Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten
Je bevindt je in:    > Zoweg.nl > Hotel Nederland > Hotel Coevorden > Kasteel Coevorden > Beoordelingen

Beoordeling van Kasteel Coevorden

Kasteel Coevorden  

Kasteel Coevorden

Hotel - Coevorden

Het prachtige Kasteel Coevorden is gelegen op de Drentse Hondsrug in het hart van deze vestingstad. Het bestaat uit twee gedeeltes. In het kasteel zelf is een restaurant gevestigd en het hotel bevindt zich in het voormalig graanpakhuis op 50 meter afstand. De historische elementen zijn goed bewaard gebleven, waardoor er niets aan het karakter verloren is gegaan. Op 20 minuten rijden ligt de... meer info
vanaf 42 00 p.p.

Unieke deals ontvangen

132 beoordelingen 8.1

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

Krantaanbieding! 3 dagen Drenthe Halfpension

2 nachten v.a. € 65,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 3,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Drenthe Design King incl. 2-gangen diner

1 nacht v.a. € 84,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 3,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Drenthe Design King incl. 2-gangen diner

2 nachten v.a. € 84,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 3,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Drenthe Design Suite incl. 3-gangen diner

1 nacht v.a. € 52,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 3,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Drenthe Design Suite incl. 3-gangen diner

2 nachten v.a. € 104,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 3,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Drenthe Design King room

1 nacht v.a. € 42,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 3,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door Anoniem, op 20 maart 2019 (Groep)

Alles.

10

Beoordeling door EMMANUEL Freriks uit Amsterdam, op 20 maart 2019 (Stelletje)

Mooie kamer en een leuke locatie.

7,6

Beoordeling door D Koopman uit Bennebroek, op 20 maart 2019 (Stelletje)

Het kasteel, het pakhuis en het personeel. Een warme en aangename plek.

We moesten lang wachten op ons voorgerecht. We kregen het verkeerde voorgerecht, maar we kregen excuses en het gerecht werd niet op de rekening gezet. Keurig opgelost.

Tip! Rij naar Ter Apel. Het plattelandsklooster; de moeite waard.

7,8

Beoordeling door CJJ de Laat uit Lithoijen, op 19 maart 2019 (Groep)

Prachtige locatie. Vriendelijk personeel. Riante en stijlvolle kamers.

Tip! Mooie omgeving om te fietsen.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 14 maart 2019 (Stelletje)

Een apart en bijzonder hotel, sfeervol, personeel bijzonder voorkomend en vriendelijk. De kamer in het graanpakhuis, zicht op haven, met originele balken.

De lange wachttijden bij het diner. Ondanks een tijdsreservering op beide dagen en het vastgestelde menu hebben wij beide dagen een uur moeten wachten. Onduidelijk in het door u aangeboden arrangement is, dat je geen vrije keuze hebt qua hoofdgerecht. Men kondigt een verrassingsmenu aan. Ontbijt viel tegen: geen vers afgebakken producten. (brood e.d.)

Tip! De omgeving is erg rustig (voorseizoen?) Coevorden is klein, een wandeling volstaat. Borger is een leuke plaats om te bezoeken met het hunebedden museum.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 14 maart 2019 (Stelletje)

Mooie locatie midden in het centrum. Interessante bezienswaardigheid met historie.

Tip! Gezelligheid, diverse eetgelegenheden mooie wandelgebieden en veel historie over Coevorden in diverse musea.

9,6

Beoordeling door Anoniem, op 10 maart 2019 (Gezin)

De locatie met name het kasteel was gezellig en het eten was uitmuntend.

De bandgelegenheid was met name de douche en de vloer in de kamer was niet goed.

Tip! Coevorden zelf is een beetje saai, de Wildlands was aardig maar veel te duur want er was niet veel te doen en sommige dingen waren dicht!

7,2

Beoordeling door J.A.M Oomen uit Meerle, op 9 maart 2019 (Gezin)

Omgeving.

Riolering op de slaapkamer in de graanschuur stonk.

Tip! Museum in Coevorden. Verder zijn wij naar het Drents museum geweest en het hunebed museum bezocht. Herinneringscentrum kamp Westerbork.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 9 maart 2019 (Stelletje)

Mooi hotel, aardige plaats/omgeving.

De aanbieding van de gratis hoofdschotel was niet slecht, maar erg karig.

Tip! Interessante omgeving. Westerbork. Hunebedden, Orvelte.

7,6

Beoordeling door E. Franken uit Papendrecht, op 6 maart 2019 (Gezin)

Sfeervolle ambiance.

Loopafstand kasteel naar kamer. Met slecht weer is dat een ding.

Tip! We hebben Museum Van Gogh huis bezocht in Nieuw Amsterdam. Der moeite waard.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 6 maart 2019 (Stelletje)

Aanbiedingsprijs, gebouw en ligging.

Bij eerste kamer was klink wc deur afgebroken, moet schoonmaakpersoneel gezien hebben, niet gemeld. Na melding werd er in eerste instantie niets aan gedaan, pas na tweede melding kwam er een "deskundige" (jonge ober). Op tweede kamer werkte tv niet, heeft niemand naar gekeken. Pas toen er een ober toevallig langs kwam, keek hij het meteen na, was snel opgelost. Qua onderhoud lopen ze een beetje achter de feiten aan.

Tip! Pieterpad route gelopen en museum Coevorden bezocht.

8

Beoordeling door J.P.A.I. Wanders uit Zevenbergen, op 7 maart 2019 (Stelletje)

Het kasteel was gezellig mooi open haard e.d. bij avondeten en ontbijt.

Ik miste veel T.V. zenders en verlichting in de badkamer was te weinig.

