Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten
Je bevindt je in:    > Zoweg.nl > Hotel Nederland > Hotel Etten-Leur > Vincents > Beoordelingen

Beoordeling van Vincents

Vincents  

Vincents

Hotel - Etten-Leur

Vincents is een charmant 3-sterren hotel, gelegen in het knusse centrum van Etten-Leur. Het hotel heeft een warme uitstraling en ligt aan de rand van de markt. Dit stadje staat in het teken van Vincent van Gogh, zo heb je er de Vincent van Gogh route en de kerk aan het Raadhuisplein. Hotel Vincents is gemakkelijk bereikbaar met de auto maar ook met het openbaar vervoer. Het treinstation... meer info
vanaf 32 25 p.p.

Unieke deals ontvangen

326 beoordelingen 8.0

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

Krantaanbieding! 4 dagen Brabant

3 nachten v.a. € 81,75 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Etten-Leur

1 nacht v.a. € 32,25 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Etten-Leur

2 nachten v.a. € 59,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door Anoniem, op 9 september 2019 (Groep)

7,8

Beoordeling door G.P. Boender uit Rotterdam, op 26 augustus 2019 (Stelletje)

Het vriendelijke personeel.

Tip! Zeker een aanrader met de fiets; de van Gogh route. Wilt u graag winkelen; alles is er!

9

Beoordeling door R.M.M. Dekker uit Warmenhuizen, op 26 augustus 2019 (Gezin)

Alles, personeel (vooral Jet) heel vriendelijk en behulpzaam, kamers netjes, prima ontbijt en leuk om zelf je eitje te bakken en koffie te halen achter de bar. 1x warm gegeten, ook niets op aan te merken. Kortom, fijn hotel.

Tip! Ligging in het centrum, veel winkels en terrasjes, fietstocht en bezoek aan Breda is een aanrader.

8,5

Beoordeling door Anoniem, op 19 augustus 2019 (Stelletje)

Zeer vriendelijk personeel, goed ontbijt en mooie kamer.

Tip! Mooie fietsroutes, leuke cafe's en restaurants om de hoek.

9,8

Beoordeling door J Boshoven uit Spijkenisse, op 19 augustus 2019 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door J.A.M. Tilburg uit Almere, op 16 juli 2019 (Gezin)

7,6

Beoordeling door WTJ Aarntzen uit Zevenaar, op 15 september 2019 (Gezin)

Mooie fietsroutes, veel bezienswaardigheden.

Geen eigen parkeerterrein voor fiets en auto.

Tip! De Biesbosch is zeer de moeite waard.

9

Beoordeling door Anoniem, op 14 september 2019 (Stelletje)

Gezellige plek.

Een smal bed en warm op de kamer.

6,5

Beoordeling door H.M.D.H. Tiny Derix-Joosten uit Asten, op 13 september 2019 (Groep)

Er was geen bar, en om 22:00 uur ging de bediening dicht!

Tip! Bij van der Veeke kun je prima fietsen huren.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 29 augustus 2019 (Stelletje)

De mogelijkheid om verschillende tochtjes te maken per fiets/trein/auto.

Geen lift aanwezig.

7,8

Beoordeling door R.M. Lapré uit Julianadorp, op 27 augustus 2019 (Stelletje)

Vriendelijk personeel, schone kamer.

De locatie is midden in de stad en uitgaanscentrum, waardoor er geluidsoverlast was. Omdat er beneden een restaurant is , is het niet mogelijk om daar te gaan zitten in de avond zodat je op de kamer moet blijven waar meer een behoorlijke stoel was. Parkeren bij het hotel was niet mogelijk.

6,6

Beoordeling door Anoniem, op 12 augustus 2019 (Groep)

Hotel Vincent is een klein maar gezellig hotel. Ontzettend aardig en behulpzaam personeel (Met name Nicole). Locatie is erg leuk in het centrum. Ontbijt was prima. Prijs kwaliteit ook prima. Personeel geweldig.

Kamer was wel gedateerd en we konden de bedden niet apart schuiven.

Tip! Wat heeft Etten Leur een gezellig centrum! We vonden de wandeling ‘de Ettense mijl’ erg leuk en is te doen voor iedereen!

8,8

Beoordeling door A Appeldoorn uit Papendrecht, op 11 augustus 2019 (Gezin)

Midden in het centrum.

7

Beoordeling door Anoniem, op 8 augustus 2019 (Stelletje)

De locatie is perfect, gelegen aan een gezellig plein in het centrum van Etten-Leur.

7,8

Beoordeling door L Driessen uit Eygelshoven, op 7 augustus 2019 (Stelletje)

Mooie binnenkomst met een moderne bar/restaurant en het ontbijt was ook goed. Voldoende variatie qua brood en ook het vleesbeleg was van kwaliteit, je kunt ook je eigen jus d'orange maken en bv. je cappuccino. We waren daarnaast blij verrast dat we een bad hadden, dit was niet zo duidelijk op de site. Het bed ligt ook prima.

Bij het inchecken was er gedoe. Op de dag van uitchecken ook i.c.m. late out-check. De kamers zijn nogal gedateerd.

7,6

Beoordeling door P P. Ebben uit Vortum-Mullem, op 29 juli 2019 (Stelletje)

Vriendelijk personeel.

Kamer iets te klein. Ontbreken lift. Er was geen lobby.

Tip! Etten-Leur heeft mij verrast. Ik dacht een dorp aan te treffen. Maar werd verrast door een zeer grote parkeergarage en een groot winkelcentrum. In de oude kern veel gezellige terrasjes rond de Markt.

7,8

Beoordeling door I. van den Bos uit 's-Gravenhage, op 26 juli 2019 (Gezin)

Zelf een eitje bakken bij het ontbijt en sinaasappels persen. Koffie- en theefaciliteiten op de kamer. Krant en tijdschriften beneden.

Geen uitzicht aan de achterzijde.

Tip! Bosbad de Kuil en De van Gogh fietsroute.

7,4

Beoordeling door A van den Barselaar uit Wassenaar, op 26 juli 2019 (Stelletje)

Leuke en fijne locatie. Hele lieve mensen bij het hotel.

Dat je de fietsen ergens anders moest stallen.

Tip! De stad Breda.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 23 juli 2019 (Stelletje)

Locatie was in het centrum, ontbijt was goed, uitstekend bed.

Eerst een kamer gehad naast een afgesloten kast met een apparaat dat te veel lawaai maakte niet kunnen slapen daarna een andere kamer gekregen.

Tip! Breda leuke stad , fietsen in de omgeving.

7

Beoordeling door Anoniem, op 16 juli 2019 (Stelletje)

Prima prijs/kwaliteit verhouding prachtige omgeving vriendelijk personeel.

De plek van het hotel erg gehorig en dat de kledingkast niet goed open kon vanwege ruimtegebrek en ik had een lunchgerecht en een hoofdgerecht waar geen smaak aanzat en bij melding werd daar verder niets mee gedaan.

Tip! Breda leuke stad heel goed te bereiken met de bus en prachtige natuurgebieden in de nabije omgeving en heerlijk gegeten bij het restaurant tegenover het hotel.

7,2

Beoordeling door R Lemmen uit Houten, op 12 juli 2019 (Gezin)

Geweldige plek midden in centrum.

Tip! Heerlijk fietsen in omgeving en geweldige horeca (ook in restaurant bij het verblijf).

9,4

Beoordeling door Anoniem, op 21 juni 2019 (Gezin)

Locatie, midden in het dorp, terras bij hotel, omgeving, goed ov, heel vriendelijk personeel.

Douche deed het niet, tv steeds stuk, geen lift

Tip! Van Gogh route leuk, dichtbij Breda, Leurse-havendagen

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 16 juni 2019 (Groep)

In centrum was fijn. Parkeren prima. Weer werkte mee. Goede sfeer.

Miste een balkon. Verder prima!

Tip! Leuk gewinkeld. Naar de Klomp geweest en naar de Leurse havenfeesten en naar de Biesbosch.

8

Beoordeling door Anoniem, op 12 juni 2019 (Stelletje)

Tip! Prima uitval basis voor o.a. Breda, Dordrecht, Biesbosch. Leuke fietstochten.

8,2

Beoordeling door C Voskamp uit Zutphen, op 11 juni 2019 (Stelletje)

Gezellig.

Mag wel iets beter schoongemaakt worden, kamer was iets stoffig.

8,7

Beoordeling door J Gouweleeuw uit Zoetermeer, op 6 juni 2019 (Stelletje)

Verrassende locatie, midden tussen allerlei terrassen waar geen enkel overlast van is. Ook auto in parkeergarage en fiets in stalling elders, sleutel ophalen in ander hotel, dat werkte prima. De keuken is uitstekend.

Tijdens het ontbijt de stofzuiger nadrukkelijk aanwezig was in het restaurant!

Tip! De kerk van Oudenbosch is zeker de moeite waard. Het winkel aanbod in Etten-Leur en Breda geweldig. Mooie fietsroutes, die niet altijd klopte, maar toch geweldig.

8,6

Beoordeling door C Seelen uit Naaldwijk, op 25 april 2019 (Stelletje)

Leuk hotel en een goed ontbijt. Bij Vincents kun je sowieso heerlijk eten.

Tip! We hebben fietsen gehuurd en we zijn door de kleine dorpjes naar Willemstad gefietst. Erg mooi en leuk!

8,6

Beoordeling door LLE Hanegraaf uit 's-Hertogenbosch, op 22 april 2019 (Individueel)

De rust, centraal gelegen en verzorgd.

Geen vrij parkeren in de directe omgeving mogelijk.

Tip! Dicht bij Oudenbosch, Zevenbergen en Breda.

8

Beoordeling door Anoniem, op 4 april 2019 (Gezin)

Leuke omgeving!

Douche is voor mensen met een beperking niet fijn en toegankelijk.

Tip! Vincent van Gogh route.

7,8

Beoordeling door GJJ Gjj Tang uit WIJCHEN, op 28 maart 2019 (Stelletje)

Alles gaat heel gemoedelijk.

Het warme water at duurde wat energie betreft veel te lang voor dat je kon douchen.

Tip! Oudenbosch dicht in de buurt een bezoek aan de basiliek van Oudenbosch.

8,7

Beoordeling door Anoniem, op 28 februari 2019 (Individueel)

Prima ontbijt. Vriendelijk personeel. Schone kamer. Sfeervol, knus winkelcentrum.

Op verdieping 2, einde gang stonk het erg naar sigarettenrook. Ik heb alle dagen de ramen open gehad. Het stofzuigen tijdens ontbijt was zeer irritant als je rustig wil ontbijten.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 26 februari 2019 (Stelletje)

De informele sfeer en vriendelijkheid personeel.

Tip! Levendige omgeving.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 1 februari 2019 (Stelletje)

We hebben heerlijk gegeten in het restaurant.

Tip! Dichtbij de Biesbosch.

7

Beoordeling door H.L. Pennenburg uit Koudekerk aan den Rijn, op 29 januari 2019 (Gezin)

Midden in het centrum. De omgeving, dicht bij het openbaar vervoer.

Geluidsoverlast van de bar ernaast.

Tip! We zijn wel naar Roosendaal (Designer Outlet Rosada) en Breda geweest.

7,8

Beoordeling door D Jansma uit Drachten, op 24 januari 2019 (Stelletje)

Vriendelijk personeel. Mooie centrale ligging.

Veel lawaai van naastgelegen kroeg, slechte matrassen, afmeting van bed, gehorige geluiden van afzuiginstallatie en/of verwarmingsketels en geen eigen parkeergelegenheid!

7

Beoordeling door Anoniem, op 21 januari 2019 (Gezin)

8

Beoordeling door Anoniem, op 16 januari 2019 (Stelletje)

Aardige mensen op mooie locatie en goed eten.

7,8

Beoordeling door A Telgenhof uit Britsum, op 9 januari 2019 (Gezin)

Gastvrij en vriendelijk personeel. Een heerlijk ontbijt, waarbij je zelf de eieren kunt bakken en sinaasappels kunt persen. We voelden ons zeer welkom!

Tip! De ligging van het hotel is ideaal, met de auto in parkeergarage op loopafstand. Openbaar vervoer ook dichtbij, de omgeving hebben we via trein, bus en wandelend door de prachtige natuur verkend! Vlakbij ligt een erg gezellig winkelcentrum.

8,8

Beoordeling door G.CH. Reffeltrath uit Enschede, op 4 januari 2019 (Stelletje)

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 2 januari 2019 (Stelletje)

Relaxed en huiselijk. Je kan hier zelf je ontbijt klaarmaken en je sap en koffie maken, leuk.

Verouderde kamers inclusief de badkamer.

Tip! Etten-Leur heeft ons positief verrast. Erg mooie ondergrondse parkeerplaatsen, goed geregeld. Leuke wandeling met Vincent van Gogh als thema en leuke restaurantjes.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 2 januari 2019 (Stelletje)

De locatie.

Het uitzicht vanuit de kamer op afvoerpijpen en blazers van de keuken.

Tip! Een prachtig stadje, met overdekt winkelcentrum.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 28 december 2018 (Stelletje)

De lokatie is perfekt. Goede parkeergelegenheid op korte afstand tegen een bedrag van 5 EUR per dag. Uitstekend ontbijt. Vriendelijk personeel. Goede keuken in het hotel.

De douches in een ligbad zijn niet ideaal.

Tip! Genoeg terrasjes en eetgelegenheden op loopafstand.

9

Beoordeling door WILLY Liebregts uit DELFT, op 29 november 2018 (Individueel)

Een gezellig hotel, met vriendelijk personeel.

Tip! Bezoek cultureel centrum Nieuwe Nobelaer.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 14 november 2018 (Gezin)

Mooi in het centrum gelegen. Mooi winkelcentrum en een goedkope parkeergarage vlakbij. Goed uitgangspunt voor uitstapjes

Er is geen lift aanwezig.

Tip! In Oudenbosch vlakbij staat de kleine Sint Pieter, heel erg mooi om te zien. Leek wel op die in Rome waar we geweest zijn en de Vincent van Gogh route is ook leuk.

7,8

Beoordeling door M Janssen uit Echt, op 30 oktober 2018 (Groep)

Centraal gelegen.

Douchen in badkuip.

Tip! Lekker winkelen. Leuke van Gogh wandeling.

7,8

Beoordeling door EH De Waal uit Brielle, op 20 oktober 2018 (Stelletje)

Vriendelijk personeel, lekker ontbijt en diner. Een mooie en schone kamer.

Geen inloop douche en geen lift. Mijn partner heeft veel problemen met lopen.

