Voor een volledige werking van de website worden cookies op uw computer gezet. sluiten

Beoordeling van Oranje Hotel Leeuwarden

Oranje Hotel Leeuwarden  

Oranje Hotel Leeuwarden - Aanzicht

Hotel - Leeuwarden

Oranje Hotel Leeuwarden ligt in het historische centrum van Leeuwarden. Het hotel heeft een ideale ligging ten opzichte van het Centraal Station, dit ligt namelijk recht tegenover het hotel. Oranje Hotel Leeuwarden heeft een lange traditie en bestaat al sinds 1879. Het is een knus stadshotel waar je je direct thuis voelt door de vriendelijke sfeer die in het hotel hangt. Oranje... meer info
vanaf 44 50 p.p.

Unieke deals ontvangen

295 beoordelingen 8.5

Aanbiedingen  Nachten Prijzen  

2 dagen Leeuwarden

1 nacht v.a. € 44,50 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Leeuwarden

2 nachten v.a. € 79,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

3 dagen Leeuwarden incl. diner

2 nachten v.a. € 89,00 p.p.
i Reserveringskosten: € 12,50 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,00 p.p.p.n.
Prijs per persoon o.b.v. 2 personen in een kamer
verder

Scoreverdeling

Kamer
-
Locatie
-
Ontbijt
-
Personeel
-
Prijs/kwaliteit
-
Kindvriendelijk
-

Beoordelingsscore

-

Gebaseerd op beoordelingen

Beoordeling door KPD Cronenberg uit Nijmegen, op 19 juli 2019 (Stelletje)

Met name de hotel locatie, de parkeergarage van het hotel en het diner in het hotel.

Tip! Doe een stadswandeling!

9

Beoordeling door JSM van Mil uit Best, op 18 juli 2019 (Gezin)

Mooie stad, leuke terrasjes, veel bezienswaardigheden en leuke winkels.

9,2

Beoordeling door D Jacques uit Gorssel, op 17 juli 2019 (Stelletje)

Leuke ambiance, vriendelijke personeel, prima eten, centrum en openbaar vervoer vlakbij

Tip! Pricencessehof/keramiek museum, princesse-park, De Stek als plek voor de lunch, erg leuk aan het water.

9

Beoordeling door Anoniem, op 15 juli 2019 (Stelletje)

Het is een gezellig hotel met erg vriendelijk personeel. De ligging is ideaal bij het centrum van Leeuwarden. Een prima kamer met goede bedden. Kortom echt een aanrader.

Tip! Leeuwarden is een hele gezellige stad met leuke terrassen en restaurants. Je kunt er leuk windelen en wandelen door de stad is echt een aanrader. Ook in de omgeving kun je leuke plaatsen bezoeken zoals Sneek, Workum en Hindeloopen.

9

Beoordeling door Anoniem, op 12 juli 2019 (Gezin)

De ligging van het hotel, t.o.v. het openbaar vervoer.

Tip! Ideaal uitgangspunt, om met de trein de rest van Friesland te ontdekken. Leeuwarden zelf is een prachtige stad en ook Harlingen was heel erg leuk.

9

Beoordeling door G.C.H.B. van Wingerde uit Delft, op 11 juli 2019 (Stelletje)

De ligging van het hotel tegenover het station is zeer goed. De kamer was schoon met alles erop en eraan. Ontbijt en diner waren voortreffelijk. Binnen 2 minuten lopen midden in centrum van Leeuwarden.

Tip! Fietsen gehuurd en zijn zaterdag 50 kilometer wezen fietsen op goede fietspaden en leuke dorpjes (waarvan ik de naam nog nooit gehoord had) gezien. De mensen zijn ook bijzonder vriendelijk.

9

Beoordeling door W.J. van Veen-de Bloois uit Naaldwijk, op 11 juli 2019 (Gezin)

Het was een toplocatie.

Tip! Hele leuke stad en alles op loopafstand.

9,2

Beoordeling door H.W. Wes uit Winterswijk, op 10 juli 2019 (Individueel)

Erg mooi hotel. En lekker eten.

Druk verkeer voor de deur.

Tip! Mooie stad. Wandeling en boottocht gemaakt.

9,2

Beoordeling door AMD van Nimwege uit Breda, op 10 juli 2019 (Stelletje)

De vriendelijkheid van iedereen en het gevoel te krijgen welkom te zijn.

10

Beoordeling door Anoniem, op 4 juli 2019 (Stelletje)

Mooie kamer, goede ligging en vriendelijk personeel.

Tip! Perfecte ligging voor een meerdaags verblijf in Leeuwarden.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 4 juli 2019 (Groep)

Erg vriendelijk en behulpzaam personeel.

Tip! Fijn dat het hotel dicht bij het station en dicht bij het centrum van de stad ligt.

9,2

Beoordeling door M Diks uit Doetinchem, op 2 juli 2019 (Stelletje)

De vriendelijkheid van het personeel. Lekker ontbijt. Dichtbij station en centrum. Goede airco op de kamer. Comfortabele kamer, wel wat donker interieur, maar dat is persoonlijke smaak en heeft ons niet gestoord. De bedden lagen prima met keuze uit verschillende kussens. Leuk om ook nog even Maarten v.d. Weijden te zien in het hotel.

Tip! In verband met de warmte veel gebruik gemaakt van de terrassen. De favoriete bezienswaardigheid was de voormalige gevangenis en het voormalige postkantoor. Goed om te weten dat op maandag de musea dicht zijn.

8

Beoordeling door T Van Koolwijk uit Beuningen Gld, op 1 juli 2019 (Stelletje)

Vriendelijk en betrokken personeel. En we hebben een heerlijke smakelijke maaltijd gehad. Ook het ontbijt was super.

Tip! Leuk gezellig centrum met grachten, veel winkels en veel terrasjes.

9

Beoordeling door Anoniem, op 28 juni 2019 (Stelletje)

De vriendelijkheid personeel, locatie, ontbijt, fijn onderkomen.

Helaas parkeerplaats niet te reserveren.

Tip! Erg gezellige terrassen in het centrum en restaurants. Veel dingen te bezichtigen op loopafstand.

9,4

Beoordeling door Anoniem, op 27 juni 2019 (Gezin)

Gewoon alles wat je verwacht van een goed hotel.

hHt einde van de gangen is wel een eind weg. Maar gelijk is het een goede wandeling!

Tip! In Leeuwarden is er voor elk wat wils, incl. een rondleiding door de voormalige gevangenis (die daarna weer verlaten mag worden!). Het vreemd genoeg in de stad gelegen natuurmuseum is een bezoek waard voor alle leeftijden, met vele mogelijkheden tot actieve deelname aan 'ontdekkingsreizen'.

9,4

Beoordeling door Anoniem, op 24 juni 2019 (Gezin)

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 19 juni 2019 (Stelletje)

We voelden ons welkom!

Tip! We hebben de NS-wandeling gelopen, heel mooi en afwisselend. Door het groen, maar ook door het centrum van de stad.

8,8

Beoordeling door AWM de Bruijn uit Nieuwegein, op 19 juni 2019 (Stelletje)

Het ontvangst, de kamer en het diner. De bediening en verzorging waren top tijdens het ontbijt en het diner! Ligging hotel optimaal.

Tip! We hebben heerlijk gewandeld in het centrum. Leuke terrassen langs de gracht en een gezellige markt op vrijdag.

10

Beoordeling door T Hammink uit Rijssen, op 15 juni 2019 (Stelletje)

Centraal gelegen, prima hotel. Alles was goed.

Tip! Mooi Fries Museum en leuke winkelstraten.

8,2

Beoordeling door M. Marcus uit Helmond, op 12 juni 2019 (Groep)

Het is een heerlijke plek en hotel om er te zijn, dicht bij het station en centrum van Leeuwarden, mooie stadswandelingen en musea. We hebben erg genoten ook van de dorpjes buiten Leeuwarden die goed met de trein te bezoeken waren. Een echte aanrader, wij komen zeker terug.

9,2

Beoordeling door J.A. Willems uit 's-Hertogenbosch, op 10 juni 2019 (Stelletje)

Zeer vriendelijk personeel. Bij aankomst kregen wij meteen allerlei tips voor het bezoek aan Leeuwarden. Het hotel is centraal gelegen met eigen parkeergarage.

Tip! Leeuwarden heeft ons positief verrast. Leuke stad, compact en daardoor is alles lopend te bereiken. Leuke musea zoals o.a. het Boomsma museum, het Friesmuseum en het grutterswinkeltje. Het Eysingahuis aan de Koningsstraat is de moeite van een bezoek waard. Veel terrasjes en restaurants. Wij komen in ieder geval terug.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 6 juni 2019 (Stelletje)

De ramen van de kamer konden als gevolg van stankoverlast niet open. Dit wat erg jammer.

6,8

Beoordeling door D.H. Minnema uit Rotterdam, op 5 juni 2019 (Stelletje)

We hadden een prima kamer. Wij hebben genoten van het ontbijt. Het hotel ligt op een prima locatie tegenover het station. De eerste avond hebben we heerlijk gedineerd in de brasserie.

Tip! Leeuwarden heeft tot onze verrassing een leuke en gezellige binnenstad met leuke winkels en veel horeca. We hebben geen favoriete bezienswaardigheid, maar we kunnen de rondvaart van harte aanbevelen.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 31 mei 2019 (Groep)

Prachtig hotel met goede bedden, prima ontbijt en een heerlijk, verzorgd diner. Bediening zeer vriendelijk en je loopt in een paar minuten de binnenstad in.

Tip! Ca. 10 min. lopen van het hotel ligt de Blokhuispoort, de oude gevangenis. In de cellen zitten nu kunstenaars, er is een bibliotheek en prima eetgelegenheden. Een bezoek zeker waard! Ook een praamvaart is aan te bevelen, door de de Prinsentuin langs het water wandelen, het keramiekmuseum niet te vergeten.

8,4

Beoordeling door M.J. Eppink uit Oldenzaal, op 30 mei 2019 (Groep)

Mooi en centraal gelegen.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 28 mei 2019 (Individueel)

de vriendelijkheid van het personeel , de locatie , de kamer eigenlijk alles , ik heb echt genoten

Tip! de omgeving was echt fantastisch , dichtbij het station en dichtbij het centrum . De rondvaart die ik gemaakt heb kan ik anderen echt aanraden

9,8

Beoordeling door HAM Starren uit Gemert, op 23 mei 2019 (Gezin)

Hele mooie kamer, zeer vriendelijk en klantgericht personeel. Het ontbijt en diner waren super en dat alles tegen een zeer redelijke prijs. Chapeau.

Tip! De stad Leeuwarden is zeer de moeite waard voor een stedentrip. Rondleiding door de stad en de voormalige gevangenis, zijn beide zeer de moeite waard.

9,5

Beoordeling door Anoniem, op 23 mei 2019 (Groep)

Alles.

Tip! Braamtocht.

9

Beoordeling door ES Stam uit Monster, op 22 mei 2019 (Gezin)

Geweldig hotel, erg vriendelijke medewerkers! Heel schoon, alles top!

Tip! De prachtige hofjes. De ontzettend vriendelijke Friezen. Het prachtige keramiekmuseum. Alles zo netjes en schoon! Zeer verrassend!

7,8

Beoordeling door H Eliasberg uit Breda, op 22 mei 2019 (Gezin)

De kamer, de ligging (wij waren met de trein), het personeel (erg vriendelijk), de compleetheid van de kamer en zeker de gemoedelijke sfeer in het hotel. Wij komen zeker nog een keer terug !! De rit van 3,5 uur met de trein vanuit Breda meer dan waard !

Tip! Mooie stad, leuke winkels, mooi Fries museum, praamrondvaart. We willen zeker ook nog het Keramiek Museum zien. Wat ons opviel is de rust in de binnenstad en de vriendelijke mensen.

9,4

Beoordeling door COR van Bogget uit Rosmalen, op 21 mei 2019 (Groep)

9,2

Beoordeling door H H Stortelder uit Neede, op 9 mei 2019 (Stelletje)

Locatie, verrassings dinner, personeel, kamer. Leuke oplossing voor het uitzicht van de kamer, de grote fotowand.

Tip! Heerlijk gewinkeld en het mooie Friese museum bezocht evenals de vele terrasjes allemaal op loopafstand.

