Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Beoordeling van Fletcher Hotel-Restaurant Dinkeloord

Fletcher Hotel-Restaurant Dinkeloord  

Algemeen omgeving - Kasteel Bentheim

Hotel - Beuningen

Fletcher Hotel-Restaurant Dinkeloord ligt in Twente, aan de gelijknamige rivier de Dinkel, vlakbij Ootmarsum en Oldenzaal. Het hotel heeft een botenverhuur (van april t/m september), zodat je de natuurlijke omgeving vanaf het water kunt ontdekken. Er zijn uiteraard ook geweldige wandelingen en fietstochten te maken, door natuurgebied Lutterszand. De perfecte uitvalsbasis voor... meer info
vanaf 29 50 p.p.

Unieke deals ontvangen

58 beoordelingen 7.6

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

Krantaanbieding! 3 dagen Twente incl. diner

2 nachten v.a. € 69,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Twente

1 nacht v.a. € 29,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Twente

2 nachten v.a. € 57,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door Anoniem, op 5 mei 2019 (Gezin)

Goede locatie!!

Tip! We hebben leuk gefietst in de mooie omgeving. Net over de Duitse grens ligt Nordhorn, een leuk plaatsje.

8,2

Beoordeling door W.J. Zindel uit Soesterberg, op 1 mei 2019 (Stelletje)

De omgang met het personeel en de locatie.

Tip! Mooie omgeving, leuke plaatsjes om te bezichtigen.

8

Beoordeling door Anoniem, op 14 april 2019 (Stelletje)

De omgeving, we hebben mooie fietstochten gemaakt.

8,4

Beoordeling door ACM van Amstel uit Nijmegen, op 11 april 2019 (Gezin)

De ligging is een perfecte uitvalbasis voor wandelingen en fietstochten.

De herrie van de autoweg. De kamer had slechts één nachtkastje met daarop een lamp. De andere zijde moest het zonder kastje en lamp doen. Er was geen kledingkast. Wel een kast met een matige inhoud.

Tip! Via knooppunten fietsroute naar Ootmarsum; prachtig. Denekamp is een aangenaam, vriendelijk dorp op loopafstand te bereiken.

7

Beoordeling door J.C. Loehr uit Capelle aan den IJssel, op 2 mei 2019 (Stelletje)

In de bossen, de serre en het terras. Zeer smakelijk avondeten. Een balkon en goede matrassen.

Gedateerde kamer en badkamer. In een hotel met zwembad verwacht je een föhn in de badkamer. Douchen in een bad.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 30 april 2019 (Stelletje)

Goede uitvalbasis om te fietsen en te wandelen.

Eenvoudige kamer.

Tip! We hebben mooie fietsroutes gereden, de natuur is prachtig.

7,2

Beoordeling door JPM van Veen uit Bilthoven, op 29 april 2019 (Gezin)

Gelijk als mijn eerste kennisname, uitstekend.

Niet goed sluitend buitenraam, waardoor verkeerslawaai.

Tip! Goede fiets omgeving met een hele mooie gratis fietsroute.

8

Beoordeling door Anoniem, op 25 april 2019 (Stelletje)

Vriendelijk personeel.

Het zwembad en de sauna kunnen wel een opknapbeurt gebruiken.

Tip! Ideaal om op de fiets er op uit te trekken .

7,8

Beoordeling door E van den Hul uit Zaandam, op 29 maart 2019 (Gezin)

De ligging van het hotel op loopafstand van Denekamp.

Tip! Het Lutterzand is schitterend.

8,4

Beoordeling door R.P. Jansen uit Nieuwegein, op 25 maart 2019 (Gezin)

Dat de kamer Kaal en onpersoonlijk was. Moeilijk op een behagelijke temp te krijgen. Of bloedheet of kil. Ook een waardeloze verlichting voor zo"n grote kamer. Een op een standaard soort bureaulamp 2 niet goed gevende bedlampjes en een gordijnkoof met spotjes waar er 2 stuk van waren. Toen ik vroeg of ze nog ergens een fatsoenlijke schemerlamp hadden om er bij te zetten,zeiden ze nee en namen niet eens de moeite om ons tegemoet te komen.

5,4

Beoordeling door D Korthuis uit Bedum, op 23 maart 2019 (Gezin)

Het personeel, de ligging en het diner. Heerlijk bed, mogelijkheid om door de schuifpui naar buiten te gaan en daar naar de rivier de Dinkel te kijken. Er stonden 2 stoelen en een tafel met asbak. Park/ bos om een wandeling te maken. Goed ontbijt.

