Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Beoordeling van Fletcher Hotel-Landgoed Huis Te Eerbeek

Fletcher Hotel-Landgoed Huis Te Eerbeek  

Fletcher Hotel-Landgoed Huis Te Eerbeek - Aanzicht

Hotel - Eerbeek

Fletcher Hotel-Landgoed Huis Te Eerbeek ligt aan de rand van de Veluwe. Je verblijft hier op een indrukwekkend landgoed, omgeven door mooie tuinen en vijvers. De hotelkamers liggen verspreid over 3 gebouwen, een voormalig koetshuis, een landhuis daterend uit de 14de eeuw en een modern hotelgebouw. In de omgeving vind je de prachtige natuur van de Veluwe en sfeervolle steden als Arnhem, Zutphen... meer info
vanaf 29 50 p.p.

Unieke deals ontvangen

102 beoordelingen 7.2

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

2 dagen Veluwe

1 nacht v.a. € 29,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Veluwe

2 nachten v.a. € 59,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door C Versluys uit Alkmaar, op 26 maart 2019 (Gezin)

7,8

Beoordeling door R. Greevink uit Sneek, op 4 maart 2019 (Stelletje)

Goed ontbijt en vriendelijk personeel.

Kamer was vies en de kast lag vol stof en zand.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 27 februari 2019 (Stelletje)

Mooie lokatie en bosrijke omgeving.

Tip! Diverse fietsroutes in de omgeving.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 18 februari 2019 (Gezin)

Zeer vriendelijk personeel, voldoende parkeerplaatsen en we hebben erg lekker gegeten.

Afgezien van de begane grond is het hotel hopeloos verouderd. Compleet versleten vloerbedekking in de trappenhuizen en gangen, bijzonder krappe en verkalkte badkamer, verfwerk overal versleten, drie tv-zenders, enkel glas en geen mogelijkheid om de temperatuur in de kamer fatsoenlijk te regelen.

Tip! Prachtige omgeving, het is tenslotte de Veluwe.

7

Beoordeling door A van Middelkoop uit Boekel, op 16 februari 2019 (Stelletje)

7,7

Beoordeling door GJJ GERARD TANG uit Wijchen, op 11 februari 2019 (Stelletje)

Een gezellig hotel en zeervriendelijk personeel.

De kamers zijn aan renovatie toe.

Tip! Totaal een mooie omgeving zeker als het niet regent. Mooi wandelgebied.

7,8

Beoordeling door P.G. Mossel uit Gorinchem, op 11 februari 2019 (Gezin)

Mooie locatie. Deventer, Zutphen en Apeldoorn vlakbij om uitstapjes te maken.

Tip! Leuke fietsroutes omgeving.

8

Beoordeling door Anoniem, op 4 oktober 2018 (Stelletje)

De ligging.

De slechte staat van de kamers.

6,4

Beoordeling door Anoniem, op 3 augustus 2018 (Gezin)

Mooie omgeving, genoeg te beleven.

Slechte kamer, behang gescheurd, lage bedden.

5,8

Beoordeling door Anoniem, op 1 juni 2018 (Stelletje)

Ligging.

Kamer.

Tip! Veluwe.

7

Beoordeling door A Post uit Borne, op 25 mei 2018 (Stelletje)

Het mooie weer om te fietsen en de omgeving van het hotel.

In het Koetshuis hing een muffe lucht en het is niet representatief om als hotel te dienen.

Tip! Diverse leuke fietsroutes.

6,8

Beoordeling door A Dijkstra uit Drachten, op 11 mei 2018 (Stelletje)

De ligging van het hotel, het ontbijt en de schitterende omgeving.

De kamer is gedateerd, er miste een heel stuk behang van de muur. Voor steviger personen is het lastig om tussen het bed en de tafel door te komen.

Tip! Schitterende omgeving, vooral de uiterwaarden bij de IJssel, je kunt hier prachtig fietsen. Stadjes als Bronkhorst en Doesburg.

7,6

Beoordeling door L.C. Hagenaars uit Oud gastel, op 6 mei 2018 (Stelletje)

Mooie omgeving, locatie prima.

Aan onze verwachting voldaan, hotelkamer vrij klein en niet geheel stofvrij.

