Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten
Je bevindt je in:    > Zoweg.nl > Hotel Nederland > Hotel Den Haag > Patten Hotel Den Haag > Beoordelingen

Patten Hotel Den Haag

Het nieuwe 3-sterren Patten Hotel is gelegen in het centrum van Den Haag in de wijk Chinatown. De vele bezienswaardigheden, zoals Paleis Noordeinde en het Mauritshuis, liggen allemaal op loopafstand van het hotel. Het hotel is tevens goed te bereiken met het openbaar vervoer. Zowel het treinstation Den Haag Centraal, als Den Haag Holland Spoor, liggen op korte afstand. Het Patten Hotel is een gezellig familiehotel met 36 kamers. Het hotel biedt meerdere kamertypes aan en alle kamers zijn netjes en stijlvol ingericht. Deze beschikken allemaal over een badkamer, tv, bureau en gratis WiFi. In het restaurant staat elke morgen een heerlijk ontbijt voor je klaar. Met lekker weer kan je ook op het terras plaatsnemen. Het Patten Hotel is het perfecte hotel voor een weekendje Den Haag. Het ligt middenin het sfeervolle Chinatown, waar je vele restaurants vindt die je zeker eens moet proberen. Maar Den Haag heeft veel meer te bieden. Wanneer je met de kids op pad bent, is Madurodam een echte aanrader. Liever winkelen? Dat kan ook uitstekend in bijvoorbeeld het Hofkwartier en de Frederikstraat, waar je voornamelijk meubels en antiek vindt. Een verblijf in Den Haag is eigenlijk niet compleet zonder een bezoekje aan Scheveningen en met de tram ben je er zo. Heerlijk in de zomer bij mooi weer, maar ook om lekker uit te waaien.
Hotel rating: 7.5 out of 10 with 64 ratings

Beoordeling van Patten Hotel Den Haag

Patten Hotel Den Haag  

Patten Hotel Den Haag

Hotel - Den Haag

Het nieuwe 3-sterren Patten Hotel is gelegen in het centrum van Den Haag in de wijk Chinatown. De vele bezienswaardigheden, zoals Paleis Noordeinde en het Mauritshuis, liggen allemaal op loopafstand van het hotel. Het hotel is tevens goed te bereiken met het openbaar vervoer. Zowel het treinstation Den Haag Centraal, als Den Haag Holland Spoor, liggen op korte afstand. Het Patten Hotel is... meer info
vanaf 0000 p.p.

Unieke deals ontvangen

64 beoordelingen 7.5

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door HV Francken uit Linschoten, op 27 juni 2018 (Groep)

6,6

Beoordeling door T Brunt-Velthuis uit Haren, op 21 mei 2018 (Groep)

Prima kamer, netjes. Ontbijt goed!

De kamer had geen raam. De vuile koffiekopjes werden niet vervangen door schone kopjes.

Tip! Veel te zien in Den Haag. De Ridderzaal, Tweede Kamer, Japanse tuin, Mauritshuis, paleis Noordeinde. De boulevard en de pier in Scheveningen.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 9 maart 2018 (Gezin)

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 20 november 2017 (Gezin)

Goede locatie, leuke wijk.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 6 augustus 2018 (Groep)

Centraal gelegen.

Vloerbedekking onder het bed was niet gestofzuigd.

7,8

Beoordeling door BH Kollen uit Deventer, op 13 september 2017 (Stelletje)

We zijn tevreden. Alles was goed aan het hotel, alleen de kamers beneden hadden geen ventilatie door ramen open te kunnen zetten.

Tip! Mooi centraal gelegen om Den Haag te gaan verkennen.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 21 augustus 2017 (Stelletje)

Fijn dicht bij de binnenstad, rustige kamer. We mochten al voortijdig op onze kamer.

Er was geen gezellig zitje in het hotel buiten de kamer om. Personeel was vergeten te melden dat de vele rode vlekken in de vloerbedekking geen bloedvlekken waren, dus dat was eerst even schrikken. Ook kreeg je per stel maar een sleutelkaart, terwijl deze ook nodig was voor de verlichting.