Tip! Leuke stad gezellige winkel straatjes diverse musea bezocht. 1 dag was wel genoeg voor Coevorden.

7,8

Beoordeling door J van de Kraak uit Utrecht, op 26 februari 2019 (Gezin)

De locatie en het personeel. De locatie was rustig en prachtig en het personeel was heel erg vriendelijk.

Dat ik eerst het bad helemaal schoon moest maken omdat de viezigheid er nog in lag en de gebruikte tandenstokers nog op de bad rand lagen. Het was niet echt hygiënisch.

Tip! De omgeving is erg rustig en lekker dichtbij Duitsland.

7,8

Beoordeling door L.R.G. van Doornum uit Lochem, op 26 februari 2019 (Individueel)

Prachtig kasteel in historisch Coevorden. Slaapkamers in pakhuis/vloeren gehorig. Eten was prima maar wij kregen tweemaal hetzelfde verrassingsmenu (misverstand?)

Tip! Museum Coevorden. Stad viel wat tegen, nog weinig te zien van de vestingstad. Meppen en Lingen over de grens in Duitsland waren mooi op orde! Coevorden maakt een rommelige indruk.

8

Beoordeling door Anoniem, op 26 februari 2019 (Gezin)

De sfeervolle entourage in het kasteel was een feest. De sfeer in het hotel was luxe.

Dat er geen deur in de badkamer zit dit zorgt ervoor dat de kamer tijdens het douchen heel vochtig wordt.

Tip! Prima plek wanneer je het Pieterpad loopt.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 28 februari 2019 (Stelletje)

Prima bediening en mooie omgeving om te wandelen. Vooral ontbijt zeer uitgebreid.

Het douchegordijn vinden we niet fijn en hygiënisch.

Tip! Prachtig wandelen door het stadje met zijn oude huizen. Ook de omgeving met mooie bomenlanen is een aanrader.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 26 februari 2019 (Stelletje)

De rust en prettige locatie. Mooi om in het kasteel te eten en te slapen in het nabij gelegen pakhuis!

Kamers zijn wat gehorig door de houten vloeren.

Tip! Door het maken van de stadswandeling en bezoek aan Stadsmuseum goed beeld gekregen van de geschiedenis van Coevorden.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 20 februari 2019 (Groep)

Prachtige locatie. Prima slaapgelegenheid, mooie grote kamers, heerlijk bad. Niks mis mee. Arrangementje bijna voor niks. Maar de bij artikelen mogen wat milder in prijs zijn. Zoals een fles wijn van €50.00 en de voor en nagerechten zijn best wel pittig in prijs. Even goed wel een aanrader.

Tip! Het museum is een aanrader. Ook de film die daar te zien is over de geschiedenis van Coevorden is een prima idee. Het fiets gebeuren was moeilijk te volgen i.v.m. knooppunten die niet helemaal klopten.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 19 februari 2019 (Gezin)

Leuke kamer, interieur verrassend.

We kregen het hoofdgerecht gratis dit was wel mooi om te zien maar op zichzelf niet erg da voedzaam hierdoor was men verplicht om het wat uitgebreider te bestellen.

7

Beoordeling door M.T. van Hal uit Beekbergen, op 20 februari 2019 (Gezin)

De entourage.

Geen koffie en thee faciliteiten op kamer.

Tip! Leuke bioscoop in Hardenberg.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 28 februari 2019 (Gezin)

7,8

Beoordeling door A Molenaar uit Sint Pancras, op 23 februari 2019 (Stelletje)

De belevenis om even in een kasteel te verblijven.

Het licht 's avonds in de kamer was wel erg magertjes, er kunnen wel wat leeslampen bij.

Tip! Wij houden erg van fietsen en dat hebben we dan ook gedaan. Emmen is een leuke plaats.

8,8

Beoordeling door E.B. Agema uit Hoorn, op 22 februari 2019 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 22 februari 2019 (Groep)

7,8

Beoordeling door L Aandewiel uit Katwijk, op 20 februari 2019 (Stelletje)

8,6

Beoordeling door K van der Wal uit Wageningen, op 2 februari 2019 (Gezin)

Historisch gebouw en plaats.

Tip! Leuke rondwandeling en bezoek aan museum is zeer de moeite waard.

7,8

Beoordeling door A.R. Troostheide uit Grou, op 23 februari 2019 (Stelletje)

Prachtige locatie, uiterst vriendelijk personeel.

Op onze kamer hing, bij binnenkomst, een nare "put" lucht, daar hebben we melding van gemaakt. Later bleek, dat ook op de kamer ernaast klachten waren over die lucht. Een compensatie hiervoor hadden wij wel op prijs gesteld.

Tip! We hebben een gedeelte van het Pieterpad gelopen. Prachtig! Misschien is het aan te raden om de gasten een paraplu aan te bieden, omdat voor ontbijt en diner soms door de regen gelopen moet worden van de gastenverblijven naar de eetzaal. De paraplu kan dan samen met de sleutel weer ingeleverd worden.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 17 februari 2019 (Gezin)

8,6

Beoordeling door C.T. De Brabander uit Zoetermeer, op 20 februari 2019 (Stelletje)

Leuke kamer. Sfeervol kasteel, met lekker eten.

De douche was wat onhandig ontworpen, met een douchegordijn.

Tip! Museum, stadswandeling en de omgeving.

8

Beoordeling door AHM Tielemans van eerdt uit Schaijk, op 3 februari 2019 (Gezin)

Coevorden is een mooie plaats. We zijn heerlijk een paar dagen daar geweest.

Tip! We hebben 1 avond in het plaatsje Dalen gegeten, dit was geweldig, mooie omgeving.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 1 februari 2019 (Gezin)

Een mooie moderne kamer, mooi kasteel en we hebben heerlijk gegeten. Kortom, helemaal de moeite waard!!

