Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten
Je bevindt je in:    > Zoweg.nl > Hotel Nederland > Hotel Den Helder > Hotel Wienerhof > Beoordelingen

Beoordeling van Hotel Wienerhof

Hotel Wienerhof  

Hotel Wienerhof

Hotel - Den Helder

In het hart van Den Helder tegenover het Centraal Station ligt Hotel Wienerhof. Dit familiehotel is de perfecte uitvalbasis voor een bezoek aan de havenstad Den Helder. Het centrum, de zee en het strand van Den Helder liggen op loopafstand. Vanuit Hotel Wienerhof ben je in 30min op het gezellige waddeneiland Texel. De comfort kamers van het 3-sterren deluxe hotel zijn ingericht in... meer info
vanaf 49 50 p.p.

Unieke deals ontvangen

242 beoordelingen 7.8

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

Krantaanbieding! 3 dagen Den Helder/Texel + diner

2 nachten v.a. € 59,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Krantaanbieding! 5 dgn Den Helder/Texel + 2 diners

4 nachten v.a. € 118,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Den Helder

1 nacht v.a. € 49,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Den Helder/ Texel

1 nacht v.a. € 64,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Den Helder

2 nachten v.a. € 89,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Den Helder/ Texel

2 nachten v.a. € 104,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Den Helder incl. diner

2 nachten v.a. € 110,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen museum arrangement incl. diner

2 nachten v.a. € 120,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door C.W Yark van Holstein uit Alphen a.d.Rijn, op 28 september 2016 (Stelletje)

Alles.

Tip! Heerlijke fietsomgeving.

8,6

Beoordeling door M.M. Baas uit Dordrecht, op 12 augustus 2016 (Stelletje)

Prima hotel voor een lage prijs. Uitstekend ontbijt. Ruime schone kamers. Goeie ligging voor een trip naar Texel. Heel vriendelijk personeel.

Tip! Zuiderzeemuseum in Enkhuizen, super leuk en leerzaam.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 9 december 2018 (Gezin)

Tip! Maritime museum.

7,4

Beoordeling door MWPJ Saelmans uit Budel, op 20 november 2018 (Stelletje)

Het was een leuk verblijf. Vriendelijk personeel, alleen het personeel was niet zo goed opgeleid. De kamer was wat oubollig, maar wel schoon.

Tip! De omgeving is mooi, er is van alles te doen. Texel is ook een aanrader.

8

Beoordeling door LLJ Hugers L uit Vught, op 15 oktober 2018 (Gezin)

In het centrum gelegen, openbaar vervoer tegenover het hotel, gastvrijheid, parkeren goed geregeld.

Tip! Bezoek Texel, strand en marine basis.

8

Beoordeling door W de Wilde uit Epe, op 25 oktober 2018 (Stelletje)

Zeer knus en gezellig hotel. Erg gastvrij, met heel vriendelijk personeel. Goede centrale locatie. Super goede bedden en een gezellige kamer. Leuke binnentuin.

Tip! Leuk centrum vlakbij de haven. Uitstapje Texel met leuke stadjes als Den Burg en De Koog.

10

Beoordeling door L Donders uit Tilburg, op 11 oktober 2018 (Gezin)

Heel vriendelijk personeel, goede prijs en een goede locatie. Je zit zo op de boot naar Texel en in het centrum van Den Helder.

8,8

Beoordeling door H.J.M. van Caam uit HALSTEREN, op 2 oktober 2018 (Stelletje)

Dicht bij het station en bij de veerboot gelegen, super.

Tip! Gezellige omgeving.

9,3

Beoordeling door Anoniem, op 17 september 2018 (Gezin)

Wij vonden het hier prima. Goede verzorging en vriendelijk personeel.

8,4

Beoordeling door M.C. Vrolijk uit Den Dolder, op 9 september 2018 (Groep)

Gezellige hoek bij de incheckbalie, ondanks de bridge-drive in de zaal. Ook buiten het arrangement hebben we in het hotel gedineerd.

Tip! Bezoek Texel.

7,8

Beoordeling door E Oudenaarden uit Montfoort, op 2 november 2018 (Stelletje)

Vooral de fascinerende inrichting met spreuken op de balken, tientallen schilderwerken en dan nog al die "prullaria". uit de hele wereld. En het leek wel of er alleen maar leuke mensen dat hotel binnenliepen. Types met tatoeages petjes, het leek wel een musical a la Tevje. Er heerste naar mijn gevoel een heel relaxte sfeer. Wat ook leuk was was de fotogalerij van ik neem aan de eigenaar.

De Sparrenbos waren exquise, maar de kip van het tweede diner wat droog.

Tip! Den Helder hebben we feitelijk niet gezien, we deden een dagje Texel wat ook heel leuk was. Het weer zat ook erg mee.

10

Beoordeling door Anoniem, op 10 februari 2019 (Stelletje)

Goed hotel in centrum vriendelijk personeel super ontbijt.

Te heet in kamer verwarming kon niet uit.

Tip! Dag naar Texel geweest veel gefietst leuk winkelcentrum ook in den helder heel leuk café heet ook leuk bij marine museum.

9,3

Beoordeling door Anoniem, op 8 augustus 2018 (Stelletje)

Je kunt merken dat het een familiehotel is. Dat spreekt me aan. Het eitje 's morgens dat gebakken word naar wens. Mooi prijsje voor dit weekend. Goed eten/ ontbijt en diner. Perfect. Gemoedelijk.

Tip! Texel is geweldig leuk, we hadden de fietsen mee genomen. Strak tegenover het station ons hotel. Prima.

7,8

Beoordeling door H.J. Veldkamp uit Paterswolde, op 1 augustus 2018 (Stelletje)

De ontvangst was prettig en begripvol.

Dat het raam van de kamer naast ons uitkeek op ons balkon.

Tip! Voor het hotel stopt de bus, die naar de boot gaat. Prima verbinding met Texel.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 24 juli 2018 (Stelletje)

Goede ligging van hotel. Veel te doen in omgeving. OV is prima.

Geen stoel om te zitten op balkon. Geen koelkast in kamer.

Tip! Texel.

7,2

Beoordeling door I.M Van den Bogaard uit Weert, op 13 juli 2018 (Gezin)

Goede locatie.

Tip! Je kunt fijn fietsen door de duinen. We hebben echt twee dagen alleen maar gefietst.

8,6

Beoordeling door A van Egmond uit Oisterwijk, op 13 augustus 2018 (Stelletje)

Goede ligging en bereikbaarheid.

Tip! Je kunt in de omgeving geweldig fietsen op goede paden en rustige wegen, zeker langs de zee. Ook het eiland Texel makkelijk met fiets bereikbaar en prachtige fietsroutes.

7

Beoordeling door IAF Wellinghoff uit Eindhoven, op 10 juli 2018 (Stelletje)

8

Beoordeling door Anoniem, op 9 augustus 2018 (Stelletje)

De plek, naast het centrum van Den Helder. Goede uitvalplek om een dagje naar Texel te gaan. Prima ontbijtbuffet.

Het is een sterk verouderd hotel, hoewel de slaapkamer goed was met een moderne douche en toilet. Veel sluip- en kruipweggetjes om bij de slaapkamer te komen.

7,2

Beoordeling door M. Megens uit Eindhoven, op 8 juli 2018 (Gezin)

De ontvangst. Het vriendelijke personeel. Mooie kamer. Naast het station. Midden in het centrum.

Tip! Wij komen ieder jaar voor de juttersmarkt heel gezellig.

10

Beoordeling door Anoniem, op 1 augustus 2018 (Stelletje)

Wij vonden de locatie, het ontbijt en het diner uitstekend.

De kamer, zonder airco, met de extreme warmte was een probleem.

Tip! De ligging, dichtbij het centrum en de haven, is een pluspunt.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 1 augustus 2018 (Stelletje)

Centrale ligging, goed uitgangspunt voor een dagje Texel.

Wij hadden een kamer aan een binnenplaatsje. Totaal geen uitzicht, slecht te verluchten. We waren er op een warme dag en zonder airco was de kamer bloedheet.

Tip! Texel is schitterend. Ook de duinen in de buurt van den Helder zijn mooi om te fietsen.

7

Beoordeling door Anoniem, op 8 juli 2018 (Stelletje)

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 5 juli 2018 (Stelletje)

7

Beoordeling door Anoniem, op 3 juli 2018 (Groep)

Vlakbij station en oversteek naar Texel.

Tip! Dagje Texel met de veerboot en daar op de fiets het eiland verkennen.

8,2

Beoordeling door RM Jansen uit Nieuwegein, op 3 juli 2018 (Stelletje)

Makkelijk met trein te bereiken. Dicht bij Texel.

Tip! Geweldige centrale ligging.

8

Beoordeling door HNF VAN DEN Hoogen uit Voorschoten, op 11 juli 2018 (Stelletje)

De vriendelijkheid.

De douche.

Tip! Texel.

6,6

Beoordeling door J.M.W.M Sengers uit Wijchen, op 13 augustus 2018 (Stelletje)

Midden in centrum.

Tweede dag diner was zeer slecht de eerste dag hadden we een andere kok daar was het eten goed.

Tip! Texel fietsen. Bezoek Marine museum.

8,4

Beoordeling door J. Smit uit Grolloo, op 2 juli 2018 (Gezin)

Alles was heel netjes en vriendelijk personeel, heel behulpzaam.

Parkeren en fietsenstalling.

7,6

Beoordeling door TM Remmits uit Dreumel, op 20 juli 2018 (Stelletje)

Mooi in het centrum.

Parkeren van auto.

7,5

Beoordeling door C.H van Dalen uit Goes, op 1 juli 2018 (Gezin)

De locatie, fijn in het centrum dicht bij de boot.

De kamer aan de achterzijde met een stoep voor het raam en een parkeerplaats.

Tip! Met de boot naar Texel, het havengebied en de Japanse tuin. Alles op loopafstand van het hotel en de trein, super.

7,2

Beoordeling door G.J. de De Wals uit Nijverdal, op 25 juni 2018 (Gezin)

Gevarieerd.

Tip! Dagje Texel.

9,2

Beoordeling door H Jacobs uit GROESBEEK, op 20 juni 2018 (Groep)

Ontzettend vriendelijk ontvangen met een welkomstdrankje. Fijne kamer; fijne ruimtes in hotel. Heerlijke maaltijden. we voelden ons er thuis. Goede wifi ontvangst. Lekkere maaltijden.

Een of andere pomp achter ons raam. Erg luidruchtig.

Tip! We waren met broers en zus van mijn man. Zij komen uit Den helder. Leuk elkaar hier te ontmoeten. We wandelden na het eten wat door de stad en liepen over de dijk. Op zaterdag met de boot naar Texel; daar rond gefietst. Zondag naar de donkeren duinen en het strand. Was een prima weekend.

