Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Beoordeling van Fletcher Hotel-Restaurant De Wipselberg-Veluwe

Fletcher Hotel-Restaurant De Wipselberg-Veluwe  

Fletcher Hotel-Restaurant De Wipselberg-Veluwe

Hotel - Beekbergen

Fletcher Hotel-Restaurant De Wipselberg-Veluwe ligt in Beekbergen, midden op de Veluwe omringd door de prachtige natuur en op korte afstand van de gezellige steden Arnhem en Apeldoorn. Wat een verblijf in dit hotel bijzonder maakt, zijn de kamers. Die liggen verspreid over het landgoed in diverse cottages. De 90 kamers van Fletcher Hotel-Restaurant De Wipselberg-Veluwe beschikken... meer info
vanaf 40 50 p.p.

Unieke deals ontvangen

215 beoordelingen 7.8

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

Krantaanbieding! 5 dagen Veluwe

4 nachten v.a. € 109,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Veluwe

1 nacht v.a. € 40,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Veluwe

2 nachten v.a. € 81,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Dit cijfer is een gemiddelde van onze eigen verzamelde beoordelingen en die van andere partijen

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door Anoniem, op 10 juli 2019 (Gezin)

8

Beoordeling door Anoniem, op 8 juli 2019 (Gezin)

De ligging in een mooie bosrijke omgeving met mooi fietsroutes. De kamers zijn goed.

Tip! In de zomer zou een ventilator aan het plafond lekker zijn of airco.

9

Beoordeling door HANS Verwegen uit Veghel, op 2 juli 2019 (Gezin)

Geschakelde hotelkamers in het groen.

Tip! We hebben heerlijke fietstochten gemaakt. Mooie groene omgeving.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 24 juni 2019 (Gezin)

Tip! Toe aan renovatie.

8

Beoordeling door BEN Wilde uit Nuenen, op 15 juni 2019 (Gezin)

Prachtlocatie.

8,4

Beoordeling door T Van Luyten uit Geldrop, op 10 april 2019 (Gezin)

Bosrijke omgeving.

De kamers zijn aan renovatie toe.

7,6

Beoordeling door H. Zilverberg uit Ommen, op 1 juli 2019 (Stelletje)

Met het warme weer lekker buiten konden zitten op eigen terras.

Schoonmaak.

Tip! Fietsen en Krolller Muller.

7

Beoordeling door Anoniem, op 1 juli 2019 (Stelletje)

Het mooie weer. De schitterende omgeving en een prima diner.

Parkeergelegenheid, trappen naar restaurant

Tip! Veel goed fietspaden, openluchtmuseum bezocht.

7,8

Beoordeling door G. van den Heuvel uit Amstelveen, op 23 juni 2019 (Gezin)

Verrassend, niet in het hotel maar in een soort bungalow, maar jammer dar er op de 1ste verdieping geen terras is.

Dat het niet in het hotel was.

Tip! De omgeving is prachtig met div.kastelen die de moeite waard zijn om te bezichtigen.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 22 juni 2019 (Stelletje)

Het is een prima locatie om fietsroutes op te pakken.

Wij misten een waterkoker, om zelf even koffie of thee te maken.

Tip! Prachtige omgeving om te wandelen of fietsen.

7,8

Beoordeling door J. Rozendaal uit Eygelshoven, op 19 juni 2019 (Stelletje)

De rust, midden in de natuur.

Het onderhoud van het gehele complex.

Tip! Het plaatsje Loenen, Beekbergen, Harskamp de Vlindertuin.

7

Beoordeling door W.C Briggeman uit Simonshaven, op 18 juni 2019 (Stelletje)

Locatie prachtig.

Accommodatie erg verouderd. Update zou zeer van toepassing zijn. Parkeren ook een probleem. Mede-recreanten vinden het waarschijnlijk erg vervelend hun auto op de openbare parking te zetten met gevolg dat er zo geparkeerd is dat er zeer gevaarlijke situaties ontstaan. Op enig moment stonden er 17 auto’ s verkeerd geparkeerd waardoor bij calamiteiten de hulpverlening ernstig wordt verhinderd. Graag veel extra aandacht om dit probleem op te lossen.

6,6

Beoordeling door Anoniem, op 18 juni 2019 (Stelletje)

De omgeving is mooi en het restaurant ligt heel mooi. Goede fietsen gehuurd en veel wandel- en fietsroutes. Ontvangst prima maar op mijn vraag of de kamer op de zon lag werd bevestigend geantwoord maar dat klopte niet.

De kamers zijn oud en niet goed onderhouden, moet echt opgeknapt worden. Je hebt ook bovenburen die je hoort douchen en naar toilet gaan. Het personeel communiceert niet goed, diverse keren iets gemeld aan de receptie maar niets wordt doorgegeven. Was niet schoongemaakt (dus geen handdoeken, koffie/thee aangevuld) maar werd na 3 x melden niet opgelost. Uiteindelijk korting gekregen en zou bericht van het hotel krijgen, nooit meer iets van gehoord. In het restaurant wordt alleen iets bijgevuld als er naar wordt gevraagd, waarom niet op voorhand zorgen dat alles er is. Geen communicatie.

Tip! Prachtige omgeving met mooie fietsroutes.

6,2

Beoordeling door P.C.J.M. Disch uit Aerdenhout, op 17 juni 2019 (Stelletje)

Kamer was pal aan de bosrand, heerlijk rustig.

Aantal functies in de kamer waren stuk (tv en radio, tv werd na 1 dag opgelost, radio niet).

Tip! Favoriet waren de omgevings stadjes en het posbank gebied bij Rheden.

8

Beoordeling door J. Middelburg uit Herkingen, op 17 juni 2019 (Stelletje)

De locatie is mooi met vele wandel en fiets mogelijkheden. Ook de ligging in de bossen is prachtig. Ontbijt goed verzorgd met keurig geheel gedekte tafels. Goed geslapen en fijne bedden.

De kamer was niet schoon, ramen waren erg vuil en ook het terras was vuil. Bad/wc kamer redelijk maar de afzuiging van damp en rare luchtjes werkte niet. Melding hiervan gemaakt maar bleef defect. Ons diner was niet naar behoren. Volledig kale tafels, niets opgedekt en zelf moeten vragen om bestek en servetten. Personeel kwam met het excuus dat ze er pas 2 dagen werkten, maar geen toezicht op dit personeel m.a.w. doe maar wat, het maakt toch niet uit.

Tip! Dorpje Beekbergen erg leuk met diverse eetgelegenheden en Apeldoorn kort bij met alle faciliteiten.

6,2

Beoordeling door Anoniem, op 16 juni 2019 (Stelletje)

Mooi gebied, homes midden in bos. Vogelgeluiden.

Entree huisjes, zowel buiten als binnen, vuil en stoffig. Gedateerd, maar dat is geen probleem als er eens flink gesopt zou zijn.

Tip! Heerlijk fietsgebied, Radio Kootwijk en Stoomtreinen.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 15 juni 2019 (Gezin)

Sauna slechts toegankelijk met bijbetaling.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 14 juni 2019 (Stelletje)

De ligging van het hotel.

Auto's die kris en kras geparkeerd stonden en niet op de parkeerplaatsen.

Tip! Erg leuk om de omgeving met fiets te verkennen. Openlucht museum Arnhem een aanrader. Interessant de geschiedenis van de Wipselberg in de tweede wereldoorlog.

8

Beoordeling door N.D N.D uit Appingedam, op 12 juni 2019 (Stelletje)

Prachtige locatie. Mogelijkheden voor fietsenroutes, wandelen in de omgeving.

Afstapje in de kamer.

Tip! Zandsculpturen in Garderen.

9,6

Beoordeling door K. Heckmanns uit Naaldwijk, op 11 juni 2019 (Gezin)

De omgeving om te fietsen prachtig.

Het huisje was zeer vuil, gore vloerbedekking En veel last van een bonkende boiler. Het terras was onverzorgd net als de entree.

Tip! Heel jammer want de omgeving is heel mooi.