8

Beoordeling door P Pleun Kleinveld uit Woerden, op 4 februari 2019 (Stelletje)

Een leuk hotel om te logeren.

Tip! Vriendenbezoek.

9

Beoordeling door C Binnendijk uit Boyl, op 12 februari 2019 (Stelletje)

Rustige ligging en vriendelijk personeel.

Geen koffie en thee faciliteiten op de kamer en matig ontbijt weinig keus en slecht aangevuld.

Tip! Mooi kasteel en leuk bedacht de kamers in het graanpakhuis.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 22 januari 2019 (Stelletje)

8,3

Beoordeling door JJ Drenth uit Est, op 3 februari 2019 (Stelletje)

De locatie en entourage. Het kasteel en het pakhuis te samen vormend je verblijf, is heel leuk, daar hebben we van genoten. Het diner op culinaire basis was een belevenis en heerlijk, maar wel even wennen aan het weinige wat op je bord ligt. Dat hadden we niet verwacht en daarom ook niets bij besteld, ook te laat, daar we onze borden al voor ons op tafel hadden. De keuze voor anders dan culinair is er niet De kamer was prachtig en voor onze begrippen een luxe! Beide gebouwen prachtig!

In onze kamer nr 35 hing constant een rioollucht, die niet weg te krijgen was, we hebben dat gemeld aan de schoonmaakster, die het zelf ook waarnam en het zou doorgeven. Ook jammer, dat we een kamer hadden aan de achterkant van het bijgebouwde deel van het pakhuis en we dus vrijwel geen uitzicht hadden, maar we begrijpen ook dat dat een gevolg is van onze keuze voor een goedkopere kamer, al kan je niet van te voren weten hoe het gebouw is ingedeeld. De kamer op zich was prachtig!!!

Tip! Wanneer je hier logeert, ga dan zeker even naar het dorpje Meppen, zo'n 20 km van Coevorden. Het lijkt of de tijd hier heeft stil gestaan en als je daar rond loopt, dan begrijp je wat ik bedoel. Het weekend was te kort om de omgeving te bekijken, maar Coevorden was ook wel leuk om te bewandelen.

8

Beoordeling door Anoniem, op 27 december 2018 (Stelletje)

Prima accommodatie.

Tip! Goede uitvalsbasis voor uitstapjes in Drenthe. Leuk museum in Coevorden.

8

Beoordeling door Anoniem, op 7 februari 2019 (Stelletje)

Een mooie locatie, bijzonder en een lekker diner.

De glazen wijn werden krap ingeschonken.

8

Beoordeling door E.M. de Boer uit APELDOORN, op 16 november 2018 (Stelletje)

Leuke omgeving, mooie kamer met alleen helaas wat laag hangende balken (ik ben 2 meter lang), heerlijk gegeten (diner), goed ontbijt, vriendelijk personeel, mooie omgeving, kortom: het was een zeer plezierig verblijf!!

8,3

Beoordeling door M.S. Veldstra uit Franeker, op 12 november 2018 (Stelletje)

Centraal gelegen.

Tip! Wij zijn in Bourtange geweest, een aanrader.

6,8

Beoordeling door K.H. de Bruin uit Koog aan de Zaan, op 3 februari 2019 (Stelletje)

Gezellige sfeer.

Wij hadden een verrassing hoofdgerecht, was niet geslaagd.

Tip! Coevorden zelf was niet veel aan.

7,4

Beoordeling door H.M. van der Meer uit Lisse, op 30 januari 2019 (Stelletje)

Een mooi kasteel, met een goede sfeer.

Dat we bij de maaltijd GEEN keuze van het hoofdgerecht kregen. We kregen verplicht het verrassingsmenu.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 27 oktober 2018 (Stelletje)

Persoonlijke aandacht. Een erg mooie kamer. Heel erg verzorgd.

Tip! Op loopafstand van het centrum. Vlakbij Emmen. Dichtbij Duitsland, een mooie omgeving om te verkennen.

10

Beoordeling door Anoniem, op 18 oktober 2018 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door J.R. Miedema uit MARKELO, op 14 oktober 2018 (Stelletje)

Het was werkelijk boven verwachting, zeker gezien de uiterst lage prijs.

Tip! Omgeving richting het Oosten is wat minder, maar west, zuid en noord is prima.

9

Beoordeling door Anoniem, op 14 oktober 2018 (Gezin)

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 18 augustus 2018 (Gezin)

Leuk kasteel en prettige kamers in mooi bijgebouw met eigen terras en lounge.

Tip! Aardige omgeving om te fietsen en Duitsland is dichtbij voor een paar aangename plaatsjes als Haren en Haselünne.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 16 augustus 2018 (Stelletje)

Hebben genoten van het mooie hotel en smaakvol ingerichte hotel/graanpakhuis.

Tip! Oude stadskern was interessant. Dalen is een locatie met sfeervolle restaurants. Ja-knikkers in Schoonebeek. Alternatieve camping met exclusieve keuken.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 23 juli 2018 (Gezin)

Sfeer kasteel.

9

Beoordeling door Z Roobol uit Rozenburg, op 15 juli 2018 (Stelletje)

Mooie locatie, geweldig diner en heel vriendelijk personeel.

Tip! We hebben een stadswandeling gemaakt, van ongeveer 2 uur. Een prachtig aangelegd park en leuke restaurantjes.

9

Beoordeling door K van Dijk uit Breda, op 2 juli 2018 (Stelletje)

Jaren niet meer in Coevorden geweest en het voelde meteen goed aan mede door het gastvrije ontvangst. We hebben heerlijk rondgefietst, niet anders dan vriendelijkheid ontmoet.

