Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten
Je bevindt je in:    > Zoweg.nl > Hotel Nederland > Hotel Dwingeloo > Hotel de Drift > Beoordelingen

Beoordeling van Hotel de Drift

Hotel de Drift  

Hotel de Drift

Hotel - Dwingeloo

In het pittoreske Drentse dorpje Dwingeloo staat Hotel de Drift. Een kleinschalig hotel waar je warm ontvangen zult worden. Zoals de plaatsnaam al een beetje verklapt, ligt dit hotel vlakbij Nationaal Park Dwingelderveld. Zeker een bezoek waard, te voet of met de fiets! Verder kun je je in het dorp uitstekend vermaken. In het centrum vindt je restaurants en gezellige terrassen. Hotel de Drift... meer info
vanaf 79 00 p.p.

Unieke deals ontvangen

102 beoordelingen 8.0

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

Krantaanbieding! 3 dagen Drenthe Halfpension

2 nachten v.a. € 79,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,25 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Krantaanbieding! 3 dagen Giethoorn incl. diner

2 nachten v.a. € 79,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,25 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Krantaanbieding! 5 dagen Drenthe Halfpension

4 nachten v.a. € 158,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,25 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Dit cijfer is een gemiddelde van onze eigen verzamelde beoordelingen en die van andere partijen.

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door J M J m wilms uit KAsterlee, op 17 augustus 2019 (Stelletje)

Het was heel gezellig, vriendelijk personeel en een heel goede kamer. Het was top, we gaan volgend jaar zeker terug.

Tip! Wij konden er heel leuk fietsen en wandelen. Het was heel gezellig, we hebben heel veel gezien. Het was top, kon niet beter.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 17 augustus 2019 (Individueel)

Toegankelijk en vriendelijk personeel.

Tip! Dwingeloo zoveel mogelijk bekijken. Assen bezoeken via openbaar vervoer.

8,8

Beoordeling door A.J.J.M. Willemen uit Hoogland, op 13 augustus 2019 (Stelletje)

Vriendelijke ontvangst. Behulpzaam. Oprechte aandacht en adequaat handelen bij wat ons is overkomen. Goed gedocumenteerd m.bt. fietstochten, wandelingen en folders. Vanuit het hotel direct in het Dwingelenderveld,.

Tip! Dwingelerveld met afwisselend bos en hei. Vanuit het documentatiecentrum van Staatsbosbeheer wordt van alles georganiseerd. Fietsknooppunten staan goed aangegeven.

10

Beoordeling door PATRICK Vandermeeren uit HARELBEKE, op 30 juli 2019 (Gezin)

De sfeer in het hotel, vriendelijk personeel en verzorgde maaltijden. Goede kamer, alles aanwezig.

Tip! Héél mooie natuur. Favoriete bezienswaardigheid is Giethoorn, met zijn mooi bebloemde huizen. Mooie wandelpaden en fietsroutes. Ook prachtig is het Nationaal Park De Biesbosch. Onvergetelijke boottocht door de Biesbosch.

9

Beoordeling door Anoniem, op 20 juli 2019 (Gezin)

Gezellige bediening, klein hotel, het eten was prima en het ontbijt was ook heel goed. We hebben er een paar heel fijne dagen gehad ook al zat je heerlijk buiten de bediening was niet opdringerig om maar steeds drinken of zo te vragen of je dat wilde. Alles was wel iets ouder maar super schoon.

Tip! We hebben heerlijk gefietst mooie afwisselende omgeving Hunnenbedden en prachtige omgeving.

8,4

Beoordeling door HJ Hassink uit Almelo, op 17 juli 2019 (Gezin)

Het was een leuk ontvangen ontbijt en diner. Prima, alles was goed!

Tip! We hebben iedere dag gefietst.

10

Beoordeling door J Stoter uit Zwolle, op 1 september 2019 (Gezin)

Mooie omgeving!

Tip! Het Dwingelerveld is geweldig!

7,7

Beoordeling door E Korver uit Nederhorst den Berg, op 17 augustus 2019 (Gezin)

Prima en goed verblijf.

Trap lopen.

7,2

Beoordeling door L. Bol uit Alkmaar, op 12 augustus 2019 (Gezin)

Erg rustig, leuk voor oudere mensen.

Tip! Wij zijn naar Giethoorn geweest, erg leuk!