5,6

Beoordeling door Anoniem, op 10 juni 2019 (Stelletje)

Het lag op een mooie locatie midden tussen de bossen. De kamer was netjes schoon en de medewerkers waren heel vriendelijk ook het ontbijt was heerlijk alles werd op tijd aangevuld als er iets op was.

Dat wij boven zaten en met een draaitrap naar boven moesten dat stond er niet bij toen we de kamer reserveerden. De fietsenstalling was te klein want hij stond al bijna helemaal vol met de fietsen van het hotel een beetje groter is wel wenselijk zeker in de zomer als er veel gasten zijn die met de fiets komen.

Tip! Een heerlijke omgeving om mooie fietstochten te maken en bij de receptie hebben ze veel fietsroutes.

8,8

Beoordeling door M. J. Luijks uit Bergen op Zoom, op 10 juni 2019 (Stelletje)

De omgeving maakte het verblijf goed.

De bovenverdieping had smerige vloerbedekking en verder was de kamer vies en gedateerd. Verder was er een vervelende, vieze draaitrap naar boven.

Tip! Mooi om te fietsen tussen de bossen.

5

Beoordeling door G Keesmaat uit Streefkerk, op 9 juni 2019 (Stelletje)

De locaties schitterend gelegen in de bossen.

De accommodatie veroudert en vies.

Tip! Omgeving prima fietsen ook goed.

6

Beoordeling door Anoniem, op 9 juni 2019 (Gezin)

Prachtige locatie in mooie streek.

23 treden naar restaurant kan voor senioren een groot probleem zijn.

Tip! Prachtige omgeving met vele toeristische lekkernijen. Op de locatie zelf talloze mogelijkheden voor vermaak. Vooral aantrekkelijk voor wandelaars, fietsers en geïnteresseerden voor musea, leuke dorpjes/stadjes enz.

8

Beoordeling door Anoniem, op 27 mei 2019 (Stelletje)

De locatie en ondanks dat het een gedateerde kamer was, was het wel fijne ruime kamer.

Dat we na het diner af wilden rekenen en er op dat moment nergens personeel was te bekennen.

8,2

Beoordeling door J.M.G. de Winter uit Limmen, op 17 mei 2019 (Stelletje)

Prima locatie, goed ontbijt en diner, vriendelijk personeel.

Kamer wat gedateerd.

7,8

Beoordeling door P Edelman uit Anloo, op 5 mei 2019 (Gezin)

De ligging van het hotel in combinatie met een bezoek aan Thermen Bussloo.

De afstand naar restaurant is te groot als je minder goed ter been bent. Er is ook een afstap in de kamer bij de entree en de badkamer.

Tip! Mooi gelegen in het bos, de afstand naar Bussloo is goed.

8

Beoordeling door S. van Gentevoort uit Pijnacker, op 18 april 2019 (Groep)

Met name de mooie ligging en de relaxte uitstraling. Kamers gedateerd, de verf bladderde op sommige plekken. De bedden waren overigens prima.

7,6

Beoordeling door C Burger uit Heiloo, op 14 april 2019 (Groep)

Fijn, zou het zeker aanraden.

Tip! Wij bezochten dit hotel in combinatie met de Thermen Bussloo. Dat was prima te doen.

7,6

Beoordeling door A.G.H. Beukeboom uit Ouderkerk aan de Amstel, op 9 april 2019 (Gezin)

7,4

Beoordeling door L Vingerling uit Rockanje, op 4 april 2019 (Gezin)

Lekker rustig in de bossen.

7,8

Beoordeling door A. Kops uit Purmerend, op 29 maart 2019 (Gezin)

Heerlijk dat we in 1 van de huisjes verbleven. We zaten op 1 hoog. Alles was netjes. Zeker voor herhaling vatbaar.

Tip! We hebben elektrische fietsen gehuurd bij de receptie. Lekker de omgeving verkend ergens lekker geluncht en genoten van de natuur. Echt prachtig!

7

Beoordeling door C van Soest uit Leiden, op 23 maart 2019 (Gezin)

De mooie omgeving ,het was leuk voor een paar dagen.

Tip! Wij zijn naar Thermen Bussloo geweest daar was het ook prima.

8,8

Beoordeling door J Sluiter uit Zwolle, op 23 maart 2019 (Stelletje)

Mooi zwembad en de omgeving.

7,6

Beoordeling door P van Velzen uit Zoetermeer, op 21 maart 2019 (Gezin)

Jammer dat deze locatie niet geschikt is voor mindervalide mensen. Doordat het restaurant hoog ligt en alleen bereikbaar is via trappen.

7,8

Beoordeling door JA Kamermans uit Oost-Souburg, op 17 maart 2019 (Stelletje)

De locatie is prachtig, het ontbijt heerlijk en het personeel erg aardig en behulpzaam.

De kamers zijn erg gedateerd. Vloerbedekking in de hal, op de trap en in de kamer zijn aan vernieuwing toe. 1 lamp deed het niet en er zijn te weinig stopcontacten.

Tip! Een dag Thermen Bussloo was heerlijk en we hebben Amersfoort bezocht. Mooie, gezellige stad.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 15 maart 2019 (Gezin)

7

Beoordeling door I.F. van der Rijst-Helmerhorst uit Bilthoven, op 14 maart 2019 (Stelletje)

Prachtige omgeving, fantastisch ontbijt, goed bed.

Het had iets schoner gekund.

Tip! Jammer dat het weer niet meewerkte, maar de omgeving is prachtig, fijn om te wandelen.

8

Beoordeling door AD Oomen uit 's-Hertogenbosch, op 13 maart 2019 (Stelletje)

Ligging en mooi en goed restaurant.

Half gedateerde verblijven en tekort aan parkeergelegenheid bij de verblijven.

Tip! We zijn naar Bussloo gegaan. Uitstekende wellness.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 11 maart 2019 (Stelletje)

Prachtige omgeving.

De kamer en badkamer was erg gedateerd en nodig aan renovatie toe. De bedden niet echt goed meer.

Tip! Thermen Bussloo en prachtige bossen.

7,6

Beoordeling door MCM Moerenhout uit Oude-Tonge, op 11 maart 2019 (Individueel)

Heerlijke rustige omgeving in de bossen.

Er was nergens zeep in de dispensers.

Tip! Wij gingen een dag naar Thermen Bussloo. Lekker dichtbij.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 8 maart 2019 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door A. Jong uit Nieuwe Niedorp, op 7 maart 2019 (Gezin)

Tapijt was niet zo fris.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 7 maart 2019 (Stelletje)

De ligging is prachtig.rustig en in de natuur.

De kamers zijn echt aan een opfrisbeurt toe.

6,8

Beoordeling door H.F. Wieringa uit Emmen, op 4 maart 2019 (Stelletje)

Het weer. Het was allemaal prima.

Tip! Fijn kunnen fietsen.

7,8

Beoordeling door M Goes uit Oosterhout, op 3 maart 2019 (Stelletje)

Supermooie ligging in het bos. Kamer ruim met terras, begane grond. Wel wat gedateerd, opknapbeurt eigenlijk noodzakelijk.

Parkeermogelijkheid nabij het "huisje" onvoldoende, daardoor naar de grote parkeerplaats welke redelijk ver was en niet optimaal aangegeven.

8,2

Beoordeling door G.M. Stijweg uit Dordrecht, op 28 februari 2019 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door C.A. van Wijngaarden uit Dordrecht, op 26 februari 2019 (Stelletje)

Vooral de omgeving, het terrein en de accomodatie.

Tip! Paleis Het Loo in Apeldoorn.

8,6

Beoordeling door H. Kuijten uit Boxtel, op 23 februari 2019 (Gezin)

Het sneeuwde volop dus locatie was geweldig en ligging van hotel op hoogte gaf mooi winters tafereel.

De kamer was best gedateerd. Aantal zaken (zeeppomp, wc-bril) defect. Zat ook een beest in de douchebak.

Tip! Tip voor hotel: zet mooie routes uit met specifieke bordjes.

7

Beoordeling door E Mathot uit Haarlem, op 21 februari 2019 (Stelletje)

Prima omgeving en mooi restaurant. Heel rustig.

De kamer was wat gedateerd. Het personeel deed zijn best maar was niet zo ervaren.

