Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Beoordeling van Fletcher Hotel-Restaurant Marijke

Fletcher Hotel-Restaurant Marijke  

Fletcher Hotel-Restaurant Marijke

Hotel - Bergen

Het Fletcher Hotel-Restaurant Marijke ligt in het kunstenaarsdorp Bergen. Voor de liefhebbers van kunst en cultuur is dit hét perfecte hotel om te verblijven. Maar ook voor wie minder van kunst houdt is het in Bergen goed vertoeven. Het hotel is omringd door de Schoorlse duinen en het strand ligt op 5 km afstand. De steden Alkmaar en Heerhugowaard liggen op 10 km van Bergen. De... meer info
vanaf 29 50 p.p.

Unieke deals ontvangen

364 beoordelingen 7.8

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

Krantaanbieding! 3 dagen Bergen incl. diner

2 nachten v.a. € 69,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Bergen

1 nacht v.a. € 29,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Bergen

2 nachten v.a. € 57,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door A.J. Gibcus uit Duiven, op 18 maart 2019 (Gezin)

7,8

Beoordeling door P P Wondergem uit Gorinchem, op 24 juni 2019 (Stelletje)

Bergen is een leuke plaats, een Hotel Marijke ligt dicht bij. Het personeel is behulpzaam en vriendelijk. En er is een mooi terras.

De eetzaal is somber en donker.

Tip! De omgeving is prachtig jammer dat het 's ochtends plensde van de regen dan is een fiets huren minder aantrekkelijk. A.u b. Overal snelbinders op, kom je met de trein is een fietstas als extra bagage niet handig.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 22 juni 2019 (Stelletje)

De locatie, de omgeving en het restaurant bij het hotel.

Tip! Prachtige omgeving om te fietsen en te wandelen.

7,6

Beoordeling door GJ Keizer- Ligtenberg uit Rijssen, op 30 mei 2019 (Gezin)

Verblijf, de omgeving, fietsverhuur.

Tip! Met de fiets door de Schoorlse duinen is prachtig.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 21 mei 2019 (Stelletje)

Rustig hotel, in een mooie omgeving en leuke plaats.

Tip! Bergen is een leuke plaats. Mooie galerie met glas, gezellige restaurantjes en we hebben ook lekker gegeten in het hotel.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 25 maart 2019 (Gezin)

Bergen is een leuk dorpjemaar gingen hoofdzakelijk voor de steen wandelingen.

Tip! Het strand en eventueel het fietsen.

7,8

Beoordeling door J. Pullens uit Waalwijk, op 10 maart 2019 (Stelletje)

Alles was goed.

Dat je moest oversteken van de kamer naar het hoofdgebouw.

Tip! Bergen is een leuke plaats en ook de omgeving sprak ons aan.

8,2

Beoordeling door HJM Reumkens uit Landgraaf, op 9 maart 2019 (Groep)

Gezellig restaurant en gezellige bar. Lekker eten.

Tip! Leuk stadje. Mooi strand. Goede uitvalsbasis voor bezoek aan andere steden.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 7 maart 2019 (Stelletje)

Omgeving hotel.

Tip! Mooie fietsomgeving, vlakbij Alkmaar.

7,7

Beoordeling door JCJM Poulissen-Gijsbers uit Waalre, op 7 maart 2019 (Stelletje)

Leuk hotel dicht bij zee, bossen en centrum. Je kunt er lekker buiten zitten (mooi terras).

Wat verouderde badkamer, gangen, trappen.

Tip! Leuk, naar zee gefietst en gewandeld.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 7 maart 2019 (Gezin)

Gezellig plaatsje.

Diner op vrijdag, bonnetje zoekgeraakt, 1,5 uur gewacht!

7,2

Beoordeling door M de Reuver uit Nieuwegein, op 5 maart 2019 (Gezin)

8

Beoordeling door M.C.A. Meijel uit Malden, op 1 maart 2019 (Stelletje)

We waren welkom. Werden verwend.

Tikkie jammer dat er geen bad was. Beetje verouderde kamer.

Tip! Bergen erg leuk dorp + kern en de zee en het strand.

8,6

Beoordeling door M.N. Vellinga uit Amersfoort, op 28 februari 2019 (Stelletje)

De omgeving was erg mooi.

De kamer was niet helemaal schoon en de douche erg oud.

6,6

Beoordeling door H.L.A.M. Hendrikx uit Zevenbergen, op 21 februari 2019 (Gezin)

De omgeving, terras bij Hotel.

De lekkage in de kamer en de daaruit voortvloeiende kortsluiting .Parkeerkosten als je gast bent.

Tip! Oude Stad Alkmaar een aanrader en natuurlijk strand.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 18 februari 2019 (Stelletje)

Bergen is leuk.

Ontvangst, kamer was echt een 6.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 11 februari 2019 (Stelletje)

Goede keuken en vriendelijk personeel.

8

Beoordeling door AJ Veenstra uit Goutum, op 10 februari 2019 (Stelletje)

goede ligging vlakbij het leuke centrum van Bergen. Hotel op zich prima maar enigszins gedateerd. Ontbijt was goed en personeel vriendelijk en behulpzaam.

De parkeerplaatsen links van het hotel, als je ervoor staat, zijn erg krap. Er moet een auto langs kunnen voor de achterliggende auto's. Dit gaf mij geen goed gevoel. Bij navraag heeft de receptioniste mij keurig de alternatieven uitgelegd.

Tip! Mooie plaats Bergen met gezellig centrum aan de rand van het bos en vlakbij het strand. In de buurt de mooie stad Alkmaar.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 28 januari 2019 (Stelletje)

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 27 januari 2019 (Gezin)

Het eten en de locatie perfect, gewoon goed.

Dat we in het bijgebouw zaten, aan de overkant van de weg.

8,2

Beoordeling door H.R. Boonstra uit Makkum, op 27 januari 2019 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 21 januari 2019 (Stelletje)

Op Loopafstand van het centrum van Bergen.

Tip! We hebben genoten van de bijzondere architectuur van de woningen in Bergen. De vriendelijke bevolking van Bergen, heel behulpzaam.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 21 januari 2019 (Stelletje)

Prima locatie, goede uitvalsbasis. Goed verzorgd.

Verwarming, het duurde lang voordat het aangenaam was.

Tip! De omgeving is gewoon goed, je kunt alle kanten op.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 21 januari 2019 (Stelletje)

Een mooie kamer op begane grond, zeer behulpzaam en vriendelijk personeel. Aantrekkelijke prijs en in het centrum van Bergen gelegen!

Tip! Aantrekkelijke locatie, vlakbij de zee, het strand, de duinen en het bos. Leuke winkeltjes in Bergen, Egmond en Alkmaar. Musea in de buurt.

9,2

Beoordeling door C.C.J.M. Videler uit Bergen op Zoom, op 17 januari 2019 (Stelletje)

De gastvrijheid.

De trap naast de lift, op de begane grond. De trap loopt moeilijk, vooral naar beneden.

Tip! De zee, het museum en het dorp zelf.

9

Beoordeling door A Otten uit Noordscheschut, op 16 januari 2019 (Stelletje)

Goede locatie, dichtbij het centrum. Behulpzaam personeel, we moesten naar een arts en er is iemand van het personeel met ons meegereden.

Kleine en verouderde kamers.

8

Beoordeling door DE Verregghen uit Prinsenbeek, op 15 januari 2019 (Stelletje)

Leuke locatie.

De kamer stonk en was erg klein. Gelukkig kregen we een andere kamer aangeboden.

6,6

Beoordeling door T Van Koolwijk uit Beuningen, op 14 januari 2019 (Stelletje)

Gezellig hotel, vlakbij het centrum. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. De kamer is eenvoudig, maar alles wat je nodig hebt is aanwezig.

Tip! Een leuk en gezellig centrum, met voldoende winkels, restaurants en cafeetjes. Binnen 10 minuten ben je op het strand.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 9 januari 2019 (Stelletje)

Het was voor ons als thuiskomen, aangezien wij 60 jaar in Bergen hebben gewoond!

Tip! Prachtig wandelgebied.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 9 januari 2019 (Stelletje)

De locatie.

Slaapkamer en badkamer minimaal.

Tip! Mooie omgeving, zowel dorp en natuur als grote stad.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 8 januari 2019 (Stelletje)

Mooie omgeving en vlakbij bij de zee.

Hotel is een beetje gedateerd en kan wel een opfrisser gebruiken.

Tip! Mooie kust en fietsroutes. Een bezoek aan Zee Aquarium Bergen aan Zee is ook aan te raden.

7,4

Beoordeling door HWJM Walraven uit Balgoij, op 8 januari 2019 (Stelletje)

Een prachtige omgeving, goed ontbijt en lekker eten.

De kamer lag aan de andere zijde van de weg en was heel eenvoudig, ook niet helemaal schoon. Zeker geen vier sterren.

Tip! De natuur, woningen en zee zijn prachtig.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 6 januari 2019 (Stelletje)

We komen al jaren bij Fletcher Hotel-Restaurant Marijke. Gezellig, knus en dichtbij het centrum.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 4 januari 2019 (Stelletje)

De omgeving.

Te veel lawaai in het Hotel. Vooral 's morgens. En de hele nacht een soort gebonk. Kleine kamer.

Tip! Gezellig dorpje. Dichtbij strand.en andere badplaatsen.

6,8

Beoordeling door H Hiddink uit Hengelo Gld, op 1 januari 2019 (Gezin)

De sfeer en de gezelligheid.

Tip! Bergen is gewoon een super gezellig dorp.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 28 december 2018 (Stelletje)

Mooie uitvalsbasis om de omgeving te verkennen.

Tip! Heerlijk gefietst a.d.h.v. knooppunten. Egmond aan Zee en de Abdij spraken ons aan als ook de stad Alkmaar.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 20 december 2018 (Stelletje)

Mooie omgeving, leuk dorp, dicht bij het strand.fietsen huren.

Beetje gedateerd, vooral de kamer in apart gedeelte van het hotel. Kleine, heel eenvoudige badkamer, auto moeilijk kwijt kunnen.

Tip! Het dorp zelf. Mooie winkels. Het strand dicht bij. Prachtige omgeving.

6,6

Beoordeling door A Bauer uit Udenhout, op 15 december 2018 (Stelletje)

Ligging in centrum is perfect. Ontbijtservies was prima. Mensen van de receptie zeer vriendelijk.

De kamer was goed, maar op 2 meter van het raam keek je tegen een muur en een kale boomstam. Voor twee nachtjes niet erg, maar langer zo opgesloten zitten voelt niet goed. De hotelbar was wat sfeerloos en er is geen gezellige lounge.

Tip! Fijn kunnen fietsen in de omgeving. Museum Kranenburgh is de moeite waard. In Egmond Binnen Is de Adelbertabdij met klein museum en abdijwinkel. Is gratis toegankelijk. Is een interessante locatie van de Benedictijner orde. Om goed te eten is brasserie Nero in het centrum aan te bevelen.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 12 december 2018 (Stelletje)

Dichtbij het gezellige centrum. Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Prima arrangement.

Tip! Ga met de bus naar Alkmaar, dat scheelt een hoop parkeerkosten.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 11 december 2018 (Gezin)

Parkeren een probleem ook zeker als je later op de dag terug komt. Gebouw en kamer oud en absoluut niet meer van deze tijd.

Tip! Mooie omgeving en strand.

6,7

Beoordeling door Anoniem, op 11 december 2018 (Stelletje)

Het restaurant.

Betaald parkeren, de kamer en badkamer waren wel erg klein.

Tip! Je kunt in Bergen en Schoorl mooi wandelen.

6,4

Beoordeling door EC OLij uit Veldhoven, op 10 december 2018 (Individueel)

De locatie in Bergen.

Een sombere, verouderde kamer.

Tip! Het strand en het centrum van Bergen.

8,6

Beoordeling door RH Pos uit Breukelen, op 10 december 2018 (Individueel)

Fijn centraal in Bergen gelegen.

Erg kleine kamer, zou wel eens opgeknapt mogen worden. De vaste vloerbedekking is ook erg oud.

Tip! Er was een erg leuke kunstroute, echt de moeite waard. Fijn dat je zo het gezellige centrum inloopt. We zijn deze keer niet naar het strand geweest, maar andere keren hebben we lekker gefietst door de duinen.

6,6

Beoordeling door Anoniem, op 10 december 2018 (Stelletje)

Het is ons prima bevallen. Het ontbijt en het diner waren geweldig. De kamers mooi schoon. We komen zeker nog eens!

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 8 december 2018 (Stelletje)

Leuke locatie en over het algemeen vriendelijk personeel. Keurig verzorgd ontbijt. De kamer was op zich prima in orde, maar er hing een rare, muffe lucht. Het ergst in de badkamer, ondanks dat alles er schoon uitzag. Betaald parkeren voor hotelgasten is wel een beetje karig, neem dit bedrag dan op in de prijs.

Bij aankomst bleek dat onze kamer zich in een bijgebouw bevond, dit wisten wij niet van tevoren.

Tip! Het hotel ligt midden in het levendige dorp, leuk. Verder nabij de zee en mooi duingebied.

7

Beoordeling door R.H. Bouman uit Dronten, op 8 december 2018 (Stelletje)

Gezellig hotel.

Slechts 1 stoel in een 2-persoons kamer.

7,6

Beoordeling door H Askamp uit Heino, op 6 december 2018 (Gezin)

Fantastisch.

Kamer erg krap, slechts 1 stoel.

Tip! Kunstweek.

7,2

Beoordeling door YHM YHM Mus-Brekelmans uit 'S-HERTOGENBOSCH, op 4 december 2018 (Stelletje)

Locatie.

