Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Beoordeling van Charme hotel Oranjeoord

Charme hotel Oranjeoord  

Charme hotel Oranjeoord

Hotel - Hoog Soeren

Hotel Oranjeoord is gelegen op de Veluwe in het dorpje Hoog Soeren. Tussen de prachtige natuur in het midden van de bossen en toch op slechts enkele kilometers van Apeldoorn. De auto parkeer je gemakkelijk bij het hotel, dit is tevens gratis.  Hotel Oranjeoord heeft 29 comfortabele kamers die modern zijn ingericht. Alle benodigde faciliteiten zijn aanwezig zoals: radio, televisie,... meer info
vanaf 69 00 p.p.

Unieke deals ontvangen

59 beoordelingen 7.8

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

Exclusief! 4 dagen Veluwe

3 nachten v.a. € 89,45 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 3,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Exclusief! 3 dagen Hoog Soeren incl. gerechtjes

2 nachten v.a. € 69,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 3,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Hoog- Soeren Charme kamer

2 nachten v.a. € 79,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 3,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door A Talma uit BUITENPOST, op 27 november 2018 (Groep)

Fraaie locatie.

Moesten bij verlaten van de kamer steeds de sleutel opnieuw laten activeren als we terug kwamen.

Tip! Prachtig dicht bij stad en bos natuurgebied. In Hoog Soeren bij een hotel heerlijk wildbuffet gegeten. Heerlijk.

8

Beoordeling door Anoniem, op 21 november 2018 (Stelletje)

7

Beoordeling door Anoniem, op 23 juli 2018 (Stelletje)

Omgeving.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 19 november 2017 (Stelletje)

Voor een paar dagen er tussen uit, leuk om te doen. Stad is in de buurt, maar vooral de omgeving is mooi. Fietsen of wandelen kan hier uitstekend.

In de buurt is niets, als je wilt dineren ben je bijna gebonden aan het hotel, waar de prijzen voor het eten en drinken aan de hoge kant zijn.

Tip! Erg mooie omgeving om te fietsen.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 26 oktober 2017 (Stelletje)

Een mooie, wat ouderwetse kamer, erg ruim. Een prachtige omgeving.

s' Nachts geplaagd door de muggen. Onze keuze uit het menu van de "brasserie" van van een povere kwaliteit, vooral de kwantiteit! Helaas waren de stoelen zowel in de brasserie als in het restaurant niet voorzien van vilt onder de poten, bij het onvermijdelijke schuiven een herhaald zeer onaangenaam geluid gemakkelijk te ondervangen.

Tip! Hebben erg genoten van de grote hoeveelheid paddenstoelen in bos en hei, de vele soorten en kleuren, kennelijk is 2017 een goed jaar voor paddo's.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 21 oktober 2017 (Stelletje)

Leuk hotel, mooie omgeving.

Tip! Mooie omgeving om te fietsen en te wandelen.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 6 augustus 2018 (Gezin)

Kamer groot genoeg en ontbijt was prima.

Geen raam om naar buiten te kijken. Moest op het bed klimmen om het raam te openen. Het zat veel te hoog.

6,2

Beoordeling door J.L. Zwart uit BUNNIK, op 24 oktober 2018 (Stelletje)

De sfeer en de behulpzaamheid van het personeel.

Het brandalarm op zondag ochtend, brandweer was er overigens zeer snel, top!

Tip! Mooie wandel omgeving bossen en heide.

8,2

Beoordeling door F Huitema uit Groningen, op 30 september 2017 (Gezin)

Leuke ambiance en goed verzorgd.

Kamers mogen iets meer aandacht.

Tip! Apeldoorn is leuk en kan worden ingezet.

8,2

Beoordeling door H. van der Veen uit Delft, op 19 mei 2018 (Stelletje)

De sfeer en ontbijtruimte. Uitstekende hulp en service van de receptiemedewerkers, bij het oplossen van een probleem. Probleem serieus genomen (de eerste nacht in kamer 9 hadden we geluid van een ventilator heel de nacht, maar dit is dus opgelost door verhuizing naar kamer 19). Ook ander personeel maakte een prima indruk, o.a. de gastvrouw in de ontbijtzaal.

