Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Beoordeling van Fletcher Parkhotel Val Monte

Fletcher Parkhotel Val Monte  

Algemeen omgeving - Nijmegen

Hotel - Berg en Dal

Fletcher Parkhotel Val Monte ligt in het mooie Gelderland. Het hotel is prachtig gelegen in het plaatsje Berg en Dal, omgeven door natuur. Je kunt hier eindeloze fietstochten maken door de polders en bossen. Zoek je liever de drukte van de stad op? Ga dan een dag winkelen en cultuur snuiven in Nijmegen. Je bent hier ook vlakbij de Duitse grens en de wijngaarden Groesbeek. Kortom, een... meer info
vanaf 40 50 p.p.

Unieke deals ontvangen

370 beoordelingen 8.0

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

2 dagen Nijmegen

1 nacht v.a. € 40,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Nijmegen

2 nachten v.a. € 81,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Dit cijfer is een gemiddelde van onze eigen verzamelde beoordelingen en die van andere partijen

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door Anoniem, op 30 mei 2019 (Groep)

Prachtig terras en de omgeving.

Tip! Ga eten bij restaurant Het Savarijn in Nijmegen!

8,3

Beoordeling door Anoniem, op 22 mei 2019 (Stelletje)

8

Beoordeling door MARIJKE Gemert uit Alblasserdam, op 19 mei 2019 (Gezin)

9,2

Beoordeling door MARIANNE Clinckspoor uit Uitbergen, op 6 mei 2019 (Groep)

Prachtige ligging en vriendelijk onthaal. Het hotel kan wel wat opfrissing gebruiken.

Tip! Wandelen op de Duivelsberg.

8

Beoordeling door Anoniem, op 2 mei 2019 (Stelletje)

7,2

Beoordeling door W de Kreek -Duine uit Oud-Vossemeer, op 30 april 2019 (Individueel)

Samen weg in een geweldige omgeving. Lekker gewandeld en gewinkeld in Nijmegen.

8

Beoordeling door Anoniem, op 6 juni 2019 (Groep)

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Mooie locatie.

Kamer/badkamer kan beter schoon. Achterstallig onderhoud met name in de badkmer.

Tip! Prachtige fiets-en wandelomgeving!

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 22 mei 2019 (Groep)

Mooie locatie.

Te weinig personeel in de horeca.

8

Beoordeling door Anoniem, op 19 mei 2019 (Groep)

Het mooie uitzicht vanaf het terras en de goede E-bikes.

Kleine badkamer.

Tip! Mooie ligging, dichtbij de bushalte en de prachtige omgeving.

8

Beoordeling door A.J. Baart uit Barendrecht, op 4 mei 2019 (Stelletje)

De omgeving.

Bediening in restaurant, niet vriendelijk, voorlangs serveren en menukaart wegnemen.

Tip! Vooral De Tuinen van Appeltern.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 4 mei 2019 (Stelletje)

Het verblijf is ons goed bevallen. Het personeel was vriendelijk en het eten viel heel goed mee. De ligging is ook heel goed en is rustig.

De eerste nacht hadden we een bed waarin de veren in onze rug staken. 's Morgens zijn we dit gaan melden en we hebben direct een andere kamer gekregen, met een beter bed.

7,8

Beoordeling door K.J. Boers uit 's-Gravenhage, op 29 april 2019 (Groep)

Het hotel ligt in een prachtig stukje Nederland. Hier kan je leuke uitstapjes maken.

Het hotel is gedateerd, maar dit wordt ruimschoots gecompenseerd door het vriendelijke personeel.

Tip! We hebben een fantastisch gesprek met de chef-kok gehad!

8,2

Beoordeling door M.J Van der Maarel uit Rilland, op 28 april 2019 (Stelletje)

Fietsen in de omgeving.

De prijs van het kleine kopje koffie.

Tip! Is prachtige omgeving om te fietsen. Heel gevarieerd. Bossen en poders en water.

7

Beoordeling door Anoniem, op 26 april 2019 (Stelletje)

Goede verzorging door het personeel en de locatie.

Tip! Fijn dat er een boswandeling direct in de buurt loopt. Afstand tot de stad is ook goed lopend te doen. Het Africamuseum en de Heilige Landstichting hebben we ook bezocht.

8

Beoordeling door G van den Heuvel uit Amstelveen, op 25 april 2019 (Stelletje)

Mooie locatie, in een prachtige omgeving. Alles was prima in orde.

Tip! De omgeving is schitterend. Wij zijn naar Museumpark Orientalis - Heilig Land Stichting geweest.

8,5

Beoordeling door W.J. van den Bulk uit Berkel en Rodenrijs, op 25 april 2019 (Gezin)

Vriendelijke bediening en schitterende omgeving.

Tip! De Ooijpolder en Nijmegen.

8

Beoordeling door J.G. Wieman uit Culemborg, op 23 april 2019 (Gezin)

De mooie omgeving.

Tip! Mooie natuur, we hebben heerlijk gewandeld en gefietst.

7,8

Beoordeling door J Huizer uit Ridderkerk, op 16 april 2019 (Gezin)

Prima arrangement, ook het diner wat erbij in zat was goed. Een prima kamer, goed ontbijt en aardig personeel.

Tip! Nijmegen, fantastische wandelroutes met veel bezienswaardigheden en heerlijk shoppen.

8,6

Beoordeling door LP Bakker uit Zuid-Beijerland, op 14 april 2019 (Stelletje)

De prachtige ligging.

Een kleine kamer en kleine tv.

Tip! Je kunt prachtige wandelingen maken vanuit het hotel en de stad Nijmegen.

7,8

Beoordeling door G.H. van der Meer uit Amsterdam, op 10 april 2019 (Stelletje)

De tuinen, het terras en de omgeving.

Er zouden meer folders over de omgeving kunnen liggen, ook voor mensen zonder auto.

Tip! De volgende keer gaan we via Persingen naar Oortjes Hekken wandelen!

8

Beoordeling door A Roelofs uit Hoofddorp, op 7 april 2019 (Stelletje)

Prima.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 1 april 2019 (Stelletje)

Zwembad hotel. Mooie ligging, in bosrijke omgeving.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 1 april 2019 (Gezin)

9,3

Beoordeling door M. G. Rorai uit Capelle aan den IJssel, op 29 maart 2019 (Gezin)

Omgeving.

Hotel erg gedateerd.

7,4

Beoordeling door W.A. van der Stoop uit Heerhugowaard, op 29 maart 2019 (Stelletje)

Eindelijk een fletcher hotel met normale menu's en heel smakelijk .Wij hebben heerlijk gegeten voor een schappelijke prijs. Bij veel andere Fletcher Hotels heb je dat haute cuisine gedoe. Weinig eten en vaak niet lekker voor een hoge prijs. De massage bij de wellness van het hotel was uitstekend. We gaan beslist nog een keer heen.

Tip! Nijmegen is een heel mooie stad en de natuur rond het hotel is geweldig.

8,3

Beoordeling door A Sterk uit Dordrecht, op 27 maart 2019 (Stelletje)

De ligging van het hotel.

Tip! Breng een bezoek aan Kleve en Groesbeek.

8,2

Beoordeling door M.J. Kairupan uit Eindhoven, op 25 maart 2019 (Groep)

6,3

Beoordeling door Anoniem, op 21 maart 2019 (Stelletje)

De locatie is prachtig en het personeel heel vriendelijk.

Tip! Koop in Nijmegen een wandelroute door de oude stad. Prachtig.

9

Beoordeling door Anoniem, op 19 maart 2019 (Gezin)

De omgeving.

De kamer kon wat luxer, zag er een beetje gedateerd uit.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 19 maart 2019 (Stelletje)

Prachtige ligging. Mooi uitzicht over het dal.

Tip! Nijmegen vlakbij. Goed uitgangspunt voor wandelingen.

7,8

Beoordeling door M.H.A. Selhorst uit Stellendam, op 17 maart 2019 (Gezin)

Locatie in de hoek Friesland, Groningen, Drenthe.

Mag wel wat opgeknapt worden, vooral toilet uit de tijd.

Tip! Mooi gevarieerd oud landschap met veel variatie tussen landerijen en bospartijen. De slingerweggetjes zijn een beetje lastig met de auto maar horen erbij.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 14 maart 2019 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door H.L. Pennenburg uit Koudekerk aan den Rijn, op 14 maart 2019 (Gezin)

Omgeving en entourage.

Tip! Tegenover een mooie wandeling, Nijmegen en bezienswaardigheden in de omgeving zoals heilige land, bevrijding museum.

9

Beoordeling door H.J.M. Jansen uit Kloetinge, op 13 maart 2019 (Gezin)

Ligging. Prijs kwaliteit verhouding.

8,4

Beoordeling door LMM Beaard uit Vlijmen, op 12 maart 2019 (Stelletje)

De ligging in de natuur.

De erg kleine badkamer, verder trof mijn echtgenote een handdoek aan die niet schoon was, er zat nog pasta op van een vorige gebruiker.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 7 maart 2019 (Groep)

Een heerlijke locatie, mooie wandelmogelijkheden tegenover het hotel. De kamer was zeer ruim en netjes. Personeel uiterst vriendelijk. Goed ontbijt en ook het diner is van goede kwaliteit.

Tip! Goede wandelmogelijkheden. Dichtbij Nijmegen en ook het Afrika museum ligt om de hoek.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 5 maart 2019 (Stelletje)

Heerlijk zonnig terras. Mooie omgeving. Goede elektrische fietsen te huur. Lekker eten, goede menu kaart.

Helaas geen koffie/ thee faciliteiten op de kamer. Geen balkon, douchen in bad.

8,4

Beoordeling door R Keijzers uit Zoetermeer, op 3 maart 2019 (Stelletje)

8,6

Beoordeling door SAM Duurland uit Sneek, op 28 februari 2019 (Stelletje)

Wij waardeerden de aanwezigheid van invalidenparkeerplaatsen.

De douche was voor mindervaliden ongeschikt. Nergens houvast en geen aparte doucheslang.

Tip! Het park om het hotel is prachtig en het nabij gelegen Nijmegen is een fijne stad om te bezoeken.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 26 februari 2019 (Stelletje)

Uitstekend hotel. Rustig gelegen. Personeel vriendelijk en heel goed ontbijt. Ook de warme maaltijd was i.v.m. mijn dieet aangepast en heel lekker.

Kamer was jammer genoeg niet aan de tuinkant en we moesten ook de vitrages dicht houden i.v.m. inkijk vanaf gebouw dat er loodrecht opstaat.

Tip! Prachtige omgeving. Als je slecht ter been bent is het wandelen wel lastig omdat het erg heuvelachtig is, zelfs in het centrum van Nijmegen.

9,8

Beoordeling door WM van der Burg uit Zoetermeer, op 23 februari 2019 (Stelletje)

We waren hier al een aantal jaren eerder geweest. Prima locatie vanwege Nijmegen centrum op een uurtje lopen, Kleef op een half uurtje rijden met de auto evenals Arnhem. Prachtige wandelomgeving ook! Verzorging was destijds prima en nu nog steeds. Uiterst vriendelijk personeel, zowel aan de receptie als bij het diner. Prijstechnisch super! En hoe leuk dat we vanwege valentijnsdag een glaasje bubbels van het huis kregen!

De kamers zijn nogal gedateerd: vloerbedekking, meubilair. En jammer ook dat het (nog steeds) aan koffie-/thee faciliteiten ontbrak op de kamer. Kussens erg zacht, evenals matras. Kamers moeten echt op korte termijn een opknapbeurt krijgen.

Tip! Kleef: net over de grens, leuk shoppen, heerlijke konditoreien, parkeren in het centrum tegen lage tarieven. Arnhem: de glazen "balkons", het klokkenspel en de crypte met bijna complete skeletten, allemaal in de Eusibiuskerk in het centrum.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 4 februari 2019 (Individueel)

De mooie omgeving, het vriendelijke personeel en de mooie kamer.

Het ontbijt had iets uitgebreider gekund, met havermout en meer verse vruchtjes.

Tip! Het was mijn eerste bezoek aan de stad Nijmegen. Vanaf het hotel is dit prima te doen met de bus. Nijmegen vond ik indrukwekkend, mooi en gezellig.

8,4

Beoordeling door H.A. Van Gorcom uit Amersfoort, op 22 januari 2019 (Gezin)

Mooi hotel, ruime kamer en openbaar vervoer naast de deur.

Tip! Met bus naar Nijmegen, prima wandelomgeving. Wij waren er in de winter, maar komen zeker in de zomer terug in ditzelfde hotel.

9,2

Beoordeling door J.H. Copier-Bergen uit Amsterdam, op 21 januari 2019 (Stelletje)

Prachtige locatie. Lekker gegeten.