De verwarming maakte lawaai.

7,8

Beoordeling door B.J.M. van der Valk uit Hoeven, op 4 december 2018 (Gezin)

De plaats Bergen.

Moeilijk om je auto te parkeren.

8,4

Beoordeling door ELLEN Blom uit Voorschoten, op 2 december 2018 (Gezin)

7

Beoordeling door P.W. Woerdman uit Apeldoorn, op 1 december 2018 (Stelletje)

Dorpskern op loopafstand.

De steile houten trap.

Tip! Zee en het strand, gezellige horeca gelegenheden, natuur, en zeeaquarium bergen aan zee

6,8

Beoordeling door L.J. L.J. Kroon uit MOERGESTEL, op 30 november 2018 (Gezin)

Hotel, bediening en eten waren voortreffelijk!!

Dat we parkeergeld, met parkeren op eigen terrein, a €7.50 per nacht moesten betalen! Dit stelden wij niet op prijs. Heb je een leuke aanbieding, komt er nog zoveel bij aan toeristenbelasting en parkeergeld!

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 29 november 2018 (Gezin)

Vriendelijk personeel.

Parkeren en badkamer.

Tip! Mooie omgeving.

8,4

Beoordeling door M Meijers uit Geldrop, op 28 november 2018 (Gezin)

7,8

Beoordeling door H.G. van Maris uit Eindhoven, op 27 november 2018 (Stelletje)

Tip! Gezien het slechte weer hebben we niet echt van de omgeving kunnen genieten, maar het plaatsje Bergen vonden we erg leuk!

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 26 november 2018 (Stelletje)

Sfeervol ingericht restaurant.

Tip! Lekker strand vlakbij. Leuke winkels in de buurt en mooi museum.

8

Beoordeling door Anoniem, op 22 november 2018 (Stelletje)

Gezellige ontbijt/diner zaal, de ligging van het hotel, vriendelijk personeel.

De ligging van de kamer. Beslagen ramen. Verder ook geen uitzicht. Afzuiger in de douche maakte ontzettend veel lawaai en...alles is zeer gehorig. Dit geldt vooral voor de kamers 1-25.

Tip! Mooie omgeving. museum. de zee en het strand.

6,2

Beoordeling door M.J. Renee uit Roelofarendsveen, op 22 november 2018 (Gezin)

De ligging van het hotel, de lounge is gezellig, goede aanbieding en het diner was goed!

Erg kleine kamer en badkamer!

7

Beoordeling door Anoniem, op 18 november 2018 (Stelletje)

De locatie, service en het personeel.

Tip! Eten en drinken in het dorp is zeer gezellig.

8,4

Beoordeling door E.A.G van der Haar uit Assen, op 15 november 2018 (Gezin)

De ontvangst en de vriendelijkheid van het personeel. Het ontbijt zag er erg goed verzorgd en netjes uit.

Een wat kleine kamer, het bed was overigens uitstekend. Het betalen van parkeergeld en soms was er geen plek om de auto neer te zetten.

Tip! Een mooie omgeving. Een aantal keren naar Bergen geweest en naar Bergen aan zee, Schoorl en het was een prachtige omgeving.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 13 november 2018 (Stelletje)

Klantvriendelijk hotel.

Tip! Kerk was prachtig, markt Alkmaar leuk, het strand ook dichtbij.

7,8

Beoordeling door P Westerduin uit Utrecht, op 12 november 2018 (Gezin)

Prettige omgeving.

Donkere kamer, ouderwets!

Tip! Goed wandel/fiets uitgangspunt.

7,2

Beoordeling door J Brons uit Ede, op 11 november 2018 (Gezin)

Mooie omgeving, goed kunnen fietsen.

De kamer was niet goed schoon.

Tip! Omgeving was geweldig, fietsen door de duinen naar Egmond, super.

6,6

Beoordeling door M.M Ravesloot uit Delden, op 11 november 2018 (Stelletje)

Leuke plaats met fijne eetgelegenheden. Ook in het hotel, prima eten en bediening.

Tip! Mooie uitvalsbasis voor dagtrip Alkmaar en kust.

8,2

Beoordeling door W Schram uit Winsum Gn, op 11 november 2018 (Stelletje)

8,4

Beoordeling door K Voetberg uit Wytgaard, op 11 november 2018 (Stelletje)

We troffen prachtig weer en de terrassen zijn op loopafstand! Op de kamer ook goede stoelen om in te zitten.

Bij slecht weer (hadden wij niet): voor het ontbijt moet je naar een andere locatie aan de overkant van de straat.

Tip! Strand op korte afstand in Bergen aan zee.

9,6

Beoordeling door Anoniem, op 11 november 2018 (Stelletje)

De kamers zijn gedateerd maar het is een goede aanbieding.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 11 november 2018 (Stelletje)

Locatie leuk in het centrum. Mooie autoweg naar het strand. Vriendelijk personeel.

Jammer, een gedateerd hotel. Wij zaten in het hoofdgebouw. Badkamer en kamer zouden een renovatie mogen ondergaan.

Tip! Huize Glory, mooie plek om te lunchen in Bergen aan zee. Centrum gezellig.

6,4

Beoordeling door Anoniem, op 10 november 2018 (Stelletje)

De locatie in het dorp.

Dat de kamer aan de andere kant van de weg was, wij zaten in een ander gebouw.

Tip! Leuk plaats om te fietsen in de omgeving.

7,8

Beoordeling door T Verstappen uit Winsum, op 9 november 2018 (Individueel)

De vele mogelijkheden in de omgeving om er op uit te gaan.

Tip! Het museum Kranenburgh is zeker de moeite waard, een tochtje naar Bergen aan zee is heerlijk, even uitwaaien aan zee en een bioscoopje in de Zwarte Schuur heeft iets speciaals.

8,2

Beoordeling door I Dekker uit Assen, op 9 november 2018 (Stelletje)

Mooie ligging, prima hotel.

Geen gratis parkeren en oprit grind, storend en duidelijk te horen.

Tip! Bosrijk, prachtige fietspaden, kortom geweldig.

8

Beoordeling door J Moraal uit Sneek, op 8 november 2018 (Stelletje)

Bergen is een gezellig dorp.

Bij het hotel is het betaald parkeren. Voor het ontbijt moesten we naar de hoofdlocatie, niet ver weg maar moesten wel oversteken.

Tip! Strand is niet ver weg. Haarlem is in de buurt en erg gezellig.

6,5

Beoordeling door Anoniem, op 7 november 2018 (Gezin)

Gezellig oud hotel.

Het hotel is wel gedateerd.

Tip! Mooie omgeving om te fietsen.

6,6

Beoordeling door HRT Neijenhuis uit Huissen, op 6 november 2018 (Stelletje)

Goed ontvangst, prima kamer in het bijgebouw en een goed ontbijt.

De krappe parkeerruimte en het bijgebouw is aan overkant van de weg.

Tip! Mooi wandelgebied, strand en Alkmaar erg dichtbij.

7,7

Beoordeling door Anoniem, op 24 oktober 2018 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 27 september 2018 (Stelletje)

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 11 augustus 2018 (Gezin)

Het hotel ligt net buiten het gezellige centrum, top! Daarnaast was het heerlijk om buiten op het terras te zitten tijdens het ontbijt.

Parkeren bij het hotel is niet gestructureerd.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 7 augustus 2018 (Stelletje)

Geweldig ontbijt, ruime kamer.

Te weinig handdoeken in badkamer. Later meer gevonden in kast, voor mij niet de logische plek.

Tip! Mooie fiets omgeving en geweldig restaurants.

8,8

Beoordeling door G van Lit van Zandwijk uit SOEST, op 3 juli 2018 (Groep)

Gezellig verblijf in Bergen.

Eenvoudige kamer.

7,6

Beoordeling door JM Joosten uit Emmen, op 14 mei 2018 (Gezin)

Gemoedelijke sfeer en locatie hotel.

Tip! Dorp en omgeving super.

8

Beoordeling door Anoniem, op 9 mei 2018 (Gezin)

Centraal gelegen: Stadje bezoeken ideaal. Fietsmogelijkheden genoeg.

8,2

Beoordeling door W.J.C. van Meeteren van de Ruit uit BREDA, op 25 april 2018 (Groep)

Leuk dorp.

Bij het splitsen van de rekening voor de boeking werd 3 x boekings kosten afgehouden. Zou verrekend worden met de drankrekening en was niet gedaan. Na melding als nog verrekend.

Tip! Gezellig dorp en leuke omgeving.

7,2

Beoordeling door I Jonkman uit Zoetermeer, op 7 april 2018 (Stelletje)

Prima bedden. Mooie badkamer. Tijdens diner hadden ze de serre voor ons gereserveerd, zodat de hond ook mee kon. Er stond een waterbak voor hem klaar en hij kreeg worst, toen wij gingen eten. Heerlijk gegeten. Prima verzorgd en aardig personeel.

Tip! Ligt leuk vlakbij centrum.

10

Beoordeling door R Doyer - Vos uit Doetinchem, op 5 april 2018 (Groep)

De enorme gastvrijheid, we konden ook heerlijk op steeds andere plek bij elkaar zitten en kaarten( bridgeclubje) dineren ontbijten, voelde heerlijk thuis! De bediening was reuze aardig en attent. Onze hond vond het ook heerlijk bij u! Het eten ook verrassend heerlijk zodat we de twee avonden in het hotel aten en niet eropuit trokken om elders te gaan eten! Kortom: erg fijne vakantieplek!

Tip! Ondanks niet best weer zijn we naar zee geweest verschillende keren en bezochten het museum eat echt dr moeite waard is.

8

Beoordeling door R Ackermann uit Amstelveen, op 2 april 2018 (Stelletje)

Dat het mooi weer was, lekker fietsen.

De kamer en badkamer waren rampzalig daar was echt niets positiefs over te zeggen.

6,3

Beoordeling door W.P.J. van Trijp uit Zundert, op 29 maart 2018 (Gezin)

Gezellig hotel, centraal gelegen, mooie omgeving.

Hotelkamers zijn gedateerd. Parkeren is betaald en beperkt mogelijk.

Tip! Bergen is een leuke plaats met ruime keuze in horeca. Prachtige duinen, ideaal om te wandelen en te fietsen. Vlak bij Alkmaar en Haarlem als het eens 'n dagje minder weer is.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 29 maart 2018 (Groep)

Goede prijs kwaliteit verhouding. Bijzonder aardig personeel. Bij ons arrangement was een diner inbegrepen. Kwaliteit hiervan was zeer goed!

Kamer was zeer gedateerd. Nog tapijt op de vloer en verouderd meubilair. Grootste minpunt was het ontbreken van koffie en thee faciliteiten. Via de receptie echter een waterkoker gekregen, prima tijdelijke oplossing.

Tip! Leuke combinatie van een gezellig dorp met bos, duinen en strand in de directe omgeving.

8

Beoordeling door E Hertsenberg uit Malden, op 29 maart 2018 (Stelletje)

Bergen is een leuk dorpje.

Volgens ons moet er binnenkort een flinke renovatie plaatsvinden. Alle plinten, vieze vloerbedekking, etc.

Tip! Uiteraard de zee.

7,8

Beoordeling door R Oostdijk uit ridderkerk, op 28 maart 2018 (Stelletje)

Ligging hotel, omgeving.

Betalen voor parkeren.

Tip! Prima wandel/fiets omgeving, dichtbij bos en strand, en stad. kortom goede bestemming!

8

Beoordeling door Anoniem, op 28 maart 2018 (Gezin)

Leuke omgeving. Super personeel in het hotel. Super lekker gegeten, zowel het diner wat hoort bij het arrangement als het eten van de kaart. Top ontbijt.

Gehorige kamers, ander gasten zijn duidelijk te horen. Parkeren erg lastig.

8,2

Beoordeling door G.A. Savelkouls uit Waalre, op 28 maart 2018 (Stelletje)

De ligging van het hotel.

Dat ik voor het parkeren moest bijbetalen.

Tip! Het is een schitterend dorp, van hieruit kan je mooie fiets en wandeltochten doen.

9,4

Beoordeling door Anoniem, op 28 maart 2018 (Stelletje)

Heerlijke omgeving.

Tip! Prachtige fietspaden en duinen en zee natuurlijk.

7,5

Beoordeling door M Schroder uit Oosterhout, op 28 maart 2018 (Stelletje)

Het heerlijke ontbijt en prima diner. De vriendelijkheid van het personeel. Kamers waren schoon maar gedateerd.

Tip! De omgeving is prachtig. Leuk centrum met een mooi museum. Prima om in het centrum/omgeving te wandelen en te fietsen. Het Zeehuis en landgoed Gloria in Bergen aan Zee zijn het bezoeken waard. Strandpaviljoen Hemingway is een aanrader aan het strand. De duinen naar Bergen aan Zee zijn geweldig om te zien!

8

Beoordeling door ANNIE Reijven uit Nederweert, op 28 maart 2018 (Stelletje)

Je kunt je auto goed kwijt. Hele leuke omgeving. Heel veel te fietsen.

Tip! Bergen, bergen aan Zee ,Alkmaar - heel mooi stadhuis.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 28 maart 2018 (Individueel)

7,4

Beoordeling door I.J. De Ruiter uit Rotterdam, op 27 maart 2018 (Gezin)

Leuk hotel. Ook het diner was perfect.

Jammer dat er geen elektrische fietsen meer te huur waren.

8,4

Beoordeling door G.B.H. Schmidt uit Geldermalsen, op 27 maart 2018 (Stelletje)

Alles.

Tip! Prachtige fiets en wandeltochten gemaakt.