9

Beoordeling door Anoniem, op 18 juni 2018 (Stelletje)

Gemoedelijk familiehotel.

Tip! Gunstige ligging bij station, leuk uitstapje naar Texel.

8,4

Beoordeling door A.L. Fredriksz uit Apeldoorn, op 18 juni 2018 (Stelletje)

Het hotel is mooi gesitueerd bij het centrum en dichtbij het NS station.

Tip! Het hotel is vlakbij het centrum, een plantentuin (waaronder een Japanse tuin) midden in een woonwijk, stadsbus naar de haven (veerboot naar Texel) en het Maritiem Museum.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 12 juni 2018 (Stelletje)

Sfeer en gezelligheid.

Tip! Wij hadden een feestje op Texel en zo was dit een schitterende combi.

8

Beoordeling door Anoniem, op 9 juni 2018 (Stelletje)

Dicht bij het station en de bussen, de kaartjes voor de veerboot naar Texel en 1 keer diner, geweldig!

Tip! Het hotel ligt aan het winkelgebied, leuke winkels, het marinemuseum bezocht, het reddingsmuseum is ook leuk, alles op loopafstand, gezellige eettentjes en betaalbaar. Wegens gepland familiebezoek alleen met de veerboot naar Texel heen en weer geweest, een leuke ervaring! We hopen de volgende keer een fiets te huren op Texel, of met de lokale bus te toeren over het eiland.

8

Beoordeling door Anoniem, op 9 juni 2018 (Gezin)

8,2

Beoordeling door H Haxe uit Leersum, op 1 juni 2018 (Gezin)

Ligging van hotel en de ticket voor de boot Texel.

8

Beoordeling door J.H.M. Vernooij uit Cothen, op 11 juli 2018 (Stelletje)

Bij het diner op vrijdagavond in restaurant was er geen vlotte bediening, duurde erg lang. De kamer had geen eigen balkon. Het balkon van de kamers ernaast hing voor onze kamer, de buren zaten voor ons slaapkamerraam te roken.

Tip! Marine-museum in Den Helder is een aanrader.

5,2

Beoordeling door Anoniem, op 4 juni 2018 (Groep)

Dichtbij OV en centrum. Verblijf viel 100% mee. Recensie was niet zo goed. Wij 4 vriendinnen vonden het heel fijn.

Tip! Dagschotel was lekker en veel. Spareribs goed bevleesd. Bus naar boot Texel was gratis en sloot goed aan. Haven was gezellig met leuke restaurants. Het weer was prima.

8,4

Beoordeling door GCM Schuts uit Helmond, op 13 juli 2018 (Stelletje)

Spareribs waren over heerlijk! Kipschnitzels prima! Gezellige ontvangst.

De lange spiegel in slaapkamer vies, zat vol lange spetters, 2x melding gedaan. De kussens werden niet eens opgeschud. De friet was geel en hard, zeker meerdere malen gebakken,bah! Spek bij roerei was koud, volgens ober wel op de plaat geweest. Ook geen nieuwe gebracht. Bij tafel van de buren precies zo. Stof op de eettafels. Losse matjes boven bij de lift. Druk verkeer aan de voorkant.

Tip! Marine museum, boot naar Texel.

7,2

Beoordeling door C van Steenbergen uit Dordrecht, op 13 juli 2018 (Stelletje)

Locatie.

Personeel.

Tip! Boot naar Texel.

6,8

Beoordeling door J.A Gielings uit Amersfoort, op 29 juni 2018 (Gezin)

Het hotel ligt dichtbij de overtocht Texel.

De kamer was erg warm. Slechte douche koud water. Heel luidruchtige overige gasten.

5,8

Beoordeling door J Dorstijn uit Vinkeveen, op 26 mei 2018 (Gezin)

Het personeel was erg behulpzaam en vriendelijk.

Tip! In het centrum gelegen en we zijn lekker met de boot naar Texel geweest.

8,2

Beoordeling door R Schrijver uit Zoetermeer, op 22 mei 2018 (Gezin)

7,6

Beoordeling door E Den Braber uit Den Helder, op 19 mei 2018 (Stelletje)

Leuk, prima locatie en vriendelijk personeel. Heel relaxed en huiselijk knus.

Misschien is een ventilator in de kamer? Raam open ging ook prima, maar is toch anders.

Tip! Dichtbij het station en direct in het centrum gelegen. Openbaar vervoer, fietsen, winkels, alles bij de hand! Ook nog zee, wadden binnen 10 minuten lopen. Marine museum, bioscopen, markten en meer!

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 16 mei 2018 (Stelletje)

Hotel op toplocatie (centrum, tegenover treinstation), prima personeel, gezellig restaurant met goed eten en een mooi terras.

Tip! Dagje met de boot naar Texel geweest, hadden geluk met het prachtige weer, Den Burg bezocht en in de Koog heerlijk op het strand gezeten.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 8 juli 2018 (Stelletje)

Fijn in het centrum en tegenover het bus en treinstation, het gezellige terras van het hotel. Het gratis kaartje voor de boot naar Texel. Bedden waren goed.

De kamer was wat simpel ingericht. Lamp en föhn waren kapot en in de douche stonk het naar riool lucht.Er stonden 2 eetkamerstoelen met veel te grote kussen erop, zat beroerd.

Tip! Juttersmarkt op dinsdag in het centrum. Dagje met de boot naar Texel, wandelen over de dijk.

7,2

Beoordeling door J.M.J.W. van Daal uit VALKENSWAARD, op 16 mei 2018 (Stelletje)

Goede ontvangst en alles werd meteen geregeld er werden verschillende bedrijven gebeld om een huurfiets te verkrijgen.

Dat er geen vegetarische gerechten op de kaart stonden en de drankjes niet gekoeld staan.

8

Beoordeling door P.J. de Waard uit Doetinchem, op 14 mei 2018 (Stelletje)

Ongedwongen sfeer. Het meubilair is gedateerd maar dat had juist wel zo zijn charme. Alles was heel schoon en netjes. Wij kwamen op woensdag aan en s avonds oefent een smartlappenkoor daar terwijl wij in het restaurant zaten te eten. Wij vonden dit gezellig en absoluut niet storend.

Niets. We hebben het prima naar ons zin gehad.

Tip! De boot naar Texel ligt op loopafstand. Op Texel fietsen gehuurd en daar de hele dag rond gefietst. Den Burg heeft een heel gezellig centrum.

9

Beoordeling door Anoniem, op 14 mei 2018 (Stelletje)

Echt familiehotel met gezellige sfeer. Het koor kwam 's avonds repeteren, smartlappen en een accordeon. Gemoedelijk en sfeervol. Het was hartstikke leuk.

Tip! Het hotel is echt letterlijk naast het station! Voor mensen zonder auto een uitkomst. Je krijgt er leuke tips over Texel.

8

Beoordeling door J.J. Ruiter uit Zwolle, op 15 mei 2018 (Stelletje)

Kaartje naar Texel, vriendelijk personeel dat je het echt naar de zin wilde maken, kopje thee bij ontvangst, flexibel.

Gehorig voor gang geluiden, geen thermostaatkraan.

Tip! Heerlijk gefietst op Texel.

8,6

Beoordeling door H. Cornelissen uit Raalte, op 12 mei 2018 (Stelletje)

Vlak bij het station, het centrum de markt gewoonweg een goede locatie.

Slechte parkeergelegenheid.

Tip! Gewoon goed alles in de directe omgeving behalve een goede parkeergelegenheid.

7,8

Beoordeling door A van Uden uit Tilburg, op 9 mei 2018 (Groep)

Prima ontvangst. Voor de hele familie een lange tafel klaar gezet zodat we gezellig met elkaar konden eten en ontbijten. Geweldige locatie! Overal dichtbij, super. Mooi wee, het kon niet beter!

Sommige kamers waren erg gehorig. Vooral aan de achterzijde. Al heel vroeg rolcontainers en dergelijke gehoord. En de rekening stond op één kamernummer maar na overleg zijn we er samen uitgekomen!

Tip! De omgeving is geweldig. midden in het centrum. Alles eventueel te voet te doen. Leuke zaterdag op Texel gehad. Daarna nog genoten van een Bevrijdingsdag feestje met een leuke op band op het water in Den Helder. Al met al een geweldig familieweekend gehad!

8

Beoordeling door Anoniem, op 12 mei 2018 (Gezin)

8,3

Beoordeling door G Klomp uit IJsselstein, op 21 juni 2018 (Stelletje)

De omgeving om te fietsen en fietsen op Texel. Het personeel was vriendelijk naar de gasten en behulpzaam.

De kamerruimte zeer beperkt, het toilet veel te klein om op te zitten. De slaap en zit ruimte is minimaal en er was een heuse mierenplaag. Dit was niet onbekend bij de schoonmakers als aanwijzing stonden er al mierendoosjes op de vloerbedekking, dit nooit een volgende keer.

Tip! Je kan er heerlijk fietsen een prachtige natuur.

5,4

Beoordeling door H Vos uit Stadskanaal, op 5 mei 2018 (Stelletje)

Kamer was gedateerd, maar verder geen klachten.

De douche was een open ruimte in de kamer en de verwarming stond hoog en kon niet lager worden gezet, althans het is ons miet gelukt.

Tip! We zijn een dagje naar Texel geweest en dat was mooi om te doen.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 2 mei 2018 (Stelletje)

Ligt centraal.

Tip! Marine museum, restaurants, het strand, de boot naar Texel.

8

Beoordeling door Anoniem, op 1 mei 2018 (Gezin)

Zeer gastvrij en vriendelijk.

Tip! De marine haven, dagtocht naar Texel en de bollenvelden.

7,8

Beoordeling door A Wijnen van Boxtel uit Heerlen, op 18 juni 2018 (Groep)

Gezellig goed bereikbaar hotel. Bedden uitstekend. Relaxte sfeer.

3 bedden op een 2 pers. kamer erg ongezellig. Weinig kastruimte.

Tip! Texel erg gezellig. Den Helder leuke plaats.

7,4

Beoordeling door L. van het Zandt uit Brummen, op 7 mei 2018 (Stelletje)

De prachtige locatie en het vriendelijke personeel.

Tip! Overtocht naar Texel is prachtig. We hebben genoten van de Japanse tuin.

9

Beoordeling door E Slob uit Sliedrecht, op 6 mei 2018 (Gezin)

Het Hotel viel ons goed in de smaak het ligt midden in het centrum makkelijk te bereiken het eten was heerlijk. Personeel bekwaam en vriendelijk,een aan rader.

Het parkeren was iets minder gemakkelijk je moest er met een parkeerschijf werken is wel voor maximaal 5 uur parkeren.

Tip! De veerpont naar Texel is erg leuk we hebben heel het eiland gezien top. Voor een gezin met kinderen is het reddings-/marine museum erg leuk.

