Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Beoordeling van Grand Hotel Opduin Texel

Grand Hotel Opduin Texel  

Omgeving - Vuurtoren Texel

Hotel - De Koog

Grand Hotel Opduin ligt op Texel aan de rand van de bekende badplaats de Koog. Dit viersterren hotel ligt op steenworp afstand van het strand en het gezellige centrum van de Koog. Het is de ideale plek voor een weekend weg op het mooie en veelzijdige Texel! De 96 kamers van Grand Hotel Opduin zijn sfeervol ingericht en bieden alle faciliteiten die je tijdens jou verblijf nodig hebt, zelfs... meer info
vanaf 59 50 p.p.

Unieke deals ontvangen

44 beoordelingen 9.0

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

2 dagen Texel

1 nacht v.a. € 59,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 3,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Krantaanbieding! 3 dagen Texel incl. wellness

2 nachten v.a. € 99,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 3,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door IJ.H.D. Kramer uit Epe, op 1 januari 2019 (Stelletje)

Prima kamer (309) met fantastisch uitzicht.

Tip! Dicht bij het dorp De Doog. Op loopafstand van het strand.

9,4

Beoordeling door H Slump uit Heerenveen, op 25 december 2018 (Stelletje)

Prettig.

Tip! Het gehele eiland Texel. Het is een goot eiland, met verschillende mogelijkheden voor vermaak en natuur.

10

Beoordeling door G.T. Wilmsen uit overloon, op 22 december 2018 (Stelletje)

De gastvrijheid. Leuke attentie op de kamer. Fijne kamer, met uitzicht op het terras en de duinen. Een heerlijk ontbijt.

Tip! Mijn favoriete plek is de slufter. Maar ook een bezoekje aan Paal 9, restaurant Noordzee, restaurant De Taveerne, winkelen in den Burg of struinen door de dorpsstraat van de Koog. Fietsen door de duinen, wandelen aan het strand. Het is elke keer weer anders en het verveelt nooit! Het voorjaar met de bloembollen en de lammetjes; de zomer aan het strand, het terras en heerlijk op de fiets over het eiland; najaar en winter met een warme jas en muts tegen de wind in over het strand. Opwarmen in een gezellig strandpaviljoen onder het genot van een kop koffie of warme chocomel. Het is elke keer weer een gevoel van thuiskomen wat begint zodra je op de boot staat.

9

Beoordeling door MHHJ Van Keulen-van den Oord uit Bruchem, op 12 januari 2019 (Gezin)

Ligging hotel, vlakbij zee en vlakbij het dorp.

Mini badkamertje, te klein.

Tip! Texel is leuk, je kunt er veel zien en doen.

8,8

Beoordeling door A Van de Braak uit Apeldoorn, op 14 mei 2018 (Stelletje)

Strand zee, lekker eten en rust.

Tip! Ecomare, den Burgh, vuurtoren, strand, zee.

9,3

Beoordeling door Anoniem, op 13 september 2017 (Stelletje)

Gezellig en behulpzaam personeel.

Tip! Texel Culinair was top.

8,4

Beoordeling door F. Van der Lee uit Almere, op 27 juli 2017 (Stelletje)

We hebben dit hotel al meerdere keren bezocht, het blijft een heerlijke locatie en een super hotel. De kamers zijn prachtig en het ontbijt is heel uitgebreid!

Tip! Het is zeker een aanrader om te gaan fietsen!

9

Beoordeling door A.E. Derksen uit Nijmegen, op 29 juli 2017 (Gezin)

Alles was prima.

Tip! Omgeving prachtig ik ga hier elk jaar naar toe ook omdat het hotel zo fijn is, volgend jaar zal ik bij jullie voor die prijs zeker weer boeken.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 31 mei 2017 (Stelletje)

Wij zijn al meerdere keren geweest, blijft een top hotel op toplocatie ,voelt als een warm bad.