Wij vonden het geen 4 sterren hotel. Gedateerd. Het water in het zwembad was ijskoud. En we hebben zeer slecht geslapen vanwege het slechte bed.

Tip! Heerlijk gewandeld in de buurt. Nijmegen is goed bereikbaar met de fiets. Musea in de buurt.

7,6

Beoordeling door G.N. de Lange uit Almere, op 20 januari 2019 (Stelletje)

De prachtige omgeving en nette kamer.

Het personeel in het restaurant was niet flexibel. Het was niet mogelijk om bij het 2-gangen diner, in plaats van het voorgerecht een dessert te nemen. Vegetarisch weinig keus.

Tip! Wandelen om en starten in Nijmegen, prima.

7,4

Beoordeling door W.A.H. Wim Hendriks uit Hengelo, op 20 januari 2019 (Stelletje)

Goed.

Incomplete ontbijtvoorziening.

7,2

Beoordeling door PJM Dikschei uit Aalten, op 15 januari 2019 (Stelletje)

Schitterend uitzicht.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 15 januari 2019 (Stelletje)

Prachtig wandelgebied, fijn hotel en dichtbij Nijmegen.

Geen andere horecagelegenheden in de directe omgeving.

Tip! De natuur is er prachtig. Nijmegen is geweldig!

8,3

Beoordeling door HH Lich uit Oude pekela, op 14 januari 2019 (Stelletje)

Het was een mooie locatie, we komen vast nog een keer terug.

Ik vond de gangen naar de kamer toe wat oubollig, daar mag wel iets aan gedaan worden.

Tip! Ik vond de omgeving prachtig en heel centraal, je zit zo in Nijmegen.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 11 januari 2019 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door SEM van Goor uit Hoorn, op 4 januari 2019 (Gezin)

Goed verzorgd.

De afstand naar de kamer.

Tip! We hebben genoten van de omgeving en we zijn naar de Waal gegaan.

7,8

Beoordeling door T Graansma uit Grootegast, op 30 december 2018 (Stelletje)

De locatie en de sfeer.

De kamers zijn een beetje gedateerd. Geen waterkoker en thee/koffie op de kamer.

Tip! Nijmegen is zeer de moeite waard!

8,2

Beoordeling door A.T.E. Wallage uit winsum, op 29 december 2018 (Individueel)

Mooi gelegen, rustige omgeving. Prachtig uitzicht vanuit de ontbijtzaal.

Tip! Goede busverbinding met Nijmegen.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 28 december 2018 (Stelletje)

Mooi hotel dat rustig gelegen was met een mooi uitzicht, lekker eten, rustige kamer.

Tip! Mooie plek om te wandelen en een mooi uitzicht.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 22 december 2018 (Gezin)

De omgeving, locatie.

Een gedateerde kamer met enkel glas, een kleine badkamer en douchegordijn.

Tip! De Kerstmarkt van Bocholt was leuk, die van Kleve niet. We hebben mooi gewandeld.

7,4

Beoordeling door FREERK Oosterhuis uit Ten Boer, op 21 december 2018 (Stelletje)

Prachtige locatie, je loopt zo de bossen in. Ook ben je zo in Nijmegen, met de fiets of auto goed te doen.

Diner viel erg tegen, voor deze prijs zou je wel iets meer mogen verwachten. Kamer was erg gedateerd, op zich niet erg, maar de badkamer zat vol schimmel, en de kamer was erg muffig.

Tip! Prachtige bosrijke omgeving, ideaal voor fietsers en wandelaars. Mooie plek voor een weekendje Nijmegen, mooie stad, aanrader.

7

Beoordeling door C.E. Stralen- Sijs uit Enkhuizen, op 20 december 2018 (Stelletje)

De omgeving.

Het lange tafelen.

Tip! Goed om in de omgeving te fietsen. Of de stad te bezoeken.

8

Beoordeling door Anoniem, op 18 december 2018 (Gezin)

Als totaal goed in een erg mooie omgeving.

Tip! Geweldig uitzicht en mooie wandelgebieden op korte afstand.

8,6

Beoordeling door CWJ van Besouw uit Maarssen, op 16 december 2018 (Gezin)

De ligging was perfect! Het eten was ook erg lekker! Het was gewoon prima, een fijne locatie en hotel om er even helemaal uit te zijn!

Niks eigenlijk, het was prima. Alleen de TV deed het niet goed, maar daar hadden we niet echt last van.

Tip! Prachtig dat je de weg oversteekt en dan meteen heerlijkheid Beek in loopt met het glooiende landschap. Als je een dag naar Nijmegen bent geweest is het heerlijk om 's avonds terug te wandelen. Een lekkere afstand van 3 km!

8,2

Beoordeling door B Baaten uit Voorschoten, op 15 december 2018 (Stelletje)

Het was een prachtig weekend, met heel veel zon en een uitstekende temperatuur.

Tip! We hebben alleen gefietst. De Waal is prachtig, om te zien hoeveel scheepvaart daar is. De Ooijpolder is de moeite waard. Het zuiden van Nijmegen heeft prachtige natuur.

8

Beoordeling door Anoniem, op 13 december 2018 (Groep)

Relaxed en alles naar wens. Heerlijke locatie.

Tip! Nijmegen heerlijke stad genoeg musea en de Ooijpolder gefietst super.

8,8

Beoordeling door H Paap uit Zandvoort, op 12 december 2018 (Stelletje)

8

Beoordeling door C. Nijhoff uit Nieuwegein, op 11 december 2018 (Stelletje)

Leuke ligging, rustig en schoon.

Tip! Leuke plaatsje, zoals Veghel.

8

Beoordeling door W.J. Postema uit Grootebroek, op 10 december 2018 (Stelletje)

Alles was heel correct verzorgd en conform de verwachtingen. Heel plezierig.

Tip! Wij hebben ook nog veel gezien van het buiten- en binnenmuseum van Berg en Dal.

8

Beoordeling door Anoniem, op 10 december 2018 (Stelletje)

Geweldige ligging erg genoten op het buitenterras (was ook heel mooi weer).

Tip! Heerlijk gewandeld naar heilige landstichting geweest, vonden we erg interessant.

8,2

Beoordeling door N. Zuiderwijk uit Wateringen, op 10 december 2018 (Gezin)

Wij hebben met 4 vriendinnen,e en heerlijk en verzorgd verblijf gehad. Klantvriendelijk, goed eten, een heerlijk hotel, met prachtige ligging. Alles was prima.

Tip! Heerlijk kunnen wandelen, gezellig met de bus, die voor de deur stopt, naar Nijmegen. Fijn winkelen, en de oude stad bezocht.

9,8

Beoordeling door A van Vugt uit Raamsdonksveer, op 4 december 2018 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 4 december 2018 (Groep)

We zijn tevreden.

Tip! Prachtige omgeving.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 29 november 2018 (Stelletje)

Een gezellig ingericht hotel, inclusief kerstversiering. In de avond hebben we er heerlijk gegeten. Een fijn zwembad en een leuke bar voor een drankje.

Tip! Je kunt er prachtige wandelingen en fietstochten maken. Nijmegen en Kleve zijn leuk om te bezoeken.

7,8

Beoordeling door F Ribbink uit AMERSFOORT, op 28 november 2018 (Gezin)

8,4

Beoordeling door W Wolken- de Wit uit BROEK OP LANGEDIJK, op 25 november 2018 (Groep)

Mooie omgeving.

Tip! Dicht bij Nijmegen en Duitsland.

8

Beoordeling door Anoniem, op 25 november 2018 (Gezin)

Dat het mooi weer was bevorderde het totale beleven.

Tip! Ideale omgeving voor fietstochten, Ooijpolder, leuke musea in de buurt en ook mogelijkheid om stad te bezoeken. Ideale mix!

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 24 november 2018 (Gezin)

Er was een tussendeur kwam goed uit.

Oude riolering waardoor in de ochtend wasbak niet fris rook is reeds gemeld.

Tip! Leuk voor mezelf en familie om op deze manier nieuwe omgeving te ontdekken.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 20 november 2018 (Stelletje)

Prachtige omgeving, mooie wandel-en fietsroutes en nabij Nijmegen. Lekker ontbijt en ook een fijn diner.

De gangen ruiken ietwat muffig, gedateerde vloerbedekking.

Tip! Leuk is de kabouterspeurtocht en de grote kabouterboom. Er zijn ook mooie fietstochten richting Duitsland en de Ooijpolder.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 20 november 2018 (Stelletje)

Tip! We hebben een hele mooie wandeling gemaakt. Die begon bij het hotel, de N70.

7

Beoordeling door G.J.G. Crielaars uit Aarle-Rixtel, op 19 november 2018 (Gezin)

De bediening.

Verouderd hotel.

Tip! Omgeving is super voor fietsers.

7,8

Beoordeling door DINIE Dinie Smeding-Veenstra uit Kollum, op 16 november 2018 (Gezin)

Vriendelijke ontvangst.

Mooie omgeving, minder blij met steile wegens om te fietsen.

Tip! Omgeving prachtig vele bezienswaardigheden voor herhaling vatbaar.

9

Beoordeling door JMA van Joke van Veen-Stricker uit Badhoevedorp, op 14 november 2018 (Groep)

De mooie omgeving.

Vieze oude kamer en gangen, kapotte gordijnen vies balkon.

Tip! Heilige Landstichting, Nijmegen fijne stad.

5,6

Beoordeling door N van Wolferen uit Gouda, op 14 november 2018 (Stelletje)

Het heerlijke weer en de prachtige natuur.

8

Beoordeling door BP Schasfoort uit de lutte, op 13 november 2018 (Stelletje)

Een prachtige omgeving, we hebben mooie fietstochten en wandelingen gemaakt.

Tip! Een hele mooie omgeving, dichtbij Nijmegen, leuke stad!!

8

Beoordeling door HW HW Wolters uit Posterholt, op 13 november 2018 (Stelletje)

De locatie van het hotel, de omgeving de accommodatie en het personeel.

7,8

Beoordeling door CHR. Konings uit Rijssen, op 12 november 2018 (Stelletje)

De omgeving.

Het diner.

Tip! Mooi gebied. Veel pompoenen. Dicht bij Duitsland.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 12 november 2018 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door CEES Overtoom uit Hippolytushoef, op 11 november 2018 (Stelletje)

7,2

Beoordeling door B.E.M Keijzer uit Rotterdam, op 9 november 2018 (Gezin)

8,2

Beoordeling door T.H.J. Faber uit Den Haag, op 7 november 2018 (Stelletje)

Wij zijn hier al voor de 3de keer en vooral de locatie is geweldig, je loopt het hotel uit en bent al direct in de bossen. Nijmegen op goede afstand met openbaar vervoer.

De TV gaf alleen NPO1, verder niet, maar dit hebben we ook gemeld bij vertrek.

Tip! Buiten zijn, Bossen, grote stad op korte afstand, helemaal geweldig.

7,4

Beoordeling door A Ten Cate uit Zuidlaren, op 6 november 2018 (Gezin)

Massaal, personeel onpersoonlijk.

6,4

Beoordeling door Anoniem, op 6 november 2018 (Stelletje)

De locatie van Fletcher Parkhotel. De rust sprak ons zeer aan.

Tip! Een prachtige, gevarieerde omgeving.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 6 november 2018 (Gezin)

De omgeving en de gezellige sfeer.

Tip! Schitterende fietsroutes!

8

Beoordeling door P.C. Hulscher uit Amstelveen, op 6 november 2018 (Stelletje)

De ligging en vriendelijk personeel.

9

Beoordeling door T. Loos uit De Goorn, op 6 november 2018 (Stelletje)

Een prachtige omgeving, dichtbij Nijmegen. We hadden mooi weer, dus we hebben fijn op het grote terras kunnen zitten.

De kamer is dringend aan een opknapbeurt toe, nog metalen raamkozijnen, die zien er niet uit en enkel glas is ook niet meer van deze tijd.

Tip! De Ooijpolder is prachtig om te fietsen. Nijmegen natuurlijk en ook Groesbeek en omgeving zijn heel mooi. Gelukkig hadden we E-bikes, anders is het bijna niet te doen.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 5 november 2018 (Gezin)

Zwembad faciliteit aanwezig.

Onvoldoende plaatsen in de fietsstalling.

Tip! Fijne wandelroute nabij het hotel.

6,7

Beoordeling door H.W. Kleinheerenbrink uit Lekkerkerk, op 5 november 2018 (Groep)

De omgeving.

Tip! Prachtige afwisselende omgeving van bos en open landschap om te wandelen en te fietsen.

8,4

Beoordeling door R.F. van Rookhuizen uit Marienheem, op 5 november 2018 (Stelletje)

Heerlijk voordelig even op vakantie.

