Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Beoordeling van Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe

Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe  

Fletcher Kloosterhotel Willibrordhaeghe - Aanzicht

Hotel - Deurne

Dicht bij winkelstad Eindhoven in het gezellige plaatsje Deurne, staat Fletcher Hotel-Restaurant Willibrordhaeghe. Dit voormalige klooster, waar priesters werden opgeleid, is omgebouwd tot modern viersterren hotel waar je van alle gemakken bent voorzien. Het is een prachtig hotel welke makkelijk te bereiken is dankzij haar centrale ligging. Je bent zo in het gezellige Eindhoven, Helmond of... meer info
vanaf 42 50 p.p.

Unieke deals ontvangen

338 beoordelingen 8.0

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

Krantaanbieding! 4 dagen Kloosterhotel Brabant

3 nachten v.a. € 78,99 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Deurne

1 nacht v.a. € 42,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Deurne

2 nachten v.a. € 80,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Dit cijfer is een gemiddelde van onze eigen verzamelde beoordelingen en die van andere partijen

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door C. Vermeij uit Heerhugowaard, op 14 december 2018 (Gezin)

Leuke locatie met geschiedenis. Heerlijk gegeten, gewoon alles goed.

Tip! Eindhoven was fijn om te winkelen. Leuke omgeving.

6,3

Beoordeling door WR Ten Veldhuys uit Hoofddorp, op 30 november 2018 (Stelletje)

Het idee alleen al, om in een voormalig Klooster te slapen. Wij zijn verrast, hoe Fletcher hier met behoudt van de kloostersfeer, er zo een mooi hotel van hebben gemaakt. Geen super grote kamer, maar je bent de hele dag buiten. Receptie, restaurant, fitnessruimte, alles bij elkaar zeer aan te raden. Met de fiets er op uit is ook geweldig. Er zijn er genoeg te huur.

Tip! Deurne zelf, bekend van Toon Kortooms en Asten en iets verder Venlo. Zoveel ruimte achter het hotel om te wandelen en fietsen. Het Klok- en Speelmuseum in Asten is een aanrader. Het Toon Kortooms park even buiten Deurne.

10

Beoordeling door H Ridderman uit Meppel, op 26 november 2018 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door R.E.T. van Kessel uit Velddriel, op 4 januari 2019 (Stelletje)

Locatie, binnentuin, ruimte bij de bar, ontvangstruimte, de gangen.

Restaurant is erg donker.

Tip! Uitstapje naar Griendtsveen gemaakt. Erg mooi en veel natuur. Gegeten in restaurant in de Heerlyckheid. Was heel erg de moeite waard.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 20 november 2018 (Stelletje)

9

Beoordeling door J Harms uit Vlissingen, op 19 november 2018 (Stelletje)

Bijzonder gebouw, prima verbouwd tot hotel. Wij hebben genoten van het verblijf.

Tip! Naar alle kanten mogelijkheid om te fietsen, iets wat wij graag doen.

8,5

Beoordeling door T Groenheiden uit Epe, op 19 november 2018 (Stelletje)

Mooie omgeving en het weer was geweldig.

Tip! We hebben heerlijk gefietst in de omgeving en lekker gegeten.

7

Beoordeling door Anoniem, op 21 december 2018 (Stelletje)

Tip! Jammer dat er geen lounge is waar je 's avonds kunt zitten!

8

Beoordeling door Anoniem, op 18 november 2018 (Stelletje)

Plezierig hotel, in mooie omgeving. Beslist een aanrader! In verband met het slecht ter been zijn, waren de lange gangen (wat toch wel zijn charme heeft) een klein obstakel. Maar we hebben het gelukkig gered!

Tip! Mooie omgeving om te fietsen en leuke dorpjes en plaatsen in de buurt.

7,8

Beoordeling door R Aardema uit Ter Apel, op 2 januari 2019 (Stelletje)

Bijzonder gebouw en verrassend verbouwd.

Kamers iets te klein, verder prima.

7,8

Beoordeling door B.J. Hendriks uit Wierden, op 30 december 2018 (Individueel)

Leuke ambiance, mooie locatie en vriendelijk personeel.

Te kleine kamer, omdat ik gebruik maak van een rollator.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 27 november 2018 (Stelletje)

Mooie omgeving, kamers mooi ruim, ontbijt veel variatie.

Op mijn vraag over de locatie van de begraafplaats van de paters had het personeel van het hotel helaas geen antwoord.

Tip! Mooie bossen om er te fietsen en veilige fietspaden.

8

Beoordeling door G.A. Daniels uit Amsterdam, op 27 november 2018 (Stelletje)

Prima locatie om wat steden te bezoeken en wandelingen te maken, ruime parking.

Kamer is voor een 4-sterren hotel niet goed genoeg: slechte douche (kleine straal en niet goed heet) en bovendien geen ijskastje op de kamer.

Tip! De Peel is een prachtig wandelgebied. Venray, Helmond en Eindhoven op korte afstand.

7,4

Beoordeling door M Amj Berbee-Wheatley uit Voorhout, op 26 november 2018 (Stelletje)

Vriendelijk, efficiënt en professioneel personeel. Het gebouw zelf en kamer was goed warm te krijgen; fijn tijdens een van de koudste weken tot nu toe. Ontbijt was uitgebreid en gevarieerd. Heel fijn dat een fiets route voor ons werd uitgedrukt.

Ik vond de kamer vrij klein; dit werd beter gemaakt door de ruime badkamer wat we konden gebruiken om onze tassen kwijt te raken en kleding te hangen.

Tip! Mijn man en ik fietste naar de Hertog Jan brouwerij in Arcen; mooie route en gelukkig hadden we fijne elektrische fietsen (gehuurd via het hotel) want op de terug weg werd het al snel donker en kouder dus konden we flink door trappen. Mooie omgeving en afwisselend.

7,4

Beoordeling door H. De Nijs -van der Kolk uit Nieuw Vennep, op 15 november 2018 (Stelletje)

Mooie omgeving, centraal gelegen en rustig.

9

Beoordeling door A De Roode uit Oegstgeest, op 14 november 2018 (Stelletje)

6,4

Beoordeling door Anoniem, op 14 november 2018 (Stelletje)

Mooi hotel, mooie fietsroutes.

Simpel ontbijtje, geen koelkastje op kamer.

Tip! Mooie omgeving voor fietsen en wandelen.

7,2

Beoordeling door APM Peperkamp uit Haarlem, op 19 november 2018 (Stelletje)

De ruime opzet van de gebouwen, genoeg te doen, ook bij minder mooi weer. De terrassen en bosrijke omgeving. Prima hotel en restaurant.

Helaas was er weinig personeel voor de bediening.

Tip! De plaats Deurne heeft een leuk en aantrekkelijk centrum, het doet klein en stedelijk aan.

7,6

Beoordeling door A Veerman uit Krommenie, op 14 november 2018 (Groep)

8

Beoordeling door LMJ te Marvelde uit Oldenzaal, op 10 november 2018 (Stelletje)

Was goed, lekker geslapen, heerlijk ontbijt, vriendelijk personeel .

We vonden de kamer ietsje te klein.

Tip! We hebben geluk gehad met het weer, ideaal om te fietsen. Dat hebben we ook gedaan!

7,5

Beoordeling door J. Post uit IJsselstein, op 10 november 2018 (Stelletje)

Ambiance.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 15 november 2018 (Stelletje)

De ontspannen sfeer in het hotel.

Tip! Mooi fietsgebied.

8,8

Beoordeling door J.A J.A TOUSSEYN uit Sluis Gem Sluis, op 11 november 2018 (Stelletje)

De omgeving, de uitgangspunten voor fietsen, rustige locatie.

Tip! Voor ieder wat wils.

10

Beoordeling door H. Wijnholds uit WINSCHOTEN, op 11 november 2018 (Stelletje)

Prachtige omgeving en schitterend gebouw zeer ruim opgezet. Ruime nette kamer met goed bed en prettige stoelen. En 15 stopcontacten (ongelooflijk). Het verblijf was achteraf eigenlijk te kort.

Tip! Heerlijk gefietst, klokkenmuseum bezocht en andere bezienswaardigheden.

9

Beoordeling door Anoniem, op 8 november 2018 (Stelletje)

Het restaurant was niet toereikend voor het aantal bezoekers, geen mogelijkheid om te dineren als je later binnen komt, je moet 's morgens al reserveren anders is er geen plaats meer en als je niet weet hoe laat dat je terug bent van een dag tocht dan heb je pech. dan ben je genoodzaakt om ergens anders iets te zoeken.

Tip! Je kunt hier goed fietsen daar kwamen wij ook voor.

7

Beoordeling door Anoniem, op 16 november 2018 (Stelletje)

Goede service van het personeel. Diner was uitstekend.

Kamer kan moderner, inrichting aanpassen, haken voor de jassen.

Tip! Veel te zien in de omgeving.

8,6

Beoordeling door J Oosterbroek uit Hattem, op 3 november 2018 (Stelletje)

De accomodatie.

Tip! Een mooie wisselende omgeving om te fietsen.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 2 november 2018 (Stelletje)

De locatie, je kon alle kanten op, mooie omgeving.

De kamer klein en net naast de lift, die ging zowat door de kamer heen.

7,2

Beoordeling door A.C.H. Windhouwer uit Apeldoorn, op 31 oktober 2018 (Gezin)

Het mooie weer en het terras onder de eikenbomen.

Als ernstig slechtziende licht dit hotel zeer moeilijk bereikbaar en zijn de mogelijkheden voor ontspanning minimaal. Ook personeel aan de receptie hield te weinig rekening met mijn slechtziendheid.

Tip! Hebben wij door slechte vervoersmogelijkheden niet kunnen maken.

6,6

Beoordeling door Anoniem, op 29 oktober 2018 (Gezin)

Uitgebreid ontbijt.

Tip! Museum Wiegert.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 29 oktober 2018 (Gezin)

Een heel mooie locatie en hotel.

De stoelen in de kamer zouden wel iets comfortabeler kunnen. Zelf vond ik het bed te zacht.

Tip! Een heel mooie locatie voor uitstapjes naar; Asten het klokken en Peel museum. Een aanrader. Overloon, Het Oorlogsmuseum.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 16 november 2018 (Stelletje)

De omgeving. Mooi om te fietsen. Het hotel zag er mooi uit. Mooie uitstraling.

Wij wilden 's avonds eten in het restaurant maar er was geen plaats meer. Wij hadden 's ochtends al moeten reserveren. Hier houden wij niet van. Als wij verblijven in het hotel verwachten wij dat er plaats is.

Tip! Mooi door de bossen kunnen fietsen. De markt in Deurne.

8

Beoordeling door Anoniem, op 9 november 2018 (Groep)

Bijzonder was het verblijf in een voormalig klooster, waarbij de kapel ook nog aanwezig was. Leuk waren de 2 routes door het kleine bos bij het klooster, alleen de lengte van de routes was toch minder lang dan aangegeven stond bij het begin. Wellicht vraagt dit om een correctie.

Mooie ruime kamers aan brede gangen, helaas ontbraken muurhaken in de kamer - voor de jassen - en in de badkamer. Dan was het geheel 100% geweest!

Tip! De wandeling naar het centrum van Deurne was voor ons ouderen net iets te lang, wel een leuk centrum. Het hotel ligt mooi centraal t.o.v. een aantal grote steden. Een openbaring was het centrum van Helmond, en Den Bosch was natuurlijk geweldig met de mooie Sint Jan en haar musea en de gezellige winkelstraatjes.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 6 november 2018 (Gezin)

Prachtige locatie en mooie fietsomgeving.

Tip! Mooie fietsomgeving. Fietsen met knooppunten route prima.

8,4

Beoordeling door B M J M Arons uit Tiel, op 6 november 2018 (Stelletje)

Prima en aangenaam.

Bar was dicht, geen personeel.

Tip! Leuke omgeving veel fiets mogelijkheden, museum ook in de buurt.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 2 november 2018 (Gezin)

Een mooi verzorgde locatie in een mooie omgeving.

Tip! Goed fietsen. Het PeelPeuzelboekje is een topper!

8

Beoordeling door JFM Zaat uit WADDINXVEEN, op 4 november 2018 (Stelletje)

Echt een klooster idee, als hotel zeer geschikt, met een kapel en een trouwlocatie.

Tip! Prachtige omgeving om mooie fiets tochten te maken, wij hebben er van genoten.

7,4

Beoordeling door B.F van de Ven uit Epe, op 6 november 2018 (Stelletje)

Het mooie gebouw met de kloosterkerk.

De ontvangst bij de receptie was niet erg vriendelijk. Totaal geen interesse hoe je reis is geweest enz. Gewoon de sleutel voor de kamer afgeven, en alleen maar gedag zeggen! met andere woorden, als je zelf niets zegt, zegt zij ook niets!

Tip! Geweldig mooie fietstochten van uit het hotel.

8,4

Beoordeling door P. Leeuw uit Zwartsluis, op 4 november 2018 (Gezin)

Prachtige omgeving, een mooi kloosterhotel.

Tip! Mooie fietsroutes, we hebben in 4 dagen zo'n 100 km gefietst.

9

Beoordeling door A. Duiker uit Hellevoetsluis, op 4 november 2018 (Stelletje)

Rustige omgeving, gezellig dorp.

Het verschonen van kleine handdoeken, deze werden in de kast gelegd met privé spullen.

Tip! Rondje Deurne op de fiets, knoppunten route ligt bij de receptie en mag je meenemen heel handig.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 3 november 2018 (Stelletje)

Mooi gebouw.

