Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Beoordeling van Hotel Restaurant 't Holt

Hotel Restaurant 't Holt  

Hotel Restaurant 't Holt - Kasteel het Nijenhuis

Hotel - Diepenheim

De eigenaresse van Hotel Restaurant 't Holt is een kwart eeuw geleden begonnen met een terras op deze locatie. Inmiddels is het kleinschalige hotel een begrip in het kleinste stadje van Overijssel. Diepenheim heeft een gezellig centrum waar je veel kunst en cultuur tegen zal komen. De natuurrijke omgeving van het hotel zorgt ervoor dat je er heerlijk tussenuit bent! Met 13 hotelkamers op de... meer info
vanaf 79 50 p.p.

Unieke deals ontvangen

38 beoordelingen 7.9

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

Krantaanbieding! 3 dagen Twente HP

2 nachten v.a. € 79,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,75 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Twente

1 nacht v.a. € 85,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,75 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Twente

2 nachten v.a. € 85,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,75 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door Anoniem, op 11 juni 2019 (Stelletje)

De rust.

8,2

Beoordeling door J.A. Plantinga uit Haarlem, op 28 mei 2019 (Stelletje)

Zo goed bevallen, dat we nogmaals geboekt hebben.

Tip! Landelijke omgeving.

8,8

Beoordeling door B A Klijn uit Hardinxveld-Giessendam, op 27 mei 2019 (Gezin)

De gezelligheid.

Tip! Prachtig om te fietsen.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 27 mei 2019 (Gezin)

Het huiselijke en informele. De ligging van het hotel en de diners . Het is er heel ontspannen met een vriendelijke staf.

Tip! Het is heerlijk om in de omgeving rond te fietsen. Dieoenheim is een plezierig stadje met een goed museum.

9,2

Beoordeling door J. Janssen uit Rijswijk, op 15 mei 2019 (Groep)

8,6

Beoordeling door A Schouten-de jong uit Waddinxveen, op 13 mei 2019 (Gezin)

Wij hebben er heel veel van genoten. Gaan hier zeker terugkomen.

Tip! Prachtige omgeving.

8,2

Beoordeling door E.J. van Opdorp uit Groningen, op 19 april 2019 (Stelletje)

Prachtige plek. Het uitzicht vanuit de kamer is direct op de weilanden, de konijnen lopen zo onder je raam door, geweldig! Dichtbij Diepenheim, maar toch ver weg van lawaai. Aardige eigenaren, vriendelijke bejegening. Enigszins ouderwets, sober interieur, maar schoon en efficiënt. Prima eten.

Tip! We twee fietsen kunnen huren bij het hotel, dit is trouwens geen standaardservice van het hotel, we hadden gewoon mazzel. We hebben de 6-kastelentocht gefietst op aanraden van het hotel. Zeer de moeite waard! De routekaart mochten we lenen van het hotel, de route liep langs het hotel.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 1 april 2019 (Stelletje)

Vriendelijk ontvangst en behulpzaam personeel. Diner zeer goed.

Gehorigheid van de kamer, dit is echt een zwak punt.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 3 juni 2019 (Stelletje)

Gezellig hotel. Voelde ons er thuis. De mensen waren vriendelijk, goede ontvangst . Heerlijke rustige omgeving.

Jammer dat er geen zwembad was. De tv haperde zo nu en dan, was vervelend.

Tip! Je kunt er heerlijk fietsen. Terrasjes bezoeken in de omgeving. Er is best wel veel te zien.

7

Beoordeling door S Hollander, Sanny uit Amsterdam, op 3 juni 2019 (Stelletje)

Fijne locatie, lekker eten.

Gedateerde kamer, wel ruim maar te warm en benauwd door een leiding onder de kamervloer, het gordijn kan niet dicht, raam moest ver open door de warmte, waardoor vliegjes en muggen binnen kwamen, geen hor! Kapotte lamp werd niet vervangen tijdens ons verblijf.

Tip! Mooie omgeving, leuke plaatsen als Lochem en Markelo dichtbij. Wandelen langs de Berkel! Watermolen de Haller dichtbij.