Ongezellige kamer. Alles moet eigenlijk gerenoveerd worden, maar wij hadden het idee dat er wel aan gewerkt wordt.

Tip! De omgeving is prachtig. Zeker voor wandelaars en fietsers. De antiek en warenmarkt van Weerselo is vlakbij. Ook ideaal voor een regenachtige dag, want een groot gedeelte is overdekt.

8,2

Beoordeling door E.D Donselaar uit Nijkerk, op 21 maart 2019 (Stelletje)

Leuk hotel, mooie ligging, prachtige omgeving, vriendelijk personeel.

Het hotel is behoorlijk gedateerd en aan een grote opknapbeurt toe. Ook de schoonmaak zou iets beter kunnen.

6,8

Beoordeling door J P Thomas uit Alkmaar, op 18 maart 2019 (Stelletje)

Eten en personeel prima kamer en voor de bad kamer slecht.

De badkamer onvoldoende, het water slaat door de muur heen naar de slaapkamer daar door muffe geur in de slaapkamer dit is slecht voor de gezondheid om daar in te slapen.

6,4

Beoordeling door G.J. Peters van Neijenhof uit Son en Breugel, op 17 maart 2019 (Stelletje)

Een mooie en ruime kamer.

Het ontvangst was wat kil, bovendien was het diner karig.

Tip! Mooie omgeving.

6,8

Beoordeling door KITTY Peijnenburg uit Boxtel, op 11 maart 2019 (Gezin)

Wij schrokken van de vieze vloerbedekking en kleine en sobere kamer. Helaas kan ik er niets anders van maken. Personeel was erg vriendelijk.

4,7

Beoordeling door HM Hm Bloemers uit Beek en Donk, op 10 maart 2019 (Groep)

Lekker eten en ontbijt.

Kwamen op de kamer was niet schoongemaakt stoelen in eetzaal waren niet goed handen opengehaald en om een pleister gevraagd, hard nodig aan vervanging toe.

Tip! Kasteel van Bad Bentheim bezichtigd, was leuk het weer werkte niet mee dus geen wandelingen kunnen maken.

7,4

Beoordeling door SAM van der Hall uit Hoorn, op 9 maart 2019 (Gezin)

Heel aardig en attent personeel.

Alles is enorm verouderd en versleten. Vooral het zwembad. Maar ook een gedateerde kamer met zeer oude vloerbedekking, oud en beschadigd meubilair.

Tip! Fijn gewinkeld in Enschede.

6,6

Beoordeling door Anoniem, op 8 maart 2019 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door S. Bargi-endlich uit 's-Gravenhage, op 3 maart 2019 (Gezin)

Grote kamer en goede bedden. Het zwembad was het water heerlijke temperatuur. Omgeving geweldig ook het uitzicht vanuit de kamer was super. Vriendelijk personeel ondanks zoveel dingen die het niet deden. Het diner was goed en personeel was vriendelijk.

Dat niet vermeld werd van te voren dat het stoombad kapot was. De jacuzzi en infra rood sauna waren ook kapot en... als compensatie mochten we "gratis" in de gewone sauna. Die deed het goed. In de aanbieding stond niets tegen betaling voor sauna's. De meneer achter de receptie legde uit dat het hele zwembad gedeelte gerenoveerd gaat worden. Het ontbijt was erg eenvoudig. Viel beetje tegen voor een Fletcher Hotel.

Tip! Heerlijke boswandeling gemaakt in het Sterrenbos wat echt om de hoek ligt. Ook zijn we naar het openlucht museum Ootmarsum geweest met het schilderachtige plaatsje. Beuningen zelf was ook geweldig. Natuurlijk als je zo dicht bij de grens dus even naar Nordhorn in Duitsland. Kortom als het zwembad gedeelte gerenoveerd word, willen we graag nog een keer terug in dit hotel. Ook al is het voor ons 2 uur rijden.

7,7

Beoordeling door E van den Heuvel uit Velp, op 2 maart 2019 (Stelletje)

Het eten was prima en de bedden waren goed, verder was het slecht, oude badkamer wasbak kapot, kleed op de kamer vol met vlekken, gaten in de muren, meubels kapot, hadden ons verheugd op het zwembad, whirlpool kapot, sauna gesloten, gaten in de muren van het zwembad al met al voor ons geen herhaling in Dinkeloord.

