Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Beoordeling van Mövenpick Hotel 's Hertogenbosch

Mövenpick Hotel 's Hertogenbosch  

Sint-Janskathedraal

Hotel - Den Bosch

Mövenpick Hotel 's Hertogenbosch ligt aan een groot meer, op korte afstand van het centrum en is goed bereikbaar. De perfecte uitvalbasis, om heerlijk tot rust te komen, na een drukke dag in de stad. Voor complete ontspanning kun je gebruik maken van de sauna en infraroodcabine in het hotel. Mövenpick Hotel 's Hertogenbosch beschikt over 92 comfortabel ingerichte hotelkamers. Deze... meer info
vanaf 37 50 p.p.

Unieke deals ontvangen

290 beoordelingen 8.3

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

Krantaanbieding! 2 dagen Den Bosch

1 nacht v.a. € 37,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 3,30 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Krantaanbieding! 3 dagen Den Bosch

2 nachten v.a. € 59,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 3,30 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Den Bosch

1 nacht v.a. € 59,71 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 3,30 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Den Bosch

2 nachten v.a. € 112,78 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 3,30 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door HH Dijkstra uit Zwolle, op 6 juli 2019 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 26 juni 2019 (Stelletje)

8,4

Beoordeling door M.A Van Driel uit Amersfoort, op 26 juni 2019 (Groep)

8

Beoordeling door C.V.A. Corry Oost-Slot uit Amsterdam, op 25 juni 2019 (Groep)

Alles.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 25 juni 2019 (Groep)

Je bent met het openbaar vervoer zo in de binnenstad.

Tip! Varen op de Binnendieze, shoppen en een Bossche bol eten.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 17 juni 2019 (Stelletje)

8

Beoordeling door Anoniem, op 1 juli 2019 (Groep)

Prima uitvalsbasis om Den Bosch en omgeving te verkennen op de huurfietsen van het hotel. Kamer en hotel waren schoon, prima kamer met alles wat je nodig hebt, enorm vriendelijk en behulpzaam personeel.

Tip! Noord Brabants Museum en een rondvaart over de Dieze zijn een aanrader, daarnaast is de diversiteit aan horeca opvallend.

8

Beoordeling door Anoniem, op 28 juni 2019 (Groep)

De excellente ligging van het hotel en het leuke terras aan het water.

Het was voor ons niet de eerste keer dat we dit hotel boekten en we hadden dan ook bepaalde verwachtingen. Bij het inchecken dacht men in het hotel dat we voor 2 nachten hadden geboekt. Gelukkig had ik onze boeking bij jullie geprint, zodat ik kon tonen dat we maar 1 overnachting hadden gevraagd. Al de vorige keren genoten we enorm van het ontbijt, maar dit keer moesten we helaas vaststellen dat het kwalitatief toch minder was.

Tip! Aanrader: boottocht onder de stad.

7,2

Beoordeling door WJM De Ridder uit Zutphen, op 26 juni 2019 (Gezin)

Terras met zon.

7,8

Beoordeling door A.A. Quartel uit Puttershoek, op 22 juni 2019 (Gezin)

Het verzorgde hotel, de vriendelijkheid aan de balie en de sauna. Er werd voor ons een kan water met ijsblokjes en appeltjes neergezet, dat hebben wij erg gewaardeerd.

De koffie bij het ontbijt.

Tip! Wij hebben veel gefietst in de omgeving, ook de routes die wij bij de balie hebben gekregen.

8,2

Beoordeling door V. V.M Litecia uit Pijnacker, op 16 juni 2019 (Gezin)

Lekker knus, vriendelijk en behulpzaam personeel, rustige omgeving, heerlijk om bij te komen. Divers en heerlijk ontbijt. Kamer is ook mooi en chique, goed onderhouden met de noodzakelijke dingen.

Dat de airco in de kamer het niet deed.

8,2

Beoordeling door E.M.J. Middelbeek uit Broek op Langedijk, op 4 juni 2019 (Stelletje)

De sauna.

De parkeerkosten.

Tip! Stadswandeling Den Bosch, een vaartocht over de Binnendieze en een bezoek aan het Jeroen Bosch Art Center.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 1 juni 2019 (Stelletje)

De gezelligheid en de mooie ligging aan het water.

Tip! We zijn naar Pilkingtons in het centrum geweest waar we een heerlijke High Tea hebben gedaan. De Zondag zijn we nog even naar het centrum geweest . Was erg druk door de Den Bosch loop voor spieren voor spieren.

9

Beoordeling door W.R. TIGGELAAR uit Uithuizen, op 24 mei 2019 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door H De Groot uit Bovensmilde, op 28 maart 2019 (Stelletje)

Het hotel was keurig schoon, ontbijt was super goed en het personeel aardig. Fietsenstalling en bus op korte afstand. Gratis WiFi.

Dat gasten parkeergeld moeten betalen. Wat ons betreft verhoogt u het verblijf met een paar euro, dit is veel klantvriendelijker.

8

Beoordeling door J.N.M. Molenaar uit Schagen, op 28 maart 2019 (Groep)

Heel goed hotel met vriendelijk personeel.

Tip! De binnenstad van Den Bosch is heel leuk. Veel bezienswaardigheden, leuke winkels en restaurants.

8,8

Beoordeling door L. de Wekker uit Zevenbergen, op 28 maart 2019 (Groep)

Vriendelijk en behulpzaam personeel, prima ontbijt, schone kamers, heerlijk zonnig terras aan het water, met de shuttles bus een prima verbinding naar de binnenstad.

Tip! Wij hadden een uitje met vriendinnen, Den Bosch heeft veel leuke winkels om goed te shoppen. En genoeg restaurantjes, mooie oude binnenstad, en prachtig museum. Komen graag terug!

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 21 maart 2019 (Stelletje)

We werden zeer gastvrij benaderd. De kamer was schoon en luxe. Het ontbijt was goed.

Koffie werd 's morgens uit een kan voor je ingeschonken, maar wij hadden liever zelf sterkere koffie zoals een espresso willen tappen, dit werd ons wel gebracht toen wij erom vroegen, dat maakte het uiteraard weer goed.

Tip! De Sint Janskathedraal is indrukwekkend en het Noord Brabants museum had een mooie expositie.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 16 maart 2019 (Gezin)

Plezierige kamer en uitzicht. Zeer goed geïsoleerd en een goede verbinding met het centrum van Den Bosch. Prima ontbijtbuffet.

Te weinig personeel bij het ontbijt en niet bepaald vriendelijk.

7,8

Beoordeling door J Koot geelkens uit Hoorn, op 14 maart 2019 (Stelletje)

Heerlijk rustig.

7

Beoordeling door J.P.B. Busch uit Elst, op 13 maart 2019 (Gezin)

8

Beoordeling door G. van der Velde uit Enschede, op 3 maart 2019 (Stelletje)

Goed hotel, vervoer van en naar de stad perfect geregeld. Dat maakt het nog mooier. Den Bosch is een prachtige stad om je in onder te dompelen. Wandeling met de gids is een aanrader. Het hotel is zeer goed en makkelijk bereikbaar.

Hoewel er meer dan genoeg te zien en te beleven viel was het jammer dat de bootjes op de Binnendieze niet varen in deze tijd van het jaar. De omgeving van het hotel lijkt in eerste instantie ver van de stad en tussen hoge kantoorgebouwen en bedrijven. Dit gevoel is binnen snel verdwenen.

Tip! De rondwandeling met een gids geeft een goed beeld van de stad, het ontstaan en een aantal bijzonderheden. Eten en drinken in de korte Putstraat is een feestje om mee te maken. Het Brabants museum is zeker een bezoek waard.

8,8

Beoordeling door J. Roos uit Rijswijk, op 28 februari 2019 (Stelletje)

Prima locatie om ook snel met de fiets in het centrum van Den Bosch te komen. De totale ambiance en vooral prijs-kwaliteit verhouding, een van de betere hotels sinds jaren.

Tip! Prachtige omgeving, veel fiets mogelijkheden, mooie en leuke dorpjes, zoals het mooie Heusden, de St Jan en het gezellige culinaire straatje nabij het plein.

9

Beoordeling door Anoniem, op 27 februari 2019 (Stelletje)

De stad Den Bosch, het vriendelijke personeel en goede verbinding naar het centrum.

Tip! De Historische stadswandeling gemaakt. Gezellige terrassen.

9,6

Beoordeling door W Mieke groenewoud uit Zutphen, op 27 februari 2019 (Stelletje)

het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. Het diner was heerlijk en het ontbijt uitgebreid en prima. We hebben ervan genoten.

Ik heb een douche gemist. Ouderen gaan liever niet in bad, omdat het lastig wordt (door dhet gladde oppervlak van het bad) om er zonder letsel uit te komen.

Tip! Den Bosch is gezellig en leuk. De tentoonstellingen in Het Noordbrabants Museum en het museum Slager, waren geweldig! Lekker Bosse bollen en worstenbroodjes gegeten en genoten van de talloze terrasjes aan de Korte Putstraat. En dan de Sint Jan niet te vergeten ....

10

Beoordeling door AJM Vinkenvleugel uit Oldenzaal, op 26 februari 2019 (Stelletje)

Aan de rand van Den Bosch gelegen, je bent binnen 10 minuten met de fiets in het centrum.

Tip! Leuke fietstochten naar Oud Leusden en naar de Loonse en Drunense duinen.

8,6

Beoordeling door S. Stekelenburg uit Oegstgeest, op 22 februari 2019 (Groep)

Zeer warm ontvangst en erg gastvrij bij het ontbijt en het diner.

Tip! Brabants museum, rondleiding Sint Jan, bezoek kasteel Heeswijk en bezoek Heusden en het gouverneurshuis, allemaal leuk.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 21 februari 2019 (Individueel)

8

Beoordeling door Anoniem, op 21 februari 2019 (Stelletje)

De makkelijke bereikbaarheid met bus voor de binnenstad en terrasmogelijkheid aan watertje.

Om evt. samen een kaartje te leggen met 4 personen niet zo geschikt.

Tip! Den Bosch met Kathedraal en mooie musea en prachtig gezellige binnenstad altijd goed!

8,6

Beoordeling door A Snater uit Heerhugowaard, op 20 februari 2019 (Stelletje)

De goede kamer en uitstekende ligging. Vooral ook door de pendelbus naar het centrum.