7

Beoordeling door J.H.A. Monnink uit enschede, op 8 augustus 2017 (Stelletje)

Nou ja wat is er leuk in een hotel? Alles prima alleen miste (een beetje) de cappuccino.

Tip! Omgeving Den Haag, prima.

7,8

Beoordeling door M Jansen uit Braamt, op 15 juli 2017 (Gezin)

Den Haag ontdekken.

Omdat er geen ramen in de kamer zijn voelde ik mij een beetje opgesloten.

Tip! Parkeren in het centrum is zeer prijzig. Gebruik een p en t parking aan de rand van de stad. Met een dagkaart kun je goedkoop een hele dag den Haag e.o. verkennen.

7

Beoordeling door C.L. Brunsting uit Norg, op 15 maart 2018 (Individueel)

Dichtbij centrum Den Haag, alles op loopafstand.

Er bevinden zich geen ramen, dus geen frisse lucht in de kamer. Wel een airco, die ook nodig is 's nachts omdat het er verschrikkelijk heet is. Dus de hele nacht aircolawaai.

Tip! Wat valt er te zeggen over Den Haag met een uitstapje naar Scheveningen. Het hotel biedt prima informatie over alles in en rondom Den Haag.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 6 juli 2017 (Stelletje)

Alles was goed. Behalve het personeel moet meer uitleg geven wat en waar alles is. Zoals het dakterras. Veel mensen weten dit niet. Ook moet er van te voren vermeld zijn dat er geen raam in de kamer is. Dit wisten we niet. En ook gen ramen in de ontbijtzaal. Het personeel kan vriendelijker.

Dat er geen raam is in de slaapkamer. En ontbijtzaal.

Tip! Het is een leuke buurt waar het hotel is. De leuke winkeltjes dat was gezellig. En het hotel is dicht bij het centrum waar alles is.

6,6

Beoordeling door Anoniem, op 22 juni 2017 (Stelletje)

Het was heel stil en rustig in het hotel en op de gang bij de kamer. Dat gebeurt niet vaak in andere hotels.

De ontvangst was ingewikkeld en het duurde lang voor we aan de beurt waren om in te checken. Bovendien sprak de receptioniste geen Nederlands.

Tip! Er waren heerlijke aziatische eettentjes en restaurants in de buurt. Bovendien liggen centrum en centraal station Den Haag op loopafstand.

7,2

Beoordeling door H.R. Huijser uit SCHERMERHORN, op 20 juni 2017 (Groep)

Prijs was prima deal. Hotel ligt nabij centrum. Kamers zijn gunstig gesitueerd (rustig).

Minder leuk was een arrogante (Hollands sprekende) receptioniste. Vloerbedekking slaapkamer is onfris en er wordt heel slecht stof gezogen. Groot minpunt.

Tip! Zoveel musea, interessante tentoonstellingen. Veel manicure/pedicure zaken. Veel eetgelegenheden, DEN HAAG IS FAVORIET ! Niet te vergeten de grachten rondvaart.

7,4

Beoordeling door J Bertrand uit huizen, op 8 juni 2017 (Stelletje)

Het hotel is gelegen in het centrum.

We kregen een kleine kamer zonder ramen, dit was niet vermeld toen we geboekt hebben, we konden ons moeilijk in bewegen, er stond een grote pilaar midden in de kamer. Er lag een vuile reserve kussen in de kast, ik moest 2 maal navragen om reservekussen. Gevraagd om extra nacht te boeken, kon niet, maar zou het noteren! Na 2 dagen nagevraagd, er was niets doorgegeven dat we een extra nacht wilden, op jullie site stond wel een kamer beschikbaar, maar net te laat om bij te boeken.

Tip! Het centrum en bezienswaardigheden is lopend te bereiken of makkelijk met openbaar vervoer te doen.

5,6

Beoordeling door Anoniem, op 22 april 2017 (Gezin)

Gezellig.

