Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Beoordeling van Fletcher Hotel-Restaurant De Cooghen

Fletcher Hotel-Restaurant De Cooghen  

Algemeen - Omgeving Texel

Hotel - De Koog

Voor een heerlijk verblijf op waddeneiland Texel, ben je bij Fletcher Hotel-Restaurant De Cooghen aan het juiste adres. Dit hotel ligt in het centrum van de gezellige plaats De Koog, op slechts 100 meter van het strand en de duinen. Ideaal voor een korte vakantie. Bij restaurant Pure kun je zo lekker eten, dat zij zelfs een keer de Texel Culinair winnaar zijn geweest! Fletcher... meer info
vanaf 29 50 p.p.

Unieke deals ontvangen

105 beoordelingen 7.8

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

2 dagen Texel

1 nacht v.a. € 29,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Texel

2 nachten v.a. € 59,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Dit cijfer is een gemiddelde van onze eigen verzamelde beoordelingen en die van andere partijen

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door R Grob uit Enschede, op 18 februari 2019 (Stelletje)

De kamer was heel schoon! Het ontbijt was goed verzorgd. De prijs/kwaliteitsverhouding was zeer goed te noemen.

De kamers en het hotel in zijn totaliteit was gedateerd.

Tip! Varieert van de haven in Oudeschild tot het natuurgebied "de Slufter". Ook het dorpje Oosterend is de moeite waard. Maar ook een bezoekje aan de vuurtoren mag niet ontbreken.

7,4

Beoordeling door J Gombert uit 3, op 7 februari 2019 (Stelletje)

Mooi dicht bij het strand en in het centrum.

Tip! Strand en de paviljoenen.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 10 februari 2019 (Stelletje)

9,2

Beoordeling door C. Van Korlaar uit Amersfoort, op 7 februari 2019 (Stelletje)

Lekker ontspannen in een fijne omgeving, op het leukste waddeneiland.

Tip! Wij zijn graag op Texel. Toevallig deze keer de bierbrouwerij bezocht, leuk om eens gezien te hebben. Maar eigenlijk is alles leuk op Texel. Wij komen er sinds 2004 elk jaar, soms 2x per jaar een weekend.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 2 februari 2019 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door H Arendsen uit Ede, op 2 februari 2019 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door R.J. Zanting uit Dwingeloo, op 9 januari 2019 (Gezin)

Goede mensen.

8

Beoordeling door Anoniem, op 8 januari 2019 (Stelletje)

Een paar dagen er lekker tussenuit, op een prachtig eiland, met een heerlijk verzorgd ontbijt.

Tip! Alles op Texel is leuk. Het strand, de bossen en het fietsen. We zijn naar Ecomare geweest, erg leuk. We zijn dit jaar voor het eerst in de brouwerij geweest en het nieuwe Schapenmuseum is ook leuk. Er is voor iedereen wel wat te vinden.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 7 januari 2019 (Stelletje)

Sfeervol verblijf.

Een eenvoudig ontbijt.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 7 januari 2019 (Stelletje)

Midden in het stadje De Koog en op loopafstand van zee gelegen. Een erg Ruime kamer en vriendelijk personeel.

Het windscherm klapperde erg in de wind buiten.

Tip! We gingen voor het strand en de zee. Een toplocatie.

8,6

Beoordeling door J Haagedoorn uit Amsterdam, op 12 januari 2019 (Gezin)

Een heuvel over en je was al aan het strand.

Laat in de avond keiharde muziek ergens buiten.

8

Beoordeling door Anoniem, op 7 februari 2019 (Stelletje)

Midden in het centrum. Dicht bij zee.

Kamers waren boven/naast ingang naastgelegen disco. Zaterdagnacht tot 4.00 uur open. Veel geluidsoverlast. Zondag was er te weinig ruimte bij het ontbijt. We hebben 15 minuten moeten wachten totdat er een tafel vrij kwam. De bediening achter de bar was traag, geen pinda of borrelnootje te krijgen.

Tip! We hebben heerlijk gewandeld langs het strand en heerlijk gegeten bij de nog open zijnde restaurants. Nog even naar Oudeschild geweest en een heerlijk vers visje gegeten. Aanrader!