9

Beoordeling door G.J. Sonneveld uit Capelle aan den IJssel, op 19 februari 2019 (Stelletje)

Leuke en gezellige stad, met prima verbinding vanaf het transferium.

Bij het ontbijt wordt de koffie ingeschonken door de bediening aan tafel. Dat is best als service te beschouwen, maar toch erg onhandig. Het is dan druk en dan moet je wachten op de koffie. Ik zou zeggen zet er een koffiezetapparaat neer met alle mogelijke keuzes.

7,8

Beoordeling door D. Hoekstra uit IJlst, op 19 februari 2019 (Stelletje)

Goed.

Ligging.

Tip! Prachtige stad.

7,8

Beoordeling door T. Hordijk uit Gouda, op 19 februari 2019 (Stelletje)

De locatie en de rustige uitstraling van het hotel.

Tip! De binnenstad van Den Bosch is zeer de moeite waard.

8,8

Beoordeling door A de Ruyter uit Groningen, op 13 februari 2019 (Stelletje)

9,2

Beoordeling door J Bareman uit Hulst, op 12 februari 2019 (Stelletje)

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 11 februari 2019 (Individueel)

Kamer en diner.

Ontbijt, we waren wat laat en dat was te merken aan het assortiment.

Tip! Museum.

7,8

Beoordeling door M. de Kok uit Dordrecht, op 9 februari 2019 (Groep)

8

Beoordeling door Anoniem, op 8 februari 2019 (Stelletje)

8,4

Beoordeling door GJ te Hennepe uit Deventer, op 7 februari 2019 (Stelletje)

Prima hotel via een aanbieding. Prima bedden. Met airco, maar die heb je in februari niet nodig. Gratis wifi. De kamers worden prima schoongehouden en zijn voldoende ruim. Goede bedden. Redelijk ruime badkamer. Het ontbijt is in het weekeind tot 11:30 uur. Geen gehaast dus. Het transferium ligt op een paar honderd meter wandelen, alwaar je voor €4 met meerdere personen gerieflijk met de bus naar het centrum kunt reizen (heen en terug, geen tussenstops; iets meer dan 5 min reistijd tot de St. Jan; tickets bij de receptie). Ruime parkeerplaats bij het hotel.

Het ontbijt is redelijk, maar zou gezien de prijs die er los voor gerekend wordt (€20,50) toch kwalitatief wat hoogstaander mogen zijn. In de standaard kamers moet er gedoucht worden in de badkuip. De parkeerplaats heeft wel een prijskaartje van €7,50 per nacht.

7,6

Beoordeling door C Stolk uit Schiedam, op 7 februari 2019 (Groep)

8

Beoordeling door J Hoogervorst uit Alphen aan den Rijn, op 7 februari 2019 (Gezin)

Goede locatie, een fris hotel en een heerlijk ontbijt.

De bar en de sfeer was nogal zakelijk. De verwarming stond bij aankomst uit, en de eerste nacht was het koud.

Tip! Ideaal gelegen qua vervoer, met het transferium op 400 meter afstand. Sint-Janskathedraal blijft favoriet!

7,6

Beoordeling door MAE van Loenhout uit Almere, op 6 februari 2019 (Gezin)

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 6 februari 2019 (Stelletje)

Alles.

Tip! Prima vervoer naar het centrum.

8,6

Beoordeling door M.N. Pardjo uit Scharendijke, op 6 februari 2019 (Groep)

Rustig hotel, met een gezellige bar en leuk personeel.

Tip! Het centrum was niet ver van het hotel en in het hotel was het heerlijk rustig. Transferium heel fijn in de buurt en vlakbij de snelweg.

9,8

Beoordeling door Anoniem, op 5 februari 2019 (Gezin)

Goed.

Locatie.

Tip! Stad Den Bosch.

7,2

Beoordeling door G AM De Boer-Roodt uit Spierdijk, op 3 februari 2019 (Stelletje)

Het was er niet druk, gezellig personeel. Leuk om een aperitief te kunnen nemen aan de bar. Mooi, schoon en heerlijke bedden. Rustige omgeving. Kleine kaart voor het diner, echter wel goed. Handig om met de pendelbus naar het centrum te gaan.

Tip! Sint-Janskathedraal bekeken in het mooie Den Bosch. Er zijn veel musea. Het Design Museum in Tilburg is tevens een aanrader.

9

Beoordeling door E.M.J. Kip-meinders uit Emlichheim, op 31 januari 2019 (Groep)

Gezellig. Sauna viel tegen. Diner was goed, maar de bediening was zeer chaotisch. Obers waren wel vriendelijk, maar wisten van elkaar niet, wie er moest bedienen.

Tip! 's-Hertogenbosch is een zeer vriendelijke stad!

8,2

Beoordeling door C. de Goede uit Kampen, op 30 januari 2019 (Stelletje)

De beschikking over een OV-fiets, waarmee we Den Bosch per fiets konden bezoeken. De stad Den Bosch, de Sint-Janskathedraal, musea en horeca. Het hotel is fris, heeft een rustige ligging en is niet massaal. De koffie eding bij het ontbijt is heel klantvriendelijk. De ochtend-krant in de voyer. Voor herhaling vatbaar!

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 28 januari 2019 (Gezin)

Erg vriendelijk en hulpvaardig personeel. Ze hielpen ons om snel en goedkoop in het centrum te komen.

8,2

Beoordeling door J.G. Voorn uit Middelburg, op 20 januari 2019 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door F. Bechtold uit Wassenberg, op 17 januari 2019 (Gezin)

Het hotel ligt aan de buitenrand van Den Bosch, maar er gaat elke 10 minuten een bus naar het centrum. Je kan bij het hotel een goedkoop buskaartje halen. Het eten was fantastisch.

Aan het eind klopte de rekening niet. Het bleek dat de bar-rekening van iemand met een achternaam de een beetje op de mijne leek, op mijn rekening was gezet.

Tip! Den Bosch: wat moet je daar nou nog meer van zeggen?

8,2

Beoordeling door JG Coby Tederman uit Utrecht, op 13 januari 2019 (Stelletje)

8

Beoordeling door A. Tjabringa uit HOOGEVEEN, op 9 januari 2019 (Stelletje)

Een goed hotel. Een nette kamer en vriendelijk personeel. Geen lawaai, heerlijk rustig en ook de avonden. Geen geklap met deuren enz, heerlijk! Ook het ontbijt, zeer verzorgd! Met de bus zo in het centrum.

Tip! Prachtige levendige stad. Jeroen Bosch museum bezocht. Schitterend. Jammer, geen kerstmarkt aanwezig. Wel een kerststal in Sint Jans kathedraal, wat wel heel mooi was.

8,2

Beoordeling door J.A. van de Parel uit Krabbendijke, op 8 januari 2019 (Stelletje)

De prachtige stad Den Bosch met z'n kathedraal. Het mooie centrum van de stad is makkelijk te bereiken via het transferium en het is een prachtig hotel.

Tip! Den Bosch heeft veel te bieden. We hebben een prachtige stadswandeling gemaakt. De St. Jans Kathedraal natuurlijk. Een mooie winter boottocht op de Dommel en Den Bosch heeft een uitstekend winkelbestand. Tenslotte het Brabants museum, zeer de moeite waard. Allemaal hoogtepunten.

9

Beoordeling door Anoniem, op 7 januari 2019 (Stelletje)

Een modern hotel, prima personeel en een prettige sfeer.

Tip! Het centrum van Den Bosch is prima bereikbaar, met de bus ben je er binnen 15 minuten.

8

Beoordeling door J H Helwegen uit Herten, op 5 januari 2019 (Stelletje)

Kamer goed en rustig, service prima, behulpzame medewerkers.

Tip! Den Bosch centrum is dicht bij. Leuke stad met sfeervolle winkels en restaurants. Ook St. Jan is bezienswaardigheid.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 5 januari 2019 (Stelletje)

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 3 januari 2019 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door G R Rovroy uit Deinum, op 2 januari 2019 (Stelletje)

Fantastisch hotel. Mooie kamer en een uitstekend ontbijt.

8,4

Beoordeling door T Bergman uit Leiderdorp, op 2 januari 2019 (Stelletje)

We hebben prettige dagen gehad. We hadden een goede kamer, het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam en we hebben goed gegeten in het hotel.

Douchen in de badkuip is voor mij onhandig (licht gehandicapt en fors postuur). Er stonden rokers direct voor de ingang.

Tip! Wij gaan graag de stad in om te shoppen, op terrasjes te zitten en te eten.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 1 januari 2019 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door I Turk uit Ter aar, op 1 januari 2019 (Stelletje)

Een goede en schone kamer, uitstekend ontbijt en niet ver van het centrum. Geen pittoresk hotel vanwege de ligging, maar wel aan te bevelen voor een weekend Den Bosch.

Ligt in een industriegebied, niet ver van een snelweg.

Tip! Den Bosch is een super gezellige stad om uit te gaan en te shoppen.

8,5

Beoordeling door W Bruin uit Zuid Scharwoude, op 1 januari 2019 (Gezin)

Sfeervol hotel. Vriendelijke medewerkers. Perfect ontbijt buffet. Een aanrader.

Tip! Goede busverbinding met 's Hertogenbosch. Prachtige stad met veel bezienswaardigheden en mooie winkels.

8,8

Beoordeling door M. van der Heide uit Nietap, op 1 januari 2019 (Groep)

Heerlijk ontbijt.

Tip! Den Bosch is een geweldige stad.

9,5

Beoordeling door C Keizer uit Goutum, op 30 december 2018 (Stelletje)

Prima busverbinding naar het centrum.

8,2

Beoordeling door C Kouwenhoven uit Berkel en rodenrijs, op 30 december 2018 (Gezin)

Alles.

Tip! Den Bosch is een mooie stad.

9,3

Beoordeling door B Post uit Heerhugowaard, op 30 december 2018 (Stelletje)

Goede uitleg aan de balie inzake bus naar Den Bosch. Gezellige bar, waar we konden zitten.

Tip! Prima verbinding met een speciale bus naar het centrum van Den Bosch. De halte ligt op loopafstand en de bus rijdt om de 10 minuten. Het hotel ligt niet in een gezellige omgeving. Ook de snelweg ligt dichtbij, maar daar hebben we geen hinder van gehad.