9

Beoordeling door E Van den Eshof uit Sint-Oedenrode, op 28 maart 2017 (Gezin)

Locatie geweldig midden in centrum. Alle bezienswaardigheden al wandelend bezoeken. Ons verblijf was prima, prijs kwaliteit helemaal goed.

Tip! Alles loopafstand, Binnenhofen omgeving. Mauritshuis, Haags historisch, Bredius museum, Gevangenpoort. Gezellige terrassen, eetgelegenheden volop en alle prijsklasse. Paleis Noordeinde, Vredespaleis en om de hoek Scheveningen.

8,2

Beoordeling door JD Westeneng uit amersfoort, op 16 maart 2017 (Gezin)

De nabijheid van het centrum en alle soorten openbaar vervoer waren echt zeer positieve punten voor ons. Kamer was niet erg groot maar wel schoon met een keurige badkamer.

Dat de kamer geen raam had was ons al bekend, wel hebben we het steeds er te warm gevonden ondanks ons uitschakelen van de verwarming en inschakelen van de airco. We hebben onze auto thuis gelaten wellicht dat onze trip anders wel veel duurder was geworden aan parkeergeld of parkeerboetes!

Tip! Door de directe nabijheid van het centrum met winkels, musea, regeringsgebouwen en restaurants hebben we ons geen moment verveeld. Ook hebben we dankbaar gebruik gemaakt van het openbaar vervoer. Dankzij onze Museumjaarkaart hebben we zeer vele musea "gratis" bezocht.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 27 februari 2017 (Stelletje)

Locatie.

Kamer zonder raam. Heel erg warm!

Tip! Omgeving leuk. Mauritshuis en Gemeentemuseum aanraders. Haagse markt erg leuk. Openbaar vervoer top!

6

Beoordeling door Anoniem, op 27 februari 2017 (Stelletje)

Ligt dicht bij centrum Den Haag, wel midden in de Chinese wijk.

De benauwde, te warme kamer zonder ramen. Erg claustrofobisch. Ook 's nachts veel te warm. Airco hielp niets. Een paar keer geklaagd bij de balie, maar men kon er niets aan doen.

Tip! Den Haag heeft vele mogelijkheden.

5,4

Beoordeling door M.L Schuurman uit Doetinchem, op 23 februari 2017 (Stelletje)

Het hotel lag mooi in het centrum!

Wij hebben aangegeven dat wij 1 tweepersoonsbed willen hebben en wij kregen eerst een kamer met 2 eenpersoonsbedden. Even naar de receptie en alles in orde gemaakt goed geholpen.

Tip! Super leuk door Chinatown lopen echt genieten.

8

Beoordeling door Anoniem, op 27 juni 2018 (Stelletje)

Goede locatie.

Ontvangst van erg ongeïnteresseerde dame, rest van receptie personeel was vriendelijker gelukkig. De eerste kamer die we kregen had geen ramen en na aanzetten ventilatie begon het naar riool/kelderlucht te stinken. Gelukkig konden we bij navraag wel in een andere kamer, maar dat we de eerste kamer überhaupt kregen vonden wij echt niet kunnen.

6,2

Beoordeling door M.G Best uit Utrecht, op 29 oktober 2016 (Stelletje)

Het hotel is lekker knus ingedeeld voor ons hoeft het niet zo massaal dus dit was de juiste accommodatie voor ons. Kamer ook erg gezellig ingericht. Vooral schoon. Fijn dat er een groot kiepraam was, heerlijk voor de frisse lucht 's morgens. Het is ons zo goed bevallen dat we nu al weten dat we hier volgend jaar weer gaan verblijven. Aardig personeel.

Tip! Vlakbij het centrum van Den Haag, leuke winkels en mocht je iets vergeten zijn van toiletartikelen geen nood de bekende drogist en supermarkt in het centrum. Goede bakker in het begin van de straat kan je lekker je lunch kopen of iets voor bij de koffie. Goede Chinese eettentjes niet duur en zo lekker, heel anders als bij de standaard Chinees. Veel meer smaak. Ondergrondse tramstation zo vlakbij je kan alle kanten op in nog geen 10 minuten al op centraal station. Kortom alles binnen bereik. Echt Top.

