Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Beoordeling van Fletcher Hotel-Restaurant De Broeierd-Enschede

Fletcher Hotel-Restaurant De Broeierd-Enschede  

Fletcher Hotel-Restaurant De Broeierd-Enschede

Hotel - Enschede

Fletcher Hotel-Restaurant De Broeierd-Enschede (voorheen Hampshire Hotel - De Broeierd-Enschede) ligt op 10 minuten van het centrum van Enschede direct aan het bos. Vanuit dit authentieke hotel wandel of fiets je zo de prachtige Twentse natuur in. Je vindt hier pittoreske dorpjes en historische plekken. Een bezoek aan een van de kastelen is zeker aan te bevelen. Fletcher Hotel-Restaurant De... meer info
vanaf 52 50 p.p.

Unieke deals ontvangen

338 beoordelingen 8.2

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

Krantaanbieding! 3 dagen Twente incl. diner

2 nachten v.a. € 79,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Enschede Twinkamer met douche en bad

1 nacht v.a. € 52,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Enschede Kamer met terras

1 nacht v.a. € 60,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Enschede Twinkamer met douche en bad

2 nachten v.a. € 105,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Enschede Kamer met terras

2 nachten v.a. € 120,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door Anoniem, op 1 juni 2019 (Stelletje)

8,6

Beoordeling door A M M Hulstaert uit Vlaardingen, op 26 mei 2019 (Stelletje)

9,2

Beoordeling door D. Valkenburg uit Culemborg, op 9 mei 2019 (Gezin)

locatie en voorzieningen

Tip! op loopafstand van station Enschede Kennispark

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 26 april 2019 (Stelletje)

Wij hebben een paar heerlijke dagen gehad en zijn zeer tevreden. Mooie kamer, vriendelijk personeel en lekker eten!

8,8

Beoordeling door J.W de De Keizer uit Dordrecht, op 15 april 2019 (Stelletje)

8,4

Beoordeling door A van Oirschot uit Sint-Michielsgestel, op 24 juni 2019 (Stelletje)

Fijn om te fietsen en 's avonds een glaasje te pakken.

Dat er niet veel bos in de omgeving ligt.

8,8

Beoordeling door MJO van Mook uit Lith, op 11 juni 2019 (Stelletje)

Het was gewoon een alledaags verblijf.

Omdat we liever geen stad hadden moeten hebben.

Tip! Het was een mooie omgeving, het buitengebied trekt ons het meest.

7,7

Beoordeling door WK Boer uit Hoornaar, op 20 mei 2019 (Stelletje)

De kamer vonden wij verrassend en zeer apart!

De fiets route die we wilde fietsen klopte niet. Na een half uur maar een andere bij de receptie gehaald.

Tip! Gezellig bruisende stad. Mooie omgeving om te fietsen.

7,2

Beoordeling door JH Strabbing uit de Wijk, op 13 mei 2019 (Gezin)

Vriendelijk en attent personeel. Prachtige kamer, groot en gezellig ingericht, met koffie- en theefaciliteiten. Fantastische bedden. Balkon was ruim, de stoeltjes waren echter niet geheel bladvrij en we mistten een tafeltje. Het uitzicht was geweldig.

De afvoer van een van de wastafels was niet helemaal in orde.

Tip! Twente is een van de mooiste streken van ons land. We hebben genoten van de prachtige omgeving en de leuke musea in de wat grotere plaatsen. De door de vuurwerkramp getroffen wijk maakte grote indruk. Fantastisch hoe deze wijk weer geheel is opgebouwd.

8,4

Beoordeling door H.J. Keuken uit Waddinxveen, op 1 mei 2019 (Stelletje)

De gemoedelijke gezellige sfeer in het hotel. Het zeer vriendelijke gastvrije personeel. De goed verzorgde diners.

De fietsroutes, er waren weinig routes aanwezig.

Tip! De fietsroutes die er waren, vonden wij niet spectaculair, wij hadden ons dat anders voorgesteld. De museums daarentegen waren een bezoek dubbel en dwars waard.

7,6

Beoordeling door L. de Jong uit Leeuwarden, op 23 april 2019 (Groep)

De bedden lagen heerlijk. Het ontbijt was heel lekker en er was ruime keus. De kamer was groot, met een leuk zitje. Diner voortreffelijk. Personeel heel vriendelijk en behulpzaam. Goede handdoeken en een lekkere douche. Alles schoon. Een aanrader.

Wij hadden verwacht dat het hotel teen een bos aan zou liggen. Dat viel erg tegen, langs een drukke weg, bij het stadion en tussen veel bebouwing.

Tip! Heerlijk met de bus naar het centrum! Vooral 's avonds is dat fijn. Gezellige stad Enschede. Leuke wandelroute over landgoed.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 15 april 2019 (Stelletje)

Het was allemaal goed geregeld. We konden nog een extra ontbijt regelen voor onze zoon, die in Enschede woont en ook kwam ontbijten.

Tip! De omgeving is erg mooi. Je kunt vanaf het hotel prachtige fietstochten maken en wandelen in de buurt.

8

Beoordeling door I.L.E. Hanny uit Terneuzen, op 8 april 2019 (Stelletje)

Fijne, leuke, schone en rustige kamer. Zeer genoten van het ontbijt op de kamer (dit was op ons verzoek). De ambiance van het restaurant, gezellige aankleding.

Geen directe toegangsweg naar het hotel, maar een omweg.

Tip! Hebben een uitstapje gemaakt naar Bad-Bentheim, een leuk dorpje.

8,4

Beoordeling door MNP Vogelaar uit Hendrik-Ido-Ambacht, op 8 april 2019 (Stelletje)

Iedereen bijzonder vriendelijk en alles goed verzorgd.

Klein minpuntje. Het bleek dat wij verkeerd eten hadden gekregen. wij waren al begonnen toen de ober onze borden weg kwam halen. Dit is niet professioneel.

Tip! We hebben alle bekende plaatsen bezocht.

9,2

Beoordeling door M.M.M. Braem- Heyens uit Oostburg, op 29 maart 2019 (Stelletje)

De locatie was erg prettig.

De toegang van de kamer werd op de 1e en 2e dag geblokkeerd. Kamermeisje heeft de deur voor ons opengedaan. Melding gemaakt bij de balie en we kregen een onverschillig reactie terug."kan gebeuren". Vervolgens kwamen er nog 4 gasten met hetzelfde probleem. Gezegd dat het niet fijn is. dat je na het ontbijt niet op je kamer kan en dat er zonder enige controle een kamer wordt opengedaan. Is niet veilig!

7,6

Beoordeling door P.J.J. van Schijndel uit Nistelrode, op 9 maart 2019 (Stelletje)

Ruime kamer en mooie locatie. Fijn om koffie en thee op de kamer te hebben.

Tip! Mooi wandelen en fietsen vanuit hotel.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 22 februari 2019 (Stelletje)

Genoeglijke omgeving, mooi restaurant en vriendelijk personeel.

Aangeboden kamer 208 was met een trapje naar de bedden. Voor mij met drie protheses s nachts erg moeilijk. Kreeg kamer 1 en die was fantastisch zelfs met terrasje!

Tip! Waren er voor familie bezoek.

9

Beoordeling door P Koolmees uit Capelle aan den ijssel, op 22 november 2018 (Gezin)

Mooi pand. Eten was goed. Behulpzaam personeel.

Erg druk verkeer, rumoerig studenten en een kamer boven de airco van het pand. Slecht geslapen en zijn ook een dag eerder vertrokken door het monotone geluid airco/ afzuiging.

Tip! Te weinig tijd gehad om hier iets over te vertellen.

5,7

Beoordeling door Anoniem, op 10 juli 2018 (Gezin)

Verzorgd goed fijn hotel en fijn personeel. Goed ontbijt en een lekker diner. We waren er voor de tweede keer en komen zeker nog een keer terug.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 15 juni 2018 (Stelletje)

Nette en ruime kamer. Bijzonder vriendelijk en behulpzaam personeel.

9,6

Beoordeling door CBM GEVEN uit VELDHOVEN, op 12 juni 2018 (Stelletje)

Omgeving.

Kleine kaart dagschotel geen keus.

Tip! Mooie fiets route, glasatelier, lonnekes molen, theetuin.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 27 mei 2018 (Stelletje)

De gezelligheid.

7,8

Beoordeling door J Bosman-Nieuwkerk uit oosterhout, op 24 mei 2018 (Stelletje)

Prima bediening en service.

Gasten die veel kabaal maakten, zelfs midden in de nacht.

Tip! Mooie omgeving en een trip naar Osnabrück.

8,2

Beoordeling door G Vonck uit Dordrecht, op 24 mei 2018 (Stelletje)

Mooi verblijf, met een gezellig terras en prima eten en drinken.

Tip! Enschede is een leuke stad, met veel gezellige winkels en veel terrassen. Rond de oude markt is veel sfeer. De bus brengt je vanaf het hotel binnen 10 minuten naar het centrum.

7,8

Beoordeling door G.C. Ossendrijver uit Hooglanderveen, op 17 mei 2018 (Stelletje)

Fijne ontvangst, goede service en vriendelijk personeel, en hele goeie bedden!

Minder ie het verkeerde woord, maar het fietsenhok zat erg vol, waardoor onze eigen fietsen er moeizaam bij konden.

Tip! Veel gefiets in een prachtige omgeving. Knooppuntenroute gereden om Enschede. De vele terassen in Enschede waren ook top!

8

Beoordeling door DICKY Ten Kate uit Nieuwleusen, op 16 mei 2018 (Groep)

Mooie omgeving.

Tip! Vliegveld Twente mooi. De bossen erg mooi.Heerlijk gefietst.

8

Beoordeling door Anoniem, op 16 mei 2018 (Stelletje)

Tip! De fietspaden richting Oldenzaal zijn vaak niet verhard, dat kan beter. Hengelo, Enschede, meer verstedelijkt als wij dachten.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 16 mei 2018 (Stelletje)

Vriendelijk personeel en het was er goed.

Tip! Rond vliegveld Twente mooi omgeving om te fietsen. En rond het landgoed ook heel mooi.

9,8

Beoordeling door Anoniem, op 16 mei 2018 (Groep)

We hadden een arrangement geboekt en dat was erg voordeling. Toen werd het ook nog eens heel mooi weer, dus wat wil je nog meer? De ligging van het hotel is ook heerlijk, dicht bij de natuur.

Geen minpunten.

Tip! De theetuinen, een mooi kasteel, het Twinckelt, hele grote bloemen en plantenmarkt, Het Twents Museum. We kwamen tijd te kort.

8

Beoordeling door JHM Knufing uit Lichtenvoorde, op 15 mei 2018 (Stelletje)

Heerlijk gegeten en genoten van de fietstocht rondom Enschede.

Dat de slaapkamer niet op dezelfde verdieping lag dan de badkamer. Je moest ‘s-nachts de trap af als je naar het toilet wilde!

Tip! Buurse zand is een mooi natuurgebied en het fietsrondje rondom Enschede is erg mooi.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 15 mei 2018 (Stelletje)

De omgeving.

Het uitzicht van af de kamer.

Tip! Een mooie stad.

7,8

Beoordeling door B. Van Zanten uit Nijmegen, op 15 mei 2018 (Stelletje)

Sfeervol, gezelligheid.

Op het terras van de Bistro veel bladeren tijdens het eten en wat er uit de bomen waait.

Tip! Omgeving mooi en rust alleen jammer dat de fietsen niet 's avonds afgesloten kunnen worden in een bepaalde ruimte.

8,6

Beoordeling door PETER van Dijk uit Veenendaal, op 12 mei 2018 (Gezin)

8,8

Beoordeling door F.S. Dagan uit Schiedam, op 11 mei 2018 (Gezin)

In eerste instantie kregen we een kamer die wel mooi was maar geen uitzicht had. Daar waren we niet enthousiast over maar we kregen zonder probleem een erg mooie kamer met uitzicht en ook nog een balkon. Het personeel aan de receptie en in de bistro was buitengewoon vriendelijk en behulpzaam.

Tip! We waren op zoek naar een struikelsteentje ter nagedachtenis aan onze oom. Dat steentje konden we eerst niet vinden maar dankzij de hulp van de receptioniste hebben we het struikelsteentje gevonden. Vanaf Hotel de Broeierd kun je fantastisch fietsen zowel naar de Noordoostkant als naar de Zuid-zuidoostkant (Buurse).

8,6

Beoordeling door N. van der Kooij - Uleman uit Maassluis, op 10 mei 2018 (Groep)

De leuke kamer met gezellig zitje trap op fijne slaapkamer. Balkon. Alles was leuk. Sfeer waar je ging eten. Ontbijten weer ergens anders. Heel vriendelijk personeel. Het weekend kan niet meer stuk. Leuke entourage. Het hele Hotel Prima! Prachtig weer het kan niet beter.

Tip! Enschede ook wel prettig ervaren als stad. Paar prachtige tochten gefietst paar uur fijne wandeling gemaakt door natuur gebied. Prima gegeten in het hotel.

8

Beoordeling door C.D. Brevé uit Rotterdam, op 10 mei 2018 (Stelletje)

8,4

Beoordeling door A.W.L. Van der Werf uit Almere, op 6 mei 2018 (Gezin)

De locatie.