7,2

Beoordeling door W Wever uit Emmen, op 2 juni 2019 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 1 juni 2019 (Stelletje)

Diner en gemoedelijke sfeer.

Tip! Vooral fietsomgeving. Wandelgebied wat verder weg. Ver van dorp.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 31 mei 2019 (Gezin)

7,2

Beoordeling door C.H. van Ooijen uit Snelrewaard, op 31 mei 2019 (Gezin)

Alles was prima.

Dat er geen bus reed.

Tip! Kasteel Warmelo en de zandsculpturen waren prachtig.

8,2

Beoordeling door J.M. Joke Jonkers uit Roosendaal, op 31 mei 2019 (Stelletje)

Het fijne ontvangst en het vriendelijke personeel. Een simpel, maar goed ontbijt en een prima diner.

Gehorige kamers.

Tip! Het is leuk om vanuit het hotel mooie routes te fietsen.

8

Beoordeling door LC de Ridder uit Spijkenisse, op 31 mei 2019 (Stelletje)

Alles was begane grond.

Het eerste avondeten was niet goed, het tweede wel.

Tip! Je kunt mooi fietsen in de omgeving. Haaksbergen en andere plaatsen zijn mooi.

7,5

Beoordeling door T. de Vries uit Landsmeer, op 28 mei 2019 (Gezin)

Mensen waren super vriendelijk en het eten was voortreffelijk.

Minder leuk was de afstand van een busverbinding.

Tip! Wij hebben niet veel van de omgeving kunnen zien omdat we zonder vervoer zaten We hebben alles met Valys moeten doen. Wat we wel konden lopen was het watergemaal.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 27 mei 2019 (Stelletje)

Hartelijk ontvangst en gezellige bediening. Prima bedden, goed ontbijt en een uitmuntend diner. Mooie omgeving, mits je beschikt over een fiets of auto.

Kamer is toe aan een opknapbeurt.

Tip! Water, kastelen en tuinen. De routes zijn aan te bevelen.

7,6

Beoordeling door M.T. Nanne uit Schagen, op 27 mei 2019 (Stelletje)

Mooie omgeving en een prima keuken.

7

Beoordeling door A.M. Fritschy uit Diepenveen, op 27 mei 2019 (Stelletje)

Heerlijke diners.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 25 mei 2019 (Stelletje)

Het ligt er heel rustig in een heel mooie omgeving. Hebben er heerlijk gefietst.

De kamers zijn echt gedateerd en de stoelen en de vloerbekleding in het restaurant zitten vol met vieze vlekken.

Tip! De omgeving is schitterend om te fietsen. De kasteelroute is echt aan te bevelen.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 9 mei 2019 (Stelletje)

Eenvoudig, maar gemoedelijk. Leuk voor een paar dagen weg.

Tip! Kasteel Warmelo in Diepenheim met zijn zandsculpturen.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 7 mei 2019 (Gezin)

Gemoedelijkheid, ligging en vriendelijkheid van het personeel. ideaal voor wandel en fietstochten in de omgeving. Leuk terras om iets te eten en te drinken.

Tip! Gebruik gemaakt van de route's van het hotel. Zeer landelijke omgeving die verkeersarm is. Heel goed om fietstochten te maken. Ook mooie wandeltochten gemaakt, met veel kastelen in de buurt.

8,8

Beoordeling door A Mai- de Gram uit Hedel, op 28 april 2019 (Stelletje)

Leuk ontvangst. Makkelijke opbergplaats voor de fietsen. Een kleine kamer/, maar wel schoon.

Tip! Prachtige omgeving, mooie fietsroutes en veel leuke musea in de buurt.

7,6

Beoordeling door W.T.H Stinissen uit Nijmegen, op 27 april 2019 (Individueel)

De vriendelijkheid van het personeel.

Tip! Mooie natuur en gezellige plaatsjes.

7,5

Beoordeling door T.J.T. Steenvoorden uit Noordwijkerhout, op 20 april 2019 (Stelletje)

Het is een familiehotel, met heel vriendelijk personeel.

