Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Beoordeling van Van der Valk Hotel Duiven - Arnhem

Van der Valk Hotel Duiven - Arnhem  

Van der Valk Hotel Duiven - Arnhem - Buitenaanzicht

Hotel - Duiven

Met de ligging van Van der Valk Hotel Duiven - Arnhem, vlakbij de A12 en Arnhem is dit hotel uitstekend bereikbaar met de auto. Je kan vanuit dit hotel makkelijk uitstapjes maken in de omgeving. In de buurt vind je de fijne winkelstad Arnhem, maar ook Nationaal Park de Hoge Veluwe ligt op korte autoafstand.  Met 148 luxe en comfortabele kamers is Van der Valk Hotel Duiven uitermate... meer info
vanaf 79 50 p.p.

Unieke deals ontvangen

45 beoordelingen 8.6

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

2 dagen Arnhem Halfpension

1 nacht v.a. € 79,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,85 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Arnhem incl. wellness en massage

1 nacht v.a. € 94,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,85 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door Anoniem, op 8 maart 2019 (Gezin)

Geweldig zwembad met Finse sauna, infrarood sauna en stoombad. Heerlijk ontbijtbuffet! Prachtig uitzicht vanaf de 13e verdieping!

Tip! De Intratuin met groot binnen en buiten klimparadijs is dichtbij. Ikea is dichtbij. Verder prachtig wandelen in de omgeving.

9,3

Beoordeling door K.A. Huizing uit Enschede, op 26 mei 2019 (Gezin)

Brandschone kamers en bedden. Heerlijk diner en ontbijt.

Minder was, dat er tijdens het opdienen van het hoofdgerecht iets mis ging. We waren met 12 personen en 3 mensen werden vergeten met het hoofdgerecht. Dat werd pas geserveerd nadat we erom vroegen. Toen hadden sommige anderen van ons gezelschap het eten al op. Later ging het ook niet vlekkeloos met 1 van de desserts.

Tip! De hele omgeving is mooi. Wij zijn naar Burgers Zoo geweest met onze kinderen en kleinkinderen ivm ons 45 jarig huwelijk. Aanrader!

9,3

Beoordeling door Anoniem, op 6 februari 2019 (Gezin)

Alles.

Tip! Mooie ligging, alles te bereiken.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 22 december 2018 (Stelletje)

9,8

Beoordeling door Anoniem, op 5 juni 2018 (Gezin)

9

Beoordeling door GHMHB Scheepers van Weert uit Maarheeze, op 10 mei 2018 (Gezin)

8,7

Beoordeling door H. van der Lubben uit Lelystad, op 18 maart 2018 (Stelletje)

8,8

Beoordeling door RON Vermeer uit Delft, op 21 februari 2018 (Stelletje)

9

Beoordeling door M Albers uit FIJNAART, op 14 februari 2018 (Stelletje)

Lekker rustig. Mooi zwembad en een uitstekend uitgebreid ontbijt.

8

Beoordeling door Anoniem, op 7 februari 2018 (Stelletje)

Een super mooi hotel, de kamer was groot met een mooie badkamer met bubbelbad, en een bed van goeie kwaliteit. Het ontbijtbuffet was echt geweldig! Ontzettend veel keuze en goed aangevuld. Het personeel was zeer vriendelijk. Wij hebben 1 keer in de avond in het hotel gegeten, en ook dat was super! Wij komen zeker nog een keer terug.

Tip! Naast het hotel ligt een grote Intratuin en woonwinkels, leuk om even te gaan kijken. En natuurlijk het mooie centrum van Arnhem.

8,7

Beoordeling door H.W Meinen uit Ens, op 17 januari 2018 (Stelletje)

Een van de betere hotels, kamer en ook ontbijt. Vriendelijk personeel. Het diner geen tijd voor gehad, maar zeker een volgende keer.

8,4

Beoordeling door AB van Leeuwen uit Zegveld, op 11 januari 2018 (Stelletje)

Super gezellig hotel.

Tip! Schitterende omgeving vooral voor de wandelaars o.a. Posbank, Ginkelse Heide en stad Arnhem.

8,6

Beoordeling door M Albers uit Fijnaart, op 10 januari 2018 (Stelletje)

Gezellig.

Tip! Gezellig stadje.

8

Beoordeling door H.J. Goldenbeld uit ENSCHEDE, op 10 januari 2018 (Gezin)

Het is een super hotel.

10

Beoordeling door T De Jong uit Groningen, op 10 januari 2018 (Stelletje)

Mooie kamer en goed ontbijt. Heerlijke wellness.

