Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Beoordeling van Fletcher Hotel-Restaurant Victoria-Hoenderloo

Fletcher Hotel-Restaurant Victoria-Hoenderloo  

Fletcher Hotel-Restaurant Victoria-Hoenderloo

Hotel - Hoenderloo

In een prachtige bosrijke omgeving vlakbij het dorpje Hoenderloo, ligt Fletcher Hotel-Restaurant Victoria-Hoenderloo. Dit 4-sterren hotel is gelegen op een landgoed van wel 14ha, inclusief mooie wandelpaden en tuinen. Fletcher Hotel-Restaurant Victoria Hoenderloo heeft een centrale ligging tussen Arnhem en Apeldoorn, en is uitstekend te bereiken. De A1 en de A50 liggen op korte afstand van het... meer info
vanaf 35 50 p.p.

Unieke deals ontvangen

192 beoordelingen 8.0

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

Krantaanbieding! 4 dagen Veluwe

3 nachten v.a. € 69,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Krantaanbieding! 3 dagen Veluwe incl. diner

2 nachten v.a. € 75,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Veluwe

1 nacht v.a. € 35,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Veluwe

2 nachten v.a. € 68,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,50 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door J Kat uit Assendelft, op 12 januari 2019 (Stelletje)

Prachtig gelegen in het bos met volop mogelijkheden om te fietsen of te wandelen.

Tip! We wandelde wat langer dan de bedoeling was omdat de route-aanduiding soms onrbrak.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 16 juli 2018 (Stelletje)

Geen vier sterren kunnen ontdekken aan de hotelkamer. Kale badkamer, geen douchegel of shampoo, etc. Geen airco, geen balkon of terras.

Tip! Prachtig op de Veluwe, wel een fiets of auto nodig om uit eten te gaan buiten het hotel.

7,4

Beoordeling door MWA van Boxtel uit veghel, op 5 juli 2018 (Stelletje)

Gemoedelijke sfeer en erg leuke omgeving.

Tip! Erg mooie gevarieerde natuur en steden met mooie (monumentale) panden.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 1 juli 2018 (Stelletje)

Een goed verzorgd hotel.

De kleedruimte van het zwembad, er was maar een kleedlokaal de andere ruimte was het slot kapot het wordt tijd dat het gemaakt wordt jammer van het hotel dat ze dit laten zitten.

Tip! Wij hebben heerlijk kunnen fietsen in de prachtige natuur.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 2 juli 2018 (Stelletje)

De accommodaties, de omgeving, zeer vriendelijk personeel, ruime keuze in fietstochten,

Tip! Wij hebben enorm genoten van de hele omgeving. Nationaal park de hoge Veluwe, Gelders landschap, Deelder bos, Posbank enz. Ook het dorp Hoenderloo is heel gezellig.

8,6

Beoordeling door B. Van Zanten uit Nijmegen, op 3 juli 2018 (Stelletje)

Vriendelijk personeel en goed verzorgd.

Douchen in het bad gevaarlijk. Te weinig plaatsen om overdekt fietsen te stallen.

Tip! Mooie omgeving Hoge Veluwe.

8,4

Beoordeling door WNG van den Heuvel uit Deurne Nbr, op 3 juli 2018 (Stelletje)

Omgeving en het hotel.

Tip! Mooi om te fietsen en te wandelen.

7,8

Beoordeling door G. Tuenter uit Zelhem, op 1 juli 2018 (Gezin)

Prachtige locatie.

Tip! Prachtige fietstochten gemaakt en daar kwamen wij voor.

7,8

Beoordeling door G.JH van Erve uit Tilburg, op 30 juni 2018 (Stelletje)

Ligging mooi in de bossen.

Tip! Weinig te beleven behalve fietsen.

9,2

Beoordeling door A.J. Stege uit Rossum, op 10 september 2018 (Stelletje)

Vriendelijk personeel. Voortreffelijke locatie en een mooie omgeving.

De bedden doorgezakt, je voelde de veren in de matras. En de schoonmaak van de kamer en badkamer was niet al te schoon. Vooral de raampartij in de badkamer, de houten omranding om de ruit behoorlijk vies.

Tip! We hebben diverse fietsroutes gedaan. In één woord geweldige routes. Radio Kootwijk bezocht, is interessant. Ook Park Berg en Bos naast de Apenheul is heel mooi. Prettig om daar wat rond te wandelen.

8,2

Beoordeling door W Joosten uit Stadskanaal, op 29 juni 2018 (Stelletje)

Mooie locatie, goed ontbijt.

Tip! Mooie omgeving in de bossen.

9,3

Beoordeling door Anoniem, op 28 juni 2018 (Stelletje)

De omgeving en we hadden een hotel met kamers verwacht. Nu het waren huisjes dus dat was eerst wennen. Achteraf had het wel iets, maar in eerste instantie vonden we het niet fijn. De kamers waren top en schoon.

Dat we een beetje in een hoekje zaten in een huisje en het terras was niet schoon.

Tip! Was top, alleen wat ver van Hoenderloo af. De omgeving was perfect en hebben erg genoten en veel gefietst. De Ginkelse hei was erg mooi, vooral met de fiets prachtig.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 27 juni 2018 (Stelletje)

Locatie en rust. Fietsmogelijkheden.

Tip! Arnhem goed te bereiken per fiets!

7,2

Beoordeling door J. Van Boven uit Rotterdam, op 2 juli 2018 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door A.A. van der Meer uit Oudemirdum, op 26 juni 2018 (Gezin)

Locatie. Het complex. De serre.

De badkamer met name de op schouderhoogte geplaatste radiatorkraan is gevaarlijk.

Tip! Leuk gefietst.

7,7

Beoordeling door J Koetsier uit Bodegraven, op 26 juni 2018 (Stelletje)

7

Beoordeling door J.H Feijen uit Asten, op 25 juni 2018 (Stelletje)

Locatie was heel mooi. Veel groen. Veel rust. Maaltijden waren uitstekend.

Bad kamer zou een renovatiebeurt goed kunnen verdragen. Douche werkte niet goed. Temperatuur van het water was niet constant.

8

Beoordeling door Anoniem, op 1 juli 2018 (Stelletje)

De zeer mooie ligging in de natuur en het zwembad.

Beperkt tot geen openbaar vervoer.

7,8

Beoordeling door HW Wolters uit Posterholt, op 25 juni 2018 (Gezin)

Er hingen veel spinnen en spinnenwebben aan het plafond en de muren.

7,6

Beoordeling door M. Rotteveel uit Almelo, op 24 juni 2018 (Stelletje)

Alles, ik mocht zelfs in slaap vallen met mijn benen over het bankje bij de bar buiten en mocht een leesboekje meenemen naar mijn kamer.

We kwamen erg verregend en verwaaid aan. Ik voelde me erg ongelukkig, en had zo'n 80 km achter de kiezen. De ontvangst was weinig vriendelijk en inlevend. Moest meteen mijn paspoort laten zien en ook meteen het gehele verblijfsbedrag overmaken, zonder veel hartelijk en meelevend of wat dan ook! Daar schrok ik wel van.

Tip! Helemaal mooi! Wel een erg lange weg om te fietsen met weinig borden die de richting aangeven naar dit geweldige hotel!

8,3

Beoordeling door Anoniem, op 30 juni 2018 (Stelletje)

Prima, ruime kamer en badkamer.