8,4

Beoordeling door BERTUS Bertus brand uit Bergentheim, op 5 november 2018 (Gezin)

8,2

Beoordeling door A. Theuns uit Kloosterzande, op 4 november 2018 (Gezin)

Een leuk hotel, met vriendelijke personeel.

9

Beoordeling door Anoniem, op 4 november 2018 (Gezin)

Dat wij een dag extra mochten blijven.

Tip! Mooie omgeving.

8,4

Beoordeling door R Vos uit Ekehaar, op 2 november 2018 (Stelletje)

Prachtige omgeving en een prima hotel.

8,2

Beoordeling door A.J. Euser uit Poortugaal, op 25 oktober 2018 (Gezin)

Een hele mooie omgeving en dichtbij een busverbinding.

Onze kamer was vrij eenvoudig. De deur naar het balkonnetje sloot heel vreemd, leverde een blauwe nagel op.

Tip! Omgeving is erg mooi, groen. Nijmegen vlakbij, is een hele gezellige stad. Duitsland ligt ook binnen handbereik.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 25 oktober 2018 (Gezin)

8

Beoordeling door A.J.M. Takken uit Eersel, op 21 oktober 2018 (Stelletje)

De omgeving is mooi en het hotel heeft een terras met een schitterend uitzicht. Wij vonden het ontbijt prima.

Het diner minder.

Tip! De Ooipolder is schitterend evenals het Afrikamuseum, wat vlak bij het hotel is.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 21 oktober 2018 (Stelletje)

Ligging, omgeving, goed ontbijt, goede prijs/kwaliteit.

Gehorige kamers, tv van de buren, zwembad was niet zuiver, het diner slecht, geen vriendelijk personeel, koud eten en niet smaakvol, duurde veel te lang voordat dit werd opgediend.

8,4

Beoordeling door W. de Gooijer uit Almere, op 20 oktober 2018 (Stelletje)

7,2

Beoordeling door B Plasschaert uit zwijndrecht, op 19 oktober 2018 (Gezin)

Ligt centraal.

Heel slechte tv en geen wifi.

6,6

Beoordeling door Anoniem, op 17 oktober 2018 (Stelletje)

Zeer relaxed.

Toegang restaurant een trapje, tijdens het ontbijt steeds trapje op trapje af zeer onhandig. Ik persoonlijk vind dat het uitstallen van het ontbijt buffet naar beneden moet in het restaurant zelf! Jammer dat het zwembad gesloten was.

Tip! Nijmegen is een zeer gezellige stad. Rond het hotel veel wandelingen mogelijk.

7,2

Beoordeling door A.H. Kamphuis uit Losser, op 16 oktober 2018 (Groep)

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 3 september 2018 (Groep)

Het hotel ligt in een park, waardoor de drukke doorgaande weg niet te horen of te zien is. Directe verbindingen met fietsroutes in een mooie omgeving.

Het zwembad is een beetje klein.

Tip! De omgeving is voor wandelaars en fietsers erg mooi, niet ver van de stad Nijmegen.

8

Beoordeling door MHJ van Doren uit Ossenisse, op 28 juli 2018 (Stelletje)

De locatie, dicht bij Nijmegen, rustig gelegen.

8

Beoordeling door AG Drenten uit Warnsveld, op 3 juli 2018 (Stelletje)

Mooie locatie.

Lang wachten op diner.

Tip! Je kunt naar verschillende bezienswaardigheden vanuit het hotel .

8

Beoordeling door A Borremans uit HOOGERHEIDE, op 1 juli 2018 (Stelletje)

Vooral de mooie omgeving sprak ons erg aan zo aan de rand van Berg en Dal in het bos.

Tip! De omgeving is hier heel mooi en wij hebben met de huurfietsen van het hotel, die erg goed waren. Een mooie knoopfiets punten route gereden n.l. de begraafplaatsen route van ong. 50 kilometer, echt een aanrader.

8

Beoordeling door Anoniem, op 28 juni 2018 (Gezin)

Dicht bij het centrum van Nijmegen. Fietsenstalling aanwezig beveiligd wat zeer prettig is. De kamer was schoon en netjes alleen zeer gehorig, de douche in het bad was niet fijn om te douchen. De douche was te kort op de muur en niet in het midden van het bad.

Tip! Prachtige fiets- en wandelroutes.

9

Beoordeling door L Dam uit Heemskerk, op 28 juni 2018 (Stelletje)

De vriendelijkheid van het personeel.

Ik vond het een beetje armoedig dat we papieren/ kartonnen bekertjes in de badkamer hadden.

Tip! De wandeling door het dal.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 28 juni 2018 (Stelletje)

Prachtig gelegen hotel met mooi uitzicht vanaf terras. Zowel het ontbijt als diner waren van prima kwaliteit.

Tip! Cenakelkerk in Heilige Lanstichting, het Afrika museum en mooie fietsroutes o.a. in de Ooijpolder.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 28 juni 2018 (Gezin)

Rustig en fraai gelegen. Goed diner. Goede ontbijtjes.

Erg kleine kluis op kamer. Bij aanvraag kluis moet worden gezocht in giga bos sleutels naar juiste sleutel. Beetje onproffesioneel.

Tip! Fraaie bosrijke omgeving en leuke stad Nijmegen via OV goed te doen.

8

Beoordeling door K.K Peper uit Emmen, op 24 juni 2018 (Stelletje)

De locatie en de vriendelijkheid van het personeel. De naam Berg en Dal zegt het eigenlijk al, moeilijk om te fietsen, maar wel mooi.

Tip! Hebben de Ooij route gefietst. Heel mooi door de polder. Komen graag nog eens terug.

7,4

Beoordeling door L.W. ter Laan uit ZUIDLAREN, op 22 juni 2018 (Gezin)

Plaats hotel.

Gedateerde kamer.

7,6

Beoordeling door W.A.H. Hendriks uit Hengelo, op 21 juni 2018 (Gezin)

Rustige atmosfeer.

De verlichting van de parkeerplaats is slecht. Vooral de oneffenheden op het terrein zijn in het donker niet zichtbaar.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 21 juni 2018 (Gezin)

Mooi weer, prachtig uitzicht.

Kamer met minder mooi uitzicht dan vorige bezoek.

Tip! Nijmegen mooie stad, Waalkade mooi en Ooipolder met Waal.

7,8

Beoordeling door M. Kaspers uit Haaksbergen, op 14 juni 2018 (Gezin)

Alles goed schoon.

Geen airco op kamer.

Tip! Het was een leuke omgeving.

8,8

Beoordeling door J.J Sangers uit Bolsward, op 13 juni 2018 (Stelletje)

Prachtige omgeving en lekker eten.

Kamer was erg heet. Ook met van de receptie gekregen ventilator konden we nauwelijks slapen. Douchen in een glad bad was erg gevaarlijk.

Tip! Een prachtige omgeving, vooral de Millinger Waard en de Ooijpolder.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 11 juni 2018 (Stelletje)

De omgeving is prachtig en de kamer was rustig. Prima bedden en fijn dat we een kamer met bad en balkon hadden.

De kamers zijn gedateerd en er was helaas geen koelkastje.

Tip! Fantastische omgeving, bv de Ooijpolder, Kleve op een steenworp afstand en verder veel mogelijkheden om de natuur in te gaan of stadjes te bekijken.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 10 juni 2018 (Stelletje)

Rust.

Ver van centrum Nijmegen.

Tip! Geweldige omgeving om de E-bike uit te proberen.

7,8

Beoordeling door JHJH Neuteboom uit Harmelen, op 6 juni 2018 (Groep)

Super vriendelijk personeel bij het avondeten op de vrijdag.

Douchegordijn in de douche. Kamer was redelijk schoon.

8,8

Beoordeling door S. van der Wouden uit Zorgvlied, op 5 juni 2018 (Stelletje)

Kamer 71 heeft een geweldig uitzicht, je kunt prima buiten dineren. Vanwege mijn handicap een krukje voor het douchen in de badkamer, het park om het hotel.

Tip! Het vergezicht over de Maas richting Duitsland met op heldere dagen in de verte een berg. De wirwar van smalle asfalt weggetjes rondom Val Monte.

7,8

Beoordeling door G.S. Speeman uit Slootdorp, op 30 mei 2018 (Stelletje)

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 28 mei 2018 (Stelletje)

De mooie ligging en toch dicht bij Nijmegen.

8

Beoordeling door JGM Temmink uit Delden, op 28 mei 2018 (Stelletje)

De ligging!!

Tip! In één woord prachtig!!

8

Beoordeling door Anoniem, op 27 mei 2018 (Stelletje)

Het buiten terras, geweldig en heerlijk 3-gangen diner.

We wisten niet dat het zo hoog lag, het is moeilijk om tegen een berg op te fietsen met 2 nieuwe knieën en heupen.

Tip! De mooie fietsroutes en de overweldigende natuur.

7,6

Beoordeling door LHB ten Brinke uit Borculo, op 26 mei 2018 (Stelletje)

Tip! Prachtige omgeving. Alleen achterstallig onderhoud, vloerbedekking in de gangen en de slaapkamers. Verven zou ook wel wenselijk zijn. Verder is het verblijf prima.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 25 mei 2018 (Gezin)

Schone kamer, badkamer en een mooie omgeving.

De kamers en deuren zijn oud. Het leek meer een 3 sterren hotel.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 22 mei 2018 (Stelletje)

Mooie omgeving, dichtbij Nijmegen en diverse fiets- en wandelroutes.

8

Beoordeling door Anoniem, op 20 mei 2018 (Gezin)

Alles goed verzorgd, vriendelijke personeel. Een mooie locatie, met mooi uitzicht.

Tip! Het was een prachtige omgeving, we hebben fijn gefietst, een mooi verzorgde Canadese begraafplaats.

8,7

Beoordeling door GJA Masselink uit Tubbergen, op 19 mei 2018 (Stelletje)

Vriendelijke en behulpzame receptioniste.

Tip! Mooie fietsomgeving. Route door de Ooijpolder, maar ook richting Bemmel en Groesbeek.

8

Beoordeling door Anoniem, op 17 mei 2018 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 14 mei 2018 (Gezin)

Het hotel is gelegen in een prachtige omgeving met een schitterend uitzicht. Het park wordt heel goed onderhouden en daar is een bomenroute in uitgezet met voldoende bankjes on in alle rust van de natuur en het gezang van de vogels te genieten. Verder zijn er in de directe omgeving veel mooie wandelroutes te vinden. Voor de liefhebbers is er een sauna en zwembad. Wij maakten daarvan geen gebruik omdat het weer te mooi was om binnen te blijven. Het diner was echt heel lekker bereid en mooi opgediend. Reden om de volgende dag ook in het hotel-restaurant te gaan eten

Alles wat je gebruikt in het hotel kun je niet op de kamer laten zetten maar moet meteen afgerekend worden. Daardoor moet je altijd of contanten of je betaalkaart bij je hebben als je 's avonds naar het restaurant gaat of gewoon een drankje op het terras wilt drinken. De sleutel voor het kluisje krijg je niet automatisch mee bij het inchecken, daar moet je specifiek om vragen. Op onze kamer was een constante lage toon te horen. Oordopjes meenemen dus.

Tip! De mooie gezellige stad Nijmegen en het dorp Berg en Dal zijn dichtbij met veel historische weetjes over de tijd van de Romeinen. Met een fiets met veel versnellingen of met een E-bike is het goed fietsen. Langs het water van de Maas, richting Ooijpolder en Millingerwaard is het terrein vlak en vind je gezellige pleisterplaatsen.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 14 mei 2018 (Stelletje)

Mooie omgeving, buiten ontbijten met prachtig uitzicht, goede kamer.

Personeel begrijpt nog steeds niets van gastvrijheid. Alle drankjes tijdens verblijf contant af te rekenen (en niet op kamernummer kunnen noteren) is ook niet fijn.

7

Beoordeling door W Buursma uit Apeldoorn, op 13 mei 2018 (Stelletje)

Prachtige omgeving. Leuk hotel. Prima ontbijt en lekker diner.

Kartonnen bekertjes bij de wastafel, lijkt erg goedkoop. Vertel bij de receptie dat je je key- card niet bij je mobiel op moet ruimen, je staat vreselijk te stuntelen omdat de deur niet open wil. Moet eerst gedemagnetiseerd worden.

9

Beoordeling door Anoniem, op 11 mei 2018 (Stelletje)

8

Beoordeling door Anoniem, op 11 mei 2018 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door R Reevers uit Rockanje, op 10 mei 2018 (Gezin)

8,2

Beoordeling door H Verhoeven uit Bergen op Zoom, op 10 mei 2018 (Stelletje)

Mooie ligging in mooie omgeving. Iets gedateerd hotel maar prima op orde.

Het diner van 34 euro wat incl was, was wel erg karig. Mooi dat het incl is maar noem een realistische prijs. Dan is de prijs/kwaliteitsverhouding ook helemaal goed.