6,2

Beoordeling door A Giebing uit Oostzaan, op 28 februari 2019 (Stelletje)

Vriendelijk personeel, prima e-bikes gehuurd, mooie locatie.

Vloerbedekking kamer niet fris, jammer dat bubbelbad zwembad defect was.

Tip! Fiets- en wandelroutes prima.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 26 februari 2019 (Stelletje)

Mooie locatie, fijn personeel en goed eten.

Douchen in bad is voor mensen die slecht ter been zijn lastig.

Tip! Museum Ton Schulten in Ootmarsum.

9

Beoordeling door T.H.L. Beernink uit Paterswolde, op 25 februari 2019 (Stelletje)

De prettige opvang, aandacht en zorg voor ons als ouderen (92 en 96 jaar). Ruime en rustige logeerkamer beneden, dichtbij de parking. Heerlijk royaal ontbijt! in keurige eetzaal en met prettige bediening.

De varkenshaas was niet te verwerken, door onze ietwat oudere gebitten.

Tip! In Enschede bezochten we een zeer bezienswaardige tweeling, onze achterkleinzoontjes van enkele weken oud! De tocht door het Twentse landschap en een stuk Duitsland naar het Noorden was bijzonder mooi.

10

Beoordeling door Anoniem, op 24 februari 2019 (Gezin)

7,2

Beoordeling door W.F. de Gids uit Schipluiden, op 24 februari 2019 (Stelletje)

De ligging van het hotel en de prijs/kwaliteitsverhouding.

Tip! De prachtige omgeving. Heerlijk ontspannen en rustig met zeer vriendelijke mensen, wat een verschil met het drukke westen van het land.

8,4

Beoordeling door J. Koedam uit Rotterdam, op 24 februari 2019 (Stelletje)

Alles was goed geregeld.

Te weinig kastruimte op de kamer.

Tip! Leuke wandelmogelijkheden.

7,6

Beoordeling door W Veen uit lemmer, op 28 oktober 2018 (Stelletje)

We vonden leuk dat het personeel voorstelde om een kamer op de begane grond te reserveren. Omdat in geval de lift het niet zou doen we niet hoefden te trap lopen. En we zaten mooi dicht bij het zwembad.

We hadden wel het gevoel dat het hotel aan enig onderhoud toe is maar daar hadden we geen last van.

7,2

Beoordeling door H. Schaarman uit HEERJANSDAM, op 7 juli 2018 (Stelletje)

Het personeel was heel erg vriendelijk en behulpzaam. We hebben genoten van het zwembad en het heerlijke terras. Het ontbijt was goed verzorgd.

Het hotel heeft erg veel achterstallig onderhoud. Het ligt aan een drukke weg. De kamers aan de straatkant zou ik niet aanbevelen, want je word wakker van het lawaai van het verkeer.

Tip! Mooi wandelgebied, erg leuk ook om te fietsen of te toeren met de motor.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 30 maart 2018 (Gezin)

Wij hebben een prima verblijf gehad. Wij kwamen voor Ootmarsum dus de afstand was prima. Zijn al vaker in Dinkeloord geweest. Goede plek.

Had veel last van de grote weg die er voor langs loopt. Veel verkeer op de zaterdagavond.

8,4

Beoordeling door J Achterberg uit ENSCHEDE, op 8 januari 2018 (Gezin)

Vriendelijk personeel. Kamer direct aan de Dinkel. Sauna en zwembad.

8

Beoordeling door S.Y. de Vos uit De Bilt, op 3 januari 2018 (Stelletje)

Werd ziek dus vond niet zo veel meer, maar een goed hotel. Beetje gedateerd maar dat zijn wij ook.

7,5

Beoordeling door H. Nijland uit Apeldoorn, op 19 december 2017 (Gezin)

Een mooie omgeving in de directe nabijheid van het hotel. Ook Denekamp is een gezellige stad, met een leuk en ruim centrum en gratis parkeren.

Tip! Duitsland in en dan een bezoek aan Bad Bentheim met haar mooie kasteel. Ook de molen van Belt is een bezoek waard, deze ligt in het plaatsje Fasse. Ook het restaurant aldaar is prima met heerlijke pannenkoeken.

8,2

Beoordeling door H Regterschot uit Wapenveld, op 14 december 2017 (Stelletje)

Vriendelijk en behulpzaam personeel, zeer gemoedelijk in omgang.

