Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Beoordeling van Fletcher Badhotel Callantsoog

Fletcher Badhotel Callantsoog  

Fletcher Badhotel Callantsoog - Omgeving

Hotel - Callantsoog

Bovenin Noord-Holland, op loopafstand van de duinen en het strand, vind je het in het voorjaar van 2017 volledig gerenoveerde Fletcher Badhotel Callantsoog. Dit is een van de oudste badplaatsen van Nederland. De mooie natuurlijke omgeving, zorgt ervoor dat je hier volledig zult ontspannen. Het hotel is tussen Den Helder en Alkmaar gelegen. Een uitstapje naar Texel of de bekende... meer info
vanaf 39 50 p.p.

Unieke deals ontvangen

43 beoordelingen 8.1

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

2 dagen Kust

1 nacht v.a. € 39,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Kust

2 nachten v.a. € 89,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Dit cijfer is een gemiddelde van onze eigen verzamelde beoordelingen en die van andere partijen.

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door Anoniem, op 6 april 2019 (Stelletje)

Het hotel ligt op een mooie plek, niet ver van de duinen en het strand. We hadden een kamer met uitzicht op de landerijen en de duinen. Het is een gezellig dorpje/stadje. De kamer was goed ingericht en schoon. Dit laatste is erg belangrijk.

Het is een wat verouderd hotel. Het balkon was echt verouderd en verveloos. De badkamer is wel aan vervanging toe. Een douchekop met kleine waterstraal, een douchegordijn enz., dat is niet meer van deze tijd. Ook ontbrak er een föhn, dat is wel prettig wanneer je je haar gewassen hebt ook je haar kan drogen. Wel te vragen bij de receptie op basis van beschikbaarheid. ondanks dat hebben we het goed naar ons zin gehad.

Tip! De omgeving is prachtig, het strand is mooi. We zijn naar een natuurgebied van Natuurmonumenten geweest. Echt heel indrukwekkend. Echt een aanrader. Het nadeel hiervan is voor de bezoekers dat je entree moet betalen als je geen lid bent van NM (dat zijn wij wel) en de hond mag niet mee naar binnen. Hebben we wel gedaan omdat onze hond gehandicapt is en in een wagentje zit. Nadeel: in het dorp en op het strand geen openbare toiletten ook niet met een toegang van € 0,50. Ook niet bij de bakker waar je wel koffie met taart kan nuttigen.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 3 april 2019 (Stelletje)

Prima hotel, een mooie omgeving en een rustige sfeer.

We miste een iets groter tafeltje op de kamer, was wel heel klein.

Tip! Zwanenwater is prachtig.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 1 april 2019 (Individueel)

Mooie kamer, prima ligging.

Badkamer niet goed schoon, verouderd sanitair. In de kamer deden twee lichtpunten het niet. Benadering van het personeel was erg onpersoonlijk en niet vertrokken.

6,5

Beoordeling door Anoniem, op 25 maart 2019 (Stelletje)

Goede uitvalbasis, zowel qua eten als verblijf, voor het maken van wandelingen en dagtochten.

Tip! We hebben en aantal mooie wandelingen kunnen maken over het strand, in de duinen en langs -deels bloeiende- bloembollenvelden.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 15 maart 2019 (Stelletje)

Mooie, schone kamer. Leuk binnenzwembad. Bijzonder vriendelijk personeel.

Restaurant matig: avondeten van matige kwaliteit en bij ontbijt geen cappuccino of latte macchiato.

Tip! Mooie duinen en dito strand (alleen jammer van het slechte weer). Callantsoog niet echt bijzonder. Er zijn leukere badplaatsen.

7,6

Beoordeling door A. Eilander uit Vaassen, op 14 maart 2019 (Stelletje)

Bijna alles.

Het uitzicht.

8,6

Beoordeling door B. - Brigitte Hemming uit Elburg, op 3 maart 2019 (Groep)

Verzorgd en smakelijk diner.

Tip! Er staat een tafel met folders. Gasten moeten ook zelf actie ondernemen.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 3 maart 2019 (Gezin)

De zee

Smoezelige kamer Diner was smakeloos

6,6

Beoordeling door Anoniem, op 2 maart 2019 (Stelletje)

De klant vriendelijkheid en de mogelijkheden.

Slecht onder houden gebouw, ramen smerig en groene balkon was niet fijn.

Tip! Omgeving prima, goede locatie. Perfect voor te fietsen.

7,4

Beoordeling door J.J.D. Six Dijkstra uit Lexmond, op 19 februari 2019 (Stelletje)

Goede kamer, met lekkere bedden.

Het sanitair is wat verouderd en de bediening was wat traag bij het diner.

Tip! Een wandeling langs het strand naar Den Helder behoort tot de mogelijkheden, maar er is geen ov verbinding terug!

8

Beoordeling door M Nap uit Zetten, op 16 februari 2019 (Gezin)

Prima plek, vriendelijk, behulpzaam personeel, fijne kamers, rustig.

Geblaf van honden.

Tip! Gunstig gelegen t.o.v. Alkmaar, Hoorn ivm. museum bezoek.

9

Beoordeling door L Rigtering uit Arcen, op 11 februari 2019 (Stelletje)

7,3

Beoordeling door Anoniem, op 10 februari 2019 (Gezin)

De ligging het ontbijt en diner kamer.

Tip! Dichtbij Den Helder Texel strand centrum.

8

Beoordeling door H Hermse uit Vlijmen, op 6 februari 2019 (Stelletje)

Een mooie kamer en een gezellige eetruimte.

Tip! Voldoende mogelijkheden voor uitstapjes, ook met minder mooi weer. Bezoek Alkmaar, Schagen of ga met de boot naar Texel.