9

Beoordeling door Anoniem, op 8 mei 2019 (Gezin)

Prima naar ons zin gehad in Leeuwarden

Tip! Leuke vaartocht gemaakt Leeuwarden is een leuke en mooie stad

10

Beoordeling door BPJMT Somers uit Bakel, op 8 mei 2019 (Individueel)

Fijn personeel, dat meedenkt en een goede service geeft.

9

Beoordeling door E van den Hoek uit 't Veld, op 8 mei 2019 (Stelletje)

Gezellige kamer en op loopafstand van het centrum. Alles was goed!

Tip! Hebben een rondvaart gedaan. En Aqua zoo bezocht en mooi zo dicht bij het station konden zo de bus in. En een heel leuke winkelstad en een heerlijk restaurantje gevonden, Het Broodhyus" waar wij heerlijk hebben gegeten. Mijn kleindochter van 18 en ik hebben hier erg van genoten.

8,4

Beoordeling door J van Empel uit 's-Hertogenbosch, op 7 mei 2019 (Stelletje)

Goede ontvangst, fijne kamer, prima ontbijt. Hotel ligt dichtbij het centrum. Is dus gemakkelijk te lopen naar centrum en andere bezienswaardigheden.

Wij zijn al wat ouder. Daarom was de instap in het bad om daar te douchen hoog en redelijk moeilijk. Een inloopdouche was in dit geval voor ons veel beter geweest.

Tip! Vele mooie oude panden langs heel mooie grachtjes. Ook musea en bv De Blokhuispoort vonden wij interessant om te gaan bekijken.

8,4

Beoordeling door W.J.M. Post uit Helmond, op 7 mei 2019 (Stelletje)

Een soepel, vriendelijk en gezellig verblijf.

Tip! Het hotel ligt mooi centraal, in het prachtige en gezellige Leeuwarden, dat als een gedicht in het mooie Friesland ligt.

9,8

Beoordeling door Anoniem, op 6 mei 2019 (Stelletje)

Goed hotel, zeer vriendelijk personeel en fijne kamer.

8

Beoordeling door W.M Hoogenraad uit 's-Gravenhage, op 5 mei 2019 (Gezin)

De geweldige service en vriendelijkheid van al het personeel. De kamer was mooi en schoon, er viel niets op aan te merken. Geweldige kok! We hebben heerlijk gegeten. De kamer werd netjes opgeruimd, doorgaan zo! Is aan te bevelen aan familie en kennissen.

Het gebrom van de airco en het uitzicht van kamer 136.

Tip! Alles is nagenoeg op loopafstand of met het openbaar vervoer bereikbaar. Vriendelijke mensen. Wij komen zeker terug voor de rondvaart, daarvoor was het nu te koud.

9

Beoordeling door JM Bastiaansen uit Rijsbergen, op 4 mei 2019 (Gezin)

Dichtbij centrum. Plaats om auto te parkeren.

reserveringskosten aan de hoge kant.

Tip! Rondleiding door Leeuwarden, super, enthousiaste gids. Schitterend Fries museum.

8

Beoordeling door EW Kooij de jongh uit Driebergen-Rijsenburg, op 2 mei 2019 (Groep)

Dichtbij het openbaar vervoer en het centrum.

9,8

Beoordeling door Anoniem, op 2 mei 2019 (Stelletje)

Prachtige ligging, in het centrum. Prettige bediening en een uitgebreid ontbijt.

Tip! Diverse musea, De Prinsentuin en het oude centrum.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 1 mei 2019 (Stelletje)

De ontbijtzaal is te klein. We moesten wachten alvorens er een tafel vrij kwam.

7,8

Beoordeling door WTB Huntink uit Ulft, op 1 mei 2019 (Stelletje)

Alles.

Tip! Hele mooi stad, met genoeg bezienswaardigheden.

9,8

Beoordeling door Anoniem, op 1 mei 2019 (Stelletje)

Zeer net hotel Erg leuke ontvangst. Ontbijt en diner erg goed. Lekker dicht bij centrum en de trein.

De drankjes waren duur, in verhouding met wat er in het glas zat.

Tip! We hebben een leuke stadswandeling gedaan. Het Fries museum en Porseleinmuseum zijn de moeite waard en de rondvaart is erg leuk!

8

Beoordeling door D Abcouwer uit Enkhuizen, op 30 april 2019 (Gezin)

7,4

Beoordeling door T Hof uit Hengelo, op 30 april 2019 (Gezin)

Het voldeed aan onze verwachting.

Tip! De rondvaart met de Praam, erg veel gezien.

8,4

Beoordeling door R.H. Tjalma uit Zeist, op 28 april 2019 (Stelletje)

Tip! Fantastische (fiets)omgeving, leuk winkelcentrum, grachten, veel water in de omgeving, gezellig uitgaansleven. Op zondag is er alleen weinig te beleven in Leeuwarden.

9

Beoordeling door H.A Thomassen uit Winterswijk, op 26 april 2019 (Stelletje)

De ligging van het hotel, in het centrum van Leeuwarden.

Het kluisje op de kamer zit op de grond gemonteerd dus ik moet op de knieën om deze te openen en te sluiten. Dit is een groot probleem voor iemand met rugklachten.

Tip! Leeuwarden is een stad met een dorps karakter, waarbij een rondvaart aan te raden is!

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 25 april 2019 (Gezin)

Bij het ontbijt werd meteen een tafel voor ons gecreëerd, we waren met 10 personen.

Tip! Het centrum van Leeuwarden is niet te groot en daardoor snel te doorgronden. We hadden geluk met heel mooi weer en er zijn overal gezellige terrassen.

8,6

Beoordeling door M de Joode uit Waddinxveen, op 25 april 2019 (Stelletje)

Prima en een prettige sfeer.

Tip! Prachtige stad, erg gezellig en zeker de moeite waard.

10

Beoordeling door H.M. Tip uit Naarden, op 24 april 2019 (Gezin)

Fantastisch in alle opzichten. Met name het personeel, dat verdient een grote pluim, uitermate vriendelijk. Ook de locatie is zeer gunstig t.o.v. het gezellige centrum van. Fantastisch ontbijt.

Tip! Ideaal gelegen, vlakbij alle leuke plekke in Leeuwarden.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 24 april 2019 (Stelletje)

Mooi hotel. Ideaal gelegen, tegenover het station en in centrum. Heel vriendelijk personeel. Super goed ontbijt, een heerlijk en goed verrassingsmenu. Leeuwarden is een prachtige en gezellige stad.

Tip! Wij genoten van de vele terrasjes, mooie oude binnenstad, leuke winkels en de super boekwinkel.

9,6

Beoordeling door C.H van C.h Dalen uit Goes, op 23 april 2019 (Stelletje)

Dat het personeel erg vriendelijk en behulpzaam was. De sfeer en de aankleding van het restaurant, erg mooi. De stad Leeuwarden is de moeite waard om te bezoeken.

Tip! Goed te bereiken met de trein vanuit Zeeland. We zijn naar Workum geweest, voor het Jopie Huijsman Museum.

8,6

Beoordeling door PPLM de Cort uit Tilburg, op 22 april 2019 (Stelletje)

Mooie kamer, met alles erop en eraan. Heerlijk eten, super vriendelijk personeel, in een woord geweldig.

Tip! Mooie stad. Veel bezienswaardigheden o.a. musea.

9,4

Beoordeling door Anoniem, op 22 april 2019 (Groep)

Een prima hotel, met vriendelijk personeel. Heel goed gelegen t.o.v. het station en de stad.

Het uitzicht vanuit de kamer, op een blinde muur. Jammer dat de lift de tweede en derde dag kapot was. Maar met hulp van een vriendelijk kamermeisje, was de bagage snel beneden.

Tip! Een gezellige stad, met leuke terrasjes. Vooral het terras van Broodje Bewust. Heerlijke broodjes met biologische producten. De leuke en aparte winkeltjes, zoals De Derde Kamer. Echt een winkeltje voor cadeautjes.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 21 april 2019 (Groep)

Het Oranje Hotel is een fijn hotel, tegenover station van Leeuwarden, middenin het centrum. Hartelijk ontvangst bij de receptie. Prima verzorgde kamers, met goede bedden. Heerlijke badkamer. Koffie- en thee faciliteiten op de kamer. Het diner is een aanrader, met erg goede en leuke bediening. Voor herhaling vatbaar!

Tip! Vooral het oude centrum is een aanrader! Er zijn plenty musea waaronder het Friesland museum. Alles is op loopafstand. Ook een goed winkelbestand.

8

Beoordeling door Anoniem, op 21 april 2019 (Stelletje)

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 19 april 2019 (Stelletje)

Fijn ontvangst, door vriendelijke en behulpzame medewerkers.

Tip! De 'free stadstour' is een echte aanrader!

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 18 april 2019 (Gezin)

Kamer keurig in orde.

Zeker de eerste dag was het te koud in de kamer.

Tip! Mooi uitzicht vanaf de Achmeatoren, het Keramiekmuseum is heel leuk en de binnenstad is mooi.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 18 april 2019 (Gezin)

8,4

Beoordeling door C.J.M. Hobbelink uit Hengelo, op 18 april 2019 (Groep)

Gastvrij en schoon.

Tip! Leeuwarden is een verrassende stad.

9,4

Beoordeling door Anoniem, op 18 april 2019 (Groep)

Leeuwarden is een zeer mooie stad. Veel geschiedenis en ruim opgezet.

Tip! De natuur is prachtig. Het park bij de koperen tuin is schitterend. Wij hebben ook veel genoten van de stadswandeling en het Keramiekmuseum.

9,6

Beoordeling door Anoniem, op 7 april 2019 (Individueel)

Verrassingsdiner, met gevraagde vis. Ontzettend leuk en lekker. Goed ontbijt, met verse jus d'orange!

Tip! Free tour! Rondwandeling met gids, op vrijdag zie je zelfs de Provinciezaal.

9

Beoordeling door Anoniem, op 6 april 2019 (Stelletje)

8

Beoordeling door W.C.M. Fransen-Meulendijks uit Bakel, op 2 april 2019 (Stelletje)

Vriendelijke ontvangst. Snelle en juiste afhandeling door receptionist. Kamer nummer 130: netjes. Handdoeken: genoeg. Bed: lekker groot. Eten: heerlijk. Bediening: vriendelijk en goed.

Tip! Centraal gelegen. Veel bezienswaardigheden. Niet echt een favoriet maar de oude gevangenis maakt wel indruk.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 1 april 2019 (Stelletje)

Klant vriendelijk.

Tip! Mooie stad Leeuwarden, wel jammer dat we paar weken te vroeg waren, alles was nog niet open.

8

Beoordeling door D.C.H. Baars Baars uit Nieuwegein, op 1 april 2019 (Stelletje)

Het ligt centaal. Met vriendelijk personeel en voortreffelijk eten.

Jammer, dat de badcel niet is geupdated. Beschadigde deurposten en veel kalkaanslag.

Tip! De binnenstad met steve toren, de gevangenis met ateliers en bieb, fire-cafe en stadswandeling,

8,2

Beoordeling door M.P. Mastenbroek uit Sommelsdijk, op 1 april 2019 (Gezin)

Dat het personeel heel vriendelijk is, een mooie ruime kamer en het ontbijt en het diner waren super.

Tip! Vlakbij het station, in het centrum. Bezoek aan het Fries Museum is de moeite waard. Verder veel mooie oude panden.

8,3

Beoordeling door Anoniem, op 29 maart 2019 (Stelletje)

Alles was 100% fijn, maar met name het superattente en vriendelijke personeel spande de kroon!

Tip! Heerlijk fietsen langs de vaarten en door de prachtige dorpjes waar de tijd lijkt stil te staan.

10

Beoordeling door P Mol uit Kloetinge, op 27 maart 2019 (Stelletje)

Gezellig en vriendelijk personeel. Erg gastvrij. Gemoedelijke sfeer + punt gelegen aan het station.

Tip! Leuk om Friesland te ontdekken, vooral als je uit Zeeland komt. Leeuwarden is een mooie en gezellige stad.

9

Beoordeling door I Schop uit Bergschenhoek, op 27 maart 2019 (Gezin)

Het hotel was uitstekend, ook aardig personeel. De stad was heel gezellig. De bioscoop was ook heel mooi, alleen de film was minder.

