Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Beoordeling van WestCord hotel de Veluwe

WestCord hotel de Veluwe  

WestCord hotel de Veluwe - Bovenaanzicht

Hotel - Garderen

WestCord hotel de Veluwe  is een sfeervol hotel en ligt net buiten het pittoreske Garderen middenin de Veluwse bossen. Op slechts 3 minuten rijden van de A1 vind je het Westcord Hotel de Veluwe tussen Amersfoort en Apeldoorn. WestCord hotel de Veluwe beschikt over vele faciliteiten, zoals fietsverhuur, bar, lounge, terras, fitnessruimte en een buitenzwembad. Na een inspannende dag op de... meer info
vanaf 47 25 p.p.

Unieke deals ontvangen

76 beoordelingen 8.1

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

2 dagen Garderen

1 nacht v.a. € 47,25 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen incl. Sauna Drome arrangement

1 nacht v.a. € 62,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen incl. Sauna Drome arrangement

2 nachten v.a. € 92,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen incl. Thermen Bussloo

1 nacht v.a. € 56,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen incl. Thermen Bussloo

2 nachten v.a. € 92,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door L Bronkhorst uit Amsterdam, op 10 januari 2019 (Stelletje)

Mooie omgeving, prima ontbijt, aardig personeel, schone kamer.

9

Beoordeling door M Zwierstra uit Haren gn, op 24 december 2018 (Stelletje)

8

Beoordeling door J J Preesman uit Ridderkerk, op 19 december 2018 (Gezin)

Vriendelijk personeel.

Tip! Leuke fietsroutes.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 29 november 2018 (Gezin)

Het arrangement incl. Thermen Bussloo. De mogelijkheid voor fietshuur.

Tip! De ijssalon in de zomerperiode.

7,2

Beoordeling door C Kwakernaak uit BLESKENSGRAAF CA., op 27 november 2018 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 12 augustus 2018 (Gezin)

8

Beoordeling door H.J. Petermeijer uit DEN HOORN ZH, op 8 augustus 2018 (Gezin)

Prima hotel, i.v.m. de warmte was het fijn dat er een buitenzwembad is.

Tip! We hebben een bezoek gebracht aan het Kröller-Müller Museum en het Depot, altijd mooie exposities.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 22 mei 2018 (Gezin)

Prima hotel.

8,2

Beoordeling door W Bakker - van der Deen uit Vries, op 6 april 2018 (Stelletje)

De ligging, prima verzorgd. Een heerlijk ontbijt. De Gezelligheid.

9

Beoordeling door W de Haas uit Alblasserdam, op 31 maart 2018 (Stelletje)

Kamers zijn schoon maar badkamer is redelijk gedateerd.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 5 april 2018 (Stelletje)

8

Beoordeling door J Oosterwold uit Drachten, op 3 maart 2018 (Stelletje)

Alles positief.

Bij aankomst een zeer koude kamer, de verwarming stond niet aan.

Tip! Wat we misten op ons kamer was een informatie boek en een handleiding voor de verwarming.

8,4

Beoordeling door AJM Lohuis uit Denekamp, op 9 december 2017 (Stelletje)

8

Beoordeling door Anoniem, op 8 augustus 2018 (Groep)

De sfeer en ambiance.

De hotelgang was nogal donker.

8

Beoordeling door J. Koolhaas uit Ouderkerk aan de Amstel, op 9 januari 2018 (Stelletje)

Rustig en relaxed.

8

Beoordeling door R.L. van Bentem uit Noordwijkerhout, op 28 november 2017 (Stelletje)

De rust, heerlijk gegeten en gewandeld in de omgeving.

8,6

Beoordeling door P Luijten uit Roosendaal, op 16 oktober 2017 (Stelletje)

's Ochtends om 8 uur lekker wat baantjes gezwommen in het buitenbad, heerlijk! Daarna super ontbijten, goed begin van de dag!

Tip! Wij waren een dagje welnessen in Thermen Bussloo. 's Avonds lekker gegeten bij Gasterij Zondag vlak om de hoek bij het hotel, erg leuk en gezellig.

