Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Beoordeling van Boutique Hotel en Boerderij restaurant De Gloepe

Boutique Hotel en Boerderij restaurant De Gloepe  

Boutique Hotel en Boerderij restaurant De Gloepe

Hotel - Diffelen

Boutique Hotel en Boerderij restaurant De Gloepe ligt in het mooie Vechtdal, aan de gelijknamige rivier de Vecht, in het plaatsje Diffelen. Op het erf van het culinaire boerderij restaurant ziet u een nieuwe hotel accommodatie met 18 kamers, uitgeroepen tot het meest pittoreske hotel van Nederland. Een waar paradijs voor fietsliefhebbers, maar je kunt hier ook prachtige wandeltochten... meer info
vanaf 49 50 p.p.

Unieke deals ontvangen

171 beoordelingen 8.3

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

Vriendin! 3 dagen Vechtdal incl. diner

2 nachten v.a. € 69,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,60 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Vechtdal

1 nacht v.a. € 49,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,60 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Vechtdal Comfort kamer

1 nacht v.a. € 58,25 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,60 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Vechtdal

2 nachten v.a. € 69,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,60 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Vechtdal Comfort kamer

2 nachten v.a. € 78,25 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,60 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Vechtdal incl. diner

2 nachten v.a. € 89,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,60 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Vechtdal Comfort kamer incl. diner

2 nachten v.a. € 98,25 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,60 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Dit cijfer is een gemiddelde van onze eigen verzamelde beoordelingen en die van andere partijen

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door T.A. Adema uit Heiloo, op 14 mei 2019 (Gezin)

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 12 mei 2019 (Gezin)

Gemoedelijke sfeer, landelijke omgeving, mooi ingerichte boerderij met gezellige terrassen. Vriendelijk personeel en lekker eten.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 11 mei 2019 (Stelletje)

Leuk kleinschalig hotel met gezellig restaurant. Apart ontbijt op etagère . Omgeving is prachtig. Dichtbij Ommen en prachtig wandelgebied.

Tip! Ommen en wandelgebied Oldemeijer.

8,8

Beoordeling door G van Bokhoven uit Beek en Donk, op 8 mei 2019 (Stelletje)

Direct gewend ,ruimte genoeg zowel om te parkeren als de kamers Overal schoon prima plek om te vertoeven.

Tip! Leuk pondje over de vegt bij fietsknooppunt 66.

8,8

Beoordeling door G.J. van Duinkerken uit Nijkerk, op 7 mei 2019 (Groep)

Prachtige fiets- en/of wandellocatie. Erg gezellig boerderijrestaurant. Ontbijt en diner prima en erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Mooie kamers en prima bedden. Alles was prima.

Tip! Op de kamer lag een fietsknooppuntenkaart van de omgeving. Dat was erg handig, want je kan er prachtige fietstochten maken.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 1 mei 2019 (Stelletje)

De entourage en klantvriendelijkheid.

9

Beoordeling door H Nijland uit Apeldoorn, op 18 mei 2019 (Stelletje)

Vrije omgeving, prachtig uitzicht vanaf het balkon over de Vecht. Gezellig terras met kussentjes en kleden.

Bleef 21 graden op de kamer, kreeg het niet kouder.

Tip! Knooppuntenroute naar Hardenberg en Ommen. Mooi vrijliggende fietspaden. Tinnenmuseum in Ommen.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 17 mei 2019 (Gezin)

Een buiten gewoon goed hotel.

Tip! Weinig omgeving gezien.

8

Beoordeling door E.J. van Loon uit Alblasserdam, op 16 mei 2019 (Stelletje)

Erg leuke terras sfeervol en creatief goede bedden.

Ik miste een kapstok in de hotelkamer. Donkere badkamer en geen douchegordijn dus alles nat.

Tip! Hoogeveen is erg leuke stad om te winkelen of stappen.

7,7

Beoordeling door Anoniem, op 14 mei 2019 (Gezin)

Prima hotel.

Tip! Hele fijne fietsomgeving.

8

Beoordeling door Anoniem, op 13 mei 2019 (Gezin)

Prettige kamer, een lekker ontbijt en aardig personeel.

Minimaal aanbod van tv zenders.

Tip! We hebben mooie fietstochten in de omgeving gemaakt. Hardenberg en Ommen.

7

Beoordeling door G. Vrielink uit Enschede, op 11 mei 2019 (Gezin)

Goede kamer. Leuk restaurant en vriendelijk personeel.

Tip! Mooie omgeving. Heerlijke fietstochten gemaakt.

7,6

Beoordeling door C.J. Le Pair uit Nuenen, op 11 mei 2019 (Stelletje)

Omgeving.

Ingang hotel lag midden in het terras van het restaurant.

Tip! Lemmerlerberg.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 11 mei 2019 (Stelletje)

Een gezellige locatie, met leuke open haard om aan te zitten. Van hieruit kun je prachtige fietstochten maken.

Tip! Fietsen naar Ommen, bijvoorbeeld. De Vecht en omgeving is prachtig.

8,2

Beoordeling door T van Alphen uit Naaldwijk, op 8 mei 2019 (Stelletje)

Fijn hotel, mooie schone kamer. Prachtig uitzicht (kamer mer balkon).

De parkeertoeslag met bijzondere onduidelijke uitleg. Wij begrepen naderhand dat dit geld gebruikt werd voor de aanschaf van camera’s.

Tip! Mooie wandelroutes. Prachtige beeldentuin in Witharen bezocht. De fietstocht ernaartoe was super.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 7 mei 2019 (Stelletje)

Het hotel ligt midden in een fantastisch fietsgebied.

Het super kleine plekje om buiten te zitten aangrenzend aan het terras van het hotel.

Tip! Alles in de omgeving was aantrekkelijk.

7

Beoordeling door P.W. Mooij-Buis uit Hilversum, op 2 mei 2019 (Stelletje)

Uitzicht vanuit onze kamer over de weilanden. Het bedienend personeel was erg vriendelijk.

De prijzen van de drankjes en het diner

Tip! We zijn in Hardenberg en Ommen geweest. Dan heeft Ommen onze voorkeur.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 23 april 2019 (Stelletje)

8,4

Beoordeling door P.J. van Valburg uit Nieuw-Lekkerland, op 22 april 2019 (Stelletje)

Het vriendelijke en gastvrije personeel. De mooie kamer, met een mooi uitzicht op het Vechtdal.

Tip! De mooie en afwisselende omgeving.

9,8

Beoordeling door Anoniem, op 15 april 2019 (Stelletje)

De informele sfeer.

De ontbijtkamer is mooi, maar wat te klein.

Tip! Mooie fietsomgeving, direct uit hotel, aan beiden kanten van de Vecht.