6,4

Beoordeling door E.C.A. van der Niet uit Amsterdam, op 8 januari 2019 (Stelletje)

De locatie en de prijs/kwaliteitsverhouding.

Dat de hond niet in het restaurant mocht.

Tip! Texel is een heerlijk stukje Nederland, voor elk wat wils.

7,2

Beoordeling door A. van Opbergen uit Overloon, op 30 januari 2019 (Gezin)

De locatie, lekker dicht bij alle bezienswaardigheden op Texel en zeer dichtbij strand.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 4 januari 2019 (Stelletje)

Alles.

Tip! De hele omgeving is geweldig.

8,4

Beoordeling door A Klein uit Alkmaar, op 6 januari 2019 (Stelletje)

De locatie was goed.

Een beetje gehorig.

Tip! De omgeving was mooi maar we zijn al meerdere keren op Texel geweest.

8,5

Beoordeling door J.H. Sijtsema uit Zuidlaren, op 5 januari 2019 (Stelletje)

Gezellig goede kamers goed ontbijt.

Tip! Texel vinden wij een geweldig eiland.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 5 januari 2019 (Gezin)

7,6

Beoordeling door J Eleveld uit Groningen, op 10 januari 2019 (Gezin)

Ruime kamer en goed ontbijtbuffet.

Kamers gesitueerd aan uitgaansstraat en daardoor heel veel lawaai in de nacht.

6,5

Beoordeling door Anoniem, op 5 januari 2019 (Stelletje)

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 31 december 2017 (Gezin)

7,7

Beoordeling door C Klinkenberg uit Hazerswoude RD, op 3 januari 2019 (Stelletje)

Verblijf op Texel is vertrouwd en ontspannend. Het maken van wandelingen en fietstochten is prima tijdverdrijf.

Karige kamer zonder uitzicht, tevens slechte schoonmaak. Kleding van vorige gast aangetroffen.

Tip! Het recreatief verblijf op Texel is het gehele jaar rond leuk. Natuur, maar ook kleinschalig horeca plezier in Den Burg.

5,6

Beoordeling door H de Roo uit Erm, op 1 maart 2018 (Stelletje)

De locatie was mooi in het centrum van de Koog. Het personeel is vriendelijk en eten was goed. Het eiland Texel is altijd mooi.

Tip! Wandelen aan het strand en de duinen.

8,4

Beoordeling door H Vonk uit Rotterdam, op 20 december 2017 (Gezin)

De hele entourage.

Tip! Leuk eiland, met een verscheidenheid aan dorpjes.

8,2

Beoordeling door HM Van der Linden-Kronenburg uit Maarssen, op 2 december 2017 (Stelletje)

Dat het heel centraal gelegen is, en trendy restaurant.

De verwarming was niet goed te regelen.

Tip! De omgeving is zo bekend daar is niet veel nieuws over te vermelden. Wel een heerlijke ayuveda massage gehad bij Klazien in Den Burg. Verder heerlijk eiland.

6,8

Beoordeling door GUY Daemen uit Balen, op 24 december 2017 (Gezin)

Het 3-gangen diner was super lekker en betaalbaar. Goede parking vlakbij de wandelpaden en het mooie strand.

het personeel kan vriendelijker zijn, zeker bij de receptie. Ze proberen voor meer geld een andere kamer aan te prijzen.

Tip! Voor herhaling vatbaar.

7

Beoordeling door Anoniem, op 23 december 2017 (Stelletje)

Eventjes spontaan er lekker tussenuit, voor een zeer redelijke prijs.

Hotel is zeer gehorig.

Tip! Schitterend eiland. Wel erg stil in deze tijd van het jaar. Ecomare was erg leuk. Wel jammer dat je echt overal moet betalen om te parkeren (ook bijvoorbeeld bij de AH etc.).