7,3

Beoordeling door E.B Lugten uit Schoonhoven, op 6 augustus 2019 (Stelletje)

De vriendelijkheid en gastvrijheid.

Tip! Geweldige fietsomgeving, alleen jammer dat het in die periode zo vreselijk warm was. We komen hier vast nog wel een keer terug.

7,8

Beoordeling door JOHN Fleuren uit De Mortel, op 1 augustus 2019 (Gezin)

Goede service en meedenkend personeel met gehandicapte cliënt.

Tip! Mooie omgeving, fijn gefietst.

7,6

Beoordeling door A Janssen uit Oss, op 19 juli 2019 (Stelletje)

Vriendelijke bediening, prima ontbijt en diner, zeker voor die prijs.

Erg kleine kamer.

8

Beoordeling door Anoniem, op 18 juli 2019 (Gezin)

Geen poespas, gewoon goed.

Tip! Natuur, sluizen en geschiedenis van de omgeving. Alles op de fiets te doen.

7,3

Beoordeling door Anoniem, op 6 juli 2019 (Stelletje)

Vriendelijk personeel. Goed gelegen niet ver van mooie fietsroutes.

Eerste nacht slecht geslapen om dat bed ontzettend hard lag. Maar dit werd zeer snel opgelost tot onze tevredenheid. Heel goed geslapen nadien. Ontbijt eenvoudig maar voldoende Eten goed maar alleen hoofdgerecht was inbegrepen. Voor en nagerecht moest apart betaald worden,was aan de prijzige kant.

Tip! Hebben vanuit het hotel mooie fietsroutes gereden en de fietsroutes waren gratis.

7,4

Beoordeling door A de Jong uit Winterswijk, op 1 juli 2019 (Stelletje)

De huiselijke sfeer die er in dit familie hotel heerst.

Tip! Prachtige omgeving om te wandelen maar vooral om te fietsen.

8

Beoordeling door Anoniem, op 19 juni 2019 (Stelletje)

Prima hotel, schoon, vriendelijk personeel, heerlijk ontbijt en goed diner. Prijs in goede verhouding met de accommodatie en eten.

Tip! We hebben een knooppunten fietsroute van ongeveer 60 km. gedaan door een prachtige natuurgebied van Drenthe. Echt een aanrader. We zijn naar Orvelte geweest wat heel erg leuk was om te zien. Al met al een geweldig weekend.

8

Beoordeling door H Putters uit Hem, op 18 juni 2019 (Groep)

Fantastisch.

Tip! Veel gefietst en duidelijke uitleg van de eigenaar. Dwingelderveld is een mooi natuurgebied. Museum in Diever is een bezoek zeker waard. De fietsroute vanuit het bezoekerscentrum.

9

Beoordeling door Anoniem, op 16 juni 2019 (Gezin)

Heerlijk fietsen in de mooie omgeving.

7,6

Beoordeling door E.A.E Copier uit Zaandam, op 14 juni 2019 (Gezin)

Goede ligging en vriendelijke gastvrouwen.

Keiharde bedden, wij zijn zelfs een dag eerder vertrokkenen omdat we niet nog een nacht langer om het harde bed wilde liggen. Ook onze luchtmatrasjes, die we altijd bij ons hebben hielpen niet! Schamel ontbijt.

Tip! Mooi bosgebied en leuke boottocht gemaakt in Giethoorn.

5,4

Beoordeling door H.J. Vrijman uit Rotterdam, op 12 juni 2019 (Gezin)

Prachtige omgeving zowel voor te fietsen als te wandelen.

Tip! Verscheidenheid aan flora en fauna.

8,2

Beoordeling door H.M. Tip uit Naarden, op 11 juni 2019 (Stelletje)

Mooi gelegen hotel, met zeer vriendelijk personeel. Het ontbijt en diner waren prima verzorgd.

Tip! Dichtbij het centrum gelegen, van het gezellige Dwingeloo. De prachtige natuur rondom Dwingeloo.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 8 juni 2019 (Gezin)

De recreatiezaal 's avonds met een open haard en sfeerverlichting was heel gezellig. De mevrouw van de avonddienst maakte verrukkelijke bitterballen. Er lagen ook regionale kranten, leuk om te bekijken. Zo kwamen we er achter dat de kijktuinen elke eerste zondag van de maand open zijn.