8,6

Beoordeling door A.W.A.M. Verkleij uit boskoop, op 31 augustus 2017 (Gezin)

Pprachtige omgeving.

Tip! Heerlijk fietsomgeving. Leuk plaatsje met leuke restaurantjes.

8,4

Beoordeling door A M Leerkotte uit Enschede, op 18 augustus 2017 (Stelletje)

De omgeving.

De hotelkamer, een kale niets zeggende kamer.

Tip! De omgeving is prachtig en hebben heerlijk gefietst.

7

Beoordeling door G.R. Sweers uit Emmen, op 26 oktober 2018 (Stelletje)

De ligging was prachtig.

De kamer. We sliepem op de zolderkamer met alleen 2 dakramen. We moesten van de eerste etage met nog een extra trap naar boven.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 14 augustus 2017 (Stelletje)

Erg gedateerd hotel. Bedden werden niet automatisch opgemaakt noch handdoeken verschoond!

Tip! Schitterende bosrijke omgeving.

7

Beoordeling door Anoniem, op 21 juli 2017 (Groep)

Alles was niks op aan te merken.

Tip! Fijne omgeving om te fietsen. Je kunt er alle kanten op je zit overal zo dicht bij Bv. Apenheul. Juliana toren Kröller Muller museum,

7,8

Beoordeling door MARJON Noortman uit Aldeboarn, op 24 juli 2017 (Stelletje)

Prachtige locatie, heerlijk gefietst, goed ontbijt. Super!

7,4

Beoordeling door MC Ouwerkerk uit Noordeloos, op 6 juli 2017 (Stelletje)

Mooie schone kamer met groot balkon op een prachtige rustige locatie.

Tip! Wij hebben heerlijk gewandeld zaterdag rondom Hoog Soeren zondag een lange wandeling (24km) bij Loenen en maandag onze vertrekdag een wandeling in Paleispark het Loo ook een aanrader er zijn wandelingen uitgezet variërend van 2 tot 13.5 km.

10

Beoordeling door T Vanthoor uit Zaltbommel, op 2 juli 2017 (Stelletje)

De ligging van het hotel en de omgeving.

Kamer 9, heel lawaaierig, 's nachts, door ventilatie systeem. Kamer 41 , benauwd, een raam kon niet open, geen uitzicht naar buiten, raam boven het bad, ook moeilijk te openen, door in het bad te stappen. Ben je klein en moeilijk ter been lukt dit niet.

Tip! Mooie omgeving om te wandelen en fietsen. Bezoek het Loo , zeer de moeite waard en het dorpje Hoog Soeren.

7,4

Beoordeling door HHJ Boelmans uit Etten-Leur, op 9 april 2017 (Stelletje)

De omgeving is erg mooi voor natuurliefhebbers. Het ligt rustig met voldoende parkeergelegenheid. Met een kamer op het zuiden, heerlijk van de zon genoten.

Het gebouw is een beetje gedateerd evenals de inrichting maar daar hadden we niet echt last van. Avondeten was beperkt zowel in keuze als in hoeveelheid. In de zeer directe omgeving is niet veel te doen; zeker niet met kleine kinderen.

Tip! Je fietst/loopt zo het bos in dat erg mooi en rustig is. Fietsroutes te verkrijgen in het hotel. Voor uitgaan moet je naar Apeldoorn en omgeving.

7,6

Beoordeling door P.C.C. van Diepen uit Weert, op 9 maart 2017 (Gezin)

Een mooie gezellige plek met super leuke kamers en super personeel.

Het avondeten viel tegen. De kabeljauwfilet die ik had, was niet goed doorbakken. Ik had daar wat van moeten zeggen, maar heb dat niet gedaan.

Tip! Het hotel ligt in een mooie bosrijke omgeving. Er is een lekker pannekoekenrestaurant in de buurt.

9,7

Beoordeling door Anoniem, op 6 maart 2017 (Groep)

De locatie van het hotel en de sfeer in het hotel waren prima.