Tip! Mooie fietsroutes. We waren er met prachtig weer en ziet er alles, zeker in het voorjaar, mooi uit.

8

Beoordeling door JANNY Janny Dubbeld-Hokke uit Hellevoetsluis, op 9 mei 2018 (Stelletje)

De omgeving. Heerlijke fiets en wandel omgeving.

Sommige mensen in de bediening zouden zich moeten realiseren dat ze een erge leuke baan hebben en gastvrouw zijn en niet alleen voor het "geld" moeten werken.

Tip! Op de fiets naar Kleve (Duitsland) en het fantastische stadspark daar, echt heel mooi op 0ngeveer 10 km van de grens.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 8 mei 2018 (Gezin)

Locatie.

Tip! Wandelen kasteel Doorwerth.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 7 mei 2018 (Stelletje)

Mooie omgeving, mooie fietsroute, heerlijk eten, gezellig hotel.

Tip! Mooie omgeving om te fietsen, zeven heuvelenweg.

9,2

Beoordeling door R F Segers uit arendonk, op 6 mei 2018 (Groep)

7,5

Beoordeling door J.H. Segaar uit 'S-GRAVENHAGE, op 5 mei 2018 (Groep)

De gastvrijheid.

Tip! Nijmegen mooie stad.

9,6

Beoordeling door J.C. Hamelink uit Goes, op 4 mei 2018 (Stelletje)

Mooie locatie. Dichtbij uitvals wegen. Goede bedden.

De kamer die wij hadden is gedateerd. Dat is hetzelfde met de badkamer.

Tip! Nijmegen, het Valkhof.

7,4

Beoordeling door L van Beelen uit Noordwijk, op 3 mei 2018 (Stelletje)

De locatie van het hotel, de vriendelijkheid van het personeel en het eten was prima.

Verouderde kamer met weinig ventilatie mogelijkheden.

Tip! De stad Nijmegen en de omgeving van het hotel.

7,8

Beoordeling door E Stolk uit Steenbergen, op 3 mei 2018 (Stelletje)

Schitterende omgeving prachtig wandelgebied. Goed gelegen om met openbaar vervoer naar Nijmegen te gaan.

Tip! Schitterend mooie museums.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 3 mei 2018 (Gezin)

Mooie omgeving0 ,lekker gegeten goed ontbijt. Dicht bij opstap voor bus zodat je makkelijk naar Nijmegen kan.

Geen koffie of thee faciliteiten op kamer. Slecht matras.

Tip! Prachtige omgeving, mooie wandelroutes en dicht bij Nijmegen en Kleef waar je lekker kan winkelen.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 1 mei 2018 (Individueel)

Veel mogelijkheden voor wandelen, fietsen, museumbezoek, stadsbezichtiging.

Tip! Het fietsen viel niet mee door alle bergen en dalen, langs de Maas ging beter. Lijkt me ook een prachtig wandelgebied, nu niet aan toegekomen. Museum Orientalis ook erg interessant.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 30 april 2018 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door NORBERT Noë uit St Kruis, op 28 april 2018 (Stelletje)

Mooie natuur.

Tip! Mooi bezoek aan het stadje Kleve.

8

Beoordeling door NELY 0pendorp uit brakel, op 28 april 2018 (Stelletje)

Geweldig weekend gehad. Waren hier 2jaar geleden ook geweest. Heel fijn daarom teruggekomen.

Tip! Prachtige locatie in de bossen. En de ooipolder. En vlakbij Nijmegen (mooie winkelstad).

8

Beoordeling door T.A. Adema uit Heiloo, op 28 april 2018 (Stelletje)

Fraaie terras buiten met prachtig uitzicht.

Een hokkig gebouw met weinig sfeer.

8

Beoordeling door J.K.W. Drost uit Alkmaar, op 27 april 2018 (Stelletje)

Tip! Prachtige omgeving.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 27 april 2018 (Individueel)

Omgeving, alles dichtbij, mooi panorama, in overleg met familie kom ik zeker met hen alles nog eens overdoen. Restaurant uitstekend. Personeel behulpzaam. Vriendelijkheid ten top.

Tip! Bezocht Stevens kerk en zijn orgels, korte trip door nabijgelegen Duitsland. Arnhem, er was tijd te kort.

9

Beoordeling door C Dittrich uit sappemeer, op 26 april 2018 (Stelletje)

Mooie omgeving, mooi uitzicht, ruime kamer.

Het bed was iets minder, zaten beste ligplekken in waardoor iemand zonder rugpijn er zelfs rugpijn van kreeg.

Tip! Heerlijkheid Beek is aan te raden. Pal naast het hotel een mooi natuur gebied.

8,2

Beoordeling door A Boompaal uit Hengelo, op 26 april 2018 (Stelletje)

We hebben genoten van de omgeving, de mooie wandelroute en het zwembad. 's Avonds een heerlijk diner. Heel fijn om koffie te kunnen maken op de kamer.

We misten een kluisje op de kamer.

Tip! Het hotel is dicht bij Nijmegen, waar we naar twee verschillende voorstellingen waren, ook heerlijk op het terras gezeten en Nijmegen is zeker de mooiste waard om te verkennen.

8,4

Beoordeling door LLP Spapens uit Goirle, op 26 april 2018 (Stelletje)

Goed hotel mooi naast de natuur. Mooi uitzicht vanaf het buitenterras.

In verband met het aantal gasten, moest je voor het ontbijt en diner een keuze maken uit 2 tijdsblokken. Vakantie is juist niet om te plannen maar om de dag te nemen zoals het gaat.

7

Beoordeling door J Bosch uit Zaandam, op 25 april 2018 (Stelletje)

Omgeving en Nijmegen.

Inrichting hotel gedateerd.

Tip! Nijmegen leuke stad.

7,6

Beoordeling door H. Neef uit Emmen, op 25 april 2018 (Stelletje)

Vooral de ligging en het personeel.

De vloerbedekking in de gangen.

Tip! De natuur is geweldig om te wandelen en te fietsen.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 25 april 2018 (Stelletje)

Het uitzicht van het hotel en de omgeving.

Kamer is netjes, jammer genoeg geen aparte douche, geen airco. Diner was matig van smaak. Ontbijt was ruim voldoende. Indruk restaurant: te weinig personeel?.

6,2

Beoordeling door R de Gunst uit Oldenzaal, op 24 april 2018 (Stelletje)

Keurig hotel.

Verder van centrum Nijmegen als gedacht.

Tip! Schitterende fiets omgeving.

7,8

Beoordeling door SF Ilcken uit Amsterdam, op 24 april 2018 (Gezin)

Alles was goed.

Tip! Zéér mooi.

10

Beoordeling door Anoniem, op 23 april 2018 (Gezin)

Het weer, 28 graden.

Tip! Fietsen door de Ooijpolder.

8

Beoordeling door Anoniem, op 23 april 2018 (Gezin)

We hebben genoten van het prachtige uitzicht en het ruime terras. Alles was prima verzorgd.

Tip! De dijk in de Ooijpolder, restaurant aan de Waal. De directe omgeving van het hotel, voor een wandeling in het prachtige bos.

8

Beoordeling door Anoniem, op 22 april 2018 (Stelletje)

Goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Geen mogelijkheid om bij de kamer buiten te zitten.

8,6

Beoordeling door LJTH Berben uit Neer, op 14 april 2018 (Gezin)

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 13 april 2018 (Stelletje)

Locatie en de rust.

Kamer iets te klein.

7

Beoordeling door H.M.J. Ponsen uit Dordrecht, op 12 april 2018 (Gezin)

De geweldige omgeving en het heerlijke balkon.

Een 4-sterren hotel vond ik het niet waard. Simpele badkamer met douchegordijn is niet meer van deze tijd. Vieze vloerbedekking in de gangen was ook niet zo lekker. Voor mij is het meer een 3-sterren hotel.

Tip! Je kan er prachtige wandelingen maken.

7

Beoordeling door Anoniem, op 12 april 2018 (Groep)

Fijne locatie. Lekkere koffie.

8

Beoordeling door AJM Degenkamp uit Barendrecht, op 8 april 2018 (Stelletje)

Zeer mooie en rustige omgeving.

Tip! Nijmegen, de binnenstad en Waalkade. De Ooipolder. Directe omgeving.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 6 april 2018 (Gezin)

8,4

Beoordeling door N de Wilde uit Drachten, op 25 maart 2018 (Stelletje)

Het uitzicht vanuit de kamer.

Niet echt een ruimte om `s avond te zitten, alleen in de eetzaal. Achter de balie niet altijd een deskundige.

Tip! Nijmegen is bekend van de 4-daagse die wij jaarlijks bezoeken. Waren er nu voor een bezoek aan de Maartens kliniek.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 22 maart 2018 (Stelletje)

6,7

Beoordeling door Z. Koops uit Putten, op 22 maart 2018 (Stelletje)

Prima personeel, ontbijt en diner.

Kamer met gebreken. Een verduisteringsgordijn was verdwenen en bedden die van elkaar schuiven.

Tip! Mooie omgeving met leuke stad dichtbij.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 22 maart 2018 (Gezin)

De ontspannen sfeer, vriendelijkheid en schoon

Tip! De omgeving is prachtig. Hebben met de Volvo oldtimer club vanuit Mook daar rond gereden. Honderd auto's, omgeving is geweldig!

8,6

Beoordeling door Y de Vree uit Landgraaf, op 13 maart 2018 (Gezin)

We hebben 3 hele fijne dagen gehad, een mooie ruime kamer. Voor herhaling vatbaar. Niet ver van Nijmegen gelegen, op de fiets bereikbaar.

Insecten op de gang en vieze vloerbedekking op de gang.

Tip! Goede wandel- en fietsmogelijkheden. Nijmegen is goed per fiets bereikbaar (5km) van keizer Karelplein af waar een prima fietsenstalling is. Vanaf daar ben je zo goed als in het centrum van Nijmegen.

7,8

Beoordeling door B van Vliet uit Sint Annaparochie, op 13 maart 2018 (Stelletje)

De ligging van het hotel en de kwaliteit van de diners.

Tip! De ligging was dusdanig dat wij er heerlijk hebben kunnen wandelen in de bossen.

7,4

Beoordeling door P.J. de Boer uit Bladel, op 12 maart 2018 (Stelletje)

Prachtige locatie, prima wandelen.

Tip! Mooie wandellocatie.

8,2

Beoordeling door RH Bakker uit Sneek, op 7 maart 2018 (Gezin)

Mooie plek.

Diner viel tegen. Smakeloos. Uitstraling hotel wat gedateerd.

Tip! Mooie wandelroutes vanuit het hotel.

6,7

Beoordeling door C Jaarsma v d Meulen uit Oosterwolde, op 6 maart 2018 (Stelletje)

Vooral de locatie. Het hotel is heel toegankelijk.

Personeel was niet altijd even vriendelijk.

Tip! Prachtige wandelingen daar.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 5 maart 2018 (Stelletje)

Prachtige omgeving.

Tip! Bidprentjestentoonstelling in het Katholiek Documentatie Centrum van de Universiteit van Nijmegen en de imponerende Cenakel kerk op de Heilige Land Stichting.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 2 maart 2018 (Gezin)

Goeie kamer en de mooie omgeving.

Tip! Mooie wandelingen vanuit het hotel.

8

Beoordeling door R. E. Brommer uit Kudelstaart, op 1 maart 2018 (Stelletje)

Mooie locatie, goed eten.

Moesten een beetje lang wachten bij de receptie, ging niet zo snel.

Tip! Prachtig uitzicht en tuin. Vanaf het hotel kan je een mooie wandeling maken. Er zijn mooie wandelingen en fietsroutes in de buurt, wel pittig met berg op fietsen. Het is leuk om een dagje naar Nijmegen te gaan.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 1 maart 2018 (Gezin)

8

Beoordeling door M M.Spiessens-Kleingeld uit A[blasserdam, op 24 februari 2018 (Stelletje)

De omgeving, erg mooi! Restaurant was goed.

7,8

Beoordeling door E. Vos uit Hoek van Holland, op 23 februari 2018 (Stelletje)

De omgeving. En het vriendelijke personeel.

De kartonnen bekertjes bij de wastafel is een blamage. Er waren geen washandjes. Een koffiezetapparaatje/waterkoker op de kamer zou een stukje service kunnen zijn. Bij het ontbijt miste een broodmes bij de broodjes om die fatsoenlijk te kunnen doorsnijden. Een broodrooster is ook altijd prettig.

6,6

Beoordeling door Anoniem, op 22 februari 2018 (Stelletje)

Ideaal gelegen bij de bossen voor lange wandelingen, mooie ligging met uitzicht, goed openbaar vervoer.

9

Beoordeling door C. Mulkens uit Einighausen, op 20 februari 2018 (Gezin)

Mooie ligging in bos op berg. Rustig.

