Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Beoordeling van Fletcher Wellness-Hotel De Hunzebergen

Fletcher Wellness-Hotel De Hunzebergen  

Fletcher Wellness-Hotel De Hunzebergen

Hotel - Exloo

Midden in het prachtige Drentse landschap vind je Fletcher Wellness-Hotel De Hunzebergen. Met nog geen 20 minuten bent u in het plaatsje Emmen, waar uiteraard ook Wildlands Zoo te vinden is. Het gebied rondom het hotel leent zich uitstekend voor fiets- en wandeltochten en is via de N34 makkelijk te bereiken. Nog een belangrijk pluspunt, het hotel beschikt over een binnnen- en buitenzwembad!... meer info
vanaf 34 50 p.p.

Unieke deals ontvangen

70 beoordelingen 8.1

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

Krantaanbieding! 3 dagen Drenthe + hoofdgerecht

2 nachten v.a. € 89,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Exloo incl. Wellness Hunzebergen

1 nacht v.a. € 34,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Exloo incl. Wellness Hunzebergen

2 nachten v.a. € 79,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door Anoniem, op 20 juni 2019 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door J. van den Berg uit Bergambacht, op 11 juni 2019 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 7 juni 2019 (Gezin)

Er was een prachtig Grieks zwembad binnen. We hebben daar enorm van genoten. Het diner was verrukkelijk. Je mocht zelf iets uitkiezen op de menukaart. Eigenlijk was alles daar perfect.

9,6

Beoordeling door PIETER van der Plas uit Katwijk, op 5 juni 2019 (Gezin)

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 30 mei 2019 (Stelletje)

Prima hotel, met een mooie ligging en een goede keuken.

Tip! Prachtig fietsgebied. Mooiste van Nederland.

9,2

Beoordeling door G. Joustra uit Halfweg, op 26 mei 2019 (Gezin)

9,3

Beoordeling door MF Terweij uit Heerhugowaard, op 20 juni 2019 (Gezin)

De ligging van het hotel en prachtige omgeving.

Het diner was koud (ter compensatie een kop koffie) en vloerbedekking in het restaurant was vies.

Tip! Bosrijke omgeving en leuk om te fietsen.

6,6

Beoordeling door WIM van der Stoop uit Heerhugowaard, op 15 juni 2019 (Stelletje)

sfeervol hotel, ruime kamer en heerlijke massage en wellness.

De TV was wat klein voor de afstand vanaf hoofdeinde v.h. bed en de koelkast werkte niet. De hoofd gerechten viel wat tegen in Het restaurant voor die prijs. Het speciale aspergemenu viel helemaal tegen.

Tip! De natuur, de dierentuin en de gezellige leuke dorpjes.

8,2

Beoordeling door A. Hopman uit Spijkenisse, op 13 juni 2019 (Stelletje)

Tip! Wij hebben heerlijk door de bossen gefietst in de omgeving, zijn naar de Hunebed museum geweest,en naar park Westerbork geweest was indrukwekkend. Was een mooi weekend.

8

Beoordeling door D.J. Bosma uit Amsterdam, op 9 juni 2019 (Stelletje)

Geweldig.

Weinig goede wandelingen in omgeving hotel.

Tip! Kamp Westerbork altijd indrukwekkend.

8,3

Beoordeling door J.L.M. van den Hurk uit Eindhoven, op 26 mei 2019 (Stelletje)

Mooi hotel, met een mooie ligging en een goede stalling voor de fiets. Goede bediening in restaurant en we hadden ook nog mooi weer.

Tip! Afwisselend landschap, zowel bos als vergezichten. Vriendelijke mensen.

7,6

Beoordeling door W. Engel uit Hoorn, op 23 mei 2019 (Stelletje)

Heerlijke sauna en zwembad.

Jammer dat er meerdere kranen niet werkten en het kleine bad met linten was afgezet. Dat doet erg onverzorgd aan.

7,2

Beoordeling door RL Beunis uit Rotterdam, op 23 mei 2019 (Stelletje)

Leuk hotel, met de sauna erbij.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 21 mei 2019 (Individueel)

Prima hotel, de koelkast op de kamer is super.

