Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten
Je bevindt je in:    > Zoweg.nl > Hotel Nederland > Hotel Haren > Nescio Hotel Groningen > Beoordelingen

Beoordeling van Nescio Hotel Groningen

Nescio Hotel Groningen  

Nescio Hotel Groningen

Hotel - Haren

Het gastvrije 3-sterren Nescio Hotel Groningen is ideaal gelegen, nabij de binnenstad van Groningen. Op ongeveer 10 minuten lopen van het hotel stopt een bus, waarmee je in korte tijd de binnenstad van Groningen bereikt. Het hotel wordt omgeven door het Paterswoldse meer en de prachtige natuur die Groningen te bieden heeft. Door de ligging nabij de provinciegrens is ook het natuurrijke Drenthe... meer info
vanaf 69 00 p.p.

Unieke deals ontvangen

32 beoordelingen 7.6

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

Krantaanbieding! 4 dagen Groningen

3 nachten v.a. € 69,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 3,15 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Groningen

2 nachten v.a. € 75,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 3,15 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Groningen incl. diner

2 nachten v.a. € 85,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 3,15 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

4 dagen Groningen

3 nachten v.a. € 112,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 3,15 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door M A Weij uit Rijen, op 15 september 2019 (Stelletje)

6,8

Beoordeling door H Collewijn uit Born, op 5 september 2019 (Stelletje)

De attente bediening. Zowel bij het diner, als 's middags op het terras.

Tip! Haren is een erg leuk stadje. Groningen is een mooie en grote stad. Onze fietstocht rond het Paterswoldsemeer was ook erg leuk!

8,5

Beoordeling door Anoniem, op 3 september 2019 (Stelletje)

6,8

Beoordeling door JGH Hoog Antink JGH Hoog Antink uit Almere, op 3 september 2019 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door I.A.E. van Loon uit Andijk, op 2 september 2019 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 2 september 2019 (Stelletje)

6,8

Beoordeling door HENRIETTE Henriette Slagman uit Hendrik-Ido-Ambacht, op 9 september 2019 (Stelletje)

Vriendelijk personeel. Prima ontbijt. Goede keuken. Er is wel wat achterstallig onderhoud.

Het voldeed aan onze verwachtingen, dus geen aanmerkingen.

Tip! Rijtuigmuseum, stad Groningen en lekker gefietst.

7,6

Beoordeling door A. de Vries uit Krimpen aan de Lek, op 6 september 2019 (Stelletje)

Plezierig hotel.

Een ietwat smal bed.

Tip! De prachtige fietsroutes, vooral richting Drenthe en om het Paterswoldermeer.

7,8

Beoordeling door M.H. van Erp uit Nuenen, op 2 september 2019 (Stelletje)

De centrale ligging voor onze geplande activiteiten. Goede fietsenstalling en parkeerterrein. Rustig ondanks de nabijheid van een snelweg.

De kwaliteit van het bed en het duidelijk achterstallige onderhoud.

Tip! We hebben er prachtige fietstochten gemaakt. Op de landerijen tegenover het hotel een tiental ooievaars gezien en prachtige zwanenbloemen in de sloot.

7,8

Beoordeling door J.J. van Rijswijk uit Harderwijk, op 2 september 2019 (Stelletje)

Door het mooie weer heerlijke fietstochten kunnen maken.

Door het warme weer was het ontbreken van airconditioning en ventilatie in het hotel een tegenvaller. Hebben hierdoor lunch en diner in andere gelegenheid gebruikt.

Tip! Fietstochten rond Parerswolder meer en Zuidlaarder meer waren erg mooi.

6,8

Beoordeling door J.K. Klaassens uit Slootdorp, op 1 september 2019 (Stelletje)

Van oorsprong komen we uit de buurt van Groningen en zo konden we de familie allemaal een bezoek brengen.

De matrassen van de bedden kraakten ontzettend. Na 2 nachten haast niet geslapen te hebben zijn we naar de receptie gegaan en hebben onze klacht voorgelegd. We kregen gelijk een andere kamer waar we nog een nacht lekker hebben geslapen. Jammer dat we het niet direct gezegd hadden.

8,6

Beoordeling door J Stoter uit Zwolle, op 1 september 2019 (Gezin)

De fietstochten rond de meren.

Tip! Alles was goed en de stad was dichtbij, en zondag morgen een kerkdienst in de mooie heel oude dorpskerk.

8

Beoordeling door Anoniem, op 31 augustus 2019 (Stelletje)

Helemaal leuk!

Tip! We waren er voor de diploma uitreiking van onze kleindochter.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 29 augustus 2019 (Gezin)

Aantrekkelijke aanbieding.

De locatie heeft heeft zowel buiten als binnen een facelift nodig.

