Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten
Je bevindt je in:    > Zoweg.nl > Hotel Nederland > Hotel Duiven > Hotel Gieling > Beoordelingen

Beoordeling van Hotel Gieling

Hotel Gieling  

Hotel Gieling - Algemeen

Hotel - Duiven

Hotel Gieling is een sfeervol hotel en ligt onder de rook van Arnhem in het pittoreske Duiven. Met een goede bereikbaarheid is dit hotel een uitstekende uitvalsbasis voor rustzoekers en stadsmensen. Maak een uitstapje naar Arnhem of een fietstocht over de Veluwe. Daarnaast vind je in de buurt van het hotel een fitnesscentrum met zwembad waar je gratis gebruik van mag... meer info
vanaf 79 50 p.p.

Unieke deals ontvangen

85 beoordelingen 7.8

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

Krantaanbieding! 3 dagen Arnhem incl. 1x diner

2 nachten v.a. € 79,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,85 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Krantaanbieding! 3 dagen Arnhem Halfpension

2 nachten v.a. € 79,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,85 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Dit cijfer is een gemiddelde van onze eigen verzamelde beoordelingen en die van andere partijen

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door Anoniem, op 8 maart 2019 (Gezin)

Tip! Arnhem met het Openluchtmuseum en Burgers' Zoo is dichtbij. Het hotel is een startpunt van mooie fietsroutes langs de IJssel richting Doesburg en naar plaatjes aan de Veluwe rand.

8

Beoordeling door Anoniem, op 27 februari 2019 (Stelletje)

Schone nette kamer, vriendelijk personeel.Ontbijt was heerlijk en hoofdgerecht prima.

Tip! Prachtige omgeving om te fietsen.

7,6

Beoordeling door A.T.C.M. Veldhuizen uit Helmond, op 11 januari 2019 (Stelletje)

Alles was prima verzorgd.

Tip! De grootste Intratuin was leuk en lekker dicht bij Duitsland ook.

9

Beoordeling door Anoniem, op 4 januari 2019 (Gezin)

Een gemoedelijk hotel, met zeer vriendelijk personeel, mooie kamers en lekker eten.

Tip! Intratuin Duiven met de kerstshow was geweldig.

8,8

Beoordeling door H. Schreijer uit Amstelveen, op 6 januari 2019 (Stelletje)

Moest te veel reizen voor bezoek dorpen of steden.

Tip! De omgeving was niet veel, bestond hoofdzakelijk uit een paar grote winkelbedrijven en een Mac Donald's.

7

Beoordeling door Anoniem, op 5 januari 2019 (Stelletje)

Kersttijd in de winkels.

Badkamer.

Tip! Tegen Duitsland aan. Kerstshow Intratuin Duiven zeker de moeite waard!

7,2

Beoordeling door M.S. van Stigt Thans-Groeneweg uit Rotterdam, op 14 januari 2019 (Groep)

Goede hotel,prima ontbijt, goed diner. Vriendelijke mensen.

Was heel koud in de kamer. Bij navraag moest de temp. geregeld worden met de airco. 's Nachts hebben ze de verwarming toch aangezet zodat we lagen te braden in bed. De receptionist zei dat we dat konden regelen met knopje dat er zat. De knop zat zo hoog dat kleine mensen zoals wij er niet bij konden. Een nadeel vonden wij dat er geen raam was wat open kon.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 5 januari 2019 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door M.J.H. Woelms uit Rotterdam, op 12 december 2018 (Stelletje)

Prettige medewerkers. Goed eten. In een industriepark gelegen, waardoor je ook eens bij de grotere dhz-zaken en meubelzaken kan gaan shoppen. McDonald's voor de deur om tussendoor nog wat te bekomen.

Zeer kleine douche.

Tip! Zeer mooie omgeving. Leuk om binnendoor langs de Rijn te rijden. Dit van Emmerich tot Pannerden. Zeer mooie omgeving met in het dorpje Tolkamer een fraai terras aan de Rijn. En niet te vergeten de plaatsen Arnhem en Nijmegen. We komen zeker nog eens terug in dit hotel.

8,2

Beoordeling door G.J.F. Sestig uit Oosterhout, op 3 november 2018 (Gezin)

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 7 oktober 2018 (Gezin)

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 2 oktober 2018 (Stelletje)

Mooie fietsomgeving.