De kamer rook niet fris, het was erg heet door de vloerverwarming. De bekleding van de stoelen en de vloerbedekking zijn wel aan vernieuwing toe.

Tip! Prachtig dorp met kastelen en een hele mooie omgeving, je zit ook snel in Haaksbergen.

8,2

Beoordeling door A Gerritsen uit Rotterdam, op 18 april 2019 (Groep)

Mooie rustige omgeving, aardige mensen, behulpzaam bij uitstapjes. Goed eten.

De gehorigheid op de slaapkamers en het ontbijt was minimaal.

Tip! De Zes Kastelenroute Diepenheim (24 km), is een prachtige fietstocht.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 15 april 2019 (Stelletje)

Vriendelijke personeel en een mooie locatie.

De vloerbedekking in de kamer.

Tip! Je kunt er heerlijk fietsen, in een mooie omgeving.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 8 april 2019 (Groep)

Uitstekend en zeer smaakvol eten, topper gezien de lage arrangementsprijs: 9. Gratis biljart. Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Kamer en hotel ietwat oubollig en vrij eenvoudig, wel voorzien van alle gemakken.

Tip! Paar kilometer van omliggende dorpen en naast een golfbaan gelegen.

7,6

Beoordeling door K.F Meij uit Nijmegen, op 6 april 2019 (Stelletje)

Zeer vriendelijk personeel, diner perfect, ontbijt wat sober maar prima. Kamers prima. Een prachtige omgeving, mooie fietsroutes. We hebben genoten. En voor die prijs super.

Tip! Kasteel en Jubileum route een aanrader. Fijn om een e-bike te hebben er is veel te zien.

8

Beoordeling door Anoniem, op 1 april 2019 (Stelletje)

Niets op aan te merken.

9,7

Beoordeling door H Akkerman uit Hulst, op 31 maart 2019 (Groep)

Vriendelijke eigenaren, lekker eten.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 30 maart 2019 (Stelletje)

Het 3-gangen diner was heel erg lekker! Een zeer mooie omgeving om te fietsen. Fijn dat er een afgesloten fietsenstalling is. Kamers eenvoudig maar schoon.

Tip! Mooie kastelen, oude boerderijen, watermolen en tuinen van Diepenheim.

8

Beoordeling door G.N. Jilleba uit Leiderdorp, op 30 maart 2019 (Stelletje)

De ligging, in de zomer gebruik van een groot terras. Kamers schoon, goede bedden en goed onderhouden. Het diner heel goed, ruim voldoende en zeer afwisselend.

Tip! De bezienswaardigheden in Diepenheim en daarbuiten. Zoals de watermolen en de vele kastelen. Leuke plaatsen, zoals Goor en Rijssen. De steden Zwolle en Almelo liggen op 1 uur rijden.

7

Beoordeling door AK Aartsma uit Wageningen, op 28 maart 2019 (Stelletje)

Goede plek op een prachtige plek in de Twentse cultuur. Zeer gastvrije restauranthouder en haar zoon die de keuken bediende. De diners waren zeer royaal en het smaakte goed.

Tip! Prachtige omgeving voor wandelen en fietsen. Naast het hotel is een eenvoudige golfbaan (niet van het hotel).

8

Beoordeling door K.J Westerhof uit Haren Gn, op 27 maart 2019 (Stelletje)

kleinschalig in een mooie omgeving. Vriendelijke ontvangst, wij waren eerder dan de incheck tijd, maar dat was geen probleem. Heerlijk diner met zorg klaargemaakt.

De kamer was te warm, lijkt mij in de zomer een probleem. Basic ontbijt.

Tip! Bezoek bijvoorbeeld Rijssen. De kastelenroute.

7

Beoordeling door C van Assem uit Petten, op 18 maart 2019 (Gezin)

De goede sfeer en de naastgelegen golfbaan.

Tip! De boekenmarkt van Delden.

7,8

Beoordeling door H.L. Schippers uit Terheijden, op 17 maart 2019 (Stelletje)

Rustig gelegen. Heerlijke maaltijden en een goed ontbijt.

7,6