7,4

Beoordeling door M.L Leeuwenburgh uit Zoetermeer, op 27 maart 2018 (Stelletje)

Kleine en te gehorige kamer.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 27 maart 2018 (Stelletje)

9,2

Beoordeling door J Welles uit Hasselt, op 25 maart 2018 (Gezin)

De locatie en de omgeving.

8

Beoordeling door R Greveling uit Steenwijk, op 24 maart 2018 (Stelletje)

De rust, de tijd voor jezelf en de omgeving.

Tip! Leuk dorp. Goede eetgelegenheden. Mooie omgeving.

7,6

Beoordeling door J.B Zeldenthuis uit Joure, op 24 maart 2018 (Stelletje)

Alles prima.

Tip! De zee en de duinen. Maar ook de omgeving prima.

8,3

Beoordeling door T Tol uit Emmen, op 22 maart 2018 (Stelletje)

Hotel Marijke is een mooi ingericht hotel en restaurant. Mooi gelegen in het centrum van Bergen. Goede service bij ontvangst maar ook bij bediening en schoonmaak.

Tip! Omgeving is mooi en afwisselend. Bezoek aan Alkmaar, Bergen en in het bijzonder Egmond en Camperduin met het strand is fantastisch.

8,6

Beoordeling door P Van der Linden uit Valthe, op 22 maart 2018 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door J.F Goppel uit Spijkenisse, op 21 maart 2018 (Stelletje)

De omgeving en de plaats zelf.

De kamers waren goed maar erg gehorig. Parkeren niet handig en ook betaald. Personeel prima. Ontbijt goed verzorgd.

7,2

Beoordeling door W. Sloots uit Assen, op 19 maart 2018 (Gezin)

Het gedeelte waar de receptie is en het restaurant vonden wij erg gezellig. Het gedeelte waar wij sliepen vond ik rommelig aandoen. Men was bezig met werkzaamheden, maar ook waar men schoonmaakte van de was en bedden. Iedereen was vriendelijk tegenover ons.

Tip! Prachtige omgeving. We hebben heerlijk gefietst in de mooie duinen en we zijn nog op het strand geweest, prachtige wandeling gemaakt.

7,7

Beoordeling door Anoniem, op 19 maart 2018 (Stelletje)

Mooie locatie en goede bediening. Vriendelijk personeel. Prijs-kwaliteit was prima.

Kamer behoeft een update en misschien schoonmaken iets beter.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 17 maart 2018 (Stelletje)

Het is en blijft een mooie plek om van alles te ondernemen.

Er wordt gerenoveerd en dat was ook erg nodig, daardoor was het wat rommelig (geen plinten).

Tip! We komen er graag, het is een mooi dorp. Museum Kranenburgh is de moeite waard en we wandelen graag in Bergen aan Zee. Kortom een prima uitgangspunt.

8,4

Beoordeling door J Kosters uit Paterswolde, op 12 maart 2018 (Groep)

Gezellig en knus hotel. Vriendelijk personeel. Ontbijt en diner goed verzorgd.

Tip! Egmond aan zee. Hotel ligt centraal, dus veel mogelijk Bergen en omgeving.

8,2

Beoordeling door J.D de de Haan uit Losser, op 11 maart 2018 (Stelletje)

Dichtbij het centrum en voor ons een prima vertrekpunt voor activiteiten.

Tip! Bergen is voor ons een bekende plek, waar we graag komen.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 7 maart 2018 (Stelletje)

Het vriendelijke gastvrije personeel. Het heerlijke ontbijt en het perfecte diner. Ze bezorgden ons een erg geslaagd weekend.

Tip! Veel gewandeld. Groene omgeving en een gezellige dorpskern. Kortom voor ons een echte aanrader.

8,8

Beoordeling door L.F.M. Roemer uit Amsterdam, op 7 maart 2018 (Stelletje)

8

Beoordeling door Anoniem, op 6 maart 2018 (Stelletje)

Rust en sfeer in het hotel en een mooie omgeving.

De verwarming in de kamer werkt niet goed.

Tip! Mooie bosrijke omgeving, museum Kranenburgh!

7

Beoordeling door Anoniem, op 6 maart 2018 (Stelletje)

De wandeling op het strand.

De lounge ruimte vonden wij te klein.

8

Beoordeling door Anoniem, op 5 maart 2018 (Gezin)

De omgeving is erg prachtig. Het ontbijt was heerlijk en het personeel heel vriendelijk.

De hotelkamers waren zeker niet schoon. Jammer was dat je geen koffie/thee op de kamer kon zetten. Ook was de kamer niet warm te krijgen (was buiten erg koud), zeer gehorig.

Tip! Zaanse Schans en Alkmaar, zeker een aanrader.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 1 maart 2018 (Stelletje)

De omgeving en het dorp. De klantvriendelijkheid van het personeel. De verzorging van de inwendige mens.

Het gemis van een zitgelegenheid (met twee stoelen) op de kamer. Het parkeerprobleem. De auto moest naar de Kruisweg. De zitgelegenheid beneden (lounge) waar eenieder langsloopt.

Tip! Het museum Kranenburgh is zeer de moeite waard! Egmond, Bergen aan zee, Bergen en Alkmaar zijn de moeite van een bezoekje ook zeker waard. Strand en duinen zijn altijd aantrekkelijk, ondanks de februarikou!

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 28 februari 2018 (Stelletje)

De omgeving.

7,6

Beoordeling door JG Kloos-Oltwater uit Haaksbergen, op 28 februari 2018 (Gezin)

Hotel in het centrum. Ontbijt en diner prima. Fijne bedden.

Hotel is zeer aan een opknapbeurt toe, erg oubollig. Kamers erg koud, verwarming deed het niet of nauwelijks.

Tip! Omgeving prachtig, fijne sfeer. Al meerdere keren geweest, komen er zeker terug (Schoorl/Bergen).

7,3

Beoordeling door A.M Annemieke thomassen uit VLIJMEN, op 22 februari 2018 (Groep)

Het menu van het arrangement was vrij om te kiezen uit de dagkaart. Dat was een hele verrassing (vaak is er een vastgesteld menu dat minder van kwaliteit is) en we hebben smakelijk gegeten.

De kamers aan de overkant zijn weinig sfeervol en doen denken aan Amerikaanse motels langs snelwegen. Niet uitnodigend om even op je kamer te verblijven (bijv. om een boek te lezen).

Tip! De omgeving is prachtig, fijn dicht bij zee, heel gezellig dorpje met leuke winkeltjes, gezellige restaurantjes. We koen hier graag weer terug.

7

Beoordeling door Anoniem, op 21 februari 2018 (Stelletje)

Goed hotel, middenin het dorp.

Het interieur heeft op sommige plekken een verfje nodig.

Tip! Goede wandelroute door en om het dorp.

7,3

Beoordeling door TH.B.M. Pigge uit Wierden, op 21 februari 2018 (Stelletje)

De rust.

Tip! Mooie plaats, centrum op loopafstand. Mooi fietsgebied. Dichtbij zee.

7,7

Beoordeling door Anoniem, op 21 februari 2018 (Stelletje)

Kamer vonden wij te klein vandaar onze "6", wel met alles erop en eraan. Volgende keer vragen wij om iets grotere kamer.

Tip! Absoluut een aanrader in alle opzichten.

8,2

Beoordeling door R. Wessels uit Edam, op 20 februari 2018 (Gezin)

Gezellige ontbijt-restaurant gelegenheid. Wanddecoratie in eetzaal. Fietsenstalling met oplaadplaats voor e-bikes.

Parkeerplaats aan de overkant van onze kamer.

Tip! Heerlijk gefietst door de duinen. Eerst naar Egmond en verder naar Schoorl naar de nieuwe duinen bij Camperduin. De volgende dag naar het museum in Bergen met dat prachtige park. Op de heenreis hebben we het stedelijk museum van Alkmaar bezocht. Alles bij elkaar waren we echt uit.

7,6

Beoordeling door PHM Verschuuren uit Aarle-Rixtel, op 20 februari 2018 (Groep)

Entourage is prima, authentieke ontbijtzaal/restaurant is prima.

De vloerbedekking moet hoognodig vervangen worden, vooral in de gangen naar de kamers en in de kamers zelf.

8,2

Beoordeling door AGH Timans uit Best, op 18 februari 2018 (Stelletje)

Prima locatie en ontbijt.

Gedateerde kamer.

Tip! Locatie is midden in Bergen daarom alles wandelend goed bereikbaar.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 17 februari 2018 (Individueel)

Goede locatie. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Schone kamers. Goed eten en drinken.

Het hotel is wat gedateerd. De vloerbedekking is op vooral op de slaapkamers aan vervanging toe. Gehorig. Oude krakende lift. Veel op- en afstapjes op de begane grond, waardoor het voor ouderen erg opletten is om niet te struikelen/vallen.

Tip! Mooi centrum met veel winkels. Het hotel ligt niet ver van het centrum. Veel wandelmogelijkheden. Mooie omgeving.

9

Beoordeling door Anoniem, op 17 februari 2018 (Groep)

Het ontbijt, diner, de locatie en de vriendelijkheid van het personeel.

7

Beoordeling door JMS Rust van haasselt uit hertogenbosch, op 17 februari 2018 (Stelletje)

De ligging vlak bij het strand. Het dorp zelf was erg leuk.

De kamers waren niet schoon.

Tip! De omgeving was prachtig en veel kunst in het dorp te zien.

6,3

Beoordeling door W.M. Verhagen uit Sint Oedenrode, op 15 februari 2018 (Stelletje)

Locatie in het centrum.

Parkeermogelijkheid beperkt.

Tip! Gezellig centrum. Prachtig duingebied

9,2

Beoordeling door A Appeldoorn uit Papendrecht, op 12 februari 2018 (Gezin)

Prima locatie en de kamer was oké. Een goed 3-gangendiner en voor parkeren waren er genoeg plaatsen, jammer van de kosten maar het was niet duur.

Tip! Alkmaar is dichtbij, leuke stad. Het plaatsje bergen is ook leuk.

7

Beoordeling door Anoniem, op 8 februari 2018 (Gezin)

Een goed en gezellig verblijf met een mooie omgeving.

7,8

Beoordeling door A Vermaas uit GOUDA, op 7 februari 2018 (Stelletje)

Alles.

Tip! Leuk en ontspannend.

8

Beoordeling door H Bouman uit Veenendaal, op 7 februari 2018 (Stelletje)

Genoten van een heerlijk driegangen diner en elke ochtend een perfect ontbijt.

De kamers zijn een beetje gedateerd.

Tip! Afwisselende fiets-en wandelroutes.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 7 februari 2018 (Individueel)

Bergen is een fijne plaats en het hotel ligt vlak bij bushalte. Het inbegrepen diner en ontbijt was prima.

Tip! Prima om te winkelen, je vindt er een mooi museum (Kranenburgh) en een prachtige omgeving.

8,4

Beoordeling door J van Beekum uit amsterdam, op 6 februari 2018 (Stelletje)

Het centrum van bergen is dichtbij. Alles is op loopafstand.

Betaald parkeren op het terrein van het hotel.

8

Beoordeling door H.W Berns uit LOBITH, op 4 februari 2018 (Stelletje)

De gezelligheid en verzorging.

Tip! Bergen mooie plaats. De Egmond loop. Prachtige duinen. Heerlijk weekend uit.

7,8

Beoordeling door KJ Broekema uit Heesch, op 4 februari 2018 (Stelletje)

Zeer vriendelijk personeel. We mochten onze hond meenemen naar het loungegedeelte van het restaurant tijdens het diner en ontbijt. Heerlijk uitgebreid ontbijt.

De kamer in de dependance is klein, als de deur van de badkamer openstaat kun je er niet meer langs. Vloerbedekking in de kamer en de hal gedateerd.

Tip! Leuk centrum. Mooi museum. Een paar kilometer van het strand.

7,8

Beoordeling door J. Knegt uit Emmen, op 3 februari 2018 (Stelletje)

6,6

Beoordeling door Anoniem, op 26 januari 2018 (Gezin)

Een mooi dorp met een mooie omgeving. Vriendelijk uitziend hotel.

Tip! Een prachtige omgeving. Een heerlijke wandeling gemaakt dwars door de duinen.

6,8

Beoordeling door L. Van der Klis uit Biddinghuizen, op 25 januari 2018 (Stelletje)

Bergen als plaats is erg leuk.

5,2

Beoordeling door J.F.A. Cloudt uit Son, op 25 januari 2018 (Gezin)

Alles. Alleen het restaurant was verschrikkelijk koud, ik heb met m'n jas aan zitten eten.

Tip! De zee

8,6

Beoordeling door J.J. Essen uit Enkhuizen, op 24 januari 2018 (Stelletje)

Goed en gezellig hotel, goede bediening. Prima.

Tip! Bergen en omgeving is gewoon mooi. Wandelen, fietsen en lekker eten en uitgaan. Kortom, de moeite waard.

7,4

Beoordeling door CCM Aalders uit Vught, op 24 januari 2018 (Stelletje)

Zeer gezellige ruimte voor ontbijt en diner, wat beide erg goed was. En midden in het centrum.

Tip! Het prachtige nieuw aangelegde strand van kamperduin! Heerlijk om vanuit het hotel het centrum in te lopen waar vaak wel iets te doen is.

7,8

Beoordeling door A.J Vermeulen uit Landsmeer, op 21 januari 2018 (Groep)

Personeel vriendelijk!

Alles erg gedateerd.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 21 januari 2018 (Stelletje)

De omgeving.

De gedateerde kamer.