Tip! Naar een hele leuke kijktuin geweest.

8,6

Beoordeling door A Joziasse uit Yerseke, op 4 juni 2019 (Stelletje)

Goede vriendelijke ontvangst. Heerlijk eten. Vriendelijk personeel, zeer gastvrij. Heerlijke stoelen aan de voorkant in het restaurant, waar je niet zit om te eten.

De tafels in de eetzaal zijn te laag, vermoeiend om aan te zitten.

Tip! Mooie natuur, heerlijk om te fietsen. Leuke plaatsen in de buurt. Orvelte is erg leuk. Friesland is ook makkelijk bereikbaar. Mooie natuurgebieden vlakbij.

8,6

Beoordeling door JEJM Kammeijer uit Leusden, op 4 juni 2019 (Gezin)

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 27 mei 2019 (Groep)

Locatie, direct fietsroutes in de omgeving.

Kamer voor 3 personen aan de krappe kant.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 21 mei 2019 (Stelletje)

Het was er goed.

De slaapkamer was heel koud, de verwarming deed het niet.

Tip! Dwingeloo is een mooi dorp, gezellig.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 21 mei 2019 (Gezin)

Het gastvrije hotel en de mooie fietsroutes.

Bij het ontbijt misten wij iets van fruit.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 20 mei 2019 (Gezin)

De mooie kamer.

Erg stil.

Tip! Een zeer rustige omgeving, weinig te beleven.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 20 mei 2019 (Gezin)

Aardige mensen, prachtige omgeving. Goed eten

Tip! De Dwingelose heide. Diever

8,2

Beoordeling door JHA Vrijsen uit Sterksel, op 17 mei 2019 (Stelletje)

6,8

Beoordeling door H.E. Beudeker uit Krommenie, op 16 mei 2019 (Stelletje)

Een prima plek om van daar de omgeving per fiets te verkennen. Fietsen konden fijn binnen staan. Lopend zo in de gezellige dorpskerk.

In de gemeenschappelijke ruimte ontbrak een gezellig zitje. Een paar banken met fauteuils zou prettig zijn.

Tip! Zeer de moeite waard om door het Dwingelerveld te wandelen of fietsen. Ook aan de hunebedden kun je uiteraard niet voorbij gaan. Dwingeloo zelf is erg gezellig. Veel restaurantjes en terrasjes.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 14 mei 2019 (Stelletje)

Goed startpunt om te fietsen.

Te krappe badkamer en een sombere slaapkamer.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 9 mei 2019 (Stelletje)

Nette kamers en vriendelijk personeel.

Tip! Mooie omgeving om te fietsen en wandelen.

7,6

Beoordeling door C.D. Ganpat uit Amsterdam, op 6 mei 2019 (Gezin)

Het hartelijke ontvangst. De prijs/kwaliteitsverhouding.

Het diner was wat smakeloos.

Tip! Prachtige landelijke omgeving. Aardige Drentse inwoners onderweg gesproken. De pluktuin met tulpen heb ik bezocht. Het plaatsje Dwingeloo is sfeervol, met gezellige horecagelegenheden.

6,8

Beoordeling door J.J. van Duin uit Noordwijk, op 1 mei 2019 (Stelletje)

Prima locatie en gezellig personeel.

Eentonig ontbijt, met beetje droog brood.

Tip! Heide, prachtig om te fietsen. Gezellig plaatsje.

7,4

Beoordeling door E. Jansen uit Soest, op 27 april 2019 (Stelletje)

Prachtige omgeving.

Donkere kamer, zonder terras of balkon.

Tip! Veel groen en leuke terrasjes.

6,6

Beoordeling door D. Bennis uit Blokker, op 17 april 2019 (Gezin)

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 14 april 2019 (Stelletje)

Een heel gasvrij en huiselijk hotel.

Tip! Dit hotel is een aanrader. Mooi bij de rivier de Brink gelegen, met prachtige monumentale gebouwen en een mooi heidegebied, waar je lekker kunt fietsen en wandelen. Dit moet je zien!

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 9 april 2019 (Stelletje)

Mooie omgeving.

8

Beoordeling door H Tel uit Bad Bentheim, op 1 april 2019 (Gezin)

Vriendelijk personeel en een prachtige omgeving, mooi dorp. Goed eten en een goed ontbijt.

De kamer en het bed waren zo een beetje op data gekomen.

