving van net Veluwse Bos, en het sfeervolle terras.

Zwembad niet zo sfeervol.

Tip! Wandelen op de Veluwe is prachtig in de herfst, de stad Apeldoorn is ook leuk, lekker winkelen en lekker gegeten.

8,2

Beoordeling door J C H van den Broek uit Vught, op 16 december 2018 (Groep)

Goed ontbijt.

Zeer slechte en absurd kleine kamer en dito badkamer. Een klein wc-fonteintje om te wassen cq. je tanden. Dan om half elf voor een gesloten hoteldeur komen te staan om vervolgens middels een ingewikkelde procedure uiteindelijk binnen te komen.

5

Beoordeling door Anoniem, op 28 maart 2018 (Stelletje)

Het prettige personeel.

De kwaliteit en prijzen van het eten in het restaurant.

Tip! Zutphen is leuk om te bezoeken en Thermen Bussloo was erg fijn.

7,8

Beoordeling door J Berkvens uit Asten-Heusden, op 16 maart 2018 (Stelletje)

Tip! Mooie wandellocatie Veluwe.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 19 februari 2018 (Gezin)

De combinatie met sauna voor een betaalbare prijs.

De kleine kamer.

7,6

Beoordeling door S Hazewinkel uit Zuidbroek, op 14 februari 2018 (Stelletje)

Heerlijk ontbijt en vriendelijk personeel.

Kleine doucheruimte.

7,4

Beoordeling door J Janny zwart uit uitgeest, op 4 februari 2018 (Stelletje)

Ligging van het hotel. Knus hotel

Het formaat van de badkamer, te klein. Wastafel is slechts een fonteintje. Niet meer van deze tijd. En tijdens het ontbijt werd in de lounge gestofzuigd. Vonden wij wel storend.

Tip! Bezoek aan de binnenstad van Amersfoort is de moeite waard.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 31 januari 2018 (Stelletje)

Uitstekend eten en ligging.

Tip! Heerlijk wandelen vanuit het hotel.

7

Beoordeling door MGE Evers uit Sittard, op 24 december 2017 (Gezin)

Een fijn hotel.

Tip! De omgeving is super.

7,4

Beoordeling door P de Krijger uit Oostkapelle, op 10 december 2017 (Gezin)

Prima fietsmogelijkheden, goed hotel ,vriendelijk personeel.

Tip! Ga koffie drinken bij Bagels in Apeldoorn.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 5 december 2017 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 25 november 2017 (Stelletje)

De mogelijkheid tot eten, konden we allebei iets drinken.

8

Beoordeling door Anoniem, op 20 november 2017 (Groep)

Heerlijk ontbijt.

Zeer kleine kamer en erg gehorig.

7,2

Beoordeling door JH Suik uit Hilversum, op 30 mei 2015 (Stelletje)

Het hotel is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. We zijn een dag van tevoren goed geïnformeerd over de faciliteiten van het hotel, ze hebben zelfs fietsverhuur. Het personeel was uitmuntend vriendelijk en duidelijk. We hadden Flatscreen televisie op de kamer en er was een ruime douchecabine. Het ontbijtbuffet was super! De roerei en gebakken spek waren zalig en verrassend. Ze hadden ook poffertjes. Er was geen lift, dus we hebben lekker gezond de trap genomen. Duidelijke uitleg hoe je de kamer kan bereiken en gratis wifi in het hotel.

Voor de prijs vonden we de kamer wat aan de kleine kant.

8,4