De steile trap naar de kamer op 1ste verdieping, moeilijk om bagage boven/onder te krijgen.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 30 juni 2018 (Stelletje)

De schitterende ligging van het park. De zorg van het personeel om het verblijf aangenaam te laten verlopen.

De staat van het park en de kamer. Alles komt sleets over. Veel is aan renovatie of intensief onderhoud toe.

Tip! De omgeving en natuur zijn natuurlijk ongeëvenaard.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 5 juli 2018 (Stelletje)

Aardige ontvangst, prettige kamer, prachtige omgeving

Communicatie tussen receptie en horeca onderling, weinig duidelijkheid over vouchers voor diner, daardoor gedoe met afrekenen. Voucher systeem voor ontbijt, kamer gedateerd en minder schoon dan we gewend zijn door spinnenwebben.

Tip! Veluwe blijft prachtig, Posbank idem. Genoeg te zien en te doen, ook als je minder goed ter been bent.

8,4

Beoordeling door R. Leonards uit Doetinchem, op 24 juni 2018 (Stelletje)

De locatie, de omgeving, de bereikbaarheid.

De kamer, weinig licht, weinig ramen, geen fantastisch uitzicht.

Tip! De bezienswaardigheden waren geweldig, we hebben enkel gefietst en daar is het de ideale omgeving voor.

7,4

Beoordeling door J.H. Elling uit Emmen, op 23 juni 2018 (Gezin)

De mooie ligging, de rust en heerlijke ontbijt! Top, we hebben een paar fijne dagen gehad, we kunnen het aan raden. Ook een heerlijk bed en ruime kamer. Restaurant straalt iets uit.

Het achterstalling onderhoud van de huisjes , terrasje niet onkruid vrij, terwijl je € 15,- per nacht extra moet betalen voor een kamer met terras!

Tip! Park Hoge Veluwe is schitterend, Kröller Müller museum een echte aanrader, mooie fiets routes, niet richting Hardkamp gaan, alles afgesloten op dit moment i.v.m. militaire oefeningen enz.

9

Beoordeling door Anoniem, op 22 juni 2018 (Stelletje)

Heel rustig ondanks de vele mensen op het park.

Klein binnenzwembad.

Tip! Mooie natuur om te fietsen of te wandelen. Aanrader; ijs van Co.

8

Beoordeling door N.J.P. Peters uit Valkenswaard, op 19 juni 2018 (Stelletje)

De opzet van het geheel, dat hadden wij niet verwacht. Ook erg leuk zoals je het park opkomt. Alles positief. We hebben genoten.

Tip! Natuurlijk de mooie fietstochten vooral die van de Veluwezoom. De fietstocht was wel zwaar maar zeer de moeite waard. Als klap op de vuurpijl er stak een wildzwijn ons fietspad over op 3 meter afstand. Dat vonden wij heel bijzonder. Het mooie weer kregen we gratis.

8

Beoordeling door E.C.M. de Kort uit Boskoop, op 18 juni 2018 (Groep)

De omgeving.

Tip! Ideale plek voor een aantal heerlijke fietsdagen.

7,8

Beoordeling door T. Hauige - Bijlsma uit Sneek, op 17 juni 2018 (Stelletje)

Mooi hotel en leuk aangekleed.

Kamer donker simpel, ramen van de badkamer wel geblindeerd, maar van buiten kon je nog goed er doorheen kijken. Kozijnen niet schoon, alles oud.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 16 juni 2018 (Groep)

Dat we er lekker konden fietsen!

Tip! De bossen en de duinen.

8,4

Beoordeling door J A Rakowski uit Amersfoort, op 12 juni 2018 (Groep)

Het geheel,vooral de duplex kamers via een wenteltrap te bereiken is weer iets anders dan in een normaal hotel. Met ons vieren in 2 kamers naast elkaar op de eerste verdieping.

Tip! Mooie omgeving met goede fiets en wandelpaden. Burgers dierenpark, vooral het grote zee aquarium is heel mooi. Midget golfbaan 18 holes bij de krim is mooi aangelegd. Zutphen en Apeldoorn zijn leuke steden.

9,4

Beoordeling door P.L. Houdijk uit Rosmalen, op 12 juni 2018 (Gezin)

Het hotel ligt midden tussen de bossen. Het heeft mooie vertrekpunten voor div. fietsroutes.

Het binnenzwembad zo uitbundig aangeprezen was steenkoud ook na herhaaldelijk klagen was het uiteindelijk een beetje warmer. Ik heb in de dagen dat ik in het hotel verbleef ook niemand in het binnenbad gezien. Het zag er allemaal een beetje verouderd uit. wij hadden bijgeboekt voor benedenkamer met terras alle deuren die uitkwamen in de hal waren verveloos de hal zelf was ook smerig ., Als je de terrasdeur open schoof zat de drempel vol vuil. Het terrasmeubilair was vies en kapot.

Tip! De omgeving is prachtig we hebben een mooie fietstocht gemaakt in het hotel waren div. fietsroutes aanwezig.

6,8

Beoordeling door PAM Dorssers uit Reuver, op 24 juni 2018 (Groep)

Personeel aan receptie, bar en restaurant waren zeer gastvrij! Heerlijk genoten van diner met een lekker wijntje! Een echte aanrader!

Wat wij minder vonden was, dat er achterstallig onder was aan gebouwen, tuin en terras. Maar dit neemt niet weg dat we evengoed genoten hebben van het verblijf!

Tip! Mooie fietsroutes in een prachtige omgeving. Wat ook leuk is om te doen, naar de bierbrouwerij Veluwse Schavuyt.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 10 juni 2018 (Groep)

Fijne ligging met veel ruimte, ruime kamer met eigen terras, goed ontbijtbuffet, prettige ontbijt en eetzaal, zwembad.

Diner was zeker gezien prijs/ kwaliteit veel minder goed dan de rest.

7,8

Beoordeling door C Bakker uit Nootdorp, op 29 juni 2018 (Stelletje)

Goede ontvangst aan balie/mogelijkheid voor extra wensen. Kamers op orde.

Tweemaal gegeten in restaurant. Prijs gerechten staan niet voor kwaliteit. Fles huiswijn zwaar overschat, 26 euro is over de top.

7

Beoordeling door Anoniem, op 24 juni 2018 (Stelletje)

De mooie en rustige omgeving.

Wij kregen fietsroutes bij de receptie. Helaas klopten deze niet met de knooppunten op de borden. De borden waren van een andere instantie. Was erg storend. Hebben dit ook aangegeven bij de receptie.

8

Beoordeling door CMM Emons-Gerits uit Dongen, op 10 juni 2018 (Stelletje)

De natuur.

Toen wij de eerste avond wilde gaan slapen zaten er mieren in het bed hier over geklaagd antwoord was, we zaten in het bos en dan kon dat gebeuren. Ze zouden het doorgeven en de volgende dag wat aan doen. Dat is gebeurt en er de volgende dag geen last meer van gehad.

Tip! Lekker gefietst.

7

Beoordeling door J. Arends uit Zierikszee, op 14 juni 2018 (Gezin)

De kamer te warm, als er beneden brand uit breekt is er boven geen vlucht weg, daar de ramen maar 15 cm open kunnen.

Tip! Was oké.

8,2

Beoordeling door M Dekker uit Sliedrecht, op 14 juni 2018 (Stelletje)

De gehele omgeving.

Tip! Heerlijk wezen fietsen.