7,8

Beoordeling door JG Hoedemakers uit Sittard, op 11 oktober 2018 (Groep)

Kleinschalig.

Ligging.

Tip! Open luchtmuseum Arnhem, binnenstad Arnhem.

7,8

Beoordeling door HA van Gorcom uit Amersfoort, op 12 oktober 2018 (Stelletje)

De vriendelijke medewerkers.

Tip! Leuke fietsroutes langs de rivier Nederrijn en het centrum van Arnhem.

8,7

Beoordeling door Anoniem, op 8 oktober 2018 (Groep)

Goede locatie om er met de fiets op uit te gaan. Het hotel ligt op een industrieterrein, maar wij hebben dat toch niet echt als hinder ervaren.

Tip! Mooie uitvalsbasis om een fietstocht te maken, langs rivieren of naar de Hoge Veluwe. Super!

7,8

Beoordeling door D D Mul uit Ridderkerk, op 4 oktober 2018 (Stelletje)

Prima accommodatie, wij hebben geen minpunten.

Jammer dat het op een industrie terrein is gevestigd.

Tip! We hebben de omgeving verkend op de fiets, Lobith, Nationaal Park Veluwezoom. Doesburg (gezellig stadje) en Arnhem (leuk om te winkelen).

8

Beoordeling door Anoniem, op 3 oktober 2018 (Groep)

Dichtbij fiets- en wandelroutes. De airco was heel stil.

8,4

Beoordeling door C. Mercado uit Barendrecht, op 23 september 2018 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door P.M. Kooij uit Haarlem, op 13 oktober 2018 (Gezin)

Dichtbij Arnhem.

De locatie, maar dit was onze eigen keus.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 8 september 2018 (Gezin)

Voor fietsers is dit een zeer goed hotel.

Tip! Wij komen zeker terug.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 3 augustus 2018 (Stelletje)

Vriendelijk en behulpzaam personeel.

We moesten even zoeken naar het hotel.

Tip! Goede locatie voor een fiets verblijf.

7,3

Beoordeling door Anoniem, op 26 juli 2018 (Stelletje)

7,2

Beoordeling door PGA Pronk uit Naarden, op 4 juli 2018 (Gezin)

Mooie omgeving.

Locatie t.o.v. het dorp Duiven. Veel moeite moeten doen om fietsen te huren. Daar zou het hotel in kunnen voorzien.

Tip! Langs de Rijn fietsen is fantastisch.

7

Beoordeling door LJ Uilenberg uit alphen a/d rijn, op 13 september 2018 (Stelletje)

Dat je lopend naar de winkels kan.

Dat de fietsenstalling propvol was.

Tip! Het is een mooie omgeving en betrekkelijk overal dichtbij.

8,6

Beoordeling door M. Kriekaard uit Beusichem, op 26 juni 2018 (Gezin)

Korte afstand tot Arnhem. 3-gangen keuzemenu. Rust in hotel.

Ligging.

6,8

Beoordeling door W. Goes uit De Meern, op 24 juni 2018 (Gezin)

Gastvrij en vriendelijk.

Soep was erg duur!

Tip! Mooie fietstocht gemaakt via jullie fietsroute.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 28 mei 2018 (Stelletje)

Leuk fietsen in de buurt.

Geen ligbad!

7,8

Beoordeling door N.J. N.J. zoontjens uit Ridderkerk, op 27 mei 2018 (Stelletje)

Dat je snel met je fiets in de natuur bent.

Het ontbreken van een gezellig terras.

Tip! Dichtbij de stad Arnhem en mooie fietstochten langs de IJssel. De prachtige Hanzeroute naar bijvoorbeeld Doesburg.

8

Beoordeling door P M Petrusma uit Etten Leur, op 1 juni 2018 (Stelletje)

Gezellig hotel! Vriendelijk personeel! Hebben heerlijke dagen gehad daar. Diner was heerlijk!

Tip! Mooie omgeving! Lekker langs de IJssel gefietst en naar Doesburg geweest!

8,8

Beoordeling door H.C.H. Stallen uit Breda, op 5 juni 2018 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door S.H.C. Kuiper uit Leeuwarden, op 18 mei 2018 (Gezin)

De ontvangst en vriendelijk personeel. Prima eten en ontbijt.

Ja dat zegt iedereen al, de drukte bij Mcdonalds.

Tip! Mooi centraal voor steden tripje Arnhem of genieten van het rivierenlandschap per fiets.