7,8

Beoordeling door A Oosterbeek uit Rolde, op 29 december 2018 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 29 december 2018 (Gezin)

Personeel bij ontbijt erg vriendelijk. Bus naar centrum is goed geregeld! Parkeer gelegenheid genoeg.

Tip! Centrum.

8

Beoordeling door J.C. van der Mark uit de Lier, op 28 december 2018 (Stelletje)

Alles was heel goed! Personeel heel vriendelijk en behulpzaam! Ontbijtbuffet ook erg goed!

Een minpuntje in de badkamer was het douchegordijn.

Tip! Het is goed aan te lopen naar het centrum. Het is een half uur lopen. Ook de busservice werkte prima. In het hotel hebben we fietsen gehuurd. Mooie omgeving om op de fiets te verkennen. In 's Hertogenbosch zijn aardig wat modezaken voor heren. Dat is niet overal zo.

8,2

Beoordeling door K.A. Boet uit Bleiswijk, op 28 december 2018 (Stelletje)

Een heerlijk hotel. Wel buiten het woongebied, maar er is een perfecte verbinding naar het centrum (shuttle bus).

Tip! Den Bosch is een heerlijke stad. Erg sfeervol, vooral nu met de kerst. Leuke straatjes, vooral de Korte Putstraat.

9

Beoordeling door H. G. Venerius uit Maasbracht, op 26 december 2018 (Stelletje)

Heerlijk hotel met vriendelijk personeel. De kamer was schoon en netjes. Met de pendelbus ben je vanuit het transferium binnen een paar minuten in de stad.

8,8

Beoordeling door R.J.A. van Moolenbroek uit Amsterdam, op 26 december 2018 (Stelletje)

De sauna was het leukst. Op de bovenste verdieping en niet druk bezocht dus voor ons alleen!

Dat we vooraf moesten wisselen van kamer omdat de minibar niet werkte. Wel snel opgelost door de aanwezige baliemedewerker.

Tip! Hotel was met de auto goed bereikbaar en een goede uitvalsbasis voor bezoekjes aan alle steden en bezienswaardigheden van Brabant. Wij zijn onder andere naar 's Hertogenbosch, Eindhoven, Bergen op Zoom en Breda geweest.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 21 december 2018 (Gezin)

Hotelpersoneel erg klantvriendelijk, en mooie kamer.

Hotel ligt iets buiten het centrum.

7,6

Beoordeling door S.J.A. Bonte uit Losser, op 12 december 2018 (Stelletje)

8

Beoordeling door Anoniem, op 12 december 2018 (Gezin)

De Gastvrijheid, kwaliteit en service.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 2 december 2018 (Groep)

8

Beoordeling door Anoniem, op 2 december 2018 (Stelletje)

Omgeving. Stad.

Tip! Heerlijk gefietst en een leuke dag in de stad. Prima.

8

Beoordeling door Anoniem, op 1 december 2018 (Stelletje)

Super!

9

Beoordeling door M.M. de Vries uit Bant, op 30 november 2018 (Gezin)

Ontbijt en centraal gelegen.

8

Beoordeling door MARCEL NEIRYNCK uit DENTERGEM, op 29 november 2018 (Groep)

Gewoon goed, op alle gebieden en vriendelijk personeel.

Tip! Mooie wandelingen en een zeer mooie kathedraal. Leuke terrasjes.

9,6

Beoordeling door Anoniem, op 27 november 2018 (Groep)

Sauna, water en hapjes bij entree, rustig, wat zakelijk hotel, zeer vriendelijke medewerkers, de jongens van het ontbijtbuffet en bar met name. Prima hotel voor paar daagjes weg.

op een paar mankementen met tv. na niets.

Tip! Hotel ligt op industrieterrein. Op gezette tijden rijden er gratis busjes naar het centrum. je kunt via het transferium (ongeveer 5 minuutjes lopen) ook de Arriva bus nemen. Kaarten voor max. 4 personen bij hotel verkrijgbaar voor €4,00 per dag. Wij waren met openbaar vervoer, dus erg handig. Je kunt zoveel in Den Bosch, wij hebben workshop chocoladeletters gehad. Maar ook uit eten en high tea, alles op culinair gebied is mogelijk. Aan winkels ook geen gebrek. Volgende keer gaan we voor de stadswandeling en rondvaart (seizoen was net afgelopen).

7,2

Beoordeling door W.G.J.L. Van Deursen uit Veldhoven, op 25 november 2018 (Stelletje)

Dat het leuk, net en vriendelijk is, zeer vriendelijk personeel. Zeker een aanrader voor als je een weekendje Den Bosch wil gaan doen. Leuke kamer indeling.

Dat het, toen wij er waren, erg warm was tijdens het ontbijt en diner.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 24 november 2018 (Gezin)

Goeie kamer en een geweldig ontbijt.

Ik vond de prijzen in de bar erg aan de hoge kant.

Tip! Wij gingen met de bus vanaf transferium de stad in erg leuk. Een aanrader is de rondvaart op de Binnendieze.

7,3

Beoordeling door Anoniem, op 24 november 2018 (Gezin)

7,3

Beoordeling door M Van Bennekom uit Sint jansteen, op 24 november 2018 (Stelletje)

Prima regeling om met pendel in het centrum te komen.

Tip! Prachtige stad met mooie gebouwen en veel winkels. St Jan is prachtig en ook Brabants museum is in het centrum en de moeite waard!

8,2

Beoordeling door AAJ Schopman uit monnickendam, op 23 november 2018 (Stelletje)

7,2

Beoordeling door J.G Klaasse uit Hoogvliet, op 23 november 2018 (Stelletje)

Ik vond de kamer op de begane grond heel leuk, het ontbijt was heel uitgebreid en de gedekte tafels met het inschenken van de koffie, heel gastvrij.

Het enige was dat zij ons niet vertelde bij aankoop van de buskaart dat zondag de bus om 18.10 de laatste ging.

Tip! Het bustransfer ging perfect en Den Bosch is heel mooi, gezellig en vriendelijke mensen. De paardentram was leuk, het historisch boottochtje heel bijzonder en de horeca veel en leuk.

9,2

Beoordeling door G.S. Klein uit LEIDEN, op 22 november 2018 (Stelletje)

De prachtige schone moderne kamer en het heerlijke eten.

Tip! Makkelijk met de bus naar de stad, dus je hoeft geen parkeerplek te vinden, veel winkels en overal eetgelegenheid.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 22 november 2018 (Groep)

Wat een gastvrijheid .Vriendelijk personeel. Kamer was top (Schoon-Goede bedden). Ontbijt heel uitgebreid. Bar heel gezellig.

Tip! De bus op 150 meter afstand. 1 halte naar het centrum. Den Bosch is super. Mooie winkels. Groot aanbod van horeca, Leuke straatjes.

9

Beoordeling door P.J. Ludriks uit de kwakel, op 22 november 2018 (Gezin)

Snel met de bus in het centrum.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 21 november 2018 (Stelletje)

Mooi en centraal gelegen, met een goede busverbinding naar het centrum van Den Bosch.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 16 november 2018 (Stelletje)

Heb er alleen maar geslapen en wezen winkelen in de stad.

8,6

Beoordeling door M. Agterberg uit Heemskerk, op 16 november 2018 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 11 november 2018 (Stelletje)

Zeer gunstig gelegen, vriendelijk personeel en fijne accommodatie. Gelegen bij het bus transferium, dus snel in het centrum.

Tip! Boottocht over de Binnen Dieze en de St Jan.

9

Beoordeling door Anoniem, op 9 november 2018 (Gezin)

Dichtbij 's Hertogenbosch, goed ontbijt.

De locatie, weliswaar dicht bij de stad, maar op ongezellig kantorenterrein.

7

Beoordeling door Anoniem, op 8 november 2018 (Gezin)

7,4

Beoordeling door M.A De Gier uit Krimpen aan de lek, op 2 november 2018 (Gezin)

Een mooi en goed hotel, met vriendelijke bediening. Fijne bedden en een heel goed ontbijt. Ook de sauna was naar wens.

Tip! Den Bosch is een leuke en gezellige stad. We hebben een rondvaart gedaan en musea bezocht. Goede restaurants.

9

Beoordeling door TONNIE Hozewol uit Best, op 25 oktober 2018 (Stelletje)

Heel ontspannen personeel en erg behulpzaam.

Tip! Je kunt gemakkelijk met de bus naar de binnenstad, een wandeling door het centrum van Den Bosch en natuurlijk een Bossche bol.

9,6

Beoordeling door H. Wusten uit Spanbroek, op 24 oktober 2018 (Stelletje)

Het mooie weer! Het hotel was prima, goed restaurant wij hebben heerlijk gegeten. Vriendelijk en gastvrij personeel. Het centrum van Den Bosch is makkelijk per voet bereikbaar. Ook voor golfliefhebbers is het een aanrader, er is een 9-holes golfbaan op 2 minuten rijden.

Tip! Het centrum van Den Bosch is zeer de moeite waard, met o.a. de Sint-Janskathedraal.

8,6

Beoordeling door A.A. Quartel uit Puttershoek, op 16 oktober 2018 (Gezin)

Vriendelijk, schoon, niets op aan te merken, wij hebben het prima naar ons zin gehad.

Tip! s' Hertogenbosch en omgeving.

8

Beoordeling door HHE Kosters uit Delden, op 15 oktober 2018 (Gezin)

Prettige ondersteuning tijdens boeken.

Tip! Shoppen in Den Bosch is geweldig.

9,3

Beoordeling door P Renkema uit Siddeburen, op 11 oktober 2018 (Stelletje)

Tip! Centrum Den Bosch, oorlogsmuseum Vught.

7,8

Beoordeling door D.P Oosterhoff uit Dronten, op 9 oktober 2018 (Stelletje)

De totaliteit was prima, ook de transfer naar het centrum van Den Bosch.

Tip! Den Bosch is gezellig en de Sint-Janskathedraal is zeer bijzonder.

9

Beoordeling door Anoniem, op 3 oktober 2018 (Stelletje)

Alles.

Tip! Goeie busverbinding naar de stad; aanrader is fiets te huren.

7,8

Beoordeling door R.H. Boers uit Klazienaveen, op 2 oktober 2018 (Gezin)

9,5

Beoordeling door Anoniem, op 26 september 2018 (Stelletje)

De binnenstad. De bereikbaarheid hiervan.