Tip! Bomen in het park zijn bewonderenswaardig.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 4 mei 2018 (Stelletje)

Fijn midden in de natuur, en lekker ontbijt goed begin van de dag.

De kleine kamer.

Tip! We hebben fijne fietstochten gemaakt, zijn ook in Zutphen geweest een erg mooie omgeving.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 29 april 2018 (Stelletje)

De omgeving.

Het bed.

Tip! Fietsen in de omgeving o.a. Laag Soeren, Elsberg en Imbosch.

8,4

Beoordeling door J Vekemans uit Grijpskerke, op 27 april 2018 (Gezin)

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 27 april 2018 (Stelletje)

Midden in de natuur, een prachtige omgeving en we kregen een prachtige kamer. Natuurlijke omgeving en toch dicht bij het centrum.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 26 april 2018 (Gezin)

Locatie is uitstekend.

Kamer is gedateerd.

Tip! Voldoende fiets mogelijkheden, musea in de regio.

6,8

Beoordeling door N Kraal uit BURGH HAAMSTEDE, op 26 april 2018 (Gezin)

De locatie is uniek, speciaal als men geïnteresseerd is oude historische gebouwen. Het hotelgebouw is niet zo historisch, wat betreft leeftijd.

De hotelkamers zijn erg klein, op z'n Hollands gezegd je kan je kont niet keren, maar ze zien er wel netjes uit. De lift werkt, maar is uit het jaar nul.

Tip! Het is een uniek fietsgebied, met hele leuke landelijke routes.

8

Beoordeling door Anoniem, op 26 april 2018 (Stelletje)

Prima verblijf en mooie omgeving.

Fietsenberging: zeer onvoldoende; zelfs gewone fietsen konden niet allemaal onderdak. Voor E-bikes was veel te weinig plaats met oplaadmogelijkheid. Kamer was uiterst klein; slechts 1 stoel maar voor een 2e stoel was helemaal geen plaats.

Tip! Voortreffelijk uitgangspunt voor meerdere gevarieerde fietstochten.

7,4

Beoordeling door J.A. de Graaff uit Amersfoort, op 26 april 2018 (Stelletje)

Rust, gastvrijheid,vriendelijk,prachtig ligging en omgeving.

De zolderkamer die we kregen. Die kun je echt niet meer als hotelkamer verkopen.

Tip! Prachtige natuur,hotel ligt in een park. Ga fietsen langs de IJssel naar stadjes als Bronkhorst en Doesburg.

6,6

Beoordeling door MJ Bogaert uit Putte, op 24 april 2018 (Stelletje)

De ligging van het hotel en koetshuis.

De fietsenstalling.

7

Beoordeling door R van Dam uit gildehaus, op 24 april 2018 (Stelletje)

Eigenlijk alles. Een fantastische locatie.

9,6

Beoordeling door A Hapsari uit Vlaardingen, op 23 april 2018 (Gezin)

Mooi hotel, in een bosrijke omgeving en toch op loopafstand van het centrum van Eerbeek. Het is een prettige locatie om even tot rust te komen, als je een zwaar beroep uitoefent.

8,4

Beoordeling door C.M.H. Verschuijten uit WAALRE, op 22 april 2018 (Stelletje)

Het licht midden in de bossen.

De kamer was net een personeelskamertje, dit zag ik niet met het boeken. We lagen in het koetshuis en niet in het hotel. Bij het ontbijt was de 2e dag om 9.30 uur al bijna alles op, terwijl we tot 10.30 mochten ontbijten. Het avondeten was duur.

Tip! Kastelen, radio Kootwijk, mooie omgeving.

5,2

Beoordeling door Anoniem, op 21 april 2018 (Stelletje)

Vriendelijk personeel en een prachtige omgeving.

Kleine kamer, zonder stoel of zetel.

7,4

Beoordeling door E.A. de Crom uit Bergen op Zoom, op 20 april 2018 (Stelletje)

De hotel kamer vielmtegen was erg klein

7,2

Beoordeling door A.P.M. Zwijnenberg uit Albergen, op 20 april 2018 (Stelletje)

Mooie omgeving.

