Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten
Je bevindt je in:    > Zoweg.nl > Hotel Nederland > Hotel Delft > Shanghai Hotel Holland > Beoordelingen

Beoordeling van Shanghai Hotel Holland

Shanghai Hotel Holland  

Shanghai Hotel Holland

Hotel - Delft

Het luxe Shanghai Hotel Holland ligt aan de rand van Delft. Hierdoor is het hotel erg goed bereikbaar en er is gratis parkeergelegenheid. Het hotel ligt nabij het recreatiegebied 'het Delfste Hout' en dichtbij de binnenstad. De keuze tussen de rust van de natuur of de drukte van het centrum maakt deze ligging uniek. De naam van het Shanghai Hotel Holland verklapt het eigenlijk al, het hotel... meer info
vanaf 0000

Unieke deals ontvangen

41 beoordelingen 7.8

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door G. J. Klomp uit Loenen, op 19 juli 2019 (Stelletje)

Super vriendelijk personeel.

Tip! Delft leuke plaats.

8,8

Beoordeling door TLL van Herpt uit Nuenen, op 18 februari 2019 (Gezin)

7

Beoordeling door JH Stegehuis uit Enschede, op 6 februari 2019 (Stelletje)

Alle mensen waren vriendelijk en wilden overal mee helpen, uitstekend.

Geen wc borstel aanwezig, omdat ze dat vanuit het hotel onhygiënisch vonden.

Tip! Leuke omgeving, we hebben veel gezien.

8,4

Beoordeling door ETM Van den Bergh-Elberse uit IJsselstein, op 19 oktober 2018 (Individueel)

Een mooie ruime kamer.

Alleen een beetje ver van het centrum Delft gelegen.

Tip! Ik was met mijn dochter. Wij gingen nu specifiek voor Delft, voor de nieuwe en oude kerk, de moeite waard.

7,8

Beoordeling door TT van den Elzen uit Erp, op 21 augustus 2018 (Stelletje)

Het Shanghai hotel heeft heel fijne kamers. Bedden zijn super, en douche-bad combo is heel fijn. Het ontbijt was heel kalm en rustig, wat fijn wakker worden is. Verder is het personeel super klantvriendelijk. Het hotel is heel schoon en fijn om in te verblijven.

Locatie van het hotel is niet top, maar uiteraard wel te overzien. Dicht bij de snelweg is heel handig, indien je toegang hebt tot een vervoersmiddel.

Tip! Spendeer een dag in Delft, bekijk de toren en de kerk en beleef een super fijne dag daar.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 14 augustus 2018 (Gezin)

Leuke kamer en leuke prijs voor wat je kreeg.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 8 augustus 2018 (Gezin)

Het is een mooi hotel, met een prachtige ruime kamer.

Het hotel ligt buiten het centrum, er is wel een busverbinding.

Tip! We zijn op zondag naar het varend bloemencorso in het centrum van Delft geweest. Een aanrader!

7,6

Beoordeling door G Van Logchem uit Apeldoorn, op 7 augustus 2018 (Gezin)

Dit is een prima hotel, met een heerlijk ontbijt 's morgens. Vriendelijke mensen, netjes en schoon!!

Tip! Delft is een super leuke stad om te bezichtigen, vanaf het hotel is het lopend goed te doen. Veel leuke terrassen en eetgelegenheden. Nieuwe en Oude kerk, zeer de moeite waad!!!

8,4

Beoordeling door EJD van den Heuvel uit Rosmalen, op 30 juli 2018 (Stelletje)

Auto overdekt parkeren.

Tip! Leuke fietsafstand van centrum.

7,6

Beoordeling door H.J.W Hagen uit Velp, op 22 juli 2018 (Gezin)

Bijzonder vriendelijk personeel. Prachtige kamers en schoon.

Niet echt de mogelijkheid te eten behalve Chinees restaurant eerste etage.

Tip! Met de fiets vlak bij centrum. Met de tram lijn 1 rechtstreeks naar Den Haag en Scheveningen Halte 1.3. Km van hotel.

9,4

Beoordeling door Anoniem, op 20 juli 2018 (Individueel)

Mooie ruime kamer, waterkoker met koffie en thee fijn.

Kamer was te laat klaar, inchecken pas mogelijk vanaf half 3. Enorm veel stof in delen van de kamer.

7,4

Beoordeling door J Zijdel uit Hilversum, op 13 juli 2018 (Stelletje)

Leuk stadje.