8

Beoordeling door J.B.M. Kleemans uit Rijsbergen, op 6 mei 2018 (Stelletje)

Centraal gelegen hotel. Gratis kaartjes voor boot Texel. Fijn diner op aankomstdag.

Het hotel was wat rommelig en gedateerd. Maar gezien prijs/kwaliteitverhouding O.K.

Tip! Leuk om een dagje naar Texel te gaan. Verder in de omgeving veel bloembollenvelden en mozaïeken in Anna Paulowna, Breezand en Julianadorp.

8

Beoordeling door A.M. Maanicus uit Arnhem, op 8 juni 2018 (Gezin)

Het was een herberg met sluip door routes het kostte ons een volle dag om zonder omwegen onze kamer te vinden het eten was de eerste dag goed doch de tweede dag via de kaart absoluut beneden peil de vis was geen tong (wel besteld) doch witvis en ook de door mij besteld tonijn filet was oud verkleurd en niet smakelijk.

Het avontuurlijke van zo een locatie wel romantisch in vergelijking mat de tegenwoordige hotels met lange steriele gangen verder geen klachten dag 2 gasten en dus geen gezin.

Tip! Het maritieme museum met onderzeeërs en de vrijwilligers is een extra pluspunt.

8,3

Beoordeling door S J Pronk uit Zoetermeer, op 18 april 2018 (Stelletje)

Super vriendelijk ontvangst inclusief kopje koffie bij binnenkomst. We kwamen vroeg aan, maar konden direct inchecken. Ligging midden in het centrum en toch heerlijk rustig. Totaal geen gehorige kamer met een soort van "tuintje" fijne gezellige kamer, nieuwe douchecabine , alles ruikt super fris en is goed schoon. Fijn bed met goede tv inclusief internet. Ontbijt netjes verzorgd met ruime keuze en op verzoek wordt er n eitje met spek gebakken.

Enige minpuntje was de toilet, die erg klein is.

8

Beoordeling door F Post uit nijmegen, op 13 april 2018 (Gezin)

Overal dichtbij.

Tip! Schone lucht en dichtbij Texel. Wij komen nog een keer terug.

8,5

Beoordeling door A van den Broek uit Lage Mierde, op 8 december 2017 (Stelletje)

Vriendelijkheid van het personeel en uitgebreid ontbijtbuffet

Kamer niet meer van deze tijd, wel schoon.

Tip! Winkelstraat om de hoek, oude haven met marine museum, bioscoop en veel horeca op loopafstand.

8

Beoordeling door HEL de Kock uit Hoensbroek, op 28 november 2017 (Stelletje)

Prijs prestatie, heel goed geregeld, leuk familie hotel./

Alleen het middag eten wat heel erg tegen gevallenwas, ribjes geheel heel vettig en de frieten waren niet te pruimen. Heb deze terug geven mijn mening; die waren zeker minimaal al 3 keer gebakken. Als de kok die had geproefd voor wij ze kregen was het denkelijk anders afgelopen en de kip was niet geheel gaar en op smaak. Dus alleen kritiek op het middag eten wat wij ook apart betaald hebben wel vooruit.

Tip! Heel goede uit val basis voor veel te zien zeker het eiland wat goed te bereiken is.

8

Beoordeling door L Wijs uit ROTTERDAM, op 15 april 2018 (Stelletje)

In het centrum en de boot naar Texel. Zeer vriendelijke bediening.

Het zou prettiger zijn als er rekening gehouden zou worden met hogere instap bedden voor senioren.

Tip! Texel.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 17 november 2017 (Gezin)

8

Beoordeling door Anoniem, op 12 november 2017 (Stelletje)

Dat je eerst weer naar buiten moest over een bordes om naar je kamer te kunnen. De weg naar de kamers was nogal lastig i.v.m. allerlei af- en opstapjes (ongelijke vloeren) Geen parkeer gelegenheid rondom het hotel. Allemaal parkeerschijf zones.

6,6

Beoordeling door Anoniem, op 23 januari 2018 (Stelletje)

De locatie.

7

Beoordeling door HG Hofland uit Alphen aan den Rijn, op 16 maart 2018 (Stelletje)

Heel vriendelijk en behulpzaam personeel, mooie grote kamer, heerlijk eten. Super weekend gehad.

Tip! Midden in het gezellige centrum, dichtbij verschillende musea.

8,6

Beoordeling door W Worst uit Woerden, op 31 maart 2018 (Stelletje)

Midden in het centrum. Ook de overtocht naar Texel. En familiebezoek in Den Helder.

Kamer op "platje", dus gedeeltelijk door de open lucht.

Tip! Texel was prachtig. Ook de haven met zijn faciliteiten bijzonder.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 12 november 2017 (Groep)

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 31 oktober 2017 (Gezin)

8,2

Beoordeling door C. Gesell uit Roosendaal, op 24 oktober 2017 (Stelletje)

Ruime kamer. Nette badkamer. Heerlijk gegeten.

Tip! Overtocht en verblijf Texel.

8

Beoordeling door FTE van Heumen uit Beek-Berg en Dal, op 23 oktober 2017 (Gezin)

Leuk en prettig hotel vlak tegenover het station. Zeer geschikt voor mensen die per openbaar vervoer reizen en ook zeker geschikt voor ouderen. We hebben ons best vermaakt.

Tip! Vanwege de storm in de week dat wij er waren konden wij niet richting de marine haven. We komen zeker nog wel een keer terug.

8

Beoordeling door H.T.F. van de Put uit Naaldwijk, op 2 maart 2018 (Stelletje)

Zeer gastvrij en vriendelijk personeel.

Beetje rommeling in de gang naar de lift.

Tip! Dagje met de boot naar Den Burg op Texel geweest. Echt een aanrader.

8,4

Beoordeling door M. Aben uit Zeist, op 20 oktober 2017 (Stelletje)

Centrale ligging, bij centrum en haven.

Avondmaaltijd was inbegrepen, maar niet erg bijzonder.

Tip! Overtocht naar Texel was leuk.

7,4

Beoordeling door LME van der Wal uit Manderveen, op 17 oktober 2017 (Groep)

Dicht bij centrum en boot naar Texel. Gratis pendeldienst naar de boot. Leuk winkelcentrum. Vriendelijk personeel. Hotel wat oubollig, maar kamers waren schoon. Alleen de open douche is wat vreemd, metsel dat muurtje hoger voor wat privacy.

Het kunstgras-tapijt dat we moesten oversteken om bij de kamers te komen stond blank i.v.m. veel regen, maar afvoer werkt onvoldoende. Dit verdient aandacht.

Tip! Overtocht is leuk en Texel bezoeken hoort erbij als je in Den Helder bent.

8

Beoordeling door AJM Hilkens uit Roermond, op 17 oktober 2017 (Stelletje)

Mooie verzorgde kamers, vriendelijk personeel dicht bij het centrum.

Tip! Leuke winkelstad, veel eetgelegenheden, leuk om een dag naar Den Helder te gaan,

8,7

Beoordeling door Anoniem, op 17 oktober 2017 (Gezin)

8

Beoordeling door J.Y. Walsweer uit ede, op 16 oktober 2017 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 9 oktober 2017 (Groep)

Gezellig hotel.

Tip! De Noordzee en een dagje Texel.

8,3

Beoordeling door Anoniem, op 2 oktober 2017 (Stelletje)

Echt een familie hotel. Een beetje oubollig maar erg gezellig.

Tip! Midden in het centrum, recht tegenover station.Vlak bij marine museum. Vlak bij de pont naar Texel. Goede fietspaden, ook langs de duinen maar deze zijn wel heftig. Beter met ondersteuningsfiets fietsen.

8,4

Beoordeling door BJM van der Valk uit Hoeven, op 26 september 2017 (Stelletje)

Gewoon een paar dagen in een andere omgeving zijn. Gezellig hotel.

Tip! Leuke plaats met uitstapje naar Texel.

8,2

Beoordeling door H Brands uit Markelo, op 18 september 2017 (Gezin)

Gezellig Hotel goed personeel lekker eten.

Slechte Matrassen.

Tip! Mooie omgeving lekker naar het strand en duinen.

7,7

Beoordeling door AREND van der Meij uit Oostzaan, op 12 september 2017 (Stelletje)

De fietsroute van Kamperduin door de duinen naar Den Helder en een dagje fietsen op Texel.

Tip! De havens.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 21 oktober 2017 (Stelletje)

De ligging van het hotel is super. Vlakbij station, bij winkels, bij strand, bij uitgaansgelegenheid en bij veerboot naar Texel. En op de hotelkamer een smart tv.

Dat de douche niet altijd optimaal warm was, en de badkamer iets aan de kleine kant.

Tip! Den Helder is super gezellig en gemoedelijk, Texel zit vlakbij en is super mooi, je kan alle kanten op. Wij hebben genoten.

8,2

Beoordeling door GCAM van Giels uit Nw. Vossemeer, op 22 oktober 2017 (Gezin)

Gezellig, met een groot thuis gevoel. Ongedwongen en een "ons"-gevoel. Bijzondere ambiance met personeel wat je in elk hotel zou willen wensen.

Er was geen fietsenstalling, terwijl veel bezoekers er komen om te fietsen op Texel. Het personeel heel behulpzaam om toch een plekje te regelen.

Tip! Alles was voor ons nieuw, het was de eerste keer in deze buurt, maar zeker niet de laatste.

8

Beoordeling door M.W.C Wouters uit Westerbeek, op 12 september 2017 (Stelletje)

Vriendelijk personeel behulpzaam, ze doen er alles aan om het naar je zin te maken. Centraal gelegen, goed eten niets is hun te veel. We komen beslist terug ondanks de problemen op de kamer.

De kamer was erg warm en we hadden midden in de nacht last van de buren. Ze waren om 1.30 uur nog aan het roken en kletsen buiten. Alle rook kwam bij ons de kamer binnen, omdat hun balkon precies onder ons raam zat. Het was al zo warm en we moesten van armoe onze ramen dicht doen.

Tip! Het gratis kaartje voor de boot naar Texel hebben we goed gebruikt. We hebben op Texel fietsen gehuurd en het eiland half rond gereden. We hebben daar heerlijk aan het strand gelegen en gezwommen. Het was er heerlijk rustig en eigenlijk van niemand last. In Den Helder hebben we een beetje rond gelopen. Wat ons opviel is dat de kanaaltjes erg vies waren en stonken. Wel hebben ze daar een goed pizza restaurant echt een aanrader. De pizzabodems waren mooi dun en goed gevuld.

