Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Beoordeling van Fletcher Resort-Hotel Amelander Kaap

Fletcher Resort-Hotel Amelander Kaap  

Algemeen - Omgeving Ameland

Hotel - Hollum

Fletcher Resort-Hotel Amelander Kaap ligt aan de westkust van het Waddeneiland Ameland, vlakbij het strand en het plaatsje Hollum. Ameland wordt door haar natuurschoon door vele het mooiste Waddeneiland genoemd.  Ameland is bereikbaar per boot die vanaf Holwerd vertrekt. Ontdek het 27 kilometer lange zandstrand en het uitgestrekt duingebied. Fletcher Resort-Hotel Amelander Kaap... meer info
vanaf 29 50 p.p.

Unieke deals ontvangen

79 beoordelingen 8.0

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

Krantaanbieding! 3 dagen Ameland incl. diner

2 nachten v.a. € 79,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Ameland

1 nacht v.a. € 29,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Ameland

2 nachten v.a. € 54,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Dit cijfer is een gemiddelde van onze eigen verzamelde beoordelingen en die van andere partijen

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door R Posthuma uit Bedum, op 10 januari 2019 (Gezin)

Leuk hotel, mooie ruime kamers.

Bij het diner eerste avond duurde erg lang voordat we iets te eten kregen. Vergeten om nog een drankje brengen, en de bijgerechten kregen we erg weinig. Eerste avond voor 4 personen een portie voor 1 persoon. Voor patat groenten. Vervelend als je direct ziet dat het veel te weinig is en dat je er om moet vragen. De 2 de avond was er andere bediening en liep het heel vlot.

Tip! Vlakbij strand. Mooie fietspaden door de duinen.

7,8

Beoordeling door AJ Den Besten uit Woerden, op 27 december 2018 (Gezin)

8

Beoordeling door Anoniem, op 4 december 2018 (Individueel)

Mooi eiland en goede ligging.

Geen mooi uitzicht.

6,8

Beoordeling door A.W. Demmers uit Diepenveen, op 29 november 2018 (Gezin)

De omgeving.

Tip! We waren er met de kunstmaand.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 27 november 2018 (Gezin)

Goed verzorgd hotel.

8

Beoordeling door Anoniem, op 30 juni 2018 (Stelletje)

Zeer ruime kamer. Prima ontbijt.

Tip! Mooi gebied voor wandelingen en fietstochten. Lekker gegeten in het dorp.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 10 april 2018 (Stelletje)

Zeer goed, vriendelijk personeel, voortreffelijke maaltijden en een goede Comfort kamer.

9,4

Beoordeling door TON Nagelkerken uit Hellevoetsluis, op 23 maart 2018 (Gezin)

8

Beoordeling door Anoniem, op 27 april 2018 (Stelletje)

Mooie grote kamer!

Per persoon 1 badhanddoek voor alles! Liever 3 kleinere dan 1 grote, mocht je twee keer willen douchen.

Tip! Heerlijk dicht bij strand, bos en vuurtoren, maar ook bij een plaatsje alles te belopen!

7,6

Beoordeling door R Vellema uit Driezum, op 27 december 2018 (Stelletje)

Gezellige gemeenschappelijke ruimte. De locatie.

Geen fijne kussens. Douchegordijn niet handig bij het bad. Een paar mindere details hier en daar. Bijvoorbeeld bovengenoemde en schilderwerk.

Tip! Ameland is een prachtig eiland om te bezoeken buiten het hoogseizoen. Dan kun je echt genieten van het eiland.

7,4

Beoordeling door HR Tooi uit Belt schutsloot, op 22 februari 2018 (Gezin)

7,4

Beoordeling door R van den Berg uit Westzaan, op 17 januari 2018 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door W. Westenberg uit Wierden, op 13 januari 2018 (Stelletje)

Rust en lekker eten.

Tip! Prettig dicht bij het strand en het maritiem museum.

9

Beoordeling door Anoniem, op 4 april 2018 (Groep)

Prima weekend gehad, alles is goed gegaan. Behalve dat we wel erg lang moesten wachten om naar de kamer te mogen, pas rond 17.00 uur. Dat vinden we vervelend, mevrouw zei rond 15.00 uur. Dat was een minpuntje, de rest is prima!

Tip! Ameland is zeker een aanrader voor rust, ruimte en heerlijk eindeloos fietsen en wandelen. Lekker kunnen relaxen, eten en drinken. We hebben genoten van het heerlijke eiland Ameland, we komen zeker weer terug.