7

Beoordeling door C Verzijlbergen uit Krommenie, op 27 november 2017 (Groep)

Fijne ruime kamer. Lekker ontbijtbuffet met vriendelijk personeel. Goede sauna. Waar eigenlijk tekort tijd voor meegegeven werd. Daardoor was het haastig en dat moet nu juist niet in een sauna! 1 uur is echt tekort. Minimaal 1 1/2 uur is nodig.

Geen vriendelijke ober bij het diner. Wij hadden een voucher en kregen de indruk dat wij daarom anders bejegend werden. Wc met dubbele deuren op de kamer was krap en onhandig.

Tip! Ik kom al vele jaren op Texel en heb diverse malen in ditzelfde hotel geslapen. Het ligt gunstig t.o.v. strand en bos en midden in het gezellige centrum van De Koog. Prima.

8

Beoordeling door Anoniem, op 6 februari 2018 (Gezin)

De locatie, de extra’s zoals aandacht voor de verjaardag van iemand binnen het gezelschap.

8,2

Beoordeling door M War uit Lelystad, op 29 december 2017 (Stelletje)

De locatie, het hotel ligt midden in het centrum en op loopafstand van het strand.

Geluidsoverlast in je kamer van de naastgelegen discotheek, erg hinderlijk.

7,4

Beoordeling door JJ Hagens uit TWELLO, op 2 december 2017 (Gezin)

Mooi weer ondanks tijd van het jaar. Hotel heerlijk midden in centrum. Wij komen al jaren in hotel Cooghen, maar hebben het idee dat er nooit iets veranderd aan de kamers. Wat we eerst mooi vonden begint na zoveel jaren soms een beetje te storen. Alleen dit jaar zagen we dat de kranen in de douche vervangen waren. We zijn altijd graag 1 of 2 keer per jaar op Texel en komen dan meestal weer naar jullie hotel.

Tip! De zee en we rijden sowieso altijd een keer heel Texel rond. Verder heerlijke terrassen heerlijke eetgelegenheden en leuke winkeltjes.

7,4

Beoordeling door D.K.C Van der Kleij uit Voorburg, op 28 november 2017 (Groep)

6,4

Beoordeling door Anoniem, op 6 juli 2017 (Stelletje)

De locatie, het hotel en de ligging ervan.

Tip! Strand op loopafstand, mooie omgeving om te fietsen.

8,8

Beoordeling door F.A van Walderveen uit Mijdrecht, op 30 januari 2017 (Stelletje)

Het was allemaal in orde.

Tip! Voor het eerst op Texel dus allemaal nieuwe indrukken.

8,4

Beoordeling door P Peters uit den Bosch, op 25 januari 2017 (Stelletje)

De Koog en het strand.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 16 januari 2017 (Stelletje)

6,6

Beoordeling door M.P. Vroom uit Haarlem, op 11 januari 2017 (Stelletje)

Prettige ruime kamer met heerlijke bedden. Echt niets op aan te merken. Ook het ontbijt was prima verzorgd. Veel keuze en lekkere dingen.

Tip! De Koog is een vrij toeristisch plaatsje met vooral eet- en uitgaansgelegenheden. Als je daar niet zo van houdt, is die omgeving wat minder leuk. We hebben het vooral gezocht in Den Burg, leuk plekje om te winkelen, rond te kijken en te eten. En een bezoek aan Ecomare is echt te moeite waard.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 10 januari 2017 (Stelletje)

De ligging van het hotel. Vriendelijke medewerkers. Goed ontbijt. Gezellig restaurant met heerlijk eten.

Tip! Mooie omgeving met strand en duinen op loopafstand. Bijna alle plaatsen op Texel bezocht. Den Burg m.n. erg leuk. Golfbaan in De Cocksdorp was top. Vuurtoren bezocht.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 20 december 2016 (Gezin)

Het was maar twee nachten, dus daar valt weinig over te zeggen. We wilden een andere kamer en dat was geen enkel probleem, dus heel fijn.mDe warme maaltijd was uitstekend en het ontbijt heel goed. Aardige mensen

Tip! Texel vogeleiland.