Tip! Goede ruime fiets gelegenheid en prima bewoners.

7,4

Beoordeling door A.N. Driebergen uit Noordeloos, op 5 mei 2018 (Gezin)

7,6

Beoordeling door MARJA Jansen-nijman uit Nederland, op 29 april 2018 (Groep)

Prettig personeel, schone kamer, goed ontbijt, goede fietsen.

Het licht wat bij iedere beweging aangaat wanneer je de trap van slaapkamer afdaalt. Hinderlijk voor de medereiziger.

Tip! Rondje Enschede fietsen was een prachtige route. De synagoge is een aanrader. En het tapasrestaurant midden in de stad was goed.

7,6

Beoordeling door O Okkersen uit Doorn, op 19 april 2018 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door HWA Gruijters uit oosterhout, op 18 april 2018 (Stelletje)

Goede aanbieding, gratis parkeren, volop plek. Dicht bij stadion en centrum.

De schuine daken waardoor je vanuit je kamer gelijk tegen het andere schuine dak aankeek. Geen vrij uitzicht of je moest bijgeboekt hebben met balkon. Gemiddeld 50 euro per arrangement duurder.

Tip! Holland casino vlakbij. Vrijkaartje van het hotel. de Broeierd is recent ingelijfd door Fletcher.

9

Beoordeling door C de Vogel uit Schiedam, op 18 april 2018 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door JJ - Moerdijk uit 's-Heer Hendrikskinderen, op 17 april 2018 (Stelletje)

De ontvangst was correct en een snelle afhandeling van de papieren zodat we vrij snel naar onze kamer konden. De kamer was ruim en het buiten zitje, zit nog net onder de overkapping, was prima zo. We hebben het goed naar ons zin gehad. Het ontbijt is maar 1 woord voor, geweldig!! EEN AANRADER VOOR DIE PRIJS

Hotel ziet er in eerste instantie niet aantrekkelijk uit, buiten en binnen zou alles wel een kwastje verf kunnen gebruiken, binnen is het een doolhof van allerlei gangetjes, wanneer je er eenmaal aan gewend bent valt het best mee. Het hotel is volledig ongeschikt voor gehandicapten en rolstoelers.

Tip! Het hotel ligt midden tussen Enschede en Hengelo, beiden op ca 4,5 km aan een grote door gaande weg, in of rond het hotel hoor je niets van deze drukke weg, aan beide kanten zijn er fietspaden.

8

Beoordeling door Anoniem, op 14 april 2018 (Stelletje)

De vriendelijkheid van het personeel en de omgeving van het hotel.

Tip! In de omgeving zijn mooie wandelingen te maken. Bushalte voor het hotel, voor 2 euro ben je in de stad.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 12 april 2018 (Stelletje)

Ruime hotelkamer. Opgeruimd en netjes.

Tip! Fietsen in omgeving.

8

Beoordeling door Anoniem, op 12 april 2018 (Stelletje)

Goed hotel aan de rand van de stad.

Tip! We hebben heerlijk gefietst. De natuur was dichtbij het hotel.

8,2

Beoordeling door C. Nijhoff uit Nieuwegein, op 11 april 2018 (Stelletje)

Mooie kamers, erg schoon. Heel vriendelijk personeel, goed eten, mooie locatie, kortom top.

Tip! Bereikbaarheid van andere plaatsen.

9

Beoordeling door F.J. Juch uit UTRECHT, op 30 maart 2018 (Stelletje)

Uitzicht van de kamer.

Tip! Enschede leuk winkelcentrum.

7

Beoordeling door JOSé Stubbe uit Wijchen, op 21 maart 2018 (Gezin)

10

Beoordeling door Anoniem, op 13 maart 2018 (Stelletje)

Personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Kamer was prettig met fijne stoelen.

Tip! Mooie fietstochten ten noorden en ten zuiden van Enschede.

8,4

Beoordeling door JHA Knops uit Holtum, op 12 maart 2018 (Gezin)

Dicht bij de stad, super vriendelijk en behulpzaam personeel en eten wat top.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 12 maart 2018 (Stelletje)

Lekker dichtbij station. Ruime kamer en goed ontbijt.

Dichtbij verkeersweg. Het raam kan niet open.

7,8

Beoordeling door JH Hulshoff uit Haarlem, op 10 maart 2018 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door J.N. van Bergen uit Bleiswijk, op 7 maart 2018 (Stelletje)

Ruime kamer met goede bedden en prima ontbijt.

Koffiezetapparaat wilde niet en afstandbediening tv.

Tip! Mooi wandelgebied verkend. In Hengelo in gebied Houtmaat heerlijk op natuurijs geschaatst. Wandelingen door Roombeek en centrum.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 6 maart 2018 (Stelletje)

Ruime kamer verdeeld over 2 verdiepingen. Uitstekende dagschotel!

De bedden die uit elkaar schoven.

7,6

Beoordeling door PWM Van Rijn uit ‘T goy, op 6 maart 2018 (Gezin)

Een fijn hotel met zeer vriendelijk personeel.

De metalen tredes op de trap naar slaapkamer.

Tip! Openbaar vervoer vlakbij hotel.

9

Beoordeling door F.A. Leenders uit Uithuizermeeden, op 4 maart 2018 (Stelletje)

Mooi gebouw.

Het bed was niet zo goed.

7,8

Beoordeling door WJ Cornelissen uit nijmegen, op 26 februari 2018 (Stelletje)

Goed hotel in een fijne stad.

Tip! Wij hebben het verblijf gecombineerd met een bezoek aan de schouwburg. Musical Ridder On The Roof. Maar de stad is ook een bezoekje waard. Leuk shoppen en leuke restaurantjes.

8,2

Beoordeling door L.A. van der Wild uit Breda, op 15 februari 2018 (Stelletje)

De locatie en de gezellige gemoedelijke sfeer in het hotel.

Tip! Pak de bus voor het hotel en je bent zo in de stad. Filmhuis Concordia, lekker klein en gezellig.

8,2

Beoordeling door L.J. Rotman uit Heeze, op 15 februari 2018 (Gezin)

Vriendelijk en behulpzaam personeel, goede maaltijden.

Oude televisie.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 14 februari 2018 (Individueel)

Handige ligging, een grote kamer en een prima service.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 20 januari 2018 (Stelletje)

Alles, voldeed aan onze verwachtingen.

Tip! Wij hebben weer een deel van het Marskramer pad kunnen lopen. Ootmarsum bezocht.

8,7

Beoordeling door L. Van der Windt uit Vlaardingen, op 16 januari 2018 (Stelletje)

Rustige locatie en rustieke indruk.

8

Beoordeling door H Stegeman uit apeldoorn, op 2 januari 2018 (Gezin)

Leuke kamers, vriendelijk personeel. Met de bus snel bereikbaar. We gaan zeker nog een keer terug.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 2 januari 2018 (Stelletje)

Een mooie ruime kamer.

Tip! We hebben een aantal musea en de Synagoge bezocht, de moeite waard.

7,8

Beoordeling door KMH Fernhout uit Groningen, op 27 december 2017 (Groep)

Prettig personeel, mooie kamer.

Ligging. Te ver van centrum.

Tip! Cultuur.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 22 december 2017 (Gezin)

De goede service, vriendelijk personeel.

8,4

Beoordeling door P.J. van Drimmelen uit Dordrecht, op 10 december 2017 (Stelletje)

Al hoewel het hotel aan een provinciale weg lag, hadden we hier geen hinder van, het hotel is gezellig ingericht en een heerlijke ruime kamer, prima verblijf verder. We komen zeker nog eens terug!

Tip! Het hotel ligt ongeveer tussen Hengelo en Enschede je zit ook vlakbij een bosrijke omgeving. Mocht je van voetbal houden dan ligt het stadion van FC Twente op loopafstand.

8,2

Beoordeling door L.A.H. Assink-Bonefaas uit Hasselt, op 4 december 2017 (Stelletje)

Heel aardig en behulpzaam personeel. Het hotel op zich zag er erg leuk uit. De kamer was ruim met een gezellig zitje en koffie en thee faciliteit. Schoon! Fijne bedden. Wat ook goed was: voor de deur stopt de bus naar het station/centrum om de 10 minuten. Geen gedoe met parkeren of druk verkeer. Ontbijt was erg uitgebreid. Eten heerlijk en heel gezellig opgediend. Een broodje als lunch erg smakelijk, lekker vers! Al met al een aanrader. We gaan zeker nog een keer naar "De Broeierd". Louise.

Het uitzicht van de hotelkamer.

Tip! Rijksmuseum Twente is een aanrader. Ook slenteren door het centrum met vele terrassen rond de kerk. Winkelen kan ook. Een concert in het Muziekcentrum. Volgende keer gaan we naar Roombeek.

8,2

Beoordeling door A.M. Wessels uit Sleen, op 2 december 2017 (Stelletje)

Een mooi, wat gedateerd uitziend hotel restaurant, mooi verscholen onder hoge eikenbomen. Ligt niet ver van het centrum af. Mooie ruime parkeerplaats. Prima aangekleed ontbijt. Ruime kamers. Ook het restaurant bezocht en het diner was uitstekend. Ook mensen in de bediening waren zeer attent en vriendelijk.

Bij aankomst bleek het koffiezetapparaat op de kamer niet te werken. Een kleinigheid, maar was wel even een momentje vervelend. Hier moet je dan ook weer gelijk achteraan. De bedden lagen niet echt stevig. Wat slap en te veel trampoline-vering. Niet iets waar je een langere tijd op wilt liggen.

Tip! Hebben in die paar dagen het nieuwe winkelcentrum bezocht. Geparkeerd in de geweldige parkeergarage onder het grote plein. Er weer uitrijden werd een stuk lastiger. Nergens een bordje met exit of uitgang. Je scheurt maar wat in het rond en dan kom je er vanzelf een keer. Hier moet de gemeente wat aan doen. Wij zijn zeker niet de enige. Trouwens een heel mooi winkelcentrum en ook gedeeltelijk overdekt.

7,7

Beoordeling door Anoniem, op 29 november 2017 (Gezin)

We hebben het hotel als zeer plezierig ervaren. Gelukkig hadden we mooi weer en hebben we prachtig kunnen fietsen, want Enschede viel een beetje tegen. De Twentse Welle was wel de moeite waard. Het personeel was ook zeer behulpzaam met het extra regelen van 2 tandems i.v.m. kleine kinderen.

7,8

Beoordeling door D. Schuurman uit Oldebroek, op 10 november 2017 (Groep)

Mooie ruime kamer. Leuk boven slapen.

Verkeersgeluid en parkeerruimte tijdens de voetbalwedstrijd.

Tip! Veel gefietst, mooie omgeving. o.a Delden is een leuke plaats.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 26 oktober 2017 (Stelletje)

Het bad.

De zwakke ventilatie in de slaapkamer.

Tip! We hebben leuk gewandeld over het universiteitsterrein.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 17 oktober 2017 (Stelletje)

Perfecte kamer en perfect ontbijt en diner.

Locatie iets minder.

Tip! Centrum Enschede en outlet Ochtrup waren pluspunten.

8,4

Beoordeling door O de De Ruiter uit Benthuizen, op 17 oktober 2017 (Gezin)

Een heerlijke ruime kamer en het personeel, zowel in het hotel als restaurant, verdienen een tien.

Tip! Het ligt vlakbij het station, we zijn naar het technisch museum en Ootmarsum geweest.

9,6

Beoordeling door Anoniem, op 16 oktober 2017 (Gezin)

7,8

Beoordeling door A.T.J.M. van Poppel uit Etten-Leur, op 11 oktober 2017 (Gezin)

Dat we ongehinderd aan de tafel in de hal een spelletje konden spelen.

Dat zijn de volgende punten: Het vlees bij het diner in het restaurant was koud. Dit hebben we ook aangegeven, maar is niets meegedaan. Het vlees is niet eens teruggenomen om op te warmen. De handdoeken in de badkamer waren dun, gaten erin. Als deze opgevouwen bij het hotel binnenkomen, dan kun je dat niet zien.

Tip! Mooie wandelomgeving in De Lutte. Verder een mooie omgeving qua natuur. Vanwege het weer weinig gezien.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 1 oktober 2017 (Gezin)

Mankeert niets aan.

De weg naast het hotel.

7,8

Beoordeling door H.T.A. Broekman uit Heesch, op 1 oktober 2017 (Stelletje)

Knus met verschillende gebouwen aaneen geschakeld.

Ligging vooral bereikbaarheid was moeilijk, vooral als je er de eerste keer komt.

Tip! Mooie omgeving. Prima om er tevfietsen. Gezellig centrum heeft Enschede.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 30 september 2017 (Stelletje)

Rust en ruimte. Prima locatie en goede verzorging.

Wegen om er op en af te komen niet direct duidelijk aangegeven.

Tip! Landgoed Twikkel in Delden en de oliemolen in Delden zijn erg leuk om te bezoeken met leuke uitleg. Omgeving ideaal om te fietsen.

8,2

Beoordeling door A van den Hoven uit Groot Ammers, op 27 september 2017 (Stelletje)

Goede Kamer. Aardig personeel. Schoon. Eten was ZEER lekker

8

Beoordeling door Anoniem, op 26 september 2017 (Stelletje)

Gezellig hotel, vriendelijk personeel. Mooie tochten gefietst.

