Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten
Je bevindt je in:    > Zoweg.nl > Hotel Nederland > Hotel Hierden > Kasteel de Essenburgh > Beoordelingen

Beoordeling van Kasteel de Essenburgh

Kasteel de Essenburgh  

Kasteel de Essenburgh - Aanzicht

Hotel - Hierden

Hotel Kasteel de Essenburgh is een prachtig hotel, gelegen in het plaatsje Hierden. Het hotel is gevestigd in een historisch kasteel uit de 17e eeuw en heeft een schitterend landgoed met bronnenvijver en de Hierdense beek. Hotel Kasteel de Essenburgh ligt op slechte 10 minuten rijden van Harderwijk en is via de A28 gemakkelijk te bereiken. Het Hotel Kasteel de Essenburgh is sfeervol en... meer info
vanaf 51 00 p.p.

Unieke deals ontvangen

51 beoordelingen 7.8

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

2 dagen incl. Zwaluwhoeve

1 nacht v.a. € 51,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 0,95 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door JA Colenbrander uit Hengelo gld, op 7 november 2018 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door M Van der Burg uit Zwolle, op 29 januari 2019 (Individueel)

De sfeer tijdens het verblijf was prettig. Mooi plekje en fijne prijs voor het verblijf.

Wij kregen eerst kamer 20 aangeboden. Deze kamer was erg smerig, verouderd en stonk naar sigarettenrook. Toen we dit aan hebben gegeven, kregen wij gelukkig een andere kamer aangeboden. Maar wij begrepen werkelijk niet waarom jullie zo'n kamer aan gasten aan willen bieden!

7

Beoordeling door Anoniem, op 23 juli 2018 (Groep)

Vriendelijk personeel. Je wordt gezien als gast.

Hotelkamers, maar deze staan op de nominatie om gerenoveerd te worden.

Tip! Mooie omgeving, samen met arrangement de Zwaluwhoeve. Top arrangement.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 13 juli 2018 (Gezin)

7,4

Beoordeling door SJG Houben uit Eindhoven, op 11 april 2018 (Gezin)

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 7 maart 2018 (Individueel)

Mooie entourage en omgeving, en dichtbij de sauna.

Kamer was wat verouderd.

8

Beoordeling door Anoniem, op 19 januari 2018 (Stelletje)

Mooi kasteel.

Weinig gasten, geen gezelligheid.

Tip! Lekker dicht bij de Zwaluwhoeve.

6,6

Beoordeling door Anoniem, op 26 december 2017 (Stelletje)

De locatie was prachtig. Een goed bed, lekker donker en stil.

Dat er geen WiFi was op de kamer. En dat de badkamer zo verouderd was.

7

Beoordeling door Anoniem, op 16 december 2017 (Stelletje)

Gewoon prachtig !

De badkamer erg gedateerd !

Tip! We waren er in de sneeuw, dus gewoon prachtig!

7,6

Beoordeling door AWG Garenfeld uit Eindhoven, op 19 mei 2017 (Stelletje)

Schitterende locatie.

De kamer was enigszins gedateerd maar wel netjes en met een goed bed.

Tip! Leuk kasteel met een prachtige tuin voor een fijne ochtendwandeling.

8

Beoordeling door H Bakker uit Den Helder, op 18 april 2017 (Groep)

Mooie locatie, alles keuring verzorgd.

Hadden elektrische fietsen gehuurd , maar helaas bleken de accu's niet opgeladen te zijn en we genoodzaakt waren om op normale fietsen te fietsen wat mij achteraf toch wel zwaar bleek.

Tip! Leuke fiets omgeving en vlak bij wellness Zwaluwhoeve waar wij ook gebruik van hebben gemaakt.

8,6

Beoordeling door SC Wevers uit Eersel, op 6 maart 2017 (Gezin)

Het hotel heeft een mooie ligging, vriendelijk personeel en goed ontbijt met uitgebreide keus. Daarnaast hadden wij een fijn bed.