9,4

Beoordeling door Anoniem, op 25 mei 2017 (Gezin)

Wij vonden het een super hotel, modern, kamer was prima, badkamer netjes, alleen douchen een beetje krapjes, zou het bad verwijderen. Het ontbijt was super, echt alles wat je maar wilde, van poffertjes tot gebakken eieren (vers gemaakt) fruit, yoghurt etc.

Tip! Dichtbij het plaatsje De Koog, fietsenverhuur en het strand.

8,5

Beoordeling door Anoniem, op 26 oktober 2018 (Gezin)

Vriendelijk personeel, fijne locatie.

Badkamer was niet schoon. Lange wachttijd bij het diner en niet warm. De chef-kok bleek niet aanwezig en er waren 2 nieuwe medewerkers in de keuken. Ter compensatie hoefde we 1 maaltijd niet te betalen.

6,6

Beoordeling door M.I. van Zantwijk uit Uithoorn, op 23 mei 2017 (Stelletje)

Ideale lokatie. Heerlijk hotel.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 26 april 2017 (Gezin)

9,2

Beoordeling door Y.M. Van der Lee-alkema uit Nieuwegein, op 30 december 2016 (Stelletje)

Helemaal geweldig!!!

Tip! Prachtige locatie en een heerlijk hotel, wij komen er al een aantal jaar.

8,7

Beoordeling door G van der Meijden uit aalsmeer, op 2 november 2016 (Stelletje)

De rust in de hal, ondanks dat het hotel vol zat. De vriendelijkheid van het personeel. Schitterende ligging aan de rand van de duinen en toch heel dicht bij het centrum

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 18 september 2016 (Stelletje)

We komen al jaren op Texel en dit hotel is echt top!

Tip! Het is zo divers, wandelen, fietsen, Slufter, Muy etc.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 21 augustus 2016 (Individueel)

Ook met openbaar vervoer zeer goed bereikbaar. Heerlijke terrassen. Goed hotel.

Het hotel was pas gerenoveerd, hoorden wij. De kamer was moeilijk te vinden. Geen bordjes op de gangen, misschien komt dat nog. De bediening op terras kon beter.

Tip! Hotel ligt vlakbij het centrum en ietsje verder van het strand. Een verrukkelijke omgeving om te wandelen door de duinen.

8,2

Beoordeling door H. Meijer uit Lochem, op 22 augustus 2016 (Gezin)

Wij zijn daar nu voor de derde keer geweest en het is gewoon geweldig. Je zit vanuit het hotel gelijk in de duinen en dan ben je ook zo op het strand.

Tip! Wij zijn met onze kleinzoon van 10 met een droogval tocht mee geweest geweldig een echte aanrader. Ook het museum Kaap Skil is erg leuk. Deze twee attracties zij op Oudeschild. Verder is het echt een toeristen gebeuren veel winkeltjes en terrasjes. Wat we ook nog leuk vonden dat was lammetjes knuffelen. Verder wil ik Naomi hartelijk bedanken voor de goede service.

10

Beoordeling door P Timmers uit Breda, op 17 juli 2016 (Stelletje)

Het totale beeld van even weg te zijn.

Tip! Het is een ontdekking wanneer je er nog nooit geweest bent, daarna perfect voor strand en activiteiten.

8

Beoordeling door Anoniem, op 20 juni 2016 (Gezin)

Alles prima op 2 dingen na.

Matige WiFi en beperkte menu keuze.

Tip! Fantastische locatie en omgeving.

9

Beoordeling door Anoniem, op 6 mei 2016 (Stelletje)

9,4

Beoordeling door J. Verbeek uit Apeldoorn, op 1 april 2016 (Gezin)

Dat alles super goed verzorgd was, een prachtige kamer een heerlijk bed.

Tip! We hadden uitzicht op zee, je loopt zo de Koog in.

