Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Beoordeling van Fletcher Hotel-Restaurant Dinkeloord

Fletcher Hotel-Restaurant Dinkeloord  

Algemeen omgeving - Kasteel Bentheim

Hotel - Beuningen

Fletcher Hotel-Restaurant Dinkeloord ligt in Twente, aan de gelijknamige rivier de Dinkel. Het hotel heeft een botenverhuur (van april t/m september), zodat je de natuurlijke omgeving vanaf het water kunt ontdekken. Er zijn uiteraard ook geweldige wandelingen en fietstochten te maken. De perfecte uitvalsbasis voor natuurliefhebbers en iedereen die graag een paar dagen wil... meer info
vanaf 29 50 p.p.

Unieke deals ontvangen

37 beoordelingen 7.8

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

Krantaanbieding! 3 dagen Twente incl. diner

2 nachten v.a. € 69,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Twente

1 nacht v.a. € 29,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Twente

2 nachten v.a. € 54,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Dit cijfer is een gemiddelde van onze eigen verzamelde beoordelingen en die van andere partijen

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door J Achterberg uit ENSCHEDE, op 8 januari 2018 (Gezin)

Vriendelijk personeel. Kamer direct aan de Dinkel. Sauna en zwembad.

8

Beoordeling door S.Y. de Vos uit De Bilt, op 3 januari 2018 (Stelletje)

Werd ziek dus vond niet zo veel meer, maar een goed hotel. Beetje gedateerd maar dat zijn wij ook.

7,5

Beoordeling door H. Nijland uit Apeldoorn, op 19 december 2017 (Gezin)

Een mooie omgeving in de directe nabijheid van het hotel. Ook Denekamp is een gezellige stad, met een leuk en ruim centrum en gratis parkeren.

Tip! Duitsland in en dan een bezoek aan Bad Bentheim met haar mooie kasteel. Ook de molen van Belt is een bezoek waard, deze ligt in het plaatsje Fasse. Ook het restaurant aldaar is prima met heerlijke pannenkoeken.

8,2

Beoordeling door W Veen uit lemmer, op 28 oktober 2018 (Stelletje)

We vonden leuk dat het personeel voorstelde om een kamer op de begane grond te reserveren. Omdat in geval de lift het niet zou doen we niet hoefden te trap lopen. En we zaten mooi dicht bij het zwembad.

We hadden wel het gevoel dat het hotel aan enig onderhoud toe is maar daar hadden we geen last van.

7,2

Beoordeling door H Regterschot uit Wapenveld, op 14 december 2017 (Stelletje)

Vriendelijk en behulpzaam personeel, zeer gemoedelijk in omgang.

Vloerbedekking zaten wat vlekken in zowel slaapkamer als restaurant, verder oké.

8,6

Beoordeling door R.C. Fok uit DORDRECHT, op 11 december 2017 (Stelletje)

Wij hebben 2 keer gedineerd en was goed verzorgd, ligging hotel ook prima.

Tip! Omgeving mooi, jammer het weer werkte niet mee maar dat kan je verwachten in december.

8

Beoordeling door W van den Hof uit Den Haag, op 8 december 2017 (Stelletje)

De sfeer en huiselijkheid, ongedwongen om in het Hotel te logeren. Alles was naar wens.

Tip! Het weer was bewolkt en regenachtig dus niet gewandeld of gefietst, wel een bezoekje aan Denekamp was leuk. Ook een bezoek aan Nordhorn in Duitsland.

8

Beoordeling door M. Van de Kolk uit Uddel, op 29 november 2017 (Stelletje)

De sfeer in het hotel is goed en de verzorging uitstekend.

De kamers en de sanitaire voorzieningen moeten hoognodig naar een hoger niveau worden aangepast. De bar en het restaurant zagen er goed uit.

Tip! Bad Bentheim en Nordhorn zijn zeker een bezoekje waard.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 7 november 2017 (Stelletje)

Mooie natuur in de omgeving, goed ontbijt.

Kamer en hotel maakten uitgeleefde indruk.

