Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Beoordeling van Hotel & Restaurant Wesseling

Hotel & Restaurant Wesseling  

Hotel & Restaurant Wesseling

Hotel - Dwingeloo

Hotel & Restaurant Wesseling is een gezellig familiehotel, gelegen het plaatsje Dwingeloo. Dit authentieke hotel is gevestigd in twee historische panden en heeft een prachtige ligging tussen natuurgebied Drents- Friese Wold en Nationaal Park Dwingelderveld. Daarnaast bereik je Giethoorn binnen 30 autominuten, ideaal voor een leuk uitstapje. Hotel & Restaurant Wesseling is... meer info
vanaf 32 00 p.p.

Unieke deals ontvangen

119 beoordelingen 8.1

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

Krantaanbieding! 3 dagen Giethoorn incl. diner

2 nachten v.a. € 79,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,10 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Krantaanbieding! 2 dagen Drenthe incl. diner

1 nacht v.a. € 49,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,10 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Krantaanbieding! 3 dagen Drenthe incl. diner

2 nachten v.a. € 75,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,10 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Drenthe

1 nacht v.a. € 32,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,10 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen incl. Wildlands Adventure Zoo

1 nacht v.a. € 65,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,10 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Drenthe

2 nachten v.a. € 64,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,10 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Drenthe incl. diner en fietshuur

2 nachten v.a. € 125,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,10 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

4=3 dagen Drenthe

3 nachten v.a. € 81,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,10 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door G.H. van Haastert uit 's-Gravenhage, op 15 maart 2019 (Stelletje)

Uiterst ontspannen in een prima hotel met zeer voorkomend personeel waar je je geheel op je gemak kunt voelen. De smakelijke hapjes bij de borrel 's middags en het diner later getuigen van een zeer goede keuken. Kortom, een absolute aanrader!

Alleen het weer met veel regen en zelfs natte sneeuw die nog even bleef liggen, maar daar kan uiteraard niemand wat aan doen!

8,8

Beoordeling door JW van de Griend uit Oud-Beijerland, op 15 maart 2019 (Gezin)

Aangenaam hotel, heel bijzonder is de borrel aan het eind van de middag waar een bijzonder hapje wordt geserveerd. Prima om op zo'n moment zo'n aangename invulling te bedenken.

Tip! Drents Museum in Assen bezocht.

9,8

Beoordeling door V van der Ploeg uit Bleiswijk, op 14 maart 2019 (Stelletje)

Heerlijk kleinschalig familiehotel met aandacht. Standaard kamer met verrassend modern sanitair. Mooie ligging tegenover de kerk waarbij we 's-nachts van de klok totaal geen last hebben gehad. Het eten was smakelijk en zeer aantrekkelijk opgediend. Kortom een aanrader!

Tip! Als je van sterren en planeten houd is het Planetron heel erg leuk om te doen (voor jong en oud).

8

Beoordeling door H.J. Huitema uit Barendrecht, op 7 maart 2019 (Gezin)

We kregen een familiekamer toegewezen, ruim en luxe! Vriendelijk personeel. Uitstekend ontbijt. Mooie omgeving.

Kerktoren! Went wel snel.

Tip! Prachtige fietsroutes.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 3 maart 2019 (Gezin)

Ondanks dat er een vast menu zat bij het arrangement is hier vanwege de kinderen zeef flexibel mee omgegaan. Fijn hotel met een locatie gedeelte aan de overzijde waar we zaten. Voor een gezin met jonge kinderenprima. Mooie omgeving, genoeg te zien en te beleven.

Tip! Giethoorn, Weerribben, Hunebedden, prachtig wandelen, schaapskooi, etc.

8,7

Beoordeling door M.A. Kerklaan uit Rotterdam, op 27 februari 2019 (Stelletje)

Warme en hartelijke ontvangst. Heerlijk 3 gangen diner.

Kamer is gedateerd.

Tip! Heerlijk wandelgebied nabij.

7,8

Beoordeling door R.A. Honhoff uit Amsterdam, op 27 februari 2019 (Gezin)

Kamers.

Kerk klok.

Tip! Giethoorn en Steenwijk dichtbij.

7

Beoordeling door Anoniem, op 11 februari 2019 (Stelletje)

Gemoedelijke sfeer.

Tip! Diverse musea Assen Zwolle en Deventer. De aandacht en de vriendelijkheid van het personeel was als een warm bad!

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 11 februari 2019 (Stelletje)

Heel vriendelijk, behulpzaam personeel.Heerlijk gegeten en een mooie omgeving.

Gezellig geborreld waar je ook rustig kon lezen in de lounge.

Tip! Ik ben niet zo goed ter been maar het personeel wist een wandeling van 1,7 km op een betonnen wandelpad wat prachtig was. Verder de fundatie in Zwolle bezocht.