De badkamer is wat verouderd maar verder prima.

Tip! De overnachting in combinatie met een dagje Zwaluwhoeve gedaan. Dat was ideaal!

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 12 januari 2017 (Stelletje)

Prachtige locatie. De kamer was goed schoongemaakt.

Onze kamer was klein en in een sterk verouderde toestand. Kleine badkamer. WC stond los op de grond. De verbinding was losgescheurd. Jammer want de locatie is prachtig.

5,8

Beoordeling door M Van Dijk uit Vlaardingen, op 10 januari 2017 (Gezin)

Locatie en eigen alles. Super leuke plek. Klein detail, de vloerbedekking in kamer zou schoongemaakt moeten worden, die is niet helemaal schoon en ziet er beetje minder uit maar doet verder aan verblijf niets af. Het was prima.

Tip! Nu alleen naar Zwaluwhoeve geweest. Kom zeker nog keer terug voor andere dingen en omgeving.

8

Beoordeling door BERRY Berry van Brink uit Kampen, op 3 december 2016 (Gezin)

8

Beoordeling door F.J.G. Martens uit Westerbeek, op 23 november 2016 (Gezin)

De vloerbedekking in onze kamer was erg vies.

7,7

Beoordeling door A van der Kolk uit Wormer, op 8 november 2016 (Stelletje)

Sowieso de laan en dan zag je het kasteel al echt prachtig en het restaurant zat beneden met van die ronde bogen, prachtig. Wij vonden alles leuk.

Tip! We waren er te kort maar zijn wel in Apeldoorn geweest lekker ff winkelen en de dag erna naar de Zwaluwhoeve ook zalig.

8,6

Beoordeling door NANDA Schomakers uit Amsterdam, op 23 september 2016 (Groep)

Omgeving en het kasteel aan de buitenkant en binnen de oude kamers beneden, ontbijt ook prima, mag wat meer vleeswaren-keus!

Super kleine kamer en piepkleine badkamer en de vieze lucht die er hangt in de badkamer en jammer dat de kasteel kamers geen badkamer op de kamer hebben maar dit zou te maken kunnen hebben met het oude gebouw.

Tip! Wij kwamen voor de Zwaluwhoeve, hadden een arrangement, maar de omgeving is mooi om te wandelen of te fietsen! Verder genoeg leuks in de buurt, Harderwijk vonden wij erg leuk en de andere omliggende plaatsen zijn ook leuk.

7,8

Beoordeling door N Hurkmans uit Wijchen, op 17 augustus 2016 (Stelletje)

Mooie omgeving. Alles was schoon.

Badkamer was erg gedateerd. Was schoon maar oogde vies.

6,8

Beoordeling door S Versloot uit Hendrik ido Ambacht, op 3 augustus 2016 (Stelletje)

Locatie douche en goede bedden.

Heel erg gedateerde en kleine kamer.

7,4

Beoordeling door A.L.F Kempees uit Schiedam, op 12 mei 2016 (Stelletje)

Op mijn hotelkamertje kon ik heerlijk het raam openlaten heel de nacht zonder herrie. Heerlijk frisse lucht.

Misschien een klein koelkastje op de kamer.

8,8

Beoordeling door E Linnemann uit Amsterdam, op 2 mei 2016 (Groep)

Heerlijke plek, en aardig personeel, een sjiek gevoel houd je er aan over, en de lunch was ook heerlijk.

De kamer was nogal bedompt, en naar het schijnt waren paters de hele dag bomen door de versnipperaar aan het halen, wat niet echt bevorderlijk was voor de rust.

Tip! Je kan vanaf Hierden prima binnendoor naar Harderwijk wandelen, duurt ongeveer een uur. Italiaans restaurant Da Gabriela is heerlijk! Fantastische service, zalige gerechten.

7,3

Beoordeling door Anoniem, op 18 april 2016 (Stelletje)

De locatie, de mooie natuur, vriendelijk personeel, lekker eten, voldoende zitjes buiten en binnen, de rust.