Geen koffiefaciliteiten op de kamer.

Tip! Heel veel prachtige fietsroutes.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 20 mei 2019 (Stelletje)

Gezellige sfeer bij het dineren. Leuke bediening.

De verlichting in de badkamer is onder de maat. Moet meer helder licht in.

Tip! Een wat saaie omgeving met veel bomen en weinig horeca.

7

Beoordeling door Anoniem, op 19 mei 2019 (Stelletje)

Alles top voor elkaar, prijzen diner erg hoog.

Dinsdag badkleding dag in sauna, liever kleding optioneel.

Tip! Is ons prima bevallen, lekker rustige omgeving en aardige mensen.

7,6

Beoordeling door L Vuijk Noorland uit Papendrecht, op 16 mei 2019 (Stelletje)

Mooi hotel met meerdere mogelijkheden om je te vermaken.

Hoofdgerecht niet zo goed.

Tip! Prachtig wandel gebied.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 16 mei 2019 (Stelletje)

8,6

Beoordeling door J.A. De Looze uit Heemskerk, op 14 mei 2019 (Stelletje)

Prima.

Mager ontbijt.

Tip! Mooie plek.

7,4

Beoordeling door HCL Netten uit Capelle aan den IJssel, op 12 mei 2019 (Stelletje)

Mooi hotel, sfeervolle uitstraling.

Het diner was niet echt lekker, niet zoals we gewend zijn van Fletcher.

Tip! Bosrijk gebied.

9,5

Beoordeling door P De Boer uit Nieuwe Niedorp, op 9 mei 2019 (Stelletje)

6,4

Beoordeling door Anoniem, op 7 mei 2019 (Stelletje)

Mooie kamer, in een fijne rustige omgeving, waar wel veel te beleven valt. Een mooie kamer en lekker eten. Een heerlijk zwembad, bubbelbad en Turks stoombad.

De prijzen van het restaurant waren nogal hoog.

Tip! Wij hebben het Hunebedcentrum in Borger bezocht, een geweldige ervaring met zowel binnen- als buiten zaken om te bekijken en te beleven. Een absolute aanrader. Verder bezochten we het Kloostermuseum in Ter Apel. Ook geweldig. Van de omgeving met prachtige bossen en lanen hebben we (helaas) niet kunnen genieten, maar we willen hier zeker nog eens terugkomen in een warmere periode.

9,3

Beoordeling door G Prins uit Boijl, op 7 mei 2019 (Gezin)

8

Beoordeling door Anoniem, op 6 mei 2019 (Stelletje)

Het balkon. We konden vanuit het hotel wat bezoekjes aan vrienden doen.

Dat er rondom het hotel zoveel bouwactiviteit was. In de badkamer is er te weinig licht.

7,8

Beoordeling door T.H. Hoogeveen uit Alkmaar, op 4 mei 2019 (Gezin)

Wij hadden een mindervalide kamer, die was prima, de kamer was ruim genoeg voor mijn rolstoel, Zeker voor herhaling vatbaar.

Tip! Prachtige en vriendelijke omgeving. Met duidelijke aanwijzingen van bezienswaardigheden, zoals de Hunebedden.

7,2

Beoordeling door W de Laat uit Someren, op 4 mei 2019 (Stelletje)

Mooie omgeving en fijn dat er een zwembad is.

7,5

Beoordeling door E. Kruithof uit Strijen, op 3 mei 2019 (Gezin)

Hotel super! Ontbijt en diner prima, leuke omgeving.

Tip! Verkeerspark Assen, geweldig leuk voor de kids.

9

Beoordeling door T Slingerland uit Rotterdam, op 1 mei 2019 (Stelletje)

TV op kamer 301 was aan vervanging toe.

8,6

Beoordeling door G v.d. Belt uit Harderwijk, op 30 april 2019 (Gezin)

Een heerlijk zwembad en de sauna. De hele dag geopend, dat is ideaal!

Tip! Prachtige omgeving, met mooie fietspaden. Drenthe straalt rust uit. Heerlijk en vriendelijke mensen.