9

Beoordeling door JW Lut uit Noordwijkerhout, op 1 oktober 2017 (Stelletje)

Gastvrij.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 2 juli 2017 (Groep)

Het zwembad en het personeel van het restaurant.

Het baliepersoneel.

Tip! In combinatie met Thermen Bussloo erg leuk!

8,5

Beoordeling door H.A. Mostert uit Vlaardingen, op 29 juni 2017 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door LC Molenaar uit Dodrecht, op 29 mei 2017 (Groep)

Prima hotel, zeker nog een keer terug.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 12 mei 2017 (Stelletje)

8

Beoordeling door I.M. Frauenfelder uit Delft, op 31 januari 2018 (Stelletje)

Mooi en zeer sfeervol hotel prachtig gelegen in de bossen. Aardig en behulpzaam personeel.

Eigenlijk waren de hoofdkussens op de bedden het enige waar wij wat minder over te spreken waren. Kussens waren vrij hard.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 13 april 2017 (Stelletje)

Heel gastvrij en vriendelijk personeel. Het eten was goed en de bar was heel gezellig.

Je kunt geen late snack krijgen.

Tip! De sauna in Bussloo is een echte aanrader.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 11 april 2017 (Stelletje)

Super bed! Super ontbijt ,echt lekker uitgebreid! Klasse!

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 6 april 2017 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 6 maart 2017 (Gezin)

Het was een goed verzorgt hotel met vriendelijk en behulpzaam personeel. Verder ligt het hotel in een prachtige omgeving.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 9 januari 2017 (Stelletje)

8

Beoordeling door A Kapitein uit Urk, op 31 december 2016 (Stelletje)

8,8

Beoordeling door JHPM Bink uit Dongen, op 27 oktober 2016 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door E Scharff uit Hoofddorp, op 23 oktober 2016 (Gezin)

Vriendelijkheid van personeel. De samenstelling van het arrangement.

Tip! Heerlijk naar Thermen Bussloo geweest. Fijn dat je na een hele dag relaxen niet nog naar huis moet rijden maar dat je na een kleine 30 km gewoon lekker in je hotelkamer bent. Vanuit het hotel sta je zo in het bos om een wandeling te maken.

9

Beoordeling door MHE van Hugten uit Heerlen, op 19 oktober 2016 (Stelletje)

Mooi ingericht en zeer schoon hotel met heel gastvrij en vriendelijk personeel. Gezellige bar en mooie ligging. Alles was prima.

Tip! Fietsen door Nationaal Park Hoge Veluwe.

8,4

Beoordeling door S F van Lottum uit Emmen, op 9 oktober 2016 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door S Harsveld uit velp, op 5 oktober 2016 (Groep)

9

Beoordeling door Anoniem, op 8 september 2016 (Gezin)

Tip! Wandelroutes.

7,2

Beoordeling door E.M. Dielhof uit Leek, op 4 november 2016 (Stelletje)

Een relaxte sfeer, prettig personeel, prima restaurant en eten met kwaliteit.

8

Beoordeling door Anoniem, op 21 september 2016 (Gezin)

Goede sfeer in het hotel.

Tip! De Veluwe, zandsculpturen.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 17 september 2016 (Stelletje)

Combinatie van goede en frisse kamer, fatsoenlijke bedden en ontbijt in de tuin. Heerlijk. Vakantiegevoel, zelfs al was het maar één overnachting.

Tip! Fietstocht gemaakt door de bossen zonder de knooppunten te gebruiken. Prachtig, rustig en net iets minder gebaande wegen.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 15 augustus 2016 (Gezin)

Het hotel levert een bijdrage aan een ontspannen sfeer. Het is goed georganiseerd, het personeel is vriendelijk en de kwaliteit bij het ontbijt en diner zijn er goed. de locatie vond ik erg leuk, veel groen om eropuit te gaan in de natuur.

Tip! Het actief bezig zijn door te gaan fietsen, wandelen of klimmen!

