Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Beoordeling van Fletcher Hotel-Restaurant Klein Zwitserland

Fletcher Hotel-Restaurant Klein Zwitserland  

Fletcher Hotel-Restaurant Klein Zwitserland

Hotel - Heelsum

Fletcher Hotel-Restaurant Klein Zwitserland (voorheen Bilderberg Hotel Klein Zwitserland), ligt in Heelsum, een prachtige rustgevende omgeving. De drukte van de stad ligt ook binnen handbereik. Op 20 minuten rijden ligt de gezellige stad Arnhem. Ook in het hotel zelf is voldoende te beleven. Er zijn vele faciliteiten aanwezig, waaronder verschillende wellnessfaciliteiten en zelfs een... meer info
vanaf 42 50 p.p.

Unieke deals ontvangen

33 beoordelingen 8.3

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

Krantaanbieding! 3 dagen Veluwe incl. diner

2 nachten v.a. € 69,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Veluwe Comfort kamer

1 nacht v.a. € 42,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Veluwe Comfort kamer

2 nachten v.a. € 85,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Dit cijfer is een gemiddelde van onze eigen verzamelde beoordelingen en die van andere partijen

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door C.C. Pian uit Koog aan de Zaan, op 18 april 2019 (Stelletje)

8,6

Beoordeling door HJM noordeloos uit Medemblik, op 17 april 2019 (Gezin)

7

Beoordeling door C Loode - Heuders uit Zwolle, op 9 april 2019 (Groep)

Fijne kamer en veel faciliteiten.

Bij het ontbijt werd er niet snel aangevuld als er iets op was.

Tip! Een mooie omgeving, ook om te wandelen.

7,8

Beoordeling door W.A.J. Voois uit 's-Gravenzande, op 14 maart 2019 (Gezin)

Een prima hotel. Een mooie omgeving.

Het zitje in de kamer staat in een donkere hoek onder een schuin aflopend dak. Dat is minder prettig.

8

Beoordeling door Anoniem, op 10 maart 2019 (Gezin)

Goede verzorging ook heel vriendelijk personeel ook het restaurant was heel gezellig, maar ook het eten was perfect.

Tip! Omgeving is heel interessant met hele mooie fiets en wandeltochten maar van wegen het slechte weer weinig van gezien. Ook centraal gelegen voor uitstapjes. Bezoek dierentuin en mooie kastelen.

7,8

Beoordeling door B. van Eijk uit Amsterdam, op 28 februari 2019 (Gezin)

Goed verzorgde kamers met ruime schone badkamer.

8,7

Beoordeling door Anoniem, op 25 februari 2019 (Stelletje)

Heerlijk genoten van Wageningen en Nijmegen. We hadden de fietsen mee. Het binnenzwembad en we hadden prachtig weer.

Tip! Het 'muZIEum' in Nijmegen is een leuke ervaring. Het cultureel historisch museum 'de Bastei' aan de waalkade in Nijmegen is ook een aanrader.

8

Beoordeling door CJ Van Leur uit Berghem, op 21 februari 2019 (Gezin)

Diner was prima.

Parkeerplaatsen waren op het moment dat wij er waren vol.

Tip! Omgeving is prachtig ook nog in Apeldoorn geweest is een leuke stad.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 20 februari 2019 (Gezin)

De gastvrijheid in het hotel was zeer aangenaam. De extra's als een zwembad (met badjassen en slippers) en speelkamers met tafeltennis, sjoelbak, tafelvoetbal en nog wat los speelgoed was voor ons als gezin een zeer welkome aanvulling in het hotel.

De kamers zijn een beetje gedateerd, maar er mankeert verder niets aan.

Tip! Wij zijn een dag naar Ouwehands dierenpark geweest en een dag naar kasteel Doorwerth en omgeving en wij hebben dit beide als zeer leuk ervaren.

8,2

Beoordeling door F van der Sluis uit Oostvoorne, op 27 juni 2018 (Groep)

De wellness mogelijkheden. De kromme dissel. De omgeving. De uitstraling van het hotel. De wifi.

Geen koffie- en theefaciliteiten op de kamer.

7,8

Beoordeling door F.O. Wilken uit Hoofddorp, op 17 juni 2018 (Stelletje)

Heerlijk gefietst in de omgeving van dit hotel en daarna ook fantastisch gegeten in het restaurant van dit hotel. Groot voordeel bij dit hotel is dat op basis van voorspellingen over het weer tot 24 uur van de voren gratis kan worden geannuleerd.

Een gast met een hond, die veel blafte. Douchen in badkuip, wij hebben op onze leeftijd liever een inloopdouche.

Tip! Het doel van ons verblijf was om 3 dagen te fietsen in een mooie omgeving, hetgeen uitstekend is gelukt bij weersomstandigheden die lekker waren (droog, weinig wind, geen zon en lekkere temperatuur). We hebben niet iets specifieks bekeken in de omgeving, maar wel hier en daar lekker geluncht onderweg. Kortom, het goede leven dus.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 30 mei 2018 (Stelletje)

De locatie en dat het een klein hotel was.

Tip! Volop fietsroutes om te fietsen en de afwisseling van hei en bos.