8,2

Beoordeling door F.J. Siegel uit Beilen, op 15 juni 2018 (Stelletje)

Slaapkamer goed. Ontbijt uitstekend.

Ik had het gevoel in een bungalowpark te zijn, niet in een hotel! Entree van de kamers wat gedateerd. Geen overdekte fietsenstalling met mogelijkheid opladen van e-bikes. Nu staan de fietsen open en bloot in de buitenlucht!

Tip! Prachtig omgeving om te fietsen.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 11 juni 2018 (Stelletje)

Royaal opgezet park.

7,7

Beoordeling door J.A.K. van Nieuwenhuijzen uit Heinenoord, op 8 juni 2018 (Stelletje)

De omgeving heerlijk om daar te fietsen.

Wij hebben het alleen maar gezellig gevonden we hadden natuurlijk het weer mee.

8,3

Beoordeling door H Wolbers uit Westerbork, op 7 juni 2018 (Stelletje)

Prachtig en rustig in de bossen gelegen.

Rooklucht in de hal van de kamer.

Tip! Zeer geschikt voor een fiets of wandel vakantie.

8

Beoordeling door WPM Schuts uit Helmond, op 29 mei 2018 (Stelletje)

De ligging, mooi park.

Badkamer, wastafel geel uitgeslagen,douch schimmel op de voegen oude kraan met kalk, gaatjes in tegels waar ooit iets heeft gehangen, raam die hard nodig geschilderd moet worden. Bij de voordeur zag hett er ook niet uit, en eenverfje aan de buitenkant zou niet overbodig zijn.

Tip! Prachtig om te fietsen. Loenen ere begraafplaats, Beekbergen, stoomlocomotief museum.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 28 mei 2018 (Stelletje)

Kamer op de begane grond wel meer voor betaald.

Dineren is vrij duur. Een dagschotel wat goedkoper zou ons doen besluiten om hier het avond eten te gebruiken. Nu elders gegeten.

Tip! Prachtige fietstochten gemaakt op de Veluwe.

8

Beoordeling door Anoniem, op 1 juni 2018 (Gezin)

Verrassend zo in de natuur. Heerlijke buitentuin en terras. De beelden her en der.

Veelal snelweggeluiden tijdens de wandelingen.

8

Beoordeling door Anoniem, op 22 juni 2018 (Gezin)

Locatie.

Restaurant en ontbijt.

Tip! Niet 4 sterren waardig.

5,7

Beoordeling door A Sijtsema uit Veendam, op 2 juni 2018 (Stelletje)

De omgeving en ligging is prachtig. Personeel is erg aardig.

De kamer moet zeker een opfrisbeurt hebben zag er smoezelig uit. Vlekken in tapijt en kapotte gordijnen.

7

Beoordeling door G. Verwaard uit Krimpen aan den IJssel, op 7 juni 2018 (Stelletje)

De omgeving prachtig om te wandelen en fietsen. Heerlijk zwemmen en fitnessen.

De schoonmaak van de kamer.

7,6

Beoordeling door J.T. van der Aar uit Alkmaar, op 26 mei 2018 (Stelletje)

De verspreiding van de kamers over verschillende gebouwen.

Tip! Rondom veel bosgebied en erg rustig.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 1 juni 2018 (Gezin)

De rust.

De trap.

8

Beoordeling door AGMJ Schmitz uit Tilburg, op 1 juni 2018 (Gezin)

Prima gerestaureerde kamers. Goed qua grootte en comfort. Fijne bedden. Goede verblijfsmogelijkheden omdat park zeer centraal is gelegen, midden in de mooie natuur van de HogeVeluwe. Ook op park zelf voldoende te doen. Horeca is prima, keuze uit restaurant of bar/terras of lounge. Leuk ingerichte lounge geopend tot 23.00 met uitloop naar 00.00 uur waar men terecht kan voor heel betaalbare drankjes en hapjes en plateservice met super verse heerlijke salades! Zeer gastvrij en klantvriendelijk personeel van de receptie tot de bar tot het restaurant.

Jammer dat de kamers niet met voorkeur geboekt kunnen worden. Met een groter gezelschap wil je niet het risico lopen op een sterk verouderde kamer terecht te komen.

Tip! Prachtige wandelroutes uitgezet pal tegenover het hotel. Veel bezienswaardigheden op korte afstand. Park de Hoge Veluwe bezocht met zijn witte fietsen en bezoekerscentrum en voor de liefhebbers van kunst het Kröller Möller Museum. Ook Openluchtmuseum in Arnhem zeer de moeite waard. Militaire begraafplaats in Oosterbeek bezocht en aansluitend Airbornmuseum. Heerlijk gegeten bij pannenkoekenrestaurant in Hoenderloo! Geweldig verwend bij Robin, restaurant in Beekbergen met bijzonder verrassend concept. Gezamenlijke kleine voorgerechtjes, afzonderlijk te kiezen hoofdgerecht en wederom gezamenlijk een keur aan heerlijke nagerechten. Werkelijk heerlijk gegeten, échte aanrader!

8,3

Beoordeling door Anoniem, op 1 juni 2018 (Stelletje)

Het weer was aangenaam en de omgeving prachtig om te fietsen.

Trap naar boven voor de kamer.

Tip! Hebben in drie dagen ruim 100 Km gefietst in prachtige omgeving.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 14 juni 2018 (Stelletje)

Prachtige omgeving.

Hotel ziet er aan de buitenkant "versleten" uit.

Tip! Heerlijk op de fiets de omgeving in.

8

Beoordeling door G.J.H. Peters uit Hilvarenbeek, op 13 juni 2018 (Individueel)

Prachtige omgeving en kort bij natuurpark en museum Kröller Müller met schitterende tentoonstelling. Mooie beeldentuin

Zwembadwater was steenkoud. Kamer was gedateerd maar toch lekker met zitje buiten met terras.

8

Beoordeling door FJM Aveskamp uit Denekamp, op 1 juni 2018 (Stelletje)

De Ligging op een landgoed, en de prima kamers.

Dat we de laatste morgen, geen warm water hadden in de badkamer en douche!

Tip! De omgeving was prachtig en landelijk en de Veluwe natuurlijk.

7,7

Beoordeling door Anoniem, op 3 juni 2018 (Gezin)

De mooie omgeving (Veluwe) en de locatie van het hotel.

Tip! Plaatsen die de moeite waard waren: Posbank, vliegveld Terlet, Kasteel Rozendaal, en Hoenderloo.

7,8

Beoordeling door H.A Schilderman uit Voorschoten, op 12 juni 2018 (Gezin)

Slechte huisvesting het leek veel op een zolderverdieping, weinig ventilatie. Smalle trap naar boven.

6

Beoordeling door Anoniem, op 11 juni 2018 (Gezin)

Afwezigheid op kamer van minibar, zonder oplossing aan te bieden. Het vergeten van bestellingen, de onwil van het restaurantpersoneel ijs te serveren en vervolgens een ijs buffet voor groep neer te zetten en het laten smelten. Elke vorm van luxe is wegbezuinigd. Eten ronduit slecht!

Tip! Omgeving is schitterend.

6,5

Beoordeling door Anoniem, op 27 mei 2018 (Stelletje)

Goed ontbijt, fijne bediening. De aanwezigheid van een zwembad, bowlingbaan en bar.

Je moest bij een 3-gangen diner voor bijgerechten bijbetalen. Dan kun je beter een 3-gangen diner aanbieden met verschillende prijzen. Het eten was wel goed.