Tip! Fijn gewandeld. mooie omgeving.

8,2

Beoordeling door H Brukx uit Oss, op 18 februari 2018 (Stelletje)

De omgeving lekker rustig en toch niet ver van de bewoonde wereld.

Tip! Mooie omgeving en genoeg bezienswaardigheden om je een aantal dagen te vermaken.

7,5

Beoordeling door MM Van Beek uit Eindhoven, op 16 februari 2018 (Stelletje)

7,4

Beoordeling door C. Nijhoff uit Nieuwegein, op 15 februari 2018 (Gezin)

De locatie, en de omgeving schone kamer en vriendelijkheid, toppie.

Tip! Mooi gelegen. Nijmegen, Kleef.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 11 februari 2018 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 9 februari 2018 (Stelletje)

Alles.

Tip! De omgeving is mooi, het personeel fantastisch. Een heel fijn verblijf.

8,8

Beoordeling door P.A Berkel uit Amersfoort, op 8 februari 2018 (Stelletje)

Het personeel was er vriendelijk en de omgeving was er mooi.

Tip! Een mooi winkel centrum en bosrijke omgeving. Het museum was heel mooi.

8

Beoordeling door Anoniem, op 6 februari 2018 (Stelletje)

Heerlijk gegeten met vrije keus van de kaart.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 25 januari 2018 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 20 december 2017 (Gezin)

Mooie omgeving, goede kamers.

Drank in de bar erg duur en personeel was niet altijd (er waren wel uitzonderingen) vriendelijk.

7,4

Beoordeling door S.J. Teirlinck uit Wassenaar, op 7 december 2017 (Stelletje)

Leuke locatie.

Een jaren 50 badkamer.

6,6

Beoordeling door Anoniem, op 6 december 2017 (Stelletje)

De prachtige locatie, midden in de natuur. De sfeer in het hotel was zeer vriendelijk en gezellig. Ontbijt en diner heel goed.

Tip! De natuur in de omgeving vonden wij heel mooi. Prachtige wandelroutes zo vanuit het hotel vandaan. In de omgeving is de Zevenheuvelenweg, een favoriet van ons en wandelen op de Mokerhei is ook echt de moeite waard! Zeer jammer dat het jachtslot Mook nu gesloten is.

8,6

Beoordeling door K.A.L. van der Zalm uit Delft, op 6 december 2017 (Stelletje)

De ligging van het hotel.

De afstand van de kamer naar de ontbijttafel, dít in verband met mijn vriend die slecht ter been is.

Tip! De omgeving is prachtig. Men kan mooie autotochten maken. Kleef ligt heel dichtbij. Het is een leuke stad om te bezoeken.

8,3

Beoordeling door AMA de Snaijer uit beverwijk, op 28 november 2017 (Gezin)

Alles.

Tip! Wandelroute aan de overkant een aanrader.

8

Beoordeling door H.G. Otto uit Oud-Beijerland, op 27 november 2017 (Gezin)

8,2

Beoordeling door N Withaar de wit uit zuidwolde, op 25 november 2017 (Stelletje)

De gezelligheid van een hotel. De ligging van het hotel.

Tip! Het Africamuseum en het Bevrijdingsmuseum.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 10 november 2017 (Groep)

Dat we als zussen de kamers mooi naast elkaar hadden. Dat we de tweede avond voor een heel schappelijk prijs, een super diner konden krijgen zonder dat we het vooruit besteld hadden.

Geen waterkoker op de kamer.

Tip! Binnen 5 minuten met de bus naar Nijmegen gezellig gewinkeld. Zondag met de auto 18 km. naar Kleve, veel geluk koopzondag heel gezellig winkelcentrum.

7,8

Beoordeling door E. Kerkhofs uit Meeuwen-Gruitrode, op 10 november 2017 (Stelletje)

De goede service, vriendelijk personeel en rustgevende omgeving.

9,8

Beoordeling door Anoniem, op 6 november 2017 (Stelletje)

Konden relax bijkomen. Was rustig.

Omhoog fietsen.

Tip! Omgeving mooi.

7,2

Beoordeling door C.P.H LAbee uit Etten-Leur, op 5 november 2017 (Stelletje)

Omgeving.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 1 november 2017 (Stelletje)

Het hotel is rustig gelegen, in een prachtige omgeving.

Tip! Je kan mooi wandelen en fietsen in de omgeving.

8

Beoordeling door Anoniem, op 1 november 2017 (Stelletje)

Positief is de ligging van het hotel. Prima kamer. Het diner in het restaurant was heel goed.

Op de gang en in de lift richting onze kamer hing een muffe storerende geur.

Tip! We hebben nijmegen bezocht. Een prachtige stad met voor een ieder wat te beleven.

8

Beoordeling door M.I. Schoonemeijer uit Utrecht, op 1 november 2017 (Gezin)

8

Beoordeling door A De Bruijn uit Roosendaal, op 31 oktober 2017 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 31 oktober 2017 (Gezin)

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 30 oktober 2017 (Individueel)

Prachtig gelegen in de natuur. Heerlijk rustig. Prima kamer. Vriendelijk personeel. Goed eten. Mooi wandelgebied en met de bus naar Nijmegen ideaal.

Tip! Afrikamuseum is geweldig mooi en zeer de moeite waard om te bezoeken. De Duivelsberg met het Pannenkoekhuis, voor na de wandeling is ook een aanrader. Mooie omgeving, genoeg te doen. Wij waren een weekend, dus kort.

7,8

Beoordeling door C.A. Vlasveld uit heemstede, op 28 oktober 2017 (Stelletje)

Fijne kamer, met mooi uitzicht op de tuin. Een heerlijk diner, goede bedden en rustig.

Tip! Het Afrika museum is zeer de moeite waard om te bezoeken, we miste een folder in het hotel.

8,2

Beoordeling door G H J Aussems uit swifterbant, op 28 oktober 2017 (Gezin)

De ligging van de tuinen en het uitzicht.

Tip! Prachtige fiets mogelijkheden.

6,8

Beoordeling door B.W. Dijkstra uit Soest, op 27 oktober 2017 (Gezin)

Een mooi hotel, met een geweldige ligging. Leuk om uitstapjes te maken en te winkelen in Nijmegen en Kleve!

Tip! Nogmaals de schitterende ligging en prachtige omgeving.

8

Beoordeling door Anoniem, op 27 oktober 2017 (Stelletje)

De ligging van het hotel en de hotelkamer was netjes.

Tip! We zijn naar Millingen en Kleve gefietst, via een dijk langs de prachtige rivier.

8

Beoordeling door Anoniem, op 27 oktober 2017 (Stelletje)

De omgeving en Nijmegen.

Het personeel was onvriendelijk en de badkamer was niet schoon.

7,2

Beoordeling door E. Harkink uit Nieuwegein, op 26 oktober 2017 (Gezin)

Gezellig hotel en vriendelijk personeel.

8

Beoordeling door C Klerks uit Vlijmen, op 26 oktober 2017 (Stelletje)

Omgeving.

Aankomst. Kamerdeur ging niet meer open, toen wij overige spullen er in wilde zetten en mijn man i.v.m. rug klachten voor aanvang diner nog Wilde en moest rusten. Uiteindelijk kon mijn man even op een andere kamer van een bed gebruik maken terwijl technische dienst probleem oploste. (Bleek batterij leeg te zijn van het systeem wat een ober al als oorzaak vermoede.) Jammer dat dit bij elkaar toch meer onnodige tijd koste gezien het feit dat het maar een klein probleempje was maar voor mijn mans rug heel vervelend werd . Als genoegdoening kregen we een drank je aangeboden. Start was dus niet fijn, gaf mij en mijn man onrust ,maar verder was hotel prima vertoeven.

Tip! Kleef, shoppen erg fijn.

7,6

Beoordeling door W van Wijck uit Schiedam, op 25 oktober 2017 (Stelletje)

De rust en de fantastische omgeving.

Tip! Ideaal wandelgebied, direct aan de overkant van de weg. Ook de Duivelsberg, met een gezellig pannenkoekenrestaurant. Interessante stad Nijmegen, met de bus makkelijk bereikbaar.

8,8

Beoordeling door D.J. Boot uit Zwolle, op 23 oktober 2017 (Gezin)

Ruime kamer en goede uitvalbasis voor fietstochten.

Tip! Fietstocht langs de Waal en fietstocht in Millinger Waard.

8,2

Beoordeling door J Pels uit Culemborg, op 23 oktober 2017 (Stelletje)

3 Gangen diner was uitstekend, en een prettige bediening.

Zwembad is niet meer van deze tijd, ik zou het niet meer vermelden in de brochure.

Tip! de tweede dag met de bus, lijn 8, naar het hartje centrum van Nijmegen. ideaal in de winkelstraat uitgestapt en ook weer terug! perfect.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 22 oktober 2017 (Groep)

Prettig hotel, schitterende omgeving.

Tip! Heerlijke fietstochten gemaakt en fijn dat routes in hotel klaar lagen.

8

Beoordeling door P Kaptein uit Haarlem, op 22 oktober 2017 (Stelletje)

Fijne fietsomgeving.

Was wel wat moeilijk te vinden.

Tip! Mooie fietsroute naar Deurne.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 22 oktober 2017 (Stelletje)

De prachtige ligging van het hotel, het panoramaterras, het feit dat je rechtstreeks vanuit het hotel het bos en de vallei in kon lopen, de centrale ligging (vlak bij het Afrikamuseum, Orientalis en Nijmegen). Vriendelijk personeel.

Het waren maar kleinigheden. De badkamer was een beetje krap en de hotelkamer is nogal gehorig, met name de geluiden van andere gasten vanuit de gang.

8

Beoordeling door J P J Van der steen uit Egmond aan zee, op 22 oktober 2017 (Stelletje)

Groepen gaan voor bij het diner, je kan als gast alleen laat eten, ook als je reserveert. Het hotel vinden wij oubollig. Het eten was niet bijzonder.

Tip! De omgeving is een mooi wandelgebied.

6,2

Beoordeling door S Kolader uit Spaarndam, op 21 oktober 2017 (Gezin)

Mooie, natuurlijke omgeving. Dicht bij Afrika museum.

Weinig klantvriendelijkheid van medewerkers.

Tip! Afrika museum zeer de moeite waard. Wandelen in de omgeving is inspirerend.

7,4

Beoordeling door HJGM Vermeulen uit Berkel en Rodenrijs, op 21 oktober 2017 (Stelletje)

Mooie locatie midden in de natuur (wandelen!) Uitstekend ontbijt wat werd bijgevuld Het was druk (goed!), maar we hebben daar geen last van gehad.

Tip! Wij waren verrast door de wandelroutes in de omgeving. Bijv. de N 70 van 16km. Maar ook uiteraard het fenomeen Berg en Dal met al haar bezienswaardigheden. Het was een heerlijk verblijf.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 17 oktober 2017 (Stelletje)

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 13 oktober 2017 (Gezin)

Gemoedelijk verblijf, rustige bar en fijn royaal terras. Fijne snelle busverbinding met Nijmegen.

Tip! Vanwege het minder goede weer weinig gezien van de directe omgeving. Het winkelaanbod en het centrum van Nijmegen als ook de Waalkade was een positieve verrassing.

8

Beoordeling door J.M. Kalkman uit Maassluis, op 12 oktober 2017 (Groep)

De prachtige tuin.

Tip! De theetuin aan de waal. Het wandelpad vlak bij het hotel.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 11 oktober 2017 (Stelletje)

Mooie omgeving om te wandelen en leuke restaurants in Berg en Dal.

Fletcher Hotels heeft teveel bezuinigd. Er is geen leiding genoeg om het personeel te begeleiden en op alles te letten dat het allemaal vlekkeloos verloopt.

Tip! Restaurant Le Steak in Berg en Dal is een aanrader.

7

Beoordeling door R. Boelhouwer uit Voorschoten, op 10 oktober 2017 (Stelletje)

Goede fietsen, mooie omgeving, prima kamer.

Tip! Natuurlijk de Ooi-polder, met de prachtige thee-tuin. Fietstocht naar Wychen en de informatie langs de weg over de tweede wereldoorlog.

7,6

Beoordeling door A.J. Schuiling uit Dronten, op 9 oktober 2017 (Stelletje)

Een mooie kamer, vriendelijk personeel en lekker eten.

8,6

Beoordeling door MEAH van Bommel uit Best, op 9 oktober 2017 (Groep)

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 8 oktober 2017 (Groep)

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 8 oktober 2017 (Stelletje)

Locatie prima, eten perfect, vriendelijke bediening.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 8 oktober 2017 (Stelletje)

De locatie.

In de kamer is er geen koelkastje en geen glazen (wel twee kartonnen bekertjes, maar dat vind ik niets).