De hotelkamer was vrij klein. Het tijk van de boksring was gehavend, dit gaf een wat armoedige indruk. Ook de gang er naar toe leed een beetje rommelig. De muur was beschadigd door karren. De menukaart in het restaurant en in de brasserie vonden wij beiden aan de prijzige kant. Dit vonden wij in tegenstelling tot de kamers en het aantal sterren van het hotel niet echt overeenstemmen met elkaar.

Tip! Paleis het Loo, Zutphen waren leuk. Wandelen hadden we graag gedaan maar het was te nat op de paden en te slecht weer hiervoor.

8,2

Beoordeling door INGRID Ingrid rompa uit TERHEIJDEN, op 10 november 2016 (Stelletje)

De Veluwe! op zijn mooist deze week!

We zijn hier ooit eerder geweest en we hebben de indruk dat het hotel aan de buitenkant wat verwaarloosd is. Bovendien hadden we wel een erg kleine kamer (kamer 31) en we zijn er van uitgegaan dat we eenzelfde kamer zouden hebben, dus dat viel een beetje tegen.

Tip! Aanrader: museum CODA in Apeldoorn. De Veluwe en De Veluwse Bron.

6,4

Beoordeling door L.A. van Meteren uit Hardinxveld, op 30 juli 2016 (Groep)

Het romantische hotel en de omgeving.

Die 5 voor de kamer kan ik wel even nuanceren, we waren er toen het erg heet was en dan geen airco, vreselijk!

Tip! De Veluwe is prachtig, je kunt er goed fietsen in een mooie omgeving. Ook zijn er leuke stadjes en steden in de buurt, als je daar van houdt.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 12 juli 2016 (Gezin)

Alles was goed geregeld.

We hadden geen balkon.

Tip! Het was een fijne regio om te fietsen.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 14 juli 2016 (Stelletje)

De sfeer is gezellig en met mooi weer heerlijk terras de badkamer is goed, maar de kamer op zich klein, het balkon op de kamer was niet zo schoon.

Een min puntje de kamer met open doen is voor oudere mensen te moeilijk om open te doen die veer die op de deur zit is te sterk.

Tip! Om te fietsen is het schitterend, wij houden echt van de natuur over de hei is het geweldig.

8,2

Beoordeling door SHC Van den Hurk uit Eindhoven, op 29 juni 2016 (Stelletje)

De ligging van het hotel. En het balkon met openslaande deuren heerlijk. Vriendelijk personeel. Goede service.

Veel dingen zijn versleten en veel achterstallig onderhoud. Voor oudere gasten is een douche in het bad niet fijn. Kan nog wel eens gevaarlijk zijn in verband met gladheid. Balkon was fijn maar ziet er versleten uit ook het tafeltje. Ik vind het een beetje we willen wel maar kunnen niet. Het staat in schril contrast met de deftige charme eetkamer. Beneden alles netjes, boven valt het een beetje tegen. Jammer! Maar wij waren tevreden. We zullen graag nog eens terug komen.

Tip! Zandsculpturen, de omgeving waar de de dikste eik van Nederland staat. De omgeving bij het hotel. Allemaal de moeite waard.

7,6

Beoordeling door F van de Par uit Den Haag, op 26 juni 2016 (Stelletje)

Zo in de bossen.

Fietsenstalling stond vol met huurfietsen dus geen plaats voor eigen fietsen.

Tip! Bossen en heide, Apenheul en Apeldoorn in de directe omgeving.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 23 juni 2016 (Gezin)

De omgeving van het hotel.

Slechte kamer, twee schuine zijden, dus je kon nauwelijks rechtop lopen. Geen E-Bikes direct te huur, (48 uur vooruit bestellen). Ontbijt buffet werd veel te laat aangevuld, beperkte keus.

Tip! Paleis 't Loo, Radio Kootwijk, bossen in de directe omgeving.

6,2

Beoordeling door E van Scherpenzeel uit bunnik, op 11 mei 2016 (Gezin)

Bijzonder goed restaurant, hele bijzondere gerechten en vriendelijk professioneel personeel.