Tip! Dwingelderveld met alles daaromheen, bijvoorbeeld de schaapskooi en de koeien op de heide.

6,5

Beoordeling door MGM Jacobs uit Cuijk, op 31 maart 2019 (Stelletje)

Het hotel ligt in een gezellig dorpje pal tegen het natuurgebied bij Dwingeloo aan, beter kan niet!

kamers beetje gehorig, maar we hadden ook een goedkope kamer gereserveerd.

Tip! Natuurgebied Dwingelderveld is beslist een aanrader om doorheen te fietsen! Onderweg een kopje koffie bij de Kleine Koffiestop, zalig met warme appeltaart!

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 28 maart 2019 (Gezin)

Je zit dichtbij het Natuurpark Dwingeloo en het centrum.

Tip! Natuurpark Dwingeloo en bezienswaardigheid Westerbork.

7,2

Beoordeling door J.A. Van Poppel uit Tilburg, op 15 maart 2019 (Stelletje)

Gemoedelijk.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 12 maart 2019 (Gezin)

Gastvrijheid. Omgeving.

Rokers buiten waardoor er veel met de deur van de ingang/uitgang werd gegooid luidruchtig.

Tip! Dwingeloo heide en bossen. Musea in de omgeving.

8

Beoordeling door TH P LAAN uit Tilburg, op 10 maart 2019 (Gezin)

Alles.

Feestavond.

Tip! Veenhuizen.

8,8

Beoordeling door A Van Ras uit Erp, op 10 maart 2019 (Stelletje)

De gastvrijheid is super.

Tip! Mooie natuur, veel fietspaden.

7,6

Beoordeling door P Koopmanschap uit Heerhugowaard, op 8 maart 2019 (Gezin)

Het personeel was heel erg vriendelijk en behulpzaam. We hebben het heel gezellig gehad. We komen zeker terug.

Tip! We hebben de knoop route gereden.Top rit een hele mooie omgeving, met water, duinen, bossen en koffie tentjes. Een top dag.

7,8

Beoordeling door PJ Groen uit 't Veld, op 24 februari 2019 (Stelletje)

Tip! Leuke fietsroutes.

9

Beoordeling door C Westhuis uit Apeldoorn, op 18 februari 2019 (Stelletje)

Te kleine kamer. Geen prullenbak op kamer Kinderbed op poten gezet maw te laag .Toilet veel te laag. Je moest elkaar van de wc helpen. Honden tijdens de maaltijd aanwezig ,maakten ruzie.

6

Beoordeling door E P Oudenaarden uit Montfoort, op 13 februari 2019 (Gezin)

Mooie locatie. Fijne sfeer en hygiënisch!

Tip! De dorpachtige sfeer. Het verblijf was te kort om de omgeving te verkennen!

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 27 januari 2019 (Gezin)

7,6

Beoordeling door E. Nijenhuis uit Heerenveen, op 27 januari 2019 (Stelletje)

Mooie locatie.

Tip! Het Dwingelderveld is zeker de moeite waard, ook in de winter. Fijn om te wandelen. Dwingeloo is een mooi plaatsje.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 21 januari 2019 (Gezin)

Drents dorp.

Steile trap.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 16 januari 2019 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 14 januari 2019 (Stelletje)

Het was voortreffelijk. Een mooie kamer, lekker eten en vriendelijk personeel. We gaan vast nog een keer terug.

9

Beoordeling door Anoniem, op 12 januari 2019 (Stelletje)

Leuk dorp, mooie omgeving.

Tip! Dwingelderheide.

7,4

Beoordeling door P Weber uit Giessenburg, op 12 januari 2019 (Stelletje)

De omgeving.

Het diner, deze zat bij het arrangement inbegrepen, maar voldeed niet aan onze verwachtingen.

Tip! Dwingeloo en omgeving zijn fantastisch!

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 5 januari 2019 (Stelletje)

Vlak bij het Dwingelderveld. Mooi om te fietsen of te wandelen.

8,6

Beoordeling door GP Versteeg uit wezep, op 3 januari 2019 (Gezin)

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 3 januari 2019 (Groep)

Rustig en gemoedelijk en goed eten.

Hoge trap.

Tip! Goed fietsen en uitstapjes naar de hoge Veluwe.

