Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten
Je bevindt je in:    > Zoweg.nl > Hotel Nederland > Hotel Lanaken > Eurotel Lanaken > Beoordelingen

Beoordeling van Eurotel Lanaken

Eurotel Lanaken  

Algemeen - Omgeving Maastricht

Hotel - Lanaken

Eurotel Lanaken is gelegen in Belgisch Limburg, op slechts 6 km vanaf Maastricht. Het hotel is erg centraal gelegen zo zijn steden als Lanaken, Maastricht, Luik, Hasselt en Aken gemakkelijk te bereiken. Lanaken is zeker de perfecte locatie voor een wandel- of fietstocht in de groene omgeving waar het hotel zich bevindt. Eurotel Lanaken beschikt over alle benodigde faciliteiten zo is er... meer info
vanaf 49 50 p.p.

Unieke deals ontvangen

67 beoordelingen 8.0

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

Krantaanbieding! 3 dagen bij Maastricht

2 nachten v.a. € 49,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 20,00 per boeking
Toeristenbelasting: € 4,20 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

2 dagen Lanaken Comfort kamer

1 nacht v.a. € 66,45 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 4,20 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Dit cijfer is een gemiddelde van onze eigen verzamelde beoordelingen en die van andere partijen

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door SHC Imming uit Hooge Mierde, op 9 augustus 2018 (Stelletje)

Ligging was centraal. Leuk en aardig personeel en een heel goed verzorgd ontbijt.

De minibar op de kamer was kapot. En we misten ook een airco met het warme weer maar we hebben prima geslapen.

7,3

Beoordeling door Anoniem, op 8 augustus 2018 (Stelletje)

De mooie locatie, met heerlijk terras.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 3 augustus 2018 (Stelletje)

Mooi hotel voor de vele fietstochten die prima te vinden zijn d.m.v. knooppunten. Prima gelegen, niet ver van centrum. Afgesloten fietsenstalling. Super vriendelijk personeel! Fijn zwembad. Prima kamer. Super ontbijt met alles wat je wel kunt bedenken.

Tip! Knooppunten voor fietsroutes duidelijk aangegeven. Dichtbij centrum. Maastricht en Maasmechelen zijn goed bereikbaar per fiets. Mooie omgeving.

10

Beoordeling door Anoniem, op 29 juni 2018 (Stelletje)

Prima basis voor een weekendje Maastricht.

8,6

Beoordeling door I.A. van den Born uit Landsmeer, op 15 augustus 2018 (Stelletje)

Dichtbij Maastricht en mooie fietsroutes.

Kamer te warm. Ventilatie via ramen open en dan overlast van lawaai weg en stank keuken en lawaai van apparaat in de nacht, leek op wasdroger. Zwembadwater vies warm en verouderde voorzieningen. Zoals kleedruimte en douches.

7,2

Beoordeling door L Coenraads uit Dordrecht, op 29 juni 2018 (Gezin)

Wandelen in het bos lekker dichtbij.

Tip! Pietersheim kasteel plus het bos daarachter.

7

Beoordeling door Anoniem, op 27 juni 2018 (Stelletje)

De ligging t.o.v. Maastricht is prima. Het ontbijt was uitstekend verzorgd.

Bij aankomst troffen we een zwarte haar over de rand van het toilet. Na de eerste dag werd de kamer niet schoongemaakt (vergeten). Om 19.00 uur moet er een schoonmaker terug komen om de kamer alsnog schoon te maken.

Tip! Maastricht is gemakkelijk te bereiken. Een aanrader om te bezoeken is "De Brug" bij Vroenhoven. Ook Kanne in België is een leuk plaatsje.

7,4

Beoordeling door Anoniem, op 24 juni 2018 (Stelletje)

Prima hotel. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Schone kamer en douche ruimte.

Wij zijn al op leeftijd en de douche tegels worden wel erg glad bij het douchen.

Tip! Bezoek aan Bokrijk is indrukwekkend en interessant. Prachtig gelegen.