Niets.

Tip! Het winkelen langs de grachten was erg leuk.

9,2

Beoordeling door C.H.J.J. Wouters uit Bladel, op 26 maart 2019 (Stelletje)

9

Beoordeling door Anoniem, op 24 maart 2019 (Stelletje)

Prima personeel, heel aardig. Geweldig eten, lekker dichtbij het centrum en goede kamers. We hebben een prima verblijf gehad.

8,4

Beoordeling door LJM Kort uit Venlo, op 23 maart 2019 (Stelletje)

Een mooi en sfeervol hotel. Vriendelijk personeel, ontbijt meer dan voortreffelijk en we hebben heerlijk gedineerd. Voor herhaling vatbaar.

Tip! Naast het fijne hotel, is Leeuwarden absoluut een stad om te bezoeken. Veel cultuur, genoeg bezienswaardigheden. Aanrader: bezoek de Blokhuispoort, voormalige gevangenis, nu o.a. een prachtige bibliotheek en meer.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 22 maart 2019 (Stelletje)

Heerlijk geslapen! Fijne kussens en goede matrassen.

Tip! Leeuwarden is klein, knus en rustig. Leuke museums, terrassen en we hebben heerlijk gegeten.

9

Beoordeling door CM van der Cees van der westen uit Breda, op 22 maart 2019 (Stelletje)

Prachtige art-deco stijl van het restaurant.

Tip! Fries museum prachtig. Voormalige gevangenis met kleinschalige bedrijfjes zeer bijzonder. Enige binnenstad.

9,2

Beoordeling door M.T. Blom uit Alkmaar, op 21 maart 2019 (Stelletje)

Heerlijk gegeten, lekker geslapen.

Tip! Erg leuk Boomsma. Er is een veelzijdigheid aan leuke winkels, mooie museums. Onderweg naar Leeuwarden, zijn we langs het Planetarium in Franeker geweest. Was zeer indrukwekkend.

8,8

Beoordeling door H van Dinther uit Rosmalen, op 20 maart 2019 (Stelletje)

Leeuwarden is een fijne stad om te zijn. Goed hotel, wij waren er al twee keer eerder geweest.

Tip! Leuke cafeetjes, winkels en terrassen.

8,2

Beoordeling door S.H. Landman uit Bennekom, op 19 maart 2019 (Stelletje)

Heerlijk hotel, dichtbij het station en het centrum. Super vriendelijk personeel, echt een aanrader!

Tip! We hebben musea bezocht, zeker de moeite waard. Gecombineerd met familiebezoek, de volgende keer nemen we de fietsen mee.

9,6

Beoordeling door Anoniem, op 18 maart 2019 (Stelletje)

Leeuwarden, Franeker en lekker eten.

9

Beoordeling door A.J Tiessink uit Zwolle, op 18 maart 2019 (Groep)

Heel fijn dat het t.o het station ligt. Het diner wat inbegrepen was, was goed verzorgd en lekker. Het hotel ligt prima om de stad te verkennen.

Tip! De Blokhuispoort vonden we zeer verrassend en heel bijzonder hoe een gevangenis omgetoverd is tot een gezellig winkelstraatje en toch de oude kenmerken behouden zijn gebleven.

8,2

Beoordeling door M. Limonet-Determeijer uit Rotterdam, op 17 maart 2019 (Stelletje)

Alles op loopafstand.

Tip! De Blokhuispoort is erg leuk en Post Plazahotel heeft een mooie brasserie.

8,6

Beoordeling door G Berculo uit Amersfoort, op 17 maart 2019 (Stelletje)

Lekker rustig hotel en in het centrum gelegen. Een mooie uitvalsbasis.

8,8

Beoordeling door H. Lammers uit Nieuwleusen, op 16 maart 2019 (Gezin)

Leuk hotel, mooie kamer en vriendelijk personeel.

Geluid van het openbaar vervoer in de ochtend.

Tip! De omgeving is ruim opgezet en je loopt zo de stad in. Leuke winkels. Het Fries museum is vlakbij, hier zijn we naartoe geweest.

9

Beoordeling door Anoniem, op 16 maart 2019 (Stelletje)

Leuke locatie. Prettig verblijf.

Een lamp deed het niet en douchekop was niet helemaal in orde.

Tip! Wij bezochten het Fries museum: Rembrandt en Saskia. Prachtig!

8,6

Beoordeling door J.J. Zielhorst uit Amsterdam, op 16 maart 2019 (Stelletje)

De bediening is buitengewoon vriendelijk en hulpvaardig.

Tip! Het Fries museum is een echte aanrader.

9

Beoordeling door H Tjoonk uit Goor, op 15 maart 2019 (Stelletje)

Leeuwarden en het bierfestival!

Tip! Mooie oude stad met voldoende winkels en leuke cafés.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 12 maart 2019 (Stelletje)

Sfeervol.

Tip! Top vanwege de musea.

8

Beoordeling door A W van Berlo uit Gemert, op 12 maart 2019 (Gezin)

De locatie, een uitstekende plaats. Dichtbij het station en het centrum.

Drukte bij het ontbijt.

Tip! Favoriete bezienswaardigheden voor ons waren de Blokhuispoort (oude gevangenis), het FriesMuseum, Oldenhoofster kerkhof en het treinstation.

9

Beoordeling door Anoniem, op 12 maart 2019 (Stelletje)

Mooie stad.

8

Beoordeling door GJM van Beers uit Tilburg, op 11 maart 2019 (Gezin)

8,8

Beoordeling door PM van Duuren uit Eersel, op 10 maart 2019 (Gezin)

7,8

Beoordeling door HMW Rutten uit Maarheeze, op 10 maart 2019 (Stelletje)

Alles.

Tip! Leuke stadswandeling van de NS.

10

Beoordeling door Anoniem, op 5 maart 2019 (Gezin)

Dat we weer eens terug waren in een omgeving waar we 58 jaar geleden naar toe zijn verhuisd i.v.m. werk.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 5 maart 2019 (Gezin)

Geweldig.

Tip! Mooie stad.

9,7

Beoordeling door W.G. van van Leeuwen-Wagenaar uit Bergschenhoek, op 5 maart 2019 (Stelletje)

8,6

Beoordeling door C Hompert uit Emmen, op 5 maart 2019 (Stelletje)

Voor deze tijd meer dan attent personeel. Zeer net en schoon hotel, echter ietwat gedateerd! Diner en ontbijt uitstekend.

Kamer was erg donker en warm. Airco werkte niet en het openzetten van het hele kleine raam hielp ook niet echt! De dame welke 's avonds bediende liet veel steken vallen.

7,8

Beoordeling door H.K. Oling uit Markelo, op 4 maart 2019 (Stelletje)

Ligging, parkeergarage, balkon.

Tip! Rembrandt en Saskia in Fries Museum. Met mooi weer leuke terrasjes langs de grachten.

8,6

Beoordeling door L J Loeke Gooijer-Koekoek uit Rotterdam, op 3 maart 2019 (Stelletje)

Bijzonder aardig personeel. Lekker ontbijt. Heerlijk diner. Goede sfeer in het hotel.

Tip! Leuke winkeltjes en restaurantjes. Mooi Fries Museum. Hele gezellige stad en mooie omgeving in Friesland.

9,8

Beoordeling door G.J. - Hage uit Udenhout, op 3 maart 2019 (Gezin)

Alles, zeer vriendelijk personeel, schone kamer, fijne bedden. Kortom, alles wat je nodig hebt is aanwezig. Een heerlijk ontbijt en een fantastisch diner.

8

Beoordeling door R Kruit uit Leiden, op 3 maart 2019 (Stelletje)

Gastvrij en klantgericht.

Tip! Musea, veel shopgelegenheden en de stad zelf is een bezienswaardig.

9,6

Beoordeling door Anoniem, op 10 februari 2019 (Stelletje)

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Ruime kamer; met mogelijkheid om zelf koffie/thee te zetten. Royaal ontbijtbuffet. Ligging van het hotel tegenover het station.

Tip! Leeuwarden is een bezoek waard. Ook met de trein zijn bezienswaardige steden goed bereikbaar.

9,2

Beoordeling door L. Meerman uit Harderwijk, op 1 februari 2019 (Stelletje)

De sfeer in de ontbijtzaal is authentiek. Dicht bij het centrum en het station.

Tip! Keramiek museum, huis van Esscher en het Friesmuseum.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 1 februari 2019 (Stelletje)

Goede service en dichtbij het centrum.

Donker en somber hotel, vooral de kamer.

Tip! Er is genoeg te beleven in Leeuwarden. Leuk om een wandeling door de stad te maken, met vooral een bezoek aan het Fries Museum en de Blokhuispoort.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 20 december 2017 (Gezin)

Lekker dicht bij het centrum.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 18 december 2017 (Stelletje)

8,8

Beoordeling door A.J. Leek uit Alkmaar, op 6 december 2017 (Individueel)

Mooi hotel in mooie omgeving. Centraal gelegen bij het station.

Dat ik als individueel twee maal de prijs moet betalen voor het arrangement.

Tip! Het centrum van Leeuwarden is goed te belopen en erg gezellig.

7

Beoordeling door H.M. Wijma uit tholen, op 5 december 2017 (Stelletje)

Wij waren hier voor de tweede keer: het is een prettig hotel, kamer is goed en bedden eveneens. Perfekte ligging vlak bij Station en ook bij de stad ! En last but not least ook een prima uitgebreid ontbijtbuffet.

8,4

Beoordeling door J.L. Klement uit Amsterdam, op 1 december 2017 (Stelletje)

Prima hotel op loopafstand van het centrum. Goed ingerichte kamer, van alle gemakken voorzien. Prima ontbijt.OOk het diner was prima. Heel prettig dat de auto in de parkeergarage gestald kon worden.

Ik vond de kamers nogal donker, dit komt ook door de zware gordijnen en omlijsting die veel van het licht wegnemen.

Tip! Princessehof altijd leuk!

8

Beoordeling door MARIETHERE Van der Weide uit Nijlande, op 15 november 2017 (Stelletje)

8

Beoordeling door Anoniem, op 1 november 2017 (Stelletje)

8,4

Beoordeling door G Hoogveldt uit tilburg, op 11 oktober 2017 (Gezin)

Het centrum.

Tip! Leeuwarden is een mooie stad.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 7 oktober 2017 (Groep)

Het open karakter; vriendelijke mensen met verstand van zaken.

s' Nachts was de temperatuur in de slaapkamer niet naar beneden te krijgen. Heb door de warmte niet goed geslapen.

Tip! Een gezellige stad met leuke winkels. De stad kent ook mooi opgeknapte oude panden en waterkanalen tot in de stad waar boten in liggen. Heel verrassend!

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 4 oktober 2017 (Stelletje)

Prima Hotel. Prettige bediening Leuk om Leeuwarden weer eens na jaren te bezoeken.

Tip! Met de herinrichting van het Stationsplein is het wat rommelig bij het hotel. Dat is van tijdelijke aard. Het zal zeker mooi worden. Prima uitgangspunt om bv. een mooi wandeling langs de Singelgracht te maken. Pier Pander Museum was de moeite waard, alsook andere musea. Leuk om door de smalle straatjes van de oude binnenstad te dwalen.

8,4

Beoordeling door ODILON Van Raemdonck uit Stekene, op 26 september 2017 (Gezin)

Stijlvol hotel, goed gelegen vlakbij de bezienswaardigheden, lekker eten, heel vriendelijk personeel.

Tip! Gezellige stad, ook om te winkelen. Prachtige omgeving om te fietsen.

9

Beoordeling door Anoniem, op 24 september 2017 (Stelletje)

Verblijf van twee dagen met een diner. Diner was aangenaam en goed verzorgd, evenals het ontbijt. Voldoende parkeergarages in de buurt.

Tip! Stop op de heen- of terugweg bij museum Belvedère in Heerenveen.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 9 september 2017 (Stelletje)

Tip! Mooie omgeving, Leeuwarden wel veel werkzaamheden aan gebouwen en wegen. Vanuit Leeuwarden 1dag Ameland prima te doen en heel leuk.

