Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten
Je bevindt je in:    > Zoweg.nl > Hotel Nederland > Hotel De Waal > Hotel Brasserie Rebecca > Beoordelingen

Beoordeling van Hotel Brasserie Rebecca

Hotel Brasserie Rebecca  

Hotel Brasserie Rebecca

Hotel - De Waal

Hotel Brasserie Rebecca is een vriendelijk en sfeervol hotel, gelegen in het pittoreske dorpje De Waal. In de directe omgeving van het hotel zijn de Texelse duinen, het Noordzeestrand en de Waddenzee te vinden. Daarnaast is Hotel Brasserie Rebecca goed bereikbaar en zijn de plaatsen Den Burg en De Koog op korte afstand gelegen. Het Hotel Brasserie Rebecca is Intiem en gastvrij ingericht en... meer info
vanaf 59 50 p.p.

Unieke deals ontvangen

157 beoordelingen 7.8

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

Krantaanbieding! 3 dagen Texel

2 nachten v.a. € 59,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,75 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Krantaanbieding! 5 dagen Texel

4 nachten v.a. € 119,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,75 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door Anoniem, op 18 december 2018 (Stelletje)

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 17 augustus 2018 (Stelletje)

Wij waren nog nooit in De Waal geweest en vonden het een rustig oud dorpje.

Tip! We zijn in het museum geweest en er was zo veel te zien dat we er wel 2 uur hebben rondgelopen.

8,2

Beoordeling door L. Schots uit Huizingen, op 17 augustus 2018 (Gezin)

Supervriendelijk personeel. Lekker ontbijt en avondmaal. Rustige ligging.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 1 augustus 2018 (Stelletje)

Leuk en gezellig familiehotel.

Het terras aan de achterzijde oogde ongezellig.

Tip! Mooie fietsroutes. Erg veel te beleven op het eiland.

8,2

Beoordeling door H.P. van de Graaf uit Nieuwegein, op 27 juli 2018 (Gezin)

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 17 juli 2018 (Gezin)

Tip! Museum in het stadje de Waag. Leuke rondleiding. Mooi ingericht museum.

8,2

Beoordeling door P. Baan uit Hoornaar, op 14 juli 2018 (Stelletje)

Uitstekend hotel.

Tip! Het is een bijzonder mooi eiland om te fietsen en vele plaatsen te bezoeken. Gewoon erg leuk.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 26 december 2018 (Gezin)

Aardig mensen.

Erg oud.

6,5

Beoordeling door Anoniem, op 9 juli 2018 (Stelletje)

Uitstekend hotel met hartelijk personeel. Wij hebben de kamer laten 'opwaarderen' en kregen een fantastische kamer op de begane grond. Aanrader! Ook heerlijk gegeten in het hotel. Overleg over het menu was top.

Tip! Wij gingen niet naar het toeristische deel van het eiland. Aan te raden: haven van Oudeschild, veel prachtige zeilboten, museum in Oudeschild. Vliegveld met parachutespringers, leuk terras en bijzonder museum. Boottocht met TX 44 op de Waddenzee en Marinehaven van Den Helder, prima uitleg.

10

Beoordeling door Anoniem, op 8 juli 2018 (Gezin)

Prettig.

Tip! Leuk en mooi eiland.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 13 september 2018 (Stelletje)

Wat een fijn en gezellig team. Goede verzorging. Geweldig om te dineren in Rebecca. het ontbijt was prima.

De kamers wat gedateerd. Badkamer klein, het was moeilijk om gebruik te maken van het toilet.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 3 juli 2018 (Groep)

Texel, zon en zee.

Tip! Het hele eiland is favoriet, even van de hoofdweg af en het is er heerlijk rustig.

6,8

Beoordeling door C.M.G. Bennink uit amstrdam, op 1 juli 2018 (Groep)

Heerlijk rustige omgeving (echt stil) dorps, leuk authentiek hotel met vriendelijk personeel/eigenaars en geweldig diner en ontbijt.

Tip! De Waal ligt min of meer midden op het eiland, dus je kunt van alle bijzondere Texelse uitstapjes genieten.

9,6

Beoordeling door A.E Elyass-Rietveld uit Gouda, op 30 juni 2018 (Stelletje)

8,7

Beoordeling door H. Schaafsma uit Wezep, op 22 juni 2018 (Stelletje)

Rustig dorpje, genoeg parkeergelegenheid. Hulpvaardige staf.

8

Beoordeling door Anoniem, op 18 juni 2018 (Gezin)

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 30 mei 2018 (Stelletje)

De tuin en het achterstallige onderhoud van de locatie.

8

Beoordeling door G.M Melles uit Leewarden, op 25 oktober 2018 (Stelletje)

Prachtige en rustige locatie.

Lawaaierig en opdringend personeel.

Tip! Strand, duinen en de zee.

6,4

Beoordeling door J.M. Kouwer uit Middelburg, op 3 juni 2018 (Stelletje)

Centrale ligging. Goede wifi. Voldoende parkeerruimte.

Kamer, badkamer en toilet behoorlijk gedateerd. Een stukje appeltaart voor € 4,75 flink aan de prijs. Meubilair van het restaurant gedateerd; duidelijk aan vervanging toe. Geldt ook voor de kunststof stoelen op het terras aan de voorzijde van het hotel. Meubilair terras achterzijde is prima.

Tip! Texel is gewoon leuk met voor elk wat wils. Ons beviel de huur van een Solex heel goed.

6,2

Beoordeling door P.J.M. Peters uit Kampen, op 3 juni 2018 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door CMG Bennink uit amsterdam, op 24 mei 2018 (Groep)

Een klein hotel, gelegen in een klein dorp, ouderwets gezellig.

Tip! Texel en fietsen is een ideale combinatie.

9,6

Beoordeling door J Wierda uit Ruurlo, op 19 mei 2018 (Stelletje)

Dat we mooi weer hadden en de twee dagen hebben kunnen fietsen. We konden er niet in de avond eten, maandag altijd dicht en de dinsdag waren ze naar een beurs in Parijs. Het eten schijnt erg goed te zijn, maar we hebben het dus niet uit kunnen proberen.

Tip! Landelijk gelegen, Den Burg en de Koog zijn leuke plaatsen. Er waren genoeg locaties om lekker te eten.