Tip! Prachtig wandelgebied. We hebben genoten van thermen Bussloo.

7

Beoordeling door Anoniem, op 21 februari 2019 (Stelletje)

Omgeving.

Vieze kamer. Erg gedateerd. Kapotte vitrage.

Tip! Thermen Bussloo erg leuk.

6,6

Beoordeling door J Karsten uit Almelo, op 21 februari 2019 (Stelletje)

Perfect ontbijt, kamers zijn vrijstaand en je moet door de regen/sneeuw lopen om te gaan ontbijten of om te eten.

De kamers waren redelijk schoon maar erg gedateerd een renovatie zo niet misstaan. De insecten (volgens ons kakkerlakken, volgens het hotel waren het wantsen) op de kamer.

Tip! Pracht omgeving, mooie locatie.

7,3

Beoordeling door A.C. Blom uit Leiden, op 21 februari 2019 (Gezin)

8

Beoordeling door Anoniem, op 20 februari 2019 (Stelletje)

5,8

Beoordeling door J Koedijk uit Heiloo, op 18 februari 2019 (Stelletje)

Mooie omgeving.

De kamer lag in een bijgebouw.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 18 februari 2019 (Stelletje)

De mooie omgeving.

Geluidsoverlast van bovenburen.

8

Beoordeling door H.C. van den Elshout uit Waalwijk, op 11 februari 2019 (Gezin)

Leuk eigen huisje, nette badkamer, mooie omgeving.

Tip! De Hoge Veluwe, en het museum Kruller Muller - Coda museum Apeldoorn.

7,8

Beoordeling door J.W. Bierman uit Waddinxveen, op 10 februari 2019 (Stelletje)

Omgeving.

Het regende de dagen dat wij hier waren en van de kamer naar het hoofdgebouw was erg afzien.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 6 februari 2019 (Gezin)

De omgeving in de natuur en de uitstraling van het hoofdgebouw.

Slechte staat van de (ouderwetse) kamer.

7,8

Beoordeling door D Mangar uit Almere, op 28 januari 2019 (Gezin)

Een hele mooie locatie, schone ruime kamers en vriendelijk personeel. Zeker de moeite waard, wij komen zeker terug.

Tip! Mooi locatie midden in het bos, verdeeld over verschillende appartementen met een eigen ingang. Dit gaf een beetje een vakantiepark idee.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 23 januari 2019 (Stelletje)

De ligging van de kamer in het bos.

Slecht ontbijt. Jus 'd orange was niet te drinken. Weinig variatie.

6,6

Beoordeling door J Meijer uit Zoetermeer, op 7 januari 2019 (Stelletje)

Mooie omgeving, goed ontbijt, restaurant ook goed.

Kamers zijn erg eenvoudig ongezellig ingericht.

Tip! Veluwe, Sauna Bussloo.

7

Beoordeling door Anoniem, op 27 december 2018 (Stelletje)

Alles.

Alles ietwat gedateerd. Ontbijt was niet uitgebreid, doch karig. Geen koffieapparaat- of waterkoker op de kamer.

Tip! Omgeving leuk om te fietsen. Restaurants in het dorp ook goed.

6,4

Beoordeling door Anoniem, op 2 december 2018 (Stelletje)

De omgeving.

De kamers zijn gedateerd, maar voldoen nog wel.

6,6

Beoordeling door GML Hutschemaekers uit SINT PANCRAS, op 30 november 2018 (Stelletje)

Heerlijk dat er zoveel groen is, op het terrein en rond de kamer. Mooie ligging, mooie omgeving, kaarten beschikbaar. Heerlijk rustig.

Ik vond de douche niet lekker schoon en jammer dat de koelkast niet werkte.

8,2

Beoordeling door J.A. Binnendijk uit Wilnis, op 5 november 2018 (Groep)

Een hele mooie locatie en lekker dicht bij Thermen Bussloo. De kamers liggen verspreid over het terrein.

De kamers zijn heel erg gehorig.

Tip! Je kan hier prachtige fietstochten maken en naar het geweldige Thermen Bussloo.

8

Beoordeling door E.M. Hagendijk uit Koog aan de Zaan, op 2 november 2018 (Gezin)

Prachtige locatie en een sfeervol restaurant.

9

Beoordeling door LAMMERT Ten Brinke uit Lemelerveld, op 15 oktober 2018 (Stelletje)

De omgeving is mooi.

Slecht onderhoud van het schilderwerk en de vloerbedekking.

Tip! Paleis Het Loo heeft mooie fietspaden.

7,6

Beoordeling door S Vermeer uit Alkmaar, op 14 oktober 2018 (Stelletje)

De Locatie is prachtig.

Wij waren in de veronderstelling een mooie hotelkamer geboekt te hebben, maar belandden in een huisje dat leek uit de jaren 80 leek te stammen. De inrichting was gedateerd, het huisje was slecht onderhouden en donker en het was zelfs vies, met veel stof en haren.

6,2

Beoordeling door M.D. Bicknese uit Dordrecht, op 14 oktober 2018 (Groep)

Het was lekker relaxed.

Tip! De omgeving is schitterend. Welke kant je ook oploopt, het is overal even mooi.

9

Beoordeling door A Kruip uit Groesbeek, op 2 oktober 2018 (Individueel)

7,6

Beoordeling door CM Feld uit Nibbixwoud, op 16 juli 2018 (Groep)

Service bij fietsverhuur slecht. Buitenkant kamers erg slordig en vies.

6,2

Beoordeling door D Nomden uit winschoten, op 30 juni 2018 (Stelletje)

Het hotel is heel gemakkelijk bereikbaar, de omgeving is prachtig.

Het restaurant, het gehele terrein, maar vooral de hotelkamers kunnen zeker een update gebruiken, het geheel oogt verwaarloosd.

Tip! Apeldoorn is leuk.

6,6

Beoordeling door Anoniem, op 23 juni 2018 (Stelletje)

Prima. Fietsen konden apart gestald. Kamer schoon en netjes.

Dat de kamer op de eerste verdieping zat.

Tip! Mooie omgeving leuk om te fietsen.

8

Beoordeling door T Bos uit Willemstad-N.B., op 17 juni 2018 (Gezin)

De omgeving om het hotel zeer mooie fietsroutes door het mooie natuurgebied

In en om het hotel lagen volle asbakken op de grond die niet opgeruimd waren, niet zo fris als je niet rookt. Er lagen na twee dagen nog dode vliegen op de vensterbank waar je zat te eten. Ook in onze huisjes was het oppervlakkig schoon, we hebben veel spinnenrage gezien en de huisje zijn wel aan een opknapbeurt toe. Behoorlijk verfloos. Ook om de huisjes waar je verbleef lagen sigaretten peuken, ook de bloembakken met de violen waren zeker aan vervanging toe.

Tip! Het fietsen door de bossen was prachtig als je dat doet kom je vanzelf van alles tegen.

6,8

Beoordeling door GINA Veerman uit Volendam, op 15 juni 2018 (Gezin)

De natuur, het huren van de elektrische fietsen.

Het rook muf in de kamer. Het avond eten in het hotel was niet bijzonder.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 14 juni 2018 (Stelletje)

Vriendelijk personeel en behulpzaam.

De schimmel in de doucheruimte en een cola fles van een vorige klant onder het bed. Dode vlieg voor het raam waardoor we ons afvroegen of de kamer wel gepoetst was.

Tip! Thermen Bussloo was erg mooi en goed, we zijn ook nog naar Deventer geweest wat een erg mooie stad is.

7,2

Beoordeling door M.T Touber uit Castricum, op 8 juni 2018 (Stelletje)

Mooie omgeving. Iets gedateerde kamers. Vriendelijk receptie-personeel.

Ontbijt was prima. Diner op zondag (3 juni) was tegenvallend, eten prima maar bediening onder de maat. Lang wachten, tafels niet afgeruimd, geen idee wat RibEye aanbieding inhield, terwijl er een vlag recht voor de ingang stond. Ter lering en de vermaak.

Tip! Mooie fietsroutes. Goed voor een combinatie met bezoek Thermen Bussloo.

