Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten
Je bevindt je in:    > Zoweg.nl > Hotel Nederland > Hotel Dwingeloo > Hotel de Drift > Beoordelingen

Beoordeling van Hotel de Drift

Hotel de Drift  

Hotel de Drift

Hotel - Dwingeloo

In het pittoreske Drentse dorpje Dwingeloo staat Hotel de Drift. Een kleinschalig hotel waar je warm ontvangen zult worden. Zoals de plaatsnaam al een beetje verklapt, ligt dit hotel vlakbij Nationaal Park Dwingelderveld. Zeker een bezoek waard, te voet of met de fiets! Verder kun je je in het dorp uitstekend vermaken. In het centrum vindt je restaurants en gezellige terrassen. Hotel de Drift... meer info
vanaf 69 00 p.p.

Unieke deals ontvangen

49 beoordelingen 8.1

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

Krantaanbieding! 3 dagen Drenthe Halfpension

2 nachten v.a. € 69,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,25 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Dit cijfer is een gemiddelde van onze eigen verzamelde beoordelingen en die van andere partijen.

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door Anoniem, op 16 januari 2019 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 12 januari 2019 (Stelletje)

Leuk dorp, mooie omgeving.

Tip! Dwingelderheide.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 14 januari 2019 (Stelletje)

Het was voortreffelijk. Een mooie kamer, lekker eten en vriendelijk personeel. We gaan vast nog een keer terug.

9

Beoordeling door Anoniem, op 3 januari 2019 (Groep)

Rustig en gemoedelijk en goed eten.

Hoge trap.

Tip! Goed fietsen en uitstapjes naar de hoge Veluwe.

7,5

Beoordeling door Anoniem, op 2 januari 2019 (Stelletje)

De enorme gastvrijheid, ook voor mensen met honden en het heerlijke eten.

Tip! Nationaal Park Dwingelderveld is een prachtige plek om te wandelen of te fietsen.

9,6

Beoordeling door Anoniem, op 5 januari 2019 (Stelletje)

Vlak bij het Dwingelderveld. Mooi om te fietsen of te wandelen.

8,6

Beoordeling door P Weber uit Giessenburg, op 12 januari 2019 (Stelletje)

De omgeving.

Het diner, deze zat bij het arrangement inbegrepen, maar voldeed niet aan onze verwachtingen.

Tip! Dwingeloo en omgeving zijn fantastisch!

7,6

Beoordeling door GP Versteeg uit wezep, op 3 januari 2019 (Gezin)

7,6

Beoordeling door J Tuink uit Spijkenisse, op 22 december 2018 (Gezin)

Parkeren bleek wat lastig.

8,4

Beoordeling door BJ Mekenkamp uit Rijssen, op 17 december 2018 (Stelletje)

Dat je je hier echt gast voelde.

Tip! Dwingerleveld zeer mooi. Een ding is jammer de wegen er om heen waren van die hobbelige straatstenen.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 18 december 2018 (Stelletje)

8

Beoordeling door Anoniem, op 4 december 2018 (Gezin)

Mooie kamer (upgrade), vriendelijk personeel en gemoedelijk.

Tip! Je kunt er uitstekend wandelen en fietsen.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 28 november 2018 (Gezin)

Rustig hotel, met uitstekend en vriendelijk personeel.

8,2

Beoordeling door J P van Haren uit Waarder, op 7 november 2018 (Groep)

Net hotel. Vriendelijke bediening.

Tip! Zijn op aanraden van personeel naar Orchideënhoeve in Luttelgeest geweest.

8,2

Beoordeling door P Schrier uit Hansweert, op 6 november 2018 (Stelletje)

Gezellig en warm ontvangst. Het eten was zeer goed. Kamer was perfect. Het hotel was in het centrum van Dwingeloo gelegen.

Tip! De omgeving was prachtig in het bijzonder het Dwingelderveld.

8,8

Beoordeling door JM van Norden uit Wervershoof, op 28 december 2018 (Stelletje)

Gastvrij ontvangen. Vriendelijk personeel. Diner was héérlijk! Gezellig hotel, zag er verzorgd uit!

Wij waren de enige gasten, vonden wij geen probleem maar wat wij niet prettig vonden is dat wij 's nachts als enige in ‘t hotel waren.

Tip! Mooie omgeving, wel jammer dat we niet konden fietsen vanwege regen.

8

Beoordeling door Anoniem, op 28 december 2018 (Stelletje)

Kleinschalig.

Kleine kamer erg eenvoudig.

Tip! Mooie rustige omgeving prachtige fietspaden.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 31 oktober 2018 (Stelletje)

Alles! Gezelligheid etc.

Tip! De heide en het begin van de herfstkleuren.

7,6

Beoordeling door H Landman uit Zuidland, op 29 oktober 2018 (Gezin)

Leuk, gezellig, goed geholpen, gastvrij.

Traplopen.

Tip! Mooie fietsroutes, gezellig dorp.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 22 december 2018 (Stelletje)

Goed eten en leuke bediening.

De beloofde gratis fiets- wandelkaarten hebben we niet gekregen.

7,8

Beoordeling door M.H.M. Roubos-Honkoop uit Tilburg, op 25 oktober 2018 (Groep)

Het verblijf in een kleinschalig hotel, met vele mogelijkheden.

Tip! We zijn naar Meppel geweest en hebben een leuke wandeling gemaakt.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 25 oktober 2018 (Stelletje)

Gemoedelijke sfeer. Het eten was lekker. Voor €30 meer hadden we een hele ruime moderne kamer.