De kamer was erg eenvoudig.

Tip! Mooi wandelen, sauna. Rustige ligging, mooi in de natuur, leuke dierenweide.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 13 april 2016 (Stelletje)

7

Beoordeling door VEERLE Verhaeghe uit Ertvelde, op 4 april 2016 (Groep)

Tip! Ideaal om na een dagje Zwaluwhoeve te overnachten.

8

Beoordeling door JP Delissen uit hoogvliet, op 30 maart 2016 (Stelletje)

De sfeer die er is, geweldig.

We hadden kamer 22 en daar was de dakgoot lek. Het water sijpelde op het metalen rek, wat nogal wat herrie maakte. Daardoor was het slapen iets minder.

8,5

Beoordeling door T.J. van Zwieten uit LOCHEM, op 21 maart 2016 (Stelletje)

Het kasteel en de tuien zijn prachtig. Het personeel opgewekt en vriendelijk. De locatie heeft ruim voldoende parkeerruimte en ligt op een makkelijk te bereiken plek. De prijs is ook top.

Het wifi signaal is zwak en daardoor onbruikbaar. Het hotelgedeelte is sterk verouderd en nodig toe aan een opfrisbeurt. De kamer was klein maar dat hadden we ook verwacht voor dit geld.

Tip! Zeer dicht bij de Zwaluwhoeve en Harderwijk. Top weekend gehad.

7,6

Beoordeling door WJM Weerts uit Overloon, op 20 maart 2016 (Stelletje)

Dichtbij de Zwaluwhoeve. Zag er netjes uit en het ontbijt was prima. Vriendelijk ontvangen. Miste wel een föhn. Verder alles netjes.

8

Beoordeling door Anoniem, op 17 maart 2016 (Groep)

Prachtige omgeving, prachtig kasteel. Zeer dicht bij de Zwaluwhoeve en de bossen.

Kamers zijn klein en gedateerd.

Tip! Dichtbij de Veluwe. Het hotel heeft wandelroutes beschikbaar. Zwaluwhoeve is ook heel dichtbij. Goede uitvalsbasis voor een lekker ontspannen weekendje weg. Het kasteeltje is schitterend. In de zomer kun je daar prinsheerlijk in de zon op het terras zitten.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 7 maart 2016 (Groep)

8,2

Beoordeling door R H van Veen uit rijsenhout, op 4 maart 2016 (Stelletje)

De rust in de nacht die je niet in de randstad hebt.

Tip! We zijn daarna naar de Zwaluwhoeve gegaan dit alles voor maar 113 euro.

7

Beoordeling door M van der Noordaa uit Utrecht, op 29 februari 2016 (Gezin)

De omgeving.

Bij aankomst om 12.30 uur nog geen kopje koffie te krijgen. De kamers netjes maar gedateerd.

Tip! N.v.t we hebben alleen maar gebruik van de Zwaluwhoeve gemaakt.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 24 februari 2016 (Stelletje)

Alles, vriendelijk personeel en erg gastvrij, overnachten in een kasteel(tje) in een mooie omgeving, wat wil je nog meer?

8,6

Beoordeling door OA van Pelt uit dordrecht, op 21 februari 2016 (Stelletje)

De mooie locatie van het hotel. Binnen en buiten was alles prachtig.

Beetje kleine kamers.

Tip! We hebben gewandeld in de omgeving en het was prachtig.

8,6

Beoordeling door EL Immen uit Wervershoof, op 20 februari 2016 (Stelletje)

Mooie locatie. Goed te combineren met de Zwaluwhoeve en een wandeling.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 9 februari 2016 (Gezin)

Locatie.

Gehorige kamer.

8

Beoordeling door Anoniem, op 7 februari 2016 (Groep)

We waren op stap met vriendinnen en hebben een bezoek aan de Zwaluwhoeve gebracht. Heerlijk gegeten in een ontspannen sfeer, met heel vriendelijk personeel.