De kamer lag naast het keuken dak en dit was door de diverse in(afzuiginstallatie's zeer gehorig.

Tip! Mooie fietsomgeving, bezoekerscentrum het Aardhuis is beslist de moeite waard voor een bezoek.

7

Beoordeling door J. Prins uit Borger, op 12 mei 2016 (Stelletje)

De lift was kapot, ik heb een kunstbeen, dus ik kon geen trap lopen. Ze hebben mij een kamer op de begane grond aan geboden en dat was in mijn ogen de mooiste kamer van het hotel. Wij hebben er genoten.

Voor het hotel lag allemaal grind, dat was moeilijk met een koffer of rollator door te komen. Op ons formulier stond 2 uur in de kamer en dat moest zijn 3 uur als antwoord kregen we te horen dat waren oude formulieren.

Tip! Wij waren net dat de GIRO er was dus genoeglijk druk. Markt in Putten leuk.

9

Beoordeling door LF Cobben uit Sittard, op 2 juni 2016 (Stelletje)

Centrale ligging ten opzichte van Kroondomein het Loo, een prachtig natuurgebied!

TV (niet meer van deze tijd) met een beperkt aantal analoge zenders!

Tip! Voor natuur-/rustliefhebbers een omgeving om van te smullen.

8

Beoordeling door Anoniem, op 14 juni 2016 (Stelletje)

6,6

Beoordeling door K.D. Stoer uit Meppel, op 11 juni 2016 (Stelletje)

6,7

Beoordeling door Anoniem, op 26 mei 2016 (Stelletje)

Mooie locatie, prima kamer, goed ontbijt.

In uw bevestiging stond dat we om 14.00 uur konden inchecken. Wij waren er om 14.30, maar konden pas om 15.00 uur in de kamer terecht. Het hotel zegt heel geschikt te zijn voor rustzoekers. Maar er was élke avond muziek in het restaurant tot rond 01.00 uur. Wel gedempt door de vloer, maar je hoort het toch.

7,8

Beoordeling door C.A. van C. van Nijnatten uit Hoogvliet, op 24 mei 2016 (Stelletje)

Heerlijk rustig en ontspannen sfeer.

Geen minder leuke dingen gevonden.

Tip! Prachtige omgeving. Beeldentuin in Garderen (zand sculpturen ) en leuke plaatsen in de buurt.

9,2

Beoordeling door J.F.C. van Jan van tol uit Krommenie, op 21 april 2016 (Stelletje)

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 1 april 2016 (Stelletje)

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 2 juli 2016 (Stelletje)

De locatie.

Het 5-gangen verrassingsdiner viel een beetje tegen. Hoofdgerecht (vlees) niet te snijden en aardappeltjes glazig. Het geheel duurde veel en veel te lang, bijna 4 uur!

Tip! Ontzettende mooie omgeving waardoor je schitterende fietstochten kon maken.

7,8

Beoordeling door F.J. Koedoot uit Schiedam, op 26 juli 2016 (Stelletje)

Prachtig gelegen.

Hoekkamer met puntdak midden door de kamer. Ik moest bukkend vanuit mijn bed door de kamer lopen naar de badkamer. Niet normaal!

Tip! Apeldoorn, Nunspeet, Harderwijk en de Hoge Veluwe, alles is dichtbij.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 21 maart 2016 (Stelletje)

Mooi fiets en wandelgebied. Vriendelijk personeel en ga zo maar door.

7,8

Beoordeling door V.C.R.J. Smets uit Dordrecht, op 14 maart 2016 (Stelletje)

Een zeer goed restaurant met zeer vriendelijk en gastvrij personeel. Wij hebben er 3 avonden gegeten en elke avond was het eten uitstekend. De derde avond stemde de kok het hoofdgerecht met ons af, om zo voor een maximale variatie te zorgen.

Tip! Leuke omgeving om te wandelen en te fietsen. Veel bezienswaardigheden in de buurt.