Vloerbedekking zaten wat vlekken in zowel slaapkamer als restaurant, verder oké.

8,6

Beoordeling door R.C. Fok uit DORDRECHT, op 11 december 2017 (Stelletje)

Wij hebben 2 keer gedineerd en was goed verzorgd, ligging hotel ook prima.

Tip! Omgeving mooi, jammer het weer werkte niet mee maar dat kan je verwachten in december.

8

Beoordeling door W van den Hof uit Den Haag, op 8 december 2017 (Stelletje)

De sfeer en huiselijkheid, ongedwongen om in het Hotel te logeren. Alles was naar wens.

Tip! Het weer was bewolkt en regenachtig dus niet gewandeld of gefietst, wel een bezoekje aan Denekamp was leuk. Ook een bezoek aan Nordhorn in Duitsland.

8

Beoordeling door M. Van de Kolk uit Uddel, op 29 november 2017 (Stelletje)

De sfeer in het hotel is goed en de verzorging uitstekend.

De kamers en de sanitaire voorzieningen moeten hoognodig naar een hoger niveau worden aangepast. De bar en het restaurant zagen er goed uit.

Tip! Bad Bentheim en Nordhorn zijn zeker een bezoekje waard.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 7 november 2017 (Stelletje)

Mooie natuur in de omgeving, goed ontbijt.

Kamer en hotel maakten uitgeleefde indruk.

Tip! Kurort Bard Bentheim met Mineralbad bezocht en mooie natuurgebieden Lutterzand en landgoed Singraven liggen in de nabijheid.

7,5

Beoordeling door M.J van Van uden uit rosmalen, op 6 november 2017 (Gezin)

De prijs en het zwembad voor de kleinkinderen.

De douche te weinig schappen om je spullen op te zetten.

Tip! Wij zijn vanaf het hotel naar pretpark Hellendoorn geweest dat is 50km van af het hotel, drie kwartier rijden. Andere dag zijn we naar het pretpark in Slagharen gereden ook 50km. Vandaar dat de keuze op Dinkeloord is gevallen, mooi tussen de pretparken in.

7,7

Beoordeling door Anoniem, op 4 november 2017 (Stelletje)

De omgeving, veel afwisseling, natuur en cultuur. We hebben genoten van alles!

Tip! Bezoek vooral het stadje Ootmarsum, met zijn musea en galerieën.

8

Beoordeling door H.A.H. Dorland uit Hilversum, op 1 november 2017 (Gezin)

Weer eens eens een andere omgeving.

Tip! Landgoed Zingraven, leuk om daar te wandelen. Plaatsje Oostmarsum is ook de moeite waard om te bezoeken.

8,2

Beoordeling door J.K. Overweel uit Heinenoord, op 16 oktober 2017 (Stelletje)

Centrale ligging temidden van wandelgebieden; aanwezigheid van zwembad, voldoende parkeergelegenheid.

Tip! Heerlijk wandelgebied!

7,8

Beoordeling door F Miltenburg-Krijnsen uit Amersfoort, op 18 september 2017 (Stelletje)

Grote parkeerplaats en fietsenstalling.

Een kleine badkamer met ouderwets sanitair.

Tip! Prachtige omgeving om te fietsen.

7,6

Beoordeling door EDDY Baris Cohen uit Rotterdam, op 18 september 2017 (Gezin)

Heel aangenaam.

De kamer.

Tip! De hele omgeving is prachtig.

7,2

Beoordeling door J. Golverdingen uit Herwijnen, op 16 september 2017 (Stelletje)

Goed hotel en vlot personeel.

Langs de Denenkampseweg veel verkeer dag en nacht.

Tip! Prachtige omgeving om te fietsen.

8,4

Beoordeling door H.A Engberink uit Klazienaveen, op 12 september 2017 (Gezin)

Wij waren er al een keer geweest dat was ons ook goed bevallen, vriendelijk personeel, werd goed geholpen.

Het zwembad dat heeft nog steeds achterstallig onderhoud dat is jammer.

Tip! Je kan er mooi wandelen dicht bij Bad Bentheim Duitsland, zandverstuiving in Lutte en verder nog veel meer.

8,6

Beoordeling door L KIL uit OSSENDRECHT, op 11 september 2017 (Gezin)

Het was mooi gelegen. Er was een goede fietsenstalling waar de e-bike opgeladen kon worden.

