Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Beoordeling van Fletcher Hotel-Restaurant Emmen

Fletcher Hotel-Restaurant Emmen  

Fletcher Hotel-Restaurant Emmen

Hotel - Emmen

Fletcher Hotel-Restaurant Emmen (voorheen Hampshire Hotel - Emmen) is gelegen in de gezellige stad Emmen in de provincie Drenthe. Dit 4-sterren hotel ligt dichtbij het centrum en op loopafstand van Wildlands Adventure Zoo. Hampshire Hotel – Emmen kun je gemakkelijk bereiken per auto, de A37 ligt op slechts 10km van het hotel. Daarnaast beschikt het hotel over parkeergelegenheid waar je... meer info
vanaf 42 50 p.p.

Unieke deals ontvangen

47 beoordelingen 8.1

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

2 dagen Emmen Comfort kamer met douche

1 nacht v.a. € 42,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Emmen Comfort kamer met douche

2 nachten v.a. € 85,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door M.A.C. Megens uit Eindhoven, op 3 november 2018 (Gezin)

Mooie kamer, vriendelijk personeel en een goed restaurant.

Het hotel ligt een beetje ver van het station.

Tip! Wij gingen voor de dierentuin Wildlands Adventure Zoo, dat was geweldig. Het centrum van Emmen is ook de moeite waard.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 15 mei 2018 (Stelletje)

Het was een vriedelijk personeel lag maar een stukje lopen van het centrum, het was goed.

Dat er geen mooi terras was om te zitten, was klein en daar zaten de rokers, zeker in de zomer jammer. Wij zijn naar het centrum gelopen voor terras.

Tip! Wij vonden vonden de dierentuin een aanrader.

8,2

Beoordeling door N. Zwaan uit Rijnsburg, op 6 mei 2018 (Gezin)

We kwamen voor Wildlands en vonden het super dat het op loopafstand lag.

Tip! Wildlands was geweldig en daar kwamen we voor en natuurlijk het mooie. Winkelcentrum is zeker een aanrader en hebben daar ook veel tijd vertoeft.

7,8

Beoordeling door RG Verkerk uit Haarlem, op 2 oktober 2017 (Stelletje)

Alles! Eten perfect, kamers zijn goed en netjes personeel, vriendelijk.

Tip! Dierentuin.

8,5

Beoordeling door M Boon uit HAARLEM, op 5 september 2017 (Stelletje)

Zeer prettige bediening en personeel.

Tip! Mooie omgeving.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 9 mei 2017 (Gezin)

Prima plek, dichtbij centrum. Aan het spoor maar met raam open geen last! Ontbijtbuffet erg uitgebreid! Wildlands prima te lopen vanaf hotel.

Badkamers mogen wel eens vernieuwd worden, geen last van gehad maar is oud. Jammer dat de bar om 11 uur dicht gaat. In een hotel moet je toch wat langer beneden een drankje kunnen doen.

9

Beoordeling door W.P.M. Pieters uit Rijswijk, op 15 maart 2017 (Stelletje)

Het is een goed hotel met vriendelijk personeel.

Er was geen gezellige bar.

Tip! Wildlands Adventure Zoo en het winkelcentrum liggen op prima loopafstand. Prima restaurants in de directe omgeving. Goede parkeergelegenheid rond het hotel.

8,4

Beoordeling door GHM Renkens uit S-Hertogenbosch, op 14 november 2016 (Gezin)

Tip! Op loopafstand van diverse winkels en eetgelegenheden. Op loopafstand van Wildlands 2 km van een van de grootste hunebed. Prachtige omgeving om te fietsen of te wandelen.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 20 augustus 2016 (Gezin)

Gezellige sfeer.

8

Beoordeling door P.J.C van. Zitteren uit Huijbergen, op 29 september 2016 (Stelletje)

De ongedwongen sfeer en het vriendelijke personeel.