De kamer en douche waren te klein.

Tip! Mooie bosrijke omgeving.

6,2

Beoordeling door Anoniem, op 19 april 2018 (Gezin)

Het bos rondom het landgoed was mooi.

Zeer kleine kamers, veel achterstallig onderhoud, antieke lift.

6

Beoordeling door J Lodder uit Middelharnis, op 19 april 2018 (Stelletje)

De prachtige omgeving met wandel- en fietsroutes.

De kleine kamer en het bed. Achterstallige onderhoud aan de kamer.

Tip! Het hotel ligt op een prachtige en rustige locatie. De ribeye was super mals.

6,6

Beoordeling door Anoniem, op 16 april 2018 (Stelletje)

Prachtige ligging veel mogelijkheden tot vermaak. Bedden waren echt prima! Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Kamers waren gedateert en smoezelig. Ventilatie in de badkamers voldeden niet echt. Vloerbedekking in de gangen echt vies! Het ontbijt zeer beperkt!

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 16 april 2018 (Stelletje)

Redelijk afgezonderde omgeving. In gebied van vroeger woongenot, nabij natuur zoals Loenense waterval.

Onderhoud kamer, verveloos en afgevend raam. Hout in kamer ook redelijk verveloos.

7,4

Beoordeling door E Broere uit Bodegraven, op 16 april 2018 (Stelletje)

Prachtige omgeving om te fietsen en te wandelen en dicht bij het centrum.

Oud bollig hotel wat toch snel aan renovatie toe is en als dat gebeurd komen we graag nog eens terug.

Tip! Mooie punt route fietstochten gemaakt de bezienswaardigheid was Bronckhorst.

7,8

Beoordeling door J. van der Wenden uit Hoogeveen, op 16 april 2018 (Stelletje)

Prachtige omgeving.

Kamer te klein, bed lag slecht.

7,5

Beoordeling door D Van den Broek uit Amersfoort, op 10 april 2018 (Stelletje)

Mooie plek.

Er is wel wat onderhoud nodig in het hotel. Is jammer als dit nog verder achteruit gaat.

Tip! Prachtig gebied om te fietsen. Mooie ligging.

7,8

Beoordeling door AWG van Bergen uit Nijmegen, op 8 april 2018 (Gezin)

Mooie locatie en omgeving, goed ontbijt, vriendelijk personeel.

Het paasdiner bij aankomst op Tweede Paasdag viel qua kwaliteit tegen en was naar verhouding duur.

Tip! Leuke fietstochten gemaakt (Rondje Beekbergen en naar Zutphen vice versa).

7,6

Beoordeling door A. Huisman uit Schoorl, op 7 april 2018 (Gezin)

Personeel heel erg vriendelijk stonden ons goed te woord.

De slaapkamer we hebben de drie nachten amper geslapen bedden te klein en steeds naar het midden gezakt in de midden lagen de matrassen los van elkaar dus steeds in een gat daar kun je niet van slapen de kamers zijn niet goed schoon en de badkamer wordt door het douchen te glad je glijd weg en geen goede verlichting voor het scheren en je op te maken.

Tip! De omgeving is prachtig.

7,2

Beoordeling door R Rothengatter uit Heerhugowaard, op 3 april 2018 (Stelletje)

Dichtbij sauna. Kamer 110 geloof ik, is aan renovatie toe. Bed en douchegordijn waren keurig schoon.

6,6

Beoordeling door Anoniem, op 31 maart 2018 (Stelletje)

Ligging van het hotel, ontbijt, diner.

Kamer iets aan de krappe kant, inloopdouche zonder drempel, waardoor de hele badkamervloer nat wordt.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 30 maart 2018 (Stelletje)

Het restaurant en het personeel waren prima. Vlakbij de winkels van Eerbeek

De kamer was gedateerd dus dat heeft wel een opknapbeurt nodig. Als je onder de douche staat krijg je iedere keer koud water tussendoor dus dat is niet zo fijn.

Tip! Mooie wandeling langs de Coldenhovense en Eerbeekse beek, 10 km.

7,4

Beoordeling door PIETER van Van Os uit DRIEHUIS, op 27 maart 2018 (Stelletje)

De omgeving.