6,6

Beoordeling door HJC Van Buuren uit Vught, op 7 juni 2018 (Stelletje)

Mooie locatie, lekker ontbijt en genoeg te doen inde omgeving. De aanbieding met het bezoek aan Thermen Bussloo was erg prettig.

Het tapijt in de kamer was vuil en erg verouderd.

8

Beoordeling door NELLIJ Lodder uit Middelharnis, op 7 juni 2018 (Gezin)

Het vriendelijke personeel bij de receptie, het ontbijt en de omgeving.

Ruime maar donkere kamer. In tegenstelling tot het hoofdgebouw zijn de gebouwen waarin de kamers zitten teleurstellend om te zien. Verder moet je niet slecht ter been zijn om het hoofdgebouw te kunnen bereiken.

Tip! Beekbergen is een leuk dorpje waar je lekker kunt eten. Ook Apeldoorn is leuk en gezellig en vlakbij met voldoende parkeergelegenheid.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 3 juni 2018 (Gezin)

De ligging van het restaurant.

Er wordt niets vermeld over al die hoogte verschillen en trappen, voor ons geen probleem, maar wel voor mensen die slecht ter been zijn.

Tip! De geweldige ligging, vooral met het schitterende weer van de afgelopen tijd. Vanaf de Loenenseweg is het beter zichtbaar waar de afslag naar het hotel is.

7,6

Beoordeling door F.J.C. van den Ouweland uit Son en Breugel, op 1 juni 2018 (Stelletje)

De ruimte, de omgeving, de natuur en de rust.

Hotel met huisjes. De kamers gedateerd, hoewel dit geen probleem is. Het hoofdgebouw mag een gezellige hoek hebben. Lounge-banken, leesplek met meer sfeer. De bar sluit om half elf en dat is jammer.

Tip! Lekker fietsen. Restaurants in de buurt bezoeken. Ook Apenheul en Apeldoorn makkelijk te bereiken.

7,5

Beoordeling door A ten Brummelhuis uit Delden, op 28 mei 2018 (Stelletje)

Vriendelijke medewerkers en klantvriendelijk. Het eten was prima zowel ontbijt als diner.

Jammer dat de fietsen niet binnen gezet kunnen worden.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 28 mei 2018 (Groep)

Het leuke vonden wij dat we met twee stellen waren en 1 unit voor ons zelf hadden, met zelfs een eigen terrasje.

Tip! Heerlijk fietsen in de mooie omgeving. Genieten van de natuur.

8,4

Beoordeling door W de Jong uit HEERENVEEN, op 20 mei 2018 (Stelletje)

Mooie locatie, vriendelijk personeel.

Tip! We hebben deze dagen gebruikt om vrienden te bezoeken. Zeer geslaagd.

8,8

Beoordeling door JP Schelfhout uit Kloosterzande, op 19 mei 2018 (Gezin)

8,4

Beoordeling door W.A. Heijne uit Eindhoven, op 19 mei 2018 (Stelletje)

De Ligging.

Te gehorig met bovenburen. Beperkte menukaart. Weinig gangbare gerechten.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 11 mei 2018 (Gezin)

Prachtige omgeving. Het diner en het ontbijt prima.

Naar de 2de etage met koffer/tas sjouwen. Weinig parkeerplek, we hebben de auto in de berm geplaatst, omdat het anders ver lopen was.

Tip! We hebben voor dit gekozen omdat het dichtbij Bussloo ligt en heel goedkoop was!

8,5

Beoordeling door Anoniem, op 9 mei 2018 (Stelletje)

Bosrijk. Rustig. Ontbijt.

Tip! Welness Busloo. Wandeling. Hardlopen. Apenheul.

8

Beoordeling door D.W Dijkshoorn uit Vlaardingen, op 9 mei 2018 (Stelletje)

Kamers in het bos.

Slecht onderhouden kamers.

Tip! Mooie fietstocht gemaakt.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 8 mei 2018 (Gezin)

Aangename dagen in een mooie omgeving.

8

Beoordeling door Anoniem, op 8 mei 2018 (Stelletje)

Het verblijf viel ons erg tegen, we wisten niet dat wij voordeur delers waren. En vervolgens ook nog eens smalle trap naar boven moesten om in onze kamer te komen. wij vonden het er smerig en grauw eruit zien. Wij zijn oudere mensen van 77 en 73 jaar.

6,4

Beoordeling door E van der Bruggen uit Tilburg, op 8 mei 2018 (Groep)

Alhoewel de kamers, ik kan beter zeggen de huisjes, wat gedateerd waren, hebben wij het zeer zeker naar ons zin hebben gehad. Omdat wij niet wisten dat Hotel de Wipselberg-Veluwe veel kamers buiten het hoofdgebouw heeft en zij per twee in een gebouwtje zitten, vonden wij dit een van de leuke dingen aan ons verblijf. Met z'n vieren bij elkaar, samen een terrasje en volop genoeg ruimte binnen. In een hoofdgebouw een gezellige ruimte om samen iets lekkers te drinken en 's avonds een lekker hapje te eten.

Tip! Fijn dat het hotel fietsen en E-bikes verhuurt, zodat je op de fiets de groene omgeving kunt verkennen. Op pad gaan met de stoomtrein vanaf het station in Beekbergen en het museum te kunnen bezoeken was een leuke bezigheid.

8

Beoordeling door I de Wacht uit Denekamp, op 8 mei 2018 (Stelletje)

Voor onze prijs een prima hotel.

Kan wel een schilderbeurt e.d. gebruiken.

Tip! Jammer dat je vanuit het Hotel geen uit gezette wandelroutes hebt. Wij hebben in Garderen de Zandsculpturen bezocht, wat prachtig!

8

Beoordeling door Anoniem, op 29 april 2018 (Stelletje)

Rust, prachtige omgeving. Restaurant en receptie heel gastvrij. En prima.

Het tastte de kwaliteit van verblijf niet aan, maar wat mij opviel was het naar, mijn idee, achterstallig onderhoud van de hotelafdeling. Het interieur was goed schoongemaakt, prima bedden, maar eerlijk gezegd was mijn eerste indruk toen we aankwamen: vergane glorie, jammer van zo’n prachtige locatie.

Tip! Goed wandelgebied, Gorssel museum Møre, geweldig.

7,5

Beoordeling door WJ Martens uit neerpelt, op 29 april 2018 (Gezin)

8,2

Beoordeling door E.C. de Meij uit Culemborg, op 28 april 2018 (Gezin)

Beekbergen is een mooie omgeving en het hotel lag op fietsafstand van het hotel. Er waren goede fietsen te huur. Fijn dat er een zwembad aanwezig was met heerlijk water qua temperatuur. we hadden gevraagd of we 4 kamers bij elkaar konden krijgen en dat was ook het geval. Personeel was bereid om een tafel voor 8 personen te maken.

De entrree naar onze kamer was nou niet bepaald schoon. Er waren grote verschillen tussen de kamers ( waterkoker, koelkast, kopjes etc.) We hadden gevraagd of de airco boven onze tafel uit mocht. Personeel verschillende keren naar gevraagd. Gebeurde niets, toen zelf maar gedaan.

Tip! Beekbergen is een leuke plaats, waar je heerlijk ijs kan krijgen. Bij de receptie liggen leuke fietstochten.

7,4

Beoordeling door CHRIS Houweling uit Capelle aan den Ijssel, op 27 april 2018 (Groep)

De omgeving, de sfeer, heerlijk zwembad, restaurant allemaal top. Wat ook heel fijn was dat het personeel ons verwende met aandacht, en zeer goeie service.

Tip! Heerlijk om wakker te worden met bosgeur, vogelgezang .

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 27 april 2018 (Stelletje)

De locatie is prachtig en de faciliteiten van het hotel zijn prima. Het personeel is erg vriendelijk.

De kamer is gedateerd en kan een opknapbeurt gebruiken.

Tip! Het recreatiegebied Bussloo is een aanrader met een sauna centrum en pitch en putt golfbaan. Restaurant Robin Food is een aanrader.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 24 april 2018 (Stelletje)

Mooi hoofdgebouw, ligging in de bossen.