Afstand hotel - stad.

Tip! Stadje is erg leuk. In het hotel meer informatie geven over bereikbaarheid met de stadsbus, mogelijkheid van de shuttles en een VVV-informatieblaadje. Het Chinees restaurant in het hotel is geen aanrader!

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 7 juli 2018 (Stelletje)

De kingsize bedden waren super.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 20 april 2018 (Stelletje)

De inrichting, de ruime kamer, de sfeer en de parkeer mogelijkheid.

Tip! Wij hebben gewandeld in het mooie buiten gebied "het Delftse hout" (een mooi stukje bosgebied in de weilanden) en een grote wandeling in het centrum van Delft gemaakt. Prachtige stad!!! Een nacht in het bovengenoemd hotel Shanghai doorgebracht en de volgend dag van hieruit doorgereden naar de Heukenhof. Alles bij elkaar een groot succes.

9,8

Beoordeling door Anoniem, op 21 maart 2018 (Stelletje)

Ruime kamer, niets op aan te merken. Naar de binnenstad is wel een fiets (wij hadden een OV-fiets) nodig, maar er gaat een gemakkelijke fietsroute van de binnenstad naar het hotel. Het hotel ligt op een industrieterrein: in het weekend erg rustig, en ik vermoed door de week ook, want het is goed geïsoleerd. De snelweg is vlakbij, maar die hoor je helemaal niet. Prima, uitgebreid ontbijt.

Tip! Delft is (met de fiets) gemakkelijk te verkennen.

8,6

Beoordeling door E van Luik uit apeldoorn, op 23 november 2016 (Gezin)

Het ontvangst en de bediening.

Tip! De Grote Kerk in Delft en het centrum van Den Haag.

8,2

Beoordeling door L Sloog uit Limmen, op 2 november 2016 (Stelletje)

De locatie van het hotel, vlakbij de snelweg, goed bereikbaar dus. En voldoende gratis parkeergelegenheid. Wij hadden de fiets mee en zo was het centrum van Delft makkelijk te bereiken, ook 's avonds. Delft is een leuk plaatsje met veel oude grachten, bruggen, winkeltjes, koffieshops en veel leuke ouderwetse kroegen en oude gebouwen.

Het is gelegen in een gebied van kantoren en bedrijven 's avonds is daar niets te beleven. Om iets te kunnen ondernemen is een fiets gewenst. Het hotel zou daarin kunnen voorzien, maar dan is het wel prettig als het goede fietsen zijn.

Tip! De omgeving op de fiets verkennen is niet beroerd. Volg vanaf het hotel de knooppunten richting Delftse Hout of verder richting Zoetermeer, knooppunt 46. De andere kant richting Schiedam en Schipluiden is heel anders maar de moeite waard. Het Museum Prinsenhof, dat vertelt de geschiedenis over Willem van Oranje, is zeer de moeite waard. Jammer dat je voor de Godshuizen zoals de Oude- en Nieuwe Kerk entree moet betalen.

7,3

Beoordeling door C.M. Feeburg uit Schildwolde, op 28 september 2016 (Stelletje)

Kingsize-bed en een fatsoenlijke leunstoel op de kamer werden als zeer plezierig ervaren.

Personeel aan de ontvangstbalie kon weinig informatie geven over de omgeving. Wij hebben ons zeer verbaasd over betaling van borg bij aankomst. Al in menig hotel geweest, maar nog nooit een borg hoeven te betalen. Zeer kleine menukaart van de Brasserie.

Tip! Bezoek aan historisch centrum Delft was zeer de moeite waard.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 27 augustus 2016 (Groep)

Mooie kamer, vriendelijk personeel.

Tip! Delft is een mooie, gezellige stad. Afstand hotel en centrum viel tegen.

8

Beoordeling door WF Smits uit Utrecht, op 3 augustus 2016 (Groep)

Professionele ontvangst, behulpzame bediening, ruime kamers.

Onverwachts borg betalen.

Tip! Onder de rook van Delft, 5 min met fiets, prachtige omgeving en Rotterdam binnen handbereik!

7,8

Beoordeling door M.M.H. Verschoor-Schoonis uit Dussen, op 19 juli 2016 (Gezin)

Lekker rustig gelegen. We hadden fietsen bij dus snel in Delft.

Geen airco dus bij warm weer niet fijn. Douchen in bad.

