Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten
Je bevindt je in:    > Zoweg.nl > Hotel Nederland > Hotel Hengelo > City Hotel Hengelo > Beoordelingen

Beoordeling van City Hotel Hengelo

City Hotel Hengelo  

City Hotel Hengelo

Hotel - Hengelo

City Hotel Hengelo ligt op 3 minuten lopen van het treinstation van Hengelo middenin het centrum van de stad. Hengelo ligt in het gebied Twente wat zich voor een deel bevindt in de provincie Overijssel. In de directe omgeving vind je vele pittoreske dorpjes temidden van prachtige natuur. Een ideale plek voor het maken van prachtige fiets- en wandeltochten. Onderweg kom je langs kastelen... meer info
vanaf 40 00 p.p.

Unieke deals ontvangen

77 beoordelingen 8.3

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

Krantaanbieding! 3 dagen Twente

2 nachten v.a. € 59,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,06 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Hengelo

1 nacht v.a. € 40,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,06 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Hengelo

2 nachten v.a. € 80,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,06 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door Anoniem, op 15 juni 2019 (Gezin)

8

Beoordeling door GER Lemmers uit Haps, op 14 juni 2019 (Groep)

Het is werkelijk een top hotel!

Tip! Geweldig mooie fietsomgeving als je van natuur en kleine dorpjes en mooie plaatjes houdt.

9,6

Beoordeling door M de Kroon uit Rijnsburg, op 11 juni 2019 (Gezin)

9

Beoordeling door A.C.M.H Christianen uit Sprundel, op 8 juni 2019 (Stelletje)

9

Beoordeling door D.E. Sittrop uit Almere, op 3 april 2019 (Stelletje)

Dicht bij het station Hengelo en andere steden goed bereikbaar.

Tip! Dicht bij het winkelcentrum van Hengelo en tegenover het hotel een grote bibliotheek.In Almelo een individuele rondleiding gehad bij Bolletje winkel en koffie schenkerij. Boven is een uniek museumpje gevestigd van de geschiedenis van Bolletje. We hebben enorm genoten.

9

Beoordeling door Anoniem, op 18 mei 2019 (Stelletje)

Centraal in Twente, zodoende een mooie uitvalsbasis. De kamers zijn groot en hebben een aparte douche, erg fijn. De bedden liggen erg lekker.

De airconditioning kon niet uit. Kamer op de 1e verdieping is daardoor een aanrader.

7,4

Beoordeling door WM van der Burg uit Zoetermeer, op 14 mei 2019 (Gezin)

Hoewel in het centrum, heerlijk rustig. Parkeren tegenover het hotel ook super. Prima geregeld ook dat je een vast bedrag per dag betaald en ongelimiteerd uit en in kunt rijden. De luxe koffie-/theefaciliteiten op de kamer met Nespresso apparaat. Kluisje en koelkast op de kamer. Ligbad en douche. Erg comfortabel allemaal. l

Dat er geen cafeïne vrije Nespresso-cups beschikbaar waren. Dus toen maar aan de thee gegaan, maar die kon ik zelfs in allerlei smaken krijgen toen ik bij de receptie om een extra zakje vroeg.

Tip! Heel eerlijk gezegd vind ik het als stadse een beetje erg rustig in Hengelo. Terrassen waren praktisch leeg (was ook geen denderend weer, maar buiten zitten kon zeker). Aanbod winkels was zoals in iedere "grote" stad. Had gehoopt op meer aparte winkeltjes die je niet overal tegenkomt. Enschede is een aanrader! Je bent er zo met de auto en weliswaar ook daar de bekende winkelketens maar toch een heel andere belevenis dan Hengelo.

9,4

Beoordeling door BF Sessink uit Ulft, op 14 mei 2019 (Stelletje)

Het was goed.

Dat het brandalarm om 5 uur in de ochtend afging, maar het was loos alarm.

Tip! Leuk.

8,3

Beoordeling door C. van Lienden uit Maarssen, op 3 maart 2019 (Stelletje)

We zijn er maar een nacht geweest maar het is gezellig en goed.

Tip! Tegenover de ontbijtzaal ligt aan de andere kant van de straat een uitstekende bib met een koffie café. Daar hebben we even gezeten, krant gelezen en wat tijdschriften gelezen. Heerlijke plek om even bij te komen.