9,2

Beoordeling door F.O. Wilken uit Hoofddorp, op 13 februari 2019 (Stelletje)

8,6

Beoordeling door K.H. Wigboldus uit 's-Gravenhage, op 6 januari 2019 (Stelletje)

Dwingeloo is ons vanouds bekend en ook hotel Wesseling. Logeerden nu in het andere gebouw, een verassing. Mooi uitzicht op de Brink. Eerste avond.

Eerste avond deed de verwarming het voor een deel niet met als gevolg een kille kamer.

Tip! We waren in Dwingeloo i.v.m. een familiedag, die in het tegenovergelegen Pannenkoekenrestaurant werd gehouden. Boswandeling en bezichtiging van ons voormalig familiehuis "Nye Bathinge" aan het Westeinde.

8

Beoordeling door F.O. Wilken uit Hoofddorp, op 25 september 2018 (Gezin)

Alles.

8,7

Beoordeling door B. Zandink uit Zutphen, op 11 juni 2018 (Gezin)

mooi fietstochten in de directe omgeveing gezellig centrum

Misschien zou in de douche van kamer B10 die wij hadden een krukje geplaatst kunnen worden. Voor invaliden; hoge stoeprand naar de parkeer plaats.

Tip! Het was prachtig de omgeving.

8,4

Beoordeling door M.E. Ollefers uit CAPELLE AAN DEN IJSSEL, op 1 mei 2018 (Stelletje)

Prachtig omgeving, goed hotel met vriendelijk personeel . Het eten was goed en voldoende. Wij komen vast een keer terug. Ik las in een eerder beoordeling dat de kerk klok lastig kon zijn, omdat het ook 's nachts om het half uur slaat, hier zag ik tegenop omdat ik een licht slaapster ben, ik heb echter de klok nauwelijks horen slaan, en wij sliepen op de begane grond!

Tip! De omgeving is vooral geweldig om te ontdekken op de fiets , en omdat ik niet meer zelfstandig kan fietsen, hebben wij een electrisch tandem gehuurd. Nationaaal park Dwingelderveld is natuurlijk ook een must !

7,8

Beoordeling door A.M. van der Neut uit Uithoorn, op 28 december 2017 (Stelletje)

Zeer vriendelijk en gastvrij personeel, niets was teveel.

8,4

Beoordeling door L den Arend uit Zwijndrecht, op 20 oktober 2017 (Stelletje)

Prima service.

Tip! Knipsel museum is erg leuk.

8,6

Beoordeling door F.O. Wilken uit Hoofddorp, op 29 maart 2018 (Gezin)

Voor bezoek aan vrienden in Drenthe 1 dag in dit hotel geboekt, dat op een mooie locatie in Dwingeloo is gesitueerd. Naast goede keuken ook plezierig om ontspannen met een kop koffie aan de leestafel plaats te kunnen nemen.

8,7

Beoordeling door Anoniem, op 19 september 2017 (Stelletje)

Hartelijke ontvangst ,zeer vriendelijk en behulpzaam personeel en prima sfeer .

geen aanmerkingen

Tip! Fantastische omgeving om te fietsen .

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 10 september 2017 (Stelletje)

Klantvriendelijkheid,mooie ligging, mooie omgeving.

Tip! Prachtige omgeving om te fietsen.

7,2

Beoordeling door C.J. C.J. Oostlander uit VLISSINGEN, op 2 september 2017 (Gezin)

Uitermate vriendelijk personeel. Mooie ligging midden in het dorp.

De kamer was goed en schoon. De bedden zijn echter aan vervanging toe.

8,2

Beoordeling door G Kleinveld v. d. Last uit Hoogland, op 30 augustus 2017 (Stelletje)

Gemoedelijke mensen, de Brink heel apart, echt Drenthe, gezellige terrassen.

Het was mooi weer, waardoor de kamer erg warm was.

Tip! Mooie fietstochten gemaakt. Prachtige omgeving.

8

Beoordeling door A. de Kleine uit Deventer, op 9 juli 2018 (Gezin)

Uitstekend ontbijt en zeer goede keuken voor diner. Heerlijk gegeten. Prettige lounge.

Geen koelkast of airco in de kamer. Door de warmte moesten we slapen met het raam open, wat erg luidruchtig was door verkeer en een kerkkolk. Een 2e stoel in de kamer zou ook prettig geweest zijn, nu was er een slaapbank, maar daar kon je niet prettig op zitten.

Tip! Fietsen door de Dwingelderheide is beslist een aanrader. En heel Drenthe. Wij hadden ook nog prachtig weer.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 29 augustus 2017 (Groep)

Het is een vriendelijk sfeervol hotel, met heel aardig personeel!

Jammer dat er geen koffie of thee gezet kon worden op de kamer.

Tip! Daar 1 persoon moeilijk ter been was zijn we naar het Dwingelderveld geweest waar wandelpaden van beton waren, en dus heel geschikt voor mensen met een rollator. Je kan er o.a. naar de schaapskooi.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 20 augustus 2017 (Gezin)

Prima hotel voor ons als werkende mensen een beetje aan de dure kant.