Het hele beddengoed was van kunststof waardoor we het het veel te warm hadden in bed, we zijn dan ook 1 nacht eerder vertrokken.

5,8

Beoordeling door H Bennink uit Groningen, op 5 november 2018 (Stelletje)

De donkerbruine uitstraling, vooral in het restaurant stond mij tegen. Kleine kamers, geen verschoning van de handdoeken.

7

Beoordeling door N.E. van der Meijden-Leenheer uit Koudekerk aan den Rijn, op 4 november 2018 (Stelletje)

Het mooie weer! Goed hotel, maar te groot naar onze smaak.

Dat de kamer ver weg lag van de ingang; omdat ik wat loopbeperking heb was dat een handicap. Een andere kamer was niet beschikbaar.

Tip! Mooie omgeving; leuke bezienswaardigheid het klokkenmuseum in Asten.

7,2

Beoordeling door C J van der Kolk uit ijsselmuiden, op 2 november 2018 (Gezin)

Alles, een mooie ligging van het hotel en goed weer. Wij zijn fietsliefhebbers.

Fietsenstalling te krap.

Tip! De Strabrechtse Heide, Peelse Heide en Deurne zelf vinden wij goed.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 31 oktober 2018 (Stelletje)

Het restaurant kon beter. Vooral de bediening.

6,6

Beoordeling door Anoniem, op 4 november 2018 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door JKL Berghout uit haaksbergen, op 13 oktober 2018 (Gezin)

Het rustgevende karakter.

Als het zo warm is als deze zomer dan mis ik de airco. Bovendien miste ik een kluisje op de kamer.

Tip! Het bos naast het hotel was wel heel leuk.

7,7

Beoordeling door C.P.M. de Bot uit Bergen op Zoom, op 18 oktober 2018 (Gezin)

Een mooie plaats en gezellige terrassen.

Tip! Heel de omgeving was mooi. We hebben genoten van de natuur en de rust om daar en in het hotel om daar te zijn.

7,6

Beoordeling door C.J. Kraster uit Scheemda, op 26 oktober 2018 (Gezin)

Rustige omgeving, je kunt er leuke uitstapjes maken.

Tip! Het Klokken museum in Asten, het Daf museum in Eindhoven en het is ook gezellig om de stad Eindhoven te bezoeken. Deurne is ook een leuke stad om gezellig op een terras te vertoeven.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 21 oktober 2018 (Gezin)

Dinerreservering was niet mogelijk.

Tip! Mooie omgeving om te fietsen!

6,8

Beoordeling door R SCHUURMAN uit BORCULO, op 30 oktober 2018 (Stelletje)

De plaats en de nabij gelegen plaatsjes. Goed geregelde verhuur van o.a. div. soorten fietsen..TV voorziening goed.

Hotel is te groot, te pompeus. Bediening op terras is meer dan knudde. Weinig info over leuke dingen in omgeving. Geen koelkastje op kamer. Maar 1 stoel op kamer. Wifi ter plaatse knudde.

7,2

Beoordeling door ARIE Arie den haan uit Numansdorp, op 26 oktober 2018 (Stelletje)

Erg schoon, rustig en goed eten. Alles prima.

Tip! Zeer goede fietsroutes.

9,4

Beoordeling door J. van Zon uit Utrecht, op 16 oktober 2018 (Stelletje)

Alles.

Tip! In de omgeving kun je prima wandelen. Het is maar 2 kilometer naar het centrum van Deurne en daar is van alles te beleven, o.a. prima restaurants. Ook Helmond is aan te raden en Venlo is altijd gezellig. We hopen volgend jaar weer terug te gaan.

9

Beoordeling door Anoniem, op 9 oktober 2018 (Gezin)

Mooi en net hotel en vriendelijk personeel.

Tip! Het is aan te raden om fietsen mee te nemen.

7,8

Beoordeling door JACKY Van der NOL uit Rockanje, op 14 oktober 2018 (Stelletje)

Alles, niets aan te merken.

9

Beoordeling door H Koning uit Hoogeveen, op 14 oktober 2018 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door E.P Scholten uit GOES, op 10 oktober 2018 (Stelletje)

De rustige omgeving en de vriendelijkheid van het personeel.

Tip! Roofvogel show in Eindhoven.

8,6

Beoordeling door K Heckmanns uit Naaldwijk, op 5 oktober 2018 (Gezin)

Alles was goed.

Tip! Ideaal om te fietsen in een mooie omgeving.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 8 oktober 2018 (Gezin)

Prachtig dat het zo mooi verbouwd is. Prima aanrijroute. Fietsenstalling. Koffie- en thee op de kamer. Mooie fietsroutes in de omgeving. Wij vonden het verblijf geweldig.

9

Beoordeling door P.C.P Van Beek uit Zundert, op 6 oktober 2018 (Gezin)

6

Beoordeling door Anoniem, op 6 oktober 2018 (Stelletje)

Een mooie omgeving om fietsroutes te maken. Het hotel is centraal gelegen.

Graag een koelkastje op de kamer.

Tip! Prachtige knooppunt routes langs het water. Leuke restaurantjes en een ijssalon in het centrum.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 8 oktober 2018 (Stelletje)

9

Beoordeling door Anoniem, op 18 oktober 2018 (Stelletje)

Mooie rustige kamer aan de zijde van de binnentuin. Rustige plek en een park aan de achterkant van het hotel.

Lang wachten op het eten in het restaurant. De kwaliteit van het eten en het lunchpakket. Geen bediening op het terras in de binnentuin. Lounge gedeelte gesloten vanwege personeelsgebrek.

Tip! Deurne heeft een leuk centrum met veel terrassen op de markt. Mooie wandelgebieden in De Peel. Het Wiegermuseum is een aanrader.

7,6

Beoordeling door INEKE Müller uit VOORBURG, op 5 oktober 2018 (Stelletje)

De sfeer van het hotel dat een serene rust uitstraalde.

De dure menukaart.

Tip! Prachtige wandelingen in omgeving. Je kunt ook bij de VVV gaan voor informatie, ze zijn er zo vriendelijk.

9

Beoordeling door J. Jonker uit HENGELO OV, op 2 oktober 2018 (Stelletje)

Mooi hotel en locatie.

De vele vliegen bij het ontbijtbuffet. Dat we op het terras geen glas kraanwater bij een (duur) glas wijn konden krijgen dat ik mijn medicijnen moest tonen als ik een glas water wilde hebben om ze in te nemen. Schandalig. Dat de bar van het fantastische binnen terras niet open was door, zoals gezegd werd, gebrek aan personeel.

Tip! De omgeving is erg mooi, leuke dorpjes en veel te doen. Fietsen kun je prima in de omgeving.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 8 oktober 2018 (Gezin)

Viel ons erg tegen, Geen tweede keer.

De bar was niet uitnodigend, je moest op zoek naar het bar personeel en vragen om iets te drinken. Te weinig plek voor het ontbijt, je zit erg dicht bij elkaar.

5,3

Beoordeling door Anoniem, op 19 september 2018 (Groep)

Prachtige locatie.

Tip! Leuke locatie, mooie omgeving en fijne fietsroutes.

8

Beoordeling door Anoniem, op 9 september 2018 (Stelletje)

De mooie locatie en de rust.

Tip! Museum de Wieger en Toon Kortooms Park.

7,8

Beoordeling door M. Kleine Wiegerink uit Haaksbergen, op 3 september 2018 (Stelletje)

De gastvrijheid en de mooie locatie.

Tip! Prachtig om te fietsen. Deurne is een gezellig plaatsje, waar je lekker kunt borrelen en heerlijk kunt eten.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 11 september 2018 (Gezin)

Mooie locatie.

8

Beoordeling door M. Van Doorn uit Uithoorn, op 5 oktober 2018 (Stelletje)

De plaats en de locatie.

De wespen.

Tip! Het logeerhuis, het hotel en de natuur.

8

Beoordeling door Anoniem, op 2 september 2018 (Stelletje)

De omgeving, rust, mooi voormalig klooster.

Tip! Erg mooi en rustig, de moeite waard om naar toe te gaan. Bierbrouwerij de Koningshoeven (Trappistenbier) in Berkel-Enschot, afstand vanaf het hotel ongeveer 65 Km.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 7 oktober 2018 (Stelletje)

Afgezien van de wat krappe kamer was het een mooi hotel, echt een klooster.

De ramen van het hotel waren klein, het was in die periode erg warm dus wou je de ramen ‘s nachts wel open zetten.

Tip! Deurne is een gezellig toeristenplaatsje, vooral het centrum met allemaal terrasjes. Je kan in de omgeving lange fietstochten maken.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 1 september 2018 (Stelletje)

De omgeving, een mooie kamer en aardig personeel.

Tip! Mooie omgeving om te fietsen.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 6 oktober 2018 (Stelletje)

Mooie omgeving, de kamer was prima en de rustige sfeer in hotel.

We moesten na 1 nacht van kamer wisselen in verband met een verkeerde boeking.

Tip! Mooie fietsomgeving.

8

Beoordeling door G.J. Waanders uit Loenen, op 5 september 2018 (Stelletje)

Het hotel ademende rust uit en is gelegen op een pracht locatie.

Er was op vrijdagavond een bruiloft en de muziek was veel te hard o.a. het basgeluid.

8,7

Beoordeling door Anoniem, op 1 september 2018 (Gezin)

Het hotel ligt dichtbij Deurne, met veel eetgelegenheden en fietsmogelijkheden. Overigens was het diner bij het hotel ook zeer goed.

Tip! Veel fietsroutes, o.a. De Peel en ook naar Ysselsteyn en het Oorlogsmuseum in Overloon zijn aanraders!

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 3 oktober 2018 (Gezin)

De prijs van het diner vonden wij erg duur o.a. een fles water ongeveer € 3,50. Voor frites moesten we extra betalen.

Tip! De omgeving was goed, je kunt er alle kanten uit.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 11 september 2018 (Stelletje)

Het mooie gebouw, ligging, receptie vriendelijke en gastvrij. Ontbijt idem.

De kamer was en bleef erg warm ondanks eigen ventilator. Geen hor in de ramen. De bediening in het restaurant s' avonds was erg chaotisch en het personeel was niet praktisch ingesteld. Bijv veel foute bestellingen en de tafels niet afruimen als gasten weggingen. Liepen wel constant heen en weer.

Tip! Hor in een raam zodat deze open kan blijven i.v.m. muggen. Ventilator of airco in kamer. Betere aansturing van het personeel in de bediening.

6,2

Beoordeling door Anoniem, op 9 september 2018 (Stelletje)

De gehele entourage en de ligging.

Kartonnen bekertjes in de badkamer, zeer armoedig.

Tip! Mooie omgeving en alles op fietsafstand, mooie fietsroutes. In Deurne voldoende horeca. Helmond ook zeker de moeite waard met een redelijk grote markt.

8,4

Beoordeling door A.L.P.V. Reinders uit Den Haag, op 14 september 2018 (Groep)

Bijna alles, behalve de kamer. Wat een benauwd hok.

Kamer was veel te klein en zo benauwd! Wij zaten boven de tuin waar de rokers stonden en dat was heel erg gehorig. Iedereen die in de tuin zat tot heel laat kon je letterlijk verstaan. Bereikbaarheid zonder auto is moeilijk, alleen lopen van het station is een optie.

Tip! Leuk centrum met 2 heerlijke ijssalons. Op de markt op woensdagavond live muziek. Veel leuke terrassen. Mooie fietsroutes zitten vlakbij een knooppunt.

6,4

Beoordeling door Anoniem, op 1 september 2018 (Gezin)

De omgeving is erg geschikt om fietstochten te maken.

De kamers zijn aan de kleine kant. De fietsenstalling is klein, als je laat thuiskomst, dan is er geen plaats meer voor je fiets.

Tip! Het Klokkenmuseum in Asten.

8

Beoordeling door S.A. Keuken uit Heteren, op 1 september 2018 (Stelletje)

7,4

Beoordeling door M.J.W. van Zaane-de Vries uit MINNERTSGA, op 12 juli 2018 (Stelletje)

Alles.

Tip! Je kunt vanuit het hotel echt alle kanten op, in een prachtige omgeving.

9,2

Beoordeling door C.W. van der Heijden uit Noordwijkerhout, op 3 september 2018 (Groep)

Leuk hotel, prima locatie. Goed ontbijtbuffet.

Herrie vanaf de binnenplaats waar de hele nacht de muziek aanstond. Halverwege de nacht gebeld met de nachtportier of het nu eindelijk eens uit kon.

Tip! Mooie fietstocht gemaakt in de omgeving. Deurne heeft een leuk centrum, met veel terrassen.

8

Beoordeling door Anoniem, op 21 juli 2018 (Gezin)

8

Beoordeling door A. M Hogerland uit Sneek, op 15 juli 2018 (Gezin)

We hebben heerlijk gefietst.

Tip! Mooie omgeving. Goed fietsknooppunten aanduidingen. Jammer dat er toch veel over de weg moest worden gefietst.

8

Beoordeling door Anoniem, op 1 september 2018 (Stelletje)

Aankleding van de openbare ruimtes is mooi. Ligging ten opzichte van Deurne prima, 7 minuten op de fiets. Personeel receptie aardig. Ontbijt prima.

De herrie van de bruiloft tot twee uur 's nachts.

Tip! Mooie omgeving. Deurne is een mooie gemeente. We hadden het geluk dat er een filmfestival was. Heel gezellig. Mooie omgeving om te fietsen. O.a. Naar het Clock en Peelmuseum in Asten. Prachtig museum.