Tip! De rondvaart op de Dieze is een aanrader. En natuurlijk de St. Jans kathedraal. Ook de binnenstad is mooi om te bekijken.

7,8

Beoordeling door FHJM Van Kessel uit Weert, op 22 september 2018 (Stelletje)

Mooie fietsroute in de stad.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 20 september 2018 (Gezin)

Prima verblijf, maar slecht avondeten!

8

Beoordeling door Anoniem, op 10 september 2018 (Stelletje)

Mooi gezellig hotel, met een uitstekend ontbijt.

Tip! Den Bosch is een hele leuke stad waar je je een aantal dagen goed kan vermaken. Ook de omgeving van Den Bosch is zeker de moeite waard.

8,6

Beoordeling door IJM van de Ven uit Bladel, op 22 augustus 2018 (Individueel)

8,6

Beoordeling door WHG Vissers uit Vierlingsbeek, op 20 augustus 2018 (Gezin)

Lekker ontbijt, mooie omgeving om te fietsen en met de fiets ben je binnen 10 minuten in het centrum.

8

Beoordeling door Y Verhaal uit Maassluis, op 20 augustus 2018 (Stelletje)

Vanuit het hotel ben je met de fiets snel in het centrum. De fietsen kun je fijn afgesloten stallen. Vriendelijk personeel en een fijne sauna op de 6 de etage met uitzicht. Een lekker en uitgebreid ontbijt.

Alleen maar 1 makkelijke stoel op de kamer.

Tip! Een vaartocht door de Binnendieze en een Bossche bol eten.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 19 augustus 2018 (Stelletje)

Goed bereikbaar, goede verbinding met centrum Den Bosch, klantvriendelijke medewerkers, snelle service bij probleem (kreeg tv niet aan de praat).

Enigszins kille inrichting restaurant, i.v.m. onderbezetting door vakantie was tweede dag om 15.30 u kamer nog niet gedaan. Na telefoontje wel direct opgelost.

Tip! In Den Bosch: altijd gezellig!

8,4

Beoordeling door P Rison uit Utrecht, op 19 augustus 2018 (Groep)

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 18 augustus 2018 (Stelletje)

9

Beoordeling door Anoniem, op 17 augustus 2018 (Stelletje)

Prachtig weer, leuk om buiten op het terras te zitten bij een meertje. Heerlijke bedden (verstelbaar), lekkere douche en alles netjes.

Het eten in het restaurant is prijzig, verder alles naar wens.

Tip! Den Bosch is een gezellige en drukke stad. De Sint-Janskathedraal is natuurlijk een bezichtiging waard en een boottocht is vast leuk, maar bij ons bezoek was de waterstand te laag. Ook leuk is een ritje met de paardentram, die je alle hoeken van de stad laat zien. De kleine Putstraat is een beleving op zich, als je daar een plekje kunt vinden om iets te nuttigen. De tentoonstelling van de schilderijen van Jeroen Bosch was ook heel indrukwekkend.

9

Beoordeling door MP van den Ende uit Bleiswijk, op 17 augustus 2018 (Stelletje)

In de omgeving fietsen en Den Bosch.

Parkeergeld.

Tip! Het fietsen met knooppunten.

7,8

Beoordeling door A. Hofman uit Scharnegoutum, op 17 augustus 2018 (Individueel)

Mooie locatie, dichtbij openbaar vervoer, behulpzaam personeel en prima kamer en ontbijt.

Tip! Prachtige rondvaart door de binnenstad van Den Bosch.

9

Beoordeling door M van Schaik uit zandvoort, op 17 augustus 2018 (Stelletje)

Mövenpick hotel is een prima hotel met een uitstekend ontbijt. De ligging ten opzichte van het centrum van den Bosch is uitstekend. Met 10 minuten fietsen ben je in het centrum van de stad. De ligging aan de snelweg wat minder.

De schoonmaak van het sanitair kan beter. Onder in de wc pot ligt een hele dikke bruine vieze kalklaag. Ook rond om de kranen een dikke laag kalk. Het douche gordijn is ook aan vernieuwing toe: bruine kalkresten onder aan het gordijn. Op de tegels rond om het bad zat hier en daar wat schimmel.

Tip! Doe een rondvaart over de Dieze, het riviertje dat door den Bosch strand. Breng een bezoek aan de Sint Jan natuurlijk en aan het Jeroen Bosch museum. Den Bosch is ook een leuke winkelstad dus leef je uit!

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 16 augustus 2018 (Groep)

Meedenken van personeel en vriendelijkheid en voorkomendheid. We komen zeker nog eens terug.

9

Beoordeling door P.J. van den Hoven uit Amersfoort, op 16 augustus 2018 (Gezin)

Heel goed, mooie kamer, schoon, gezellig personeel en een goed ontbijt.

Tip! Het ligt wel 3 km. van den Bosch. Daar was het gezellig.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 16 augustus 2018 (Stelletje)

Ontzettend goed ontbijt.

Parkeergeld , kaartje kopen voor naar centrum (bus). Elke dag 11,50 betalen.

Tip! Maak een combi, parkeergeld en bus naar stad, vond het nog eigenlijk duur dit hotel.

7

Beoordeling door Anoniem, op 16 augustus 2018 (Stelletje)

Zeer gastvrij personeel bij receptie en restaurant. Aanpassingen voor het avondeten waren geen probleem! Eten prima, alleen prijzen desserts een beetje duur. Het ijs is prima.

Kamer upgrade kon ik niets van terug vinden in vergelijking met andere kamers.

Tip! Den Bosch, leuke shop en culinaire stad met veel terrasjes. Boottrips van te voren reserveren, kans op alles vol in weekenden.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 16 augustus 2018 (Gezin)

Heerlijk 3-gangen diner met gratis fles Wijn. Heerlijk terras om buiten te zitten.

De badkamer is zeer gedateerd.

Tip! De stad Den Bosch bekeken. Gezellige stad.

7,8

Beoordeling door A Rodermond uit Vlissinge, op 16 augustus 2018 (Gezin)

Rustige locatie.

Tip! Leuke stad met veel activiteiten.

7,6

Beoordeling door G.W. Nijhuis uit Beltrum, op 16 augustus 2018 (Stelletje)

We waren gewoon tevreden met alles.

Tip! Leuke Binnendieze-tocht gemaakt en naar het safaripark.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 15 augustus 2018 (Gezin)

De sauna en vriendelijk personeel.

Ov verbinding locatie en centrum.

7,3

Beoordeling door JANNY Van der Geest uit Ouderkerk aan de Amstel, op 13 augustus 2018 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 12 augustus 2018 (Gezin)

Alles is perfect.

Een enkel personeelslid was helaas niet vriendelijk tijdens de ontbijt verzorging,vond het niet nodig de thee te verzorgen en een smoothie aan te bieden, zo jammer voor de andere personeelsleden die geweldig hun best doen.

Tip! In de binnenstad is heel goed vertoeven en de Bosse bollen zijn geweldig,

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 12 augustus 2018 (Stelletje)

Het uitzicht vanuit onze kamer op de plas met kunstwerk. De shuttlebus naar het centrum. Keuzemogelijkheden van gezond ontbijt. Vriendelijk personeel.

De koffie is echt belabberd en qua prijs/kwaliteit veel te hoog. Matrassen niet echt geweldig. Douchen in bad met douchegordijn is niet meer van deze tijd en niet hygiënisch.

Tip! Leuk on te doen is een historische vaartocht door de Binnendieze in 's Hertogenbosch. Wordt gedaan door enthousiaste vrijwilligers (geef een tip na de vaart). Bezoek kamp Vught voor wat geschiedenis (2de oorlog en erna). Trakteer jezelf na de fiets/wandeltocht op een ijsje bij IJssalon Lavinia in Vught.

8

Beoordeling door Anoniem, op 12 augustus 2018 (Stelletje)

Centrum Den Bosch makkelijk te bereiken op de fiets.

Erg stoffige plekken op de kamer. Airco werkt niet naar behoren (verstopt met stof). Kleine badkamer, douchen in een erg smal bad met een vervelend douchegordijn. Veel spinnen aan het plafond bij en op de hanglamp nabij de kassa in het restaurant. Niets gedaan met melding hierover. Restaurant geen hoogvlieger, voortaan gezellig eten in het centrum.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 10 augustus 2018 (Groep)

Mooie locatie, vriendelijk personeel.

Tip! We kregen leuke fietsroutes.

8

Beoordeling door H Lut uit AMSTERDAM, op 9 augustus 2018 (Gezin)

Vriendelijk personeel en alles pico bello in orde.

9

Beoordeling door SELMA Harmsen uit Zoetermeer, op 9 augustus 2018 (Gezin)

Handige plek voor bezoek stad, je fietst er zo naar toe!

7,6

Beoordeling door A.P.M. Kops-Raaijmakers uit Teteringen, op 8 augustus 2018 (Groep)

Goede ontvangst.

Tip! Bij Jan de Groot Bossche bollen eten.

9,8

Beoordeling door BRIGITTE Nijs uit Wilsele, op 7 augustus 2018 (Gezin)

Mooi en goed gelegen hotel. Een goed ontbijt en vriendelijk personeel.

Tip! Binnen 10 minuten fietsen ben je in het centrum, met goede restaurants en terrasjes. Net buiten centrum vind je heel veel natuur.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 6 augustus 2018 (Stelletje)

De gunstige ligging ten opzichte van het centrum, maar ook als uitvalsbasis voor uitstapjes, per auto of met de fiets. Ook fijn dat er een apart, afsluitbaar fietsenhok is. We hebben buiten kunnen ontbijten, dat was heerlijk. De gasten van de Boulevard maakten het extra gezellig.

De nabijheid van de snelweg, hoewel daar zeker rekening mee is gehouden.

Tip! Den Bosch is leuk voor een stedentrip, in de omgeving kun je mooie fietstochten maken. Er zijn veel activiteiten mogelijk. Wij vonden het leuk om Vught te bezoeken, het centrum, rond de IJzeren Man en het monument.

7,8

Beoordeling door RJL Staallekker uit den haag, op 6 augustus 2018 (Gezin)

Schone kamers en een goed ontbijt.

Ver van het centrum.