9,6

Beoordeling door J Bertrand uit Huizen, op 25 oktober 2016 (Groep)

Het staat midden in het centrum en toch geen hinder van drukte. We waren er voor een conferentie en was van hieruit goed bereikbaar met de tram.

Tip! Door de ligging is er veel te beleven/bezoeken, helaas was er voor ons weinig tijd beschikbaar.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 6 juli 2017 (Groep)

De centrale ligging van het hotel, in de Chinese wijk.

Dat de kamers geen ramen hebben, althans die wij hadden niet. De temperatuur was overigens goed te regelen met de airconditioning. En na een nacht wisten we niet beter. Dit zou wel vooraf vermeld mogen worden.

Tip! De grote Haagse markt vonden wij heel bijzonder, goed gesorteerd en een ontmoetingsplaats van veel verschillende culturen. Wandeling van Den Haag naar Scheveningen langs verschillende bezienswaardigheden, die eindigt bij het Kurhaus. Verder heerlijk gegeten in verschillende restaurantjes in en om het centrum.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 21 september 2016 (Gezin)

Hotel in centrum.

7,6

Beoordeling door T Gerritsen uit Velp, op 5 april 2016 (Gezin)

Lekker rustig hotel. Schoon.

Dat er geen bar is.

Tip! Mooi, middenin de drukte, veel winkels en trams op loopafstand.

7,6

Beoordeling door PW van der Stoep uit Amersfoort, op 17 februari 2017 (Gezin)

Het hotel ligt ideaal gelegen midden in de stad. Heel Den Haag te voet kunnen bewonderen tot aan Scheveningen toe. Heerlijk ontbijt iedere morgen en erg vriendelijk personeel. Top.

Hotelkamer zonder raam is jammer, gelukkig hebben wij er voornamelijk geslapen.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 30 maart 2017 (Gezin)

Het verblijf in het Patten Hotel is ons prima bevallen. De kamer was ruim en schoon. De ligging van het hotel meer dan perfect, zo midden in het centrum. Goede prijs/kwaliteitsverhouding Vriendelijk en behulpzaam personeel. Voor herhaling vatbaar!

Klein minpuntje, geen daglicht.

8,6

Beoordeling door L Mulder uit Assen, op 31 maart 2016 (Groep)

Wij, 2 vriendinnen, waren aangenaam verrast met het hotel, de kamer en de ontbijtzaal. Het zag er allemaal erg leuk en verzorgt uit, ook het ontbijt was goed en van alles voldoende. Een echte aanrader en we komen zeker nog een keertje terug!

Tip! Voor ons was het winkelen, familie bezoeken. Als tip: gezellig met de tram naar Scheveningen en daar de nieuwe pier bezoeken en het overdekte winkelcentrum.

8

Beoordeling door Anoniem, op 16 februari 2016 (Stelletje)

Schone kamer, in het centrum. Gezellige stad.

Tip! Escher museum: aanrader!

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 29 maart 2017 (Gezin)

Elk nadeel heeft zijn voordeel. Omdat onze kamer geen raam heeft, kwam er geen straatgeluid en licht binnen. Daardoor heerlijk rustig en goed geslapen op fijne bedden. Gunstige ligging, alles op loopafstand.

De kamer had geen raam, je moet niet claustrofobisch zijn.

Tip! Het Penthouse restaurant, op 135 m hoogte gegeten. mooie ervaring. Bezoek 1e en 2e kamer.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 22 januari 2017 (Stelletje)

De bedden waren goed, het ontbijt was keurig. De badkamer was schoon. Op de kamer was er een waterkoker. Het personeel was aardig en de locatie was geweldig.

De kamer had geen enkel raam! Later vond ik het eigenlijk heerlijk omdat er dus ook geen geluidsoverlast was. De verwarming/verkoeling vond ik moeilijk in te stellen.

