Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten
Je bevindt je in:    > Zoweg.nl > Hotel Nederland > Hotel Doorn > Landgoed Zonheuvel > Beoordelingen

Beoordeling van Landgoed Zonheuvel

Landgoed Zonheuvel  

Landgoed Zonheuvel - Aanzicht

Hotel - Doorn

Landgoed Zonheuvel is centraal gelegen in Doorn, in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Het landgoed bestaat uit een hotel, kasteel het Maartenshuis met Openluchttheater, Lodges en een Koetshuis. Een omgeving vol historie en prachtige wandel- en fietsroutes dragen bij aan een heerlijk ontspannen weekend weg. De 110 kamers van Landgoed Zonheuvel zijn gelegen in het paviljoengebouw en... meer info
vanaf 32 50 p.p.

Unieke deals ontvangen

16 beoordelingen 7.9

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

2 dagen Doorn

1 nacht v.a. € 32,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Doorn

2 nachten v.a. € 59,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

4 dagen Doorn

3 nachten v.a. € 86,25 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door LMJM van de Ven uit Nuenen, op 6 april 2019 (Gezin)

De mooie omgeving. Het restaurant was ook heel goed.

9

Beoordeling door WIM Van Son uit Schaijk, op 14 februari 2018 (Stelletje)

Prima.

Tip! Mooi wandelgebied.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 14 februari 2018 (Gezin)

Gewoon GOED.

Tip! Mooi bosrijk omgeving ,we hebben een ronde gewandeld. Was wel nog te nat, zomers zal het heel prachtig zijn. We komen graag dan een keer terug.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 24 november 2017 (Groep)

De mooie locatie, in een prachtige omgeving.

De kamer was aan de kleine kant en de badkamer bood vrij weinig privacy.

Tip! De stad Amersfoort is een aanrader, daarna de rust van de omgeving van Landgoed Zonheuvel.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 23 november 2017 (Stelletje)

8

Beoordeling door J.C.G Dekker uit VELSERBROEK, op 7 november 2017 (Stelletje)

De omgeving is heel mooi. Je kan er mooie fiets tochten maken.

Kleine gehorige kamers.

Tip! Huis doorn en kasteel Amerongen zijn de moeite waard om te bezichtigen. Je kan er lekker fietsen en wandelen.

5,6

Beoordeling door Anoniem, op 28 september 2017 (Groep)

De locatie midden in het bos, de mensen en de service.

Tip! Prachtige omgeving in Doorn. Uitgaan in Wijk bij Duurstede.

9,6

Beoordeling door Anoniem, op 29 augustus 2017 (Stelletje)

De bosrijke omgeving en de rust.

De erg krappe kamers, de tweede persoon kan kleding 's avonds niet kwijt ( geen stoel ) Als je aan de raamkant ligt erg uitkijken dat je aan het bedeind je hoofd niet aan de TV stoot.

Tip! De omgeving is prachtig, wij zijn speciaal voor de boswandelingen gekomen en genoten daarna van het restaurantje S Helene heuvel.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 8 augustus 2017 (Groep)

De omgeving.

Kleine kamer, voor wat ouder mensen te weinig ruimte, men loopt overal tegen aan. Te weinig kleerhangers.

Tip! Schitteren fietsgebied, fraaie omgeving. Heerlijk kersen gegeten, de lekkerste van heel de wereld.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 25 juli 2017 (Gezin)

De locatie. Vriendelijk personeel.

De kamer was aan de kleine kant en er was maar een stoel voor twee personen. Weinig ruimte bij de wastafel.

Tip! Mooie fietsroutes op de Utrechtse heuvelrug. Wijk Bij Duurstede is een mooie plaats. Veel kastelen in de omgeving. De begraafplaats op de Grebbeberg.

8

Beoordeling door G.J Ligtrink uit Barneveld, op 12 juni 2017 (Stelletje)

Fijne omgeving.

Dat we aan kwamen en onze kamer niet schoon was, kregen gelijk een andere kamer maar daar was de stop van de was tafel vast kregen ze niet los. Bij kamer nummer 3 was het goed, ging maar 1 nachtje maar heb 3 verschillende kamers gehad.

Tip! Mooie natuur om te fietsen.

7,7

Beoordeling door Anoniem, op 11 juni 2017 (Stelletje)

De omgeving is prachtig. We hebben heerlijk op het terras gezeten, 1x diner in het hotel gehad en dat was erg lekker. Ligging hotel is erg mooi.

Je komt de kamer in en staat gelijk in de badkamer. Hele kleine kamer. Geen zitje. Wij doen graag een spelletje kaarten nou dat is niet prettig op bed. Je kan niet normaal achter het bed rondlopen Ontbijt was lekker, maar erg simpel en weinig variatie. Personeel erg sloom met borden afruimen, Niet alert en moeilijk te bereiken voor een drankje. Misschien te weinig personeel?

Tip! Wijk bij Duurstede is erg leuk. Je kunt er heerlijk fietsen.

5,6

Beoordeling door P.M. van Tongeren uit Goirle, op 8 juni 2017 (Gezin)

Prachtige gelegen locatie, uitstekend ingericht voor fietsers met royale afsluitbare fietsenstalling. Vriendelijk personeel.

Kamer had geen echte uithangmogelijkheden voor evt. fietskleding. Het restaurant had een matige wijnkaart en het personeel had ook weinig kennis op dit gebied.

Tip! Heel fijn gefietst in de omgeving. Geweldige afwisseling qua terrein en bezienswaardigheden.

8,8

Beoordeling door D.J. Doornink uit Delft, op 30 mei 2017 (Gezin)

Mooie ligging in de bossen; veel mogelijkheden. Centraal gelegen.

Nvt

Tip! De Utrechtse heuvelrug is zeer geschikt voor fietsers en wandelaars. Pyramide van Austerlitz, leuke plaatsen zoals Doorn, Maarn, Wijk bij Duurstede (overvaren), Amerongen zijn dichtbij.

8,2

Beoordeling door H.L.J. Berkhout uit Wormer, op 10 augustus 2015 (Stelletje)

Omgeving.

Inrichting badkamer veiligheid.

Tip! Leuke plaatsjes in omgeving.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 27 mei 2015 (Stelletje)

8,8