9

Beoordeling door Anoniem, op 6 augustus 2016 (Gezin)

Er was een buitenzwembad, dat was erg fijn. Ook fijn dat de kinderen in de gezinskamer in een andere kamer liggen, gescheiden door een deur.

Dat het gehorig was, veel geluiden (gepraat, geloop, en geklap van deuren) kwamen uit de gang, ook nog 's avonds laat.

Tip! Paleis het Loo is erg mooi om te bezichtigen. Als je in de zomermaanden op woensdagen of in het weekend gaat kun je het dak op, dat is een aanrader: zo een goed zicht op de tuinen.

7,3

Beoordeling door Anoniem, op 3 juli 2016 (Stelletje)

8,7

Beoordeling door WENDY Van toorn uit Eck en Wiel, op 24 juni 2016 (Gezin)

Goede sfeer, gezellig personeel en heerlijk gegeten.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 23 juni 2016 (Groep)

Het was heerlijk ontspannen. Vriendelijke mensen aan de balie en in de brasserie.

Logistiek bij ontbijt was niet goed geregeld. Het was mooi weer, maar personeel vond het lastig toen we buiten gingen zitten. Geldt ook voor reactie personeel in restaurant bij diner. We werden naar de Brasserie gestuurd.

Tip! Harderwijk is een leuk stadje, mooie groene omgeving! Rust!

7,2

Beoordeling door G Van der Blom uit De Meern, op 13 mei 2016 (Stelletje)

Alles! Goede kamer, goed ontbijt, lekkere tuin, zwembad en heerlijk weer.

Tip! Op de Veluwe eindeloos kunnen fietsen. Steeds weer "nieuwe" weggetjes vinden met behulp van de fietsnavigatie. Top!

8

Beoordeling door A.C.D. van Diepen uit De Weere, op 7 april 2016 (Stelletje)

De combinatie van hotel met een dagje wellness.

Tip! We hebben een heerlijk dagje gefietst over de mooie Veluwe.

7,2

Beoordeling door JEC Peters uit Den Haag, op 8 april 2016 (Groep)

Gezellige bar, rustige ligging, goed eten.

Tip! Putten en Voorthuizen vlakbij om te winkelen. Wel met de auto. Deventer ook erg leuk en Sauna Drôme is echt een aanrader. Super gezellig complex.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 2 april 2016 (Stelletje)

Het gehele concept. Prima ontvangst, mooi restaurant, lekker gegeten en een leuke bar.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 3 april 2016 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door D Nilant uit Den Haag, op 2 april 2016 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door NC Hoogsteden uit Pijnacker, op 21 maart 2016 (Stelletje)

Mooie ligging, vriendelijk personeel. Veel te doen in de omgeving. Mooi schoon hotel. Lekkere bedden!

De kamer was erg gehorig, de badkamer krap en laag. Mijn man van 2 meter kon er maar net staan. Het ontbijt was prima, maar niet super uitgebreid, viel een beetje tegen voor die prijs.

Tip! Wij hebben het Thermen Bussloo arrangement gedaan, dat is erg goed bevallen! Fietsen huren bij het hotel en een fietsroute doen is leuk en zo zie je veel van de omgeving!

7,3

Beoordeling door W. Sandbrink uit GEMERT, op 12 februari 2016 (Stelletje)

Prima dagen gehad. Vriendelijk personeel. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

7,6

Beoordeling door RENATE Roest uit Reeuwijk, op 13 april 2016 (Stelletje)

Fijne sfeer, mooi ingerichte ontvangstruimte, vriendelijke mensen die er werken (balie, café).

De kamer was goed, het rook wel wat naar riool in badkamer.

Tip! Mooi dat je zo het bos inloopt. Heerlijk gegeten in een restaurant in het dorp.

7,5

Beoordeling door FJ van Lit uit Gouda, op 20 mei 2016 (Stelletje)

Rustiek gelegen locatie, met prima faciliteiten.

Tip! Wellness en sauna Putten.

7,8

Beoordeling door C Meijer uit Haarlem, op 6 januari 2017 (Gezin)

Keurig hotel, goed ontvangst, verzorgd en schoon.