7,8

Beoordeling door J Van der Hoek uit Enschede, op 13 april 2019 (Stelletje)

Super, we hebben genoten!

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 10 april 2019 (Stelletje)

De mooie omgeving, prachtige natuur en leuke dorpjes.

Ontbijt was matig. Wij vinden een buffet fijner dan een etagère ontbijt.

Tip! Prachtige wandel en fietsroutes.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 31 maart 2019 (Stelletje)

Mooie kamer met prachtig uitzicht. Gebouw paste ook mooi in het landschap.

Tip! Omgeving is heel mooi om te wandelen of te fietsen.

7,8

Beoordeling door J Faas uit Lisse, op 14 maart 2019 (Stelletje)

De omgeving.

De prijzen; flesje water halve liter 5.75, een broodje vooraf 5.25, glas jus d'orange 4.50.

Tip! Omgeving is prima, Emmen, Almelo en tinmuseum.

8,4

Beoordeling door HLL Heesakkers uit Heesch, op 13 maart 2019 (Gezin)

Leuke kamers luxe ingericht. Gezellige boerderij als hotel.

Tip! Leuke fietsomgeving.

8

Beoordeling door Anoniem, op 9 maart 2019 (Groep)

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 6 maart 2019 (Stelletje)

Super gezellige sfeer m.n.in en om het restaurant. Mooie omgeving.

8,8

Beoordeling door CZM van der Ham uit Veghel, op 20 februari 2019 (Individueel)

Fijne omgeving, alle tijd voor de gasten. Persoonlijke aandacht en wat je als gast wil zien in de omgeving.

Tip! Ootmarsum uitstapje erg leuk, mooie, schone stad met veel kunst en cultuur. Aardige mensen. Buffelfarm in Denekamp ook de moeite waard voor heerlijke buffel producten

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 8 februari 2019 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door TWM Couperus uit Leiden, op 14 januari 2019 (Gezin)

Een mooi en lieflijk uitziend kleinschalig hotel. Mooie ligging, een mooie kamer en zeer vriendelijk personeel.

De zakjes badschuim in de doucheruimte, liever een dispenser.

Tip! We hebben heerlijk gewandeld op de Lemelerberg. Ook hebben we stadjes bekeken, waarbij Hasselt erg verrassend was.

8

Beoordeling door A. A. Pol-lennips uit Zwolle, op 10 januari 2019 (Stelletje)

8

Beoordeling door Anoniem, op 17 december 2018 (Stelletje)

8,4

Beoordeling door RMJ Velsma uit Best, op 8 november 2018 (Gezin)

Zag er allemaal heel gezellig uit!

Een beetje ver van het centrum af.

Tip! Wel heel mooi om te fietsen.

7,3

Beoordeling door Anoniem, op 18 augustus 2018 (Gezin)

Het uitzicht en de rust.

Het personeel toch wel aandrong om meer te verkopen.

Tip! Alles was goed en mooi.

8

Beoordeling door Anoniem, op 11 augustus 2018 (Stelletje)

Leuke accommodatie.

Veel muggen.

8

Beoordeling door C.H.M Maas uit Gilze, op 10 augustus 2018 (Gezin)

In een woord geweldig!

Tip! Een mooie fietsomgeving.

10

Beoordeling door W.J. de Jong-van 't Oever uit Velden, op 9 augustus 2018 (Stelletje)

Zeer aardig personeel. Lekker ontbijt en prima diner. Mooi restaurant. Heerlijke tuin en terras en daar genoten van ons drankje en hapje. Mooie kamer.

De douche zonder gordijn of deur, waardoor de vloer nat en glad werd.

Tip! Veel fietspaden en smalle weggetjes. Fietsend genoten van het gevarieerde landschap.

9,6

Beoordeling door Anoniem, op 4 augustus 2018 (Stelletje)

Dat we van kamer moesten wisselen.

Tip! Heerlijk ge-geocached.

7

Beoordeling door Anoniem, op 1 augustus 2018 (Stelletje)

Dat er een tuin bij zat en die was heerlijk met die hittegolf. Niet nodig om steeds drankjes te gebruiken, relaxed. Ontbijt prima, kan wel de helft minder op etagère.

Geen airco, mensen die voor je kamer langs konden lopen over je terras.

Tip! Heerlijk gefietst en een keer met de auto rond gereden, met airco. Hardenberg, Ommen e.o. gefietst en leuke theetuinen onderweg. Wij hebben vier dagen genoten.

8

Beoordeling door Anoniem, op 30 juli 2018 (Gezin)

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 21 juli 2018 (Stelletje)

De ligging maar vooral de kamer! Ook een heerlijk terras. En een prima service!

Tip! Prachtige omgeving, heel fijn gefietst!

8,2

Beoordeling door B van Van Assen uit Zierikzee, op 15 juli 2018 (Stelletje)

7,2

Beoordeling door RIA Raymakers uit Beringen, op 11 juli 2018 (Stelletje)

Een mooi, gezellig hotel met vriendelijk personeel.

Nogal ruwe afwerking van de badkamer, wij denken dat tegels toch hygiënischer zijn.

Tip! Landelijke omgeving. Wij gingen om te fietsen, er waren genoeg en gevarieerde fietsroutes. .

8,8

Beoordeling door J.A.M. Voskuil uit Haarlem, op 10 juli 2018 (Stelletje)

De mooie aankleding van boerderij en terrassen. Het vriendelijke, gastvrije personeel.

Tip! Het dorpje Rheeze met de prachtige rietgedekte boerderijen met vlechtwerk. Het gezellige plaatsje Gramsbergen.

8,6

Beoordeling door H.H.G.M van Loon uit Goirle, op 7 juli 2018 (Stelletje)

Mooie locatie, rust, vriendelijk personeel, ontbijt was formidabel.

De keuken was voortreffelijk, maar we misten een normale beefsteak of varkenshaasje op de kaart.

Tip! Rustige bosrijke omgeving, prachtige fiets routes.

9,6

Beoordeling door M.C.A. Franssen uit Vortum mullem, op 7 juli 2018 (Stelletje)

Vriendelijke mensen, leuke omgeving.

Tip! Uitzicht op de Vecht.

7,8

Beoordeling door A Ziemerink uit Borne, op 6 juli 2018 (Stelletje)

Heerlijk ontspannen verblijf. Fijn attent personeel en mooie ligging in het Vechtdal. Ook het eten was heerlijk en mooi opgediend. Goede keuze uit lekkers bij de koffie. Prachtige tuin.

Tip! Geschikt om te fietsen of als uitvalbasis naar Zwolle.

9

Beoordeling door G Klaassen uit Varsseveld, op 4 juli 2018 (Stelletje)

Gemoedelijk prima hotelletje.

8

Beoordeling door Anoniem, op 29 juni 2018 (Gezin)

Mooie kamers en een super ontbijt. Vriendelijk personeel en behulpzaam!