Tip! Wij kwamen voor Wild Lands , maar hebben ook Westerbork bezocht en genoten van de prachtige omgeving.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 18 september 2016 (Groep)

Prima kamer; netjes! Vriendelijke ontvangst en uitgebreid ontbijtbuffet. Overdag gratis koffie en thee in het hotel: top service! We hebben fantastisch weer gehad, dat maakt het verblijf ook al aangenamer. Niet minder leuk aan ons verblijf, maar wel een tip aan de receptie is om iets uitgebreider uitleg te geven bij fietsenverhuur. (bijv. dat evt. diefstal onderweg eigen risico is!). Minder leuk was dat de tijd zo snel voorbij ging en we veel van de omgeving nog niet gezien hebben.

Tip! Mooie omgeving om te fietsen! Bij mooi weer heerlijk om door de bossen te fietsen bijv. richting Exloo en de Hunebedden in Borger. Uiteraard mag ook een bezoek aan dierenpark Wild Lands niet ontbreken.

8,6

Beoordeling door G.W Robijn uit Dirksland, op 17 september 2016 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 17 september 2016 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 3 september 2016 (Gezin)

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 2 september 2016 (Gezin)

7

Beoordeling door LJH Monfils uit beuningen, op 26 augustus 2016 (Gezin)

Super leuk, mooie kamer met uitzicht op station. Alles netjes verzorgd.

Tip! Het Fries museum, mooie oude statige gebouwen, leuke winkelstraatjes, voldoende te doen voor een paar dagen weg. Echt een aanrader!

8

Beoordeling door Anoniem, op 13 augustus 2016 (Stelletje)

Gastvrije ontvangst, prima kamer, uitstekend ontbijt.

8,4

Beoordeling door M.A.H. Goes uit De Meern, op 14 augustus 2016 (Gezin)

Dicht bij Wildlands, Brasserie prima kwaliteit.

Het was erg warm op de kamers. Geen airco aanwezig. Het ontbijt was bijzonder karig. Het ontbijt was tot 10:00. Toen wij om 09:00 wilden ontbijten waren diverse bakken leeg. Volgens het personeel zouden bijvoorbeeld croissantjes ook niet meer bijgevuld worden. De scrambled eggs waren ijskoud.

Tip! Wildlands is de moeite waard.

7

Beoordeling door G Gerard sanderse uit AMSTERDAM, op 10 augustus 2016 (Gezin)

Het hotel ligt redelijk dicht bij het centrum en bij het nieuwe Wildlands. Goed ontbijt en vriendelijk personeel.

Tip! Er is een hunebed in de buurt, op loopafstand en natuurlijk Wildland. Plus leuke terrasjes in het centrum.

9,4

Beoordeling door Anoniem, op 30 juli 2016 (Gezin)

Was maar voor een nachtje, maar alles was leuk.

Hadden familie kamer geboekt maar ze waren vergeten 2 extra bedden te plaatsen (maar was na melding goed geregeld).

Tip! Was hotel in combinatie met entree Wildlands park. Hebben een hele fijne dag gehad in het nieuwe park. Zeker een aanrader, ook centrum van Emmen heel leuk om te wandelen, ligt dichtbij het hotel.

8,5

Beoordeling door JN Emons uit Spijkenisse, op 30 juli 2016 (Gezin)

Tip! Dicht bij Wildlands, dat was voor ons belangrijk.

7,8

Beoordeling door T.C van der Waal uit Bergschenhoek, op 16 juli 2016 (Gezin)

Goed bereikbaar om in Wildlands Zoo te komen.

7,5

Beoordeling door H.J.P. Keijzer uit Ter Aar, op 22 juni 2016 (Stelletje)

Bezoek aan de dierentuin.

Tip! Wildlands. Leuke fietsomgeving.

7,8

Beoordeling door M Jong uit Spijkenisse, op 21 juni 2016 (Stelletje)

Zeer vriendelijk personeel, lekker dichtbij het centrum.

Kamer wat gedateerd piepende deuren, maar goed genoeg om er lekker te slapen.