7,8

Beoordeling door MICHEL Kievit uit Puttershoek, op 5 augustus 2018 (Stelletje)

Ontbijten op het terras aan het water.

Tip! Heb weinig kunnen waarnemen, vanwege de hitte.

8,7

Beoordeling door A.T Tielman uit den haag, op 2 augustus 2018 (Stelletje)

Een mooie omgeving en heel rustiek.

De parkeertarieven, terwijl ik een invalidenkaart in de auto heb.

8

Beoordeling door Anoniem, op 1 augustus 2018 (Stelletje)

De locatie van het hotel is zeer gunstig ten opzichte van de bereikbaarheid van de binnenstad. Zeer vriendelijk personeel. Uitstekend ontbijt en lunch. Goede airco.

9,2

Beoordeling door H.A. Heij uit Wons, op 31 juli 2018 (Gezin)

Mooie, schone kamer, redelijk ruim met koelkastje en waterkoker. Vanaf het terras aardig uitzicht op meertje.

Lokatie op kantoren-/bedrijventerrein, wel goede shuttle verbinding met centrum.

Tip! We hebben met veel plezier het centrum van Den Bosch bezocht.

8

Beoordeling door J Kramers uit Voorschoten, op 30 juli 2018 (Stelletje)

Vriendelijk personeel, het ontbijt was erg goed en we waren daart toen het rond de 36 graden was dus erg prettig dat we een airco kamer hadden.

Tip! Den Bosch vonden wij een mooie gezellige stad met prima eetgelegenheden en bijzondere musea.

9

Beoordeling door C Van Boheemen uit Diepenveen, op 29 juli 2018 (Stelletje)

Best een groot hotel waar we het idee kregen een gast te zijn die in de watten moest worden gelegd. Zeer klantgericht.

Tip! Wij hebben de geijkte bezienswaardigheden gedaan en bezocht zoals een rondvaart over de Dieze, de kathedraal, Jeroen Bosch museum, stadswandeling en de binnenstad. Wij hebben de auto bij het hotel laten staan en gebruik gemaakt van het openbaar vervoer of gelopen. Opvallend was hoe goed het openbaar vervoer geregeld is. Dat zijn wij wel anders gewend. Het bezoek aan 's Hertogenbosch was zeker de moeite waard.

9

Beoordeling door E Groen uit Den Haag, op 29 juli 2018 (Gezin)

9,5

Beoordeling door Anoniem, op 26 juli 2018 (Stelletje)

Uitstekend bed voor lange mensen! Zeer uitgebreid ontbijt.

Hotel is ver van het centrum Den Bosch.

Tip! Den Bosch is altijd leuk, maar echt verrast zijn we door een bezoek aan het. Verkadeterrein: Bruisende theater/film/eet locatie!

8,4

Beoordeling door A.J. Kuijl uit Den Helder, op 25 juli 2018 (Stelletje)

Aan de rand van de stad, met vooral in het weekend een uitstekende busverbinding vanaf het nabijgelegen transferium naar het centrum van Den Bosch, tot zelfs na middernacht. Dames bij de receptie zeer behulpzaam. Mogelijkheid om op het buitenterras het ontbijt en diner te nuttigen.

Tip! Bezoek aan de stad Den Bosch met de talloze gezellige terrassen en restaurants. Rondvaart door de Binnendieze.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 25 juli 2018 (Gezin)

Terras aan de plas, prima ontbijtbuffet en een heel goed dagmenu.

Betaald parkeren voor gasten.

8,3

Beoordeling door MWP de Jager uit Terborg, op 25 juli 2018 (Gezin)

Super vriendelijk personeel! Schoon en een mooie locatie! Snelle busverbinding naar het centrum!

Wat gedateerde badkamer! Niet erg geschikt voor de grijze colonne! Douche in het bad erg gevaarlijk.Suggestie eenvoudige inloopdouche! Extreem hoge consumptie prijzen! Je ziet veel gasten met meegebrachte drankjes naar de kamer gaan??

Tip! Den Bosch is altijd een bezoekje waard! St Jan Dieze/Bommel boottocht. Musea en leuke restaurants.

8,2

Beoordeling door R Slikboer uit maasdam, op 24 juli 2018 (Stelletje)

Netjes en schoon.

Grote schaaltjes voor yoghurt.

Tip! Iets verder van centrum maar achter af viel het mee, mooie fiets routes af en toe is er in eens een nummer weg. Maar verder top en zeker de Bossche bol bij de groot.

10

Beoordeling door A.C.M.H. Christianen uit Sprundel, op 23 juli 2018 (Groep)

Vriendelijk personeel, en goed vervoer naar centrum.

9

Beoordeling door J.C. Nijenhuis uit Brummen, op 22 juli 2018 (Stelletje)

De stad en Den Bosch met al z'n terrasjes en winkels.

Tip! Neem de tijd om de stad te bekijken, ga mee met een rondvaart. De Binnendieze is een aanrader.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 21 juli 2018 (Gezin)

Prettige sfeer.

Locatie in relatie tot vervoer naar de binnenstad.

Tip! De stad en de musea zijn heel interessant om te bezoeken. Gezellige restaurants en cafés.

8

Beoordeling door Anoniem, op 19 juli 2018 (Stelletje)

We hadden heerlijk weer en hebben heerlijk in t zonnetje ontbeten. Ideaal bij transferium. Heerlijk! De mogelijkheid om koffie op de kamer te zetten.

Geen balkonnetje.

Tip! Mooie fietsomgeving. Warm onthaal in de stad door vrijwilligers.

8,8

Beoordeling door AHM Polman uit Angeren, op 17 juli 2018 (Stelletje)

Vriendelijke medewerkers, mooie complete kamer, heerlijk uitgebreid ontbijt. Locatie kort bij transferium was goed met om de 10 minuten de mogelijkheid om zonder extra kosten naar het centrum gebracht te worden. Dus een aanrader.

7,8

Beoordeling door A van Berkel uit 's-Gravenzande, op 16 juli 2018 (Stelletje)

Prima, pizza op de kamer.

Tip! Centrum Den Bosch, toppie!

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 15 juli 2018 (Gezin)

Goed hotel.

Matig restauranteten.

Tip! 's-Hertogenbosch is een leuke stad met veel te doen.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 15 juli 2018 (Stelletje)

Vriendelijk personeelen erg gastvrij.

Tip! Met de pendelbus naar het centrum voor een klein bedrag, prima geregeld. Let wel op na 19.00 rijden de bussen niet meer naar het hotel maar voor weinig geld rijd de taxi er ook heen. De barkeeper was een hele aardige man. Erg klantvriendelijk!

8

Beoordeling door J.V. Mulder uit Hellevoetsluis, op 13 juli 2018 (Stelletje)

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 11 juli 2018 (Gezin)

8

Beoordeling door TON Spoor uit Schalkhaar, op 6 juli 2018 (Stelletje)

Perfecte locatie om per fiets Den Bosch en omgeving te verkennen.

Tip! Gezellige stad met mooie terrasjes . Gratis tour-busjes door de stad. Mooie fiets routes. En vooral een boot tochtje maken. De Binnendieze is heel bijzonder!

8,4

Beoordeling door NHJ Albrecht uit Hoensbroek, op 6 juli 2018 (Individueel)

Lief personeel met luisterend oor, degene die ik bedoel weet dat wel denk ik. Goede verzorging en goed eten mooie frisse slaapkamer en goed onderhouden en schoon mooi terrras enz.

Dat de bussen staakten de zondag en maandag er geen zwembad was in hotel.

Tip! Mooie stad met veel bezienswaardigheden heerlijk in park en langs de dijk gelopen. Mooie boottocht gehad en heel veel gelopen, wil ik graag nog eens op vakantie komen.

9,5

Beoordeling door Anoniem, op 29 juni 2018 (Stelletje)

Prima hotel.

Tip! Den Bosch dichtbij en gemakkelijk te bereiken.

8

Beoordeling door H Jongerius uit Zuidwolde gn, op 28 juni 2018 (Gezin)

Prima rustige locatie en fijne kamers. Goed ontbijt.

Het mocht er wat schoner zijn.

7,4

Beoordeling door AWL Dolstra uit Epse, op 28 juni 2018 (Stelletje)

Supervriendelijke ontvangst, mooie kamer, heerlijk ontbijt, fietsen konden in een afgesloten ruimte, op fietsafstand van het centrum en leuke fietsroutes in de omgeving!

Tip! Wij hebben gegeten bij ome Bernard in het centrum, heerlijk!

10

Beoordeling door TD Wolvekamp uit Apeldoorn, op 28 juni 2018 (Stelletje)

Redelijke kamer. Goede ligging. Eten in restaurant top. Lekker en mooi opgediend. Attentie ontvangen (chocola) i.v.m. verjaardag partner.

Vloerbedekking door hele hotel m.u.v. restaurant. Onhygiënisch en niet van deze tijd. Douchegordijn in vrij smal bad i.p.v. glazen spatscherm. Vieze bruine rand onderkant en plakt op je.

Tip! Den Bosch is superleuk. Winkels museum.

7,2

Beoordeling door F van Eijk uit Ede, op 26 juni 2018 (Gezin)

Alles, alleen €7.50 per dag voor je auto parkeren nog nooit mee gemaakt in een hotel.

Tip! Prachtige en gezellige stad.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 22 juni 2018 (Stelletje)

7,4

Beoordeling door C Struijs uit Vlaardingen, op 19 juni 2018 (Stelletje)

Alles was zeer leuk.

Leuke stad maar weinig bezienswaardigheden. De kathedraal was mooi maar na twee uur uit gekeken.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 19 juni 2018 (Stelletje)

De locatie. Eten/drinken op het terras met een prachtig uitzicht.

Betalen voor het parkeren.

Tip! Met de fiets is Den Bosch makkelijk bereikbaar en vlak bij de Loonse en Drunense duinen.

8,2

Beoordeling door H. Zwijnenburg uit Den Haag/Holland, op 19 juni 2018 (Gezin)

Alles was uitstekend verzorgd en schoon.

Bij het ontbijt waren de croissantjes, krentebolletjes en gekookte eitjes al snel op en werd niet bijgevuld. Vonden we een minpuntje

Tip! Gezellige centrum in 's Hertogenbosch!