9

Beoordeling door FRANS Dijkman uit Best, op 24 juni 2018 (Stelletje)

Rustig gelegen.

Tip! Goede uitvalt basis voor fietsroutes.

9

Beoordeling door H.M.D.H. Derix-Joosten uit ASTEN, op 21 juni 2018 (Gezin)

Ongedwongen sfeer, en een mooie ambiance.

8,4

Beoordeling door L Sax uit Badhoevedorp, op 20 juni 2018 (Stelletje)

Geweldig hotel, alles prima verzorgd.

De menukaart vertoonde weinig variaties.

Tip! Heerlijk gefietst tussen Ommen en Hardenberg mooie route.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 18 juni 2018 (Stelletje)

De kleinschaligheid. Hier gaan we in de toekomst vaker naar op zoek. Het is persoonlijker allemaal.

Tip! Het fietsen in de omgeving is geweldig. Plaatsen Ommen en Hardenberg bezocht. Ook erg leuk De Vissersfietsroute gefietst die we in het hotel kregen. Zeer de moeite waard alleen hebben wij kasteel Eerde niet gevonden. Stond aangegeven als bezienswaardigheid. Waarschijnlijk moet je hie voor van de knooppuntenroute afwijken maar dat stond er niet bij vermeld.

7,2

Beoordeling door WIM van Dongen uit Minderhout, op 15 juni 2018 (Gezin)

De locatie, uitstraling van de charmante boerderij. Groot terras waar men ruim kon zitten. Uitstekend restaurant wij hebben heerlijk gegeten en het ontbijt was perfect. Ook een royale berging voor de fietsen was aanwezig. De medewerkers zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Deze accommodatie kunnen wij zeker aanbevelen.

Wij hadden een kamer grenzend aan het terras. Dit verdient niet de schoonheidsprijs. Bij een volgend bezoek zullen wij aan de andere zijde of eerste verdieping reserveren. Hoewel niet op de kamers gerookt mag worden, rookt men op het terras en op het terras voor de hotelkamer m.a.w. de rook bereikt jouw kamer. Een nadeel vonden wij ook dat je de beschikking hebt over één sleutel. Ga je naar buiten dan moet je de sleutel meenemen om weer binnen te komen, maar als één achter blijft in de hotelkamer zit men in het donker, de sleutel sleutel moet in het contactslot blijven om stroom te kunnen ontvangen.

Tip! Schitterende fiets mogelijkheden o.a. naar Ommen, Den Ham en Hellendoorn. De routes zijn in een woord top. De vistrappenroute moet men zeker gereden hebben.

8,8

Beoordeling door P MEIJER uit apeldoorn, op 15 juni 2018 (Gezin)

De landelijkheid.

De bediening ‘s avonds bij het diner.

Tip! Mooi en aantrekkelijk: prachtige fiets- en wandelomgeving.

8,2

Beoordeling door PJM Crusio uit Roosendaal, op 27 mei 2018 (Gezin)

Kamer met prachtig uitzicht en hele mooie omgeving.

Het eten in het restaurant was duur en niet goed toch zeker gezien de prijs. Ongevraagd werd er een uitgebreide koffie geserveerd terwijl alleen koffie was besteld. Als het restaurant dicht was b.v. om 9.00 uur 's avonds kon je niets meer bestellen of ergens zitten.

Tip! De Sallandse heuvelrug (20 km met de auto) is een prachtige omgeving om een hele dag in te fietsen.

7,8

Beoordeling door HWM van Meel uit Wintelre, op 26 mei 2018 (Stelletje)

Prima locatie grenzend aan fietsroutes. Mooie schone en ruime kamer met ruime douche. Ontvangst was vriendelijk en gemoedelijk. Leuk terras. Prima parkeerplaats voor de auto

Buitenterras grenzend aan de kamer (1e verdieping) was niet schoongemaakt. Op de tuinmeubeltjes die er stonden en in de hoeken zaten veel spinnenwebben. Ook de herfstbladeren waren nog aanwezig. Jammer we hadden er anders graag willen gaan zitten het uitzicht is grandioos. Restaurant is duur en te weinig of geen keus voor een simpel gerechtje. Een te kleine overdekte fietsenstalling.

Tip! Heerlijk gefietst in de prachtige omgeving.

7,2

Beoordeling door A.B.J. Balk uit Werkhoven, op 20 mei 2018 (Gezin)

Een geweldige plek, met prachtig uitzicht. Je kunt er prachtig fietsen en het ontbijt en diner was heerlijk.

De handdoeken zijn klein en de schoonmakers moeten beter aangestuurd worden. Het bed werd dicht gelegd en niet opgemaakt en de laatste dag waren de nieuwe handdoeken niet droog.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 10 mei 2018 (Stelletje)

8,8

Beoordeling door K Pelle uit benthuizen, op 4 mei 2018 (Individueel)

Leuk familie hotel met heel vriendelijke bediening. Heerlijk gegeten en voor een redelijke prijs. Eindelijk een hotel waar geen 1 persoonstoeslag was, kan v.d. valk nog wat van leren.

Tip! Heerlijk gefietst in de omgeving, er lagen mooie wandel en fietskaarten klaar op de kamer.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 4 mei 2018 (Stelletje)

Leuk hotel met leuke aankleding en goed verzorgd.

Het ontbijt was erg mager. De vleeswaren en de kaas waren van het slechtste soort. Jammer dat u daar op bezuinigd.

Tip! De omgeving was ons al bekend maar steeds weer prachtig en rustig.

8

Beoordeling door D.J van den Broek uit Amersfoort, op 1 mei 2018 (Stelletje)

Goed hotel. Mooie kamer.

Ver bij het stadje vandaan.

Tip! Mooi om te fietsen en een leuk pontje vlakbij.

7,8

Beoordeling door H.F.C. Boom uit Westwoud, op 28 april 2018 (Stelletje)

Alles. Goed en sfeervol restaurant met culinaire kaart en gastvrij klantvriendelijk personeel. Geweldige fietslocatie met knooppunten netwerk en eigen fietskaart. Comfortabele kamer met vrij uitzicht op de landerijen. Bediend en compleet etagére-ontbijt. Top!

Ondanks de bewuste styling zou ik tóch voor 'n douchegordijntje of -deur gekozen hebben, kleinigheidje.

Tip! Mooie fietsroute naar Ommen en de andere kant op naar Hardenberg/Gramsbergen. In Hardenberg leuk museum.

9,6

Beoordeling door Anoniem, op 26 april 2018 (Stelletje)

Heel gezellige sfeer, en fantastisch personeel.

Het ontbijt, doe ik liever zonder etagère, en dan zelf halen en kijken wat je lekker vind.

