Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Beoordeling van Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein

Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein  

Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein

Hotel - Kerkrade

Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein ligt in Zuid Limburg, in het plaatsje Kerkrade, vlakbij de Duitse grens. Omgeven door mooie vergezichten. Hier verblijf je in een sfeervolle Herenboerderij, op steenworp afstand van Kasteel Erenstein. Een prachtig kasteel uit de 13de eeuw, inclusief slotgracht. In het hotel is ook een restaurant gevestigd. Bewonder de ouderwetse kroonluchters en... meer info
vanaf 52 50 p.p.

Unieke deals ontvangen

35 beoordelingen 8.0

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

2 dagen Zuid Limburg

1 nacht v.a. € 52,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Zuid Limburg

2 nachten v.a. € 105,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 2,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Dit cijfer is een gemiddelde van onze eigen verzamelde beoordelingen en die van andere partijen

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door N van Wolferen uit Gouda, op 26 april 2019 (Stelletje)

Prachtige locatie, ontbijt heerlijk, personeel aardig en een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Het diner in het kasteel duurde te lang. We moesten na het voorgerecht een uur wachten op het volgende gerecht. De kamer en gang waren wat stoffig.

Tip! We hebben prachtige foto's kunnen maken in botanische tuin en Gaia zoo.

8

Beoordeling door Anoniem, op 16 april 2019 (Stelletje)

Hoewel enigszins gedateerd, gaf dat juist toch ook wel enige charme. De kamer was ruim, schoon en had prima bedden. Prima ontbijt, in een stijlvolle serre. We hebben uitstekend gegeten in het kasteel, als deel van een arrangement.

Tip! Abdij Rolduc, Aken. Je kunt prachtig wandelen vanuit kasteel Schaloen, gelegen tussen Schin op Geul en Valkenburg. Een bezoek aan de begraafplaats in Margraten.

8,2

Beoordeling door VERA Mimpen uit Amersfoort, op 9 april 2019 (Stelletje)

Geweldig.

8,2

Beoordeling door M.H.C. van Loon uit Baarn, op 19 april 2019 (Stelletje)

De mooie en rustige locatie, aan de rand van de "Groene Long van Kerkrade". Dineren op een mooi kasteel. De kamers waren ruim en prima.

De gehorigheid in het hotel.

Tip! De fietsroutes die je via knooppunten kunt volgen. De mooie abdij in Kerkrade, welke je kunt bezichtigen en waar je wat kunt eten of iets kunt drinken. Kasteel Hoensbroek wat een bezoekje de moeite waard is.

8

Beoordeling door Anoniem, op 5 april 2019 (Gezin)

Mooie locatie. Heerlijk diner in Kasteel Erenstein.

Tip! Abdij Rolduc in Kerkrade is de moeite waard om te bezichtigen. Je kunt in de omgeving heerlijk wandelen.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 8 maart 2019 (Stelletje)

Mooie omgeving en verrassend om in het bijbehorende kasteel te dineren.

De kamers zijn wat gedateerd.

Tip! Maak een mooie wandeling en bezoek de mooie Abdij Rolduc en drink daar een heerlijk eigen gebrouwd biertje. Ook fantatastich is een wandeling op de Brunsumer Heide, een prachtig natuurgebied.

8

Beoordeling door Anoniem, op 7 maart 2019 (Stelletje)

Diner in het kasteel was bijzonder.

De hotelkamer ruikt wat muf.

Tip! Hebben een mooie wandeling gemaakt in de heuvels rond Vijlen Lemiers en Holset.

7,6

Beoordeling door A Smit Beltman uit Nijverdal, op 4 maart 2019 (Gezin)

Mooie omgeving rustig

De bediening van het personeel we werden genegeerd op het terras andere mensen werden geholpen en wij niet wij hebben dit ook doorgegeven

Tip! Naar Aken geweest de auto parkeren bij p+r en dan met de bus naar de stad Dit is een stuk relaxter dan met de auto de stad in

6,6

Beoordeling door H. Koster uit Wezep, op 3 maart 2019 (Stelletje)

Prima.

Tip! De mooie en afwisselende omgeving.

8,8

Beoordeling door N.W. Scharff uit Mijdrecht, op 26 februari 2019 (Gezin)

Zeer goede hotelfaciliteiten en de gemoedelijke sfeer.

Tip! Limburg is de Algarve van Nederland, overal mooi.

9,3

Beoordeling door Anoniem, op 26 februari 2019 (Stelletje)

De gezelligheid van de locatie, fijne kamer met vide. Alleen de vloerbedekking is wel aan vervanging toe.

Tip! Mooie parken om te wandelen en gaia zoo om de hoek.

7,4

Beoordeling door A Schmidt uit Zandvoort, op 24 februari 2019 (Gezin)

Tapijt in de kamer was echt vies en met bleekvlekken.

7,2

Beoordeling door LUC Vermeiren uit Destelbergen, op 31 oktober 2017 (Stelletje)

Ligging vanhet hotel was top met veel wandel stroken.