De klimaatbeheersing in de kamer was slecht. De kamer was koud en kwam niet op temperatuur. De airco of luchtbehandeling werkte niet naar behoren. Er zouden koffie- en theefaciliteiten op de kamer zijn, maar deze heb ik niet gezien. Wij zouden een glas Prosecco krijgen bij aankomst, werd niet over gesproken en ook niet gekregen, jammer.

Tip! We zijn naar Sauna Drôme geweest, voor een wellnesscenter is dit teveel gezegd. Maar de dag was heerlijk.

7,4

Beoordeling door M.C.D. Adams uit Putte, op 23 maart 2017 (Stelletje)

Lekkere kamer, heerlijk ontbijt, lekker gewandeld in Speulderbos.

Dat we weer naar huis moesten.

Tip! Het Speulder- en Sprielderbos. De ijssalon in Garderen.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 8 januari 2016 (Stelletje)

Prettige atmosfeer, niet te warm in de kamer. Gezellige, gemoedelijke bar. Mooie omgeving.

Tip! De Sauna Drôme in Putten op een kwartiertje rijden is een aanrader! Verder rondom prachtige natuur om te wandelen.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 21 april 2016 (Groep)

De mooie locatie.

De gangen zijn wat 'ouderwets'.

Tip! Vanuit het hotel kun je makkelijk een wandeling maken in het bos en op de heide, die erachter ligt.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 13 september 2016 (Stelletje)

Superaardig en behulpzaam personeel. Heel belangrijk voor mij. We voelden ons echt welkom. Ondanks dat het heel druk was toch alle aandacht en tijd voor de gasten.

Ik vond de bedden redelijk hard, maar dat heeft ook te maken met persoonlijke voorkeur.

Tip! We hebben gebruik gemaakt van het arrangement in combinatie met een bezoek aan Sauna Bussloo. Was heerlijk.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 6 januari 2016 (Groep)

Mooie omgeving en goed eten. Fijne wandelroutes beschikbaar.

8,4

Beoordeling door T Ammerlaan/boekhout uit Berkel en rodenrijs, op 10 april 2016 (Stelletje)

Het was een schoon, netjes en gezellig hotel.

Dat het ontbijt op zaterdag niet goed werd aangevuld er waren niet genoeg sap glazen en de koffiekopjes en borden waren op.

Tip! In de omgeving kun je prachtig fietsen. Bij het hotel hebben ze mooie fietsroute,s waar wij er 1 van hebben gedaan, erg leuk!

7

Beoordeling door Anoniem, op 11 oktober 2015 (Groep)

Het personeel was super en heel behulpzaam.

Tip! Zijn een dagje naar Thermen Bussloo geweest. Zeker een aanrader.

8,8

Beoordeling door A.J.M. Hijnen uit Hoorn, op 5 oktober 2015 (Stelletje)

Rustige bosrijke omgeving.

Donkere hotelkamer.

Tip! Leuke uitstapjes en fietsroutes rondom.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 31 augustus 2015 (Stelletje)

De mensen achter de receptie waren zeer vriendelijk!

De bediening in het restaurant was prima, de gerechten missen uitstraling, niettegenstaande het eten lekker was.

Tip! We hebben genoten van een druilerige dag in het mooie Utrecht. De Apenheul mag je zeker niet missen als je in de Veluwe verblijft.

8

Beoordeling door Anoniem, op 26 augustus 2015 (Stelletje)

Gezellige bediening en mooie omgeving.

Douche kop werkte slecht bijna geen waterdruk.

Tip! Klompenpaden wandelen echte aanrader.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 3 augustus 2015 (Gezin)

Het zwembad was leuk voor de kinderen.

Jammer er was geen verse jus orange. Badkamer was wel netjes schoon, iets gedateerd. Verder prima hotel.

Tip! Er is veel te doen op de Veluwe; Apenheul, Julianaforen enz.