Tip! Wij waren verbaasd over het grote aantal winkels in Etten-Leur. Leuk plein en gezellige terrasjes. Designer Outlet Rosada in Roosendaal. We hebben ook gevaren met een sloep in Drimmelen.

8,2

Beoordeling door GJJ Tang uit wijchen, op 12 oktober 2018 (Stelletje)

Een gezellig verblijf, in een prachtige omgeving en zeer vriendelijk personeel.

Er is geen lift en douchen in bad is voor sommigen ook zeer lastig.

Tip! Oudenbosch is een mooi plaatsje, Etten-Leur trouwens ook. Het Vincent van Gogh Museum ligt aan de overkant van het hotel. Een gezellig en leuk verblijf.

8,4

Beoordeling door G Van den Berg uit Zutphen, op 9 oktober 2018 (Groep)

Gezellig, zo midden in het centrum.

Juist door de ligging in het centrum hoor je al vroeg vrachtwagens om de omliggende winkels te bevoorraden.

Tip! Brabant is mooi, Breda is geweldig en Willemstad is prachtig.

9,2

Beoordeling door S Hoekstra uit Lichtenvoorde, op 8 oktober 2018 (Stelletje)

Fijn dicht bij centrum.

Uitzicht kamer.

Tip! Veel bezienswaardigheden. Leuke beelden route. Den Bosch op fijne afstand. Treinstations op loopafstand.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 26 september 2018 (Stelletje)

De ligging.

Géén vriendelijk personeel.

Tip! Leuke stad.

7

Beoordeling door A.L. Doff uit Oostburg, op 24 september 2018 (Gezin)

Dat het hotel in het centrum gelokaliseerd is en de omgeving is goed.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 23 september 2018 (Gezin)

Een prachtige locatie.

Tip! Oudenbosch, daar moet je zeker naar toe. De Kunstroute 'Beeldig Etten-Leur'.

8

Beoordeling door W.J.G.M. Klaassen uit Ulft, op 22 september 2018 (Gezin)

De locatie van het onderkomen.

Tip! Midden in het centrum gelegen, je kan overal naartoe fietsen. Zowel Bergen op Zoom, als Breda en Tilburg zijn goed te bereiken per fiets.

8,3

Beoordeling door Anoniem, op 22 september 2018 (Stelletje)

Dat het hotel in het centrum ligt.

Ontbijt is een beetje summier.

7

Beoordeling door E Blaauw uit Hengel, op 21 september 2018 (Stelletje)

Het hotelletje ligt midden in de stad en is erg opzichtig, geel geschilderd, wat niet in het straatbeeld past. Het is ideaal gelegen, direct in nabijheid van een betaalbare parkeergarage. Bij evenementen in de stad is het redelijk gehorig.

Tip! Indien men in het bezit is van een auto, dan is er ook in de omgeving veel te ontdekken, bijvoorbeeld de kerk in Oudenbosch.

6,8

Beoordeling door BVM de Wir uit Schiedam, op 16 september 2018 (Stelletje)

Aardig personeel, leuke locatie, leuke omgeving en lekker eten.

Kamers wat gedateerd.

Tip! Hele leuke plaats om te verblijven. Mooie omgeving om te wandelen, fietsen en lekker uit eten te gaan.

7,6

Beoordeling door A.M.L Jonker-Veldman uit Monnickendam, op 15 september 2018 (Groep)

Het ontbijt en de ruimte om het ontbijt te gebruiken. Prima bedden op een goede kamer, je voelt je op je gemak bij dit hotel.

Tip! Prima fietshuur en openbaar vervoer, om de omgeving te bekijken. Bezoek o.a. Oudenbosch, Breda en de prachtige natuur.

8,4

Beoordeling door J.W. Wessels uit Harlingen, op 14 september 2018 (Stelletje)

Het ontvangst en het verblijf was buitengewoon hartelijk. De locatie is heel plezierig, alles is vlakbij.

Tip! Door Vincent van Gogh is deze plek een interessante locatie. Er wordt veel aandacht gegeven aan alles wat hij heeft gedaan in deze omgeving.

8,6

Beoordeling door H Scheffer uit Olst, op 14 september 2018 (Stelletje)

Het evenement 'Lekker Etten-Leur' voor de deur en tijdens het ontbijt de mogelijkheid hebben om zelf een eitje of spekjes te bakken.

Tip! In Zundert was op zondag bloemencorso, maar wij zijn maandag geweest bij de bezichtiging op het plein van de bloemenveiling. Geweldig.

8

Beoordeling door H Voortman uit Hengelo gebleven, op 13 september 2018 (Stelletje)

Het hotel ligt op een mooie locatie, dicht bij een zeer mooi winkelcentrum en je kan vanuit het hotel leuke fietstochten maken.

Tip! Etten-Leur ligt op kleine afstand van grotere plaatsen en als je van fietsen houdt, dan is de Vincent van Gogh route een aanrader!

8,2

Beoordeling door J.A.M. Van Gaal uit Schijndel, op 13 september 2018 (Gezin)

Lekker dicht bij het centrum. Gezellige bar en vriendelijk personeel.

10

Beoordeling door Anoniem, op 11 september 2018 (Stelletje)

De locatie van het hotel.

Ontbreken van airco op de kamer.

Tip! Etten-Leur heeft een rijk en gevarieerd winkelaanbod. Het ligt tussen interessante steden als Breda en Bergen op Zoom.

7,6

Beoordeling door BH Brethouwer uit Aalten, op 10 september 2018 (Gezin)

Het was zeer gemoedelijk.

In de avond vaak veel geluid.

Tip! De omgeving van Etten-Leur is prachtig.

7,8

Beoordeling door H.L. Burer uit Almelo, op 22 augustus 2018 (Groep)

Het personeel was echt vriendelijk en leuk tegen ons. Schone kamers en het eten was echt goed. Goede locatie.

Wij vonden het jammer dat er geen kleine koelkast in de kamer was en geen telefoon.

Tip! Etten-Leur is een heel leuk dorp, met leuke winkels. Breda en Den Bosch zijn leuke plaatsen met veel bezienswaardigheden. We komen zeker terug!

7

Beoordeling door J Hidding uit Coevorden, op 21 augustus 2018 (Stelletje)

8,6

Beoordeling door G. Visser uit Assen, op 19 augustus 2018 (Stelletje)

Om in deze voor ons onbekende streek te zijn. We konden prima fietsen huren en hebben 2 dagen hiervan gebruik gemaakt. En het bezoeken van enkele steden vonden we bijzonder mooi.

Dat er bij het hotel geen parkeergelegenheid is.

Tip! Bezocht werden Bergen op Zoom, Gorinchem, Zundert, Oudenbosch.

7,8

Beoordeling door L.PH.J. Tuininga uit BAFLO, op 19 augustus 2018 (Stelletje)

De locatie in Etten-Leur, de parkeergelegenheid, het winkelcentrum, goeie wifi-verbinding.

De te kleine kamer, te donker, slechte douche, de gehorigheid, geen lift.

Tip! Ligging gunstig t.o.v. De Biesbosch, Breda en Tilburg.

7,4

Beoordeling door A.J. Schouwink uit Enschede, op 19 augustus 2018 (Stelletje)

Lekker in het leuke centrum . Een parkeergarage met een opgang dichtbij het hotel.

8,2

Beoordeling door G.D.H. Duerink uit Lemele, op 18 augustus 2018 (Gezin)

Het is een leuk en mooi hotel. We zagen dat de buiten muren geschilderd worden in zonnig geel.

We hadden gevraagd om een kamer aan de voorzijde maar kregen een kamer aan de achterzijde. Wat geluidsoverlast van de kroeg aan die kant en wat geurtjes uit de keuken.

Tip! Het ligt in het centrum van Etten leur. Parkeerplaatsen zijn er niet bij het hotel wel is er een afgesloten ruimte voor de fietsen. De omgeving is gevarieerd met bossen heideterreinen en weidse uitzichten en leent zich prima voor fietstochten. Jammer dat de bermen behoorlijk vol liggen met allerlei afval zoals blikjes en flesjes. Misschien een optie om met de scholen een opruimactie te houden.

7,4

Beoordeling door JJ Vet uit purmerend, op 18 augustus 2018 (Gezin)

Dat het bereikbaar is met de trein en dicht bij Breda is. Dit was onze derde keer in Vincents.

Tip! Van Gogh heeft er ook nog gewoond zijn Vader was er dominee.

8,8

Beoordeling door HANNY van Doorneveld uit Lelystad, op 14 augustus 2018 (Stelletje)

Op een leuke locatie, heel dichtbij alle winkels. Goede uitvalswegen naar bestemmingen, zoals Zeeland. Parkeergarage, wel tegen betaling, dichtbij. Mogelijkheid tot 's avonds in het restaurant nog even iets te drinken of spelletje te doen. En de menukaart ziet er ook prima uit en goed betaalbaar. Bedden waren trouwens goed, badkamer ook prima.

Onze kamer zat precies boven de afzuiginstallatie van de keuken. De baklucht vanuit de keuken kwam 's avonds bij ons de kamer binnen. Heb dit wel gemeld en er zou iets aan gedaan worden. Maar ik weet niet wanneer dat gaat gebeuren. We moesten eigenlijk de ramen dicht houden terwijl het erg warm was.

Tip! Een goede gelegenheid om een dagje Zeeland te doen, bv. Domburg, Zoutelanden, Veere. Erg leuke plaatsen.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 14 augustus 2018 (Stelletje)

Centrale ligging. Ongedwongen ontbijt- en verblijfsruimte.

Parkeren tegen betaling. Vrij dure prijzen voor het eten en consumpties. Wat mankementen op de kamer, die makkelijk op te lossen zijn. Te veel jong personeel, eigenaar niet gezien.

7

Beoordeling door G Verspuij-de Jong uit Julianadorp, op 14 augustus 2018 (Gezin)

Goede fietslocatie.

Het lawaai in de nachtelijke uren. Ook het bevoorraden van het winkelcentrum gebeurde onder ons raam. De service op het terras was niet goed.

Tip! Mooie omgeving.

7,4

Beoordeling door C. Woortman uit Stadskanaal, op 12 augustus 2018 (Stelletje)

Het was prima en keurig netjes.

Uitzicht op buizen.

Tip! Gezellig plein en leuk centrum. Fietsen in de omgeving goed aangeven.

5,8

Beoordeling door Anoniem, op 12 augustus 2018 (Stelletje)

De ligging van het hotel, gezellig, centraal op het marktplein. Prima parkeergarage dichtbij. Goeie fiet.senberging.Aardige medewerkers.

Het was erg warm en de kamer was niet goed te ventileren. Kleine raampjes, die maar een klein stukje open konden. Ook de badkamer bleef erg heet. ( 2e etage).

Tip! We hebben 2 mooie fietstochten gemaakt. We hebben ons verwonderd over het prachtige winkelcentrum met een groot aantal winkels direct bij het hotel.

8

Beoordeling door A.J Janse uit VOGELWAARDE, op 11 augustus 2018 (Stelletje)

Alles was goed.

Tip! Biesbosch, rondvaart Drimmelen, mooie polders, Rotterdam en fietsroutes.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 9 augustus 2018 (Gezin)

Het ontbijt was leuk gedaan, je kon zelf je eitje bakken.

Goed verblijf alleen de menukaart aardig aan de prijs!

Tip! Dicht bij Antwerpen en Breda hotel is in het centrum mooi gelegen.

7,2

Beoordeling door J Pruim uit Zwolle, op 9 augustus 2018 (Stelletje)

Een leuk hotel en mooie ligging. Personeel was erg vriendelijk. Top. kamer was mooi en schoon.

8,8

Beoordeling door G. Oordt uit Dedemsvaart, op 9 augustus 2018 (Stelletje)

De locatie van het hotel en de super leuke personeelsleden, zeer vriendelijk.

Parkeren van de auto kon niet bij het hotel is toch wat lastig.

Tip! Prima ligging in het centrum, goed startpunt voor fietstochten.

9,4

Beoordeling door Anoniem, op 8 augustus 2018 (Stelletje)

Dat het hotel in het centrum van Etten-Leur ligt.

We vonden de prijzen voor het eten aan de hoge kant.

Tip! Etten-Leur is een mooi en levendig dorp. Je kunt er fijn fietsen in de omgeving en het ligt vlakbij de Biesbosch.

7,6

Beoordeling door BFA Kersten uit Winterswijk Meddo, op 7 augustus 2018 (Gezin)

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 6 augustus 2018 (Individueel)

Het was voor ons een ander hotel dan anders, wat wij heel leuk vonden!

Tip! Gezellige markt waaraan het hotel is gelegen. Voldoende betaalbare restaurants in de buurt. Leuke winkeltjes. Kerk met Vincent van Gogh tentoonstelling bezocht. Etten-Leur is de stad waar Vincent van Gogh begonnen is als kunstschilder. Gefietst in de omgeving via knooppuntenroutes.

7,8

Beoordeling door M.A.C van Hasselt-Geurts uit Nijmegen, op 4 augustus 2018 (Groep)

Personeel erg vriendelijk! Ontbijt zelf maken, leuk!

Tip! Van Gogh rondwandeling. Beekse Bergen. Shoppen.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 3 augustus 2018 (Stelletje)

Alles was leuk, gezellig en vriendelijk. Het ontbijt was even wennen dat je alles zelf mocht doen, maar wel leuk en verzorgd. Croissant was niet vers en ik miste de krentenbol.

Tip! Er was genoeg te zien en te beleven, in een rustige gezellige sfeer. Mooie kerkgebouwen en een gezellig parkje.

8

Beoordeling door Anoniem, op 2 augustus 2018 (Groep)

Mooi in het centrum, vriendelijk personeel, lekker eten, prima bedden.

Recht onder de kamer zat een café waar het zeer lawaaiig was. Omdat het het heel erg warm was hebben we de ramen open gezet. Wij hebben er wel om geslapen maar kan mij voorstellen dat het wel irritant kan zijn.

Tip! Best wel leuk winkelcentrum, in de buurt een leuk klein strandje.

8

Beoordeling door AW de Groot uit Utrecht, op 2 augustus 2018 (Stelletje)

Dat het mooi weer was, de kamer netjes en schoon en elke dag schone handdoeken.

Geen airco op de kamer. Dat je het ontbijt zelf moet bereiden o.a. eitje bakken, het zelf persen van de sinaasappels en brood snijden.

Tip! Mooi en groot winkelcentrum.

8,6

Beoordeling door A Harinck uit Kamperland, op 2 augustus 2018 (Stelletje)

7

Beoordeling door M.M. van Dijk-Niemeijer uit Hattem, op 2 augustus 2018 (Stelletje)

De vriendelijke mensen in het hotel en de omgeving. Leuke kaart en lekker eten.