Kamers zijn goed, badkamers wat gedateerd. Halletje en trap zien er niet uit. Bovenkamers hebben geen balkon, wat erg jammer is. Gelukkig konden we van kamer wisselen (+ €15) en hebben genoten van het terrasje. Serveerster in restaurant wist niets over de historie van het hotel te vertellen, toen mensen daar naar vroegen, terwijl dat gewoon voorin de menukaart werd vermeld; jammer.

Tip! Genoeg te doen.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 24 april 2018 (Stelletje)

Heerlijk gelegen in mooie omgeving.

Dat ik niet wist dat er kamers met buiten terras waren had ik wel fijn gevonden met dit mooie weer wat wij hadden. Normaal zijn we ook nooit lang op de kamer nu ook niet maar hadden graag na de hele dag fietsen lekker buiten een drankje gedaan en boek gelezen.

Tip! Mooie fietspaden, mooie steden in de buurt. Apeldoorn en zeker Deventer.

7,8

Beoordeling door W. Kramers uit Oosterhout, op 24 april 2018 (Stelletje)

Prachtig weer.

We zaten op de eerste verdieping, geen balkon of terras. Receptie had verzuimd om mogelijkheid te vermelden voor upgrade naar begane grond.

Tip! Thermen Bussloo prima bevallen.

8,4

Beoordeling door G vd Nieuwenhuizen uit Boekel, op 22 april 2018 (Stelletje)

De locatie is prachtig, het lijkt net een vakantiepark. We sliepen boven, dat was zonder terras, maar was niet heel vervelend.

8,4

Beoordeling door HJ Goossens uit Maarssen, op 22 april 2018 (Stelletje)

Geweldige omgeving, fijn fietsen.

Te oude kamer, dien hoognodig opgeknapt te worden. was ook niet goed schoon bv vlekken op de gordijnen en radiator. Oude vloerbedekking. De badkamer en bedden waren prima verzorgd.

Tip! De bossen.

7,5

Beoordeling door Anoniem, op 21 april 2018 (Stelletje)

Goede locatie, vriendelijk personeel. Kamers waren niet bijzonder maar wel netjes en schoon.

Tip! Dag naar de veluwe (20 min auto) is zeker aan te raden!

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 21 april 2018 (Stelletje)

Lag in een mooie omgeving.

Kamer was verouderd en de paaseiren en stof lag onder het bed.

Tip! Mooie wandelingen en fietsen in de omgeving.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 16 april 2018 (Individueel)

Een mooie kamer met terras. Een lastige en gevaarlijke drempel naar de badkamer, een vergrootspiegel zou een pluspunt zijn bij de wastafel.

Het verblijf is absoluut niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Jammer dar er vanuit het hotel geen wandelingen beginnen. Slecht en onduidelijk wandelkaartje gekregen.

Tip! Wij vonden Thermen Bussloo een prima sauna!

7,8

Beoordeling door L Boin uit Amsterdam, op 13 april 2018 (Gezin)

Het restaurant is prachtig, het ontbijt is goed en de service prima.

Jammer dat je trappen moet lopen om in het restaurant te komen. Als het slecht weer is het niet prettig dat naar het ontbijt te moeten gaan. Wij hadden een kamer boven. De trap vonden wij niet makkelijk en een min punt is zeker dat wij de gasten op de begane grond lekker buiten zagen zitten en dat wij op één hoog niet eens een balkonnetje hadden. Jammer is ook dat er geen waterkoker aanwezig is. De badkamer was perfect.

7,8

Beoordeling door JPM van de Ven-Mommersteeg uit Eindhoven, op 11 april 2018 (Gezin)

Het personeel was heel vriendelijk. Mooi in de bossen gelegen hotel.

Dat het zwembad wegens technische werkzaamheden gesloten was.

Tip! Het is een prachtige omgeving, veel bossen en "de hoogste waterval" van Nederland vlakbij.

8

Beoordeling door MAA van der Steen uit Waalwijk, op 31 maart 2018 (Stelletje)

Prachtige locatie, supermooie aanbieding met Bussloo erbij.

Kamers redelijk, beetje verouderd en toch lastig zo’n afstapje!

Tip! De sauna vonden we geweldig ook naar Zwolle geweest goed te doen.Hier voor museum fundatie geweest met geweldige tentoonstelling van Neo Rauch. En natuurlijk park de hoge Veluwe met Kröller Müller museum, tuin en fietsen.

7,8

Beoordeling door D.M. Bal uit Oud-Vossemmer, op 31 maart 2018 (Gezin)

Het was super, alles was goed en fijn geregeld.

Tip! Mooi en geweldig.

9

Beoordeling door Anoniem, op 26 maart 2018 (Gezin)

Vriendelijk personeel en zeer behulpzaam. De kamers zijn gedateerd, op zich geen probleem, maar de vloerbedekking is vies.

Tip! Hadden arrangement met Thermen Bussloo. Genoten.

7,8

Beoordeling door AJM van Gastel uit Tilburg, op 26 maart 2018 (Gezin)

De omgeving.

De accommodatie.

6

Beoordeling door ME Mets uit Eindhoven, op 24 maart 2018 (Stelletje)

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 24 maart 2018 (Gezin)

8,2

Beoordeling door M.G. Versteeg uit Leusden, op 23 maart 2018 (Gezin)

Prachtige ligging! Vriendelijk personeel. Kamer in het bos, heel leuk, maar zeer gedateerd. Uitstekende keuken en goede bedden.

Diverse defecten in de kamer. Douchedeur defect, geen verwarmingsthermostaat! Niet regelbaar! Bij binnenkomst radiatoren dicht, dus ijskoud op kamer. Gordijn kapot. Vloerbedekking vies. Geen koelkast, geen mogelijkheid om koffie of thee te zetten, wat wel echt nodig is bij een kamer in het bos. Voor koffie moest je naar het restaurant lopen. Na een klacht van ons, was er een aardige kelner die voor ons een waterkoker regelde voor op de kamer.

Tip! Mooi wandelgebied!

6,8

Beoordeling door J.J.M.C. Bergmans uit Drunen, op 23 maart 2018 (Stelletje)

De kamers waar we sliepen zijn zeer gedateerd, het tocht er verschrikkelijk zowel in het restaurant als de kamers. Vloer bedekking vol met vlekken en in de badkamer verschillende dingen kapot. Dit ben ik niet gewend van Fletcher hotels.

Tip! De omgeving is prachtig mooi tussen de bossen maar wat wil je als je op de Veluwe zit.

7,7

Beoordeling door Anoniem, op 23 maart 2018 (Stelletje)

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 20 maart 2018 (Gezin)

Heerlijk in de bossen. Mooi pand De Wipselberg. Erg aardige en professionele ontvangst en bediening.

Kamers zijn gedateerd, maar men is met modernisering bezig heb ik begrepen. De prijzen in het restaurant zijn ietsje aan de hoge kant, maar de locatie maakt dat allemaal wel goed.

Tip! Combinatie met Thermen Bussloo was geweldig. We hebben genoten.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 20 maart 2018 (Groep)

Mooi gelegen in de bossen. De huisjes, met onder en boven een kamer, zijn geschikt voor een vriendengroep of gezin. Ons verblijf was een aanbieding icm sauna Bussloo, wat de prijs erg vriendelijk maakte. Zowel het ontbijt als diner waren van goede kwaliteit.

De huisjes liggen op een groot terrein, voor je ontbijt en diner moet je een eind buiten lopen om er te komen. Het restaurant ligt op een heuveltje en is met een steile trap te bereiken. Mensen die slecht ter been zijn hebben hier een probleem.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 16 maart 2018 (Groep)

Prachtige omgeving.

Niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

Tip! Sauna Bussloo was prachtig.

8

Beoordeling door A.S. Box uit Tilburg, op 14 maart 2018 (Stelletje)

Mooi hotel prachtig gelegen met een lekker restaurant. En de combi met sauna Bussloo is fantastisch. We gaan volgend jaar weer.

Tip! Sauna bussloo op 15 min rijden en dichtbij Apeldoorn.

8,7

Beoordeling door L. Lutje Wagelaar uit Enschede, op 14 maart 2018 (Groep)

Mooie ligging. Dagje Bussloo.