8,6

Beoordeling door A.J van Noort uit Westbroek, op 23 februari 2019 (Gezin)

Ideaal omdat we in Hengelo en Enschede moesten zijn.

De temperatuur op de kamer was te warm.

Tip! We hebben heerlijk gefietst in de omgeving.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 30 november 2018 (Groep)

De locatie en de vriendelijkheid.

Tip! Fietsen en een bezoek aan Enschede.

8

Beoordeling door Anoniem, op 29 november 2018 (Stelletje)

De map op de kamer gaf aan dat de bar tot 00.00 uur geopend zou zijn. Na terugkeer van schouwburg bezoek om 23.15 uur bleek de bar al gesloten te zijn.

Tip! De schouwburg om de hoek. Diverse goede eetgelegenheden in de directe omgeving.

7,6

Beoordeling door PJ Kraan uit Gouda, op 10 november 2018 (Groep)

Handige lokatie in verband met bezoek aan de stad. Mooie fietsen en een prachtige omgeving. Heerlijk ontbijt op een gezellige plek. De kamerdeur ging soepel open.

In een aangepaste kamer was een tweepersoons bed. Aparte bedden is beter.

Tip! Fietsen door de verschillende wijken gaf een leuke indruk van de stad. Vooral de wijk van Stork vonden we mooi. Via Kasteel Twickel en Delden maakten we er een leuke route van.

9

Beoordeling door M van Bijsteren uit Zetten, op 1 november 2018 (Individueel)

Nabij het centrum. De mogelijkheid tot fietshuur. Parkeergarage op loopafstand en betaling garage bij hotelrekening. Mooie fietsroutes. Station dichtbij. Extra ontbijtruimte.

Het ontbreken van papieren fietsroutes. De slaapkamer was erg warm.

Tip! Enschede is met de trein goed en snel bereikbaar. Mooie fietstocht naar en in Landgoed Twickel. Lekker eten in centrum van Hengelo en voldoende keuze. Gezellig winkelen en lekker ijs.

8

Beoordeling door Anoniem, op 29 oktober 2018 (Stelletje)

Bijna in het centrum, Hengelo is een leuke stad. Aanrader, de Tuindorp wandeling. Ook is het heerlijk fietsen in de omgeving. Prima hotel, goede (grote!) bedden, heerlijk ontbijt. Ook fijn dat je bij het hotel fietsen kunt huren.

Tip! Tuindorp wandeling, diverse fietsroutes.

8,4

Beoordeling door W.A.M. Hekman uit Ouderkerk aan de Amstel, op 19 oktober 2018 (Stelletje)

Het hotel ligt vlakbij het winkelcentrum en het station.

Tip! Heerlijk gefietst!

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 16 oktober 2018 (Gezin)

Vriendelijk personeel heerlijk ontbijt en lekker dicht bij de winkels, gewoon prima hotel.

9

Beoordeling door Anoniem, op 11 augustus 2018 (Stelletje)

8,3

Beoordeling door JLW Scheele uit Krabbendijke, op 4 augustus 2018 (Gezin)

Goed ontbijt, mooie locatie. Overal lekker dichtbij.

8

Beoordeling door PJM Meijer-Hofmans uit Huissen, op 25 juli 2018 (Stelletje)

Vooral de ruime kamer en badkamer.

Geen echte lounge en geen buitenterras.

Tip! Mooie omgeving om een fietstocht te maken! Bijv. naar Ootmarsum. Vooral met e-bike.

9

Beoordeling door P. van van Wees uit Leersum, op 22 juli 2018 (Stelletje)

Zo vriendelijk was het personeel.

Tip! Wij hebben heel veel gefietst, het is een prachtige omgeving.

8,2

Beoordeling door C. Heutink uit Genemuiden, op 10 juli 2018 (Stelletje)

Ligging in de stad en vlakbij parkeergarage.

Tip! Mooie fietsroute en vlakbij winkelcentra en 's avonds gezellige terrasjes.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 5 juli 2018 (Gezin)

8,6

Beoordeling door M.G. Schoenmaker uit Terneuzen, op 28 juni 2018 (Stelletje)

Tip! Knooppunt fietsroutes zeer aan te bevelen. Goede regeling parkeergarage. Leuke eettenten in de buurt.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 14 mei 2018 (Gezin)

Gastvrijheid.