Tip! Patten Hotel staat in een dwarsstraat van de winkelstraat waar de Bijenkorf gevestigd is. We hebben wel twee uur op de trappen van de Bijenkorf doorgebracht om de vijf (verschillende) glas-in-loodramen uit 1926 te bekijken. Geweldig! Ook hebben we een tijdje in de supermarkt doorgebracht om de hoek waar Chinese, Indische en Surinaamse voedingswaren te koop waren. Voorraadje mee naar huis meegenomen en lekker gegeten in de straat voor €6,00! Het was een kleine vakantie, ik voelde me even helemaal weg.

7,6

Beoordeling door A.H. Beenen-Hollander uit Ruurlo, op 3 maart 2017 (Stelletje)

Fijn dat het zo op loopafstand van de stad is.

Betaald parkeren.

8,2

Beoordeling door J.C.M. van de Geer uit Zwolle, op 20 november 2016 (Stelletje)

Het vriendelijke personeel, de goede kamer en ruime douche / badkamer.

Kamer wat stoffig en harde klappen van de gangdeur.

Tip! Den Haag heeft zoveel te bieden dat er geen beginnen aan is. Musea, shoppen, Scheveningen, leuke restaurantjes etc. Tip: Muziekcafé De Paraplu waar je goed kunt eten voor een redelijke prijs, waar leuke muziek gedraaid wordt en de mensen vriendelijk zijn.

8

Beoordeling door B. G. van Putten uit eibergen, op 3 februari 2016 (Stelletje)

Het fijne is, dat het verblijf in het centrum ligt. Het hotel is een echte aanrader! Het leuke zijn de kleine restaurantjes waar wij tijdens ons verblijf hebben gegeten.

In onze kamer was geen raam voor frisse lucht.

Tip! Vanuit verblijf zijn veel bezienswaardigheden per voet bereikbaar, tijdens je wandeling kom je veel historische panden tegen. Leuk om op de foto te zetten. Verder is het openbaar vervoer op loopafstand.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 31 oktober 2015 (Stelletje)

De locatie.

Het ontbijt was zo goedkoop mogelijk: plakje kaas en ham in plastic, geen eierdopje, geen eierlepeltje, dunne voorverpakt boterhammen, margarine i.p.v. echte boter, voorverpakt koekje. Vieze mat in de gang. Één van de lampen deed het niet, in de douche vloeibare zeep en douche gel in containers die langzaam leegliepen op de vloer van de douche , zodat deze glad wordt.

Tip! Leuk Vietnamees restaurant op het plein vlakbij.

6,4

Beoordeling door M. Steur uit Veendam, op 19 februari 2017 (Stelletje)

Het hotel staat midden in Den Haag. Prachtige plek om lopend Den Haag te verkennen.

Tip! Parkeren is een probleem, maar met de parkeer app van de ANWB op 15 min wandelen een gratis plek gevonden. Heerlijke wandeling door centrum. Den Haag is een topstad qua eten en drinken, veel mogelijkheden en voor ieder wat wils.

7,3

Beoordeling door S Klein nengerman uit warnsveld, op 26 oktober 2015 (Stelletje)

Na alle negatieve verhalen is het ons reuze meegevallen! Simpel hotel, Midden in het centrum, bedden lagen super. Het was schoon! Voor die prijs een prima hotel, ontbijt simpel, maar voor dat geld kun je ook geen superontbijt of hotel verwachten!

Ze zijn het hotel aan het verbouwen, de bouwvakkers mogen wel ietsje later beginnen met boren! Maar op de site staat dat ze aan het verbouwen zijn, dus kun je dat verwachten!

7,2

Beoordeling door J. van van Kempen uit soesterberg, op 7 april 2017 (Stelletje)

Fijn hotel. Vriendelijk personeel bij ontbijt. Centrale ligging

Op dag vertrek 04-04 in de ochtend personeel ongeïnteresseerd. Niet betrokken.

Tip! Top. Overal snel ter plekke. Bioscoop. Uitgaan. Eten. Winkels. Was prima verblijf.