8

Beoordeling door G.A. Pater uit Zoetermeer, op 13 september 2016 (Stelletje)

Kamer met balkon en bad. De locatie is erg mooi.

Bij het ontbijt hadden ze alleen maar bosbessen jam. Dat vindt lang niet iedereen lekker. Ik zou pleiten voor minimaal aardbeien jam. En we houden erg van zoet bij het ontbijt. In die drie dagen werd op de kamer het stukje zeep niet vervangen en de plasticbekertjes ook niet. Dit waren voor ons toch wel de minpunten.

Tip! Het Aardhuis en het park de Hoge Veluwe. Het zien van de edelherten en het horen van het burlen.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 1 augustus 2015 (Stelletje)

Prijs kwaliteit prima.

Behalve de regen was alles prima.

Tip! Ondanks de regen genoeg keuze in de omgeving.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 24 juni 2015 (Stelletje)

Het was een apart hotel met allerlei gangetjes en trappen. Niet alledaags, maar dat had zijn charmes. op de kamer modern met een klassiek tintje,een stoel en een spiegel,waren helaas niet aanwezig.de badkamer was netjes en schoon,

De cursisten die er waren, dat gaf een rommelige indruk. De parkeerplaats was erg vol met moeite een plaatsje te krijgen, meestal gingen we nog een stukje rijden als we dan terugkwamen lukte het maar net. Verder ontbraken in de nette badkamer een wc-rolhouder en naast de wastafel iets voor je handdoek. Er zaten wel rare uitsteeksels op de benodigde plekken, misschien vergeten na de renovatie. Gemis van stoel en spiegel.

Tip! Mooie omgeving, direct grenzend aan het bos. Apeldoorn en andere steden in de omgeving voor de winkelaars. We zijn verder naar de zandsculpturen geweest en naar Dierenpark amersfoort. Wij komen zeker terug.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 25 mei 2015 (Stelletje)

Hotel is een prima uitvalsbasis voor wandelen en fietsen.

Op ons naamkaartje voor de kamer stond een doorgestreept kamernummer van een veel grotere kamer. Twijfel nu of de opwaardering naar een charmekamer wel heeft plaatsgevonden. In het hotel hangt nergens een vluchtplan, niet in de kamers en niet in de gang. Naar mijn mening is dit wel verplicht. Er liggen wandelroutes en (met name) fietsroutes in het hotel, maar deze zijn niet allemaal even duidelijk. Soms alleen een plattegrondje op een schaal die het niet duidelijker maakt.

Tip! Wandelroutes in de omgeving staan erg slecht aangegeven

7,5

Beoordeling door W.H.J. Heling uit Den Haag, op 9 juni 2015 (Stelletje)

De sfeer, omgeving!

Kreeg aanvankelijk een kamer toegewezen die nergens op leek! Zolderkamer met 2 bedden en een stoel. We gaven te kennen, dat zoiets ons niet aan stond. We vroegen om een andere kamer, maar kregen te horen dat ze "vol" waren. Na nogmaals ons ongenoegen geuit te hebben, kregen we te horen, dat men toch nog even zou kijken. Na even wachten, kwam men melden, dat er toch nog een andere kamer was. En...... dat was werkelijk een heel mooie!

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 18 mei 2015 (Stelletje)

Groot balkon, locatie, uitzicht, mooie omgeving.

Er was geen (overdekte) fietsenstalling voor onze fietsen. Hierdoor moesten wij 's avonds door een mul en zanderig stuk grond met moeite een plek tegen een boom uitzoeken. De openslaande deuren in onze kamer waren erg oud en het hout verrot.

Tip! Prachtige omgeving en een mooie rit naar Apeldoorn. Wel bergopwaarts terug!!!We hebben genoten van de fietstochten en wandelingen in de omgeving. En zelfs wilde zwijnen en herten gezien.

7,8

Beoordeling door W.F. Stout uit rozenburg, op 1 september 2016 (Stelletje)

De ligging en de omgeving.

Hotel moeilijk bereikbaar als je aangewezen bent op OV, flink eindje lopen!