7,4

Beoordeling door M van Bijsteren uit zetten, op 13 januari 2017 (Groep)

Leuke locatie, ruime kamer. Het ontbijt, ruime keuze aan brood, beleg en drank. Gelegenheid om 's avonds een spelletje te doen. Parkeergelegenheid, na uitleg goed bereikbaar. Prima diner, terras met verwarming en het strand is goed bereikbaar vanuit het hotel.

Plaats van wc papier in badkamer.

Tip! Door het minder goede weer hebben we de dorpen op het eiland met de auto bezocht. De strandpaviljoens waren gesloten. Anders hadden we even gezellig gegeten of koffie kunnen drinken aan het strand.

8,4

Beoordeling door M Stofbergen uit ARNHEM, op 20 december 2017 (Stelletje)

Mooi ligging, dicht bij het strand en midden in het dorp.

Wij hadden kamer 205. De bedden zijn doorgezakt en 1 kussen was niet om op de slapen, zo hard. Verder loopt het water in de douchecabine niet door. Ik weet niet hoe de andere kamers zijn, maar mijn tip. Haal kamer 205 uit de verhuur, totdat de bedden zijn vervangen en het douche putje is schoongemaakt. Dus als ik hierbij mijn klacht kan doen, bij deze.

Tip! Texel is een mooi eiland, waar je heerlijke strandwandelingen kunt maken. Aanbeveling om 's morgens vroeg de Sluftervallei in te gaan. Wat een rust en veel natuur.

6,6

Beoordeling door CS Dam-van der Kooij uit Alphen aan den Rijn, op 19 december 2016 (Stelletje)

De grote kamer.

De piepende badkamerdeur.

8

Beoordeling door D Assink uit Raalte, op 19 december 2016 (Stelletje)

Centrale ligging / personeel.

Achter ingang via rommelige parkeerplaats.

Tip! Texel: prima eiland.

7,4

Beoordeling door CAJ Beckerman uit Dordrecht, op 14 december 2016 (Stelletje)

Texel

7,8

Beoordeling door EE de Vree uit Apeldoorn, op 14 december 2016 (Gezin)

Perfecte locatie, heerlijk dicht bij het strand.

Bij aankomst een zee stugge receptioniste.

Tip! Hele eiland wel bekeken. Strandtenten bij Paal 17 en 19 zijn een aanrader. Tegenover het hotel zit bar Bilder waar het goed vertoeven is. Aanrader om te dineren is de Smulpot in Den Burg.

7,8

Beoordeling door A.J. de Jager uit Wierden, op 14 december 2016 (Stelletje)

7,2

Beoordeling door W.M konings uit Eindhoven, op 12 december 2016 (Stelletje)

Zeer nette bediening.

Kamer 102 tocht heel erg, raam sluit niet (verkeerd afgesteld) en de deur tocht. Zeer jammer verder uitstekend.

Tip! Ecomare perfect. Strand ok.

8,3

Beoordeling door F van Driel uit Dordrecht, Zuid-Holland, op 25 december 2016 (Stelletje)

Prima hotel, goed ontbijt en op een leuke locatie. We waren nog nooit op Texel geweest. Dit was een leuke kennismaking, ondanks het weer. We komen in de zomer nog een keer terug.

Alles was prima behalve de kussens, veel te hoog.

Tip! Het Juttersmuseum was heel leuk. Ecomare was ook heel leuk en de omgeving rondom de vuurtoren was ook heel leuk.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 12 december 2016 (Stelletje)

Goede bedden. Heerlijk en ruim voldoende ontbijt en dit tot 10.30 uur (dit was prima geregeld in de donkere dagen). Vriendelijk personeel. Lekker dicht bij het strand.

Tip! Heerlijk dicht bij het strand en midden in het centrum. En een fietsenverhuur als buurman. Alles wat je in een paar dagen kunt doen, was hier mogelijk.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 9 december 2016 (Stelletje)

Ee. heerlijk en ideaal gelegen eiland!

De kamer was wel wat spartaans, met harde kussens. De televisie was zonder afstandsbediening en er was geen föhn.

Tip! Ga voor een onvergetelijke ervaring varen met de TX25 (vanaf Oudeschild) op bezoek bij de zeehonden!