7,8

Beoordeling door R Koops uit Den Haag, op 13 mei 2018 (Stelletje)

Rust. Vriendelijke omgeving.

Meubels zijn erg gedateerd.

Tip! Centraal gelegen op Texel.

7,4

Beoordeling door K K,westdijk uit rozenburg, op 28 juni 2018 (Gezin)

Gastvrijheid.

Weinig vertier.

Tip! Mooi eiland om rond te toeren.

7,7

Beoordeling door Anoniem, op 25 april 2018 (Stelletje)

Bed goed en kamer schoon, prettig welkom.

Erg kleine en sobere kamer, kapotte luxaflex in badkamer. 's Avonds lawaaiig vanuit keuken.

6,8

Beoordeling door W Klepper uit Goedereede, op 14 april 2018 (Gezin)

Vriendelijk beheer, behulpzaam met fietsen stallen. We vonden het jammer dat we niet in het hotel konden dineren, omdat we waren vergeten om te reserveren. Het restaurant zat al vol, duidelijk een pluspunt voor de keuken!

Tip! Texel is prachtig in twee dagen rondgefietst volop narcissen en lammetjes, we moeten ook nog terug om de kok te testen.

8,6

Beoordeling door P.B. Bresser uit Heerlen, op 15 april 2018 (Stelletje)

Het ontbijt, het diner en het vriendelijke personeel.

Tip! Het strand is altijd mijn favoriet. We hebben de geboorte van een lammetje meegemaakt op een schapenboerderij.

8,8

Beoordeling door H. Brants uit Wijchen, op 3 april 2018 (Stelletje)

7

Beoordeling door J.A. van Brummelen uit ACHTERVELD, op 27 mei 2018 (Stelletje)

Prima.

Locatie.

Tip! Midden op het eiland, goed om te fietsen.

8,2

Beoordeling door M.E. Koster-Harmsen uit Braamt, op 2 april 2018 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door B van der Zee uit Beekbergen, op 27 maart 2018 (Gezin)

Rustige, gemoedelijke omgeving en vriendelijke medewerkers.

Tip! Texel is een mooi eiland. De Waal is een kleine plaats, waar het rustig is en 's nachts stil. Prachtige stranden, leuke dorpen en veel, heel veel vogels!

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 22 maart 2018 (Stelletje)

6,8

Beoordeling door M.J. van der Straten-Mulder uit Kamerik, op 18 maart 2018 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 15 april 2018 (Stelletje)

Tip! We hebben een dag gefietst, mooi eiland.

7

Beoordeling door Anoniem, op 4 mei 2018 (Gezin)

Goed ontbijt en aardig personeel.

Op maandag is het restaurant dicht. We konden toen als familie (10 personen) niet eens gezellig bij elkaar zitten om bijv. te kaarten.

Tip! Kaap Still is leuk. Verder 3 dagen heel slecht weer gehad. Jammer.

7,2

Beoordeling door C.J. den Ouden uit Alblasserdam, op 13 december 2017 (Stelletje)

Uitstekend Bib Gourmand-restaurant, dat in de wintermaanden een zeer voordelig 2-daags arrangement kent: met resp. een 4- en 5-gangenmenu. Niets plezieriger dan na een fantastisch etentje zo in bed te kunnen duiken. Uitstekende en erg ruime kamer met prima bed. Een echte aanrader voor een schappelijke pijs.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 25 september 2017 (Groep)

Vriendelijk personeel. Leuke oude plaats.

Tip! Mooi museum. Leuke huizen.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 19 maart 2018 (Stelletje)

Zeer gemoedelijke sfeer. Vriendelijke eigenaresse en personeel. Zeer goede keuken.

Tip! Centraal op het eiland. Op de fiets alles goed te bezoeken. Prachtige brede duinen van noord tot zuid. Prachtig om te wandelen. De Slufter met open verbinding met de zee is een aanrader.

8

Beoordeling door B Wolters uit ZEIST, op 28 maart 2018 (Stelletje)

De accommodatie was bijzonder leuk en gezellig.

Kleine kamer.

Tip! Ecomare beslist de moeite om te bezoeken.

8

Beoordeling door Anoniem, op 2 mei 2018 (Gezin)

Leuk eiland maar na 3 dagen heb je het wel gezien.

Rond elf uur werd de bar al gesloten. Kamer was klein, ook douche. Geen mogelijkheid in de doucheruimte omkleden of spullen goed weg te hangen of zetten. Toen we vertrokken lag het beddengoed van andere kamers onder aan de trap. Was wel slordig. Kozijnen konden wel een likje verf gebruiken. Niet voor herhaling vatbaar.

6,6

Beoordeling door Anoniem, op 26 maart 2018 (Gezin)

Vriendelijk

n.v.t.

Tip! Heel Texel

8,4

Beoordeling door R.M. de Gier uit Uden, op 18 maart 2018 (Stelletje)

De kleinschaligheid en mooie ligging. Vriendelijke ontvangst.

Graag zou ik meer verlichting in de badkamer willen hebben. Ik gebruik make-up en de verlichting was ontoereikend. Een lamp boven of opzij van de spiegel zou welkom zijn geweest.

Tip! Knooppuntenroute is ideaal. Ten zuiden van de Waal konden we zo de dijk op.

7,6

Beoordeling door J De Leeuw van Weenen- van Gorkom uit Hellevoetsluis, op 27 augustus 2017 (Groep)

De badkamer is nogal gedateerd. Moesten zelf om ons welkomst drankje vragen.

Tip! Texel blijft altijd heerlijk. Alle plaatsen hebben wel iets bijzonders. Heerlijk gevaren in Oudeschild.

7

Beoordeling door MT van Hamersveld uit Amersfoort, op 18 februari 2018 (Gezin)

Leuke en vriendelijk verblijf, personeel is te gek. De kamer wordt aan gewerkt om het te moderniseren. Mijn dochter lag al in in opgeknapte kamer, zag er goed uit.

Tip! Vuurtoren en het strand. Veel leuke winkels, en aardige mensen.

8

Beoordeling door P.L. Schoonheim uit Almere, op 19 maart 2018 (Stelletje)

Hartelijke ontvangst en mooie kamer met heerlijk ontbijt. Servicegericht en alles is mogelijk, drankjes en koffie op de kamer.

