Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Beoordeling van Fletcher Hotel-Restaurant De Grote Zwaan

Fletcher Hotel-Restaurant De Grote Zwaan  

Fletcher Hotel-Restaurant De Grote Zwaan - Omgeving

Hotel - De Lutte

Fletcher Hotel-Restaurant De Grote Zwaan ligt ligt in het gemoedelijke dorpje De Lutte, in het mooie Twente. Vlakbij het bourgondische stadje Oldenzaal en de Duitse kuurplaats Bad Bentheim. Laat je verrassen door al het natuurschoon rondom het hotel. Je vind hier bergen tot wel 80 meter hoog, kabbelende beekjes, bossen en heidevelden. Je kunt hier dan ook prachtige fietstochten... meer info
vanaf 27 50 p.p.

Unieke deals ontvangen

34 beoordelingen 7.5

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

2 dagen Twente

1 nacht v.a. € 27,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Twente

2 nachten v.a. € 52,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Dit cijfer is een gemiddelde van onze eigen verzamelde beoordelingen en die van andere partijen

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door EDUARD Willems uit Turnhout, op 5 april 2019 (Gezin)

De omgeving.

Tip! Wij hebben alleen gefietst, in een leuke omgeving, met goede fietspaden.

8,5

Beoordeling door N W Nieman-Moerman uit Maassluis, op 4 juni 2019 (Stelletje)

Mooie ligging van het hotel.

Hotel gedateerd.

Tip! Schitterende omgeving voor te wandelen en/of te fietsen.

7

Beoordeling door H.B.J. Henk Waanders uit Eindhoven, op 3 juni 2019 (Gezin)

In kamer 5 is het bed niet schoon genoeg.

10

Beoordeling door BEREND Boom uit Leeuwarden, op 30 mei 2019 (Stelletje)

Fietsen en boswandelingen.

TV kijken was niet zo goed, vooral voor mensen die niet zonder televisie kunnen.

Tip! Goede omgeving.

8

Beoordeling door Anoniem, op 25 mei 2019 (Gezin)

Mooie omgeving en heel vriendelijk personeel.

De kamer was goed, maar de badkamer een beetje erg basic.

Tip! Prachtige omgeving aan de rand van een bos. De slaapkamers liggen aan de achterkant, dus heel erg stil als je gaat slapen.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 21 mei 2019 (Gezin)

Ligging van het hotel

Bij binnenkomst eerste reactie: betalen! Rommelige ontvangst. Personeel moet meerdere dingen tegelijk doen. {personeelstekort?) Kamer gedateerd. Vooral douche. (versleten en ouderwetse kraan en vieze bruine kit achter kraan bij wastafel. Geen tv ontvangst NPO2 "Gratis" dagmenu 1e avond: Bijna drie kwartier wachten op soep (vergeten!) en ontzettend karig hoofdgerecht. (Beter is dan alleen gratis hoofdgerecht van kaart op te nemen in arrangement.) Toetje, bolletje ijs en nog wat (?) dreef over bord!

Tip! Was er dan niets goed? Jawel! kamer rustige ligging en bedden goed. Omgeving is erg mooi om te lopen/fietsen

6

Beoordeling door Anoniem, op 17 maart 2019 (Gezin)

De ligging van het hotel en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Een beetje gehorig hotel.

Tip! De omgeving nodigt uit om erop uit te trekken met de fiets of te voet.

9

Beoordeling door Anoniem, op 9 januari 2019 (Stelletje)

Een rustige locatie, mooie omgeving.

Lawaai uit de kamer naast ons, geklap van deuren. Wat verwaarloosd gebouw.

Tip! De Tankenbergwandeling is een aanrader en het Arboretum Poortbulten is fantastisch.

7,4

Beoordeling door J Voogt uit Papendrecht., op 31 december 2018 (Stelletje)

Rustig en prima verzorging.

Tip! Prachtige omgeving, we zijn naar vrienden in de buurt geweest en naar de beeldentuin.

8,4

Beoordeling door MPJ M.P.J. Schulte uit WATERINGEN, op 27 december 2018 (Gezin)

Het ontbijt en avond eten was erg lekker.

De slaapkamer was zeer gedateerd en een badkamer wat onder de schimmel zit, vind ik zwaar beneden peil. 's Morgens bij het ontbijt niemand van het personeel die goedemorgen zegt, of vraagt of alles naar het zin is, want je ziet gewoon geen personeel.

6

Beoordeling door Anoniem, op 3 december 2018 (Gezin)

Wij hebben veel gefietst in de mooie omgeving. Fijn dat er fietsroutes klaar lagen.

Tip! De Lutte is een leuk klein plaatsje, met gezellige restaurantjes.

7,3

Beoordeling door T. Ras uit Lommel, op 26 november 2018 (Stelletje)

Lekker dicht bij de fietsroutes, mooie omgeving, vriendelijke bevolking.

Tip! Zeker voor herhaling vatbaar om terug te komen. Rustige omgeving en mooi gebied om ontspannen te fietsen.

6,6

Beoordeling door G.H. G.H Ruesink uit Aalten, op 19 november 2018 (Stelletje)

Mooie omgeving om te fietsen.