7,6

Beoordeling door F.J.M. Verwoerd uit Breda, op 29 mei 2018 (Stelletje)

Alles perfect.

Tip! Een heerlijke stad met o.a. fantastische markt, parade en musea.

9

Beoordeling door Anoniem, op 29 mei 2018 (Stelletje)

Mooi hotel en mooie kamers, vlak bij het centrum. Echt een aanrader.

8,6

Beoordeling door C Bieleveld uit MENAAM, op 22 mei 2018 (Stelletje)

De fijne kamer, het goede ontvangst en de gastvrijheid.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 22 mei 2018 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door J.M. Maas uit amersfoort, op 19 mei 2018 (Stelletje)

Een heel fijn hotel, optimale verzorging, een prettige kamer, heel goed ontbijt en mooi gelegen. Een hotel waar zowel zakenmensen zich thuis zullen voelen als recreatie zoekers zoals wij. We waren op de fiets en werden keurig geholpen, ook de (dure) fietsen konden veilig gestald worden. Allemaal heel prettig!!!

Het echt enige mindere waren de hoofdkussens. Verder was echt alles optimaal!!!!!

9,4

Beoordeling door JCM Withagen uit Wageningen, op 15 mei 2018 (Stelletje)

Persoonlijke welkomstboodschap op het scherm bij binnenkomst in de kamer. Verzorging prima.

8,8

Beoordeling door A.G. Lohmann uit Oldenzaal, op 15 mei 2018 (Gezin)

Tip! Den Bosch is een fantastische stad. Een boottocht op de Dieze is een aanrader.

8

Beoordeling door M.A Van Driel uit Amersfoort, op 15 mei 2018 (Groep)

Het vriendelijke personeel. Alles was top.

9

Beoordeling door Anoniem, op 13 mei 2018 (Stelletje)

Prima hotel, super ontbijt, behulpzaam en aardig personeel.

7,8

Beoordeling door I.M. Pont uit Uithoorn, op 26 maart 2018 (Stelletje)

Attent personeel, attentie op de kamer in verband met verjaardag echtgenoot.

Tip! Bus op 1 minuut afstand die iedere 10 minuten naar het centrum rijdt.

9,6

Beoordeling door Anoniem, op 14 maart 2018 (Groep)

8,2

Beoordeling door B Hilberts uit Nieuw-Weerdinge, op 5 maart 2018 (Stelletje)

Ligging van het hotel is goed. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Kamer was goed ingericht, mag eventueel een tweede relaxstoel bij wanneer je met twee personen bent. Het ontbijtbuffet heeft een ruime keuze en is prima verzorgd. Het diner is prima en heerlijk.

Het parkeren bij het hotel is niet gratis. Hiervoor moet per dag € 7,50 worden betaald.

Tip! Mooie wandelroute door het natuurgebied Bossche Broek. De lengte is ongeveer 9 km de route is deels gemarkeerd. Vlakbij het hotel is een pendelbus die direct naar het centrum van Den Bosch rijdt. Een buskaart voor maximaal 4 personen is te verkrijgen bij de receptie van het hotel. Een bezoek aan de Sint Jans kathedraal mag natuurlijk niet ontbreken.

7,8

Beoordeling door J van Velzen uit Almere, op 2 maart 2018 (Stelletje)

Fiine kamer. Aardig en meeedenkend personeel. Pendelbus om de hoek.

7,8

Beoordeling door CC Weggers uit Amersfoort, op 2 maart 2018 (Gezin)

Luxe uitstraling, aardig personeel.

In het centrum is altijd leuker.

Tip! Kamp Vught.

7,8

Beoordeling door PIET van Merode uit wouw, op 28 februari 2018 (Gezin)

7,7

Beoordeling door M Zwaan uit Katwijk, op 21 februari 2018 (Gezin)

Heel prettig hotel. Vriendelijk personeel. Zeer fijn uitgebried ontbijt. Daarnaast de busverbinding voor 2 euro pp naar centrum. Al met al een laagdrempelig hotel. Je voelt je welkom.

8

Beoordeling door MP Volders uit Tessenderlo, op 21 februari 2018 (Groep)

De ontvangst, de ligging, het gehele plaatje.

Tip! Je kan in het hotel een buskaartje kopen voor 4 euro waarmee je met 4 personen de ganse dag naar en van het centrum kan pendelen. Geweldig toch!

9,4

Beoordeling door A.W. Drektraan uit Bergen NH, op 31 januari 2018 (Stelletje)

Klantvriendelijke personeel om ons heen. De kamer prima, matras ook goed, alleen jammer dat het een groot 2-persoonsmatras was. Onze voorkeur gaat uit naar 2 aparte 1 persoonsmatrassen naast elkaar. Het ontbijt was subliem, lekker bruin brood, vers fruit, een zeer breed assortiment. De transfer naar het centrum was ook ideaal. De kamertemperatuur 's nachts was voor ons iets te warm.

Tip! Dichtbij de Bosche Broek gelegen, waar je heerlijk kan wandelen.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 25 januari 2018 (Stelletje)

De gezellige bediening door balie- en restaurantpersoneel en de goede tips van de receptioniste.

Tip! St.Jan, Brabantsmuseum, Gemeentemuseum en de winkelstraten in het centrum.

9

Beoordeling door A Botman-v Leeuwen uit Haarlem, op 25 januari 2018 (Stelletje)

Prettige sfeer, attente bediening.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 24 januari 2018 (Stelletje)

Het was goed verzorgd.

Tip! Een mooie stad en je kan er gezellig winkelen.

9

Beoordeling door JNEM Pubben uit Deventer, op 17 januari 2018 (Stelletje)

Vriendelijk personeel, schone kamer en lekker eten. Kortom, perfect voor weekendje Den Bosch.

9

Beoordeling door GERRIT Biersteker uit Sambeek, op 16 januari 2018 (Gezin)

Netjes en zeer vriendelijk personeel. Een hele goede verbinding naar het centrum. Kortom een echte aanrader.

8,8

Beoordeling door JJM de Winter uit Warmond, op 4 januari 2018 (Gezin)

Helemaal in orde, kan niet beter.

Tip! Transferium nabij, om in het centrum te worden afgezet, prima.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 3 januari 2018 (Groep)

Heel veel te zien in Den bosch. De busverbinding vanaf het hotel is top.

De TV op kamer werkte niet goed.

8

Beoordeling door AMH Block uit Brunssum, op 2 januari 2018 (Stelletje)

Dicht bij het centrum, goede transfer verbinding. Zeer vriendelijk personeel. Goede bedden.

Tip! Den Bosch is een hele sfeervolle en leuke stad. Zeker een bezoekje waard.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 31 december 2017 (Gezin)

Makkelijk met de bus naar de stad binnen 10 minuten. Heerlijk en uitgebreid ontbijt, met veel verse producten. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

De lobby en eetruimte vond ik geen gezelligheid en sfeer uitstralen, kan wel een leuke opknapbeurt gebruiken.

8,6

Beoordeling door H. Post uit Purmerend, op 31 december 2017 (Gezin)

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 30 december 2017 (Stelletje)

Lekker dicht bij het centrum, heerlijk rustig en zeer aardige mensen.

Dat je parkeergeld moet betalen.

9

Beoordeling door LIESBETH Sikkema uit Venhuizen, op 27 december 2017 (Stelletje)

Prima kamer, twee stoelen in de kamer, centrum Den Bosch goed bereikbaar per bus en lopend ook goed te doen.

We hadden een slecht bed en een zeer vies douchegordijn in de badkamer.

Tip! Leuk stadscentrum, aardige mensen, Hieronimus Bosch Art center aan te bevelen, historische stadswandeling te krijgen bij VVV ook de moeite waard, heerlijke Bossche bollen bij Jan de Groot.

8

Beoordeling door R.C Vos uit Stadskanaal, op 20 december 2017 (Groep)

Gezellig met vrienden.

7,6

Beoordeling door H Pots uit Weerselo, op 13 december 2017 (Stelletje)

8

Beoordeling door N.J.C. van den Bergh uit Maastricht, op 22 november 2017 (Gezin)

Goed verzorgd. Goed hotel. Eten uitstekend.

Dure drankjes.

Tip! Hebben in Den Bosch een workshop Venetiaanse maskers maken gedaan. Zeer goed om aan te bevelen. Leuke en goede workshop.

7,4

Beoordeling door J.W. van der Weide uit Emmeloord, op 17 november 2017 (Stelletje)

's-Hertogenbosch is een erg leuke stad met een historisch centrum en een breed winkelaanbod. Op 3 minuten lopen van het hotel ligt een P+R waarvandaan heel regelmatig bussen richting het centrum vertrekken. Voor €4,- kun je hier 24 uur parkeren en met 2 personen met de bus naar het centrum en weer terug. Dat is goedkoper dan parkeren bij het hotel.

De kamer was enigszins gedateerd. Met name de badkamer mag wel een renovatie ondergaan. Het hotel ligt ongeveer 25 minuten lopen van het centrum op een kantoorterrein langs de snelweg.

Tip! In 's Hertogenbosch is genoeg te zien en te beleven. Verschillende musea en niet te vergeten de vaartocht onder de gewelven van het centrum door is een belevenis die je niet mag missen.

7,4

Beoordeling door J Nieuwenhuis uit Heemstede, op 11 november 2017 (Stelletje)

Mooie kamer, lekkere bedden, van alle gemakken voorzien. Fantastische ontbijtkeuze, voor iedereen wat wils. Handig dat je niet met eigen auto de stad in hoeft en het transferium om de hoek is!

De locatie is praktisch bij de snelweg en gesitueerd op een industriie terrein. Daardoor wel rustig, maar niet dat je een leuk ommetje gaat maken.

Tip! Varen op de Binnendieze een "must do"! Leuke stad met vele eetgelegenheden.

9,8

Beoordeling door A.J. van Nijen uit Driebergen, op 10 november 2017 (Stelletje)

Fijne sfeer en goede busverbinding naar de stad, heerlijk ontbijt en diner. Fijne kamer.

Tip! Jeroen Bosch boottochten onder Den Bosch door. Brabants museum. Mooie stad.

10

Beoordeling door M.J.J. Wieffer uit Weesp, op 8 november 2017 (Individueel)

Heerlijk ontbijt, prima bed en mooie (bad)kamer.

Hotel lag een beetje buiten het centrum.