7,6

Beoordeling door R van Appeldoorn uit zorgvlied, op 10 september 2017 (Stelletje)

Dat het hotel zo dicht bij het centrum was. Het boot-tripje naar Texel (kaartje was incl.). Jammer van de parkeermogelijkheid (geen). Maar dat stond vermeld bij de boeking, maar toch een hotel zonder parkeermogelijkheid is wel vreemd.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 10 september 2017 (Stelletje)

Gezellig hotel met vriendelijke en behulpzame medewerkers.

8,4

Beoordeling door A de Boer uit Millingen a/d Rijn, op 15 september 2017 (Gezin)

Lekker uitgewaaid aan zee en een gezellig dagje Texel.

Kamer naast de zaal, bridgeclub veel met de stoelen schuiven.

Tip! De haven leuk om te bekijken en dichtbij Texel dat was ook erg leuk.

7,6

Beoordeling door GERARD Rossen uit Wijchen, op 9 september 2017 (Stelletje)

Prima ligging tegenover N.S. station. Goede verbinding met Texel.

Jammer dat het hard regende en dat wij nat werden om van onze kamer het hotel binnen te komen.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 9 september 2017 (Gezin)

Ligging.

Kleine w.c., matig ontbijt.

Tip! Texel.

5,7

Beoordeling door T Combee uit Hoofddorp, op 6 september 2017 (Gezin)

Heel goed ontvangen. Heel veel geduld.

Een beetje oubollig. Wel schoon.

5,7

Beoordeling door C Jacobs uit siebengewald, op 11 september 2017 (Gezin)

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 11 september 2017 (Gezin)

Het hotel staat mooi in het centrum van Den Helder. In het arrangement was een tocht naar Texel opgenomen. Het was voor ons de eerste keer, dat wij per boot/veerboot naar een van de eilanden gingen. Een enerverende ervaring. Heel bijzonder. Ook het " uitje "in Den Burg was een ervaring.

Wij ervoeren de kamer als minder mooi. Ons was een kamer toegewezen op de begane grond, vlak bij een vuilniscontainer. We konden het raam niet open zetten wegens de stank.

Tip! De omgeving was voor onze begrippen mooi. We hadden goed weer en de vergezichten waren prachtig. We zijn wel van plan er nog een keer te komen.

7,2

Beoordeling door G Van Logchem uit Apeldoorn, op 6 september 2017 (Groep)

wij vonden het een leuk, gezellig hotel met vriendelijk en behulpzaam personeel. Fijne locatie , dichtbij het station en de boot naar Texel. Wij hadden " dagblad aanbieding " 3 dg/2nacht + diner + welkomstdrankje + borrelgarnituur + kaartje v/d boot naar Texel, top!

Tip! Vanaf deze locatie zeker de moeite waard om met de boot naar Texel te gaan maar ook in de buurt zelf is er genoeg te doen , dichtbij winkels e.d.

8,6

Beoordeling door P Verwijmeren uit bergen op zoom, op 4 september 2017 (Stelletje)

Goede bedden goede locatie eten was prima een gezellig hotel.

Hadden veel last van het schuiven met stoelen graag volgende keer een kamer boven.

Tip! Lekker wat gewandeld in de stad gedeelte en naar de Teso boot gelopen, prima afstand om te lopen.

8

Beoordeling door HC van Broekhoven uit bergen op zoom, op 4 september 2017 (Stelletje)

Prima hotel.

Dat we op de begane grond een kamer hadden en dat er veel geschoven werd met stoelen enz.

Tip! Alles goed te lopen, de afstand van het hotel naar de boot is prima te doen en gezellige omgeving.

8

Beoordeling door W de Roon uit Barendrecht, op 31 augustus 2017 (Gezin)

Prima.

Parkeren wat moeilijk.

Tip! Leuke winkels en varen naar Texel, strand.

8,4

Beoordeling door P.J Mathijssen uit Sprundel, op 23 september 2017 (Stelletje)

De entree en de naam van het hotel doet een beetje Oostenrijks aan. Vandaar ook gemoedelijk en gastvrij personeel, zeker voor herhaling vatbaar.

De parkeergelegenheid en de fiets vriendelijkheid.

Tip! De overtocht naar Texel was prachtig en de mooie fietstocht die we daar gedaan hebben ook. Weliswaar gehuurde fietsen., van goede kwaliteit.

7,8

Beoordeling door GH Weernink uit Saasveld, op 30 augustus 2017 (Stelletje)

Vriendelijk, gemoedelijk, goed gelegen, parkeergelegenheid.

De kamer was veel te warm en niet koel te krijgen.

Tip! Historisch evenement in centrum, op loopafstand, was heel leuk. Trip naar Texel zeer de moeite waard. Blij dat we e-bikes hadden gereserveerd.

8

Beoordeling door Anoniem, op 30 augustus 2017 (Stelletje)

Tip! Leuk centrum dichtbij het hotel. Een heerlijke dag gefietst op het eiland Texel fantastisch.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 7 september 2017 (Gezin)

8

Beoordeling door MARIANNE Marianne Warbroek uit Bemmel, op 23 september 2017 (Stelletje)

De gastvrije ontvangst en vriendelijk personeel.

De combinatie van de stoelen en tafels in het restaurant, de tafels waren te hoog.

Tip! Het fort en een bezoek aan Texel.

6,5

Beoordeling door Anoniem, op 24 augustus 2017 (Stelletje)

De combinatie met Texel en dichtbij zijn van het centrum.

De auto niet zo makkelijk te parkeren.

8

Beoordeling door GD van Gelder uit Kampen, op 31 augustus 2017 (Gezin)

Ligging dicht bij het centrum en trein/bus. Erg vriendelijk personeel!

Open douchen, zou iets meer afgescheiden kunnen worden.

Tip! Leuk centrum. Geweldig goede pizzeria in het centrum! Overtocht naar Texel was erg leuk!

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 29 augustus 2017 (Groep)

Dicht bij Centrum/Trein/Boot.

Karig ontbijt.

Tip! Museum Rob Scholte. Visafslag. Texel.

6,4

Beoordeling door M Lauw uit Hengelo, op 30 augustus 2017 (Gezin)

Lokatie, omgeving, Waddeneiland.

1 kamer te klein (120) beide kamer geen airco.

Tip! Wandelen langs de dijk, fietsen in Texel.

7,2

Beoordeling door H Postma uit Daarlerveen, op 23 augustus 2017 (Stelletje)

Mooie omgeving om te fietsen.

Erge warme kamer.

Tip! Met de boot naar Texel. De plaats Callantsoog.

7,4

Beoordeling door C.W. van Rossum uit Oudewater, op 21 augustus 2017 (Groep)

Gezellig.

Diner.

Tip! Dichtbij station en de boot naar Texel.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 20 augustus 2017 (Stelletje)

Dat wij vlak bij het centrum zaten.

Omdat je in het centrum zit heb je meer last van rumoer door auto`s en mensen. Op de kamer komen deze geluiden echt binnen. Het parkeren was vaak wel een probleem met name het vrij parkeren, vaak geen plek.

7,4

Beoordeling door G.M. Jongbloed uit Strijen, op 22 augustus 2017 (Gezin)

Gezellige sfeer.

Tip! Texel, Marinemuseum.

8

Beoordeling door W Evers uit Putten, op 22 augustus 2017 (Groep)

Mooie kamer. Lekker ontbijt en personeel heel vriendelijk. En een welkomstdrankje en een portie bitterballen vonden we ook heel leuk.

Tip! Den Helder is bekend van de marine en mijn man heeft bij de marine gezeten in zijn diensttijd. Leuk om dat allemaal weer te zien. Ook zijn we een dag naar Texel geweest. We hadden de fietsen mee en ook nog naar Callandsoog gefietst.

9

Beoordeling door JWE Smeets uit St Geertruid, op 22 augustus 2017 (Stelletje)

Gezellig, gemoedelijke sfeer. Ideale ligging, vlakbij station en bussen, in het centrum.

Douche aan de kleine kant.

Tip! Leuke terrassen en eetgelegenheden bij de kade. Ideale uitval basis voor Texel.

7,7

Beoordeling door Anoniem, op 11 september 2017 (Groep)

Vlak bij boot naar Texel.

Het personeel en bediening. Onbeperkt spareribs.

5,4

Beoordeling door CH K Korte uit BLIJHAM, op 19 augustus 2017 (Gezin)

Heerlijk en gezellig hotel. Je voelt je er thuis en er hangt een hele gemoedelijke sfeer. Het restaurant is sfeervol en uitnodigend ingericht. Het ligt midden in het centrum. Tegenover het busstation waar bus 33 klaarstaat voor de rit naar de haven. Zo op de boot naar Texel.

We hadden in eerste instantie kamer 1. Wat lawaaiig en heel warm. Dit hebben wel aangegeven. 's Avonds toen werd terug kwamen hadden ze ons verhuist naar een kamer aan de voorkant met balkon. Wij waren hier heel blij mee.

Tip! Midden in het centrum. Tegen over bus en treinstation. Goede uitvalt basis voor vele uitstapjes. Je kunt in het hotel fietsen huren. Veel informatie te verkrijgen bij de receptie over de omgeving. Personeel is heel aardig en bereidwillig! We komen zeker weer!

8,6

Beoordeling door H.G. van der Veen uit Almelo, op 17 augustus 2017 (Groep)

Gezellig familie hotel, waar je je lekker op je gemak voelt.

Terras bediening had iets beter gekund.

Tip! Onze kaartjes voor de boot naar Texel waren ontzettend leuk, we hebben er heerlijk gefietst.

8,3

Beoordeling door Anoniem, op 18 augustus 2017 (Gezin)

Personeel vriendelijk, leuke stad Hen Helder.

Kamer kon niet op slot, ook de badruimte niet en het is niet lekker douchen met een douche gordijn.

Tip! Den Helder en Texel.

6,3

Beoordeling door A.M Aad Corvers uit Utrecht, op 15 augustus 2017 (Gezin)

Praktische ligging.

Oubollig.

Tip! Uitstekende locatie voor het eiland Texel.

6,8

Beoordeling door AHC Bruin uit Zoetermeer, op 16 augustus 2017 (Stelletje)

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Zowel voor het ontbijt als diner veel keuze en goede prijs-kwaliteitverhouding.

De kamer (002) was erg warm en snachts hoorde je regelmatig de ketel/boiler opwarmen. Alles oogt wat gedateerd maar de kamer is wel schoon en ruim.

Tip! Prima uitvalbasis voor uitgaan (erg veel te beleven) in Den Helder en een bezoek aan Texel.

8,6

Beoordeling door L.J.M. Augustijn uit Enschede, op 17 augustus 2017 (Stelletje)

De omgeving verkent met onder andere Texel.

De inrichting beneden in het hotel oud en veel rommel zoals potje en slecht meubilair het geheel verdient een opknapbeurt.

Tip! De haven van Den Helder is mooi om te bezoeken uitstapje Texel heel leuk om te doen op de terug weg Schagen en Alkmaar bezocht de moeite meer dan waard.