Geen airco op de kamer.

Tip! Voor ons een heel andere omgeving. Hebben Bergen op Zoom, Breda en de Biesbosch bezocht. Prachtig!

8,8

Beoordeling door A.J Leurs-Kenter uit Abbekerk, op 1 augustus 2018 (Groep)

Gezellig hotel, leuk en groot centrum, prachtige omgeving, heerlijk fietsen. Om zeker nog eens te doen!

Beetje kleine kamer.

Tip! Heerlijk centrum. Prachtige fietsomgeving.

8

Beoordeling door Anoniem, op 1 augustus 2018 (Stelletje)

De ligging is prima, midden in het centrum van Etten-Leur. Personeel was erg vriendelijk en behulpzaam.

Kamer was erg klein. De ramen konden maar een klein eindje open en het was zonder airco niet uit te houden!

7,2

Beoordeling door J J hartendorp uit rotterdam, op 1 augustus 2018 (Gezin)

Is een leuke en gezellige stad geworden.

Voor ouderen geen lift, dus moeilijk met kruk trap op en af.

Tip! Plaats Goes was iets te veel, dan een dag Roosendaal met een schitterende passage, laatste dag Berg op zoom was heel gezellig.

7,8

Beoordeling door J.A.F.M. van Berkel uit bladel, op 30 juli 2018 (Stelletje)

Mooi centraal gelegen in de plaats met vele voor ons belangrijke fietsmogelijkheden. We hadden een redelijk kleine complete kamer en een prima badkamer, alles was aanwezig.

Tip! Veel fietsmogelijkheden wat voor ons van belang is. Groot winkelcentrum in de directe omgeving en volop betaalbare parkeermogelijkheden.

9,4

Beoordeling door M.C.N. Smit uit Delft, op 30 juli 2018 (Individueel)

Goed hotel. vriendelijk personeel, leuk plaatsje, mooie omgeving, veel gefietst.

Het feit dat er in het hotel geen airco is en als je dan onder het dak slaapt was het met dit extreme weer nauwelijks te doen. Er stond wel een ventilator maar dat was naast het feit dat het raam maar beperkt open kon volstrekt onvoldoende.

Tip! De plaats zelf is al interessant vanwege het feit dat Van Gogh hier woonde en werkte en er nog veel oude panden staan. Het VVV verstrekte veel gratis materiaal en voor een luttel bedrag kreeg je een perfecte rondleiding in de kerk, gewijd aan Van Gogh door een vrijwilliger. Verder veel fietsgelegenheid (knooppunten) o..a. naar Bergen op Zoom, een prachtige stad met in het Markiezenhof een roofvogel-show.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 29 juli 2018 (Gezin)

Tip! Uitstekend mooie omgeving parkeer gelegenheid is goed.

7

Beoordeling door Anoniem, op 26 juli 2018 (Gezin)

7,7

Beoordeling door C. Willemsen uit Twello, op 25 juli 2018 (Groep)

Origineel ontbijt, in de keuken. Vriendelijk personeel.

Tot laat, herrie van het café ernaast. Ramen dicht met warm weer.

Tip! Leuke locatie met veel mogelijkheden. Met de trein naar Zeeland. De Biesbosch, Rotterdam en Breda dichtbij.

8,4

Beoordeling door M.C. Ritman uit De Wilgen, op 25 juli 2018 (Stelletje)

Kamer was prima. Gelukkig wel aan de achterkant i.v.m. zon en geluid van het plein. Centrale ligging in Etten-Leur en omgeving (i.v.m. fietsen). 's Avonds goed gegeten op het terras waar de zon nog tot heel laat op scheen.

Zelf moeten persen van de sinaasappels is een geknoei. Geen kom met verse stukjes fruit (voor bij de yoghurt), jammer.

Tip! Etten-Leur is aardig, vernieuwd dorp van waaruit je prachtige fietstochten kan maken. Even met de auto naar Bergen op Zoom ook zeker de moeite waard. Gewoon prima verblijf gehad.

7,4

Beoordeling door L.F. Waterman uit Oost Souburg, op 25 juli 2018 (Stelletje)

Centraalgelegen in het centrum. Alleen lastig op een marktdag. Ze beginnen al vroeg in de ochtend. Dan liever kamer aan de achterkant.

Prima ontbijt, alleen wel veel zelf doen. Sinaasappels persen, eieren bakken. Raam kamer kon niet goed open. Wel kantelen, maar niet verder open. Kon niet meer tijdens ons verblijf verholpen worden. Mis een ruimte om buiten te zitten apart van de gasten.

Tip! Ideaal voor fietsroutes. Start van genummerde fietsroute begint op de markt, voor het hotel bijna, ruime parkeergarage in de nabijheid. 5 euro per dag, is te doen.

7,6

Beoordeling door E Huisman uit Heerhugowaard, op 25 juli 2018 (Stelletje)

In het centrum.

Kerkklok.

Tip! Mooie oude steden.

8,4

Beoordeling door JOZEF Gevels uit willebroek, op 23 juli 2018 (Stelletje)

Fijn hotel, gunstig gelegen in centrum en goed bereikbaar met openbaar vervoer.

Het was niet warm maar heet, de ventilator kon dat niet oplossen airco zou welkom zijn.

Tip! Mooie omgeving, prettige Van Gogh wandeling.

8

Beoordeling door JGJ Mensink uit Vasse, op 22 juli 2018 (Gezin)

Kast in de kamer kon niet helemaal open.

7,8

Beoordeling door AGP Volmer uit Oldenzaal, op 22 juli 2018 (Stelletje)

Fiets mogelijkheden.

Kamer te klein en veel te warm.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 21 juli 2018 (Gezin)

Locatie.

Het ontbijt.

Tip! Mooie winkels, oude panden, tussen nieuwe panden, gezellig fietsen.

7

Beoordeling door Anoniem, op 19 juli 2018 (Stelletje)

Centraal gelegen en mooi winkelgebied.

Stofzuigen in ontbijtruimte tijdens het ontbijt.

Tip! Prima fietsen te huur op N.S. station. Leuk fietsen naar het bos. Mooi exotisch tuincentrum de Evenaar.

8

Beoordeling door Anoniem, op 17 juli 2018 (Stelletje)

De locatie.

Tip! Heerlijk gefietst.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 14 juli 2018 (Gezin)

Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Nauwelijks georganiseerde bediening.

Tip! Geweldig mooie fietsroute naar Klein Zundert.

8,2

Beoordeling door F.J. Edelbroek uit Nieuwegein, op 10 juli 2018 (Stelletje)

De stad en omgeving. Veel oude panden en kapelletjes.

De luidruchtigheid van een kroeg naast Vincent die tot 2 uur 's nachts open was. De kamers zijn erg gehorig.

Tip! Wij hebben elke dag mooie routes van de knooppuntenkaart gemaakt. Mooie omgeving.

7,6

Beoordeling door D van der Derkje Messak Klok uit Assen, op 8 juli 2018 (Stelletje)

Mooie locatie. Vriendelijk personeel. Heel gezellig en lekker eten.

Tip! Je zit midden in het centrum. Parkeren kost 5 euro voor 24 uur. Bijna voor de deur. Prachtig centrum. We komen hier graag weer.

10

Beoordeling door R.P. Bos uit Maarssen, op 4 juli 2018 (Stelletje)

Alles!

Tip! Biesbosch.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 2 juli 2018 (Stelletje)

Locatie.

Een kipcocktail van 8,50 euro die met 3 kleine hapjes weg was.

7,2

Beoordeling door A.G.H. Janssen uit Ter Aar, op 2 juli 2018 (Stelletje)

Goed, netjes en mooi hotel.

Jammer van geen airconditioning op de kamer.

Tip! Een leuke locatie met veel recreatie mogelijkheden (o.a. fietsen, wandelen of winkelen).

9,6

Beoordeling door E Jansen uit Apeldoorn, op 1 juli 2018 (Groep)

Heerlijk.

Geen mogelijkheden om je jas en gebruikte handdoeken in de badkamer op te hangen, terwijl je ze twee dagen wilt/kunt gebruiken.

Tip! Oudenbosch, de kathedraal, geweldig.

8,6

Beoordeling door DHR Gilbert Kolacny uit Langdorp, op 1 juli 2018 (Gezin)

Waren aangenaam verrast. Het hotel was voor 3 sterren uitstekend. Niettegenstaande in het centrum, en met de kamer aan de achterzijde genoten we van een rustig en geluidsarm verblijf. De bediening van het personeel verdient zeker een goede vermelding.

Enkele toestellen zoals bv wc-deksel in de badkamer moeten even nagekeken worden en een iets ruimer vuilbakje zou handiger zijn.

Tip! Willemstad, Rossendaal en Oudenbosch zijn zeker een bezoekje waard na uiteraard Etten-Leur en zijn beroemde schilder.

8,8

Beoordeling door E Blom uit Soesterberg, op 21 juni 2018 (Gezin)

Moderne inrichting, fris. Prima bedden, beetje gedateerde badkamer, geen voorziening om de handdoeken om de op te hangen. Kastdeur kon niet open i.v.m. de deurdranger. Goed ontbijt. Zeer vriendelijk personeel.

Veel overlast van de omgeving, schreeuwende mensen, taxi onder het raam met draaiende motor. Vieze lucht van afzuiger. Warme kamer ondanks open raam.

Tip! Heerlijk gefietst in omgeving Ulvenhout. Zondag van Breda genoten, veel kleren gekocht.

7

Beoordeling door Anoniem, op 11 juni 2018 (Stelletje)

Fijne verzorgde dagen.

Wat warm op de kamer airco is niet overbodig.

Tip! Mooie stad, veel winkels en leuke terrasjes. Wij komen beslist nog eens terug.

8,3

Beoordeling door Anoniem, op 2 juni 2018 (Stelletje)

Alles was goed, personeel heel vriendelijk ontbijt heel goed en diners ook prima.

Tip! Mooie omgeving.

9

Beoordeling door J Dekker uit Beilen, op 31 mei 2018 (Stelletje)

De ligging van het hotel in het centrum van Etten-Leur.

Tip! Het hotel is een ideale uitvalsbasis voor een fietstocht of een wandeling of om Breda te bezoeken.

8

Beoordeling door BP SCHASFOORT uit de lutte, op 31 mei 2018 (Stelletje)

Heel mooi in het centrum! Vanuit daar mooie fietstochten gemaakt.

Geen parkeergelegenheid maar bij het station was prima.

8,2

Beoordeling door M. Versluys uit Alblasserdam, op 28 mei 2018 (Stelletje)

Goede bedden en mooie locatie in het centrum. Goede sfeer in het restaurant en vriendelijke bediening.

De laatste nacht was er geluidsoverlast tot 01:00 uur van het naast gelegen café De Klomp, aan de Oude Bredaseweg.

Tip! Leuke locatie, geweldig winkelcentrum met alles erop en eraan.

8,2

Beoordeling door PJ Kroes uit Dordrecht, op 21 mei 2018 (Stelletje)

Dat het hotel centraal ligt, zodat we tijdens onze fietstochten diverse plaatsen en dorpjes konden bezoeken.

De menukaart is erg klein, weinig variatie. Het ontbreken van een lift.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 17 mei 2018 (Stelletje)

7,4

Beoordeling door A TH De Keijzer uit Nieuwkoop, op 17 mei 2018 (Stelletje)

Een goed hotel met een mooie kamer en goede bedden,heerlijk ontbijt alles zelf doen maar dat is geen probleem.

Dat ze aan het stofzuigen en dweilen gingen onder het ontbijt.

7,6

Beoordeling door IC Buitenhuis uit Barendrecht, op 13 mei 2018 (Gezin)

Het hotel staat midden in het centrum met veel restaurantjes er omheen.

Je kan niet bij het hotel parkeren, dus slepen met koffers en spullen, het hotel was niet duur maar daar eten wel. Er is geen lift wat toch een beetje lastig was met mijn moeder van 81 jaar. Het personeel wist helemaal niets over Etten Leur, geen idee over leuke uitjes of natuurgebieden in de buurt. De informatie tafel ging alleen maar over pretparken en wat er met kinderen te doen was. Het vvv was pas open op woe 13.30 uur terwijl wij er van ma t/m do waren. Heel slecht voor toeristen. Dat het iets te maken had met Vincent van Gogh was flauwekul en een lokkertje voor de toeristen. Het hotel had uitsluitend een afbeelding buiten aan de muur van van Gogh voor de rest niets. Ik miste een lekkere tuin waar je kon zitten bij het hotel.

Tip! Door de kennis van de fietsenhandel waar wij een fiets hebben gehuurd zijn wij bij de Pannenhoef terecht gekomen, daar is het mooi fietsen.

6,3

Beoordeling door W.J Stroet uit Hoofddorp, op 12 mei 2018 (Stelletje)

Leuke stad en een prachtige fietsomgeving. We hadden bij Vincent geboekt en werden doorverwezen naar het 100 meter verderop gelegen witte paard. Daar konden we parkeren en er was een afgesloten fietsenstalling.

Tip! Bij de kerk Vincent van Gogh. De moerboom. Schitterende fietstochten door het mastbos. Het was erg warm, dus ook nog bij de haven een recreatiepark bezocht. Woensdag op de markt voordelige aardbeien gekocht en opgegeten bij de picknick in het Liesbos bij Breda.

8,6

Beoordeling door M.G.N. de Pree uit Winterswijk, op 11 mei 2018 (Stelletje)

De aantrekkelijke plaats met zijn bezienswaardigheden en zijn Van Gogh-verleden. De voor fietsers fraaie omgeving en het mooie weer.

Tip! Het Van Gogh-museum, we kregen er een boeiende uitleg.

9

Beoordeling door G. Terrahe uit Purmerend, op 29 april 2018 (Stelletje)

Verrassend: ‘s morgens lekker zelf eieren met spek bakken. Je maakt dus je eigen ontbijtje klaar. Uitstekende parkeergarage vlak bij onder heel groot winkelcentrum. €5.00 per dag.

Tip! Biesbosch bezoeken, van Goghhuis in Zundert, wandelen in pannenhof.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 2 april 2018 (Stelletje)

Gezellig.

Trappen lopen, er is geen lift.

Tip! Wij gingen op familiebezoek.

7,6

Beoordeling door R.F.M. Strijk uit leiden, op 26 maart 2018 (Stelletje)

Goede wifi, schone kamer, niet groot maar wel compleet.

Ik vind wel dat vermeld moet worden dat je zelf je verse sinaasappel moet persen en zelf je eitje moet bakken, zelf koffie moet halen met wel als aantekening dat wij de eerste keer raar stonden te kijken maar ook daarover veel gelachen hebben.