7,6

Beoordeling door H. Koster uit Kampen, op 10 september 2018 (Groep)

We konden op de eerste avond niet in het hotel eten, omdat er te weinig personeel was. Dit heeft ons ertoe gebracht om de rest van het verblijf ook maar buiten de deur te eten.

8

Beoordeling door Anoniem, op 15 juli 2018 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door H.J. Keuken uit Waddinxveen, op 3 september 2018 (Stelletje)

Goede ligging van het Hotel, de historie van het kloosterhotel, de ruimte om het hotel waar je fijn kon wandelen. En natuurlijk niet te vergeten het fantastische weer, 4 dagen zonovergoten.

Er was in de periode dat wij daar waren veel te weinig personeel, het personeel was overbezet en niet echt vriendelijk wat de sfeer niet ten goede kwam. De bar bij de binnentuin was ondanks het zeer warme weer door personeelstekort niet open. Met deze temperaturen is airco eigenlijk wel een noodzaak.

Tip! We hebben prachtige fietstochten gemaakt door de Peel. Ook het klokken museum in Asten is een aanrader.

7,4

Beoordeling door D v Reenen uit Barneveld, op 15 juli 2018 (Stelletje)

Prima ontbijt.

Fietsenstalling te klein.

Tip! Mooie omgeving om te fietsen. Kerk Venray is een aanrader.

9

Beoordeling door Anoniem, op 10 juli 2018 (Stelletje)

8,3

Beoordeling door Anoniem, op 10 juli 2018 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door J. Haijtink uit Brummen, op 2 juli 2018 (Stelletje)

Alles

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 20 juli 2018 (Stelletje)

Het verblijf zelf, het leuke stadje Deurne en de omgeving.

Ik vond het jammer dat er in de kamer zo'n waardeloze hor zat. Haal hem weg of zet er in een goede voor in de plaats.

9,4

Beoordeling door Anoniem, op 2 juli 2018 (Gezin)

Locatie en de omgeving.

Tip! Helmond mooi. Klokkenmuseum Asten ook. Genoeg te zien in omgeving en per fiets te doen.

8,2

Beoordeling door G.A.M. Booijink - Jacobs uit Dalfse, op 2 juli 2018 (Gezin)

Het was geweldig.

Tip! Heerlijk gefietst mooie routes.

8

Beoordeling door G.A. Verkroost uit Rotterdam, op 1 juli 2018 (Stelletje)

Alles!

Tip! Mooi bosgebied!

8

Beoordeling door Anoniem, op 30 juni 2018 (Groep)

Mooie locatie, fietsen, wandelen, o.v.

8

Beoordeling door PIETER Boonstra uit Drachten, op 26 juni 2018 (Stelletje)

De rust, de ruimte en de service.

Tip! Nationaal Park De Groote Peel.

8,3

Beoordeling door Anoniem, op 25 juni 2018 (Stelletje)

De historie en de ambiance.

Te ver van het centrum.

Tip! De veendorpen Helenaveen en Griensveen. Deurne is ook een prachtig dorp. Uitgebreide fietsroutes.

7,8

Beoordeling door AA Zaat uit leidschendam, op 22 juni 2018 (Gezin)

De sfeer in dit oude seminarie.

Tip! Lekker landelijk.

8

Beoordeling door RIENKE Haksteen uit dordrecht, op 10 juli 2018 (Stelletje)

Het klooster, mooie ligging, recreatie om het gebouw heen, super.

Geen airco op de kamer. De zon stond tot 2100uur op het raam. Geen hand grepen in de douche.

Tip! De gangen in het klooster vonden wij gaaf. Er is veel bewaard gebleven. De service was fantastisch, ik was jarig dus kregen we koffie met gebak waar zie je dat nog?

7,8

Beoordeling door ANJA Rabbers uit GRONINGEN, op 22 juni 2018 (Stelletje)

Heerlijk die serene rust. Je voelt de historie van het klooster.

Toen de wind draaide rook je duidelijk de varkens.

Tip! In een uurtje waren we in Antwerpen. Heerlijk gefietst in de omgeving en lekker gegeten in Eindhoven.

8,8

Beoordeling door J.F. Ververs uit Nieuwerkerk aan den IJssel, op 14 juli 2018 (Stelletje)

Alles was prima.

Geen prettige stoelen in de kamer en ik miste grote spiegeleieren.

8

Beoordeling door Anoniem, op 9 juli 2018 (Stelletje)

De locatie is leuk, klooster is mooi verbouwd naar hotelfunctie.

Het was erg warm, wij hadden zon tot zonsondergang dit zorgde ervoor dat het zelfs 's nachts nog veel te warm bleef op de kamer.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 8 juli 2018 (Stelletje)

Mooie omgeving.

Geen airco bij dit warme weer. Veel onervaren personeel, de loopafstand tussen kamer en restaurant was voor mijn echtgenoot veel te lang.

Tip! We waren in de kantfabriek en hebben genoten van de bossen. Jammer dat Lottum (rozendorp) totaal afgesloten was.

8

Beoordeling door IJC Van den brom uit de meern, op 20 juli 2018 (Stelletje)

Het was een rustige locatie en ruime horeca faciliteiten.

Te zachte matrassen waardoor het slapen lastig was. Door lantaarns was het 's nachts best licht en helaas geen verduisteringsgordijnen, waardoor het om 5 uur in de ochtend erg licht was op de kamer. Een badkamer die niet schoon was. Ook na twee keer melden bij receptie met foto om het te laten zien had geen effect. Bij uitchecken werd er door receptie gevraagd of alles naar wens was. Nogmaals bovenstaande aangegeven. Reactie van receptie "jammer, kan ik helaas niks aan doen".

Tip! Sauna in Helmond. Shoppen in Deurne en in Eindhoven.

6,2

Beoordeling door Anoniem, op 14 juli 2018 (Stelletje)

Prima hotel en veel fietsmogelijkheden in een mooie omgeving.

Te warme kamer.

9

Beoordeling door H. Teunissen-Korteweg uit Almelo, op 14 juli 2018 (Stelletje)

Dat het in een klooster was.

Ontzettend warm. Geen goede gordijnen.

7,8

Beoordeling door A van Oosten uit Oudewater, op 22 juni 2018 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door W J Chardonnens uit Den Haag, op 22 juni 2018 (Stelletje)

De omgeving van het hotel en een fijne kamer met koffie en thee voorziening.

Geen airco op kamer.

Tip! Deurne winkelcentrum leuk om te zijn. Veel terrassen en eetgelegenheden. Bezoek aan het Bentven en het Zandbos was ook de moeite waard.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 22 juni 2018 (Stelletje)

Goed.

Te weinig personeel moesten te lang op onze consumptie wachten waren meer klachten over.

Tip! De omgeving is prachtig om te fietsen en te wandelen vooral de Strabrechtse Heide.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 19 juni 2018 (Gezin)

Ligging hotel. Vriendelijke medewerkers.

Het restaurant is veel te duur voor de super eenvoudige gerechten. Gewisseld van kamer. Beide kamers sanitaire problemen. Overstroming doucheafvoer en wc. Alleen kokend water of lauw water uit de douchekraan. W.c. die blijft doorlopen. Jus d' orange aan ontbijt lijkt meer op Fanta. Groot brood dat je zelf kunt snijden al om 09:00 uur op. Soms wel soms geen fruitsalade aan het ontbijt.

Tip! Omgeving is mooi. Wandelen en fietsen is hier leuk.

6

Beoordeling door C.E.J. van der Wurf uit Heerenveen, op 30 juni 2018 (Gezin)

De verrassing, dat het hotel zo luxe oogde. Dat is wel eens anders. Bovendien vond ik de inrichting praktisch en aangenaam. Vooral de leeshoek. Mooie meubels. Al met al, we hebben het een plezierig onderdak gevonden.

Graag wat meer comfort in de badkamer in de vorm van haken om je kleren op te hangen. De spekjes waren niet lekker.

Tip! Wij waren hier om familie en vrienden te kunnen bezoeken.

9

Beoordeling door J.J. Goemans uit Den Haag, op 30 juni 2018 (Stelletje)

Leuke locatie, ziet er prachtig uit.

Te kleine kamer, en een plakkerige douche vloer, teveel sop of zoiets.

Tip! De blauwe bessen akkers in Broekhuizen, kan er ook heerlijk bessentaart eten, lekkere koffie. Ook in IJsselstein, de Duitse begraafplaats is indruk wekkend. En de rozen tuin is leuk.

7,8

Beoordeling door J Ovaa uit Koudekerke, op 20 juni 2018 (Stelletje)

Een fijn hotel alles zag er mooi uit, en aardig personeel.

Alles was leuk.

Tip! In Deurne gezellig op de markt en leuke omgeving om te fietsen.

8,4

Beoordeling door LEEN Voogd uit Goes, op 18 juni 2018 (Stelletje)

Vriendelijkheid personeel, mooie locatie.

Tip! De natuur in zijn geheel erg mooi.

9

Beoordeling door W. van Oers uit Rotterdam, op 25 juni 2018 (Gezin)

De rust.

Wat we miste was een krukje in de badkamer, dat is hard nodig.

Tip! Toon Kortoons park en het prachtige park er om heen!

7,7

Beoordeling door Anoniem, op 18 juni 2018 (Stelletje)

Nostalgie; ik was leerling van die school.

Soberheid kamers en sanitair.

Tip! Bezoek klok en peel in Asten is aardig, de horeca in Deurne centrum is uitstekend.

6,6

Beoordeling door J.W.M. Reijrink uit Rietmolen, op 18 juni 2018 (Stelletje)

De heerlijke ambiance. En de serene sfeer, met die lange kloostergangen. Super geslapen. Aangenaam vertoefd met ons beiden!

Plattegrond van de omgeving, van t hotel, niet aanwezig bij de receptie,dit is handig om je direct te kunnen oriënteren!

Tip! Het Klok en Peel museum in Asten. Geweldig!9 km van het hotel vandaan. Mooie fietsroute er naar toe. Een aanrader. Een vrijwilliger heeft ons heel veel verteld van dit museum, interessant. Boek van de geschiedenis en het ontstaan van het klooster gelezen. Bij de receptie te lenen.

9

Beoordeling door B.A.J. Pijper uit Franeker, op 18 juni 2018 (Stelletje)

Mooi hotel op een historische plaats in een historisch gebouw. Prachtig hoe karakteristieke aspecten in het hotel zijn opgenomen.

De ruimte tussen het bureau en het bed was erg krap.

Tip! Vanuit het hotel zijn er mooi fietstochten te maken door de bosrijke omgeving.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 17 juni 2018 (Gezin)

Mooie kamer, goed ontbijt.

Wat ver van het station.

8

Beoordeling door Anoniem, op 19 juni 2018 (Stelletje)

8

Beoordeling door Anoniem, op 1 juli 2018 (Stelletje)

Hotel is prachtig gelegen in de natuur. Bijzondere sfeer mede door de voormalige kloosterbestemming. Mooie grote comfort kamer en prima badkamer. Fijn terras in de binnentuin.

Oververtegenwoordiging van zeventigjarigen en tachtigjarigen. Jammer dat er in juni niet meer jongeren en mensen van middelbare leeftijd in het hotel waren.

Tip! De Peel is een prachtig wandelgebied.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 12 juni 2018 (Gezin)

De mogelijkheden om te fietsen.

Wij hadden zonnig weer (gelukkig) maar dan is de kamer vrij warm!

Tip! Fietsen richting Asten naar de Peel (natuurgebied erg mooi).

8,2

Beoordeling door F.R. Bos uit Broek op Langedijk, op 12 juni 2018 (Stelletje)

Voor ons was het verblijf bedoeld om meerder oude vrienden en familie te bezoeken in die omgeving.

Het was warm op de kamer. Bovenste verdieping en de gang was tropisch omdat daar niets open kon.

10

Beoordeling door Z Roobol uit Rozenburg ZH, op 12 juni 2018 (Stelletje)

De ligging van het hotel,het terras in de binnen tuin.

De bereikbaarheid, wij waren niet met de auto, er gaat maar 1 keer in de anderhalf uur een buurtbusje, de laatste vanaf het station om 18.00 uur. Misschien een idee om vanaf het hotel een shuttle busje te laten rijden?

Tip! De omgeving is heel mooi om een fietstocht te maken. Het klok en peel museum in Asten.

8,4

Beoordeling door MC van Zanten uit Moordrecht, op 30 juni 2018 (Gezin)

De locatie en omgeving.

Het ontbijt werd niet aangevuld, was geen personeel om iets aan te vragen, vuile tafeltjes werden niet opgeruimd en niet echt vriendelijk personeel.

5

Beoordeling door Anoniem, op 11 juni 2018 (Stelletje)

Koffie en thee op de kamer.

8,2

Beoordeling door H Mansier uit Wijk bij Duurstede, op 10 juni 2018 (Stelletje)

Een sfeervol verblijf met vriendelijk personeel en goede service.

Tip! Leuke fietsroutes in een mooie omgeving, vooral de Vincent van Goghroute.

7,8

Beoordeling door A.G. den Ouden uit Nieuw Lekkerland, op 25 juni 2018 (Stelletje)

Wij vonden het niet nodig dat ons bed werd opgemaakt voor die 3 nachten, dus het bordje niet storen opgehangen. Toen wij terug kwamen van het fietsen, hing er een tasje aan de deur met schone handdoeken, een w.c.rol en 2 schone bekertjes. Dat vond ik dus klasse.

Wij werden gebeld door Fletcher, dat wij een diner konden bijboeken voor 23,50 p.p. Eerst zei ik, dat we dat ter plaatse wilden beslissen. Dat kon dus niet. Het moest van te voren. Dus besloten we om 1 diner bij te boeken. Het was fantastisch, maar toen ik de menukaart bekeek, bleek de aanbieding 5 euro duurder te zijn. Als wij dus die avond hadden besloten in het hotel te eten, waren we dus goedkoper uit geweest. Dit vind ik dus misleidende reclame.