7,3

Beoordeling door Anoniem, op 17 augustus 2017 (Stelletje)

De locatie: dicht bij het station en het centrum.

De kamer was sterk gedateerd maar wel netjes. Het diner was erg eenzijdig. Het ontbijt was pover. Mogelijk mochten wij i.v.m. met de prijs ook niet meer verwachten. Het personeel was voorkomend.

6,8

Beoordeling door JEM Josée Vlek-van Hoorn uit Nijmegen, op 13 augustus 2017 (Stelletje)

De Boeddha beelden, het vriendelijke personeel, ruime kamer, het heerlijke terras, de ligging van het hotel.

Uitzicht op de parkeerplaats, parkeren van auto's op 10 cm van onze kamer, je kunt daardoor geen raam openzetten. Maar de kamer was niet duur dus we klagen niet! Wel beter aangeven dat de Boeddha's te koop zijn! Dan hadden we er zéker niet een in Den Helder gekocht!

Tip! Op loopafstand van Willemsoord. Heerlijk om daar vanaf het hotel nog even rond te wandelen. Vanaf de trein meteen de kamer in en vanaf de kamer meteen de bus in voor de boot naar Texel, ideaal.

9

Beoordeling door G.J.A. Bennink uit Rijssen, op 14 augustus 2017 (Gezin)

Een heel leuk hotel voor de aktieprijs.

8,6

Beoordeling door E.A. van Dijk uit Deventer, op 14 augustus 2017 (Gezin)

8,2

Beoordeling door M.A.C. Megens uit Eindhoven, op 11 augustus 2017 (Stelletje)

Goed ontvangst, hele vriendelijke mensen, fijn hotel. Een prima ligging, midden in het centrum, vlakbij het station.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 6 augustus 2017 (Stelletje)

8,8

Beoordeling door F Post uit nijmegen, op 4 augustus 2017 (Gezin)

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 1 augustus 2017 (Stelletje)

Bed was niet fijn om op te liggen. Open douche.

6,4

Beoordeling door S.M. Roede uit Appelscha, op 1 augustus 2017 (Stelletje)

Vriendelijke ontvangst en er is goed rekening gehouden met vegetarisch eten bij het arrangement. Hotelkamer was netjes en de bedden sliepen goed.

Het was erg warm op de hotelkamer, maar dit is natuurlijk weersafhankelijk.

Tip! Dagje Texel is een aanrader, De Texelse Chocolaterie en Texels Bierbrouwerij zijn aanraders. Daarnaast is Ford Kijkduin het bekijken waard. Maar ook even lekker uitwaaien aan zee is heerlijk.

8,6

Beoordeling door H.E.M Derks uit Nijmegen, op 2 augustus 2017 (Stelletje)

Vriendelijk personeel, perfecte locatie tegenover het station en regen het helaas uitgestorven centrum.

Het hotel is wel sterk verouderd, maar alles was schoon en netjes. Prijs en kwaliteitsverhouding is in evenwicht.

Tip! Zoals eerder vermeld is het centrum van den helder uitgestorven veel leegstand miste gezellige terrasjes. De tickets naar Texel gebruikt en daar was het geweldig, zeker de Koog is de moeite van een bezoekje waard.

7

Beoordeling door PHJ Scheers uit Gendringen, op 19 augustus 2017 (Gezin)

Rustige omgeving, prima bedden.

In het hotel niet alles echt schoon. De eetzaal/het cafe en het trappenhuis naar de kamer ziet er rommelig/onverzorgd uit en er mag wel eens een keer goed afgestoft worden. Het ontbijt was matig.

Tip! Er is weinig te beleven in Den Helder.

5,3

Beoordeling door MGE Besselink uit Lathum, op 30 juli 2017 (Stelletje)

Kamer was wel goed, maar was erg lawaaierig door aggregaat.

6,6

Beoordeling door RWM Elizen uit APELDOORN, op 27 juli 2017 (Gezin)

De douche, prachtig. Alleen vreemd dat het niet afgesloten was voor privacy. Heel mooi nieuw sanitair.

Dat 1 mevrouw op die bewuste avond alles alleen moest doen, van afwassen tot serveren. Ze liep haar longen uit haar lijf. Dat was echt sneu!

7,3

Beoordeling door Anoniem, op 25 juli 2017 (Stelletje)

Door zijn het gewoon zijn best prettig.

Het parkeren zo ver uit de buurt en daaraan verbonden koffer / tas flink eind moeten sjouwen.

Tip! Marine museum en heen en weer naar Texel.

6,6

Beoordeling door J.H. Boerma uit Steenbergen, op 23 juli 2017 (Stelletje)

Inrichting was wel gedateerd maar deed heel leuk aan. Vooral het soort meubels was heel mooi en apart. Het personeel was ook heel vriendelijk. De kamers waren lekker ruim.

Het ontbijt was karig en werd slecht bijgevuld.

Tip! Locatie lag mooi in het centrum en van daaruit waren mooie dagtrips te maken, o.a. naar Texel.

7,4

Beoordeling door BGM Buil uit Oldenzaal, op 23 juli 2017 (Gezin)

Het ligt heel gunstig t.o.v. de trein en bus. En ook nog bij het centrum. Wat eenvoudig maar leuk hotel aan ieder aanbevelen

9

Beoordeling door Anoniem, op 28 juli 2017 (Stelletje)

Fietsen op texeT.

Tip! Het eiland Texel was ook de bedoeling om er te fietsen.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 29 juli 2017 (Stelletje)

Dichtbij centrum, station, haven.

Tip! Heerlijk gefietst.

8

Beoordeling door Anoniem, op 12 juli 2017 (Stelletje)

5,8

Beoordeling door H.M.A. Rooijakkers uit Eindhoven, op 16 juli 2017 (Gezin)

De ligging van het hotel, goed ontbijt, mooie kamer met fantastische grote TV, spare ribs waren geweldig.

De kastruimte was wat weinig en planchet boven wasbak ontbrak, ook was het fietshok aan de kleine kant.

Tip! De omgeving is fantastisch, lekker dicht bij haven en tegen het centrum aan, wat mij verraste was botanische tuin midden in centrum, ook leuk om die te bezoeken.

9

Beoordeling door Anoniem, op 9 juli 2017 (Stelletje)

Leuk en gezellig personeel!

Tip! Texel dichtbij!

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 4 juli 2017 (Gezin)

Prettig personeel. Dat het in de stad was en dat je toch snel aan zee bent.

Tip! De diverse musea en het fort, plus de boot naar Texel.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 5 augustus 2017 (Stelletje)

De locatie, vlakbij de bussen, het station en de winkels.

Het ziet er erg oubollig uit, veel mensen op de vloer en niet altijd even vriendelijk .

6,4

Beoordeling door A.J. Knippels uit Drunen, op 1 juli 2017 (Gezin)

9,8

Beoordeling door WP Haan uit sint-michielsgestel, op 23 juni 2017 (Gezin)

Gastvrij!

Ben een beetje verbrand door de zon eigen schuld.

Tip! Leuk fietsen op Texel.

7,8

Beoordeling door J Meerwijk uit De Bilt., op 15 juni 2017 (Stelletje)

Rust en veel uitreiking mogelijk heden.

Dat we weer naar huis toe moesten.

Tip! Kon iets beter en Texel was beste bezienswaardigheid.

7,3

Beoordeling door H.J.M. Derksen uit Stokkum, op 14 juni 2017 (Groep)

De gezellig inrichting. De aankomst was hartelijk met gratis koffie en snelle afhandeling.

Vriendelijk personeel maar in de keuken werkt men met enig gemak. Tot 3 keer gevraagd om het saladebuffet aan te vullen, waarop ze JA zeggen en NEE doen. Verder toch een prima verblijf gehad.

Tip! Texel was leuk en mooi.

7,8

Beoordeling door M.J.W. de de Kort-Pijnenburg uit 'S-HERTOGENBOSCH, op 13 juni 2017 (Gezin)

Lekker dicht bij het station en bij de binnenstad en het was makkelijk dat de bus na de pond van Texel ging.

Het toilet op de begane grond bij het restaurant zat een sensor van het licht in het voorhalletje en niet in het toilet zelf. Dus als gevolg dat wanneer je er iets te lang opzit het licht op het toilet uitging. Heb dit doorgegeven aan de receptie. Of hier iets meegedaan wordt weet ik niet.

Tip! Heel leuk was de tocht na de zeehondjes met een bootje vanaf de haven, en de rondleiding op de kaasboerderij.

7,6

Beoordeling door R.M.W Schot uit Oost-Souburg, op 3 juni 2017 (Stelletje)

De ligging van het Hotel, we kwamen met de trein en tegen over het station staat het hotel. Den Helder is gezellig om te winkelen en ook mooi om een wandeling naar de haven te maken.

De kamer van het hotel had vaste vloerbedekking en dat vinden wij niet prettig. De badkamer was een beetje nauw mag wel wat ruimer.

Tip! Geniet van den Helder en neem ook de veerboot naar Texel, prachtige boot en heel leuk om op Texel naar Den Burg en De Koog te gaan. Op de fiets is het prachtig om daar rond te rijden. Overal zijn fietsen te huur. Met de auto kan je het eiland helemaal zien.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 5 juni 2017 (Stelletje)

Ligging.

Diner (burger schotel) geen smaak.

Tip! Den Helder leuke stad. Texel Den Burg erg leuk. Alkmaar, de kaasmarkt.

7

Beoordeling door M. Lubberts uit Twello, op 6 juni 2017 (Stelletje)

Dat het gemoedelijk is. Veel kan! Fiets opladen in 't restaurant. Kaartclubs. Zangkoren.

Matrasbodem niet van deze tijd. Toilet te klein.

Tip! Haakjes om kleding op te hangen. Plancet. (kamer 106).

5,4

Beoordeling door Anoniem, op 8 juni 2017 (Stelletje)

Lekker balkon opmde zon in centrum, lekker gegeten. Met de bus naar haven en met gratisnticket naar Texel!

Tv was niet zo scherp, maar niet erg hoor voor 2 nachten!

Tip! Centrum heeft veel winkels, boot naar Texel!

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 17 mei 2017 (Stelletje)

Het was leuk om te logeren in mijn geboorteplaats. Het gratis tochtje met de boot naar Texel was ook heerlijk mede dankzij het mooie weer. Het hotel ligt in het centrum en heeft een gezellig terras.

Tip! Er ligt informatie in het hotel.

8,2

Beoordeling door A Ten Kortenaar uit Huizen, op 2 augustus 2017 (Stelletje)

Gezellig hotel. De kamer op zich prima, maar de ligging was een 1.

Onze kamer (nummer 1), lag aan achterkant met afvalcontainers bij het raam, dus geen uitzicht en een draaiende airco. Dat was wel heel jammer.