De fietsen die we gehuurd hadden waren ronduit slecht.

Tip! Giethoorn was wel leuk.

7,2

Beoordeling door HAJ Pieper uit Enschede, op 19 augustus 2017 (Stelletje)

Vriendelijk personeel, schone kamers . Wij hadden zelfs een bubbelbad, zaten aan de achterkant.

De achterbuurman had vreemde vogels in een hok en die maakten veel lawaai . 's Nachts waren ze gelukkig rustig.

Tip! De omgeving is prachtig, vooral om te fietsen. Ook fijn dat er leuke terrassen zijn om even uit te rusten.

8,4

Beoordeling door G.J Klein Gunnewiek uit lichtenvoorde, op 16 augustus 2017 (Stelletje)

Mooi, Leuk en vriendelijk personeel, zelfs fietsen kon je in een zaaltje zetten was druk bezet.

Ontbijt vlees was maar 3 soorten keuze niet smaakvol ?

Tip! Was geweldige fiets omgeving en in Lhee was oude ambachten en markt.

6,6

Beoordeling door J.A. van der Velden uit Rijswijk, op 9 augustus 2017 (Stelletje)

Het hotel is een prima plek om volop te genieten van een paar dagen in de omgeving ervan.

Er was enige onduidelijkheid in hoeverre we wel of niet konden dineren van de kaart in combinatie met de boeking via Zoweg.

Tip! Het gebied is prachtig om doorheen te fietsen.

8,8

Beoordeling door E Compaan uit Alkmaar, op 9 augustus 2017 (Groep)

Prima hotel met heel voorkomend personeel.

Zware en veel te warme dekbedden. Een zacht bovenmatras, dat van het onder matras afglijdt. Wij hebben hierdoor alle 6 beroerd geslapen.

Tip! Prachtige fietsomgeving.

7,6

Beoordeling door A.J. Stege uit Rossum, op 11 augustus 2017 (Stelletje)

Vriendelijke bediening.

De fietsenstalling.

Tip! Mooie omgeving: vooral Drents-Friese Wold en het Dwingelerveld.

8

Beoordeling door CJ Corenmans uit Breda, op 14 augustus 2017 (Stelletje)

Alles.

Tip! Wij vonden Giethoorn wel leuk.

7,6

Beoordeling door M. Eekers uit Oldenzaat, op 3 augustus 2017 (Stelletje)

Goede service, mooie omgeving.

Tip! Te kort geweest.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 28 juli 2017 (Groep)

Prima verzorgd! Mooi terras. Ook bij De Brink was alles prima. Gezellige uitstraling.

Tip! Gevaren op de Weerribben en in Giethoorn. Super.

8,4

Beoordeling door F.H. Siebelink uit Oosterhout, op 28 juli 2017 (Stelletje)

Het prachtige Drenthe, het mooie weer en het goede verblijf in het hotel en het dorp.

8

Beoordeling door Anoniem, op 28 juli 2017 (Stelletje)

De ligging van het hotel, het hotel en het eten.

Tip! De omgeving is schitterend. De plaatsen Havelte en Uffelte zijn plaatjes. Dat heeft ons doen besluiten zeker weer terug te komen.

8

Beoordeling door Anoniem, op 20 juli 2017 (Gezin)

9,6

Beoordeling door WIM van der Laan uit Almere, op 19 juli 2017 (Stelletje)

Grote kamer, vriendelijk personeel, goede service, uitstekende keuken.

Kamer (in het dependance) naast de kerktoren die de hele nacht elk half uur slaat. Zeer irritant, waardoor slapen met open raam onmogelijk is.

7

Beoordeling door Anoniem, op 13 juli 2017 (Groep)

De locatie is prima. We hebben een heerlijk weekend gehad. Het personeel is fantastisch

De kamer was erg warm en ondanks de open ramen niet veel koeler te krijgen. De matrassen waren erg zacht.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 17 juli 2017 (Stelletje)

Complete kamer met vriendelijk, behulpzaam personeel en een heerlijk ontbijtbuffet!

De krakende trap vlakbij onze kamer (B04).

Tip! Schitterende, rietgedekte boerderijtjes in een groene omgeving. Mooie wandel- en fietspaden.

8

Beoordeling door Anoniem, op 16 juli 2017 (Stelletje)

Het hotel staat op de mooie Brink in Dwingeloo, en je fietst meteen de mooie natuur in.

Tip! Orvelte is leuk. Bos, hei en velden zijn vlakbij. Leuk om de hunebedden te bezoeken. Veel restaurantjes in de buurt. Eten in het hotel is prima.

7,7

Beoordeling door R Klein schiphorst uit zwaag, op 15 juli 2017 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 4 juli 2017 (Stelletje)

Heerlijke fietsmogelijkheden met de routes die we in het hotel hadden gekregen. Voor herhaling te doen.

Jammer dat de kerkklok ieder uur luiden.

Tip! Giethoorn en Assen is een bezoek waard.