Tip! Wij hebben 3 dagen heerlijk gefietst in de prachtige omgeving. Op fietsknooppunten, die heel goed stonden aangegeven.

9

Beoordeling door Anoniem, op 26 juni 2018 (Stelletje)

Vriendelijk personeel. Persoonlijke benadering. Locatie en de rust. Kamers enz. schoon. Mooie omgeving om te fietsen.

Ontbijt summier, sobere presentatie. Vers fruit slecht. Diner niet bijzonder, te grondstoffelijk.

7,7

Beoordeling door Anoniem, op 8 juni 2018 (Stelletje)

Wij zijn echte fietsers en de omgeving is prachtig, prima locatie.

8

Beoordeling door Anoniem, op 8 juni 2018 (Gezin)

Dat er van de pessimistische kritieken over dit hotel niets overblijft na ons eigen bezoek. Goede prijs- prestatie. Lichte mankementen gemeld bij receptie.

8,2

Beoordeling door A. ten Berk de Boer uit Apeldoorn, op 8 juni 2018 (Stelletje)

Goede verzorging, mooie omgeving, vriendelijk personeel.

Als je iets te drinken wilt bestellen moet je het hele hotel doorlopen om personeel te vinden Misschien een idee om het personeel d.m.v. een signaal te waarschuwen.

Tip! Mooie afwisselende omgeving en een interessante rondleiding met een gids.

8,6

Beoordeling door F Kragten uit Hoogeveen, op 8 juni 2018 (Stelletje)

Dat op zaterdagavond aanwezige partygasten buiten feest vieren onder de kamer ramen van de andere gasten met geschreeuw en gerook en dat tot 2 uur in de nacht!

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 11 juni 2018 (Stelletje)

De rust en het overwegend erg vriendelijk personeel.

De lange gangen naar het restaurant en de receptie. Dit vooral door de lichamelijke beperking qua lopen die één van ons heeft.

Tip! Leuke fietsomgeving. Bezoek aan de Peel- en het Klokmuseum in Asten, zijn zeer de moeite waard.

8

Beoordeling door Anoniem, op 27 mei 2018 (Stelletje)

Een mooi onderkomen, in een voormalig seminarie.

Tip! Deurne is gezellig.

7,2

Beoordeling door R Steunebrink uit Leeuwarden, op 21 juni 2018 (Stelletje)

Goed hotel, fijne bistro, aangenaam personeel.

Op de 1e dag kwam onze reservering, gedaan bij de receptie, voor het diner niet aan in het restaurant. En aan tafel moesten we 20 minuten wachten op een besteld drankje. De laatste avond weer diner in het restaurant. Toen niet gekregen wat er besteld was en wat ik kreeg was niet goed klaargemaakt. Dit is goedgemaakt met het niet hoeven betalen van de genuttigde drankjes tijdens de maaltijd. Vond ik wat goedkoop.

Tip! De Peel, waarin Deurne ligt is een mooie streek. Goed om te fietsen, mooie routes. We zijn in Deurne, Helmond en Overloon geweest. In Overloon is een oorlogsmuseum en een oorlogsbegraafplaats, waar omgekomen Engelse militairen liggen. Verder is Duitsland goed bereikbaar via de A67.

8

Beoordeling door Anoniem, op 2 juni 2018 (Stelletje)

Mooi hotel, ruim, groen eromheen. Koele zitplekken aanwezig.

De buitentemperatuur was hoog. Daardoor werd de kamer ook erg warm. Geen airco, geen screen, geen ventilator op de kamer. Kamer op zuidkant.

Tip! Bezoek ook Nuenen, aardig “ Vincent van Gogh” plaatsje.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 5 juni 2018 (Stelletje)

Er even tussen uit, en de omgeving verkennen.

Tip! Museum bezoek, en een fietstocht door de Peel.

7

Beoordeling door LUC Geraerts uit Maasmechelen, op 27 mei 2018 (Stelletje)

7,4

Beoordeling door F. Hekelaar uit Rotterdam, op 19 juni 2018 (Stelletje)

De tuin achter het hotel is lekker rustig . Lekker eten.

Er kon maar een raam open en dat is te weinig als de zon op de kamer staat. Er zitten ook geen luchtroosters in de ramen om die open te zetten. De vloerbedekking in de gangen stinkt.

Tip! Mooie omgeving maar er is te weinig te doen.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 18 juni 2018 (Stelletje)

Het contact met andere gasten.

Deuren in het hotel erg zwaar. Partner zit in een rolstoel. Het openen kostte veel moeite.

6,8

Beoordeling door D. Valkenburg uit Culemborg, op 1 juni 2018 (Stelletje)

De locatie.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 27 mei 2018 (Stelletje)

Dat we heerlijk gefietst hebben.

Bij het personeel kan nog wel het e.e.a. worden verbeterd. Alhoewel ze wel hun best doen, hoor!

7,6

Beoordeling door D Meijer uit Ermelo, op 18 juni 2018 (Gezin)

Behulpzaamheid van het personeel.

Geen airco. Zelfs geen afzuiging in de badkamer. Tot ruim na middernacht zaten de gasten aan de "binnenplaats" buiten, met de nodige herrie van dien.

6,4

Beoordeling door WILMA Cammel uit Pijnacker, op 28 mei 2018 (Individueel)

Een heerlijke omgeving en een goede sfeer.

Tip! Het Museum Klok & Peel is de moeite waard.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 28 mei 2018 (Gezin)

Tip! Heerlijke omgeving! Deurne is een leuke plaats met gezellige terrassen, we hebben ook heerlijk gegeten in restaurant Rodos!

8,6

Beoordeling door H. de Gans uit Rotterdam, op 27 mei 2018 (Individueel)

Mooi, gezellig hotel, in prachtige omgeving. Goed eten, vriendelijk personeel, gezellige en ruime kamer met koffie en thee faciliteiten. Voor herhaling vatbaar!!!!

Zware deuren in de gangen, die moeilijk open te krijgen zijn.

Tip! Gezellige steden om te bezichtigen zijn: Helmond, Den Bosch en Eindhoven. Gezellige plaatsen, met véél vertier. Het van Abben museum in Eindhoven is ook een aanrader!

9

Beoordeling door H.B. Appelboom uit 's-Gravenzande, op 17 juni 2018 (Gezin)

Het ontbijt was overvloedig en goed verzorgd.

Voor een 4 sterren hotel was de kamer wel erg klein. Verder misten we airco. Daardoor was het in de kamer erg benauwd.

7

Beoordeling door Anoniem, op 17 juni 2018 (Gezin)

Locatie.

Veel en veel te warm op de kamer. Helaas geen airco, niet uit te houden daar. Bediening in de bar slecht. Stagiair was slecht. Alle horecapersoneel in het restaurant.

Tip! Veel mogelijkheden daar om te fietsen.

7,4

Beoordeling door E. Broere uit Bodegraven, op 27 mei 2018 (Gezin)

Prima.

Tip! Het zou mooi zijn als er bewegwijzering zou staan, als je van het terrein af fietst. We hebben erg moeten zoeken, ondanks de kaart die we gekocht hadden.

8,2

Beoordeling door S.C. Hooimeijer uit Gouda, op 26 mei 2018 (Stelletje)

De sfeer en de rustige omgeving. De kapel om even rustig te zitten en een kaarsje aan te steken.

Tip! Wij zijn echte fietsliefhebbers! Hiervoor mogelijkheden volop. We zijn naar Helmond gefietst en we hebben het museum Helmond bezocht, er is een prachtige expositie nu. Ook het ODA park in Venray was een grote verrassing.

8

Beoordeling door N.W. van Gent uit Barendrecht, op 23 mei 2018 (Stelletje)

De omgeving. Ik werd goed geholpen, nadat ik in mijn hand had gesneden!

Tip! Een lekkere fietsomgeving en leuk centrum.

7,4

Beoordeling door G.B. Gleis uit Gorssel, op 27 mei 2018 (Stelletje)

Wij hebben uitsluitend gebruik gemaakt van de kamer. We hadden activiteiten buiten het hotel. Maar de ligging was goed, het hotel was prima, aardig personeel. Met onze wens n.a.v. de Parkinson van mijn man is direct rekening gehouden. Prima!

Zachte matrassen, slecht voor mijn man, die zich niet kan omdraaien i.v.m. Parkinson.

8

Beoordeling door Anoniem, op 27 mei 2018 (Groep)

De vele routes die vanaf het hotel gekozen kan worden. Het ligt centraal tussen grotere steden.

De dikke hoofdkussens en de handgreepjes van de kast. Die zijn te klein en te glad om goed vast te pakken. We hebben dit gemeld aan de receptie.

Tip! Het was overal mooi. Als je kunt kijken tenminste. De fietsroute langs en door de bossen zijn voor mij een uitschieter. Prachtig.

9

Beoordeling door A VAN Kempen uit Heerjansdam, op 21 mei 2018 (Stelletje)

De mooie tuin, de terrassen en het bos rondom het hotel.

Tip! Leuke dorpjes in de Peel.

7,5

Beoordeling door Anoniem, op 22 mei 2018 (Gezin)

Mooie omgeving om te fietsen en te wandelen.

8,6

Beoordeling door R van der Linden uit Den Haag, op 22 mei 2018 (Gezin)

Rustige ligging, ideaal als uitvalsbasis van fietstochten.

8,6

Beoordeling door J J Schuller uit Terheijden, op 23 mei 2018 (Stelletje)

7,5

Beoordeling door P.C. van den Hoff uit Nieuwegein, op 23 mei 2018 (Stelletje)

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 31 mei 2018 (Stelletje)

De locatie en de omgeving om daar te fietsen en Deurne is ook leuk. Rondleiding klooster en bos heel goed. Eten prima.

Niet alle personeel was goed. Onervaren personeel.

7,8

Beoordeling door J.T.M. Ruijgrok uit Wassenaar, op 30 mei 2018 (Stelletje)

Oud klooster, mooie binnentuin, leuk restaurant.

Lift stuk, consumpties en diner vrij duur.

Tip! Mooie fietsroutes, museum klok en Peel, Helmond museum.

6,5

Beoordeling door W Pauw uit Mijdrecht, op 27 mei 2018 (Gezin)

Overal zitjes, een mooie tuin achter het hotel. Oude kapel is bewaard gebleven. Vlakbij het centrum van Deurne.

Koffiezetapparaat op de kamer was afwezig.

Tip! Deurne is een gezellige plaats. Mooie natuur.

8

Beoordeling door Anoniem, op 21 mei 2018 (Stelletje)

Zeer leuk, jammer dat het erg warm op de kamer was.

Het duurde erg lang voordat de ontbijttafels werden afgeruimd.

Tip! Super, leuk en heerlijk. We hebben overal gefietst, overal lekker gegeten en gedronken en het weer zat zeker mee.

7,4

Beoordeling door F A Talitsch uit Rotterdam, op 23 mei 2018 (Stelletje)

8,6

Beoordeling door H Tragter uit Almen, op 27 mei 2018 (Stelletje)

Vriendelijk personeel.

Op de kamer was geen mogelijkheid om je jas op te hangen. We konden een elektrische fiets geen halve dag huren, alleen maar een hele dag. In de biljartruimte was herhaaldelijk geen personeel aanwezig om een drankje te bestellen. De douche kon moeilijk een constante temperatuur vasthouden.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 4 juni 2018 (Groep)

De fantastische kamer. In verband met de hoge temperaturen tijdens ons verblijf, was het wel heel warm 's nachts. Van de 2 ramen kon er maar één open.

Het diner was niet wat we verwacht hadden voor een 4-sterren hotel. Groenten opgewarmd, geen variatie. Vlees niet gaar, schnitzel te hard gebakken (verbrand) aan de onderkant.

Tip! Vanwege warmte alleen maar terrasjes bezocht in Griendtsveen, Deurne en bij het hotel.

9

Beoordeling door J. Braxhoven uit ZOETERMEER, op 3 juni 2018 (Stelletje)

Niet geweldig, geen airco geen koelkastje personeel erg matig allemaal junioren. Diner was ook matig en erg weinig voor een behoorlijke prijs. Bij het ontbijt geen personeel.

6,2

Beoordeling door J Karsten uit Emmen, op 4 juni 2018 (Stelletje)

De bedden en het ontbijt was goed. Geen topper maar gewoon goed.

Temperatuurbeheersing ronduit slecht, nacht temperaturen van >23 graden. Geen airco aanwezig op de 2e verdieping. Zeer sobere kamer zonder waterkoker, koffieautomaat, koelkastje. Veel lawaai van buitenaf, werden bijna dagelijks feestjes gegeven, hierdoor tot diep in de nacht (3uur) lawaai muziek en stemgeluid. Kamers zijn slecht schoongemaakt. Personeel ondeskundig, tafels werden niet afgeruimd tijdens ontbijt, moeten de klanten zelf doen. Al met al geen 4* status.

4,2

Beoordeling door Anoniem, op 4 juni 2018 (Stelletje)

Veel kunnen fietsen.

Veel lawaai 's avonds door feestje. Kamer heel warm. Geen lampje bij het bed. In donker naar wc.

Tip! Veel fiets knooppunten, veel musea in omgeving.

7,5

Beoordeling door A.H. EPPINGA uit Nijland, op 4 juni 2018 (Stelletje)

Mooie fietsomgeving, verzorgd netjes terras en tuinen.