Tip! Natuur en omliggende kleine plaatsjes.

9,4

Beoordeling door A.G.A. Jansen - van Baal uit Berkel-Enschot, op 18 november 2018 (Individueel)

Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. De omgeving mooi.

De kamers zijn echt ver beneden de maat. Achterstallig onderhoud. Een gat in het hoofdbord van het bed, de glazen douchedeur kapot en geel van ouderdom en de kalkaanslag, in de kledingkast liep een brede plastic afvoerpijp waar geen omhulsel om zat. Bij het uitchecken werd er door verschillende gasten goed gemopperd, dat was weer sneu voor het personeel dat z'n best had gedaan.

5,6

Beoordeling door R. in't Veld-Boulogne uit Diever, op 12 november 2018 (Stelletje)

De ligging van het hotel, aan wandel en fietsroutes, hele mooie omgeving, ook leuk met de hond.

Dat we weggestopt werden met de hond bij de nooduitgang, eind lopen van restaurant.

Tip! De mooie omgeving, bosrijk, glooiend, mooie boerderijen.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 9 november 2018 (Stelletje)

De omgeving mooi groen leuk om te wandelen ,het plaatsje De Lutte gezellig dichtbij, Oldenzaal mooi om te winkelen.

Kwaliteit van hotel zeer gedateerd en slecht onderhoudend.

Tip! Wij wandelen graag, dat kan daar.

6,4

Beoordeling door H J Ketelaars uit veghel, op 9 november 2018 (Stelletje)

Bedden waren goed. De omgeving was geweldig.

Het was oud en de kamer niet schoon.

Tip! Wij houden van fietsen en dat was erg mooi.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 8 november 2018 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 6 november 2018 (Gezin)

Voor een klein prijsje een heel weekend weg.

Personeel voor bediening buiten kon vriendelijker.

Tip! Wandelen bij de Dinkel is prachtig.

7

Beoordeling door C de Kort uit Den Haag, op 4 november 2018 (Stelletje)

Mooie omgeving, Prettig hotel, we hebben rustig en heerlijk kunnen ontbijten.

7,4

Beoordeling door C.L.T.M Jansen uit Tilburg, op 3 november 2018 (Individueel)

Heel rustige omgeving.

Tip! De plaats Ootmarsum is een aanrader, met onder andere het Schoolmuseum en het Openluchtmuseum.

7,4

Beoordeling door M Willemsma-Heetebrij uit Vollenhove, op 29 oktober 2018 (Stelletje)

De sfeer in het restaurant was goed. Heel vriendelijk personeel. Het diner was heerlijk en goed verzorgd! Ontbijt goed. De omgeving is geweldig, we willen zeker nog eens in deze regio terugkomen.

Gehorige kamer, toe aan onderhoud.

Tip! Prachtige fiets- en wandelroutes en gezellige, sfeervolle locaties om een hapje en een drankje te nuttigen. Voor ons was dit de reden om deze locatie te kiezen. We zijn hierin niet teleurgesteld. Het was geweldig!

6,8

Beoordeling door B de Graaf uit Sint-Oedenrode, op 28 oktober 2018 (Groep)

Gezelligheid.

De kamer en de bar sluiting om 22.00 uur.

Tip! Het was een mooie omgeving, afwisselend, leuke dorpen.

7,3

Beoordeling door Anoniem, op 28 oktober 2018 (Gezin)

7,2

Beoordeling door JM Steenbergen-Timmermans uit Berlicum, op 27 oktober 2018 (Groep)

We hadden een heerlijk diner, met passende wijnen! Deze werden door de chef kok met verve geserveerd!

Tip! Een prachtige omgeving, ook om te fietsen naar o.a Ootmarsum.

8

Beoordeling door J.T.M Ruijgrok uit Wassenaar, op 26 oktober 2018 (Stelletje)

De omgeving.

De kamer.

Tip! De Lutte is leuk, prachtige omgeving.

6,2

Beoordeling door M. Ulrich uit Smilde, op 26 oktober 2018 (Stelletje)

Alles was goed en personeel was behulpzaam.

De badkamer is aan vervanging toe.

Tip! Heel mooi.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 26 oktober 2018 (Stelletje)

Het ontbijt en het diner waren uitstekend, met vriendelijk personeel.

Het hotel is nodig aan renovatie toe. De badkamer is sterk verouderd, de vloerbedekking mag ook wel vervangen worden. Alles is wel schoon. De bedden waren ook prima.

Tip! De Lutte ligt in een geweldige fietsomgeving. Prachtig! We komen al jaren in Overijssel om te fietsen, maar dit was toch wel een van de mooiste contreien.

7,2

Beoordeling door M van de Beld uit Warnsveld, op 15 oktober 2018 (Stelletje)

Mooie omgeving en leuke stadjes.

Het hotel en de kamer was wat verouderd. Kan goed een opfrisbeurt gebruiken!

6,6

Beoordeling door A.S. Zwetsloot uit Twello, op 20 oktober 2017 (Stelletje)

Goed uitgangspunt voor fietsliefhebbers.

Tip! Prachtige omgeving!

8