Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Beoordeling van Fletcher Hotel het Veluwse Bos

Fletcher Hotel het Veluwse Bos  

Fletcher Hotel het Veluwse Bos

Hotel - Beekbergen

Aan de rand van het Veluwse bos ligt Fletcher Hotel Het Veluwse Bos. Het hotel heeft een goede bereikbaarheid en ligt op loopafstand van het centrum van Beekbergen. Voor natuurliefhebbers is dit een waar paradijs. In de omgeving van het hotel kun je prachtige wandelingen maken, of ga op verkenning uit op de fiets. De groene bossen en de prachtige heidevelden zijn zelfs ter paard te bewonderen.... meer info
vanaf 32 50 p.p.

Unieke deals ontvangen

27 beoordelingen 7.3

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

Krantaanbieding! 3 dagen incl. Thermen Bussloo

2 nachten v.a. € 69,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Veluwe

1 nacht v.a. € 32,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Veluwe + Thermen Bussloo

1 nacht v.a. € 55,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Dit cijfer is een gemiddelde van onze eigen verzamelde beoordelingen en die van andere partijen.

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door Anoniem, op 1 januari 2019 (Stelletje)

Vriendelijk personeel, schoon en gezellig hotel.

Geen aparte ruimte of iets meer afzondering van het restaurant om te loungen of waar kinderen een speelgoedje hebben.

Tip! Leuke combinatie met thermen Bussloo.

7,3

Beoordeling door JGPA van Ginneken uit SPRUNDEL, op 3 januari 2019 (Stelletje)

Goed gegeten.

Rioollucht op de kamer en veel te kleine badkamer.

7

Beoordeling door D.E. Van Krimpen uit Eindhoven, op 26 december 2018 (Gezin)

De kado-kaart Bussloo sauna.

7,4

Beoordeling door ANITA Van Eck uit Den-Haag, op 25 december 2018 (Gezin)

8,7

Beoordeling door Anoniem, op 31 januari 2018 (Stelletje)

Uitstekend eten en ligging.

Tip! Heerlijk wandelen vanuit het hotel.

7

Beoordeling door S Hazewinkel uit Zuidbroek, op 14 februari 2018 (Stelletje)

Heerlijk ontbijt en vriendelijk personeel.

Kleine doucheruimte.

7,4

Beoordeling door RIENK van Oostrum uit Montfoort, op 4 januari 2019 (Stelletje)

Gezellig, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

Bij de eerste kamer was gelijk een pootje onder het bed vandaan en er zat een flinke kier tussen de twee bedden.

Tip! Het hotel ligt aan een drukke doorgaande weg, maar de omgeving is mooi. We hebben goede E-bikes bij het hotel gehuurd, om lekker te fietsen in de omgeving.

7,2

Beoordeling door MGE Evers uit Sittard, op 24 december 2017 (Gezin)

Een fijn hotel.

Tip! De omgeving is super.

7,4

Beoordeling door P de Krijger uit Oostkapelle, op 10 december 2017 (Gezin)

Prima fietsmogelijkheden, goed hotel ,vriendelijk personeel.

Tip! Ga koffie drinken bij Bagels in Apeldoorn.

7,8

Beoordeling door L van der Mark uit Waalwijk, op 22 december 2018 (Gezin)

Mis alleen een zwembad.

Tip! Heel mooie omgeving.

6,2

Beoordeling door J Berkvens uit Asten-Heusden, op 16 maart 2018 (Stelletje)

Tip! Mooie wandellocatie Veluwe.

7,8

Beoordeling door D.J. Schmitz uit Haarlem, op 28 december 2018 (Groep)

Het ontbijt was goed.

De kamer was klein,kleine tv, kleine wasbak in de badkamer. Het diner was ronduit slecht.sla zonder garnering op je bord een vette schnitzel en een bakje friet. Geen waarde voor het geld.

Tip! De therme ware heerlijk in Bussloo.

6,3

Beoordeling door A.M. van Velzen uit PURMEREND, op 24 december 2018 (Groep)

Het gezelschap en het ontbijt.

De badkamer is echt ontzettend klein. De poten onder het bed stonden scheef en moesten we zelf herstellen.

6,4

Beoordeling door Anoniem, op 19 februari 2018 (Gezin)

De combinatie met sauna voor een betaalbare prijs.

De kleine kamer.

7,6

Beoordeling door J Janny zwart uit uitgeest, op 4 februari 2018 (Stelletje)

Ligging van het hotel. Knus hotel

Het formaat van de badkamer, te klein. Wastafel is slechts een fonteintje. Niet meer van deze tijd. En tijdens het ontbijt werd in de lounge gestofzuigd. Vonden wij wel storend.

Tip! Bezoek aan de binnenstad van Amersfoort is de moeite waard.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 28 maart 2018 (Stelletje)

Het prettige personeel.

De kwaliteit en prijzen van het eten in het restaurant.

Tip! Zutphen is leuk om te bezoeken en Thermen Bussloo was erg fijn.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 21 december 2018 (Gezin)

6,7

Beoordeling door Anoniem, op 20 december 2018 (Stelletje)

De omgeving van net Veluwse Bos, en het sfeervolle terras.

Zwembad niet zo sfeervol.

Tip! Wandelen op de Veluwe is prachtig in de herfst, de stad Apeldoorn is ook leuk, lekker winkelen en lekker gegeten.

8,2

Beoordeling door J C H van den Broek uit Vught, op 16 december 2018 (Groep)

Goed ontbijt.

Zeer slechte en absurd kleine kamer en dito badkamer. Een klein wc-fonteintje om te wassen cq. je tanden. Dan om half elf voor een gesloten hoteldeur komen te staan om vervolgens middels een ingewikkelde procedure uiteindelijk binnen te komen.

5

Beoordeling door Anoniem, op 5 december 2017 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 20 november 2017 (Groep)

Heerlijk ontbijt.

Zeer kleine kamer en erg gehorig.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 25 november 2017 (Stelletje)

De mogelijkheid tot eten, konden we allebei iets drinken.

8

Beoordeling door JH Suik uit Hilversum, op 30 mei 2015 (Stelletje)

Het hotel is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. We zijn een dag van tevoren goed geïnformeerd over de faciliteiten van het hotel, ze hebben zelfs fietsverhuur. Het personeel was uitmuntend vriendelijk en duidelijk. We hadden Flatscreen televisie op de kamer en er was een ruime douchecabine. Het ontbijtbuffet was super! De roerei en gebakken spek waren zalig en verrassend. Ze hadden ook poffertjes. Er was geen lift, dus we hebben lekker gezond de trap genomen. Duidelijke uitleg hoe je de kamer kan bereiken en gratis wifi in het hotel.

Voor de prijs vonden we de kamer wat aan de kleine kant.

8,4