6,6

Beoordeling door A Bouw uit Silvolde, op 19 januari 2018 (Groep)

Genieten van storm, zee en duinen. Gezellig hotel waar je je ook thuis voelt.

Tip! Lopend in de storm met de wind in de rug en door de prachtige duinen terug lopen ondanks de regen. Genieten.

8,5

Beoordeling door R. Timmermans uit Houten, op 17 januari 2018 (Gezin)

Het dorp en de zee.

De badkamer, moeilijke douche hoge instap.

Tip! Alkmaar en Egmond.

7,8

Beoordeling door G. Daamen uit Houten, op 14 januari 2018 (Stelletje)

Gelegen dichtbij het centrum van Bergen.

Vloerbedekking in de kamers en gang simpelweg smerig, vol met vlekken, zeer armtierig. Badkamer niveau van de 70tiger jaren en absoluut niet anno 2018.

7

Beoordeling door Anoniem, op 12 januari 2018 (Stelletje)

Dichtbij het centrum gelegen.

Kamer was in een bijgebouw, hetgeen niet van te voren was aangegeven en maakte een gedateerde indruk.

7

Beoordeling door Anoniem, op 11 januari 2018 (Gezin)

7

Beoordeling door PAJ Krekels uit Bladel, op 11 januari 2018 (Stelletje)

We hadden heerlijk gegeten in het restaurant. Ik vond de bekleding van de stoeltjes er een beetje vies uitzien. De kamer is wat klein en gehorig en het bed had een beetje een kuil. Maar we hebben wel prima geslapen. De locatie is perfect.

Tip! We hadden met de App route.nl een hele fijne fietstocht en de volgende dag een hele mooie wandeling gemaakt. Een prachtige omgeving!

8

Beoordeling door P. Vos uit Oldenzaal, op 10 januari 2018 (Gezin)

De ongedwongen sfeer bij en door het vriendelijke personeel met gepaste afstand. De ligging van Hotel Marijke is nabij en op loopafstand van het dorp. De afstand naar zee is met de fiets overbrugbaar.

Ik vind het niet passen dat je als gast van het hotel (2 nachten) voor een niet overdekte parkeerplaats €7,50 per dag moet betalen. Dit zou voor gasten van het hotel gratis moeten zijn. Overigens had ik niet het idee dat voor elke auto op de parkeerplaats was betaald.

Tip! Het dorpscentrum van Bergen ademt gezelligheid en gastvrijheid. De gastronomie is uitstekend.

8,4

Beoordeling door W Driessen uit Eindhoven, op 8 januari 2018 (Stelletje)

Voor de eerste keer samen weg met mijn man in een leuke omgeving.

Helaas een mindere kamer dan de vorige keer.

Tip! Filmhuis/Alkmaar/via strand naar Egmond wandelen/shoppen/restaurants.

7,6

Beoordeling door TH Houterman uit utrecht, op 8 januari 2018 (Gezin)

8

Beoordeling door E.W. Alkema uit Dalfsen, op 8 januari 2018 (Stelletje)

Gedateerde en gehorige kamer die aan onderhoud toe is. Houten bovenvloeren geven een hoop herrie.

6

Beoordeling door Anoniem, op 7 januari 2018 (Stelletje)

Fijne locatie in Bergen in het centrum van het dorp.

De extra parkeerkosten (€ 15,-).

Tip! Mooi museum Kranenburg bezocht. Echt de moeite waard.

7,8

Beoordeling door N.H.M. van Bakel uit Veghel, op 29 december 2017 (Stelletje)

De plaats en de omgeving.

Dit was absoluut geen vier sterren hotel! De kamer was oud, muf en op de vloerbedekking wilde je niet lopen zonder schoenen aan. De badkamer was enorm klein en ik hoopte op een shampoo en een zeepje of iets. Jammer dat je moet betalen voor het parkeren.

Tip! Bergen aan Zee, Alkmaar en Hoorn.

6,2

Beoordeling door JAP Zuidgeest uit Monster, op 28 december 2017 (Gezin)

7,8

Beoordeling door PETER Herpers uit Vlaardingen, op 28 december 2017 (Stelletje)

Wij hebben goede ervaringen met Fletcher. Wij vinden het fijn om in Bergen en omgeving te verblijven.

Tip! Het Kranenburg museum staat altijd op het programma en de Ruinekerk is ook favoriet.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 26 december 2017 (Stelletje)

We werden verrast met een voortreffelijk 3 gangen diner! Alleen al voor het eten moet je erheen!

Kapotte gordijnen en lawaai van de voorkant.

Tip! Op loopafstand van het centrum, heel fijn!

7,4

Beoordeling door G.C. Dubbelman uit Lopik, op 25 december 2017 (Gezin)

6,2

Beoordeling door N. Donders uit Oosterbeek, op 24 december 2017 (Stelletje)

Prima maaltijd en prima ontbijt.

De parkeerplaats stond helemaal onder water, parkeren was zo goed als onmogelijk. Kamer beneden de maat.

6,6

Beoordeling door IJM Ilse Bieleveldt uit Eindhoven, op 23 december 2017 (Stelletje)

Eten prima en leuk personeel.

De vloerbedekking was vies, de trap en het plafond kapot, zag er niet uit.

7,6

Beoordeling door R.H.G. Bake uit Almelo, op 21 december 2017 (Stelletje)

De entourage.

De vloerbedekking op kamer gaf absoluut geen schone indruk.

7,6

Beoordeling door E.A Te Pas uit Lelystad, op 20 december 2017 (Gezin)

De Kerstsfeer in het hotel en in Bergen.

De kou en de vochtigheid in de kamer.

Tip! Bergen is een leuk, gezellig dorp en de omgeving is prachtig. Als je kan fietsen of wandelen, dan is het prachtig om via Schoorl, Groet en Harten naar Camperduin of Schoorl of Bergen aan Zee te gaan.

6,7

Beoordeling door MLW Van Marrewijk uit Berg enDal, op 19 december 2017 (Gezin)

Rustige omgeving, goede slaapkamer, fijne douche. Goede bedden. Verrukkelijk ontbijt. Diner verfijnd, heerlijk, mooi opgediend. Prijs/kwaliteitsverhouding zeer goed. Correct, vriendelijk personeel. Omdat het diner de eerste dag zo goed was, hebben we de 2de dag ook weer bij jullie gedineerd. Weer voortreffelijk!! We hebben ons niet echt gestoord aan de vlekjes in de tapijten en de kale plekjes waar verf moest zitten. Er stond veel te veel positiefs tegenover. Het is dat u het vraagt, anders hadden wij er niets over gezegd. We hebben genoten en komen zeker met onze mannen terug.

Tip! Museum fantastisch. Bergen prachtig, maar wij hebben een hele dag in Alkmaar doorgebracht. Wat een prachtige oergezellige stad ook!!

9,8

Beoordeling door Anoniem, op 18 december 2017 (Groep)

Gezellige lounge/zitruimte.

Als je in de zitruimte verblijft wordt er voortdurend gevraagd; "Wilt u wat drinken?"

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 14 december 2017 (Stelletje)

Bergen is en blijft een ontzettend leuk dorp met mogelijkheden.

De vlekken op de vloerbedekking in de kamers; daar wordt, volgens het management, komend jaar iets aan gedaan.

Tip! Het dorp is leuk; de duinen zijn geweldig; het strand is erg mooi; het museum Kranenburgh is prachtig; kortom: de moeite waard.

8

Beoordeling door Anoniem, op 13 december 2017 (Groep)

Prima kamers, goed ontbijt en diner.

9

Beoordeling door Anoniem, op 13 december 2017 (Stelletje)

Centrale ligging t.o.v. strand. Mooie omgeving en dorp. Gezellig hotel. Hotelkamer is netjes, maar erg gedateerd.

7,2

Beoordeling door C Koren uit Blaricum, op 12 december 2017 (Stelletje)

Het diner was top! Goede sfeer en een leuk dorp.

Geen gratis parkeerplaatsen bij het hotel.

Tip! Vlakbij de mooiste mountainbike route van Nederland.

7,8

Beoordeling door T.R. Geerlig-Slot uit Dronten, op 11 december 2017 (Groep)

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 11 december 2017 (Stelletje)

Leuke kamer, heerlijk diner en een goed uitgebreid ontbijtkoek

Tip! Mooie omgeving maar we hebben niet echt veel gedaan het weer werkte niet mee.

7,7

Beoordeling door K Heeringa uit Roden, op 10 december 2017 (Stelletje)

Goed hotel in een mooie plaats.

Kamer is klein en gedateerd, weinig ruimte in de douche voor eigen toiletartikelen, vieze vloerbedekking overal in het hotel.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 10 december 2017 (Stelletje)

Leuke omgeving, strand, duinen, bos en polderlandschap. Leuk plaatsje!

Dat je in een bijgebouw zat en als je dan gaat ontbijten of dineren dan moest je naar buiten om in de eetzaal te komen.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 9 december 2017 (Stelletje)

Hotel in een mooi plaatsje, vlakbij de kust.

De gehorigheid van de kamers, de gedateerde vloerbedekking in de kamer (ook vies).

Tip! Afwisselende omgeving, bos, zee. Ideaal om te fietsen!

7,8

Beoordeling door L E De Wit uit Alphen a/d Rijn, op 5 december 2017 (Stelletje)

Relaxte sfeer. Prima ontbijt!

Tip! Leuke terrasjes gedaan, zeeaquarium gezien, echt een leuk weekend!

8

Beoordeling door H vd Belt uit Zwolle, op 5 december 2017 (Stelletje)

Personeel was erg vriendelijk en behulpzaam . Het ontbijt echt super!

We hadden een kamer naast de trap. Dit was erg gehorig, alsof ze bij je binnen kwamen lopen. De kamers zijn ook gehorig, de kamer naast ons konden we de tv bijna letterlijk volgen.

7,6

Beoordeling door T. Lensink uit Zwolle, op 5 december 2017 (Gezin)

6,8

Beoordeling door M.J Koman uit Rotterdam, op 28 november 2017 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 27 november 2017 (Gezin)

Gezellig hotel en goed weer.

Sterk verouderd en onfrisse geur op badkamer.

Tip! Schitterende omgeving om te fietsen en te wandelen. Bij slechter weer shoppen vlakbij (Alkmaar).

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 26 november 2017 (Gezin)

De ligging van het hotel. Heel gezellige inrichting.

Dat er betaald moest worden van parkeren auto.

Tip! Bergen is een leuke plaats om te zijn en de omgeving ook. Per fiets naar het strand en zo.

7,8

Beoordeling door H Klijnsma uit Willemsoord, op 24 november 2017 (Gezin)

Gezellige plaats Bergen.

Beetje gedateerde inrichting en krappe kamer.

Tip! Uiteraard de uitvalsbasis voor strand, winkelen in Alkmaar en wandelen- en fietsen.

8

Beoordeling door L Otte uit Enschede, op 23 november 2017 (Stelletje)

Bijzonder vriendelijk personeel. Heerlijk diner uit het arrangement.

Tip! Prachtige omgeving. Geen een tegenvaller.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 15 november 2017 (Stelletje)

De expo die er was, heel leuk om alles te zien.

Tip! Wij zijn dol op fietsen in de duinen en langs strand, dan is Marijke een prima uitvalbasis.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 15 november 2017 (Stelletje)

Personeel en lekker eten.

Rare schuine wand in de gang. Kamer buiten het echte hotel.

Tip! Leuk dorp! Veel winkels en restaurants.

8,2

Beoordeling door J Bosma uit Almere, op 15 november 2017 (Groep)

Goed en verzorgd!

Hoewel de kamers prima en schoon zijn, zitten er ontzettend lelijke vlekken in de vloerbedekking. Dit is ook het geval in de hal.

Tip! Lekker naar het strand wandelen.

8,2

Beoordeling door P Muschter uit Nieuwegein, op 13 november 2017 (Groep)

Hijn hotel met vriendelijk en behulpzaam personeel. Zeker de moeite waard om nog eens terug te komen.

Tip! We zijn op de fiets naar het stand gegaan hebben daar heerlijk gewandeld en wat gegeten. Het weer was uitstekend. Bergen is een heerlijk dorp met vriendelijke mensen. Zijn naar de kaasmarkt geweest en hebben boottocht gemaakt in Alkmaar.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 9 november 2017 (Stelletje)

De omgeving met mooie fietsmogelijkheden.

Het diner was uitgesproken matig tot slecht.

Tip! Mooie fietsroutes.

6,8

Beoordeling door J Maring uit Hoogeveen, op 8 november 2017 (Gezin)

Vriendelijk personeel.

Dat er 7.50 euro moet worden betaald voor het parkeren op eigen terrein.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 8 november 2017 (Stelletje)

De elektrische fietsen, de omgeving, schone kamer, lekker eten, goed lopend ontbijtbuffet.

Tip! Lekker naar Bergen aan Zee gefietst. Bergen is een leuk dorp, leuke terrasjes en lekkere restaurantjes.

8,2

Beoordeling door A.F. Burghard uit Huizen, op 8 november 2017 (Groep)

Dat het centraal in het dorp lag ontbijt en diner heel goed. Prijs in verhouding heel redelijk! Badkamer prima!

Kamers gedateerd, vloerbedekking vol vlekken! Niet gezellig op de kamers!

Tip! Mooie omgeving, je kunt er heel goed wandelen in de duinen en fietsen, Alkmaar ook dichtbij, gezellige stad!

7,6

Beoordeling door MC de Haas uit Halsteren, op 8 november 2017 (Stelletje)

De omgeving dicht bij Alkmaar lekker om te wandelen.

Het gedeelte waar onze kamer was niet meer van deze tijd, gang veel te smal kamers erg gehorig.