8

Beoordeling door HELENA M. Wijma uit Tholen, op 4 september 2017 (Stelletje)

Een zeer prettig hotel, goede kamer en bedden, prima ontbijt en last but not least de perfekte ligging - binnen paar honderd meter in hartje stad. Restaurant ook gezellig en een lekker twee-gangen-diner dat bij het arrangement hoorde. Het geheel voor herhaling vatbaar!

Tip! Leeuwarden is een fijne, overzichtelijke stad, alles is goed te belopen. Gezellige straatjes, leuke boetiekjes en terrasjes. Ook de omgeving is goed bereikbaar per trein of bus.

9

Beoordeling door A Vreemann uit MILLINGEN AAN DE RIJN, op 13 augustus 2017 (Groep)

Super vriendelijk personeel en zeer behulpzaam; Madelon, Tony en Jelly.

Parkeren kan lastig zijn als de hotelgarage vol is.

Tip! Prima fiets routes, binnenstad op loopafstand (paar minuten).

9,2

Beoordeling door MTB Peters-Curfs uit Horn, op 4 augustus 2017 (Stelletje)

Vriendelijke en spontane bediening, heel behulpzaam, in een woord fantastisch!

Tip! Friesland museum, oude historische gebouwen.

9,5

Beoordeling door S.L. de Wolff uit Den Haag, op 27 juli 2017 (Gezin)

De hartelijkheid en de interesse van iedereen.

Tip! Het andere museum, wij zagen dit op een bord bij de lift en dit museum is echt de moeite waard. Daarna nog een high tea in het hotel, erg goed verzorgd!

10

Beoordeling door Anoniem, op 22 juli 2017 (Gezin)

Prijs/ kwaliteit. Fantastisch ontbijt. Ligging in het centrum. Vriendelijk personeel.

Werkzaamheden voor het hotel.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 22 juli 2017 (Stelletje)

Aangenaam verblijf, vriendelijk personeel.

Tip! Leuke uitvalbasis voor o.a. naar de Wadden eilanden, Zuiderzeemuseum in Enkhuizen met de trein en de boot en Musea.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 18 juli 2017 (Stelletje)

Lekker ontbijt.

Onrustig vanwege verbouwing nabij het station. Zonnescherm kon niet worden opgehaald.

Tip! Leeuwarden is een vriendelijke stad met veel musea, terrasjes en restaurants. Goed om te wandelen.

7,6

Beoordeling door AJ Assink uit Borculo, op 9 maart 2017 (Stelletje)

Mooi hotel, alles op loopafstand, mooie stad, lekker en uitgebreid ontbijt

8

Beoordeling door JME Lavrijsen - Leermakers uit Eindhoven, op 24 januari 2017 (Stelletje)

Rustig en centraal gelegen.

Tip! De tentoonstelling Alma Tadema, het Keramiekmuseum en de stadswandeling van de NS, dat alles in een betoverend landschap vol witte rijp en met een zonnetje aan de hemel. Fijne minivakantie.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 23 januari 2017 (Gezin)

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 22 januari 2017 (Stelletje)

Het hotel (de inrichting, de kamer, het ontbijt, het personeel en de ligging) is uitstekend.

Tip! Leeuwarden heeft een erg mooi centrum, het Fries Museum is vlakbij het hotel.

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 5 januari 2017 (Stelletje)

Een gezellig hotel. Het personeel is vriendelijk en attent. Ze doen hun best om het naar je zin te maken. Je kunt ook heerlijk eten in het restaurant en de bediening is hartelijk en professioneel.

Tip! Leeuwarden heeft een gezellige binnenstad. Met een gevarieerd aanbod aan winkels. Het Friesmuseum is een aanrader.

9,4

Beoordeling door Anoniem, op 1 januari 2017 (Gezin)

Prima verzorgd ontbijt. Op loopafstand van station en centrum.

Tip! Tentoonstelling Alma Tadema in Fries museum is een aanrader!

8,6

Beoordeling door JANINE Dorrestein- rensen uit Breukelen, op 18 november 2016 (Stelletje)

Mooi hotel, je loopt zo het centrum in, mooie ruime kamer. Personeel is erg vriendelijk, ontbijt is goed, parkeren onder het hotel. Prima wifi.

Douchen in bad en de douche zelf geeft ook niet veel water.

Tip! Leeuwarden is een leuke kleine stad, met veel restaurantjes en leuke winkels. Op vrijdag is er een leuke markt. De mensen zijn opvallend vriendelijk. Wij zijn naar het Fries Museum en naar het Keramiek museum geweest.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 16 november 2016 (Gezin)

Een leuke stad, aardig hotel en netjes.

De kamers zijn een beetje gehorig, met name de zware deuren.

Tip! Lekker eten bij BY US!!

7,8

Beoordeling door SJM van Uem uit groenlo, op 3 november 2016 (Gezin)

Goed hotel en op een goede locatie.

Tip! Leeuwarden heeft een mooie binnenstad en vriendelijke mensen.

7,4

Beoordeling door C van Dijk uit Wateringen, op 19 oktober 2016 (Stelletje)

Het personeel is erg vriendelijk en de kamer ruim.

Het hotel is echt aan een opfrisbeurt toe, tapijt erg versleten en veel muren beschadigd.

6,4

Beoordeling door Anoniem, op 13 oktober 2016 (Stelletje)

Prima ligging, tegenover station en binnen een paar minuten lopen in hartje centrum. Wij hadden kamer aan voorzijde maar geen geluidsoverlast. Geen trein gehoord!

8,4

Beoordeling door L. Flier uit Amsterdam, op 13 oktober 2016 (Gezin)

De kamer was prima. Vooral de ochtend ober/kelner was geweldig. Het is slecht, maar ik kan de dag niet beginnen zonder koffie en sigaretten. Rafi zetten dan de warmtelamp aan op het buiten terras en bracht mij een heerlijk kopje koffie. De dagen dat wij er waren konden niet meer stuk.

Tip! Leeuwarden is een ontzettend leuk stadje. Een beetje Amsterdam in het klein en dan ook met minder toeristen! Mooie tentoonstelling van Alma Tadema gezien in het Fries museum. Ook Keramiek museum en het Natuurmuseum bezocht. Verder heerlijk geslenterd door leuke straatjes en langs mini grachtjes. Als in 2018 Leeuwarden Culturele Hoofdstad van Europa is, ga ik zeker weer die kant op. En gaan we weer in het Oranje Hotel logeren!

8,8

Beoordeling door S.M.G. Mulder uit Wassenaar, op 12 oktober 2016 (Groep)

Zeer vriendelijk, professioneel en behulpzaam personeel, prima ontbijt, schone kamer en algemene ruimtes.

Eigenlijk niets, de enige negatieve details waren 2 loshangende gordijnhaken in de kamer.

Tip! Heel praktisch gelegen tegenover station, centrum om de hoek. Leeuwarden is een fijne bestemming voor een lang weekend winkelen, restaurantjes bezoeken, ronddwalen door smalle straatjes en terrasjes zitten. Ook het Fries Museum is een bezoek meer dan waard. En het verbouwde oude postkantoor tot grand café is ook een aanrader.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 6 oktober 2016 (Stelletje)

Ontbijt, vriendelijkheid, gezellige inrichting.

Donkere kamer door markies. Douchen in bad.

Tip! Fries museum is een absolute aanrader. Veel historische panden in de stad.

8,8

Beoordeling door RMW Sanders uit Winterswijk, op 29 september 2016 (Groep)

Ligging van het hotel t.o.v. centrum; je loopt er in een paar minuten naar toe. Zeer vriendelijk en gastvrij personeel. De gratis bittergarnituur die we bij de drankjes kregen aangeboden, zeer smakelijk.

Geluiden van de gang dringen makkelijk door in de kamers.

Tip! Praamvaren door de grachten is leuk en educatief. Vanwege het mooie weer veel terrasjes gepakt. Leeuwarden is een gezellige stad.

8,8

Beoordeling door C. Nederlof uit Dordrecht, op 29 september 2016 (Groep)

Rolstoelvriendelijke binnenstad van Leeuwarden.

Slechte bereikbaarheid hotel ivm wegopbreking.

8,4

Beoordeling door N.P. van Ewijk uit capelle aan de ijssel, op 28 september 2016 (Groep)

De bediening verdient een pluim. Veel aandacht voor dieetwensen.

Tip! Leeuwarden is een leuke stad met genoeg winkels, musea en horeca. Het hotel zullen wij zeker aanbevelen omdat het centraal ligt en je veel lopend kunt doen.

8,6

Beoordeling door M Verschoor uit Hoogvliet Rt., op 28 september 2016 (Stelletje)

Hele fijne dagen in een mooi Leeuwarden, professionele bediening.

Tip! Mooi centrum, leuke musea, en alles lopend makkelijk te bereiken, wij waren nl. met de trein.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 26 september 2016 (Stelletje)

We boekten een arrangement en dan heb je niet de mooiste ligging van kamer. Uitzicht op het dak in de binnenkant. Maar we hebben mooi weer gehad en zijn niet veel op de kamer en het balkon geweest. We maakten alleen gebruik van het ontbijt en waren verder in de stad voor het eten. Leeuwarden is prachtig! De koninklijke invloed is te zien. Ook in het hotel voelde je je koninklijk. Het was er verder prima in orde. Wel waren er 2 lampjes kapot, dat hebben we gemeld, maar het werd niet tijdens ons verblijf opgelost.

We kozen voor een hotel in het Centrum, maar dat het door de verbouwing van het Stationsgebied slecht bereikbaar was, was bij aankomst even lastig en op het terras zat je dus erg in de herrie. Maar na werktijd was het goed te doen en de verzorging was prima.

Tip! We komen graag in Friesland, waren nog niet eerder in deze mooie stad. We houden van oude panden en die zijn er volop. Jammer dat de Grote Kerk in september al dicht was en we de koninklijke graven niet konden bezichtigen, maar wie verwachtte er nu ook nog zulk mooi weer. Bij de rondvaart met de praam heeft de schipper veel verteld. Het grutterswinkeltje vonden we ook heel leuk om te bezoeken.

9

Beoordeling door JMAM Vogels uit Best, op 26 september 2016 (Gezin)

Fijne locatie, vlak bij het station en tegen het centrum aan. Ruime kamers, mooi balkon, allemaal top. Let op, er zijn maar een paar kamers met balkon. Het ontbijt was ook prima. Op het moment dat wij er waren werd eer druk aan het station gewerkt maar dat kan ik het hotel niet aanrekenen.

9

Beoordeling door J.P van Gemert uit Nijmegen, op 24 september 2016 (Stelletje)

8,8

Beoordeling door G.H. Groeneveld uit MOERKAPELLE, op 19 september 2016 (Stelletje)

Voucher voor koffie en oranjegebak vanwege mijn verjaardag + voucher voor bittergarnituur (bij arrangement inbegrepen).

De afstand tot de hotelkamer.

Tip! Leeuwarden is een leuke winkelstad!

7

Beoordeling door G.H. G.H. Walters uit Amsterdam, op 14 september 2016 (Stelletje)

UItstekend gemotiveerd en vriendelijk personeel.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 14 september 2016 (Stelletje)

Vanuit het hotel kun je snel de stad inlopen, goed hotel, prima personeel.

Tip! Tegenover het station, handig! De vaartocht met de praam door de grachten was heel leuk. Enthousiaste vrijwilligers.

9,6

Beoordeling door Anoniem, op 11 september 2016 (Groep)

Dat het hotel mooi en warm is ingericht. Het personeel, dat van hoog tot laag, uiterst vriendelijk en voorkomend was!

Tip! We vonden Leeuwarden een prachtige stad. We hebben 2 musea bezocht: het Princessehof en het Fries Museum. Beiden zeer interessant. De rondvaart met een Praam was prachtig met zéér goede uitleg van de gids. Verder leuke restaurants en uitgebreide mogelijkheden om te shoppen.

9,6

Beoordeling door A. van Egteren uit EPE, op 6 september 2016 (Stelletje)

Goed en vriendelijk.

8

Beoordeling door Anoniem, op 4 september 2016 (Groep)

Goede bedden, heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet en vriendelijke bediening.