Tip! Bussloo.

7,8

Beoordeling door S Najjar uit enschede, op 4 maart 2018 (Individueel)

Aardig personeel, lekker ontbijt en een gezellige ontbijtzaal.

Te weinig parkeerplaatsen dichtbij de kamer.

7,6

Beoordeling door M. Schrijnemakers uit Roermond, op 3 maart 2018 (Stelletje)

Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. Het ontbijt goed en lekker.

Als je aankomt rijden denk je wow gave locatie. Het grote huis op de heuvel in de zon. En bij de receptie hebben ze het over cottages op het landgoed. Maar het is een enorme teleurstelling als je in een afgeleefde kamer komt waar het stof dik op de kasten ligt en de schimmel in de douche staat. Daarentegen was het bed wel goed en schoon.

Tip! Apeldoorn heel leuk centrum! En arnhem altijd een goed idee! Vooral het modekwartier is een aanrader. We hebben genoten van de omgeving. Helaas minder van het hotel.

6,4

Beoordeling door RG Brouwer uit schheemda, op 2 maart 2018 (Stelletje)

Midden in bosrijke omgeving, vriendelijk personeel.

Accommodaties zijn verouderd en gedateerd maar is geen probleem voor het verblijf. In mijn ogen is het zeker geen 4 sterren waard maar komt dicht aan de 3 sterren.

Tip! Mooi om te combineren met Thermen Bussloo en/of wandeling in de bossen

8

Beoordeling door A Ansink uit Bredevoort, op 1 maart 2018 (Stelletje)

Prachtige locatie!

6,8

Beoordeling door P Gaartman uit PAPENDRECHT, op 24 februari 2018 (Gezin)

De ligging van het hotel in de bossen.

Tapijt in de kamer oud en vies, en in het restaurant was het gewoon koud en wij moesten vragen of dat de verwarming hoger kon. Er waren meer die hier last van hadden.

Tip! Mooie omgeving, wij komen zeker terug en dan fietsen.

7

Beoordeling door Anoniem, op 23 februari 2018 (Gezin)

Mooi restaurant, lekker gegeten, vriendelijk personeel, practhtige locatie.

Alles een beetje gedateerd maar dat heeft ook zijn charme.

Tip! Prachtige bosrijke omgeving. Leuk wandelen en fietsen.

7,8

Beoordeling door P van Hoorn uit HOEK, op 22 februari 2018 (Stelletje)

Een super lokatie, heerlijke bossen en we hadden super mooi weer.

Accommodaties een beetje gedateerd en toe aan een opfris beurt.

Tip! Thermen Bussloo en Apeldoorn.

7,8

Beoordeling door B Scheepers uit Ouderkerk aan de Amstel, op 22 februari 2018 (Stelletje)

Locatie.

Tip! Lekker naar de sauna geweest.

8,2

Beoordeling door EH Ina Heerlijn uit DELFZIJL, op 22 februari 2018 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door J.M. de Groot uit Mijdrecht, op 21 februari 2018 (Stelletje)

De bedden zijn goed. Personeel aardig.

De kamer, gedateerd, bladderende verf aan plafond. Schoonmaak onvoldoende. Bij huur koffie/thee faciliteiten verwacht je de volgende dag schone kopjes, helaas die waren er niet. Geen schone (kartonnen) drinkbekers na de schoonmaak.

Tip! Omgeving is erg mooi.

6,6

Beoordeling door RJM Steggink uit Oirschot, op 20 februari 2018 (Stelletje)

De vriendelijkheid van het personeel viel ons meteen op, we genoten ervan. Het ontbijtbuffet was gewoon goed! Alles werd snel en netjes aangevuld. Het diner was prima verzorgd en lekker.

Tip! De mogelijkheid om verschillende activiteiten te ondernemen is groot. Je kunt zowel de natuur als de dorpen en stadjes bezoeken. Deventer: zéér de moeite waard!

7,4

Beoordeling door HCH Houthooft uit Venlo, op 20 februari 2018 (Stelletje)

Centrale ligging in bosrijk gebied.

Tip! Lekker wandelgebied. Sauna Thermen Bussloo.

7,6

Beoordeling door M Vriens-van Vriens-van Gorp uit BREDA, op 19 februari 2018 (Gezin)

Prachtige plek, mooie omgeving. Gezellige ruimte en personeel bij het ontbijt.

Ons was niet duidelijk dat we in een los huisje terecht kwamen op een park. Er waren zilvervisjes in de doucheruimte.

7

Beoordeling door M Klok uit Berlicum, op 19 februari 2018 (Stelletje)

De ligging van het hotel. We hebben lekker en ontspannen gedineerd.

Tip! Het aanbod van sauna Bussloo was een prima aanbod. Heerlijke saunadag gehad. Een aanrader: wandel over de Klompenpaden in de buurt van Beekbergen. Onder andere Hoenderloo en Loenen.

7,2

Beoordeling door THEO Raijmakers uit Uden, op 18 februari 2018 (Stelletje)

Mooie ligging in de natuur in een rustige omgeving. Restaurant was prima met heerlijk ontbijt en goed diner.

Tip! Mooie natuur in de omgeving en centrale ligging voor veel mooie uitstapjes. Er zijn veel bezienswaardigheden in de directe omgeving.

8

Beoordeling door A. Van den Hoorn uit Harderwijk, op 17 februari 2018 (Stelletje)

Mooie locatie. Vriendelijk personeel. Op zich mooie ruime kamer en badkamer.Locatie restaurant gezellig.

Trappen klimmen naar eetzaal. Entree appartement slecht. Een kwastje verf hard nodig. Kamer: Vieze vloerbedekking, kapotte lampenkappen. Badkamer nogal wat beschadigingen. Er stond een plastic prullenmand. Was de helft gewoon vanaf. Dat zijn toch de kosten niet? Jammer want op zich zijn het prettige ruimtes.

Tip! Dagje Zutphen. Bezoek oude stad zeer de moeite waard. En bezoek Stedelijk Museum daar. Zeer geslaagd. Ook bezoek Thermen Bussloo, wat bij arrangement hoorde was geweldig.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 17 februari 2018 (Groep)

De bosrijke omgeving.

8,8

Beoordeling door RMJ Velsma uit Best, op 17 februari 2018 (Individueel)

Goed eten leuk behulpzaam personeel.

De locatie. Dat je niet alles in het hotel had, het zwembad en ook om te eten moet je eerst een stuk lopen. Dat vond ik tegenvallen, verder was alles goed.

Tip! Mooie omgeving om te wandelen en te fietsen.

8,3

Beoordeling door Anoniem, op 15 februari 2018 (Gezin)

Mooie actie.

De trap.

7,3

Beoordeling door MJA Van Amstel uit Eindhoven, op 13 februari 2018 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 12 februari 2018 (Stelletje)

Het hotel is mooi gelegen en diner was erg lekker.

8

Beoordeling door Anoniem, op 12 februari 2018 (Stelletje)

De omgeving en de service van het hotel.

Tip! De stad Deventer.

8,2

Beoordeling door J. Van Mourik uit Helmond, op 10 februari 2018 (Stelletje)

De omgeving het park en het restaurant heel goed.

We wilden gaan zwemmen toen was het zwembad gesloten en konden wij er niet in. Bij de receptie was gezegd dat wij tot half vier daar gebruik van konden maken.

Tip! Wij hebben gebruik gemaakt van het pasje voor Thermen Bussloo, zeer aan te bevelen.

7

Beoordeling door J Herben uit Ulvenhout, op 9 februari 2018 (Gezin)

Wij waren zeer tevreden over Uw hotel en restaurant. Mooie omgeving ook. Hopen nog eens terug te komen.

10

Beoordeling door A.A. Hiel uit Middelharnis, op 7 februari 2018 (Stelletje)

9

Beoordeling door IVO Borstlap uit Vlaardingen, op 7 februari 2018 (Gezin)

7,5

Beoordeling door G.W. Bras uit Almkerk, op 5 februari 2018 (Stelletje)

Thermen Bussloo.