7,4

Beoordeling door JNM Van Impelen uit Werkhoven, op 7 november 2017 (Stelletje)

Goede keuken bij het diner. De lounge was gezellig.

Ontbijt viel een beetje tegen, wij waren vaak als een van de eerste beneden en troffen het roerei gerecht al lauw/koud aan. Niet over geklaagd. Vuile borden werden pas weggehaald als je helemaal klaar was. Houding personeel kan meer attent, minder met elkaar bezig zijn.

Tip! Mooie wandelomgeving.

6,6

Beoordeling door J Dokter uit Doetinchem, op 7 november 2017 (Gezin)

Verschillende fiestochten naar strand en grote steden.

De verkeersdrukte in Bergen.

Tip! Fietstocht door de duinen naar het strand en door de weilanden naar Alkmaar. Nooit geweten dat Alkmaar zo' n mooie stad is met veel mooie oude gebouwen en leuke kleine straatjes met winkeltjes in het voetgangersgebied. Aanbevelenswaardig: de boottocht door Alkmaar!

8

Beoordeling door H.A. Alferink uit LUTTENBERG, op 5 november 2017 (Stelletje)

De plaats Bergen en de omgeving.

De gehorige kamer.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 2 november 2017 (Stelletje)

8,4

Beoordeling door PM van den Bos uit Boekel, op 2 november 2017 (Stelletje)

Een gezellig hotel, sfeervol, echt een aanrader! Wij komen gauw weer terug.

Tip! Leuke winkels, dicht bij de zee. Alkmaar is een mooie stad en in Schorrel kan je mooi fietsen. In een woord geweldig!

8,8

Beoordeling door M.J. Ebbinge uit Oldenzaal, op 1 november 2017 (Gezin)

De perfecte ligging.

De slechte en dure parkeerplaats.

Tip! Perfecte ligging t.o.v. Alkmaar, duinen en strand. En natuurlijk Bergen zelf.

7,8

Beoordeling door G Groenendijk uit Waalwijk, op 31 oktober 2017 (Stelletje)

Geen koffie/thee faciliteiten op kamer, afmetingen kamer, keukenkwaliteit niet constant.

Tip! Dorp, omgeving en kunst10daagse 2017 de moeite waard en interessant!

7,4

Beoordeling door J.C. van der Staaij uit HEERENVEEN, op 30 oktober 2017 (Stelletje)

Vriendelijk personeel.

Tip! De musea, wandelmogelijkheden en de Amsterdamse School panden.

9

Beoordeling door Anoniem, op 30 oktober 2017 (Gezin)

De ligging is fantastisch, het ontbijt en het diner ook zeker een 9. Het personeel is aardig en attent. Het hotel op zich heeft absoluut een update nodig. Te gedateerd anno 2017. Maar we komen zeker terug.

7,8

Beoordeling door L.A. Bravenboer uit Ridderkerk, op 29 oktober 2017 (Stelletje)

Het is een gezellig dorp, waar we graag ieder jaar komen. Mooie fietsomgeving. Alkmaar leuk. Het hotel was prima en het eten heerlijk. Bediening vriendelijk.

Wij vinden de kamers gedateerd. Vooral de vloerbedekking op de kamers en in de gangen zit vol met vlekken. Dit maakt geen goede indruk. Jammer, want het is echt een gezellig familiehotel.

Tip! De omgeving is mooi en je kan er uitstekend fietsen.

9

Beoordeling door Anoniem, op 29 oktober 2017 (Stelletje)

Een prima hotel, in de omgeving die we wilden bezoeken en vlakbij het centrum van Bergen.

Tip! De prachtige omgeving en leuke omliggende plaatsjes voor wat dagjes uit.

8

Beoordeling door Anoniem, op 28 oktober 2017 (Groep)

Alles!

Tip! Kunst tiendaagse bezocht. Erg mooi.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 28 oktober 2017 (Stelletje)

De ligging bij het centrum.

Het betaald parkeren op eigen terrein. Kosten niet in verhouding tot totale arrangement.

7

Beoordeling door D Stip uit Zwijndrecht, op 28 oktober 2017 (Gezin)

Leuk aan ons verblijf was sowieso de locatie en ook dat er tijdens ons verblijf veel kunstwerken tentoongesteld werden. Verder was het personeel vriendelijk en behulpzaam en het diner ook prima.

De gehuurde fietsen moeten denk ik wat meer nagekeken worden. De eerste fiets van mijn vrouw deed niet anders dan doortrappen, deze hebben we direct weer ingeruild voor een andere. Spijtig genoeg begon die na een half uur hetzelfde euvel te vertonen.

Tip! Het ontbijt en diner zijn prima, wil je een keer wat anders ga dan gerust naar Loetje!

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 27 oktober 2017 (Gezin)

De gezelligheid van Bergen.

8,4

Beoordeling door JH Schut uit Rotterdam, op 27 oktober 2017 (Gezin)

Prima locatie, een goed en schoon hotel. Lekker ontbijt.

De doucheruimte was erg klein en geen douchespulletjes.

Tip! Prachtige omgeving, duinen, strand en de leuke plaats Bergen. Fietsen en wandelen!

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 26 oktober 2017 (Groep)

Centraal gelegen, parkeren, super!

8,6

Beoordeling door E.H. Weggen uit IJhorst, op 26 oktober 2017 (Stelletje)

Gezellig hotel, goede kamer, fijne locatie.

Tijdens het menu 's avonds was de desbetreffende ober redelijk nonchalant, zodat we steeds erg lang moesten wachten hetgeen er uiteindelijk in resulteerde dat we zonder dessert vertrokken zijn. Erg jammer.

Tip! Strand is altijd leuk. Gezellig plaatsje, prachtige wandelroutes o.a. de architectuurroute met de romantische Amsterdamse Schoolvilla's in Park Meerwijk. Ook zijn er enkele kubistische huizen die waardevol genoeg zijn om te bekijken. Een mooi interessant museum is het Kranenburgh museum.

7,8

Beoordeling door J Stroosnijder uit 'S-HERTOGENBOSCH, op 25 oktober 2017 (Stelletje)

Wij waren er tijdens de kunst 10 daagse. Bergen is dan erg gezellig en we hebben mooie dingen gezien op mooie locaties.

Wij hebben ontzettend slecht geslapen door een vervelend geluid. We konden niet vinden waar het vandaan kwam!

8,6

Beoordeling door CCM Aalders uit Vught, op 25 oktober 2017 (Stelletje)

Het leukste is de zaal voor het ontbijt, diner en borrel! Heel sfeervol, lekker eten. In de zaal zit ook een borrelhoek waar je kunt kaarten etc.

De nare lucht van de riolering in de badkamer.

Tip! Strand Camperduin is echt prachtig met een heerlijk restaurant! Bergen zelf is ook gezellig (wel erg druk).

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 25 oktober 2017 (Gezin)

Verblijf nabij het centrum. Alles te voet bereikbaar.

Tip! Met de fiets naar Alkmaar.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 24 oktober 2017 (Groep)

Een mooie omgeving om te fietsen en te wandelen.

Gedateerde kamers, met veel gebreken!

Tip! Van de duinen en het strand kunnen we altijd genieten.

6,4

Beoordeling door JAGFM Jansen uit Cuijk, op 24 oktober 2017 (Groep)

Locatie.

De badkamer was wat klein. Er hing een apart luchtje.

7

Beoordeling door Anoniem, op 24 oktober 2017 (Stelletje)

Vriendelijk personeel, heerlijk gegeten, gezellige zithoekjes.

Kapstok kamer ontbrak evenals waterkoker, beetje oubollig allemaal.

Tip! Gezellig stadje, dicht bij zee, dicht bij Alkmaar, mooie fietsomgeving.

7,5

Beoordeling door N.J. van Zeeland uit Zevenaar, op 23 oktober 2017 (Stelletje)

Gezellige ontbijt/dinerruimte.

Geen lift aanwezig.

Tip! Mooie omgeving om te fietsen, wel uitkijken. Vooral terugweg naar Bergen, bijna de weg afgesneden door een fietser, ging net goed.

8

Beoordeling door DJ van Zeist uit apeldoorn, op 23 oktober 2017 (Stelletje)

Goed personeel, vriendelijk en behulpzaam. Goede keuken en een royaal ontbijt buffet.

7,8

Beoordeling door MHM Kaldenbach uit ENSCHEDE, op 23 oktober 2017 (Stelletje)

Centrale ligging in de omgeving. Niet ideaal om de straat over te moeten steken naar onze kamer en de kamer was weg gehorig (hoor de bovenburen zelfs naar toilet gaan en doortrekken; het gestamp boven ons ook irritant!).

Kamers aan de overkant van de straat. Kamers erg gehorig. Parkeren bij hotel moet gratis zijn!

Tip! Fietsen in de Schoorlse duinen een aanrader!

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 22 oktober 2017 (Stelletje)

Mooie omgeving/mooi hotel.

Dat de vloerbedekking in onze kamer en op de gang erg vies was.

Tip! We hebben veel gefietst in die mooie omgeving. En we hadden ook toevallig heerlijk weer. Een geslaagd weekend.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 22 oktober 2017 (Gezin)

Er even tussen uit zijn.

Tip! Lekker fietsen in de duinen,en naar het strand.

8,4

Beoordeling door A P M Pulles uit Tilburg, op 22 oktober 2017 (Stelletje)

Mooie omgeving. Goed diner en prima ontbijtbuffet.

Tip! Het huren van een e-bike is echt een aanrader.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 22 oktober 2017 (Stelletje)

De gastvrijheid, lekker eten en zeer vriendelijk personeel.

De kamers zijn verouderd en de vloerbedekking is met vlekken.

Tip! Heerlijk fietsen door de duinen, strand dichtbij en leuke terrassen in de buurt!

7,4

Beoordeling door M.T.H. Oremus uit Hengelo ov, op 22 oktober 2017 (Gezin)

De locatie was fijn, vriendelijk personeel en heerlijk ontbijt.

Kamer was erg gehorig en mag eigenlijk wel een keer opgefrist worden. De verwarming tikte de hele nacht. Badkamer was een beetje muf. Stoelen doorgezakt. Spaarzaam met licht.

Tip! Strand erg fijn en niet te ver. Loopafstand van het dorpscentrum.

8,4

Beoordeling door W Troost uit Nuenen, op 22 oktober 2017 (Gezin)

Sfeervol; echt familie hotel, hetgeen prettig aandoet.

Tip! Heerlijk dicht bij zee met interessante strandpaviljoens! Bosrijke omgeving.

9,2

Beoordeling door M Wessels uit Wolphaartsdijk, op 21 oktober 2017 (Stelletje)

We hebben genoten.

Tip! Zoals ik al vertelde, we hebben genoten van onze vakantie! Heerlijk ontbijt en in de avonduren lekker gegeten van het aangeboden diner. Een pluim voor Fiona! Wat een lieve vrouw. We komen zeker nog een keertje terug.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 11 augustus 2017 (Stelletje)

Omgeving.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 18 juli 2017 (Stelletje)

Vriendelijk personeel. Goed ontbijt.

Kleine douche ruimte, geen mogelijkheid om je toiletspulllen neer te zetten. In de omschrijving van het hotel staat dat er een fietsenstalling is. Deze is echter klein en heeft ruimte voor een beperkt aantal fietsen. Onze fietsen hebben buiten gestaan, vonden wij niet prettig. Er werd 's ochtends niet voldoende ingespeeld om het mooie weer. Veel gasten wilden buiten eten en moesten zelf zorgen dat de tafel werd gedekt.

Tip! Mooie omgeving om te wandelen en te fietsen. Het strand is op 5 km afstand met de fiets prima te bereiken. Veel terrasjes en eetgelegenheden. Bergen is een gezellig dorp met veel leuke en diverse winkels.

7,8

Beoordeling door T. van Eijsbergen uit Harderwijk, op 15 juli 2017 (Groep)

Wij hebben zeer genoten van de tijd in Bergen. Het hotel was schoon, het personeel vriendelijk, het ontbijt uitgebreid en voor een regenachtige avond gezellig met een spelletje aan een wijntje.

Tip! De e-bikes waren geweldig! Heel goed om over de duinen te gaan.

9,5

Beoordeling door A Marchal uit Driebergen-Rijsenburg, op 5 april 2017 (Stelletje)

Gezellig knus hotel met veel zitgedeeltes.

Onze kamer, nr. 115, met 4x4m leefruimte was met recht een hok. De kamerdeur ging voor 1/4 open waarna deze tegen het bed aan kwam. De douche was zèèr klein 60x60cm meer voor kleine kinderen. Konden ons niet lekker douchen en als je iets liet vallen dan moest je eerst de douchedeur open maken om het op te pakken. waardeloos! Ook deze badkamer deur ging maar voor een 1/4 open waarna ook deze tegen het bed aankwam. De matrassen waren erg zacht. Het leken net hangmatten, zo lag je erin.

Tip! Je kunt er heerlijk wandelen en fietsen.

6,6

Beoordeling door CM de Jong uit Leimuiden, op 2 april 2017 (Groep)

Het was heel gezellig, personeel was vriendelijk.

Tip! De gezellige winkels en musea.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 1 april 2017 (Stelletje)

7,7

Beoordeling door CAPM Rijnen uit Moergestel, op 31 maart 2017 (Stelletje)

Het sfeervolle restaurant, gezellig en ruim.

Het betalen van de parking.

Tip! Fietstochten zijn super in de omgeving van Bergen/ Bergen aan zee, Schoorl. De heel Noord-Hollandse kust.

7,8

Beoordeling door JCM Mulders uit Zoetermeer, op 29 maart 2017 (Gezin)

Prima locatie, uitstekend hotel met prima personeel.

