Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Beoordeling van Hotel Het Witte Paard

Hotel Het Witte Paard  

Hotel 't Witte Paard - Aanzicht

Hotel - Etten-Leur

Hotel Het Witte Paard is een gezellig familiehotel gelegen in het bruisende centrum van Etten-Leur. Het hotel is gevestigd in een monumentaal pand uit de 19e eeuw en biedt een schitterend uitzicht op het park. Het hotel is per openbaar vervoer ook goed bereikbaar, het station ligt op slechts 10 minuten loopafstand. De auto parkeer je betaald openbaar naast of nabij het hotel of gratis bij het... meer info
vanaf 59 00 p.p.

Unieke deals ontvangen

37 beoordelingen 8.0

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

3 dagen Etten-Leur

2 nachten v.a. € 59,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

4 dagen Etten-Leur

3 nachten v.a. € 81,75 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door Anoniem, op 11 maart 2019 (Stelletje)

Prettige ontvangst door personeel tijdens carnaval. locatie centraal gelegen is een goede uitvalsbasis.

Tip! Mooi plaatselijk winkelcentrum. Goede treinverbindingen vanaf station naar omliggende plaatsen en Zeeland.

7,8

Beoordeling door A Gerritsen uit doetinchem, op 21 oktober 2018 (Stelletje)

Attent gemaakt door personeelslid op de vrije parkeerplaats naast het hotel.

Tip! Mooi gelegen, nabij het leuke en mooie centrum van Etten-Leur.

8,6

Beoordeling door L.A.M. L.A.M. Jansen uit VARSSELDER, op 12 augustus 2018 (Stelletje)

Locatie, vriendelijk personeel.

Eenvoudig ontbijt. Sluitingstijd 0:00 uur is aan de vroege kant.

Tip! Bootje huren op de Biesbosch. Op de fiets naar Breda.

8

Beoordeling door Anoniem, op 7 augustus 2018 (Stelletje)

Prima locatie.

Kamer werd soms laat schoon gemaakt.

Tip! Mooie fiets-waardige omgeving.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 30 juli 2018 (Stelletje)

Een nieuwe omgeving te verkennen.

Jammer dat het VVV beperkte openingstijden had. Het matras op onze kamer was erg zacht. Het toilet bleef doorlopen (heb ik gemeld).

Tip! De Van Goghkerk in Etten. De jachthaven, daar hebben we heerlijk kunnen zwemmen. Het was die dag boven de 30 graden. Bezoek aan de Basiliek in Oudenbosch en het Arboretum. Winkelcentrum de Passage in Roosendaal ook beslist een aanrader. Vliegveld Seppe ook een leuke bezienswaardigheid.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 17 juni 2018 (Gezin)

Het ontbijt was elke morgen een klein feestje met Silvia.

Tip! Een gezellig centrum.

9,6

Beoordeling door D.G.J. van Ditsie van Veenendaal uit Maurik, op 2 januari 2018 (Gezin)

Het is een leuk hotel met vriendelijk personeel en een goed ontbijt voor een super prijs.

Tip! Het hotel ligt midden in het centrum van Etten Leur met veel winkels en restaurants. Helemaal super. Treinstation op loopafstand, wat wil je nog meer.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 7 september 2017 (Stelletje)

Het hotel staat mooi dicht tegen het centrum aan. Tijdens ons verblijf was daar een festiviteit wat heel gezellig was. De kamer was klein voor de prijs, maar alles was aanwezig. Alleen was er een probleem met de douche. Er was geen waterdruk. Dit was een tijdelijk probleem volgens de manager en zou aangepakt worden.

Doordat de kamer vrij klein was werd het er 's nachts erg warm. Er kon wel een raam open maar dat was niet genoeg om het te laten afkoelen. Wel was er een ventilator op de kamer. Er was dus al eerder over geklaagd.

6,8

Beoordeling door TPM Kaspers - van Zeeland uit Wijchen, op 4 augustus 2018 (Gezin)

Het personeel was erg vriendelijk, de kamers zagen er netjes uit en het ontbijt was goed verzorgd.

Het enige minpuntje was, dat er geen thermostaatkraan in de douche was, alleen een kraan waarbij je zelf de temperatuur moest instellen.

Tip! Breda is zeker een aanrader!

7,8

Beoordeling door H Kuipers uit 's-Gravenhage, op 5 augustus 2018 (Individueel)

Heerlijke koele kamer. Mooi uitzicht. Leuk en apart ontbijt. Vriendelijk personeel.

Kleine kamer. Erg gehorig.

Tip! Alle restaurants en winkels dichtbij. Prettig dichtbij openbaar vervoer, goede trein verbindingen.

7,8

Beoordeling door K.A. Gorter uit Den Haag, op 5 september 2017 (Gezin)

De prettige sfeer. Een heerlijk ontbijt. Goede matrassen. Schone kamers.