9

Beoordeling door Anoniem, op 6 februari 2019 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 4 februari 2019 (Gezin)

De ligging en de kamer zijn goed.

Het restaurant was matig. Bedienend personeel was niet professioneel. Wat op de kaart stond was er niet en er werd ter plekke een ander menu bedacht.

Tip! De omgeving is prima. Dichtbij het strand, waar je fijne wandelingen kunt maken.

7,6

Beoordeling door R Steenhuizen n uit De Wilgen, op 3 februari 2019 (Stelletje)

We hebben genoten van de sauna. Het diner was heerlijk.

Niet al het personeel was professioneel bezig.

Tip! De tweede dag naar restaurant Iesewies, een aanrader.

7,4

Beoordeling door L. Martinsen uit Poeldijk, op 24 januari 2019 (Gezin)

Lekker weg.

Tip! Callantsoog is gezellig, met veel restaurants. Met de auto kan je ook gemakkelijk naar Alkmaar en Heerhugowaard.

9,2

Beoordeling door D Roffel-Bargeman uit Hoogezand, op 31 juli 2018 (Stelletje)

Nette kamer, alleen uitzicht was minder.

Badkamer oubollig en niet helemaal schoon, douchegordijn.

Tip! Door de hitte meest aan het strand geweest.

7,6

Beoordeling door H.A.B. Fam. H. Bouman uit Beuningen Gld, op 12 mei 2018 (Stelletje)

Leuk genoeg om nog een keer te boeken.

Tip! Dorp op loopafstand en het strand is goed bereikbaar (15 minuten lopen).

8

Beoordeling door F.G.A. Boersma-Dun uit Delfzijl, op 26 maart 2018 (Groep)

Vriendelijke ontvangst. Dicht bij Callantsoog, dus dicht bij de zee. Kamer prima in orde. Eten goed.

Tip! De zee was wel het mooiste van alles.

8,6

Beoordeling door B.F. van de Ven uit EPE, op 12 maart 2018 (Stelletje)

Alles eigenlijk. Ook het zwembad hebben wij 3 keer kunnen benutten.

Het lange wachten in het restaurant (wel heel lekker).

Tip! We hebben door de duinen gefietst en met de auto een bezoek aan Alkmaar gebracht. WAT EEN LEUKE STAD.

9,6

Beoordeling door E.A. Koehoorn uit Meppel, op 6 maart 2018 (Gezin)

8

Beoordeling door A. Damen uit Siegerswoude, op 4 maart 2018 (Gezin)

Gemoedelijk hotel met vriendelijk personeel.

Geen koffie/theefaciliteiten op de kamer.

Tip! Heerlijk uitwaaien op het strand en op korte afstand van Alkmaar voor een dagje cultuur/shoppen.

8,7

Beoordeling door H Bakermans uit Groningen, op 1 maart 2018 (Stelletje)

Alles prima.

Tip! Loopafstand van strand en dorp. Prima plek.

7,4

Beoordeling door MGJH Van Helden uit Melick, op 28 februari 2018 (Stelletje)

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 26 februari 2018 (Stelletje)

De locatie, vlakbij het strand en het natuurgebied het zwanenwater.

Tip! Heerlijke plek om tot rust te komen en te genieten van eindeloze strandwandelingen.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 24 februari 2018 (Gezin)

De omgeving (zee).

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 21 februari 2018 (Stelletje)

Dichtbij strand.

Tip! Prachtige omgeving. Zijn strand liefhebbers!!

7,8

Beoordeling door LJM Pouwels uit Cuijk, op 19 februari 2018 (Groep)

De duinen en omgeving.

Tip! Leuk fietsen naar Den Helder en Julianadorp.

7,7

Beoordeling door Anoniem, op 19 februari 2018 (Stelletje)

Mooi zwembad.

Warm op de kamer, zeker ‘s nachts.

Tip! Lekker dichtbij zee, met gezellig strandpaviljoen. Ook open in winter. We vonden Schagen zeker de moeite waard.

7,2

Beoordeling door M.F.M. Bekkers uit Berlicum, op 16 februari 2018 (Gezin)

Het heerlijke zwembad! En prijs kwaliteit verhouding is een topper!

Tip! Bergen bezoeken! En bezoek strandtent!

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 14 februari 2018 (Stelletje)

Lekker dicht bij zee.

Tip! Rustige omgeving.

7,8

Beoordeling door JR Spoelman uit assen, op 25 januari 2018 (Stelletje)

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 19 januari 2018 (Stelletje)

Tip! Lekker gefietst bij Petten langs de zee en in de duinen.

9,4

Beoordeling door J Huisink uit Apeldoorn, op 10 januari 2018 (Stelletje)

Mooie locatie, gezellige sfeer.

'S morgens vroeg wakker gemaakt worden door mensen die op het dak waren. Omdat er een lek was.

Tip! Mooi strand, altijd gezellig dorpje. Lekker eten. Café's erg leuk.

8

Beoordeling door J Gankema uit Emmen, op 9 januari 2018 (Gezin)

De ontspannen sfeer en een goed diner.

Geen licht boven de eerste spiegel.

9

Beoordeling door RJJ Piron uit duerne, op 4 januari 2018 (Gezin)

Het gebouw heeft achterstallig onderhoud. Gemis om thee te zetten op de kamer.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 14 september 2017 (Stelletje)

De kamer was erg mooi en netjes, en mooie locatie dicht bij het strand.

Tip! Zwembad water warmer, was erg koud.

7,8

Beoordeling door J Dijkstra uit Meppel, op 9 juni 2017 (Gezin)

Prima.

Tip! Stoomtram Hoorn - Medemblik incl. boottocht Enkhuizen, hierna NS trein Hoorn.

8,4