9,6

Beoordeling door T. van den Heuvel uit Ede, op 26 februari 2018 (Gezin)

We hebben heerlijk genoten van het strand. En we hebben ontzettend genoten van het verrassingsmenu van hotel Rebecca. Wat was het heerlijk.

Tip! Lekker uren gewandeld langs het strand.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 30 april 2018 (Gezin)

Hulp en medewerking van personeel en leiding. Goed ontbijt en goede bedden.

Kamer ziet er gedateerd uit. Verder geen klachten.

Tip! Fietsen door duinen en wadlopen.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 25 april 2018 (Stelletje)

Kamers gedateerd, deur kon niet helemaal open i.v.m. schuine muur erachter. Achterstallig onderhoud.

Tip! Texel is een fantastisch eiland, heerlijk relaxed. Heerlijk om rustig een dagje te fietsen, gezellige dorpjes.

7,2

Beoordeling door J.A. Sleyfer uit ede, op 21 februari 2018 (Stelletje)

Aardige en behulpzame mensen. Gedateerde kamer maar wat wil je met zo'n lage prijs. We hebben er fantastisch gedineerd. Vakkundige bediening met goede wijnadviezen en heerlijk bereid eten.

Tip! Texel is gewoon leuk om er een paar dagen uit te zijn. Lekker gewandeld op het strand maar ook vooral in het gebied achter de duinen.

7

Beoordeling door R MIEDEMA uit ZETTEN, op 13 maart 2018 (Stelletje)

Ruime kamer en keurig opgeknapt.

Badkamer gedateerd.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 14 maart 2018 (Stelletje)

De gezellige indruk en de vriendelijkheid.

Dat het eiland Texel overal parkeergeld vraagt met uitzondering van het hotel.

Tip! Het is een groot eiland met leuke dorpen en een mooi strand. Ook de natuur is prachtig.

9

Beoordeling door Anoniem, op 29 maart 2018 (Stelletje)

Gastvrij, vriendelijk personeel. Een goed ontbijt. Problemen werden netjes opgelost.

Een krappe kamer en nog krappere badkamer.

Tip! Mijn man mocht z’n natte vlieger in de schuur uithangen om te laten drogen.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 19 februari 2018 (Gezin)

Prachtig mooi hotel.

Tip! Omgeving is overal prachtig, wij komen al jaren op Texel maar in hotel Rebecca was het eten heerlijk. Het personeel is super vriendelijk.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 12 maart 2018 (Groep)

De plek in het midden van het eiland. Het kleinschalige van het dorp. De rust. De vriendelijke, behulpzame, gastvrije behandeling. De prima fietsen.

Het moeilijk bereikbaar zijn met het openbaar vervoer.

Tip! De wadden en de duinen op fietsafstand. De slufter in de duinen was prachtig.

9

Beoordeling door H Manders uit barendrecht, op 10 maart 2018 (Gezin)

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 23 augustus 2017 (Stelletje)

Gezellig personeel. Goed geslapen.

Verouderde badkamer. Erg klein en krap. Vooral het hoekje van de wc.

7,8

Beoordeling door FRANS Vermeulen uit helmond, op 20 augustus 2017 (Stelletje)

8,4

Beoordeling door MARTIN JAN Wibbens uit Niekerk, op 31 januari 2018 (Stelletje)

Fijn hotel, vriendelijke mensen. Ruime hotelkamer. Verblijf was prima.

8,8

Beoordeling door E.E. Wijkman uit Barendrecht, op 7 augustus 2017 (Gezin)

Heel knus en gezellig hotel, goede bediening.

Tip! Het is een mooie omgeving.

8,5

Beoordeling door Anoniem, op 25 december 2017 (Stelletje)

De rustige ligging en behulpzaam personeel die steeds klaar staan!

De bedden zijn zacht en beweeglijk. Je rust niet goed uit!

7,4

Beoordeling door F. Wolthers uit LOOSDRECHT, op 14 februari 2018 (Stelletje)

We werden heel goed ontvangen. En overall waren alle mensen die in het hotel werkten heel vriendelijk, gastvrij en gaven een persoonlijke touch aan het verblijf. De kamer was ruim. Maar een heerlijk bed en een heerlijke douche. Ook waterkokertje op de kamer maakte het verblijf heel aangenaam. Ook de lounge bar was heerlijk toeven.

De tijd om te ontbijten zou iets mogen worden verruimd. Als je van uitslapen houdt is het toch fijn als je tot bv 10:30 u kan ontbijten. Verder was de tv wat verouderd en de afstandsbediening werkte niet. Maar dat mocht eigenlijk de pret niet drukken.

Tip! Texel is prachtig en het dorpje De Waal is net een open lucht museum. Je waant je echt in authentiek Texel wat heel fijn is. De Waal ligt ook nog eens centraal, je kan de drukte van De Koog of de winkeltjes van Den Burg opzoeken.

9

Beoordeling door R.W. Petri uit Maassluis, op 6 augustus 2017 (Individueel)

voor de zoveelste keer weer alles prima in orde!

dat ik ziek werd, maar daar kon men daar niets aan doen. Wel prima opgevangen.

8,2

Beoordeling door J.A.P. de Wit uit Son En Breugel, op 10 augustus 2017 (Stelletje)

Goede ligging t.o.v. alle bezienswaardigheden. Alles was per fiets te doen.

Tip! De Koog aanrader (wij hadden wel heel mooi weer). Vliegveld met museum. Fietsroutes.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 3 augustus 2017 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 23 juli 2017 (Gezin)

Hotel Brasserie Rebecca is een geweldige uitvalsbasis om het eiland te verkennen. Het personeel was super vriendelijk en altijd bereid te helpen waar nodig. Omdat we op zondag incheckten kregen we een grotere kamer dan we eigenlijk geboekt hadden, dat was natuurlijk een aangename verrassing. Ons verblijf was helemaal top, dik tevreden!

Het dorpje 'De Waal' is zelf erg klein en niet erg bruisend. Het is echter wel perfect gelegen waardoor het een fijne uitvalsbasis is, wij hebben verder het eiland verkent per fiets.