7

Beoordeling door F.C. Mook uit Menaam, op 17 mei 2018 (Gezin)

Zeer klantgericht, gezellig, gemoedelijk. Vriendelijk personeel. Kleine keurige kamer, maar erg compleet.

Tip! Leuke fietsroutes over de dijkjes langs het water en kleine plaatsjes. Ook een leuke route over de Posbank (Veluwezoom).

8,2

Beoordeling door W Versteeg uit Beilen, op 10 mei 2018 (Gezin)

Het vriendelijke personeel zeer behulpzaam en meedenkend.

Tip! Bezoek aan Arnhem op advies met de trein.

7,6

Beoordeling door K. Bruijnes uit Deventer, op 30 november 2018 (Stelletje)

Personeel.

Diner.

Tip! Jammer midden in industrie.

8

Beoordeling door Anoniem, op 28 juni 2018 (Gezin)

Mooi centraal gelegen.

Twee eenpersoons bedden.

Tip! Mooi om te fietsen over de dijken. Dicht bij de stad.

7,4

Beoordeling door M.J. Roosendaal uit Halsteren, op 27 juni 2018 (Stelletje)

Fiets gelegenheid in de buurt, personeel zeer begaan met gasten, vlotte en snelle bediening.

Gelegen in een industrie terrein, uitzicht minder fraai.

8

Beoordeling door JM van de Vrie uit Kapelle, op 10 mei 2018 (Stelletje)

Vriendelijk personeel, schone kamer.

Gelegen aan drukke weg op bedrijventerrein.

Tip! Mooie omgeving om te fietsen. Rivierenlandschap is prachtig.

7,3

Beoordeling door J Van Eersel uit Ermelo, op 12 april 2018 (Gezin)

7,5

Beoordeling door ALBERT Albert de vries uit stavoren, op 24 maart 2018 (Stelletje)

Dichtbij Arnhem.

De verkeersdrukte.

Tip! Over diverse bruggen fietsen (uitzicht).

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 17 februari 2018 (Stelletje)

Rust en vriendelijk personeel.

Tip! Dicht bij de Veluwe en Arnhem Station.

9,4

Beoordeling door J. Clarijs uit Vlaardingen, op 31 januari 2018 (Stelletje)

Centraal gelegen voor de uitstapjes die we hebben gemaakt.

Tip! Veel mogelijkheden om te wandelen en winkelen (De Ikea en de Intratuin en in Duitsland: Oberhausen en CentrO).

8

Beoordeling door F. Molenkamp uit Steenwijk, op 19 november 2017 (Gezin)

Tip! Arnhem mooie stad met leuke museums.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 5 maart 2018 (Stelletje)

Paar daagjes in een andere omgeving.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 6 november 2017 (Stelletje)

9,4

Beoordeling door Anoniem, op 12 oktober 2017 (Groep)

Een klein hotel vriendelijk personeel. Behulpzaam. De omgeving was buiten gewoon mooi.

De plek van het hotel bij de Mac en op/bij een industrieterrrein.

Tip! Posbank, je kon er in de omgeving heel fijn fietsen zo te zien.

8,2

Beoordeling door J. Brobbel uit Vlaardingen, op 12 oktober 2017 (Stelletje)

Gemoedelijk hotel, fijn personeel en makkelijk parkeren.

Tip! Voor wie van winkelen houdt een perfecte locatie.

7,4

Beoordeling door AJA Meeuwissen uit Gastel, op 9 oktober 2017 (Stelletje)

Goed hotel, leuke bediening en lekker eten.

Tip! We hebben de omgeving verkent.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 25 mei 2018 (Gezin)

Eenvoud en rust.

Pangafilet bij diner niet geweldig. Ik had dat even eerder aan kunnen geven, maar als kok zou ik dit niet eens de keuken uit laten gaan. De tweede dag hebben we geen gebruik gemaakt van het diner.

Tip! Het betrof voornamelijk familiebezoek.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 16 mei 2018 (Stelletje)

Zeer gezellig hotel met uiterst vriendelijk personeel. Het diner was geweldig en meer dan genoeg.

De MC Donalds zo erg dichtbij, en bovendien de industriewijk waar het hotel gelegen is komt wat ongezellig over.

Tip! De omgeving van Arnhem was prachtig zowel voor mooie wandelingen op de posbank, als de stad met zijn vele winkels.

