Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Beoordeling van Hampshire Hotel - Parkzicht Eindhoven

Hampshire Hotel - Parkzicht Eindhoven  

Algemeen - Eindhoven

Hotel - Eindhoven

De naam van Hampshire Hotel - Parkzicht Eindhoven zegt het al. De ligging aan het Stadswandelpark in Eindhoven maakt dit een unieke locatie in de stad. Ten opzichte van het centrum ook zeer goed, met een kwartiertje wandelen ben je er al. Ook kun je vanuit Eindhoven als natuurliefhebber alle kanten op, er zijn vele mogelijkheden om te fietsen en te wandelen in het Brabantse landschap.... meer info
vanaf 47 25 p.p.

Unieke deals ontvangen

19 beoordelingen 8.3

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

Exclusief! 2 dagen Eindhoven Comfort kamer

1 nacht v.a. € 47,25 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 3,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Exclusief! 3 dagen Eindhoven Comfort kamer

2 nachten v.a. € 87,65 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 3,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Eindhoven Comfort kamer incl. diner

2 nachten v.a. € 117,05 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 3,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Dit cijfer is een gemiddelde van onze eigen verzamelde beoordelingen en die van andere partijen

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door Anoniem, op 25 oktober 2018 (Stelletje)

Het hotel ligt in een mooie omgeving. We konden na aankomst nog een biertje drinken. Terras buiten.

Wanneer je je kamer niet laat schoonmaken, krijg je een voucher om een snack te krijgen. Maar wij hadden 's ochtends geen zin in een snack en wilden in plaats daarvan graag een kopje koffie. Dat kon, maar daarvoor moest eerst de manager akkoord geven.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 9 juni 2018 (Groep)

Mooie kamer, rust en een heerlijk ontbijt.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 31 mei 2018 (Stelletje)

Prima hotel, vriendelijk personeel en schone kamers.

Tip! Rondom Eindhoven kun je prima fietsen, wat je niet verwacht van een grote stad, we hebben van onze fietstocht genoten Centrum is ook een aanrader.

8

Beoordeling door P.J. de Punder uit Nieuwegein, op 5 juni 2018 (Individueel)

Alles, gezellige rustige omgeving met mooie ligging aan stadspark.

Er was geen fietsenstalling. De fietsroute was slecht aangegeven.

Tip! Mooie musea; van Abben museum, en het Fillips museum. Mooi stadspark. Leuke binnen stad met veel horeca.

7,2

Beoordeling door NAJ Plat uit Volendam, op 28 mei 2018 (Gezin)

8

Beoordeling door WJA de Bruijn uit Rotterdam, op 27 december 2017 (Stelletje)

Gezellig hotel.

Geen lift.

9

Beoordeling door NAJ Plat uit volendam, op 8 december 2017 (Gezin)

9

Beoordeling door W Berrevoets uit Kerkwerve, op 9 januari 2018 (Stelletje)

Goed ontbijt en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel en gratis parkeren voor de deur.

Tip! Het centrum van Eindhoven.

7,8

Beoordeling door F.I. Harmsen uit De Heurne, op 28 oktober 2017 (Stelletje)

Vriendelijk niet al te groot hotel. Met een heerlijk relaxte sfeer. De ijsblokjesmaker is perfect voor een koel drankje op de kamer.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 8 maart 2018 (Stelletje)

Ligging afstand tot de stad.

Ontvangst kon vriendelijker. Overige personeel was prima.

Tip! Van Abbe museum met de zingende lift, binnenstad en het Philipsmuseum.

8

Beoordeling door Anoniem, op 27 maart 2018 (Groep)

Prachtig gelegen en toch op loopafstand van het centrum.

Klein minpuntje: de badkamer is wat klein.

8

Beoordeling door A.T.M. Meershoek uit Leidschendam, op 17 oktober 2017 (Stelletje)

Vriendelijke bediening en de rustige plek.

Geen lift.

9

Beoordeling door ALIE Bos uit Harderwijk, op 18 augustus 2017 (Stelletje)

Heel leuk mooie kamer En heel aardig personeel Mooie omgeving.

8,5

Beoordeling door R Lemmen uit Houten, op 18 juli 2017 (Stelletje)

Leuk bezoek aan Eindhoven. Fijne uitvalsbasis. 10 minuten wandelen tot stad. Heerlijk geheten in restaurant van hotel.

Douche in plaats van bad. Wel vooraf bekend.

Tip! Bergen is leuk gebied. Ook oude Philips terrein.

9,2

Beoordeling door VT Bom uit Oosterhout nb, op 18 juli 2017 (Stelletje)

De ligging en het type hotel.

Kunnen slecht met de trap maar werd goed opgelost; naar eerste verdieping.

Tip! Wij kwamen om te winkelen.

7,8