Tip! Overijssel. Fietsen op knooppunten. Niet ingelicht over de veranderingen, daardoor vaak verkeerd gereden of de weg kwijt.

8,8

Beoordeling door Y Kooijman Meijer uit Den Helder, op 9 mei 2018 (Stelletje)

9

Beoordeling door Anoniem, op 9 mei 2018 (Stelletje)

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 8 mei 2018 (Stelletje)

Het was een prachtige ruime kamer met een gigantisch groot bed en allerlei voorzieningen zoals douche en bad, badjassen, slippers, strijkijzer en strijkplank, koelkast, koffie en theevoorziening.

Dat de parkeerkosten euro 9.90 per dag waren.

Tip! wij waren op familiebezoek dus geen toeristische zaken gedaan

9,4

Beoordeling door Anoniem, op 29 maart 2018 (Groep)

Leuke omgeving.

Tip! Schouwburg.

8,8

Beoordeling door R Aarts uit Santpoort-Noord, op 2 maart 2018 (Stelletje)

Zeer net hotel met vriendelijk personeel. Op loopafstand van het centrum en het station

Tip! Met de trein in 10 minuten in Enschede en vandaar 20 minuten naar Gronau in Duitsland.

8,6

Beoordeling door A.J.M. van Genuchten uit Grubbenvorst, op 16 februari 2018 (Gezin)

Ligging, kamer en ontbijt.

9

Beoordeling door P.C. Hulscher uit Amstelveen, op 3 november 2017 (Stelletje)

Ligging t.o.v. station.

Tip! Museums en omliggende steden.

9,2

Beoordeling door M.H.A. Bierens-Maas uit Eersel, op 16 juli 2017 (Groep)

Tip! Omgeving mooi, mooie fietsroute mooie natuur. Dicht bij het centrum. Centrum goed voor eten en drinken.

9

Beoordeling door S Van der Heijden uit Deurne, op 6 juli 2017 (Stelletje)

8

Beoordeling door Anoniem, op 4 juli 2017 (Stelletje)

Vriendelijk personeel, goede kamer, verder alles naar wens.

Geen airco op kamer

8,8

Beoordeling door L Barlagen uit Haren, op 25 juni 2017 (Stelletje)

8,6

Beoordeling door M. Wessels Beljaars uit Moergestel, op 20 juni 2017 (Stelletje)

Goede bedden; vriendelijk personeel.

Geen lounge, airco op de kamer deed het niet, waardoor het veel te warm was.

Tip! Historisch museum is leuk. Pak vooral de fiets en ga zo snel mogelijk Hengelo uit. De omgeving is heel mooi. Fietsroute naar Delden is aangenaam.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 10 juni 2017 (Gezin)

Het hotel ligt op loopafstand van het gezellige winkelcentrum van Hengelo. En er is directe parkeergelegenheid bij. Ook de fietsen die wij hadden bij ons arrangement waren zeer goed. Fietsten heel licht.

De kamer was zeer warm, een airco zou een grote aanwinst zijn en de garage is naar verhouding best duur. Voor hotelgasten zou een mooie aantrekkelijke prijs kunnen gelden bijv. 5 euro per 24 uur.

Tip! Hengelo heeft een perfect winkelcentrum met leuke afwisselende winkels en prima horeca gelegenheden voor een gezellig hapje en drankje midden in een bruisend centrum. Ook voor een fietstocht is het prima gelegen.

9,4

Beoordeling door J.Y. Kokjé uit Bovenkarspel, op 6 juni 2017 (Gezin)

De stad Hengelo.

Tip! Stadswandeling aantrekkelijk en fietstocht naar en via Delden is leuk tot markeerpunt 4, daarna weg niet kunnen vervolgen en initiatief genomen om eigen weg terug te vinden.

7,8

Beoordeling door G.J. Roelevink uit Gouda, op 1 juni 2017 (Stelletje)

Prima stille kamer.

Door dure parkeerplaats toch duurder dan verwacht.