8,2

Beoordeling door J.A. van Meulen uit Barendrecht, op 26 september 2017 (Stelletje)

Dat s´nachts dronkenlappen luidruchtig door de gang liepen en ons wakker maakten.

7,4

Beoordeling door J.M. Janssen uit Eindhoven, op 25 september 2017 (Stelletje)

Een mooie ligging. Een mooie rustige grote slaapkamer inclusief kluisje. Leuk personeel.

Tip! We hebben mooie routes gefietst, voornamelijk door de natuur.

10

Beoordeling door Anoniem, op 25 september 2017 (Stelletje)

De rust en prima verzorging.

Niets op aan te merken.

8,2

Beoordeling door A.J.M. Steffens uit Utrecht, op 24 september 2017 (Stelletje)

Het restaurant, met prima service.

Trapmaantjes naar de slaapkamer.

Tip! Enschede is een leuke en gezellige stad. We hebben de stad Gronau bezocht en daar was een stadsfeest. Dit was erg leuk.

8,2

Beoordeling door E Boshuis uit Maartensdijk, op 23 september 2017 (Groep)

6,5

Beoordeling door Anoniem, op 23 september 2017 (Stelletje)

We hadden een prachtige kamer, beneden 2 fauteuils, Nespresso koffiezetapparaat, koelkast en een boxspringbed. En een plek voor de hond!

Tip! Lutterzand en Twickel, mooie tips van de hotelmedewerkers.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 22 september 2017 (Stelletje)

Wij waren erg tevreden over het hotel, de kamer, het personeel en het ontbijt.

Het hotel was wat lastig te bereiken.

Tip! Mooie natuurrijke omgeving.

7,8

Beoordeling door G van Bart uit Maarssen, op 22 september 2017 (Gezin)

Een mooie ruime kamer, het hotel op fietsafstand van het centrum. Overige fietsmogelijkheden en zeer prettig dat onze hond ook welkom was. Tot slot ook nog uitstekende diners.

Tip! Het centrum van Enschede, de authentieke boerderijen en de maisvelden.

8,4

Beoordeling door A G van Deelen uit bemmel, op 22 september 2017 (Gezin)

Een goede kamer.

Tip! Mooi fietsgebied.

8,2

Beoordeling door P Steffens uit Delft, op 21 september 2017 (Stelletje)

Dat er een zitkamer en een slaapkamer was.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 21 september 2017 (Gezin)

De ruime kamer, koelkast, koffie-en theefaciliteiten.

9

Beoordeling door Anoniem, op 21 september 2017 (Stelletje)

De steden Enschede en Almelo.

Tip! Mooie omgeving, met talrijke kastelen en landgoederen.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 21 september 2017 (Stelletje)

Goed ontbijt en goede bistro. Gunstige ligging, goed basis voor mooie fietsroutes.

8

Beoordeling door Anoniem, op 20 september 2017 (Individueel)

Mooie ligging, mooie omgeving om te fietsen.

Tip! We hebben 3 dagen gefietst in omgeving Enschede. Nieuwe wijk Roombeek indrukwekkend.

9

Beoordeling door F.H.A. Kottier uit Lemmer, op 19 september 2017 (Gezin)

Ppakket aanbieding. Goede kamer voor minder validen. Diner prima. Parkeren gehandicapten vlak bij de ingang. Bediening vriendelijk en behulpzaam.

Tip! Synagoge Enschede, zeer de moeite waard.

7,6

Beoordeling door J.O.H. van den Ende uit Bleiswijk, op 19 september 2017 (Gezin)

Omgeving.

Tip! Heerlijke fietsomgeving.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 19 september 2017 (Groep)

Voelde me een echte gast. Zeer betrokken personeel, en erg aardig.

Gelegen aan een drukke weg, het geluid. Wel strategische ligging.

Tip! Mooie omgeving.

8

Beoordeling door M Innemee uit Nieuwekerk a/d IJssel, op 17 september 2017 (Stelletje)

De omgeving, veelzijdig. Zijn naar Duitsland geweest naar Enschede. Hebben ook nog gewandeld.

Ik vond de directe omgeving wat minder had meer het idee dat het vlak bij een bos lag. Wij hebben wel een mooi wandeling op de campus gemaakt. In mijn opinie ligt het hotel op een bedrijven terrein. Toen wij aankwamen dacht ik echt dat wij verkeerd zaten.

8

Beoordeling door Anoniem, op 12 september 2017 (Stelletje)

Receptie. Personeel. Kamer.

9,6

Beoordeling door F. J. A. van de Moosdijk uit Someren, op 11 september 2017 (Stelletje)

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 4 september 2017 (Groep)

Gezellig en gemoedelijk.

Via een trap naar de slaapgelegenheid.

Tip! Heel gezellig in Enschede.

9

Beoordeling door L Aland-Krom uit Ijmuiden, op 4 september 2017 (Groep)

Mooie ruime kamer. Uitstekend ontbijt.

Tip! Mooie fietsroutes. Nabij gezellige stad Enschede.

10

Beoordeling door W.J.J.M. Mooijman uit Den-Haag, op 28 augustus 2017 (Gezin)

Goed hotel en rustig.

Tip! Goede fiets omgeving.

8,6

Beoordeling door M Duijkers uit Zoetermeer, op 27 augustus 2017 (Stelletje)

Aardig personeel, schone kamer. Lekkere bedden. Dicht bij centrum Enschede. Fijne tuin erbij met goede stoelen.

Wij hadden een kamer met beneden een 'zitkamer' en boven het slaapgedeelte. Als wat ouderen hebben wij wat moeite met traplopen. Maar het zag er allemaal wel mooi en verzorgd uit.

8,5

Beoordeling door AC Olland - Hoep uit Hattem, op 27 augustus 2017 (Individueel)

Alles.

Tip! Heel Twente is zeer aan te bevelen, we bezochten Delden, Ootmarsum, Enschede (prachtige synagoge en zeer aan te bevelen museum) Borne, Oldenzaal en Losser.

9,6

Beoordeling door J.W. Wortelboer uit Hoofddorp, op 24 augustus 2017 (Gezin)

Fijn hotel met mooie ruime kamers, attent personeel, een heerlijke bistro en een fantastisch ontbijtbuffet. Een feestje!

Tip! Genoten van Ootmarsum en de prachtige oude stad Deventer.

8,7

Beoordeling door A Thalen uit Kortehemmen, op 24 augustus 2017 (Stelletje)

Mooie rustige omgeving.

We hebben heerlijk kunnen fietsen.

Tip! Mooie rustige omgeving met prima fietsmogelijkheden.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 23 augustus 2017 (Stelletje)

Leuke kamer met slaapkamer op verdieping.

8,8

Beoordeling door W.J.R. de Jonge uit Oss, op 21 augustus 2017 (Groep)

8

Beoordeling door J Van den Berg uit Twello, op 20 augustus 2017 (Gezin)

Het is een goede locatie om te gaan fietsen.

De slaapkamer was erg warm, er was wel een ventilator aan het plafond .Deze gaf onvoldoende verkoeling. In de kamer was geen ventilator. Jammer dat je tegen de schuine daken aan kijkt.

Tip! Enschede is een leuke stad om te winkelen. Er zijn verschillende leuke fiets routes.

7,6

Beoordeling door M.E Raymakers uit mijdrecht, op 19 augustus 2017 (Individueel)

Heerlijk paar dagen eruit in onbekende omgeving.

9,2

Beoordeling door JCR Kooijmans uit wassenaar, op 17 augustus 2017 (Stelletje)

De ligging van het hotel en de vriendelijkheid van de medewerk(st)ers, het ontbijtbuffet en het diner waren zo als het hoort.

Tip! Ligt aan de rand van Enschede richting Hengelo en vlak bij de Grolsch veste, het stadion van FC Twente, in het kennispark waar veel ruimte is in de parken.

9

Beoordeling door L. Sneller uit Elburg, op 17 augustus 2017 (Stelletje)

Mooie locatie, fijne grote kamer, prima ontbijt, en vriendelijk personeel! Prijs was redelijk.

Prijs was royaal!

Tip! Leuke omgeving, dicht bij de grens met Duitsland!

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 14 augustus 2017 (Gezin)

Ligging.

Drukke weg, verkeersgeluid.

Tip! Fietsmogelijkheden, fietsknooppuntenroutes, achterland Twente.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 6 augustus 2017 (Gezin)

Konden er lekker eten.

Uitzicht van de kamer.

Tip! Veel fiets mogelijkheden.

7,4

Beoordeling door G Janssen uit Heteren, op 6 augustus 2017 (Stelletje)

8

Beoordeling door L.J. Gerritsen uit ALPHEN AAN DEN RIJN, op 4 augustus 2017 (Gezin)

Ruime nette kamer met goede zit mogelijkheid.

9

Beoordeling door Anoniem, op 2 augustus 2017 (Stelletje)

Een goede sfeer.

Het uitzicht vanuit kamer 117 was niet echt gezellig.

Tip! Musea, Ootmarsum.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 29 juli 2017 (Stelletje)

Grote kamers prima ontbijt.

9,8

Beoordeling door Anoniem, op 29 juli 2017 (Stelletje)

Tip! Delden en Landgoed Twickel.

8,2

Beoordeling door T.W. Wessels uit Zuidwolde, op 29 juli 2017 (Stelletje)

Na een vergissing toch alle moeite gedaan door de receptioniste om ons volgens afspraak de kamer te leveren. Sfeervol geheel.

Tip! Waren op bezoek aan familie en vrienden in de regio.

9

Beoordeling door JAN Theys uit Heist op den Berg, op 26 juli 2017 (Gezin)

Zee goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Tip! Goed gelegen voor fietstochten.

9,4

Beoordeling door TH Jacobs uit Cuijk, op 22 juli 2017 (Stelletje)

Het uitzicht op de kamer; kijk tegen planken en pannen aan. Kom hier door hier niet terug. ook al is het een aan bieding voor dit bedrag heb ik wel betere kamers elders gehad.

6,6

Beoordeling door Anoniem, op 21 juli 2017 (Gezin)

Sfeervol hotel.

De ligging, op een bedrijventerrein.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 18 juli 2017 (Stelletje)

8,6

Beoordeling door R.F.J. Van der Kaa uit Den Haag, op 18 juli 2017 (Stelletje)

6,6

Beoordeling door M Van Binsbergen uit Tiel, op 18 juli 2017 (Gezin)

Leuke kamer met slaapkamer separaat van de zit faciliteit en badkamer een etage lager.

Tip! Leuk even de stad in, in Enschede.

9

Beoordeling door L van der Wulp uit 's-Gravendeel, op 11 juli 2017 (Stelletje)

Ootmarsum is een aanrader. In Tubbergen staat een basiliek met prachtige gebrandschilderde ramen. Ze zijn door 1 familie gemaakt in 5 generaties, heel bijzonder. De omgeving is erg mooi evenals de tuinen om de universiteit.

De splitlevel kamer is niet erg comfortabel vooral op onze leeftijd; 70+.

7,6

Beoordeling door R. Huibers uit Haarlem, op 3 juli 2017 (Stelletje)

Het verrassende. Alles was prima geregeld.

Tip! Fijne fietsomgeving.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 28 juni 2017 (Gezin)

Leuke omgeving, goede kamer, vriendelijk personeel, goed eten.

Tip! Wij houden van leuke tochten per auto via de binnenwegen en kleine plaatsjes. Zijn ook via Duitsland diverse routes gevolgd.

9

Beoordeling door Anoniem, op 23 juni 2017 (Gezin)

Fijne koele kamer met een terras en buiten meubilair.

Bij het arrangement zat een hoofdgerecht, maar de bij gerechten waren erg duur.

Tip! Heerlijk gegeten bij de Griek in Enschede, zeker een aanrader.

7

Beoordeling door Anoniem, op 23 juni 2017 (Stelletje)

Het hotel is top en verzorging is prima vriendelijk personeel. En gehoor gegeven om geen trap te hoeven lopen.

Tip! Mooie omgeving, veel fiets mogelijk heden en met 10 min. op de fiets minden in het centrum.

10

Beoordeling door Anoniem, op 12 juni 2017 (Gezin)

Overnachting.

's Avonds niets te doen.

Tip! Casino.

7,8

Beoordeling door J.H. Verheijen uit Leiderdorp, op 8 juni 2017 (Gezin)

Wij met z'n negenen: wij, twee kinderen met aanhang en drie kleinkinderen en nog twee honden. Fijn vond ik de vier kamers naast elkaar. Het diner op de eerste dag was prima en ik werd (omdat ik die dag jarig was) verrast met, als nagerecht, met een vuurspuwende taart.

Tip! Maak een fietstocht door de prachtige omgeving.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 7 juni 2017 (Stelletje)

Attent personeel, goede (upgrade) kamer, ontbijt en diner prima in orde. Bij het ontbijt verse jus de orange dat kom je niet veel meer tegen. Was een heel prettig verblijf, geen minpunten. Was even wennen een hotel vlak bij UT en het science park.

Tip! Bus naar het centrum stop vlak bij het hotel, dus geen gezoek naar parkeergarages e.d. Enschede is een leuke stad om te winkelen.