Tip! Toren beklimmen was erg leuk en er was een geweldig Armeens eethuisje.

8

Beoordeling door R.C Vos uit Stadskanaal, op 1 november 2017 (Gezin)

Dat we er met 4 vriendinnen waren. Misschien even een tip de dames van de schoonmaak,meer tijd geven voor het schoonmaken, er waren ontzettend veel spinnenwebben. Zowel in de ontbijtzaal, als op de kamer. Maar voor de rest was het super, we komen vast nog een keer terug.

7,6

Beoordeling door H Koote uit Rotterdam, op 16 oktober 2017 (Stelletje)

Prima hotel, met in de directe nabijheid het Transferrium met rechtstreeks busverbinding naar de binnenstad. Kamer oké, ontbijt prima, 1 keer diner ook prima, geen sterrenniveau maar gewoon goed. Maar bovenal wat een fantastische stad is 's Hertogenbosch. Grote heel interessante binnenstad, werkelijk perfect.

Tip! De diverse boottochten door en onder de stad zijn een must. De St.Jan is geweldig. En natuurlijk de Bossche Bollen uiteraard een dikmaker maar je moet ze zeker kopen.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 16 oktober 2017 (Gezin)

Geweldig hotel, prima ligging ivm busstation in directe omgeving, vriendelijk en behulpzaam personeel. Al met al voor herhaling vatbaar.

Tip! Den Bosch is sowieso een mooie en gezellige stad. Speciale bezienswaardigheden: de Sint Janskathedraal en varen op de Binnen-Dieze. Bovendien hebben wij ook zeer genoten van de beide museums.

9,2

Beoordeling door GCT Roelofs uit Enschede, op 9 oktober 2017 (Stelletje)

Goede bedden en een prima ontbijt. P&R terrein op loopafstand, uitstekend.

Het diner was zeer matig, na het prima ontbijt een enorme tegenvaller.

Tip! Mooie stad en genoeg te zien. Mooie musea, leuke boottocht, prachtige basiliek en mooie winkels en vooral aardige mensen.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 5 oktober 2017 (Stelletje)

7

Beoordeling door J.C. de Bruin uit Lisse, op 4 oktober 2017 (Stelletje)

8,6

Beoordeling door TH Huntink uit Doetinchem, op 3 oktober 2017 (Stelletje)

Tip! Hadden de fiets meegenomen. Centrum dichtbij.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 27 september 2017 (Individueel)

Aan het water.

Dat de douche in het bad was met een viezig douchegordijn.

6

Beoordeling door Anoniem, op 22 september 2017 (Stelletje)

De ligging.

De parkeerkosten.

Tip! Goed uitgangspunt voor fietstochten en een bezoek aan de stad Den Bosch.

8

Beoordeling door C.J. Kroon uit OUDE NIEDORP, op 18 september 2017 (Gezin)

Zeer goede zorg.

Tip! Centrum goed te bereiken, leuke omgeving (natuurgebied).

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 14 september 2017 (Gezin)

8,2

Beoordeling door A Smith uit Epe, op 13 september 2017 (Gezin)

Mooie kamer. Het zag er prima uit, ook het sanitair was keurig.

Tip! We hebben genoten van de stad 's-Hertogenbosch. De St. Janskathedraal en het museum daarbij. De werken van Jeroen Bosch en het Broederschapshuis.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 13 september 2017 (Stelletje)

Alles was goed verzorgt, schoon en vriendelijk.

Ik had het fijn gevonden als er twee makkelijke stoelen op de kamer hadden gestaan in plaats van een.

Tip! Rondvaart ''s-Hertogenbosch was geweldig.

7,8

Beoordeling door JJ Koolhoven uit Delft, op 8 september 2017 (Gezin)

8

Beoordeling door C.H. Boon uit Alkmaar, op 7 september 2017 (Gezin)

Fijne uitvalsbasis naar Den Bosch e.o.

8,6

Beoordeling door H Roodenburg uit Nieuwveen, op 30 augustus 2017 (Gezin)

Lekker rustig. Snel bereikbaar en goede verbinding met de stad.

8,3

Beoordeling door Anoniem, op 30 augustus 2017 (Gezin)

7,4

Beoordeling door C.G. Brouwer uit Bergambacht, op 29 augustus 2017 (Stelletje)

Nette kamer, lekkere inloopdouche, fijne bedden.

Ligging aan de snelweg is niet bijzonder.

Tip! Transferium op 5 minuten lopen is ideaal voor een bustrip naar de stad.

8

Beoordeling door MCG van Mierlo uit Someren, op 4 augustus 2017 (Groep)

8

Beoordeling door S Van Ginkel uit Amstelveen, op 27 juli 2017 (Stelletje)

Comfortabele kamers. Modern hotel.

De kussens waren erg zacht, bedden verder prima.

Tip! Op fietsafstand van het centrum van Den Bosch. Mooie omgeving om te fietsen of te wandelen. Vlakbij de snelweg, zonder dat dit hinderlijk is.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 27 juli 2017 (Stelletje)

Het was een prachtig hotel met vriendelijk en behulpzaam personeel. Het fijne was dar er dichtbij een opstapplaats voor de bus zat en je binnen 10 minuten midden in het centrum van Den Bosch stond. Het ontbijt en de hotelkamer waren uitmuntend. Mijn zus en ik hebben heel erg genoten en we zullen zeker nog een keer terug gaan. Bedankt voor ons gezellige weekend.

Tip! De Jeroen Bosch route varen op de Dieze. Het carnavalsmuseum. De toren van de Sint Jan beklimmen. Je kunt heerlijk zitten op de terrasjes. En daarna heerlijk een hapje eten bij Ome Bernard.

9

Beoordeling door M.P. Kruithof-Stoutjesdijk uit Hilversum, op 24 juli 2017 (Stelletje)

De locatie was prima. De verbinding met de stad was via het transferium uitstekend. De medewerkers waren allemaal reuze vriendelijk.

Er waren een paar minpuntjes, maar die werden goed opgelost.

Tip! De St Jan is bezocht, waar we van een gids interessante informatie kregen buiten een rondleiding om. De historische rondvaart over de Binnendieze was erg leuk. Mooi om te zien dat de vrijwillige gidsen zo bevlogen zijn. De expositie van de Japanse kunstenares in het Noord-Brabants museum was zeer de moeite waard. De stad doet haast Frans aan met alle terrasjes. De daar gebruikte maaltijden waren perfect! De bevolking kwam erg vriendelijk over.

9

Beoordeling door Anoniem, op 22 juli 2017 (Gezin)

Keurige en nette bediening, personeel attent.

Tip! Busverbinding naar centrum is ideaal, de stad 's Hertogenbosch is een leuke en afwisselende stad.

7,7

Beoordeling door Anoniem, op 20 juli 2017 (Stelletje)

De ligging ten opzichte van het centrum.

Tip! Mooie stad. Oude gracht.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 20 juli 2017 (Stelletje)

Een goed hotel nette bediening met goed restaurant.

Tip! 's Hertogenbosch leuke stad om te winkelen en al zijn bezienswaardigheid varen door de grachten en rondtrekken door de stad met huifkar met uitleg is de moeite waard.

8,2

Beoordeling door M.A. Sohngen uit Oostvoorne, op 18 juli 2017 (Stelletje)

Alles.

Tip! Centrum zeer de moeite waard.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 26 juni 2017 (Stelletje)

Heerlijk op het terras aan het meer.

Parkeergeld betalen, zou voor gasten gratis moeten zijn.

Tip! De stad Den Bosch is een prachtig. Mooie fietsroute gefietst en daarbij ook elke dag prachtig zomerweer. Wat kan een mens nog meer wensen.

7,6

Beoordeling door W Rappange uit Oud-Beijerland, op 1 juni 2017 (Stelletje)

Lekkere rustige locatie en toch binnen 10 min op de fiets in het centrum van Den Bosch.

Tip! Leuke excursie: doe een boottocht.

8

Beoordeling door Anoniem, op 1 juni 2017 (Stelletje)

Mooie moderne kamer, alles compleet.

Het was niet makkelijk te vinden en de ligging op een bedrijventerrein,vonden wij niet echt positief, de ligging vonden wij daarom tamelijk slecht, al was het uitzicht vanaf het terras niet verkeerd.

Tip! Den Bosch gezellige stad gemoedelijke sfeer, heerlijk gefietst in de buurt. Leuke stadjes zoals Heusden.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 30 mei 2017 (Stelletje)

Goede ingerichte kamer met prima bed. Vriendelijk personeel.

Tip! Bus naar Den Bosch op loopafstand van hotel.

9,6

Beoordeling door Anoniem, op 5 mei 2017 (Stelletje)

We hebben heerlijk kunnen genieten en alles was prima in orde!

Tip! Wij hebben voor 1 dag een fiets gehuurd en hebben daar heerlijk kunnen fietsen. Veel van de omgeving gezien.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 30 maart 2017 (Stelletje)

Het ontbijt. De kamer.

In het weekend niet zo goed bereikbaar met o.v. van en naar het station.

7,4

Beoordeling door C.W.M. Van Wingerden uit Naaldwijk, op 17 maart 2017 (Gezin)

9,4

Beoordeling door GWJ Verschaeren uit VENLO, op 15 maart 2017 (Gezin)

Het ontbijt was goed.

De drankjes waren duur.

Tip! Het hotel ligt leuk aan het water.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 15 maart 2017 (Stelletje)

Het ontbijt was goed.

Er waren hoge prijzen aan de bar. De autoweg is vlakbij het hotel.

7,6

Beoordeling door B.J.S.M. Van Klinken uit Haelen, op 15 maart 2017 (Stelletje)

Fantastisch weekend gehad. Fijne verbinding met het centrum. Alles prima geregeld, het was meer dan perfect.

Tip! Wij zijn in de Sint Jan geweest en hebben in het centrum rondgewandeld.

10

Beoordeling door H.H Gras uit Losser, op 9 maart 2017 (Stelletje)

Prima kamer nr. 304, vriendelijk en behulpzaam personeel, lekker welkomstdrankje, uitstekend ontbijt en vervoer naar de stad is prima geregeld.

