Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten
Je bevindt je in:    > Zoweg.nl > Hotel Nederland > Hotel Harderwijk > Hotel Marktzicht > Beoordelingen

Beoordeling van Hotel Marktzicht

Hotel Marktzicht  

Hotel Marktzicht

Hotel - Harderwijk

Hotel Marktzicht is een sfeervol hotel met 34 kamers, gelegen in het historische centrum van Harderwijk. Het hotel is gelegen aan een prachtig marktplein met veel terrasjes en restaurants. Hotel Marktzicht is gemakkelijk te bereiken met de auto, de A28 ligt op slechts 2km afstand. Op korte afstand bevindt zicht het Wolderwijd en het Veluwemeer, Natuurpark Lelystad en Bataviastad. Het hotel... meer info
vanaf 60 00 p.p.

Unieke deals ontvangen

77 beoordelingen 7.9

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

2 dagen Harderwijk incl. Zwaluwhoeve

1 nacht v.a. € 60,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Harderwijk incl. Dolfinarium

1 nacht v.a. € 65,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door P.A Kindt uit Bergschenhoek, op 25 januari 2016 (Stelletje)

Goede locatie.

8,4

Beoordeling door BEN Kemp uit Capelle aan den IJssel, op 2 juli 2018 (Gezin)

Zijn hier al vaker geweest en het bevalt goed.

Tip! Waren hier maar voor 1 overnachting maar hebben in Ermelo gewinkeld en gegeten, in Harderwijk gewandeld en terras gezeten en lekker gegeten in het restaurant van het hotel.

8,8

Beoordeling door L Klaazen uit Oss, op 11 mei 2018 (Gezin)

Perfecte locatie en heel ruime kamer.

Geen airco op de kamer.

Tip! Leuk aan het terras en enkele minuten wandelen van het Dolfinarium.

8

Beoordeling door Anoniem, op 27 april 2018 (Stelletje)

Het gratis glaasje bubbels ter gelegenheid van de verjaardag van mijn man.

Tip! Leuke stadje met haventje, sauna Zwaluwhoeve niet veraf.

8

Beoordeling door MJ van Schaik uit Hazerswoude-Rijndijk, op 24 december 2017 (Stelletje)

Heerlijk relaxed met een dagje Zwaluwhoeve. Dichtbij de winkels en restaurantjes.

Tip! Parkeergarage in de buurt voor de hotelgasten, tegen een kleine vergoeding. Een leuk arrangement met saunabezoek aan de Zwaluwhoeve. Centraal gelegen bij de winkels en restaurants. Vriendelijk personeel en het ontbijt was ook prima.

7,4

Beoordeling door L Keysers uit Westmalle, op 10 december 2017 (Stelletje)

De ligging op het marktplein.

Het was te koud in de veranda waar ontbijt en diner werd gegeven.

Tip! De omgeving is prachtig om te fietsen.

8

Beoordeling door SL de Wolff uit Den Haag, op 3 november 2017 (Stelletje)

Het duo diner en de kamer.

Tip! Het park is leuk om te wandelen en je zit midden in het centrum en kunt er heerlijk winkelen. De Zwaluwhoeve keren fijne dag activiteit.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 4 juli 2017 (Stelletje)

Midden in het centrum.

Tip! Centraal gelegen in het centrum.

7,6

Beoordeling door P Idema uit Groningen, op 9 maart 2018 (Stelletje)

De locatie is echt top.

Hotel is van binnen erg gedateerd. Bij het ontbijt miste ik alleen de croissant.

Tip! Zwaluwhoeve erg dichtbij.

7,2

Beoordeling door G.B. GB Brouwer uit Ridderkerk, op 14 juni 2017 (Gezin)

Leuke locatie, zeker in combinatie met het restaurant.

Misschien een nadeel, zeker in de winter, dat je naar buiten moet.

7,8

Beoordeling door M. Brands-Duimel uit Zandvoort Nh, op 28 december 2018 (Stelletje)

Hotel heeft een topligging, wij waren er al eerder geweest. Leuk en goed restaurant, aardige mensen en een prima ontbijt. Parkeergarage dicht in de buurt.