6,4

Beoordeling door C.A Durenkamp uit Ureterp, op 23 december 2016 (Groep)

Prima in orde.

7

Beoordeling door F.M. van der Heijden uit ROTTERDAM, op 26 januari 2017 (Gezin)

Het was een aangenaam verblijf.

Soms chagrijnig baliepersoneel, zeer kortaf over de uitleg over het parkeren.

Tip! Natuurgebied de Slufter en vooral de rustige oostkust.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 7 december 2016 (Stelletje)

Hotel in de Koog. Niet op 100 meter, maar wel dichtbij het strand.

Kamer aan de voorzijde van het hotel tot in de late avond luid lawaai. Klacht over lauw douchewater en geen warm water aan de toilettafel/wasbak na 1e nacht gedaan. Werd helaas niet verholpen voor de 2e overnachting. Ook geen verontschuldiging. Erg slordig.

Tip! Het strand en de Slufter op Texel blijven altijd de moeite waard.

7

Beoordeling door A.J.C. Hana- van Bruggen uit Tuitjenhorn, op 3 december 2016 (Stelletje)

Het was heerlijk rustig en het was een goed basic hotel.

Jammer dat er geen mogelijkheid is om thee te zetten in de kamer. Kleine moeite en voor ons heel belangrijk.

Tip! De zee is dichtbij. Het dorp is leuk en levendig zelfs off season, de weg met de bus naar den Burg is schitterend.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 24 januari 2017 (Stelletje)

We gingen voornamelijk voor het eiland Texel en dan is De Koog en dit hotel een goede uitvalsbasis.

Geen specifieke minpunten, maar het was allemaal wat sober.

7

Beoordeling door C Everhardus uit Stadskanaal, op 2 december 2016 (Stelletje)

Het personeel was erg vriendelijk,behulpzaam en netjes.

Eigenlijk was het perfect. We hebben echt genoten van ons verblijf.

8,6

Beoordeling door L. Wentzel-Boels uit Apeldoorn, op 28 november 2016 (Stelletje)

Prima kamer, heerlijk ontbijt. Hotel ligt centraal in de Koog.

De televisie uit de vorige eeuw.

Tip! De wandelingen in de Slufter en op het strand van de vuurtoren waren ondanks de kou zeer aangenaam. En ook van de fietstochten naar De Waal (over het Waalenburgerdijkje), naar Oosterend en Oudeschild hebben we genoten, ondanks de harde wind.

8,6

Beoordeling door G. de Boer uit HEERENVEEN, op 13 april 2017 (Groep)

Fijn dat er een soort laminaat op de vloer ligt. Prima schoon te houden en frisser. Verder in De Koog is ook prettig.

Denk in druk seizoen zijn kamers aan de voorkant niet fijn. Nu geen last er van gehad.

Tip! Texel is natuurlijk een pracht eiland om heen te gaan. Vanuit De Koog (hotel) is het mooi fietsen naar Den Hoorn, Oude Schild, Den Burg en zo weer De Koog.

8

Beoordeling door R Visser uit Borne, op 27 november 2016 (Gezin)

8,4

Beoordeling door JFP van Berkel uit Veldhoven, op 23 november 2016 (Gezin)

7

Beoordeling door Anoniem, op 20 november 2016 (Gezin)

Goed verwarmde kamer en dicht bij het strand.

Geen klokradio op de kamer.

7,8

Beoordeling door A. van de Beld uit Amsterdam, op 7 december 2016 (Stelletje)

Prima restaurant en ontbijt.

Hele slechte bedden, doorgezakte matrassen. we hebben de eerste nacht nauwelijks een oog dichtgedaan. Plus rugpijn. We kregen voor de tweede nacht een andere kamer, maar ook hier zullen de bedden binnenkort te ver doorgezakt zijn.

Tip! Prachtig eiland met veel natuurschoon en leuke dorpen!

7

Beoordeling door Anoniem, op 21 november 2016 (Stelletje)

Gemoedelijk, prettig.

Tip! Mooi om te fietsen, stranden. Gezelligheid.