Het verrassings-tweegangen menu van de eerste avond was culinair redelijk in orde, maar wij gingen met honger van tafel (vandaar mijn beoordeling 7 voor prijs/kwaliteit). Eén groot dekbed, veel te warm, bij 25 graden droeg niet bij tot een goede nachtrust.

Tip! Loop de gemarkeerde vestingroute. Bezoek aan het dorp Gees, een zeer goed bewaard gebleven Drents dorp ten noorden van Coevorden.

8

Beoordeling door M Koning uit den helder, op 25 oktober 2018 (Stelletje)

Netjes.

Geen keuze vlees of vis in menu.

7

Beoordeling door G.H. Dokter uit Apeldoorn, op 21 augustus 2018 (Gezin)

De ligging accommodatie is goed en netjes.

Minder prettig was de behandeling door medewerkers, o.a. geen alternatief voor niet goed werkende televisie en financiële afwikkeling bij vertrek.

Tip! Vooral de omgeving noordwaarts van Coevorden vonden wij interessant.

7,2

Beoordeling door CH van Kouwen uit Nieuwegein, op 27 juni 2018 (Groep)

Goed ontvangst, zeer goed ontbijt en goede kamer.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 7 augustus 2018 (Gezin)

Historische omgeving.

Tip! Het nieuwe stadhuis is prachtig en de koks bij 'De Heren van Coevorden' (grand café in het stadhuis) verdienen alle lof.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 6 augustus 2018 (Gezin)

Dineren in oud kasteel. Over de kwaliteit van het diner: zeer goed

Tegenstelling tussen kwaliteit diner en ontbijt.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 1 augustus 2018 (Groep)

Coevorden is een leuke stad.

Het was zeer warm op de kamer, geen airco.

7,6

Beoordeling door RMW Sanders uit Winterswijk, op 31 juli 2018 (Stelletje)

De historie van kasteel en pakhuis. Prachtige locatie midden in centrum.

Het ontbreken van airco op de kamer. Wel was er een ventilator aanwezig.

Tip! We hebben een aantal fietstochten gemaakt. De omgeving valt wat tegen: veel vlak land, weinig afwisseling in landschap.

8,4

Beoordeling door M.H. Hirschfeld uit Westervoort, op 27 juni 2018 (Stelletje)

Locatie, prachtig om te zien. De geschiedenis. Vlakbij het centrum gelegen en een mooie omgeving.

Tip! Het centrum is wel verouderd. We hebben een fietstocht gemaakt, mooie omgeving en leuke dorpjes zoals Dalen. Voor een paar dagen is leuk, een mooi arrangement.

8,2

Beoordeling door M.J. Voorzee uit WAALWIJK, op 25 juni 2018 (Stelletje)

De locatie.

Gemis aan een airco op de kamer.

Tip! Leuke stad en in de directe omgeving is het leuk fietsen.

7,4

Beoordeling door P.E Timmer uit Bergharen, op 23 juni 2018 (Groep)

Heel mooie kamers.

Wel jammer dat de douche overloopt op de mooie kamer vloer. Dit is een slechts opmerking het doet niet af aan ons verblijf dat was heel goed.

Tip! Heel mooie fiets omgeving.

9,4

Beoordeling door L Bouten uit Helden, op 22 juni 2018 (Stelletje)

Mooie entourage, het heerlijke ontvangstdiner.

Stil en gesloten winkelcentrum (zondag en maandag).

Tip! Tweetal routes van de Pieterpadroute gelopen.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 19 juni 2018 (Groep)

De ambiance en het heerlijke eten.

8,6

Beoordeling door G.J G.Rodenburg uit Schoonhoven, op 8 juni 2018 (Stelletje)

De gehele entourage en de ligging in het centrum.

Kunnen wat meer doen op het gebied van fietsroutes in de omgeving. Alhoewel de VVV zit om de hoek.

Tip! Goede mogelijkheden om prachtige fietstochten te maken.

8,4

Beoordeling door A.H.M. van Pinxteren uit Rosmalen, op 29 mei 2018 (Stelletje)

Mooie schone kamer. Vriendelijk personeel.

Het 3-gangen menu was erg lekker maar voor de wat grotere eter te weinig.

Tip! Leuk centrum.

8

Beoordeling door J.H Rijnbout uit Breda, op 27 mei 2018 (Stelletje)

Het museum, de vriendelijkheid, middenin het centrum. Het was een fijn verblijf.

Tip! Drenthe is een mooie provincie en wij fotograferen graag.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 30 mei 2018 (Groep)

Prachtig hotel, heerlijk eten, aardige mensen. Fijn dat er zoveel ruimte was om gezellig samen te zitten.

Het bed had een flinke kuil.

Tip! Leuk om naar het Veenpark te gaan, we hebben er een leuke dag gehad.

9

Beoordeling door JAC Smolders uit Sint-Michielsgestel, op 27 mei 2018 (Gezin)

Uitstekend aanbod voor zo'n mooi hotel. We willen graag nog een keer zo'n arrangement.

Tip! Fietsen was mogelijk naar alle richtingen, o.a.richting Duitsland. Dalen en Gees zijn erg mooie dorpen.

9,2

Beoordeling door A. Uilenreef uit Uithoorn, op 25 mei 2018 (Individueel)

De locatie en parkeergelegenheid.

Tip! Een prima fietsomgeving.

8,8

Beoordeling door MC van Dam uit Leiderdorp, op 23 mei 2018 (Groep)

Het verblijf in een oud graanpakhuis.

Het plaatsje Coevorden viel wat tegen.