9

Beoordeling door J.M. Manders uit Boekel, op 9 juni 2018 (Gezin)

9,4

Beoordeling door Anoniem, op 10 mei 2018 (Stelletje)

Fijn hotel en heerlijk ontbijt!

Tip! Maastricht , alleen momenteel slecht te bereiken via Lanaken. Het Vrijthof met alle terrasjes enz.

8,4

Beoordeling door B Riedeman uit Den helder, op 25 april 2018 (Stelletje)

Heel leuk personeel! Lekkere barbecue. Heerlijk ontbijt!

Tip! Dat we opneemt dak van het zwembad keken! En dat we parkeergeld moesten betalen!

7,4

Beoordeling door H.W. Boxman uit Doorwerth, op 29 maart 2018 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door G. Nottelman- de Waal uit Nijkerk, op 9 juni 2018 (Gezin)

Alles.

De ramen moesten dicht, om geen last te hebben van het verkeer buiten.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 23 maart 2018 (Stelletje)

Een goede uitvalsbasis voor fietsen, wandelen of een bezoek aan Maastricht. Goed personeel, prima ontbijt en een gezellige sfeer restaurant.

8

Beoordeling door CJ Venloo uit Den Haag, op 12 februari 2018 (Groep)

10

Beoordeling door WCH Leurs uit Abbekerk, op 8 januari 2018 (Stelletje)

Gastvrij, voldoende informatie, kortom prima hotel!

Tip! Lekker dichtbij Maastricht, Roermond was ook leuk.

8,4

Beoordeling door RR van der Wilk uit Nieuwe Pekela, op 2 januari 2018 (Gezin)

Gunstige ligging van het hotel.

Op 1e verdieping direct naast de lift een trap trede die niet gemarkeerd is waardoor ik bijna ben gevallen. Naar mijn gevoel te weinig personeel moet bijvoorbeeld bij een drankje aan de bar ruim 3 kwartier wachten en het personeel kan bij het ontbijt het aanvullen niet bij benen.

Tip! Je kunt er alle kanten op.

8

Beoordeling door S. Wiemers uit Leeuwarden, op 2 januari 2018 (Stelletje)

Goed bed, mooie kamer, mooi en schoon hotel en klantvriendelijk.

De € 9,50 voor het parkeren, dat vonden we wel heel veel.

7,2

Beoordeling door Anoniem, op 17 januari 2018 (Gezin)

Heerlijke kamers, ruim, sfeervol en comfortabel. Ook de badkamers prima. Vriendelijk personeel en fijne faciliteiten.

8

Beoordeling door S Kleve uit Borculo, op 3 januari 2018 (Stelletje)

Top.

Tip! Top omgeving.

7,5

Beoordeling door Anoniem, op 31 januari 2018 (Gezin)

Vriendelijk personeel, ontbijt was goed.

Tip! Goede afstand tot Maastricht, met 10 minuten in de binnenstad.

7,2

Beoordeling door J. Velthuysen uit Leiden, op 2 januari 2018 (Stelletje)

Vriendelijk welkom geheten met een welkomstdrankje. En het restaurant had een fonduenight wat erg geslaagd was.

De comfortkamer die wij geboekt hadden mag beter worden schoongemaakt. Er zaten bijvoorbeeld in de kapjes van de lamp heel veel 'lijken' van insecten. Ook de deur ging heel moeilijk open/dicht. Helaas wel gehorig.

Tip! Erg centraal om een bezoek te brengen aan Valkenburg of Maastricht. Ook vlakbij de duitse grens.

6,6

Beoordeling door MAP Bergervoet uit Dronten, op 1 januari 2018 (Gezin)

Prijs-kwaliteitverhouding uitstekend! Prima ontvangst en service. Heerlijke geur in de gangen.

8,5

Beoordeling door M Westra uit Warnsveld, op 4 juli 2018 (Stelletje)

Goede ligging, dicht bij Maastricht en toch in het buitenland.