Het ontbijt op 31 mei 2018 was niet goed geregeld in tegenstelling tot de andere ochtenden. Tafels waren niet opgeruimd van vroege ontbijters, bevoorrading was niet compleet. Misschien te weinig personeel aanwezig.

7,8

Beoordeling door HANS Koskamp uit Rozenburg, op 23 mei 2018 (Gezin)

8

Beoordeling door Anoniem, op 1 mei 2018 (Stelletje)

Kloosterhotel had alle kenmerken van het klooster zoals een kapel, kerkbanken op de gangen en diverse beelden. De leestafel met diverse kranten is ook een goede service.

De inschrijving aan de ontvangst balie duurde lang, een persoon voor inschrijven en een lange rij wachtende mensen.

Tip! Bezoek gebracht aan het klooster museum in Helmond.

7,4

Beoordeling door T Stehouwer uit Overberg, op 29 april 2018 (Gezin)

De ligging en outillage waren prima. Een prachtige locatie die voor veel doeleinden geschikt is. Mijn persoonlijke mening over de locatie is dat Ik het erg jammer vind dat zo'n gebouw veranderd moet worden in een hotel. Wel moet ik zeggen dat men goed geprobeerd heeft om originele dingen in tact te laten. Ik hoop dat men de middelen heeft om het geheel ook buiten op orde te brengen.

Tip! We hebben zeer genoten van de Peel, evenals het museum "de Wieger". De Griek was zeer goed! De musea in de omgeving, Asten en Helmond, zijn aan te bevelen.

8,3

Beoordeling door Anoniem, op 22 mei 2018 (Stelletje)

De excursie(rondleiding) bij het Kloosterhotel, de fietsroutes en de gezellige plaats Deurne.

Ondanks dat het hotel pas is gerenoveerd, zag je nu al een onfrisse hotelkamer, vooral achter het bed en de badkamer was vluchtig schoongemaakt, naar mijn idee.

Tip! Een prachtige fietsomgeving, er is veel te zien. De kerken.

8

Beoordeling door Anoniem, op 27 april 2018 (Stelletje)

De rust en verwennerij.

Tip! Heerlijk van de natuur genieten.

8

Beoordeling door Anoniem, op 27 april 2018 (Stelletje)

Prachtige omgeving mooi gesitueerd hotel

Vrijdagavond was er in de kapel een feest mét band. Aangezien wij op ca. honderd meter daar vandaan sliepen was dit geen pretje. Door het lawaai hebben wij onze ramen dicht moeten houden, geen airco en dat bij een kleine 30 graden. De deuren van de kapel stonden door de warmte ook nog open. Wij hebben dit ook bij de receptie gemeld, dat men toch wat meer rekening kan houden met de andere hotelgasten.

Tip! De Wiegert in Deurne.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 22 mei 2018 (Stelletje)

Het is een prachtig hotel, dat ligt op een schitterende locatie. De rondleiding en de geschiedenis van het voormalige klooster was erg leuk.

De badkamer was niets. Het toilet stond voor de toegang van de inloopdouche. Een wastafel en geen haakje voor badjas of handdoek aanwezig.

Tip! Erg mooie omgeving om te fietsen. Er ontbrak nergens een nummer van de knooppunt routes. Ook Deurne zelf is een gezellige plaats met veel terrasjes en restaurants.

8

Beoordeling door W.B.M Sanders uit Ede, op 27 april 2018 (Stelletje)

Sfeer.

Tip! Mooie streek.

8,4

Beoordeling door S Peschar uit Wolvega, op 27 april 2018 (Stelletje)

8

Beoordeling door Anoniem, op 21 april 2018 (Gezin)

De mooie locatie. Hotel groot en een beetje donker van binnen bij het ontbijt. De kamer was mooi, schoon en opgeruimd bij binnenkomst.

Tip! Mooie landelijke omgeving.

9

Beoordeling door JJM Schoutrop uit Obbicht, op 22 mei 2018 (Gezin)

Een mooie accommodatie, maar geen 4 sterren.

Aankomst zondagmorgen voor 11 uur om deel te nemen aan de rondleiding door het klooster, bleek dat bezichtiging zaterdag te zijn geweest. Ik had woensdag gebeld of de bezichtiging zondag doorging en dit werd bevestigd. De lift bleek stuk te zijn en bij vertrek was deze nog steeds niet gerepareerd. Dit is mijn inziens niet professioneel. Ik ben aan de heup geopereerd en moest de hele gang af naar een andere lift. Op zondagavond moesten we aan de bar drankjes betellen, er was geen bediening!! Na een fietsdag, gingen we om half vier naar kamer, bleken de bedden nog niet te zijn opgemaakt?! In de avond was de barman 20 minuten weg om spullen van een feestje op te ruimen. Volgens mij te weinig personeel en te jong.

6,3

Beoordeling door P.J Kuurstra uit Spijkenisse, op 23 mei 2018 (Stelletje)

Het was ruim, overzichtelijk en schoon.

De lift naar de etages maakt veel lawaai en gaat bonkerig omhoog en omlaag.

7,3

Beoordeling door Anoniem, op 21 april 2018 (Gezin)

Mooie plek om een paar dagen weg te zijn. Goed hotel.

8

Beoordeling door D.M. Ypeij uit ZOETERMEER, op 22 mei 2018 (Stelletje)

Prima voor een short break.

Geen airco in de kamer.

Tip! Mooie omgeving om te fietsen.

6,8

Beoordeling door K. Heckmanns uit Naaldwijk, op 23 april 2018 (Gezin)

9

Beoordeling door Anoniem, op 14 april 2018 (Stelletje)

De omgeving eromheen en de mooie restaurants.

Tip! We hebben heerlijke ochtendwandelingen gemaakt, achter het hotel en omgeving, in de Peel. We zijn ook naar Helmond kasteel geweest. Het centrum is ook dichtbij, voor als je wilt winkelen.

8,8

Beoordeling door A.P.M. Slinger uit Zevenhuizen, op 24 maart 2018 (Stelletje)

Een prachtige en unieke locatie. Net buiten het centrum van Deurne, maar op loopafstand van het NS station. Een gezellig en goed restaurant.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 6 maart 2018 (Gezin)

8

Beoordeling door W.J. de Mol uit Wezep, op 21 december 2017 (Stelletje)

Eigenlijk alles. De mooie kamer, de locatie, het vriendelijke personeel en het uitgebreide ontbijt.

Tip! De omgeving leent zich prima voor wandel- en fietstochtjes. Er zijn mooie steden in de buurt, bijvoorbeeld Eindhoven en zelfs Maastricht is in een uurtje bereikbaar.

8,5

Beoordeling door J.W. Embregts uit Spijkenisse, op 8 december 2017 (Stelletje)

Mooie locatie. Fijne kamer. Leuke sfeer in het hotel. De kloostersfeer is nog echt aanwezig.

Tip! Prachtige fietsmogelijkheden in het Peel natuurgebied.

8

Beoordeling door A.C.M. van Gelder uit Weurt, op 18 april 2018 (Groep)

Fijn hotel. Vriendelijk personeel en een mooie omgeving om te fietsen. Waren er voor de 2de keer.

Tip! Mooie natuur bos en heide gebieden.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 7 december 2017 (Stelletje)

Mooie ruime kamer met prima sanitair en een lekker uitgebreid ontbijtbuffet.

Het hotel ligt buiten het centrum.

8

Beoordeling door HJL Thewissen uit Herkenbosch, op 22 mei 2018 (Stelletje)

Mooie ligging en fijne kamer.

Bedden veel te zacht. Wij hebben alle twee last van onze rug en de bedden waren veel te zacht, waardoor wij iedere dag wakker werden met vreselijke rugpijn. Dan de fietsenstalling: Wij hadden elektrische fiets meegebracht, maar daar was eigenlijk geen plaats voor. Er stond een machine in de fietsenstalling en opeens stonden er ook nog 2 motors in geparkeerd. Wij hadden gelukkig een verlengsnoer meegenomen, anders was het onmogelijk de fiets op te laden, we hebben ze zelfs buiten opgeladen, wat toch niet de bedoeling is. We konden bijna onmogelijk bij de stopcontacten komen door al dat andere wat er stond en niet opgeladen hoefde te worden. Verder stonden er nog 2 tafels met stoelen onder, ongelooflijk, dat is toch niet de bedoeling van een fietsenstalling.

Tip! Heel mooie omgeving om te fietsen, leuke dorpjes, museum Klok, De Peel en terrasjes.

9,2

Beoordeling door M.A. Koenis uit Lelystad, op 15 april 2018 (Stelletje)

Het is prachtige bestemming voor het voormalig klooster. Mooie kamers. Prima ontbijt.

Tip! Mooie fietsomgeving.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 31 maart 2018 (Gezin)

De sfeer van een voormalig klooster met het feit dat de kapel ook in tact was gelaten. Getuigt van respect voor de oorspronkelijke bestemming van het gebouw.

De keuze van de muziek in de barruimte bij de leestafel was met een soort rockmuziek niet echt afgestemd op het helemaal niet jonge publiek.

Tip! Deurne was een onverwacht aantrekkelijk stadje. Wij hebben erg genoten van de fiets omgeving.

7,6

Beoordeling door H Kolbach uit Emmeloord, op 4 maart 2018 (Groep)

Heel mooi modern hotel.

Tip! Klokkenmuseum in Asten. Met de trein uit Deurne naar Eindhoven. Auto lekker bij hotel laten.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 15 maart 2018 (Stelletje)

De rustige ligging van het hotel! Het opnieuw ingerichte kloosterhotel zag er netjes/ sfeervol uit. Heel vriendelijk personeel. Ober Nino uit de bar wist na 2 dagen wat ons favoriete drankjes waren, top! Wij misten kapstokhaakjes voor de jassen, de kamer was heerlijk ruim maar erg kaaltjes ingericht.

Tip! Vele mogelijkheden voor wandelingen en/of winkelen.

7,3

Beoordeling door A.C. Harte uit Meliskerke, op 29 april 2018 (Stelletje)

Mooie ambiance en omgeving.

Doucheruimte is behelpen, na een douchebeurt staat heel de badkamer blank. Onduidelijkheid over openingstijden van de bar/bistro. Schoonmaken + achterlaten kamer na bezoek schoonmaakpersoneel is slecht.

Tip! Mooie omgeving om te fietsen en wandelen en heerlijk asperges gegeten in restaurant van het hotel.

6,8

Beoordeling door F Tijssen uit Rotterdam, op 26 maart 2018 (Individueel)

De beste samenvatting die ik over mijn verblijf kan geven is het feit dat ik een extra dag geboekt heb. Het was echt geweldig. De sfeer, de zeer ruime kamer, de netheid, de vriendelijkheid en de kwaliteit van het ontbijt en het diner.

Een paar kleine aandachtspuntjes die ik doorgegeven heb aan het hotel.

Tip! Ik heb bij de VVV (gemeentehuis) een wandelkaart gekocht, die bestudeerd en drie dagen heerlijk kunnen wandelen, bijvoorbeeld richting Limburg.

8,4

Beoordeling door H SEPP uit LEEUWARDEN, op 13 april 2018 (Stelletje)

De omgeving, heerlijk om door de natuur te fietsen.

Het duurde te lang voordat het diner werd geserveerd. Vooral de tussenpozen tussen het voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Het eten was goed, iets meer patat was geen overbodige luxe geweest.

Tip! Helmond en Deurne zijn gezellige steden.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 20 maart 2018 (Gezin)

Heerlijk er even tussenuit.

Tip! Veel steden gezien en gewandeld.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 13 maart 2018 (Stelletje)

Goed ontbijtbuffet. Vriendelijkheid personeel maar kon beter.

Tip! Van Abbemuseum Eindhoven is de moeite waard.

7

Beoordeling door Anoniem, op 14 april 2018 (Stelletje)

Fijne locatie en kamer. Goed ontbijt.

De prijzen in het restaurant.

Tip! Prachtig wandelen in de Peel. Den Bosch bezoeken.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 2 april 2018 (Groep)

Mooi Hotel in een mooie omgeving en het weer werkte mee. Deurne en Vlierden waren makkelijk te voet te bereiken en leuk om te bezoeken. Twee puntjes van kritiek op een verder prettig verblijf. De luxaflex in de badkamer van kamer 104 is/was zeker 30 centimeter te kort waardoor er inkijk was. Heb dat ondervangen door er mappen voor te zetten, de kamer ligt namelijk net boven de ingang. Eén van de kamers was toen we later op de dag terugkwamen, na de schoonmaak, niet afgesloten

Tip! We hebben een mooie wandeling gemaakt die begon in Vlierden. De "ommetjes" waren aan elkaar te knopen zodat je het zo lang kon maken als je wilde. Nadeel is dat er nergens iets is waar je iets kunt drinken of eten. Verder hebben we onder leiding van een gids een excursie gedaan vanuit het Hotel over het ontstaan en de achtergrond van het Kloosterhotel alsmede de kloostertuin.

8,4

Beoordeling door JAM Beemster uit Alkmaar, op 21 april 2018 (Stelletje)

Ruime opzet van kamer, hotel gangen en ook de kapel.

De hoeveelheden van het eten tijdens het diner waren karig.

Tip! We hebben mooie fietstochten gemaakt, soms wel met behoorlijk wat stank van veeteelt.

8,2

Beoordeling door E van Hunnik uit Oosterwolde, op 12 maart 2018 (Stelletje)

Zeer gastvrij personeel. Kapel mooi

Tip! De peel, de Griek in Deurne, chinees dichtbij, diverse musea.

8,3

Beoordeling door Anoniem, op 7 maart 2018 (Individueel)

De goede keuken.