Door de plaatsing van de bedden in de kleine kamer moeilijk om de bedden in te komen. Onvriendelijke behandeling bij aankomst.

5,6

Beoordeling door JAJ Koning uit Nijmegen, op 27 maart 2018 (Stelletje)

De ligging, er is ruimte voor fietsentochten en wandelingen.

De kamer was donker, er stond een te klein oud spaarlampje (met een LED van 6 watt was de hele zaak op orde geweest), tochtig door enkel glas.

6,8

Beoordeling door A A Rodewijk uit Nieuw vennep, op 26 maart 2018 (Stelletje)

Prachtige omgeving.

Hotel is erg gehorig en zou gemoderniseerd moeten worden.

Tip! Heerlijke wandelingen gemaakt. Zutphen is erg leuk.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 20 maart 2018 (Stelletje)

De mooie ligging van het hotel.

De hal met bar vonden wij niet erg gezellig, lange rij stoelen en banken naast elkaar met zicht op de receptie zodat je alles kon volgen wat daar gebeurde.

Tip! Mooi wandelgebied, we hebben tevens Zutphen bezocht, leuke plaats. Eerbeek zelf biedt niet veel bijzonders. Het naastgelegen restaurant Korenmolen zag er wel heel gezellig uit en was leuker voor een drankje dan het hotel. Als je bij het hotel op het terras kunt zitten is dat natuurlijk ook heel leuk maar dat kan alleen bij mooi weer.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 16 maart 2018 (Stelletje)

Dat wij de fietsen bij ons hadden.

Slechte kamer, schimmel rondom de dakkapel. Bureautafeltje onder krassen. Vloerbedekking vuil. Grote scheur in de wasbak. Al met al zeer slecht ook de parkeerplaats was met grond zodat je auto onder de modder zat met het instappen veel putten op de parkeerplaats met plassen.

Tip! Er zijn leuke fietstochten te doen.

4,8

Beoordeling door J.H. van Spankeren uit Alkmaar, op 15 maart 2018 (Stelletje)

De omgeving was erg mooi. Het personeel in de avond was super vriendelijk.

Kamer was erg gedateerd, slecht onderhouden, bij het douchen stond gelijk de hele badkamer blank doordat er enkel een gordijn hing.

Tip! We zijn naar Thermen Bussloo geweest, dit was erg ontspannend.

7,6

Beoordeling door HENNY van de Kraats uit Breezand, op 15 maart 2018 (Gezin)

We hadden een prachtige kamer in het Koetshuis, midden in het park. Het ontbijt was fantastisch en de kamers waren perfect schoon. Ook de dames van de receptie waren zeer vriendelijk en herkende je meteen als je binnen kwam. Dus prima.

We hadden de eerste nacht een piepklein kamertje. Dat was niet zo erg, maar het bed was slecht. Men vertelde ons dat het nieuwe matrassen waren maar dat we naar het koetshuis mochten. Dit was even verderop. Een fantastische kamer en prima bed.

Tip! We waren in Bronkhosrt en Zutphen. Twee fantastische plaatsen. In Bronkhorst heeft de tijd even stil gestaan.

7,7

Beoordeling door L Olislagers uit Sittard, op 15 maart 2018 (Stelletje)

Leuk aan het verblijf was het personeel dat zijn best deed het naar je zin te maken. jammer was dat het hotel een renovatie nodig heeft. Dan wordt het verblijf aangenamer. Het was een heel goed ontbijt.

De kamer was erg koud en niet gezellig, de douche was oubollig en aan renovatie toe. De badkamer was erg klein. Wil niet voor een dubbeltje op de eerste rij zitten maar dit was wel bekrompen.

Tip! De omgeving was schitterend. hartje veluwen we hebben er echt van genoten. Zeker voor herhaling vatbaar. Zeker de dorpjes en de natuur.

6,5

Beoordeling door Anoniem, op 14 maart 2018 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door J van John van dongen uit Breda, op 13 maart 2018 (Stelletje)

Goede sfeer. Klantvriendelijkheid van de medewerkers. Ligging hotel is top. Ontbijt heel erg prima.