Tip! Leuke musea, beslist doen.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 6 maart 2018 (Stelletje)

De locatie, het hotel, het restaurant en het vriendelijke personeel.

Het parkeren bij en in de directe omgeving van het hotel.

Tip! Geweldige locatie voor een paar dagen er tussenuit.

8,3

Beoordeling door J Hulst uit appingedam, op 2 maart 2018 (Gezin)

Alles was naar wens.

Tip! Lekker bij centrum, goede parkeer mogelijkheid en verder lekker centraal.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 9 februari 2018 (Groep)

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 9 februari 2018 (Gezin)

9,6

Beoordeling door Anoniem, op 24 januari 2018 (Stelletje)

8,4

Beoordeling door L EN L en Van Velzen-Aerts uit Bocholt, op 5 januari 2018 (Stelletje)

Het was een rustig hotel.

Geen eigen parking van het hotel.

9,3

Beoordeling door Anoniem, op 2 januari 2018 (Gezin)

We lagen midden in het centrum. Parkeren in de parkeergarage voor €5 per 24 uur. Het was een mooi hotel.

Het was gehorig.

Tip! Zeker een aanrader. Dichtbij Breda en de Biesbos. Leuk om te shoppen.

7,6

Beoordeling door YLM Bohmer uit Didam, op 25 december 2017 (Gezin)

7,5

Beoordeling door L.M. Van Herwaarden uit Velp, op 17 december 2017 (Groep)

De ongedwongen uitstraling, niet duur en goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

8

Beoordeling door A.J. Tessels uit Leusden, op 14 december 2017 (Gezin)

Zeer vriendelijke bediening! Fantastisch restaurant. Locatie midden in het centrum. Wel erg gehorig maar voor ons geen probleem.

Tip! Breda natuurlijk leuke stad.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 12 december 2017 (Stelletje)

Ligging in het centrum is erg aantrekkelijk ook veel mogelijkheden voor tripjes buiten Etten-Leur.

Tip! Fietsen, wandelen, cultuur alles is mogelijk.

8,4

Beoordeling door A.M. jonker-veldman Jonker-veldman uit monnickendam, op 30 november 2017 (Individueel)

tot mijn verbazing is etten leur n leuke plaats, van alles te doen goed bereikbaar met o.v. leuk en gezellig restaurant, vooral met de open keuken, zonder veel lawaai daarvan het restaurant is meer n 4 sterren, dan 3 als Zoweg weer zo n leuke aanbieding heeft, dan ....?

Het lawaai v/d straat, advies daarom oordoppen mee. Graag niet 1 maar 2 hoofdkussens. Graag een antislip mat in het bad, tijdens het douchen wordt badkuip glad.

Tip! Met de bus naar Oudenbosch, daar een replica van de St. Pieter in Rome. In en om Etten-Leur veel te zien, over Vincent v. Gogh.

8,2

Beoordeling door A Appeldoorn uit Papendrecht, op 29 november 2017 (Gezin)

Locatie, manier van ontbijten, makkelijk naar het station lopen , leuk centrum.

Tip! Ga volgende keer naar van Gogh museum.

7,6

Beoordeling door J.A. van Kuik uit Nieuwegein, op 27 november 2017 (Groep)

Vlakbij het centrum, en alles te voet te doen.

Geen gratis parkeerruimte bij het hotel.

7,6

Beoordeling door MH Otte uit NIEUW-VENNEP, op 20 november 2017 (Gezin)

Fijne ligging, mooi winkelcentrum, prima parkeren voor 5 euro per dag! Hotelkamer simpel maar prima prijs/kwaliteit. Prima ontbijt, eenvoudig, maar er is van alles. Heerlijke koffie ,verse jus!

De gordijnen sloten niet tegen elkaar, dus een klemmetje opgedaan, wij zijn niet zo moeilijk, maar e.e.a. is wel aan vervanging toe....Verder gewoon een paar lekkere dagen gehad.

Tip! Wij hebben bij de fietsenwinkel in het dorp fijne fietsen gehuurd en mooie fiets tochtjes gemaakt. Wel jammer dat ze in het hotel niet een paar fietsroutes uitgeprint hebben en aangezien er geen vvv meer is in Etten Leur, moesten we op de fietsbordjes afgaan. Misschien een idee om daar voor te zorgen? Ook een dagje Breda gedaan, gewoon lekker met de bus, die stopt vlakbij! Genoeg leuke restaurantjes in de buurt van het hotel.

8

Beoordeling door M Dekker uit Sliedrecht, op 16 november 2017 (Stelletje)

De gezellige en intieme sfeer.

Tip! Prachtige omgeving. Nog 1 dag een fiets gehuurd, prachtige fietstocht gemaakt. Het hotel staat heerlijk in het centrum van Etten-Leur.

8,8

Beoordeling door RS Mangar uit Almere Buiten, op 5 november 2017 (Stelletje)

Goede locatie goede uitval basis om te gaan fietsen.

Tip! Tijdens het fietsen veel boerderijen gezien en mooie omgeving en vriendelijke mensen.

7,8

Beoordeling door J.R. Milder uit Gendt, op 3 november 2017 (Stelletje)

Vriendelijk personeel. Mooie locatie. Genoeg te doen in Etten-leur.

Tip! Museum, de moerkesboom, alles van Vincent van Gogh.

7,8

Beoordeling door TM Golverdingen uit rijnsburg, op 3 november 2017 (Gezin)

De locatie en de kamers en hotel.

Tip! We hebben van alles gezien is de moeite om nog een keer terug te gaan.

9

Beoordeling door J Kodde uit oost souburg, op 31 oktober 2017 (Stelletje)

Leuk gelegen aan de markt. Goede kamer en bed.

Föhn deed het niet.

Tip! Gezellige stad. Mooie fiets omgeving. Leuk museum.

8

Beoordeling door J.L. van Ommen uit Echt, op 16 oktober 2017 (Gezin)

8,8

Beoordeling door LUC Decuypere uit De Haan, op 30 september 2017 (Stelletje)

Zoals af te leiden uit de quotering: Uitstekend ontbijt, vriendelijk personeel. De ligging in het stadscentrum heeft als grote voordeel dat je eigenlijk heel veel kan doen zonder de auto nodig te hebben. Wij vinden dit alvast fijn. Etten Leur is op zich zeer de moeite.

Misschien kan je opmerken dat de kaart voor lunch en diner wat beperkt is, maar er zijn genoeg alternatieven in de buurt. De kamers zijn toch wat gehorig en het zicht naar buiten (we hadden een kamer aan de achterkant) is niet echt riant te noemen. Maar dat is nu eenmaal zo wanneer je een budgetkamer hebt in een stadscentrum. Dus mag je dit zelfs niet echt 'minder leuk' noemen, maar een gevolg van onze eigen keuze.

Tip! De Van Gogh wandeling hebben we zeer geapprecieerd. Natuur in de dichte omgeving is er in overvloed: wandelknooppunten en fietsknooppunten brengen je meteen in een mooie omgeving.

8,6

Beoordeling door A.J. van Roeden uit Amersfoort, op 29 september 2017 (Gezin)

Vriendelijk personeel, een uitgebreid ontbijtbuffet, uitstekend verzorgd. Kamers ruim voldoende.

Beetje lawaaierig in de nacht, het hotel ligt midden in het centrum. Hier heb je alleen last van aan de voorzijde van het hotel.

Tip! Mooie omgeving, mooie plaatsen zoals Bergen op Zoom en maar 1 uurtje van Vlissingen en Middelburg vandaan.

8,4

Beoordeling door J Lanting uit Winterswijk-Meddo, op 27 september 2017 (Gezin)

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 27 september 2017 (Groep)

Alles.

9,8

Beoordeling door R.J.F.. Hagel uit Denekamp, op 24 september 2017 (Stelletje)

Prima hotel. Personeel netjes en beleefd. Lag midden in het dorp. Prima uitvalsbasis.

Het weer maar dat kun je niet beïnvloeden.

Tip! We hebben Breda en de Biesbosch bezocht. In Breda hadden we helaas slecht weer. De Biesbosch is erg leuk met prima fietsweer.

8,4

Beoordeling door B Van de Stroet uit Zeist, op 10 september 2017 (Stelletje)

Omgeving.

Dit weekend voor de deur een festival, oké leg je naast je neer. Keurig om 12 uur afgelopen maar zondag morgen om 3.30 afbreken dat mocht wel wat later.

Tip! Dat je hier bewust wordt van het leven van Vincet van Gogh . Vonden wij erg leuk

7,7

Beoordeling door JMM Geraeds uit Thorn, op 9 september 2017 (Stelletje)

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 4 september 2017 (Gezin)

Geweldig genoten van het interieur van dit hotel. Het personeel was fantastisch, zeer vriendelijk en erg behulpzaam. We konden heerlijk met ze kletsen hetgeen bij andere hotels nog al eens ontbreekt.

8,2

Beoordeling door J.M. . Rietmeijer uit Landsmeer, op 28 augustus 2017 (Gezin)

Vriendelijk personeel; heel gezellige locatie en goed ontbijt.

Niet geslapen door het zomer feest, maar niet erg voor een nacht.

Tip! Mooie wandeling gemaakt.

8,8

Beoordeling door H Bouma uit WIJK BIJ DUURSTEDE, op 28 augustus 2017 (Gezin)

Vooral de 'van Gogh aankleding' en het personeel.

Gasten schuin boven ons, die afval uit hun raam gooiden.

Tip! Bezoek Zundert in relatie tot Vincent van Gogh, Breda en vooral Oudenbosch met een replica van de Pieterskerk.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 28 augustus 2017 (Gezin)

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 23 augustus 2017 (Stelletje)

Moie ligging hotel aan kerkplein, station 10 minuten lopen, Den Bosch/Tilburg/Dordrecht/Bergen-op-Zoom gemakkelijk per trein te bereiken. Prachtige fietsomgeving. Alle winkels in de buurt.

Jammer dat er geen info-map in de hotelkamer lag.

Tip! Bijzonder interessant is het Van Gogh-Center t.o. het hotel met info/winkeltje/video/kerkbezoek. Ook de folder met bijzondere plekken in Etten-Leur om langs te wandelen is de moeite waard.

8,4

Beoordeling door C. van de Ven uit Oost West en Middelbeers, op 22 augustus 2017 (Stelletje)

Vriendelijk personeel, en je mag zelf je eitje bakken bij het ontbijt.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 18 augustus 2017 (Stelletje)

Gezellig in het centrum van Etten Leur.

De herrie van het naastgelegen barretje.

Tip! Etten Leur heeft een mooi centrum en de ijssalon tegenover het hotel is helemaal top. Het stadje is erg gericht op Vincent van Gogh. Op het plein staat de kerk waar de vader van Gogh dominee was. Veel natuur rondom en super veel mogelijkheden om mooie fietstochten te maken.

7

Beoordeling door Anoniem, op 18 augustus 2017 (Stelletje)

Midden in centrum.

Lawaai van buren.

Tip! Van Gogh route met de fiets.

6,4

Beoordeling door K.C Van Gaalen uit Bemmel, op 16 augustus 2017 (Stelletje)

Mooi midden in het Centrum.

Tip! Boottocht gemaakt in Breda. Mooie vaarstad.

8

Beoordeling door A Gust Geraerts uit Hapert, op 15 augustus 2017 (Groep)

Het is een heel leuk kleinschalig hotel hele aardige bediening heerlijk eten voor een betaalbare prijs kamers netjes , zeker voor herhaling vatbaar, 's morgens een uitgebreid ontbijt buffet.

Tip! Heerlijk fietsen in de omgeving, zeer divers.

8

Beoordeling door G Westerop uit ZWARTSLUIS, op 15 augustus 2017 (Stelletje)

Het hotel ligt in het centrum dus rekening houden met lawaai. Voor ons geen probleem. Wij hebben het naar de zin gehad. Ontbijt was heerlijk. De koffie ook.

8,4

Beoordeling door L.J Koers uit Didam, op 15 augustus 2017 (Groep)

De locatie en omgeving.

Dat er bij het hotel geen gratis parkeerplaats is.

Tip! Veel gefietst, goede fietspaden en een stukje in België gefietst.

7,2

Beoordeling door A Scholten uit Hengelo, op 14 augustus 2017 (Gezin)

Alles!!

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 13 augustus 2017 (Stelletje)

De omgeving en het centraal gelegen gedeelte. Leuke uitstapjes per trein gemaakt.

Kamer ondanks airco erg warm en benauwd. Vlak boven de afzuigkap. Uitkijkend naar een muurtje.

Tip! Een leuke plaats om te winkelen. Het personeel erg aardig en het ontbijt prima. Door de centrale ligging leuke uitstapjes per trein gemaakt. Middelburg lag op korte afstand. Erg leuk.

7,8

Beoordeling door C M Giezen uit Emmen, op 11 augustus 2017 (Stelletje)

Het hotel ligt in het centrum, ontzettend vriendelijk personeel. Goede sfeer.

Wij mogen eigenlijk graag in het restaurant van het hotel eten, helaas, de kaart stond ons niet aan, ook vrij duur. Een advies, pas de kaart aan, want het restaurant opzich is heel gezellig.

Tip! Wij hebben heerlijk gefietst, Breda, vooral "het kasteel" is erg mooi. Verder mooie routes en mooie natuur.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 11 augustus 2017 (Stelletje)

Mooie omgeving om te fietsen, en veel terrassen met vele soorten winkels.

Geen gratis auto parkeerplaats bij het hotel.

7

Beoordeling door ANNIE van Heesewijk uit Sint michielsgestel, op 10 augustus 2017 (Groep)

Mooie omgeving om te fietsen. Hotel Vincents ligt heel mooi midden in het centrum. Veel terrasjes.

Tip! Heel mooi om te fietsen.

8,8

Beoordeling door W.O.M. van der Lee uit Tiel, op 9 augustus 2017 (Stelletje)

Midden in het centrum was fijn. Midden in de natuur mooi.

De ramen van de kamer konden niet redelijk open. Dus weinig frisse lucht. Nadeel de kamer was boven de afzuiging van de keuken. Vandaar denk ik de ventilator die aan moest omdat het benauwd was terwijl de temperatuur buiten maar ong 20 graden was.

Tip! Wij houden van fietsen en wandelen. Dus de natuur spreekt ons t meest aan. Het weer zat niet echt mee. Toch konden we 2 van de 4 dagen eropuit. Leuke winkeltjes waren ook aanwezig. En genoeg terrasjes om je hart op te halen.