Tip! Omgeving viel wat tegen.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 16 mei 2018 (Gezin)

8,2

Beoordeling door P. Moedt-Brander uit Oldemarkt, op 24 mei 2018 (Groep)

De accommodatie vond ik echt fantastisch. Het diner was echt subliem, maar zeker voor de mannen was het na een lange dag toch wel iets te weinig. Frietjes past er zeker niet bij, maar gegratineerde aardappeltjes of gebakken aardappeltjes zou wel wenselijk zijn.

Tip! Wij hebben heerlijk gefietst in de omgeving van Coevorden, dit zouden wij zeker aanbevelen. Het kasteel en de graanopslag was al een bezienswaardigheid op zich. Jammer dat er op zondag niet veel te beleven is in het stadje.

9

Beoordeling door ACJM Stael uit Hank, op 15 mei 2018 (Groep)

Een leuke centrale ruimte in de graanschuur waar we 2 avonden gebruik van hebben gemaakt, een mooie kamer en een heerlijk verrassingsbezoek in een bijzonder restaurant. Het was geweldig.

Tip! Mooie fietsomgeving en een leuke plaats.

8,6

Beoordeling door C Jacobs uit siebengewald, op 8 mei 2018 (Stelletje)

Was een gezellige kamer en leuk dineren en ontbijt in kasteel.

8,8

Beoordeling door H.M. van Galen uit Zutphen, op 2 mei 2018 (Individueel)

Mooi kasteel waar wij een heerlijk verrassingsdiner hadden.

Er was gevraagd om 2 eenpersoonsbedden. Dat had men nog niet gedaan en men beloofde dat diezelfde avond alsnog te doen. Om kwart over 10 nogmaals gevraagd, om 11 uur nog maar gebeld en toen kwam men het in orde maken.

Tip! Coevorden is wel een leuk stadje. Wij hebben een wandeling rondom gemaakt maar vonden de omgeving niet echt geweldig.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 2 mei 2018 (Stelletje)

Prachtige locatie en geweldig 3 gangenmenu gehad in de trouwzaal!

Alles was prima, ontbijt was lekker, maar mag iets meer variatie in broodjes!

Tip! Lekker gefietst door de omgeving en stadswandeling gemaakt! Prima voor een weekend!

7,5

Beoordeling door Anoniem, op 29 april 2018 (Stelletje)

Wij vonden het restaurant en de kamer fantastisch.

Tip! We hebben genoten van de plaatsen en dorpen in deze streek.

8,8

Beoordeling door L.J. Verbrugge uit Venhorst, op 24 april 2018 (Stelletje)

De locatie ook omdat het in het centrum van de stad is. mooi weer om dan nog een rondje te wandelen en de terrassen vol.

De slaapkamer was behoorlijk donker door te weinig licht. In de stoeltjes kun je met wat donker weer bijna niet lezen. Dit is dan ook in de winter nog minder. En e.v.t. een rolgordijntje waar wel licht doorheen komt maar waar je niet zo in het zicht zit.

Tip! De omgeving is mooi, we hebben genoten van het mooie weer en dus veel kunnen fietsen.

8

Beoordeling door E.M.M.J. Singh- Festen uit Rotterdam, op 23 april 2018 (Stelletje)

8

Beoordeling door Anoniem, op 7 februari 2018 (Gezin)

De locatie en het personeel.

9

Beoordeling door AAE Driessen-maes uit Teteringen, op 1 april 2018 (Groep)

De ligging was heel goed. Wij waren met openbaar vervoer, lopend vanaf het station (nog geen 10 min), was perfect.

Tip! De omgeving is gezellig, mooie gebouwen, een aantrekkelijke bibliotheek en een mooi museum.

7,8

Beoordeling door G Franx uit Hoek van Holland, op 21 mei 2018 (Stelletje)

Mooie locatie, verrassingsdiner uitstekend, zonder meer een tien.

Ligbad in de kamer, gebrek aan privacy in open badruimte. Kasten zonder deur, klapperend tuimelraampje. We hoorden bovenburen lopen, dus gehorig.

Tip! Leuke vestingwandeling via VVV.

8

Beoordeling door Anoniem, op 31 maart 2018 (Stelletje)

Wij hebben genoten van de korte vakantie.

Tip! Wij zijn naar kamp Westerbork geweest, erg indrukwekkend.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 10 maart 2018 (Stelletje)

8

Beoordeling door F.L.M. van Velzen uit VLAARDINGEN, op 25 mei 2018 (Stelletje)

Prima locatie.

Beneden nog weinig te beleven. Geen koffie of thee te krijgen, en in het kasteel kun je ook niet echt lekker relaxed even zitten.

Tip! Coevorden zelf is wel aardig, niet zoveel te beleven.

7,7

Beoordeling door Anoniem, op 19 december 2017 (Stelletje)

Leuk hotel met een bijzondere indeling van de kamer. Eten in het kasteel is erg idyllisch. Prima prijs/kwaliteitsverhouding.

Tip! In Coevorden is niet veel bijzonders in de winter. Echter in de omgeving wel! Leuke Kerststallen en een dagje Emmen is ook leuk.

8,6

Beoordeling door AJ Schuitemaker uit Hansweert, op 3 juni 2018 (Stelletje)

Het diner was geweldig, mooi opgemaakte borden, heerlijk eten.

Kamer in het pakhuis was veel te warm. Ook als je dit aangeeft bij vertrek en dan te horen dat er in het gebouw wel ventilators zijn, jammer dat die dan niet op de kamer zelf aanwezig is.

Tip! IJssalon op markt, heerlijk.

5,4

Beoordeling door Anoniem, op 15 maart 2018 (Gezin)

De eetzaal in een kasteel, echt heel gezellig.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 15 december 2017 (Stelletje)

Prachtige locatie en mooie kamer. Mooie stadswandeling gemaakt. Nooit geweten dat Coevorden zo’n mooi plaatsje is met leuke restaurantjes.