Onderhoud kamer, vloerbedekking, schilderwerk slecht. Meubilair oud en versleten. Niet fris, enorme tegenvaller. Badkamer heel klein en versleten.

Tip! Dichtbij Posbaan. Mooie wandelroutes. Route naar Brummen (met pondje verder) heel leuk.

4,6

Beoordeling door Anoniem, op 8 maart 2018 (Gezin)

Vriendelijkheid van het personeel.

De kamers zijn gedateerd, de lift is een goederenlift. Durfden we geen gebruik van te maken. Vloerbedekking en verf zijn aan opknapbeurt toe. Enkel glas in de kamer. Gehorige kamers.

Tip! Prima aanbieding met Thermen Bussloo.

6,2

Beoordeling door H Toering uit Hardenberg, op 7 maart 2018 (Gezin)

Personeel erg vriendelijk.

De accommodatie is erg verouderd. Zeker aan onderhoud toe.

Tip! Zutphen bezocht, film en museum. Een dag naar Ruurlo. Cactustuin en museum.

7,7

Beoordeling door J P Luijten uit Amersfoort, op 5 maart 2018 (Gezin)

Leuke omgeving.

Beetje outdated hotel.

Tip! Handig om van hieruit te shoppen in Arnhem of om naar sauna Bussloo te gaan.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 5 maart 2018 (Stelletje)

De temperatuur in de kamer was heerlijk. Ook het rekening houden met glutenvrij dieet was goed geregeld.

Het lijkt aan de buitenkant mooi, de ontbijtruimte is dat ook. Maar het hotel en hotelkamers zijn echt wel heel verouderd. Het behang hangt los, kleine kamers, vloerbedekking versleten. Je ziet echt wel dat het toe is aan een opknapbeurt, ik hoop dat die al gepland staat.

5,4

Beoordeling door JP de Boer uit Renkum, op 4 maart 2018 (Gezin)

Het hotel lag op een mooie locatie en het dorp Eerbeek was een gezellig dorp. Leuke winkels en alles wat een mens nodig heeft.

Het hotel was enigszins gedateerd, versleten vloerbedekking op de trappen, de kamer op zich was ok, maar de badkamer kwam wat minder goed over, vanwege vieze voegen en het douchegordijn vonden wij minder geslaagd.

Tip! Het arrangement was goed met een dagje Thermen Bussloo, de omgeving en het dorp waren prima.

7,6

Beoordeling door J Van Tooren uit Ravenstein, op 1 maart 2018 (Stelletje)

Ruime parking, zeer vriendelijke ontvangst. Schone kamer, eenvoudige, maar schone badkamer. Prima bedden. Fantastisch ontbijt. Het hotel ligt op een mooi landgoed. De algemene ruimtes zijn mooi ingericht.

Het behang op de kamervzag er wat armoedig uit.

Tip! Lekker wandelen, naar museum Møre in Gorssel. Deventer, Apeldoorn, Arnhem liggen allemaal in de buurt.

8

Beoordeling door A.J Mulder uit voorschoten, op 25 februari 2018 (Groep)

Het personeel was erg vriendelijk en oplossingsgericht.

Tip! Omgeving was schitterend, heerlijk gewandeld in de bossen.

5,2

Beoordeling door Anoniem, op 24 februari 2018 (Stelletje)

Hele mooie omgeving, veel gewandeld. Personeel heel vriendelijk en prima ontbijtbuffet. Goede bedden.

Hotel zwaar verouderd, heel jammer.

Tip! Landgoed ligt midden in bos, dichtbij Zutphen, leuke stad, gegeten bij de Korenmolen, heel goed en gezellig restaurant. In Loenen naar de schaapskooi geweest, daar kun je mooie wandelingen maken in de omgeving en er waren in de schaaoskooi kleine lammetjes, heel leuk.

7,8

Beoordeling door C Seijbel uit Vlissingen, op 22 februari 2018 (Stelletje)

Top locatie, prima ontbijt en diner. Onverwacht!

Verlichting in kamer en badkamer is slecht. Ook zijn de kamers erg gehorig.

Tip! Perfecte stadswandeling in Zutphen, leuke ‘beek’ wandeltocht.