6,6

Beoordeling door C.M. Jacobs uit Someren, op 7 augustus 2017 (Gezin)

7,3

Beoordeling door Anoniem, op 7 augustus 2017 (Stelletje)

Omgeving en centrum.

Warme kamer.

Tip! Makkelijk te fietsen naar Breda.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 6 augustus 2017 (Stelletje)

Gezellig centrum. Leuke fietstochten in de omgeving.

Warme kamer.

Tip! Omgeving druk verkeer.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 4 augustus 2017 (Gezin)

Middenin in het centrum.

7,5

Beoordeling door JFLM Bastiaanse uit Enschede, op 2 augustus 2017 (Stelletje)

De gezelligheid van de plek met de vele terrassen, het winkelaanbod en de wandel en fietsmogelijkheden.

De hoge temperatuur in de jaren kamer, het lawaai tot laat in de avond van het achter liggende café. Tip: eierdopjes bij het ontbijt.

Tip! Was leuk om met de trein naar Breda te gaan en historische stadswandeling te maken.

8

Beoordeling door W. De Cat uit Elverdinge, op 26 juli 2017 (Gezin)

De prijs/kwaliteitsverhouding.

Het bad was zeer onhandig, het hotel mag eens grondig in nieuw jasje gestoken worden.

6,2

Beoordeling door P.M van Waardenberg uit Kapelle, op 24 juli 2017 (Stelletje)

Vriendelijk personeel, schone kamer en sanitair.

Slechte afzuiging van de badkamer.

Tip! Hotel midden in het centrum. Gezellig terras, van Gogh kerk tegen over het hotel. Leuke uitstapjes in de omgeving, Baarle Nassau, Breda de Biesbosch met een authentiek centrum in Drimmelen.

8,8

Beoordeling door M.A. van Meegdenburg-Broere uit Rotterdam, op 23 juli 2017 (Groep)

Goede kamer, goed ontbijt, goed bed. Diner uitstekend. Parkeren onder het centrum voor een redelijke prijs zou u moeten vermelden bij uw advertenties. Dit is aantrekkelijker dan de hoge prijs die u vermeldt.

Wel een bijkomende iets was rumoerige buren. Ze gooiden! iedere nacht de deur dicht rond 2 uur. Maar daar kunt u niets aan doen.

Tip! Etten-Leur is een mooie plaats. Wij kenden het niet, dus verrassend. Wij zijn gaan varen in de Biesbosch, een aanrader. Ook hebben wij Oudenbosch aangedaan, de St.Pieterbasiliek en her Arboretum. Prachtig en ook zeker aan te bevelen.

8,4

Beoordeling door J.A. Wijlens uit Haaksbergen, op 22 juli 2017 (Stelletje)

Mooi in het centrum;.alles op loopafstand.

Er is een disco/café naast de deur. Daar was lawaai tot 3 uur in de nacht. Wij hadden de kamer daar direct naast. We zijn daarom op verzoek de derde nacht verhuisd naar hotel het witte paard van dezelfde eigenaar.

Tip! Leuke uitstapjes gemaakt naar Breda en Roosendaal.

6,2

Beoordeling door M.J.B. Middelhuis uit Haaksbergen, op 21 juli 2017 (Gezin)

Midden in het centrum.

Lawaai van het buurtcafé tot 2.30 uur 's nachts.

Tip! Geweldig om rond te fietsen.

9,6

Beoordeling door R.F. Schmale uit Hazerswoude-Dorp, op 14 juli 2017 (Stelletje)

Het personeel was erg vriendelijk, het ontbijt heerlijk en de locatie prima!

Er was geen airco op de kamer en daardoor was het heel warm. Mede ook door het slechte afzuigsysteem in de badkamer.

Tip! Wij zijn een dag naar Breda geweest en een dag naar safaripark Beekse Bergen. Dit zijn allebei echte aanraders.

8,2

Beoordeling door IJC van den Brom uit de meern, op 14 juli 2017 (Stelletje)

Het mooie restaurant en vriendelijke en attente personeel waren heel prettig. Ook het ontbijt was een grote plus, mede doordat je zelf je koffiesoorten kon kiezen, zoals cappuccino. Geweldig. De centrale ligging van het hotel!

Omdat het buiten 23-26 graden was en de zon de hele dag op onze kamer (105) scheen en de kamer geen airco heeft, was het best warm op de kamer. Dus 's nachts met open ramen slapen. Omdat het hotel in hartje centrum staat is het lawaaierig buiten. Vooral de muziek van de naastgelegen kroeg, die tot vrij laat doorgaat is met open ramen minder prettig, Echter vinden we de prijs-kwaliteitsverhouding voor de kamer uitstekend. Wat jammer was, is dat het restaurant van het hotel wel erg hoge prijzen hanteert. Het hotel heeft een hoge gunfactor en we waren van plan er ook wat te gaan eten, maar de prijzen op de menukaart schrokken ons dusdanig af dat we bij restaurants in de buurt zijn gaan eten.

Tip! We hebben Mexicaanse Tapas gegeten bij vlakbij gelegen El Molino. Veel beter dan La Cubanita. Vriendelijk personeel, verrassende kaart en lekker eten!

8,6

Beoordeling door P Copier uit Utrecht, op 12 juli 2017 (Stelletje)

Het was verrassend om in een geheel gerenoveerd hotel te komen. We zijn er in 2012 ook geweest. Een enorme verbetering. Prettig om in te vertoeven. Tip: Er zijn veel ouderen die van het hotel gebruik maken. Een extra beugel in de douche zou prettig zijn. het is geen klacht.

Tja, de kamer was op de tweede verdieping wel heel erg warm. Met de windmolen was het wel oké.

Tip! Ik heb geen echte tips. Etten-Leur is een verrassend leuke plaats met veel mooie en leuke winkels. De omgeving is om te fietsen zeer de moeite waard.

9,4

Beoordeling door T Hof uit Hengelo(o), op 10 juli 2017 (Gezin)

De omgeving.

De Kermis.

Tip! Biesbosch, Oudenbos, vooral de Baseliek en de mooie omgeving.

8,3

Beoordeling door AN van Kleef uit brielle, op 6 juli 2017 (Gezin)

Fantastisch.

Tip! Een heel gezellige stad.

8,5

Beoordeling door Anoniem, op 4 juli 2017 (Stelletje)

Zeer centraal gelegen hotel. Prima per trein te bereiken.

Rommelig met ontbijt; iedereen in de keuken om van alles te pakken en eieren te bakken. Ziet er niet erg uitnodigend uit. Het ontbreken van goede haken voor jassen in de kamer. Ook in de badkamer geen goede haken voor de handdoeken. De kastdeur kon maar voor de helft open. Kluisjes werkten niet.

Tip! Mooi van Gogh museum in kerk van Etten-Leur. Vlakbij Breda. Vlakbij Oudenbosch met prachtige basiliek en arboretum. Echt een aanrader. Ook een prachtig restaurant tegenover de basiliek: Tivoli. Een hele grote kermis voor de deur begin juli. Fantastisch, maar geluidsoverlast. Geen diner mogelijkheden in Etten-Leur. Veel kunst in de openbare ruimte.

7,4

Beoordeling door T.W.M. Mooijekind uit Noordwijk, op 3 juli 2017 (Stelletje)

Goed verzorgd, ruim ontbijt, leuke keuze diner.

Tip! Het was voor ons overnachten, wij hebben het Grenslandpad gelopen, dat daar in debuutroman loopt.

8,8

Beoordeling door U.J. Dijkstra uit Apeldoorn, op 1 juli 2017 (Stelletje)

Centraal gelegen. Goede OV-voorzieningen in de nabijheid. Geschikt voor uitstapjes zowel te voet als met de fiets.

Voor ons was dat geen probleem, maar er is geen lift.

Tip! Voor ons geschikte uitvalsbasis naar Breda en naar Zeeland.

8

Beoordeling door H H Post uit middenmeer, op 29 juni 2017 (Stelletje)

6,8

Beoordeling door M. de Wolf uit Edam, op 28 juni 2017 (Gezin)

We zaten in het hart van de stad. Erg gezellig!

het lawaai van de muziek van het café naast het hotel. Wij hadden daar minder last van, maar we hoorden de herrie wel tot 2 uur 's nachts.

8

Beoordeling door K.R. Meerlo uit Emmen, op 28 juni 2017 (Stelletje)

Gemoedelijk personeel, zeer behulpzaam. Mooie locatie zo midden in Etten-Leur. Eenvoudige kamer maar dan wel weer met een bad.

8

Beoordeling door Anoniem, op 27 juni 2017 (Stelletje)

Mooie ligging.

Naast nachtkroeg en 's ochtends vroeg veel geluid van buiten.

Tip! Heerlijke Italiaanse ijs tegenover het hotel, mooi en groot winkelcentrum.

6,8

Beoordeling door N Boelhouwer uit Zwijndrecht, op 25 juni 2017 (Stelletje)

Het personeel was heel vriendelijk.

Het ontbijt en er werd weinig schoon gemaakt in het hotel zelf.

Tip! Etten leur is een leuk plaatsje, wij hadden prachtig weer dan is alles leuk.

7

Beoordeling door Anoniem, op 20 juni 2017 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 20 juni 2017 (Stelletje)

Goede sfeer.

Ontbijt te eenvoudig.

Tip! Mooi landschap door o.a. tuinbouw.

6,6

Beoordeling door T.J. van Klaveren uit Hazerswoude, op 20 juni 2017 (Stelletje)

Gezellig terras aan de Markthof.

Als je wat slechter ter been bent, is er hier geen lift aanwezig. We konden als hotelgast geen tafel reserveren om te dineren op het terras op de avond van de laatste avondvierdaagsewandeling. We moesten heel snel douchen om op tijd een tafel te kunnen bemachtigen.

Tip! Mooie omgeving. We hebben hier heel fijn gefietst.

8

Beoordeling door Anoniem, op 20 juni 2017 (Stelletje)

We werden van Vincents overgeplaatst naar hotel Het Witte Paard (zelfde eigenaar). Dus de beoordeling betreft dat het hotel. De informatie vooraf over het parkeren klopte niet. Er was geen parkeerplaats bij het hotel. Maar er was gelukkig een prima alternatief. De nieuwe parkeergarage onder het centrum en vlakbij het hotel voor slechts 5€ per 24 uur.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 19 juni 2017 (Stelletje)

Alles om je heen wat je hebben wilt.

Dat we 2 trappen moesten klimmen. Daardoor komen we ook niet terug.

Tip! Wzijn in breda en Oosterhout geweest, allemaal leuk.

7,6

Beoordeling door M Mijnheer uit Nieuwleusen, op 18 juni 2017 (Stelletje)

Tweede etage; de kamer is bij warm weer veel te warm. Beddepoot was los en viel er onder weg.

Tip! Mooie omgeving om te fietsen.

7,5

Beoordeling door Anoniem, op 17 juni 2017 (Stelletje)

Nette bediening. Behulpzaam.

Woensdagmorgen 7.00 uur wakker vanwege weekmarkt.

Tip! Mooi gefietst en gewandeld.

7,2

Beoordeling door A Eijkelboom uit Winterswijk, op 17 juni 2017 (Groep)

Het ligt midden in het plaatsje. Wij kwamen om te fietsen. Prima uitvalsbasis.

Tip! Prachtig om te fietsen. O.a. naar Oudenbosch (basiliek), Breda.

8,6

Beoordeling door E.C.M. Spruijt uit Oudorp, op 16 juni 2017 (Stelletje)

Het weer, het ontbijt.

Kamers stoffig, kleine gebreken, geen muggen/vliegen horren. Slecht, zelfs gevaarlijk, kiep/kantelraam. Ouderwetse TV. Fietsen berging kan veiliger en makkelijker.

Tip! Bezoek Breda, Antwerpen, Roosendaal. Prachtig fietsgebied. Midden in Centrum Gezellig terras. Goede keuken. Hotel is nog in renovatie dus clementie voor de aanpassingen die (nog) gaan komen.

8,3

Beoordeling door TP Junier uit Utrecht, op 15 juni 2017 (Stelletje)

Leuke plaats, goede afstand naar station om ergens naar toe te gaan o.a. Breda en Antwerpen. Vriendelijk personeel. Fijne kamer. Wij hebben het erg naar ons zin gehad.

Tip! Leuk winkel gebied.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 13 juni 2017 (Gezin)

7

Beoordeling door B.L. Dijkstra uit Beilen, op 13 juni 2017 (Stelletje)

Geweldig ontbijt. Zeer vriendelijk personeel.

Kamer op de 2e verdieping werd hoge buitentemperatuur, veel te warm! Op sommige dagen veel geluidsoverlast van de in de omgeving verkerende bezoekers!

7,8

Beoordeling door W.F. Verhoeve uit Lelystad, op 12 juni 2017 (Gezin)

Hotel midden in centrum, prima ontbijt, vriendelijk personeel.

Soms wat geluidsoverlast van naast gelegen café's. Geen eigen parkeerplaats, maar wel goedkoop parkeren in garage onder het winkelcentrum voor € 6.50 per dag.

Tip! Ggezellig cntrum, veel horeca en leuke winkels. Breda en Roosendaal (Rosada outlet) ook de moeite waard.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 12 juni 2017 (Gezin)

De ligging van het hotel.

Kamer kon er mee door, maar niet super? De douche erg onhandig. Ontbijt erg sober. De laatste dag geen sinaasappelen om te persen, dat werd te duur?

Tip! Mooi centrum.

6,2

Beoordeling door WJL Staring uit Diedam, op 12 juni 2017 (Gezin)

Gezellige plaats.

Muziek de hele dag te hard in het restaurant vooral 's morgens bij het het ontbijt is dat echt niet prettig.

Tip! Leuk om te fietsen mooie afstand van een mooie stad Breda. Leuk omdat het van Gogh zijn van geboortestad en werk-oord was.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 11 juni 2017 (Gezin)

In het centrum.

Gehorig.

Tip! Turnhout Baarle Nassau enz.

7,2

Beoordeling door A Ten Kortenaar uit Huizen, op 9 juni 2017 (Stelletje)

Midden in centrum.

Geen fietsen stalling.

Tip! Havenfeesten en jaar-markt met 300 kramen was super leuk in Etten leur Noord.

9

Beoordeling door Anoniem, op 9 juni 2017 (Stelletje)

De ligging van het hotel is super! midden in het centrum van Etten-Leur met vele mogelijkheden om uitstapjes te maken, en dicht bij groot winkelcentrum en leuke gezellige restaurantjes en terrasjes. Wij vonden alles prima en hebben echt genoten !

