Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten
Je bevindt je in:    > Zoweg.nl > Hotel Nederland > Hotel Joure > Haje Hotel Joure > Beoordelingen

Beoordeling van Haje Hotel Joure

Haje Hotel Joure  

Algemeen - Giethoorn

Hotel - Joure

Hajé Hotel Joure is de ideale uitvalsbasis om Friesland te verkennen. Dit pittoreske dorpje ligt temidden van de Friese meren. Omgeven door leuke waterrijke dorpen zoals Sneek, Heerenveen, Langweer en de Friese hoofdstand Leeuwarden. De natuurliefhebbers zullen zich hier ook vermaken.  Het mooie Giethoorn, ook wel 'Hollands Venetië' genoemd, ligt op 30 autominuten, waar... meer info
vanaf 53 00 p.p.

Unieke deals ontvangen

13 beoordelingen 7.9

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

3 dagen Giethoorn incl. rondvaart en diner

2 nachten v.a. € 87,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Exclusief! 3 dagen Friesland incl. diner

2 nachten v.a. € 77,25 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Joure

1 nacht v.a. € 53,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Giethoorn incl. rondvaart

1 nacht v.a. € 61,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door W.T.A. van der Pas uit Heesch, op 17 mei 2019 (Gezin)

Het was reuze gezellig, het personeel geweldig en de omgeving was goed. Het was weer geweldig we hebben genoten.

9,3

Beoordeling door A.B.M. Veenman uit Nijmegen, op 16 april 2019 (Gezin)

7,7

Beoordeling door Anoniem, op 30 juli 2018 (Groep)

Prima kamer, gezellig terras, heel aardig personeel. Er was niet op gerekend dat we een 3-pers kamer hadden, maar hierop werd wel meteen actie ondernomen. Er kwam een prima bed bij en alles werd meteen aangepast voor drie personen (handdoeken e.d.).

Tip! Het hotel ligt niet ver van Leeuwarden en de gezellige stadjes aan het IJsselmeer. O.a naar Harlingen en Hindelopen geweest. In Leeuwarden de Escher-tentoonstelling bezocht en in Workum naar het Jopie Huisman museum. Boottocht in Giethoorn gemaakt die bij het arrangement in zat. Een prima weekend gehad.

8,2

Beoordeling door WTB Huntink uit Ulft, op 11 augustus 2019 (Stelletje)

De stad.

De kamer.

Tip! Giethoorn en Joure zelf.

7,2

Beoordeling door E Gemser uit Opmeer, op 20 juni 2019 (Stelletje)

Gezellig hotel. goede kamers, schoon en vriendelijk personeel.

Het ontbijt was goed en verzorgd. Het diner vonden wij wat minder. De gerechten waren met de groenten te vet wat niet ten goede kwam aan de smaak. De bijgerechten (friet, aardappeltjes) waren ruim voldoende. Maar we komen zeker nog een keer terug.

Tip! Leuke binnenstad in Joure. Het Douwe Egberts museum(winkel) met het buiten museum was erg interessant en erg gezellig. De omgeving van Joure met de haven is erg leuk. We zijn naar Luttelgeest geweest, ongeveer 30km van Joure naar de orchideeën hoeve. Je kunt je daar zeker een paar uur vermaken. ook in de buurt ligt Giethoorn, een rondvaart gemaakt en erg genoten daar.

8,2

Beoordeling door H Peterse uit Krimpen aan den IJssel, op 20 juni 2019 (Gezin)

Gezellige eetzaal, een leuk terras en leuke accessoires te koop.

Beetje kleine kamers, maar alles was schoon en dat vind ik belangrijker

Tip! Giethoorn is een aanrader. Je kan ook met de auto naar Sneek, waar wij ook zijn geweest.

8,2

Beoordeling door RME Janssen uit Nijmegen, op 11 juni 2019 (Stelletje)

Het was gezellig lief personeel.

Kamer was klein maar wel schoon.

Tip! Leuke winkelstraat vlakbij. En de tosti's waren heerlijk in het hotel.

8

Beoordeling door G.J. Veldhoen uit Kampen, op 23 mei 2019 (Gezin)

Prima, alles geregeld en de hoffelijke houding van het personeel.

De kamers zijn niet al te groot.

Tip! Heerlijke fietsomgeving.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 4 april 2018 (Gezin)

Prima ontbijt.

Wifi was slecht.

Tip! Leuke stadjes: Joure, Sneek, Bolsward, Slooten.

7,4

Beoordeling door A.H De Heer uit Puttershoek, op 2 januari 2018 (Individueel)

7,4

Beoordeling door C M L Van Der Weegen uit Tilburg, op 17 oktober 2017 (Gezin)

Het goede weer en de centrale ligging alsmede de omgeving waarvoor we voor deze locatie gekozen hadden.

Tip! Wij genieten van wandelen hetgeen in Joure zelf al kon alsmede o.a. in Oudemirdum.

8,4

Beoordeling door R De jong uit Dirksland, op 1 oktober 2017 (Stelletje)

Heerlijk rustig ondanks langs een drukke rotonde en alles centraal om je heen.

Badkamer beetje beschimmeld.

Tip! Heerenveen, Joure, Leeuwarden, Giethoorn, Urk, Hoorn, Medemblik, Afsluitdijk, Bataviastad. Heerlijke daagjes weggeweest en ernaar toe en de terugreis deze plaatsen langsgegaan.

8

Beoordeling door Anoniem, op 24 juni 2017 (Gezin)

Het was maar voor een nacht en dat was goed.

De deur dranger op de kamer, je moet de deur vasthouden met het dichtdoen. Twee makkelijke stoelen op de kamer zou ook wel prettig zijn.

Tip! Giethoorn is leuk om het een keer te zien.

7,4