8

Beoordeling door WJM Wieland uit zevenaar, op 11 december 2017 (Gezin)

Het hotel was perfect en het personeel was heel behulpzaam en vriendelijk. We hebben die periode slecht weer gehad maar dat kon de pret niet drukken.

Tip! De omgeving is landelijk en lekker rustig en de mensen heel vriendelijk en behulpzaam. Bezocht hebben we natuurlijk het strand de vuurtoren en de heerlijke eethuisjes.

9,5

Beoordeling door HAM Span uit Doetinchem, op 8 december 2017 (Stelletje)

Een mooie omgeving. Ruime en schone kamers. Vriendelijk personeel en een prima restaurant.

Tip! Strand, duinen, en de vuurtoren.

8

Beoordeling door A. Hilberink uit Deventer, op 15 november 2017 (Stelletje)

Gastvrijheid was prima.

8

Beoordeling door R ter Wee uit Ruinen, op 24 januari 2018 (Stelletje)

Prettig personeel, je kon je heerlijk terugtrekken in de lounge, zonder te worden gestoord. Kamer en badkamer prima en schoon. Goede informatie over de omgeving en leuke wandelingen vanaf het hotel. Top!

Tip! Molen van Hollum, leuke uitleg, fijne producten. De winkel in Hollum van "tante An" en restaurantje, heerlijke producten, rustig en aandacht voor de mensen. Galerieën in Nes. VVV geeft goede info, bij de VVV in zit een leuke galerie. Prachtig strand met strandpaviljoen waar je lekker kunt lunchen aan de noordkant van Buren. Ook de moeite waard daar een strandwandeling maken! Jammer dat de kerken niet toegankelijk zijn, in het buitenland is het overal!

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 13 december 2018 (Stelletje)

Het heerlijk verwarmde zwembad.

Er was geen overdekte fietsenstalling. Wij hebben vrij dure fietsen die dus in de regen hebben gestaan gedurende de avond en nacht.

7

Beoordeling door Anoniem, op 15 november 2017 (Stelletje)

Het restaurant is de topper van het hotel.

We hadden een hotelkamer geboekt en kregen een appartement, Dat is op zich natuurlijk prima, maar het appartement had een inpandige slaapkamer, de ramen in de woonkamer konden niet open omdat het schuifdeuren waren. De ventilatie was echter voldoende.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 14 november 2017 (Gezin)

De locatie is prachtig, het personeel is vriendelijk, het driegangenmenu was uitstekend.

Beetje slappe matrassen, lag niet echt lekker.

Tip! Wij waren er voor de kunstmaand van november, dat is echt een aanrader! Het strand is ook vlakbij, en Hollum is een aardig dorp.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 4 november 2017 (Stelletje)

Het diner.

7

Beoordeling door Anoniem, op 2 november 2017 (Stelletje)

Het ligbad vond ik super, omdat het zwembad drukbezocht was. Lekker veel kinderen in het hotel, gezellig. Zeker voor herhaling vatbaar!

Tip! Alles was dicht op zondag, maar de Vuurtoren was open, super, en ook het museum is heel leuk!

7,5

Beoordeling door J Akkerman uit Amsterdam, op 30 maart 2018 (Gezin)

De rust.

Open haard op gas.

Tip! Je kunt er heerlijk fietsen.

8

Beoordeling door J.H Morsman uit Markelo, op 2 november 2017 (Gezin)

De centrale ligging en de mooie natuur rondom het hotel. Er zijn geen minpunten, behalve dan de fietsstalling. Deze was te krap, zodat fietsen in de regen kwamen te staan. Een binnenstalling die afgesloten kan worden is wel gewenst. Vooral voor E-bikes.

Tip! Ameland is in al zijn facetten prachtig.

8,4

Beoordeling door AE Everts uit Zwanenburg, op 29 oktober 2017 (Stelletje)

Hotel bij erg leuk dorpje.Dicht bij prachtig strand. Ontspannen sfeer in hotel.Ruime kamer.

Glutenvrij ontbijt was net een 6 waard. Inkoop van glutenvrij brood was fout gegaan. Uit nood was brood bij de supermarkt gehaald. Was erg droog en smaakloos.

8,2

Beoordeling door P.A. Visser uit huizen, op 29 oktober 2017 (Stelletje)

De lokatie was prima. Het ontbijt was goed. De kamer was schoon. Vriendelijk personeel.

Het hotel was oubollig en behoorlijk versleten. Er leek sinds de bouw weinig tot geen onderhoud gepleegd. Zo warende gordijnen verteerd en gerafeld en het chroom volledig van de kranen gesleten. Een plastic douchegordijn.