8,4

Beoordeling door G.J.J. Kokkelkorn uit Borssele, op 22 juni 2017 (Gezin)

Hij 75 mevrouw 73, en dan krijg je de bruidssuite, met bubbelbad, nog nooit zo gelachen. Alles netjes, en schoon, vriendelijk personeel, en een geweldig buitenzitje.

Tip! Giethoorn bezocht en Meppel.

9,2

Beoordeling door W.C.P. van der Maas uit Laren-NH, op 14 juni 2017 (Stelletje)

De gastvrije ontvangst bij de receptie en de vriendelijkheid van het gehele team.

De wijze waarop de kamerdeuren dichtgaan. Klapt door gehele gebouw en gangen heen en stoort 's nachts bij laatkomers. Deuren moeten met een knal gesloten worden.

Tip! Mooie omgeving en heerlijk om te fietsen.

8

Beoordeling door Anoniem, op 19 juni 2017 (Stelletje)

Gastvrije ontvangst, ruime kamer.

Tip! Mooie omgeving, prettig fietsen vanwege prima aangelegde en onderhouden fietspaden. Even onthaasten.

8,4

Beoordeling door AJM Venhoven uit Megchelen, op 10 juni 2017 (Stelletje)

Gastvrij en vriendelijk personeel, alles naar wens.

Tip! De omgeving was geweldig, wij kwamen echt voor het fietsen in die streek, een bosrijke omgeving, en op tijd een terras kunnen nemen.

8,8

Beoordeling door A.F.A.M. van der Leest uit Schoonrewoerd, op 3 juni 2017 (Stelletje)

Vriendelijkheid personeel. Prijs/kwaliteit en locatie.

Te weinig parkeerplaatsen.

Tip! Prima uitvalsbasis voor fietstochten en boor bezoeken in de Drenthse omgeving.

8

Beoordeling door Anoniem, op 7 juni 2017 (Stelletje)

De kerk, vooral 's nachts om 11 en 12 uur.

8,8

Beoordeling door A.J. A.J. Koops uit Kampen, op 2 juni 2017 (Stelletje)

Familiehotel. Sfeer. Hartelijkheid. Ontvangst. En vooral de kamer: de bruidssuite. Ik heb reuma en vroeg om een ligbad. Toen kregen we deze kamer met bubbelbad! Super. We hebben er erg van genoten.

De gehorigheid. 's Morgens vroeg al straatlawaai. Veel autoverkeer. Warm, ramen open, dus vroeg wakker.

Tip! Veel gefietst. Prachtige omgeving. Ben zelf Drent van oorsprong, dus helemaal goed. Indonesisch Dierenparkje Kallenkote was gezellig, klein maar erg leuk. Ontspannend. Boottocht Giethoorn zat bij boeking inbegrepen. Maandagochtend 10.45 - boottocht voor ons alleen! Super ontspannend en goed verzorgd door de reisleider/schipper. Maaltijd in hotel 2e dag inbegrepen was goed. Alleen hoofdgerecht. Een heerlijk toetje erbij genomen. Was het geld waard.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 2 juni 2017 (Stelletje)

Prachtige omgeving, heerlijk gefietst en goed hotel! uitgebreid Ontbijt en goed eten.

Het was erg warm en miste airconditioning.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 3 juni 2017 (Stelletje)

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 31 mei 2017 (Stelletje)

De omgeving was uitstekend.

Tip! De plaats Dwingeloo is een gezellig dorp. Hier vanuit leuke fietstochten kunnen maken.

8

Beoordeling door K.B. van den Berg uit 't Veld, op 28 mei 2017 (Stelletje)

Gastvrij persoonlijk verblijf op een mooie locatie in een prachtige omgeving.

8,4

Beoordeling door W.J.B Meelen uit Gemert, op 26 mei 2017 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door J.P.A.M. Adelaar uit Haarlem, op 24 mei 2017 (Stelletje)

De ligging.

7,8

Beoordeling door B Lammers uit Heteren, op 24 mei 2017 (Stelletje)

10

Beoordeling door HAJM Derks. uit Groesbeek, op 17 mei 2017 (Stelletje)

Mooie ligging van het hotel. Mooie kamer, helaas hadden wij een kamer aan de achterkant waardoor geen uitzicht. Prettige en goede verzorging. Klantvriendelijk.

Opdringerigheid van het personeel. Steeds maar weer vragen om weer een drankje te kunnen brengen.

Tip! Giethoorn geweest. Echt een prachtig plaatsje.

8,2

Beoordeling door E Middeljans uit Wierden, op 17 mei 2017 (Groep)

De ligging en de vriendelijkheid van het personeel. Ook een apart toilet op de kamer en een douche (dus niet boven een bad) vonden we fijn.

8,6

Beoordeling door APM Sprengers uit Beverwijk, op 17 mei 2017 (Gezin)

Leuk hotel in een gezellige plaats.