Tip! Omgeving was heel mooi, prachtige fietsroutes en onderweg diverse bezienswaardigheden.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 15 juni 2017 (Stelletje)

De ligging van de locatie met de mogelijkheid tot mooie wandel en fietstochten in de omgeving.

De blaffende hond van de buren.

Tip! Landgoed Singraven was erg mooi, en het naastgelegen stadje Nordhorn.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 8 juni 2017 (Stelletje)

Rustige omgeving.

Kamer iets te klein, net als de douche/wc.

8,2

Beoordeling door H Van Putte uit Weesp, op 29 mei 2017 (Stelletje)

Omgeving, zwemfaciliteit (wel oplapbeurt nodig.) Stoomcabine.

Geen horren in de ramen, muggen! Kapotte lamp en gat in de plafonniere. Kamer 101.

Tip! Mooi museum in Denekamp, Openluchtmuseum Ootmarsum, Landgoed Singrave schitterend.

8

Beoordeling door Anoniem, op 17 mei 2017 (Stelletje)

Mooie omgeving. Heerlijk gefietst.

Aan drukke weg.

Tip! Mooie omgeving, natuur op z'n mooist en mooie kunstwerken gezien: 'De ontmoeting' van Karin Veldhuis vond ik bijzonder mooi!

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 17 april 2017 (Stelletje)

De uitstapjes in de omgeving.

Vele vlekken op vloerbedekking. En de slechte zit van stoelen en bank. De oude kamers hebben een upgrade nodig.

Tip! Leuke plaatjes,oa Ootmarsum, Oldenzaal. En prachtige groene omgeving.

7,4

Beoordeling door A.J.M. Meilink-Coenen uit Groesbeek, op 14 april 2017 (Groep)

Er even tussenuit zijn en de rust van de omgeving.

De knooppuntenroute die we hebben gefietst klopte niet.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 12 april 2017 (Stelletje)

Ontbijten, diner en de fietsenstalling die afgesloten kon worden met genoeg aansluitingen om je e-bikes op te laden.

De kamer. Vrij gehorig, zowel van de autoweg als binnen het gebouw zelf. Deze kamer bevond zich wel boven de ingang en aan de wegkant. Het kan natuurlijk zijn dat het in de overige gedeelte van het hotel minder gehorig was.

Tip! Zowel buiten als in het hotel was alles keurig schoon. Prachtige omgeving om te wandelen maar vooral om te fietsen. Een aanrader is om een bezoek te brengen aan Ootmarsum. Dit stadje is één grote kunstgalerij. Natuurgebied Het Lutterzand en een bezoek aan Park en Arboretum landgoed Singraven is ook een aanrader.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 23 maart 2017 (Groep)

Prima verblijf gehad, leuk zwembad.

Ontzettend saai ingerichte kamers en zeer gehorig, weinig handdoeken terwijl er wel een zwembad in het hotel is waar je gebruik van kunt maken, infrarood sauna aan vervanging toe. Het bier is wel heel duur.

7,2

Beoordeling door W.A. Kroese uit Krimpen aan den IJssel, op 15 maart 2017 (Stelletje)

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 11 maart 2017 (Stelletje)

Vanuit het hotel zijn er veel wandel en fietsroutes.

Wij hadden dit hotel voor de sauna geboekt maar helaas was deze defect.

Tip! Mooie wandelingen in de omgeving. Bad Bentheim en Ootmarsum zijn de moeite waard om te bezoeken.

7

Beoordeling door Anoniem, op 4 maart 2017 (Stelletje)

Een mooie ligging van het hotel. Verder hadden wij uitstekende matrassen, wat zeer belangrijk is voor de rust.

Iets achterstallig onderhoud, versleten vloerbedekking en gewelde deurlijsten in de badkamer.

Tip! Ootmarsum was zeer interessant.

8

Beoordeling door J.H. Roelofs uit Doorn, op 24 februari 2017 (Stelletje)

Een mooi hotel met goede bedden. Het eten was lekker. In het hotel hadden wij vriendelijk en behulpzaam personeel.

De kamer was aan een opknapbeurt toe, vooral de vloerbedekking was erg oud en lelijk.

Tip! De omgeving is heerlijk om te fietsen, zelfs in februari. Ootmarsum is een leuke plaats om te bezoeken. Als je van kunst en galerieën houdt, kun je daar je hart ophalen.

8,2