9

Beoordeling door Anoniem, op 30 maart 2016 (Gezin)

Hotel aan zee en een heerlijk zwembad onder het hotel.

Tip! Super eiland, Slufter, Ecomare, de dorpen, Hors. Het hele eiland is top.

9,5

Beoordeling door A Van de Braak uit Apeldoorn, op 28 maart 2016 (Stelletje)

Fijn hotel met alle comfort.

Tip! Direct naast wandelroute en pad naar de duinen/zee. Ecomare, zeehondenopvang via het strand (paal 17) te bereiken en via het duinpad. Vuurtoren in Cocksdorp.

9,8

Beoordeling door M.G. Drost uit Rhenen, op 25 februari 2016 (Gezin)

Er is van alles! Ook voor oudere kinderen! Echt een verwenweekend!

9

Beoordeling door A van Hees uit utrecht, op 11 januari 2016 (Gezin)

Alles was perfect! het eten, de mensen, een heel goed hotel.

Tip! Alles was prachtig op Texel, we hebben erg genoten van alle mooie duinen en stranden. Veel gezellige tentjes, jammer dat er veel dicht waren, maar wij hebben een hapje gegeten bij Bar en Restaurant Eigeweis. Super gezellig!

9,6

Beoordeling door R Hamels uit Den Bosch, op 29 oktober 2015 (Gezin)

7,8

Beoordeling door A. Baarsma uit Leeuwarden, op 25 oktober 2015 (Gezin)

Iedereen was erg aardig in het hotel.

Het enige wat jammer is dat je als alleen staande ouder met twee kinderen voor twee volwassenen moet betalen.

Tip! We hadden geen geweldig weer dus het was fijn dat er een zwembad in het hotel was.

9,7

Beoordeling door Anoniem, op 26 oktober 2015 (Gezin)

De ligging van het hotel, het ontbijt, goede voorzieningen voor ouderen op de kamer.

Wij hadden geen seniorenkamer geboekt, maar hadden dit wel. Het bad was er niet, wel een behoorlijk gedateerde douchecabine. Het zwembad was vaak te druk bezet door kinderen en dan is het best klein. We konden geen behandeling meer boeken. Dat was jammer. Slechts 1 bed was in hoogte verstelbaar, de andere niet. Best lastig voor 2 oudere mensen! Voor ons maakte het niet uit.

7,5

Beoordeling door Anoniem, op 23 oktober 2015 (Stelletje)

Mooie kamer, vriendelijke mensen, goed ontbijt, alles lag in de buurt.

Tip! Vond het hotel een ideale ligging hebben voor activiteiten. Even naar De Koog of richting een museum o.i.d.

10

Beoordeling door A.W. Nijenhof uit Wijchen, op 12 november 2015 (Stelletje)

Mooi gelegen hotel en zeer vriendelijk personeel. Jammer dat we we na twee nachten weer weg moesten.

Tip! Gezellig centrum en veel dingen te beleven, ondanks laat in het seizoen.

8,8

Beoordeling door K. van Heuvelink uit Zutphen, op 12 oktober 2015 (Stelletje)

Het verblijf was heerlijk. Het hotel biedt rust en ruimte en is zeer gunstig gelegen. Het personeel en de bediening waren zeer vriendelijk.

Tip! Vanuit het hotel wandel je zo de duinen en het strand op. Ook het strandpaviljoen (paal 19) ligt zeer gunstig. Een dag gefietst. De fietspaden liggen ook gunstig ten opzichte van het hotel. Zelfs het openbaar vervoer Lijn 28 stopt voor het hotel. Wij zijn met de trein gekomen en vanaf het station neem je Buslijn 28 en deze bus gaat de boot op en stopte dus in ons geval voor het hotel! Deze rijdt ook naar Den Burg. Ook leuke restaurantjes in het centrum. Er zijn veel bezienswaardigheden, in 3 dagen kun je niet alles doen.