Tip! Uitkijktoren op Rozendijk 35 was erg leuk om geweest te zijn, voor de liefhebber is de bierbrouwerij ook zeker een bezoekje waard. Een wandeling in de duinen of over het strand is ook prachtig.

8,6

Beoordeling door M.J. Koers uit Purmerend, op 25 juli 2017 (Groep)

Het verblijf ligt centraal op het eiland Texel zodat je vandaar uit alle richtingen uitkunt.

Dat er geen overdekte fietsenstalling is voor de fietsen.

Tip! Het hele eiland is de moeite waard om te bezichtigen, zowel om te wandelen, te fietsen, strand, duinen, musea, vogels spotten en nog een heleboel meer.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 21 maart 2018 (Stelletje)

De locatie is heerlijk rustig in een heel klein dorpje.

Erg slechte hoofdkussens.

Tip! Texel is een geweldig eiland en er is van alles te doen en te bekijken!

7

Beoordeling door R.W. Petri uit Maassluis, op 17 juli 2017 (Gezin)

Leuk, prima en gezellig.

8,2

Beoordeling door A.J. Flerig uit Leiden, op 2 juli 2017 (Gezin)

Kleinschaligheid, locatie, stilte, vriendelijke mensen, behulpzaamheid, ontbijt.

Kamer en vooral badkamer zijn zeer gedateerd. Worden wel goed schoon gehouden, maar met zulk verouderd sanitair wordt dat steeds lastiger.

Tip! Texel is gewoon top! Maar dat weten al heel veel mensen. Het geheim is de kleinschaligheid. Alles op Texel is nog van een menselijke maat.

8

Beoordeling door H Prins uit Alkmaar, op 23 juni 2017 (Stelletje)

Locatie.

Tip! Vlakbij den burg strand en natuur. Midden op het eiland.

8,6

Beoordeling door P.J. Barnhoorn uit Noordwijk, op 17 juni 2017 (Stelletje)

De locatie en het personeel.

De vieze kamer, spinnenwebben in de hoeken, tussen de kastjes en veel vieze plekken op muren en plafonds waar insecten zijn doodgeslagen. De hele kamer was erg gedateerd. Een badkamer, met het douchen in het bad is niet erg handig voor ouderen. En het touwtje om het licht mee aan te doen was niet meer wit maar zwart. Een heel oude tv die het ook nog eens slecht deed. Wij misten een kluisje op de kamer.

Tip! Op loopafstand een prachtig natuurgebiedje met veel broedende vogels. Een leuk museumpje en authentiek dorpje. Den Burg dichtbij.

5,8

Beoordeling door Anoniem, op 14 juni 2017 (Stelletje)

De warme en hartelijke ontvangst.

De kamer is klein en vooral de badkamer is gedateerd. Het diner was super. Gastronomische kok. Het verblijf zou ik wel aanraden maar ik hoop dat de eigenaar de kamers en badkamers een facelift wil geven.

Tip! Omgeving prachtig en je bent wel afhankelijk van mooi en goed weer.

7

Beoordeling door W.A.M. Evers uit hoogkarspel, op 7 mei 2017 (Stelletje)

Rustige, nette kamer, sympathiek personeel.

Tip! Eenvoudig hotel, maar rustig en netjes en heel centraal gelegen; van hieruit is alles op Texel prima per fiets bereikbaar.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 23 april 2017 (Stelletje)

Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Mooie ruime kamer. En zelfs een mogelijkheid om buiten te zitten. Wat we ook zeer op prijs stelden was de aanwezigheid van een waterkoker, kopjes, en oploskoffie en thee.

Tip! Het dorpje De Waal is het kleinste dorp van het eiland. Maar alle andere dorpjes zijn van hieruit goed te bereiken. De verscheidenheid aan natuur heeft ons verbaasd. Prachtige vogelgebieden. Mooie duinen. Ook het open Nederlandse landschap is volop aanwezig. En bij de vuurtoren hebben we versteld gestaan van het brede strand. Zo breed dat de zee bijna niet te zien was. Kortom we hebben genoten.

8

Beoordeling door Anoniem, op 16 juni 2017 (Stelletje)

Een mooie plaats als uitvalbasis.

Geen berging voor de (meegebrachte) fietsen.

Tip! Veel leuke plaatsen en een mooie toer door de duinen.

8,6

Beoordeling door H Alink uit Neede, op 3 april 2017 (Stelletje)

Leuke locatie in het midden van het eiland.

Tip! Veel vogelgebieden bezocht en veel gewandeld.

7,8

Beoordeling door M Eradus uit Egmond-Binnen, op 29 maart 2017 (Individueel)

De vriendelijkheid en behulpzaamheid van de mensen. Prima service, alles was mogelijk. Fietsen werden bij het hotel afgeleverd bijvoorbeeld.

De kamer was eenvoudig en enigszins gedateerd.

Tip! Top eiland!

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 9 maart 2017 (Stelletje)

Het was erg gezellig hotel, wij hadden een leuk contact met het personeel en genoten van een overheerlijke keuken!

Er zijn geen echte minpunten, alleen de badkamer was iets gedateerd.

7,8

Beoordeling door J.J.M. Bastiaansen uit Rijsbergen, op 7 maart 2017 (Stelletje)

De rust en de omgeving.

Tip! We hebben het hele eiland gezien lopend en met de auto.

8

Beoordeling door Anoniem, op 21 december 2016 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door S. van Rijnsbergen uit Bergschenhoek, op 16 november 2016 (Groep)

Super vriendelijk personeel, prima kamer en op de fiets konden wij fijn het eiland verkennen. Heerlijk gegeten in het restaurant.

9,6

Beoordeling door Anoniem, op 3 augustus 2016 (Stelletje)

Wij hebben genoten van ons verblijf op Texel. Goed hotel met vriendelijke mensen. Prima ontbijt. Kamer en badkamer schoon. Kamer redelijk (klein). Hotel is wel gehorig. Fantastisch gegeten bij Rebecca (in de tuin) met attente en vriendelijke bediening.