Tip! Kurort Bard Bentheim met Mineralbad bezocht en mooie natuurgebieden Lutterzand en landgoed Singraven liggen in de nabijheid.

7,5

Beoordeling door Anoniem, op 4 november 2017 (Stelletje)

De omgeving, veel afwisseling, natuur en cultuur. We hebben genoten van alles!

Tip! Bezoek vooral het stadje Ootmarsum, met zijn musea en galerieën.

8

Beoordeling door H. Schaarman uit HEERJANSDAM, op 7 juli 2018 (Stelletje)

Het personeel was heel erg vriendelijk en behulpzaam. We hebben genoten van het zwembad en het heerlijke terras. Het ontbijt was goed verzorgd.

Het hotel heeft erg veel achterstallig onderhoud. Het ligt aan een drukke weg. De kamers aan de straatkant zou ik niet aanbevelen, want je word wakker van het lawaai van het verkeer.

Tip! Mooi wandelgebied, erg leuk ook om te fietsen of te toeren met de motor.

7,8

Beoordeling door M.J van Van uden uit rosmalen, op 6 november 2017 (Gezin)

De prijs en het zwembad voor de kleinkinderen.

De douche te weinig schappen om je spullen op te zetten.

Tip! Wij zijn vanaf het hotel naar pretpark Hellendoorn geweest dat is 50km van af het hotel, drie kwartier rijden. Andere dag zijn we naar het pretpark in Slagharen gereden ook 50km. Vandaar dat de keuze op Dinkeloord is gevallen, mooi tussen de pretparken in.

7,7

Beoordeling door H.A.H. Dorland uit Hilversum, op 1 november 2017 (Gezin)

Weer eens eens een andere omgeving.

Tip! Landgoed Zingraven, leuk om daar te wandelen. Plaatsje Oostmarsum is ook de moeite waard om te bezoeken.

8,2

Beoordeling door J.K. Overweel uit Heinenoord, op 16 oktober 2017 (Stelletje)

Centrale ligging temidden van wandelgebieden; aanwezigheid van zwembad, voldoende parkeergelegenheid.

Tip! Heerlijk wandelgebied!

7,8

Beoordeling door EDDY Baris Cohen uit Rotterdam, op 18 september 2017 (Gezin)

Heel aangenaam.

De kamer.

Tip! De hele omgeving is prachtig.

7,2

Beoordeling door F Miltenburg-Krijnsen uit Amersfoort, op 18 september 2017 (Stelletje)

Grote parkeerplaats en fietsenstalling.

Een kleine badkamer met ouderwets sanitair.

Tip! Prachtige omgeving om te fietsen.

7,6

Beoordeling door H.A Engberink uit Klazienaveen, op 12 september 2017 (Gezin)

Wij waren er al een keer geweest dat was ons ook goed bevallen, vriendelijk personeel, werd goed geholpen.

Het zwembad dat heeft nog steeds achterstallig onderhoud dat is jammer.

Tip! Je kan er mooi wandelen dicht bij Bad Bentheim Duitsland, zandverstuiving in Lutte en verder nog veel meer.

8,6

Beoordeling door L KIL uit OSSENDRECHT, op 11 september 2017 (Gezin)

Het was mooi gelegen. Er was een goede fietsenstalling waar de e-bike opgeladen kon worden.

Tip! Omgeving was heel mooi, prachtige fietsroutes en onderweg diverse bezienswaardigheden.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 15 juni 2017 (Stelletje)

De ligging van de locatie met de mogelijkheid tot mooie wandel en fietstochten in de omgeving.

De blaffende hond van de buren.

Tip! Landgoed Singraven was erg mooi, en het naastgelegen stadje Nordhorn.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 8 juni 2017 (Stelletje)

Rustige omgeving.

Kamer iets te klein, net als de douche/wc.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 17 mei 2017 (Stelletje)

Mooie omgeving. Heerlijk gefietst.

Aan drukke weg.

Tip! Mooie omgeving, natuur op z'n mooist en mooie kunstwerken gezien: 'De ontmoeting' van Karin Veldhuis vond ik bijzonder mooi!