7,5

Beoordeling door Anoniem, op 2 januari 2019 (Stelletje)

De enorme gastvrijheid, ook voor mensen met honden en het heerlijke eten.

Tip! Nationaal Park Dwingelderveld is een prachtige plek om te wandelen of te fietsen.

9,6

Beoordeling door Anoniem, op 28 december 2018 (Stelletje)

Kleinschalig.

Kleine kamer erg eenvoudig.

Tip! Mooie rustige omgeving prachtige fietspaden.

7,4

Beoordeling door JM van Norden uit Wervershoof, op 28 december 2018 (Stelletje)

Gastvrij ontvangen. Vriendelijk personeel. Diner was héérlijk! Gezellig hotel, zag er verzorgd uit!

Wij waren de enige gasten, vonden wij geen probleem maar wat wij niet prettig vonden is dat wij 's nachts als enige in ‘t hotel waren.

Tip! Mooie omgeving, wel jammer dat we niet konden fietsen vanwege regen.

8

Beoordeling door Anoniem, op 22 december 2018 (Stelletje)

Goed eten en leuke bediening.

De beloofde gratis fiets- wandelkaarten hebben we niet gekregen.

7,8

Beoordeling door J Tuink uit Spijkenisse, op 22 december 2018 (Gezin)

Parkeren bleek wat lastig.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 18 december 2018 (Stelletje)

8

Beoordeling door BJ Mekenkamp uit Rijssen, op 17 december 2018 (Stelletje)

Dat je je hier echt gast voelde.

Tip! Dwingerleveld zeer mooi. Een ding is jammer de wegen er om heen waren van die hobbelige straatstenen.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 4 december 2018 (Gezin)

Mooie kamer (upgrade), vriendelijk personeel en gemoedelijk.

Tip! Je kunt er uitstekend wandelen en fietsen.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 28 november 2018 (Gezin)

Rustig hotel, met uitstekend en vriendelijk personeel.

8,2

Beoordeling door J P van Haren uit Waarder, op 7 november 2018 (Groep)

Net hotel. Vriendelijke bediening.

Tip! Zijn op aanraden van personeel naar Orchideënhoeve in Luttelgeest geweest.

8,2

Beoordeling door P Schrier uit Hansweert, op 6 november 2018 (Stelletje)

Gezellig en warm ontvangst. Het eten was zeer goed. Kamer was perfect. Het hotel was in het centrum van Dwingeloo gelegen.

Tip! De omgeving was prachtig in het bijzonder het Dwingelderveld.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 31 oktober 2018 (Stelletje)

Alles! Gezelligheid etc.

Tip! De heide en het begin van de herfstkleuren.

7,6

Beoordeling door H Landman uit Zuidland, op 29 oktober 2018 (Gezin)

Leuk, gezellig, goed geholpen, gastvrij.

Traplopen.

Tip! Mooie fietsroutes, gezellig dorp.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 25 oktober 2018 (Stelletje)

Gemoedelijke sfeer. Het eten was lekker. Voor €30 meer hadden we een hele ruime moderne kamer.

Tip! Rondom Dwingeloo kun je schitterend fietsen.

9

Beoordeling door M.H.M. Roubos-Honkoop uit Tilburg, op 25 oktober 2018 (Groep)

Het verblijf in een kleinschalig hotel, met vele mogelijkheden.

Tip! We zijn naar Meppel geweest en hebben een leuke wandeling gemaakt.

8,2

Beoordeling door A.W Rouwenhorst uit Lochem, op 24 oktober 2018 (Stelletje)

De ligging ten opzichte van het centrum. Beschikbaarheid van fietsroutes. Omgeving.

Te kleine fietsenstalling.

Tip! Prima locatie, om van hieruit de omgeving te verkennen.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 23 oktober 2018 (Stelletje)

Prima locatie voor uitstapjes, bijvoorbeeld naar Giethoorn!

Voor mij persoonlijk waren de bedden te hard.

7,8

Beoordeling door J Verberne uit Someren, op 22 oktober 2018 (Gezin)

7

Beoordeling door Anoniem, op 19 oktober 2018 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 12 oktober 2018 (Gezin)

Mooie omgeving, vriendelijk personeel.

Erg gehorig.

Tip! Fietsen door Nationaal Park Dwingelderveld.