In de advertentie staat 3 dagen Giethoorn maar dat op ca. 26 km verder is niet zoals je zou verwachten. Beter zou zijn met een boottocht en bezoek aan Giethoorn. Het zou leuk zijn als er ook een fietsroute naar Giethoorn verstrekt wordt.

Tip! Gezellige omgeving met leuke restaurants en mooie fietsroutes.

7,2

Beoordeling door A.A.M. Kuilman-Kos uit Boxtel, op 9 mei 2017 (Stelletje)

Schoon en netjes en een heerlijk ontbijtbuffet en diner voor een acceptabele prijs. Ook de rondvaart in Giethoorn was bijzonder.

Tip! Het hotel ligt mooi aan de brink. De omgeving is prachtig. Van hieruit Giethoorn bezoeken is een aanrader.

8

Beoordeling door Anoniem, op 13 mei 2017 (Stelletje)

Hotel mooi centraal gelegen.

De douche was erg klein.

6,7

Beoordeling door JAN de J. de Wit uit ETTEN-LEUR, op 14 mei 2017 (Gezin)

Prima kamer netjes en goed verzorgd.

Tip! Drents-Friese wold voor de fietsliefhebbers of wandelaar een must, een prachtige omgeving.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 16 mei 2017 (Gezin)

Ligging in dorp.

8,4

Beoordeling door G.J. Kapsenberg uit Rotterdam, op 10 mei 2017 (Gezin)

Een heerlijk rustiek hotel, waar je je snel thuis voelt. Het hotel heeft een uitstekende ligging in Dwingeloo en zeker voor uitstapjes in de omgeving. Na een dag op stap te zijn geweest, zorgt het personeel er wel voor dat je na terugkomst snel en in een gezellige sfeer op je gemak wordt gebracht.

Tip! In het Giethoorn arrangement zat een geweldige rondvaart in Giethoorn. Een onverwacht leuke en interessante trip.

7,6

Beoordeling door LIES Lies Hermans uit nijmegen, op 12 mei 2017 (Stelletje)

Genoten van de prachtige omgeving.

Tip! Een prachtige omgeving om te fietsen.

7,8

Beoordeling door R. de Haas uit Akersloot, op 12 mei 2017 (Stelletje)

Wij vonden het een heel goed hotel en schoon.

Tip! Wij zijn zelf gek op Drenthe.

8

Beoordeling door A G van den BERG uit Roosendaal, op 13 mei 2017 (Stelletje)

Mooie omgeving.

8,3

Beoordeling door M.C. van Nijnatten uit Roosendaal, op 7 mei 2017 (Stelletje)

Fantastische locatie, vriendelijk personeel. Jammer dat het weer niet zo goed was.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 8 mei 2017 (Stelletje)

De omgeving.

Tip! Het landschap.

6,8

Beoordeling door G. Hissink uit Warnsveld, op 28 mei 2017 (Stelletje)

9

Beoordeling door Anoniem, op 30 april 2017 (Gezin)

Een ontzettend gemoedelijk maar modern hotel. Heel aardig personeel, leuke horeca en leuke locatie midden op de Brink in Dwingeloo.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 24 april 2017 (Stelletje)

Even een paar dagen ertussenuit.

Tip! Wild life Emmen. Dwingeloo veld. Schaapskooi. Lekker wandelen.

7,6

Beoordeling door CORNELIS . Bogerd uit Alkmaar, op 24 april 2017 (Gezin)

Het varen in Giethoorn.

Tip! Omgeving prachtig.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 24 april 2017 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door J.L.H. Neerhout uit Alblasserdam, op 19 april 2017 (Gezin)

7

Beoordeling door C Geluk uit Dordrecht, op 12 april 2017 (Gezin)

Alles was leuk, mooie kamer, lekker eten, mooie omgeving en mooi weer.

8

Beoordeling door Anoniem, op 11 april 2017 (Gezin)

Mooie omgeving, zeer gastvrij en vriendelijk personeel!

Tip! Vond 3 dagen Giethoorn enigszins misleidend, heeft echter goed uitgepakt. Achteraf is verblijven in Dwingeloo fijner dat in Giethoorn!

8,4

Beoordeling door F.P.M. Tijsterman uit Boskoop, op 11 april 2017 (Stelletje)

Geweldig, mooi hotel, gezellig personeel, lekker eten, gewoon helemaal goed.

Tip! Giethoorn was er ook bij, rondvaart leuk, en dat allemaal voor die prijs.

9,4

Beoordeling door J.D. Rol uit Assendelft, op 31 maart 2017 (Stelletje)

De gastvrijheid waarmee je wordt ontvangen in het hotel alsmede in de aan de overkant gelegen dependance. Gedurende het gehele weekend zeer aardig en behulpzaam personeel.

In kamer 4b was met grote regelmaat een bromtoon te horen welke na een paar seconden weer verdween. Vanaf 23:00 uur hebben wij dit geluid niet meer waargenomen.

Tip! Het is zeer de moeite waard om hier een fietstocht te maken. Dit kan heel makkelijk aan de hand van de fietsknooppunt-route.