Tip! Het ligt vlak bij Breda een mooie stad en de Biesbosch voor een mooie boottocht of om mooie fietstochten te maken!

8,8

Beoordeling door G Nijkamp uit Vriezenveen, op 9 juni 2017 (Gezin)

Hotel in centrum. Vriendelijk personeel.

Ontbijt, extra melk en moet eigenlijk is kouder zijn.

Tip! Omgeving heel mooi.

8

Beoordeling door Anoniem, op 8 juni 2017 (Stelletje)

Leuk om midden in het centrum te zitten.

Ontbijt was beperkt, geen volle yoghurt, geen karnemelk, geen fruit.

Tip! Stadswandeling met bijzonderheden over Vincent van Gogh is een aanrader!

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 7 juni 2017 (Gezin)

Centraal gelegen. leuke omgeving. Veel terrasjes en eethuisjes.

Tip! Mooi gefietst, echter wel vlakke omgeving.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 6 juni 2017 (Gezin)

De verregaande zelfbediening bij het ontbijt. Zelfs een eitje bakken of echte cappuccino kunnen maken, dat hebben we nog niet eerder meegemaakt.

Vrij gehorige slaapkamers en een matig werkende airco die erg veel herrie maakt.

Tip! Leuke wandelingen in de omgeving gemaakt. Veel gezellige terrasjes, ook in Breda op steenworp afstand.

8

Beoordeling door AG Tromp uit Heerhugowaard, op 6 juni 2017 (Gezin)

Gemoedelijk en fijn personeel.

Geen parkeer gelegenheid.

Tip! Het was geweldig om te fietsen en gezellige terrasjes.

8,2

Beoordeling door A.A. Baartman uit Nieuw Vennep, op 6 juni 2017 (Stelletje)

Gelegen in het centrum met veel mogelijkheden voor bezoeken van winkels, restaurants, en terrassen en dicht bij NS station.

Tip! Per trein is het gemakkelijk om een bezoek te brengen aan Antwerpen. Per bus (buurtbus) is het gemakkelijk om natuurgebieden in omgeving te bezoeken.

7,8

Beoordeling door FMJ Steijvers uit DRACHTEN, op 5 juni 2017 (Stelletje)

De ligging van het hotel.

Het personeel bij het ontbijt was ronduit onvriendelijk en op het brutale af. We vinden het hotel absoluut niet geschikt voor ouderen, ongelijke vloeren beneden, 4 trappen op naar de kamer die ongelooflijk warm was en verder geen enkel service. Kortom, geen aanrader.

6

Beoordeling door Anoniem, op 4 juni 2017 (Stelletje)

Ontbijt: zelfbediening; erg praktisch. Vriendelijk personeel. Geweldige centrale ligging (in het centrum).

De luide muziek bij het ontbijt. In de ontvangen informatie werd gesteld dat het parkeren 9,50 euro per dag bedroeg. Dit is onjuist. Er is een ondergrondse parkeergarage en kost 5 euro per keer. Het verdient aanbeveling om in de informatie duidelijk te maken hoe je in deze parkeergarage komt en je vanuit deze parkeergarage het snelst bij het hotel komt.

Tip! Breda: schitterende binnenstad en goede parkeergelegenheid. Oudenbosch: fraaie basiliek.

8,2

Beoordeling door JM Bullens uit Hengelo, op 3 juni 2017 (Stelletje)

Bij het café ernaast was elke avond erg harde muziek.

Tip! Etten-Leur heeft een mooi centrum, prachtige gebouwen en veel diverse winkels. Biesbosch was redelijk in de buurt, waar het prachtig fietsen is!

7,2

Beoordeling door C.P Stierp uit Alkmaar, op 1 juni 2017 (Stelletje)

Het hotel stond midden in het centrum. We kregen meteen een extra kussen. Vriendelijk personeel.

Geen lift aanwezig. Geluid van de TV was geblokkeerd, erg zacht, man draagt gehoorapparaten en het was voor hem niet te verstaan. De douche was niet krachtig. De föhn stopte er na 5 minuten mee, later deed hij het weer. Geen airco waardoor de kamer erg warm was. Ontbijt was goed maar geen variatie, 6 ochtenden hetzelfde gegeten.

Tip! Veel gefietst naar verschillende steden en dorpjes (Roosendaal, Breda).

7,2

Beoordeling door K.M Reith-westerveld uit Hengelo ov, op 31 mei 2017 (Stelletje)

Het zelf eitje bakken bij het ontbijt. Mooi ingericht, licht.

Voor onze fietsen was er geen stalling. S'morgens werden we gewekt door het legen van de glasbakken, omdat het warm was en geen airco of waaier moest het raam wel open.

Tip! Breda is heel mooi en het kasteel van Breda. Bij Italiaan Marino kun je heerlijk eten, heeft alleen maar twee tafeltjes buiten omdat het eigenlijk een afhaal is, maar super lekker.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 30 mei 2017 (Groep)

7

Beoordeling door P.H. Roeleveld uit Naaldwijk, op 29 mei 2017 (Stelletje)

Locatie.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 27 mei 2017 (Stelletje)

Tip! Heerlijk gefietste in de omgeving.

8,2

Beoordeling door JJM Lindeboom uit Volendam, op 26 mei 2017 (Gezin)

Kamer gelukkig aan de rustige kant.

Te kort assortiment brood en beleg. Te weinig personeel, stond alleen. Moest terras doen, uitchecken en ontbijt lopen.

Tip! Museum, fietsen, wandelen, Biesbosch.

6

Beoordeling door DIK van den Broek uit Amersfoort, op 23 mei 2017 (Stelletje)

Goed gelegen in centrum.

Veel geluidsoverlast van kroeg. Tot half 3 's nachts daardoor erg slecht geslapen. Zaten aan de verkeerde kant van het hotel. Jammer.

7,4

Beoordeling door E Verschut uit oss, op 21 mei 2017 (Stelletje)

Anders dan anders, gelukkig was het mooi weer zodat we heel weinig in hotel waren.

Trapopgang.

Tip! We hebben heerlijk kunnen fietsen en ook van van Gogh kunst kunnen genieten. Leuke terrasjes in Etten-Leur.

7,6

Beoordeling door FTE van Heumen uit Beek-Berg en Dal, op 16 mei 2017 (Gezin)

Wij zijn in hotel het Witte paard geweest, omdat ze bij Vincents geen kamers op de begane grond hadden en geen lift. Mijn schoonzus kan geen trappen lopen vandaar. Wij konden daarom naar het Witte paard. Daar hebben wij het ook geweldig naar onze zin gehad. Wel zijn wij ook naar Vincents geweest en hebben daar op het terras verschillende consumpties genomen. Alles was daar uitstekend goede bediening en een uitstekende locatie.

10

Beoordeling door Anoniem, op 15 mei 2017 (Stelletje)

Het personeel was vriendelijk en klantgericht.

De afzuiginstallatie in de badkamer maakte bij het starten veel lawaai. Het toilet spoelt niet goed door.

Tip! Etten Leur heeft een mooi en gezellig centrum, goede restaurants met gezellige terrassen. De kerken zijn het bezichtigen waard.

6,8

Beoordeling door J.D. Nieuwland uit Zoetermeer, op 11 mei 2017 (Stelletje)

Fietsen in de omgeving.

7

Beoordeling door P.A.M. Reuser uit Purmerend, op 10 mei 2017 (Stelletje)

Prima!

Beetje rumoerig!

Tip! Naar Breda geweest. De moeite waard. Verder prima restaurantjes!

8,6

Beoordeling door TH Visser uit Meppel, op 10 mei 2017 (Gezin)

Zelf ontbijt eitje bakken in de hotelkeuken en je mag rustig uit de koellade een nieuwe fles biologisch appel peer of sinaasappel sap pakken en heerlijke koffie en midden in het centrum, alles naast de deur winkelen eten en drinken.

Onder de slaapkamer ramen is een taxi standplaats en in het weekend is het behoorlijk luidruchtig buiten, zelfs met het raam dicht, maar dat is uiteraard overal in het centrum van een stad of dorp.

Tip! Vincent van Gogh museum zeer de moeite waard. En ook het tuincentrum met eekhoorns en bamboe tuin was een bezoek meer dan waard.

9

Beoordeling door J.A. Boer uit Almere, op 4 mei 2017 (Stelletje)

Leuk dorp, met grappig winkelhart.

Erg veel nachtelijk lawaai van de naastliggende kroeg. Verschrikkelijk irritant. In het restaurant kan je geen glas kraanwater krijgen als je daar eet en ook een wijntje drink, dat is ook erg irritant.

Tip! We hebben gefietst, mooie fietsomgeving, Breda aangedaan, leuke oude binnenstad met veel pleinen en leuke terrassen, mooie winkels.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 3 mei 2017 (Individueel)

Prachtig gelegen aan de markt tegenover kerkje van de vader van van Gogh en het oude stadhuis; grote linde midden en allemaal leilinden opzij van de markt. van Gogh wandeling; o.a. een prachtig hofje. Met de auto (die wel nodig was) naar Drimmelen voor een boottocht van 2 uur om de Biesbosch; ook een leuk oud stadje met een aardig kerkje. Naar Werkendam voor het Biesbosch-museum.

8,8

Beoordeling door W Ankersmit uit leeuwarden, op 30 april 2017 (Stelletje)

Centrum locatie.

Bouwwerkzaamheden.

Tip! Leuke manier om west Brabant te ontdekken.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 29 april 2017 (Individueel)

Ligging.

Geen fietsverhuur. Erg jammer.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 24 april 2017 (Stelletje)

Prima locatie, vriendelijk personeel, goed ontbijt, zeer goed diner, leuk ingericht hotel.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 23 april 2017 (Stelletje)

Mooi in het centrum met een prachtig winkelcentrum in de onmiddellijke nabijheid. Een heel ontspannend en gezellig beneden. Mooi uitzicht op het plein, lekkere zitjes. Mooie fietsroutes. De vriendelijkheid van de Brabanders. In de onmiddellijke nabijheid een theater "De nieuwe Nobelaire" waar we een hele fijne avond hebben gehad bij een optreden van de tribute Simon en Garfunkel. Leuke barretjes en restaurants, voor ieder wat wils.

Geen stalling voor de fietsen, werd overigens gemakkelijk opgelost door aan de overzijde bij het "Witte Paard" te stallen dus niet zwaar storend. Het parkeren in de parkeergarage is best wel kostbaar dus hebben we gratis bij het station geparkeerd. Was overigens ook best te doen (op loopafstand).

7,3

Beoordeling door C.G Blok uit Hekendorp, op 21 april 2017 (Gezin)

We zijn gelijk verhuist naar een andere locatie, die volgens ons minder was wat betreft kamer. Het kamertje was erg klein en primitief. Wat betreft het ontbijt vonden wij het jammer dat je niet kon merken dat het Pasen was, daar was totaal geen aandacht aan geschonken ook waren er op eerste paasdagen om 9.30 uur al geen gekookte eieren meer en geen croissants . Dus het buffet was erg karig de andere dagen was het goed.

6,6

Beoordeling door P Korte uit Gouda, op 20 april 2017 (Stelletje)

Midden in het centrum en heel vriendelijk personeel.

Er was veel jeugd, voetballers, die veel herrie maakten en op de gangen liepen te voetballen en op deuren bonzen. Maar na klagen bij de leiding was het rustig. Jammer dat er geen lift was maar dat was bekend.

Tip! Prachtige omgeving een onvoorstelbaar mooi overdekt winkelcentrum en mogelijkheden naar andere steden zoals Breda en Roosendaal.

8,6

Beoordeling door C A M C A M Zeegers uit Harderwijk, op 18 april 2017 (Stelletje)

Sprankelende inrichting.

7,8

Beoordeling door CE Sevenhuijsen uit Capelle aan den IJssel, op 16 april 2017 (Gezin)

Eigen ontbijt klaar maken.

Overlast markt, vroeg lawaai (woensdag).

Tip! Streekmuseum.

7,8

Beoordeling door RW Kleinhesselink uit Heerenveen, op 13 april 2017 (Stelletje)

Mooie fietsomgeving, Breda een mooie stad, op fiets afstand.

8,4

Beoordeling door M Bijwaard uit Alkmaar, op 11 april 2017 (Individueel)

Gelegen in het gezellige centrum van Etten-Leur.

Erg zachte bedden en synthetische dekbedden, dus heel erg zweten.

Tip! In Etten-Leur is Vincent van Gogh begonnen met tekenen en schilderen, er is (achter de kerk) ook een beeldje van hem.

8

Beoordeling door Anoniem, op 11 april 2017 (Groep)

Tip! Winkelcentrum, parkeergarage, natuurgebieden, allemaal aanraders.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 9 april 2017 (Stelletje)

Nette en schone kamers. Vrije opgang. Ontspannen ontbijten. TV bedienen zonder sores. Goede bedden. Betrokken medewerkers.

Wifi een beetje lastig als je alleen maar wilt internetten en niet iets met Facebook wilt. Koffie zelf tappen op zich prettig en leuk maar de plek van het apparaat niet handig daar bij de andere dranktappen. Het steeds passeren van beeldscherm, enz. administratie medewerker vond ik niet echt passend, correct, vanuit verschillende opzichten.

Tip! Gemakkelijk met de bus naar Breda. Even naar de Ikea ook leuk.

7,8

Beoordeling door M.N. Gunnewegh-Pardjo uit Barendrecht, op 7 april 2017 (Gezin)

Locatie leuk en vriendelijk personeel kluis op de kamer

1. dat bij het ontbijt de koffie apparaten de melk constant op was of kapot. 2. geen eigen parkeerterrein 3. deurdrammer te dichtbij de kast en krijgt elke keer een dreun en schrik van het harde geluid 4. weinig centraal licht op de kamer 5. douchekop door water verkalking alle kanten opsproeiend

Tip! leuke omgeving en leuke wandelroutes OV dicht in de buurt

7

Beoordeling door Anoniem, op 3 april 2017 (Stelletje)

Een hartelijk ontvangst in een gerieflijk hotel en zeer vriendelijke bediening. Fantastisch gegeten in leuke ambiance. Etten-Leur was een verrassing, leuke en schone binnenstad met uitstekend winkelcentrum en parkeervoorziening. Fijn gefietst in de omgeving.

De muziek in het restaurant mag wel iets zachter of je moet iets verder van de speakers gaan zitten.

Tip! Er zijn leuke fietstochten te maken en de basiliek van Oudenbosch blijft indrukwekkend.

8,6

Beoordeling door JW Visser uit Amersfoort, op 30 maart 2017 (Stelletje)

Midden in het centrum. De vrijheid om het hotel in en uit te lopen.

