Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Beoordeling van Landhotel De Greune Weide

Landhotel De Greune Weide  

Landhotel De Greune Weide - Algemeen

Hotel - Eibergen

Vlakbij de Duitse grens ligt Landhotel De Greune Weide. Dit hotel ligt op een prachtige locatie in de welbekende Achterhoek. Met een omgeving waar u helemaal tot rust zult komen en met de toewijding van de eigenaren van dit hotel is een heerlijk verblijf gegarandeerd. Het hotel is omgeven door natuur en bij uitstek de ideale locatie om te wandelen en te fietsen. Je kan hier gratis parkeren en... meer info
vanaf 59 50 p.p.

Unieke deals ontvangen

46 beoordelingen 8.1

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

Krantaanbieding! 3 dagen De Achterhoek

2 nachten v.a. € 59,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,25 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen De Achterhoek incl. diner

2 nachten v.a. € 65,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,25 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door J.J. Davidse uit Wergea, op 11 maart 2019 (Stelletje)

Mooie omgeving.

Tip! Mooie musea in de muurt, o.a. Kasteel Ruurlo. Leuke dorpen zoals Borculo en Groenlo.

7,6

Beoordeling door S. van der Graaf uit Elburg, op 6 maart 2019 (Gezin)

Het diner was wel goedkoop, maar het diner was mager heel weinig groente.

6,8

Beoordeling door N Tjallingii uit Bergen (NH), op 5 maart 2019 (Gezin)

Gemoedelijk hotel met prachtig natuurgebied over de grens. Hartelijk ontvangst van de eigenaren.

Tip! Leuke fietstocht langs Groenlo en Zwilbrock.

7,8

Beoordeling door M.A. van Harn uit Nunspeet, op 9 februari 2019 (Stelletje)

Leuk knus verblijf niet te druk. Leuke omgeving goed bereikbaar.

Niet van toepassing.

Tip! Leuke omgeving met veel wandelgebieden. Zowel Eibergen en/of Groenlo zijn leuk om doorheen te lopen.

9

Beoordeling door Anoniem, op 8 februari 2019 (Gezin)

Wij hebben het heel goed gehad in De Greune Weide. Vriendelijke mensen en heerlijk eten.

9

Beoordeling door P.J. Kooij uit Doorn, op 14 januari 2019 (Gezin)

Vriendelijke sfeer. Behulpzaam. Goed advies voor bezoeken.

Tip! Eibergen leuk stadje. Omgeving Diepenheim, Borculo goed.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 30 december 2018 (Gezin)

7,7

Beoordeling door Anoniem, op 17 december 2018 (Gezin)

De prachtige omgeving.

Kamer iets gedateerd.

Tip! Heerlijke omgeving om te fietsen en prima eten in het hotel.

8,6

Beoordeling door MGLM van Loon uit Beek en Donk, op 24 november 2018 (Gezin)

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 21 november 2018 (Stelletje)

Ze waren heel erg vriendelijk en gastvrij, top.

Tip! Genoeg te zien en te fietsen.

8,3

Beoordeling door AG Smetsers uit Best, op 20 november 2018 (Stelletje)

Rustige omgeving en toch dicht bij het centrum.

Tip! We hebben mooie fietstochten gemaakt vanuit het hotel, mooie omgeving.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 13 november 2018 (Stelletje)

Sfeer en omgeving.

Tip! Fietsen en wandelen. Stadjes in omgeving, bijvoorbeeld Haaksbergen en Winterswijk.

8,6

Beoordeling door J Boerman uit Oudenbosch, op 21 oktober 2018 (Groep)

Mooie omgeving, een leuk verblijf, vriendelijk personeel en goed eten.

Tip! Wij vonden de kastelen erg mooi, ik wist niet dat er zoveel kastelen in de omgeving zijn, prachtig. Wij hebben in ieder geval erg genoten.

9

Beoordeling door H.S. Postma uit ST.-ANNAPAROCHIE, op 20 oktober 2018 (Gezin)

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 9 oktober 2018 (Stelletje)

7,4

Beoordeling door L de Reus uit Nieuw Vennep, op 7 oktober 2018 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door R Brands uit Zweeloo, op 20 september 2018 (Stelletje)

Een mooie locatie in een mooie omgeving! Een reden om er zeker weer terug te komen!!