8,4

Beoordeling door MC de Raad-Fortuijn uit Culemborg, op 5 juni 2017 (Stelletje)

Mooie fietsomgeving, rustig hotel.

Enschede is er druk vooral met fietsende studenten.

Tip! Buiten Enschede kan je heerlijk fietsen.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 3 juni 2017 (Groep)

7,4

Beoordeling door S Friese uit Breda, op 2 juni 2017 (Gezin)

Prima hotel, goede kamer, vriendelijk personeel, goede keuken.

8,6

Beoordeling door WMA Henselmans uit Leende, op 29 mei 2017 (Gezin)

Alles naar wens!

Tip! Bezoek aan Ootmarsum.

8

Beoordeling door Anoniem, op 25 mei 2017 (Groep)

Goede kamer. Er was een muziekavond op vrijdag. Dat vonden we minder vanwege geluidsoverlast. Moet je niet doen in een hotel! Voor het overige een plezierig verblijf.

Tip! Enschede is de moeite waard. Een bezoek aan Bad Bentheim is goed te doen.

7,8

Beoordeling door L.H Ruitenberg uit Zwijndrecht, op 24 mei 2017 (Stelletje)

Eetzaal, parkeren, ijskast.

8,2

Beoordeling door JORIS Denoo uit Kortemark, op 21 mei 2017 (Stelletje)

Hotel; vriendelijke ontvangst, ruime kamers en een heerlijk ontbijt. Restaurant De Broeierd; Zeer goede ontvangst in een gezellig interieur en heel lekkere verfijnde menu's. Voor het eten worden duidelijk kwalitatief zeer goede ingrediënten gebruikt. Voor wie iets niet lust, wordt onmiddellijk een ander gerecht voorgesteld. De wijnen zijn top en passen perfect bij de gerechten. Ook op de bediening is niets aan te merken. Beslist een aanrader. Prijs - kwaliteit één van de betere restaurants in de ruime omgeving.

Tip! Enschede een gezellig stad.

8,4

Beoordeling door A B M Ruijter Buijsman uit Venhuizen, op 20 mei 2017 (Groep)

7,8

Beoordeling door F.O. Wilken uit Hoofddorp, op 13 mei 2017 (Gezin)

Plezierige en behulpzame receptionisten aan de balie en uitstekende keuken met goed adviserend personeel. Grappig vonden we ook, dat we een maisonnettekamer hadden met beneden een bank, kasten en tv en boven de slaapkamer, gelukkig ook met tv, zodat mijn wederhelft boven naar series kon kijken en ik beneden naar voetbal.

Tip! We hebben 3 dagen steeds gefietst - 60 km per dag - waarbij de fraaie omgeving van Enschede ons is opgevallen. Ook een tocht langs de Duitse grens gemaakt, waarbij ons opviel, dat aan de Nederlandse kant alle knooppunten duidelijk met bordjes werden aangegeven bij richting verandering, maar dat onze Duitse vrienden met veel tekst werken om van A naar B te komen, hetgeen we duidelijk niet zo klantvriendelijk vonden. Als Duitsland zich als fietsland wil profileren zullen ze toch 1 op 1 het KNP-systeem van België en Nederland moeten overnemen!

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 3 mei 2017 (Stelletje)

Prima hotel.

Geluid op de gangen in de nacht.

Tip! Rustige omgeving, stad goed te bereiken met openbaar vervoer.

8,2

Beoordeling door J.M. Veldhuizen uit Nuenen, op 2 mei 2017 (Stelletje)

8,4

Beoordeling door P.W.H. Meekel uit Almere, op 2 mei 2017 (Gezin)

Vriendelijk personeel.

Mijn kamer was naast de housekeeping kamer. Was wat rumoerig.

8

Beoordeling door JJ Rolff uit siebengewald, op 1 mei 2017 (Gezin)

8,6

Beoordeling door G de Weerd uit Kaatsheuvel, op 29 april 2017 (Gezin)

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 28 april 2017 (Stelletje)

Authentiek kenmerken boerderij! Heel mooi. En heerlijk gedineerd.

Bereikbaarheid wandelgebied.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 18 april 2017 (Stelletje)

De mooie ruime kamer , het uitgebreide ontbijt en de bistro, waar men heerlijk kan eten.

De lift, die bleef hangen toen wij er in stonden, maar na meerdere malen op de knop te hebben gedrukt, kwamen we toch beneden. Gemeld bij de receptie, waarna het briefje "defect" werd opgehangen. Wij bleken niet de enige gasten te zijn met deze ervaring. Het gaf even een beklemmend gevoel. Maar eind goed, al goed. De informatie bij de receptie, zou iets beter kunnen.

Tip! Voor voetballiefhebbers ligt het stadion op een steenworp afstand. Ootmarsum is zeker een bezoek waard. Ook Nordhorn in Duitsland is heel leuk, alleen moet men niet op Goede Vrijdag gaan als alles gesloten is. Dat was ons niet verteld bij de receptie. Verder een prachtige omgeving.

8,2

Beoordeling door S.Y. de Vos uit De Bilt, op 13 april 2017 (Stelletje)

Alles is geweldig!

9,2

Beoordeling door H.M.M. Goos uit Herpen, op 13 april 2017 (Stelletje)

Prima kamer en restaurant.

Wisselende ervaring met personeel; 1e avond zeer vriendelijk en accuraat, maar bij 2e avond in restaurant werd er bv. laat gereageerd of was men vergeten een bestelling op te nemen. De prijzen van de drank zijn aan de hoge kant. Verhouding prijs/kwaliteit van het eten is wisselend afhankelijk van je hebt gekozen (dus goed maar ook minder goed).

Tip! Ootmarsum en Bad Bentheim zijn de moeite waard.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 11 april 2017 (Stelletje)

Gemoedelijk en gezellig.

Tip! Grolsch Veste op loopafstand en ook de TU Enschede.

8

Beoordeling door NC van Delft-Benschop uit Reeuwijk, op 5 april 2017 (Stelletje)

High Wine die we bij de reservering geboekt hebben. Was zeer uitgebreid met 5 wijnen en 5 bijpassende gerechtjes.

Kamer was zeer gehorig. Muziek van de bruiloft op de begane grond gaf veel overlast in onze kamer op de 2e etage. Het diner dat bij het arrangement was inbegrepen bleek allen een hoofdgerecht te omvatten. Voorgerecht en toetje moesten door ons zelf betaald worden.

7,6

Beoordeling door R.P. Verhage uit Rotterdam, op 29 maart 2017 (Stelletje)

Goede verhouding prijs/kwaliteit.

Tip! Dichtbij Duitsland voor trip.

8

Beoordeling door Anoniem, op 29 maart 2017 (Stelletje)

Goede uitval basis voor diverse activiteiten. Shoppen, wandelen, fietsen.

Tip! Bushalte vlak in de buurt, brengt je in no- time in hartje Enschede of Hengelo.

8,2

Beoordeling door M de Klein uit Nijmegen, op 25 maart 2017 (Stelletje)

Lekker rustig.

Uitzicht op de rookafvoerpijp van de keuken. Sowieso geen uitzicht ( kamer 130).

Tip! Enschede is een verrassing! Mooie stad en leuke musea en mooie (nieuwe) wijk. Rijksmuseum en Twentse Welle (textielfabrieken).

6,8

Beoordeling door A Bongaards uit Zuid-Beijerland, op 23 maart 2017 (Gezin)

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 21 maart 2017 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 21 maart 2017 (Stelletje)

De leuke ruime zitkamer, helaas met uitzicht op dakpannen en de slaapkamer boven helaas.

Zonder toilet op de bovenverdieping. Voor oudere personen zou dat een probleem kunnen zijn. Attent zou zijn dit even te vragen.

Tip! De directe omgeving is stedelijk/zakelijk. Voor een mooiere omgeving moet je iets verder rijden, bv. stadjes in Duitsland of het vennengebied.

8,2

Beoordeling door S.N Osinga uit Nijland, op 20 maart 2017 (Stelletje)

Dichtbij de stad,rustig en prachtige omgeving.

Tip! Wij waren niet eerder in Enschede, maar waren wel benieuwd naar deze stad en ommelanden. De wijk Roombeek en musea waren zeer de moeite waard. Binnenstad minder aantrekkelijk, hoewel het weer fantastisch was voor de tijd van het jaar. Wel veel terrassen en daar hebben we van genoten. Munster was zeer de moeite waard en betrekkelijk dicht bij.

8

Beoordeling door À H M Kapitein van Miert uit Breda, op 16 maart 2017 (Stelletje)

Leuk hotel en heel vriendelijk personeel. Ideale ligging tussen Hengelo en Enschede.

8,4

Beoordeling door J. van Dijk uit Barendrecht, op 15 maart 2017 (Stelletje)

Wij hadden een grote kamer, ruim en goed ingericht met prima bedden.

Tip! De synagoge in Enschede was indrukwekkend. We hebben zeer genoten van de expositie in het rijksmuseum Twente over de Renaissance.

9

Beoordeling door Anoniem, op 9 maart 2017 (Stelletje)

Bedden waren behoorlijk slecht , te zacht met kuil. Split level niet aangenaam, ongezellige ruimte en ongemakkelijke stoelen. Tip: bankje.

6,6

Beoordeling door Anoniem, op 7 maart 2017 (Stelletje)

Het vriendelijke personeel. Het heerlijke eten. De ambiance. Het was geweldig!

Dat we zonder dat we het wisten een trap in onze kamer hadden. Wij zijn al wat ouder en vinden de traptreden met ijzer en harde noppen niet geschikt om s' nachts naar het toilet te gaan.

Tip! Het hotel was een oude boerderij met foto's hoe het vroeger was. Verder hebben we een wandeling gemaakt, beschreven en uitgeprint bij de receptie naar buitenplaats "De Tol". Wij zijn op familiebezoek geweest in Hengelo en daar een arrangement aangeplakt bij Hotel de Broeierd.

8

Beoordeling door ANNE Van Damme uit Hever - Schiplaken, op 4 maart 2017 (Stelletje)

Ruime kamer en vriendelijk personeel.

Tip! Je kan er heerlijk fietsen. Prachtige routes door bossen en langs weides. Mooie natuur en super rustig.

8,6

Beoordeling door A van de Beek uit Barneveld, op 1 maart 2017 (Stelletje)

Goed Hotel. Prima locatie.

Bij de dagschotel zou zeker een bak salade of groente bij horen, nu erg summier.

Tip! Enschede zeer mooie stad om te shoppen. Almelo ook leuke winkel stad. Mooie omgeving voor een fietstocht.

7,6

Beoordeling door F.J. Bijl uit Tietjerk, op 28 februari 2017 (Stelletje)

Ruime kamer zeer attent personeel.

Tip! Mooie expositie in museum met Italiaanse schilderijen. Mooie omgeving.

7,7

Beoordeling door M. DE Gaay M. de Gaay Fortman uit Rome, op 5 januari 2017 (Stelletje)

De sneeuw.

Vanaf 20:00 uur is de keuken gesloten.

Tip! Delden.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 5 januari 2017 (Stelletje)

Fijn hotel met een grote eigen parkeerplaats. Het hotel ligt vlakbij de universiteit. Vriendelijk ontvangst. We kregen een gratis upgrade naar een grotere split-level kamer. Heel schoon, goede bedden, eigen balkon en een grote badkamer. Goede wifi, lekker rustig (geen buren gehoord). Een geweldig uitgebreid ontbijt. Er is een prima bistro bij het hotel. Lekker eten, maar niet goedkoop.

Je moet wel met de auto naar het centrum van Enschede.

Tip! Uitstapjes naar Bad Bentheim, Münster, Oldenzaal en het centrum van Enschede. Er is genoeg te beleven in de omgeving, eigen auto is wel noodzakelijk.

8,8

Beoordeling door J. Warmink uit Apeldoorn, op 8 december 2016 (Gezin)

Ter gelegenheid van ons 50-jarig huwelijksjubileum hebben wij met kinderen en kleinkinderen daar gelogeerd (4 kamers). De ontvangst was zeer vriendelijk en het jubileum echtpaar werd flink in het zonnetje gezet. Wij hebben bij De Broeierd een zeer geslaagd verblijf gehad.

7,8

Beoordeling door H.J.G. Bijkerk-Horsman uit Hoevelaken, op 19 november 2016 (Groep)

De ligging van het hotel en de bouwstijl. Snelle verbinding met Enschede per bus. Bossen om te wandelen dichtbij.

Tip! Mooie dorpjes in de buurt. Een bezoek aan Ootmarsum gebracht. Ook Losser bezocht. Op zondag een bezoek gebracht aan de Joodse Synagoge, heel mooi! Komen in het voorjaar zeker terug.

8

Beoordeling door Anoniem, op 8 november 2016 (Gezin)

Grote kamer, heerlijk bed en een super dagschotel.

In de advertentie stond. Twee overnachtingen, twee keer ontbijt en eenmaal een diner. Het diner bleek een dagschotel te zijn.

Tip! Twente museum, plaatsen Denekamp en Ootmarseum.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 5 november 2016 (Stelletje)

Alles was prima in orde en ik kan over ons korte verblijf geen verbeterpunten aangeven.

Tip! Heel handig is de bushalte voor de deur, zodat je binnen 10 minuten in het centrum van Enschede bent. Heel groot winkelplein en leuke horeca.