6,2

Beoordeling door Anoniem, op 22 mei 2017 (Stelletje)

Ongedwongen sfeer. Vriendelijkheid personeel.

Tip! Veel meer te zien/beleven dan gedacht.

8,6

Beoordeling door HJW Hagen uit Velp, op 14 mei 2017 (Gezin)

Gezellige ruime kamer. Vriendelijk personeel.

9

Beoordeling door G.M. Meurs uit Laag Soeren, op 15 mei 2017 (Individueel)

Alles.

Tip! Gratis vervoer van de bus naar de boot! Dag fietsen gehuurd op Texel om het eiland te verkennen. Heerlijk vanaf de boot over de dijk gewandeld en de stad verkend.

8,2

Beoordeling door PAH Swinkels uit Bakel, op 12 mei 2017 (Stelletje)

6,3

Beoordeling door Anoniem, op 6 mei 2017 (Stelletje)

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 14 juli 2017 (Stelletje)

Locatie.

De temperatuur op de kamer, op de begane grond geen airco.

Tip! Texel en de haven.

8,6

Beoordeling door R van der Werve uit Leusden, op 8 mei 2017 (Gezin)

8

Beoordeling door JOZEF Gevels uit willebroek, op 25 april 2017 (Gezin)

No-nonsenshotel, je voelt je direct op je gemak Hartelijke ontvangst ontbijt verzorgd prijs-kwaliteit o.k.

Tip! Kaasmarkt Alkmaar bezocht, eiland Texel bezocht.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 6 april 2017 (Stelletje)

Den Helder is een gezellige stad, en ook de overtocht naar Texel met onze fietsen was geweldig.

8

Beoordeling door Anoniem, op 6 april 2017 (Gezin)

Geweldig goed hotel met hele lieve mensen. De kamer was super! Het eten was ook geweldig.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 1 april 2017 (Stelletje)

Je kan gemakkelijk en snel met de boot naar Texel en je kan elektrische fietsen bij het hotel huren.

Tip! Snel met de boot naar Texel. Het station ligt aan de overkant van het hotel.

8,2

Beoordeling door L Van Essen uit Hoogeveen, op 30 maart 2017 (Stelletje)

Leuk welkom, fietsen snel geregeld, komen zeker nog eens terug.

Tip! Heerlijk naar Texel geweest.

7,6

Beoordeling door M.J. Gidding uit Wijchen, op 22 november 2016 (Gezin)

Het hotel ligt mooi in het centrum.

Veel wind.

Tip! Een goede uitvalsbasis om naar Texel te gaan.

7,6

Beoordeling door H Bisschop uit Meppel, op 16 oktober 2016 (Stelletje)

Dicht bij de zee en het water en de veerboot.

Tip! Mariene en reddingsmuseum. Het eiland Texel.

7,8

Beoordeling door N.A.M Kuipers uit Den Dungen, op 26 september 2016 (Gezin)

8

Beoordeling door F van Grafhorst uit Kampen, op 10 september 2016 (Groep)

7

Beoordeling door MTJA MTJA Theunissen uit Malden, op 2 december 2016 (Stelletje)

Zeer centraal en dichtbij de veerboot en het Marinemuseum. Degelijk maar knus hotel, zeer goed eten! Zeer vriendelijk personeel.

Het centrum van Den Helder stelt niet veel voor. De kamers waren wat gehorig.

Tip! Dagje Texel met de boot, neem een huurfiets. De boottocht vanuit haven Oudeschild naar de zeehonden op de razende bol. Strandpaviljoen Paal 17 aan het strand is zeer gezellig! Filmpje pakken in Utopolis Den Helder.

8,5

Beoordeling door Anoniem, op 18 juni 2016 (Gezin)

8

Beoordeling door ACN Looman-Tieken uit Heerhugowaard, op 28 juni 2016 (Individueel)

Zeer centraal en goede verzorging.

Tip! Wij zijn een dagje op Texel geweest en dat is altijd de moeite waard.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 25 mei 2016 (Stelletje)

Een goede accomodatie, leuk personeel, schone kamers incl. sanitair.

Tip! Texel bezocht.

8,4

Beoordeling door S.A.M. Aartsen uit Utrecht, op 28 april 2016 (Stelletje)

Alles was prima, maar niet professioneel, niet erg lekker of erg netjes.

Tip! Leuk om een dagje Texel te doen.

5,8

Beoordeling door Anoniem, op 10 mei 2016 (Stelletje)

In het centrum.

Er was geen goede fietsen stalling voor onze fietsen. Tweede nacht buiten op straat gestaan.

Tip! Fort Kijkduin was leuk. Heel dichtbij voor met de boot naar Texel.

8,2

Beoordeling door M Meijer uit De Rijp, op 7 juni 2016 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door P.T. van der Kwaak uit Alphen aan den Rijn, op 3 mei 2016 (Stelletje)

Dat het hotel makkelijk bereikbaar is en vriendelijke personeel.

De enigszins harde bedden.

8,4

Beoordeling door G Oosting uit Smilde, op 15 juni 2016 (Gezin)

De vriendelijkheid van het personeel. Het goede ontbijt. Hotel ligt mooi in het centrum.

Hotel ligt aan een drukke weg.

Tip! Dagje fietsen op Texel. Een must. Dagje fietsen in de kop van Noord- Holland.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 3 november 2016 (Stelletje)

De ligging is ideaal, het ontbijt goed en vers. De aanbieding met alles erbij super.

De kamer met twee losse bedden.

Tip! Ga naar Texel en het Maritiem museum.

6,8

Beoordeling door I. Louwrier uit LEIDSCHENDAM, op 7 juni 2016 (Groep)

Prima locatie bij het station, bus (o.a. naar Texel) en in het centrum.

Geen informatie over hoe op Texel (boot) te komen. We kregen wel een kaartje om over te varen met de boot.

Tip! Fort Kijkduin bezocht: geweldig! Mooi en interessant om te zien en heel vriendelijke vrijwilligers met veel kennis van het fort die een rondleiding verzorgen. Een aanrader.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 24 mei 2017 (Groep)

Het was een goed hotel, niet meer zo nieuw, maar heel gemoedelijke sfeer. Aardige mensen.

Tip! Heerlijke omgeving om te fietsen.

8

Beoordeling door J.J. Wagemans-Barendrecht uit Zoetermeer, op 14 juli 2017 (Stelletje)

Het is een gezellig familiehotel. Goed ontbijtbuffet en diner. Heerlijk fietsen in de omgeving en Texel op 'vaarafstand'.

Vrij warme kamer en harde matrassen.

8

Beoordeling door Anoniem, op 21 mei 2017 (Stelletje)

De ligging t.o.v. van de veerpont naar Texel. Verders de knusse serre van het hotel.

De ligging van het hotel, aan een drukke weg, en vlak naast eindstation van de trein.

Tip! Het eiland Texel, prachtig om te fietsen, verder in de omgeving, in de plaats Anna Palona de mooie tuin met de naam De Poldertuin, wordt wel Klein Keukenhof genoemd.

7

Beoordeling door M.C. van Stenis uit Dordrecht, op 29 mei 2017 (Stelletje)

De mogelijkheid om over te steken naar Texel.

Niets, wel vonden we het slechte openbaar vervoer op Texel een minpuntje. Ten eerste was de lijnbus naar Den Burg al weg nadat ik een foto van de veerboot gemaakt had en moesten we toen een uur wachten. Ten tweede bleek de hopper voor ons niet toegankelijk wegens het ontbreken van een creditcard en tan-codes voor betaling per Ideal. Dit zou toch anders moeten kunnen!

Tip! Leuke wandeling gemaakt op de heenweg naar den Helder in het Zwanenwater in Callantsoog.

8

Beoordeling door H Bisschop uit Meppel, op 28 juni 2016 (Stelletje)

Een kamer met balkon.

Dat je in de nacht geen raam kon los doen. Het was te warm op de kamer.

Tip! Een dagje Texel, of langs de zee fietsen. Museum bezoek.

8,4

Beoordeling door J.B.G. Lammers uit Den Haag, op 4 april 2017 (Stelletje)

Vriendelijke ontvangst, keurige kamer, gezellige eetzaal.

Op beide avonden was er in de belendende zaal een kaarttournooi gaande wat na middernacht voor behoorlijk wat overlast zorgde.

Tip! Marinenuseum en dagje fietsen op Texel!

7

Beoordeling door J.H. Höfkes uit Lathum, op 2 mei 2017 (Gezin)

Aardig personeel. Goede positie om dagje naar Texel te gaan.

Den Helder als stad is minder interessant, omdat wat wij hebben gezien qua woningbouw e.d. het geen enkele uitstraling heeft.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 14 april 2016 (Gezin)

Mooi centraal in Den Helder en toch vrij rustig. Lekker gegeten.

Op vrijdagavond was er een bridge-avond en werd er driftig geschoven met stoelen tot vrij laat in de avond. Dat schuiven klonk irritant hard door op de kamers achter de zaal. Tip: maak viltjes onder de stoelen!

Tip! Zaterdag heerlijk naar Texel geweest, fietsen gehuurd en rond gefietst op dat prachtige eiland. Ook de strandwandeling zondag, met afsluitende de lunch bij Nogalwiedes was genieten.

7,5

Beoordeling door M.M. van Strien uit HARDINXVELD-GIESSENDAM, op 3 juli 2016 (Stelletje)

Het was een gezellig verblijf met een goede lokatie zo in het centrum. Het personeel was goed, aardig en behulpzaam.

De kamer was wat verouderd. Het balkon mag wel eens goed schoongemaakt worden. De t.v. was erg slecht, NPO 1 had slecht beeld, NPO 3 stond er niet op en er waren nog een paar bekende commerciële zenders niet beschikbaar. De verlichting in de badkamer was erg matig. Als een vrouw zich wil opmaken voor de spiegel is de verlichting onvoldoende.

Tip! Strand is een mooi uitje. Texel is een zeer mooi uitje. Het aanbod van winkels is voldoende.

8,6

Beoordeling door J Langeraar uit Veenendaal, op 19 juli 2016 (Gezin)

Het sfeervolle familie hotel, vlak bij ( bus- NS station, het nabij gelegen winkelcentrum, ca. 2,5 km van de veerboot naar Texel. Hotelkamer met balkon met uitzicht op de watertoren, goed bedienend personeel.

De lift (erg klein) en de trap naar de kamers. Afstand naar de onbetaalde parkeerplaatsen.

Tip! Aan te bevelen is op donderdag de markt in den Burg (Texel); schapendag. De rondvaart naar de zeehonden, wel gaan op de tijdstippen dat de boot vaart. Restaurant Klift en de prima verzorgde visrestauranten zowel op Texel als naast het hotel Wienerhof en de markt op zaterdag naast het hotel Wienerhof.