8

Beoordeling door R.J. Stork uit den haag, op 4 februari 2018 (Groep)

Omgeving. Vriendelijk personeel. Heerlijk ontbijt

Kamers zijn wat oubollig. Opknapbeurt zou goed zijn. Kamers zijn wel schoon. Als je slecht ter been bent wil je een kamer in een hotel en niet daarbuiten.

Tip! Dagje thermen busloo was heerlijk.

8,3

Beoordeling door JHR Waterman uit Amsterdam, op 2 februari 2018 (Stelletje)

Mooi gelegen en het eten was oké.

De trap naar de kamer toe, opgedeeld in twee verdiepingen.

Tip! Prachtig gelegen in een bosrijke omgeving. Fijne combinatie met Bussloo en de laatste dag naar Kröller Muller was zeer de moeite waard.

7

Beoordeling door Anoniem, op 1 februari 2018 (Stelletje)

Het ontbijt/restaurant en de boslucht.

Tip! Gorssel is erg leuk, ook het museum Mooren daar is zeer de moeite waard.

8,4

Beoordeling door M Molendijk uit Rheden, op 1 februari 2018 (Groep)

Na een hartelijke ontvangst waren we blij verrast door onze mooie en schone kamer. De badkamers zijn op leeftijd maar wel schoon. Koffie en thee op de kamer. Kamer/huisje had een terrasje waar het in de lente/zomer vast heerlijk is! Bedden prima, evenals het ontbijt. Twee trappen en dan ben bereik je de ontbijtruimte. We zijn 2 nachten gebleven en hadden graag nog meer tijd doorgebracht in dit hotel.

7,8

Beoordeling door R.J.T. Heezen uit Dinxperlo, op 1 februari 2018 (Stelletje)

7,3

Beoordeling door H Neering uit Hoorn, op 31 januari 2018 (Stelletje)

8

Beoordeling door P Ruysbroek uit ROTTERDAM, op 30 januari 2018 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 29 januari 2018 (Stelletje)

De service van een dagje sauna.

8,6

Beoordeling door A C M Cornelissen uit Sint Michielsgestel, op 29 januari 2018 (Stelletje)

De ligging van het hotel en de mooie omgeving en de rust door de verspreide ligging van de kamers.

Tip! Genoten van een heerlijk dagje thermen bussloo en lekker gewandeld.

8,6

Beoordeling door J.J. Posthumus uit Breda, op 29 januari 2018 (Gezin)

Landelijke omgeving van het hotel, de uitstraling van het hotel en de gastvrijheid van het personeel. We hebben genoten en komen terug.

8,6

Beoordeling door E.M Vervoorn uit Gouda, op 25 januari 2018 (Gezin)

Combinatie hotel, sauna Bussloo.

De kamer is gehorig. Vreemd om extra te betalen voor de sauna, er staat niets in de advertentie. Ontbijtbuffet is geen €15,- waard.

Tip! Mooi in de natuur.

7

Beoordeling door C.J.C.M Spee-Nouwen uit Etten-Leur, op 24 januari 2018 (Stelletje)

De mooie ligging en de prachtige omgeving.

Tip! Heerlijk gewandeld, prachtige omgeving. Lekker dagje sauna.

6,8

Beoordeling door TCM de Jong uit Zwaanshoek, op 24 januari 2018 (Gezin)

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 23 januari 2018 (Stelletje)

Wij gingen er van uit dat alles onder een dak was. Er word namelijk over een hotel gesproken. Het had wel de hotelfaciliteiten maar niet onder 1 dak.

8

Beoordeling door Anoniem, op 23 januari 2018 (Groep)

8

Beoordeling door Anoniem, op 20 januari 2018 (Stelletje)

De ligging, de rust en de zeer prettige ontvangst en bediening. Ook heerlijk gegeten in het restaurant.

9,8

Beoordeling door Anoniem, op 20 januari 2018 (Stelletje)

De ligging in het bos.

8,8

Beoordeling door W.J. Teerlink uit Pijnacker, op 18 januari 2018 (Gezin)

Heerlijk ontbijt, prachtige locatie.

Jammer dat de bar beneden niet geopend was.

Tip! Combinatie met Bussloo sauna is erg goed bevallen.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 15 januari 2018 (Gezin)

Alles goed en leuk. Eten erg goed, voor herhaling vatbaar.

9,8

Beoordeling door Anoniem, op 15 januari 2018 (Stelletje)

De locatie was in het bos dat was erg fijn.

Het matras lag niet lekker, was te hard. De trap naar de kamer was smal en er zat een scherpe draai in waardoor het onhandig was met je koffers.

Tip! Wandelen in de natuur vlakbij Loenen is een aanrader.

7,6

Beoordeling door F Roelofs uit Haastrecht, op 14 januari 2018 (Gezin)

6,6

Beoordeling door T Sioen uit Etten-Leur, op 12 januari 2018 (Stelletje)

Mooie locatie, ruime kamers.

Heel kleine sauna tegen betaling en te bereiken via zwembad die niet zo handig is. Menu kaart beperkt en prijzig.

Tip! Leuke omgeving en korte afstand van Apeldoorn.

7,8

Beoordeling door E Van Zuijlen uit Oudewater, op 11 januari 2018 (Gezin)

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 10 januari 2018 (Stelletje)

Aardig en behulpzaam personeel. Mooie omgeving.

Ik vond het geen vier-sterren hotel. De kamer was niet helemaal schoon en zeer gedateerd. Veel deed wat goedkoop aan. Het zwembad was vies, oud en slecht onderhouden, dat was een echte tegenvaller.

Tip! Het Nationaal Park de Hoge Veluwe met het Kroller-Muller Museum is een prachtige plek om heen te gaan.

7

Beoordeling door M. Meerveld uit Vogelenzang, op 10 januari 2018 (Stelletje)

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 10 januari 2018 (Stelletje)

Locatie is top, prachtige omgeving.

Aan het plafond hingen raggen en ik miste een make-up spiegel, bedden waren goed en ruimte genoeg.

Tip! Wij hebben er een weekend gezeten in combinatie met dagje thermen sauna,was heerlijk!

7,6

Beoordeling door H.A. Rolaff uit Rijswijk (Z-H), op 9 januari 2018 (Stelletje)

Het plezier en de rust, welke wij ondervonden hebben. Dit was al de 3e keer dat we hier waren, dat geeft wel aan dat het met de Wipselberg voor wat ons betreft wel goed zit!

Tip! Na aankomst zijn we naar Apeldoorn geweest om te winkelen en te dineren. 2e dag naar Thermen Bussloo en na vertrek zijn we naar het Oude Ambachten en Speelgoed museum in Terschuur geweest, dat was op zich al een belevenis. Het personeel van de Wipselberg is erg attent en stelt alles in het werk om de gasten het naar de zin te maken. Het ontbijt is uitstekend.

9

Beoordeling door Anoniem, op 8 januari 2018 (Stelletje)

Aardig personeel, ontbijt is prima en het hotel heeft een mooie locatie.

Kamer is aan een opknapbeurt toe, is wat verouderd.

8,4

Beoordeling door Y.H.M. van de Vrede-Ooms uit Bergen op Zoom, op 8 januari 2018 (Stelletje)

Heel vriendelijk personeel.

Je slaapt in een huisje buiten het hoofdgebouw. Hier en daar mag er wat gedaan worden aan onderhoud.

8,4

Beoordeling door S De jong uit Lutjebroek, op 8 januari 2018 (Stelletje)

Het is een mooi restaurant en het hotel heeft ruime kamers.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 8 januari 2018 (Gezin)

Het was gewoon allemaal heel goed.

Tip! Sauna Bussloo was heel goed.

8,8

Beoordeling door J.J. van Duijl uit ROTTERDAM, op 8 januari 2018 (Stelletje)

Mooie, bosrijke omgeving.

Verouderde kamers, worden wel goed schoongemaakt maar versleten vloerbedekking, schimmel aan muren badkamer, gaten in de muren.

Tip! De bosrijke omgeving is zeer geschikt voor fietstochten. Je kunt op de fiets door het bos naar Arnhem. Er zijn verschillende mooie natuurgebieden in de buurt, ook dierentuinen. Thermen Bussloo, een zeer uitgebreid en goed welnesscentrum, ligt in de buurt en het is mogelijk een combinatie verblijf hotel en bezoek Thermen te reserveren.