We hadden een basic kamer, zonder airco, op het westen. Flink heet, ondanks aanwezigheid van een ventilator toch zweetnachten (weinig geslapen). Het raam kon vanwege de warmte niet veel open (alleen aan het eind v/d nacht en 's morgens vroeg), maar dan bleek dat we naast de keukenafvoer van het restaurant (geurtjes) en een afzuigsysteem (sonoor gebrom) zaten. Dus ook niet aantrekkelijk om de boel te luchten.

Tip! We hebben gedaan wat we wilden doen: Lanaken en omgeving bekijken, bezoek aan Maastricht en op de zondag van vertrek naar Z-Limburg om rond Schin op Geul een mooie wandeltocht door het Limburgse heuvelland te maken.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 2 januari 2018 (Gezin)

Mooi hotel, fijne bedden en ruime kamers.

Tip! Hele leuke kerstmarkten bezocht in Hasselt, Maastricht en Keulen. Mooie omgeving.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 28 december 2017 (Gezin)

De locatie is fijn. Grote en nette kamer met prima bed en schone badkamer.

Tip! België, Duitsland en Maastricht zijn dichtbij!

7,5

Beoordeling door M.B. van de Water uit gouda, op 27 maart 2018 (Stelletje)

Het tweepersoonsbed.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 27 december 2017 (Gezin)

De sfeer in het hotel, het personeel was erg vriendelijk en de kamers ruim en schoon (en een heerlijk bed).

Tip! Wij waren hier om de kerstmarkt in Valkenburg. Dat is goed te rijden en leuk dat het dichtbij Maastricht was, 2 vliegen in één klap.

9,4

Beoordeling door M Bosman uit groningen, op 22 december 2017 (Gezin)

Dicht bij Maastricht gelegen. Zwembad in het hotel.

Tip! Mooie omgeving en er is veel te zien. Mooie kerstmarkt op gezellige Vrijthof.

8,2

Beoordeling door E.M. Hoevelaken uit Groningen, op 20 december 2017 (Stelletje)

De locatie, fantastisch ontbijt.

7,8

Beoordeling door O Hol uit De Meern, op 12 december 2017 (Gezin)

Lekker verblijf in een prima hotel.

Parkeer tarieven overdreven.

Tip! Kerstmarkten.

8

Beoordeling door Anoniem, op 28 maart 2018 (Stelletje)

Het ontbijt!

De bbq in het restaurant.

7,6

Beoordeling door A. Ruiter uit Oldenzaal, op 4 december 2017 (Stelletje)

Fijne, ruime comfortkamer. Plezierig dat er extra leeslampjes bij de bedden zijn. Vriendelijke ontvangst en sfeervol restaurant/ lounge, allemaal erg schoon. Nespresso apparaat op de kamer. Ontbijt uitgebreid en lekker gegeten in het restaurant.

We waren wel op de hoogte maar het doet toch niet zo gastvrij aan om bijna tien euro per nacht parkeergeld te moeten betalen. Locatie ligt buiten het centrum dus ruimte voldoende.

Tip! Goed vertrekpunt voor tochten naar b.v. De Eifel en op zondagmorgen de antiekmarkt in Tongeren.

9,6

Beoordeling door A.M.C. Vesseur uit Dalfsen, op 19 december 2017 (Stelletje)

Vriendelijk personeel, prettige kamer en badkamer, heel dicht bij Maastricht. Gezellige bar om na het diner nog even iets te drinken en met een boek bij de haard te zitten.

Ik heb een hekel aan een molton met een plastic laagje, dit is erg oncomfortabel want te warm. Er zijn echt wel alternatieven waarmee je het matras beschermt, zonder dat de gast op een laagje plastic moet liggen.

Tip! Voor ons was dit hotel een uitstekende uitvalsbasis om twee dagen Maastricht te bezoeken.

8

Beoordeling door Anoniem, op 26 november 2017 (Gezin)

Dichtbij Maastricht.

Tip! Omgeving is erg mooi, maar jammer genoeg moesten we door omstandigheden vroeger naar huis.