7,6

Beoordeling door J.L. Smits uit Beuningen, op 11 februari 2017 (Gezin)

Dat je midden in een wijk zit.

Parkeren.

Tip! Middenin de Chinese wijk. De winkeltjes. De bioscoop. De mensen. De verschillende nationaliteiten. Scheveningen.

8,8

Beoordeling door P.J. van Lierop uit Lelystad, op 15 oktober 2015 (Stelletje)

Accommodatie zo in het centrum, erg handig en plezierig.

Tip! Grote Marktstraat, Warenhuizen, vele musea op loopafstand, anders even met de tram of bus.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 3 maart 2017 (Gezin)

Voor een bezoek aan de stad een hele goede locatie.

Tip! Museum, bioscoop en eethuisjes.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 4 maart 2017 (Stelletje)

Perfecte locatie in hartje centrum. Voordelige aanbieding en gelukkig toch een kamer met een raam! Bed was goed en verduisterende gordijnen zorgden voor donkerte. Wij zaten aan de voorzijde dus leuk uitzicht en gelukkig geen overlast gehad. De voorzieningen (badkamer, ontbijt) zijn redelijk tot goed. Dicht bij winkels en OV en natuurlijk Scheveningen!

We kunnen een paar minpunten benoemen: vieze vloerbedekking (sloffen aanhouden!), geen kastruimte, erg warm overal (zonder dekbed geslapen in februari), beetje vieze ramen en wat 'ongure' buurt maar dat heeft geen enkele vorm van overlast gegeven.

Tip! Er is eigenlijk te veel te doen voor 4 dagen. Leuke tip voor een regenachtige dag in het winterseizoen: ga schaatsen in de Uithof.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 14 september 2015 (Stelletje)

Hotel lag in een leuke, gewone buurt. Centrum met veel van de bezienswaardigheden was vlakbij.

Kamer was netjes, schoon maar redelijk klein. Er was geen ruimte voor kast of plank waar je kleren in/op kwijt kon. er was geen kluisje. oordopjes meenemen voor de lichte slaper is wel handig.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 22 februari 2016 (Stelletje)

Prettige kamer.

Slechte verwarming.

Tip! Mauritshuis en tentoonstelling Mesdag.

7,4

Beoordeling door M Berkelaar uit Brielle, op 9 september 2015 (Groep)

Midden in het centrum.

7,6

Beoordeling door L Horsthuis uit denekamp, op 5 september 2015 (Groep)

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 15 mei 2017 (Stelletje)

We hadden geen goede recensies gelezen en vreesden nogal wat. Maar we kregen een kamer hoog aan de straatkant. Dubbelglas dus de herrie viel mee. Raam kon open voor frisse lucht. Alles was gerenoveerd en iedereen was vriendelijk. Kleine kamer maar alles was er wat nodig bleek voor drie nachten. Goed bed en een heerlijke douche. En de ligging was echt heel prettig. Vlakbij tram halte en daar hebben we geregeld een ritje mee gemaakt. Naar Delft, Scheveningen en het centrum was op korte loopafstand. Wij gaan zeker nog eens heen.

Twee ochtenden waren we al 6.15 wakker van slaande deuren en stemmen en steeds in en uit lopen van buren. Begrepen er niets van. Later bleek er een bus weg te gaan van Euro Lines en nadat we klaagden vertelden ze ons dat het ook de housekeeping zou kunnen zijn geweest. Hoe dan ook onze klacht werd netjes aangehoord en werd beloofd het te bespreken. Dat maakt dat we het nog een keer willen proberen daar.

Tip! Delft een prachtige stad en Scheveningen een heerlijke plek voor een mooie dag. Den Haag zelf ook een leuke stad. Een heel mooi lunchconcert beluisterd in de Zaal van de Raad van State.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 25 augustus 2015 (Stelletje)

We zaten dicht in het centrum van Den Haag. Alles was goed op loopafstand, de tram, het centraal station, de winkels. Het was een schone hotelkamer, ook de douche was netjes en schoon.