9,4

Beoordeling door Anoniem, op 19 november 2016 (Stelletje)

8

Beoordeling door H Junte uit Ijsselmuiden, op 17 november 2016 (Stelletje)

9,2

Beoordeling door P.H. Donker uit Den Dolder, op 1 december 2016 (Stelletje)

Alles.

Het parkeren is te duur.

9

Beoordeling door P Schrage uit Almere, op 4 november 2016 (Stelletje)

Middenin het centrum van de Koog.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 25 januari 2017 (Stelletje)

We hebben heerlijk gegeten in het hotel en lekker gewandeld.

Dat ik van zaterdag op zondagnacht werd wakker gehouden door de keiharde muziek van een café aan de overkant. Oordoppen hadden ook geen nut!

6,6

Beoordeling door Anoniem, op 1 november 2016 (Stelletje)

De ligging in het dorp de Koog.

Tip! Prachtige omgeving, was bij ons al bekend. We waren voor de 25ste keer op Texel. Mooi fietseiland, met een afwisselend landschap.

7,4

Beoordeling door P van der Lugt uit Amersfoort, op 4 november 2016 (Stelletje)

Ik vond de locatie heel goed en het ontbijt ook goed verzorgt.

De zeeppompjes waren bij de tweede dag leeg en dat heb ik doorgegeven maar dat hadden ze vergeten dus de volgende dag weer gemeld en toen zouden ze het doen maar toen gingen we weg, jammer. Ik wilde nog wel een tip aan jullie geven wij zaten in kamer 123 en konden de ramen niet op een kierstand vastzetten dus moesten de ramen 's nachts dicht anders konden ze zo bij ons via de goot naar binnen gaan. Dat vond ik wel een nadeel dat er geen beveiliging op het raam zat, ik hoop dat jullie hier wat mee gaan doen want ik hoorde er meer klachten over.

Tip! We hebben heerlijk gewandeld en gefietst prachtige omgeving.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 6 november 2016 (Stelletje)

Erg goede kamer, hadden we niet verwacht.

Tip! Texel is en blijft mooi.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 25 januari 2017 (Gezin)

Ga er niet meer heen, de kamers liggen recht tegenover uitgaand café. Het was alsof de jongelui in onze kamer aan het dansen waren. Het hotel was schoon en het was ontbijt goed, maar te veel herrie, niet te geloven.

De herrie tot half 3 's nachts.

7

Beoordeling door J.F.M. Verkerk-Fens uit Uithoorn, op 3 november 2016 (Stelletje)

Prima kamer voor die aanbieding, meestal krijg je via een aanbieding een kamertje achteraf maar in dit geval niet. Hotel lekker centraal gelegen.

Niet echt leuk maar ook niet echt erg, dat ze de tweede ochtend teveel mensen tegelijk kregen bij het ontbijt en dat niet aankonden we moesten even wachten.

Tip! Een heerlijk eiland, we hebben heerlijk gefietst naar het natuurgebied de Geul. We zijn in Oudeschild geweest bij de vuurtoren, heerlijk breed strand en heerlijk gegeten bij Hotel Noordzee.

8,2

Beoordeling door PETER Peter walhout uit IJSSELSTEIN, op 7 november 2016 (Stelletje)

Het plaatsje en de omgeving.

De kamer is wel heel erg basaal.

Tip! Texel is een prachtig eiland maar je moet het wel treffen met het weer.

7

Beoordeling door Anoniem, op 4 februari 2017 (Gezin)

Mooi modern gebouw, ruime lichte kamer, uitstekend restaurant, vriendelijk personeel.

Er was geen waterkoker in de kamer. De vruchtensla bij het ontbijt smaakte naar conserveermiddel. Heel onaangenaam. Een echte, gezellige lounge ontbreekt. Over de omgeving: de Dorpsstraat is verschrikkelijk.

Tip! Ik ben hier 60 jaar geleden als kind geweest, toen de Dorpsstraat nog een leuk straatje was met een leuk kerkje. Nu herken je alleen nog de geveltjes; daaronder is het één en al ordinaire troep. Schreeuwerige uithangborden, grote stenen leeuwen : Las Vegas op z'n provinciaals. Gelukkig zijn Oosterend, De Cocksdorp etc nog leuk om te bezoeken.