Tip! Ligt dichtbij Breda, goed te doen op de fiets.

8,4

Beoordeling door M Huijbregts uit Malden, op 29 maart 2017 (Groep)

Veel lawaai aan de voorkant! Tot diep in de nacht.

Tip! Leuk arrangement met de Fitland sauna in Roosendaal.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 23 maart 2017 (Stelletje)

Hotel is centraal gelegen. Ontbijt is uitstekend. Goed bereikbaar met openbaar vervoer. Vriendelijk personeel. Restaurant is transperant tot n met de afwas aan toe. Naast hotelgasten ook veel andere mensen in restaurant. Een echte aanrader.

Tip! Breda per trein een echte aanrader. Leuke, afwisselende stad voor ouderen, jongeren, groepen van alle leeftijden. Daarnaast is Antwerpen per trein heel goed te doen. Een hele leuke stad met veel historie en veel leuke plekjes. Daarbij is Vincents een prima uitvalsbasis. En natuurlijk Etten-Leur zelf een leuk en gezellig centrum.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 21 maart 2017 (Stelletje)

Midden in centrum. Late check out. Uitstekende boxspring bedden.

Geen eigen parkeergelegenheid. Geen eigen fietsverhuur. Meisje van de receptie stuurde ons naar Leur om fietsen te huren. Bleek toch in Etten te kunnen. Men had geen fiets en/of wandelroutes. Gevraagde kamer op de 1e verdieping kregen we niet. Op de 2e verdieping 2x onze hoofden gestoten vanwege schuine dak. Kamer was niet geheel stofvrij. Gekookte eieren werden niet warm gehouden. Weinig gasten, daardoor niet in het hotel gegeten.

Tip! Landelijke omgeving. Mooi om te fietsen naar Zundert via fietsknooppunten. Museum Huis van Gogh bezocht, leuke tentoonstelling. Dagje Breda met de bus 311 (vlakbij). Erge leuke stad met stadswandeling o.a. Begijnhof met poppenhuis museum. Lekker geluncht bij Jan en Alleman in de Sint Jansstraat, gerund door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Heel veel winkels.

7,8

Beoordeling door L J Heijden uit Boekel, op 17 maart 2017 (Stelletje)

Leuk restaurant, waar de keuken zichtbaar was achter de bar. Het ontbijt was super, je mocht zelf de sinaasappelen uitpersen en een eitje bakken, wel leuk!

Tip! Zeker voor herhaling vatbaar.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 17 maart 2017 (Stelletje)

Alles.

9

Beoordeling door Anoniem, op 16 maart 2017 (Gezin)

Een gezellig en gemoedelijk hotel. Is door ons alleen maar voor de overnachtingen gebruikt.

Als ik al iets moet noemen, het uitgaanslawaai. Maar wat wil je ook, als je in een hotel kruipt dat in het centrum staat.

8,4

Beoordeling door G.A. Dijkman uit Alphen aan den Rijn., op 10 maart 2017 (Gezin)

De ligging van het hotel is in het centrum van Etten-Leur.

De deurdranger weerhield ons de kast deur volledig te openen. Het werd daarom lastig om iets zomaar in of uit de kast te halen.

Tip! De omgeving en Brabantse gezelligheid is altijd een aanrader.

6,4

Beoordeling door JTG Willemen-Kooijmans uit Reusel, op 9 maart 2017 (Stelletje)

De ligging van het hotel, midden in het centrum en een mooie groene omgeving. Op korte afstand gratis parkeren bij het station. Zelf koffie pakken, eitje bakken en alles staat opgesteld in de keuken, heel leuk.

We zouden 's ochtends graag een krant lezen. En we zouden zelf een gezellig hoekje maken met tijdschriften.

Tip! Mooi groot winkelcentrum. Bioscoop en theater vlakbij. Prachtige wandeling gemaakt in Zundert.

8

Beoordeling door PMM Smedts uit Budel, op 7 maart 2017 (Stelletje)

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 2 maart 2017 (Stelletje)

Heerlijk om weg te zijn. Alles mogen niks hoeven.

Tip! De omgeving is prima. Wij hebben helaas het verkeerde weekend gekozen i.v.b met carnaval. Gaan zeker nog een keer terug.

7,8

Beoordeling door E Huttinga - van Doorn uit Tiel, op 23 februari 2017 (Stelletje)

We genoten van het carillon en het klokgelui van de kerk waar we op uitkeken. De kamer was netjes, warm. Prima bed. Vriendelijk personeel. Het open keuken plan bij het ontbijt was fijn. Betaalbaar parkeren vlakbij hotel.

Tip! Etten-Leur heeft een prima centrum. Goede parkeermogelijkheden. Veel restaurants. Goede uitvalsbasis naar Breda, Dordrecht en Antwerpen bijvoorbeeld.

8,6

Beoordeling door C.P. Palotz-van der Werff uit Zoeterwoude, op 22 februari 2017 (Groep)

Het is een sfeervol hotel in het centrum met een gezellig restaurant.

De waterdruk van de douches moet verbeterd worden, het was echt minimaal.

Tip! Etten- Leur leek wat uitgestorven maar het is misschien niet het jaargetijde om daar te zijn. Het verblijf in de Wellness Roosendaal op loopafstand van het station (we zijn een dagje naar Breda geweest), zeker de moeite waard om naar dit hotel te gaan.

8,4

Beoordeling door J van Wijk uit Almere, op 14 februari 2017 (Stelletje)

De vriendelijkheid van de mensen en de locatie vlakbij het winkelcentrum.

Tip! De shoarmatent Pyramide is uitstekend wat eten betreft, niet duur en grote porties. Roosendaal is echt een aanrader om te gaan shoppen als je met eigen auto bent. Ik was met de scootmobiel en het hotel wat was besproken, had de kamer op de 1e verdieping. Zonder dat ik er om vroeg hebben ze me aangeboden om bij hun andere hotel aan de andere hoek van de straat over te boeken omdat daar wel een lift aanwezig was. KIJK dat noem ik nou eens een goede SERVICE. Voor de prijs en wat je ervoor kreeg was dit een Superrrr aanbieding echt toppie.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 6 januari 2017 (Stelletje)

Vriendelijk personeel.

8

Beoordeling door C.M Jochems uit Gorinchem, op 6 januari 2017 (Stelletje)

Ze waren aan het verbouwen toen we aankwamen. Wij schrokken, maar werden verwezen naar het aangrenzende Hotel 't Witte Paard. We hebben ons daar gemeld (wij hadden al aangegeven dat mijn vrouw met een rollator loopt). We kregen koffie aangeboden, want ze waren al een kamer voor ons aan het klaarmaken. Dat is toch een geweldige service, het ontbijt was uitgebreid en dichtbij was een geweldig groot overdekt winkelcentrum. Bedankt lieve mensen.

Tip! Het winkelcentrum.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 2 januari 2017 (Stelletje)

Prima hotel. Vincents was in verbouwing dus we werden in het hoofdgebouw gezet. Prima kamer, prima bedden. De kamer is wel een beetje klein en de badkamer was een beetje vreemd ingedeeld. Het was allemaal schoon. Dus verder niets op aan te merken. Geweldig en zeer uitgebreid ontbijt. Aardig personeel.

De dichtstbijzijnde parkeerplaats was betaald parkeren. Dus je moet laat aankomen en vroeg weg om niet te hoeven betalen.

Tip! Etten Leur is klein, maar Bergen op Zoom en Breda zijn erg mooie steden en liggen vlakbij.

8,6

Beoordeling door L.S Eersteling uit Amsterdam Zuid-Oost, op 1 januari 2017 (Gezin)

Ontbijt was goed verzorgd. Bereikbaar vanaf de trein en naar het winkelcentrum was oké.

Kamers zijn erg gehorig en klein, dat is erg jammer.

Tip! Het winkelcentrum.

5

Beoordeling door Anoniem, op 19 december 2016 (Stelletje)

Het heerlijke ontbijt bijgestaan door een hele aardige dame die goed voor ons zorgde omdat we beide een dag niet lekker waren ( zeer bezorgd ).

Dat ze beneden aan het verbouwen waren.

Tip! Centraal gelegen dicht bij het station zodat je verschillende uitstapjes in de omgeving kan doen.

7,6

Beoordeling door A. Pont uit Purmerend, op 17 december 2016 (Stelletje)

Centraal gelegen, tussen bezienswaardigheden, veel mogelijkheden elders eten.

Tip! Het Vincent van GoghHuis Zundert en de Basiliek van Oudenbosch fietsroute.

9,2

Beoordeling door J. Huidink uit Lochem, op 30 november 2016 (Stelletje)

De fijne, aardige en behulpzame mensen.

Tip! Het winkelcentrum bezoeken. Met het openbaar vervoer naar Breda en Bergen op Zoom, hebben wij als zeer comfortabel ondervonden. Verder restte ons alweer de terugreis, met een gevoel van 'het was weer veel te kort'.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 28 november 2016 (Gezin)

8,8

Beoordeling door C.J.H van Mook uit Heeze, op 24 november 2016 (Gezin)

Ze waren aan het verbouwen bij Vincents, maar er waren kamers voor ons gereserveerd bij het Witte Paard, dit hotel ligt in dezelfde straat.

De kamers waren compleet, maar aan de kleine kant.

Tip! Dicht bij het centrum, waar alles te beleven was.

7

Beoordeling door A Appeldoorn uit Papendrecht, op 21 november 2016 (Gezin)

Gewoon gezellig, ongedwongen. Leuk bij het ontbijt, aardige dame daar. Eten weet ik niet, er is veel keus in de directe omgeving.

Tip! Er is genoeg te doen in Etten-Leur. Per trein kan je ook makkelijk naar Breda en Roosendaal.

7

Beoordeling door Anoniem, op 16 november 2016 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 13 november 2016 (Stelletje)

Het zeer goede ontbijt en diner en personeel.

Kleine kamer en te warm.

Tip! Mooie fietsomgeving, mooi winkelcentrum en je kunt alle kanten op.

8,2

Beoordeling door J.W.M. van Dooren uit Lisse, op 25 oktober 2016 (Stelletje)

Midden in het centrum, gastvrij personeel, goede aanbieding, zeker in combinatie met de sauna.

Kleine kamer zonder koelkast of andere faciliteiten, maar begrijpelijk voor deze prijs.

Tip! Leuke kroegjes, cafeetjes en restaurantjes op steenworp afstand. Mooi winkelcentrum, mooie kerken. En de deal met de sauna in Roosendaal is perfect!

8,2

Beoordeling door HARM Kroeze uit Ommen, op 24 oktober 2016 (Stelletje)

In centrum van Etten Leur.

Hard dichtslaande gangdeur, door de dranger, die je in onze kamer goed kon horen. Timmergeluiden, omdat ze dicht bij ons raam overdag met een dakkapel bezig waren.

6,4

Beoordeling door JJ Vet uit purmerend, op 22 oktober 2016 (Gezin)

Het hotel wordt verbouwd dus je komt voor een gesloten deur via een heel klein briefje wordt je verwezen naar hotel het witte paard dit ligt 50 meter verderop daar kregen wij het pasje om het hotel te betreden. Verwarming werkte niet ontbijt was in hotel het witte paard.

7,2

Beoordeling door J van ZAANEN uit PURMEREND, op 21 oktober 2016 (Gezin)

Persoonlijk en warm personeel van Vincents.

8,6

Beoordeling door J.D. de Goede uit Westervoort, op 19 oktober 2016 (Gezin)

Dicht bij het centrum en leuke uitvalplaats naar steden in de buurt.

Het gescheiden ontbijten ('s morgens 100 meter lopen) en dat er geen lift aanwezig is!

Tip! Leuk centrum met een passage en een leuke winkelstraat.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 5 oktober 2016 (Gezin)

Leuke locatie direct in het centrum.

Dat we voor het ontbijt naar het andere hotel moesten. De entree erg ongezellig, doordat er geen balie was en in deze locatie nog geen mogelijkheid was om 's avonds wat te drinken.

Tip! Breda, de ENECO tour. Leuke rondvaart door de singels. Leuke eet gelegenheden en terrasjes in Etten Leur.

7,2

Beoordeling door H Luijer uit Hoevelaken, op 3 oktober 2016 (Gezin)

9,2

Beoordeling door B.W.M Beijer uit Didam, op 29 september 2016 (Gezin)

Ligging, vriendelijkheid, omgeving.

Door verbouwing hotel, was de kamer wat rommelig.

Tip! Willemstad, en Breda, waren mooi, en gezellig, en ook Etten-Leur was heel leuk.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 28 september 2016 (Stelletje)

Midden in het centrum.

Douche was matig en afvoer was matig.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 27 september 2016 (Groep)

We kregen een kamer in het Witte Paard. Het terras achter in het park was schitterend. We vonden het geweldig, hebben erg genoten.

Tip! Door het warme weer zijn we de bossen in gegaan het pannebos en wouseplantage erg mooi wandel gebied. Drimmelen, Roosendaal en Breda zijn ook de moeite waard. Jammer dat een rondvaart alleen nog op de zondag gaan i.p.v. iedere dag in september.

8,8

Beoordeling door H Neutel uit Hoogeveen, op 21 september 2016 (Stelletje)

Parkeermeter: kosten en aandacht.

7,6

Beoordeling door E.H. Dijkers-Hanssen uit Amersfoort, op 20 september 2016 (Gezin)

We sliepen in hotel Het Witte Paard. Wat hebben wij genoten. Alles was echt supergoed geregeld.

De deuren slaan hard dicht. Er was een feest in het park op zaterdagavond waar we wel veel lawaai overlast van hadden.

Tip! Dagje naar Breda geweest en het zwembad in Roosendaal.

9,6

Beoordeling door GJW Hoek-Boer uit Huizen, op 14 september 2016 (Gezin)

Beneden werd er verbouwd dus hoe het daar wordt weten we niet. De ontvangst aan de "overkant" en het prachtige "parkterras" was heel goed. De prijs kwaliteit is natuurlijk een kadootje. Vast tot een volgende keer. Hartelijke groet mevr. G. Hoek-Boer.

Tip! Met de fietsen op de trein naar Den Bosch gefietst naar Etten-Leur. 3 Prachtige fietstochten gemaakt. Met de fiets naar Utrecht, trein naar Hilversum en fietsend naar huis én we hadden schitterend weer en elektrische fietsen.

8,8

Beoordeling door AFM Weusthof uit Rossum, op 9 september 2016 (Stelletje)

Geweldig, zelf een eitje mogen bakken! Voor de prijs hadden we niets beters kunnen treffen.