Tijdens ons verblijf waren er rioolproblemen waardoor het in de gemeenschappelijke ruimte wat minder fris rook.

Tip! We hebben o.a. het plaatsje Schoonebeek bezocht vanwege zijn historische energiewinning. Dit n.a.v. documentaire die ik kort geleden op TV had gezien.

8

Beoordeling door Anoniem, op 13 april 2018 (Stelletje)

Mooi oud kasteel en dicht bij het centrum. Ruime,mooie kamers. Lekker culinair gegeten.

Kamer was op sommige plekken niet schoon.

8,4

Beoordeling door A Peterson uit Dokkum, op 16 april 2018 (Stelletje)

De ambiance (het kasteel).

De kamer met maar één klein raam + balken waar je je zomaar aan kon stoten.

Tip! We hebben één dag gefietst in een voor ons prachtige omgeving. Coevorden is een mooi stadje!

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 1 april 2018 (Gezin)

Het diner en het ontbijt; vriendelijk personeel.

Doorliggend bed.

Tip! Coevorden is een stad met een vergaande geschiedenis.

9

Beoordeling door Anoniem, op 14 december 2017 (Stelletje)

Heerlijk rustig en toch vlak bij het centrum.

8

Beoordeling door Anoniem, op 25 december 2017 (Stelletje)

De gezellige en warme kasteelsfeer. De slaapkamer in het graanhuis met oude elementen vonden we ook erg sfeervol.

Jammer dat er geen aparte kamer is om een drankje te gebruiken bij de open haard. Je zit gelijk bij de deur van de ingang en de receptie.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 9 februari 2017 (Gezin)

Was een mooie locatie goed ontvangen, een prima ontbijt en vriendelijk personeel .

8

Beoordeling door C P A van Roosendaal uit Geldrop, op 13 mei 2018 (Stelletje)

Coevorden is een leuke stad. Het kasteel heeft een goed restaurant. Een gebouw met veel ambiance. Vriendelijke mensen.

We hadden mooi weer en daardoor op de kamer veel te warm. En geen airco.

Tip! We hebben een leuke stadswandeling gemaakt.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 23 januari 2017 (Stelletje)

Een mooi kasteel, slapen in het pakhuis was leuk. Het was verder een mooie een nette accommodatie.

Tip! Kamp Westerbork en het museum in Coevorden is zeker een aanrader. Wij hebben er van genoten.

8

Beoordeling door Anoniem, op 5 april 2018 (Stelletje)

Het hotel was mooi, de kamer netjes en fijne bedden. Eten in de avond heerlijk en erg vriendelijke personeel.

Het douche putje liep niet door, was verstopt. Het ontbijt was minder, weinig keus en vrij simpel.

Tip! Wandelen op de hondsrug gebied.

8,2

Beoordeling door JWC Jakobs uit Molenhoek, op 16 maart 2018 (Stelletje)

De locatie. Het verblijf was "af". Het ontbijt en diner waren prima. Toch vonden wij een minpuntje. Wij vonden dat de wijnglazen erg karig gevuld werden en dat daarvoor een behoorlijke prijs gevraagd werd. Kortom te weinig wijn voor teveel geld.

Tip! Wildlands in Emmen is prima.

7

Beoordeling door Anoniem, op 26 april 2018 (Stelletje)

Leuke stad met veel terrasjes, markt op maandag. Diner in werd geserveerd in een sfeervolle ruimte in 't kasteel. Mooie ruime kamer in het voormalige pakhuis waarbij je gebruik kon maken van het terras aan het water.

Kamer erg gehorig.

Tip! Wij hebben een etappe van het pieterpad gelopen van Coevorden naar Hardenberg. Terrasje gepakt in Gramsbergen op een leuke locatie aan de Vecht.

7

Beoordeling door H. Bos uit Zutphen, op 25 januari 2018 (Stelletje)

Kasteel, omgeving en vestingstadje Coevorden met prachtige oude gevels enz. Ook het dorpje Dalen is erg leuk. Het was een prima omgeving om te fietsen. De kamer was nogal klein maar wel mooi, het uitzicht was ook prachtig.

7,6

Beoordeling door H.E.M. Koop uit Harmelen, op 18 april 2018 (Stelletje)

Leuk, vanwege de nabije uitstapjes naar dorpen en plaatsen. Prima eten in sfeervolle eetzaal.

De kamer is apart maar niet praktisch. Het makkelijk stoten van hoofd aan de balken.Geen ophangpunten/ haakjes voor de natte handdoeken.

7,5

Beoordeling door C,J. Glorie uit Castricum, op 6 april 2018 (Gezin)

Kasteel is sfeervol en ook de kamers zijn smaakvol ingericht.

Het ontbijt was matig, weinig keuze in brood, lauwe oude koffie in thermoskan. Op de kamer een tv met matig beeld, geen teletext en weinig zenders. Prijzen van dranken zijn hoog. De prijs van het arrangement was gelukkig zeer voordelig.

7

Beoordeling door J.V.M. Duijnstee uit Gouda, op 4 maart 2018 (Gezin)

Mooi kasteel.

Restaurant en hotel in aparte gebouwen.

Tip! Mooie omgeving. Stadsmuseum mooi en interessant. Orvelte mooi Bosmuseum. Overal hele aardige mensen

10

Beoordeling door HARRY Rebbens uit Oud Gastel, op 18 januari 2017 (Stelletje)

De ligging, de locatie en de uitstraling.

Tip! Wandelen op het Pieterpad. Prima uitvalsbasis voor de route Sleen-Ommen.