De kamers zijn erg gehorig. We waren heel vroeg wakker door hotelgasten op de gang.

Tip! We hebben niet veel van de omgeving gezien, maar kennen die als heel prettig.

8,6

Beoordeling door W.A. de Wit uit Enkhuizen, op 3 februari 2016 (Gezin)

Het oprijden op het landgoed en het heerlijke diner in de gewelven.

De loungeruimte is heel rommelig en nodigt niet uit voor een nazit.

8,2

Beoordeling door H v Westerlaak uit Hoogland, op 22 januari 2016 (Gezin)

Mooie locatie.

8

Beoordeling door R.W.TH.M Blom uit De Hoef, op 25 december 2015 (Stelletje)

Wij hebben een heerlijk verblijf gehad. Wij wilden graag naar de Zwaluwhoeve met dichtbij een overnachting. Prima kwaliteit en dichtbij de sauna.

9,4

Beoordeling door Anoniem, op 15 december 2015 (Groep)

Het ontbijt was fantastisch! En de locatie ook.

De gang was muffig en stonk naar bejaardenhuis, de kamer rook enorm naar chloor of andere schoonmaakmiddelen.

Tip! Combinatie met Zwaluwhoeve was handig.

7,4

Beoordeling door S.A.M. Schrans-Berendsen uit SITTARD, op 19 november 2015 (Gezin)

7,5

Beoordeling door Anoniem, op 10 oktober 2015 (Stelletje)

Mooi gelegen. Van buitenkant is het kasteel prachtig.

Voldeed niet aan de verwachtingen. Kamers zijn erg klein en ouderwets ingericht. Erg gehorig. Naast het kasteel kerk/Abdij achting gebouw met een bel wat elk half uur afgaat. Ook nachts. Badkamer is degelijk met beestjes. Als je van kastelen houdt met traditionele inrichting dan zit je goed. Wij hadden gehoopt op een kasteel met modernere inrichting maar helaas.

6

Beoordeling door R. le Bruyn uit Hoofddorp, op 1 september 2015 (Stelletje)

De omgeving was super.

Voor de naam (kasteel), waren de kamers aan de simpele kant. Het was absoluut schoon, maar, zoals al gezegd, erg basic.

8

Beoordeling door H van Duijn - van Veen uit Julianadorp, op 27 juni 2015 (Groep)

Leuk om vlakbij een kasteel te slapen. Gezellige bar.

Kleine kamer, maar wel heel netjes.

Tip! Dagje zwaluwhoeve met daarna een overnachting dus weinig van de omgeving gezien.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 24 juni 2015 (Groep)

Het is een prachtige locatie en een leuke aanbieding (een overnachting met ontbijt en 1 dag fiets en 1 dagje zwaluwhoeve) voor een leuk prijsje. Het personeel was heel aardig en behulpzaam.

Tip! We hebben een dag de fiets gebruikt en zijn naar centrum harderwijk gefietst leuke route niet te ver weg. En een dag gebruik gemaakt van zwaluwhoeve sauna is echt de moeite waard.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 20 mei 2015 (Stelletje)

Prachtige locatie, mooie kamers, ontzettend goed gegeten in het restaurant!!!!

Geen verduisteringsgordijnen in de kamer.

8,7

Beoordeling door Anoniem, op 19 mei 2015 (Groep)

kleine kamers

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 19 mei 2015 (Groep)

locatie

oud interieur

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 19 mei 2015 (Stelletje)

voor het doel waar voor wij er waren was het een prima verblijf. het kasteel op zich was een leuke verrassing

dat je naar het personeel moest zoeken als je iets wilde vragen.

Tip! de zwaluwhoeve blijft een aanrader

5,8

Beoordeling door JMH Knops-Vanmechelen uit Valkenburg a/d Geul, op 18 mei 2015 (Stelletje)

Rustieke uitstraling, leuke bar in de gewelfde kelder. En dan combineren met de Zwaluwhoeve.

7,8