Tip! Hotel is zeer gunstig gelegen voor het bezoeken van allerlei bezienswaardigheden op betrekkelijk korte afstand.

7,8

Beoordeling door H. Pouwer uit Heerhugowaard, op 21 augustus 2019 (Stelletje)

Dat de vloerbedekking op de meeste gangen. De koffie bij het ontbijt.

Tip! Bezoek met de bus aan de stad Groningen.

7

Beoordeling door Anoniem, op 21 augustus 2019 (Gezin)

Eten van het arrangement was goed. Haren is al een leuke plaats. Vriendelijk personeel. Best wel rustig al zit je naast de snelweg.

Behoorlijk achterstallig onderhoud. Het bed.

Tip! Goede wandel- en fietsomgeving met veel groen.

6,2

Beoordeling door Anoniem, op 13 augustus 2019 (Individueel)

Er even tussenuit!

7,4

Beoordeling door A.R. van Laar uit Veenendaal, op 9 augustus 2019 (Stelletje)

Omgeving Haren en Groningen.

Het hotel is wat gedateerd.

Tip! Harens omgeving, vooral Paterswoldsemeer en Zuidlaardermeer is mooi; schitterend om daar om heen te fietsen, dat wij ook gedaan hebben. Verder is Groningen altijd de moeite waard.

8

Beoordeling door GH Klein Hegeman uit Laren, op 4 augustus 2019 (Stelletje)

Aardig personeel.

Smal bed.

Tip! Knooppunten fietsen.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 23 juli 2019 (Individueel)

Goede ligging, ideaal om met de shuttlebus naar Groningen te gaan!!!!!

7,6

Beoordeling door QEG Schram uit 's-Graveland, op 14 juli 2019 (Stelletje)

Niets speciaals, het was in orde zonder meer. Het wijzigen van de kamer verliep zonder wanklank.

Tip! Fijn dicht bij goede busverbinding met centrum Groningen!

7,2

Beoordeling door H.A. de Boer uit Aalten, op 12 juli 2019 (Stelletje)

De ligging en bereikbaarheid, de relaxte sfeer, vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel, de keuken, de royale gratis parkeerplaats, de nabijheid van het Paterswoldse Meer en de stad Groningen.

9,4

Beoordeling door E ter HHorst uit Zwolle, op 27 juni 2019 (Gezin)

Prima uitvalsbasis voor bezoek aan Groningen en omgeving. Goed parkeren.

Kamer niet zo groot.

Tip! Stad Groningen, expositie Henk Helmantel. Lauwersoog.

7,8

Beoordeling door F.L. van Doorn uit Vleuten, op 26 juni 2019 (Stelletje)

De hulpvaardigheid van het personeel. De rust.

Eind lopen naar de kamer. Gratis diner was slechts een gerecht.

Tip! Lekker rustig. Toch een aanrader, zeker voor dit geld.

8,6

Beoordeling door H.J. Olthof uit 's-Gravenhage, op 25 juni 2019 (Gezin)

De nabijheid van zowel de grote stad als de natuur.

Tip! Gronings museum, Drents museum.

8,6

Beoordeling door J. Roodnat uit Poortugaal, op 17 juni 2019 (Stelletje)

Goed diner aantrekkelijke prijs.

Alles was wat gedateerd.

Tip! Wij hebben de stad Groningen bezocht.

7

Beoordeling door Anoniem, op 15 juni 2019 (Stelletje)

Klantvriendelijk, rondom Haren plus fietspaden.

De kamer was verouderd, en bedden slecht.

Tip! De omgeving, Paterswoldermeer, fijne fietspaden.

7

Beoordeling door Anoniem, op 12 juni 2019 (Stelletje)

7

Beoordeling door Anoniem, op 12 juni 2019 (Gezin)

Gezellige ruimte voor ontbijt enz. met mooi uitzicht.

Tip! Leuke fietsroute naar vliegveld Eelde, dicht bij de stad Groningen en vlak bij de snelweg.

8

Beoordeling door F.C.M. Roodenburg uit Maassluis, op 12 juni 2019 (Stelletje)

Mogelijkheid om vanuit het hotel fietstochten te maken in de omgeving.

Tip! Schitterende fietstocht rond Paterwoldse meer.

7,8

Beoordeling door T. Heus uit Ugchelen, op 11 juni 2019 (Stelletje)

Vriendelijk personeel.

Bedden zijn goed en het is schoon, maar de kamers zijn wel heel erg gedateerd.

Tip! Op de fiets is de stad Groningen met 15 min. bereikbaar, ideaal en een heel mooie omgeving.

8

Beoordeling door Anoniem, op 9 juni 2019 (Gezin)

Kort bij Groningen en natuurgebieden.

De kamers zijn zwaar gedateerd.

Tip! Zeer mooie natuurgebieden in de buurt.

6,4