8,8

Beoordeling door JJM Tielemans uit Waalre, op 1 september 2016 (Gezin)

Super gelegenheid tegenover het station. Goed personeel. We hebben op een mooie review achtergelaten op de website, die zegt heel wat. Personeel dat meedenkt toen het ging om het parkeren! Goed geholpen! Alles was heel leuk. We komen hier graag terug.

Tip! In de stad gelegen. Je kunt te voet overal heen. Tegenover is het NS station waar wij gratis een fiets kon de huren.

8

Beoordeling door Anoniem, op 28 augustus 2016 (Stelletje)

Gezellig, verzorgd hotel tegenover centraal station. Wij vonden alles heerlijk!

Tip! Heerlijke fietsomgeving. Makkelijk voor een bezoek aan de Waddeneilanden. Harlingen is een aanrader en mensen uit Leeuwarden zijn heel gezellig en behulpzaam.

8

Beoordeling door A.B. Köster uit Roermond, op 21 augustus 2016 (Stelletje)

Zeer vriendelijk personeel. Gunstige ligging ten opzichte van station en centrum.

Bij het ontbijt veel te weinig tafels en donkere ruimte. Roerei niet te genieten.

7

Beoordeling door JWM Dekkers uit Tilburg, op 20 augustus 2016 (Groep)

Prima kamer, lekker dicht bij station en de stad. Goed ontbijt, heerlijk bittergarnituur.

Tip! Wat een prachtige stad is Leeuwarden. Kom zeker nog eens terug!

9,8

Beoordeling door H.C. Kneefel uit Rotterdam, op 19 augustus 2016 (Stelletje)

Sfeer, goede kamers, gastgericht en vriendelijk personeel. Goed verzorgd ontbijt met prosecco aan het begin van de dag. Dicht bij het centrum.

Parkeren bij het hotel voor de gasten is redelijk duur. Gelukkig is er een goedkopere parkeergarage op vijf minuten lopen.

Tip! Leeuwarden is beslist de moeite waard voor een verblijf. Rondvaart in een praam is een aanrader. Iets eten of drinken? Ga naar Kelder 65, de vriendelijke bediening is inbegrepen.

8,8

Beoordeling door J.E Nalis uit Deventer, op 15 augustus 2016 (Stelletje)

Super ligging tegenover het station. Prachtige kamer en supervriendelijk personeel!

Tip! Fries museum de moeite waard en lunchen in de koperen tuin gelegen in de Prinsentuin!

9,2

Beoordeling door Anoniem, op 14 augustus 2016 (Stelletje)

6,8

Beoordeling door Anoniem, op 14 augustus 2016 (Stelletje)

Het wandelen door Leeuwarden, het bezoek aan Harlingen met goed weer, alles was oké.

De laatste dag was er alleen maar regen, echter dat heeft niets te maken met het hotel.

Tip! Leeuwarden is een leuke stad met een mooie omgeving en veel water met bedrijvigheid op het water.

8,6

Beoordeling door G.H. Gerards uit TEGELEN, op 13 augustus 2016 (Gezin)

Het hotel was super. De klantvriendelijkheid van het personeel. En voor ons als treinreizigers kon het niet beter station voor de deur van het hotel. Een aanrader. Voor herhaling vatbaar.

Tip! Zijn met de trein naar Harlingen, Sneek en Groningen geweest. Mooie plaatsen

9

Beoordeling door R.G.P. Dekker uit Capelle aan den IJssel, op 10 augustus 2016 (Gezin)

Geen uitzicht op de kamer. We keken tegen een muur aan!

Tip! Een leuke plaats. Voor herhaling vatbaar.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 9 augustus 2016 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 6 augustus 2016 (Stelletje)

Goede service, lekker eten en centrale ligging, lopend naar het centrum binnen 10 minuten.

Tip! Huur fietsen om stad te verkennen! Of voor een dag een bootje huren in Grouw of Eernewoude (10 km met auto rijden). Heerlijk ontspannend!

9

Beoordeling door H. De Kruik uit Montfoort, op 4 augustus 2016 (Stelletje)

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

Wij vonden de eetzaal te klein en er waren daardoor te weinig 2 persoons tafels wat we erg onpersoonlijk vonden. Want soms zat je met 6 wildvreemden te ontbijten Soms had je het gevoel laten we maar gaan dan heeft een ander weer plaats.

Tip! Er zijn een paar mooie musea. Vanuit het Fries museum loop je zo een winkel centrum in. Maar ook winkels in de stad zelf zijn gezellig.

8,6

Beoordeling door P Lieman uit Landsmeer, op 3 augustus 2016 (Gezin)

Prima locatie. Centrum op loopafstand. Heel goed ontbijt.

Parkeergelegenheid was moeilijk bereikbaar door opbrekingen en er werd evengoed de volle prijs berekend. Voor ons is een douche in een bad niet prettig.

7,8

Beoordeling door T Storm uit Bennekom, op 2 augustus 2016 (Gezin)

Moeilijke bereikbaarheid als gevolg van wegwerkzaamheden in de stad Leeuwarden, de krappe parkeergarage met weinig plaatsen en niet kunnen reserveren voor een plaats.

7,8

Beoordeling door E. Schipaanboord uit De Meern, op 2 augustus 2016 (Stelletje)

Dicht bij het station en het centrum was goed te lopen. Alles was goed verzorgd.

Het weer.

Tip! In verband met het wisselende weer hebben we eigenlijk te weinig kunnen ondernemen. Dat doen we een volgende keer zeker!

8

Beoordeling door F.N. Walta uit Wateringen, op 30 juli 2016 (Stelletje)

Het bijzonder hartelijke personeel!

Tip! Wij waren er hoofdzakelijk op familie bezoek.

9,6

Beoordeling door A.J. A.J. Visser uit Amsterdam, op 30 juli 2016 (Gezin)

Makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer, dicht bij de stad.

Tip! Musea en Sneek dichtbij.

9

Beoordeling door S. Stols uit Utrecht, op 29 juli 2016 (Groep)

De klantvriendelijkheid van het personeel. De sfeer van het hotel. Je voelt je gelijk "thuis". Erg gezellig.

De locatie. Was warm weer, maar eigenlijk was er buiten niet te zitten, door het lawaai van het verkeer en nu ook nog werkzaamheden. Jammer, maar we hadden beter moeten weten, als een hotel aan de Stationsweg ligt.

Tip! We hebben wel 7 plaatsen aangedaan. Het hotel ligt dus lekker centraal. Als tussenstop Lemmer bezocht. Altijd sfeervol en ook Grou is favoriet. Boottocht gemaakt op de Alde Feanen en door de stadsgrachten van Sneek. Richting "huis" nog naar Hindelopen geweest en in Urk met het mosselpannetje afgesloten.

6,8

Beoordeling door A.T.G. Blenkers-van Deelen uit Arnhem, op 27 juli 2016 (Gezin)

Heerlijk ontbijt en mooie schone kamers. Zelfs bij 2 overnachtingen werd het bed tussentijds opgemaakt. Alles op loopafstand van het hotel. Ook het station.

De wegwerkzaamheden, maar daar kan het hotel niets aan doen.

Tip! Je kunt er fijn winkelen en gezellig terrasje pikken. Heerlijk gegeten bij Tott en bij Las Tapas.

9

Beoordeling door Anoniem, op 27 juli 2016 (Groep)

8,5

Beoordeling door JANKE Visser uit Enschede, op 26 juli 2016 (Stelletje)

Dat je parkeergeld moet betalen in de overdekte garage. Ik vind eigenlijk dat het gratis moet zijn.

Tip! Voor ons is een verblijf iets nostalgisch. Wij zijn geboren in Leeuwarden, en het is altijd een feestje om naar Nederland te komen. We gaan naar voor ons bekende plekken, het centrum is gezellig.

8,4

Beoordeling door M.A.C. Megens uit Eindhoven, op 25 juli 2016 (Gezin)

Het hotel, de ligging, het vriendelijke personeel.

Tip! Leuke stad veel winkels markten leuke boottocht.Voor herhaling vatbaar.

9,8

Beoordeling door Anoniem, op 22 juli 2016 (Gezin)

Gezellig en zeer verzorgd hotel.

Parkeerfaciliteiten onvoldoende.

Tip! Stad Leeuwarden gezellig met veel interessante bezienswaardigheden en veel cultuur.

7,6

Beoordeling door F Roemer uit Naaldwijk, op 21 juli 2016 (Groep)

Alles prima geregeld, vriendelijk personeel.

8,2

Beoordeling door S Strookman uit Santpoort-Noord, op 21 juli 2016 (Gezin)

Restaurant in het hotel is prima.

Parkeren erg duur. Tapijt in de kamer is smoezelig, echt aan vervanging toe.

Tip! Fries museum is erg leuk!

8

Beoordeling door HNM Broeders uit Dongen, op 20 juli 2016 (Stelletje)

Midden in de stad en goede en vriendelijke bediening.

Tip! Leeuwarden heeft ons verrast. Is een mooie stad, goede en mooie musea en goed eten en drinken. Met roept veelvuldig over Groningen maar Leeuwarden doet er zeker niet voor onder. Van harte aanbevolen.

8,4

Beoordeling door D Hollak uit Borne, op 20 juli 2016 (Groep)

Leeuwarden is een prachtige stad. Het hotel ligt op enkele minuten lopen vanaf het station en op enkele minuten lopen vanaf het centrum van Leeuwarden. Vriendelijk personeel en het ontbijt was top! Alles was leuk.

Tip! We hebben op vrijdagmiddag een tour gemaakt met Friesland Free Tour o.l.v. gids Henk, erg leuk en leerzaam om te doen. Zaterdag hebben we een rondvaart met de praam gemaakt, dit is ook een echte aanrader. Leeuwarden heeft veel gezellige winkels.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 20 juli 2016 (Stelletje)

Prima hotel. Alles goed verzorgd.

Tip! Fries museum.

8

Beoordeling door À.H. Benner uit Wijk aan zee, op 18 juli 2016 (Gezin)

Dicht bij het centrum en de stad.

Tip! Wij hebben verschillende musea bezocht en veel gewandeld in de stad.

8

Beoordeling door R van der Werve uit Leusden, op 16 juli 2016 (Stelletje)

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 16 juli 2016 (Stelletje)

Perfecte locatie bij station en dichtbij centrum. Personeel over het algemeen zeer vriendelijk en behulpzaam.

Kamer tikkeltje gehorig.

Tip! Fries Museum, stadswandeling, lekker gegeten.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 15 juli 2016 (Stelletje)

Het hotel ligt in het centrum dus geen auto nodig gehad.

Tip! Leeuwarden is zeker de moeite waard om te bezoeken. Mooi museum en fijne stad om te bekijken.

7,4

Beoordeling door G.M. Bergers uit Voorburg, op 14 juli 2016 (Stelletje)

Dat het hotel tegenover het station gelegen is.

Tip! Het was allemaal te belopen.

9,2

Beoordeling door M.A.H. Goes uit De Meern, op 14 juli 2016 (Groep)

Centrale ligging, erg vriendelijk personeel, uitstekend ontbijt.

Tip! Dagje met de boot naar Vlieland geweest, aanrader.

9,4

Beoordeling door W. Verveen-Rozelaar uit Schiedam, op 13 juli 2016 (Stelletje)

De locatie: recht tegenover het station. Personeel zeer vriendelijk en attent.

Tip! Stad centrum vanaf het hotel goed te bereiken. Stads-rondvaart zeker aan te bevelen. Genoeg bezienswaardigheden en cultuur.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 13 juli 2016 (Stelletje)

Vriendelijke gastvrijheid. Direct geholpen. Hulp bij koffer naar boven brengen. Kamer netjes en de badkamer ook.

Dat de parkeerplaats niet gratis is voor hotelgasten. Extra kosten dus.

Tip! Rustige mooie stad leuk, om te winkelen en musea te bekijken. Alles op loopafstand.

8,2

Beoordeling door GERT van der Linde uit Ede, op 24 juni 2016 (Gezin)

Alles was goed verzorgd, fatsoenlijk en beleefd personeel, een vrolijke lach bij het ontbijt, een goed verzorgd ontbijt en kranten, tot genoegen.

Douche in het bad, gevaarlijk. Parkeergarage snel vol.

Tip! Rommelig rond het hotel door de werkzaamheden. Erg genoten van het prachtige Friese landschap.