8

Beoordeling door GMM Huijs uit Lottum, op 18 november 2017 (Stelletje)

Dure drank koelkast en duur en sfeerloos restaurant.

Tip! Tongeren en Hasselt leuke binnenstad.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 16 november 2017 (Gezin)

Het was een sfeervol ingericht hotel met leuke zitjes bij de openhaard. Prima ruime en nette kamers en een uitstekend ontbijtbuffet. De locatie ligt mooi centraal. Ontvangst bij de receptie was allerhartelijkst.

De bediening kwam tamelijk chaotisch over. De gastheer had de boel niet in de hand en de onderlinge communicatie rammelde aan alle kanten. Leuke, vlotte meiden, die de gast centraal zetten, zou een welkome aanwinst kunnen zijn.

Tip! De omgeving is erg mooi, vooral in het voorjaar en zomer, om te fietsen. Wij hadden helaas het hele weekend regen en waren vergeten dat het carnavalsseizoen geopend werd, waardoor je Maastricht haast niet in kan komen. Ook hadden we de pech, dat net op onze zaterdag Dodenherdenking was in België..... alles dicht. Maar Valkenburg was ook leuk. We komen zeker nog een keer terug (als het mooi weer is).

8,2

Beoordeling door JHTJ Vos uit Arnhem, op 29 januari 2018 (Groep)

De mensen zijn aardig en behulpzaam en het ontbijt was goed en behoorlijk uitgebreid. Het hotel is in de buurt van Maastricht en Maasmechelen Village.

Het hotel ligt aan een grote weg dus naar buiten kijken was niet de moeite.

Tip! Parkeren bij het hotel is best duur, in de rest van de omgeving is het gewoon gratis! Wel even goed opletten waar je wel en niet mag parkeren.

5,8

Beoordeling door L. Bos-Hendriks uit Nieuwegein, op 3 november 2017 (Gezin)

9,2

Beoordeling door B.C Wismeijer uit Almere, op 15 oktober 2017 (Stelletje)

Centraal gelegen hotel. Keurig en netjes en niet al te duur.

Geen airco op kamer.

Tip! Maastricht - Vaal en Valkenburg dicht bij, voor leuke uitstapjes en ook in België.

9

Beoordeling door Anoniem, op 27 september 2017 (Stelletje)

6,6

Beoordeling door MGM Verduyn-Kuipers uit Rossum, op 20 september 2017 (Stelletje)

Rustig niet te groot hotel. Goede ligging. Lekker ontbijt. Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel.

Dure parkeerplaats. Alleen dure elektrische fietsen te huur.

Tip! Dicht bij Maastricht,op fietsafstand.

8,6

Beoordeling door J.J.H. Eijt uit Wehl, op 19 september 2017 (Stelletje)

Mooi hotel.

Niet slapen i.v.m. verkeer voor en achterzijde optrekken en stoppen. Weinig terrassen langs fietsroute.

Tip! Gefietst naar Maastricht vlakbij en een mooie route door bos langs de Maas.

6,4

Beoordeling door N. Haring uit Hoogkarspel, op 5 september 2017 (Gezin)

8,2

Beoordeling door ESTHER van der Esther van der Kooi uit Stadskanaal, op 5 augustus 2017 (Stelletje)

De bedden waren goed. De locatie van het hotel is goed. De aankleding is wel goed en modern van binnen. Het zwembad is goed.

Onze kamer was erg lawaaiig aan de straatkant. De koffie bij het ontbijt is oploskoffie, dit vonden wij heel slecht, kan echt niet! En ook de melk, is houdbare melk ipv verse melk, heel jammer. Onze wifi deed het op de kamer niet, wel in de lobby en ontbijtzaal. Het zwembad moet wat meer aangekleed worden, erg kale muren en geen muziekje. Ook moet je betalen voor het parkeren. Gelukkig was je hier niet verplicht toe, en kon je de straat ernaast, gewoon gratis parkeren. Wel vind ik het belachelijk dat je als hotelgast moet betalen voor het parkeren bij het hotel. Is geen service, zeker niet op deze locatie.