Tip! Groenlo, een vestingstad met een verleden, over De Tachtigjarige Oorlog die daar is geweest! En we hopen bij een volgende keer de flamingo's te mogen zien, die er door de droge zomer niet waren!

8,3

Beoordeling door P.J. Keijzer uit Leiden, op 2 augustus 2018 (Gezin)

De rust en de natuur!

8,2

Beoordeling door T. Wigink uit Heeten, op 31 juli 2018 (Stelletje)

Alles schoon en netjes in een mooie accomodatie. Het ontbijt was prima en het eten was top. Zeer vriendelijk personeel.

Tip! Prachtige en rustige fietsomgeving. Met dit warme weer is er in Eibergen een prachtige zwemaccommodatie (openluchtzwembad 't Vinkennest).

8,2

Beoordeling door M.A. Martijn uit Glimmen, op 25 juli 2018 (Gezin)

De sfeer en het aardige personeel. We hadden heel veel geluk met het weer. Het was terrasweer. We vroegen of we buiten mochten dineren. Geen enkel probleem! Fantastisch ontbijtbuffet! Waar vind je nog zo een stilte in ons land. En zoveel Groene Spechten! Kortom: we hebben gewoon optimaal genoten van ons verblijf in 'De Greune Weide'.

Tip! We waren twee nachten en hebben drie dagen heerlijk gefietst. Fietstochtje langs de Berkel richting Rekken was bijzonder mooi. We hadden vooraf thuis voor elke fietsdag middels de fietsknooppunten routen gemaakt. Groenlo. Beltrum, Borculo: mooi!

9,4

Beoordeling door TH G Staring uit Didam, op 24 juli 2018 (Gezin)

Landelijke ligging.

Voor de fietsen was het nog lang niet goed geregeld om op te laden de overdekte ruimte beperkt.

Tip! Super om te fietsen en te wandelen.

7,8

Beoordeling door P P.huijbens uit Heeze, op 15 juli 2018 (Stelletje)

Alles prima.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 30 juni 2018 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door JOKE Versteeg uit bemmel, op 10 juni 2018 (Stelletje)

Mooi hotel goed eten en vriendelijk personeel.

De kamer was wat klein maar de rest prima.

8

Beoordeling door Anoniem, op 25 april 2018 (Gezin)

Mooie omgeving en het hotel is goed en het eten perfect.

Kamer aan de voorzijde van het hotel is rumoerig als de gasten laat buiten blijven zitten.

Tip! Goede omgeving om mooie fietstochten te maken.

8

Beoordeling door C van der Meer uit Dronryp, op 22 april 2018 (Stelletje)

Landelijk gelegen.

8,8

Beoordeling door T Lagerweij uit Leersum, op 4 december 2017 (Gezin)

De rust.

Tip! Achterhoek prachtig.

8

Beoordeling door Anoniem, op 2 december 2017 (Groep)

Goed weer en mooie locatie en fijn gezelschap!

Tip! Omgeving is gewoon mooi, mooie natuur , meer hebben we niet te wensen!

7,8

Beoordeling door A Hovius uit Delft, op 18 oktober 2017 (Groep)

Gezellig ontvangst en zeer prettig personeel. Het heerlijke eten. De goede verzorging.

Ik hou niet van vloerbedekking in een hotel. Dat geeft op den duur wel een bepaald luchtje. Dat kon ik ook ruiken op de kamer/badkamer.

Tip! De omgeving is schitterend. Je kan er heerlijk fietsen. Er is veel te doen in de omgeving. Wat ik heel mooi en leuk vond was het bezoek aan het museum in Ruurlo. In het kasteel. Echt een topper. Daarnaast was het ook leuk om het verblijf van prinses Armgard het Kasteel Marvelo met de prachtige tuin te bekijken.

8

Beoordeling door J de Vries Ziel uit Zwartsluis, op 25 februari 2018 (Gezin)

Gezellige lounge, goed ontbijt, prettige bejegening. Gewoon zoals het hoort, en waar je dan thuis voelt!

Tip! Prachtige omgeving waar we voor terugkomen om te fietsen, en wederom gebruik maken van de gastvrijheid van het hotel.

8,2

Beoordeling door C.J.A.M. Vugts uit 'S-HERTOGENBOSCH, op 17 februari 2018 (Stelletje)

Een zeer origineel en rustig hotel, prima om tot rust te komen. Vriendelijk personeel.