8

Beoordeling door HAM Kanters uit veghel, op 22 juni 2016 (Stelletje)

Goed.

Tip! Alles mooi en schoon.

8,6

Beoordeling door R van Beem uit Amsterdam, op 22 juni 2016 (Gezin)

De gunstige ligging van het hotel t.o.v. het station. De prettige aanwezigheid van personeel bij het ontbijt.

Tip! Museum 'Het Prinsessenhof' en het Fries Museum. Het planetarium en museum Martena in Franeker. Allemaal bijzonder de moeite waard.

8,6

Beoordeling door J. Groenendijk uit Haarlem, op 20 juni 2016 (Groep)

Centraal gelegen bij het centrum.

Parkeergeld te hoog.

7

Beoordeling door Anoniem, op 13 juni 2016 (Stelletje)

Gezellige sfeer, mooie locatie, je loopt zo de stad in.

Parkeren ver weg in alternatieve garage, en toch € 12,50 per 24 uur betalen. Hotel is prima, badkamer is minder mooi gerenoveerd (ooit).

Tip! De binnenstad is gezellig met veel terrassen en leuke winkeltjes.

8

Beoordeling door C.A van der Linden uit Gelderop, op 8 juni 2016 (Groep)

Mooie stad, geweldig ontvangst en zeer vriendelijk personeel. Veel nieuwe dingen gezien, niet alleen in de stad maar ook in de provincie.

P-garage van het hotel, kleine plaatsen, veel manoeuvreren om te kunnen parkeren en om met de uitrij kaart uit te kunnen rijden.

Tip! Voor nieuwelingen is Leeuwarden een prachtige stad. De grachten, de boten in de singel, de gebouwen, overweldigend. Franeker, Eise Esinga, Jopie Huisman in Workum, Allingawier met zijn museumdorp, de uitgestrektheid van het platteland met de boerderijen en de vele wateren, de rondvaart in Earnewald. Het was prachtig, en we hadden geweldig mooi weer.

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 8 juni 2016 (Stelletje)

Het enthousiasme van de medewerkers.

Tip! Het Fries Museum is een van de mooiste museums in Nederland.

9,6

Beoordeling door ANNEKE Broek uit Hilversum, op 2 juni 2016 (Individueel)

Super verzorgd, je voelt je écht een gast!

8,2

Beoordeling door N Moussault uit Amsterdam, op 1 juni 2016 (Groep)

Geen mogelijkheid om 3 grote natte handdoeken op te hangen.

7,8

Beoordeling door M.J. Sanders uit Heusden, op 1 juni 2016 (Groep)

Toegankelijkheid van personeel. Vriendelijk.

Dat we de parkeerplaats voor onze motors hadden geboekt en een dag later deze niet meer vrij was. Er was echter wel op een andere locatie een plaats bij maar dat was niet volgens afspraak.

Tip! Wij hebben de Elfsteden Tocht gereden. In een prachtige omgeving. In Leeuwarden zelf was het Fries straatfestival dat weekend dus het was geweldig.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 31 mei 2016 (Stelletje)

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 29 mei 2016 (Stelletje)

Zeer vriendelijk en gastvrij personeel. De perfecte ligging van het hotel. Gezellige sfeer in het hotel, met gezellige bar en prima restaurant. Aan te bevelen hotel bij een bezoek aan Leeuwarden!

Tip! Wij hebben o.a. het Keramiek Museum bezocht. Dit vonden wij zeer de moeite waard!

9,2

Beoordeling door A Plieger uit Papendrecht, op 29 mei 2016 (Gezin)

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 19 mei 2016 (Stelletje)

Aanleiding van het bezoek was onbekendheid met Leeuwarden en de conclusie was dat het voor herhaling vatbaar is.

Door de manier van sluiten van de kamerdeur is het moeilijk de deur zachtjes zonder overlast voor de buren de deur dicht te doen.

9

Beoordeling door Anoniem, op 18 mei 2016 (Stelletje)

Het centrum en de cultuur.

7,2

Beoordeling door ANS van Leeuwen-Overgaag uit Den Hoorn, op 17 mei 2016 (Groep)

Iedereen was vriendelijk, gastvrij en de ligging was prima. Het gebouw sprak me zeer aan.

Tip! De reis was lang, die hebben we onderbroken met een museumbezoek in heerenveen. Een leuke stadswandeling en musea op de 2e dag in Leeuwarden. Op dag 3 zijn we naar de Fundatie in Zwolle geweest.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 17 mei 2016 (Groep)

Met de trein naar Leeuwarden gegaan, aan de overkant van het station ligt het hotel. Fietsen huren aan de overkant van hotel, centrum vlakbij.

Tip! Mooie fietsomgeving, keramiekmuseum. Leuk centrum.

8,2

Beoordeling door EG Schouten uit Wageningen, op 11 mei 2016 (Stelletje)

Goed hotel, met geschiedenis, vlakbij station en dicht bij het centrum van Leeuwarden.

Bij aankomst was het een beetje verwarrend waar de auto te laten. De parkeergarage onder het hotel heeft een kleine capaciteit en was vol. Er bleek een parkeergarage beschikbaar op enkele minuten lopen.

Tip! Het oude centrum van Leeuwarden heeft veel moois!

8,6

Beoordeling door JSM van Mil uit Best, op 10 mei 2016 (Gezin)

Fijn hotel, prima centraal gelegen ten opzichte van het centrum en het openbaar vervoer. Fantastisch personeel. Hulde!

Tip! Leuke stad, niet te groot dus prima voor een lang weekend. Leuke praamvaart gemaakt en ervaren hoe vriendelijk iedereen is. Dit is beslist voor herhaling vatbaar.

9,6

Beoordeling door Anoniem, op 10 mei 2016 (Stelletje)

De sfeer.

De plaatsing van de kluis, was onbruikbaar tenzij ik op mijn buik zou gaan liggen om de gebruiksinstructies te lezen.

Tip! Keramiek museum en het Fries museum.

7,8

Beoordeling door A.M.J. van Leeuwen-Slootjes uit Oudewater, op 7 mei 2016 (Stelletje)

Op loopafstand van het centrum. Goede bewegwijzering in het hotel. Uitgebreid ontbijtbuffet.

Luchtcirculatie (afzuiging) in de badkamer was erg smerig. De verwarming stond op 25 graden toen we aankwamen.

Tip! We hadden bij het VVV kantoor een wandelgids gekocht. Wandeling door Leeuwarden gemaakt, met onderweg een bezoek aan het natuurmuseum en we hebben de Oldenhove beklommen. Veel leuke restaurantjes en winkels.

8

Beoordeling door M.H.L.A. Keulers uit Munstergeleen, op 5 mei 2016 (Stelletje)

8

Beoordeling door Anoniem, op 3 mei 2016 (Stelletje)

De ligging van het station tegenover het treinstation. En dichtbij het centrum van Leeuwarden. Zeer gerieflijke kamer, met goede bedden. De bittergarnituur. De vriendelijke ontvangst bij de receptie.

Tip! Wij gebruikten deze dagen voor bezoek aan vrienden in Leeuwarden, Sneek, Uitwellingerga en familie in Gersloot. We hebben door het oude centrum van Leeuwarden gewandeld, met veel mooie gebouwen. Aan museumbezoek zijn wij niet toegekomen, zoals bijvoorbeeld het Keramiekmuseum, daar waren iets te laat voor in de middag.

9,3

Beoordeling door J. .W. M. Denessen uit Waalwijk, op 3 mei 2016 (Stelletje)

Vriendelijk personeel. Goede ligging. Rustige kamer, geen lawaai van buiten.

Tip! De stad Leeuwarden helemaal bekijken en de prachtige oude kerkjes op de terpen. Dokkum in een prachtige stad. Er is teveel moois, voor een paar dagen.

9,4

Beoordeling door F.B.G. Grobben uit Pijnacker, op 27 april 2016 (Stelletje)

Prettig hotel, prima bediening. Ligt in het centrum. Je bent welkom.

Tip! Fries Museum, winkels en bioscoop op loopafstand. Leuke binnenstad, genoeg te shoppen. Voldoende horeca.

8,6

Beoordeling door GM van Duursen uit Hengelo ov, op 27 april 2016 (Stelletje)

Leuk hotel, midden in het centrum van Leeuwarden. Bittergarnituur was voortreffelijk. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Onze kamer keek uit op een kraakpand. Jammer dat het hotel geen zwembad en/of sauna heeft.

Tip! Stadswandeling van Historisch Centrum Leeuwarden is een heel leuk. Deze vrijwilligers weten bijzonder veel en vertellen dit op een prettige wijze.

8

Beoordeling door A.J.H. Van Verseveld uit Duiven, op 27 april 2016 (Stelletje)

Prima.

8

Beoordeling door WCM Vianen uit MONTFOORT, op 6 april 2016 (Stelletje)

8,8

Beoordeling door P.M. Alkemade uit Zoetermeer, op 3 april 2016 (Stelletje)

Vriendelijkheid, gezelligheid en behulpzaamheid van het personeel.

Tip! Fijne, gezellige stad om te vertoeven. Leuke ateliers met enthousiaste mensen, die graag willen vertellen. Het natuurmuseum, was geweldig. Zeker aanbevolen bij vrienden en kennissen.

8

Beoordeling door E.L. Rodigas uit Uden, op 30 maart 2016 (Stelletje)

Een prima gelegen hotel, kamer was eenvoudig, maar schoon, volgende keer vragen naar een update. Vriendelijk personeel en behulpzaam. Leeuwarden is een leuke stad. Vriendelijk personeel in het restaurant, maar de gangen werden in een veel te hoog temp geserveerd. Voor de rest een prima weekend gehad.

Tip! Twee mooie musea bezocht, te weten het Friesmuseum, een echte aanrader! Daarnaast het Keramiekmuseum net een zeer gemêleerde collectie.

7,8

Beoordeling door J van Oostenbrugge uit den Dolder, op 23 maart 2016 (Gezin)

De gastvrijheid, locatie is geweldig , het personeel was heel vriendelijk.

Voor onze leeftijd had ik graag gezien dat er een douche zou zijn i.p.v. een bad, en de temperatuur was moeilijk te regelen.

Tip! Het Fries museum, en de binnenstad van Leeuwarden is mooi.

7,8

Beoordeling door S - Jensma uit den haag, op 22 maart 2016 (Groep)

Heel vriendelijk personeel, even gezellig een krantje kunnen lezen, een heel goed uitvalpunt voor museumbezoek, bus excursie.

Tip! Voor mij ook enigszins nostalgie, Friezin zijnde, buiten Friesland wonend, Fries museum had prachtige tentoonstelling evenals Princessehof, oude Friese kerkjes bezocht in kader excursie Alde Fryske Tsjerken.

8,2

Beoordeling door F.W.T. Meijer uit ROTTERDAM, op 22 maart 2016 (Stelletje)

Prima! Opmerking: Zeer goed ontbijt met prettig personeel. Aanwezige mensen bij de receptie zeer hulpvaardig en vriendelijk.

Uitzicht achterzijde van de kamer niet prettig!

Tip! Mooie omgeving. Fries Museum geweldig. Museum , De Grutterswinkel, en Boomsma's distilleerderij prachtig!

8

Beoordeling door Anoniem, op 15 maart 2016 (Stelletje)

Het hotel ligt heel gunstig vlak bij het station en centrum, alles schoon en netjes bediening vriendelijk. Ontbijt ook prima voor elkaar.

Tip! Leeuwarden gezellige stad met veel kleine leuke straatjes mooi museum genoeg om een paar dagen door te brengen. Leuke eetgelegenheden enz. stadswandelingen.

8

Beoordeling door A van Aggelen-matthijssen uit ede, op 9 maart 2016 (Stelletje)

Mijn geboortestad! Elfstedentocht in de zomer van 2015 gefietst en toen geen tijd om de stad te bekijken. TOP: parkeren onder het hotel, het sneeuwde nogal bij aankomst.

Versleten vloerbedekking, vooral gang en trappen. Douche: minimaal straaltje/waterdruk, en soms werd het water even heet zonder dat we aan de knop zaten.

Tip! Bonkevaart met finishpaal, stadswandeling is aan te bevelen (boekje bij arrangement): duurt twee uren in totaal, veel keus uit eetgelegenheden en kroegjes.