9,5

Beoordeling door FRANK Hartman uit Apeldoorn, op 17 mei 2017 (Stelletje)

In het centrum. Mooie kamer. Leuke sfeer.

Jongeren die op straat aan het schreeuwen waren. De meiden van kamer 109 maakten erg veel lawaai. Voornamelijk midden in de nacht. Heb zelfs een keer aangeklopt en er wat van gezegd.

Tip! Mooie fietsomgeving. Lekker dicht bij de boot naar texel. Marinemuseum was erg leuk.

7,8

Beoordeling door C.M Kerklaan uit De Lier, op 6 mei 2017 (Groep)

Centraal gelegen.

Gedateerd en het parkeren. Er staat vrij parkeren maar het is voor 5 uur. Als je de hele dag wilt is dat geen optie of wel lastig.

Tip! Zoals ik al vertelde centraal gelegen, zoals naar Texel. Trein voor de deur. Goed te doen.

6,4

Beoordeling door Anoniem, op 4 mei 2016 (Gezin)

Aardig en behulpzaam personeel. Goed ontbijt en prima diner.

Kamer wat gedateerd.

Tip! Marinemuseum, Fort Kijkduin, Fietsen omgeving, Reddingsmuseum, Texel.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 11 mei 2017 (Gezin)

Met de boot naar Texel.

Het hotel is oubollig en niet erg schoon onze slaapkamer was vrij nieuw en zag er goed uit. Prima bed.

7

Beoordeling door W Lorwa uit Vlaardingen, op 17 mei 2016 (Stelletje)

Dat we gelukkig mooi weer hadden, en we behalve slapen en het ontbijt niet in het hotel hoefden te verblijven.

Het bijgebouw waar onze kamer was.

6

Beoordeling door J.A.A. van de Pol uit Helmond, op 21 maart 2017 (Stelletje)

De ligging van het hotel dicht nabij het NS station, en de overtocht naar Texel.

De tijdelijke, slechte toegankelijkheid van de entree.

Tip! De overtocht naar Texel en het winkelcentrum van Den Helder.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 5 mei 2017 (Gezin)

Aan het uiterlijk van het hotel zou je niet verwachten dat de kamers zo mooi, netjes en modern zijn! Het hotel is gelegen in het centrum maar 's avonds en 's nachts is het heel stil. Het ontbijt was heerlijk. Er was een probleem met de verwarming op onze kamer, maar dat werd netjes opgelost. De aardige technische man liet zelfs een extra elektrisch kacheltje brengen uit zijn privébezit. Er stond een grote HD televisie met prachtig beeld. We hadden wel een dagje langer willen blijven.

Dinsdagavond was het in het centrum heel stil. Er waren niet veel eetgelegenheden open. Er was niet veel te zien.

Tip! De bootvoetgangerskaarten konden we met bijbetaling omzetten in een autodagkaart, want het was veel te koud. Op Texel bezochten we het Juttersmuseum. In de afgelopen 33 jaar wel 10x groter geworden. Ook leuk voor kinderen! Fort Kijkduin is ook een aanrader. Je kunt buiten in de bunkers kijken en binnen zijn lange gangen. De vissen in het aquarium leven ook in de Noordzee en dat is leuk, want die liggen immers op je bord! Op de heenweg kwamen we over de Afsluitdijk, toch ook best wel speciaal.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 27 april 2017 (Gezin)

Omgeving en dicht bij stond.

De werkzaamheden van de weg, maar kunnen jullie niks aan doen. Vooral het geluid van de weg.

Tip! Wij vonden het uitje naar Texel leuk, ook omdat de bus kortbij is. Het was gezellig.

7,8

Beoordeling door JWA Viskaal uit Slagharen, op 9 mei 2017 (Individueel)

Heel gastvrij en vriendelijk personeel, uitgebreid ontbijt.

Kamer en meubilair is oubollig, mix van diverse stijlen.

Tip! Centraal in het centrum, bezoek de diverse musea.

7,3

Beoordeling door J.H. Loomeijer uit Vriezenveen, op 7 mei 2017 (Gezin)

Hartelijk welkom met een lekkere kop koffie. Ruime kamer en netjes. Prima ontbijt zeer uitgebreid. Kortom Dik voor elkaar en prima prijs/kwaliteit.

Meer ruimte om de fietsen binnen te zetten was mooi geweest.

Tip! We waren bij Fort Kijkduin en een dag naar Texel met de fiets , leuk en zeker een aanrader! Dat Wienerhof mooi op loop afstand van het centrum is, was erg fijn. We komen graag nog eens terug. Bedankt voor een aangenaam verblijf. Fam. Loomeijer.

8,4

Beoordeling door W. Strokappe uit Apeldoorn, op 15 maart 2017 (Stelletje)

Het is een ouderwets familiehotel, positief bedoeld.

De ingang van de kamer in een soort patio, kunstgras voor de deur dat erg nat was.

Tip! Het bezoek aan Texel is de moeite waard.

8,2

Beoordeling door A van der Wel uit NAALDWIJK, op 9 augustus 2016 (Stelletje)

De kamer (002) was heel erg warm en niet koel te krijgen.

Tip! Den Helder op zich is een heel bijzondere stad en het uitstapje naar Texel was ook heel bijzonder.

8,4

Beoordeling door A Koning uit Rotterdam, op 21 mei 2017 (Stelletje)

Vriendelijk personeel, lekker eten.

Open douche in hotelkamer was minder.

Tip! Boot naar Texel zeker doen!

8

Beoordeling door PJM Holdorp uit Hilversum, op 7 april 2017 (Stelletje)

Locatie dicht bij centrum, station en op fietsafstand van veerboot naar Texel. Keurige gerenoveerde kamer, maar alleen bereikbaar via onoverdekt dakterras! Vriendelijk personeel dat goed hun best doet.

De locatie van het hotel, dat zelf wat gedateerd aandoet, gelijk de hele directe omgeving. Geen eigen parkeerplaats, was wel aangekondigd. Bleek toch op een gemeentelijk parkeerterrein te zijn, achter het hotel maar niet gratis (behalve 2 uur met blauwe schijf) en op zondag. Dus toch elders moeten parkeren.

Tip! Huisduinen was een verrassing. Mooi gelegen op de scheiding van Marsdiep en Noordzee.

6,6

Beoordeling door DGJM Sprengers uit Geldrop, op 8 mei 2017 (Stelletje)

Ligt mooi en centraal goed ontbijt en hele fijne mensen daar.

De bedden waren slecht.

Tip! Makkelijk dat alles dicht in de buurt is en ook een uitstapje naar Texel is ideaal.

7,8

Beoordeling door AAM Verhaar uit Koog aan de Zaan, op 9 april 2017 (Gezin)

De eigenaar stond midden in de maatschappij van Den Helder, maar ook van enkele plaatsen in de derde wereld en vertelde enthousiast over Bali.

De kamerdeur sloot niet meer uit zichzelf, maar renovatie lijkt voor de deur te staan.

Tip! Den Helder is een stad in beweging, en dat mocht ook wel eens. We hebben genoten van het voormalige marineterrein Willemsoord, van het wandelpad aan zee en van de Aziatische tuin.

7,4

Beoordeling door L.W. van der Velde uit Zwolle, op 13 april 2017 (Stelletje)

Lekker eten! Goede service.

Beetje gedateerd.

Tip! Heerlijk gefietst en je bent zo op Texel.

7,6

Beoordeling door J.C.A. Bernart uit Nieuwegein, op 21 mei 2017 (Stelletje)

Mooi centraal en dicht bij de natuur.

Parkeergelegenheid gratis maar vereist enig puzzelwerk. Ventilatie van de kamer op de begane grond niet ideaal.

Tip! Donkere duinen met strand prachtig. Uit als mogelijkheid naar Texel ideaal, ook zonder auto.

8,4

Beoordeling door H J Brummel uit Apeldoorn, op 12 april 2017 (Gezin)

Leuk familie hotel, knus. Het heeft wat.

Parkeren is een ramp, met parkeerschijven maar 2 uur parkeren dan weer de schijf verzetten.

Tip! De haven, musea, de markt op zatredag, leuke andere winkels die je niet vind in grote steden, leuke mode winkels en aparte kleding.

7,7

Beoordeling door A.M Bouwmans uit lekkerkerk, op 24 november 2016 (Stelletje)

Vriendelijk personeel, vroeg ontbijten.

Parkeerprobleem bij aankomst, niet gratis en wachten op een parkeerplek. Flinke afstand rijden naar gratis parkeergarage. Op loopafstand goed te doen en dan dicht bij hotel. Wij hadden extreem slecht weer (storm-regen), dan is het afzien om de auto te bereiken.

Tip! Het diner was goed maar te grote porties, wel smakelijke spareribs. De koffie verdiend nog wel wat aandacht.

7

Beoordeling door Anoniem, op 16 april 2017 (Individueel)

Samen met mijn moeder, familie kunnen bezoeken en het centrum van Den Helder blijft gezellig.

Slechte ventilatie in de slaapkamer geen mogelijkheid om raam open te zetten wel op 1 spleetje. De werkzaamheden voor de deur. Bedden vrij hard. Slechte toegankelijkheid voor rolstoelbezoekers en geen mogelijkheid tot zittend douchen. Douchestoel of kruk kan al handig zijn. Parkeren met blauwe zonekaart; dit is niet gratis, want je moet je kaart steeds bijstellen, anders krijg je toch een bekeuring.

Tip! Het is dichtbij het centrum van Den Helder en tegenover het station en busvervoer. Ook ben je dichtbij de zee, leuke restaurantjes, zoals "nogal wiedes". De marine haven en in juli de vlootdagen en de juttertjesmarkt.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 11 mei 2017 (Gezin)

Vriendelijk en hulpvaardig personeel. De twee vrijkaartjes voor de boot naar Texel.

De kamer was summier, geen zeepje of shampoo. Een douchegordijn wat in de bak hangt is niet schoon. Lampjes stuk en de brandkast werkte niet, knop stuk.

Tip! Texel is een prachtig eiland om te fietsen en te wandelen. Elk uur gaat de boot stipt op tijd. We hadden het geluk dat de bollenvelden nog in bloei stonden. We hebben genoten van het weekendje weg.

6,4

Beoordeling door G Vasse uit Nieuwleusen, op 12 mei 2017 (Stelletje)

Wij hadden een heel lawaaiige kamer op de begane grond. Tot laat 's avonds lawaai van personeel die afval buiten in de container gooit. Kortom, wij gaan niet gauw weer naar dit hotel.

Tip! De omgeving is mooi. Mooie fietsroutes.