8,2

Beoordeling door T.A. Adema uit Heiloo, op 31 maart 2017 (Stelletje)

Het totale arrangement, inclusief rondvaart. Het diner was bijzonder goed.

8,6

Beoordeling door J. Willems uit Diepenveen, op 30 maart 2017 (Gezin)

De omgeving, leuk om te fietsen.

Tip! Fietsen over de Dwingelose heide. De plaats Assen is ook een aanrader.

8

Beoordeling door Anoniem, op 30 maart 2017 (Gezin)

9,2

Beoordeling door J.A.W. J.A.W. Besjes uit Barendrecht, op 27 maart 2017 (Stelletje)

8

Beoordeling door JJPM van Tongeren uit Wijchen, op 20 maart 2017 (Gezin)

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 25 maart 2017 (Stelletje)

Vriendelijk personeel, heerlijk gegeten, opvallend: Rituals zeep en shampoo in de badkamer. Heel fijn. En apart toilet, ook prettig. Wat ook leuk was, was het mapje om de sleutel van de kamer met een plattegrond van de omgeving en verschillende knooppunten fietsroutes. Daar hebben we dankbaar gebruik van gemaakt.

Tip! Wij hebben het rondje Diever gefietst. Heel mooi.

8

Beoordeling door H Goudswaard uit Nieuw-Lekkerland, op 27 februari 2017 (Gezin)

Alles

8

Beoordeling door WGGA van der Louw uit Veghel, op 17 mei 2017 (Stelletje)

Prettige sfeer.

Te kleine, maar mooie kamer.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 28 april 2017 (Stelletje)

8,7

Beoordeling door EM Wolfangel uit rotterdam, op 10 januari 2017 (Stelletje)

Het dorp en het gebouw, Grand Café Brink. Ook leuk dat veel inheemse mensen gebruik maken van het café. Sommige personeelsleden zijn erg bekwaam. Mooie kamer met twee erkertjes.

Dat ik twee keer bij het ontbijt door moest geven dat de koffie op was terwijl twee mensen zelf aan de koffie zaten.

Tip! Voor herhaling vatbaar.

7,6

Beoordeling door J van t Wout uit Utrecht, op 9 januari 2017 (Stelletje)

Wij hadden een nette kamer, vriendelijke bediening en goede service. Al met al waren wij zeer tevreden.

Een klein koelkastje op de kamer zou welkom zijn.

8

Beoordeling door L Groeneveld uit Pernis, op 27 mei 2017 (Groep)

Heerlijke fiets vakantie, met mooie routes van het hotel, die zijn erg goed en makkelijk

De kamers waren wel wat warm.

Tip! Als er teveel wind staat bij het hotel kan je naar de overkant en kan je daar heerlijk zitten en ook drinken, erg leuk hebben wij het gehad!

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 21 mei 2017 (Gezin)

Locatie hotel, mooie kamer, vriendelijk personeel. Leuk restaurant, lekker ontbijt.

Kerkklok die om het half uur afging, meteen naast het hotel.

Tip! Fietstocht Drents Friese Wold met elektrische fiets. Supermooie tocht! Door het bos, heiden en kleine plaatsjes, superleuk! Wij hadden Giethoorns arrangement. Hele leuke rondvaart. En later zelf uurtje met fluisterboot gevaren, top! Heerlijk lunchen Bij 'De Fanfare' en diner in Giethoorn bij 'De eetkamer van Giethoorn'. Beide aanraders.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 1 mei 2017 (Stelletje)

Alles klopte en was goed georganiseerd.

Tip! Giethoorn was de moeite waard maar ook de hele fietsomgeving van Dwingeloo is geweldig.

9

Beoordeling door H Rozema uit Goirle, op 26 juli 2016 (Stelletje)

Geweldige ontvangst en als je vragen had werd er meteen actie ondernomen, echt petje af hoor was fantastisch, echt!

Tip! Mooi dat we al meteen de uitgestippelde fietsroutes kregen, die waren geweldig goed.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 27 juni 2016 (Stelletje)

Gezellig en klantvriendelijk.

Toegang tot de kamer.

Tip! Dwingeloerheide.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 9 maart 2016 (Stelletje)

Mooie, rustige locatie.

Tip! Mooie omgeving, ns-wandeling vanaf Steenwijk gelopen. Zeer de moeite waard.

8,6

Beoordeling door A. van der Werf Schooneman uit Enkhuizen, op 25 mei 2017 (Individueel)

Het zal u niet verbazen, als je met openbaar vervoer gaat, dan kan je hier geen kant. Er waren geen fietsen er is niets te doen.

Wij mijn zus en ik vonden het daar niet zo schoon.

Tip! Ik ben al duidelijk genoeg geweest. Er zijn twee winkels en een DORKAS geweldig. Geef mij maar een Hampshire hotel.

6,3

Beoordeling door J.H.F. de Bruijn uit Olst, op 19 januari 2016 (Stelletje)

Mooie omgeving. Goed gegeten voor een redelijke prijs. Vriendelijk personeel.