Tip! Op de fiets door Nationaal Park De Hoge Veluwe is een aanrader.

7,2

Beoordeling door AS Turfboer uit den haag, op 3 juni 2018 (Stelletje)

Wij hebben de suite genomen. Heerlijk met terras en overal dichtbij.

Prijzen consumpties te duur, zo ook de prijs kwaliteit verhouding van het diner.

Tip! De Veluwemeer is geweldig en heel dichtbij.

9,5

Beoordeling door J Bos - Muurman uit Veendam, op 27 mei 2018 (Gezin)

Het was verrassend dat de gebouwen waarin de kamers zijn zo ruim waren opgezet. De omgeving is prachtig.

9

Beoordeling door PHG Kosman uit nijmegen, op 14 juni 2018 (Gezin)

Was goed.

Rokende buren onder, vooral nogal stevige rokers.

Tip! Mooie wandel en fietsroutes.

7,4

Beoordeling door JACOB Bos uit Sintjohannesga, op 3 juni 2018 (Gezin)

Een mooie omgeving en vriendelijk personeel.

Tip! Een prima fietsgebied.

8,8

Beoordeling door PH van Geffen uit Schijndel, op 3 juni 2018 (Stelletje)

De omgeving en de rust.

Tip! Het Kröller-Müller Museum en Nationaal Park De Hoge Veluwe.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 16 juni 2018 (Stelletje)

Bij het buitenterras en het zwembad is het met mooi weer goed vertoeven. Het eten zowel de lunch als diner is erg goed. Locatie ligt mooi in de bossen.

Doordat de locatie in de bossen ligt is het centrum zes kilometer verderop. De kamers verdienen een opknapbeurt, zeker geen vier sterren waard, eerder drie sterren.

Tip! Aan de overkant van het park ligt een mooi wandelgebied, zeker een aanrader indien u van wandelen houdt.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 3 juni 2018 (Stelletje)

Dat de kamers verdeelt over het terrein liggen en dat het een heel mooi terrein is.

9,4

Beoordeling door AS Turfboer uit den haag, op 1 juni 2018 (Gezin)

De omgeving, het binnen- en buitenzwembad en terraskamers.

Onverwarmd buitenbad.

Tip! De ligging is geweldig, het personeel is erg behulpzaam en vriendelijk.

9,6

Beoordeling door J. Alting-Sieberg uit Helmond, op 25 mei 2018 (Stelletje)

Vriendelijk personeel. Je kan veel doen in het hotel, zwemmen, bowlen, chillen en tennissen. Parkeerplaats dicht bij de kamer.

Tip! Mooie omgeving, fijn gewandeld in de bossen tegenover het hotel. Duidelijke route kleuren. Alleen jammer dat er nog veel mensen hun hond niet aan de lijn hebben. We hebben 2 hertjes gezien.

8

Beoordeling door A.C. LEAND Leander uit Nijmegen, op 28 mei 2018 (Gezin)

De locatie, open en ruim opgezet. Netjes onderhouden en genoeg parkeermogelijkheid. Leuke terrasjes en vriendelijke bediening.

Tip! De omgeving biedt veel mogelijkheden om te ontspannen. Voor iedereen valt er wel iets te kiezen. Dorpjes dichtbij en steden zijn ook goed bereikbaar. Dit hotel is wat ons betreft een aanrader.

7,8

Beoordeling door GJPC Pistoor uit Purmerend, op 26 mei 2018 (Stelletje)

Goed hotel en prima ontbijt.

Tip! Mooie omgeving om te fietsen.

8,2

Beoordeling door J Slager uit Staphorst, op 29 mei 2018 (Gezin)

7,7

Beoordeling door Anoniem, op 28 mei 2018 (Gezin)

8,8

Beoordeling door M Kas uit Sint willebrord, op 2 juni 2018 (Stelletje)

Wij hebben het goed naar onze zin gehad.

De terrassen van de kamers hebben een grondige opknapbeurt nodig.

Tip! Fietsen in de omgeving is prachtig.

8

Beoordeling door Anoniem, op 23 mei 2018 (Stelletje)

Lekker even eruit.

Tip! Bosrijk, mooie omgeving, ook een open gebied.

9

Beoordeling door MICHELE de Witt uit Zoetermeer, op 7 juni 2018 (Stelletje)

De mooie omgeving. En kamer met terras.

Geen glazen, maar 2 plastic bekertjes. Vieze gordijnen met vlekken. Was een kamer met toilet en douche voor invalide.

Tip! Het Kröller museum.

6,8

Beoordeling door K. Schokker uit Wolvega, op 22 mei 2018 (Gezin)

7,6

Beoordeling door J.H. Bakker uit Terneuzen, op 21 mei 2018 (Gezin)

9,4

Beoordeling door G.A. Ravensbergen uit Rijnsburg, op 19 mei 2018 (Stelletje)

De natuurlijke omgeving, het mooie park, de kleinschaligheid van de gebouwtjes, het vriendelijke personeel, het goede ontbijt, de schone kamer met terras en de goede bedden.

Tip! Vanuit het hotel zijn er mooie fietstochten te maken, dwars door de natuurparken Veluwezoom en de Hoge Veluwe heen. De steden Apeldoorn en Arnhem zijn voor cultuur en vertier lekker dichtbij.

8

Beoordeling door D Nauta uit Oudehaske, op 22 mei 2018 (Stelletje)

De ligging, midden op de Veluwe.

De wenteltrap om op je kamer te komen, vooral met je bagage.

Tip! Wij mogen graag fietsen op de knooppunten, alle bezienswaardigheden zijn favoriet. We hebben nog oude vrienden bezocht in Loenen.

8

Beoordeling door Anoniem, op 18 mei 2018 (Stelletje)

Het is een leuk complex met meerdere gebouwen. Wij hebben de kamer op de bgg genomen, was prima! Bij de receptie en het restaurant zeer aardig en kundig personeel.

De schoonmaak van de kamer is uitbesteed, wordt extern gedaan. Hier klopte e.e.a. gedurende de dagen wij er waren niet. Door de receptie correct opgelost.

Tip! Mooie ligging. De weg oversteken en je zit in het bos. Fantastisch om te wandelen en te fietsen. Leuke dorpen in de omgeving maar ook steden snel te bereiken. Dit is ook voor uitstapjes, goed te bereiken.

8,6

Beoordeling door A.L. Otten uit Zoetermeer, op 27 mei 2018 (Stelletje)

De heerlijke boslucht rondom het hotel. De geweldige ontbijten en de diners. Vriendelijk personeel. Het ijs van Co in Hoenderloo. Voldoende parkeergelegenheid.

Tip! We zijn natuurlijk weer naar Kröller-Müller Museum geweest alwaar een fantastische expositie te bewonderen viel. De omgeving is geweldig.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 21 mei 2018 (Stelletje)

Een erg mooie omgeving voor prachtige fietstochten. Heerlijke kingsize bedden. Het restaurant was steeds vol als wij wilden reserveren. Bovendien veel onduidelijkheid onder restaurantpersoneel betreft het serveren van een menu in de pub. De ene ober serveerde wel van de kaart van het restaurant en van de andere ober mocht dit beslist niet. Zo ook met het serveren van een glas kraanwater bij de wijn. Bij de ene ober wel en bij de andere ober alleen dure flesjes water verkrijgbaar.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 3 juni 2018 (Stelletje)

Prachtig Park en dicht bij Hoge Veluwe met het Kröller Müller Museum.