Tip! Mooie ligging vlak bij centrum en wildpark, ongeveer 5 min loopafstand.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 7 juni 2016 (Gezin)

Alles vonden wij super.

Tip! Wij vonden het heerlijk dat alles in de buurt was.

10

Beoordeling door C.A.A Nieuwenhuizen-de Groot uit amstelveen, op 15 juni 2016 (Gezin)

Fijne kamer , vriendelijk personeel. Heerlijk dichtbij wildpark.

Dat het in de kamer erg benauwd was, maar dat werd opgelost door een ventilator neer te zetten. Slechte schoonmaak.

Tip! Wildpark en winkelcentrum .

8

Beoordeling door L.D. van Holy uit Soesterberg, op 10 mei 2016 (Stelletje)

Top locatie

Tip! We komen nog eens terug om de omgeving te bekijken. Maar het centrum en Wildlandspark was super zo dichtbij op loopafstand.

8

Beoordeling door F Hartog uit Bunschoten, op 9 oktober 2016 (Stelletje)

Tip! Wildlands.

8

Beoordeling door EPJA van de Westelaken uit Heeze, op 2 juni 2016 (Stelletje)

7,4

Beoordeling door A.M.J. Luteijn uit Zundert, op 18 mei 2016 (Gezin)

Het allerbeste aan dit hotel is het personeel. Ieder personeelslid, zowel achter de receptie, als in de horeca, was uitermate gastvrij, deed dat stapje extra en was een mooi visitekaartje voor Hampshire Hotels. Ze verdienen allemaal een mooie bonus! Het hotel heeft goede bedden, en het ontbijtbuffet was uitgebreid en lekker.

Tip! Het hotel staat dichtbij Dierenpark Wildlands in Emmen en de mooie Drentse natuur met hunebedden en wandel/fietspaden. Met het Perfect Evening arrangement kregen we, naast het buffet, ook nog een bioscoopkaartje.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 23 mei 2016 (Gezin)

8,8

Beoordeling door J.M. Bloemers uit Geleen, op 7 mei 2016 (Gezin)

Dat het slechts 10 minuten lopen was naar het dierenpark Wildlands Adventure Zoo.

Dat het dagmenu geprijst was vanaf 31 euro, dus zijn we ergens anders gaan eten.

7

Beoordeling door Anoniem, op 22 april 2016 (Gezin)

Wij vonden de salade bar erg iel. Vier kleine schaaltjes.

Tip! Wij zijn naar het nieuwe Wildlands Adventure Zoo geweest.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 20 april 2016 (Stelletje)

Prima locatie. Het centrum van Emmen ligt op loopafstand. Goede kamer, keurig schoon en goede bedden. Het ontbijt was ook prima. Niets op aan te merken en zeker voor herhaling vatbaar.

9

Beoordeling door GWB Gwb luten uit spaubeek, op 9 april 2016 (Stelletje)

De prettige en vriendelijke uitstraling van het personeel.

Tip! Omgeving is goed. Heel kortbij een prachtig winkelcentrum en natuurlijk het centrum zelf en op loopafstand de nieuwe bezienswaardigheid, WILDLANDS.

8

Beoordeling door Anoniem, op 5 april 2016 (Gezin)

Erg goed.

Tip! Vlakbij de zoo, erg fijn.

8,5

Beoordeling door A.J. Keijnemans uit Hedel, op 4 november 2015 (Stelletje)

Het dierentuinarrangement, leuk hotel op loopafstand van de dierentuin en het centrum, helemaal leuk!! Voor een zeer aantrekkelijke prijs!

Tip! Dierentuin Emmen, het leuke, grote winkelcentrum!

7,6

Beoordeling door TGM De Kleijn uit Millingen aan de Rijn, op 5 november 2015 (Stelletje)

Vriendelijk personeel. Heerlijk gedineerd. Lekkere bieren van de tap.