7,8

Beoordeling door E ter Burg uit De Bilt, op 1 november 2016 (Stelletje)

Hotel centraal gelegen, in het centrum.

Zaterdag avond zeer luidruchtig i.v.m. naastgelegen disco. Een tv die niet meer van deze tijd is.

Tip! Goede uitvalsbasis voor uitstapjes. Het Juttersmuseum in Oosternd is een aanrader.

7,4

Beoordeling door L. Pitrmanova uit Raalte, op 7 november 2016 (Gezin)

De kamer was ruim, schoon en licht. Het bad was een aangename verassing. Heerlijk. De ligging van de hotel is uitstekend. In enkele minuten is men aan het strand. Het personeel was professioneel. Ook mede alle personeelsinspanningen hadden we een heerlijk weekendje weg. Dank je wel.

De ontbijt is goed verzorgd alleen niet goed afgestemd op het aantal gasten.

Tip! Geen tip. Alles was goed verzorgd.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 15 november 2016 (Gezin)

7,8

Beoordeling door A van der Bijl uit Krimpen aan den Ijssel, op 9 november 2016 (Gezin)

Een heel prettig hotel met ruime kamer. Prima ontbijt en zeer goede ligging t.o.v. strand en winkels en restaurants. Prettig en vriendelijk personeel. En bovendien zeer hondsvriendelijk.

8

Beoordeling door S Woldendorp uit HEERDE, op 23 november 2016 (Gezin)

Het plaatsje de Koog, met het hotel de Cooghen. Een restaurant met lekker eten en vriendelijk personeel. Het heerlijke ontbijtbuffet.

Kamer 210 is goed (kamer, bedden en badkamer) maar er is 's nachts te veel lawaai van buiten. Volgens mij is dit redelijk op te lossen, door een extra stel dubbelglas in de ronde ramen te plaatsen, als een soort van voorzet raam. Dit neemt denk wel 80% van het geluid weg.

Tip! Lopen op het strand en fietsen door duinen. De Texelse brouwerij het Proeflokaal, gezellig even op de fiets naar Den Burg en Oudeschild.

7,8

Beoordeling door CAJ Van Herpen uit Breda, op 30 november 2016 (Gezin)

De stoomcabine. Centraal gelegen en op loopafstand van het strand! Iedereen was vriendelijk!

Herrie van cafés tot diep in de nacht.

Tip! Strand en zeehondjes kijken!

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 10 november 2016 (Stelletje)

Mooi eiland, leuke locatie.

Wij waren er in de herfstvakantie. Prima. Ik denk dat het in het hoogseizoen er enorm druk en lawaaierig is. Op de kamer lagen dan ook oordopjes!!

7,6

Beoordeling door T.M.G. Kerpentier uit Tiel, op 10 november 2016 (Stelletje)

De locatie en het ontbijt waren prima, schone kamer.

Geen relax ruimte om een spelletje te spelen.

Tip! Omgeving is prima dicht bij het strand en in het centrum. Wat leuk is om te doen: Vlindertuin in Oosterend en het Juttersmuseum bij Ecomare.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 17 november 2016 (Stelletje)

Leuke kleine kamer, netjes. Goed ontbijt en vriendelijk personeel. Hotel ook netjes, alleen het tapijt lag een stukje los op de gang.

Tot vier uur harde muziek uit het restaurant /de bar van het hotel. Slechte matrassen, ze zakken door.

7,8

Beoordeling door T.J. van der Weele uit Rossum, op 10 november 2016 (Gezin)

Heerlijke bedden en heerlijk ontbijt. Vriendelijke receptioniste!

Wat lawaai in de nacht omdat wij aan de voorkant sliepen. Maar omdat het november was en regenachtig en koud was het maar een beetje.

9,3

Beoordeling door JAN Mulder uit APELDOORN, op 20 november 2016 (Stelletje)

Dicht bij het strand.

