Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Beoordeling van Fletcher Hotel-Restaurant De Zalm

Fletcher Hotel-Restaurant De Zalm  

Fletcher Hotel-Restaurant De Zalm

Hotel - Brielle

In het historische centrum van de voormalige haven- en handelstad Brielle staat het knusse familiehotel Fletcher Hotel-Restaurant De Zalm. De stad heeft een rijke historie die het ontdekken ervan meer dan waard is. Je kunt een bezoek brengen aan het Historisch museum en een stadswandeling maken. Steden als Rotterdam, Den Haag en Zierikzee liggen in de buurt voor een dagje shoppen of een leuke... meer info
vanaf 65 00 p.p.

Unieke deals ontvangen

23 beoordelingen 7.6

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

Krantaanbieding! 3 dagen Brielle + Thermen Holiday

2 nachten v.a. € 65,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door Anoniem, op 17 juni 2018 (Stelletje)

Dat het hotel midden in het stadje ligt en dat het een eigen parkeerplaats heeft.

Tip! Wij waren er maar 2 nachten en hebben o.a. ook Middelburg en Rockanje bezocht.

7,6

Beoordeling door G.H. Vogel uit Luyksgestel, op 10 mei 2018 (Stelletje)

Mooie locatie en vriendelijk personeel. Een gedateerde, maar wel een schone kamer.

Tip! Prachtig stadje met veel historie en bezienswaardigheden. Mooie omgeving voor waterrecreatie en schitterende fietsroutes!

8

Beoordeling door J van Ginneken uit Sprundel, op 4 december 2017 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door A Boekhout uit Voorburg, op 16 november 2017 (Gezin)

Dit hotel ligt gezellig in de winkelstraat van Brielle, ook is er voldoende parkeerruimte voor de gasten. Het personeel is zeer vriendelijk. De kamer zag er schoon en netjes uit.

Tip! Wij hebben de Catharijne kerk bezocht en daar hebben wij 316 treden omhoog gelopen om van het uitzicht boven op de kerktoren te genieten!

7,8

Beoordeling door R van der Zanden uit Veghel, op 22 juli 2018 (Stelletje)

De locatie was top!

De kamer was wat oubollig.

Tip! Plaats Brielle was ontzettend leuk. Omgeving zeker de moeite waard om fietsend te verkennen.

8

Beoordeling door Anoniem, op 3 november 2017 (Stelletje)

Vriendelijk personeel en een mooie omgeving.

Was een heel erg rumoerig hotel tot diep in de nacht geweld voor het hotel heb er wel wat van gezegd wil er wel nog eens terug maar dan een kamer aan de achterzijde.

Tip! Een mooie omgeving voor te fietsen en te wandelen.

7

Beoordeling door Anoniem, op 5 november 2017 (Gezin)

Vriendelijk personeel. Eten was eerste dag prima. Tweede dag minder keuze mogelijkheden.

Kamer met bad gereserveerd. Bij aankomst geen bad aanwezig.Receptie nog kamer met bad geregeld. Geen werkend schakelaar bij bedlamp, op contactdoos geen spanning. Aan 1 kant van het bed een bedlamp. Schimmel op kitrand bad. Wc pot stond niet op vlakke vloer en maakte lawaai bij het verlaten.

Tip! We hebben genoten van de mooie omgeving. Veel gefietst en genoten van de mooie straten en gevels.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 17 oktober 2017 (Groep)

Midden in centrum.

Kamer tegenover terras. Wij hadden er nu geen last van maar kan me voorstellen dat het zomers erg druk is en veel herrie.

Tip! Strand Rockanje, eerste slag, erg mooi.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 10 april 2018 (Gezin)

De stadium Brielle.

Erg gehorig hotel!

Tip! Mooi vestingstadje erg sfeervol.

9

Beoordeling door Anoniem, op 24 september 2017 (Stelletje)

Dat het hotel zo'n goede uitvalsbasis biedt voor bezichtiging van het prachtige stadje.

De gedateerde kamer. Goed schoon, maar saai.

Tip! Niet alleen het centrum is bezienswaardig, ook de buitenring is een wandeling waard.

8

Beoordeling door Anoniem, op 14 september 2017 (Stelletje)

Alles was oké. Bediening, eten en kamer .

Wij sliepen helemaal boven daar hadden we herrie v.d. afzuiging.

Tip! Heel mooi om te fietsen, strand, water, bos. Wij zijn naar de Maasvlakte gefietst erg mooi en interessant.

7,6

Beoordeling door E.A. Sprokkereef uit meerlo, op 7 september 2017 (Stelletje)

Midden in het stadje, mooie kamer, rustig.

personeel soms meer met zichzelf bezig, soms de muziek veel te luid aan.