Tip! De Waal is een leuk authentiek dorp; centraal gelegen. Ideaal voor uitstapjes met mooi weer. Favorieten van ons: het levendige vliegveld met parachutespringers en veel opstijgende en dalende vliegtuigjes en met een bijzonder museum. En ook de haven van Oudeschild met in-en uitgaande (zeil)boten. Verdere favorieten de Waddenkust met vogel gebieden. Bij minder goed weer: Ecomare; de Vlindertuin en de musea in Oudeschild en De Burg. Heel lekker gegeten bij Het Pakhuis. Bijzonder vriendelijke ontvangst (al bij de reservering) en heerlijke visgerechten. Een Topper!

8,6

Beoordeling door AJ Schriemer uit Groningen, op 21 september 2016 (Stelletje)

Ruime kamer, prima bed en rustige omgeving. Héérlijk gegeten.

Tip! Mooi om te fietsen. Weidse uitzichten. Gezellige dorpjes.

7

Beoordeling door J.H. Verschueren uit Eindhoven, op 17 september 2016 (Stelletje)

8

Beoordeling door J.C Heeremans uit Ridderkerk, op 21 februari 2018 (Stelletje)

Prima ontbijt en vriendelijk personeel.

Sterk verouderd hotel. Armoedig tuinsetje en slecht verlichte badkamer.

Tip! Prachtig wandelgebied.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 5 september 2016 (Gezin)

7,4

Beoordeling door PCDE Pc de Kloe uit koog a/d zaan, op 28 augustus 2016 (Gezin)

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 14 augustus 2016 (Stelletje)

Tip! Texel is gewoon een prachtig eiland!

6,6

Beoordeling door C.J. den Ouden uit Alblasserdam, op 18 december 2016 (Stelletje)

Leuke ontspannen sfeer. Hartelijk en ongedwongen personeel. De beide diners waren geweldig. Heerlijke, fantasierijke gerechten. De porties zijn voor Bib-Gourmand ruim bemeten, maar zo lekker ... dus toch maar opgegeten. Het arrangement met twee diners is een topper.

Weinig minpunten, alleen de ombouw van het hemelbed zat wel eens in de weg en de toiletruimte was wat krap bemeten.

Tip! Vergeet het brede duingebied bij Den Hoorn niet, met Mokbaai en Horstmeertjes.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 16 augustus 2016 (Stelletje)

Drie dagen Texel is heerlijk en we vonden het fijn dat je fietsen kon huren bij het hotel. Het hotel is eenvoudig maar schoon en een heerlijk terras.

Tip! We hebben het leuk gehad in Oude Schild en de Cocksdorp. Vooral Den Burg is the place to be.

6,8

Beoordeling door H.E Brink uit Hardenberg, op 13 augustus 2016 (Gezin)

Het was erg gezellig en het eiland is gewoon erg mooi! Kamer was wel groot. Ontbijt was lekker!

De kamer is redelijk, badkamer erg oud en niet erg fris meer. Veel stof op de kamers! Verder wel goede bedden en ruime kamers. Ontbijt is goed alleen niet heel uitgebreid maar wel van genoten.

Tip! Leuk om gewoon de stadjes in te gaan om alles te zien van Texel.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 8 augustus 2016 (Stelletje)

Voldoende voor de prijs die is betaald.

Erg gehorige kamers, je hoorde de buren naar het toilet gaan.

Tip! Je zat overal dicht bij, de kaasboerderij is een aanrader, erg leuk!

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 9 augustus 2016 (Gezin)

7,5

Beoordeling door Anoniem, op 19 mei 2017 (Groep)

Vriendelijke en ontspannen februari. Gastvrij ontvangen. Rustige omgeving. Leuke dorpen op fietsafstand.

De gemeenschappelijke ruimte was in de avond gesloten.

Tip! Gezellige dorpen op fietsafstand.

8

Beoordeling door Anoniem, op 16 juli 2016 (Stelletje)

Alles, het personeel was heel vriendelijk en behulpzaam.

Tip! In die plaats was helemaal niks te doen dan moest al je naar andere plaatsen zoals Den Burg. Die plaats was heel mooi en gezellig met de markt op maandag.

8

Beoordeling door LJM Bongers uit Nistelrode, op 18 februari 2017 (Stelletje)

Rust. Goed geslapen.

7,8

Beoordeling door J Boomkamp uit Hengevelde, op 17 juli 2016 (Stelletje)

We hadden allereerst goed weer. We hebben mooie fietstochten gemaakt.

7

Beoordeling door H.D. Bril uit Zutphen, op 13 juli 2016 (Stelletje)

De rust van de lokatie. Overwegend oudere gasten.

Kamer die ons werd toegewezen, was op de eerste verdieping, smal trapje zonder lift. Badkamer is aan vernieuwing toe is echt niet meer van deze tijd, je kunt met moeite gebruik maken van het toilet.

Tip! Texel is na Terschelling ons favoriete eiland.

7,2

Beoordeling door J., Zwetsloot uit Sassenheim, op 11 juli 2016 (Stelletje)

Geweldig goed eten vriendelijk personeel bij slecht weer ook een leuke binnenruimte en mooi terras.

Tip! Rustige omgeving maar dichtbij drukte van Den Burg.

8,2

Beoordeling door HEIKO Heiko Fledderman uit Groningen, op 11 juli 2016 (Gezin)

Ontbijt 8.30, wel wat aan de late kant.

8

Beoordeling door L. Doornink uit Krommenie, op 9 november 2016 (Stelletje)

Gastvrij en knus hotel.

Erg gehorig, werd al vroeg wakker van andere gasten die gingen douchen. De doorgang naar de ontbijtzaal wat onpraktisch omdat je eerst naar buiten moet om naar de ontbijtzaal te gaan (vooral nu het kouder buiten wordt).

Tip! Met de Jan Plezier mee en een bezoekje aan de vuurtoren erg leuk.

7,8

Beoordeling door A. Pronk uit Schoonhoven, op 6 juli 2016 (Stelletje)

Een warm, gezellig hotel. Vriendelijke mensen en 's morgens een zeer goed ontbijt. Wij hebben een opmerking maar geen klacht. Kamer 7 is gedateerd en heel klein. Wij gaan zeker nog eens terug naar Hotel Rebecca.

Tip! Te veel om op te noemen. Maar de Slufter is zeer mooi. En alle dorpen en steden zijn heerlijk om in te vertoeven.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 30 juni 2016 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 16 september 2016 (Stelletje)

Mooie omgeving.