Tip! Twente is goed fietsgebied. Twickel erg mooi.

8

Beoordeling door S Hiemstra uit Joure, op 24 mei 2017 (Groep)

Mooie en schone kamer. Ontbijt prima

Het was erg rumoerig in het hotel. Je hoorde vaak de lift en het lawaai op straat.

Tip! Enschede is een mooie stad. Zeker een bezoekje waard.

7

Beoordeling door AJM De Groot uit Lithoijen, op 14 mei 2017 (Gezin)

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 12 mei 2017 (Gezin)

Zeer centraal gelegen in de binnenstad van Hengelo. Check in verliep vlot. Ontbijt was prima.

Kamers zijn wat gedateerd en eenvoudig, maar voor de prijs helemaal prima.

Tip! Lekker gegeten in het Mexicaanse restaurant Caballeros.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 7 mei 2017 (Stelletje)

We hadden een mooie en ruime kamer met een fijne douche. Het ontbijt was verrukkelijk, zeer uitgebreid met enkele streekproducten (jam). Onze fietsen mochten we binnen in een gang parkeren.

Met het raam open slapen is minder geslaagd. Gedurende de nacht lopen mensen (hard) pratend langs het hotel. Ik werd daar telkens wakker van.

Tip! Het prachtige landschap rondom Hengelo, inclusief de Sallandse heuvelrug, is ontzettend mooi om doorheen te fietsen.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 30 april 2017 (Groep)

Mooie locatie en voor ons dichtbij het theater. Goed en uitgebreid ontbijt.

Het was erg warm op de kamer maar dat is goed opgelost.

8,4

Beoordeling door J.P.M. Kil uit Bergen op Zoom, op 26 april 2017 (Individueel)

Gewoon perfect.

Geen diner in het weekend.

10

Beoordeling door Anoniem, op 23 april 2017 (Stelletje)

Alles klopte voor ons, en het eten in de brasserie was perfect.

Tip! Rabo-theater naast het hotel!

9

Beoordeling door Anoniem, op 21 april 2017 (Stelletje)

De prijs.

Tip! Ootmarsum en Enschede bezoeken.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 17 maart 2017 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 16 maart 2017 (Stelletje)

7,2

Beoordeling door D.R. Boots uit Teteringen, op 10 maart 2017 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 6 maart 2017 (Gezin)

Een super locatie, overheerlijk ontbijt en vriendelijk personeel.

Tip! Ideale locatie, tegenover parkeergelegenheid en in het centrum.

9,8

Beoordeling door Anoniem, op 16 februari 2017 (Gezin)

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 26 oktober 2016 (Stelletje)

Bij aankomst receptie. Zeer gestrest kortaf routine matig te woord gestaan door de betreffende mevrouw achter de balie. Voor inchecken kan je je auto niet kwijt. Je moet weten dat je eigenlijk meteen de parkeergarage in moet duiken.

5,8

Beoordeling door F.J. Krekels uit maasbree, op 4 oktober 2016 (Gezin)

Centrum.

Tip! Gezellige stad.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 15 september 2016 (Stelletje)

7,7

Beoordeling door J Takens uit Marum, op 31 augustus 2016 (Groep)

Prettig en relaxed hotel. Heel centrale ligging. Mooie kamers. Goed bed en kussens.

Tip! Hengelo is een leuke gezellige stad. De omgeving is mooi. Je kunt heerlijk fietsen en andere steden zijn op fietsafstand.

8,6

Beoordeling door C.M. de Vrieze-Hulshof uit 's-Hertogenbosch, op 29 augustus 2016 (Individueel)

In het centrum en toch heel rustig. Erg fijn.

Geen opmerkingen. Ontbijtruimte mocht wat ruimer zijn.

Tip! Mooie omgeving voor fietstochten. Daarvoor kwamen wij.

9,2

Beoordeling door A.M.V. Roolvink uit Warnsveld, op 13 augustus 2016 (Stelletje)

Was prima.

Geen kok.

Tip! Leegstand winkels.

7,8

Beoordeling door K.F. Drent uit Winsum, op 1 augustus 2016 (Stelletje)

Ligging van het hotel in de binnenstad van Hengelo. Mooie kamer met prima bed.