8,6

Beoordeling door A.F van Boven uit Gemonde, op 1 november 2016 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 31 oktober 2016 (Stelletje)

Royale kamer, prima ontbijt. Een bushalte voor de deur naar Enschede centraal of Hengelo centraal.

Het weer werkte niet mee.

Tip! Rijksmuseum Enschede, gezellige horeca in het centrum.

7,2

Beoordeling door P.H.L. Westenberg uit Arnhem, op 30 oktober 2016 (Stelletje)

De bijbehorende bistro.

De kale kamer.

Tip! Musea te over in die streek.

6,6

Beoordeling door Anoniem, op 28 oktober 2016 (Gezin)

Schone kamers. Fietsenstalling.

Het personeel bij het ontbijt had erg veel tijd om met mekaar te keuvelen en zag niet de hulp die nodig was elders. Tafellaken met grote sapvlek lag de volgende dag nog op de tafel met kannen sap!

Tip! Mooie fietsomgeving, brede fietspaden.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 22 oktober 2016 (Stelletje)

Rust, ruimte, gemoedelijke sfeer.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 21 oktober 2016 (Stelletje)

Aangenaam verblijf, schone comfortabele kamer, douche, bad en toilet. Goede verlichting in de badkamer. Voldoende kastruimte. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. In de grote barruimte kun je rustig zitten met een drankje. De brasserie serveert goed eten.

Een nadeel was dat de klapramen geen horren hebben, zodat ze 's nachts niet open kunnen blijven. Maar was dat wel zo geweest, dan zou het geluid van de weg toch te storend zijn. Er is een waterkoker met voldoende koffie zakjes, maar helaas is het aanbod aan theezakjes matig als je niet van thee met smaakjes houdt. Info over wandelroute was niet beschikbaar bij de balie. De directe omgeving is weinig inspirerend: kantoren en het stadion van FC Twente.

Tip! Het Twents Museum in Enschede is interessant, mooie tentoonstellingen, goeie horeca. Rond Bad Bentheim in Duitsland zijn wat wandelroutes. Het kasteel kan worden bezichtigd.

8

Beoordeling door J.L. Flach uit Numansdorp, op 20 oktober 2016 (Stelletje)

Wij zoeken een basis van waaruit we gaan fietsen. Geschikt hotel daarvoor. Konden onze fietsen in de overdekte en 's-nachts afgesloten fietsenstalling goed kwijt. Kamer is goed keuring. Ontbijt liet niets te wensen over. 's-Avonds goed plekje om te dineren in de bistro.

Jammer dat het hotel geen zwembad of sauna heeft, is na de sportieve inspanning overdag wel lekker om je daarin te kunnen ontspannen.

Tip! Leuke omgeving om iets per fiets te ondernemen. Wij zijn op de ATB op zoek gegaan naar ATB routes, welke wij via internet hadden gevonden. De weg naar de routes zou wat beter aangegeven kunnen worden. ATB routes waren goed.

7,4

Beoordeling door R Klein schiphorst uit Zwaag, op 17 oktober 2016 (Stelletje)

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 5 oktober 2016 (Stelletje)

8

Beoordeling door JHLL Bakker uit oud beijerland, op 25 september 2016 (Stelletje)

Heerlijke fietstocht gemaakt (rond het vliegveld).

Tot twee maal toe midden in de nacht brand alarm gehad, waardoor wij de eerste nacht geen oog meer dicht hebben gehad. Natuurlijk is het voor het hotel overmacht, maar daar hoeven de gasten toch niet de dupe van te worden? Ik had zeker van een Hampshire hotel een leuke tegemoetkoming verwacht b.v een kortingsbon bij een volgende boeking. Nu kregen wij een gratis kopje koffie.

Tip! Op steenworp van het voetbalstadion en van een prachtige omgeving, vlakbij het centrum. Met de auto ben je vlakbij tal van leuke plaatsjes zoals het kunstenaars dorpje Ootmarsum en de prachtige fietstocht Holtenberg.

8,6

Beoordeling door WA Manders uit Hoogvliet, op 20 september 2016 (Gezin)

Bij het arrangement was een dagschotel. Je stelt je in op middelmatig. 1 persoon at vegetarisch en dat was zeer goed. Maar de rib-eye was ver onder de maat. Afsnijdsel. Een ribeye kan natuurlijk ook niet voor dat geld maar geef in ieder geval iets anders behoorlijks dan.

Tip! Bad Bentheim en het Outletcentrum in Ochtrup. Ong. 20 minuten met de auto.

9

Beoordeling door D Polinder uit NUNSPEET, op 19 september 2016 (Stelletje)

Op de dag van vertrek gingen we uitchecken en betalen. We vonden de rekening erg laag, en bij nader inzien kwamen we tot de ontdekking dat het heerlijke eten wat we de avond ervoor genuttigd hadden niet op de rekening stond. Toen we daar melding van maakten bij de receptie, en zeiden dit toch nog wel te willen betalen, was de receptioniste erg verbaasd. Dus erg aardig en leuk van "de Broeierd", maar niet te vaak deze 'cadeautjes' geven want dan komt het niet goed met dit hotel.

Tip! Heerlijke fietsomgeving.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 19 september 2016 (Stelletje)

Het mooie weer.

Beetje moeilijk bereikbaar voor onbekenden, i.v.m. fietspaden, fietsstraten e.d.

Tip! Natuurgebied De Snippert om te wandelen.

7,8

Beoordeling door J.G van der Velde-Kaijim uit Zwijndrecht, op 18 september 2016 (Stelletje)

Vriendelijke ontvangst. Ruime kamer en badkamer met douche en bad. Heerlijk die ventilator boven bed. Bed lag prima. Fijn ontbijt.

Weinig groente bij de dagschotel. Personeel dat rond liep bij het ontbijt, wensten ons geen goedemorgen, maar misschien dachten ze dat ze ons al hadden begroet.

Tip! Zijn helaas maar 1 nacht geweest, daar mijn man een slijmbeursontsteking in zijn heup kreeg.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 14 september 2016 (Gezin)

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 14 september 2016 (Stelletje)

Hotel was erg gezellig en mooi ingericht. Fijn terras om buiten te zitten. Op fietsafstand van Enschede. Fantastisch ontbijt. Keurige kamer met ruime voorzieningen. Koffie en thee mogelijk op kamer. Aardig en behulpzaam personeel.

Enige nadeel was het verkeerslawaai 's nachts aan de achterzijde waar onze kamer was. Snoeihard optrekkende auto's en motoren!

Tip! Festival Gogbot was interessant. Daarnaast is het Rijksmuseum Twenthe in Enschede zeer de moeite waard! Enschede heeft een geweldig winkelaanbod en veel gezellige horeca. Het is ook mogelijk om fietsroutes te rijden richting Duitsland.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 13 september 2016 (Stelletje)

Prettig om verre vrienden te bezoeken zonder bij hen te overnachten. Alles was luxer dan we hadden verwacht en als geheel waren we toch tevreden hoor.

Dat kamer alleen maar met een enorme vin iets minder warm was te krijgen. Geen ramen die 's nachts open konden en verder was kamer met zitje beneden en slaapgelegenheid boven, met een trap die voor nog ouderen dan wij (76+78) moeilijkheden zou opleveren. Hadden het beter gevonden als dit van te voren was meegedeeld. Verder een enorm piepende badkamerdeur (bij toiletbezoek 's nachts zeer irritant).

Tip! 't Ging zuiver om bezoek aan vrienden.

8,2

Beoordeling door MG Best uit Utrecht, op 13 september 2016 (Stelletje)

Het hotel opzich was mooi we hadden een upgrade naar een deluxe kamer. Wat ons erg beviel tijdens dit verblijf was het uitgebreide ontbijt. Personeel erg behulpzaam en vriendelijk. Op enkel wat kleine spinnetjes bij de voordeur was de kamer schoon. Goede bedden,handdoekenservice ook goed. Leuk terras achter de kamer. En omdat wij eens niet met de auto erop uit wilden gaan wilden we alles met openbaar vervoer doen, nou super, de bushalte is vlak bij .

Het uitzicht hadden wij anders verwacht. We hadden een donkere kamer, er kwam niet veel zonlicht binnen. Moesten al rond 4 uur de lichten aan doen. Misschien een verfkleurtje aan de muur een tintje lichter. De sproeier bij het ligbad had een goede straal, maar bij de douchecabine was de straal matig.De douchekop is aan vernieuwing toe. Het eten in de Bistro vonden wij peperduur, daarom hebben wij steeds in het centrum van Enschede gegeten, eerlijk gezegd meer keuze voor minder geld.

Tip! Laat de auto staan en verken het centrum van Enschede met de bus, de halte is vlakbij het hotel, lijn 9 richting centraal station. Dan nog 5 minuten naar centrum lopen. Met o.v. kaart 1,74 per rit, nou dat is toch goedkoper dan met de auto. Dan moet je betalen voor het parkeren en is niet goedkoop. Heerlijk gegeten bij de Argentijn en niet duur! Op zaterdag een grote markt aan de v. Heekplein midden in het centrum. M. uit Utrecht

7,7

Beoordeling door HMC Groenendaal uit Boekel, op 13 september 2016 (Stelletje)

Er heerste een heel gezellige sfeer. Verblijf was dus prima, alleen vonden wij de boekingskosten te hoog.

De boekingskosten.

Tip! De ligging is prima.´t Authentieke uiterlijk van 't hotel is heel mooi. Fijn, dat dit behouden is. Het diner was culinair en keurig en vriendelijk opgediend. De omgeving, steden en dorpjes bieden veel mogelijkheden voor fietstochten, autotochten enz.

8,8

Beoordeling door S.C. Hooimeijer uit Gouda, op 8 september 2016 (Stelletje)

Dat we op fietsafstand van de RidefortheRoses waren om zelf de tourtocht van 100 en 25 km te fietsen en de prachtige omgeving.

Geen aanmerkingen. Of het moet zijn dat bij het ontbijt de cupjes jam liefst te vervangen zijn door streek gebonden jam producten. Hebben altijd meer smaak.

Tip! Dat was de deelneming aan de RftR vanaf de vliegbasis en de mooie omgeving van het Twentse land. ook familie bezoek in de buurt kwam toevallig gunstig uit! Het hotel met z'n historie (broeieren) vonden we heel bijzonder. Hebben helaas niet alle oude foto's nog kunnen zien en lezen. Misschien bij de volgende boeking.

8,4

Beoordeling door JVM Duijnstee uit Gouda, op 5 september 2016 (Stelletje)

Locatie was ideaal.

Met trap naar slaapkamer, zeer ongemakkelijk. Inrichting benedenverdieping niet comfortabel, geen bank, geen TV.

Tip! Fietstocht was geweldig, rondje van 40km.

7,8

Beoordeling door C.J. Vrolijk uit Dordrecht, op 3 september 2016 (Stelletje)

Goed hotel - leuke locatie - centrum van Enschede vanuit het hotel goed bereikbaar met het openbaar vervoer of eigen vervoer - prijs/kwaliteit zeer goed. We hadden goed weer en dus was het ook heerlijk vertoeven op het terras van De Broeierd.

Tip! Het centrum van Enschede. Het Rijksmuseum en het museum Twentse Welle. En het is leuk om even de grens over te schieten naar Duitsland.

9

Beoordeling door H.A. Mostert uit Vlaardingen, op 2 september 2016 (Stelletje)

De omgeving en de stad Enschede het hotel en met name het ontbijt.

8,6

Beoordeling door J.P. Veelenturf uit Zoetermeer, op 31 augustus 2016 (Stelletje)

Gehorig. Geen Airco. Krakend bed. Openen kluis gemeld maar niet hersteld.

6,4

Beoordeling door S Pieters uit Hoofddorp, op 30 augustus 2016 (Stelletje)

Kamer had zitgedeelte en trap naar de slaapkamer.

Tip! Mooi omgeving om te fietsen. Enschede binnen een paar minuten te bereiken.

7,8

Beoordeling door E. Jonker uit almere, op 30 augustus 2016 (Stelletje)

Het was een netjes knus en ruim opgezet hotel. Heerlijk ´s avonds buiten gegeten. De prijs-kwaliteit was optimaal. Heerlijk gelegen dicht bij de bossen om te fietsen. Groot kingsize bed.

9

Beoordeling door J.A. Graafland uit Barendrecht, op 29 augustus 2016 (Stelletje)

Tip! Prima omgeving voor fietstochten.

8

Beoordeling door Anoniem, op 28 augustus 2016 (Gezin)

7,8

Beoordeling door P CUIPER uit Elst, op 28 augustus 2016 (Stelletje)

Geen zwembad.

Tip! Buiten op het terras stond te lang vuile afwas. Volle asbakken.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 26 augustus 2016 (Stelletje)

Alles in zijn geheel!

Tip! Mooie omgeving om te fietsen.

8,2

Beoordeling door J Wolters uit utrecht, op 26 augustus 2016 (Groep)

8

Beoordeling door K.A.L. van der Zalm uit Delft, op 25 augustus 2016 (Gezin)

Dat we een extra badkamer hebben gekregen omdat mijn vriend slecht ter been is. De kamer was heel fijn.