Tip! Ga naar Grave, prachtig oud dorpje.

7,8

Beoordeling door F.G. vd Par uit Den Haag, op 8 oktober 2017 (Stelletje)

In de natuur.

Tip! Van alles te zien, zoals in Nijmegen, Kleve etc.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 7 oktober 2017 (Stelletje)

Het was heerlijk in de bossen en makkelijk bereikbaar met de bus.

8

Beoordeling door F.J.A. Stevelink uit Albergen, op 6 oktober 2017 (Stelletje)

Rust en omgeving.

Tip! In de polder aan de rivier gelegen, super gaaf met de schepen achter je en zeker als er zon was, helaas niet steeds zon.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 6 oktober 2017 (Gezin)

Goed.

9

Beoordeling door M. van Someren uit Leidschendam, op 29 september 2017 (Stelletje)

De ligging van het hotel. Prachtig uitzicht vanaf het buiten terras.

Tip! Wij hebben 2 dagen heerlijk gefietst. Hele mooie en leuke fiets routes. Omgeving prachtig.

7,7

Beoordeling door Anoniem, op 29 september 2017 (Stelletje)

De ligging, het personeel en de netheid.

De vloerbedekking op de kamer was niet fris.

Tip! De stad Nijmegen met musea en de fiets- en wandelmogelijkheden.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 6 september 2017 (Groep)

8

Beoordeling door Anoniem, op 30 augustus 2017 (Stelletje)

De omgeving was prachtig om te wandelen.

Dat er geen busvervoer was van Berg en Dal naar Groesbeek.

Tip! De Duivelsberg was leuk voor een wandeling en de routes bij het hotel.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 17 augustus 2017 (Gezin)

De prachtige locatie.

Tip! Nijmegen en omgeving zijn prachtig, vooral voor ons als fietsliefhebbers.

8,8

Beoordeling door H. Salij uit Ridderkerk, op 7 augustus 2017 (Groep)

Mooie omgeving.

De vele heuvels.

Tip! De Ooyen route is aanbevelings-waardig om te fietsen.

7,8

Beoordeling door MJ Modderman uit Wijk bij duurstede, op 5 augustus 2017 (Gezin)

Voor mijn moeder (86 jaar) die slecht ter been is, hadden we de juiste kamer. Rolstoel aanwezig.

Tip! Mooie rustige omgeving, met mogelijk korte uitstapjes naar Kleve.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 1 augustus 2017 (Stelletje)

Mooie omgeving.

Avond receptioniste in het geheel niet vriendelijk (voorzichtig uitgedrukt).

Tip! Afrika museum aan te bevelen, Nijmegen tegenvaller.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 1 augustus 2017 (Gezin)

Prachtige omgeving.

Tip! De zeven heuvelen route. Dichtbij Duitsland o.a. Kleve en Kranenborg. De Militaire Oorlogsgraven, ook die van de Engelsen in Duitsland. En in Berg en Dal de restaurantjes.

7,6

Beoordeling door H. Dörr uit Bussum, op 30 juli 2017 (Stelletje)

Mooi ligging, goed uitgangspunt voor fietstochten, bij slecht weer is Afrikamuseum en Orientalis een leuke bestemming.

Het hoofdgerecht bij het diner was voor mijn vrouw heel slecht. Op de kaart stond risotto met scholfilet, het filet bleek een heel dun en klein stukje vis te zijn compleet met graat, dus geen filet. De risotto was een kleffe toestand waarin het stukje vis dreef. Onappetijtelijk.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 26 juni 2017 (Stelletje)

De lokatie.

Er was geen enkele mogelijkheid de kamer te ventileren. Er kon een klein raampje open zonder vergrendeling. Tijdens ons bezoek was de temperatuur 36 graden C. De bediening tijdens de diners was erg rommelig. Het bedienend personeel zat geen structuur in met gevolg dat wij ons dessert 2 maal moest bestellen met een half uur tussenruimte.

Tip! De Oijpolder en Millingerwaard alsmede de stad Nijmegen zijn het bezoeken waard.

6,8

Beoordeling door J.C.J. van der Weijst uit Wedde, op 23 juni 2017 (Stelletje)

Mooie locatie, mooi weer en lekker gegeten.

Ontvangst aan de balie niet vriendelijk en hartelijk, te weinig personeel bij ontbijt eerste ochtend. Er was veel niet.

7,6

Beoordeling door IRJ Van Gessel uit Nederland, op 22 juni 2017 (Groep)

Mooi hotel gelegen bij de mooiste plekken in en om Nijmegen.

Tip! Alle kanten kan je hier vandaan naar toe fietsen.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 16 juni 2017 (Stelletje)

De omgeving en het mooie weer. Het mooie uitzicht vanaf het buitenterras.

De koffievoorziening tijdens het ontbijt. Koffieapparaat ontoereikend bij gelijktijdig veel ontbijtdeelnemers.

Tip! Prachtige aangegeven wandelingen.

8,2

Beoordeling door A.C. van Mil uit Moerkapelle, op 11 juni 2017 (Gezin)

Heerlijk rustig.

Tip! Prima, in de natuur.

8

Beoordeling door Anoniem, op 5 juni 2017 (Stelletje)

De plek waar het hotel staat een prachtige omgeving.

Geen balkon.

Tip! Militaire begraafplaats in Groesbeek en een prachtig stukje natuurgebied de Ooipolder.

7,2

Beoordeling door M Bierma uit Paterswolde, op 5 juni 2017 (Gezin)

Lekker uit in mooie omgeving.

Kamer was te sober, geen glazen/karaf water (papieren bekerjes is hygienisch maar onpraktisch en geen kijk), uitzicht kamer was niet in overeenstemming met ligging, en zomers met mooi weer veel te warm,daarbij komt dat raam wel open kan maar met beetje wind weer met een klap dicht waait.

Tip! Goede plaats, buiten de drukke stad maar wel dicht genoeg bij centrum om van de stad te genieten gedurende de dag.

6,6

Beoordeling door J Wanders uit Wezep, op 5 juni 2017 (Stelletje)

Mooie fietsomgeving. Het eten was goed, Zeer goede parkeergelegenheid. Fietsenstallig met stroom. In de buurt zijn leuke eettentjes zodat je niet bent overgeleverd aan de hoge prijzen van het restaurant van Val Monte.

Moesten erg lang wachten tussen de gangen van het diner. Het aanbieden van een tweede drankje tijden het diner werd vergeten. De kamer was klein en volgepropt met meubilair, was beslist geen 4 sterrenkamer. De badkamer was gedateerd en niet goed schoon bij aankomst, haren in de douche. Onvoldoende handdoeken. Geen deur voor de douche zodat de vloer van de badkamer nat werd tijdens douchen. Kamer erg warm, er was geen zonwering. Pluspunt is het balkon. Balkon was in tijden niet schoongemaakt. Alles wat je extra nam buiten het arrangement was erg duur. Belachelijk dat je bij het diner voor veel gerechten een toeslag moet betalen.

Tip! Millingerwaard. Nijmegen met zijn vele bezienswaardigheden. Er is voor elk wat wils.

6,6

Beoordeling door Anoniem, op 1 juni 2017 (Stelletje)

Het is een prachtige omgeving.

Hadden arrangementje met 3 gangen menu. Eerlijk gezegd viel het eten tegen. Aan de kabeljauw geen smaak, soep en mijn gerecht te zout. Waren geen verse aardbeien meer voor vanille ijs wat op het keuze menu stond.

7,8

Beoordeling door W.A.H. Hendriks uit Hengelo (o), op 31 mei 2017 (Stelletje)

Bevoorrading van ontbijt liet te wensen over.

7

Beoordeling door Anoniem, op 29 mei 2017 (Stelletje)

De fantastische ligging van het hotel. Wat een uitzicht!

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 28 mei 2017 (Stelletje)

Lekker rustig en vriendelijk personeel.

's Avonds bij het diner, toch wel lang moeten wachten.

Tip! Heerlijk om te fietsen (prima fietsverhuur) en te wandelen. Dicht bij een grote stad die ook de moeite waard is.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 25 mei 2017 (Groep)

Een bijzonder mooie omgeving om te wandelen.

7,8

Beoordeling door M.T.A. SCHUURS uit Jirnsum, op 25 mei 2017 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door M. Nijland uit Bergen op Zoom, op 19 mei 2017 (Stelletje)

Omgeving is prachtig. Nijmegen meer dan aangename stad.

Tip! Prachtige fietsroute gefietst langs een 5 tal wijngaarden.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 18 mei 2017 (Gezin)

Locatie is echt super, met als klapstuk het uitzicht vanaf het terras. Als je van rust en wandelen in mooie natuur houdt, moet je hier echt heen. Je loopt zo vanuit het hotel het bos in, wel spierpijn in kuiten gekregen door al het klimmen en dalen maar dat was het dubbel en dwars waard!

Hotel restaurant is iets aan de dure kant, de platen gerechten van de kaart vond ik beter dan het à la carte hoofdgerecht. Ook lekkere lunch kaart.

Tip! Als je hier naartoe gaat, niet je wandelschoenen vergeten! Maar ook als je niet van wandelen houdt is het heerlijk vertoeven op het terras.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 17 mei 2017 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door HJ van Oudheusden uit nootdorp, op 16 mei 2017 (Stelletje)

Prachtige locatie, mooie omgeving, prima personeel.

Had wat in de kast laten hangen meteen gebeld zodra ik thuis was. Moest eerst 15,00 euro overmaken dan zou het teruggestuurd worden. Op het pakje stond verzenden 6,95. Beetje wrang.

Tip! Heerlijk gefietst Nijmegen leuke stad.

8

Beoordeling door Anoniem, op 16 mei 2017 (Stelletje)

Prima hotel, zeer vriendelijk personeel, fantastische locatie, goed te bereiken met openbaar vervoer.

Een erg lage toiletpot, geen anti-slip mat in de douche.

Tip! Schitterend wandelgebied, zeer rustige omgeving, mooie tuin en Nijmegen is de moeite waard.

8,2

Beoordeling door FAH Rijs uit Zoetermeer, op 15 mei 2017 (Stelletje)

Grote schone kamer.

Ontbijt heeft beperkt aantal vleeswaren en kaas. Voor de 4* had dat wel meer mogen zijn.

Tip! Mooie omgeving, fijn om te wandelen.

7,2

Beoordeling door ALEX de Vries uit Drachten, op 15 mei 2017 (Stelletje)

De locatie is perfect: rustig op een heuvel gelegen met vanaf het terras een mooi uitzicht over de maasvallei. Tegenover het hotel beginnen de mooiste glooiende wandelroutes tussen 3 en 16 kilometer. Een eenvoudige, maar schone en ruime kamer.

Het hotel was erg vol en er was op verschillende fronten niet voldoende personeel. Vooral in het restaurant en tijdens het ontbijt was dat te merken aan lange wachttijden tussen de verschillende gangen en weinig tijd voor het bijvullen van het ontbijtbuffet. Personeel liep op de tenen en dat was te merken aan de sfeer.

Tip! De wandelroutes zijn fraai door een afwisselend landschap. Wel rekening houden met flinke stijging en daling. De oorlogsgraven in Groesbeek zijn indrukwekkend en zeker aan te bevelen.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 14 mei 2017 (Stelletje)

7,4

Beoordeling door J P H Scheeren uit Hankl, op 14 mei 2017 (Gezin)

Mooie locatie.

7

Beoordeling door W G de groot uit tienhoven, op 13 mei 2017 (Gezin)

De streek.

8

Beoordeling door Anoniem, op 13 mei 2017 (Stelletje)

We kwamen uit nostalgische overwegingen omdat we lang geleden (toen nog Golden Tulip) goede ervaring hadden.

Erg gedateerd en minder prettig publiek (dit was vooral bij het ontbijt merkbaar).

Tip! N.v.t., wij waren in de buurt op bezoek bij kennissen.

6,8

Beoordeling door J van Kruisbergen uit Baarlo, op 13 mei 2017 (Stelletje)

Geweldige uitvalsbasis om te fietsen ,hoewel bij sommige routes een elektrische fiets heel fijn is i.v.m. de hoogteverschillen. Mooie wandelroutes direct vanuit het hotel.

Het hotel is toe aan renovatie, maar dat wordt goedgemaakt door de vriendelijkheid van het personeel en het prima eten.

7,8

Beoordeling door R.J. Riem uit Oudenhoorn, op 12 mei 2017 (Stelletje)

Gebruik zwembad. Veel fietsvoorzieningen zoals stalling en veel info over de regio.

Tip! Leuke kringloopwinkel gevonden in Groesbeek.

8,3

Beoordeling door Anoniem, op 12 mei 2017 (Stelletje)

Ruime enigszins gedateerde kamers; goede parkeergelegenheid.