Matrassen erg zacht en de stoelen in de kamer en het restaurant zijn niet te tillen. Heel vervelend ondanks deze ongemakken hebben wij het prima naar ons zin gehad.

7,8

Beoordeling door A.J. Blokland uit Papendrecht, op 5 juni 2018 (Gezin)

Bosrijke omgeving.

Zeer kleine kamers, zonder airco. Kamers kunnen wel enig onderhoud gebruiken. Gammele wenteltrap naar 1e verdieping.

Tip! Prachtige wandel, fietsomgeving.

6,6

Beoordeling door Anoniem, op 18 mei 2018 (Stelletje)

Mooie locatie in het buitengebied, goed voor fietsers.

De bediening in de bar en terras was matig.

Tip! Mooie fietsroutes.

7,8

Beoordeling door A.D Middelkoop uit culemborg, op 19 mei 2018 (Stelletje)

De mogelijkheden.

Ik ben licht gehandicapt en had moeite om mij te douchen in het bad, geen steun aan de wand om mij vast te houden en moeite om er in te komen.

Tip! Prachtige omgeving. Heerlijk gefietst en een mooi park.

8,2

Beoordeling door GJ Insulani christ uit gouda, op 22 mei 2018 (Stelletje)

Het was gewoon heel leuk.

Dat de bushalte zo ver was, 4 km lopen van het hotel. Ik had er niet zo een moeite mee, maar mijn man wel.

Tip! We hebben heerlijk gefietst. Een mooie omgeving, om heerlijk door de bossen te fietsen.

7,7

Beoordeling door A F van de Wouw uit Biest-Houtakker, op 19 mei 2018 (Stelletje)

De locatie, mooie knooppuntfietsroutes.

De kamer erg klein en gedateerd. Jammer dat er een gevaarlijke trap is waar je over moet.

Tip! Hele mooie natuur, mooie knooppunten voor de fiets. Beekbergen, op Hemelvaart de oude stoomtrein en de oude klederdracht, erg mooi om dit te zien.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 18 mei 2018 (Gezin)

Plaats.

Tip! Wandel omgeving.

9

Beoordeling door Anoniem, op 18 mei 2018 (Gezin)

Vooral de locatie.

Kamers zijn een beetje ouderwets.

Tip! Midden in de bossen prachtige natuur.

8

Beoordeling door MPF Sauveur uit Papendrecht, op 18 mei 2018 (Stelletje)

De locatie en de kamer die we hadden met terras met uitzicht op de bomen was super. Zo ook het koelkastje. Als we iets nodig hadden van een glas of kopje op de kamer was dit geen probleem. Het personeel was super vriendelijk hierin. Dit alles brengt wel met zich mee dat dit zeker voor herhaling was.

De bedden lagen slecht. De veren ad zijkant voelde je goed en je lag midden in een kuil. Als je reuma hebt is dit niet echt fijn.

Tip! Prachtige fietsomgeving en genoeg te genieten.

8,7

Beoordeling door Anoniem, op 18 mei 2018 (Stelletje)

Hotelkamer met terras.

Niet al te schoon en mieren op de kamer maar ja je zit dan ook midden in de natuur met de konijntjes rondom.

Tip! Veel bos, dus veel wandelen. Openluchtmuseum is een aanrader.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 18 mei 2018 (Gezin)

Rustige omgeving.

Tip! Bosrijk.

8,2

Beoordeling door E Akkermans uit HELMOND, op 18 mei 2018 (Stelletje)

Goede locatie, voldoende terrassen, voldoende sportaccommodaties.

De kamer was voldoende ingericht maar een beetje gedateerd. Jammer dat er geen klein raampje open kan, alleen de schuif/tuindeuren.

Tip! De natuur, Kroller Moller museum.

7,7

Beoordeling door Anoniem, op 18 mei 2018 (Gezin)

De ligging van het hotel.

Tip! Het nationale Park de Veluwe, Kroller Muller Museum, Posbank.

8,8

Beoordeling door J Harreman uit Rotterdam, op 18 mei 2018 (Stelletje)

Vriendelijk personeel mooie locatie.

Te weinig personeel waardoor lang wachten.

Tip! Heel mooie fiets omgeving.

10

Beoordeling door Anoniem, op 18 mei 2018 (Gezin)

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 16 mei 2018 (Groep)

De omgeving en de verrassende opstelling van de kamers, verspreid over de locatie.

Tip! De vele mogelijkheden om vanuit dat punt te wandelen en te fietsen. Wat natuurlijk meespeelde was het schitterende weer.

8,8

Beoordeling door A Witsmeer uit Koog aan de Zaan, op 14 mei 2018 (Stelletje)

Het hotel ligt op een prachtige locatie, midden in de bossen. Ook het hoofdgebouw ziet er mooi uit. Leuk restaurant. Het groen wordt erg goed bij gehouden.

De kamers zijn nogal gedateerd, wel schoon en ruim. Helaas was er te weinig personeel in het restaurant bij het ontbijt. De mensen die er werkten waren super aardig en renden zich de benen uit het lijf om alles aan te vullen, ze hadden nauwelijks tijd om de tafels af te ruimen.

Tip! Heerlijk kunnen fietsen op de Veluwe. Ook kan je heerlijk buiten zitten op het terras van het restaurant/hotel.

8,2

Beoordeling door A.M. Baaijens uit Dordrecht, op 13 mei 2018 (Groep)

Mooie omgeving.

Tip! Heerlijk om te fietsen.

8,8

Beoordeling door ABM de Jong uit PRINSENBEEK, op 10 mei 2018 (Individueel)

Prachtige ligging. Rust en heerlijk wandelen. Ook sauna en zwembad was heerlijk. Vlakbij park Hoge Veldwerk.

Als t regent is afstand van huisjes naar receptie en restaurant ver. Wel goed te doen hoor.

Tip! De bossen. Park hoge Veldwerk en Kroller Muller en de omgeving van de Veldwerk.

7

Beoordeling door Anoniem, op 13 mei 2018 (Stelletje)

7,2

Beoordeling door S Brandsma uit Dokkum, op 9 mei 2018 (Gezin)

Kamer update naar executive suite. Aparte slaapkamer. Veel ruimte.

Tip! De bedoeling was om de dodenherdenking op het ereveld van Loenen mee te maken. Verder veel gefietst. En het weer was uitstekend.

8,2

Beoordeling door E.L. van der Meer uit Klaaswaal, op 8 mei 2018 (Stelletje)

De plek van het hotels is super! Lekker rustig. De bedden waren zeer goed.

Kamer was gedateerd en redelijk schoon.

Tip! Het restaurant is een aanrader, heerlijk gegeten. Omgeving is heerlijk om te fietsen en natuurlijk een bezoek aan het Kruller Muller mag je niet vergeten.

7,4

Beoordeling door J. de Wit uit Geldrop, op 6 mei 2018 (Gezin)

Hotel was top, ligging hotel, prachtige omgeving, vriendelijk personeel. We komen zeker nog eens terug.

8

Beoordeling door P.C. van der Heijden uit Etten Leur, op 5 mei 2018 (Stelletje)

Dat wij vanuit het hotel konden gaan fietsen, daar kwamen wij ook voor.

Wat wij erg jammer vonden, het achterstallig onderhoud van zowel de kamer, met name de vloerbedekking, erg smerig.