Tip! Fietsen in de omgeving. Geertruidenberg. De Biesbosch. En Etten-Leur is ook best leuk.

8,3

Beoordeling door VERLEYE Jean pierre uit brugge, op 29 juli 2017 (Stelletje)

Alles, goede service, vriendelijk dicht bij alles winkels en restaurants.

Jammer genoeg het weer.

Tip! De Biesbosch is een aanrader en ook de stad Dordrecht.

10

Beoordeling door H. Jonker uit Hoogeveen, op 28 juli 2017 (Stelletje)

Leuke locatie met vriendelijke medewerkers.Prima 3 gangen diner en ruim ontbijtbuffet.

Op de kamer was het wat gehorig en er was geen eigen parkeervoorziening.

Tip! We hebben genoten van een rondvaart in de Biesbosch en heerlijk gewandeld in Drimmelen.

8,5

Beoordeling door Anoniem, op 28 juli 2017 (Stelletje)

Vriendelijk personeel en mooie ligging. Hondjes mochten gratis mee!

Kamers wel gedateerd.

Tip! Centrale ligging bij Biesbosch en andere mogelijkheden. Bos en musea.

8

Beoordeling door I Dokter-Duenk uit Dronten, op 25 maart 2018 (Stelletje)

Gastvrij hotel. Prima.

Heel, heel erg gehorig. We konden de buurman horen snurken. Deuren vielen hard dicht.

Tip! Leuk winkelcentrum!

8

Beoordeling door H.T.W. Wijnen uit Sweikhuizen, op 17 juli 2017 (Gezin)

Vriendelijk behulpzaam personeel. Heel goede keuken. Het diner was puik.

7,4

Beoordeling door PIERRE Grebe uit Aalsmeer, op 22 april 2017 (Stelletje)

In centrum dus alles bij de hand.

Tip! Etten Leur is een leuke plaats met leuke winkels en terrassen en in de omgeving veel leuke en mooie plaatsen en wandelgebied, aanrader Willemsstad.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 12 november 2016 (Stelletje)

Het ontbijt.

Parkeergelegenheid

Tip! De Biesbosch en was verbaasd hoeveel winkels Etten Leur heeft!

9

Beoordeling door S. Kingma uit Nunspeet, op 23 augustus 2016 (Groep)

Buitengewoon vriendelijk personeel. Flexibiliteit in de keuken.

Door de wat oudere accomodatie is het vrij gehorig op de kamers.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 14 augustus 2016 (Gezin)

Uitgebreid ontbijt.

De temperatuur in de douche bleef niet constant.

Tip! IJssalons met lekker ijs in de buurt.

8

Beoordeling door J. Kuijpers uit Den Haag, op 7 augustus 2016 (Stelletje)

De locatie en het personeel. De kamer is niet groot maar alles is aanwezig.

Het slot van de deur van de kamer ging met een ongelofelijke dreun dicht.

Tip! Op loopafstand van hartje centrum, binnen enkele minuten van geweldige fietsroutes.

8,4

Beoordeling door K Kruk uit Amstelveen, op 27 mei 2016 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 25 november 2015 (Stelletje)

Leuke omgeving, goed kunnen eten en drinken. Breda en Roosendaal makkelijk te bereiken.

De ouderwetse kranen in de douche. De zondag was het erg druk bij het ontbijt, er liep 1 persoon in de bediening, veel vuile tafels. De overige dagen waren prima.

7,2

Beoordeling door W.F. STOUT uit rozenburg, op 28 oktober 2015 (Gezin)

Goed, jammer dat we weer naar huis moesten.

Tip! Overdekte winkelcentrum Roosendaal.

7,6

Beoordeling door W van Doorn uit den haag, op 23 augustus 2015 (Stelletje)

Eigenlijk alles. Een prima hotel, iets verouderd maar de eigenaars zijn druk bezig met opknappen. De prijs was nu prima omdat we via zoweg.nl hadden geboekt, maar anders was die voor dit moment iets aan de hoge kant geweest. Maar het hotel is echt een aanrader.

Eigenlijk kan ik niks bedenken, misschien de regen de eerste 2 dagen maar daar kunnen zij niks aandoen.

Tip! Leuke omgeving om te fietsen en ook prima om te shoppen. Breda en antwerpen goed te doen met openbaar vervoer, hotel ook prima te bereiken met ov.

8,4

Beoordeling door W.J. Koopman uit Zaandam, op 13 september 2015 (Gezin)

Een goede uitvalbasis om dingen te doen en dan terug te keren naar de rustige omgeving.

7,4

Beoordeling door K.H. Bais uit Amsterdam, op 27 februari 2016 (Stelletje)

Bubbelbad op de kamer. Supergoed en leuk ontbijt!

De kamer was erg koud dus het bed ook.

