Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten
Je bevindt je in:    > Zoweg.nl > Hotel Nederland > Hotel De Haan > Hotel ibis De Haan > Beoordelingen

Beoordeling van Hotel ibis De Haan

Hotel ibis De Haan  

Hotel ibis De Haan

Hotel - De Haan

In de leuke Belgische badplaats De Haan, gelegen tussen Oostende en Blankenberg/Zeebrugge, vind je het spiksplinternieuwe Hotel ibis De Haan. Het hotel ligt op een steenworpafstand van de kust, binnen 8 minuten ben je al op het strand! Daarnaast liggen er 3 natuurreservaten vol duin- en polderlandschappen rondom De Haan waar genoeg mogelijkheden zijn om te fietsen en te wandelen. Brugge... meer info
vanaf 52 50 p.p.

Unieke deals ontvangen

20 beoordelingen 7.7

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

2 dagen Belgische kust

1 nacht v.a. € 52,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Belgische kust

2 nachten v.a. € 105,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

4 dagen Belgische kust

3 nachten v.a. € 157,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Dit cijfer is een gemiddelde van onze eigen verzamelde beoordelingen en die van andere partijen

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door DT VAN DER WINKEL uit GOES, op 10 juni 2019 (Gezin)

8

Beoordeling door C.J.M. Lisser uit Utrecht, op 26 mei 2019 (Stelletje)

in de nabijheid van wandel gebieden/fiets.op mooie afstand van Brugge.de zee.en niet te ver van eigen woonplaats

Tip! Brugge is geweldig!

8,2

Beoordeling door HC van Dorst uit Teteringen, op 12 mei 2019 (Gezin)

Het was allemaal heel ontspannend, vriendelijk onthaald en behulpzaam personeel

Tip! Zijn nog een dag naar Ieper geweest ,daar hebben museums bezocht Kan het iedereen aan raden

8,3

Beoordeling door J.K Hammink uit Almelo, op 16 juni 2019 (Stelletje)

Het is een mooi en gezellig hotel.

Tip! Vlak bij het strand en een goede verbinding naar Brugge.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 11 juni 2019 (Gezin)

De rust.

Lag ver van het centrum, drie kwartier lopen.

Tip! Rustige bosrijke omgeving.

6,4

Beoordeling door W.G.E. Aelfers uit Elsloo, op 8 juni 2019 (Stelletje)

De rust.

Betaald parkeren.

Tip! Mooi rustig strand.

8

Beoordeling door HPCM van Tiel uit Boekel, op 3 juni 2019 (Stelletje)

Nergens geen nota's van. Alleen macaroni of spaghetti voor het diner. Erg ver van 't centrum.

Tip! Zeker de moeite waard om even naar Brugge te gaan.

6,4

Beoordeling door L Opperman uit Waalwijk, op 29 mei 2019 (Stelletje)

Mooie Tuin en lekker dicht bij de kusttram.

Alles een beetje krap (kamer) bij het ontbijt geen lekker vers brood kunnen vinden. jammer.

Tip! Kusttram vonden wij heel erg leuk, en mooie fietsroutes.

7

Beoordeling door Anoniem, op 28 mei 2019 (Stelletje)

De Belgische kust.

Astronomisch parkeerbedrag bij het hotel voor een onbewaakte parkeergelegenheid.

Tip! Hotel is vanwege de zeer ongunstige en afgelegen ligging meer geschikt voor doorgaande reizigers.

5,8

Beoordeling door M.J.L.M. Boeren uit Vessem, op 24 mei 2019 (Stelletje)

Hotel ligt in een mooie omgeving waar van uit je mooie fietstochten kunt maken

Niets we hebben geweldig genoten van ons weekend

Tip! Strand en boulevards van De Haan Bredene en Oostende zijn zeker een aanrader om te bezoeken.

8,8

Beoordeling door C.L.M. de Lange de Beauveser-Knoops uit Amsterdam, op 22 mei 2019 (Stelletje)

Zeer schoon en verzorgd.

Parkeergeld niet nodig. Gezelligheid ‘s-avonds in bar en meer keuze in avondeten (klein hapje).

Tip! Tram langs de kust.

7,5

Beoordeling door E.H. van Beurden uit Beusichem, op 20 mei 2019 (Stelletje)

Personeel vriendelijk. Kamer netjes,

Aanbod in het restaurant te beperkt.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 15 mei 2019 (Stelletje)

Leuk, in orde en vlakbij de natuur!

Tip! Wij zijn met de kusttram de Belgische kust afgegaan, met de nodige tussenstops in Nieuwpoort, De Panne en Oostende.

8

Beoordeling door Anoniem, op 12 mei 2019 (Stelletje)

Mooi schoon hotel, moderne uitstraling, eigen fietsen konden binnen gestald worden.

Tocht in de ontbijtzaal waarschijnlijk door airco.

Tip! Hotel op fietsafstand (2-km) van centrum De Haan. Ook mooie uitvalsbasis voor fietsen langs de kust of naar Brugge.

8