Wij kregen een hele kamer met een soort van twijfelaarbed, het lag boven het restaurant en de keuken. Kamer was heel vies en gewoon te klein voor 2 personen. Geklaagd bij de receptie en het meisje zou proberen een andere kamer te regelen, maar het hotel was fully booked, dus het was niet zeker. Om een uur of 5 belde ze ons dat we een kamer aan de receptiekant kregen. Deze was groter en schoner, met een soort van terras erbij. Maar nog steeds een beetje sjofel. Er zit een nieuwe eigenaar in, dus we hopen dat hij wat aan de kamers gaat doen, want we willen graag nog een keer naar Harderwijk.

Tip! Veel leuke kroegen, terrassen en restaurantjes.

7,2

Beoordeling door N. Bazelmans uit Riethoven, op 17 februari 2018 (Stelletje)

Centrale ligging en goed ontbijt. Parkeergarage is vlakbij.

Wij vonden de kamer minimaal.

7,2

Beoordeling door A van de AGHM van de Sande uit Nootdorp, op 6 juni 2017 (Stelletje)

Alles!

Tip! Zwaluwhoeve was top.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 8 april 2017 (Groep)

Het uitzicht op het park. De vriendelijkheid van het personeel.

Tip! Zwaluwhoeve!

7,3

Beoordeling door Anoniem, op 18 januari 2017 (Stelletje)

Net hotel en de locatie.

7,8

Beoordeling door A Cossee uit Zevenbergen, op 3 januari 2017 (Stelletje)

Service en lokatie waren top, tevens diner was erg goed.

7,5

Beoordeling door Anoniem, op 3 januari 2017 (Stelletje)

De geweldige ligging van het hotel en het restaurant. Vanuit de kamer zicht op de markt en in het restaurant zit je feitelijk in het stadsparkje.

Tip! De omgeving is geweldig. Harderwijk is een mooie en gezellige stad met historie. Vooral de stadswandelingen zijn aan te bevelen. Daarnaast is er een scala aan opties met het Dolfinarium, Wellnesscentrum de Zwaluwhoeve en natuurlijk de Veluwse bossen in de buurt.

9,8

Beoordeling door N Valster uit barendrecht, op 1 december 2016 (Groep)

Ongelofelijk leuk verblijf! Een toplocatie. Kamers waren goed, eten heerlijk en personeel super relaxed!

Tip! Lekker dichtbij restaurants en gezellige kroegjes.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 7 januari 2017 (Stelletje)

Wij vonden het een mooi kleinschalig hotelletje, middenin het centrum van Harderwijk. De prijs/kwaliteitsverhouding was goed. De bediening was geweldig. De douche was wat klein en had geen drempel of douchegordijn, waardoor de vloer erg nat werd. Dit heeft ons plezier zeker niet weggenomen. Prima hotel voor een lage prijs.

Tip! Wij hebben deze overnachting geboekt in combinatie met de Zwaluwhoeve. Voor iedereen een aanrader. Parkeergelegenheid bij het hotel was speciaal voor hotelgasten aanwezig, voor 4 euro per dag.

8

Beoordeling door B Grave uit WINSCHOTEN, op 1 februari 2018 (Groep)

De locatie ligt mooi centraal gelegen in Harderwijk.

Het hotel is erg gehorig. Wij sliepen in de kamer boven de keuken. En dit was duidelijk te horen! Tot laat in de nacht veel lawaaioverlast gehad van het café wat zich bevindt onder het hotel.

6,8

Beoordeling door M.A Pasterkamp uit Andijk, op 28 januari 2017 (Stelletje)

7

Beoordeling door HDC Bos uit Voorschoten, op 17 oktober 2016 (Gezin)

Vriendelijk en prima restaurant. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Tip! Zwaluwhoeve was prima en omgeving mooi.

8,8

Beoordeling door HJ Helweg uit Scheemda, op 20 augustus 2016 (Stelletje)

Was mooi in het centrum gelegen.

Als je doucht de hele ruimte nat is geen gordijn of waterkering.

Tip! Dolfinarium dichtbij en mooi dicht in de winkelcentrum.