Tip! We konden verschillende leuke plaatjes bezoeken in Duitsland. Het hotel was al een bezienswaardigheid op zich.

8,2

Beoordeling door C. van der Heijden uit Noordwijkerhout, op 25 augustus 2016 (Groep)

Prima hotel met goed ontbijt. We hebben 2 avonden in het hotel gegeten, dat was heerlijk. In onze oorspronkelijke kamer hing nogal een putlucht. Nadat we dat gemeld hadden, kregen we onmiddellijk een andere (luxere) kamer, natuurlijk zonder bijbetaling.

Tip! Prachtige fietstocht gemaakt naar Ootmarsum.

8,2

Beoordeling door MLM Steinbusch uit Kerkrade, op 24 augustus 2016 (Gezin)

8,5

Beoordeling door D Stip uit Zwijndrecht, op 20 augustus 2016 (Stelletje)

Upgrade van de kamer i.v.m. rugklachten ging zonder problemen en kosten.

Tip! Schitterend rondje gefietst over Lonneker, Losser, Glanerbrug en Helmerhoek.

8,2

Beoordeling door MFM De Meijer uit De Hoef, op 17 augustus 2016 (Stelletje)

Het is een erg gezelllig hotel mooi gelegen langs een fietsroute door het bos, vriendelijk personeel en nette schone kamer.

Ik vond de consumpties erg prijzig.

Tip! Heerlijk om te fietsen naar de stad of door het bos.

7,6

Beoordeling door L. de Klerk uit papendrecht, op 16 augustus 2016 (Stelletje)

8

Beoordeling door G.C. Steij uit Amstelveen, op 14 augustus 2016 (Stelletje)

Mede door de vriendelijkheid en behulpzaam zijn bij diverse vragen en de prima kwaliteit van het ontbijt was dit een super afsluiting van onze vakantie.

Tip! Zeer centrale ligging t.o.v. steden en de omliggende mooie natuur. De Grolsch Veste!

8,8

Beoordeling door W.J HERBEN uit EDE, op 14 augustus 2016 (Gezin)

Rust!

9,6

Beoordeling door Anoniem, op 13 augustus 2016 (Gezin)

De vriendelijkheid van het personeel, heerlijke lunch, prima ontbijt en heerlijk gedineerd. Prima keuken. We arriveerden al om half een en konden meteen in onze kamer. Paar minuten fietsen en je zit in een mooie en afwisselende fietsomgeving. Fietsroutes beschikbaar bij de receptie. Ook vonden wij het leuk dat het zowel bij ontbijt als diner gezellig druk was!

Geen uitzicht vanuit de kamer (117).

Tip! Er zijn talrijke leuke en afwisselende fietsroutes.

8,8

Beoordeling door H Dekker uit Noordwolde, op 13 augustus 2016 (Gezin)

Prachtig hotel met zeer goede kamers.

Tip! Hele mooie omgeving Delden, Ootmarsum. Leuke musea.

8

Beoordeling door F.F.W. Landgraf uit Elst, op 12 augustus 2016 (Stelletje)

Oudheid.

Tip! Omgeving is enorm veranderd na dat wij zijn vertrokken. Veel nieuwbouw o.a. Stadion Twente. Even het centrum van Enschede bezichtigd net als overal verpaupering, jammer. Best geamuseerd. Bus voor de deur naar het centrum om de 15 min naar het station NS Enschede. Goed bevallen.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 11 augustus 2016 (Stelletje)

De mooie, grote kamer en de goede bedden.

De omgeving: een kantoren- en bedrijventerrein. Voor een klein wandelingetje 's avonds na het eten is er niets in de directe omgeving.

Tip! Vlakbij Hengelo en andere leuke plaatsen, zoals Almelo en Ootmarsum.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 11 augustus 2016 (Individueel)

Alles.

Locatie.

Tip! We hebben een leuke fietstocht gemaakt richting Lonneke.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 10 augustus 2016 (Stelletje)

8,6

Beoordeling door M.H.C Hachmang uit Noordwijkerhout, op 9 augustus 2016 (Stelletje)

Mooie locatie.

Donkere, sombere kamers, en die vinnen aan het plafond? Erg vergane glorie!

8,2

Beoordeling door HG van de Burgwal uit Hooglanderveen, op 9 augustus 2016 (Stelletje)

Mooie omgeving, leuke fietsroutes. Binnenstad, leuke terrassen.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 8 augustus 2016 (Stelletje)

Gezien de ligging van het hotel kon je prima naar bestemmingen in de omgeving.

Het weer zat soms wat tegen.

Tip! O.a. de plaatsen Münster, Diepenheim en Doesburg.

8,2

Beoordeling door MJC van Duijn uit Katwijk, op 6 augustus 2016 (Groep)

Lleuk en gezellig vriendelijk personeel.

Tip! Born, Boerderijmuseum en Delden.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 5 augustus 2016 (Groep)

Alles bij elkaar top.

Dat ze ons de volledige prijs lieten betalen voor een eenpersoonskamer (dus voor 2) Terwijl ze ons telefonisch anders hadden beloofd. Dat was een domper op de aanbieding (dus we hebben voor 6 personen betaald i.p.v. 4) ook het ontbijt en de dagschotel, maar gedane zaken nemen geen keer.

Tip! Prachtige uitkijktoren. Vooral bij zonsondergang. Mooie fietstochten (waren niet voorradig in het hotel) dus zelf uit gestippeld.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 5 augustus 2016 (Stelletje)

De gemoedelijkheid.

Tip! Enschede heeft mooie winkels, gezellige terrassen. We hebben heerlijk gefietst in een prachtige omgeving.

7,2

Beoordeling door R Muller uit Nijkerk, op 4 augustus 2016 (Stelletje)

Zeer goed ontbijt. Vriendelijk personeel. Nette ruime kamer.

Prijzen in de bar. Liqor 43 zéér duur. Kaasplankje was weinig voor erg veel geld. Was een behoorlijke domper.

Tip! Veel gewandeld in de omgeving.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 4 augustus 2016 (Stelletje)

Leuke aanbieding, met een verrassende kamer. Gelijk een vakantiegevoel.

Erg gehorig. Dagschotel met varkensvlees.

Tip! Heerlijk fietsen. Syrisch katholieke klooster in Glane. Kasteel Twickel.

7,8

Beoordeling door C.J.M. Bommelé uit Rijswijk, op 4 augustus 2016 (Groep)

Prima ligging. Goede berging voor de fietsen. Voldoende parkeergelegenheid. Mooie bistro, lekker eten, vriendelijke bediening.

Ons was niet bekend dat er 2 typen Deluxe kamers in het hotel zijn. Onze Deluxe kamer had een trap. Dat was ons niet van tevoren bekend gemaakt. Lastig als je 's nachts naar de toilet moet. Kledingkasten waren ook boven dus de bagage moet de smalle vrij steile trap op. Slaapgelegenheid was zeer warm. Raam kon open maar geen hor dus last van muggen. Op de website van het hotel zie je duidelijk dat dit type kamer een comfortkamer is en geen Deluxekamer Onze Deluxe kamers misten ook de kamer faciliteiten zoals de koffie en theefaciliteiten en een fles water. Toen wij hierover contact opnamen met het hotel was hun wederwoord dat de door ons gebruikte kamer echt een Deluxe kamer was, ook al laat de foto op de website iets heel anders zien. Er zou nog gekeken worden of het klopte dat er geen koffie en theefaciliteiten waren. Ook zou de manager contact met mij opnemen, iets wat tot nu toe nog niet gebeurd is. Wij waren hoe dan ook liever hierover van tevoren geïnformeerd. Nu voelen wij ons door de info op de website misleid.

Tip! Mooi startpunt voor diverse fietstochten.

7,4

Beoordeling door D. de Jong uit Zoetermeer, op 4 augustus 2016 (Stelletje)

Het hotel ligt centraal in een mooie omgeving.

Dat de lift naar het ontbijtgedeelte steeds stuk was en mijn man met zijn scootmobiel via de keuken naar het restaurant moest.

Tip! Landgoed Singraven, Ootmarsum, vliegveld Twente, Sagenlandroute, Haaksbergen en de Hamalandroute

8,8

Beoordeling door H Jansen uit harderwijk, op 3 augustus 2016 (Stelletje)

Geweldig.

10

Beoordeling door M. Robbers uit Apeldoorn, op 3 augustus 2016 (Stelletje)

Enschede, Ootmarsum en fietsen over de Sallandse Heuvelrug.

Kamer aan een drukke straat.

Tip! Fietsen in de omgeving van Enschede, Sallandse Heuvelrug en een bezoek aan Ootmarsum en het centrum van Enschede.

8,6

Beoordeling door CMA Overbeek-Peters uit Ulft, op 3 augustus 2016 (Stelletje)

Dat we vriendelijk ontvangen werden, we waren met 2 stellen en we kregen de kamers tegen over elkaar, prima. Het was rustig 's nachts. Een goed, schoon bed en ook de badkamer was haar vrij en dat maken we wel eens anders mee, enkel lof. Het personeel, van kamermeisjes tot horecapersoneel en de receptionist, allen even vriendelijk, ik ga jullie aan bevelen.

Tip! Het is een mooi gebied om te fietsen. De eerste dag hadden we een uitgezette fietstocht uit gezocht en die klopte niet helemaal, de tweede dag kregen we een kaart met een handig formulier om knooppunten op te zoeken en zo te fietsen, dit was perfect voor ons. Dag 3 nog heerlijk gefietst, in Oldenzaal is mijn man op de toren van de Plechelmusbasiliek geweest en heeft daarvan genoten. Hij heeft vroeger mee gewerkt bij restauraties daar.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 3 augustus 2016 (Stelletje)

Mooie kamer en heerlijk eten.

9

Beoordeling door Anoniem, op 2 augustus 2016 (Stelletje)

Voor een weekend een prima verblijf gehad.

Ontbreken koelkastje op de kamer i.v.m. bewaren insuline.

8,2

Beoordeling door A. van der Veen uit Lelystad, op 2 augustus 2016 (Stelletje)

Vriendelijk personeel .

Geboekte en betaalde upgrade naar luxere kamer werd eerst vergeten. Kostte enige discussie (met andere wachtende gasten in je rug) om alsnog de juiste kamer te krijgen. Heb dit dezelfde middag ook met andere gasten zien gebeuren.

Tip! Fietsen in Twente is prachtig.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 31 juli 2016 (Stelletje)

Dicht bij de stad Enschede en gratis parkeren.

We waren verrast door de kamer, die bleek ingericht in twee etages, dit was in de aangeleverde documentatie niet gemeld. De 'Lounge' was ongezellig, slecht verlicht en geen bloemetje of achtergrond muziekje, tevens misten wij een gezellige bar. Fietsenstalling te klein, waardoor de fietsen nogal gepropt moesten worden neergezet. € 5,50 voor een glaasje witte wijn vonden wij aan de dure kant en nodigt zeker niet uit om plaats te nemen op het terras.

6,2

Beoordeling door F Boeren uit Goirle, op 28 juli 2016 (Stelletje)

Goede centrale locatie ten behoeve van fietsuitjes. Prima restaurant.

Smerige vloerbedekking. Fietsenhok te klein. Te weinig oplaadpunten. 's Nachts in tegenstelling tot de informatie niet op slot. Resultaat 9 e-bikes gestolen.

8,8

Beoordeling door J. Brobbel uit Vlaardingen, op 28 juli 2016 (Gezin)

Eigenlijk alles.

Dat we met een trap naar de slaap verdieping moesten gezien onze leeftijden.

Tip! Twentse Welle een leuk museum, Enschede een gezellige stad veel terrasjes en winkels.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 28 juli 2016 (Stelletje)

8,4

Beoordeling door G. Poolen uit Nijkerk, op 25 juli 2016 (Stelletje)

Een heerlijke koele kamer bij een tempertuur van 34 graden buiten.

Knooppunten route van het hotel was alleen de heen route maar niet de terug route.

Tip! Omgeving is mooi wel veel door Hengelo en Enschede gefiets, hotel is voor fietsroutes niet ideaal gelegen.

6,4

Beoordeling door WILLEM Groskamp uit 2014, op 25 juli 2016 (Stelletje)

Behulpzaamheid en vriendelijkheid personeel, ruime kamers, prettige prijs kwaliteit verhouding.

Tip! Aan te bevelen fietsroute: Agelerveldroute vanuit Weerselo, prima vertoeven op de Oude Markt in Enschede.

8

Beoordeling door Anoniem, op 24 juli 2016 (Stelletje)

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 24 juli 2016 (Stelletje)

Goede bedden met handig leeslampje.

We hadden een arrangement met wat extra's. Hier moesten we naar vragen; kregen bijv. geen plattegrond bij inchecken. De gratis fiets-en wandelroutes bestonden uit een fietsknooppuntenkaart in de lobby. Van de extra toiletartikelen was het flesje doucheschuim al aangebroken en bijna leeg; badjassen ontbraken. Ook de fles doucheschuim in de douche was leeg. In hangkast slechts 2 knaapjes. We wisten ook niet dat het een kamer met verdieping was, met het toilet op de benedenverdieping. Hadden misschien toch andere kamer geboekt, wanneer dit bij de informatie van Zoweg had gestaan. Niet echt slecht, maar de puntjes op de i ontbraken.