8,2

Beoordeling door A.J.M. van Erp uit Wijchen, op 22 februari 2018 (Gezin)

Uiterst aangenaam! Zéér vriendelijk en behulpzaam personeel, zonder je lastig te vallen. Locatie is subliem. Ik ga graag terug. Mooi achterland.

Tip! Vlakbij liggen de plaatsen Brummen, Arnhem Zutphen, Apeldoorn en de Veluwe op loopafstand. Wat wil je nog meer?

9

Beoordeling door Anoniem, op 22 februari 2018 (Stelletje)

De locatie en de wandelingen die vertrekt werden in het hotel.

De kamer had een grote dakkapel van enkel glas, was heel koud.

9,2

Beoordeling door M Delhij uit Made, op 21 februari 2018 (Stelletje)

De omgeving en de rust die het hotel uitstraalt.

Alles was prima, de bedden waren wat minder dit hebben we ook gemeld bij het uit checken.

Tip! Nationaal park de Hoge Veluwe en een bezoek gebracht bij Sauna Bussloo.

6,6

Beoordeling door Anoniem, op 21 februari 2018 (Stelletje)

De mooie omgeving.

Verouderde kamer, veel vocht en schimmel bij de ramen. Ramen kunnen moeilijk open. Het water liep tijdens het douchen niet weg en er zat een badkamertegel los precies onder de douche.

Tip! De IJsvogel gespot!

7

Beoordeling door Anoniem, op 20 februari 2018 (Stelletje)

De ligging van het hotel is prachtig, de omgeving is erg mooi.

Tip! Museum More in Gorssel, kasteel Ruurlo en museum Valkhof in Nijmegen..

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 20 februari 2018 (Stelletje)

Leuk arrangement met sauna entree, mooie locatie en vriendelijk ontvangst bij de receptie van het hotel.

5,8

Beoordeling door A W J Vosters uit Reusel, op 19 februari 2018 (Stelletje)

8

Beoordeling door C Adamczak uit Oosterhout, op 19 februari 2018 (Gezin)

De mooie ligging van het hotel. Een mooie plaats om van daaruit fietstochten te ondernemen. De klantvriendelijkheid van het personeel.

Tip! Een schitterende omgeving met veel mogelijkheden tot het maken van fietstochten, die ook in het hotel te krijgen waren!

8,2

Beoordeling door J.A.M Geers uit Steenbergen, op 17 februari 2018 (Stelletje)

Mooi plek voor het maken van wandelingen en bezoek steden als Zutphen, Apeldoorn en Deventer.

Het hotel bestaat uit twee gebouwen. Een mooi oud gebouw dat ook de website en foto's staat en een gebouw waarvan de kamers voor een renovatie beurt in aanmerking komen. Enkel glas en geen ventilatie is niet meer van deze tijd.

6,8

Beoordeling door J Kooijman uit Nuenen, op 17 februari 2018 (Stelletje)

Uitval naar Zutphen etc. heelijk rustige omgeving.

Kamer met enkel glas, was haast niet warm te stoken. Tevens kon er geen raam open in de nacht omdat er buiten een machine (koel/vries) herrie maakte. Badkamer was schoon, maar zeer verouderd.

Tip! Heerlijk rustige omgeving, met bezoek aan de interessante plaatsen Zutphen, Doesburg etc.

7,6

Beoordeling door C.B.F.A.M. Vermeulen-Damen uit Eindhoven, op 16 februari 2018 (Stelletje)

Het diner was heerlijk en met zorg bereid. Het personeel was zeer vriendelijk.

Het hotel is erg oud, en nodig aan vernieuwing toe.

Tip! De omgeving was prachtig. Fijn gewandeld.

6,3

Beoordeling door F.C.M. van Beek uit DONGEN, op 16 februari 2018 (Gezin)

Wandelen in de natuur van de Veluwe.

Lang wachten op het eten in het restaurant.

Tip! Omliggende plaatsen Arnhem, Zutphen en de Veluwezoom.

5,4

Beoordeling door W.A.M. Vissers uit Zwijndrecht, op 8 februari 2018 (Gezin)

Het vriendelijke personeel.

De eenvoudige kamers.