7,6

Beoordeling door JPMCC Verheijden uit Nuenen, op 14 september 2016 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door CMCJ van Brunschot uit Tilburg, op 26 augustus 2016 (Gezin)

9

Beoordeling door Y.C.M. Evers-Heerdink uit Voorburg, op 28 juli 2016 (Groep)

Personeel is erg vriendelijk. Koffie en thee op de kamer. Kamer en badkamer waren fris en schoon. Ligging aan het gezellige plein met diverse terrasjes is super terwijl om de hoek een heerlijk rustig en prachtig parkje ligt. Zwaluwhoeve op kleine afstand.

De kamer was erg warm. Eigenlijk te warm! Gelukkig was er wel een staande ventilator op de kamer die we ook 's nachts aan lieten maar die veel lawaai maakt wat weer minder prettig was voor je nachtrust. We hebben begrepen dat er geen airco mag komen omdat het hotel een monumentenpand is. Begrijpelijk maar met warme dagen echt heel erg jammer! Bedden zijn erg laag. Arbo-technisch is dit voor de kamermeisjes waarschijnlijk niet goed en bovendien voor ouderen met wat lichamelijke klachten ook minder prettig.

Tip! Hotel ligt midden in het centrum aan een gezellig plein met verschillende terrasjes! Het ontbijt is niet in het hotel zelf maar net om de hoek waar je heerlijk rustig kan ontbijten met uitkijk op een prachtig groen en rustig parkje. Zwaluwhoeve is niet ver. Arrangement met Zwaluwhoeve is aan te raden. Op zondag valt er niets te beleven in Harderwijk.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 14 juli 2016 (Groep)

Wij vonden alles leuk, en heel fijn dat we de auto de dag van vertrek nog in de parkeergarage mochten laten staan!

Tip! Ideale locatie als je van plan bent om naar het Dolfinarium te gaan. Je kunt er zo naar toe lopen. Je kunt er prima shoppen en er zijn leuke drink en eet gelegenheden.

9,8

Beoordeling door I Wesselink uit zelhem, op 24 juli 2016 (Gezin)

8,7

Beoordeling door S Hensels uit DILSEN, op 15 juli 2016 (Gezin)

Best grote kamers voor een groter gezin en een perfecte ligging in het centrum. Ook de parking dicht bij het hotel is zeker een pluspunt.

Het weer!

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 1 juni 2016 (Groep)

Prima hotel in het centrum van Harderwijk. De gevreesde overlast van muziek hebben wij niet gehad. Er was wel een muziekfestival op het strand, wellicht dat daar veel mensen waren. Al met al een fijn hotel op een prima locatie.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 18 mei 2016 (Stelletje)

7,2

Beoordeling door N. Franck uit Brussel, op 9 mei 2016 (Gezin)

9,5

Beoordeling door RUTH Vandenborre uit Zwevegem, op 6 april 2016 (Stelletje)

Prachtige locatie.

Slechte matras.

Tip! zeer aangenaam stadje, zeer goed georganiseerde parkeermogelijkheid. Aangename locatie voor ontbijt, prima wifi-ontvangst.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 15 maart 2016 (Stelletje)

8

Beoordeling door PWE Mink uit leiden, op 13 maart 2016 (Stelletje)

In het centrum.

Jammer dat er s ochtends geen echte verse broodjes van de bakker waren.

Tip! Midden in centrum, helemaal geweldig, en vlakbij Zwaluwhoeve combi was prima.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 4 maart 2016 (Gezin)

Goed.

Tip! De Zwaluwhoeve.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 4 maart 2016 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door SJ König uit Nieuwegein, op 6 september 2016 (Gezin)

Mooie kamer voor het gezin. Goede locatie, bij de terrassen.

Tip! Leuke stad om te winkelen. Einde van de stad kom je bij de boulevard waar je gezellig kunt lopen en heerlijk ergens kunt dineren. Het dolfinarium ligt aan hett einde van de boulevard.

8,2

Beoordeling door F.T.J. van Norden uit Ijmuiden, op 1 maart 2016 (Gezin)

Erg goed vezorging.