Zeer slechte bedden, honden in het restaurant bij het ontbijt, kamer stonk enorm naar chloor. Het diner te duur en belachelijk dat je voor een frietje bij moet betalen.

Tip! Kortom Texel is wel leuk.

6,8

Beoordeling door P.F. Robbers uit Apeldoorn, op 14 november 2016 (Stelletje)

Het hotel ziet er goed uit.

Veel lawaai 's nachts omdat onder het hotel een plein is met een terras.

Tip! Texel is fantastisch, mooie fietsroutes, leuke dorpjes, goede restaurants.

8

Beoordeling door Anoniem, op 30 november 2016 (Gezin)

Onvriendelijke receptioniste bij aanvang.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 14 november 2016 (Stelletje)

Het hele eiland en de mogelijkheden.

De warmte die van de wand afstraalde Kamer 201.

Tip! Super leuk eiland met voor elk wat wils. Ecomare, het juttersmuseum (oude schild), de slufter.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 12 november 2016 (Stelletje)

8

Beoordeling door B Bom uit Honselersdijk, op 10 november 2016 (Stelletje)

8,4

Beoordeling door J Haasjes uit Apeldoorn, op 31 oktober 2016 (Stelletje)

Heel goede kwaliteit voor de prijs. Mooi gelegen voor strandwandeling, fietsen en voor 's avonds even buiten wat drinken of eten. Nu lekker rustig in laag seizoen. In de zomer?

8,4

Beoordeling door W Lier uit Zwolle, op 30 oktober 2016 (Gezin)

Fijn dat de fiets en binnen konden 's nachts.

De bedden waren een beetje doorgelegen.

Tip! Mooi dichtbij strand en route.

8,5

Beoordeling door Anoniem, op 24 november 2016 (Gezin)

Dichtbij de zee.

Veel lawaai.

6,6

Beoordeling door JHM Blikmans uit Bornerbroek, op 31 oktober 2016 (Stelletje)

7,7

Beoordeling door Anoniem, op 30 oktober 2016 (Individueel)

7,8

Beoordeling door C. van Corry van Keulen-Vroone uit Utrecht, op 11 augustus 2016 (Stelletje)

Middenin De Koog, gezellige winkelstraat met diverse eet/drinkgelegenheden. Dicht bij strand en duinen. Keurige ruime kamer voor een mindervalide.

Het lawaai 's nachts van de gasten die buiten op de terrassen van eet/drinkgelegenheden zaten.

Tip! Duinen, strand en zee. Paal 17 op 30 minuten lopen door de duinen. Heerlijk eten. Ecomare ook op loopafstand bereikbaar door de duinen.

7,3

Beoordeling door C J Hoogma uit steenwijk, op 27 juni 2016 (Gezin)

Ruime kamer.

Bedden iets te zacht.

Tip! Texel is een mooi eiland en heeft veel te bieden (zie uitgaanskrant).

7,8

Beoordeling door JOKE Marcellis uit Grave, op 31 oktober 2016 (Stelletje)

Omgeving.

Veel lawaai de eerste avond (2210) tot 04.00 uur. Slecht kunnen slapen i.v.m. feest op de binnenplaats van het hotel. Wel oordoppen verstrekt gekregen door het personeel.

Tip! Prachtig eiland, mooie fietsrouten, schitterende natuur.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 29 oktober 2016 (Stelletje)

Texel.

Kamer erg basic, vieze stoelen.

Tip! De Koog is prima startpunt op Texel.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 31 oktober 2016 (Stelletje)

Dichtbij het strand en duinen. Hond kon mee. Prima ontbijt.

Gehorigheid van straat ondanks het feit dat we dit wisten. Gedateerde tv.

Tip! Strand, duinen en leuk plaatsje en heerlijke omgeving.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 14 november 2016 (Gezin)

Nette kamer, vriendelijk personeel, zoals je zou verwachten.

Het hotel ligt in een uitgangsgebied en in het zomerseizoen moet je hier niet zijn. Zelfs in november (buiten het weekend) muziek en uitgaanders tot diep in de nacht. (Wij waren hiervan op de hoogte, dus voor ons geen bezwaar)

7,4