8,4

Beoordeling door E. van Helsdingen uit Rijswijk, op 8 maart 2016 (Stelletje)

Gewoon alles. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

Tip! De musea. Franeker en het Planetarium.

9,5

Beoordeling door H Mulder uit Deventer, op 6 maart 2016 (Gezin)

Uitstekende ontvangst, geduld en uitermate vriendelijk. Prachtige ligging vlak bij binnenstad en station!

Tip! Museum, leuke restaurants, vriendelijke mensen. eindoordeel: 9,0

9

Beoordeling door Anoniem, op 4 maart 2016 (Stelletje)

Zeer gastvrij personeel.

Kamer was niet helemaal schoon. Bij aankomst werd direct op tafel lange blonde haar aangetroffen. Op plinten zat stof. Tapijt erg verouderd.

Tip! Leeuwarden-Centrum is gezellige stad, alles is goed te belopen, mooie musea en gezellige eetcafe's en restaurants.

8

Beoordeling door D.M. Boers-Witbraad uit Zaandam, op 2 maart 2016 (Stelletje)

Wij komen al jaren in Leeuwarden en het is als thuiskomen. Aangezien wij altijd met de trein reizen is de ligging van het Oranje Hotel perfect. Ontbijt is zeer verzorgd, en we hebben er ook 2 keer heerlijk gedineerd. Leeuwarden is een prachtige stad, heerlijk om te wandelen. Mooi museum.

Bij aankomst was de kamer ontzettend warm, we hebben direct de blower uitgezet en de verwarming op 18 graden, en het raam open. Mijn astma speelde direct op. Verder zijn de dekbedden veel te warm. Tip voor de badkamer, als gevraagd wordt of je de handdoeken meerdere dagen wilt gebruiken, dan moeten er ook voldoende handdoekenrekjes zijn. Nu ben je verplicht je handdoek op een stoel te hangen of toch maar 1 keer te gebruiken. En als je dan toch aan het milieu denkt, de handdoeken zijn wel erg groot, niet te tillen. Geef de klant de keus uit meerdere kleine handdoeken.

Tip! Vanuit Leeuwarden ben je zo met de trein in Franeker (lijkt wel een openlucht museum, zo mooi), Sneek (prachtig Scheepvaartmuseum) en Zwolle (museum De Fundatie is ook een aanrader).

9

Beoordeling door J.A.M. van Leur uit Houten, op 1 maart 2016 (Stelletje)

Goed hotel, op een goede plek. We hadden problemen met de kraan in het bad en dit even gemeld bij de receptie. De volgende morgen zagen wij dat er al een nieuwe kraan was geplaatst. Fijn als het personeel je serieus neemt. Wij komen zeker terug.

Tip! Op vrijdag en zaterdag kan je gebruik maken van een Free Tour. Zo zie je veel van Leeuwarden in een korte tijd.

8,2

Beoordeling door C.B.M. Smit uit zeewolde, op 1 maart 2016 (Stelletje)

Eigen parkeerkelder, prima ontvangst, ruime documentatie, royale kamer met prima bedden en ander meubilair, goede manier van ontbijtservice, vriendelijk personeel.

Uitzicht vanuit kamer, rommelige binnenplaats, wat lastig om te douchen in bad, slipgevaar.

Tip! Het hotel ligt aan de rand van de oude binnenstad. volop vertier in alle soorten en hoedanigheden. Toch makkelijk gelegen t.o.v. uitvalswegen naar steden in de omgeving.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 1 maart 2016 (Stelletje)

Vanuit het hotel was alles op loop afstand.

Het was overal te warm in het hotel.

Tip! Leeuwarden is een interessante stad.

9

Beoordeling door JTJ Vork uit Zoetermeer, op 1 maart 2016 (Stelletje)

Prima prijs kwaliteit verhouding.

8,6

Beoordeling door D van der Horst uit Amsterdam, op 1 maart 2016 (Stelletje)

Midden in de stad.

8,8

Beoordeling door P Schot uit Santpoort-N, op 29 februari 2016 (Gezin)

Lekker dicht bij station en binnenstad.

Tip! Keramiek museum was erg mooi. Het diner in de Blokhuis poort, de bak, was verrassend en erg goed.

8,8

Beoordeling door APC Geelen uit Den Haag, op 28 februari 2016 (Stelletje)

Prima accommodatie, zeer vriendelijk personeel, uitstekend ontbijt. Overal dichtbij, zeker ook als je met trein reist.

We hadden een kamer met een blinde muur, dat is wel rustig slapen, maar je hebt niet het beste uitzicht. Maar ach, we waren alleen in het hotel om te slapen....

Tip! Leeuwarden is een leuk stadje met veel mooie gebouwen. Een bescheiden stadje bijna, je merkt bijna niet dat het zo veel bijzonders heeft. Soms val je van de ene in de andere verbazing, dus ik zou zeggen: loop vooral veel rond en kijk achter elke hoek. En als jij geen gesprek met een local begint, doen ze het zelf: hele prettig mensen en fijn stadje om enkele dagen te verblijven.

9,2

Beoordeling door E.M. Jager uit WASSENAAR, op 25 februari 2016 (Gezin)

Keurig schoon en praktisch hotel op loopafstand van het gezellige centrum; zeer vriendelijk personeel en goed ontbijt.

Te weinig zitplaatsen voor ontbijt op zondag.

Tip! Leuk centrum met diversiteit aan gezellige winkeltjes. we hadden nog meer bezienswaardigheden willen zien maar de tijd zat erop.

7,4

Beoordeling door RJG Anderson uit Vlaardingen, op 25 februari 2016 (Stelletje)

De vriendelijkheid en voorkomendheid van het personeel.

8,6

Beoordeling door J van der Merwe uit Enkhuizen, op 23 februari 2016 (Stelletje)

Het was een familiebezoek.

De fluctuerende temperatuur van de douche en de slechte afloop van het douche water. Is, overigens ook doorgegeven aan de receptie, toen wij vertrokken op 20 februari.

Tip! Het was een familiebezoek.

7,8

Beoordeling door G Worm uit Castricum, op 23 februari 2016 (Stelletje)

De locatie van het hotel is prima, uitstekend ontbijt en het personeel is vriendelijk en behulpzaam.

Kamer een beetje gedateerd, warmwatervoorziening verdient een verbetering.

Tip! Het centrum is goed bereikbaar, interessante musea en een leuke stadswandeling.

8,8

Beoordeling door R.M. Gerritsen uit Hilversum, op 12 februari 2016 (Stelletje)

De centrale ligging van het hotel. Het vriendelijke personeel. Goede kamers. En een prima verzorgd ontbijt.

Tip! Een weekendje Friesland is altijd leuk.

8,2

Beoordeling door A.J.J. Simons uit Ransdaal, op 10 februari 2016 (Gezin)

Het hotel ligt bij het treinstation en tegen het centrum van Leeuwarden aan.

Tip! In Leeuwarden is het leuk winkelen en de twee musea, het Natuurmuseum en het Fries museum zijn een bezoek zeker waard. Restaurants zijn prima.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 3 februari 2016 (Groep)

Super!

Tip! Heerlijk gegeten bij Koenders, restaurant zit op de hoek. Super klantvriendelijk!

8,8

Beoordeling door Anoniem, op 15 januari 2016 (Stelletje)

Het personeel was erg vriendelijk. Hotel en locatie prima!

Tip! Leeuwarden heeft een leuk, aantrekkelijk centrum en lekker compact. Fries museum erg mooi.

7,8

Beoordeling door C.H.M. Kock uit Ulft, op 30 december 2015 (Gezin)

Leuke locatie met mooi uitzicht op het station. Mijn moeder is niet zo mobiel waardoor je tijdens het ontbijt heerlijk naar mensen kunt kijken.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 17 december 2015 (Gezin)

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 14 december 2015 (Stelletje)

Heerlijk dichtbij het centrum. We kenden Leeuwarden al redelijk, maar kwamen, door folders en vouchers toch op heel andere plekken. Ontbijt was zoals we gehoopt hadden: heerlijk en veel! Bittergarnituur die we kregen was heerlijk (en ook vegetarisch mogelijk!)

De douche was erg onregelmatig qua temperatuur. De bedden schoven erg makkelijk van elkaar weg.

Tip! Het Fries museum was erg leuk. We wisten niet dat Leeuwarden zo'n uitgebreide spellenwinkel had. Leuk!

8

Beoordeling door N. van der Spek uit Berkel en Rodenrijs, op 4 december 2015 (Groep)

De locatie, tegenover station (totaal geen geluidsoverlast hiervan) en heel dichtbij het centrum (binnen 10 minuten lopen op marktplein en winkels). Je kon s'avonds heerlijk relaxed zitten en genieten van uitgebreide cappuccino of biertje/drankje bar/lounge. Uitgebreid ontbijtbuffet. Betrokkenheid personeel. Kamers die we hadden waren netjes en schoon, minibar aanwezig, prima bedden. Badkamer is niet groot, maar alles zit erin, wel douchen in het bad (voor mensen die minder te been zijn niet handig, maar zijn vast ook kamers waar hier rekening mee gehouden is). Misschien zijn er luxere kamers aanwezig, maar voor ons was dit voor 2 nachtjes goede prijs/kwaliteit verhouding. Restaurant is ook een aanrader!!

Tip! Leuke stad met diversiteit aan winkels. De markt op vrijdag is ook leuk om mee te pikken.

8,7

Beoordeling door A Simons-kampen uit Arnhem, op 4 december 2015 (Individueel)

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Lekker dicht bij station. Prima gegeten, fijne kamer.

Tip! Leuke winkels, dagje Workum gedaan, museum Jopie Huisman.

8

Beoordeling door G Klunder uit Hoogvliet RT, op 3 december 2015 (Stelletje)

De ligging van het hotel ten opzichte van het centrum en de bezienswaardigheden.

8,2

Beoordeling door A.C. de Goei uit Ophemert, op 27 november 2015 (Gezin)

Zeer goed bereikbaar, heel vriendelijk personeel. Lekker gegeten in aangrenzend restaurant met gezellige bar. Super bittergarnituur gekregen bij aankomst. Heel goede ligging, vlak bij het gezellige stadscentrumwat goed te voet bereikbaar is.

De kamer wad een beetje koud. De verwarming was uit.

Tip! Stad is leuk verdeeld door het water. Het Fries museum was heel mooi. Twee bioscopen en een mooi theater. Lekker gebak en oliebollen en verschillende soorten flappen in een grote gebakkraam bij het bruggetje als je van de stad naar het schitterende hotel terug loopt. Tip: All You Can Eat bij de Griek restaurant Dionysos heel erg lekker eten in super vriendelijk restaurant.

8

Beoordeling door T. Hiemstra uit Voorburg, op 26 november 2015 (Gezin)

Gastvriendelijk.

9,6

Beoordeling door Anoniem, op 24 november 2015 (Stelletje)

Prima verzorgd. Vriendelijk personeel. Lekker eten.

Tip! Aardige stad voor een kort verblijf.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 24 november 2015 (Individueel)

Vlakbij het station en het centrum.

Het slechte weer.

Tip! Mooi museum Princessehof met interessante tentoonstelling. Leuke winkeltjes.

6,3

Beoordeling door W.C. Landman-van Beek uit Lelystad, op 18 november 2015 (Gezin)

Een prima klant vriendelijk hotel.

Tip! Leeuwarden was voor mij nieuw, een leuke oude stad.

8

Beoordeling door M Heerink uit Losser, op 17 november 2015 (Gezin)

Super mooi hotel, lekker uitgebreid ontbijt! Prima locatie; dichtbij het centrum en tegenover het station. Heerlijk geslapen en gegeten!

Tip! Zitten meerdere leuke kroegjes in de buurt, bijvoorbeeld Sybs.

9

Beoordeling door Anoniem, op 11 november 2015 (Gezin)

Dichtbij het station, in een mooie stad.

Niets.

8,7

Beoordeling door L Klumper uit Vinkeveen, op 11 november 2015 (Groep)

De ontbijt-ober. Wat een kanjer! Hij heeft service uitgevonden en verbetert, hulde!

De temperatuur van het douche-water varieerde van kokend heet tot zeer fris, zelfs zonder dat je de kraan aanraakte.