8,3

Beoordeling door S. Groot uit Ermelo, op 28 april 2019 (Gezin)

We hebben ons goed vermaakt. Eigen fietsen meegenomen en heerlijk gefietst. Mooie omgeving met veel rust. Hotel staat op een ruime plek. Veel grond en mooi aangelegd. De achterzijde stelde de tuin niet veel voor. Heel positief was het prachtige weer maar dit hebben we natuurlijk niet voor het zeggen.

7,7

Beoordeling door A.M. Wachtmeester uit Naaldwijk, op 23 april 2019 (Stelletje)

Nette kamers, vriendelijk personeel en een prachtige ligging.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 21 april 2019 (Stelletje)

7,5

Beoordeling door Anoniem, op 20 april 2019 (Groep)

De locatie. Het vriendelijke en attente personeel!

Tip! Vanuit het hotel zijn er prachtige wandel- en fietstochten te maken. Loop ook door Exloo! Na het wandelen, konden we zwemmen of gebruik maken van de sauna.

8,8

Beoordeling door J.P. Hemelrijk-Mulder uit Koog aan de Zaan, op 19 april 2019 (Stelletje)

Een heel mooi en warm hotel. De oprijlaan is mooi met een fontein, bloembakken en schitterende lantaarnpalen. Een lust voor het oog. Zwembad zag er leuk uit. Sauna en whirlpool prima.

Tip! Fietsen in omgeving was fijn. Emmen is een heel leuke stad.

9,4

Beoordeling door A.H. Slaaf uit Purmerend, op 15 april 2019 (Stelletje)

Mooi hotel, we hebben lekker gegeten. Fijn zwembad, vriendelijk personeel en een fijne kamer.

Vloerbedekking in de slaapkamer.

8

Beoordeling door Anoniem, op 11 april 2019 (Individueel)

De wellnessfaciliteiten en fietsen in de omgeving.

8

Beoordeling door J.J. de Leur uit Wassenaar, op 10 april 2019 (Stelletje)

Mooie omveving!

Tip! Een bezoek aan Emmen en het Borgermuseum is erg leuk.

8,7

Beoordeling door J.J. van Vliet uit Maarssen, op 10 april 2019 (Stelletje)

Kamer 205 is aan de achterkant van het hotel gesitueerd en het was heerlijk rustig. Geen bijgeluiden e.d. In de badkamer zou een krukje o.i.d. geen overbodige luxe zijn. Vanuit de badkuip is het -voor ons- (we zijn moeilijk ter been) een crime om eruit te komen, zonder uit te glijden.

Geen lounge, waar je in heerlijke fauteuils kunt zitten. In de grote zaal (daar waar de t.v. hangt) staan een tweetal stoelen, maar dat is te weinig. Er staan in mij optiek teveel tafels. Bij de ingang wel twee stoelen, maar als de deur steeds open en dicht gaat dan vang je veel wind. Zeker in de wintermaanden.

Tip! Door het slechte weer, waren wij naar Assen gereden om het Drents Museum te bezoeken en Zwolle om De Fundatie te bezoeken.

7,2

Beoordeling door J.W. Rikken uit Lent, op 8 april 2019 (Stelletje)

8

Beoordeling door Anoniem, op 8 april 2019 (Stelletje)

Ligging en accommodatie.

Tip! Rustige en mooie omgeving.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 2 april 2019 (Gezin)

8,2

Beoordeling door J.L. Welsing uit Zaltbommel, op 31 maart 2019 (Stelletje)

Zeer fijn zwembad, een goed ontbijt en diner.

8

Beoordeling door J.P.A.M Adelaar uit Haarlem, op 30 maart 2019 (Stelletje)

Hotel, het zwembad en de sauna. Prima hotelkamer, miste een leestafel met dagbladen.

Tip! Prettige en rustige omgeving.

8,4

Beoordeling door GJW Kamer uit Haarlem, op 30 maart 2019 (Stelletje)

Omdat het vergeleken met de randstad een heel andere omgeving is, hadden we het gevoel, dat we veel langer weg waren dan de 3 dagen dat we hier waren.