8

Beoordeling door HJ HARRIE Ketelaars uit veghel, op 16 februari 2018 (Stelletje)

Netjes en beleefd.

Tip! Prachtige omgeving.

7,6

Beoordeling door HG Lieuw uit LELYSTAD, op 27 september 2017 (Gezin)

De rust

Was geen omgeving in bosrijk gebied.

7,6

Beoordeling door RMJ Velsma uit Best, op 4 september 2017 (Gezin)

Goed hotel alles goed geregeld ook voor fietsroute en heel vriendelijk en behulpzaam personeel!

De ligging!

8,7

Beoordeling door DHG van den Hurk uit KRIMPEN AAN DEN IJSSEL, op 2 juni 2018 (Gezin)

Hotel is gelegen in een mooi stuk Nederland.

Drukte rond de Mac. Midden in een bedrijvencomplex. Kleine doucheruimte.

Tip! Prachtig rivierengebied. Huyssen is een aanrader. Omgeving Posbank is mooi.

6,4

Beoordeling door E.J.C. Schuurman-Mulder uit Soesterberg, op 4 juni 2018 (Groep)

We wilden een fiets huren en dat is netjes voor ons geregeld. Het personeel was erg vriendelijk.

Door de locatie was het autoverkeer 's avonds erg hinderlijk als je het raam open hebt.

6,6

Beoordeling door Anoniem, op 8 augustus 2017 (Gezin)

7

Beoordeling door Anoniem, op 9 juni 2017 (Stelletje)

Vriendelijk personeel.

Bedompte kamer. Vrijwel geen mogelijkheid tot ventilatie. Daardoor was kamer erg benauwd. Ze erkennen dit ook denk door een airco systeem aan te leggen. Werkte helaas nog niet.

Tip! De omgeving is op bepaalde plekken best mooi. Echter, het hele gebied wordt doorkruist door wegen en bruggen.

6,6

Beoordeling door Anoniem, op 18 mei 2018 (Gezin)

Dicht bij Arnhem, goede faciliteiten en vriendelijk personeel.

Locatie op industrieterrein.

Tip! Centrum Arnhem.

7,6

Beoordeling door B.K. de Vlieger uit Breskens, op 10 januari 2017 (Groep)

Vriendelijke gastheer. Vele mogelijkheden voor vertier.

Op onze vragen kon niet goed antwoord gegeven worden, bijvoorbeeld vertrektijden bussen . En het werd ook niet even voor ons opgezocht.

Tip! Wij hebben de bezienswaardigheden van Arnhem bekeken en dat was zeer de moeite waard.

7,6

Beoordeling door HCCJM vanden Eijnden uit terheijden, op 14 september 2016 (Stelletje)

Je kunt alles vragen aan het personeel, ze staan altijd voor je klaar en vinden alles goed in de juiste zin van het woord.

Tip! De stad Arnhem bezocht en uiteraard de Veluwe en diverse musea. Het hotel heeft een prachtige omgeving.

7,8

Beoordeling door M.B. van Dalen uit Alkmaar, op 30 november 2016 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door J Jan Pothoven uit Nederweert, op 2 november 2016 (Stelletje)

Centraal gelegen. Vriendelijke bediening.

Tip! Wandelen omgeving Posbank en de Veluwe.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 16 november 2016 (Gezin)

Gemoedelijke sfeer.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 16 november 2016 (Individueel)

Verblijf prima.

Tip! Omgeving prima, Arnhem en omstreken is goed vertoeven. Omgeving is bekend, m.b.t familie.

8,2

Beoordeling door C Kersbergen uit nieuw lekkerland, op 9 november 2016 (Stelletje)

De locatie vlak bij Arnhem.

De tv stoorde en losse bedden.

Tip! Arnhem.

7,6

Beoordeling door G Otter uit Zoetermeer, op 10 november 2016 (Stelletje)

Gemakkelijke locatie voor het doel van de reis.

Locatie van het hotel. Oprit was niet duidelijk aangegeven. Je moet langs de MC Donalds rijden.

Tip! Grieks restaurant Mytilini aan de rijksweg in Duiven is een echte aanrader.

7

Beoordeling door Anoniem, op 13 november 2016 (Stelletje)

Kamer was keurig, vriendelijk personeel!

Tip! Met de auto ben je snel op de Posbank, waar je heerlijk kunt wandelen.