Tip! Het Fries museum, zeer de moeite waard.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 11 november 2015 (Stelletje)

Relaxed.

N.v.t.

Tip! Leeuwarden was voor ons een hele verassing. Vergeleken met Groningen mooi, interessant en wat opviel rustig.

8,4

Beoordeling door J.M. Wessels uit Hoek van Holland, op 10 november 2015 (Gezin)

Heerlijke lounge waar het prima relaxen was met een drankje en een hapje. Af en toe een pianist die heerlijke muziek speelde op de vleugel in de lounge. Personeel erg vriendelijk. Op loopafstand van station en centrum Leeuwarden.

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 10 november 2015 (Stelletje)

Het hotel ligt vlakbij het station en het centrum was makkelijk bereikbaar.

Geen.

Tip! Het Fries museum is heel modern opgezet, en zeer educatief!

7,8

Beoordeling door F.M. Middeldorp uit Maassluis, op 6 november 2015 (Stelletje)

Hotel: lounge met leestafel. En Elfstedentochthoekje met schaatsfoto van de koning. Dat wij voor ons 45 jarig huwelijk up-date kregen naar suite!! Stadswandeling en leuke winkelstraatjes.

Hotel prima, maar eetzaal beetje gedateerd. Zou iets vlotter mogen. Modernere lampen bv. Prima gegeten in Leeuwarden. Behalve bij Italiaans restaurant hoek Wilhelminaplein. (t.o.DE) Nog nooit zo'n slechte " calzone" pizza gegeten.

Tip! Prachtig museum!

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 5 november 2015 (Stelletje)

Fijn hotel midden in de stad. Goed vriendelijk personeel. Goed ontbijt.

De (luxe) kamer was erg donker doordat we uitzicht hadden op een blinde muur die op 1.50 meter vanaf de ramen stond, waardoor we bijna geen daglicht hadden. Zou een tip zijn om witte muren en licht meubilair aan te brengen.

Tip! Direct in de gezellige stad waar je in gezellige restaurants kunt eten. We hebben fijn kunnen fietsen in het mooie achterland.

8,4

Beoordeling door BGJ Kok uit oosterhout, op 5 november 2015 (Gezin)

Fries museum en de binnenstad, leuke winkels.

Tip! Centraal gelegen zowel de binnenstad als de plaatsen eromheen, bijvoorbeeld Sneek.

7,5

Beoordeling door E van der Woude uit Culemborg, op 5 november 2015 (Stelletje)

Dat het hotel zo dicht bij het centrum lag.

Het uitzicht van de kamer, een blinde muur.

Tip! De afdeling breien in het Fries Museum was ontzettend leuk! Het gebouw zelf was ook interessant.

7,8

Beoordeling door Anoniem, op 5 november 2015 (Stelletje)

Centraal gelegen en toch rustig (zeker de kamer aan de achterkant en 2 hoog) . Comfortabel hotel

Tip! Interessante expositie in het Natuurmuseum. Mooie stadswandeling.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 3 november 2015 (Stelletje)

Het hotel, de ligging van t hotel, want we reisden met de NS. De ruime kamer.

Het erg zachte bed.

Tip! De stad Leeuwarden, de musea, het winkel en horecabestand, het filmhuis enzovoorts.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 1 november 2015 (Stelletje)

8

Beoordeling door J.M.B.P. Smit uit Zwartsluis, op 30 oktober 2015 (Gezin)

Prima verblijf.

Restaurant te dicht op elkaar en afwezigheid personeel.

Tip! Binnenstad Leeuwarden is leuk alleen het parkeerreglement in Leeuwarden is waardeloos.

8,2

Beoordeling door J.M.T. van Wijk uit Naaldwijk, op 27 oktober 2015 (Stelletje)

Gunstige ligging, rustige kamer, goede matrassen en schoon.

Geen wellness sauna en zwembad.

Tip! Gezellige winkels, musea en voldoende horica.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 8 augustus 2015 (Stelletje)

Goed verzorgd, goede locatie met veel uitvalswegen om ergens heen te gaan.

Geen slechte ervaringen behalve een beetje regen. Maar ach dat zijn we wel gewend in ons landje.

Tip! Dicht bij het centrum met veel terrasjes om lekker te zitten en zo het echte vakantiegevoel te ervaren. Daar hoef je Nederland niet voor te verlaten.

8,6

Beoordeling door D. van der Haar uit Rotterdam, op 29 juli 2015 (Stelletje)

Goede moderne kamer en vriendelijk personeel. Zeer uitgebreid ontbijt.

De tweede dag problemen met douchen: koud - warm koud - warm. Heel vervelend. Toen ik een kopje wilde pakken voor de koffie zag je nog heel duidelijk de resten van de vorige keer, niet aanlokkelijk! Advies! Betere afwasmachine of even drogen na afloop.

Tip! Gezellige stad om door te wandelen. We hebben de NS wandeling in twee etappes gedaan.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 23 juli 2015 (Groep)

Hartelijk ontvangst. De locatie en het vriendelijke personeel. Tevens heerlijke bedden.

Tip! Gezellige stad. Eten bij van Buren, restaurant behorend bij hotel, is aan te bevelen!

8

Beoordeling door R.H. Tjalma uit Zeist, op 20 juli 2015 (Stelletje)

Vriendelijk personeel.

Kleine garage en fietsenstalling.

Tip! Een schitterende fietsroute langs het water van Leeuwarden via Bartlehiem naar Dokkum v.v.

9,6

Beoordeling door Anoniem, op 18 juli 2015 (Stelletje)

De ligging van het hotel tegenover het station. Dit betreft als je met openbaar vervoer reist.

Het weer helaas.

Tip! Een levendige stad met veel water en veel bruggen. Een prachtige gevangenis die de moeite waard is om te bezichtigen.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 16 juli 2015 (Gezin)

Tip! Boottocht door Leeuwarden heel leuk. Stadswandeling idem.

8

Beoordeling door M. Swinkels uit Weert, op 15 juli 2015 (Stelletje)

Gehele verblijf. Ligging is prima, verzorging en leuke mensen.

Tip! Achmea-toren.

8,4

Beoordeling door J Velthuis uit DOESBURG, op 8 juli 2015 (Stelletje)

Hotel zag er erg goed uit. Het ligt heel centraal tegenover het station, dus ideaal voor gasten die per trein reizen. Voor de autoreizigers prima parkeren in garage. Het centrum lag 5 minuten van hotel,dus prima Tevens 2 prachtige ,musea op loopafstand. Een aanrader om in 3 dagen te genieten van Leeuwarden.

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 2 juli 2015 (Stelletje)

Goede kamer mooie ligging goed personeel vriendelijk.

Doucheslang was niet goed zat te veel kalk in. Het openzetten ging zwaar.

Tip! Elfstedentocht een deel gereden met de fiets. Leeuwarden is mooie stad.

8,6

Beoordeling door D Hartjes uit Ulft, op 24 juni 2015 (Groep)

Heerlijk dicht bij het centrum en tegenover het treinstation, wat je in de kamer absoluut niet merkt.

Dat we op zondag om half elf bij het ontbijt, bijna weggejaagd werden.

Tip! Gezellige stad met leuke terrasjes. Heerlijk gegeten bij de Japanse buurman. En bij het hotel heerlijk op het terras gezeten met een goed glas wijn en een heerlijke bittergarnituur.

8,4

Beoordeling door H.J. Dekkers uit Venlo, op 23 juni 2015 (Stelletje)

Goed bereikbaar, centraal gelegen.

Kregen een kamer met uitzicht op een kraakpanden met zicht op een vuilnisbelt en geluids overlast. Hebben wel een andere kamer gekregen. Alleen jammer dat deze niet voorzien was van een douche.

7,6

Beoordeling door Anoniem, op 18 juni 2015 (Stelletje)

Om een keer Friesland te bezoeken.

Dat het weer een beetje tegenzat.

Tip! Leeuwarden een mooie stad.

8,6

Beoordeling door GER Thijssen uit Groesbeek, op 18 juni 2015 (Stelletje)

Ideaal gelegen, fijne sfeer en prima bediening!

Moest even vragen om de vouchers behorende bij het arrangement , maar dit was zo geregeld!

Tip! Fantastisch Fries museum! Leuke gezellige binnenstad! Heerlijk gezeten zowel buiten als binnen bij De Dikke van Dale!

9

Beoordeling door JOSJE van den Bersselaar uit Tilburg, op 28 mei 2015 (Stelletje)

dicht bij t centrum,erg vriendelijk personeel,behulpzaam.als t personeel in verpleeghuizen ook zo waren w.b bejegening dan zouden die mensen nog een fijne tijd kunnen hebben....COMPLIMENTEN

Tip! Genoten van de fietstocht,lekker gegeten en op t terras genoten van t zonnetje,,in t centrum meer dan voldoende horeca,

8,4

Beoordeling door Anoniem, op 22 mei 2015 (Gezin)

de ligging

Tip! lekker dicht bij de winkels .

8,2

Beoordeling door J H M Joxhorst-schrijver uit Raalte, op 22 mei 2015 (Gezin)

Goed

8,2

Beoordeling door H.L. van Dijk uit Hoofddorp, op 20 mei 2015 (Stelletje)

Dicht bij het centrum van Leeuwarden en verblijven in een mooi en goed hotel

Tip! leuke stad en alles op loopafstand TOP!

9,2

Beoordeling door W Ferdinand uit Rijswijk zh, op 20 mei 2015 (Stelletje)

Hotel midden in de stad auto in de parkeergarage eronder heel handig. En na jaren ook weer familie gezien. Hotelrestaurant ook zeer goede kwaliteit.

Dat de buren van het witte huis naast het hotel, midden in de nacht ruzie hadden. Heb het gemeld bij de balie en het zou uitgezocht worden. Moet wel vermelden dat wij het raam open hadden en nadat wij het raam gesloten hadden, hadden wij er geen last meer van.

Tip! Het is toch weer thuiskomen.

8

Beoordeling door J. Elzing uit Spijkenisse, op 18 mei 2015 (Stelletje)

Goede locatie, bijna midden centrum. Vriendelijk personeel

9

Beoordeling door Anoniem, op 18 mei 2015 (Individueel)

Prima locatie voor een weekendje Leeuwarden.

Het aanvullen van het ontbijt liet hier en daar te wensen over.

8,2

Beoordeling door Anoniem, op 18 mei 2015 (Gezin)

We zijn naar de Caravana geweest

De parkeer plaatsen

8

Beoordeling door Anoniem, op 18 mei 2015 (Stelletje)

8

Beoordeling door R. Mulder uit Almere, op 18 mei 2015 (Stelletje)

Eigenlijk alles, mooie kamer, geweldig en vriendelijk personeel, goede service en een goed ontbijt!

Tip! lekker dicht bij het centrum, waar het leuk shoppen is, dicht bij het station station.

9,2

Beoordeling door W Mooij uit Woerden, op 18 mei 2015 (Individueel)

Dat de mensen ontzettend vriendelijk waren

Tip! Bloemetjes markt, winkel met een prachtig assortiment, behulpzaam

8,6

Beoordeling door Anoniem, op 18 mei 2015 (Stelletje)

De gratis snack was buitengewoon goed en uitgebreid. Ook de receptie was hulpvaardig met vriendelijk personeel. Parkeren onder het hotel is erg prettig hoewel het wel een beetje "Draaien" is.

Tip! Direct tegenover het station gelegen en slechts een paar minuten lo-pen verwijderd van het centrum. Leeuwarden, vroeger een stadhoudersstad met mooie huizen en straten, is een bijzonder leuke stad om te voet te ontdekken. En met een wandelroute zie en lees je over het verleden - een aanrader. En heb je wat meer tijd, ga dan ook eens naar Harlingen met -zo het lijkt- méér allerlei geveltjes dan Amsterdam.

8,4

Beoordeling door P.H. van Halm uit Ermelo, op 18 mei 2015 (Stelletje)

locatie en de parkeergarage

het weer

Tip! In Leeuwarden is alles lopend te bereiken. Het Noorden en de Waddenkust is een lust om langs te rijden, ook al is het slecht weer. Het aantal restaurants is uitstekend in de stad. Het aangeboden bittergarituur bij de borrel is overvloedig.

8