Tip! We hebben heerlijk gefietst en vonden de ruimte om ons heerlijk!

8,6

Beoordeling door H VELT uit Veendam, op 25 april 2018 (Gezin)

Ontspanning gezellig goede kwaliteit.Eten en personeel geweldig.

Veel lawaai onder de deur door leterlijk verstaan wat op de gang besproken wordt.

Tip! Vechtdal om te fietsen geweldig.

7,7

Beoordeling door Anoniem, op 23 april 2018 (Stelletje)

Het hotel gedeelte was goed.

De menu kaart was rommelig en onoverzichtelijk. Prijs niveau was te hoog t.o.v. de kwaliteit. In de directe omgeving zijn restaurants met een veel beter prijs kwaliteits niveau.

7,8

Beoordeling door D.D. de Vries uit Haarlem, op 21 april 2018 (Groep)

Goed verzorgde gelegenheid op een mooie plaats.

Erg krap bemeten ontbijtruimte.

Tip! Omgeving geschikt voor wandelaars en fietsers.

8,4

Beoordeling door M van den Akker uit veenendaal, op 15 april 2018 (Groep)

Tip! Een prachtig uitzicht over het Vechtdal, met een natuurgebied, waar grote grazers liepen en op afstand een kudde schapen graasde.

9,8

Beoordeling door THEO Vielvoye uit ZEVENHUIZEN ZH, op 10 april 2018 (Gezin)

8,8

Beoordeling door JW Müller uit VOORBURG, op 10 april 2018 (Groep)

Geweldig en wat een vriendelijk personeel. Geweldig eten in een fantastische entourage.

Tip! We hebben in Zenderen een leuke huifkartocht gemaakt en het prachtige dorp Ootmarsum.

10

Beoordeling door F.J.F. Cremer uit Soerendonk, op 2 april 2018 (Stelletje)

Uitstekende bedden, voldoende parkeerruimte, gezellige verlichting, tv met óók radioprogramma's, vriendelijke bediening en een zéér leuke prijs.

Ik heb graag een lopend ontbijtbuffet, maar de bediening aan tafel was ook goed.

Tip! Sfeervol platteland, met leuke dorpjes en gehuchtjes.

9

Beoordeling door DINI Meijboom uit Den Hoorn, op 31 maart 2018 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 24 maart 2018 (Stelletje)

Het mooie uitzicht, een goed restaurant.

Het ontbijt mag wel gevarieerder.

8,4

Beoordeling door H.A.H. Dorland uit Hilversum, op 24 maart 2018 (Gezin)

Mooie kamer en locatie, prima ontbijt.

Tip! Leuke kleine plaatsjes in de omgeving. Je kunt er ook goed wandelen.

8

Beoordeling door I S van der Ina van der Zaag uit Joure, op 20 maart 2018 (Stelletje)

De boerderij en de omgeving.

Tip! Lekker landelijk.

7,2

Beoordeling door WAM Huisman uit Harlingen, op 18 maart 2018 (Stelletje)

Kleinschalig, erg vriendelijk personeel, mooi uitzicht kamer, rustige plek en natuurschoon in de omgeving.

Tip! Wij houden van vogels kijken en dat hebben we volop gedaan.

9

Beoordeling door Anoniem, op 11 maart 2018 (Stelletje)

Sfeervol restaurant en heerlijk gegeten. Aankleding kamer is goed op elkaar afgestemd. Ontbijt is goed verzorgd maar niet gevarieerd.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 27 februari 2018 (Stelletje)

Mooie kamer met prachtig uitzicht en zeer vriendelijk personeel.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 7 februari 2018 (Stelletje)

Mooie kamer en erg vriendelijk personeel.

7,8

Beoordeling door F J Piket uit nieuwerkerk a/d ijssel, op 5 februari 2018 (Stelletje)

Een rustige omgeving, geen lawaai in de nacht. Entourage ziet er goed uit, gezellige uitstraling en goed en lekker eten.

8

Beoordeling door E Wiegeraadt uit leidschendam, op 2 februari 2018 (Stelletje)

De ambiance, vriendelijk personeel en een prachtige locatie.

Tip! Verrassend, de Ommer Schans en zijn geschiedenis.

9,2

Beoordeling door J S Miedema uit Brielle, op 1 februari 2018 (Stelletje)

Prachtige kamer, mooie locatie. Vriendelijk personeel. Heerlijk gegeten.

Tip! Prachtige wandeling gemaakt door de "Beerze".

9,6

Beoordeling door J.A.M. Schuurman uit Didam, op 31 januari 2018 (Stelletje)

Leuke accommodatie goede kamer en een goed hotel.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 24 januari 2018 (Stelletje)

De kwaliteit van het eten was zeer goed. De open haard in het restaurant was gezellig. Het erf en het restaurant waren mooi gedecoreerd. Koffie en thee op de kamer.

Tip! De leuke steden in de buurt zoals Ommen, Zwolle, Hardenberg en Coevorden.

8,2

Beoordeling door Y Drost uit Veenendaal, op 19 januari 2018 (Stelletje)

Goede sfeer, mooie kamer, prettige ontvangst en bediening, heerlijk gegeten zowel ontbijt als diner, goed vertoeven bij de open haard!

Tip! Heerlijk gefietst in de omgeving, Duitsland, leuke dorpjes, mooie natuur.

8,8

Beoordeling door H Mooij uit Papendrecht, op 15 januari 2018 (Stelletje)

Een heerlijke wandelomgeving en prettige sfeer.

Tip! Super wandelomgeving vanuit de accommodatie. IJsvogel gezien, scherend over de Vecht.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 14 januari 2018 (Stelletje)

Het knus ingerichte restaurant en de sfeervolle ontbijtzaal. De kamer had een prachtig ruim uitzicht op de Vecht. Het diner was ook prima verzorgd.

Wij misten verse broodjes.

7,8

Beoordeling door L.M.J. Hendriks uit Alphen aan den Rijn, op 1 januari 2018 (Stelletje)

Kleinschalig hotel/boerderij, maar wel zo klein dat er geen ruimte is om buiten de hotel kamer ergens te zitten, er is geen lobby, er is geen lounge! Het zou daarom handig zijn om een koelkastje te hebben in de eigen kamer, de enige plek waar je kunt zitten! In de lente en de zomer is het aantrekkelijk om te fietsen of te wandelen maar niet in december. Er is rondom het hotel werkelijk niets te doen. Informatie over het hotel etc. in de kamer ontbreekt volledig!

Tip! Hardenberg bleek een leuke plaats om te bezoeken!

7,3

Beoordeling door J.A de Vos uit DEURNE, op 29 december 2017 (Individueel)

Lekker rustig.

De gehorigheid van de trappen en de hal.