6,2

Beoordeling door Anoniem, op 6 november 2017 (Stelletje)

Wij vonden het een heerlijk verblijf en zeker verrast dat wij een appartement kregen. Het was heerlijk.

Tip! Ameland vonden wij een erg leuk eiland. Gezellige plaatsen, nobeltje geproefd, heerlijk gefietst. En in Hallum de demonstratie gezien van de reddingsbrigade boot met de paarden. Erg leuk.

7,8

Beoordeling door AJM Galgenbeld uit Nijverdal, op 30 oktober 2017 (Gezin)

We hebben heerlijk drie gangen menu gehad. Mogelijkheid om te zwemmen.

Dat er geen fietsenhok aanwezig was.

Tip! Als het mooi weer is kun je je wel vermaken in het duingebied en aan zee.

8

Beoordeling door Anoniem, op 28 oktober 2017 (Stelletje)

Mooi fietseiland met charmante dorpjes. Amelander kaap ligt prachtig, dichtbij vuurtoren en strand.

Het diner in het hotel vonden wij niet zo.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 21 februari 2018 (Stelletje)

Locatie dichtbij centrum, strand en mooie wandelroutes.

Op barrekening zijn drankjes van andere mensen genoteerd. Helaas hebben wij de drank niet de betreffende avond afgetekend.

Tip! Prachtige omgeving om te fietsen en te wandelen.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 13 juli 2017 (Gezin)

Goede locatie.

Ontbijt was matig, geen airco op kamers.

7,2

Beoordeling door A.J.C. Hana- van Bruggen uit Tuitjenhorn, op 11 maart 2017 (Gezin)

De rust en toegewijde zorg van het personeel was echt uitmuntend. Het hotel had een leuk speelplekje voor de kinderen, een fijn zwembad, alles was prima. We hadden iets laten liggen in de kamer en dat is meteen opgestuurd, geweldig.

Tip! Het regende maar de bakker in Hollum had een prima lunch.

9,7

Beoordeling door A.M. Kooijman-Schoonhein uit Maarssen, op 8 februari 2017 (Groep)

Gezellig hotel. Goed bereikbaar.

8

Beoordeling door Anoniem, op 29 oktober 2017 (Gezin)

Ons arrangement was inclusief 2 maal een 3-gangen diner. Dit was perfect, echt genieten. Ook het personeel van het restaurant was zeer vriendelijk en voorkomend.

De hoekkamer was fijn ruim, maar zeer ongezellig, met uitzicht aan beide zijden op een plat dak. Voor het grootste raam hing geen vitrage terwijl er wel een rail voor was. Van de overgordijnen hing een stuk los omdat de haakjes stuk waren. Na een opmerking hierover hingen de overgordijnen de volgende dag weer netjes. Echter, de vitrage is er niet gekomen en heb er ook niets meer over gehoord. Niet echt 4 sterren waardig. Het hotel is ook wel aan een update toe.

Tip! Het hotel ligt op een steenworp afstand van een golfbaan, dus voor golfliefhebbers echt ideaal. Een heerlijk fiets eiland. Zo bij het strand en de duinen. Ook leuke winkeltjes en gezellige terrassen. Kortom een echte aanrader.

6,8

Beoordeling door J.W Verlaan uit Zoetermeer, op 12 januari 2017 (Stelletje)

De sfeer van het hotel, personeel en vriendelijk. Het ontbijt was perfect.

Tip! Ameland is bij uitstek een vakantiebestemming waar je bewust voor kiest.

8,2

Beoordeling door J. Meijer uit Groningen, op 30 november 2016 (Stelletje)

Hartelijk ontvangst, mooie ruime kamer, rustig gelegen en een prima ontbijt.

Tip! In november is het kunstmaand op Ameland. Op 100 locaties was kunst te zien, zowel binnen als buiten. Genieten.

8,8

Beoordeling door J van der J van der Werff uit BORGER, op 28 november 2016 (Stelletje)

Boven verwachting.

Fietsenstalling zou overdekt moeten zijn (in naseizoen belangrijk!)

Tip! Ligging prima.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 19 november 2016 (Stelletje)

Ruime kamer, vriendelijk personeel en een goed restaurant.

Slechte staat van vloerbedekking, achterstallig onderhoud en zeer karige handdoeken en zeep in de badkamer.

Tip! Leuk dorp (Hollum) en mooie vuurtoren.

7,4

Beoordeling door W.A. de Roos uit Bleiswijk, op 7 januari 2017 (Stelletje)

Het heerlijke eten, een goed bed, vriendelijk personeel, netjes en schoon.

Tweede nacht stond de buitendeur te klapperen door de storm (nooddeur tweede verdieping) Daardoor hebben we slecht geslapen. De badkamer is verouderd.