Tip! Goed.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 28 mei 2016 (Gezin)

De locatie was prachtig, de kamer had uitzicht over het Hortuspark. Ook de service was super.

De kamers zijn erg gehorig, ik hoorde 's ochtends de wekkers vanuit andere kamers afgaan.

8,2

Beoordeling door AHW Gubbels-Vanwersch uit LANDGRAAF, op 15 februari 2016 (Gezin)

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 22 januari 2016 (Gezin)

Fijne kamer en lekker dicht in het Centrum en een uitstekende Parkeerplaats. Vanuit de deur zo in het centrum. Ontbijt lekker en goed.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 20 april 2016 (Groep)

De gastvrijheid. Heerlijk eten in de serre. Lekker dichtbij Zwaluwhoeve.

Alles is prima. Misschien een tip: bij kamer 23 een paar kapstokhaken in het gangetje, plek genoeg en in badkamer een extra plankje voor je toilettas.

Tip! Slenteren door de oude binnenstad.

7,5

Beoordeling door N. Deben uit Kessenich België, op 6 januari 2016 (Gezin)

Alles was goed geregeld en super vriendelijk. Voor mijn dieet, was alles naar wens, dank hiervoor. Nergens wat op aan te merken.

Tip! Er mocht wat meer info liggen wat er in de buurt te zien is , sauna bezoek was leuk.

9,8

Beoordeling door Anoniem, op 24 november 2015 (Stelletje)

Top locatie! Midden in het centrum van Harderwijk op het centrale plein. Kamers zien er mooi uit en zijn ruim. Enorm genoten van hotel Marktzicht. Ook zeker aan te bevelen is de Dare 2 Share menu in het restaurant Hortustuin (hier krijg je ook het ontbijt). We zaten in het gezellige serre gedeelte van het restaurant. Gaf een mooie uitstraling, ontzettend lekker eten en zeer vriendelijk personeel.

Volgens mij is het hotel voor minder valide mensen niet geschikt, omdat je trappen moet lopen. Ik heb geen lift gezien. Ons gehele verblijf vriendelijk personeel in het hotel en Hortustuin restaurant gehad.

Tip! Genoeg mogelijkheden in het dorpse Harderwijk, leuke winkels, eetgelegenheden, leuke terrassen in het centrum en aan de haven, Dolfinarium, Pretpark Walibi, sauna de Zwaluwhoeve, Bataviastad. Kortom genoeg te doen en te beleven.

7,8

Beoordeling door P.J. den Heijer uit Den Haag, op 19 november 2015 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 19 november 2015 (Stelletje)

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 7 november 2015 (Gezin)

Zeer goede locatie.

Het ontbijt was pover.

7,8

Beoordeling door MHJ Vessies uit Boxtel, op 7 mei 2017 (Stelletje)

Heerlijk midden op de markt. Dus echt in het centrum met heerlijke terrassen.

Gehorige kamer aan de voorkant. Als de terrassen vol zitten bij mooi weer kun je daar erg veel last van hebben.

Tip! Heerlijkverblijf gehad. Jammer genoeg niet zo'n mooi weer. Zwaluwhoeve is aanrader.

8

Beoordeling door G. van der Lee uit Eindhoven, op 1 november 2015 (Gezin)

Mooie kamer, mooi uitzicht, grote tv.

Erg gehorig door het enkel glas. Veel lawaai van buiten.

Tip! Dolfinarium is geweldig leuk, Harderwijk is een mooi plaatsje. Locatie van restaurant aan het park was erg smaakvol.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 27 maart 2017 (Stelletje)

Relaxed personeel.

Geen minibar, kleine kamer.

7,6

Beoordeling door M. Loos uit Bergeijk, op 10 oktober 2015 (Groep)

We zijn maar heel kort geweest. Waren 's avonds pas om 21.15 uur in het hotel en 's morgens om 10.15 uur alweer weg. Wel fijn dat het midden in het centrum lag, terrasjes voor de deur en we konden lopend naar het Dolfinarium.

8,8

Beoordeling door LHM Kleintjens uit brunssum, op 29 maart 2017 (Stelletje)

Direct aan de markt in het centrum van Harderwijk.