Tip! Een mooie omgeving, we hebben lekker gewandeld. Het zal in de zomer wel drukker zijn, i.v.m vele enorme campings in de buurt.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 27 december 2017 (Stelletje)

Fijne kamer en vriendelijk personeel. Rustige ligging.

Klein koelkastje op de kamer is misschien wel handig.

Tip! Dichtbij Duitsland waar leuke uitstapjes zijn. Ook zijn we naar Kampen geweest.

9

Beoordeling door JAN Postma uit Hengelo, op 26 december 2017 (Stelletje)

Mooie omgeving.

Er was een hond in de ontbijtruimte. Ze vroegen erg opdringerig of ze een tafeltje voor het diner moesten reserveren.

6,2

Beoordeling door B.A. Vinke uit Zwartsluis, op 21 december 2017 (Gezin)

Leuke entourage.

Tip! Ootmarsum, musea, Ommen, Hardenberg. Het was te koud om te fietsen maar voor bij mooi weer leuke fietspaden gezien.

8

Beoordeling door L.H. Pelzer uit Landgraaf, op 15 december 2017 (Gezin)

De rust waarvan je daar kunt genieten.

Tip! Door de regen weinig kunnen ondernemen. Verder alles Perfect.

9,2

Beoordeling door H. Dunnink uit Druten, op 14 december 2017 (Stelletje)

Sfeervol verblijf zowel kamer, restaurant, als ontbijtruimte. Vriendelijk, attent personeel. Alles was prima, we misten alleen haken voor de jassen op de kamer, toch handig. En bij het ontbijt de muesli en cruesli maar dat zijn dan kleinigheden.

Tip! Mooie wandelingen gemaakt uit het boekje welke in de standaard van het hotel staan.

8,6

Beoordeling door AFM Kuster uit Moordrecht, op 13 december 2017 (Groep)

Landelijk gelegen en een erg gezellige sfeer.

Tip! Goed gelegen voor mooie wandel-en fietstochten.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 11 december 2017 (Stelletje)

De tijden van ontbijt en diner moesten vooraf doorgegeven worden, echter was er geen plaats op de afgesproken tijd en moesten wij 45 minuten wachten voor het diner, de prijs voor een driegangendiner werd niet bekend gemaakt en het ontbijt was iedere dag precies hetzelfde.

6

Beoordeling door G.A. de Kock uit Hoeven, op 25 november 2017 (Gezin)

De rustige ligging, gezellig en sfeervol restaurant. Maaltijd matig tot goed, gezien de prijs.

We moesten het verblijf betalen bij aankomst, de maaltijden bij vertrek. Geen creditcard acceptatie. De calculatie van een flesje wijn (6x de inkoopprijs).

Tip! Mooie landelijke omgeving. Wandelen, vissen, Zwolle bezoeken enzovoorts.

7,8

Beoordeling door PJ van Lent uit Baarle-Nassau, op 23 november 2017 (Gezin)

Een geweldige locatie, goed adres. We komen zeer beslist nog eens terug.

Tip! Geweldige omgeving.

9,3

Beoordeling door A.L.M. Geerts uit Tilburg, op 23 november 2017 (Stelletje)

Het was er schoon, het restaurant is gezellig en de kamers zijn goed.

Er kon geen raam open, alleen een schuifdeur. De prijzen voor drankjes en eten waren aan de hoge kant.

Tip! Het Veenmuseum was interessant. Kasteel Twickel met de tuinen.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 22 november 2017 (Gezin)

Gemoedelijke sfeer.

Diner viel niet zo goed in de smaak.

Tip! Bezochten Coevorden.

8,4

Beoordeling door DHG van den Hurk uit KRIMPEN AAN DEN IJSSEL, op 22 november 2017 (Gezin)

Goede kamer. Attent personeel bij vervangen van de lamp in de kamer. Lekker ontbijt en heerlijke avondmaaltijd.

Tip! Prachtige omgeving om te wandelen en te fietsen. Aanrader Hardenberg.

8

Beoordeling door Anoniem, op 26 oktober 2017 (Gezin)

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 15 oktober 2017 (Groep)

Dat de moeite werd genomen om 3 bedden op de kamer te plaatsen, top!

Water in de douche liep niet goed weg, klein min puntje.

Tip! Geweldig mooi te fietsen langs de Vecht en Ommen ook leuk.

8

Beoordeling door E.J. Dragt uit Aalten, op 22 augustus 2017 (Gezin)

Vandaar uit overal goed kunnen fietsen.

Tip! Pracht fietsroute richting Ommen. Ca 38 km. Gramsbergen en Hardenberg leuke plaatsen om naar toe te gaan.

8

Beoordeling door F.J. Maathuis uit Losser, op 7 augustus 2017 (Gezin)

Prima uitvalsbasis voor fietstochten.

De sfeerverlichting van de kamer maakt lezen vrijwel onmogelijk.

Tip! Het Vechtdal en de bossen in de regio vormen een prachtige combinatie.

7,6

Beoordeling door HELLEN Branse uit Veghel, op 3 augustus 2017 (Groep)

De omgeving was heerlijk. Mensen erg aardig. Kamers erg fijn en van alle gemakken voorzien. Fietsenverhuur verliep probleemloos. Aankleding van het hotel en restaurant is erg mooi en smaakvol. Ieder hoekje is iets leuks te vinden. Ook het hondje dat er rondloopt is een scheetje. Maakt het helemaal af. Manier waarop het ontbijt geserveerd werd was erg leuk. Echter was het wat bekrompen en misten we de broodjes en roomboter.

Tip! Omgeving is erg mooi. We hebben een groot deel daarvan op de fiets mogen bekijken. Harderberg is naar onze normen (komen uit omgeving van Den Bosch) een kleine stad maar heel gezellig.

7,8

Beoordeling door CJ Wever uit Den Helder, op 2 augustus 2017 (Stelletje)

Dat we prachtig weer hadden. Hebben heerlijk buiten kunnen eten. Heel mooi en gezellig terras. Hotel boerderij van binnen ook heel mooi. Al het oude mooi op elkaar afgestemd.

Er hing wel een prijskaartje aan.

Tip! Prachtige omgeving. Gevaren op de Vecht en een dag gefietst o.a. naar Ommen. Mooi plaatsje.

6,6

Beoordeling door Anoniem, op 20 juli 2017 (Stelletje)

Gastvrijheid, ligging van het hotel en super schoon.

Geen goede ontluchting.

Tip! Prachtige fietsomgeving en leuke rust plekjes.

8

Beoordeling door Anoniem, op 17 juli 2017 (Individueel)

De Moore omgeving!

Afrekenen consumpties! Geen drankkaart aanwezig! Klein flesje water €4,75! Kopje koffie €4,25! Thee €4,75 Dit zijn geen prijzen.

Tip! Prachtig fietsgebied!