Tip! Wij hebben alleen gefietst, leuke routes in de omgeving van het hotel, al was het voor ons bekend, wij zijn al vele malen op de Veluwe geweest. Steeds weer voor herhaling vatbaar.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 5 mei 2018 (Stelletje)

Dat het hotel mooi gelegen is op de Veluwe.

Tip! Omgeving prachtig om te fietsen of te wandelen.

9,4

Beoordeling door F.T.M Segers uit Roosendaal, op 14 mei 2018 (Stelletje)

Bosrijke omgeving, veel bezienswaardigheden in de directe omgeving.

Dat er honden worden toegelaten in het ontbijtgedeelte.

8,8

Beoordeling door E Chaudron Meendering uit De Meern, op 5 mei 2018 (Groep)

Ik was met mijn man en een vriend in het hotel en vond het jammer dat wij niet van te voren wisten dat wij allen op een bovenkamer zouden komen. Mijn man heeft Parkinson en onze vriend kan slecht lopen dus de wenteltrap was voor hen wel een probleem. Ik heb het wel aangegeven bij de receptie maar alles was volgeboekt.

7,8

Beoordeling door H B Bakker uit Bedum, op 5 mei 2018 (Stelletje)

Het hotel is prachtig gelegen in de natuur. De kamer was prima. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam.

Tip! De ligging vinden wij perfect. Je kunt er prachtig fietsen en wandelen. Apeldoorn en Arnhem liggen dichtbij.

8,2

Beoordeling door H.C. Sengers uit Bergeijk, op 9 mei 2018 (Stelletje)

Met mooi weer vier relaxte dagen gehad met wandelen en fietsen in de omgeving.

De kamer was eenvoudig maar de stank van riool was minder , na twee dagen heb ik in het afvoer putje een liter water gedaan, zodat de stank afsluiting weer zijn werking deed.

Tip! Met Posbank en bosrijk gebied incl. paleis tuin en bos. Elke dag in de natuur.

6,8

Beoordeling door J.H. Wilken uit Tolbert, op 1 mei 2018 (Gezin)

Het uitzicht.

Tip! Amersfoort.

8,4

Beoordeling door M de Mos uit 'S-GRAVENHAGE, op 1 mei 2018 (Gezin)

7,8

Beoordeling door CJ Dekker uit zoutelande, op 22 mei 2018 (Stelletje)

Gelegen in een rustige omgeving, geen verkeerslawaai, prima ontbijt, leuk zwembad, goed op temperatuur en goede bedden.

Uitgeleefde kamer, niet schoon, overal spinrag, 3 grote spinnen gevangen achter het gordijn, erg gehorig. Diner was ronduit slecht, zodoende ook maar 1 keer gedineerd.

Tip! De omgeving is schitterend, de natuur op zijn mooist. Uitermate geschikte omgeving om te fietsen. Supergoed diner in restaurant Deelen in Hoenderloo.

7

Beoordeling door Anoniem, op 7 mei 2018 (Stelletje)

Lekker rustig, ook op de kamer, ondanks dat de buren een kind hadden.

Tip! Suggestie; kast met enkele spellen of kaarten, trio - mino, voor vermaak bij slecht weer?

9,8

Beoordeling door E.G. Nigg uit Zevenhuizen, op 7 mei 2018 (Gezin)

6,6

Beoordeling door J.C. S. Nelisse uit breskens, op 29 april 2018 (Stelletje)

Vriendelijk personeel, prima ontbijt, goede elektrische fietsen. Goede prijs/kwaliteit avondeten, was ook goed! Ruime kamer(comfort). Ligging in het bos.

De oude stoelen en de vloerbedekking in de kamer. Ook een oude wastafel. Badkamer was klein maar wel schoon, maar op het meubilair zaten vlekken die er waarschijnlijk niet meer uit gaan.

Tip! We hebben van de omgeving genoten. we zijn de eerste dag naar het park De Hoge Veluwe gefietst. hebben daar wild gezien en het prachtige Kroller Muller museum. Het jachthuis gaat al vroeg dicht(om 4 uur) We wilden daar nog een theetje drinken maar het was al dicht. Tweede dag via het park Veluwe zoom naar Burgers zoo. park Veluwe zoom mogelijk nog mooier dan het vorige park. Minder aangelegd. Gefietst met de fietsknooppunten. Jammer genoeg was op de terug weg een fietsknooppunt of liever gezegd een weg verdwenen nl. die naar knooppunt 86. Toen moesten we langs een hoofdweg terug.

8

Beoordeling door C Lent uit Dordrecht, op 29 april 2018 (Gezin)

Fijne fietsen gehuurd!

Het binnen zwembad zou kunnen worden opgeknapt.

Tip! Fantastisch fietsen in de omgeving!

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 28 april 2018 (Groep)

Door overboeking naar ander hotel om-geboekt daar door drukte een upgrade gekregen naar een fantastisch leuk huisje in het bos we hebben ervan genoten. Vriendelijk personeel. Lekker en uitgebreid ontbijt buffet.

Tip! Mooie omgeving om te fietsen wandelen enzovoort. Elektrische fietsen bij het hotel gehuurd en lekker in de omgeving gefietst. Kunstroute bezocht was erg leuk.

9

Beoordeling door A Spierenburg uit Alphen aan den Rijn, op 14 mei 2018 (Stelletje)

De ligging en de opzet, midden in het groen en een hele goede uitvalbasis voor wandel / fiets en auto routes.

Dat er tijdens het ontbijt erg weinig tafels werden afgeruimd als de mensen klaar waren met eten. Daardoor stonden er mensen te wachten en die naar verloop van tijd zelf maar gingen opruimen. Ook vind ik de prijzen in het restaurant aan de ruime kant.

Tip! Zandsculpturen in Garderen en de nationale stoomtrein dagen in Beekbergen zijn een aanrader.

7,6

Beoordeling door J van Sas uit Den Haag, op 28 april 2018 (Stelletje)

De omgeving, het park waarop het hotel is gevestigd en de lounge met open haard.

De kamers (gebouwen) zijn sterk verouderd.

Tip! De omgeving is prachtig en heerlijk om te fietsen. Een grote trekpleister blijft het Kröller-Muller.

7,7

Beoordeling door Anoniem, op 28 april 2018 (Stelletje)

We kenden het hotel niet en waren verrast over de indeling van kamers buiten het hoofdgebouw.

Het wenteltrapje naar onze kamer was erg ongemakkelijk om naar boven te gaan en zeker met bagage. Prijs kwaliteit hebben wij een opmerking. We werden vooraf telefonisch benaderd met een kortingsaanbieding voor een driegangendiner. Dat hebben wij geboekt. Dit bleek echter erg beperkt in de keuze van de gerechten en leidde tot bijbetaling op sommige gerechten. Dat vonden wij onplezierig. Overigens was de kwaliteit van het eten prima.

Tip! Prachtig en afwisselend om te fietsen en wandelen.

7,4

Beoordeling door P. Knol uit Wateringen, op 22 april 2018 (Gezin)

Omgeving.

Tip! Wandelen.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 26 april 2018 (Stelletje)

Bosrijke omgeving, fietsen en wandelen.

Hoenderloo is in de zomerperiode druk mede door de vele campings en parken.

7,7

Beoordeling door Anoniem, op 8 mei 2018 (Gezin)

Heerlijk rustige omgeving, prima voor wandelen en fietsen.