7,2

Beoordeling door ECJM Van Uijen uit Berlicum, op 7 januari 2018 (Gezin)

9

Beoordeling door H.L. Gemert uit Vlaardingen, op 7 januari 2018 (Stelletje)

Een bosrijke omgeving, vriendelijk personeel, het zwembad en het ontbijt.

De gordijn was niet gordijnbreed opgehangen, het miste een aantal haken. De vloerbedekking had gebruikssporen, een oude stuk kauwgum vlek welke ik niet kon verwijderen.

Tip! De omgeving is zo bosrijk, fijn om er te fietsen. En ja, die Thermen in Bussloo hè. Dat was zo geweldig. Heb er echt van genoten.

7,6

Beoordeling door GERRIT van Wieringen uit Alphen aan den Rijn, op 7 januari 2018 (Stelletje)

De kamer en badkamer waren niet schoon. Dit zelf opgelost.

7

Beoordeling door Anoniem, op 5 januari 2018 (Gezin)

Mooi gelegen restaurant.

Parkeren, we moesten een stukje door de regen lopen.

Tip! Thermen Bussloo, Zutphen en Amersfoort.

8

Beoordeling door Anoniem, op 4 januari 2018 (Stelletje)

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 1 januari 2018 (Stelletje)

Prima ontbijt. Veel variatie in brood, broodjes, snacks en beleg. Aardig personeel. Huisjes met de kamers liggen verspreid over het terrein. Geeft veel privacy.

Kamer was koud bij binnenkomst.

Tip! Fietsen in de prachtige omgeving, dagje naar de sauna. Deventer en Apeldoorn liggen dichtbij.

7,8

Beoordeling door M.J. Grasboer uit Egmond-binnen, op 19 december 2017 (Stelletje)

De ligging en omgeving.

Tip! Groen en rust.

8

Beoordeling door SA Verstraaten uit Roosendaal, op 18 december 2017 (Gezin)

Net een klein vakantiepark zo met die huisjes. Mooi gelegen op een heuvel. Meer dan ruime kamer verder!

Kamer was koud bij aankomst 's avonds. Verwarming stond niet aan, en buiten vroor en sneeuwde het flink. Een extra deken miste helaas ook.

Tip! 2 bekende sauna's om de hoek.

8

Beoordeling door Anoniem, op 18 december 2017 (Stelletje)

Kamer onvoldoende schoon.

7

Beoordeling door Anoniem, op 13 december 2017 (Stelletje)

Het moment, locatie en veel sneeuw. Restaurant 's avonds prima gegeten.

Zondag erg druk bij het ontbijt en lange rij.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 11 december 2017 (Stelletje)

Tip! Thermen Bussloo is gezellig en mooi.

7,2

Beoordeling door J.A Korevaar uit Gouda, op 10 december 2017 (Gezin)

Mooie omgeving.

De trappen naar het restaurant, vooral voor minder mobiele mensen.

9

Beoordeling door HAC Hofmans uit Papendrecht, op 10 december 2017 (Groep)

8

Beoordeling door Anoniem, op 8 december 2017 (Stelletje)

Fijn ontvangst en prettige omgeving.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 4 december 2017 (Stelletje)

Dat het meer op een vakantie huisje leek.

Fietsen konden niet binnen staan. Het is geen hotel voor ouderen.

Tip! Mooie fiets en wandel omgeving. De kamer was een beetje gedateerd.

8

Beoordeling door PETER Bauwens uit Gent, op 4 december 2017 (Stelletje)

Het geheel. We namen een avondmaaltijd in het restaurant. Alles was in orde met uitzondering van de kaas-dessertschotel. De kaas kwam uit de koelkast, waardoor vele aspecten van de smaak niet doorkwamen, wat jammer was, want de kazen leken ok. Voor een supplement van € 5,- verwacht ik wel dat de kazen zodanig op kamertemperatuur zijn, dat het hele smaakpalet aan bod kan komen. De rode wijn was wel goed gechambreerd.

Tip! De sauna's, de Veluwe en het pannenkoekenhuis.

8,6

Beoordeling door S.M. Bertelkamp uit oostzaan, op 4 december 2017 (Gezin)

Ik vond de kamer aan renovatie toe. Niet gezellig, goed om te slapen, verder niet om te vertoeven.

Tip! Prachtig!

7,6

Beoordeling door MJ Pronk uit Venhuizen, op 29 november 2017 (Stelletje)

We hadden een kleine woning met terrasje. Op dit terras konden wij onze fietsen zetten. Gemakkelijk dichtbij. Tijdens de eerste nacht gaf de rookmelder een piepje als sein dat de batterij leeg was. We hebben dit gemeld en dezelfde dag is dit verholpen.

Tip! Het was mooi herfstweer. We hebben heerlijk door de kleurrijke bossen gefietst. En het gezellige plaatsje dicht in de buurt bezocht.

8

Beoordeling door RUUD de Jong uit Delfgauw, op 28 november 2017 (Stelletje)

Wij hebben het uitstekend naar ons zin gehad. De locatie was mooi en de opzet van het verblijf was zeer mooi. Het restaurant is erg mooi gelegen en gezellig/knus. Zeer zeker voor herhaling vatbaar.

De buiten de parkeerplaatsen geparkeerde auto’s.

Tip! Schitterende omgeving voor wandel- en fietstochten.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 27 november 2017 (Stelletje)

De mooie ligging in het bos, en de huisjes om te logeren.

Tip! We hebben genoten van de mooie natuur en een leuke fietstocht gemaakt. Het personeel was bijzonder vriendelijk.

8,4

Beoordeling door M P G Verheijen tacken uit den dungen, op 26 november 2017 (Gezin)

Goede kamer maar niet schoon. Vlekken in tapijten verouderd. Onvriendelijke receptie.

Tip! Wij houden van wandelen. Mooie omgeving. De wandelroutes die bij de receptie lagen klopte niet. Route al 5 jaar weg.

7,8

Beoordeling door DP van der Kaaij uit Zoetermeer, op 26 november 2017 (Stelletje)

Een bijzondere hotelkamer, zo midden in het bos. Prachtige omgeving.

Tip! Grootste waterval van Nederland. Fietsen naar Hoenderloo, Hoog-Soeren.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 26 november 2017 (Stelletje)

In de bossen.

Ver lopen en trappen klimmen voor het ontbijt.

8

Beoordeling door P.L. Weterman uit Houten, op 25 november 2017 (Stelletje)

Mooie omgeving. Ontbijt is heel erg goed.

Eerste kamer had schimmel op een muur en in de vitrage. Kamer kon gewisseld worden, maar het hoort niet dat deze kamer verhuurd wordt. Vandaar een 3 beoordeling. De andere kamer was gerenoveerd en zag er schoon uit. Maar net als de rest van het park zijn de kamers heel erg gedateerd en niet meer van deze tijd.

Tip! Fietsen over de Veluwe. Poolen in Apeldoorn.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 25 november 2017 (Stelletje)

Midden in de natuur.

Tip! Mooie natuur.

8,4

Beoordeling door W Maas uit De kwakel, op 24 november 2017 (Individueel)

Heerlijk in de bossen.

Tip! Het bos, en Thermen Bussloo super.

8,8

Beoordeling door J.A. van der Velden uit Rijswijk, op 22 november 2017 (Groep)

Het eten van wild.

8

Beoordeling door J.W. Vijn Jonkheer uit Hoorn, op 22 november 2017 (Gezin)

Zeer gastvrij, vriendelijk. Riant ontbijt. Echt een uit-gevoel. Kamers wat gedateerd maar volgens ons wordt daar aan gewerkt.

Tip! Prachtige, bosrijke omgeving, ook in de herfst dus een aanrader. Heerlijk fietsen daar.

8,7

Beoordeling door M Slagboom uit Bergambacht, op 21 november 2017 (Stelletje)

De ligging en de locatie van het hotel boven op de heuvel.

Dat overal het geluid van de snelwegen hoorbaar is.

Tip! Mooie bosrijke omgeving.

8,8