Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Beoordeling van Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier

Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier  

Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier- Aanzicht

Hotel - Huizen

Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier vind je in het plaatsje Huizen, provincie Noord-Holland. Het hotel heeft een fantastische locatie aan het Gooimeer en op een steenworp afstand van de Oude Haven. Ook de Gooise bossen liggen vlakbij! Ideaal voor de mooiste fietstochten en voor de waterliefhebbers. Kortom, dit hotel is de ideale uitvalsbasis voor een korte vakantie. Hotel-Restaurant Nautisch... meer info
vanaf 79 00 p.p.

Unieke deals ontvangen

22 beoordelingen 8.3

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

Krantaanbieding! 3 dagen Gooimeer incl. diner

2 nachten v.a. € 79,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Dit cijfer is een gemiddelde van onze eigen verzamelde beoordelingen en die van andere partijen

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door A Vandersmissen uit BERINGEN, op 14 september 2018 (Stelletje)

Alles, mooie locatie, grote douche en een goed bed. Lekker eten, vriendelijk en behulpzaam personeel!

Tip! We hebben het middeleeuwse kasteel Muiderslot bezocht. We hebben de beeldentocht in Huizen gefietst en we zijn naar het vestingstadje Naarden geweest, waar we een mooie wandeling hebben gemaakt.

9,6

Beoordeling door H.M. Eeren uit Groesbeek, op 29 juni 2018 (Stelletje)

8,6

Beoordeling door H.G.B. Keujer uit Losser, op 14 juni 2018 (Groep)

Prima locatie.

Tip! Mooie locatie bij het Gooimeer. Ideaal voor fietstochten!

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 31 mei 2018 (Stelletje)

Vriendelijk personeel, mooie kamer, goed eten, dus al met al een aanrader.

Tip! Fietsroutes, Naarden-vesting, Blaricum, de heide bij Hilversum.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 11 mei 2018 (Stelletje)

Goed hotel, goed ontbijt.

Tip! Mooie fiets omgeving: bos, hei, water, kastelen, forten.

8,4

Beoordeling door C.M.E. de Caluwè uit Groede, op 7 juni 2018 (Gezin)

Mooie omgeving.

Communicatie over kinderkorting was niet duidelijk.

Tip! Muiderslot was zeer de moeite. Naardenvesting prachtig en lekker restaurant. Blaricum, Tafelberg plus wandelomgeving was een succes.

8

Beoordeling door Anoniem, op 14 mei 2018 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door PETER EN M Boon uit Tuitjenhorn, op 12 mei 2018 (Stelletje)

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 29 april 2018 (Stelletje)

Fijne kamer. Prima verzorging. Vriendelijk personeel.

Tip! We misten een overdekte fietsenberging voor onze e-bikes bij het hotel.

9

Beoordeling door Anoniem, op 26 april 2018 (Stelletje)

Mooi gelegen voor diverse uitstapjes.

Kamer klein. Ventilator rumoerig.

Tip! Prima uitvalbasis voor Singer Museum Laren.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 22 maart 2018 (Stelletje)

Het is een super leuk hotel, dat meerdere gebouwen kent, en dus ook voor groepen geschikt is. Ziet er zeer uitnodigend uit en is geschikt voor alle leeftijden. Mindervaliden moeten echt nog wel in staat zijn om enigszins te kunnen lopen. Er zijn wat treden te overwinnen.

Een klein minpuntje, in onze kamer (125) zijn de matrassen ( bedden) niet best. Het matras is dusdanig versleten dat als je niet goed in de midden gaat liggen, je er aan de zijkant uitvalt. De vering is echt versleten. Dus nieuwe matrassen zou de kwaliteit van het hotel echt verhogen.

Tip! Met de auto de omgeving ontdekken is ook een aardige bezigheid.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 15 maart 2018 (Stelletje)

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 1 april 2018 (Gezin)

De locatie.

Tip! Het singer-songwriter musea, mooie omgeving.

8

Beoordeling door MJ Voorzee uit Waalwijk, op 30 april 2018 (Gezin)

Het uitzicht op het Gooimeer. Wel hoorde je continue een centrale airco, irritant, maar verder was alles prima.

Tip! Langs het Gooimeer is het prachtig fietsen.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 10 maart 2018 (Gezin)

Mooie, rustige omgeving.

Het slapen, we vonden de bedden niet echt geweldig.

Tip! Het Gooi is mooi, redelijk te fietsen, leuke musea etc.

7

Beoordeling door Anoniem, op 21 mei 2018 (Groep)

Prachtige omgeving.

We hadden geen glazen maar kartonnen bekertjes op de kamer. Een stuk behang hing los, dat had snel geplakt kunnen worden. De kamer was ook niet helemaal schoon. Relatief kleine badkamer t.o.v de rest van de ruimte.

Tip! We hebben een aantal fietsroutes gedaan in het Gooi. Mooie omgeving.

7,2

Beoordeling door H.G.J.M. Scheerder uit Didam, op 25 maart 2018 (Stelletje)

De kamer met het mooie uitzicht over het Gooimeer.

Een minpunt was dat onze nieuwe E-bikes buiten moesten blijven staan in de regen.

Tip! Mooie fietsroutes met knooppunten.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 30 maart 2018 (Gezin)

Het ontbijt.

Onze kamer. Erg basic.

Tip! Leuke plaatsen in omgeving.

7,2