7

Beoordeling door R.N Jacobs uit Heerhugowaard, op 12 augustus 2015 (Groep)

9

Beoordeling door Anoniem, op 22 oktober 2016 (Groep)

Het restaurant was groot maar heel gezellig ingericht. Maakte dat ik me er thuis voelde. Het 3 gangen menu was erg goed qua keuze, kwaliteit en presentatie. Verder een heel gezellige lounge bar / bruin eetcafé. Het personeel is super vriendelijk, behulpzaam, efficiënt en heel ongedwongen. Dit bevorderd de huiselijke sfeer. Ze geven allemaal de uitstraling een leuke groep te zijn met hart voor hun bedrijf. Heb me verwend gevoeld. Goed verzorgd gebouw en geweldig goed onderhouden terrein/ tuinen. Heerlijke douchekop.

Badkamer is volledig echter wat gedateerd. Geen afzuiging in de badkamer. Geeft schimmelvorming.

Tip! Wij zijn de volgende dag naar de sauna in Bussloo geweest. Ook zeker een aanrader qua sauna. Echter niet mogelijk om aan een tafel te eten omdat deze worden gereserveerd voor de buffetten. Dat vonden wij een dusdanig minpunt dat we naar het hotel zijn gereden en daar heerlijk hebben gegeten in het bruin café.

8,8

Beoordeling door J.M. van Wensen uit Dordrecht, op 4 maart 2016 (Stelletje)

Prima locatie (mooie natuur) en alles was ok, niet slecht en niet goed, maar jammer dat net niet iets extra's had.

Slordig, lag als we uit onze hotelkamer kwamen een hele stapel vloerbedekking, waren waarschijnlijk bezig met renoveren van kamers, maar het lag er van vrijdag t/m zondag. Verder jammer dat sauna faciliteiten het eerst helemaal niet deden en vervolgens 2 sauna's kapot zijn! En er wordt over gedaan als het normaal is. Verder qua personeel was het allemaal ok, maar miste de passie bij het personeel om iets extra's te brengen, er werd antwoord gegeven op alle vragen, maar niet meer! Kortom het was voldoende maar had op meer gehoopt bij een 4 sterren hotel

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 15 juli 2016 (Stelletje)

Locatie zeer mooi. Service wellness uitstekend.

Bedden te zacht. Verder was alles prima.

Tip! Wandelroutes prima.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 21 juli 2015 (Stelletje)

De bar en de nabije omgeving.

De hotelkamer: geen minibar en twee eenpersoonsbedden naast elkaar. Het ontbijt is karig.

Tip! Fietsen in de omgeving is zeker de moeite waard.

6,2

Beoordeling door E Visscher uit Leiden, op 9 maart 2016 (Stelletje)

Mooi interieur, heel hip en modern ingericht. Vriendelijk personeel en heerlijk zachte bedden. Alles goed verzorgd. We hadden aangegeven dat we een double bed, wilden maar het was een twin bed. We konden zonder problemen van kamer ruilen, maar in die gang was het tapijt op de vloer eraf, omdat ze die aan het vervangen waren. Had ze wel van tevoren aangegeven.

8,2

Beoordeling door N Bik uit Haarlem, op 27 augustus 2015 (Stelletje)

Rustige omgeving.

Kamer was redelijk gedateerd en niet heel modern.

7

Beoordeling door S Groothuis uit Assen, op 2 juli 2015 (Stelletje)

Leuke sfeer.

Zwembad koud.

Tip! Lekker gefietst.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 18 mei 2015 (Gezin)

Omgeving, bejegening

Weer was slecht

Tip! Kroller muller

8,3

Beoordeling door SM Bruggeman uit Sonbruggeman@hotmail.com, op 28 mei 2015 (Stelletje)

heer ontspannen en gastvrij!

vloerbedekking op de kamer

Tip! Thermen bussloo! geweldig

9

Beoordeling door Anoniem, op 31 augustus 2016 (Stelletje)

Verblijf in de bar en de maaltijd aldaar.

Zwembad was toch wel een tegenvaller (kille ruimte).

Tip! Veel meer te doen in nabije omgeving dan we verwacht hadden.

8,2