Tip! Tip voor hotel: prijs/kwaliteit kamer is prima. Om e.e.a. niet onnodig duurder te maken zou je het koelkastje op de kamer weg kunnen halen. Kost nu alleen maar geld, lampje in koelkast blijft branden omdat deurtje niet sluit, van koeling is dus geen sprake, bovendien staat het geheel krakkemikkig.

7,5

Beoordeling door Anoniem, op 7 mei 2018 (Stelletje)

Het hotel ligt mooi in een landelijke omgeving.

Kamers zijn enigszins gedateerd. Bij ontbijt waren de broodjes niet goed afgebakken (had nog iets langer gemogen).

Tip! Mooie fietsroutes bij de receptie.

6,8

Beoordeling door HARRY Van der Molen uit Dordrecht, op 21 april 2018 (Stelletje)

Het is een leuke locatie, receptie was bij aankomst wat kort en niet zo vriendelijk met inchecken. We gaven aan dat we later op de avond de sleutel kwamen halen ivm een verjaardag. s Avonds wel vriendelijk te woord gestaan door andere collega.

Het eten in restaurant niet prijs kwaliteit. Personeel vriendelijk. Tbonesteak was niet mooi van kleur. Vloerbedekking in kamer zat onder de vlekken.

Tip! Leuke omgeving om te wandelen en fietsen.

7,4

Beoordeling door B Groen uit Dordrecht, op 21 april 2018 (Stelletje)

Geen hotel gevoel de kamers buiten lekker vrij rustig heerlijk.

De badkamer schimmel, niet goed schoon ik wil nog net niet zeggen smerig, maar mag wel opgeknapt worden.

Tip! Geweldige fietsroutes en de watervallen richting Beekbergen tijdens een fietsroute.

7,6

Beoordeling door A Riddering uit ENSCHEDE, op 30 april 2018 (Gezin)

Kamers prima, personeel vriendelijk, ontbijt zeer goed verzorgd en het diner ook. Alles is zeer goed bevallen, we komen zeker weer terug.

Tip! De omgeving is natuurlijk prachtig. Verder heb je Apeldoorn en Arnhem, bij minder goed weer, op korte afstand.

8,6

Beoordeling door J.H. Jansen uit born, op 30 april 2018 (Stelletje)

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 21 april 2018 (Gezin)

Een mooie plek en goede voorzieningen.

Tip! We zijn per fiets naar het Openluchtmuseum in Arnhem geweest, was prima te doen en een prachtige route. De E-bikes die we bij het hotel hadden gehuurd, waren van uitstekende kwaliteit.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 26 april 2018 (Stelletje)

Prachtige omgeving.

Steile trap naar kamer, locatie kamer apart gebouw. Zwembad vies en ouderwets. Kamer simpel en onderhoud nodig.

Tip! Goed wandelen en fietsen.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 26 april 2018 (Stelletje)

Mooi huisje suite 4.

Terras prijzen hoog, daarom daar eenmalig gebruik van gemaakt.

Tip! Prachtige fiets routes.

8,4

Beoordeling door AHMC van de Laarschot uit Beek en Donk, op 26 april 2018 (Stelletje)

De ligging midden in de natuur.

Tip! Prachtige natuur.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 30 april 2018 (Stelletje)

Ligt lekker rustig in de bossen, veel mogelijkheden voor fietsen en wandelen.

Kamers zijn gehorig.

7,8

Beoordeling door HANS ´t Hans uit Heerhugowaard, op 24 april 2018 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door E.J Rijke-Broman uit Ouddorp zh, op 17 april 2018 (Groep)

Heerlijk een paar dagen er tussen uit in een heerlijke wandel omgeving en betaalbaar.

Waarom moet een hondje 15 euro per nacht kosten?

Tip! Openluchtmuseum Arnhem, watervalletjes, papierfabriek, Apeldoorn, Otterloo en de erevelden in Loenen.

9

Beoordeling door H.F. Beemster uit Monnickendam, op 17 april 2018 (Stelletje)

Heerlijk gegeten, leuk empatisch personeel en heerlijk kunnen fietsen! Ook stedenbezoek, Apeldoorn, Arnhem enz.

De bedden zijn een beetje doorgezakt, jammer!

8,6

Beoordeling door J.C. van Beekum uit Spijkenisse, op 16 april 2018 (Gezin)

Het hotel is prachtig gelegen en een prima uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten. De kamers zijn mooi en in ons geval prachtig uitkijkend op de bomen. Het ontbijt was prima en ook het diner zit in dezelfde categorie. Een extra compliment verdient de barman die vriendelijk was, super gemotiveerd om het de gasten naar de zin te maken. Bij hem ga je al snel een extra drankje drinken!

Tip! Het prachtige Kröller Müller Museum is zeker een bezoek waard. Het Nationaal Park De Hoge Veluwe en het park De Veluwezoom bieden ongekende mogelijkheden.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 30 april 2018 (Stelletje)

Fraaie ligging, met bosrijke omgeving!! Park keurig onderhouden.

Dat de waterketel en koffie op de kamer niet bij de prijs in zat. De huisjes zouden wel eens een opknap beurt kunnen hebben, een beetje gedateerd.

Tip! De Hoge Veluwe, met het Kröller-Müller museum!!!

7,6

Beoordeling door J.P. Lispet uit Delft, op 14 april 2018 (Stelletje)

Een mooie omgeving en lekker rustig.

9

Beoordeling door Anoniem, op 13 april 2018 (Stelletje)

9

Beoordeling door Anoniem, op 3 april 2018 (Gezin)

Mooie omgeving, met veel activiteiten. Apeldoorn en Arnhem op korte afstand.

Tip! Het Openlucht museum is de moeite waard.

7,8

Beoordeling door H Meijer uit Kloosterburen, op 2 april 2018 (Gezin)

Goed ontvangst bij de receptie. Goede keuken. We hebben een top weekend gehad!

Tip! De fietsroutes waren mooi.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 31 maart 2018 (Stelletje)

Het concept van verschillende "bijgebouwen " sprak ons erg aan.

Tip! Geweldig uitgangspunt voor prachtige fietstochten.

8,4

Beoordeling door J.A. Pietersma uit Ridderkerk, op 13 april 2018 (Gezin)

6,6

Beoordeling door A.K. Koster uit Nieuwerkerk aan den IJssel, op 13 april 2018 (Gezin)

7

Beoordeling door PJM van der Linden uit Den Helder, op 31 maart 2018 (Stelletje)

Mooie omgeving en fijn dat ook de hond mee mocht.

Tip! We zijn lekker in het bos wezen wandelen. Bezoek gebracht aan Arnhem, Apeldoorn en Zutphen.

7,6

Beoordeling door Y de Wit uit Zwolle, op 13 april 2018 (Stelletje)

De rust.

Vaat die bleef staan tijdens het ontbijt.

7

Beoordeling door Anoniem, op 24 maart 2018 (Gezin)

We hadden hele goede bedden dus hebben heerlijk geslapen. en daarna uitgebreid ontbeten. Heerlijk.

Tip! We hebben de omgeving verkend, zijn in Apeldoorn wezen winkelen. Bij de watervallen in Loenen geweest en daarna naar het Ereveld, wat heel indrukwekkend was.

8,3

Beoordeling door Anoniem, op 23 maart 2018 (Stelletje)

De locatie.

Tip! Bezoek het Apeldoorn museum, Kroller Müller. Wandelen in omgeving.