Tip! Oud Rekem is erg leuk om heen te gaan, oud historisch Belgisch dorp. Ook Maasmechelen is de moeite waard. En Maastricht uiteraard.

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 11 augustus 2017 (Gezin)

Mooi heel ruim hotel met een leuke bar waar je 's avonds lekker een biertje kon drinken. En 's morgens was er een uitgebreid ontbijtbuffet waar niets aan ontbrak: gebakken eieren, gebakken wafels, het was geweldig. Degene die de borden enz. af moest ruimen was erg snel en wilde 1 keer ons bord al meenemen voordat we klaar waren.

De kamer die we hadden was een beetje an de kleine kant zonder ook uitzicht naar buiten.

Tip! We kregen in een plaatselijk cafe bier aangeboden wat natuurlijk erg leuk was en lekker, maar ook de tip om het kasteel Lanaken te bekijken. Wat zeer de moeite waard was. Dit adres is zeker voor herhaling vatvaar!

8

Beoordeling door AA Krijnen uit oosterhout, op 2 augustus 2017 (Stelletje)

Een goed hotel, rustig, alles was prima.

Tip! Goede ligging, je bent zo waar je wilt, heel goed bereikbaar.

9,5

Beoordeling door Anoniem, op 29 juni 2017 (Stelletje)

Hotel ligt redelijk in de buurt van Maastricht en Valkenburg. Zelfs met OV te bereiken. Het ontbijt was heel erg goed, veel keuze en kwaliteit is goed.

Veel achterstallig onderhoud. Onze hotelkamer had geen ventilatiesysteem of airconditioning. Het raam ging moeilijk open en het andere raam was van ellende vastgeschroefd. Er was wel een ventilator op de kamer. De kamer zag er goed uit, maar de badkamer was verouderd. Jammer dat het plangette en de douchewand ontbraken. De douchewand was vervangen door een niet al te fris douchegordijn. De voegen waren ook niet echt schoon. Het lijkt er wel op dat het restaurant en receptie is gemoderniseerd, wellicht zijn ze dat ook met de kamers aan het doen.

Tip! Uitgaan Maastricht of Valkenburg.

7,2

Beoordeling door AG Van Ag Van Hoevelaken uit Zaltbommel, op 21 juni 2017 (Stelletje)

De BBQ op dag van aankomst.

8,3

Beoordeling door Anoniem, op 15 juni 2017 (Individueel)

De locatie met de uitwijkmogelijkheden naar Maastricht en de vriendelijkheid van het personeel.

8,2

Beoordeling door FGM. Lavalaye uit Gaanderen, op 14 juni 2017 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door B.J Middel uit Arnhem, op 14 juni 2017 (Individueel)

8

Beoordeling door Anoniem, op 10 juni 2017 (Stelletje)

Goede ligging van het hotel. Mooie wandelomgeving en ook steden in de buurt goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Tip! Prachtige omgeving en heb geen favoriete bezienswaardigheid.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 8 juni 2017 (Stelletje)

Rustige locatie.

Er was geen airco!

Tip! Leuke locatie dichtbij het mooie Maastricht!

8

Beoordeling door G.W. Schaminee uit boxmeer, op 8 juni 2017 (Stelletje)

Lekker ontbijt, vriendelijk personeel vooral meneer bij de receptie dikke pluim.

Geen airco op de kamer en maar 1 stoel.

Tip! Maastricht is onze favoriete stad.

7,6

Beoordeling door J.N.M. Van Impelen uit Werkhoven, op 25 mei 2017 (Stelletje)

Heerlijk ontbeten. Kamer eenvoudig met heerlijke bedden.

Alles moest tussentijds worden afgerekend. Geen extra kussens.

Tip! Locatie zeer geschikt voor een uitstapje maar Maastricht.