7,4

Beoordeling door TH.A. Dam uit emmeloord, op 28 september 2015 (Stelletje)

Het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. S'middags lekker borrelen in de gezellige bar. Locatie dicht bij het centrum was perfect. Parkeren in de parkeergarage ook dichtbij en midden in het centrum voor € 8,00 per 24 uur.

De kamer was klein, maar voldoende. Het was alleen jammer dat wij burenoverlast gaven vanwege de klemmende kamerdeur. De badkamer was goed, maar de douchecabine was enorm smerig vooral de voegen.

Tip! Wij zijn eerst het centrum wezen bezichtigen met ook een groot overdekt centrum. Dus lekker geshopt, kerk bezocht en verderop het hofje bekeken. De andere dag naar Breda en de looproute vanaf de VVV Willemsstraat gelopen via het park en het centrum. Een kerk bezocht en gewinkeld. De derde dag naar Oudenbosch de basiliek bezocht, wat was dat prachtig! Daarna naar Roosendaal voor het mooie winkelcentrum, we hadden redelijk weer dus was het genieten. De vierde dag na het ontbijt afscheid genomen van iedereen en op ons gemak weer na huis gegaan. We kijken terug op een relaxte 4 daagse minivakantie.

8

Beoordeling door M. Nijstad uit Koekange, op 24 augustus 2015 (Stelletje)

We vonden het leuk dat het hotel in het centrum ligt. Je kon 's avonds lekker op een terrasje zitten. Je kon je eigen fiets meenemen. We hebben genoten.

Tip! Breda, een hele mooie stad dichtbij. Met een uurtje ben je bij het strand als het mooi weer is.

9,2

Beoordeling door F.C. Rook uit Bergambacht, op 20 augustus 2015 (Gezin)

Dat het toevallig samenviel met de profwielerronde van Etten Leur. Ook mooi nieuw winkelcentrum.

Dat er weinig recreatiemogelijkheden zijn in de stad zelf. b.v. geen park en weinig groen.

Tip! Mooi winkelcentrum, maar daar kwamen we niet voor.

7,8

Beoordeling door W.D Galjaard uit Rijswijk, op 26 juli 2016 (Groep)

Gastvrije ontvangst.

Kamer is ontzettend klein en geen airco. Veel roestplekken in de douche.

Tip! We zijn bij Thermen Roosendaal geweest, dit is echt een aanrader.

7,6

Beoordeling door AI de Haan uit Groningen, op 5 september 2016 (Gezin)

Gezellig hotel midden in centrum.

De deuren van het hotel, zit een veer op waardoor ze dichtklappen.

Tip! Den Bosch is een aanrader!

8,6

Beoordeling door B Hilst van uit Schoonebeek, op 12 mei 2016 (Stelletje)

Super locatie, vriendelijk personeel, mooie plaats. Entree is super mooi, daarentegen vind ik de kamers erg eenvoudig. Ik denk met een andere kleur verf op de muur en iets van kunst ophangen, dat je al snel een luxere uitstraling kan bereiken.

De kamer vond ik ongezellig.

Tip! Mooie plaats om door heen te wandelen, en Van Gogh is eind mei op vele plaatsen te zien.

8,8

Beoordeling door B Bothof uit schiedam, op 13 augustus 2015 (Stelletje)

Een leuk knus klein hotelletje op een goede locatie net buiten het centrum en de drukte. Goede bedden en een uitstekend ontbijt, het diner was lekker maar niet overdreven warm, wel goed klaargemaakt, precies naar wens. Een heerlijk buitenterras en aan de achterkant een terras in het park.

Men was/is aan het verbouwen tijdens deze drukke dagen, een redelijk kleine kamer t.o. van de prijs. Wel weinig overlast gehad van de verbouwing.

Tip! De rondvaart in de Biesbosch was heel leuk en interessant.

7,4

Beoordeling door H Piersma uit groningen, op 1 mei 2017 (Stelletje)

Het diner was fantastisch!

Douchen ging wat lastig. Douchekop zat los.

7,7

Beoordeling door F.W. Brouwer-Luttjeboer uit Holten, op 21 september 2016 (Stelletje)

Ligging van het Hotel, zeer vriendelijk personeel, goed ontbijt.

Het super kleine kamertje waar we zaten!

Tip! Biesbosch prachtig! Fam. bezoek gedaan.

6,4

Beoordeling door C. G.M. Koning uit Hoofddorp, op 30 augustus 2016 (Groep)

Etten Leur is een mooie stad met een gezellig centrum. Leuke omgeving om te fietsen. Breda dichtbij. Hotel heeft een mooie tuin, de meeste kamers kijken uit op de tuin. Fietsen konden in een aparte ruimte gezet worden.

Je kan niet bij het hotel parkeren.

Tip! We hebben de van Gogh fietsroute gefietst. Prima locatie om Breda, Zundert en Etten Leur te fietsen. Ook ligt de Biesbosch dichtbij en het plaatsje Oudenbosch met zijn prachtige monumentale kerk.

7,8