Tip! Lekker uitwaaien op het strand.

9

Beoordeling door Anoniem, op 21 november 2016 (Stelletje)

Ligging hotel en de gastvrijheid.

Het geheel wat gedateerd.

Tip! November Kunstmaand.

7,4

Beoordeling door KLAAS Bijleveld uit ZEEWOLDE, op 21 december 2016 (Gezin)

Rustig, we hebben genoten en vriendelijk personeel.

Tip! Fantastisch.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 18 november 2016 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door W. Pitlo uit Hoogeveen, op 15 november 2016 (Gezin)

Een goed ontvangst.

Tip! Ameland is altijd de moeite waard en nu helemaal met de kunstmaand.

7,6

Beoordeling door I van der Hoeven uit Finsterwolde, op 5 november 2016 (Groep)

Warm ontvangst, lichte ruime kamer met uitzicht op de vuurtoren en lekker eten.

8,2

Beoordeling door M Van der Werff uit Amsterdam, op 4 augustus 2017 (Gezin)

Dat de hond mee mocht.

Het douchegordijn.

7,8

Beoordeling door D.J. Overvoorde uit Oosterhout, op 21 oktober 2016 (Stelletje)

Kamer met vlekken in de vloerbedekking, schimmel in de douche en badkamermuren, ook de gangen/trappen vertonen versleten vloerbedekking met vlekken. Voor een 4 sterren hotel geen goede reclame. Jammer want de locatie is de moeite waard.

Tip! Het strand is een bezienswaardigheid schoon, breed en lang!

7

Beoordeling door J.A. Otten uit Borculo, op 14 juli 2017 (Stelletje)

de douche in het bad, vooral voor ouderen is dit zeer onhandig.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 20 oktober 2016 (Stelletje)

Goede locatie, hotel met veel faciliteiten (tennisbaan, squashbaan, sauna) waar wel apart voor betaald moet worden.

8

Beoordeling door Anoniem, op 19 oktober 2016 (Gezin)

10

Beoordeling door MIK Mik Lansing uit Nunspeet, op 9 oktober 2016 (Stelletje)

Er even uit zijn.

Tip! The sunshine beachclub is met de ondergaande zon een aanrader.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 16 oktober 2016 (Gezin)

Het diner was fenomenaal!

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 17 oktober 2016 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 6 oktober 2016 (Stelletje)

Sfeer, service.

Tip! Prachtig eiland, mooie fietsroutes en sfeervolle dorpen.

8,2

Beoordeling door A.G.M. Viegers uit Veghel, op 6 oktober 2016 (Gezin)

8,2

Beoordeling door DHW van Zadelhoff uit Ruurlo, op 3 oktober 2016 (Stelletje)

Aardig, overzichtelijk, goede ligging, prima verbindingen met de bus.

Tip! Prachtige omgeving pak de fiets en geniet!

10

Beoordeling door A.A. Puts uit Oisterwijk, op 2 oktober 2016 (Stelletje)

Hartelijke, vriendelijke ontvangst. Personeel erg behulpzaam en attent. Ontbijt en diner uit de kunst, kan niet beter! Schone, frisse kamer en badkamer. We hebben genoten!

Tip! Prachtige omgeving; zee, strand, duinen, leuke, gezellige plaatsjes met volop winkeltjes, terrasjes en eetgelegenheden. Aanrader!: zeehonden spotten met de zeehondenboot en huifkartocht!

9,6

Beoordeling door Anoniem, op 1 juli 2016 (Gezin)

Goede locatie voor wandelingen en dicht bij leuk dorp Holllum waar alles was te krijgen

Tip! Genoten van omgeving. Verrassende plekjes in de duinen.

7,6

Beoordeling door G Marree uit westerbork, op 12 juni 2015 (Groep)

Goede ligging en erg goed ontbijt. Lekker avondzon op het balkon. Heerlijke kamer, genieten maar!

Tip! Goede ligging, je kunt alle kanten op fietsen. Leuke terrasjes.

7,7

Beoordeling door E. Snaphaan uit Boxtel, op 23 november 2016 (Stelletje)

Het personeel was vriendelijk. Het eten was goed en het was schoon.

Inrichting is zeer gedateerd en moet echt vernieuwd worden. Met name de trap en de gang in het hotel.

7

Beoordeling door G Wijma uit Oudega, op 1 maart 2016 (Stelletje)

Vriendelijke sfeer & houding personeel.