7,8

Beoordeling door S Gersen uit Spijkenisse, op 29 november 2016 (Stelletje)

De douche was een verademing en de kamer was voorzien van alle gemakken; prachtige tv, fijne bedden, een bureau en 2 steunen om je koffer op te leggen.

Dat de centrale verwarming door het personeel uitgezet werd, omdat er vanuit gegaan werd dat de warmte 's nachts wel in de kamer zou blijven hangen. We hadden het daardoor heel erg koud die nacht en ochtend. Douchen was dan ook een uitkomst, maar helaas niet toen je er onder vandaan kwam.

Tip! We hebben het heel erg bijzonder gevonden dat jet hotel op een soort van woonboulevard gevestigd is; dat is heel makkelijk als je die bedrijven ook wilt bezoeken. Dat hebben we dan ook dankbaar gedaan. We hadden van tevoren de recensies gelezen en er kwam wel vaak naar voren dat het er heel erg gehorig was en dat je oordopjes mee moet nemen. Dat hebben we dan ook gedaan, maar hebben ze totaal niet nodig gehad. Het plaatsje Zutphen is echt een aanrader.

9

Beoordeling door P.J. van den Hoven_Grootevheen uit Amersfoort, op 16 september 2016 (Stelletje)

Dat er met de fiets om daar tekomen geen goede weg is.

6,8

Beoordeling door JW Guichelaar uit Elim, op 1 november 2016 (Stelletje)

De omgeving, de prijs/kwaliteitsverhouding was prima!

Gehorig als mensen met de deuren gooien.

Tip! Wandelen op de Veluwe, winkelen in Arnhem etc.

7,8

Beoordeling door C Bakkers uit Hoeven, op 15 september 2016 (Stelletje)

De vriendelijkheid en het lekkere eten en de uitleg waar we heen konden met de fiets, konden we leuke tochten maken. De gastvrijheid en mooi schoon hotel!

Misschien een wandeling maken naar dorpscentrum maar slechts klein minpuntje.

Tip! Het leukst vonden wij de fietstocht naar Doesburg. Dat vonden we een hele leuke plaats echt de moeite waard vonden wij!

8

Beoordeling door H. van de Burgt uit Uden, op 14 september 2016 (Stelletje)

Ontspannen sfeer.

Erg warm op de kamer. De mogelijkheden om een raam open te zetten was erg weinig.

7

Beoordeling door L.B.M. Van Loenen uit Amsterdam, op 15 januari 2017 (Stelletje)

lekker relaxed, een weekendje weg. Centraal gelegen nabij uitvalswegen.

De locatie.

Tip! Dichtbij Arnhem, dus de bezienswaardigheden zijn makkelijk te bereiken.

7,4

Beoordeling door A.A. e Looff uit den helder, op 25 september 2016 (Stelletje)

Werd als gast benaderd op een fijne manier.

Kamers te warm.

7

Beoordeling door F.W. Garsthagen uit 'S-GRAVENHAGE, op 14 oktober 2016 (Stelletje)

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 18 oktober 2016 (Gezin)

Centrale ligging.

Het industrie terrein, en de drukte bij Mac Donald.

Tip! Doesburg, Doetinchem, Burgers Zoo, allemaal erg leuk! Een tip voor de mensen die slecht kunnen lopen, bij Burgers Zoo zijn scootmobiels te huur. U betaald € 50,- borg, en voor de huur slechts €5,- de borg krijgt u na de rit van de dag weer terug. Super!

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 14 oktober 2016 (Gezin)

Je kunt daar alle kanten op. Arnhem, Duitsland, goede fietspaden.

Je kunt niet even na het eten naar buiten voor een leuke wandeling. Tenzij je van industrieterreinen houdt.

Tip! Arnhem, prachtige stad. Emmerich ook leuk om naar toe te fietsen.

7,6

Beoordeling door J.P.T.M. van Tol uit Zevenhoven, op 19 april 2017 (Stelletje)

Behulpzaam personeel. Erg vriendelijk.

Dat het hotel op een industrieterrein ligt.

Tip! Openlucht museum is een aanrader.

8,6

Beoordeling door J. C. Voorthuis uit Hilversum, op 26 oktober 2016 (Stelletje)

De prettige en ontspannen sfeer.

De locatie.

Tip! Hotel staat op bedrijventerrein, ligt min of meer verstopt achter MacDrive, maar wel een goede uitvalsbasis voor winkelen in bijv.Arnhem en het bezoeken van musea.

8,2