9

Beoordeling door Anoniem, op 16 maart 2018 (Gezin)

7,6

Beoordeling door H van der Veen uit Delft, op 27 februari 2018 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 21 februari 2018 (Gezin)

Vooral de omgeving.

Tip! De Hoge Veluwe is een prachtig natuurgebied. Het bezoeken waard. Ook het Kröller-Müllermuseum!

8

Beoordeling door HPM Kuppen uit zeeland, op 17 februari 2018 (Stelletje)

Prachtige ligging, vriendelijk personeel, zeer goed ontbijt.

Kamer gedateerd, nodig aan onderhoud toe, vloerbedekking vol schroeigaten! Kkamer 182

Tip! Uitstekend geschikt voor wandelingen in de natuur.

8

Beoordeling door C.A. C.A. Martherus uit Oud-Beijerland, op 9 februari 2018 (Gezin)

De bosrijke omgeving en mooie wandelroutes. Daar hebben we van genoten.

De zachte matrassen van de eenpersoonsbedden vonden we minder prettig. Je kon er makkelijk uit rollen.

9

Beoordeling door A.J. Buijserd uit Groot Ammers, op 17 maart 2018 (Stelletje)

Na een heerlijk uitgebreid ontbijt genoten van de vele wandelmogelijkheden in de omgeving.

Een paar keer wat regen, maar daar kon het hotel niets aan veranderen.

Tip! Een uitgebreide wandeling in bos of op de hei is voor ons altijd leuk.

9

Beoordeling door PAUL Ruts uit Olen, op 19 maart 2018 (Gezin)

De ligging van het hotel is voor wandelaars/fietsers.

Het restaurant kon beter, een weekschotel kan beter een dagschotel en of dagmenu worden kwestie wat afwisseling.

Tip! Veluwe Nationaal Park is duur (10€ pp) maar was wel de moeite. Het ei van Columbus en Eterij de Liederhoeve beiden een restaurant op een 4 km zijn prachtig en prijs kwaliteit echt in orde.

8,8

Beoordeling door NH de Bruin uit GOUDA, op 19 maart 2018 (Groep)

Verrassende uitgestrektheid van het park en ruimte van de kamers waardoor we met de bedden ieder ons privé konden creëren en er was een koelkastje, geweldig!

De matrassen waren nogal zacht, gauw last van je rug.

Tip! We zijn vooral uitgerust en hebben een wandelingetje over het park gemaakt, heerlijk.

9

Beoordeling door H.J. Veneman uit Wijhe, op 5 april 2018 (Stelletje)

Het ontbijt was goed verzorgd.

Kamer was stoffig en niet echt schoon. Geen stof gezogen. Een morgen werd er alleen drie handdoeken door de deur gedaan en verder niets.

Tip! Posbank bij Rehnen zeer de moeite waard.

5,6

Beoordeling door Anoniem, op 31 maart 2018 (Groep)

Goede wandelmogelijkheden.

Dat het geen echt hotel is, maar meer een bungalowpark. Onvriendelijke balie medewerker.

Tip! Prachtig wandelgebied, omgeving Loenen met variërende landschappen.

7,6

Beoordeling door J Aalbers uit Goirle, op 26 februari 2018 (Stelletje)

Ruime kamer. Geweldige ligging.

Restaurant menu niet aantrekkelijk. Weinig keuze.

Tip! Mooie wandelroutes direct bereikbaar. Musea Zutphen de moeite waard.

9

Beoordeling door D Schuttel uit Grijpskerk, op 6 maart 2018 (Stelletje)

Prima kamer en ontbijt. Ligging in bosrijke omgeving.

Ontbijten in de bar, minder gezellig en te koud! Afvoer van putje badkamer rook.

7,8

Beoordeling door GJ van den Hater uit TIEL, op 14 maart 2018 (Gezin)

Het is een leuke locatie, in het bos.

Tip! Het is een leuke bosrijke omgeving waar je heerlijk kunt fietsen, ook kun je er in de buurt heerlijk eten.

8

Beoordeling door G van den Brink uit Schoonebeek, op 28 maart 2018 (Gezin)

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 19 februari 2018 (Stelletje)

De locatie.

7

Beoordeling door AW van der Wel uit Goes, op 25 februari 2018 (Stelletje)

Het hotel ligt middenin de bossen en heeft een goed restaurant.

Tip! Bezoek park De Hoge Veluwe.

8

Beoordeling door Anoniem, op 19 februari 2018 (Gezin)

Alles. Maar in het bijzonder het wandelen.

Tip! Prachtige omgeving zowel wandelroutes als fiets knooppunten. Zeer dichtbij bezienswaardigheden.

8,8

Beoordeling door GBM van Hout-van Helvert uit vessem, op 18 februari 2018 (Stelletje)

De open haard in 't huisje, de sauna en 't zwembad.

8

Beoordeling door Anoniem, op 6 februari 2018 (Stelletje)

Een prachtige omgeving. Mooie ruime kamer.

Echtgenoot vond het niet zo leuk dat de kamers separaat van het hotel lagen. Ik had daar zelf geen moeite mee.

Tip! Je kunt echt alle kanten op! wandelen, fietsen of met de auto eropuit. De natuur is prachtig!

8,4

Beoordeling door F de Gast uit Rotterdam, op 27 februari 2018 (Stelletje)

Het hoofdgebouw is in orde, bed was goed, ontbijt ruim voldoende.

Ontzettend oude kamers.

Tip! Omgeving schitterend, Deelerwoud, Hoge Veluwe. Daar is niets op aan te merken.

4,8

Beoordeling door J.L. Jansen uit 'S-GRAVENHAGE, op 21 januari 2018 (Stelletje)

De rust en het zwembad.

Een kleine kamer.

Tip! De Veluwe is bij uitstek geschikt voor wandelen en fietsen.

7,6

Beoordeling door W Geurtsen uit Lelystad, op 16 juni 2017 (Stelletje)

Bedden waren goed en ruime kamer en badkamer. Fijn dat er een koelkast op de kamer was die je kon gebruiken. Heerlijk gegeten in het restaurant met het diner.

Beetje krappe douchecabine en erg laag toilet en toilet papier.

Tip! Aan de overkant kun je zo het bos in lopen met mooie wandel routes. Erg centraal liggend als je dagjes weg wilt.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 23 april 2017 (Gezin)

8,3

Beoordeling door R.J. van der Brugge uit Zaandam, op 3 april 2018 (Stelletje)

Ooit is het terrein vernieuwend opgezet, ruim en met veel voorzieningen. Nu maakt het een verouderde, enigszins verwaarloosde indruk.

Een verouderd terrein, de boven appartementen niet meer van deze tijd. De gebouwen tonen duidelijk achterstallig onderhoud (schilderwerk). Het diner was te duur, weliswaar (te) grote porties, maar soep geen delicatesse (te zout) en bijgerechten te mager. Bovendien storend dat voor elk "extra" (hoezo extra ?) ook extra betaald moet worden. De 4-sterren zijn wat ons betreft te hoog gegrepen.

Tip! Van te voren gekozen voor de locatie, dus deze heeft volledig beantwoord aan onze verwachtingen (wandelmogelijkheden, Hoge Veluwe, Loener Mark, e.a.).

6,6

Beoordeling door H Evers uit Middelburg, op 1 februari 2018 (Stelletje)

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 28 mei 2017 (Groep)

Prachtige locatie. Omgeving, heerlijk ontbijt.

Kamers en douche waren een beetje verouderd.

7,2