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 30 maart 2018 (Gezin)

Wij hebben een prima verblijf gehad. Wij kwamen voor Ootmarsum dus de afstand was prima. Zijn al vaker in Dinkeloord geweest. Goede plek.

Had veel last van de grote weg die er voor langs loopt. Veel verkeer op de zaterdagavond.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 17 april 2017 (Stelletje)

De uitstapjes in de omgeving.

Vele vlekken op vloerbedekking. En de slechte zit van stoelen en bank. De oude kamers hebben een upgrade nodig.

Tip! Leuke plaatjes,oa Ootmarsum, Oldenzaal. En prachtige groene omgeving.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 23 maart 2017 (Groep)

Prima verblijf gehad, leuk zwembad.

Ontzettend saai ingerichte kamers en zeer gehorig, weinig handdoeken terwijl er wel een zwembad in het hotel is waar je gebruik van kunt maken, infrarood sauna aan vervanging toe. Het bier is wel heel duur.

7,2

Beoordeling door W.A. Kroese uit Krimpen aan den IJssel, op 15 maart 2017 (Stelletje)

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 4 maart 2017 (Stelletje)

Een mooie ligging van het hotel. Verder hadden wij uitstekende matrassen, wat zeer belangrijk is voor de rust.

Iets achterstallig onderhoud, versleten vloerbedekking en gewelde deurlijsten in de badkamer.

Tip! Ootmarsum was zeer interessant.

8

Beoordeling door J.H. Roelofs uit Doorn, op 24 februari 2017 (Stelletje)

Een mooi hotel met goede bedden. Het eten was lekker. In het hotel hadden wij vriendelijk en behulpzaam personeel.

De kamer was aan een opknapbeurt toe, vooral de vloerbedekking was erg oud en lelijk.

Tip! De omgeving is heerlijk om te fietsen, zelfs in februari. Ootmarsum is een leuke plaats om te bezoeken. Als je van kunst en galerieën houdt, kun je daar je hart ophalen.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 11 maart 2017 (Stelletje)

Vanuit het hotel zijn er veel wandel en fietsroutes.

Wij hadden dit hotel voor de sauna geboekt maar helaas was deze defect.

Tip! Mooie wandelingen in de omgeving. Bad Bentheim en Ootmarsum zijn de moeite waard om te bezoeken.

7

Beoordeling door Anoniem, op 12 april 2017 (Stelletje)

Ontbijten, diner en de fietsenstalling die afgesloten kon worden met genoeg aansluitingen om je e-bikes op te laden.

De kamer. Vrij gehorig, zowel van de autoweg als binnen het gebouw zelf. Deze kamer bevond zich wel boven de ingang en aan de wegkant. Het kan natuurlijk zijn dat het in de overige gedeelte van het hotel minder gehorig was.

Tip! Zowel buiten als in het hotel was alles keurig schoon. Prachtige omgeving om te wandelen maar vooral om te fietsen. Een aanrader is om een bezoek te brengen aan Ootmarsum. Dit stadje is één grote kunstgalerij. Natuurgebied Het Lutterzand en een bezoek aan Park en Arboretum landgoed Singraven is ook een aanrader.

7,6

Beoordeling door A.J.M. Meilink-Coenen uit Groesbeek, op 14 april 2017 (Groep)

Er even tussenuit zijn en de rust van de omgeving.

De knooppuntenroute die we hebben gefietst klopte niet.

7,6

Beoordeling door H Van Putte uit Weesp, op 29 mei 2017 (Stelletje)

Omgeving, zwemfaciliteit (wel oplapbeurt nodig.) Stoomcabine.

Geen horren in de ramen, muggen! Kapotte lamp en gat in de plafonniere. Kamer 101.

Tip! Mooi museum in Denekamp, Openluchtmuseum Ootmarsum, Landgoed Singrave schitterend.

8

Beoordeling door J. Golverdingen uit Herwijnen, op 16 september 2017 (Stelletje)

Goed hotel en vlot personeel.

Langs de Denenkampseweg veel verkeer dag en nacht.

Tip! Prachtige omgeving om te fietsen.

8,4