Tip! In dit geval prima uitvalsbasis voor museumbezoek aan Assen en Groningen. Maar het lijkt ook een mooie streek om te fietsen etc. Dus het heeft ons ook getriggerd om nog eens terug te komen.

7,8

Beoordeling door C.H. Wiegfmann uit 's-Gravenhage, op 26 maart 2019 (Stelletje)

Hele mooie omgeving en heerlijk rustig.

Ik had wat moeite om het bad in te stappen misschien in de toekomst inloop douche . En jammer geen cappuccino bij het ontbijt was best veel vraag naar.

Tip! Hebben vrienden bezocht te weinig tijd voor iets anders.

7,4

Beoordeling door P.G.M. Baselmans uit Hoeven, op 26 maart 2019 (Gezin)

Mooie omgeving.

8,2

Beoordeling door E.A. Meijer uit Nuenen, op 25 maart 2019 (Stelletje)

Een mooie plek om er een paar dagen uit te zijn. Een goed en uitgebreid ontbijtbuffet.

De tv op de kamer was zeer verouderd en te klein. Handdoeken oud/dun en hier en daar rafelig. Het personeel was tijdens het ontbijt de 2e dag niet attent.

Tip! Het Drents Museum was zeer de moeite waard.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 24 maart 2019 (Gezin)

De relaxte sfeer in dit hotel. Alles was uitstekend, wij vonden alles leuk.

Tip! Prachtige omgeving.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 22 maart 2019 (Stelletje)

De omgeving van het hotel.

Tip! De ruimte van Drenthe.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 20 maart 2019 (Stelletje)

Rustige omgeving, met vele mogelijkheden.

De toegang naar het hotel, vanaf de parkeerplaats is lang.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 20 maart 2019 (Gezin)

Mooie locatie. Een prachtig zwembad en vriendelijk personeel.

7,8

Beoordeling door F. Romeijn uit Heemstede, op 20 maart 2019 (Individueel)

Mooie omgeving. Prima outillage met zwembad, sauna en whirlpool. Bediening en service zijn echt uit de kunst. Vooral het personeel tijdens diner was super gemotiveerd!

Toezicht op de ontbijttafel zou iets beter mogen. American breakfast (eieren/ spek/ tomaten), koud en weinig inspirerend. Weinig variatie als je geen graanproducten eet.

Tip! We zijn naar Wildlands Adventure Zoo geweest en we zijn per auto nog even naar Duitsland gereden en hebben wat hunebedden bezocht.

9,2

Beoordeling door LP Gemser uit Hengelo, op 19 maart 2019 (Gezin)

Fijn hotel en erg vriendelijke bediening.

8,5

Beoordeling door N.M. Vogels v.d.Sluis uit Helmond, op 18 maart 2019 (Stelletje)

Een leuk hotel dat nog ouderwetse luxe uitstraalt. Fijne sauna en bubbelbad.

De scrambled eggs en bacon bij t ontbijtbuffet waren koud. Diverse yoghurt maar met suiker! Op onze luxe kamer was geen koffie-en theefaciliteit te vinden. Dit zou je toch verwachten in een 4 sterrenhotel.

Tip! I.v.m. het slechte weer zijn we voornamelijk binnenshuis geweest.

8,4

Beoordeling door W.A. van de Geer uit Wormer, op 17 maart 2019 (Stelletje)

Fijne plek, in een leuke omgeving.

8,3

Beoordeling door Anoniem, op 17 maart 2019 (Stelletje)

Tip! Wildlands Adventure Zoo in Emmen.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 17 maart 2019 (Stelletje)

Door de harde wind bleef er een geluid tikken op de muren, dit heeft de receptie geweldig met ons opgelost. Onze complimenten!

8

Beoordeling door LJMV Van Fulpen uit Oegstgeest, op 16 maart 2019 (Stelletje)

Ruime kamers, de entree van een paleisje, mooi hotel.

Het arrangement bestond uit een hoofdgerecht en was niet zo spannend.

Tip! De Hunnebedden. We komen zeker terug in Drenthe.