Tip! Vlakbij plaatsen als Groenlo, Eibergen en Borculo. Mooie omgeving om mooie wandelingen te maken.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 19 maart 2018 (Gezin)

Wandelen vanuit het hotel.

Tip! Zwillbrock de flamingos.

8,3

Beoordeling door R.F. Van Dregt uit Warffum, op 1 maart 2018 (Stelletje)

Heerlijk rustig, mooie omgeving, lekker gegeten in het restaurant. Vriendelijke bediening. Wij voelden ons heel erg thuis. Komen zeker nog eens terug en zullen het doorvertellen.

Tip! Je kunt er heerlijk wandelen in de omgeving van Ruurlo, Heikamp.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 12 september 2017 (Stelletje)

De rust in de omgeving.

Tip! Mooie fietsomgeving.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 14 februari 2018 (Stelletje)

Mooie bosrijke omgeving en toen wij er waren was er ook carnaval.

Kamers waren erg gehorig.

Tip! Enschede is leuk om te bezoeken.

7,2

Beoordeling door S.A. Storm uit Utrecht, op 1 september 2017 (Gezin)

Zeer rustige omgeving!

Te lange tijd tussen de avondgerechten.

8,3

Beoordeling door J.C van Vonderen uit Delft, op 29 januari 2018 (Stelletje)

De persoonlijke sfeer en contact.

De gehorige kamer.

7,6

Beoordeling door C.E. de Vogel uit Schiedam, op 23 december 2017 (Stelletje)

Mooie omgeving en een heerlijk diner.

Zeer gedateerde kamer.

Tip! Leuk winkelen in Winterswijk.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 29 juli 2017 (Stelletje)

Perfecte locatie om met de fiets er op uit te gaan! Vriendelijke bediening op een mooi terras, waar het heerlijk vertoeven is!

Tip! Mooie fietsroute van www.route.nl langs de veengronden, deels door Duitsland, ca. 80 km. Heerlijke ijskoffie bij Daisy in Eibergen! En Groenlo met het prachtige oude centrum is ook een bezoekje waard. Mooie golfbaan bij Ruurlo: 't Zelle, met goede oefenfaciliteiten en een prachtige baan. En bij Haaksbergen Langeloo, de 9 holes par 3 baan is ook erg leuk om te doen.

9

Beoordeling door MI Vermeulen uit Langbroek, op 14 juni 2017 (Stelletje)

We werden heel gastvrij ontvangen. Niets was teveel. Een heel gemoedelijke sfeer. Natuur

Tip! Natuurgebied net over de grens met Duitsland.

8,3

Beoordeling door Anoniem, op 14 mei 2017 (Stelletje)

De ligging is lekker landelijk en de sfeer is gemoedelijk.

Tip! Erve kots in Lievelde is een mooie openluchtmuseum , waar je veel over het boerenleven in vroegere tijden kunt leren. Om aansluitend in het restaurant nog wat te nuttigen in een sfeervolle omgeving.

7,8

Beoordeling door A v.d Kolk uit Putten (GLD), op 1 maart 2017 (Gezin)

Gemoedelijk en ontspannen sfeer.

7,8

Beoordeling door JPM Zuidhoek uit noordwijk, op 15 februari 2017 (Gezin)

Een heerlijke rustige locatie, vriendelijk personeel.

7,8

Beoordeling door D Baron uit oosterwolde, op 5 februari 2017 (Stelletje)

Het was goed geregeld. Ontbijt: super veel keus.

Tip! Je kan er mooi wandelen. We zijn naar Enschede geweest, leuke stad.

8,2

Beoordeling door L Hercules uit Sevenum, op 20 april 2017 (Stelletje)

Het eten en de locatie.

De badkamer is nodig aan renovatie toe. De hard dichtslaande deur bij de trap.

7,8

Beoordeling door WILLEM Lugthart uit Ridderkerk, op 28 april 2017 (Gezin)

Zeer mooie omgeving, vriendelijke mensen, kleinschalig maar toch goed verzorgd.

Vrij gehorig, snurkende medegasten. Gevraagd om "iets "te doen i.v.m. ons 25 jarig huwelijk, niets op gedaan, jammer.

7,6