6

Beoordeling door H Vollebregt uit Monster, op 10 juli 2017 (Stelletje)

Prachtige omgeving om lekker te fietsen. Mooie locatie met een hele gezellige verzorgde tuin.

8,4

Beoordeling door J Besuyen uit Leiden, op 21 juni 2017 (Stelletje)

Prachtig , sfeervol hotel. smaakvol ingericht. schitterend uitzicht vanuit de kamer. mooie omgeving en rust.

De trouwerij in de tuin van het hotel was leuk. Echter de keiharde muziek 's avonds tot ongeveer 12.30 was verschrikkelijk. gelukkig maar één avond!

Tip! De omgeving is mooi om te wandelen of fietsen. Ommen is een gezellige stad. Verder erg de moeite waard: De tuinen van Mien ruis in Dedemsvaart.

7,8

Beoordeling door HJ Grave uit Lichtenvoorde, op 2 juni 2017 (Gezin)

Alles netjes schoon binnen en buiten.

Tip! Mooie omgeving om te lopen en te fietsen.

7,8

Beoordeling door J.C.M Bokmans uit Berghem (n. br.), op 1 juni 2017 (Stelletje)

Alles!

Tip! Mooi!

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 31 mei 2017 (Stelletje)

De ligging van het hotel, rustig met een prachtig uitzicht op de Vecht.

Tip! Je kunt er heel goed fietsen en wandelen, veel mogelijkheden met knooppuntennetwerken. Ook liggen Hardenberg en Ommen op fietsafstand om te winkelen en musea te bezoeken.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 27 mei 2017 (Gezin)

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 24 mei 2017 (Stelletje)

Landelijk en rustieke omgeving en goed voor te fietsen en wandelen. Gast vrij en vriendelijk en behulpzaam.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 16 mei 2017 (Stelletje)

Prachtige locatie, hele leuke boerderij met gezellig terras. Mooie fietsroutes en leuke dorpen. Lekker gegeten in het restaurant De Gloepe.

Tip! Knooproute fietstochten, geweldig mooi! Omgeving Hardenberg en Ommen leuk om daar wat te vertoeven.

8,7

Beoordeling door T.A. Adema uit Heiloo, op 14 mei 2017 (Groep)

De gezellige inrichting van het restaurant met een grote tafel voor ons gezelschap van 10 personen. Verder de open haard en het terras.

Tip! Mooie bosrijke omgeving, met als hoogtepunt een fietstocht langs de Regge.

8,6

Beoordeling door JJM van de Veerdonk uit Oss, op 14 mei 2017 (Stelletje)

Keurige, moderne kamer, sfeervolle binnenplaats en restaurant, uitstekend smaakvol diner!

Etagère -ontbijt.

Tip! Fantastische omgeving voor mensen die graag, in alle rust, wandelen en/of fietsen.

8,2

Beoordeling door JJC van der Vorst uit Tilburg, op 10 mei 2017 (Stelletje)

Het personeel was super vriendelijk en het restaurant (de voormalige stal) was ook heel gezellig. Aan het terras is ook veel aandacht besteed.

Eigenlijk niets. Oh ja, op zondag is op veel plaatsen de horeca gesloten waardoor we lang op zoek moesten om een kopje koffie op een terras te kunnen drinken.

Tip! Het is een prachtige omgeving om veel te fietsen. In het hotel zijn fietsroutes verkrijgbaar

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 29 april 2017 (Stelletje)

Sfeervol hotel kamer met landelijk uitzicht op Schotse hooglanders. Heerlijken proeverijen.

Bij ontbijt geen keuze koffie. Is niet van deze tijd.

Tip! Genoeg mogelijkheden wat betreft bezienswaardigheden. Beeldentuin, musea en leuke steden in de directe omgeving.

8

Beoordeling door F.J.M. Corrie Copier uit Berlicum, op 25 april 2017 (Gezin)

De paasversieringen, zoveel aandacht aan besteed, het uitzicht over het Vechtdal met de runderen. De volgeladen vroegere boerenschuur, je hoefde je niet te vervelen. Verder zijn we alleen 's avonds daar geweest en waren we overdag weg. De fietsroutekaart die op de kamer lag was erg duidelijk! Vriendelijke bediening en huiselijke omgeving en sfeer!

Het lange wachten op het eten waarbij iets mis was gegaan maar het werd goedgemaakt door een glas wijn en een amuse. Verder ben ik niet weg van zo'n plateau ontbijt. Je krijgt er toch nog twee bordjes bij met beleg en fruit, wat gebeurt er met wat er overblijft? Dat komt toch niet bij een ander op zijn schaaltje? Verspilling! Het afwachten op koffie en thee duurde ook erg lang, als je zelf mag bijschenken kun je sneller ontbijten en aan je eigen plannen beginnen. Op de kamer kregen we twee theezakjes maar slechts een koffiezakje, waarom kunnen dat er geen twee of meer zijn?

Tip! Wij hebben drie routes van het Pieterpad gelopen, vlak achter het hotel kun je opstappen. De vrouw van het ontbijt kende het Pieterpad niet, misschien toch iets meer informeren over mooie routes. Prachtige omgeving en natuurparken.

7,8

Beoordeling door A.P.P Nienhaus uit vaassen, op 25 april 2017 (Stelletje)

Leuke locatie met vriendelijk personeel. Het uitzicht over de fraai glooiende velden en de daar verblijvende hooglanders vanuit de hotelkamer.

De wat achteraf gelegen plek van het hotel, waardoor je niet even weg wandelt naar het dorpje of zo.

Tip! Mooie plaatsen in de omgeving zoals Hardenberg en Ommen.

8,4

Beoordeling door S.M. Schouten uit Zandvoort, op 17 april 2017 (Stelletje)

Prachtige omgeving. Kamer prima met mooi uitzicht. Eten was heerlijk maar wel aan de prijzige kant. Vervelend vonden wij dat er op de kaart geen wijn stond vermeld met een prijs daarbij. Het berekenen van het gebruik van een flesje water à 4,50 euro vonden wij echt niet meer van deze tijd (Schandalig). Het is gebruikelijk dat in restaurants gratis water wordt aangeboden. In ieder geval had in dit geval het water op de kaart moeten staan o.v.v. de prijs. Verder een fijn verblijf gehad.

7,6

Beoordeling door C Noordzij uit Velserbroek, op 14 april 2017 (Stelletje)

Mooie locatie, prachtig hotel met een mooie inrichting. Bij aankomst direct door het eerste aanzicht een nacht extra bijgeboekt. Zeer vriendelijk personeel. Natuurlijk prachtige omgeving om er met de fiets of te voet op uit te trekken. Hebben ons zeer goed vermaakt.