6,6

Beoordeling door F,.A.M. Maas uit Rotterdam, op 9 augustus 2016 (Stelletje)

Dicht bij het NS station. Vriendelijke ontvangst en personeel. Het eten was erg lekker. Wij konden 's avonds gezellig zitten en drankjes drinken. Wij komen zeker nog eens terug. Ruime kamer en kastruimte. Kluisje op de kamer en gratis. Den Helder en Texel waren heel leuk en mooi.

Het douchewater was niet stabiel, was niet af te stellen. Nadat wij de volgende dag dat hebben doorgegeven, was het de volgende dag verholpen.

Tip! Marinemuseum is heel bezienswaardig ook voor vrouwen. Mooie wandelingen en leuke winkeltjes in Den Burg op Texel.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 8 mei 2017 (Stelletje)

Omgang met de mensen die er waren.

Zelf alsmaar koffie halen, moest op tafel staan.

Tip! Mooie winkelstraten. Onderzeeboot marine. Bezoek Texel.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 31 maart 2017 (Stelletje)

Dichtbij station waar volop gebouwd werd en dus een slechte tijd en zeer ongezellig maar ja.

Het hotel zelf is oud en slordig bv. als je uit de lift stapt en naar buiten naar je kamer gaat; zeer rommelig. Oud hoeft helemaal niet erg te zijn maar die kast bv. naast de lift! Ook het feit dat er geen trap bereikbaar was vonden wij een naar idee i.v.m. brandgevaar.

Tip! Dichtbij winkels voor die dat prettig vindt. Dichtbij station. Jammer dat de laatste boot heen en weer voer zonder ons (ambulance) en wij uiteindelijk een taxi moesten nemen naar het hotel omdat de bus vertrokken was. Hier kan het hotel uiteraard niets aan doen maar vervelend was het wel want voor dat je een taxi hebt!

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 14 mei 2017 (Gezin)

Dat wij vlak bij de boot zaten voor een dagje Texel en mooi in het centrum. Heel vriendelijk personeel en het eten was goed.

Beetje te laag bed en wat onduidelijk waar de nooduitgang was, een beetje sluip door, kruip door.

Tip! Mooi een dagje Texel gehad met een kortingsbon voor de boot. Verder was de omgeving niet onbekend voor ons, dus geen specifieke plekjes wat wij aangedaan hebben.

7,4

Beoordeling door G Zandink uit Hasselt, op 14 november 2016 (Stelletje)

Leuk bij het centrum.

Auto niet bij het hotel kunnen plaatsen.

Tip! Dagje Texel.

7,2

Beoordeling door R.H.G. Bake uit Almelo, op 26 september 2016 (Stelletje)

Ontvangst soepel en vriendelijk.

Kamer apart van hotel, alleen via buiten bereikbaar.

Tip! Den Helder op zich in renovatie, maar locatie hotel tot veerboot naar het mooie Texel is af te lopen. ca. 15 minuten.

7,4

Beoordeling door K.J. - Strookman uit Ede, op 20 april 2016 (Gezin)

We waren er even lekker uit.

Het slechte weer.

Tip! Mooi fietsen, in een mooie omgeving en Texel is een heel mooi eiland.

8

Beoordeling door Anoniem, op 5 december 2016 (Stelletje)

de ligging, ligt echt midden in het centrum van Den Helder.

Het ongezellige en vreselijk zakelijke personeel.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 28 april 2017 (Stelletje)

Goede kamer en schoon.

Veel personeel zonder herkenning (geen hotel kleding aan), geen parkeer plek vlak bij hotel.

Tip! Texel makkelijk te komen per fiets of lopend.

7,8

Beoordeling door B.T. Heijnen uit Huizen, op 27 september 2016 (Groep)

Leuke ligging , makkelijk met de bus,snel naar Texel. Maritiem Museum enz, leuk om te kijken. Snel bij de kust, Willemsoord leuk om te kijken.

De kamer was op een plaatsje, het raam was daar ook geen privacy.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 24 oktober 2016 (Stelletje)

Een sympathiek, sfeervol familiehotel. Centrale locatie, goede uitvalshoek voor treien, het verkennen van Den Helder en Texel. Prima kamer en lekker bad. Aardig personeel.

Dat het oversteken van het kunstgras van en naar onze kamer een natte bende was. Zeker met mijn suede schoenen.

Tip! Favoriet: Alles op Willemsoord, o.a. onderzeeër de Tonijn, grachten, de dijk, koffie bij Lands End, Huisduinen met vuurtoren de Lange Jaap, lunchen bij Nogal Wiedes, lopen door de Donkere Duinen naar het strand en uitzicht op het station tijdens het ontbijt bij Wienerhof. En niet te vergeten: de frisse lucht!

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 3 april 2017 (Stelletje)

De badkamer en het toilet waren gloednieuw. Klein maar keurig. Een verrassing omdat ik slechte recensies hierover had gelezen!

De omgeving was opgebroken maar daar kan het hotel niets aan doen. De koffie die men schenkt was niet lekker, wellicht een andere machine aanschaffen of ligt het aan de schoonmaak?

Tip! Marine museum is een aanrader. Daarnaast lekker gewandeld langs de zeedijk.

6,8

Beoordeling door P.A. Colpaart uit Goirle, op 23 maart 2017 (Gezin)

De locatie van het hotel in het centrum is eigenlijk het enige goede. En dat de weg en het terras open lag is niet de schuld van het hotel, maar was wel storend. Ook de kamer op de begane grond was geen succes met en parkeerplaats daar liggend en transport van en naar het hotel aan de achterzijde waar ze met pallets slepen, motorische geluiden, die om de 5 minuten aanslaan en meer van dat storende gebruiken bij een begane grond kamer direct aan de openbare weg. Jammer maar helaas. Niet voor herhaling bij ons.

Doods. Ontbijt was slecht geregeld, al komt het uiteindelijk enigszins goed. Te weinig personeel en te weinig tafels gedekt. En 2 ochtenden precies hetzelfde.

Tip! Onze fiets trip naar Texel was bijzonder goed geslaagd. Ook het bezoek aan het Marine Museum was de moeite waard. Dit hotel zal ik niet meer nemen en dat is bij ons voor het eerst sinds zeer vele jaren.

6,3

Beoordeling door MARIANNE van Marianne van Wijk-van den Bergh uit Nieuwolda, op 4 oktober 2016 (Individueel)

De ontvangst was vriendelijk en uitnodigend. Mooie grote kamer met mooie grote badkamer met ligbad. De kamer lag weliswaar aan de voorkant van het hotel, tegenover het station, waar het verkeer langs kwam, maar door de goede isolatie hadden we daar geen hinder van. Het eten was lekker en de bediening vriendelijk. Heel fijn een balkon aan de voorzijde, wat in de middag ook nog in de zon kwam te liggen, waardoor we buiten konden zitten.

Het licht dat de hele nacht aan was op de gang en door het raam, dat boven de deur scheen, waardoor het te licht was op de kamer.

Tip! We hadden ons verheugd op een dagje Texel, omdat bij het arrangement een gratis boottochtje daarheen was. Maar bij aankomst viel ik over een stalen buis op de parkeerplaats, die daar ter afbakening was aangebracht. Mijn knie bleek daarbij dusdanig beschadigd, dat ik niet meer op dat been kon staan en derhalve tot rust gedwongen werd. Mijn man is nog wel Den Helder in geweest en vond een bezoek aan de haven heel leuk.

8,4

Beoordeling door M.G, Slappendel uit pijnacker, op 25 maart 2017 (Stelletje)

Leuk om weer eens in Den Helder te zijn, midden in het centrum. Kamer was schoon op elk gebied. Je krijgt ruim voldoende voor deze prijs.

Het voorgstelde diner zou tegen een geringe meerprijs iets uitgebreider kunnen zijn. hou je niet van Spareibs, dan ben je veroordeeld tot de hamburger. gemist wordt vegetarisch. Maar ja anderzijds snap ik niet dat dit voor deze prijs allemaal kan.

Tip! Ja dat is van alles, maar we zijn van jongs afaan bekend met Den Helder. Fort Kijkduin id het bezoeken waard, maar ook op de oude marine werf is van alles te zien, b.v, een oude duikboot.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 6 oktober 2016 (Groep)

Het personeel was erg vriendelijk en het hotel was in het centrum.

De kamers (deuren/kozijnen) waren denk ik net geverfd en wel een beetje benauwd. Het ontbijt werd aangevuld door wel héél casual gekleed personeel (korte broek, hemdje en op slippers) maar het ontbijt was verder prima.

Tip! Erg veel leuke cafeetjes/restaurants aan de kade. Volgens mij heet het Havenkwartier o.i.d. en natuurlijk een overtochtje naar texel zo gemaakt!

7,8

Beoordeling door LJIM Braken uit Wijnandsrade, op 25 september 2016 (Stelletje)

Gast vrijheid.

De kamer was wel schoon maar heel oud niet meer van deze tijd.

Tip! Mooi omgeving en een plus punt de overtocht en het eten.

8

Beoordeling door H Scheffer uit Olst, op 24 februari 2017 (Stelletje)

De gemoedelijke sfeer in een klassieke aankleding van het hotel, met vriendelijk personeel.

Onze kamer op de begane grond lag naast een parkeerplaats en dus was het wat lawaaiig 's avonds en 's nachts. Het centrum van Den Helder vind ik er een beetje troosteloos bijliggen (maar dat heeft niks met het hotel te maken).

Tip! Het uitstapje naar Texel was leuk met de kaarten voor de veerboot die bij het arrangement hoorden. Ik denk dat het hotel daardoor wel inkomsten mislopen omdat klanten (zoals wij) op Texel blijven eten.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 13 november 2016 (Stelletje)

In het centrum.

Parkeergelegenheid.

7

Beoordeling door Anoniem, op 19 oktober 2016 (Gezin)

De combinatie met dagje naar Texel. Het goed verzorgde ontbijt met veel keuze mogelijkheid.

De ventilator gaat aan zodra je het licht in de badkamer aan doet, dat is hinderlijk zodra je 's nachts naar toilet gaat.

Tip! De stelling is mooi wandeltocht. Ook de gebouwen bij Willemsoord waren bijzonder en in het droogdok lag een oude houten driemaster. Op Texel hebben we gefietst, rondje Texel is ruim 50 km.

9

Beoordeling door M.J. Grobbee uit Kampen, op 26 oktober 2016 (Gezin)

We werden welkom geheten met een kop koffie. Het personeel was zeer behulpzaam. De kamers waren ruim, licht en schoon. De bedden waren goed.

Er waren wat kleine dingen die beter hadden gekund zoals een piepende/krakende badkamerdeur en een kunstgras bedekking op het terras die het regenwater vasthield.

Tip! Een aanrader voor bezoekers van den Helder is het Marine museum en ook een boottochtje naar het eiland Texel zou niet mogen ontbreken bij een bezoek aan dit deel van Nederland.

8,8