Tip! Mooi wandelgebied.

8,6

Beoordeling door C Groen uit Leidschendam, op 18 mei 2015 (Stelletje)

Hotel ligt in een mooi brinkdorp, vandaaruit prachtige fiets-en wandeltochten. Hotel heeft een uitstekend restaurant!

Wij verbleven in kamer 10 aan de achterkant, helaas slechte matrassen (flink doorgezakt ) Wij maakten gebruik van een aanbieding, misschien daarom de wat mindere kamer(s) gekregen. Wij hebben de receptie hierover geinformeerd. een lamp deed het niet, ook gemeld.

Tip! Fiets over de Dwingeloose heide en bezoek het bezoekerscentrum

7,4

Beoordeling door B.K. Kwee uit Kortgene, op 19 mei 2017 (Stelletje)

Mooie omgeving en leuk dorp en vriendelijke mensen.

De douche.

8,4

Beoordeling door A Glas uit Egmond aan Zee, op 18 mei 2017 (Gezin)

Het was zeer rustig gelegen.

De kerkklok vonden wij minder leuk, maar daar kunnen jullie niets aan doen.

Tip! Giethoorn was heel leuk, vooral de boottocht was zeer interessant.

8,7

Beoordeling door M.H. Jongenelen uit De Rijp, op 19 mei 2015 (Stelletje)

Wij waren heel tevreden. Heerlijk gegeten en vriendelijk te woord gestaan.

Tip! Helaas niet al te mooi weer, de omgeving ken IJmeer goed want ik ben er vroeger heel veel geweest.

8,8

Beoordeling door J De Graaf uit Westbroek, op 18 mei 2015 (Stelletje)

de ontvangst en het fijne hotel.

het weer. maar daar kan niemand iets aan doen.

Tip! mooie omgeving om te fietsen. wij komen al jaren in Drenthe.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 11 april 2017 (Gezin)

Wij hadden een arrangement Giethoorn geboekt in dit oudste familiehotel in Nederland. Vriendelijk ontvangst door receptie. Het ontbijt was prima. Dit hotel staat op een leuke locatie. De rondvaart van een uur in Giethoorn was ook erg leuk.

Ons hoofdgerecht op de eerste dag was eenvoudig, viel ons tegen (rijst met 1 kommetje sla voor 2 personen en een beetje hachee) binnen 10 minuten stond het voor ons op tafel. Dit was voor ons aanleiding om de volgende dag elders te gaan eten. Slaapkamer gedateerd en er hing een 'vreemde' geur, net als in de hal/receptie.

7,4

Beoordeling door J. Pothuizen uit Kudelstaart, op 4 april 2017 (Stelletje)

Dat je meteen vanuit het hotel veel kanten op kunt. Fietsen, wandelen enz.

Het was voor ons niet helemaal duidelijk wat er bij het 'diner' inbegrepen was. Ligt misschien aan ons, maar nu moest je voor het chocolaatje bij de koffie bijbetalen. Smaakte overigens heerlijk, maar dat was het enige 'minpuntje'. Verder vol lof over het arrangement!

Tip! Dwingelderveld is prachtig! Wij hebben het boottochtje in Giethoorn gecombineerd met een fietstochtje ook heel mooi. Zeer diverse omgeving, wij hebben sommige steden of musea nog niet gezien, misschien een volgende keer!

8,4

Beoordeling door H.B. Morrien uit Haaksbergen, op 3 mei 2017 (Groep)

Bijna alles.

Kamer buiten het hotel en de daghap op de eerste dag.

Tip! Prachtige omgeving om te wandelen en te fietsen.

7,4

Beoordeling door P Vlaming uit Alphen aan den Rijn, op 19 mei 2015 (Stelletje)

De gastvrijheid en gezellige knusse serre, locatie en omgeving en de kwaliteit van het eten.

Geen minder leuke ervaring(en). Tip: vloerbedekking op 1e etage is wel aan vervanging toe.

Tip! Het Dwingelerveld is natuurlijk prachtig om doorheen te fietsen of te wandelen en verder zijn Meppel en Hoogeveen erg gezellig. Maar voor ons is de natuurbeleving het belangrijkste en de rust die het uitstraalt.

8

Beoordeling door Anoniem, op 18 mei 2015 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door E.C.G Brenters Bun uit Hulst, op 3 mei 2017 (Stelletje)

Het was een gezellig hotel met een mooie serre om in te eten of te drinken. Het is een rustig plein waar het aan gelegen is. Leuke buitenterrassen. Je hebt de keuze uit 2 restaurants waar je 's avonds nog wat kan drinken. Personeel was vriendelijk.

Dat je eigenlijk voor een 4 sterrenhotel boekt en in een 3 sterrenhotel slaapt. De kamers waren misschien luxer in Wesseling zelf. De gang-vloer kraakte nogal. De tafeltjes om te te eten staan niet gezellig opgesteld, daar waar je met je rug naar de straat zit vind ik, beter een kwartslag omdraaien ,al kun je dan er minder kwijt (kijkt op de buurman zijn bord ook). De drankjes zijn er wel redelijk duur.

