Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Beoordeling van Hotel ibis Styles Haarlem City

Hotel ibis Styles Haarlem City  

Omgeving - Haarlem

Hotel - Haarlem

Het splinternieuwe Hotel ibis Styles Haarlem City is gelegen aan de sportboulevard van Haarlem. Pal naast het hotel ligt een ijsbaan, waar je vanuit de lounge en diverse kamers een prachtig uitzicht op hebt. Het centrum van Haarlem is te vinden op steenworp afstand van het hotel, makkelijk te voet of met het openbaar vervoer te bereiken. Ook de kust van Bloemendaal en Zandvoort zijn nabij... meer info
vanaf 48 00 p.p.

Unieke deals ontvangen

13 beoordelingen 7.9

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

2 dagen Haarlem Cosy kamer

1 nacht v.a. € 48,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 5,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Haarlem Motion kamer

1 nacht v.a. € 55,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 5,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Dit cijfer is een gemiddelde van onze eigen verzamelde beoordelingen en die van andere partijen

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door Anoniem, op 4 april 2019 (Groep)

Tip! Met OV fiets naar Bloemendaal aan zee, lekker wandelen aan strand.

7,4

Beoordeling door C van Gorkom uit Assen, op 2 april 2019 (Stelletje)

Zeer vriendelijke bediening. Schone kamer. Rustig hotel.

Tip! Haarlem is een leuke stad.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 21 maart 2019 (Gezin)

Uitzicht op de ijsbaan.

8,2

Beoordeling door JANNY J.A. Dubbeld uit Hellevoetsluis, op 20 maart 2019 (Gezin)

Goede kamer, goed ontbijt.

Vlak bij spoorbaan, niet centraal gelegen, veel buiten lawaai

Tip! Het is een erg mooie stad met mooie gebouwen, een aanrader is het Teylers museum, maar dure parkeer plekken. Mooi zou zijn als toeristen vrij vervoer krijgen voor de 5 euro toeristenbelasting per nacht per persoon.

6,8

Beoordeling door PJM Dikschei uit Aalten, op 19 maart 2019 (Stelletje)

Leuk personeel en een keurige kamer.

Het uitzicht op het dak van de buren.

Tip! Bloemendaal lekker dichtbij.

8,4

Beoordeling door A.M. Jonker-Veldman uit Monnickendam, op 12 maart 2019 (Gezin)

De gemeenschappelijke ruimte beneden, waar je heerlijk kan verblijven, o.a. spelletje doen, lezen, schaatsbaan kijken en gebruik van koffie/thee.

Misschien iets meer aanbod van koeken voor bij de koffie, etc.

Tip! Bloemendaal met prachtige woningbouw. Zeer geschikt voor schaatsliefhebbers, restaurant bij de ijsbaan voor een eenvoudig hapje eten. Voor mij n klein nadeel; iets te ver lopen van bushalte, met een halte voor de deur ging ik er vaker naar toe.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 10 maart 2019 (Stelletje)

De bedrijvigheid van de ijsbaan. Ontzettend aardig personeel. Voor € 5,00 per nacht kun je parkeren.

Slechts 1 grote stoel waar je op kon zitten. De hoge toeristenbelasting.

Tip! De stad Haarlem is erg leuk. Zeker een rondvaart gaan maken.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 22 februari 2019 (Gezin)

Goed en keurig hotel, de afstand tot het centrum.

Tip! Zandvoort en het centrum van Haarlem, met prachtige hofjes en kerken.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 20 februari 2019 (Stelletje)

Mooie zaal om te relaxen en te eten, wat je kon bestellen bij thuisbezorgd.

Kamer was kleiner dan verwacht. Op foto's internet veel groter en uitzicht op de schaatsbaan wat werd vermeld was er niet op 1 hoog. Bij het inchecken vragen om een bijdrage voor een goed doel. 50,- euro borg, terwijl kamer betaald was. Het is meer een hotel voor, doorreis, zakelijk of 1 of 2 overnachtingen.

Tip! Niets bijzonders in de buurt, zit aan de snelweg. Wel dicht bij Bloemendaal en Zandvoort.

6,4