7,5

Beoordeling door K.H.R . Heckmanns uit Naaldwijk, op 28 november 2017 (Gezin)

Het hele hotel en de binnentuin en de locatie is helemaal top!

9,4

Beoordeling door CHW van Iersel uit Haaren, op 5 december 2017 (Stelletje)

In alles gewoon goed.

Tip! Mooie musea in de omgeving.

9

Beoordeling door I. Rode uit Amstelveen, op 14 april 2018 (Stelletje)

Een mooi, rustig, ruim en sfeervol gebouw. Locatie, ook rustig gelegen (niet aan een drukke weg). Kapelletje is bijzonder. Personeel is vriendelijk.

2e ochtend werden de tafels tijdens ontbijt niet afgeruimd. Sommigen gingen het zelf doen. Er leek geen personeel te zijn. Verder waren de vliegen tijdens ontbijt, irritant. We wilden de route lopen die aangegeven stond vlak buiten het hotel met rode en blauwe bordjes; er klopte niet veel van. Misschien tip om dit aan te passen.

Tip! Het is leuk om naar Nuenen te gaan en een fiets te huren om op de Vincent van Gogh plekjes te komen. Het Roosegaarde fietspad is een aanrader, maar het moet dan wel donker zijn om het effect te zien.

7,8

Beoordeling door MAEM Heuders uit Oud Beijerland, op 4 maart 2018 (Groep)

Goed hotel. Gratis parkeren erg fijn. Ontbijt was goed. Vers fruit lekker.

Sap bij ontbijt is niet lekker. In het restaurant was het 's morgens koud.

Tip! Wiegersma museum is mooi. Klokkenmuseum in Asten is erg interessant.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 30 januari 2018 (Stelletje)

Hotel ligt in een voor ons onbekende omgeving.

Tip! Aanrader is het klokkenmuseum in Asten.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 30 november 2017 (Gezin)

Prachtig hotel! Voor de prijs vonden wij de kamer best klein maar de badkamer was super! Misschien ook handig om iets neer te zetten om koffie en thee te kunnen zetten?

8,8

Beoordeling door G.W.J. Egbertzen uit Warnsveld, op 27 november 2017 (Individueel)

7,2

Beoordeling door J van den Berg uit Den Helder, op 26 maart 2018 (Stelletje)

Een prachtig authentiek gebouw, een mooie combinatie van oud en modern.

Badkamer niet helemaal schoon.

Tip! Mooie uitvalsbasis voor wandelen en fietsen in een prachtige omgeving. Het dorp Deurne heeft een rijke geschiedenis.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 28 november 2017 (Stelletje)

Mooie schone kamer. Entree hotel en restaurant sfeervol ingericht. Rustige ligging. Het eten was er goed. Bij het ontbijt was er wel wat weinig personeel om de tafels weer schoon te maken voor de volgende gasten. En in de avond gingen we nog koffie drinken bij soort bar van het hotel en toen duurde het ook vrij lang voor we geholpen werden en daarna de koffie kregen. Wel was het fietsenhok behoorlijk vol telkens. Dus vraag me af of dat wel groot genoeg is als er veel hotelgasten zijn!

Tip! Wij hebben daar meerdere lange fietstochten gemaakt. De omgeving is daar wel erg mooi. Het dorp Deurne is ook wel gezellig. Er waren toen veel mensen op de terrasjes want het was ook erg mooi weer toen. In het Griekse restaurant in Deurne waren ze gastvrij en heerlijk en veel gegeten daar.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 26 november 2017 (Stelletje)

Is sinds een paar maanden open ziet er mooi uit. Mooi gelegen. Jammer dat er een lift kapot was.

Tip! Goed om te fietsen.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 17 april 2018 (Stelletje)

Mooie omgeving.

Niet schoon, gemeld en pas na 3x melden opgelost. Geen schone handdoeken, erg stoffig.

Tip! Deurne is leuke plaats. Aan te bevelen: De Wieger, Klok en Peel museum.

6,2

Beoordeling door A Baar uit ARNHEM, op 26 maart 2018 (Individueel)

Prima.

De lift in de centrale hal kapot. Er was geen kapstok voor jassen in de kamer.

9

Beoordeling door A.P Houtkamp uit Schiedam, op 17 april 2018 (Stelletje)

De rust rondom het klooster.

De ontbijt tafels werden slecht na gebruik afgeruimd, het was dan zoeken naar een schone tafel. Verder een stopcontact in de badkamer zou geweldig zijn.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 11 januari 2018 (Stelletje)

Goed personeel en goede bediening.

De hoofdingang en de omliggende tuin.

7

Beoordeling door Anoniem, op 13 december 2017 (Stelletje)

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 15 november 2017 (Gezin)

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 10 november 2017 (Stelletje)

Goed verzorgd.

Dat bij het diner maar drie gewone prijzen op de kaart staan en de rest met een bijbetaling vond ik erg vreemd.

Tip! De peel is een prachtige omgeving om te fietsen en te wandelen. Deurne is een gezellig dorp.

6,6

Beoordeling door G.E. van Deelen uit Ouwerkerk, op 13 november 2017 (Stelletje)

Lekker rustig hotel met erg vriendelijke bediening, niets was te veel.

Tip! We hebben fietsen gehuurd en daarmee een route gefietst van ruim 50 km. De omgeving is schitterend heel divers.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 9 november 2017 (Stelletje)

Het is een fijn hotel in een oud klooster. De sfeer van dat klooster vind je op sommige plekken nog terug en dat is prettig. De mensen die er werken zijn allemaal vriendelijk en behulpzaam.

Tip! Deurne zelf is niet werelds, maar best aardig. Helmond is zeker een bezoek waard.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 13 december 2017 (Stelletje)

Het lawaai van de lift.

9,2

Beoordeling door B van Zanten uit Nijmegen, op 30 december 2017 (Gezin)

De sfeer van het hotel, en de rondleiding met gids.

Het pand vinden wij te groot, het ontbijt is goed maar het ligt niet centraal in het restaurant. Tip: zet halverwege het restaurant ook een buffet neer

Tip! Alleen de rondleiding was goed, verder zijn er in de omgeving weinig bezienswaardigheden. De bediening in de bar was traag.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 11 november 2017 (Gezin)

8,8

Beoordeling door L. Hartman uit Haarlem, op 2 maart 2018 (Stelletje)

De gids.

Dat de bar gesloten was i.v.m. het leggen van tapijt. De onderlinge communicatie tussen het personeel verliep stroef. De kamer was om half vier de 2e dag nog niet schoon gemaakt. Daarom maar in het restaurant wat gedronken.

8,2

Beoordeling door B.J.C. de Bruin uit Doorwerth, op 7 november 2017 (Stelletje)

Het hotel van binnen en van buiten. Het klooster gevoel en de uitstraling van het klooster. Het trapportaal en de Kapel! De vriendelijkheid personeel o.a. receptie.

Tafeltjes bij het ontbijt te dicht bij elkaar, erg lang op ons dessert moeten wachten. Wel gevraagd en gezegd dat we weg moesten. Hebben het niet gekregen!

Tip! Wij waren er voor een familie bijeenkomst. Hebben wel van de omgeving en dorpjes genoten. En 2 kastelen bezichtigt. Ook zijn we de 8 zaligheden gaan zoeken en de leuke plaatsjes gevonden en bekeken.

8

Beoordeling door Anoniem, op 15 november 2017 (Stelletje)

De rustige sfeer en het hotel en de ruimte eromheen.

De kamerindeling is niet optimaal: bij televisie kijken vanaf de stoelen is de doorloop naar de deur en naar de badkamer versperd. Bij aankomst roken de kamers niet fris en hing er een "zware" lucht, er is geen airco!

Tip! Goede uitvalbasis voor fietstochten en wandelingen in de Belgische Kempen en in de Peel. Veel keuze uit plaatsjes met horeca rondom de markt.

7,3

Beoordeling door A.A. van den Berg uit Egmond aan den Hoef, op 7 november 2017 (Stelletje)

Gezellig weekendje weg.

We hebben twee keer gedineerd. Het bedienend personeel moet nog wat leren betreffende klantvriendelijkheid. Eenmaal was de prijs t.o.v. het ontvangen diner niet in overeenstemming.

7

Beoordeling door Anoniem, op 4 november 2017 (Gezin)

We hebben fijne dagen gehad in uw mooie hotel. Komen zeker nog eens terug.

Tip! Veel te doen.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 26 maart 2018 (Stelletje)

Mooie omgeving.

De kamers kunnen wel iets schoner.

8

Beoordeling door Anoniem, op 21 november 2017 (Gezin)

De locatie van dit hotel is een mooi uitgangspunt voor wandelingen. We hebben er een aantal in de buurt uitgezocht en grotendeels met zon uitgelopen.

Tip! We zijn verrast door het klokkenmuseum/pompoendagen in de nabijheid van het hotel.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 4 november 2017 (Stelletje)

Mooi smaakvol ingericht hotel. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Heerlijk ontbijt.

We zijn 6 dagen geweest. In die tijd is de kamer niet gezogen. Dat had wel een keer gemogen.

Tip! Oorlog museum in Overloon. Leuke cafeetjes in de omgeving. Heerlijk gefietst in de Peel. Lekker gegeten in Deurne.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 6 november 2017 (Stelletje)

Mooie kamer mooie omgeving.

Iin de badkamer ontbreken haken voor kleding of badhanddoek. Geen spiegel voor make-up dames.

Tip! Achterin tuin/bos vonden we een begraafplaats van de paters. In de Peel museum van Toon Kortooms met blote voetenpad, leuk.

9

Beoordeling door F Van Til uit Zwolle, op 3 november 2017 (Groep)

Het gebouw, De sfeer van het oude klooster was hier en daar nog merkbaar. Op loopafstand van het station, niet pal aande weg.

Er stond slechts één stoel op de twee persoons kamer, een beetje minimaal vonden wij.

Tip! We hebben in Eindhoven de jaarlijks gehouden Dutch Design Week bezocht, zeer de moeite waard. Als afwisseling een mooie rondwandeling vanuit Helmond gemaakt, ook mooi.

8

Beoordeling door Anoniem, op 3 november 2017 (Gezin)

Mooie omgeving. Prachtige tuin.

Het diner vonden we matig.

9

Beoordeling door Anoniem, op 2 november 2017 (Stelletje)

Een verrassend mooi gebouw. De Comfort kamer is ruim, met zeer goede bedden. Zeer vriendelijk personeel.

Tip! De directe omgeving is matig. Station dichtbij. Grotere steden goed bereikbaar. De Peel ligt in de buurt, markant natuurgebied.

8,6

Beoordeling door H de Kruijff uit Rotterdam, op 29 oktober 2017 (Stelletje)

Ten eerste is het gebouw uniek. De eetzaal straalde "grandeur" uit. Het diner was uitstekend met in het bijzonder de mosselen. Er was rekening gehouden met ons verblijf omdat mijn vrouw wat slecht ter been was. De hulpvaardigheid was groot.

Tip! Als inwoner van Rotterdam de schoonheid van dit stukje Nederland Rustige wegen mooie natuur. Het bezoek aan de Heilige Landstichting was een afvaller in de ruimste zin van het woord.

8,4

Beoordeling door E Hekert uit LELYSTAD, op 24 november 2017 (Gezin)

De eigen uitjes en Ziggo mogelijkheid. Een keer formule1 via Ziggo gezien, was leuk.

8,6

Beoordeling door MJC de Jonge uit Achthuizen, op 29 oktober 2017 (Individueel)

Prachtig hotel,vriendelijk personeel en mooie omgeving.

Geen zwembad.

Tip! Mooie fietstochten door de Peel.

8

Beoordeling door EFP Kamerman uit Papendrecht, op 5 november 2017 (Gezin)

Mooi hotel en mooie omgeving om te fietsen.

Ontbijt karig.

Tip! Hebben heerlijk gefietst.

7,2

Beoordeling door W.J. Terwint uit Cothen, op 17 november 2017 (Gezin)

Een prachtige locatie, mooie fietsroutes.

Het diner was prima, alleen heb ik mij gestoord aan de bijbetaling van de meeste hoofdgerechten.

Tip! Mooie omgeving. Uitstekend voor fietsliefhebbers.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 5 november 2017 (Stelletje)

Het hotel is mooi gelegen en ruim opgezet. Er is ruime parkeergelegenheid.

Het diner bij aankomst in het hotel is met € 40,- per persoon veel te duur. Het personeel spreekt ons met jij en jou aan. Dit lijkt mij niet de juiste cultuur. Je spreekt de gasten met U aan. De lift bij de ingang was kapot. Voor mensen die moeilijk ter been zijn is dit niet prettig. Het hotel is modern ingericht. Het doet daardoor wat koud en klinisch aan.

Tip! Een goede uitvalsbasis om de Peel en Oost-Brabant te verkennen!

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 5 november 2017 (Stelletje)

Tip! Mooie omgeving.

8,6

Beoordeling door J. SAS uit Oostvoorne, op 5 november 2017 (Stelletje)

De ontspannen sfeer in de locatie super-relaxed, mooie kamers, fijne badkamer.

We gingen 's avonds in het restaurant eten, we zijn geen grote eters maar dit was heel veel geld voor een muizenmaal. Er was ook niemand die vroeg of het smaakte of genoeg was. Jammer kan beter.

Tip! Deurne erg leuke plaats leuke terrasjes en winkels super, het park wat bij het hotel hoort is ook een fijne plek om te wandelen en lekker te kijken en de kapel erg mooi.

7,5

Beoordeling door Anoniem, op 6 november 2017 (Stelletje)

De terrasjes en zitjes.