7,8

Beoordeling door ANS Benneker-Tijkorte uit Oldenzaal, op 11 oktober 2018 (Groep)

Verrassend, vriendelijk personeel, ze waren zeer begaan met onze zieke medereiziger.

Tip! We hebben ontzettend genoten van het fantastische nazomer weer. Vooral door buiten te zijn en te wandelen door natuurgebied Dwingelderveld.

9

Beoordeling door Anoniem, op 3 oktober 2018 (Stelletje)

Heel persoonlijk en goed verzorgd.

De gemiddelde leeftijd is vrij hoog, daarom lijkt het me minder geschikt voor een gezin met kleine kinderen.

Tip! Het is een ideale basis als je een paar dagen wil fietsen in de prachtige omgeving.

8

Beoordeling door Anoniem, op 3 oktober 2018 (Stelletje)

De sfeer is plezierig, de ligging aan de rand van een prachtig dorp en in de buurt van bos en het is prima. Alles verder schoon, de kamer (plus kamer) ruim en met uitzicht.

Het ontbijt is matig, uit de oude doos. Het avondeten helemaal, maar de prijs is ook niet hoog.

Tip! Prachtige brink in Dwingeloo, de grootste stille heide van Nederland, ook Diever gebied is prachtig. Echt iets voor natuurliefhebbers, rustzoekers,

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 22 september 2018 (Stelletje)

Het gemoedelijke en het verrassing diner.

Erg kleine kamers en altijd een trap op.

Tip! De omgeving is prachtig om te fietsen wat wij ook elke dag hebben gedaan.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 18 september 2018 (Gezin)

Gemoedelijke sfeer. Fijne fietsroutes rondom hotel.

Veel trappen om op de kamer te komen.

Tip! Mooie omgeving met fijne fietsroutes, goed aangegeven. Fijn terras om een lokaal biertje te drinken. Goede stalling voor de elektrische fietsen + oplaadpunten.

8,2

Beoordeling door A Reedijk uit Barendrecht, op 12 september 2018 (Gezin)

De omgeving en vriendelijk personeel.

De krappe kamer.

Tip! We hebben in de wijde omgeving veel gefietst.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 10 september 2018 (Gezin)

Gezellig en vriendelijk.

Tip! Mooi om te fietsen.

7,6

Beoordeling door M.C Zevenbergen uit Spijkenisse, op 9 september 2018 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door AWP Ossenblok uit Breda, op 7 september 2018 (Stelletje)

De omgeving, de rust en de gemoedelijkheid van het dorp.

Tip! De fietsroutes zijn enorm, we hebben hiervoor E-bikes gehuurd. Een bezoek aan de Hunebedden en kamp Westerbork liggen binnen fietsbereik.

8,8

Beoordeling door J.C. Den blanken uit Zoeterwoude, op 7 september 2018 (Stelletje)

Een rustig gelegen familiehotel, kleinschalig en aan de rand van Dwingeloo gelegen. De vlotte en correcte bediening van ontbijt en diner.

De kamer was iets te krap.

Tip! We hebben mooie fietstochten gemaakt in de directe omgeving.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 6 september 2018 (Gezin)

De locatie is prima. Het was er schoon.

Harde matrassen, een kleine kamer en geen lift. Niet al het personeel was vriendelijk en het diner was niet erg lekker.

Tip! Dwingeloo is een mooi dorp en de omgeving is prachtig. We hebben heerlijk gefietst.

6

Beoordeling door Anoniem, op 6 september 2018 (Stelletje)

Een gastvrij en schoon hotel, we hebben het heel fijn gehad.

Tip! Mooie omgeving en mooi dichtbij het centrum De Brink genaamd, heel gezellig.

7,4

Beoordeling door T Reitsma-Foekema uit DEINUM, op 6 september 2018 (Gezin)

Plezierige sfeer en een mooie locatie.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 6 september 2018 (Stelletje)

Het hotel ligt aan een doodlopende weg, er was weinig verkeer en veel rust, de ideale start voor lange wandelingen. De Brink - het gezellige centrum - is op loopafstand. Al is het hotel niet super modern, het personeel compenseert alles, door vriendelijkheid en betrokkenheid.

9,6

Beoordeling door Anoniem, op 5 september 2018 (Stelletje)

Er waren veel mogelijkheden om vanuit het hotel te doen.

Tip! We hebben heerlijke fietstochten gemaakt d.m.v. knooppunten.

8