Tip! Met de fiets de omgeving verkent, doordat het de eerste dag wat minder weer was zijn we gaan shoppen in Rijssen en Ommen, ook leuke terrasjes aanwezig. Met mooi weer gewoon door het prachtige landschap gereden, heerlijk rustig.

9,7

Beoordeling door AWM de Corte uit Deurne, op 10 april 2017 (Stelletje)

Locatie, omgeving en vriendelijk personeel.

Hard matras.

Tip! Oude boerderijen, de natuur met zijn vele vogels.

8,2

Beoordeling door JW Versteeegh uit Rotterdam, op 9 april 2017 (Stelletje)

Het is daar prima te vertoeven.

De koffie werd met meerdere koekjes en lekkernijen opgediend, zag er leuk uit, maar op de afrekening minder.

Tip! Omgeving prachtig en leuke stadjes op fietsafstand.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 7 april 2017 (Gezin)

De ligging van de kamer met uitzicht op het Vechtdal en de inrichting van het resaurant.Voorts de ligging van het Hotel n.l. vlakbij het recreatiebos 'De Oldemeyer.

Ontbreken lift.

Tip! Mooie bosrijke omgeving ,de vecht en de omliggende plaatsen zoals Hardenberg, Ommen Mariénberg, kortom genoeg te beleven in de omgeving wie van wandelen en of winkelen houdt.

9,4

Beoordeling door J Goeyenbier-Steinmeier uit Zoetermeer., op 5 april 2017 (Stelletje)

Nette kamers met een mooi uitzicht over de Vecht. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Bij gebruik douche is de hele badkamervloer nat.

Tip! Mooie wandelingen in de omgeving en vanuit het hotel te bereiken. In een afwisselend landschap.

8,6

Beoordeling door P.J.M. Overdevest uit De Lier, op 31 maart 2017 (Stelletje)

Vriendelijk personeel en lekker eten.

De veren aan de deur, zodat de deur met een klap dichtviel.

Tip! Leuke fietsrit naar Harderberg.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 29 maart 2017 (Stelletje)

Erg leuke locatie met prachtig uitzicht op de weilanden vanuit je kamer. De kamers waren netjes. Personeel was erg vriendelijk en altijd bereid je vragen te beantwoorden. Kwaliteit van het ontbijt en diner was erg goed. Voldoende keuze.

We misten een plankje waarop je de douchespullen kon wegzetten in het douchegedeelte.

Tip! We hebben heerlijk gewandeleld in de omgeving. De fietsroutes waren duidelijk en leuk om te doen.

8,8

Beoordeling door A Somer uit zaandam, op 25 maart 2017 (Stelletje)

Mooie boerderij op een top lokatie midden tussen het vee. Je kan lekker wandelen, fietsen en ook met de auto kan je alle kanten op. Kamer was netjes en schoon. Bediening was gezellig en aardig, het eten zag er goed uit en was ook erg lekker. Ontbijt was behoorlijk uitgebreid.

De sleutel vonden wij behoorlijk irritant. Wij hebben een hond. Als de 1 tv wil kijken en binnen blijft en de ander laat de hond uit, moet de sleutel mee om de buiten deur en kamer te openen. De ander die binnen is zit vervolgens zonder stroom omdat hij uitgeschakeld word doordat de sleutel eruitgehaald word. Bed word opgemaakt, tenminste het dekbed word rechtgetrokken, niet het laken wat eronder ligt en de wc word niet schoongemaakt. Het ene kleine vuilnis bakje word ook niet geleegd. Ook al ben je er maar dagen en 2 nachten, vind ik wel dat het op zijn minst nagekeken kan worden. Ook het plafond mag wel een ragebol beurt gebruiken.

8,2

Beoordeling door H.J Kraal uit Zoetermeer, op 14 maart 2017 (Individueel)

De hele entourage in de oude stijl, prettige mensen. Gezellig, maar niet zo massaal, dus nog wat persoonlijk.

Tip! Lekker dicht bij het bos, om te wandelen en fietsen. Mooi uitzicht vanuit de kamer, de wei met koeien.

8

Beoordeling door J.C. de Albers de Zeeuw uit Hengelo, op 8 maart 2017 (Groep)

Wij hebben twee hele fijne dagen gehad! Het ontbijt was heerlijk en ook het diner was top, wij komen zeker nog een keer.

Tip! Prachtige omgeving om te wandelen en te fietsen.

8,6

Beoordeling door P.M.J Hoogstrate uit Ermelo, op 2 maart 2017 (Gezin)

Heerlijk hotel, even een paar dagen weg aan de Vecht.

Tip! Gecombineerd met een dagbezoek aan het Drents museum in Assen. De dag daarna gelopen langs de Vecht.

9,6

Beoordeling door G.M.G. van der Waals-Seinen uit Hollandsche Rading, op 7 februari 2017 (Stelletje)

De ligging aan de rivier.

7,8

Beoordeling door M.E. Berends uit Apeldoorn, op 12 januari 2017 (Stelletje)

Kerstversiering was prachtig. Prachtig uitzicht (wel comfort kamer).

Ontbijtruimte te krap. Eén sleutel voor de kamer was niet voldoende. Sleutel was tevens ook nodig voor verlichting. (Even naar buiten gaan was hierdoor moeilijk). Badhanddoek was erg klein.

6,8

Beoordeling door AJMG Jansen uit Beuningen Gld, op 11 januari 2017 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door G.J Clerx uit Oldenzaal, op 1 januari 2017 (Stelletje)

Bediening. Verrassende locatie. Sfeer en gezelligheid.

Tip! Mooi wandelgebied. Leuke plaatsen op korte afstand zoals Ommen en Hardenberg.

8,4

Beoordeling door R.A. Niessen uit Lelystad, op 9 december 2016 (Stelletje)

Vriendelijk personeel, een mooie en nette kamer en een mooie omgeving.

Ontbijt bestaat uit vleeswaren van de goedkoopste soort. De dranken in het restaurant zijn behoorlijk aan de prijs. Ook het verschil in prijs van een a la carte maaltijd en het dagmenu was behoorlijk groot.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 8 december 2016 (Gezin)

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 5 december 2016 (Individueel)

De locatie en natuur.

Matige verlichting op de kamer, moet met de sleutel.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 1 december 2016 (Stelletje)

Vriendelijk en behulpzaam personeel, sfeervol restaurant, we voelden ons helemaal op ons gemak!!

Tip! Een mooie omgeving om te wandelen en fietsen.

8,4

Beoordeling door J.W. Zegers uit Hillegom, op 24 november 2016 (Stelletje)

Vriendelijk en gezellig personeel, mooie locatie, super rustig.

Tip! Wandelroute informatiebord geeft onvolledige info (pont vaart s winters niet).

7,8

Beoordeling door E.H.C. Smeenk uit Lathum, op 21 november 2016 (Stelletje)

De ambiance, het uitzicht van de hotelkamer,de warme, knusse inrichting van boerderij en hotel. De mooie omgeving rondom de Vecht.