Geen nadelen.

Tip! Het leuke centrum en de wandelroutes in de Peel.

7,8

Beoordeling door JWM de Zwart uit Sprundel, op 5 november 2017 (Stelletje)

8

Beoordeling door JM Maas uit amersfoort, op 5 november 2017 (Stelletje)

8

Beoordeling door Anoniem, op 25 oktober 2017 (Stelletje)

Mooie kamer, alles zag er prima en verzorgd uit. Gezellige plek om te verblijven. Prachtige tuin om te wandelen. Zelfs Deurne is een aardig plaatsje. Prima restaurant. Te kleine kaart.

Hoge prijs voor eten 's avonds. Zeer smakelijk, maar te kleine porties. Tip; misschien de bomen (gedeeltelijk) weg halen bij de midden-vijver. Zo'n mooie plek, die nu bijna niet zichtbaar is.

Tip! Fantastische Grieks restaurant in het dorp. Wieger museum. Zo met de trein in Helmond of Eindhoven.

9

Beoordeling door ADWE de Groot uit gorinchem, op 27 oktober 2017 (Stelletje)

Een prachtig nieuw hotel, mooi gelegen. Verzorgde kamers. Goed ontbijt, uitmuntend diner. Kortom we hebben genoten.

Tip! Mooie omgeving, in Helmond en Deurne kan je leuk winkelen. De Peel is heel mooi om te wandelen.

8,6

Beoordeling door THEO Yates uit Rotterdam, op 24 oktober 2017 (Stelletje)

Het weer was super.

Dat we geen elektrische fiets konden huren, deze waren gereserveerd en toen we de gewone fietsen terug brachten stonden dezelfde elektrische er nog.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 27 oktober 2017 (Stelletje)

Rust en ruimte in een mooie omgeving.

De afstand tot het parkeerterrein, belangrijk omdat ik mobiele beperking heb.

Tip! Dichtbij Helmond, leuk kasteel.

8,6

Beoordeling door B.W. Gorter uit Hoogeveen, op 27 oktober 2017 (Groep)

Het is een prachtig gebouw, ziet er verzorgd uit, mooie kapel. We hebben helaas geen gebruik kunnen maken van de binnenplaats, vanwege het weer, maar van boven zag het er goed en gezellig uit.

Wij vonden het raar dat je een menukaart krijgt met bijna allemaal gerechten met een opslag van € 3,50. Dan moeten jullie geen aanbieding doen want dit bracht de groep in verwarring, wat is inbegrepen en wat niet. We moesten ook erg lang wachten voordat er iemand van het personeel kwam. Eén van de personeelsleden in de bar was niet erg klantvriendelijk, de rest personeel was juist heel vriendelijk en goed.

Tip! Fietsen bij Het Hoge Land en een bezoek aan het Kröller-Müller museum. Een bezoek aan Vincentre - Van Gogh Village in Nuenen, kerkje van Theo van Gogh gezien en 's avonds op de fiets (vanaf een parkeerplek in Nuenen) naar het Van Gogh Roosgaarde Fietspad, allebei prachtig. We hebben ook door de Deurnse Peel gefietst en een bezoek gebracht aan de Duitse Militaire Begraafplaats. Op de terugweg naar huis, hebben we ook nog een fietstocht door het Land van Maas en Waal gemaakt en het Stoomgemaal Tuut bezocht. Lunch bij Appeltern.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 24 oktober 2017 (Stelletje)

Het geheel was perfect. Schitterende locatie, mooie indeling, eetgelegenheid prima. Bedden waren goed, was schoon.

Alleen te kleine televisie. Slaapkamer straalde geen gezelligheid uit.

Tip! Schitterende omgeving. Waren bekend. Familie woont in Sterksel. Heb daar veel gefietst.

8,6

Beoordeling door WAME Pieters uit HOENSBROEK, op 23 oktober 2017 (Stelletje)

Prachtige omgeving om te fietsen.

Bedden waren wat doorgezakt. Vreemd voor een nieuw hotel.

Tip! Vooral fietsen is een aanrader.

8,4

Beoordeling door N Bakker uit Leiden, op 21 oktober 2017 (Stelletje)

Grote binnentuin, park buiten.

Afstanden in het hotel vrij groot, weinig liften, alles wat groot. Veel lopen dus.

Tip! Mooie groene omgeving.

8,2

Beoordeling door R.J.G Weustink uit Oldenzaal, op 21 oktober 2017 (Stelletje)

Prima hotel, schone kamers en een goed ontbijt.

7,5

Beoordeling door Anoniem, op 21 oktober 2017 (Stelletje)

Het was prima, alles oké.

Tip! Mooie omgeving om te fietsen en te wandelen.

8,6

Beoordeling door AAJ Wildhagen uit goirle, op 22 oktober 2017 (Stelletje)

Mooie omgeving en prachtig hotel.

Tip! Fietsen naar Helmond is erg leuk. Museum in Deurne erg leuk.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 22 oktober 2017 (Stelletje)

Mooie rustige omgeving.

Tip! Een heerlijke fiets omgeving.

8,7

Beoordeling door E.F Tonissen uit Raamsdonksveer, op 22 oktober 2017 (Stelletje)

7,2

Beoordeling door A.B. van Dijk uit Spijkenisse, op 20 oktober 2017 (Stelletje)

Prima uitvalsbasis om bv. te fietsen.

Kamer en de gang waren erg kaal. Misschien nog de nieuwheid?

Tip! Heerlijk gegeten in het bijbehorende restaurant.

8

Beoordeling door J Klop uit Lexmond, op 20 oktober 2017 (Gezin)

Schoon, kwaliteit eten, rust. Eigenlijk vond ik alles leuk!

Tip! De Peel, De Wieger, museum.

9

Beoordeling door M.M.A. Van Baalen uit Zoetermeer, op 23 oktober 2017 (Stelletje)

Allereerst het heerlijke weer, waardoor we een paar fietstochten in de prachtige omgeving konden maken. Het restaurant, het café en het terras buiten. De fitness ruimte heeft mijn man nog gebruikt.

1x is de kamer rommelig schoongemaakt. De badlakens hingen uit en zijn opgevouwen op het rek gelegd. Nu kon ik niet meer zien wat mijn handdoek was. Er waren 2 kleine handdoeken, maar na het schoonmaken hing er nog maar 1. Dit was niet echt erg, anders had ik het toen wel gezegd, maar nu er naar gevraagd wordt, zeg ik het toch maar wel.

Tip! De fietstocht naar de Deurnse Peel was prachtig. Een stadswandeling met bezoek aan het kasteel in Helmond is een aanrader. En heerlijk gegeten in Deurne aan de markt bij het voormalig postkantoor.

7,6

Beoordeling door G.J. Haarman uit Harfsen, op 20 oktober 2017 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door T.J. Visser uit utrecht, op 19 oktober 2017 (Stelletje)

9

Beoordeling door C.J Burik uit niewerkerk, op 21 oktober 2017 (Gezin)

Het was een sublieme locatie en we hebben genoten van de serene rust, zowel binnen als buiten in het prachtige park. We komen zeker terug, bedankt.

We hebben maar 1 opmerking. Dat er bij het buffet geen dienbladen aanwezig waren. Dat is erg onhandig. Vooral als je slecht ter been bent. We moesten telkens heen en weer met bv. 1 kop thee.

8,3

Beoordeling door A.A. Klunder-Koenes uit Mierlo, op 18 oktober 2017 (Groep)

Goed hotel en erg vriendelijk personeel en een goede keuken.

De lange gangen, mede omdat er een lift defect was. Een paar van ons waren iets minder goed ter been door bv. een knieoperatie.

Tip! In Deurne geweest en naar het museum. Naar het Toon Kortooms park in Griendsveen.

8,2

Beoordeling door J.A. Stolwerk uit Apeldoorn, op 21 oktober 2017 (Stelletje)

Ligging.

De kapotte lift waardoor de afstand tussen kamer en restaurant veel te lang is. Dat een lift kapot is, kan geen mens wat aan doen, maar waarom het zo lang duurt voor het gerepareerd is, is bepaald geen service.

Tip! Locatie is mooi, met veel mogelijkheden, het bos achter het hotel is de moeite van een bezoek waard, vooral het kerkhofje (wij hadden dit al eerder bezocht) voor de tweede keer was het moeilijk te vinden.

6,8

Beoordeling door N.H.W.M.A Van der Heijden uit Nieuwegein, op 18 oktober 2017 (Stelletje)

Mooie locatie en vrij centraal gelegen.

Tip! Lekker dicht bij Duitsland voor een dagje.

8,3

Beoordeling door Anoniem, op 18 oktober 2017 (Stelletje)

De centrale ligging in de Peel. Prima uitvalsbasis voor uitstapjes richting Limburg, België etc.

Tip! Wij zijn een dag naar Antwerpen geweest. Was prachtig en qua afstand prima te doen!

8

Beoordeling door N.J. Mallie uit Vlissingen, op 18 oktober 2017 (Stelletje)

Tip! We hebben het kasteel in Helmond en Ammerzoden bezocht, allebei een aanrader.

6,8

Beoordeling door W. Klaassen uit Ulft, op 17 oktober 2017 (Stelletje)

De rust en men kon met de fiets goed de omgeving verkennen; Helmond en Eindhoven liggen in de buurt. Alleen goede richtingsborden dus eenduidigheid moet men daar nog uitvinden. Dat wil zeggen voor ons als wild vreemden die hier nog nooit zijn geweest zou dat een optie zijn.

Dat er ook honden worden toegelaten en dat wij boven de toegang een kamer hadden, daar er nog steeds mensen zijn die roken, dat ruikt men, en de onderlinge conversatie die men laat nog moet voeren

Tip! De grote plaatsen zoals Helmond en Eindhoven, de terrassen, de mensen, het was ook nog heel goed weer, alles weer anders dan je eigen omgeving.

7,3

Beoordeling door C.J.H. Overweel uit Woerden, op 17 oktober 2017 (Stelletje)

Het goede van het kloosterhotel is de enorme rust die er vanuit gaat. De grote binnentuin doet dan weldadig aan.

Tip! Deurne is een leuk plaatsje met een aardig Toon Kortooms museum.

8,8

Beoordeling door A Kouwenhoven uit Schiedam, op 17 oktober 2017 (Stelletje)

8,4

Beoordeling door M Heijms uit Oirschot, op 16 oktober 2017 (Gezin)

De hartelijkheid en service van de receptie en zeker ook van het andere personeel. Een uitstekende kamer met bad, beschikbare fiets- en wandelroutekaarten. Leuk park in de nabijheid, de kapel, de grote parkeerplaats was ook handig.

Tip! We zijn vier dagen naar het kloosterhotel geweest. Waarvan we drie dagen hebben gefietst naar de omliggende dorpen. Met name de geweldige Peel was een heerlijke verademing. Een dag hebben we, mijn vrouw en ik, 15 km. gewandeld bij Griendsveen en Helenaveen. Ons viel op dat de mensen overal vriendelijk en hartelijk waren als je ze iets wilde vragen.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 16 oktober 2017 (Stelletje)

Mooie locatie, straalt rust uit. Goede bedden en weinig geluid van buiten de kamer te bemerken. Ontbijt buffet prima maar ver lopen en weinig ruimte rondom de tafels. personeel wel bereidwillig als ze zagen dat mensen moeite hadden om gezien leeftijd/handicap zelf spullen te halen, brengen. Compliment aan personeel!

Tip! Kastelen in de omgeving waar op geattendeerd wordt (volgens bewoners van het dorp) zijn er niet meer of niet toegankelijk. Wel veel mogelijkheden om te fietsen en plaatsjes te bezoeken. Eetgelegenheden in het dorp zelf vonden wij prettiger dan in ruimte bij het hotel.

7,8

Beoordeling door C de Nies uit Hellevoetsluis, op 14 oktober 2017 (Stelletje)

Bijzonder gebouw, zeer leuk verbouwd.

Tip! Leuke fietsroutes en leuke omgeving.

7,8

Beoordeling door JPM van Veen uit BILTHOVEN, op 16 oktober 2017 (Gezin)

De ongedwongenheid.

Dat je moet reserveren voor het diner.

Tip! Mooie omgeving, erg fietsvriendelijk.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 9 oktober 2017 (Stelletje)

Verrassend "kloosteridee" ruimtelijk met instandhouding elementen.

Tip! Omgeving authentiek.

9

Beoordeling door J Van den Berg uit Vlaardingen, op 11 oktober 2017 (Individueel)

De locatie, rustige kamer, fijne terrassen, mooie fietsen!

Tip! De Peelroute is mooi om te fietsen, we hadden ook goed weer. Het stadje Deurne op loopafstand is de moeite waard om uit eten te gaan, ruime keus.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 4 oktober 2017 (Gezin)

Slapen in een voormalig klooster.

Tip! Wij konden prachtig fietsen in de omgeving van Deurne. Mooie fietsroutes met fietscafés.Bij gebrek aan fietsenstalling gingen wij met de fiets door de hoofdingang van het hotel naar de kloosteroverkapping!

9

Beoordeling door Anoniem, op 13 oktober 2017 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door S L Schuurman uit Ugchelen, op 5 oktober 2017 (Stelletje)

Fietsmogelijkheden.

Opladen en stalling e-bike.

Tip! Schitterende fietsroutes en paden.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 3 oktober 2017 (Groep)

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 13 oktober 2017 (Stelletje)

Pas gerenoveerd, mooie kloostertuin goed onderhouden, wandelgedeelte op eigen terrein.

De kamers hebben geen airco en dat wordt het wat benauwd met de zon erop.