Tip! Synagoge en rijksmuseum in Enschede

6,8

Beoordeling door PAM Dorssers uit Reuver, op 24 juli 2016 (Stelletje)

Heerlijk genoten met vriendin van een gastvrij verblijf. Een aanrader!

Tip! Mooie fietsroutes in een bosrijke omgeving. Hotel ligt op 20 min. fietsafstand van het centrum van Enschede, waar je na een heerlijke fietstocht heerlijk kunt eten in een van de vele restaurants. Een aanrader is restaurant Novi. Heerlijke pastagerechten en lekkere wijn. Genieten!

8

Beoordeling door G Vink uit Woudenberg, op 24 juli 2016 (Gezin)

Geweldig goed verzorgde, we zijn niet veel weggeweest door de warmte.

Tip! We zijn niet veel weggeweest door de warmte misschien de volgende keer.

10

Beoordeling door Anoniem, op 23 juli 2016 (Gezin)

Alles!

Tip! Twente is prachtig, fietsen een genot.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 23 juli 2016 (Stelletje)

Prima locatie, vlak naast de TU en centrum Enschede. Prachtige fietsroutes in de omgeving, heerlijk gezellig uit eten in Enschede.

Kamer erg warm (geen airco) en een trap in de kamer naar de slaapkamer boven. Was van tevoren niet medegedeeld.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 23 juli 2016 (Gezin)

8,2

Beoordeling door FRITS J. Frits J. Nijhof uit Koudekerk ad Rijn, op 22 juli 2016 (Stelletje)

Prachtige, rustige omgeving; ideaal om te fietsen, shoppen ed. Personeel hulpvaardig bij "kleine mankementen" in de kamer, echt klantvriendelijke instelling!

Tip! TIP voor fietsers: Het fietsknooppuntennetwerk komt niet overeen met het ANWB knooppuntennetwerk; in Twente hanteert met een eigen (nummer)systeem; de nummers komen niet overeen met elkaar, maar het werkt wel op identieke wijze.

9,2

Beoordeling door F.D.H. Beket uit Papendrecht, op 21 juli 2016 (Stelletje)

Lekker genieten van de mooie omgeving en weer eens even niets hoeven te doen.

De slecht gefileerde sliptong.

Tip! De natuurrijke omgeving. Goedkoop tanken in Duitsland.

8

Beoordeling door A.J. Oost uit Rotterdam, op 21 juli 2016 (Gezin)

Mooi, ruim, schoon, terrasje buiten enals klap op de vuurpijl een bubbelbad.

Tip! Rondgekeken in Enchede ( o.a. Roombeek) en Gronau.

9

Beoordeling door Anoniem, op 20 juli 2016 (Stelletje)

Persoonlijke bediening.

Toilet bij de buren bleef wel 20 min 'hangen' na doorspoelen. Verstoorde de nachtrust.

8,2

Beoordeling door G van Ballegooijen uit zoetermeer, op 19 juli 2016 (Stelletje)

Gemakkelijk te bereiken. Buitengewoon aardig personeel. De ober had ik nog een compliment willen geven, maar heb hem niet meer gezien. Goed ontbijt *, lekkere dagschotel.

*Bij het ontbijt zouden plakken geitenkaas met korianderzaadjes kunnen liggen ten behoeve van de mensen met een koemelkallergie. Er zijn behoorlijk veel mensen met die allergie. Met open ramen wat last van verkeerslawaai, met dichte ramen was het wel o.k.

Tip! Wij hebben de boerderij gezocht in Enschede, waar mijn man in 1944 is geboren. Roombeek, mooi geworden, afwisselende bouwwijzen. Museum Enschede, de moeite waard. Voorts Ootmarsum, kunstenaarsstadje bezocht; enig. Ook nog diverse andere kleine plaatsen in de omgeving zijn de moeite waard. Münster bezocht, 60km, de Altstadt is erg mooi.

9,2

Beoordeling door B Klein-Wassink uit Ruurlo, op 16 juli 2016 (Gezin)

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 16 juli 2016 (Stelletje)

Omgeving om te fietsen, het hotel was prima, alles was goed.

Tip! Het is er leuk om te fietsen en leuk om het stadion te bekijken. Het gedeelte van de universiteit om er rond te lopen ook heel leuk, de stad Enschede was ook heel interessant, alles bij elkaar een paar fijne dagen gehad.

7,4

Beoordeling door M.J.G. Vankan uit Kerkrade, op 15 juli 2016 (Gezin)

Kamer ruim. Ontbijt prima. Restaurant uitstekend.

Jammer dat hotel niet dichter bij het centrum ligt. Twee fietsroutes van het personeel aan de balie gekregen. Tweede route heel erg mooi. Eerste route heel veel door bos en over wegen met los zand. Niet om te fietsen.

Tip! Fietsroute langs stadion richting Delden erg mooi!

8,2

Beoordeling door HJ te Loo uit Zaandam, op 14 juli 2016 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 14 juli 2016 (Stelletje)

De vriendelijkheid van de mensen. De goede locatie voor leuke fietstochtjes. Wij hebben van alles genoten.

Om tv te kijken zit ik het liefst in een comfortabele fauteuil, hier hadden wij er maar 1 van (en één lage stoel).

Tip! Let goed op de nummerbordjes en volg deze, dan kom je er wel.

8

Beoordeling door C.P. Hermans uit Almere, op 14 juli 2016 (Stelletje)

De locatie. En de inrichting.

Het diner vonden wij niet goed genoeg om er nog eens te gaan eten. Verder was het goed verzorgt maar de kamer was erg benauwd.

Tip! De natuur, overal dicht bij, op bezoek bij vrienden in de beurt.

7

Beoordeling door Anoniem, op 13 juli 2016 (Stelletje)

De locatie was heel mooi en een heerlijke grote kamer. Vriendelijke medewerkers en we hebben het prima gehad.

Tip! We hebben heerlijk van de natuur kunnen genieten op de fiets en wandelend. Met name Borne en Ootmarsum zijn leuke plaatsen om te bezoeken.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 13 juli 2016 (Gezin)

Rustige omgeving, goed restaurant.

Tip! Leuk om Enschede te verkennen en een fietstocht te maken door de prachtige omgeving.

8

Beoordeling door H Vermeulen uit Papendrecht, op 12 juli 2016 (Gezin)

7,8

Beoordeling door T van van Halm uit VOLENDAM, op 12 juli 2016 (Stelletje)

Het personeel was erg behulpzaam en aardig.

De "tuinkamer". Het balkon was niet schoongemaakt, erg klein en het begrip tuin kon ik niet terugvinden. We keken op wat struiken uit .

Tip! Omgeving is prachtig, vooral als je van de grote weg af bent.

7

Beoordeling door G Groeneveld uit Tholen, op 12 juli 2016 (Gezin)

Het personeel was vriendelijk en behulpzaam, de kamer netjes, het ontbijt prima.

Het uitzicht, alleen daken. Afvoer douche liep slecht door.

Tip! Met de fiets naar Delden geweest (Twickel). Een leuke route, wel moeten puzzelen hoe we het beste konden rijden.

7,6

Beoordeling door H.E Strosser uit Harderwijk, op 11 juli 2016 (Stelletje)

De rustige ligging/uitstraling van het hotel. Van hieruit de gelegenheid om bijvoorbeeld mooie fietstochten te maken.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 4 juli 2016 (Stelletje)

8,4

Beoordeling door H. van Leemput uit Hendrik Ido Ambacht, op 1 juli 2016 (Gezin)

De grote kamer met zitje en het terras waar nog genoten kan worden van de maaltijd en een kopje koffie.

Tip! Prachtige fietstochten in de omgeving gemaakt, centrum van Enschede is erg gezellig met de terrassen op de markt.

7,6

Beoordeling door K. Van Schoneveld uit Bergambacht, op 30 juni 2016 (Stelletje)

Mooie grote kamer, ruime badkamer.

Wij vinden het altijd jammer als er 's avonds niet iets gezelligs is waar je wat kunt drinken. Overal stil. Verder alles prima.

Tip! Ootmarsum is leuk, zondag een mooie fietstocht gemaakt en s'avond naar de film. Enschede is een gezellige stad, druk met leuke terrassen.

7,8

Beoordeling door J.W.A.M. Van Dongen uit Gilse, op 30 juni 2016 (Gezin)

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 30 juni 2016 (Gezin)

Sfeervol en gezellig

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 29 juni 2016 (Stelletje)

Ruime kamer met zitje en koelkastje. Het bed staat op de bovenverdieping, smal trapje op.

In de bistro is de normale huiswijn erg duur. (€ 5.50 per glas)

Tip! Mooie bosrijke omgeving.

7,8

Beoordeling door A. Vink uit Ens, op 29 juni 2016 (Gezin)

Vriendelijk personeel, lekker eten in de bistro en goed verzorgd ontbijt.

Kamer was ongezellig ingericht.

7,6

Beoordeling door A.H. de Snoo uit Duivendrecht, op 29 juni 2016 (Gezin)

8,2

Beoordeling door H.G. van Wamel uit Groot-Ammers ZH, op 29 juni 2016 (Stelletje)

Mooie kamer en het eten was prima en goeie service van het personeel

Alleen de hoesjes van de 2 stoelen moeten ze een keer wassen of vernieuwen.

Tip! Wij zijn voornamelijk voor het centrum van Enschede gekomen.

9,4

Beoordeling door E.A. Sprokkereef uit Meerlo, op 28 juni 2016 (Stelletje)

Mooie omgeving dichtbij.

Beetje onpersoonlijk, dicht bij een drukke weg. Ligging geïsoleerd, kamer gehorig door afzuigsysteem van de keuken vlakbij.

Tip! Fietstocht van Hengelo over Lonneker naar Enschede.

7

Beoordeling door WHM Hofstede uit s,-Gravenzande, op 27 juni 2016 (Groep)

Mooie omgeving om te fietsen. Dichtbij Enschede. Bushalte voor de deur.

Kamers hebben geen balkon. Je hebt een beetje het idee dat je op een zolderkamer ligt.

Tip! Wij kwamen tijdens het fietsen een kaasmakerij tegen. Daar kon je diversen kazen proeven en kopen. Enschede stad vonden we ook erg leuk.

8

Beoordeling door MA Kimmel uit Vianen, op 23 juni 2016 (Stelletje)

Prachtige omgeving om er o.a. te fietsen!

8

Beoordeling door L Janse uit Vlaardingen, op 21 juni 2016 (Gezin)

Een ideale lokatie om te fietsen.

2 Keer het brandalarm op de kamer; 1 keer loos en 1 keer omdat iemand op de gang aan het roken was. Verder hadden wij een kamer aan de weg en die was heel druk dus veel lawaai.

Tip! Enschede een heel leuk centrum en verder is de omgeving prachtig.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 20 juni 2016 (Gezin)

7,8

Beoordeling door P.A.M. Kroezen uit Hillegom, op 13 juni 2016 (Stelletje)

De sfeer van het hotel.

Hotelkamer met de bedden boven.

Tip! Prachtige fietsomgeving (o.a. langs de Dinkel).

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 11 juni 2016 (Stelletje)

Tip! Aan de overkant kan je mooi wandelen.

8

Beoordeling door Anoniem, op 10 juni 2016 (Stelletje)

Mooie omgeving en goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

7,6

Beoordeling door C. van der Vecht uit Amsterdam, op 25 mei 2016 (Groep)

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 22 mei 2016 (Stelletje)

Alles, de omgeving, de fietsroutes. In een woord geweldig.

Tip! Fantastische fietsroutes, leuke plaatsen. Voor herhaling vatbaar.

9

Beoordeling door Anoniem, op 13 mei 2016 (Stelletje)

9

Beoordeling door Anoniem, op 12 mei 2016 (Groep)

Dat we een upgrade hadden naar de bruidskamers. Daar kwamen we pas achter toen we weg gingen. We dachten dat alle kamers zo groot waren.

Tip! We hebben heerlijk gefietst in de omgeving.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 12 mei 2016 (Stelletje)

Dat het hotel een authentieke sfeer uitstraalt en de kamers heerlijk rustig waren. Het diner was heerlijk en goed net als het uitgebreide ontbijt.

We hebben hier geluncht en die vonden wij helaas tegenvallen. Een geitenkaassalade waarvan de sla erg bruin was en geen dressing erop. De kwaliteit qua prijsverhouding kwam niet overeen met wat wij gewend waren bij het diner. Dat vonden wij erg jammer.

Tip! Het hotel ligt vlakbij een mooi wandelpad en met de auto zit je zo in het centrum van Enschede.

8

Beoordeling door K.F Scholten uit Haarlem, op 12 mei 2016 (Stelletje)

Eigenlijk alles. Leuke aanbieding. Prettige lokatie, goede service.

Tip! Wij kwamen om te fietsen. Zeer mooie omgeving en gebruik van kaart door receptie. Goede fietsstalling.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 10 mei 2016 (Stelletje)

De ligging van het hotel. Met OV naar centrum Enschede. Prima geregeld. De kamers waren fantastisch. Aparte kamer en slaapkamer. Prima bedden.