8

Beoordeling door F.J. de Neef uit Rotterdam, op 16 maart 2019 (Stelletje)

Dit prachtige hotel oogde reeds bij de entree van het park, door de vele details, indrukwekkend. Ook binnen kan worden genoten van een smaakvolle inrichting. Niet alleen het ontbijt maar ook het diner was heerlijk en goed verzorgd. Het hotel heeft veel te bieden met het prachtige binnenzwembad, de sauna en het Turks stoombad, whirlpools, zonnebank en beautysalon. Naast deze uitgebreide wellness zijn er ook nog 2 bowlingbanen, poolbiljart, tafeltennis e.d. Buiten is er ook een mooi zwembad met glijbaan, speeltoestellen, tennisbaan en midgetgolf.

Tip! Aan het hotel grenst een bos met wandel-en fietspaden. Op slechts 1 km afstand is een golfbaan voor liefhebbers beschikbaar. Hunebedden zijn er genoeg in de omgeving, maar de grootste is 6 km verderop in Borger te bewonderen.

9

Beoordeling door Anoniem, op 16 maart 2019 (Gezin)

Mooi hotel in schitterende omgeving.

Tip! Emmen mooie stad en de hunebedden.

8

Beoordeling door Anoniem, op 11 maart 2019 (Stelletje)

Prijs kwaliteit (actie) was oké. prima zwembad. Vriendelijk personeel. Toch gaat onze voorkeur uit naar een kleiner, intiemer, hotel.

7

Beoordeling door Anoniem, op 7 maart 2019 (Stelletje)

Mooi gelegen, mooie kamer, leuke extra faciliteiten, zoals zwembad, midgetgolf, bowling!

Te weinig verlichting in de kamer, de herenkleedkamer van het zwembad moet nagekeken worden: de douche werkte niet en de verlichting viel steeds uit. De extra kamer keycard werkte niet op de kamerdeur en op de zwembadingang.

Tip! Lekker gewandeld, achter het hotel uit, door een vakantiepark. Dan het bos in. Coevorden bezocht, leuk oud stadje.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 6 maart 2019 (Stelletje)

Mooi hotel met heerlijk zwembad(je) en fijne sauna's.

Alles was prima, klein beetje jammer dat er geen latte of cappuccino keuze op de koffiemachine is.

Tip! Schitterende omgeving met de plaatsen Borger en Emmen op fietsafstand.

8,8

Beoordeling door L. Huissoon uit Eindhoven, op 26 februari 2019 (Gezin)

Tip! We hebben een uitstapje naar het Duitse Meppen gemaakt. Leuk stadje, met voldoende winkels om een paar uurtjes te shoppen.

8,2

Beoordeling door H.G.J. Pieters uit Lisse, op 25 februari 2019 (Gezin)

Een bijzonder gezellig hotel.

Enige onderdelen van het diner waren tegenvallend. Het ontbijt de laatste dag was uitgedroogd, niet afgedekt en daardoor niet smakelijk.

Tip! Een mooie omgeving, met goed weer is er rondom het hotel veel te doen.

7,2

Beoordeling door AJ Gerritsen uit Beneden-Leeuwen, op 25 februari 2019 (Stelletje)

De locatie, omgeving en het zwembad in het hotel.

Het ontbijt was sober.

Tip! Verrassende fietsroutes.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 1 mei 2018 (Stelletje)

Een veilige parking en afgesloten fietsenstalling.

De nogal prijzige en niet uitgebreide menukaart.

7,8

Beoordeling door G.M. Peters uit Rheden, op 26 april 2018 (Stelletje)

Lekker rustige plek om even te ontspannen.

Tip! Mooie fietsroutes.

8

Beoordeling door Anoniem, op 23 februari 2018 (Stelletje)

7,4

Beoordeling door J Jansen uit Dieren, op 7 januari 2018 (Stelletje)

De verschillende faciliteiten. Bij slecht weer kan je je binnen goed vermaken.

Tip! Mooi wandelgebied in de buurt. Emmen binnen 20 minuten bereikbaar.

8,2