De vooraf gereserveerde e-bike bleek ter plekke niet te zijn vastgelegd; de verwachte kamerfaciliteiten (koffie-/thee) waren niet aanwezig; de menukaart m.b.t. het diner was beperkt.

Tip! Leuke wandelingen en/of fietstochten vanuit het hotel zijn mogelijk.

7,8

Beoordeling door L.B. Houtman uit Hoogvliet, op 11 mei 2017 (Stelletje)

Mooie omgeving,

Lastig te vinden. Best steil om per fiets te bereiken.

Tip! Leuk naar Kleef gefietst. Via de Ooijpolder terug gefietst. Bij restaurant Oortjeshekken buiten op terras gegeten.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 11 mei 2017 (Groep)

Gezellige tijd gehad met elkaar in ongedwongen sfeerverlichting uitstekend eten en vriendelijke bediening. Vooral bij het diner. Behulpzame en vriendelijke mensen achter de receptie.

7,8

Beoordeling door L.A. (Leo) van de Sande uit Nuenen, op 11 mei 2017 (Stelletje)

8

Beoordeling door Anoniem, op 10 mei 2017 (Stelletje)

Heerlijk ontspannen een weekendje weg voor een prima prijs.

Service bij de incheckbalie was niet altijd optimaal; er liepen vier mensen rond, men zag ons wachten en niemand kwam naar ons toe.

Tip! De omgeving van het hotel is schitterend, heerlijk gewandeld. De Ooijpolder is vlakbij, weer een totaal ander landschap, heel mooi en bijzonder met de wilde paarden en runderen die daar lopen.

8,6

Beoordeling door JCR Jaap Kooijmans uit wassenaar, op 10 mei 2017 (Gezin)

Prachtig gelegen, mooi terras, goed ontbijt.

Tweede dag ontbijt redelijk, de koffie was slootwater, jammer. Waarschijnlijk door een probleem waren er andere koffiemachines!

Tip! "De muur van Beek" een klim die er mocht zijn.De Ooijpolder super, ook de zeven Heuvelenweg was gaaf met de e-bike.

8

Beoordeling door P. van der Hert uit Loon op Zand, op 9 mei 2017 (Groep)

Mooie omgeving, prachtig uitzicht vanuit eetzaal/terras!

Tip! We hebben een stadswandeling door Nijmegen gemaakt en gefietst naar Kleef en het mooie rivierengebied. Het hotel heeft diverse fietsroutes beschikbaar en een uitgebreide infomap over mogelijke uitstapjes in de omgeving. Prima service en aardig personeel. We komen beslist nog een keer terug in dit hotel!

9,2

Beoordeling door A.P. Visser uit Slagharen, op 9 mei 2017 (Stelletje)

Het fietsen in de omgeving.

Het bij de prijs inbegrepen 3 gangen diner. Weinig keuze en veelal bijbetalen indien keuze te beperkt is. In de nabijheid van het hotel eet je uitgebreid voor veel minder geld!

Tip! Tocht over de 7 heuvelen weg, indien je van pittig fietsen houdt.

7,2

Beoordeling door J.C. Eisses uit Amsterdam, op 8 mei 2017 (Stelletje)

De omgeving is prachtig.

Tip! Het uitzicht in de Panorama zaal is buitengewoon, de wandeling door de heerlijkheid. Beek mag je niet missen.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 7 mei 2017 (Gezin)

Het eten bij Fletcher is ronduit slecht te noemen. Wij zijn een avond in Berg en Dal bij " Puur C "gaan eten. Voor 31.50 euro een top diner een fantastische prijs kwaliteit verhouding. Het is af te raden om bij Fletcher te eten. Wij zullen in ieder geval nooit meer een Fletcher hotel boeken dit was onze 2e slechte ervaring m.b.t. het eten.

De omgeving.

Tip! De natuur de Ooipolder.

6,6

Beoordeling door T Rinders-van Noort uit Borculo, op 3 mei 2017 (Stelletje)

Samen met mijn zus een rustig weekend weg. Fiets gehuurd, gewinkeld in Nijmegen. Gewandeld in Berg en Dal zelf. Genoten van de kamer en ontbijt met avond diner wat fantastisch is!

Na het fietsen huren €20,00 per fiets kwam opeens bij uitchecken € 10,00 erbij voor de risico verzekering!

Tip! E-bike huren een must! Prachtige omgeving on te wandelen. Museum Afrika bezocht ook leuk!

7,2

Beoordeling door J. Slot uit Enschede, op 3 mei 2017 (Stelletje)

Gezellig hotel.

Dichtgooien van de kamerdeuren.

Tip! Mooi centraal gelegen voor fietsen en wandelen.

8,4

Beoordeling door M.H. van den Broek uit Alkmaar, op 2 mei 2017 (Stelletje)

Mooi uitzicht vanuit onze kamer, het heerlijke ontbijt en diner, het zonneterras, de omgeving.

De bedden graag iets langer gewild: echtgenoot is 1.94M.

Tip! De prachtige Ooijpolder per fiets, mooi Berg en Dal en Nijmegen, prachtige wandelingen in de buurt van het hotel.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 2 mei 2017 (Stelletje)

Ligging.

Ietwat gedateerd.

Tip! Leuk hotel in schitterende omgeving. Van hieruit mooie fiets en wandeltochten te maken. Op plm 4 km vanaf centrum Nijmegen. Goede bedden en kamers. Diner qua eten prima. Maar wel bij 6 tafels rondom ging de bestelling niet goed. Kwestie van iets meer aandacht aan besteden. Ontbijt goed maar karig. Vanaf 9.30 u had ik het idee dat er mondjesmaat werd bijgevuld. Eén schaal yoghurt voor een volle eetzaal op zaterdagmorgen, terwijl er vrijdags nog 4 schalen stonden. Qua prijs/prestatie echter prima.

7

Beoordeling door RB Van den berg uit houten, op 1 mei 2017 (Stelletje)

De omgeving.

Tip! Afsluitdijk heel fraai.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 30 april 2017 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 28 april 2017 (Stelletje)

Het hotel staat in een mooie omgeving en heeft een mooi uitzicht. Badkamer/kamer zijn schoon en verzorgd.

De kamer is wat verouderd, heeft een opknapbeurt nodig. En ik miste koffie/theevoorziening op de kamer en eventueel een waterkoker. Wij hadden moeite op de douchekraan op de juiste temperatuur te krijgen.

Tip! Het fietsen van de zeven heuvelen weg is erg mooi. Het Africa museum ligt dichtbij het hotel, ook leuk voor kinderen. Het bevrijdingsmuseum in Groesbeek is de moeite waard, als je interesse hebt in de Tweede Wereldoorlog.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 27 april 2017 (Stelletje)

Grote kamer met balkon en bad. Net ten zuiden van Nijmegen in een prachtige omgeving.

Kamer was duidelijk gedateerd. Bad was licht beschadigd en douchekop functioneerde niet naar believen. Maar prijs kwaliteit niveau was prima.

Tip! Vanuit het hotel mogelijkheid om diverse wandelingen te maken. 's Avonds gelopen naar eetcafe de Witte in Beek en daar prima gegeten. Centrum Nijmegen binnen 15 minuten te bereiken.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 27 april 2017 (Stelletje)

Prachtige omgeving, prima accommodatie.

Wachttijd in/uit checken. Wachttijd bediening in de bar.

Tip! Bezoek gebracht aan de St. Stevenskerk met gids, aanrader. Heerlijk geborreld in het Grand-Cafe ruim, modern en gezellig. Ook een aanrader is een bezoek aan het Jachthuis St- Hubertus.

8,4

Beoordeling door N.J Munster uit Opmeer, op 26 april 2017 (Stelletje)

Prachtige omgeving. Nijmegen is leuk om te bezoeken met diverse musea!

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 24 april 2017 (Gezin)

Mooie locatie, prima fietsenstalling, mooie uitvalsbasis.

Kamer was niet erg schoon en de upgrade van de kamer met ligbad was onvoldoende. Voor een bad moest de kraan de hele dag openstaan. We misten wel een douche omdat instappen in het bad wel een beetje gevaarlijk is.

7

Beoordeling door Anoniem, op 23 april 2017 (Stelletje)

Prachtige omgeving, mooie tuin. Heel aardig en ter zake kundig personeel. Ontbijt prima.

Kleine oude kamer. Badkamer klein en bedompt. Klein raampje wat maar een beetje open kan. Geur blijft erg hangen. Diner zeer matig.

Tip! Mooie omgeving. Kröller Möller Museum bezocht en het park. De stad Nijmegen. Museum Nijmegen echt een aanrader.

7,8

Beoordeling door SWG Brun uit Landgraaf, op 23 april 2017 (Stelletje)

Het hotel ligt in een mooie omgeving en betrekkelijk dicht bij centrum Nijmegen.

Ontbijtbuffet ver onder de maat, stug personeel in restaurant.

6

Beoordeling door CP Alewijnse uit Middelburg, op 17 april 2017 (Stelletje)

Het gemoedelijke van het personeel.

Missen van een douchedeur, zodat de badkamer flink nat werd tijdens het douchen.

Tip! Fijne omgeving om met de racefiets erop uit te gaan. Verschillende musea in de directe omgeving.

8,3

Beoordeling door Anoniem, op 16 april 2017 (Stelletje)

De ligging was prima.

Het hotel is gedateerd.

7,4

Beoordeling door A.M. van Rosmalen uit Prinsenbeek, op 16 april 2017 (Gezin)

Zeer mooi en keurig hotel, prima accommodatie, zeer schoon en nette kamer.

Heel klein min puntje, het diner viel wat tegen (persoonlijke mening).

Tip! Prachtig gelegen Hotel, omgeving mooie natuur en prachtige heuvels, hebben op korte afstanden Kllef, Kalkar, en Kevelaer bezocht, zeer aan te raden.

8,4

Beoordeling door S van der Kooi uit Beverwijk, op 15 april 2017 (Stelletje)

9,2

Beoordeling door J Boerse uit Alkmaar, op 14 april 2017 (Stelletje)

Prijs/kwaliteit echt super. Goede kamer en sanitair. Heerlijk diner en een zeer uitgebreid ontbijt. Wij waren dik tevreden!

8,6

Beoordeling door P.J.M. Vreeburg uit Rijnsburg, op 14 april 2017 (Gezin)

De omgeving en ligging van het hotel.

Veel te kleine badkamer, geen planchet, geen afzuigsysteem.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 14 april 2017 (Gezin)

De sfeer en vriendelijk personeel.

Tip! Leuke omgeving, wandelen en fietsen.

7,4

Beoordeling door W.M Slot-Does uit Bennebroek, op 14 april 2017 (Stelletje)

Rustig en ontspannend.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 12 april 2017 (Stelletje)

Mooie omgeving.

Lang wachten bij de balie. Koffie en thee op de kamer (?).

Tip! Schitterend museum in Nijmegen. Heel mooie omgeving.

7,5

Beoordeling door Anoniem, op 12 april 2017 (Stelletje)

Teveel gasten, waardoor het we bij het diner veel te lang moesten wachten. Het personeel deed echt z'n best, maar kon het aantal gasten niet aan.

7

Beoordeling door Anoniem, op 9 april 2017 (Stelletje)

Prima verblijf, mooie locatie.

Het diner liep niet lekker, kwam zo te horen door de nieuwe kassa zo werd er medegedeeld. Na een uur te hebben gewacht bleek de bestelling niet te zijn gemaakt naar de keuken. Verder was de sla warm en verpieterd. Zou doorgegeven worden aan de kok. Alles liep deze avond niet zo erg lekker, zo kwam het op ons over.

Tip! Wij hebben erg genoten van de mooie omgeving waar we heerlijk hebben gefietst.

7,8

Beoordeling door G.N. Beemster uit Oudorp, op 2 april 2017 (Stelletje)

Prachtig terras, goed verzorgd.

Geen ruimte waar je 's avonds een spelletje kon doen. Wel iets gevonden, maar daar was geen bediening. Weinig ruimte bij het ontbijtbuffet en maar 2 koffieautomaten die langzaam koffie gaven, dus aldoor wachten. Zeker als de la geleegd werd en er maar 1 apparaat in werking was. Wel goede koffie!

Tip! Mooie omgeving, veel wandelmogelijkheden en fietsroutes.

7,4

Beoordeling door H.J.C.M. Schijns uit Ossendrecht, op 1 april 2017 (Stelletje)

Attente medewerkers.

Maaltijd in het restaurant viel tegen (maar dit kan natuurlijk een toevalstreffer zijn).

Tip! Richting Groesbeek erg mooi voor een fietstocht.

8,7

Beoordeling door Anoniem, op 29 maart 2017 (Gezin)

De rust van de omgeving /plek van het hotel ideaal.