9,6

Beoordeling door HF Van Langen uit Kampen, op 29 april 2018 (Stelletje)

Alles was heel goed geregeld,mooie omgeving en genoeg te doen en super vriendelijk en gemotiveerd personeel.

Omdat wij beiden longpatiënt zijn, was het binnenzwembad voor os helaas te benauwd qua ventilatie en chloorlucht.

Tip! Lekker fietsen door de natuur of cultuur; bezoek kasteel Doorwerth of een van de musea in Arnhem. Wij hebben ook door de bossen gefietst en we zijn naar het Oorlogsmuseum bij Schaarsbergen geweest.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 18 april 2018 (Gezin)

De nette kamer, zeer vriendelijk personeel, wellness.

Tip! Op de fiets naar Wageningen gaan, op zaterdag is er een boerenmarkt. Ook in Renkum het klompen pad bewandeld, mooie route, waardoor je nog meer van de omgeving ziet.

7,8

Beoordeling door H.P.W.M. Kerklaan uit Elewijt, op 8 maart 2018 (Gezin)

Aangename locatie. Ontbijt was zeer goed.

9

Beoordeling door J Kuiters uit Schiedam, op 1 maart 2018 (Gezin)

Omgeving is ideaal om te fietsen. Het hotel voldeed aan de verwachtingen.

Tip! De omgeving is prachtig, zeker bij mooi weer ideaal om te fietsen of wandelen.

7,8

Beoordeling door CHR Van Genechten uit Mortsel, op 11 oktober 2017 (Groep)

Mijn zus en ik hebben 3 fantastische dagen gehad; het samenzijn onder ons tweetjes, het weer was perfect, 's morgens voor het ontbijt naar de fitness, het eten was superlekker, hebben de tweede dag kunnen invullen met een fietstocht, het was een mooi hotel met een zeer vriendelijke bediening.

De eerste avond hebben wij de sauna uitgeprobeerd maar die werkte eigenlijk niet naar behoren.

Tip! In ons arrangement zaten gratis fietsen en de tweede dag hebben wij daar gretig gebruik van gemaakt. We hadden een aantal fietsroutes meegekregen en hebben er ons de hele dag mee kunnen amuseren. Het was genieten van de eerste tot de laatste minuut: goed weer, goede fietsen (elektrische), mooie natuur, goede fietspaden, het tweemaal overzetten met de boot, het kasteel dat we voorbij reden tijdens onze tocht. Het is echt een aanrader en we komen nog eens terug.

8

Beoordeling door C.W. Brocatus uit Wouwse Plantage, op 20 september 2017 (Gezin)

Voor de kinderen het zwembad.

Tip! De prachtige omgeving.

8,8

Beoordeling door J. van Ginkel uit Arnhem, op 2 juli 2017 (Groep)

De mooie omgeving de kamer was prima en de uitstekende keuken.

Tip! Doordat het regenachtig weer was hebben we de bus naar Wageningen genomen, een gezellig stadje. Het is een mooie fiets omgeving en kasteel Doorwerth is ook de moeite waard.

8

Beoordeling door C.J. Dekker uit Zoutelande, op 22 juni 2017 (Gezin)

Mooie ruime kamer, prima diner, rustige ligging, vriendelijk personeel, mooi zwembad.

Geen koelkastje op de kamer. Een sauna die niet aangezet werd, terwijl daar om gevraagd was. Een nare lucht in het sauna vertrek, maar dit was na klacht de laatste dag opgelost.

Tip! Erg mooie omgeving, vlakbij de Nederrijn.

7,4

Beoordeling door M.J van den Akker uit Nieuwegein, op 20 juni 2017 (Groep)

Heerlijk gegeten ,zeer vriendelijke bediening, prachtige locatie, goede fietsen. Prima kamers, goede bedden, erg verzorgd.

Tip! De natuur, fietsen, wandelen, rustig.

9,8

Beoordeling door Anoniem, op 19 juni 2017 (Stelletje)

Mooie locatie vriendelijk personeel en een ruime kamer.

Tip! Prachtige omgeving als je van wandelen en fietsen houd.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 18 juni 2017 (Individueel)

9

Beoordeling door Anoniem, op 16 juni 2017 (Stelletje)

Verder zijn we heel tevreden over de hotel.

We moesten vaak lang wachten op de personeel bij de bar, om iets te drinken te kunnen bestellen.

7,4

Beoordeling door N.H. Kemp uit Den Haag, op 7 juni 2017 (Stelletje)

Mooi gelegen. Heerlijk gegeten.

Tip! Het sterrenrestaurant De Dissel! Top.

8,4

Beoordeling door A Begnor uit Zwaag, op 21 mei 2017 (Gezin)

De rust daar in het hotel en omgeving.

Tip! Het bos, lekker gewandeld en gefietst.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 1 mei 2017 (Stelletje)

Mooie kamer en een luxe ontbijt. Vriendelijk personeel. Goede parkeergelegenheid en mooie ligging van het hotel.

Tip! Koert bij Arnhem.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 7 april 2017 (Stelletje)

Service,vriendelijk personeel.

8

Beoordeling door Anoniem, op 18 mei 2015 (Gezin)

7,2