Tip! Doesburg musea en stadje.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 7 februari 2018 (Stelletje)

Het personeel. De attentie voor mijn verjaardag en bij het nagerecht heel attent.

O.a. het interieur.

Tip! De Loenermark en voor wandelen en fietsen de Posbank. En Zutphen winkelen o.a.

7,2

Beoordeling door H. Meijer uit Roden, op 7 februari 2018 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door JLANP van Noije uit Waspik, op 5 februari 2018 (Stelletje)

Vanuit het hotel kun je leuke wandelingen maken of bij mooi weer fietsen. De stad Zutphen is zeker een aanrader met veel historie.

9

Beoordeling door J.W. Molhoek uit den haag, op 1 februari 2018 (Stelletje)

Het personeel is vriendelijk en het is een mooie omgeving.

Gehorig en gedateerd.

Tip! Het park rond huize Eerbeek is mooi, Apeldoorn is een leuke stad om te winkelen.

5

Beoordeling door C.J. Hage uit POORTVLIET, op 27 januari 2018 (Stelletje)

Verblijf in een hele mooie omgeving op loopafstand naar de bossen en het centrum. Heel goed uitgebreid ontbijt met vriendelijk behulpzaam personeel.

Het hotel is heel erg gedateerd/afgeschreven.

Tip! Hele mooie bosrijke omgeving nabij park Coldenhove, achter dit park/camping is een uitgebreid wandelgebied.

5,5

Beoordeling door Anoniem, op 27 januari 2018 (Stelletje)

De vriendelijke bediening in het hotel. Ook de ligging van het hotel was goed.

8,3

Beoordeling door J.N Janny Bruin uit Barendrecht, op 24 januari 2018 (Stelletje)

Het restaurant en personeel was niets op aan te merken. Prima ontbijt.

Gangen en kamer waren schoon, maar versleten en verveloos. Rook muf. Niet meer van deze tijd met erg kleine kamers en doucheruimte.

Tip! Tijdens de storm heerlijk in de sauna van Bussloo geweest.

7,2

Beoordeling door GHCM Jacobs uit maarheeze, op 24 januari 2018 (Gezin)

Mooie omgeving, goed bed, royaal ontbijt, vriendelijk personeel. Mooie ruimte bij receptie en nette eetzalen.

De kamer mag wel een opknapbeurt hebben.

8,2

Beoordeling door HJ van der Rest uit Alphen aan den Rijn, op 13 januari 2018 (Stelletje)

De kamer erg klein, € 30 extra bij moeten betalen voor een standaard 2-persoonskamer. De douche moest nodig opgeknapt worden. Dit verblijf is niet voor herhaling.

6,2

Beoordeling door C.F. Pickkers uit Puttershoek, op 10 januari 2018 (Stelletje)

De prijs en het personeel.

Eenpersoons kamer voor 2 pers. is een armoedige kamer. De eetzaal is slecht verlicht. De advertentie was misleidend. Verwacht werd hotel in het landhuis.

Tip! Een mooi landgoed, mooie wandeling gemaakt.

6,2

Beoordeling door H.H. de Bruin uit 's-Gravenhage, op 8 januari 2018 (Stelletje)

Het diner was goed bereid maar kostte wel veel geld. De kamer was schoon maar gedateerd.

Tip! De sauna Thermen Busloo is een echte aanrader.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 8 januari 2018 (Stelletje)

Fijne bedden, mooie omgeving.

Tip! Heerlijk naar de dierentuin geweest.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 7 januari 2018 (Stelletje)

Goed bed en het personeel is vriendelijk.

Het hotel is wat gedateerd en dat zie je overal aan terug.

Tip! In de omgeving is genoeg te doen. Veel saunaparken en in leuke stadjes wandelen.

7,2

Beoordeling door A. den Besten uit Nieuw-Lekkerland, op 7 januari 2018 (Stelletje)

Hotel ligt op een mooie locatie.

Slecht onderhouden hotel. Op de trappen een kapotte vloerbedekking, in de kamer een vieze oude vloerbedekking. Stukken van het behang af. Lekkage plekken in het plafond. In de eetruimte naar mijn smaak wel erg donker.

Tip! Museum More zowel kasteel als museum de moeite waard.