Het ontbijt was wel karig. Dat het geen ontbijtbuffet was dat hadden ze van te voren goed aangegeven dus we kregen het ontbijt op de kamer. Maar we kregen een klein broodje met twee boterhammen.

Tip! We hebben de binnenstad verkend. Dus het Binnenhof, Vredespaleis, het Koninklijk paleis. Daarnaast een paar uur over de markt gestruind, waar veel te zien is. Scheveningen en het strand en de boulevard waren erg leuk om naar toe te gaan.

7

Beoordeling door A.J. Visser uit Amsterdam, op 18 mei 2015 (Gezin)

Locatie centraal bij de winkels, lekker betaalbaar eten in de Chinese wijk

7,8

Beoordeling door BAM Menke uit Warnsveld, op 31 juli 2016 (Stelletje)

Mooi in de binnenstad.

De kamer was niet echt schoon, vieze vloerbedekking de hoeken niet schoon, vuil lag er nog op. In de lade van het nachtkastje lag nog rommel.

7

Beoordeling door Anoniem, op 2 augustus 2016 (Individueel)

Ik had een prima kamer. Goede bedden. De ligging was prima alles prima te bereiken. Qua prijs alles naar wens.

De ruimte waar het ontbijt werd geserveerd was warm en had geen ramen.

Tip! Het hotel is prima vertoeven als je echt op verkenning van Den Haag wil gaan. Je zit overal dichtbij. Ik heb genoten van de Stad Den Haag. Leuke winkels. terrassen en gezellige restaurantjes. Een fiets huren en er op uit. Leuke tocht gemaakt naar Scheveningen en Kijkduin. Den Haag heb ik ervaren als een geweldige stad. Met natuurlijk het prachtige binnenhof en buitenhof.

6,8

Beoordeling door G. Janssen uit Oosterbeek, op 18 mei 2015 (Gezin)

Midden in Chinatown van Den Haag dat was heel gezellig

Verbouwing van het restaurant, waardoor het wat stoffig en rommelig was onder. Het ontbijt (dus geen buffet) werd wel op de gewenste tijd op de kamer geserveerd, maar een tweede kopje koffie of thee of een extra broodje met beleg was niet mogelijk. Dat was wel jammer.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 20 maart 2017 (Stelletje)

Centraal gelegen. Mooie stad.

Geen raam om te luchten. Kookluchtjes.

Tip! Mooie musea, schone stad, veel eetgelegenheden en vriendelijke mensen.

8,2

Beoordeling door L De Jong uit Apeldoorn, op 3 mei 2017 (Stelletje)

Midden in Den Haag was erg leuk en alle winkels en eettentjes ook. Prettig dat er altijd iemand bij de balie is, mocht er een probleem zijn. Kamer zag er schoon en opgeruimd uit, keurige douche.

Geen raam in de kamer mis ik dan wel en wat ik erg vervelend vond was een pilaar in de kamer maakte alles erg klein, maar goed we zijn veel weg geweest. Het ontbijt was eenvoudig en wel jammer dat er niet wat afwisseling was.

Tip! Wij vonden Beelden aan zee erg mooi.

6,4

Beoordeling door W.H. Bijmans uit Wijchen, op 8 mei 2017 (Stelletje)

Dat het hotel centraal gelegen is.

Dat de kamer geen enkel raam had.

7,6

Beoordeling door D.JB. Broer uit apeldoorn, op 4 maart 2016 (Stelletje)

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Klagers moeten eerst kijken wat ze hebben betaald. Onverwacht goede kamer en ontbijt voor deze onwaarschijnlijk lage prijs. Uitstekende locatie midden in het centrum. Uitstekend gelegen voor weekeindje winkelen

Geen constante temperatuur douchewater, dit heb ik gemeld in het hotel.

8,3

Beoordeling door JFM van Tilburg uit Oisterwijk, op 19 september 2016 (Gezin)

Vooral de locatie.

Eigenlijk voor ons niet van toepassing, maar ik zag dat in het hotel het grootste gedeelte van de kamers niet over een raam beschikten. Dat zou voor onszelf een bezwaar zijn.