Tip! Rondom Dwingeloo kun je schitterend fietsen.

9

Beoordeling door A.W Rouwenhorst uit Lochem, op 24 oktober 2018 (Stelletje)

De ligging ten opzichte van het centrum. Beschikbaarheid van fietsroutes. Omgeving.

Te kleine fietsenstalling.

Tip! Prima locatie, om van hieruit de omgeving te verkennen.

8,6

Beoordeling door J Verberne uit Someren, op 22 oktober 2018 (Gezin)

7

Beoordeling door Anoniem, op 19 oktober 2018 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door ANS Benneker-Tijkorte uit Oldenzaal, op 11 oktober 2018 (Groep)

Verrassend, vriendelijk personeel, ze waren zeer begaan met onze zieke medereiziger.

Tip! We hebben ontzettend genoten van het fantastische nazomer weer. Vooral door buiten te zijn en te wandelen door natuurgebied Dwingelderveld.

9

Beoordeling door Anoniem, op 23 oktober 2018 (Stelletje)

Prima locatie voor uitstapjes, bijvoorbeeld naar Giethoorn!

Voor mij persoonlijk waren de bedden te hard.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 22 september 2018 (Stelletje)

Het gemoedelijke en het verrassing diner.

Erg kleine kamers en altijd een trap op.

Tip! De omgeving is prachtig om te fietsen wat wij ook elke dag hebben gedaan.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 12 oktober 2018 (Gezin)

Mooie omgeving, vriendelijk personeel.

Erg gehorig.

Tip! Fietsen door Nationaal Park Dwingelderveld.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 3 oktober 2018 (Stelletje)

Heel persoonlijk en goed verzorgd.

De gemiddelde leeftijd is vrij hoog, daarom lijkt het me minder geschikt voor een gezin met kleine kinderen.

Tip! Het is een ideale basis als je een paar dagen wil fietsen in de prachtige omgeving.

8

Beoordeling door Anoniem, op 18 september 2018 (Gezin)

Gemoedelijke sfeer. Fijne fietsroutes rondom hotel.

Veel trappen om op de kamer te komen.

Tip! Mooie omgeving met fijne fietsroutes, goed aangegeven. Fijn terras om een lokaal biertje te drinken. Goede stalling voor de elektrische fietsen + oplaadpunten.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 10 september 2018 (Gezin)

Gezellig en vriendelijk.

Tip! Mooi om te fietsen.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 3 oktober 2018 (Stelletje)

De sfeer is plezierig, de ligging aan de rand van een prachtig dorp en in de buurt van bos en het is prima. Alles verder schoon, de kamer (plus kamer) ruim en met uitzicht.

Het ontbijt is matig, uit de oude doos. Het avondeten helemaal, maar de prijs is ook niet hoog.

Tip! Prachtige brink in Dwingeloo, de grootste stille heide van Nederland, ook Diever gebied is prachtig. Echt iets voor natuurliefhebbers, rustzoekers,

7,2

Beoordeling door AWP Ossenblok uit Breda, op 7 september 2018 (Stelletje)

De omgeving, de rust en de gemoedelijkheid van het dorp.

Tip! De fietsroutes zijn enorm, we hebben hiervoor E-bikes gehuurd. Een bezoek aan de Hunebedden en kamp Westerbork liggen binnen fietsbereik.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 6 september 2018 (Stelletje)

Een gastvrij en schoon hotel, we hebben het heel fijn gehad.

Tip! Mooie omgeving en mooi dichtbij het centrum De Brink genaamd, heel gezellig.

7,4

Beoordeling door J.C. Den blanken uit Zoeterwoude, op 7 september 2018 (Stelletje)

Een rustig gelegen familiehotel, kleinschalig en aan de rand van Dwingeloo gelegen. De vlotte en correcte bediening van ontbijt en diner.

De kamer was iets te krap.

Tip! We hebben mooie fietstochten gemaakt in de directe omgeving.

7,6

Beoordeling door T Reitsma-Foekema uit DEINUM, op 6 september 2018 (Gezin)

Plezierige sfeer en een mooie locatie.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 6 september 2018 (Stelletje)

Het hotel ligt aan een doodlopende weg, er was weinig verkeer en veel rust, de ideale start voor lange wandelingen. De Brink - het gezellige centrum - is op loopafstand. Al is het hotel niet super modern, het personeel compenseert alles, door vriendelijkheid en betrokkenheid.

9,6

Beoordeling door Anoniem, op 6 september 2018 (Gezin)

De locatie is prima. Het was er schoon.

Harde matrassen, een kleine kamer en geen lift. Niet al het personeel was vriendelijk en het diner was niet erg lekker.

Tip! Dwingeloo is een mooi dorp en de omgeving is prachtig. We hebben heerlijk gefietst.

6

Beoordeling door Anoniem, op 5 september 2018 (Stelletje)

Er waren veel mogelijkheden om vanuit het hotel te doen.

Tip! We hebben heerlijke fietstochten gemaakt d.m.v. knooppunten.

8

Beoordeling door M.C Zevenbergen uit Spijkenisse, op 9 september 2018 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door A Reedijk uit Barendrecht, op 12 september 2018 (Gezin)

De omgeving en vriendelijk personeel.

De krappe kamer.

Tip! We hebben in de wijde omgeving veel gefietst.

8,2