Wat gedateerd.

Tip! Ecomare. Leuke terrasjes in Den Burg.

7

Beoordeling door Anoniem, op 20 juni 2016 (Stelletje)

Texel is een heerlijk eiland om rond te fietsen. De waal een leuk rustig plaatsje.

Tip! Mooie bermen met soms klaprozen, korenbloemen en margrieten , polders, dijken, strand en als het regent leuke musea. De Waal en Oude Schild.

7

Beoordeling door T.C. Boerefijn uit Bergschenhoek, op 12 juni 2016 (Stelletje)

De locatie en we hebben een heerlijk diner gehad.

7,4

Beoordeling door G Bootsma uit Almere, op 22 mei 2016 (Gezin)

Heerlijk even op Texel te zijn. in een gezellig hotel en lekker eten. We hebben top dagen gehad!

Tip! Prima fiets eiland, lekker gegeten bij het hotel, maar ook leuk en gezellig bij Kaap Noord. Leuk uitzicht over de Waddenzee en Vlieland!

7,5

Beoordeling door Anoniem, op 4 mei 2016 (Gezin)

Ik vond het super leuk. Mooie streek en goed weer.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 9 mei 2017 (Groep)

De plek was leuk, de locatie goed, de kamer wat gedateerd. Prijs/kwaliteit was goed. Verder hebben wij ons goed vermaakt.

De douche op de badkamer was niet fijn, een piepklein straaltje, als je de sproeier eraf haalde om je benen af te spoelen, kwam er geen water meer uit. De haren maar niet gewassen.

Tip! We hebben heerlijk gefietst en genoten van de bloemen, de schapen en de mooie omgeving op het eiland!

6,4

Beoordeling door AC RAS uit MAASLAND, op 29 april 2016 (Stelletje)

Voelt als thuiskomen!

Tip! Texel blijft trekken, vooral wandelen in de Slufter.

8,4

Beoordeling door A.L Schwarz uit Nijmegen, op 21 april 2016 (Stelletje)

Het is een hotel met karakter. Een gezellige gastenkamer voor in de avond, prima zit mogelijkheden buiten en binnen en vriendelijk en beleefd personeel. In het restaurant hebben we heerlijk gegeten. Ook hier personeel dat behalve vriendelijk ook bereid is een goede toelichting te geven op de gerechten. Met dieet wensen wordt rekening gehouden. De kamers zijn schoon. De bedden zijn goed.

De gastenkamers worden gerenoveerd. Dit is ook echt nodig. Het is een slaapkamer en meer ook niet. De badruimte is erg gedateerd.

Tip! Texel is een fantastisch vakantie eiland.

7,6

Beoordeling door J Doelman uit Maasland, op 23 augustus 2016 (Stelletje)

Centraal gelegen, rustige lokatie, en vriendelijk personeel, je voelt je echt thuis.

Geen horren in de slaapkamer, waardoor er veel muggen binnen zaten.

Tip! Het was prachtig weer, we hadden een e-bike gehuurd en daarmee het hele eiland rond mee gereden, Texel heeft bossen, duinen en havens. Het is er heerlijk om tot rust te komen.

7,6

Beoordeling door L Doornbos uit Groningen, op 20 maart 2017 (Stelletje)

Erg gemoedelijk, leuke aanbieding, mooi dorpje, heerlijk eiland! Eten was geweldig!

Het contrast tussen het hotel (oude badkamer) en het chique restaurant was wat groot.

Tip! Texel is een aanrader buiten het seizoen als je tot rust wilt komen, heerlijk!

8,4

Beoordeling door A de Jager uit Groningen, op 15 april 2017 (Stelletje)

De ligging was gezellig in het dorp met voldoende parkeerruimte en een mooi terras. Personeel erg vriendelijk en een prima ontbijt.

Het sanitair is niet meer van deze tijd, erg verouderd. De kamers zijn erg gehorig .

Tip! Texel is leuk maar kan niet tegen Ameland op, het eiland is te groot en geeft niet het gevoel een eiland te zijn. Oostgrens was erg leuk, vooral toen de archivaris van de kerk ons van alles vertelde, we hebben wel 3 heerlijke dagen gehad.

7

Beoordeling door Anoniem, op 20 april 2016 (Gezin)

De gemoedelijke sfeer, de vriendelijke bediening en bovenal het diner! Super lekker, apart en een ster waard!

Tip! Het hele eiland is fantastisch.

8,2

Beoordeling door P.K. van de Graef uit Beek en Donk, op 15 april 2017 (Groep)

De mooie ruime gerenoveerde kamer.

Dat je op maandag niet in de brasserie terecht kan voor een drankje of om een spelletje te doen.

7,4

Beoordeling door A.J. van Langeveld uit RIDDERKERK, op 18 april 2016 (Gezin)

De enorme gastvrijheid en begroeting bij aankomst hebben ons verrast.

Tip! Schitterend polder landschap. De vele mooie dorpen of stadjes binnen fietsbereik en de leuke garnalen boottocht hebben ons verblijf onvergetelijk gemaakt. We hebben het er nog regelmatig over.

8,7

Beoordeling door Anoniem, op 8 maart 2017 (Stelletje)

Ideaal dat we op locatie konden dineren. Heerlijk gegeten. Lekker over het eiland gefietst, prachtige natuur.

Erg gedateerd interieur van de hotelkamer met name het sanitair.

Tip! Het verblijf was een cadeau van onze kinderen daarom geen mening over de prijs/kwaliteit verhouding.

7

Beoordeling door MP Halverkans/vincent uit Helmond, op 5 april 2017 (Groep)

Het was over het algemeen een fijn weekend, alles klopte gewoon.

De kamer op zich was heel klein en gedateerd.

Tip! Leuk dorp Den Burg en de Koog mooi natuurgebied bij Den Hoorn.

7

Beoordeling door Anoniem, op 11 mei 2017 (Stelletje)

Vriendelijk personeel, gemoedelijk.

De kamer was sober wat niet zozeer het probleem was gezien de prijs die we betaald hebben maar het sanitair was slecht onderhouden, de kranen en bad schuifwand zaten vol met schimmel. Het licht boven de wastafel was ook defect.