Tip! Heerlijk gefietst in de duinen naar Schoorl. Lekker gewandeld.

8

Beoordeling door Anoniem, op 29 maart 2017 (Individueel)

Ligt in prachtige omgeving in een leuke plaats.

Hotel is erg gedateerd kan wel update gebruiken.

Tip! Gefietst door de Schoorlse duinen, wat een prachtig gebied!

7,6

Beoordeling door ST Mast uit Zoetermeer, op 27 maart 2017 (Stelletje)

Vriendelijk personeel. Goede keuken. Gezellige inrichting.

Ontbreken ochtendkranten. Smalle, slecht bestraatte wegen en paden in Bergen. Erg druk autoverkeer in centrum.

Tip! Feitspaden door de duinen. Alkmaar goed bereikbaar per fiets. Zee en strand.

9,6

Beoordeling door Anoniem, op 21 maart 2017 (Stelletje)

Locatie was vlakbij dorpscentrum.

Geen huurfietsen beschikbaar.

Tip! De Schoorlse Duinen waren erg mooi.

7

Beoordeling door J Van Veenendaaal uit Soest, op 17 maart 2017 (Stelletje)

8

Beoordeling door E Boshuis uit Maartensdijk, op 15 maart 2017 (Stelletje)

7,5

Beoordeling door C Feld uit Hoorn, op 8 maart 2017 (Gezin)

Na alle slechte recensies viel het mij meer dan 100% mee! Kamer was prima, beetje gehorig, het diner in het restaurant was top en personeel super vriendelijk!

Tip! Leuke kroegen waaronder: De Taverne, d'Alderliefste en Lamoraal.

8

Beoordeling door W.G.B. Ankersmit uit Zevenaar, op 6 maart 2017 (Stelletje)

De inrichting van het hotel was leuk.

Het voorgerecht was slecht en de portie was zeer minimaal. We hebben dit ook aangegeven.

Tip! Het strand was geweldig en het plaatsje Bergen ook.

8

Beoordeling door C.M Stokman uit eersel, op 5 maart 2017 (Stelletje)

8,6

Beoordeling door W.C. Boelens uit Hengelo, op 4 maart 2017 (Gezin)

Sfeer van het hotel, van goede kwaliteit.

Parkeerplaats niet ruim en erg nat. Trap in de dependence voor ons als ouderen erg stijl.

Tip! Omgeving erg aantrekkelijk.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 3 maart 2017 (Groep)

Leuk dat het midden in het centrum ligt.

Dat de 1-persoons toeslag zo hoog is, als je telt dat het ontbijt 16 euro is en het 3 gangenmenu 34 euro is , als je dat van het bedrag aftelt van wat de kamer kost, want dat verbruiken ze niet. Dat er iets bij komt ala, maar zoveel vinden wij niet reëel.

Tip! Mooie omgeving, veel te zien met mooi weer.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 1 maart 2017 (Stelletje)

Het lekkere ontbijt was super verzorgd en afwisselend. Zeer veel keuze.

Vieze vloerbedekking op de kamer, ouderwetse inrichting. Een opknapbeurt van de kamers zou niet misstaan. In het trappenhuis zeer laag plafond; gevaarlijk. Portier/ ober zat rond 22.40 achter de balie. De voordeur van het hotel was al gesloten. Hij kwam niet in de benen om de deur voor ons open te doen maar wees dat we via de achteringang naar binnen konden.

Tip! Bergen is een leuke plaats voor een paar dagen er tussenuit. Wel erg prijzig. Hele mooie natuur, duinen en strand.

6,6

Beoordeling door T. Mastenbroek uit Almere, op 1 maart 2017 (Stelletje)

De sfeer, al welkom geheten bij binnenkomst.

Tip! Op loopafstand van gezellig centrum.

9

Beoordeling door Anoniem, op 1 maart 2017 (Individueel)

Vriendelijk ontvangst in zeer aangenaam hotel op prachtige locatie.

Tip! Op de fiets naar Schoorl aan zee! En heerlijk winkelen in Bergen.

8,6

Beoordeling door A. Kieffer uit Ter Apel, op 26 februari 2017 (Stelletje)

Mooie omgeving en dorpje, lekker gegeten zowel in het hotel alsook in plaatselijke restaurants.

Wat kleine gedateerde kamer zonder bad en wat ons opviel was dat door het hele gebouw de vloerbedekking zwaar vervuild en versleten was.

Tip! Bezoek brengen aan het mooie dorp is een must!

7,5

Beoordeling door Anoniem, op 24 februari 2017 (Stelletje)

De ligging aan de kust in het plaatsje Bergen was mooi.

6,6

Beoordeling door Anoniem, op 25 januari 2017 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door W.F. de de Gids uit Schipluiden, op 25 januari 2017 (Stelletje)

De ligging is geweldig.

We kregen een upgrade naar een comfort kamer. Heel erg groot qua ruimte geweldig. Maar er zijn ook veel punten van kritiek. De schemerlamp deed het niet, werd wel gerepareerd. Een tegel in de badkamer gescheurd en los, onpraktische badkamer en wc, het toiletpapier kan je niet pakken als je op de wc zit. Vieze vloerbedekking, erg gehorige kamer. Geen wandelroutes voor wandelen in de duinen beschikbaar. Geen krant meer op de leestafel in de lounge. Personeel tamelijk ongeïnteresseerd.

7,2

Beoordeling door P.G.M. Lucker uit oudewater, op 8 januari 2017 (Stelletje)

In de kamer waren douche en bedden goed. Het diner was lekker en het personeel vriendelijk.

Een opknapbeurt is hier en daar nodig: vloerbedekking is bijvoorbeeld aan vervanging toe, kale trappen. Overigens heeft dit weinig invloed op het verblijfsgenot.

Tip! We hebben een prachtige duinwandeling gemaakt. In Alkmaar het Stedelijk Museum!

8

Beoordeling door Anoniem, op 7 januari 2017 (Gezin)

Prima ontbijt.

7,6

Beoordeling door HTWP Van Oosterhout uit Asten, op 6 januari 2017 (Stelletje)

Ontbijt was prima. Wel flinke wachtrij bij de koffiemachine!

De vloerbedekking in de kamer was ronduit smerig! Er was 1 diner inbegrepen in de prijs. Er was echter geen enkele keuzemogelijkheid, waardoor we iets moesten eten wat we absoluut niet zouden hebben gekozen. Zéér teleurstellend!!!

6,6

Beoordeling door Anoniem, op 2 januari 2017 (Stelletje)

Tip! Een mooie bosrijke omgeving.

7,2

Beoordeling door P.G.E Garcia uit Eindhoven, op 1 januari 2017 (Stelletje)

Het hotel had een vriendelijke personeel, het ontbijt en het diner waren goed. De inrichting van het hotel en ook de verlichting aan de buitenkant waren mooi.

Ik vond het jammer dat de WC door bleef lopen maar als oplossing hebben we 's nachts de wc-kraan dichtgedraaid. Door de gehorigheid kon je de gesprekken van de buren letterlijk volgen. Verder was het lopen van de bovenburen ook heel duidelijk hoorbaar. Uiteindelijk heb ik me er niet aan gestoord, omdat veel positieve dingen het een goed verblijf maakten.

7,6

Beoordeling door PHL van de Waterbeemd uit nijmegen, op 1 januari 2017 (Stelletje)

Wegens ziekte zonder problemen een dag kunnen verschuiven en dus alsnog kunnen gaan! Fijn!

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 1 januari 2017 (Gezin)

Prima prijs en kwaliteit. Het was een ruim hotel met veel lounge mogelijkheden. het diner menu was goed en het ontbijt was uitstekend.

Het hotel was beetje verouderd, douche was niet goed met een slap straaltje. Koffie en thee bij ontbijt mag wat beter georganiseerd worden.

Tip! De omgeving is fantastisch. Bergen is erg leuk zoals: de natuur,de zee, het strand, het bos en de duinen zijn prachtig!

8

Beoordeling door J Swaving Dijkstra uit Naarden, op 27 december 2016 (Stelletje)

Mooie inrichting en buitengewoon vriendelijk personeel en dat we er fietsen konden huren. Jammer dat we niet langer konden blijven, vanwege ons budget.

Tip! Heerlijk gefietst, gezellige terrassen, veel goede winkels en de geweldige boekhandel.

10

Beoordeling door H Smallegoor uit Eefde, op 23 december 2016 (Stelletje)

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 21 december 2016 (Gezin)

Leuk hotel, in een rustige buurt.

Dat ze geen ijsblokjes hadden in de hotelbar, wij bestelden Gin Tonincs, maar geen ijs.

Tip! Bergen is een leuke plaats.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 19 december 2016 (Gezin)

In het centrum van Bergen gelegen, comfortabel hotel. Het eten was voortreffelijk!

Tip! Mooi wandelen, gezellig centrum.

8

Beoordeling door G.C.M. Kimmel uit Vianen, op 17 december 2016 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door R Ketting Olivier uit Oosterhout, op 15 december 2016 (Stelletje)

De ligging nabij het centrum.

Gehorige kamers, niet schoon, deuren die dicht knallen.

Tip! De duinen, het strand, het mooie Bergen.

6,4

Beoordeling door Anoniem, op 14 december 2016 (Stelletje)

Vriendelijk ontvangst. Gezellige inrichting van de eetzaal en zitgedeelte. Het diner was erg goed.

Gehorige kamer. Het sluiten van kamerdeuren was erg lawaaierig. De vloerbedekking zag er wat minder netjes uit. De stoelbekleding in de eetzaal was hier en daar wat vlekkerig en soms wat vies.

7,4

Beoordeling door M.P.A.M Schellekens uit goirle, op 8 december 2016 (Gezin)

Het hotel ligt op loopafstand van het dorp. Ontbijt is erg goed.

Tip! Bergen is een gezellig dorp met leuke café 's en een heel ruim aanbod aan winkels. Bij het strand kom je via een mooie weg met prachtige huizen. Op het strand ook volop gelegenheid om iets te nuttigen en op te warmen.

8,4

Beoordeling door S Bruinsma uit Monster, op 7 december 2016 (Stelletje)

Het hotel ligt in het centrum van Bergen. Goed bereikbaar.

De badkamer is sterk verouderd. Slecht licht in de badkamer. Oude handdoeken. Geen drinkglazen op de kamer. Het parkeren was niet vrij. Niet erg, maar wel direct mededelen, dat het betaald parkeren is.

Tip! Alkmaar een mooie en gezellige winkelstad. Een mooie wandeltocht in Bergen gemaakt, de route werd verstrekt door het hotel.

7,2

Beoordeling door AJ De Leur uit Ridderkerk, op 5 december 2016 (Stelletje)

Het hotel, de plaats en de omgeving waren leuk.

Tip! Het strand van Bergen aan Zee en Alkmaar waren heel leuk !

8

Beoordeling door Anoniem, op 4 december 2016 (Stelletje)

Prettig personeel, ruime kamer. Uitstekend ontbijtbuffet. Gezellig restaurant met prima eten en lekkere huiswijn.

Vloerbedekking is aan vervanging toe.

Tip! Schitterende ondergaande zon aan het strand (op ruim 5 km); prachtige duinwandelingen gemaakt.

8

Beoordeling door S. Kroon uit Barendrecht, op 1 december 2016 (Stelletje)

De ligging ten opzichte van het centrum.

Graag betere verlichting in de kamer.

8,8

Beoordeling door E. H. Runia uit Midlum, op 1 december 2016 (Stelletje)

8,4

Beoordeling door NAJ Hendrix uit Spijkenisse, op 27 november 2016 (Individueel)

Accommodatie ligt centraal in mooie omgeving parkeren bij hotel. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Diner op zaterdag prima. Diner zondag kwalitatief beduidend minder,op de carpaccio ontbraken ingrediënten die er zaterdag wel op zaten. De tagliatelle bij het gerecht was hard en droog. Bediening was onpersoonlijk bij het afrekenen wenste meneer ons een prettige avond terwijl hij de andere kant uitkeek. Wel werd een kopje koffie aangeboden omdat de maaltijd niet naar wens was.

7,5

Beoordeling door G.M. Veldkamp-Scholten uit Nijmegen, op 24 november 2016 (Stelletje)

De locatie, middenin het dorp. Goede bedden en aardig personeel.

Zeer gehorig, de buren aan beide kanten waren goed te horen. Daarbij aan in de gang een zeer oude en lawaaiige lift. Geen ventilatie mogelijk, slechts een deur, die niet open kon als het gordijn dicht was. Ouderwetse kranen, met apart koud en warm water, dat onverwachts kon wisselen. De vloerbedekking was heel oud en versleten, zag er vies uit.

Tip! Door Bergen wandelen en shoppen. Langs het strand lopen. Museum Kranenburgh bezoeken.

6,6

Beoordeling door Anoniem, op 24 november 2016 (Stelletje)

Heerlijk dichtbij het centrum van Bergen.

De kamer was iets te klein.

Tip! Museum Kranenburgh.

7

Beoordeling door J.C.M. Ammerlaan uit Hillegom, op 23 november 2016 (Gezin)

Bergen is een leuk plaatsje en alles is vanuit het hotel lopend bereikbaar.

De ventilator in de badkamer maakte erg veel lawaai en het bubbelbad werkte niet.

Tip! Museum Kranenburg is erg de moeite waard!

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 21 november 2016 (Stelletje)

Mooie omgeving.

Tip! De Finse winkel in Bergen is een must!