Tip! Centrale locatie voor uitstapjes in de buurt.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 4 oktober 2017 (Gezin)

Wij vonden alles leuk aan ons verblijf, mooie kamers, prima service, goed eten en vriendelijk personeel.

Tip! Omgeving is oké, dicht bij Arnhem en Duitsland. Lobith is ook goed om te zien, waar de Rijn Nederland binnenkomt en waar NAP wordt gemeten.

8,8

Beoordeling door MJM Conrelis uit Den Bosch, op 1 oktober 2017 (Stelletje)

Geweldige kamer en badkamer. Een zeer luxe (wat overdreven luxe, ik hoef geen ijs of gerookte zalm voor mijn ontbijt) ontbijt, nog nooit zoiets luxe meegemaakt. Fijn dat je koffie kunt zetten op de kamer.

Het was erg ver overal vandaan, waardoor we 4 keer een taxi hebben moeten nemen. Was er een bus in de buurt geweest dan hadden we die genomen naar het station. Ik vond het 3 gangen menu goed, maar wel erg aan de prijs. En de asbak op het balkon zou wat vaker leeggemaakt kunnen worden.

Tip! Te ver van alles af. Weinig aantrekkelijks in de omgeving.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 15 september 2017 (Stelletje)

Royale kamer met veel luxe van bubbelbad. Heerlijk gegeten en meer dan uitstekend ontbijt!

Tip! Gezien; Appeltern, openluchtmuseum en Hoge Veluwe Kröller Möller museum.

9,6

Beoordeling door Anoniem, op 15 september 2017 (Stelletje)

Alles.

Tip! Familiebezoek.

8,6

Beoordeling door B.V. GEHRKE uit den Haag, op 14 september 2017 (Stelletje)

Aangenaam verblijf met goede locatie en perfecte wellness.

Tip! We wilden op dinsdag naar een chinees en een met een goede aanbeveling was toen net dicht en een ander was helemaal leeg, dus niet aantrekkelijk en hebben we dus niet bezocht. Maar bij v.d.Valk is het uiteraard lekker, maar wat prijziger.

8,2

Beoordeling door DJ Korff uit Amsterdam, op 13 september 2017 (Stelletje)

De wijze waarop het hotel was ingericht, prima kamer met inrichting. Een uitgebreid en smaakvol ontbijt. Een locatie waarbij je alle kanten in de omgeving op kon. Nauwelijks negatieve punten kunnen ontdekken. Misschien niet voldoende liftcapaciteit in 'spitstijden'. Dan was het wel even wachten om de gewenste verdieping te bereiken.

Tip! We hadden e-bikes bij ons, dus na enig trappen hebben we op gemakkelijke wijze het gezellige centrum van Arnhem kunnen bereiken. Het niet al te beste weer was wel van invloed op wat we deden. Een bezoek aan het mooie park De Hoge Veluwe hebben we niet afgelegd. Kortom, het is beslist geen straf om dit hotel nog eens boeken.

8,4

Beoordeling door W.C.A. Reuter uit Veldhoven, op 13 september 2017 (Stelletje)

Er even lekker tussenuit zijn en doen waar je zin in hebt.

8,8

Beoordeling door A.A.M.M Schalken uit 's-Hertogenbosch, op 12 september 2017 (Gezin)

Op fietsafstand van Arnhem, sauna was een welkome aanvulling. Heerlijk ontbijt, lekker en goed matras. Kluisje op de kamer, prachtige badkamer. Koffiezetter wordt gewaardeerd.

Tip! De bossen zijn prachtig om te wandelen of mountainbiken.

8,6

Beoordeling door A.M.G Steenvoorden uit Rotterdam, op 11 september 2017 (Stelletje)

Mooi, schoon, ontbijt te gek. Vriendelijk personeel.

Tip! Nijmegen een mooie gezellige stad. Jammer wij hadden slecht weer, anders hadden wij heel graag de fiets genomen.

8

Beoordeling door Anoniem, op 10 september 2017 (Stelletje)

Mooie ruime kamer met balkon. Luxe badkamer.

Fietsafstand naar de stad.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 9 september 2017 (Gezin)

Ongedwongen sfeer.

Tip! Kort bij verschillende attracties.

9,8

Beoordeling door C.J. Masthoff uit Barendrecht, op 8 september 2017 (Gezin)

Dat je daar het gevoel hebt, even er uit te zijn!

Tip! Wij zijn naar het openluchtmuseum in Arnhem geweest, wat echt de moeite waard was om te doen.

9,6

Beoordeling door Anoniem, op 14 augustus 2017 (Groep)

Schone en ruime kamers. Fietskluis.