Tip! Texel is een mooi eiland.

6,2

Beoordeling door C. Mooij uit Alkmaar, op 25 maart 2017 (Stelletje)

Vriendelijk personeel.

Geen overdekte fietsenstalling.

Tip! Heerlijk fietsen naar de Slufter.

7,6

Beoordeling door G.J. Scholten uit harderwijk, op 26 maart 2017 (Stelletje)

Dineren in de brasserie.

Krappe badkamer. Verwarming niet aangezet voor onze komst, dus steenkoud in de kamer. Na overnachting kamer niet opgeruimd, geen schone handdoeken.

Tip! Het eten is echt fantastisch lekker en Mika een geweldige gastheer.

7

Beoordeling door J.C. De Jong uit Wijk bij Duurstede, op 29 maart 2017 (Stelletje)

Prima verblijfplaats voor een paar dagen. Niet overdreven luxe maar je mist niets. Wel wat gehorig. Prima ontbijt. Centraal op Texel gelegen.

Gehorige kamers.

Tip! Slufter wandeling is erg mooi. Eten in het Pakhuus en het Kompas is een beleving.

7,2

Beoordeling door W.H Kool uit Deil, op 14 april 2016 (Stelletje)

Familiale en vriendelijke sfeer.

Tip! Prachtige en rustige omgeving, ideaal om te wandelen en te fietsen.

8

Beoordeling door Anoniem, op 3 april 2016 (Stelletje)

De gastvrijheid, geweldig eten, kamers keurig schoon.

Tip! Heerlijk gegolfd op een linkse 18-holes baan.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 7 juli 2016 (Stelletje)

Staat van de kamer was slecht. Zeer gedateerd en achterstallig onderhoud. Bewegingsruimte rond bed was zo nauw dat er niet normaal gelopen kon worden.

7

Beoordeling door H Wassenaar uit Den Haag, op 3 september 2016 (Stelletje)

Vriendelijk, heerlijk ontbijt.

De trappen op.

Tip! Prachtig dorpje, heerlijk eiland.

9,2

Beoordeling door C. Dekker uit Castricum, op 28 maart 2016 (Gezin)

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 23 augustus 2016 (Stelletje)

Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Ook kan je heerlijk eten bij Rebecca.

De kleine kamers en het hotel is wat versleten.

Tip! Texel is een prachtig eiland, erg geliefd bij fietsers. Er zijn diverse bezienswaardigheden en natuurlijk het strand.

7

Beoordeling door H T Fictoor uit haarlem, op 18 maart 2016 (Stelletje)

Gastvrijheid en mooie locatie

Kamer gedateerd, maar brandschoon.

Tip! Heerlijk fietsen op het eiland en wandelingen aan het strand en leuke stad Den Burg.

8

Beoordeling door M Zuiderwijk Goedkoop uit Rijswijk, op 11 juni 2016 (Stelletje)

Warm ontvangst, vriendelijk personeel. Nette kamer, goede badkamer, prachtige locatie. Goed zelf gemaakt ontbijt. Uitstekende keuken. Centraal gelegen op het eiland.

Geen minpunten. Wel denk ik dat het zonder airco erg warm kan worden in de kamer midden in de zomer. Het was nu in juni al best warm

Tip! We hebben enorm genoten van de rust en de ruimte van Texel. Heerlijk om te fietsen. Mooie stranden.

8,2

Beoordeling door C.H. Brunott uit Almere, op 10 maart 2016 (Stelletje)

Goede locatie, dichtbij Den Burg en aardig personeel.

Kamer is gedateerd maar dat hoort wel bij de omgeving. Nadeel dat hij muffig rook.

Tip! Wel hadden het weer mee (zou zondag heel slecht zijn en daarom ook zwemspullen meegenomen voor overdekt zwembad). Maar heerlijk een strandwandeling gemaakt, de vuurtoren beklommen, Ecomare bezocht, en in Den Burg geshopt en heerlijk gegeten in restaurant de Smulpot.

7,6

Beoordeling door A.G Verkaik uit Varsseveld, op 30 maart 2017 (Stelletje)

De verrassing was super, diner.

Dat het zondag gesloten is.

Tip! Als je van rust houdt is het hier perfect.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 4 september 2016 (Gezin)

Een klamboe tegen de muggen is aan te bevelen.

Tip! Een geweldig fiets- en wandeleiland.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 28 oktober 2016 (Groep)

Warme ontvangst, echter geen koffie of juttertje zoals in de aanbieding stond.

Niet echt schoon,geen 'witte handdoeken'. Last van allergie i.v.m. stof/vloerbedekking. Erg oud, trap wiebelige houvast.

Tip! Heerlijk dorp, goed centraal gelegen!

7,7

Beoordeling door H van den Heuvel uit Goes, op 24 februari 2016 (Gezin)

Vriendelijk personeel en schoon en nette hotelkamer met bubbelbad.

Tip! Alle attracties liggen op korte afstand.

8

Beoordeling door E Braas-Oldenbeuving uit Almere Buiten, op 25 mei 2016 (Stelletje)

Een prima sfeer en prima eten.

De kamer was klein en hoewel het eten als zodanig prima was, vonden we de menukaart een klein beetje beperkt.

Tip! Bezoek aan het vliegveld/museum was leuk, en Den Burg is ook zeker de moeite waard.

7,5

Beoordeling door H. Koot uit Haarlem, op 10 juni 2016 (Stelletje)

Heerlijk diner. De lekkerste Irish coffee ooit gedronken.

8

Beoordeling door Anoniem, op 23 september 2016 (Stelletje)

Vriendelijke mensen, op een jonge jongen na, die onvriendelijk was. Bleek later onhandigheid. Wij vonden het ontbijt heel goed verzorgd.

Oplaadpunt voor de E-bike was een beetje improviseren.

Tip! Het eiland is heel fijn te bezichtigen met een E-bike.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 20 juni 2016 (Stelletje)

Kleinschaligheid, locatie.

Wat krappe kamers, slechte tv ontvangst,oude tv.

Tip! Hele eiland mooi, wandelen ten zuiden paal 9, gezwommen te midden van zeehonden! Galerie van landschapsschilder Roos in Oudeschild.