9,4

Beoordeling door H.A. Meijer uit Groningen, op 19 november 2016 (Stelletje)

Het ontbijt was zeer compleet en voortreffelijk, terwijl het diner goed was met veel keuze mogelijkheden.

De kamer in de - veel beschreven - dependance was zoals al verwacht, tamelijk oud maar de bedden lagen goed. Geen koffie/theefaciliteit op de kamer. Wel was er forse geluidsoverdracht vanaf de bovenburen.

6,4

Beoordeling door P Duran uit Barendrecht, op 16 november 2016 (Groep)

De locatie vlak bij het centrum, ik ben slecht ter been.

De rioolrecht die uit de badkamer kwam. We moesten 's avonds lang wachten op ons drankje. Het leek wel alsof de bediening het voor het eerst deed. Beide dagen vieze riool stank uit de badkamer. We hebben dit de eerste dag gemeld en het is helaas niet tijdens ons verblijf verholpen.

Tip! Leuk gezellig centrum. Naar het zee-aquarium geweest in Bergen aan Zee (klein, met een grote hoeveelheid aan schelpen). Uitstapjes gemaakt naar Alkmaar en Haarlem. Bezoek gebracht aan het Abdijmuseum in Egmond-Binnen.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 15 november 2016 (Stelletje)

Leuk hotel.

8,4

Beoordeling door AMM Jansen uit Veldhoven, op 14 november 2016 (Groep)

Goede sfeer en vriendelijk personeel en ongedwongen. Dus tevreden.

Kamer rook niet fris. De afvoer had een onaangename geur, wij hadden dit doorgegeven en wij constateerden dat ze de dop in de wastafel dicht gedaan hadden en de afzuiger aan gezet, dit vind ik geen oplossing.

7,4

Beoordeling door J.W.C. Adamse uit Hoeven, op 13 november 2016 (Stelletje)

De mogelijkheden in de omgeving.

Gedateerd: Te hoge instap bad----> gevaarlijk voor oudere gasten. Geen themastaatkranen. Vloerbedekking is aan vervanging toe.

Tip! Duinen, wandel- en fietsmogelijkheden.

8,2

Beoordeling door M Rietveld uit Giessenburg, op 13 november 2016 (Stelletje)

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 13 november 2016 (Stelletje)

Hotel is mooi centraal en toch rustig gelegen in het dorp. Zeer vriendelijk personeel. Mooie centrale faciliteiten. Prima diner en ontbijt.

U komt hier niet voor de kamer. Deze is zeer basic en aan de kleine kant. Er is 1 rechte stoel voor 2 personen en deze kan nauwelijks naast het bed staan. Geen mogelijkheid om zelf in de kamer koffie of thee te zetten.

Tip! Prima omgeving om te wandelen. Het hotel zou een duidelijke wandelroute richting Bergen aan Zee kunnen aanbieden.

7,4

Beoordeling door S.G.H. Simons uit Grevenbicht, op 13 november 2016 (Gezin)

7,5

Beoordeling door Anoniem, op 13 november 2016 (Stelletje)

8

Beoordeling door RB Nas uit Rheden, op 10 november 2016 (Gezin)

We kennen hotel Marijke van vroegere bezoeken en vinden het een fijn en gezellig hotel.

Het kan hier en daar wel een opknapbeurt gebruiken.

Tip! Bergen is een leuke plaats en de plaatsen er omheen zijn ook leuk.

9,5

Beoordeling door C.E.S.M. Draaisma-Kruse uit Rumpt, op 10 november 2016 (Stelletje)

8

Beoordeling door P.H. Dignum uit Oosterbeek, op 9 november 2016 (Gezin)

Goed arrangement.

Badkamer is erg klein.

Tip! Bergen is een fijn dorp om te wandelen. Prachtig strand vlak bij. Bijzonder mooi duingebied. Museum Kranenburg heeft hoge kwaliteit. Alkmaar is een mooie niet al te grote stad.

6,4

Beoordeling door J Bakker uit Den Haag, op 8 november 2016 (Stelletje)

Een ontspannen sfeer, vriendelijk bij overboeking van kamer, was geen probleem.

Tip! Het dorp heeft een rustige en ontspannen sfeer veel eetgelegenheden op en rond het centrum, en je bent zo in bossen van Bergen en de duinen, fijn voor fietsers.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 7 november 2016 (Stelletje)

Omgeving Bergen

Het verblijf was prima, maar in het algemeen was de prijs-kwaliteitsverhouding van het restaurant niet geheel congruent. Het diner was bij de prijs inbegrepen, dus dan neem je het, maar de prijzen waren van dien aard dat het niet aanlokkelijk was om er op eigen kosten te gaan eten. Bergen heeft wat dat betreft een veel ruimer en aantrekkelijker aanbod.

7,6

Beoordeling door PM Touw Verschuuren uit Geldrop, op 6 november 2016 (Stelletje)

Tip! Mooie duinwandeling gemaakt. Een middag naar Alkmaar en een middag naar Volendam, heel leuk.

7,6

Beoordeling door O de Man uit Grave, op 6 november 2016 (Stelletje)

Prettig.

Tip! De natuur, bos, duinen en strand, geweldig. De gezellige stad Alkmaar is een bezoek meer dan waard.

8,2

Beoordeling door LJ Nieuwenkamp uit schalkhaar, op 5 november 2016 (Stelletje)

Allereerst Bergen zelf. Voor ons is dat speciaal: 51 jaar geleden zijn we op huwelijksreis naar Bergen geweest. We komen er steeds weer terug, omdat Bergen bijzonder is. Er is een mooi museum (hebben we ook bezocht). Leuke galeries en winkels. Bergen ligt dichtbij zee. Kortom: zeer de moeite waard. Het ontbijtbuffet was prima en het diner erg goed.

De kamer (117) was heerlijk groot. De vloerbedekking was heel erg vies met zeer veel vlekken . Dat vonden we duidelijk een minpunt.

9

Beoordeling door H van der Zee uit Balk, op 4 november 2016 (Stelletje)

Kamers zeer gedateerd, tapijt moet nodig vervangen worden en ook het meubilair.

Tip! Bergen is een mooie plaats, met veel bezienswaardigheden.

6,6

Beoordeling door B Oosterveld uit dronten, op 3 november 2016 (Stelletje)

Short break in een mooie omgeving. Midden in een leuk plaatsje.

Ontbijt niet in hetzelfde gebouw. Kamers erg gehorig. Slot van kamerdeur was stuk. Hebben we ook gemeld. Gang richting onze kamer wel erg nauw (beetje claustrofobisch gevoel krijg je ervan). Parkeerplaats lastig te vinden.

Tip! Dorp met erg veel leuke winkels/ leuk winkelcentrum. Hotel goed geïntegreerd in de omgeving.

7,8

Beoordeling door SDCS JANSSEN uit Roosendaal, op 3 november 2016 (Stelletje)

De super centrale ligging in Bergen; de prachtige, boeiende omgeving; attractieve stadjes en dorpjes in de omgeving; mooi museum; et cetera.

De petieterige badkamer vinden we beneden peil anno 2016. Bij voorbeeld geen enkele afzetruimte voor toilettassen. Bar slechte verlichting, met name boven de wastafel. Erg dunne handdoeken. De kamer is ruim genoeg, als je vooral op stap bent. Maar ook daar erg slechte verlichting in het halletje.

Tip! Voor ons waren Bergen en de omgeving een ware verrassing. Drie dagen is haast te weinig voor alles wat deze regio biedt.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 3 november 2016 (Stelletje)

De omgeving en het karakteristieke hotel.

Gehorige kamer.

Tip! Bergen en Schoorl.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 2 november 2016 (Gezin)

Parkeren. Zorg voor goede parkeerstroken, zodat alle auto's plek hebben. Erg vervelend.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 30 oktober 2016 (Stelletje)

Lekker lopend centrum bereiken. Goed hotel. Vriendelijk personeel. Fietsend leuke plaatsen bereikbaar.

Tip! Genoeg te beleven in Bergen en omgeving.

8,4

Beoordeling door J.A. van Vliet uit Arnhem, op 29 oktober 2016 (Stelletje)

Heel mooie, ruime en rustige kamer.

Tip! Midden in het dorp en toch ook dicht bij zee.

8

Beoordeling door A. de Joode uit Geleen, op 26 oktober 2016 (Stelletje)

Slechts een opmerking: Wij zijn beiden vegetarisch; de keuze was wel zeer beperkt; het ene beschikbare vegetarische menu was bovendien niet opzienbarend.

Tip! We hebben genoten van de duinen bij Bergen (aan Zee).

9

Beoordeling door Anoniem, op 26 oktober 2016 (Stelletje)

Oké.

7,7

Beoordeling door Anoniem, op 25 oktober 2016 (Gezin)

8

Beoordeling door PGM Mooijman uit Poppel, op 25 oktober 2016 (Stelletje)

Mooie omgeving en lekker op loopafstand van de mooie plaats Bergen. Prima bedden, lekker geslapen. Het diner was prima, gratis parkeren enkele straten verder.

Parkeren tegen betaling van € 7.5 per dag. Wij hadden kamer 21, nadat we lekker geslapen hadden bleek de geluidisolatie voor verbetering vatbaar. Onze buren lagen oorverdovend te snurken.

Tip! Alkmaar en Bergen zelf zijn prachtige steden. Ook het rijden door de omgeving met bloemen velden was prachtig.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 25 oktober 2016 (Stelletje)

De ligging dicht bij het centrum van het gezellige Bergen. Het ontbijt en het diner waren prima. Het personeel vriendelijk en behulpzaam.

De vloerbedekking en het sanitair van de kamer waren oud en aan vervanging toe.

Tip! De omgeving is prachtig. Vooral op de fiets richting Schoorl door de duinen is aan te bevelen! Ook Bergen zelf is zeer de moeite waard. We hebben een prachtig concert bijgewoond in de Ruïnekerk.

7,6

Beoordeling door P.F.M. Paf uit Haaksbergen, op 24 oktober 2016 (Stelletje)

8

Beoordeling door Anoniem, op 24 oktober 2016 (Stelletje)

Ligging hotel.

Erg zachte bedden.

7,4

Beoordeling door PA Mekking uit Deventer, op 24 oktober 2016 (Gezin)

Hotel goed en vriendelijk personeel, ligging prima en dicht bij het centrum met van alles wat. We vonden het diner dat bij de boeking inbegrepen was geweldig. Jammer dat het zo snel voorbij was.

Tip! Het centrum is erg de moeite waard, winkels, markt en leuke terrassen een leuk knus geheel.

9,2

Beoordeling door J de Bloois uit Ugchelen, op 24 oktober 2016 (Stelletje)

Alles!

Tip! Heerlijk gewandeld tussen bergen en bergen aan zee, en het weer viel ook nog mee.

8

Beoordeling door S.J.M. van Dongen uit Leusden, op 24 oktober 2016 (Groep)

Bijzonder vriendelijke mensen, niet alleen in het hotel, maar de hele omgeving ademt sfeer en gezelligheid. Het eten was goed.

De kamer vond ik nogal oubollig en gedateerd, niet super schoon en ook de handdoeken voorziening vond ik karig. Het rook niet fris, ik logeerde in de dependance.

Tip! Omgeving en dorp fantastisch, strandwandeling in bijna vliegende storm, fantastische winkels en de kunst 10-daagse vond ik leuk en interessant. Waarschijnlijk ga ik een schilderij kopen, heb de kunstenares benaderd.

7,4

Beoordeling door PMJ Van Vlokhoven uit Sint oedenrode, op 24 oktober 2016 (Stelletje)

Ontbijt was super, meer dan genoeg en alles was vers. Diner was super goed en goed gepresenteerd.

Niets alles was super goed vergeleken met de prijs.

Tip! Centrum van bergen, strand van Kamperduin.

9,4

Beoordeling door Anoniem, op 23 oktober 2016 (Groep)

Tip! Prachtige omgeving waar je alle kanten uitkunt, naar het strand, heerlijk wandelen of fietsen door duinreservaat, maar ook dichtbij leuke steden als Alkmaar en Hoorn.

7,8

Beoordeling door W.G.M. Huybers uit RIJSWIJK ZH, op 23 oktober 2016 (Gezin)

Goede locatie, prettige bediening, fijne ambiance in hoofdgebouw.

Te krappe kamer in bijgebouw.

Tip! Kunst10daagse een aanrader!

7,2

Beoordeling door JDA JDA Doeglas uit EELDE, op 23 oktober 2016 (Stelletje)

Ongedwongen sfeer. Ondanks grote drukte, toch voldoende en adequaat personeel.

Geen stoel op de kamer.

Tip! Bergen interessant oud stadje, stedelijk in Alkmaar.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 22 oktober 2016 (Gezin)

Mooie omgeving.

Het betalen voor je auto.

Tip! Erg mooi Bergen aan zee, Alkmaar is de moeite waard, en in Schoorl is het leuk voor ouderen maar zeker voor kinderen. Op de terugweg nog even langs het strand bij Egmond.

7,2

Beoordeling door M.W. Vos van Doorn uit Hellevoetsluis, op 21 oktober 2016 (Gezin)

Gezelligheid, hartelijkheid, kennis van zaken, leuke locatie, veel te doen in Bergen.

Tip! Museum, kunstwandeling, prachtige omgeving om te fietsen.

7,8

Beoordeling door W de Jager uit Den Dolder, op 21 oktober 2016 (Stelletje)

Centrale ligging in een schitterend plaatsje met diverse mogelijkheden.

Lastig om te parkeren, te weinig plaatsen. 7,50 euro per dag erg duur.

Tip! Bergen heeft veel op cultureel gebied te bieden.Zeer goede fiets- en wandelmogelijkheden en vlakbij zee.