Tip! Brielle is prachtig om te wandelen of te fietsen.

7,2

Beoordeling door J Bakker uit Huissen, op 5 september 2017 (Gezin)

Hotel in centrum van Brielle.

Gehorigheid van de kamers.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 28 augustus 2017 (Groep)

Vond het leuk dat het gunstig lag.

Doordat het hotel midden in een drukke straat ligt, ging het slapen moeizaam. Daarnaast konden wij de auto niet kwijt, omdat het parkeerterrein al volledig bezet was, maar was de kok zo vriendelijk om zijn plaats aan mijn vriendin af te staan.

Tip! Doordat het prachtig weer was hebben we volop kunnen fietsen en wandelen. De plaats Brielle is een bezoek waard en door de duinen fietsen was geweldig. Het is een mooie oude plaats.

7,6

Beoordeling door J.H.B. Altenrath uit Bilthoven, op 21 februari 2018 (Stelletje)

De plaats Brielle.

Het douchen in een badkuip met een gladde bodem. Voor een comfortkamer weinig comfort. Als je wat later aan het ontbijt verschijnt zijn er veel dingen op.

Tip! De molen en het museum waren leuk om te bezoeken.

6,2

Beoordeling door H Van der Weerd uit Harskamp, op 18 juli 2018 (Stelletje)

Het personeel was zeer vriendelijk en een heerlijk ontbijt.

De kamer die we hadden was oud en vloerbedekking vol vlekken. Aan terras kant. Dus gehorig. Kamer en badkamer zijn echt toe aan vernieuwing.

Tip! Brielle is een leuke plaats met mooie fiets routes.

6,6

Beoordeling door C.J. Uyterlinde uit Den Bosch, op 27 augustus 2017 (Groep)

Prettig hotel, vriendelijke mensen, goede service, prima diner.

Een van de gehuurde fietsen had een kraak bij de trapper, gevolg; de hele dag "kraak kraak". Graag iets meer aandacht voor de fietsen, ook de banden.

Tip! Leuke plaats Brielle. Erg gezellig. De omgeving was goed om te fietsen. Helaas hebben we meer kilometers gefietst omdat de knooppunten soms niet goed aangegeven stonden en wij de verkeerde kant op gingen. Het strand was goed bereikbaar.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 25 augustus 2017 (Individueel)

Mooie locatie, in het centrum van Brielle.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 23 augustus 2017 (Stelletje)

We kregen beschrijving van een stadswandeling. Erg leuk. Vriendelijk personeel.

Tip! De vestingdagen in Hellevoetsluis.

7,8

Beoordeling door F. Blom uit Almere, op 25 juli 2017 (Stelletje)

Goed hotel, vriendelijk personeel, prima parkeerfaciliteiten. Ontbijt en diner goed. Wij sliepen op een ruime kamer, geschikt voor 3 personen maar wij waren met 2.

Slapen wat onrustig vanwege de ligging midden in de stad.

Tip! Historisch stadje, leuke stadswandeling. Mooie omgeving (bijvoorbeeld fietsen door de plaatsjes Geervliet, Heenvliet, Hellevoetssluis). Heerlijk strand van Rockanje (niet druk, niet duur).

7,8

Beoordeling door H van Ingen uit Lienden, op 17 juli 2017 (Stelletje)

Mooie locatie.

Interieur is nogal gedateerd.

Tip! Rockanje is een leuke badplaats. Hellevoetsluis heeft een leuk oud centrum.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 6 juni 2018 (Gezin)

Hotel ligt in het centrum. Sfeer was gezellig/gemoedelijk. Ook leuk dat we bij het inchecken een stads rondwandeling kregen.

Een nadeel van de ligging v/h hotel was dat er een zeer druk bevolkt terras onder onze kamer (a.d. voorkant v/h hotel) was waar tot diep in de nacht veel lawaai werd geproduceerd waardoor we het raam moesten sluiten en met oordopjes in konden slapen.

Tip! Een hele leuke plaats! Oud met een geschiedenis. Gezellige winkelstraatjes en vriendelijke mensen, zowel in restaurants als in de winkels. In de omgeving zo"n 10 km verderop is er het strand van Rockanje.

7,4

Beoordeling door AMA Schutten e/v Schobben uit Eygelshoven, op 14 juli 2017 (Stelletje)

De vriendelijke bediening, het diner in de avond was erg lekker en goed verzorgd! We komen zeker weer terug!!

De dekens zijn te warm, maar het was die dag ook erg warm.

Tip! Het is heerlijk fietsen in de omgeving en het strand van Rockanje is ons zeer goed bevallen! De strandtentjes zijn leuk en goed verzorgd. De prijs/kwaliteitsverhouding is zeer goed.

8