5,8

Beoordeling door Anoniem, op 7 januari 2018 (Gezin)

Locatie erg mooi en prettig, jammer dat et weer niet meewerkte.

De kamer was erg compact maar wel compleet alleen was er sprake van achterstallig onderhoud.

Tip! Prachtig landgoed!

7,3

Beoordeling door T. Prooij uit BREDA, op 7 januari 2018 (Stelletje)

Gemoedelijke sfeer.

Hotel hoognodig toe aan renovatie.

6

Beoordeling door P Fleer uit Almelo, op 2 januari 2018 (Gezin)

De ligging was Top.

De kamer oogde helaas armoedig en rook heel muf. We gaven aan 's avonds alleen een klein hapje te willen nuttigen en vroegen of dat mogelijk was in het restaurant. Men vertelde dat we in het restaurant mochten gaan zitten. Toen we ons hadden geïnstalleerd zei de ober dat we naar de andere kant moesten. Dit klonk zeer onvriendelijk. Beetje een domper helaas.

6,6

Beoordeling door Anoniem, op 30 december 2017 (Gezin)

Het hotel is sterk aan een renovatie toe. Zie o.a. hoe deuren sluiten en de houtrot van de slaapkamerramen.

Tip! De bosrijke omgeving en leuke plaatsen en dorpjes in de omgeving.

7

Beoordeling door Anoniem, op 4 december 2017 (Gezin)

Waanzinnige omgeving en een prachtig landgoed.

Tip! De Veluwe.

8

Beoordeling door Anoniem, op 1 december 2017 (Gezin)

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 1 december 2017 (Stelletje)

De natuurrijke omgeving en vriendelijke medewerkers!

Tip! Je kan leuke uitstapjes maken naar Zutphen en Apeldoorn.

8

Beoordeling door JJA Dentro uit Capelle aan de iJssel, op 26 november 2017 (Gezin)

7,4

Beoordeling door JAN Bakker uit Den Oever, op 24 november 2017 (Stelletje)

Een mooie omgeving.

De kamers zijn aan renovatie toe.

8,8

Beoordeling door G Eelman uit Schagen, op 6 augustus 2017 (Groep)

Heel vriendelijk personeel maar de kamers waren slecht. Dit hotel kan wel een renovatie gebruiken, 1e nacht in bedjes gelegen van 70 cm breed, daar vielen we uit. Buitenkant is mooi!

Tip! Genoeg te wandelen en te fietsen in de omgeving. De omgeving is prachtig!

7

Beoordeling door Anoniem, op 10 juli 2017 (Stelletje)

Mooie locatie.

Ouder hotel.

Tip! Mooie omgeving om te fietsen.

7

Beoordeling door Anoniem, op 2 juli 2017 (Groep)

Zeer vriendelijk personeel.

Badkamer was nogal eenvoudig, niet goed onderhouden.

Tip! Geweldige omgeving. Prachtig om te wandelen en te fietsen maar ook om per auto uitstapjes te maken.

9,2

Beoordeling door S Korendijk uit Etten-Leur, op 7 juni 2017 (Stelletje)

De ligging en de vriendelijkheid van het personeel. Het ontbijt was niet helemaal goed met de timing. Het ontbijt is vanaf 8 uur en de broodjes kwamen pas om 10 voor half 9. De croissantjes werden per drie neer gelegd. Met veel mensen is dat natuurlijk veel te weinig.

Tip! Gezellig in het weiland thee drinken in de omgeving is natuurlijk erg leuk. Midden op een weiland staat een bl ook kastje met een keuken en als je wat geld in de klomp gooi dan kan je koffie of thee pakken. Super leuk.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 2 juni 2017 (Stelletje)

De omgeving en de rust.

Tip! Prima fietsverhuur, mooie wandel en fietsroutes.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 26 mei 2017 (Gezin)

De locatie is schitterend. Eerbeek is een leuke plaats.

Tip! Loenense watervallen leuk om naar toe te fietsen en via een omweg naar hotel.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 21 mei 2017 (Stelletje)

Mooie ligging en fietsmogelijkheden.

Tip! Goede fietspaden overal, mooie natuur.

8,6