Het personeel in het restaurant was erg gehaast. Erg gericht op het op tafel zetten van het eten en niet gericht op de gast. De kamer, 221, was aan de kleine kant.

Tip! Ga zeker eens in Kampen kijken. Een vrij onbekende maar mooie Hanzestad.

7

Beoordeling door G Benthem uit Arnhem, op 7 oktober 2015 (Gezin)

In het centrum. Dichtbij de winkels en terrasjes.

Niets.

6,7

Beoordeling door GC Boer uit Hoogezand, op 30 september 2015 (Stelletje)

De locatie is perfect. Als je het hotel uit loopt heb je gelijk leuke terrasjes. Leuke omgeving.

Veel jongeren in het hotel. Maken helaas veel lawaai 's nachts.

Tip! Hotel met Zwaluwhoeve is echt een aanrader.

8,3

Beoordeling door S Biletska uit Hoorn, op 28 augustus 2015 (Stelletje)

8,8

Beoordeling door G. Walgers uit Sleeuwijk, op 25 augustus 2015 (Gezin)

8,5

Beoordeling door T. van der Waal uit Bergschenhoek, op 23 augustus 2015 (Gezin)

Dit was een leuk arrangement, samen met mijn kleindochter een nachtje in hotel Marktzicht en een dag naar het Dolfinarium. Voor herhaling vatbaar. Dus volgend jaar weer zo'n leuke aanbieding en we komen weer!!!!

8,3

Beoordeling door R. Schipperheijn uit Nijmegen, op 1 augustus 2015 (Gezin)

De kamer, de ligging, het het gezellige ontbijt.

De koelkast was niet zo koud haha.

Tip! Mooie plekjes, plaatsjes, steden etc.

8,8

Beoordeling door T. van Gemert uit Someren, op 18 augustus 2015 (Gezin)

Het was op een leuke plek, een erg leuk stadje en op loopafstand van het dolfinarium.

De kamer viel tegen. Hij voldeed niet aan mijn verwachtingen.

Tip! Leuke terrasjes aan het water voor een normale prijs. Lekker gegeten bij Hertog Karel. Voor €50,- waren we klaar met twee personen, voor- en nagerecht. Dolfinarium is op 5 minuten loopafstand. Een meer in de buurt waar je kan zwemmen en zonnen.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 27 oktober 2015 (Stelletje)

Restaurant in Hortuspark, ingang via oude stadsmuur.

Tip! Zeer leuke oude stad aan de vroegere Zuiderzee.

8

Beoordeling door R. Zewoldi uit Arnhem, op 29 juli 2015 (Gezin)

Tip! Natuurlijk naar het fantastische Dolfinarium geweest, op loopafstand van het hotel. En het hotel is gelegen midden in het centrum, aan een super gezellig plein.

7,7

Beoordeling door W. Kemp uit Rotterdam, op 18 augustus 2015 (Stelletje)

Lekker centraal op de markt midden in het centrum. Leuk hotel allemaal netjes. Prima ontbijt.

De douche was wat klein allemaal maar schoon. Wat ik jammer vond was dat we de deur van het balkon niet op slot konden doen.

Tip! De omgeving was leuk en de tuin achter de eetzaal was mooi. Het dolfinarium was erg leuk en de boulevard. Wij hebben het prima naar onze zin gehad!

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 17 augustus 2015 (Gezin)

De centrale locatie en parkeergelegenheid voor de auto.

Ontbijtbuffet was eenvoudig, had graag fruit ( salade) gezien.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 10 augustus 2015 (Gezin)

Mooie locatie, een zijde in gezellige marktplein de andere zijde aan een rustig parkje.

Geen airco, dan is het erg heet aan de zonzijde. Gelukkig wel ventilatoren beschikbaar. Verder zijn de 2 persoonkamers aan de kleine kant. Het ergste was dat er in een van onze kamers veel spinnen bij de raam aanwezig waren. Het personeel was wel behulpzaam met een stofzuiger hiertegen.

Tip! Gezellige binnenstad en op loopafstand van het Dolfinarium.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 25 april 2016 (Stelletje)

Centraal gelegen en een leuk stadje, dichtbij de Zwaluwhoeve.