8

Beoordeling door H.J. Huiskamp uit STEENWIJK, op 30 oktober 2015 (Stelletje)

Gezellig klein hotel, ongedwongen, prima ontbijt.

Kamer wat rumoerig door keuken eronder.

Tip! Prima uitvalspek voor diverse activiteiten op het eiland.

7,8

Beoordeling door R Jorritsma uit leeuwarden, op 26 augustus 2015 (Stelletje)

Wij zijn al heel vaak op Texel geweest en hadden afgesproken met kennissen die daar twee weken op vakantie waren. Texel is altijd leuk. Het was trouwens schitterend mooi weer, wat ook meehelpt.

Tip! De Waal is een leuk dorpje. Dichtbij Den Burg. Makkelijk op de fiets te doen.

7,8

Beoordeling door A.M. Jacobs uit Waalwijk, op 26 april 2016 (Stelletje)

6,8

Beoordeling door F.A.S. Campignon uit Den haag, op 10 juni 2015 (Stelletje)

Beetje dorpsstijl, heel knus!

Tip! Rustgevend, prachtig in het voorjaar! Leuke stadjes en uiteraard genoten in Ecomare

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 11 juni 2015 (Stelletje)

Heerlijk rustig, maar vooral zeer vriendelijk en attent personeel die je met gepaste afstand toch persoonlijk benaderden!!

Kamer was aan een update toe. Echter, wèl schoon en ruim!!

Tip! Gewoon de fiets pakken en ontdekken!

8

Beoordeling door Anoniem, op 10 juni 2015 (Stelletje)

Vriendelijk, behulpzaam personeel. Hotel ligt in mooi, klein, pittoresk dorpje centraal op het eiland. Ontbijt is simpel, maar prima. Kamer is klein, gedateerd maar voldoet. Door het mooie weer zijn wij ook nauwelijks op de kamer geweest.

Hotel heeft nodig onderhoud nodig. Kozijnen zijn verrot, vloerbedekking is vuil en de inrichting van de kamer is gedateerd. Buiten is het slordig. Veel onkruid, verlepte planten en hier en daar rommelig.

Tip! De Koog is een aanrader voor winkelen en terrasjes, maar ook wandelaars of fietsers. Pak de route van de Koog naar de Cocksdorp door de duinen! Eten in den Burg bij de Smulpot!

7

Beoordeling door Anoniem, op 5 juni 2015 (Gezin)

Rustig hotel, vriendelijke mensen, we kregen een kamer met een hemelbed, heerlijk ontbijt.

Het slechte weer. We wilden graag heel het eiland rondfietsen,maar dat is helaas niet gelukt, omdat we twee dagen slecht weer hebben gehad. Gelukkig nog wel een mooie dag.

Tip! In een dag 75 km. gefietst. langs de Waddenzee en door de duinen en de bossen. Onderweg de vuurtoren bezocht.

7,8

Beoordeling door W Flasch uit SNEEK, op 1 juni 2015 (Stelletje)

Prettig en relaxed personeel

Tip! Fantastisch fietseiland en mooie natuur

9,2

Beoordeling door F.F.C.U. De Bruyne uit Tielt, op 29 mei 2016 (Gezin)

Uitstekende keuken.

Verouderde kamer, schimmel in de douche, te lichte gordijnen (laten te veel licht door).

8,2

Beoordeling door E Zijp uit Heerenveen, op 20 mei 2015 (Stelletje)

De kleinschaligheid, individuele aandacht voor de gasten. Leuke zitjes in en rond het hotel. Heerlijk eten. Idyllische omgeving.

Tip! Tijdens een fietstocht : leuk om bij het vliegveldje te kijken. Op het strand bij de Koog: Lekker zonnen of een strandwandeling maken. We waren er te kort om meer te noemen.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 18 mei 2015 (Groep)

De huiselijke sfeer en de kleinschaligheid

8,3

Beoordeling door H.J. Huiskamp uit STEENWIJK, op 18 mei 2015 (Stelletje)

Knus hotel; leuke uitvalsbasis om Texel te verkennen.

Storend lawaai van de kamer naast ons. Bleek om een Jacuzzi te gaan.

Tip! Haven Oudeschild: altijd weer de moeite waard

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 18 mei 2015 (Gezin)

6,7

Beoordeling door HG den Ouden-Los uit Dordrecht, op 11 februari 2016 (Stelletje)

De gastvrijheid en het comfort.

De kamer was vrij donker, het viel niet mee om in de zithoek een boek te lezen. De televisie werkte niet, maar die hadden we ook eigenlijk niet nodig. We zijn het vergeten te melden.

Tip! Wij komen op Texel voor familiebezoek, maar natuurlijk is er veel te doen. Informatie genoeg in het Hotel.

8,4

Beoordeling door HANS Van Os uit Zuiland, op 29 mei 2016 (Gezin)

De locatie en de rust.

De prijs van de consumpties.

Tip! Het Jutters museum. Ecomare en de plaatsjes.

6,6

Beoordeling door CMC Raijmakers uit Asten, op 3 juni 2015 (Stelletje)

Voor een weekendje naar Texel. Hotel Brasserie Rebecca ligt centraal tussen de Koog en den Burg. We zijn een dag met de fiets erop uit gegaan. Vanuit de Waal naar de Koog gefietst, wandeling gemaakt aan het strand, heerlijk gezeten aan het paviljoen en de dag afgesloten bij den Burg.

ons hotel kamer zag er redelijk uit maar voelde gevoelsmatig niet 'schoon' Misschien al mede door hetvloerbekleed. Aardige gastvrouw maar hotelkamer viel tegen waardoor ik hier geen aangename verblijf heb ervaren. Ontbijt is goed, niets meer en niets minder. Volgende keer toch wat meer geld uitgeven aan een kamer zodat je tijd in de kamer ook relaxed is.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 16 oktober 2016 (Stelletje)

Goed verzorgd en uiterst vriendelijk personeel!

Een iets te kleine badruimte!

Tip! De pluktuin was een belevenis bij Oude Schild, de vuurtoren beklimmen met mooi uitzicht! En heerlijk dineren in hotel brasserie Rebecca. En verder heerlijk over het strand wandelen van de Koog naar de Slufter.

8,2