7,2

Beoordeling door H.W.G. Henk Kamps uit Waalwijk, op 5 maart 2017 (Gezin)

Er is veel te doen in de omgeving.

Het restaurant aperitief moest afgerekend worden voor je aan tafel ging. Het diner moest apart afgerekend worden ook de koffie met digestief moest apart afgerekend worden. In totaal 3 keer afrekenen voor een complete maaltijd.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 18 november 2016 (Gezin)

Tip! Op slechts een paar minuten rijden zit je al in het gezellige Maastricht, maar ook de Belgische omgeving is super mooi.

7,8

Beoordeling door J.G.M. Bezemer uit Houten, op 15 december 2016 (Individueel)

8

Beoordeling door A.E. van Haag uit Amsterdam, op 5 oktober 2016 (Stelletje)

Ambiance.

Kwaliteit zwembadwater.

8,2

Beoordeling door P.E. Vos uit Amsterdam, op 18 oktober 2016 (Gezin)

Alles was prima, kamer, locatie, ontbijt, personeel, enz.

De nabijheid van een disco (of iets dergelijks), van waaruit tot diep in de nacht een dof gedreun in de kamer doordrong.

7,6

Beoordeling door R. Bernard uit Amsterdam, op 25 mei 2017 (Stelletje)

De locatie is zo centraal gelegen dat je alle richtingen op kan. Ook is locatie gelegen aan een grote doorgaande weg met wel 12 tankstations!

Het verdient aanbeveling om eens te overwegen om airco aan te brengen! Kamers aan de zon zijde kunnen erg warm worden. Dan kunnen de ramen dichtblijven en hoor je het lawaai van verkeer ook minder!

Tip! Maastricht op een steenworp afstand, is natuurlijk een pareltje om te bezoeken. Verder is de mergelandroute een aanrader om via Eysden, dorp van kapelaan Odekerke uit de serie dagboek van een Herdershond uit de jaren 80!?(...) Voor de 60 plussers onder ons! Daarna naar Aken. Heerlijk om te winkelen, ook bij slecht weer, omdat er een nieuw overdekt winkel centrum is bij gekomen. Daarna via Vijlen, een dorpje in Zuid-Limburg, binnendoor naar Maastricht. In Vijlen is een bezoek aan" boshut" Het Hijgend Hert" een aanrader! Midden in het bos met een rijke historie en goede keuken! Uitzicht over het Limburgs heuvelland, ogen dicht en je waant je in klein Zwitserland! Terug in Maastricht is een terrasje pikken bij Harbourclub (bassin) een fantastische afsluiting! Afzakkertje in het Hotel en tevreden gaan slapen!

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 8 mei 2017 (Stelletje)

Nabijheid Maastricht.

Drukke autoweg.

6,6

Beoordeling door Anoniem, op 11 mei 2017 (Gezin)

We werden vriendelijk ontvangen met een welkomsdrankje. Het hotel staat in een omgeving waarvan je alle kanten op kan. Maastricht ligt in de buurt en er zijn vele andere mogelijkheden.

Iets negatiefs was er niet echt. Omdat we met Zoweg gingen en de prijs erg aanlokkelijk was heb ik geen klachten, maar het ontbijt vond ik prijs/kwaliteit niet goed. Heb andere ervaringen waar het ontbijt goedkoper was en vele malen uitgebreider was.

7,4

Beoordeling door A.G. Klarenbeek uit Apeldoorn, op 26 mei 2017 (Stelletje)

Zeer goed Hotel. Alles was prima. Geen aanmerkingen.

Dat er in de buurt van het Hotel verder niks te beleven was. En er verder geen vermaak was voor ons. We misten de gezelligheid in het algemeen.

Tip! In het gratis vakantiegids 2017 van Altijd Welkom in Limburg staan leuke dingen in van Oud-Rekem wat helemaal niet waar is. We dachten dat het een leuk stadje was maar er was helemaal niks maar dan ook helemaal niks te beleven of te zien. Dus wat er in dat boek staat klopt van geen meter.

8,6