8,2

Beoordeling door PHILIP Waardijk uit Hoorn, op 15 april 2017 (Gezin)

Een prima hotel midden in de stad, schone comfortabele kamer. Een goede airco, maar toch veel warmer dan wat wij prettig vinden. Wij zijn ons er van bewust dat die heel persoonlijk is, een het is voor ons geen reden om niet terug te komen in dit hotel!

Geen raam in de kamer.

Tip! Den Haag is een geweldige stad om een heel gevarieerd programma te doorlopen; shoppen, musea, parken, Madurodam, strand en terrasjes, kortom teveel om je te vervelen!

9,4

Beoordeling door W. Baas - scheele uit Diedam, op 21 mei 2015 (Groep)

Een goed hotel, wat betreft prijs kwaliteit uitstekend, prima gelegen t.o.v. het centrum.

Er was geen ontbijtzaal, daarvan was graag van tevoren op de hoogte gesteld. Het ontbijten was nu een ietwat primitieve bedoening.

Tip! Leuke omgeving dicht bij het centrum en alle bezienswaardigheden.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 12 oktober 2016 (Groep)

Onze groep had 5 kamers naast elkaar. Ligging van het hotel was ook goed. Bedden en douche waren oké. Ontbijt was voldoende, harde broodjes/croissant en bruin/wit brood. Het personeel was vriendelijk, behalve de receptioniste op vrijdag toen wij aankwamen, vandaar de 6 anders was het een 8 geweest.

De "kiep/kantel raam deur" op mijn kamer naar het "balkon" was stuk. De ontvangst door de receptioniste was erg slecht. Om 15.00uur konden wij de kamers nog niet in omdat ze nog niet klaar waren. De receptioniste deed geen enkele moeite om na te vragen wanneer ze dan wel gereed waren. Ook mochten we niet alvast inchecken omdat alles tegelijk moest. Toen wij na een bakje koffie om 16.30 terugkwamen zijn we een half uur bezig geweest met inchecken, ze werkte erg traag was niet vriendelijk, en ze gaf de schuld aan een collega voor de reden dat het allemaal zolang duurde. Gelukkig hebben wij haar daarna niet meer gezien. Het overige personeel was erg vriendelijk. Een kamer had 's ochtend een koude douche.

Tip! Stadswandeling door China Town, stadswandeling met een (ex)verslaafde, Humanity House. Fiets huren in geval van mooi weer klein fietstochtje naar het strand.

7

Beoordeling door Anoniem, op 29 maart 2017 (Gezin)

Het hotel was niet prettig, maar het lag wel overal dichtbij. Dat was ook het enige pluspunt.

Zou het niet iemand aanraden. Kamer had geen ramen en het personeel dacht ook niet mee op mijn vraag om een andere kamer. Wij waren er tenslotte wel 4 dagen. Kamer was erg warm en de airco deed het ook niet goed. Kamer was ook niet schoon was erg stoffig. Dit hotel is heel slecht voor mensen met een allergie en astma. Grote pilaar midden in de kamer. Weinig variatie in het ontbijt en oud en droog brood.

4,6

Beoordeling door Anoniem, op 19 juli 2016 (Stelletje)

De omgeving.

Geen wifi op de kamer. Telefonisch zijn ze niet te bereiken. Wij hebben een heel goede paraplu laten liggen, er gelijk over gemaild. Helaas tot op heden geen antwoord gekregen.

Tip! Prachtig gelegen in de binnenstad.veel eetgelegenheden, openbaar vervoer, musea en winkels dicht in de buurt. De favoriete bezienswaardigheid was voor ons het Mauritshuis.

7,4

Beoordeling door J.A. Kollaart uit Goes, op 9 april 2017 (Stelletje)

De late uitchecktijd, 12 uur, gunstig gelegen t.o.v. centrum.

We hebben om een upgrade van de kamer gevraagd voor een kamer met raam.

Tip! Wij waren naar het Gemeentemuseum, het Mauritshuis en het Binnenhof.

7,2