Tip! Prachtige wandelroutes en leuke dorpjes die het bezoeken waard zijn. Lekker een uitstapje naar Duitsland is ook de moeite waard.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 18 november 2016 (Stelletje)

Leuke omgeving, locatie, uitstekend eten, vriendelijk personeel, goede verzorging!

Tip! Mooie omgeving!

8

Beoordeling door H Lageveen uit Folsgare, op 17 november 2016 (Gezin)

Vriendelijk personeel en gezellig in de omgang. Mooie kamer en een heerlijk bed en een mooie douche. Gezellige ruimte om te dineren en het ontbijt te nuttigen. Mooie omgeving en leuke plaatsen en in de buurt,zoals Ommen, Dedemsvaart en Hardenberg.

Ontbijt was de tweede ochtend niet optimaal. Oud brood en een koud ei en een koude omelet. De boter die bij het ontbijt wordt gegeven is crème boter brrrrrr niet lekker! Op sommige plekken in de eetzaal was het koud en tochtig.

Tip! Wij hadden prachtig weer. Droog en 5 graden vorst op zaterdag. Wij houden van fietsen en dat hebben we twee dagen gedaan. Prachtige omgeving. De wandeling op zondag in Beerserbos was ook prachtig. Verschillende loopafstanden. Ommen en Hardenberg zijn leuk om te winkelen.

8

Beoordeling door Anoniem, op 15 november 2016 (Stelletje)

De sfeer in het restaurant, heel smaakvol ingericht, werd echt als gast ontvangen en verzorgd; bereid nadere info te verstrekken over de regio.

Tip! Volop gelegenheid om te wandelen en te fietsen; de herfst leent zich prima voor rust en kleur.

9

Beoordeling door Anoniem, op 13 november 2016 (Stelletje)

Uitzicht was prachtig.

Er ontbreekt een afscheiding bij de douche. Overstroming.

Tip! Stroomden van de Vecht is een mooi fietsgebied.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 10 november 2016 (Gezin)

Prachtige kamer. Prima service, men probeert een gezellige sfeer te scheppen.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 8 november 2016 (Stelletje)

Sfeervolle locatie, hondsvriendelijk diner prima. Prima geslapen, schoon en mooi ingericht.

Vond wel drankjes erg prijzig .Kreeg bij diner zonder erom te vragen stokbroodje met pesto en dit op de rekening voor Euro 4,95. Wil graag voor zoiets betalen maar dan wel als ik het bestel. Ze heeft het daarna van de rekening afgehaald.

Tip! Schitterende omgeving, leuke plaatsen in de regio.

6,4

Beoordeling door MJJ Puthaar uit Udenhout, op 8 november 2016 (Gezin)

De locatie, het gebied, de natuur.Het personeel was heel aardig en dienstverlenend.

Het eten (de dagschotel met vlees) ging wel. Ik vond het toetje erg groot, zoet en zwaar en duur (niet verfijnd). Ik ben snachts ziek geweest, misschien wel van dat toetje. Verder roken de handdoeken vies, alsof ze niet goed gewassen/gedroogd waren. Fietsen huren was er erg duur. Bij een adres verderop was het 5 euro per dag goedkoper.

Tip! Prachtig gefietst en gewandeld in het Vechtdal!

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 7 november 2016 (Stelletje)

Gezellig en knus.

Tip! Veel wandelmogelijkheden in hele mooie omgeving.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 7 november 2016 (Stelletje)

Mooie kamer, gastvrij personeel, mooie omgeving, voldoende tips om te ondernemen.

Ontbijt te sober.

Tip! Vistrappenroute was erg leuk.

7,6

Beoordeling door JACQUELINE Jacqueline Boots - Bongaerts uit Steyl, op 7 november 2016 (Stelletje)

Zeer knus en een heerlijk zitje bij open haard. Alles zeer sfeervol ingericht met mooie creaties van bloemschik arrangementen in kleuren van de tijd van het jaar (herfstsfeer). Prachtige slaapkamer, en een zeer mooie badkamer met een wand, met behang van een bos waar de zon door de bomen scheen. Je waande je echt in het bos als je aan de wastafel stond. Heel apart. Al met al een mooie boerenhoeve met een heel sfeervol terras (op binnenplaats). Zeer vriendelijke bediening en alles heel goed verzorgd. Een echte aanrader!

Kan eigenlijk niets bedenken, vond alles geweldig. Kom zeker een keer terug. Het enige wat jammer was dat je vanuit het hotel niet gelijk een pad in kon lopen om een wandeling te maken. je moet langs de grote weg lopen in de omgeving.

Tip! Een mooi uitzichtpunt stukje verderop. Plaatsje Hardenberg leuk om te winkelen. Niet ver van Emmen nieuw dierenpark Wildlands. Helaas vanwege slechter weer niet kunnen gaan, maar volgende keer zeker.

9,4

Beoordeling door Anoniem, op 4 november 2016 (Stelletje)

Vriendelijke mensen, leuke entourage, bedden liggen goed frisse kamer.

De stoelen in het restaurant die zaten voor geen meter.

Tip! Mooie omgeving, vistrappen bijzonder, geweldig om te fietsen en wandelen, mooie ver gezichten.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 24 oktober 2016 (Gezin)

Omgeving. Super aardig personeel. Leuke locatie.

Muggen in de kamers.

8,7

Beoordeling door D.A. de Bie uit Zoelen, op 20 oktober 2016 (Stelletje)

Mooie omgeving, leuke kamer.

Tip! Mooie wandelroutes.

8,2

Beoordeling door H.D. van Kampen uit Kapel Avezaath, op 18 oktober 2016 (Stelletje)

Mooie locatie en uitzicht.

Tip! Wij hadden E-fietsen mee en kan je hiervandaan prachtig fietsen, omdat het mooi centraal ligt.

8

Beoordeling door JHAW de Jong uit Goud, op 17 oktober 2016 (Stelletje)

9,4

Beoordeling door W.J.M. van de Veerdonk uit Schiedam, op 16 oktober 2016 (Gezin)

Mooie locatie en vriendelijk, betrokken personeel!

8,5

Beoordeling door MARJON Marjon noortman uit Aldeboarn, op 11 oktober 2016 (Stelletje)

Prachtige lokatie, erg sfeervol en luxe hotel kamers, erg mooi gedecoreerd. Prachtige omgeving erg veel gefietst.

Was prima verzorgd, enigste wat ik miste waren de croissantjes en harde broodjes bij ontbijt. Heel erg geschikt voor leuke fietsroutes.

Tip! De omgeving is heel erg geschikt om leuk te fietsen, Hardenberg en Ommen leuk om even rond te kijken.

7,4