8,6

Beoordeling door T.A. Van der Kloet uit Drachten, op 21 maart 2018 (Gezin)

Prachtig locatie, sfeervol met openhaarden aan, prima kamers met fijn zitje. Eten aan ronde tafel in aparte kamer was goed geregeld voor onze familie. Kamers prachtig en het personeel was behulpzaam toen we om een extra kamer vroegen. Ontbijt en diner was prima.

Rioollucht in kasteel. Ontbijt werd ons verzocht om in aparte kamer te nuttigen in verband met beperkte ruimte, hebben we niet gedaan, veel te ver bij ontbijtbuffet vandaan, niet handig met wat oudere mensen. Bij sommige badkamers weinig privacy in verband met ontbreken gordijn.

Tip! Lekker gegeten in Grand cafe Coevorden. Biljarten/darten in cafe Marktzicht. Wildlands lekker dichtbij, ideaal uitje met grote groep en verschillende leeftijden.

9

Beoordeling door J van Kempen uit Soesterberg, op 6 april 2018 (Stelletje)

Diner en ontbijt in kasteel. Goed verzorgd.

De stad coevorden. Veel leegstand. Op zondag en 2de paasdag uitgestorven.

Tip! Paasvuur leuk om een keer te zien.

8

Beoordeling door X.T. Van Es-Stolker uit benschop, op 3 februari 2018 (Stelletje)

Het diner vond ik fantastisch.

8,2

Beoordeling door R Valensa uit Amsterdam, op 2 januari 2017 (Stelletje)

Zeer smaakvol en historisch kasteeltje in het centrum van een leuk stadje. Direct naast het marktplein met restaurants, eetcafés en winkeltjes om de hoek. Prima verzorging en ruime kamer.

8,3

Beoordeling door A Ter Mate uit Assendelft, op 5 december 2016 (Stelletje)

De kamer en de locatie waren prachtig.

8,8

Beoordeling door P.A.J.M. van den Boom uit BERGEN OP ZOOM, op 18 oktober 2016 (Stelletje)

9

Beoordeling door GA Zwart uit blaricum, op 12 oktober 2016 (Gezin)

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 3 april 2017 (Stelletje)

Prachtige kamer met veel sfeer.

Douchevloer was snel glad. Een map met informatie stond vol met boetedreigingen, erg onsympathiek. De prijs van een glas wijn in het restaurant en bar is zeer duur, 6,50 euro.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 3 augustus 2017 (Stelletje)

Vriendelijk personeel. Sfeervol restaurant. Heerlijk diner.

Kamer was zeer gehorig met name door geluid van de verdieping boven onze kamer, lopen en schuiven van spullen.

Tip! Mooi fietsgebied. Rustige omgeving.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 2 oktober 2016 (Stelletje)

De locatie en het diner, het eten was voortreffelijk!

8,2

Beoordeling door R.J. Romeijn uit Wernhout, op 5 september 2016 (Gezin)

Keurig netjes, goed verblijf, ziet er goed uit.

Minder leuk was dat in dat weekend harde muziek in de buurt was, slecht geslapen, hadden ze wel van tevoren mogen aangeven.

Tip! Mooie omgeving, wij kwamen van Wilsland af, mooie locatie om te overnachten.

8

Beoordeling door H.C. Tielrooy uit Utrecht, op 11 mei 2016 (Stelletje)

Mooie hotelkamer met smaak ingericht en er is nagedacht over het zitje en het bed zodat je in de avond de tv kon draaien. Heerlijke inloopdouche met 2 grote douchekoppen. Leuke stijlvolle verlichting en voldoende stopcontacten. In het kasteel was het restaurant en ook het ontbijt. Prima verzorgd.

Tip! Wij waren met vrienden op de motor en hebben heerlijke tochten in Duitsland gemaakt. Mooie uitvalsbasis vlak bij de grens. We gaan nu boeken voor augustus en nemen de fietsen mee.

8,2

Beoordeling door SK van den Brink uit Vlaardingen, op 27 augustus 2015 (Gezin)

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 2 april 2017 (Stelletje)

Lag middenin het centrum.

Kamer gehorig door houten vloeren.

Tip! Leuke fietsroutes in de omgeving.

7

Beoordeling door Anoniem, op 20 juli 2016 (Groep)

De kamer was erg ruim en een mooi uitzicht over het water. Mooi in de stijl van een oud pakhuis. Ook was er gelegenheid om buiten te zitten en dat was heel fijn. Kamer was goed schoon, bedden zijn prima en het is er niet gehorig.

Wij hadden gelukkig mooi weer, maar als het regent lijkt het me niet fijn dat je een stukje (buiten) moet lopen voor het ontbijt.

8

Beoordeling door Anoniem, op 22 mei 2016 (Stelletje)

Prima kamer, schoon en netjes en een goed ontbijt.

Geen echte minpunten; het bankje zat wat oncomfortabel.

8,2

Beoordeling door GJH Becker uit Schoorl, op 7 juli 2016 (Stelletje)

Alles vonden we leuk, vooral de locatie.

De verlichting in de kamer was minimaal. Er waren 4 lampjes stuk, wehebben het gezegd maar de volgende dag was het nog zo.

Tip! Een stadswandeling door Coevorden was geweldig!

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 5 maart 2016 (Gezin)

Een mooie ruime kamer met oude gebinten en een dubbele moderne douche. Een heerlijk diner!

De balken waren niet schoon. Verder de kamer gelukkig wel. En het weer werkte niet mee, maar daar kan het hotel niets aan doen.

Tip! Leuke stadswandeling in Coevorden.

8

Beoordeling door Anoniem, op 19 september 2015 (Stelletje)

Leuke stad en aardig museum. Mooie stadswandeling met fraaie informatiezuilen. Goede horeca. Het inclusive diner in het mooie kasteel was voortreffelijk.