7,5

Beoordeling door Anoniem, op 21 oktober 2016 (Stelletje)

Keurig hotel. Centraal gelegen.

Parkeren.

Tip! Bezoekerscentrum Schoorl. Zeeaquarium. Centrum Bergen.

7,6

Beoordeling door P ten Ham uit Utrecht, op 21 oktober 2016 (Gezin)

Prettig

7,4

Beoordeling door AC Brauckman uit Waddinxveen, op 20 oktober 2016 (Gezin)

We hadden een heerlijk ruime kamer. En mochten het diner op de tweede dag nemen omdat we niet op tijd zouden zijn.

De slaapkamers waren heel erg gehorig. Toen wij vroegen om wandelkaarten werden we naar de VVV gestuurd. Daar moest je ze kopen terwijl in de boeking stond dat ze gratis verkrijgbaar waren bij het hotel. Bij vertrek alsnog gekregen (maar toen hadden we al een kaart gekocht).

Tip! Mooie omgeving met bossen, duinen en strand. En er was een kunstroute/markt.

8

Beoordeling door A. Andriessen uit Emmen, op 20 oktober 2016 (Stelletje)

De aanbieding, wij hebben twee maal twee nachten geboekt. De bediening was prettig. De eetzaal was gezellig. Het was druk, maar dat kwam door de kunsttiendaagse.

We vonden het naar dat de badkamer zo klein en onhandig was ingericht. We hadden voor een 4-sterrenhotel anders verwacht.

Tip! Bergen is een prachtig dorp met een schitterende omgeving, we hebben veel gefietst en genoten.

7

Beoordeling door Anoniem, op 20 oktober 2016 (Stelletje)

Ligging in leuk centrum en vlakbij prachtige natuur.

Tip! Mooi museum in zowel Bergen als het stedelijk museum Alkmaar, waarin goed overzicht van de Bergense school wordt tentoongesteld.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 19 oktober 2016 (Individueel)

Bergse Kunst10 daagse!

Auto parkeren!

Tip! Gezellig dorp!

8,6

Beoordeling door W de Paus uit Gouda, op 19 oktober 2016 (Stelletje)

Uitstapjes gemaakt in de omgeving. Eenvoudige, maar goede kamer, rustig verblijf, prima ontbijtbuffet, diner: uitstekend

Tip! Alkmaar: gezellig stadje, mooie oudheden. Egmond aan Zee: mooi uitzicht vanaf Boulevard, wel iets te winderig. Interessant: bezoek aan Museum Kranenburgh, Bergen vooral beeldentuin is leuk.

7,6

Beoordeling door A.J. Roeterdink uit Gorssel, op 18 oktober 2016 (Gezin)

Alles was goed verzorgd.

Geen minibar op de kamer.

Tip! We hebben een mooie fietstocht gemaakt langs de kust en naar Alkmaar.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 18 oktober 2016 (Stelletje)

Vriendelijke ontvangst. Administratie klopte allemaal. Diner prima!

Zitgedeelte van de kamer (voor de TV) biedt weinig ruimte.

Tip! Bergen is een mooi dorp. We hebben de architectuurwandeling gemaakt, museum Kranenburg bekeken en we zijn in Bergen aan Zee geweest. Prima vermaak!

7,8

Beoordeling door S.V. Hooimeijer uit Gouda, op 18 oktober 2016 (Stelletje)

Het prachtige weer en de mooie omgeving door de duinen.

Gehorigheid van de omliggende kamers en sluiten van de deuren en groepsherrie!

Tip! Fietsen door de duinen en het museum Kranenburgh.

8,2

Beoordeling door A.J. Koster uit Capelle aan den ijssel, op 17 oktober 2016 (Stelletje)

Midden in het dorp, alles op loopafstand.

Parkeerkosten op eigen grond, kamers aan de overkant, want als je gaat dineren in het hotel, moet je een jas aan. Kamers in het bijgebouw wel gehorig.

Tip! Huur een fiets en ga er opuit in de schitterende natuur in de omgeving.

9

Beoordeling door B.M. Ooijen uit ridderkerk, op 17 oktober 2016 (Gezin)

Gezellige sfeer. Vriendelijk personeel. En een goed verzorgd restaurant met dito maaltijden.

parkeergelegenheid te krap en toch wel prijzig.

Tip! Bergen is een lekker druk en gezellig dorp met leuke terrassen. Omgeving was heerlijk om te fietsen en ook het strand bij Bergen aan zee was een bezoek waard.

7,6

Beoordeling door E. Planting uit Helmond, op 16 oktober 2016 (Stelletje)

Alles prima: kamer; bed; personeel; ontbijt; diner; ligging t.o.v. de zee en de stad Alkmaar.

9

Beoordeling door A. Lambrechtse uit ZWOLLE, op 15 oktober 2016 (Groep)

De vriendelijke ontvangst. De huur van de elektrische fiets. De mooie omgeving.

Tip! Prachtig in de Schoorlse duinen en aan het strand. Ook dichtbij de leuke stad Alkmaar.

8,5

Beoordeling door C.M. van Isterdael uit Mierlo, op 14 oktober 2016 (Gezin)

Centrum van Bergen en de fiets mogelijkheden omgeving.

Schemerlamp stuk. Zeepdispensers verstopt.

7,6

Beoordeling door C.H. Molenaar uit Haarlem, op 14 oktober 2016 (Stelletje)

Het dorp zelf.

Ietwat onpersoonlijke houding van het personeel in hotel.

Tip! Geweldige fiets en wandelomgeving.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 13 oktober 2016 (Stelletje)

Wij hadden een arrangement met eenmaal diner geboekt. Het diner bleek een HEEL aangename verrassing. Wij konden drie gangen kiezen van een mooie kaart. Wij hadden bijgeboekt voor een meer luxe kamer maar werden zeer verrast door het feit dat wij een mooie gezinskamer toebedeeld kregen.

De vloerbedekking vertoonde wel érg veel vlekken. Dit maakte dat het mooie geheel smoezelig overkwam.

8

Beoordeling door Anoniem, op 11 oktober 2016 (Stelletje)

Leuk was de prettige sfeer en dat je er ook prima fietsen kon huren.

Dat de wc niet goed doorliep en daar pas na de 2e melding wat aan gedaan werd.

Tip! Heerlijk gefietst door de Schoorlse duinen! En ook Alkmaar is een leuke stad met mooi museum.

8,4

Beoordeling door GAM Bongers uit Zeeland, op 10 oktober 2016 (Gezin)

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 10 oktober 2016 (Stelletje)

Leuke dagen in Bergen gehad, leuk hotel in mooie streek.

Tip! Het was lekker weer, dus genieten van mooie omgeving en leuk, vriendelijk en gastvrij hotel.

8

Beoordeling door Anoniem, op 7 oktober 2016 (Gezin)

Prachtige omgeving.

Kamer erg klein en slechte verlichting om iets te lezen.

Tip! Duinenlsndschap en in directe omgeving de zee.

8,2

Beoordeling door AW Klaassen uit Nijmegen, op 6 oktober 2016 (Gezin)

Leuke sfeer, vriendelijke medewerkers, mooi gebouw en goeie ligging, goede elektrische fietsen.

Diner was inclusief, erg lekker maar wel erg weinig. Frites bij moeten bestellen anders was het te weinig geweest. Kamers waren gedateerd en stoffig met name de randen van de vloerbedekking. Daar kon je de stof echt zien liggen. Dit maakt geen frisse indruk.

Tip! Mooie omgeving, veel mogelijkheden strand, winkelen, fietsen,wandelen, natuur, cultuur uitgaan enz.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 5 oktober 2016 (Stelletje)

Hotel met gezellige uitstraling in een dorp met gezellige uitstraling. Mooi museum in Bergen zelf, strand en Alkmaar om de hoek. Heel geslaagde combinatie!

Jammer dat het tapijt in de gangen en op de kamer zo smoezelig is. Ziet er een beetje armoedig uit. Nieuw tapijt en een nieuw verfje op de kamerdeuren zou de boel in z'n geheel al opfrissen.

7,8

Beoordeling door G.J.A. Verbiezen uit Wijchen, op 4 oktober 2016 (Stelletje)

Prima personeel, goede omgeving, goede faciliteiten.

Parkeerruimte bij kamers, erg " nauw"!

Tip! Geen specifieke opmerkingen; overigens de 5 bij kindvriendelijkheid is eigenlijk geen oordeel, maar in dit geval voor ons niet van toepassing, maar die mogelijkheid om te antwoorden zag ik niet!

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 3 oktober 2016 (Groep)

De hartelijke ontvangst en bediening. Gezellige ambiance, al is op sommige punten het hotel wat gedateerd. Maar het oogde verder wel schoon, idem de kamer! We konden door het mooie weer heerlijk buiten dineren, een gezellig terras. Het ontbijt was super! Parkeergelegenheid prima! ook prettig dat we onze fietsen in de berging konden plaatsen.

Wat betreft de gedateerdheid van het hotel; de vloerbedekking is bijvoorbeeld wel een keer aan vervanging toe, hier en daar mag het houtwerk geschilderd worden, bijvoorbeeld de trap naar boven, in de toekomst wellicht airco of een ventilator op de hotelkamer. Het waren nu wel extreem hete dagen voor de maand september. Maar we klagen niet met zulke mooie dagen! Met de gordijnen dicht overdag viel het nog enigszins mee met de hitte in de hotelkamer.

Tip! Bergen is een mooie plaats, met leuke winkels en gezellige horeca. Vanwege het mooie weer hebben we ons niet zozeer gericht op de bezienswaardigheden in Bergen, maar ons meer gericht op de natuur: het strand en de zee. Het is prachtig fietsen naar zee en door de duinen. Alkmaar in de nabijheid is een erg mooie stad om te gaan bekijken.

8

Beoordeling door B van Leeuwen uit velp, op 3 oktober 2016 (Gezin)

We hadden prachtig weer, dus is succes gegarandeerd. En bergen is ook leuk!

Marijke is een goed en leuk hotel, alleen het tapijt op gangen en slaapkamers is hoognodig aan vervanging toe; vol vlekken en dus ranzig, jammer.

7,8

Beoordeling door G Jansen-Leerdam uit Vlaardingen, op 2 oktober 2016 (Groep)

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 1 oktober 2016 (Gezin)

Mooie omgeving, goede ontvangst, eindelijk een keer fietsen gehuurd die goed waren.

Toilet in badkamer was niet op een ideale plek geplaatst, toiletrolhouder alleen te gebruiken als je toiletrolhouder wat liet zakken.

Tip! Bergen binnen aan te lopen vanaf hotel. De omgeving erg mooi vooral om te fietsen.

8

Beoordeling door GGCM Coppens uit Steensel, op 29 september 2016 (Individueel)

Leuke uitvalhoek voor fietstochten, leuk personeel.

Te laat inchecken, geen oplaadpunt voor E-bikes, slechte fietsen stalling.

7,2

Beoordeling door G Nijhoff uit Nijverdal, op 29 september 2016 (Groep)

De dorpse sfeer.

De smalle gang naar de kamer toe.

Tip! Prachtige omgeving om te fietsen, leuke sfeer in Bergen.

7,8

Beoordeling door H.J. Beijer uit Lichtenvoorde, op 29 september 2016 (Gezin)

Alles goed.

Parkeren.

Tip! Verder van zee dan gedacht.

7,5

Beoordeling door Anoniem, op 29 september 2016 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 28 september 2016 (Individueel)

Plaats Bergen, is leuk. Hotel (hoofdgebouw) ziet er goed verzorgt uit. Ontbijt en diner waren goed.

De kamers (chalet) aan de overkant, zijn gedateerd. Heel erg gehorig. In het leeslampje zat geen led-lampje, zodat je niet kon lezen. De brandmelder was eraf, ik meen dat dit totaal niet mag! Auto's die voor de ramen van de kamers staan geparkeerd, is niet milieuvriendelijk, de uitlaatgassen komen je kamer binnen, bij goed weer, wat het geval was. In de badkamer mag wel een krukje neergezet worden, ook ouderen gaan er bij zitten, en niet op de deksel van de toilet. Een plankje of glazen plaatje om toilettas op te zetten zou ook handig zijn.

Tip! Omgeving is prachtig!

7

Beoordeling door MELANIE Melanie Raaijmakers uit Ilpendam (near Amsterdam), op 28 september 2016 (Stelletje)

Prima verzorgd allemaal en heel aardig personeel.

Beetje verouderde kamers maar wel erg sfeervol dus prima.

Tip! Duinen, strand en Bergen zelf helemaal leuk!

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 27 september 2016 (Stelletje)

De mogelijkheid om voor een gunstige prijs enkele dagen in deze omgeving te zijn.

Tip! Fietsen door de duinen en naar het strand en lekker eten in het hotel en een restaurant in het centrum.

8,2

Beoordeling door H.M.J. Mens de Nijs uit Waalwijk, op 27 september 2016 (Gezin)

8

Beoordeling door E.J.M. Leurs uit Leende, op 26 september 2016 (Stelletje)

Het was in een woord fantastisch! Prachtig hotel, mooie kamers, verzorgd ontbijt, mooi terras, vriendelijk personeel.

Tip! Geweldige ligging in het centrum van Bergen en toch heerlijk rustig. Op loopafstand winkels en gezellige cafeetjes en restaurantjes. Dicht bij zee en mooie bosrijke omgeving.

10

Beoordeling door GUY Liebens uit SINT-TRUIDEN, op 17 augustus 2015 (Groep)

Wij vonden alles zeer verzorgd, we kunnen niets afkeuren dus we zijn zeer tevreden. Voor herhaling vatbaar!

10