Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Beoordeling van Fletcher Hotel-Restaurant Beekbergen-Apeldoorn

Fletcher Hotel-Restaurant Beekbergen-Apeldoorn  

Fletcher Hotel-Restaurant Beekbergen-Apeldoorn

Hotel - Beekbergen

Fletcher Hotel-Restaurant Beekbergen-Apeldoorn (voorheen Princess Hotel Beekbergen-Apeldoorn) ligt in Beekbergen op een 18 hectare groot natuurpark. Kom volledig tot rust in de prachtige natuur door te wandelen, fietsen. Of bezoek een van de gezellige steden als Apeldoorn en Arnhem. In de zomermaanden is het genieten bij het buitenzwembad. Dit 3-sterrenhotel beschikt over 75 comfortabele... meer info
vanaf 32 50 p.p.

Unieke deals ontvangen

23 beoordelingen 7.5

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

Krantaanbieding! 4 dagen Veluwe

3 nachten v.a. € 69,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Krantaanbieding! 3 dagen incl. Thermen Bussloo

2 nachten v.a. € 69,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Veluwe

1 nacht v.a. € 32,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Veluwe

2 nachten v.a. € 60,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen incl. Thermen Bussloo

1 nacht v.a. € 55,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door VFV Wagner-de Jong uit IJsselstein, op 15 maart 2019 (Stelletje)

We hadden een arrangement geboekt met bezoek aan Thermen Bussloo.

Tip! Te kort verblijf om hier advies te geven. Het is een heerlijke omgeving en kom er graag terug.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 14 maart 2019 (Stelletje)

Prettige entourage, vriendelijk personeel.

Zichtbaar achterstallig onderhoud in o.a. delen tapijt en trappen.

8,4

Beoordeling door A Winkels uit Wierden, op 7 maart 2019 (Groep)

Het is toch echt wel aan een opknapbeurt toe. Verouderd en veel kapotte dingen zoals de vloerbedekking die je direct opvallen. Wij zaten op de 3e verdieping waar het in de gang echt zo erg vies rook. Maar ook op onze kamer stonk het enorm naar rook. Duidelijk is er op de kamer gerookt.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 27 februari 2019 (Stelletje)

De locatie.

De bar en eetzaal. Erg verouderd.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 23 februari 2019 (Stelletje)

De ligging in de bossen.

Te dicht bij de snelweg (lawaai).

Tip! Wandeling gemaakt vanaf "de woeste hoeve" erg van genoten.

7

Beoordeling door Anoniem, op 20 februari 2019 (Gezin)

7,2

Beoordeling door WTAM Duis uit Bladel, op 20 februari 2019 (Stelletje)

Prachtige locatie, vriendelijk personeel en een uitgebreid ontbijtbuffet. Badkamer schoon, maar erg verouderd.

Tip! Omgeving waar veel te doen en te zien is. Apeldoorn ligt op een steenworp afstand. Rondleiding gedaan bij Radio Kootwijk, erg indrukwekkend.

8

Beoordeling door Anoniem, op 17 februari 2019 (Stelletje)

7,4

Beoordeling door C Viaene uit Wingene, op 14 februari 2019 (Stelletje)

Degelijke, maar verouderde kamers. Prijs/kwaliteit met combi thermen Bussloo goed.

Tip! Thermen Bussloo aanrader.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 13 februari 2019 (Stelletje)

Toegang tot sauna Bussloo.

Hotel is gedateerd. Op zich niet erg maar wel slijtage plekken en beschadigingen aan meubilair en vloerbedekking.

Tip! Sauna Bussloo is aan te bevelen. Voor de trein liefhebbers is er veel te zien in Beekbergen/Lieren. En een mooie wandeling is er te maken door de bossen van Beekbergen.

7,4

Beoordeling door A Van der Velden uit Hoogeloon, op 8 februari 2019 (Stelletje)

Alles.

10

Beoordeling door Anoniem, op 11 februari 2019 (Gezin)

8,2

Beoordeling door H.W. Feiken uit Bovensmilde, op 31 december 2018 (Gezin)

8

Beoordeling door PATRICK Dewolf uit Brasschaat, op 10 februari 2019 (Gezin)

Vriendelijk personeel.

Het ontbijt was niet slecht maar basis, verouderd hotel.

Tip! Groene omgeving, rust.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 9 februari 2019 (Gezin)

Aardige locatie.

Enigszins gedateerd.

6,4

Beoordeling door A. Kolster uit Julianadorp, op 16 februari 2019 (Stelletje)

Vriendelijke bediening achter de bar. De Veluwse Schavuit smaakte prima.

Diner in het restaurant was bedroevend slecht. XXL Schnitzel leek nergens naar. Formaat en kwaliteit van de snackbar om de hoek alleen de prijs was anders, heb de helft laten staan. De garnituur was ook bedroevend. Bij een volgend verblijf eet ik alleen nog buiten de deur.

8,4

Beoordeling door S. Deelen uit Zoetermeer, op 2 januari 2018 (Groep)

De combinatie met thermen Bussloo is heerlijk! Het hotel ligt minder dan 15 minuten van de sauna.

8

Beoordeling door A. Zoweg Smit uit Purmerend, op 3 december 2017 (Stelletje)

We hadden het hotel geboekt i.c.m. een dagje sauna en dat is erg goed bevallen. We werden vriendelijk welkom geheten en kregen de toegangsbewijzen voor de sauna overhandigd. Het hotel ligt lekker centraal, zowel dicht bij de snelweg als aan mooie fietsroutes. Het ontbijt is prima, er is meer dan genoeg keuze uit brood, zuivel en fruit. De tweede dag hebben we een mooie fietstocht gemaakt. Bij de receptie liggen mappen met allerlei fiets- en wandeltochten.Omdat we 's middags geen zin hadden in filerijdend naar huis te gaan, hebben we er ook gedineerd. Dit was ook prima.

Tip! De watervalletjes van Loenen zijn dichtbij. Van daaruit hebben we alleen maar gefietst en koffie gedronken bij bistro 'de Zaak' in Eerbeek. Erg lekker (likeurtje met slagroom erbij) en leuk geprijsd!

9

Beoordeling door P. Molensky uit Maarn, op 1 februari 2019 (Stelletje)

Hebben het alleen maar gebruikt om te slapen.

Gedateerd hotel. Erg rustig.

Tip! In combinatie met sauna Bussloo uitstekend.

6

Beoordeling door E Valenkamp uit Amersfoort, op 31 januari 2018 (Gezin)

Mooie locatie in de bossen en voor ons een ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan Thermen Bussloo.

Het hotel is nogal gedateerd en heeft wat achterstallig onderhoud. Het personeel straalt niet dat extra beetje enthousiasme uit dat het bezoek voor ons tot een feestje zou maken.

Tip! Thermen Bussloo.

6

Beoordeling door Anoniem, op 14 juli 2018 (Gezin)

Prachtige omgeving. Lekker zwembad met mooi terras. Vriendelijk personeel. Zijn hier al 2x geweest.

Tip! Mooie omgeving om te fietsen of wandelen. Met veel gezellige dorpjes in de omgeving. De watervallen van Loenen liggen er vlak bij.

8

Beoordeling door Anoniem, op 9 februari 2019 (Groep)

In de buurt van de sauna.

Stoffig hotel, erg ouderwets, bedden als baksteen, badkamer was erg oud.

5,4

Beoordeling door MJMM Schenkels uit Nagele, op 6 januari 2019 (Groep)

Prima ligging.

De kamers waren oud en vies.

6,4