Zwakke WiFi , toilet in badkamer is erg laag en de vloer in het bad is glad en het bad kon alleen met de douche gevuld worden. Er was geen ventilatie in de badkamer. De kussens waren erg zacht. Hoewel het hotel 100% rookvrij was, stond er toch een sigarettenautomaat. Het was lastig om de tv aan te zetten en uit te doen. Daarbij hebben we hulp gehad met een jonge man van de receptie.

Tip! St. Jan en Uilenburg. Helaas konden we nog geen boottocht maken. Mijn vrouw was enthousiast over het aanbod in de winkels.

8

Beoordeling door PHG Timmermans uit Panningen, op 7 maart 2017 (Stelletje)

Mooie kamer. Moderne meubels. Wastafel buiten de badkamer. Sauna. Veelzijdig ontbijt. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Koffie uit thermoskan bij ontbijt tot twee keer toe koud. Waarom geen koffiemachine die telkens een vers warm kopje zet?

Tip! Op loopafstand van centrum. Je kunt ook de bus nemen bij het transferium.

9,2

Beoordeling door A. de Meer uit Bilthoven, op 24 januari 2017 (Stelletje)

Vriendelijke bediening en prima ontbijt.

Tip! Prima startpunt voor winkelen in de stad Den Bosch.

8

Beoordeling door Anoniem, op 12 januari 2017 (Stelletje)

Ver van het centrum.

8,4

Beoordeling door S.F.M. Wartna uit Alphen aan den Rijn, op 12 januari 2017 (Stelletje)

Goed ontbijt. Fijn dat er een P&R vlakbij is zodat je de bus naar centrum kunt nemen.

7,8

Beoordeling door R Catsburg uit Nieuwerkerk aan den IJssel, op 11 januari 2017 (Gezin)

Zeer vriendelijk personeel en super ontbijt. Heel handig dat de bus bijna voor de deur stopt en zo vaak rijdt.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 9 januari 2017 (Individueel)

Gemakkelijk bereikbaar. Binnenstad snel te bereiken met frequente en goedkope busverbinding. Heerlijk ontbijt en uitstekende bedden.

Badkamervloer, deur en douchegordijn (niet schoon).

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 8 januari 2017 (Stelletje)

Inrichting van kamer wen hotel zag er verzorgd uit.

Voor parkeren auto werden kosten berekend.

Tip! Transferium in de buurt van hotel was een voordeel.

8

Beoordeling door M.S. Griep uit leeuwarden, op 27 december 2016 (Stelletje)

8,6

Beoordeling door L.H Van Dijk uit Zevenhuizen, op 24 december 2016 (Stelletje)

We hebben leuke dagen gehad het hotel was prima het personeel was erg vriendelijk.

Nadeel was het parkeertarief.

Tip! Den Bosh is een leuke stad de Sint jan kerk is een bezoek waard vergeet vooral niet De Boschebollen van Jan de Groot die zijn heerlijk.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 24 december 2016 (Groep)

Mooi hotel. Al het personeel, van schoonmaak tot receptie en horeca, bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Geweldig ontbijt, met ruime keuze. Mooie nette kamer en van alle gemakken voorzien. De ligging is prima, op korte afstand van het centrum. Werkelijk geen enkel verbeterpunt te bedenken. Top! Ik ga zeker nog eens terug.

Tip! 's-Hertogenbosch heeft veel goede restaurants en volop keuze. Ik heb er heerlijk gegeten. Ook in de winter zijn er veel verwarmde terrassen en kun je gezellig buiten zitten.

9,8

Beoordeling door H.J. Paaij uit Lekkerkerk, op 19 december 2016 (Gezin)

Inrichting eetzaal, bar (speels opgezet) en nette hotelkamer.

Tip! Fijne stad in directe omgeving met leuke winkelstraatjes, leuke winkeltjes en terrasjes.

7,8

Beoordeling door D Vergeest uit Almere, op 4 december 2016 (Gezin)

7,3

Beoordeling door C Meijer uit Deventer, op 30 november 2016 (Stelletje)

Het zeer vriendelijke personeel.

Tip! Het Jeroen Bosch museum en de Basiliek zijn zeer de moeite waard.

9,5

Beoordeling door Anoniem, op 25 november 2016 (Stelletje)

Prachtig hotel, met mooie kamers.

Geen bad op de kamer.

Tip! Den Bosch is een leuke stad.

8

Beoordeling door Anoniem, op 24 november 2016 (Stelletje)

De ligging, op een bedrijvenpark.

8

Beoordeling door R. Kieft uit Zwolle, op 7 november 2016 (Stelletje)

Het hotel is makkelijk te bereiken en ligt gunstig voor een bezoek aan de stad.

Een domper vind ik de parkeerkosten welke apart moeten worden voldaan. Dit vind ik erg klant onvriendelijk. Parkeerruimte genoeg op eigen terrein en dan ook nog een vergoeding berekenen.

Tip! Gezellige binnenstad.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 26 oktober 2016 (Gezin)

Goed ontbijt en kamer schoon.

Tip! Het is ver van de stad.

9

Beoordeling door MP Verlinde uit OUDE-TONGE, op 20 oktober 2016 (Stelletje)

Dat was omdat wij 5 jaar getrouwd waren. Ik had dit als verrassing voor mijn man gedaan.

Tip! Lekker een paar dagen in Den Bosch, met uiteraard de Bossche bol. Lekker gegeten in de stad.

7,6

Beoordeling door ROELF PETE d Roelf Peter de Jonge uit Groningen, op 14 oktober 2016 (Gezin)

Kamer, personeel.

Diner behoorlijk aan de prijs en niet erg geweldig.

9,6

Beoordeling door F. Hofman uit Ommen, op 12 oktober 2016 (Gezin)

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 6 oktober 2016 (Stelletje)

Super goed hotel. Erg vriendelijk personeel.

Douchen in bad is niet zo prettig. Er was niet zoveel druk op het water met douchen.

Tip! Er is voor iedereen wat te doen in Den Bosch. Sint Jan bekijken, Art center, varen over de Dieze. Genoeg terrassen om lekker te genieten.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 5 oktober 2016 (Groep)

8

Beoordeling door A.W. De A.W. Bruyn uit OUDEWATER, op 3 oktober 2016 (Stelletje)

8

Beoordeling door Anoniem, op 29 september 2016 (Stelletje)

9,2

Beoordeling door C Ketelaars uit Siddeburen, op 24 september 2016 (Groep)

Het was gewoon helemaal af! Aanbevolen!

Tip! Ideale ligging om de stad te verkennen: buiten de stad, binnen de ring; met de city-bus (150 m) snel en goedkoop op en neer naar de Parade. Sint Jan, Bossche bol, rondvaart over de Dieze, genieten van het prettie en prachtige centrum.

10

Beoordeling door M.S. Oppelaar uit Haren, op 23 september 2016 (Groep)

De rust en het terras aan het water.

Weinig handdoeken.

Tip! 's Hertogenbosch is een gezellige, overzichtelijke stad met veel leuke winkels. De beklimming van het dak van St. Jan en het tochtje over de Dieze was zeer de moeite waard.

7,8

Beoordeling door JAN Guijt uit KATWIJK ZH, op 20 september 2016 (Gezin)

8,2

Beoordeling door FWJT van Citteren uit Rhoon, op 13 september 2016 (Stelletje)

Vriendelijk personeel.

Scherpe vloer in de badkamer. Heb ik al gemeld.

Tip! Lekker de stad in geweest.

9

Beoordeling door I.P.D. Schrek uit Grootebroek, op 12 september 2016 (Stelletje)

De ligging. Een mooi terras. Met de bus vanaf de P&R, 150 m van het hotel, in tien minuten in de stad. Een uitstekend restaurant en schappelijke prijzen. Een heel goed ontbijtbuffet.

Mijn naam was fout gespeld. Daarom problemen om Wifi-verbinding te krijgen. Mijn naam moet zijn Schriek i.p.v. Schrek

Tip! We hebben het Jeroen Bosch Art Centre bezocht en het Noord-Brabants Museum. Beide zeer de moeite waard. Ook een aangename stadswandeling gemaakt.

8

Beoordeling door HHM Verschuren uit Creil, op 20 augustus 2016 (Stelletje)

Gastvrijheid en personeel dat met je mee dacht. We vroegen een andere kamer i.v.m. aparte bedden (moeder/dochter) en hier werd meteen op ingespeeld. Fijn!

De snelweg die je toch wat hoort.

Tip! Theaterfestival was zeker een aanrader. Wat een gezelligheid!

7,7

Beoordeling door J Boschloo uit Zutphen, op 19 augustus 2016 (Stelletje)

Den Bosch een mooie stad en een hele mooie omgeving.

Parkeren niet gratis.

Tip! Alleen fietstochten gemaakt vanwege het mooie weer.

9,4

Beoordeling door A Latuheru uit Moordrecht, op 17 augustus 2016 (Gezin)

8

Beoordeling door Anoniem, op 14 augustus 2016 (Stelletje)

Wij konden al om 12:00 inchecken. Fijn om koffers al in de kamer te zetten en naar de stad te gaan. Water, appeltje en koek om mee te nemen bij de receptie, heel attent. Heerlijk geslapen op lekker stevig matras.

Tip! Wij kwamen om te shoppen, dus prima locatie dichtbij de snelweg en op 3 km afstand van het centrum. Op 150 meter een transferium waar je voor € 4,00 kon parkeren en gratis fietsen kon lenen.

9

Beoordeling door JW Breden uit Vaassen, op 2 augustus 2016 (Stelletje)

9,2

Beoordeling door EJ van der Waal uit piershil, op 29 juli 2016 (Stelletje)

Alle personeel was correct en vriendelijk, heel aangenaam.

Tip! Dicht bij het centrum zeker met de bus.

9

Beoordeling door PH Gubbels uit Venlo, op 28 juli 2016 (Gezin)

Alles was keurig.

9,6

Beoordeling door A Knutzen uit Midwoud, op 28 juli 2016 (Stelletje)

Niets bijzonders eigenlijk. Veel in de stad geweest. Mooi weer, genoten van de cultuur, St. Jan, musea.

Betalen voor parkeren op terrein van Mövenpick.

Tip! Bovenop de St.Jan - de beeldjes op de luchtbogen. Geweldig. En heerlijk biologisch gegeten bij Bistro B. En natuurlijk een tocht over de Binnendieze - vooral de doortocht in het Hellegat. Heel bijzonder.

8,2