Tip! Giethoorn was leuk om eens mee te maken. Wij zaten in een fluisterboot, maar een klein bootje waar je met twee in kunt is ook leuk. Mooie boerderijen staan daar een heel eigen bouw daar in Drenthe. Ook nog naar de Hunebedden geweest in Borger. Daar was veel te zien over hoe mensen vroeger leefden.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 3 mei 2017 (Stelletje)

Het gastvrije en attente personeel. Voor ons de gezellig ingerichte kamers. Het luxe ontbijt en de goed klaargemaakte coq au vin.

De krakende vloeren op de slaapkamer.

Tip! Een wandeling door het gezellige dorpje met leuke eetgelegenheden en bezienswaardigheden, het informatiepunt in Ruinen met de schaapskudde, de boottocht in Giethoorn.

8,6

Beoordeling door A.J.M.F Balm uit Brielle, op 18 maart 2017 (Stelletje)

Gastvrijheid. Zeer veel aandacht van het personeel. Entourage in en rondom de bar, lounge en restaurant.

De verflucht in en rondom onze kamer. Geen warm water 's morgens op laatste dag van ons verblijf.

Tip! Bezoek aan het museum in Assen was zeer de moeite waard (Peredvizhniki, Russisch realisme rond Repin). Tocht door de Weerribben bijzonder mooi.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 30 april 2017 (Stelletje)

Persoonlijke benadering, vriendelijk personeel en grote, schone familiekamer.

Gehorig door feestje beneden.

Tip! Mooi dorp. Ook Giethoorn was de moeite van een half uurtje rijden meer dan waard.

8,5

Beoordeling door Anoniem, op 20 mei 2017 (Groep)

Gezellig en netjes.

Het tempo van de bediening, te opdringerig. Als je net zit komen ze gelijk of je bestellen wilt, als iemand iets wil bestellen dan op eigen tempo.

Tip! De omgeving zoals de natuur prachtig Giethoorn prachtig.

8

Beoordeling door P M Petrusma uit Etten-Leur, op 18 mei 2015 (Stelletje)

Mooie ligging.

Tip! Sterrenwacht, pannenkoekenhuis in Diever, mooie fietspaden.

6,3

Beoordeling door E. Knoppert uit Noordwijkerhout, op 12 mei 2017 (Stelletje)

Giethoorn.

Afstand Dwingelo - Giethoorn. Arrangement 3dagen Giethoorn en dan 1/2 uur rijden ervandaan!

Tip! Varen Giethoorn.

8

Beoordeling door A.L.A. Joore uit Amsterdam, op 29 april 2017 (Groep)

Vriendelijk en gastvrij personeel.

Kamer 35 waar wij logeerden daar viel de deur niet soepel in het slot als je de deur dicht trok meer met een knal dus dan zijn de andere gasten ook wakker als je vroeg vertrekt, wel doorgegeven aan de receptie maar toen wij vertrokken was er nog niets aan gebeurd. Bij avond eet je in de aangebouwde serre waar ook het ontbijt is, misschien is het handig om zonwering te plaatsen als de zon laag staat valt het licht scherp naar binnen veel tafels ook de onze hadden daar last van, dit beslist doorgeven aan het hotel.

Tip! Mooie omgeving, helaas werkte het weer niet mee.

8

Beoordeling door ROGER Konings uit Schoten, op 15 april 2017 (Stelletje)

Gezellig hotel, grote, ruime kamer.

Bij kamers aan voorzijde heb je bij open raam elk uur, dag en nacht, kerkklok. De aanbieding "dinerschotel" stond in schril contrast met de overige schotels. De "coq au vin" was lekker, maar geserveerd als in een self-service restaurant.

Tip! Het "grootste planetarium van Nederland" was in vervallen staat en stond te koop. Op een zondag in de paasvakantie bij mooi weer is het echt file varen in Giethoorn. Met een opleg van 5€ vaar je 2 uur ipv 1. Zo kom je toch een beetje weg uit de drukte.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 26 april 2017 (Gezin)

Vriendelijk personeel, prima kamer.

Op de zondag was het veel te druk tijdens het ontbijt. Grote groepen in de ruimte, waardoor je dicht op elkaar zat.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 2 mei 2017 (Stelletje)

Leuke omgeving, waar je fijn kunt wandelen en fietsen.

Ontvangst bij de receptie(donderdag) was erg bot, kortaf. De receptionistes die later aan de balie zaten waren wel allen vriendelijk en behulpzaam. De fietsenstalling was te krap om alle fietsen te bergen.

7,6

Beoordeling door JJC Geerts uit Culemborg, op 19 april 2017 (Stelletje)

Centrale ligging.

Het bankje op kamer 9 zat niet lekker.

Tip! Giethoorn en Groningen.

8,2