7,4

Beoordeling door J.W Dwarswaard uit Swalmen, op 15 juli 2016 (Gezin)

In alles was het verblijf prima in orde. Zeker een aanrader voor mensen die een kort verblijf willen boeken. Een klein minpuntje is dat het best wat ver ligt van het centrum van delft. Dit zal met een auto of openbaar vervoer moeten gebeuren want loopafstand is wat ver.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 2 juni 2016 (Gezin)

Het vriendelijke personeel en de stad Delft.

Tip! Vermeer centrum en Prinsenhof heel interessant.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 31 mei 2016 (Groep)

De gastvrijheid en Aziatische inrichting.

Vlekken op de wanden.

Tip! Veel cultuur en musea te zien. Vlakbij Scheveningen strand en zee.

8

Beoordeling door Anoniem, op 19 augustus 2015 (Groep)

7,3

Beoordeling door J. van Dekken uit Coevorden, op 12 augustus 2015 (Stelletje)

Heerlijk een paar dagen in een hotel.

Tip! We hebben de oude en nieuwe kerk in Delft bezocht heel bijzonder. De omgeving bij het hotel was niet bijzonder maar de omgeving Scheveningen en Kijkduin wel mooi. Het ontbijt kan, als iets op is, sneller worden aangevuld.

6,8

Beoordeling door B van Gils uit Zevenbergen, op 4 augustus 2015 (Stelletje)

8,4

Beoordeling door E. Pigmans uit Tilburg, op 20 juli 2015 (Gezin)

Gratis parkeren en redelijk dicht bij het centrum. Las eerdere recensies en trek me daar niet veel van aan. Toch moet ik andere gasten gelijk geven dat de vier sterren niet echt toekomen aan dit hotel. De lunch was goed, maar niet meer dan dat. Extra's die je in vier sterren normaal gesproken tegen komt ontbraken. Geen airco. De kamer die wij hadden had alleen een hoog klein ligbad waar je in moest klimmen om te douchen. Waarom een bad en geen heerlijke douche? Verder kwam er tijdens het douchen, diverse keren, plotseling heet water uit de douchekop. Niet echt fijn. Bij vertrek moesten we nog een keer betalen (foutje) en werd niet gevraagd of wij een fijn verblijf hadden gehad. Bed was goed, lekker geslapen.

Tip! Vanuit het hotel kunnen mooie fietstochten worden gemaakt. Bezoek Delft niet te vergeten.

7

Beoordeling door Anoniem, op 15 juli 2015 (Stelletje)

Airco was niet instelbaar per kamer. Bij de tweede overnachting werden geen schone koffiekopjes op de kamer gezet. Ook werd geen nieuwe doucheshampoo neergezet.

Tip! Centrum van Delft is top. Met name de Grote Markt en een gezellige rondvaart.

7

Beoordeling door Anoniem, op 1 juli 2015 (Stelletje)

We zijn veel weg geweest dus van het hotel zelf verder weinig mee gekregen. Bedden waren prima.

Tip! Delft heeft een leuke binnenstad. Blijdorp is een fantastische dierentuin.

6,5

Beoordeling door RAOUL Willocx uit aalst, op 22 mei 2015 (Stelletje)

Het grote bed!

Tip! Delft ligt op wandel afstand en je kan er zo de natuur en inwandelen . Ook Den Haag en Rotterdam zijn niet ver weg.

8,4

Beoordeling door C. Carla Frederiks uit Amsterdam, op 21 mei 2015 (Stelletje)

Het hotel is heel modern, personeel vriendelijk, natuurgebied vlakbij.

Gelegen buiten het centrum, zonder auto wat lastig te bereiken

Tip! Natguurgebied op loopafstand, Delft centrum een must

8

Beoordeling door a. Fhijnbeen uit Hoorn, op 19 mei 2015 (Gezin)

Heel erg leuk en zeer bijzonder restaurant. Hier kun je geen Babi Pangang bestellen maar wel echte Chinese gerechten. De bediening is graag bereidt om je te helpen bij de keuze. Een aanrader!

7,6

Beoordeling door m.a.m. van Deursen uit Asten, op 18 mei 2015 (Gezin)

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 18 mei 2015 (Stelletje)

Makkelijk van af de grote weg. Vriendelijke bediening, goede kamer met veel licht.

Tip! Stad Delft is mooi en vrienden bezocht.

6,8

Beoordeling door J.A. Meinders uit de Wijk, op 18 mei 2015 (Stelletje)

6,8