Ontbijt, niet alle brood was vers. Terras kan je wachten tot je een ons weegt, komt niemand. Terras kan stukken gezelliger gemaakt worden, nu een kale bedoeling. Het personeel kan wel wat vriendelijker zijn en meer enthousiasme in hun werk steken. Geldt niet voor alle personeel. Zelf vinden wij dat voor een ****hotel het een en ander wel verbeterd kan worden. We hebben ***hotels gehad die beter waren dan dit hotel.

Tip! De omgeving is genieten, mooie wandeltochten gemaakt.

6,4

Beoordeling door I Ganzevoort uit Assen, op 15 maart 2017 (Groep)

Het hotel heeft een prachtige ligging midden in de natuur.

Het welkomstdiner viel heel erg tegen. Het eten was goed maar de bediening liet heel wat steken vallen niet alleen bij ons.Het leek welk alsof ze de drukte niet aan konden. Het duurde veel te lang voor we konden eten kregen en de patat hebben we helemaal niet gekregen. Om 20.30 hadden we een muziek optreden van Wilson met ons meerdere mensen maar lang niet iedereen heeft kunnen eten! Wel kregen we excuses en een drankje aangeboden en werd ons beloofd de rekening aan te passen wat bij vertrek niet bleek! Jammer , voor de rest was het prima!

Tip! Tip, mensen die een welkomstdiner krijgen en een optreden in het hotel boeken voorrang geven bij de rest van de gasten.Niets zo vervelend om snel en gehaast te moeten eten of zolang te moeten wachten,of zelfs niet meer kunnen eten terwijl de tijd al bekend is bij de receptie.

7,4

Beoordeling door R Lemmen uit Houten, op 7 maart 2017 (Gezin)

Lokatie en wandelmogelijkheden.

Tip! Uitstekende lokatie, midden in natuur en toch dicht bij Nijmegen.

9,2

Beoordeling door WGHH Middelham uit Alblassserdam, op 3 maart 2017 (Stelletje)

Het was heel gemoedelijk, vriendelijk en behulpzaam personeel.

Klein minpuntje en dat was dat de koffie op de kamer niet werd bijgevuld en dat de vuile koffiekopjes er bleven staan.

Tip! De omgeving is prachtig mooi om te wandelen. Het hotel ligt echt op een hoog punt. Veel te zien, Nijmegen, Groesbeek en Kleve erg in de buurt en de moeite waard.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 2 maart 2017 (Groep)

8,8

Beoordeling door R de Wit uit Spanbroek, op 23 februari 2017 (Stelletje)

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 21 februari 2017 (Stelletje)

De ligging en het zwembad.

Geen bad en geen koffie en- theefaciliteiten.

Tip! Prachtige wandeling gemaakt vanuit het hotel. Het Afrikamuseum vonden wij zeer de moeite waard.

7,2

Beoordeling door H.T Berkhout uit Alphen aan de Rijn, op 20 februari 2017 (Stelletje)

Prima hotel, vriendelijk personeel en een mooie locatie.

Tip! Een bosrijke omgeving, mooi voor wandelingen en een mooi winkelcentrum in Nijmegen. Het is zeker een aanrader.

9,2

Beoordeling door JS.SMIT Js.smit uit Heerhugowaard, op 17 februari 2017 (Gezin)

Ruime kamer en lekker rustig.

Tip! Mooie omgeving, je kan er heerlijk wandelen.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 16 februari 2017 (Stelletje)

Tip! Afrika Openluchtmuseum.

8,8

Beoordeling door L.E Winkel-BOsman uit Spijkenisse, op 5 februari 2017 (Gezin)

Gezellige omgeving.

Tip! Leuke plaatsjes om te bezoeken: Nijmegen en Kleve.

8

Beoordeling door Anoniem, op 2 februari 2017 (Stelletje)

Alles was boven onze verwachtingen.

Tip! De omgeving is mooi en het Afrika museum is een aanbeveling.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 27 januari 2017 (Gezin)

Zwembad. Gastvrijheid/vriendelijkheid personeel. Koetjesreep op de kamer.

We misten de koffie- en theefaciliteiten op de kamer.

Tip! Speulderij in Dieren. De stad Nijmegen

8

Beoordeling door L.V.J. Van Steijn uit Noordwijkerhout, op 17 januari 2017 (Gezin)

Mooie omgeving en vele mogelijkheden om te fietsen, te winkelen en te wandelen.

6

Beoordeling door J Wiersma uit Enschede, op 9 januari 2017 (Stelletje)

Ruime kamer.

Chloorlucht rond zwembad. Geen 'openbare' sauna. Geen fruitmand bij het ontbijt en het gesneden fruit kwam (deels) uit blik. Verder prima verzorgd.

Tip! Tegenover het hotel begonnen diverse wandelroutes. Ondanks het feit dat het een beetje nat was hier en daar hebben we daar heel erg van genoten. Ook het vele klim- en daalwerk hoort er bij als je in de heuvels zit. Het hotel verstrekt ook gratis fijne wandel- en fietsroutes.

8

Beoordeling door Anoniem, op 2 januari 2017 (Stelletje)

De omgeving, je kunt vanuit het hotel mooie wandelingen maken. Ontbijt was prima.

Het verkeerde hoofdgerecht werd gebracht waardoor we achter elkaar zaten te eten.

Tip! Mooie omgeving, verschillende musea dichtbij. Nijmegen ook dichtbij, is een leuke stad.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 28 december 2016 (Stelletje)

De ligging, dat je zo het bos in kon met een duidelijk wandelkaartje! En op fietsafstand van Nijmegen. Goede stalling voor de fietsen. Toen wij er waren (7-9 december) was het sfeervol in het hotel. Het 3-gangen diner was prima. Goede bedden en de kamer was heerlijk rustig gelegen, nachtrust verzekerd.

De prijzen van de massagebehandelingen waren niet bekend bij de balie.

Tip! Het is prachtig wandelen in Berg en Dal en omgeving. Zelf zijn we een ochtend naar Kleef (Kleve) in Duitsland geweest, op 20 km. afstand. Nijmegen is de moeite waard (5 km. op de fiets). Als het wat warmer is, dan kan je hier alle kanten op fietsen, met of zonder heuvels. 2 musea in de buurt (Afrikamuseum en Oriëntaals museum).

8,6

Beoordeling door A van Dongen uit Dongen, op 22 december 2016 (Gezin)

Goed hotel met met vriendelijk personeel.

Tip! Mooie omgeving met vele wandel en fietsroutes.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 21 december 2016 (Stelletje)

Alles.

Tip! Nijmegen is een leuke stad.

8

Beoordeling door Anoniem, op 19 december 2016 (Stelletje)

De ligging van het hotel en de omgeving.

Tip! Afrika- , bevrijdingsmuseum. Bezoek Kleef, Nijmegen.

8,5

Beoordeling door E.A. van Es uit Leersum, op 18 december 2016 (Stelletje)

De omgeving en mogelijkheden van wandelen en een bezoek aan de stad Nijmegen.

Tip! Mooie wandelroutes: Duivelsberg en Heerlijkheid Beek. Valkhof. Kleef.

8

Beoordeling door B de Rooij uit Haarlem, op 16 december 2016 (Stelletje)

Een goede badkamer en sanitair, goed functionerende televisie en het koffiezetapparaat.

Ontbijtzaal was veel te druk, mensen verdrongen zich rond de etenswaren en koffieapparaten.

Tip! Mooie omgeving, dicht bij Afrika museum en op rijafstand van de kerstmarkt bij Schloss Moyland bij Kleef.

7

Beoordeling door Anoniem, op 8 december 2016 (Gezin)

Het restaurant was erg gezellig met kerstsfeer en gaf een warme uitstraling.

Tip! Een mooie omgeving. Er zijn prachtige wandelingen te maken vanuit het hotel. Nijmegen en Duitsland (Kleef) dichtbij.

7,8

Beoordeling door M Osinga uit Almere, op 4 december 2016 (Gezin)

Mooie locatie en het hotel is sfeervol ingericht. Vriendelijk personeel en prima restaurant. Ontbijt is ook zeer uitgebreid dus keus genoeg. Onze kamer was zeer ruim met een mooi balkon. Badkamer was ruim en alles werkte prima.

Ik vind het jammer dat je langs de receptie moet om naar het zwembad te komen. Bovendien zijn er maar twee (zeer krappe) hokjes om je om te kleden en 1 douche. Zwembad had voor mij iets warmer gemogen. Het zag er verder wel prima uit en genoeg handdoeken beschikbaar.

8

Beoordeling door Anoniem, op 4 december 2016 (Gezin)

De sfeer en de omgving is prachtig.

Tip! De omgving is prachtig, Duitsland ligt binnen handbereik, het is makkelijk te vinden. He eten was zeer goed en de bediening (in ons geval Jan Geurts) was heel leuk en goed!

9,7

Beoordeling door C.H. Puister-Smit uit Ugchelen, op 1 december 2016 (Stelletje)

Hartelijk welkom, behulpzaam en vriendelijk personeel. Een ruime kamer. Heerlijke koffie en appelgebak. Fijne stoelen, om een lekker wijntje te gebruiken. Genoten van het diner en vooral van de Belgische frietjes. Helaas is het zwembad niet met de tijd meegegaan. De rest is super. Wij komen elke keer hier terug, omdat het hotel goed voelt.

Tip! Je kunt er heerlijk wandelen en buiten zitten. Ook brengen wij het Afrika Museum een bezoekje, dat zowel binnen en buiten de moeite waard is. Met goed weer is het buiten heel fijn, zeker voor kinderen.

8

Beoordeling door V Obbens uit Roterdam, op 1 december 2016 (Stelletje)

Alles wat niet met het restaurant te maken had.

De beide diners waren beneden peil. De eerste avond gezien de enorme wachttijden tussen de gangen. De tweede avond omdat de kwaliteit en bediening aanmerkelijk minder was dan de avond ervoor.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 28 november 2016 (Gezin)

8,8

Beoordeling door PA van Blokland uit Zoetermeer, op 28 november 2016 (Gezin)

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 28 november 2016 (Stelletje)

Mooie ligging.

Harde muziek in restaurant.

Tip! Omgeving mooi.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 28 november 2016 (Stelletje)

Het personeel was erg goed.

De tv was erg slecht, het beeld was met strepen, dus slecht te volgen. En wat jammer van de herrie van het verbouwen boven ons. Verdieping 1 dus het getimmer, was de herrie boven ons. Maar het personeel in het restaurant erg vriendelijk en behulpzaam.

Tip! De bossen waren goed voor onze longen. Het water in de Waal en de haven waren erg prettig om naar te kijken. En we hebben een bezoek gebracht aan de mensen die we kennen in Nijmegen.

8,2

Beoordeling door HR Langemaat uit Leiden, op 24 november 2016 (Stelletje)

Perfecte locatie, prima kamer en verzorging.

Het weer.

Tip! Omgeving prachtig, Nijmegen leuke stad.

8,4

Beoordeling door WCM Buuron uit Wouwse Plantage, op 20 november 2016 (Stelletje)

Het hele verblijf was fantastisch, het eten, de lokatie, alles keurig netjes en zeer vriendelijk personeel. Wij werden er blij van, wij vonden alles super.

Tip! De prachtige bossen en de stad Nijmegen dichtbij.

10

Beoordeling door Anoniem, op 20 november 2016 (Stelletje)

Ligging, sfeer en vriendelijke bediening.

Tip! Prachtige natuur. Nijmegen en Kleef goed bereikbaar zowel met eigen vervoer als ook met openbaar. Uitstekende wandel- en fiets mogelijkheden.

7,8

Beoordeling door P Stolk uit Gouda, op 17 november 2016 (Stelletje)

Tip! Lekker wandelen.

7

Beoordeling door W.D.A. van Steenbergen uit Steenwijk, op 15 november 2016 (Stelletje)

Hebben gewoon een prettig verblijf gehad in dit fijne hotel met zijn fijne en behulpzame personeel.

Om te douchen moest je in het bad staan, dat was minder fijn.

Tip! Prachtige omgeving, veel groen en heuvelachtig, een heel mooie locatie, gaan hier zeker nog eens naar toe.

8

Beoordeling door R Boekhoff uit Zaandijk, op 15 november 2016 (Gezin)

Geweldig, schitterende locatie en zeer vriendelijk personeel. Ook een prima keuken!

9

Beoordeling door ALBERTUS Degenkamp uit GOUDERAK, op 14 november 2016 (Stelletje)

Heel gastvrij en goed eten gewoon heel plezierig.

9

Beoordeling door J.J. Maljers uit ZWOLLE, op 12 november 2016 (Stelletje)

Kamer en sfeer in het hotel was in een woord super.

Tip! De ligging en bereikbaarheid met openbaar vervoer is geweldig. De steden Nijmegen en Arnhem kortbij zijn een bezoek meer dan waard.

9