Tip! Deurne is een leuk plaatsje, voldoende winkels en horeca. Je kunt ook goed op de locatie zelf eten, goede kwaliteit en prijs. De Peel is een aanrader, zowel per E-bike (in hotel te huren) als wandelen in de natuurpoort de Peel.

7,6

Beoordeling door C.C.J. Verwoerdt uit Boskoop, op 4 oktober 2017 (Stelletje)

Een mooi en nieuw hotel, in een mooie omgeving.

Tip! Deurne is een leuk en gezellig dorpje. Mooie wandelgebieden in De Peel.

8,2

Beoordeling door C J H Geelen uit eindhoven, op 16 oktober 2017 (Gezin)

De binnentuin en dat je de krant kunt lezen.

De fietsenstalling is waardeloos, deze moet nodig veranderen.

Tip! Het verblijf was te kort.

8

Beoordeling door MJ Koppenhol uit Tholen, op 2 oktober 2017 (Stelletje)

Ons verblijf in een klooster.

Tip! Wij vonden het Klokkenmuseum in Asten indrukwekkend.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 3 oktober 2017 (Stelletje)

Een heerlijk tussendoortje en dan ook nog geweldig weer. En die stilte was heerlijk.

Tip! Het hotel ligt aan fietsknooppunten die naar een prachtig natuurgebied leiden.

8,4

Beoordeling door P Van Helden uit Voorburg, op 1 oktober 2017 (Stelletje)

We moesten door omstandigheden eerder weg. Ik vond het diner wel prima alsmede het ontbijt.

Was niet onder de indruk van het hotel. Rommelige incheck door te weinig personeel aan de balie. Ik miste voor een 4 sterrenhotel een kluisje, een klein ijskastje. Verder vond ik het erg warm in de kamer en het was geen hartje zomer.

6,2

Beoordeling door CJ van der Kolk uit IJsselmuiden, op 9 oktober 2017 (Stelletje)

Alles was naar onze mening en beleving goed.

De fietsenberging was ver lopen en te weinig plaats.

8,2

Beoordeling door G.C. Konijn uit Bovensmilde, op 1 oktober 2017 (Gezin)

Mooi hotel. Mooie ruime kamers.

Prijs/kwaliteit verhouding van het restaurant. Ondanks de aanbieding met € 10,00 korting.

Tip! Wij hebben 1 dag kunnen fietsen. Prima fietsen gehuurd bij het hotel. Mooie omgeving. Dichtbij het centrum en het station. Binnen 1 1/2 uur met de trein naar Maastricht.

8,2

Beoordeling door J.T.M. van Teeffelen uit Amsterdam, op 2 oktober 2017 (Gezin)

Het is mijn oude school geweest. Een beetje nostalgie dus. Het is een ruime locatie: makkelijk parkeren, een ochtend wandeling rondom etc.

Wij hadden een kamer aan de zuidzijde (de achterkant) zonder zonwering. Erg warm.

7,6

Beoordeling door A.C. Put uit Middelburg, op 9 oktober 2017 (Gezin)

De rust en het gebouw.

Dat de lift dagen kapot was.

Tip! Peelgebied interessant. Streekmuseum Melderslo. Vooral info over asperges, champignons en teelt in kassen.

7,8

Beoordeling door G.M.A. Looman uit Ooij, op 2 oktober 2017 (Stelletje)

Mooi hotel, net verbouwd geweldig mooi interieur, mooie fietstochten gemaakt.

Tip! Mooie knooppunten fietsroutes en daar kwamen wij voor.

8,3

Beoordeling door Anoniem, op 2 oktober 2017 (Stelletje)

Prima kamer. Goed maar eenvoudig. Diner prima.

Het zou fijn zijn als er op de kamer iets zou zijn om jassen op te hangen.

7,7

Beoordeling door A Schoonbeek uit Medemblik, op 2 oktober 2017 (Gezin)

Schoo, vriendelijk en netjes, hotel was ook nog maar kort in gebruik, je kon de verf nog ruiken.

Tip! Mooie omgeving om te fietsen.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 2 oktober 2017 (Groep)

Mooie grote kamers. Mooi restaurant en zeer goed eten. Rustig hotel, hoorde weinig van anderen.

Wat minpuntjes aan de kamers: geen haken in badkamer om iets op te hangen. Geen haken in kamer voor bv. een jas op te hangen. Geen goede spiegel in kamer (zat aan binnenkant kastdeur, geen goed overzicht). Logistiek van het ontbijt onlogisch daardoor bij drukke momenten liep je elkaar in de weg.

Tip! Prima omgeving voor leuke fietstochten.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 28 september 2017 (Stelletje)

De sfeer van het voormalige klooster.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 27 september 2017 (Stelletje)

Een prachtige locatie en rustig.

Er is nog geen fietsenstalling aanwezig.

Tip! Je kan heerlijk fietsen in de omgeving (o.a. de Peel) en Deurne is een gezellige plaats.

8

Beoordeling door Anoniem, op 23 september 2017 (Individueel)

Tip! Het is prachtig om met de fiets natuurgebied De Peel te verkennen.

9

Beoordeling door E. Spruijt uit Oudorp, op 26 september 2017 (Stelletje)

Vriendelijk, schoon, ruim, royaal. Goed verblijf, mooi weer en een zeer goede prijs kwaliteit verhouding.

Nog relatief nieuw. Details kunnen beter, hierover Fletcher bericht, maar de intentie is 100%.

Tip! In dit deel van het gastvrije Brabant is het heerlijk fietsen. De knooppuntenroute van het hotel is 100%. Alle bordjes zijn duidelijk te zien. Uniek in Nederland! Goede fietspaden en heerlijk rustig, Helmond, Venray en Venlo zijn aanraders. Het hotel restaurant is zeer goed. Omdat het hotel redelijk dicht bij het gezellige centrum van Deurne ligt is een bezoek aan het centrum een must. Ook hier goed eten. Zeer goede ontvangst op terras en aan tafel bij " De Potdeksel".

8,3

Beoordeling door S. Van der Pijl uit Nieuwveen, op 25 september 2017 (Stelletje)

Voormalig klooster, bijzonder gebouw.

Met de fiets door het hotel om te parkeren. 3- gangen diner vooruit te boeken tegen gereduceerde prijs. Kon niet meer geboekt worden toen we eenmaal in het restaurant zaten, voelde een beetje vervelend.

Tip! Prachtige fietsroutes in het boek. zeker de Peelroute aan te bevelen leuk dorpsplein in Deurne.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 16 oktober 2017 (Gezin)

Een rustige en mooie omgeving, als ook mooie fietsroutes.

De upgrade van de kamer bijboeken, zouden wij niet nog een keer doen. Er was weinig verschil met de kamer die wij anders gehad zouden hebben. Er was geen koelkast en de tv was te klein, of de afstand te groot.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 21 september 2017 (Stelletje)

Mooie omgeving om te fietsen. Locatie geweldig. Wel erg donker, naar mijn smaak te somber.

Tip! Fietsen in de Peel.

8

Beoordeling door Anoniem, op 28 september 2017 (Stelletje)

Mooie omgeving en we hadden een mooie grote kamer.

De kamer was erg warm, een tweede raam zou prettig zijn. Geen haakjes aan de lege muur bij binnenkomst om jas op te hangen, de kast was te klein hiervoor.

Tip! Mooie fiets- en wandel omgeving. Deurne is te fietsen, ook de andere grote steden zijn leuk. Vriendelijke mensen in het zuiden.

9

Beoordeling door J.G. van Dongen uit scheveningen, op 20 september 2017 (Stelletje)

Rust.

Tip! Oomgeving Spakenbrug en Harderwijk erg leuk.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 27 september 2017 (Stelletje)

De sfeer van het hotel en de ruimtes.

De kamer was niet zo groot en geen balkon of terrasje.

Tip! Het is een prima fietsomgeving.

8,2

Beoordeling door F.B. Teunissen uit ZEVENAAR, op 12 september 2017 (Stelletje)

Prachtige locatie met ruime kamer.

Tip! We hebben in de omgeving veel gefietst en genoten van de in bloei staande hei.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 12 september 2017 (Stelletje)

Het geheel, verzorgde kamers, vriendelijk personeel, uitstraling locatie.

Tip! Toon Kortooms museum, Deurne en omgeving lekker gefietst.

9

Beoordeling door Anoniem, op 14 september 2017 (Stelletje)

8,8

Beoordeling door CJJ Kosterman uit Wijk bij duurstede, op 6 oktober 2017 (Gezin)

Doordat het zo groot is minder gezellig. Diner niet echt onze smaak.

7,4

Beoordeling door R. van Rooijen uit Gouda, op 7 oktober 2017 (Groep)

De omgeving was geweldig, lekker fietsen en leuke plaatsen bezocht.

De kamers hadden wel schoner gekund. Gaten in de horren. Ik had gevraagd om kamers met gescheiden bedden (vriendinnengroep) en dat was helaas niet gebeurd. We hebben zelf de bedden uit elkaar geschoven en zagen toen ook nog eens hoe vies de vloerbedekking was. Hier echt aandacht aan schenken. De badkamer was wel redelijk schoon.

Tip! Veel gefietst in de omgeving. Nuenen en het van Gogh "museum" (vizence?) bezocht. Ook Deurne zelf is een leuk plaatsje.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 27 september 2017 (Stelletje)

De voorgeschiedenis van het gebouw, een klooster. De uitstraling en netheid. De wanddecoratie.

We hadden geen afstandsbediening, na bellen, hadden we deze de volgende dag wel. Geen overzicht TV programma per zender. Ruimte bij het ontbijt, smal, je zit dicht op elkaar. Geen constante warmwaterstraal in douche.

Tip! Een mooie rustige omgeving, we hebben veel kunnen fietsen.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 16 september 2017 (Stelletje)

De afstand van het ontbijtbuffet naar de tafels te groot.

Tip! Mooie tuin om in te wandelen.

6,8

Beoordeling door H. Karsdorp uit Rotterdam, op 16 september 2017 (Gezin)

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 13 september 2017 (Gezin)

De bedden zijn erg zacht. Had liever gezien dat er 2 eenpersoonsbedden stonden.

Tip! Heerlijke omgeving om te fietsen.

7,8

Beoordeling door AUGUST Taels uit Tessenderlo, op 15 september 2017 (Groep)

9,2

Beoordeling door H.J.G. van den Wollenberg uit Nijmegen, op 28 september 2017 (Stelletje)

Een prima verblijf.

De tv afstandsbediening was niet aanwezig en er was niet goed gestofzuigd.

Tip! Mooie fietsomgeving. Het Natuurmuseum in Asten en het klokkenmuseum waren erg leerzaam, een aanrader.

9,2

Beoordeling door WE Kruize uit Halsteren, op 15 september 2017 (Stelletje)

De omgeving.

Geen plaats voor onze E-bike.

Tip! Wij fietsen veel, dus het is een prachtige fietsomgeving.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 15 september 2017 (Gezin)

Locatie en omgeving.

Te kleine kamers en te weinig personeel in het restaurant overdag.

Tip! Is mooi om te fietsen en wandelen.

7,3

Beoordeling door Anoniem, op 15 september 2017 (Gezin)

De kamer was goed,fietsen binnen trein stallen. En de krant aanbieding.

Centrum was op afstand.

Tip! Wij hebben mooi kunnen fietsen ook de knoop punten waren fijn.

8,5

Beoordeling door K.J. van Hekezen uit Zwijndrecht, op 28 september 2017 (Gezin)

Netjes en goed verzorgd.

Zachte en lage bedden, niet fijn, zeker niet voor mensen op leeftijd.

Tip! Het klokkenmuseum was de moeite waard om te bezichtigen.

7,8

Beoordeling door CFJ Jorna uit Doetinchem, op 19 september 2017 (Stelletje)

Het verblijf in een mooi hotel dat zijn oorspronkelijke karakter wel behouden heeft. Het klooster is met smaak verbouwd tot een aangenaam hotel. Het hotel met binnenplaats heel mooi, de kamers ook met prima sanitair. De horeca-afdeling met veel zwart kwam gemoedelijk en gezellig over. De fietsenstalling, al was het een tijdelijke oplossing, voldeed wat ons betreft uitstekend.

Het personeel van de receptie functioneerde prima. Het personeel bij het ontbijt ook, helaas hadden zij nogal wat problemen te verwerken van niet goed functionerende apparaten voor de koffie. Is een apart apparaat voor warm water voor de thee misschien een idee? Qua situering bij het ontbijt zat de keukendeur voor het personeel op de verkeerde plaats: precies waar de mensen in de rij stonden voor de koffie moesten zij met nieuwe voorraden uit de keuken komen. De hele opstelling tegengesteld maken aan de huidige opstelling is dat misschien een oplossing. In het restaurant en de bar liepen volgens ons allemaal mensen van goede wil maar ontbrak bij te veel van hen de horeca-ervaring en/of kennis. Praktisch werkte het ook niet dat 's avonds vanuit de bar in het restaurant de speciale biertjes getapt moesten worden. Dit zijn punten ter verbetering anders gaat het klanten kosten.

Tip! Leuke fietstochten gemaakt waarbij de kaart van het hotel zeer nuttig was. Het museum in Deurne over de voormalige huisarts is beslist een aanrader. Peel en Klok in Asten vonden wij heel mooi en ook het stadsmuseum en het kasteel in Helmond. Bij mooi weer in Helmond een drankje aan het water op één van de terrassen was ook zeer prettig. Het centrum van Deurne beviel ons ook zonder meer. Wellicht in de toekomst nog een aardige tuin achter het hotel en het plaatje is helemaal compleet. Veel succes daarmee!

8,4