Het uitzicht op andere, saaie gebouwen, zoals de plaatselijke bibliotheek. Niet bepaald fraai.

Tip! Je loopt vanaf het hotel zo de gezellige binnenstad van Hengelo in. We komen zelf uit Groningen en zijn veel drukte en gezelligheid gewend. In Hengelo waren we nog niet eerder geweest. Beslist een aanrader! Het weer werkte ook goed mee; Een zonnige zomeravond!

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 29 juli 2016 (Gezin)

Mooie fietsomgeving.

6,8

Beoordeling door R. Dinkela uit Groningen, op 24 juli 2016 (Individueel)

7

Beoordeling door P v 't Westeinde uit Veghel, op 6 juli 2016 (Groep)

De ligging midden in de stad is perfect om 's avonds nog iets van de stad te zien.

Jammer dat het restaurant in de weekenden was gesloten, en de bar was niet al te groot.

Tip! De fietstocht die we via het hotel hadden gekregen was erg leuk, mooie paden, dito omgeving. Is voor herhaling vatbaar.

8,4

Beoordeling door M Abelman-Bos uit Ermelo, op 6 juli 2016 (Groep)

Perfecte ligging.

Parkeren aan de overkant prima maar niet gratis.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 29 juni 2016 (Groep)

Centraal gelegen. Vriendelijk personeel. Gratis fietsen via Zoweg.nl. Mooie aanbieding.

s' Nacht laat komende gasten die lawaai maakten.

Tip! Mexicaans restaurant Cabaleros, heerlijke Tapas, Restaurant De appel lekkere lunch.

8

Beoordeling door A.J. van der Sloot uit Assen, op 28 juni 2016 (Stelletje)

Personeel erg behulpzaam toen mijn echtgenote ziek werd. Financieel werd meegedacht en wij komen graag nog eens terug.

7,5

Beoordeling door A Smeets uit Tilburg, op 24 juni 2016 (Gezin)

Alles was leuk.

Tip! De rust en de ruimte net buiten de stad heeft me zeer verrast.

8,4

Beoordeling door J.A. v.d. Spiegel uit Malden, op 23 juni 2016 (Stelletje)

Uiterst vriendelijk personeel. Leuke medewerking fietshuur.

Tip! Leuke steden; Hengelo, Delden en Enschede. Industrieel erfgoed.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 11 juni 2016 (Gezin)

Centraal gelegen, goed bereikbaar.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 20 mei 2016 (Groep)

8

Beoordeling door C Ruijgrok uit Leusden, op 14 mei 2016 (Gezin)

Gastvrij en vriendelijk personeel.

Tip! Een prachtige fietsomgeving, richting Landgoed Twickel. Het Tuindorp van Hengelo is ook de moeite waard voor een wandeling.

8,5

Beoordeling door Anoniem, op 14 mei 2016 (Stelletje)

In centrum. Mooie schone kamer. Leuke stad.

Geen buiten (terras, tuin).

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 12 mei 2016 (Gezin)

We zochten voor de nacht een goed onderkomen. En deden mee aan een conventie in Delden overdag.

Tip! De watermolen in het bos bij Delden.

7,8

Beoordeling door E. van Scherpenzeel uit Bunnik, op 11 mei 2016 (Gezin)

Prachtige luxe kamer, midden in de stad en zo met de fiets de stad uit in het groen.

8

Beoordeling door R.A. Overbeek uit Maarssen, op 21 april 2016 (Stelletje)

Het was een heel mooi hotel met een prima kamer. En het is al heerlijk om er even tussenuit te zijn. Een lekker ontbijt en een dag erop uit met de fiets (precies de mooiste dag!) dus wat wil men nog meer. De stad Hengelo heeft niet zoveel bezienswaardigheden, maar de mensen zijn allemaal bijzonder vriendelijk. Is in het westen wel wat anders.

Tip! Er lekker met de fiets erop uit.

9,2

Beoordeling door B van Dijk uit amersfoort, op 18 april 2016 (Groep)

Een prettige binnenkomst.

Bed was erg hard.

Tip! Theater ligt er naast erg leuk.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 17 februari 2016 (Gezin)

Goede kamer, parkeergelegenheid tegenover het hotel.

7,8