Niets, alles was boven verwachting gezien het arrangement.

Tip! Dalen is bezoek waard.

10

Beoordeling door Anoniem, op 30 april 2016 (Stelletje)

Sfeervolle inrichting. Grote kamer met ligbad in de kamer; heel bijzonder. Goede bedden. We hadden een arrangement geboekt met een 3-gangen verrassingsmenu, heerlijk gegeten, mooi gepresenteerd en uitstekend klaargemaakt.

Koffie/theefaciliteiten op de kamer dat miste we nog, vooral omdat de kamers niet in het kasteel zelf zijn. Op de begane grond was wel een bar, geen idee wanneer die geopend is, in ieder geval niet toen wij er waren. WiFi op de kamers; slechte/geen ontvangst.

Tip! We hadden gehoopt op goed weer dan hadden we lekker kunnen fietsen in de omgeving, maar helaas hadden we slecht weer. Het plaatsje Coevorden stelt niet veel voor, je hebt het zo gezien. Er zit wel een heel goed Chinees restaurant; Kota Radja en in Ommen een leuke brocante/cadeauwinkel; les brocanteurs.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 2 maart 2017 (Stelletje)

Een gezellig klein restaurant met open haard in het kasteel. We hadden op beide dagen het driegangenmenu bijgeboekt en lekker gegeten. De kamers in de Vlijt waren modern en keurig. Op de tweede ochtend was de ontbijtruimte vol en werd speciaal de Ridderzaal geopend zodat we daar konden ontbijten en niet hoefden te wachten.

Jammer dat we tijdens de twee dagen precies dezelfde groenten kregen bij het hoofdgerecht. Het was heel lekker, maar iets anders was op de tweede dag toch fijner geweest.

Tip! We zijn naar kamp Westerbork geweest en hebben dorpen in de buurt bezocht. Met name het oude dorp Gees vonden wij bijzonder, maar ook alle ja-knikkers in Schonebeek.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 18 mei 2015 (Gezin)

De sfeer en bijzondere locatie/ruimtes

Drie gangen diner was voor kleine eters, maar wel heel lekker. Kamers waren nog niet geheel afgewerkt en in doucheruimtes wanden verweerd.

Tip! We zijn op heenweg via De Weerribben gereden en hebben dat als zeer mooi ervaren. Coevorden had voor ons niet zoveel te bieden. Hotel lag wel dichtbij centrum.

8,2

Beoordeling door G.E.L.M. Spekreijse uit Enschede, op 1 december 2016 (Stelletje)

Grote kamer met mooi uitzicht. Vriendelijk personeel. Zeer goed 3-gangen diner, dat inclusief is.

Te weinig licht op de kamer. Bedden te zacht. Bar in het kasteel ongezellig. Ontbijt zeer matig, ten opzichte van het diner.

Tip! Een gezellig stadje.

7,4

Beoordeling door D.A.G. Hekelaar uit Hilversum, op 24 september 2016 (Stelletje)

Het verpozen was uitstekend in een kasteel! De bedden en het sanitair zijn uitstekend.

Het slapen in het graanpakhuis "de Vlijt" was ronduit afschuwelijk met 30 graden celsius zonder airco, slechts een ventilatortje van 20 cm doorsnee en een raampje van 70 bij 50 cm wat open kon! Zoiets beleef je in Afrika maar niet in een 4 sterren hotel in Nederland. Zelfs op begane grond, leeskamer etc. was het om te stikken. Dat pakhuis is grotendeels van hout, dus houdt er rekening mee als de temperatuur stijgt! O ja mijn wifi van Ipad deed het ook niet op de kamer, slechts aan de leestafel beneden.

Tip! Een prachtige streek van Nederland om te fietsen en te wandelen. Ook Coevorden is een gezellig plaatsje met wat bezienswaardigheden.

6,4

Beoordeling door J Schokkenbroek uit Wommels, op 25 september 2016 (Gezin)

De rust.

Dat er tijdens ontbijt 8.30 uur al geen bruinbrood meer was en de croissants als een platte koek in de broodmand lagen.

Tip! Rust.

7,6

Beoordeling door H De Visser uit Oegstgeest, op 24 september 2016 (Stelletje)

De kamer was leuk, ruim en trendy, het personeel vriendelijk. Handig dat we elektrische fietsen konden reserveren via het hotel.

We hadden gehoopt op een kamer met wat meer uitzicht. Parkeren was lastig omdat er een bruiloft op het kasteel was. Later konden we wel terecht.

Tip! Tuinen van Mien Ruys, beeldentuin Gees, Drents museum Assen, allemaal mooi en de moeite waard.

8

Beoordeling door Anoniem, op 29 september 2016 (Stelletje)

Goed restaurant en mooie locatie.

Weinig parkeerplaatsen en iedereen kon vrij het hotel inlopen omdat de deur altijd openstond en er niemand bij de desbetreffende receptie aanwezig is.

Tip! Goede locatie om naar wildlands in Emmen te gaan en tevens een mooie omgeving.

7,6

Beoordeling door J.L. van de Donk uit wg, op 8 oktober 2016 (Stelletje)

Wij hebben 's avonds heerlijk gedineerd buiten op het terras. Door de combinatie van de aantrekkelijke temperatuur en late zomeravond was het redelijk vroeg donker. We zaten allen in het donker te eten en de menukaart was nauwelijks nog te lezen. Was beetje hilarisch. Leuke herinnering.

Wij hadden een kamer op de bovenste verdieping van het o.i. zeer creatief en smaakvol ingerichte en gerestaureerde pand. Echter de temperatuur op de kamer was 's nachts extreem hoog. Een airconditioning in dit gebouw zou absoluut geen overbodige toevoeging zijn!

7