Tip! Veel gefietst met mooie fietsroutes. Een super omgeving. Etten-Leur een gezellig dorp en Breda op 8 km afstand. Als er weer een leuke aanbieding is, gaan we zeker weer. Bedankt!

8,8

Beoordeling door W.J.M. van Oostrom uit Odijk, op 7 september 2016 (Stelletje)

Omgeving, heerlijk gefietst.

Geen lift.

Tip! Dat we op de terugweg naar het hotel in plaats van Leur, in Etten zochten naar ons hotel.

7

Beoordeling door HENNIE de Hennie de Gans uit Rotterdam, op 6 september 2016 (Gezin)

Goed verzorgde kamer, lekker ontbijt, leuke locatie en een fijne prijs. Ontbijt in een ander hotel Het Witte Paard, knus en gezellig.

Op eerste gezicht zag het bij binnenkomst armoedig uit en vuil! Later bleek dat ze er aan het verbouwen waren.

Tip! Gezellige Plaats (Etten-Leur) met groot overdekt winkelcentrum. Oude gebouwen en gezellige straatjes met plein met terrasjes. Het Mastbos bij Breda heerlijk om te wandelen. De stad Breda ook gezellig. Oudenbosch met zijn Basiliek (kopie) van Rome en niet te vergeten Het Arboretum (Heemtuin) erg mooi.

8,6

Beoordeling door H Hiddink uit Leeuwarden, op 30 augustus 2016 (Stelletje)

Etten Leur is een prima glegen om zowel Zeeland, als Brabant als een deel van België te verkennen.

Geen eigen parkeerplaats.

Tip! We verbleven niet in Huis Ten Bosch, maar in de dependance ( of is Huis Ten Bosch de dependance van dit hotel?). Al met al hoefden we voor het ontbijt niet eerst de straat over. Met andere woorden, we zaten prima.

7,6

Beoordeling door HP Valk uit Den Haag, op 29 augustus 2016 (Stelletje)

Dat het midden in het centrum ligt. Hele vrolijke, vriendelijke dame bij het ontbijt.

Geen lift voor bagage omhoog te brengen. Wij zijn jong maar voor oudere mensen lastig.

Tip! Leuke omgeving, je bent zo in België en dagje Vlissingen is ook dichtbij en heel leuk.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 29 augustus 2016 (Stelletje)

Perfecte ligging.

Het hotel is een dependance van Het Witte Paard, verderop in dezelfde straat. Daar werd ook het ontbijt geserveerd. Hotel Huis ten Bosch zelf had geen faciliteiten en zag er ook beetje spooky uit (benedenverdieping stond leeg). Kamer was prima, maar in verband met de naastliggend kroeg waren wij blij dat wij een kamer aan de zijkant hadden.

Tip! Direct aan het marktplein van Etten-Leur met diverse eettentjes, ijssalon aan de overkant.

8,2

Beoordeling door R. Berkhof uit Harmelen, op 26 augustus 2016 (Stelletje)

We zouden in het dependance slapen, maar bij aankomst mochten we in het "hoofdhotel" slapen, dat was een verrassing!

Geen parkeergelegenheid bij het hotel. Wel gratis parkeren op 15 minuten lopen bij het station van Etten Leur.

Tip! Dicht bij de mooie stad Breda. Mooie fietsomgeving b.v. de van Gogh route. Etten Leur is ook een leuk plaatsje met veel winkels en leuke terrasjes. Fietsen zijn te huur en via het hotel te regelen.

8,4

Beoordeling door P.N.G. Vlasveld uit Voorhout, op 21 augustus 2016 (Stelletje)

Verblijf in het centrum van Etten-Leur, van waaruit we drie dagen mooie en lange fietstochten hebben gemaakt.

Hotel erg gehorig, veel gasten die al vroeg in de ochtend naar hun werk vertrokken en dat nogal luidruchtig deden. Kamer erg klein, maar mooie badkamer. Tip: handdoekenrekken in de badkamer plaatsen (wij verbleven in kamer 114). We volgen graag het advies niet dagelijks schoon badlinnen te vragen, maar willen wel dat er dan een mogelijkheid is om gebruikte handdoeken goed uit te hangen en te laten drogen. Zo'n mogelijkheid ontbreekt nu. Aan een van de wanden van de badkamer is ruimte voldoende. Geen haakjes, maar een rek!

Tip! Via knooppunten gaan fietsen ten zuiden van Etten-Leur (richting Zundert) of richting Oudenbosch en Bergen op Zoom. Erg mooi en afwisselend gebied. Veel natuur en legio mogelijkheden om onderweg te pauzeren voor een kopje koffie of een (goede) lunch.

7

Beoordeling door Anoniem, op 19 augustus 2016 (Stelletje)

Mooie gerenoveerde kamer, behoorlijk ruim. Met bad. Ontbijt in restaurant, ca 100 meter lopen, was heerlijk uiterbreid. Zelf ei bakken was erg lekker. Zeer vriendelijke gastvrouw.

Er is geen lift, hadden wij niet nodig, maar anderen misschien wel. Verder was het weer erg slecht.

Tip! Vlakbij Breda (ikea), Baarle-Nassau, Roosendaal (rosada outlet) en dicht bij Belgische grens.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 19 augustus 2016 (Gezin)

Ligging en geweldige keuken en bediening (sinds 1 april is er een nieuwe bediening én een nieuwe, zeer goede kok!)

Dat het maar zo kort was.

Tip! Prachtige fietstochten naar de zee en door de duinen gemaakt. Leiden is uiteraard ook geweldig. Het meest waren wij verbaasd over de parkachtige gebieden in Wassenaar, prachtig fietsen daar en nog nooit zoveel bijzondere huizen zo bij elkaar gezien!

9

Beoordeling door J Boomkamp uit Hengevelde, op 17 augustus 2016 (Stelletje)

De plaats Etten-Leur zelf met het plein en de eet-en drinkgelegenheden er omheen.

Het nachtelijk lawaai van de buurman (café) tot 's nachts 2 uur (meestal). Fietsroutes vanuit het dorp zelf moeten beter worden aangegeven.

Tip! Heerlijk ijs aan de overkant, bij Prego, aan de overkant van het hotel.

6,8

Beoordeling door A Monster-Korsten uit Alkmaar, op 12 augustus 2016 (Stelletje)

Het dorpje, de kamer en het eten goed.

Slechte informatie. Er was ons niet verteld dat er 's avonds geen personeel voor de receptie en geen bar is om wat te drinken. En om te praten en een kaartje te leggen overdag teveel lawaai van de verbouwing.

Tip! Prima vermaakt. Breda, Oosterhout, Oudenbosch bossen. Veel te doen!

7,5

Beoordeling door P.J. Wittenberg uit Deventer, op 12 augustus 2016 (Gezin)

Wij zijn overgeboekt naar Het witte Paard. Kamer klein en gedateerd maar alles werkte goed. Ontbijt prima. Prijs/ kwaliteit verhouding wordt door ons gewaardeerd met een tien omdat we via Zoweg voor een heel leuke prijs hebben geboekt.

Dat er honden worden toegelaten in de eetzaal. We werden met geblaf ontvangen. Dit blijkt bij navraag aan de receptie door hun toegestaan te worden omdat ze ergens anders heel moeilijk een hotel kunnen boeken. We zijn geen dierenhaters, verre van dat, maar als we geweten hadden dat dit hun beleid was dan hadden we zeker niet geboekt.

Tip! De van Gogh fietsroute.

8,2

Beoordeling door R.J. Bos uit Oosterbeek, op 11 augustus 2016 (Stelletje)

Het personeel van het hotel. De locatie is centraal maar als je aan de voorkant van het hotel een kamer hebt en vroeg wil slapen is er geluidsoverlast van café de Klomp.

8,4

Beoordeling door PA Verschueren uit Hoek, op 11 augustus 2016 (Gezin)

Heel vriendelijk personeel.

Badkamer niet schoon, eerste dag aangegeven, zou iets aan gedaan worden maar is niet gebeurd. Ruimte van ontbijt was smoezelig, vloer vies en stof enzovoort op koffiemachine.

6,7

Beoordeling door E. van Plateringen uit Amersfoort, op 10 augustus 2016 (Stelletje)

De kamer (105) met zicht op het plein. De kamer was schoon en het bed was prima.

Werkzaamheden benedenverdieping.

Tip! Tip: koffie- en theefaciliteiten op de kamer.

7,6

Beoordeling door AJ Fierloos uit Goes, op 10 augustus 2016 (Stelletje)

Goed verblijf geweest.

8

Beoordeling door G. Kreukniet uit Sliedrecht, op 9 augustus 2016 (Gezin)

Heel, gezellig in Etten-Leur, van alles te beleven; winkels, Pasar Malam en mooie fietsroutes.

9,4

Beoordeling door K W K W van der Linden uit Rotterdam, op 8 augustus 2016 (Stelletje)

Goede ontvangst, vriendelijk, ligging in het centrum. Zeer tevreden!

Dat 4 dagen zo voorbij zijn.

Tip! Alleen lekker gefietst.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 8 augustus 2016 (Stelletje)

Gezellig plaatsje. Voor herhaling vatbaar.

Uitsluitend regen gehad. Bedoeling was om drie dagen te gaan fietsen. Komen zeker terug, maar dan met droog weer.

Tip! Zijn naar Van Gogh museum in Zundert geweest, de basiliek in Oudenbosch bezocht, en naar vesting Willemstad. En het winkelcentrum van Etten-Leur (overdekt) bezocht. Aanrader om lekker te eten is het Havenhuis in Etten-Leur noord.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 6 augustus 2016 (Stelletje)

De sfeer bij het voortreffelijke ontbijt in Het Witte Paard en de vriendelijke ontvangst. De gezellige sfeer in Etten-Leur met veel winkels en gezellige restaurants en terrassen. De van Goghkerk.

Het lawaai van naastgelegen bar De Klomp, tot 2 uur s'-nachts en geen lift aanwezig. Overdag lawaai van de verbouwing op begane grond.

Tip! Gunstige ligging t.o.v. station en winkelcentrum. In een wip ben je in Breda en Roosendaal en de busdiensten reden ook zeer regelmatig. Mooie van Goghkerk met fantastische vertelster en na afloop. Met ticket nagenieten van een gratis kopje koffie op het gezellige terras. In 7 minuten met de trein naar het mooie Breda, top!

8,2

Beoordeling door J.G. Hoogendoorn uit amerongen, op 5 augustus 2016 (Stelletje)

Locatie prima ook om hier vanuit te gaan fietsen.

Beetje lawaaierig op de kamer (dependance) (werkzaamheden in de ex WOK) Badlakens werden niet altijd vernieuwd

Tip! Leuke fietsomgeving en in de buurt van bijvoorbeeld Breda.

7,3

Beoordeling door Anoniem, op 21 juli 2016 (Stelletje)

De ligging.

Lawaai uit de omgeving.

Tip! Mooie omgeving, veel te doen.

7,5

Beoordeling door A van Kleef uit Brielle, op 16 juni 2016 (Gezin)

Goed hotel, prima ontbijt, aardig personeel.

Café onder het hotel zeer luide muziek tot 2 uur s'nachts.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 8 juni 2016 (Stelletje)

Zeer vriendelijke en attente medewerkers. Schone kamer, prima ligging en prijs/kwaliteitsverhouding.

Tip! Heerlijke croissantjes bij het ontbijt, goede ijssalon aan de overkant, fantastisch Indonesisch restaurant in Leur.

8,4

Beoordeling door GHM Nijhuis uit Rijssen, op 8 juni 2016 (Stelletje)

Etten-Leur is een leuke plaats. Het hotel is in het gezellige centrum gelegen met diverse uitgaansgelegenheden vlakbij. De accommodatie was netjes en het personeel was vriendelijk en behulpzaam.

Een ontbrekend "glas" (plastic bekertje) in de badkamer werd niet aangevuld.

Tip! Wij gingen winkelen in Breda en dat is best leuk. Wij bezochten in Baarle-Nassou (Baarle-Hertog) het kaarsenmuseum. Hier is een unieke kunstzinnige verzameling kaarsen te bewonderen met religieuze voorstellingen. Het laatste avondmaal is bijvoorbeeld een kaars waar de kunstenaar zo'n twee jaar aan gewerkt heeft. Er bevinden zich daar kaarsen van behoorlijke omvang, een enkele wel met een hoogte van twee en een halve meter. De uitleg van een van de medewerksters van dit museum maakte samen met de introductiefilm dit uitstapje zeer bijzonder. We hadden het niet willen missen, uniek in de wereld.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 20 april 2016 (Stelletje)

De ligging en het heerlijke ontbijtbuffet.

4 straaltjes water uit een klein douchekopje.

Tip! Ov vlakbij. Breda gezellige stad. Veel winkels Etten Leur.

8,2

Beoordeling door R van Elst uit Elst, op 7 april 2016 (Stelletje)

Heel leuk hotel met super vriendelijk personeel! Ontbijt was ook perfect! Heel leuk dat je je eigen eitje kan bakken (echt huiskamer gevoel) Hotel ligt midden in het centrum met heel veel leuke restaurantjes! Het ontbijt is in het nabij gelegen hotel het Witte Paard (ongeveer 100 meter lopen) wij hebben dat totaal niet als vervelend ervaren.

10

Beoordeling door M.W. Walgers uit Ridderkerk, op 6 april 2016 (Stelletje)

Geen mening.

Gehorig en veel geluid van buiten. Moesten om te ontbijten 400 meter buitenom lopen naar een ander hotel (het Witte paard). Hadden geen grote handdoeken gekregen na schoonmaak.

Tip! Hotel lag midden in een leuk en actief centrum.

7,6

Beoordeling door E Pompe uit Katwijk, op 25 maart 2016 (Gezin)

Was naar verwachting.

Locatie was enigszins verlaten (dependance).

Tip! De stad Bergen op Zoom is een bezoek waard, vooral het museum!

7,6

Beoordeling door C. van C. van Eck uit HETEREN, op 23 maart 2016 (Groep)

Leuk in het centrum, heerlijk ontbijt waar je zelf je ei kon bakken!

De gordijnen sloten niet goed, in de avond rook je echt de eetgeuren van de restaurants/cafe's om ons heen.

9,8

Beoordeling door Anoniem, op 4 januari 2016 (Gezin)

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 26 december 2015 (Stelletje)

Locatie i.c.m. prettige (ontbijt) ambiance en klantvriendelijke bediening.

8

Beoordeling door Anoniem, op 3 augustus 2015 (Groep)

Leuke omgeving.

Dat we 3 dagen regen hebben gehad en daardoor 1 dag eerder weg zijn gegaan. Maar daar kan niemand iets aan doen.

8,4