Onze kamer bleek net onder een unit op het dak te liggen. Dit gaf een voortdurend gebrom, heeft mij overigens niet uit de slaap gehouden. Maar alles wat moet werken werkt. Met het oog op de prijs van de kamer vind ik dit geen punt om moeilijk over te doen.

6,8

Beoordeling door PMM Van Binsbergen uit Haarlem, op 3 oktober 2016 (Gezin)

Een fijne grote kamer, vriendelijk personeel en een uitstekend diner. Het zwembad was ook fijn met ruime openingstijden. We hebben genoten en zullen dit hotel aanbevelen.

Eigenlijk niet echt iets wat tegenviel, de stoffering van het hotel is duidelijk gedateerd maar dat was niet echt storend.

7,8

Beoordeling door PJAP Verschoor uit MEERKERK, op 4 oktober 2016 (Stelletje)

Het prachtige weer.

Aan de buitenkant vies en slecht onderhouden. Geen EHBO hulp. Ik heb moeilijk moeten doen om een pleister te krijgen na een val met de fiets.

Tip! Leuk die konijntjes in de tuin en een prachtig eiland om te fietsen.

7,2

Beoordeling door M H E M h e Zeegers uit AMSTERDAM, op 4 oktober 2016 (Stelletje)

Zwembad was fijn. En Ameland was een ontdekking met de leuke authentieke dorpjes.

Het hotel heeft wel een opfrisser nodig, al die vlekken in het tapijt.

7,8

Beoordeling door LPM Lamee uit Nijmegen, op 11 oktober 2016 (Stelletje)

Bij mooi weer een goed begin van een leuke fietstocht. Neem het schelpenpad en ga bij Nes een beetje snuffelen en een lekkere lunch gebruiken. Van hieruit is heel goed via Buren naar de Oerd te fietesen. En dan via een andere route weer terug naar Hollum. Een prachtige daginvulling. Er zijn verschillende routes te maken. Ook een dag golfen is zeer de moeite waard. Bij mooi weer 's avonds een mooie wandeling maken en ook nog bij zonsondergang mooie foto's maken en/of bij terugkomst vanuit de duinen bij volle maan foto's maken van vuurtoren en volle maan.

Stalling eigen fiets.

Tip! De vuurtoren in en naar boven en bij helder weer genieten van een prachtige omgeving.

9

Beoordeling door W. Staudt uit Maartensdijk, op 7 oktober 2016 (Individueel)

De huislijkheid en de buitengewone vriendelijkheid ook voor mij als alleenstaande. Bravo voor het personeel in het algemeen!

Ik miste bordjes voor route naar het dorp.

Tip! De mooie en afwisselde omgeving maakte de wandeling door de duinen en langs het strand tot een avontuur.

9

Beoordeling door D.A. Barents uit Den Haag, op 4 oktober 2016 (Stelletje)

Mooie rustige natuurlijk ligging en gratis parkeren. Leuk, die konijnen als vaste gasten.

Geen airco. Lange wachttijden bij diners met het excuus, dat er te weinig bediening was in deze onverwachte nazomer.

Tip! Ameland totaal is een heerlijke ervaring. Voor elk wat wils.

8,4

Beoordeling door J.T. Van Est uit Diever, op 10 oktober 2016 (Gezin)

Hulpvaardig personeel.

Rumoer in de gangen.

Tip! Fijn strand.

7,6

Beoordeling door G.J Wissink uit Holten, op 26 oktober 2016 (Stelletje)

Gastvrij verblijf gehad.

Tip! Strand en de duinen en winkelbestand in dorpen.

8

Beoordeling door M Koot uit Huissen, op 17 november 2016 (Gezin)

Rustige kamer met een uitgebreid ontbijt.

Hotel gedateerd. Vooral de vloerbedekking in de hal en de gangen is slecht en kapot. Stoelbekleding in het restaurant smoezelig met veel vlekken.

Tip! Robbentocht en bezoek aan schelpeneiland geweldig om te doen. Keurig verzorgd met een heel vriendelijke bemanning. Zeer de moeite waard.

7,3

Beoordeling door G Wormeester uit Heerde, op 22 oktober 2016 (Stelletje)

Diner uitstekend.

Kamer sober. Vloerbedekking nodigt niet uit.

Tip! Ameland hoeft geen verdere uitleg, prachtig eiland.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 20 oktober 2016 (Gezin)

Goed ontbijt, prima kamer. Prima diner, erg lekker

Het roken bij de ingang van gasten! Is gewoon smerig. En zou je als hotel daar niet willen! Beetje gehorige bovenburen ivm laminaat/parket.

Tip! Prima pizzeria Il Vulcano in Hollum. Leuke activiteiten bij de molen in Hollum.

8