8,8

Beoordeling door M.J. van Groningen uit WARMENHUIZEN, op 18 oktober 2015 (Stelletje)

Mooie kamer, lekker ruim, goede bank en een goed bed. Heerlijk uitgebreid ontbijt. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Tip! Handig om een fietsknooppuntenroute aan te schaffen. Paal 19 is een gezellige strandafgang.

9

Beoordeling door Anoniem, op 13 oktober 2015 (Stelletje)

Alles was top. Heerlijk luxe en vriendelijk personeel.

Tip! Eten bij strandtenten: zicht op zee...het ultieme eiland-vakantie gevoel.

9,8

Beoordeling door Anoniem, op 15 oktober 2015 (Gezin)

Hele mooie grote kamer, goed ontbijt, veel rust!

Veel bezoekers met honden!

Tip! De vuurtoren 's morgens vroeg beklimmen en dan lekker naar de duinen!

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 25 augustus 2016 (Gezin)

Zou zeker nog een keer terug willen komen maar dan niet meer in de zomer i.v.m. warmte kamer.

De kamer was heel erg warm en de airco te luid. Jammer dat je niet zelf koffie en thee kon halen bij het ontbijt!

8,2

Beoordeling door V.P. van der Bie uit Alphen aan den Rijn, op 10 oktober 2015 (Stelletje)

9

Beoordeling door R Ackermann uit Amstelveen, op 6 oktober 2015 (Stelletje)

Vooral de sfeer trok ons aan. Hadden goede berichten van vrienden die helemaal werden bewaarheid.

Douchecel wat krap, of we moeten lijnen.

Tip! De huifkartocht was een belevenis. Boeiende en humorrijke uitleg koetsier.Geweldige terrassen.

8,8

Beoordeling door INGRID Vrienten uit hilvarenbeek, op 5 oktober 2015 (Stelletje)

Vooral de welkomstborrel op vrijdag!

Tip! Texel is prachtig! De natuur! De stranden met hippe strandpaviljoens!

9,4

Beoordeling door A.E Derksen uit Nijmegen, op 30 juli 2015 (Stelletje)

De ligging van het hotel, bushalte voor de deur.

Tip! Gezellig stadje prachtig strand.

8,2

Beoordeling door W.J. van der Wel uit burgh-haamstede, op 23 mei 2015 (Gezin)

Prachtig , rustig hotel. Perfecte kamer en uitstekend ontbijt. Heel vriendelijk personeel. Veel faciliteiten.

Eigenlijk niets, misschien het weer.

Tip! Heel Texel is zeer bezienswaardig. De stranden, de vuurtoren, de hoge berg, de Slufter etc. Het kan niet op.

9,4

Beoordeling door W Bakker uit Coevorden, op 20 mei 2015 (Gezin)

alles.wij komen zeker weer!

Tip! lwandeling met gids ook hartstikke leuk.omgeving prachtig.zon zee en zand gewoon in nederland.blijft leuk!!

10

Beoordeling door B.P.J.H. van de Luijtgaarden uit Sint Willebrord, op 18 mei 2015 (Gezin)

Alles

De douche maakte de badkamer erg nat.

8,5

Beoordeling door A Van Hees uit Utrecht, op 11 oktober 2016 (Stelletje)

De omgeving is prachtig ,het hotel is heerlijk rustgevend. Compleet dus. Aardige mensen, heerlijk op Texel zijn al 2 keer geweest en komen zeker terug bij grand hotel opduin!

Vind het zwembad alleen niet zo heel veel. maar ja door de rest van de heerlijke dingen vergeet je die.

Tip! De omgeving is zooo zalig..de rust die er heerst is heerlijk! Het strand, het eten, alles valt op zijn plek. Tip: de lange strand wandeling naar paal 17 is zalig! Zeker doen, dan terug wandelen via de duinen waar je van de rust de konijnen kan zien lopen.

9,3