Tip! Gezellig shoppen in Enschede. Dichtbij Duitsland.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 9 mei 2016 (Gezin)

Het hotel ligt aan de rand van Enschede en dus erg centraal. Personeel was vriendelijk en behulpzaam. Kamers waren netjes en de bedden sliepen goed. In de Bistro was het eten culinair, onze kinderen kregen een aangepast hoofdmenu. Eten was erg lekker. Ontbijt voldoende keuze.

Het was erg warm op de kamers als de zonneschermen niet omlaag waren gedaan, na de schoonmaak. Verder geen minpuntje.

Tip! De stad Enschede is zeker de moeite waard, prachtige stad. En we hebben de omgeving verkend met een fietsroute en de auto. Prachtig landschap en leuke dorpjes en je bent zo in Duitsland.

7,5

Beoordeling door Anoniem, op 9 mei 2016 (Gezin)

We bezochten in Delden een conventie en wilden een goed bed voor de nacht.

Op Drienerloo was een feest en dat was in de buurt en luiddruchtig.

Tip! Mooie omgeving.

7,7

Beoordeling door GMC Scheepens uit Son, op 6 mei 2016 (Gezin)

Het gebouw in oude stijl.

Bij drukke wegen, we hadden de ligging in de bossen verwacht.

Tip! Leuke fietstocht in de omgeving gemaakt, rondje Hengelo.

8,4

Beoordeling door JMG Roumen uit Haelen, op 4 mei 2016 (Stelletje)

Centrale ligging voor fietstochten in Twente.

Ligging bij bedrijventerrein en op enige afstand van het centrum.

Tip! Fietsen in Twente is TOP!

8,2

Beoordeling door N.A.A.M. Broeders uit Soesterberg, op 1 mei 2016 (Stelletje)

Leuk was allereerst de prijs/kwaliteit van de aanbieding. Dat er diverse kranten lagen op de leestafel was bijzonder prettig. Ook de 2e tv op de slaapkamer boven was een aangename verrassing! Personeel was behulpzaam en gastvrij. Kamers goed gelegen en niet gehorig. Daarnaast is de ligging van het hotel gunstig om de omgeving te verkennen, o.a. het rijksmuseum Twenthe bezocht en de wijk Roombeek. Ook een bezoek aan kasteel Twickel was de moeite waard.

Omdat het weer slecht was is een sauna of zwembad in het hotel een aanrader. Verder geen opmerkingen.

8

Beoordeling door L.J.M. Rempe uit WIJK BIJ DUURSTEDE, op 29 april 2016 (Gezin)

Hotel ligt vlak bij universiteits- terrein. Grappige kamer met 2 verdiepingen. Hele goede huurfietsen.

Tip! Je bent zo in de natuur, zowel gewandeld als gefietst rondom Enschede en aanliggende dorpen. Jammer dat op maandag de musea (Twente Welle) dicht zit.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 27 april 2016 (Gezin)

We waren op familiebezoek.

Tip! Rijksmuseum Twente en het museum Twentse Welle.

8

Beoordeling door E van der Harst uit Rijswijk, op 27 april 2016 (Gezin)

Dat de slaapkamer boven de huiskamer is. Dit hadden we nog nooit eerder meegemaakt. We vonden alles leuk.

Tip! Het GJ van Heekpark was erg mooi en het plaatsje Gronau in Duitsland was gezellig.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 17 april 2016 (Stelletje)

Aardig personeel, centrale ligging, mooie omgeving en lekker eten.

Tip! Mooie natuur, coulisselandschap.

9

Beoordeling door CMA Peters uit Leiderdorp, op 13 april 2016 (Stelletje)

Alles.

Tip! Leuk centrum, dat Enschede. Ootmarsum is een aanrader.

9,6

Beoordeling door R Togni uit Hoek van Holland, op 6 april 2016 (Groep)

Vriendelijk personeel. Alles prima!

Tip! Bezoek Grolsch brouwerij is aan te bevelen. Wel vooraf reserveren (12,50 p.p.)

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 16 maart 2016 (Stelletje)

Mooi en goed verzorgd hotel. Goede deal via Zoweg.nl

Slechte verlichting in badkamer.

Tip! Enschede heeft een leuk centrum, veel restaurants en terrasjes. Vlakbij Duitsland.

7,6

Beoordeling door C.W.M. Koper uit Vinkeveen, op 7 maart 2016 (Stelletje)

De mooie, rustieke uitstraling.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 6 maart 2016 (Stelletje)

Ruime kamer, goed ontbijt, goed te bereiken hotel met openbaar vervoer.

Uitzicht van onze kamer en erg hoge prijzen in de bistro.

Tip! Prachtige synagoge in Enschede.

7,8

Beoordeling door G Kleij uit barendrecht, op 6 maart 2016 (Stelletje)

Dat de kamer was voorzien van twee stoelen en een koelkastje. Het heerlijke ontbijt.

De ligging van het hotel.

Tip! Wij vonden de plaats enschede een leuke plaats en zijn heerlijk wezen fietsen in de omgeving

7,6

Beoordeling door R. R. Kooijman uit Zoetermeer, op 3 maart 2016 (Stelletje)

Vlakbij bus en trein. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 3 maart 2016 (Stelletje)

Mooie kamer netjes en schoon goed verzorgd.

Tip! De Welle het centrum van Enschede, de Boierbrouwerij, en nog veel meer.

8

Beoordeling door A.J. Beugelsdijk uit Monster, op 3 maart 2016 (Stelletje)

Gastvrijheid, vriendelijkheid, ruime parkeergelegenheid, goede Wifi, lekker diner.

Geen echte broodjes van de bakker.

Tip! Vlakbij bioscopen.

7,8

Beoordeling door H Oostenbrug-bos uit Boskoop, op 3 maart 2016 (Gezin)

Was geweldig! Bistro ook heerlijk!was prima!

9

Beoordeling door Anoniem, op 2 maart 2016 (Stelletje)

Een leuk hotel, aardig personeel en lekker eten.

Er had beter gestoft kunnen worden en de kussentjes in de stoelen waren niet netjes (kringen).

Tip! Bushalte voor de deur, tien minuten naar de stad en bioscoop op loopafstand.

7,8

Beoordeling door S. Hollander uit Amsterdam, op 1 maart 2016 (Stelletje)

Prima kamer, fijne ruimtes (ontbijtruimte, dinerruimte), vriendelijk personeel. Goed openbaar vervoer naar de stad.

Uitzicht op het dak.

Tip! Mooie musea, bijzondere architectuur in de stad.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 19 februari 2016 (Stelletje)

Voor ons was de splitlevel-kamer heel fijn. De een kon boven ongestoord lezen terwijl de ander 'beneden' tv aan het kijken was. Prima (jaren '90) badkamer met bad, twee wastafels en goede douche. Onze kamer was, op de badkamer na, modern gerenoveerd. Goede bedden! Goed restaurant met goede gerechten en wijn op de kaart! Goede, ervaren, bediening. Prima prijsniveau. Ideaal is de bushalte voor het hotel. Zowel Hengelo als Enschede binnen korte tijd te bereiken. Met de auto duurt langer. Ca. elke 10 min. komt er een bus.

7,8

Beoordeling door H.L. van Dijk uit Hoofddorp, op 17 februari 2016 (Stelletje)

Goed hotel / lekker eten en voor een goede prijs / mooi restaurant (bistro).

Tip! Leuk dat je zo dicht bij een uitgaan complex zit waar je kan eten-drinken en naar de bioscoop kan en nog veel meer. (dat staat niet in de omschrijving bij het hotel).

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 11 februari 2016 (Gezin)

7,8

Beoordeling door J.G. van Dreuten uit Veenendaal, op 10 januari 2016 (Stelletje)

Goede kamer, vriendelijk personeel, prima ontbijt.

Tip! Omgeving iets verder van centrum, maar we hadden fietsen mee, dus geen probleem.

8

Beoordeling door E Jongejan uit Borger, op 3 januari 2016 (Stelletje)

Goede kamers, volledig uitgerust. Sfeervolle Brasserie met een goede keuken.

Tip! Net buiten het gezellige centrum van Enschede. Opstapplaats voor de bus naast het hotel, met de bus ben je binnen 5 minuten in het centrum. Met de andere richting zit je zo in Hengelo. Bioscoop op loopafstand.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 26 december 2015 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 25 december 2015 (Gezin)

Wij hebben zelf een aantal jaren in Hengelo gewoond, dus was het leuk om onze vrienden weer te ontmoeten en rond te kijken in het voor ons zo heerlijke Twentse landschap.

Tip! Wij zijn naar het Museum Electro Radio Nostalgie In Hengelo geweest.Vooral voor de senioren een feest van herkenning. Adres: Johan Wagenaarstraat 20. Gratis parkeren en ook gratis toegang, een donatie wordt op prijs gesteld.

8

Beoordeling door Anoniem, op 18 december 2015 (Stelletje)

Goede ontvangst, mooie kamer en Enschede is een leuke stad.

Tip! Fijne locatie voor een tochtje naar Munster voor de kerstmarkt.

8

Beoordeling door Anoniem, op 18 december 2015 (Stelletje)

Grote mooie kamer, goed ontbijt.

Tip! Twentse Welle bezoeken is leuk!

8

Beoordeling door H.B. Wels uit Amersfoort, op 17 december 2015 (Stelletje)

De kamer, leuk dat we "boven" sliepen! Het was mooi versiert (Kerst) !

Buiten gehorig door verkeer!

Tip! Ootmarsum bezocht afgelopen zondag , was erg leuk!

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 9 december 2015 (Stelletje)

Tip! Rijksmuseum Twente.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 9 december 2015 (Gezin)

Gezellig hotel mooie ligging mooie kamers aardig personeel.

Tip! Gezellige omgeving fijne stad om te winkelen.

8,6

Beoordeling door H Fluit uit Meppel, op 4 december 2015 (Stelletje)

Locatie, je kon er een heerlijke wandeling maken. Ruime schone kamers. De daghap was erg lekker!

Het weer, we waren maar van vrijdag tot zondag, zaterdag was het goed weer verder regende het.

Tip! We hadden een leuke wandelroute gekregen, dus lekker gewandeld.

9

Beoordeling door L SIMONS uit Tilburg, op 28 november 2015 (Stelletje)

Je voelt je snel op je gemak, rustig hotel, warme sfeer.

Televisie kanalen en kwaliteit niet goed.

Tip! Met de bus of de fiets is Enschede en Hengelo snel te bereiken. Dichtbij het voetbalstadion en bioscopen.

7,6

Beoordeling door CEES Duijneveld uit SCHOORL, op 22 november 2015 (Gezin)

Ruime kamer en het bad. Alles was prima!

Tip! We zijn naar de tentoonstelling van Turner in Zwolle en Enschede geweest.

9,6

Beoordeling door Anoniem, op 22 november 2015 (Stelletje)

Vriendelijk personeel, netheid, klantgerichtheid, gratis parkeren, gratis wifi.

Bar en keuken zijn vroeg gesloten.

Tip! Mooie omgeving om te fietsen. Enschede heeft binnenstad met veel winkels.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 19 november 2015 (Stelletje)

Goed hotel, met op loopafstand openbaar vervoer naar Enschede.

Tip! Enschede is een leuke winkelstad. Voor een voetbalwedstrijd kun je op loopafstand naar F.C.Twente.

8,3

Beoordeling door J. van Efferen uit Papendrecht, op 17 november 2015 (Gezin)

Mooie ruime kamer. Kamer was recentelijk gerenoveerd. Bus voor de deur en in 8 minuten in Enschede. Geen parkeerprobleem. WiFi op de kamer.

8,4

Beoordeling door MECD Blotnicki uit Geertruidenberg, op 17 november 2015 (Stelletje)

Gezellige restaurant, vriendelijk personeel.

Mooie grote kamer alleen vieze vloerbedekking kamer 117.

Tip! De universiteit, Ootmarsum, Enschede stad.

8

Beoordeling door Anoniem, op 13 november 2015 (Stelletje)

Niet echt het idee dat je in een hotel was, het had een landelijke uitstraling. Zeer positief.

Tip! Ootmarsum geweest, stukje van Enschede gezien. Plus een voordeel dat je snel in Duitsland bent.

7,8

Beoordeling door J.H.A. van der Heijden uit Wageningen, op 12 november 2015 (Stelletje)

Locatie kwam goed uit. FC Twente stadion op 10 min. loopafstand. Leuke bijkomstigheid. Prettig verblijf gehad mede dankzij een gastvrije en behulpzame staf. Dagschotel/diner was prima. Turner-tentoonstelling in Twents museum zeer de moeite waard.

Tip! Voor het eerst in 40 jaar weer eens naar een wedstrijd geweest. Een belevenis.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 10 november 2015 (Stelletje)

De stad Enschede was een grote verrassing.

Niets.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 10 november 2015 (Stelletje)

Goede uitvalsbasis om te fietsen.

Slechte te harde bedden, veren voelbaar. Stoelen oud.

Tip! Twente kanaal met roeiers.

7,6

Beoordeling door K Wolters uit kraggenburg, op 6 oktober 2015 (Stelletje)

Goede stijl, eten, prettige ontvangst. Goed omgegaan met intolerantie voor E 621.

Tip! Veel gefietst omgeving Enschede.

8

Beoordeling door JOHANNES Hoen uit Heerhugowaard, op 2 juli 2015 (Stelletje)

8