Het douchewater liep niet goed weg.

Tip! Leuk winkelen, mooi park, dichtbij de Zwaluwhoeve.

7,4

Beoordeling door R. de Graaf uit Noord Scharwoude, op 25 juli 2015 (Gezin)

Wij vonden het leuk dat je zo op een heel druk plein stond en wanneer je het tunneltje door liep, je in een park stond met een terras. Veel gras waar de kinderen lekker kunnen spelen.

Wij hebben heel erg slecht geslapen. We vonden de bedden echt veel te zacht. Verder een super hotel en aardig personeel.

Tip! Het Dolfinarium is op 10 min lopen. En Harderwijk zelf is ook erg gezellig. Je stapt het hotel uit en je staat al midden in het centrum.

7,2

Beoordeling door M. de Boer uit Kollum, op 9 augustus 2015 (Stelletje)

De hotelkamer zag er goed uit. Het hotel ligt op een mooie locatie. Het personeel van het hotel is zeer vriendelijk en het bijbehorende restaurant is zeer goed.

Hotelkamer was wel iets aan de kleine kant. Het ontbijt wat er bij zat was matig vergeleken bij het diner.

Tip! Het hotel ligt erg gunstig, midden in het centrum met leuke winkels en terrassen. Ook het dolfinarium ligt dicht bij het hotel, op ongeveer 5 a 10 minuten loopafstand.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 15 oktober 2015 (Groep)

De omgeving van het hotel in het gezellige centrum van Harderwijk. Het ontbijt was erg goed. Het verrassingsdiner was erg lekker. Het is een hotel om nog een keer naar terug te gaan.

De kamer was erg klein, jammer van de plastic bekertjes in de badkamer er hadden beter glazen kunnen staan.

Tip! Je kan er gezellig winkelen. Voldoende restaurantjes en gezellige terrasjes in de omgeving. De Zwaluwhoeve. Het Dolfinarium is erg dichtbij, 10 minuten met de auto.

7,2

Beoordeling door L. Manster uit Schiedam, op 6 augustus 2015 (Gezin)

Leuke locatie midden in een leuk dorp. Uitzicht van de kamer 114, was niets, maar dat was voor een nachtje niet erg.

8,2

Beoordeling door L. van Broek uit Vlissingen, op 5 augustus 2015 (Gezin)

Combinatieactie met hotel + tickets Dolfinarium.

Veel herrie vanaf de drukbezette terrassen. Slapen lukte pas nadat terrassen leeg waren +/- 1.00 uur .

Tip! Schitterende dag doorgebracht in het Dolfinarium.

5,3

Beoordeling door Anoniem, op 30 juni 2015 (Stelletje)

Heerlijk in de binnenstad.

Tip! Dolfinarium en de gezellige terrasjes.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 17 juni 2015 (Gezin)

Mooie locatie.

Er was live muziek op het plein voor het hotel, dit vonden wij erg gezellig maar voor onze kinderen was het wel erg veel lawaai. Hier hadden we graag informatie over gehad voor de tijd. Volgens de receptioniste was daar een mail over gestuurd, die heb ik alleen nooit ontvangen.

Tip! Harderwijk is een mooi gezellig stadje. Lekker aan het water. En het Dolfinarium natuurlijk!

8

Beoordeling door J Dikkens uit emmen, op 4 maart 2016 (Stelletje)

De ligging.

Kamers erg krap, veel lawaai van bouwvakkers.

7,3

Beoordeling door Anoniem, op 1 juni 2015 (Gezin)

Dat het midden in het centrum was.

Gehorig

6,3

Beoordeling door JA Frissen uit Bingelrade, op 18 mei 2015 (Gezin)

Gezellig, goed bereikbaar en netjes verzorgd !

Tip! mooi vlakbij het water en Dolfinarium !!!Mooie stad om te bezichtigen !

8

Beoordeling door Anoniem, op 19 mei 2015 (Groep)

Tip! Zwaluwenhoeve in hierden is een mooi saunacomplex voor een heerlijk dagje relaxen

6,8