De beperkte keuze bij het avondeten (diner). Wij waren er 3 dagen en kregen 3 keer dezelfde beperkte kaart voorgeschoteld. We hebben de laatste dag à la carte gegeten en moesten toen een wel erg hoog bedrag bijbetalen. De aanbieding is dus teveel gericht op 1 dag.

Tip! De omgeving leent zich voor het maken van uitstapjes. De natuur met de prachtige rivieren en soms glooiende landschappen heeft ons bekoord. We hebben 4 dagen prachtige fietstochten gemaakt en ook nog het e.e.a. bezichtigd (forten, kleine dorpen en de plek waar de slag om Arnhem heeft plaatsgevonden).

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 10 augustus 2017 (Stelletje)

Heerlijk relaxt.

Jammer dat de invalidenlift aan de buitenkant het niet deed nu moest mijn man elke keer door de garage. Dit stond niet aangegeven bij de invalidenparkeerplaats maar bovenaan bij de lift niet echt aardig.

9

Beoordeling door I Huisman uit Den haag, op 27 juli 2017 (Stelletje)

Alles, een heerlijk hotel met geweldige service.

Tip! Je kunt geweldig fietsen in de omgeving.

8,6

Beoordeling door J. Maelfait uit kuurne, op 4 juli 2017 (Gezin)

De kamer prachtig en het ontbijt subliem. De locatie uitstekende verbinding, met de steden Arnhem en Nijmegen. Mooi zwembad en sauna en dampbad . Op de luxe kamer die wij hadden was er een massage bad , zalig en een douche met regenval.

In de toiletten op de begane grond ontbrak een borstel.

10

Beoordeling door AJH Groenendaal uit Schijndel, op 21 juni 2017 (Stelletje)

7

Beoordeling door Anoniem, op 21 juni 2017 (Individueel)

Prima verblijf.

Tip! Bekend met Arnhem mijn geboorte plek. Omgeving veel te zien.

8

Beoordeling door L Kingma uit OOSTERWOLDE, op 20 juni 2017 (Gezin)

Fietsenberging.

Lokatie.

8,8

Beoordeling door G.H. Groeneveld uit Moerkapelle, op 11 juni 2017 (Stelletje)

Mooi, groot en ruim hotel.

Er lag een haar in het bad maar dit werd snel schoongemaakt.

Tip! Gefietst en gewinkeld in de omgeving. Wel veel geluid van de snelweg naast het hotel als je de balkondeur opent.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 8 juni 2017 (Gezin)

8,7

Beoordeling door D van der Werff uit Hoofddorp, op 28 mei 2017 (Gezin)

Je voelt je een echte gast bij van der Valk. Mooie omgeving.

Tip! Mooie omgeving met leuke stadjes.

9,8

Beoordeling door A Van den Berg uit Kerkdriel, op 16 mei 2017 (Stelletje)

Gebruik wellness.

De kamers was niet klaar om 14.00 uur. Dit vanwege het vervangen van de bedden. Geen excuses, alleen een mededeling. Ook de liften waren hierdoor niet bereikbaar. Vanwege chronische ziekte flink ongemak.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 10 mei 2017 (Stelletje)

Goede ruime kamer, goede wellness, goed ontbijt.

Koude badkamervloer en we misten een design radiator waarop handdoeken konden drogen, nu hadden we 's ochtends vaak nog natte handdoeken waardoor iedere dag wisselen van handdoeken noodzakelijk was.

Tip! Arnhem gezellige stad met leuke restaurants. Goed fietsen in de omgeving!

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 9 mei 2017 (Stelletje)

Echt fantastisch.

De sauna's waren niet allemaal op temperatuur omdat mensen de deuren niet goed sloten.

Tip! Arnhem was gezellig.

8,6

Beoordeling door G.M. van den Bergh uit Gouda, op 8 mei 2017 (Gezin)

6,6

Beoordeling door Anoniem, op 8 mei 2017 (Stelletje)

8,6

Beoordeling door F Dekkers uit Capelle aan den ijssel, op 30 april 2017 (Stelletje)

Sfeer, wellness, omgeving zoals Burgers zoo, Duitsland.

Locatie van het hotel.

Tip! Burgers zoo is een super mooi park. Uitstapje naar Duitsland, Kleve is een gezellige stad.

9,2

Beoordeling door K. Noordman uit Hierden, op 29 april 2017 (Stelletje)

Het is een super mooi hotel. Erg vriendelijk en een goed restaurant. Het ontbijt buffet was ook erg goed.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 19 november 2016 (Stelletje)

Zwembad en wellness.

8,8