Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten
Je bevindt je in:    > Zoweg.nl > Hotel Nederland > Hotel Breda > Novotel Breda > Beoordelingen

Beoordeling van Novotel Breda

Novotel Breda  

Efteling - algemeen

Hotel - Breda

Het stijlvolle 4-sterren Novotel Breda is gelegen nabij het historische centrum van Breda. Dichtbij het Mastbos, de Efteling en de grens met België. Vanuit Utrecht bereik je het hotel in ongeveer een uur rijden. Novotel Breda is een kindvriendelijk hotel met een speelplaats, buitenzwembad en tuin met terras. De auto parkeer je gratis op het terrein en het biedt gratis wifi in het... meer info
vanaf 64 00 p.p.

Unieke deals ontvangen

18 beoordelingen 8.1

Aanbiedingen  Nachten Prijzen per persoon  

2 dagen Efteling Familiekamer 4 pers.

1 nacht v.a. € 64,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: 3,20%
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Breda incl. Efteling

1 nacht v.a. € 85,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: 3,20%
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Breda incl. Efteling kamer met tuinzicht

1 nacht v.a. € 95,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: 3,20%
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door CHRISTEL Cools uit waarloos, op 5 oktober 2017 (Stelletje)

De koffie en thee op de kamer. Veel opbergruimte.

Tip! We hadden 2 dagen Efteling gedaan met de kleinkinderen met 1 overnachting dus super.

10

Beoordeling door M.K. Milia uit Rijssen, op 10 januari 2018 (Gezin)

Goede locatie. Binnen 10 minuten in het centrum. Dichtbij de snelweg

8

Beoordeling door A Dekema uit Almere, op 25 februari 2017 (Gezin)

8,7

Beoordeling door Anoniem, op 9 januari 2018 (Groep)

8,8

Beoordeling door EA Gravemaker uit IJmuiden, op 5 januari 2016 (Gezin)

Gastvrij en vriendelijk personeel, die service weten te geven.

Tip! Centraal gelegen, goed bereikbaar en alles staat duidelijk aangegeven.

8,2

Beoordeling door AWJM Kanters uit Meijel, op 2 november 2015 (Gezin)

Het was rustig en een mooi hotel. Het ontbijt vonden wij super.

Tip! De combinatie met de Efteling kaartjes vonden wij ideaal.

8,7

Beoordeling door S Schoordijk uit wormer, op 23 september 2015 (Stelletje)

Perfect.

Tip! Binnen 10 min ben je met de fiets in hartje Breda!

8,3

Beoordeling door A.M. Goedkoop uit Waddinxveen, op 15 september 2015 (Groep)

Alles. Maar wat ons is opgevallen dat uw organisatie zulke vriendelijke medewerkers heeft. Wij zijn zeer tevreden.

Wij vonden alles leuk.

Tip! Ik ben aan mijn kaak geopereerd en ik mocht niet kauwen en alleen zacht voedsel eten. Wij hadden een Margriet arrangement inclusief diner. De medewerkers van het restaurant hebben met mij meegedacht wat ik het beste kon eten. Heel attent.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 30 april 2018 (Gezin)

Het hotel is onlangs gerenoveerd, van binnen alles netjes en allemaal super vriendelijk. Kaartjes voor de Efteling netjes geregeld en alles lag al klaar bij aankomst.

Schimmel in de badkamer.

Tip! De Efteling dicht bij en snel te bereiken!

8,5

Beoordeling door Anoniem, op 2 september 2015 (Groep)

5,8

Beoordeling door H.P.G. Slinkman uit Deventer, op 26 augustus 2015 (Gezin)

Het samenzijn.

Het zwembad werd niet opengedaan terwijl dat wel was toegezegd, later teruggedraaid. Wij hadden om 18.30 gereserveerd voor het eten. Bestelden een 2 gangen menu bestaaande uit hoofdgerecht en dessert. Om 20.50 wachtten we nog steeds op het dessert, met 2 kinderen is dit lange wachten heel vervelend en wij waren niet de enige gasten die zo lang moesten wachten.

7,5

Beoordeling door Anoniem, op 19 augustus 2015 (Gezin)

Prima locatie, heerlijk ontbijt, goed diner, prima kamers, mooie tuin/zwembad.

Onrustige/onprofessionele medewerkers die uitstralen het niet aan te kunnen. Erg lang gewacht op hoofdgerecht (1,5 uur). Arrangement was incl. diner, maar bij bijna alle gerechten moet je bijbetalen.

Tip! Breda is topstad, heel gezellig, mooie gebouwen, leuke winkels. Het nabije Mastbos is erg mooi wandelgebied.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 3 augustus 2015 (Stelletje)

Kamers en personeel heel goed.

Honden in het hotel.

Tip! Breda is gewoon een super mooie en gezellige stad.

8,8

Beoordeling door CMH Berends uit Veldhoven, op 11 juli 2015 (Gezin)

Mooi hotel, fijne parkeerplaats en een mooie gezellige tuin mét zwembad.

Het inchecken verliep niet echt soepel, het meisje wat ons hielp had weinig kennis van zaken. De welkomsborrel hebben we niet gehad. Toen ik afrekende vergat ze de toeristenbelasting, die moest ik afrekenen bij vertrek. Bij het diner moest er bij bijna van de hoofdgerechten bijbetaald worden, dit was heel onduidelijk. Als je geen hamburger bestelde betaalde je extra! De kamer was niet goed schoon! Bij het boeken stond er 5 min van het centrum en dit klopte dus echt niet! En het buspaaltje waar we naar verwezen werden was vanaf onze aankomstdag niet in werking!

Tip! We hebben heerlijk gegeten bij Centwich in de Akkerstraat 14 in Breda!

7,7

Beoordeling door M. Koopmans uit Joure, op 14 juli 2015 (Gezin)

We waren dichtbij deEfteling. Breda is een leuke stad.

We hebben 's avonds in het hotel gegeten. Dit was slecht. Prijs/kwaliteit leek nergens op. Zonde!!

7,3

Beoordeling door Anoniem, op 10 juni 2015 (Gezin)

De tuin, de sfeer en de rust!

7,7

Beoordeling door Anoniem, op 9 juni 2015 (Gezin)

Lag precies goed voor de fietstochten die we wilden gaan maken en makkelijk om naar de binnenstad te fietsen.

Tip! Goede omgeving voor fietstochten, afwisselend.

7,8

Beoordeling door M Megens uit Druten, op 28 mei 2015 (Gezin)

8,2