Tip! Dierenpark Emmen met prachtige vlindertuin. Leuk centrum met grote diversiteit aan winkels.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 15 september 2015 (Stelletje)

Ontzettend vriendelijk personeel!!! Koffie faciliteiten tijdens de dag.

Dat de kamer waarschijnlijk net geverfd was, dus verflucht in de kamer.

Tip! Emmen leuk centrum en dichtbij het hotel.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 26 augustus 2015 (Gezin)

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 13 april 2016 (Groep)

Onze algemene ervaring is goed, voor de geboden prijs. Goed ontbijt, vriendelijk personeel en prima bedden.

Gehorigheid kamers, dit is uiteraard algemeen probleem bij hotels. Kalk/oranje verkleuring in de douche, komt niet zo fris over.

Tip! Wildlands is een super leuk park. Zorg van te voren voor kaartjes of boek ze met een overnachting. Scheelt een hoop tijd. Wat betreft parkeren, als je hiernaartoe gaat laat dan de auto bij het hotel. Het is circa 15 minuten lopen. Bij Chef Burger kun je echt heerlijk eten! Let wel goed op wanneer je een upgrade neemt, dat ze die dan ook verrekenen. Nog een tip, indien mogelijk, boek een kamer aan de voorzijde van het hotel. Aan de achterzijde bevindt zich namelijk een spoorwegovergang. Onze vrienden ondervonden hier wat hinder van.

7,8

Beoordeling door Y. van Alst uit Zevenaar, op 21 augustus 2015 (Gezin)

Vriendelijke mensen, netjes schoon.

Tip! Dierentuin was super.

8

Beoordeling door R. Benard uit Den Haag, op 20 augustus 2015 (Gezin)

Combinatie met dierentuin, privacy, lekker ontbijt, gastvrij personeel!

Het hotel is niet makkelijk bereikbaar per fiets.

Tip! De dierentuin is een aanrader, leuke eetgelegenheden op het Marktplein.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 21 april 2016 (Stelletje)

Goed hotel, gezellige bar en een lekker ontbijt.

Op de dierentuin na, is er in de stad niet heel veel te doen.

Tip! Wildlands Adventure Zoo uiteraard!

8

Beoordeling door JMA van Alphen uit Voorburg, op 18 augustus 2015 (Gezin)

Bezoek aan het Dierenpark en het centrum van Emmen met vele restaurantjes en het overdekte winkeldeel (dat was geheel conform onze planning en verwachting). Prima lounge en redelijk geprijsde drankjes. Eerste avond in het hotel een voortreffelijk diner genoten. Zeer attent en vriendelijk personeel.

Tip! Wij zijn niet mobiel, dus fijn dat het hotel op redelijke loopafstand van het station en het centrum ligt. Bezoek aan het dierenpark is aan te raden (in het arrangement was ook een toegangskaart inbegrepen, prima actie!

8,2

Beoordeling door K. Ferf Jentink uit Zaandam, op 9 oktober 2016 (Gezin)

Vriendelijk personeel, nette kamers, gratis koffie/thee tot 18u. De grote tafel in de hal waar we met de hele familie konden zitten (meestal). Ontbijt was prima!

We hadden 7 kamers geboekt voor de hele familie, maar waren niet allemaal op zelfde verdieping helaas. Het concert van een vreselijke rock groep, dreunde door hele pand heen tot 01.u en dat daardoor de hotelbar om 23.30u al dicht ging!

Tip! Wij zijn met de hele familie naar Wildlands geweest! Was een succes! Op loopafstand van het hotel! Op zaterdagavond gegeten bij buffet restaurant Thijs en Aafke, ook een aanrader; heerlijk en goed te betalen!

8

Beoordeling door R. Kohler uit Rotterdam, op 27 september 2015 (Stelletje)

Dichtbij centrum en vriendelijk personeel.

ontbijt maar tot 09.30.

Tip! Dierentuin en centrum zijn op loopafstand. We hebben een leuke fietsroute door de bossen gereden.

8