Tip! De gezelligheid van de bar rustig omgeving mooi uitzicht. Het personeel was zeer gemotiveerd en erg vriendelijk. Het was een ware belevenis alsook eten in het kasteel.

9,4

Beoordeling door Anoniem, op 16 juli 2017 (Gezin)

Kamer is vrij donker en warm, iets gedateerd.

Tip! (Elektrisch) fietsen huren Epen, Grot bicken Sibbe, Snow wold (doe NIET de BBQ), Rondleiding Brand bier Wijhlre.

7,8

Beoordeling door M.L.F.C.J. Croonen uit 's-Hertogenbosch, op 13 april 2017 (Stelletje)

Goeie ligging t.o.v. het centrum! Heel mooi gebied om te wandelen en dichtbij mooie steden als Maastricht en Aken.

Tip! Culinaire wandeling vanuit Vijlen, bezoek aan het Cube design museum en de stad Aken.

8,4

Beoordeling door M Altink uit Assendelft, op 30 maart 2017 (Gezin)

7,7

Beoordeling door JJF Paulij uit Raamsdonksveer, op 2 januari 2017 (Gezin)

De hond kon gewoon mee naar het ontbijtbuffet (wel aparte locatie bij de bar).

Tip! Dichtbij de brunssummerheide waar je geweldig kan wandelen.

8

Beoordeling door J.A.G. Tóth uit Delft, op 2 januari 2017 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door M.L.M. Meijer uit Zuid Scharwoude, op 23 december 2016 (Groep)

De televisie deed tijdens het verblijf niet wat hij moest doen. We hadden maar 1 zender en kregen de tv niet meer uit.

Tip! Prachtige omgeving, heerlijk eten in het kasteel, heel romantisch, zeker in de kerstperiode met al de lichtjes.

8,4

Beoordeling door F.A. Moolenaar uit veldhoven, op 9 december 2016 (Gezin)

We hadden een prachtig weer en ritjes gemaakt in mooie omgeving. Wij hebben het goed naar onze zin gehad.

De badkamer was beperkt. Het bad was ontoegankelijk en zelfs gevaarlijk voor de mensen van 80 jaar.

Tip! De abdij Rolduc en SnowWorld.

7

Beoordeling door P.A.H. Broeckaart uit Terhole, op 20 november 2016 (Stelletje)

De locatie is bijzonder vanwege het oude karakter. Personeel is prima. Het diner in het bijbehorende kasteel was een kleine ramp. Het personeel had een off-day en het eten was ook niet bijzonder. Het kasteel zelf is wel erg mooi!

Tip! De omgeving werd tijdens ons verblijf ontsierd vanwege wegwerkzaamheden maar is verder wel mooi. We hebben Aken en Maastricht bezocht leuke steden om een middag te bezoeken.

7

Beoordeling door Anoniem, op 3 november 2016 (Groep)

De gratis upgrade naar de suite was een bijzondere ervaring en een erg leuke verrassing!

Tip! Kerkrade is geen bruisende, levendige stad. Ronduit saai te noemen. Gaia Zoo mag je zeker niet missen. Een prachtig mooi aangelegde dierentuin. Erg de moeite waard!

8,2

Beoordeling door J. van Boven uit Rotterdam, op 23 oktober 2016 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door MGM Stoop uit standdaarbuiten, op 8 oktober 2016 (Groep)

Rustige ligging en toch centraal voor uitstapjes.

Geen inloopdouche op de badkamer. Gevaarlijk wegens instappen in hoog bad om te kunnen douchen.

Tip! Gaia dierentuin op loopafstand van het hotel. ( Was echt een tuin en geen zoo met dieren in kooien) Gemeentegrot in Valkenburg met uitleg tijdens een treinrit door de mergelgroeven.

8,6

Beoordeling door H.I. Gazan uit KRIMPEN AAN DE LEK, op 19 juni 2016 (Gezin)

Wandelomgeving.

Tip! Natuurwaarde Kunderberg, Gerendal, St. Pietetrsberg en Maastricht.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 21 mei 2016 (Stelletje)

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 20 mei 2016 (Stelletje)

Mooie omgeving om het kasteel. Prima ontbijt prima en vriendelijk personeel.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 17 mei 2016 (Gezin)

Het kasteel, heerlijk gegeten en prima wijn.

Slechte wijn en geen lift in het hotel.

Tip! Mooie omgeving, we hebben op mooie golfbanen gespeeld.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 29 april 2016 (Groep)

Prachtige locatie voor restaurant in het kasteeltje en schitterende omgeving.

Dat er geen elektrische fietsen te huur waren.

7,6

Beoordeling door J.K. van Mourik uit Zwolle, op 3 april 2016 (Groep)

Tip! Aken, Maastricht!

7,2

Beoordeling door JHJM Anneke franken uit Boxmeer, op 27 maart 2016 (Stelletje)

Mooie locatie.

Tip! Sauna in Aken Duitsland.

9