Tip! Omgeving is mooi, veel bos en de heide is aan te lopen. Apeldoorn op loopafstand, 5km., dus via het bos goed aan te lopen. Als je van wandelen houdt is Oranjeoord een mooie locatie.

7

Beoordeling door JGP Waardijk uit Schoorl, op 19 mei 2015 (Stelletje)

We kregen onverwachts een upgrade naar misschien wel de beste kamer van het hotel: ruim, mooi uitzicht en een heerlijk bad!!

Tip! Prachtige omgeving om te wandelen, fietsen of ritjes te maken met de auto.

9,6

Beoordeling door Anoniem, op 19 mei 2015 (Stelletje)

de omgeving

geen vriendelijk personeel. We moesten heel lang wachten op onze bestellingen en er werd onvriendelijk gereageerd toen wij aangaven dat wij 1 uur wachten op de gratis bitterballen op de eerste dag van aankomst nogal lang vonden.

Tip! Prachtige omgeving om te wandelen

7

Beoordeling door Anoniem, op 19 mei 2015 (Stelletje)

De omgeving en de kamer in oude stijl.

Tip! Je kunt hier prachtige wandelingen maken in de kroon domeinen.

8,4

Beoordeling door J.V. Kop-Otterspoor uit Hoogvliet Rotterdam, op 30 augustus 2016 (Gezin)

Gezellig hotel aardig personeel .Heerlijk ontbijt. Mooie omgeving.

Enige opmerking is dat het hotel wel een opknapbeurt kan gebruiken, likje verf op de balkons en de trap. Maar ik blijf daardoor niet weg.

Tip! Heerlijke natuur, Apenheul, Paleis Het Loo, sauna Bussloo.

9,8

Beoordeling door E van Manen uit Sneek, op 28 september 2016 (Groep)

De omgeving was erg mooi. Mooie fiets- en wandelroutes. Gemoedelijke sfeer in het hotel.

Twee kamers waren 's nachts erg lawaaiig a.g.v. keukenventilatie of i.d.

Tip! Genoeg bezienswaardigheden zoals Zandsculpturen in Garderen.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 21 april 2016 (Stelletje)

Het hotel ligt centraal.

Weinig tv zenders, beetje gehorig.

Tip! Leuk pannenkoekenrestaurant in Hoog Soeren.

7,8

Beoordeling door J.P.G. van Rijsbergen uit Oudenbosch, op 29 september 2016 (Stelletje)

De locatie, ontbijt, goede douche en toilet.

De kamer was totaal ongeschikt voor 2 personen. Geen enkele opbergkast, totaal geen ruimte om ook maar iets op te bergen of fatsoenlijk te zitten.

6

Beoordeling door Anoniem, op 19 mei 2015 (Gezin)

De toeristenbelasting van 3 euro pp per dag vonden wij wel aan de hoge kant

6,3

Beoordeling door A. van Dijk uit Voorburg, op 6 mei 2017 (Stelletje)

De schitterende natuur en de rust in het hotel.

Beetje vervallen hotelkamer.

Tip! In het Aardhuis kun je voor 5 euro een wandeling met de boswachter maken. Erg leuk! Het nieuwe jachthuis heeft heerlijk eten. Ook in het hotel zelf kun je erg lekker dineren.

8

Beoordeling door F. Uittenbogaard uit Woerden, op 19 mei 2015 (Stelletje)

Erg aardige mevrouw, die het ontbijttafel verzorgde!

Het balkon, was niet zo schoon.

8

Beoordeling door Anoniem, op 18 oktober 2016 (Stelletje)

Naar volle tevredenheid hebben wij verbleven in Charme hotel Oranjeoord.

Minder leuk was dat enkele andere gasten in de nachtelijke uren (3:00 - 6:00 uur) niet door hadden hoeveel lawaai zij maakten met praten en deuren dichtslaan.

Tip! Charme hotel Oranjeoord ligt prachtig te midden van de fraaie Veluwe en op loopafstand van het dorpje Hoog Soeren met andere horecagelegenheden.

7,2